Akkor lesz fordulat ha megveszed a drónt és a biciklit.
Jól értem amit mondasz? A vlog, az életed értelme, az egyetlen fény az éjszakában a berlini tartózkodásodban, az egyedüli motivációról kiderül, hogy valójában ezt se élvezed, lelkesedés nélküli szenvedés az egész, igazából csak púp a hátadra (LOL!)?
Dehát valaki vett neked kb.140 feliratkozót. Meg sem köszönted, mert hálátlan vagy.
Hahó, szar a vlogod, többen mondták, hát nem figyelsz?
Érdekes-vicces-őszinte Freakshowt nyomjál, mert amit most akarsz abban nem vagy jó és nem is leszel.
700 ezres fütyköst látod hogy felkapta mindneki egyből.
Szerinted.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jójójó, hát igyekszem.
Ennyi :)
Rossz felé igyekszel.
Pl amikor Molnár Krisztiánról beszélsz bebaszcsizva azt kb 4szer nlézetm meg mult nyáron.
Andis sirogörcsöt is többször, állandóan..
Rgles őrjöngést, olasz tengerpartos mókázás, Titán körül keringés videó, ezek bazdmeg a klasszikus darabjaid!!!
Senki le sem szarja a porcelánmuzeumot, az ssjelet az irogépen, hertha meccsről semmit nem mondtál, érted?
Pl amikor Molnár Krisztiánról beszélsz bebaszcsizva azt kb 4szer nlézetm meg mult nyáron
Olcsó. Rant-videókat nyomnék videósokról, jönnének a nézők, de az nekem túl olcsó taktika. :)
Talán csak nem gondolod, hogy hirtelen feliratkozik a semmiből 140 néző? Ennyire hülye vagy? Mondjuk lehet, hogy ennyire, mert amikor kínai nézőket vett neked a trolléga, akkor is azt hitted igazi nézők. Egy csepp realitásérzéked sincs.
Lehet hogy olcsó, de 4-5 ilyen jobb videó és máris parter vagy ujra a tubenál...
Fogd már fel, hogy bizonyos célok elérése érdekében néha eztazt meg kell tenni az életben.
Én nem azt mondom, hogy a faszod mutogasd, meg a swingerről beszélj plasztikusan, de tuti vannak ott érdekes dolgok, vicces dolgok, baszod, magadról is kicsit lehetnél őszintébb, elismerhetnéd néhány hibádat, nem pökhendi fax módjára fogadni az építő jellegű kritikát.
Egyszerűen nem érted ezt a videós műfajt. Tizenéves gyerekek jobban tudják nálad. Csak nagy a pofád de nulla vagy.
Átgondolom én ezt még.
Most, hogy van egyedi URL-je a vlogomnak, első körben sok száz egyéb videóhoz rakom oda a linket és az ajánlót, más csatornáimnál.
Többet kell befektetni.
te meg a magasabb szint, szakadok :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
de neked nem a jelenlegi állapothoz kell megírni a teszteket, te tök, hanem a standardhoz vagy az optimumhoz, vagy tudom is én, nem vagyok informatikus. Ez olyan, mintha egy mérleg akkor mutatna nullát, ha ráállsz, mert a súlyodhoz van kalibrálva, nem nullához. Olyan hülye vagy, mint a segg.
ha nezoket is akarsz a flokkhoz, akkor nem nagyon van mas lehetoseged, mert minden mashoz tehetsegtelen vagy.
Lassan kezd felszakadni az autiköd, úgy látom. Itt az ideje egy kis tütükézésnek, nehogy utolérjen a valóság!
Nem állsz te semmilyen szinten, nem hogy magasabbon. Meg akarsz élni a videózásból, de ezt nem csinálom, azt nem csinálom. Szerinted egy profi fotós nem vállal esküvőt, ha kell neki a pénz?
Szerintem az volt a csúcs, amikor a bírósági közvetítésen egy lebegő fejjel takarta a púpját, ami ide-oda vándorolt a képen. Most nem találom hirtelen sajnos :(
Miféle kirúgás? Annyira új vagyok a helyemen, hogy még állandó feladatom sincs.
Hat azert hetyetye.
Na, na, na!
Nem olyan videózásból, amit utálok.
akkor marad a livejasmin es a faszveres!
SoDInak a kétnaponkénti szaunás magamutogatás és az azt követő irdatlan recskázás után már nincs ideje arra, hogy 2 hétig neked gyűjtögesse a matériát.
de hát neked csak nyűg a videózás, ha nem az lenne nem csúszna a vlog, nem 30 perces élők lennének, nem szereted te ezt, a minimumnál is kevesebbet adsz bele
A gáz, hogy a hülyeségben elmentem már addig, ameddig saját magam teljes lejáratása nélkül el lehet menni. Talán tényleg érdemes értelmes témák felé elvinni a vlogot, arra talán lenne érdeklődő.
ha a vilag osszes penzet a flokkra koltened, akkor sem tudnal olyan tartalmat eloallitani, mint modjuk mogyorosi egy szaros teloval a szobabol. neked ehhez semmit tehetseged, ezt kene felfognod.
Ne addj tippeket neki, zsido
Azért Endre, mert nem vagy hajlandó belátni az autiköd miatt, hogy nagy nézettséget és nézettséget rant, prank, és freak contenttel lehet elérni.
A kutyát nem érdekli, hogy milyen kamerával van felvéve, egy jó prank videó egy szar alsókategóriás telefonnal rögzítve is képes milliós megtekintést produkálni pár hónap alatt.
De te ezt nem látod be, mert egy szar vagy. Szar Sodi a Sodi, bizony!
viccelsz, simán túlmentél minden önalázáson. nem tudom van-e még olyan dolog, amivel jobban lejárathatnád magad.
Dehogy. :)
A Báhidszi Marci persze azt is mondta, hogy ő a helyemben a polgári nevét is megváltoztatta volna, haha, de én viszont rájöttem arra, hogy olyan kevesen keresnek rád érdemben a Google-on a potenciális partnerek, munkaadók vagy ügyfelek közül, hogy a maradékot nyugodtan elkönyvelheted olyan seggfejeknek, akiket pont le lehet szarni.
előadásokat fogsz tartani csillagászat és űrkutatás témában, vagy programozási kurzusokat akarsz tartani? Fiataloknak akarsz életvezetési tanácsokat osztogatni? :D
TedX Bundy
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Az utóbbi.
Ezen a hétvégén amellett hogy vlogot vágok, nem megyek ki a városba forgatni, hanem helyette önéletrajzírós epizódot tartunk, és bemutatom világító példaként a sajátomat, hogy na gecik, így kell ezt.
Az utóbbi.
Ezen a hétvégén amellett hogy vlogot vágok, nem megyek ki a városba forgatni, hanem helyette önéletrajzírós epizódot tartunk, és bemutatom világító példaként a sajátomat, hogy na gecik, így kell ezt.
az önkritáklanságodnak nincs határa, az biztos.
Látod? Pont ez az, hogy viszonyítási alap ahhoz, hogy mit kell kihagyni. :-)))
Ha a hülyeségre nincs néző, akkor egész nemzetemet fogom, nem középiskolás fokon taní-tani. :DDDDDD
700k +futyi alapon?
Az élet bonyolult folyamatok oksági láncolata.
Nincs hazugság, és ha hagyod, hogy segítsenek rajtad, az csak akkor élősködés, ha szándékod sincs kitörni a helyzetedből (lásd a Rácz Gábort).
Törpapa egyébként jobban van. Ma láttam, hogy Facebook-ozgat.
De jó fej vagyok, nem vonom vissza, hogy elengedtem a 200 ezres tartozását.
Azon az alapon, hogy ha szükséges, miként add el magad.
Hülyéskedek a netes felületeken, de ha valaminek eléréhez fontos a komolyság, azt pont addig a pontig bár, de mesteren magamra húzom :-)
Tehat atveresre, hazudozasra akarsz tanitani a videokban?
Dehogy. Az ember úgy erkölcsös, ha tisztesség és őszinteség dolgában a legvégsőkig elmegy, és csak a létszükségletei szintjéig igazítja magához a valóságot.
Legyen meg melegben a netes szoba, legyenek játékok, meg filmek, és tudjak vlogolni. Oszt jól van az. Olyan alkat vagyok, aki kikészül, ha a valóság nem úgy hajlik, ahogy szeretné (lásd Andi esetét, aki emiatt tényleg kikészített), de szerencsére mindig képes vagyok pont az elképzelésemhez igazítani. De ez persze nem csoda, a Vonzás Törvényében is ezt tanítják.
Mar hogy te a dersodi kepes embereket befolyadolni?
Osszekevered a szavakat. Megteveszteni es becsapni.
Azt sose.
Soha nem hazudok senkinek, és nem csapok be senkit.
Senkit. soha.
Es a dersodesz nyelvtanilag mindig pontossan fogalmaz. Ezt se hagyd ki :))
Sose fordult elo. Sose. Bizony.
Ez nem szoba festes ezt mi nem ertjuk. Nem olyan hogy kivan festve vagy nincs.
Csak a valosag addig torzitasa amedig a javadra nem valik. Bizony.
Egyetemi felevek. Bizony. Diploma nem all rendelkezesre. Soha.
Hányadik a rangsorban a punci?
-
Feb 23, 2018 18:21:20
Nincs flokk.Hazudott asodi.
Feb 23, 2018 18:21:20
-
Feb 23, 2018 18:22:27
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Feb 03, 2018 12:00:41 Válasz vote up vote down (0)
Lehúzni csak úgy nem, de itt két hetes idegőrlés volt előtte, de nem tervezett, mert végülis igaza volt, így kivételesen egy olyan eszköz, amit amúgy is tudunk mondketten használni, hasznos, és anyém marad, belefér.
A HETI VLOG KIVÉTELESEN VASÁRNAP ÉRKEZIK - De ez a legutolsó alkalom, hogy nem pénteken du. 4-kor
Lehúzni csak úgy nem, de itt két hetes idegőrlés volt előtte, de nem tervezett, mert végülis igaza volt, így kivételesen egy olyan eszköz, amit amúgy is tudunk mondketten használni, hasznos, és anyém marad, belefér.
A HETI VLOG KIVÉTELESEN VASÁRNAP ÉRKEZIK - De ez a legutolsó alkalom, hogy nem pénteken du. 4-kor
Feb 23, 2018 18:22:27
-
Feb 23, 2018 18:22:37
Nézd, a dolog úgy áll, hogy magam is érzékelem, hogy nézők akkor jönnek, ha érzik a lelkesedést, és úgy nem jön át a lelkesedés, ha közben nyűgnak érzem a vágást, ezért mindig halasztódik.
Viccnek szánta délelőtt a troll, de erre tényleg a márciusi fordulat jelenthet megoldást. :)
Viccnek szánta délelőtt a troll, de erre tényleg a márciusi fordulat jelenthet megoldást. :)
Akkor lesz fordulat ha megveszed a drónt és a biciklit.
Feb 23, 2018 18:22:37
AutismusMaximus
Feb 23, 2018 18:28:16
Nézd, a dolog úgy áll, hogy magam is érzékelem, hogy nézők akkor jönnek, ha érzik a lelkesedést, és úgy nem jön át a lelkesedés, ha közben nyűgnak érzem a vágást, ezért mindig halasztódik.
Jól értem amit mondasz? A vlog, az életed értelme, az egyetlen fény az éjszakában a berlini tartózkodásodban, az egyedüli motivációról kiderül, hogy valójában ezt se élvezed, lelkesedés nélküli szenvedés az egész, igazából csak púp a hátadra (LOL!)?
Feb 23, 2018 18:28:16
-
Feb 23, 2018 18:30:15
Asodi élete értelme nem a flokk, hanem a vásárlás. Evidenciákat.
Feb 23, 2018 18:30:15
sodika
Feb 23, 2018 18:35:39
Nem az.
Legalább epizódonként jöhetne 5-10 feliratkozó.
Forgatok drága pénzen, és még jelképes gyarapodás sincs.
Ez bosszant kissé.
Ez bosszant kissé.
Feb 23, 2018 18:35:39
kivételesen
Feb 23, 2018 18:36:27
A kutya mindenségét, Egynadrágos, most nagyon felmérgeltem magam, ezt a vlogot már nagyon vártuk.
Száradjon le a 700ezres fügyid vége mint a cselkirálynak!
Cigányátok megfogan, az univerzum nem felejt.
Száradjon le a 700ezres fügyid vége mint a cselkirálynak!
Cigányátok megfogan, az univerzum nem felejt.
Feb 23, 2018 18:36:27
-
Feb 23, 2018 18:38:48
Nem az.
Ez bosszant kissé.
Ez bosszant kissé.
Dehát valaki vett neked kb.140 feliratkozót. Meg sem köszönted, mert hálátlan vagy.
Feb 23, 2018 18:38:48
-
Feb 23, 2018 18:41:35
Nem az.
Ez bosszant kissé.
A nezok a hibasak.A kozonseg a hulye.Nem asodi csinal unalmas fantazaiatlan szemetet. Legalább epizódonként jöhetne 5-10 feliratkozó.
Ez bosszant kissé.
Feb 23, 2018 18:41:35
egy néző
Feb 23, 2018 18:41:45
Nem az.
Ez bosszant kissé.
Ez bosszant kissé.
Érdekes-vicces-őszinte Freakshowt nyomjál, mert amit most akarsz abban nem vagy jó és nem is leszel.
700 ezres fütyköst látod hogy felkapta mindneki egyből.
Feb 23, 2018 18:41:45
sodika
Feb 23, 2018 18:42:55
Szerinted.
Feb 23, 2018 18:42:55
sodika
Feb 23, 2018 18:43:16
Jójójó, hát igyekszem.
Feb 23, 2018 18:43:16
-
Feb 23, 2018 18:43:38
Recskas a flokkjaid pont olyanok mint ez egesz eleted.Unalmas, felesleges es szegenyseg szaga van.
Feb 23, 2018 18:43:38
egy néző
Feb 23, 2018 18:45:42
Jójójó, hát igyekszem.
Rossz felé igyekszel.
Pl amikor Molnár Krisztiánról beszélsz bebaszcsizva azt kb 4szer nlézetm meg mult nyáron.
Andis sirogörcsöt is többször, állandóan..
Rgles őrjöngést, olasz tengerpartos mókázás, Titán körül keringés videó, ezek bazdmeg a klasszikus darabjaid!!!
Senki le sem szarja a porcelánmuzeumot, az ssjelet az irogépen, hertha meccsről semmit nem mondtál, érted?
Feb 23, 2018 18:45:42
sodika
Feb 23, 2018 18:48:29
Pl amikor Molnár Krisztiánról beszélsz bebaszcsizva azt kb 4szer nlézetm meg mult nyáron
Olcsó. Rant-videókat nyomnék videósokról, jönnének a nézők, de az nekem túl olcsó taktika. :)
Feb 23, 2018 18:48:29
-
Feb 23, 2018 18:49:14
tavaly voltak tobb ezres nezettsegu videoid, most miert csak par szaz? mit csinalsz maskent? vagy elfogadod h vasarolt kinai nezok voltak?
Feb 23, 2018 18:49:14
-
Feb 23, 2018 18:49:40
Szerinted.
Talán csak nem gondolod, hogy hirtelen feliratkozik a semmiből 140 néző? Ennyire hülye vagy? Mondjuk lehet, hogy ennyire, mert amikor kínai nézőket vett neked a trolléga, akkor is azt hitted igazi nézők. Egy csepp realitásérzéked sincs.
Feb 23, 2018 18:49:40
egy néző
Feb 23, 2018 18:50:38
Lehet hogy olcsó, de 4-5 ilyen jobb videó és máris parter vagy ujra a tubenál...
Fogd már fel, hogy bizonyos célok elérése érdekében néha eztazt meg kell tenni az életben.
Én nem azt mondom, hogy a faszod mutogasd, meg a swingerről beszélj plasztikusan, de tuti vannak ott érdekes dolgok, vicces dolgok, baszod, magadról is kicsit lehetnél őszintébb, elismerhetnéd néhány hibádat, nem pökhendi fax módjára fogadni az építő jellegű kritikát.
Feb 23, 2018 18:50:38
sodika
Feb 23, 2018 18:51:47
Azt utálom a legjobban, hogy csomóan a prágai vlogra kattintanak, pedig oda nem is akartam elmenni, mert túl kommersz az ízléseknek. Lefogadom, hogy ha elmennék Barleconába, azt is sokan néznék. A híg levest szereti a nép.
De a következő útjaim egyike akkor is Bukarestbe visz majd :)
Nekem az sokkal érdekesebb.
De a következő útjaim egyike akkor is Bukarestbe visz majd :)
Nekem az sokkal érdekesebb.
Feb 23, 2018 18:51:47
-
Feb 23, 2018 18:52:21
Egyszerűen nem érted ezt a videós műfajt. Tizenéves gyerekek jobban tudják nálad. Csak nagy a pofád de nulla vagy.
Feb 23, 2018 18:52:21
sodika
Feb 23, 2018 18:52:30
Átgondolom én ezt még.
Most, hogy van egyedi URL-je a vlogomnak, első körben sok száz egyéb videóhoz rakom oda a linket és az ajánlót, más csatornáimnál.
Feb 23, 2018 18:52:30
sodika
Feb 23, 2018 18:54:22
Nem megyek el se prank-videók, se rant-videók, se kihívásvideók felé. Erre a háromra jön a nép, de én magasabb szinten állok. Egyik se lesz.
Feb 23, 2018 18:54:22
sodika
Feb 23, 2018 18:58:18
Epizódonként átlag kb. 60 ezer forint a költségvetés eddig, és ehhez képest azért szomorú vagyok kissé. De mindegy, lesz ez még jobb is. :)
Feb 23, 2018 18:58:18
-
Feb 23, 2018 19:02:37
Epizódonként átlag kb. 60 ezer forint a költségvetés eddig, és ehhez képest azért szomorú vagyok kissé. De mindegy, lesz ez még jobb is. :)
Többet kell befektetni.
Feb 23, 2018 19:02:37
Brian
Feb 23, 2018 19:05:14
kizárólag érdektelen témákról közvetítést minden koncepció nélkül. teljesen tehetségtelen vagy, ráadásul aberrált is, a faszmutogatás ugyanúgy senkit nem érdekel, mint a játék közben ítélet. a tízéves unokaöcsém csinál és néz ilyeneket, felnőttől ez kurva szánalmas
Feb 23, 2018 19:05:14
-
Feb 23, 2018 19:12:36
Ablakon kidobott apropenz. Feb 23, 2018 19:12:36
-
Feb 23, 2018 19:13:36
Nem megyek el se prank-videók, se rant-videók, se kihívásvideók felé. Erre a háromra jön a nép, de én magasabb szinten állok. Egyik se lesz.
Az 1-2 nezo a magasabb szint? Feb 23, 2018 19:13:36
-
Feb 23, 2018 19:14:42
Lassan ott tartunk hogy asodi egy meg nem ertett yt.muvesz.
Feb 23, 2018 19:14:42
vastaps
Feb 23, 2018 19:20:11
60k/epizod? Megerte is a kirugas arnyekaban?
Feb 23, 2018 19:20:11
Vágod, hogy fütyi
Feb 23, 2018 19:20:29
Lassan ott tartunk hogy asodi egy meg nem ertett yt.muvesz.
miért, nem az? Az a faszmonológ korszakából elhíresült pitonbeúsztatás az évszázad jelenete!!!444!!! Csak sajnos az emberek nem értik... (Laci csaja kivétel, hahó!!) Feb 23, 2018 19:20:29
vastaps
Feb 23, 2018 19:24:49
Nincs mas hatra yazmint bukarestbe. Uj videoit lattad sodesz?
Feb 23, 2018 19:24:49
xray
(
x21)
Feb 23, 2018 19:28:25
x21)
te meg a magasabb szint, szakadok :D
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 19:33:01
Nem érted a lényeget. Előbb-utóbb amúgy is arra kényszerül az ember, ha minden sornál átfedésbe akarja hozni a kódot.
de neked nem a jelenlegi állapothoz kell megírni a teszteket, te tök, hanem a standardhoz vagy az optimumhoz, vagy tudom is én, nem vagyok informatikus. Ez olyan, mintha egy mérleg akkor mutatna nullát, ha ráállsz, mert a súlyodhoz van kalibrálva, nem nullához. Olyan hülye vagy, mint a segg.
Feb 23, 2018 19:33:01
-
Feb 23, 2018 19:33:21
Nem megyek el se prank-videók, se rant-videók, se kihívásvideók felé.
ha nezoket is akarsz a flokkhoz, akkor nem nagyon van mas lehetoseged, mert minden mashoz tehetsegtelen vagy.
Feb 23, 2018 19:33:21
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 19:34:39
Nem az.
Ez bosszant kissé.
Ez bosszant kissé.
Lassan kezd felszakadni az autiköd, úgy látom. Itt az ideje egy kis tütükézésnek, nehogy utolérjen a valóság!
Feb 23, 2018 19:34:39
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 19:37:26
Nem állsz te semmilyen szinten, nem hogy magasabbon. Meg akarsz élni a videózásból, de ezt nem csinálom, azt nem csinálom. Szerinted egy profi fotós nem vállal esküvőt, ha kell neki a pénz?
Feb 23, 2018 19:37:26
töppedt buzigolyók
Feb 23, 2018 19:38:57
miért, nem az? Az a faszmonológ korszakából elhíresült pitonbeúsztatás az évszázad jelenete!!!444!!! Csak sajnos az emberek nem értik... (Laci csaja kivétel, hahó!!)
Szerintem az volt a csúcs, amikor a bírósági közvetítésen egy lebegő fejjel takarta a púpját, ami ide-oda vándorolt a képen. Most nem találom hirtelen sajnos :(
Feb 23, 2018 19:38:57
-
Feb 23, 2018 19:39:15
Nem az.
Ez bosszant kissé.
Nyavajogsz itt te rossz buzi ahelyett hogy időben kiraknád a flokkot.Drága pénzen pedig Vera néni szövege.Te írtad a levelet Andinak nem pedig Vera néni,igaz te hazug szar. Legalább epizódonként jöhetne 5-10 feliratkozó.
Ez bosszant kissé.
Feb 23, 2018 19:39:15
sodika
Feb 23, 2018 19:39:30
60k/epizod? Megerte is a kirugas arnyekaban?
Feb 23, 2018 19:39:30
vastaps
Feb 23, 2018 19:40:49
Hat azert hetyetye.
Feb 23, 2018 19:40:49
sodika
Feb 23, 2018 19:41:49
Nem állsz te semmilyen szinten, nem hogy magasabbon. Meg akarsz élni a videózásból, de ezt nem csinálom, azt nem csinálom.
Na, na, na!
Feb 23, 2018 19:41:49
-
Feb 23, 2018 19:42:41
Kirúgnak a kecibe mert alkalmatlan vagy állandó feladat elvégzésére.Egy flokkot nem bírsz állandó időben kitenni. Feb 23, 2018 19:42:41
Vágod, hogy fütyi
Feb 23, 2018 19:44:34
addig örülj, mert utána repülő sodi lesz a sodi. Feb 23, 2018 19:44:34
-
Feb 23, 2018 19:45:38
Na, na, na!
akkor marad a livejasmin es a faszveres!
Feb 23, 2018 19:45:38
vastaps
Feb 23, 2018 19:47:14
Legyen live sodesz es hivd fel Yazmint. Lesz nezetseg ne aggodj neki idoben jonnek a csidejoi meg vannak nezoi is.
Feb 23, 2018 19:47:14
-
Feb 23, 2018 19:55:18
amugy en is utalnam a vagast, ha egy mondatot 5x kene felvennem, es abbol is szinte szavankent kene osszevagni a szoveget. viszont ha ennyire nem tudnek beszelni, akkor meg sem fordulna a fejemben, hogy vlogot inditsak.
Feb 23, 2018 19:55:18
-
Feb 23, 2018 19:59:08
amugy en is utalnam a vagast, ha egy mondatot 5x kene felvennem, es abbol is szinte szavankent kene osszevagni a szoveget. viszont ha ennyire nem tudnek beszelni, akkor meg sem fordulna a fejemben, hogy vlogot inditsak.
meglehetnaulnibeszélniazösszesfideszespapagájegyformánahadartamiazepilepsziajeleáderugyanúgybeszélazótamintorbánésorbánugyanúgybeszélmintschmittpálésschmittpálugyanolyanulbeszélmintszijjartokakadu!!!Hahó!Feb 23, 2018 19:59:08
Szanyi Tibor
Feb 23, 2018 20:00:10
& a spanyolviasz
"Egy diktátor is lehet nagyon népszerű"
"Egy diktátor is lehet nagyon népszerű"
Feb 23, 2018 20:00:10
Kiss Roland, impotens
Feb 23, 2018 20:03:13
sneci ne szégyelld, hogy nem tudsz beszélni, retardált recskagnóm vagy. honnan is tudnál kommunikálni, nem tanítják az etyetemen a mindennapi egyúttélést. úgy beszélj a németekkel ahogy anygyi veled. akkor emberszámba vesznek
Feb 23, 2018 20:03:13
Elsőéves
(
x3)
Feb 23, 2018 20:08:57
x3)
A pénteki vlog ismét elsodikázódott. Púp, nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy minden hétvégén? :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Andi
Feb 23, 2018 20:09:04
Kár, hogy ilyen elfoglalt vagy ezzel a kurva vlogozással, éppen peteérésem van.
Feb 23, 2018 20:09:04
-
Feb 23, 2018 20:11:10
Kár, hogy ilyen elfoglalt vagy ezzel a kurva vlogozással, éppen peteérésem van.
SoDInak a kétnaponkénti szaunás magamutogatás és az azt követő irdatlan recskázás után már nincs ideje arra, hogy 2 hétig neked gyűjtögesse a matériát.
Feb 23, 2018 20:11:10
Lil Peep
Feb 23, 2018 20:14:54
Na, na, na!
de hát neked csak nyűg a videózás, ha nem az lenne nem csúszna a vlog, nem 30 perces élők lennének, nem szereted te ezt, a minimumnál is kevesebbet adsz bele
Feb 23, 2018 20:14:54
-
Feb 23, 2018 20:17:17
Recskas ird mar le hogy szerinted az embereket milyen temak erdekelik egy flokkban
Feb 23, 2018 20:17:17
-
Feb 23, 2018 20:20:20
Asodinak az lenne az idealis elet ha meg mindig XI. kerben recskazna a monitor elott es a szazdik egyetemi szakot kezdene meg mikozben az anyja tartana el. Ezen kivul neki minden nyug erolkodes. Feb 23, 2018 20:20:20
textilmentes piton
Feb 23, 2018 20:41:48
Endre!
Megdugtad volna Andit, ha van rá lehetőséged? Elmondjak egy titkot? Volt rá. Amikor először meghívott magához, akkor simán benne lett volna. Arra várt, hogy bevágod neki a kőkeményen meredező 23 centis csodát! Onnantól kezdve hozzád mért volna minden férfit, te fasz! Ha kicsit jobban játszod meg a kártyákat, még talán másodjára is befértél volna Chris meg Andi mellé harmadiknak. Tudod, a művészek nem csinálnak nagy ügyet ebből. De ez a hajó sajnos elúszott, és most vidáman kefélnek egy kényelmes lakókocsiban, miközben te sírva vered a pitont a kisszobában.
Megdugtad volna Andit, ha van rá lehetőséged? Elmondjak egy titkot? Volt rá. Amikor először meghívott magához, akkor simán benne lett volna. Arra várt, hogy bevágod neki a kőkeményen meredező 23 centis csodát! Onnantól kezdve hozzád mért volna minden férfit, te fasz! Ha kicsit jobban játszod meg a kártyákat, még talán másodjára is befértél volna Chris meg Andi mellé harmadiknak. Tudod, a művészek nem csinálnak nagy ügyet ebből. De ez a hajó sajnos elúszott, és most vidáman kefélnek egy kényelmes lakókocsiban, miközben te sírva vered a pitont a kisszobában.
Feb 23, 2018 20:41:48
Andi
Feb 23, 2018 20:50:02
Tudom, hogy rengeteg a dolgod, de azt mondtad, megkeresel, ha letetted az árufeltöltői vizsgát.
Feb 23, 2018 20:50:02
A SÁTÁN
Feb 23, 2018 20:57:09
Mindenképp maxold ki a hitelkeretet, gyagyás! Ha nem te költöd el a bank pénzét, majd más fogja helyetted! SIESS!
Feb 23, 2018 20:57:09
sodika
Feb 23, 2018 21:16:46
Nem, csak bassza a csőröm, hogy havi szinten lényegében egy magyar átlag család teljes bevételét tudom elkölteni a vlogra, és mégse tudok érdemben kihozni belőle semmit.
Feb 23, 2018 21:16:46
-
Feb 23, 2018 21:19:10
mert luzer vagy.
Feb 23, 2018 21:19:10
sodika
Feb 23, 2018 21:21:21
mert luzer vagy.
A gáz, hogy a hülyeségben elmentem már addig, ameddig saját magam teljes lejáratása nélkül el lehet menni. Talán tényleg érdemes értelmes témák felé elvinni a vlogot, arra talán lenne érdeklődő.
Feb 23, 2018 21:21:21
-
Feb 23, 2018 21:22:02
Nem, csak bassza a csőröm, hogy havi szinten lényegében egy magyar átlag család teljes bevételét tudom elkölteni a vlogra, és mégse tudok érdemben kihozni belőle semmit.
ha a vilag osszes penzet a flokkra koltened, akkor sem tudnal olyan tartalmat eloallitani, mint modjuk mogyorosi egy szaros teloval a szobabol. neked ehhez semmit tehetseged, ezt kene felfognod.
Feb 23, 2018 21:22:02
vastaps
Feb 23, 2018 21:22:20
Dehat bpn magasabb a gdp mint berlinbrn. Hogy lenne mar a 60k az atlag bevetel akkor? Talan a koszos csoro berlinyben...
Feb 23, 2018 21:22:20
-
Feb 23, 2018 21:22:41
az meg nem jutott eszedbe, hogy egy kis marketing nem artana? magatol nem fognak jonni nezok minosegi tartalomra se.
Feb 23, 2018 21:22:41
--
Feb 23, 2018 21:24:37
az meg nem jutott eszedbe, hogy egy kis marketing nem artana? magatol nem fognak jonni nezok minosegi tartalomra se.
Ne addj tippeket neki, zsido
Feb 23, 2018 21:24:37
-
Feb 23, 2018 21:25:28
Azért Endre, mert nem vagy hajlandó belátni az autiköd miatt, hogy nagy nézettséget és nézettséget rant, prank, és freak contenttel lehet elérni.
A kutyát nem érdekli, hogy milyen kamerával van felvéve, egy jó prank videó egy szar alsókategóriás telefonnal rögzítve is képes milliós megtekintést produkálni pár hónap alatt.
De te ezt nem látod be, mert egy szar vagy. Szar Sodi a Sodi, bizony!
Feb 23, 2018 21:25:28
vastaps
Feb 23, 2018 21:28:17
Valaszolj dersodesz, hogy van most akkor ez a gdps dolog?
Hany sornel tartasz? Volt melle kis rovidke is?
Hany sornel tartasz? Volt melle kis rovidke is?
Feb 23, 2018 21:28:17
xray
(
x21)
Feb 23, 2018 21:33:24
x21)
A gáz, hogy a hülyeségben elmentem már addig, ameddig saját magam teljes lejáratása nélkül el lehet menni.
viccelsz, simán túlmentél minden önalázáson. nem tudom van-e még olyan dolog, amivel jobban lejárathatnád magad.
-
Feb 23, 2018 21:55:28
biztos gondolkodtal mar azon is, hogy lecsereld a sodi nevet, foleg a recskagate utan. milyen alternativak vannak?
segitunk valasztani, Hahó!
segitunk valasztani, Hahó!
Feb 23, 2018 21:55:28
-
Feb 23, 2018 21:58:22
36 evesen egy foberlo mondja meg neked hogyan pisalj a wc-be + ezt meg el is meseled nekunk. Feb 23, 2018 21:58:22
sodika
Feb 23, 2018 21:59:28
A hülyeségben tovább már csak a Turbó Titán szintje van, de azt szintén nem akarom megközelíteni. Úgyhogy elmegyek helyette lassan az értelmes témák felé.
Feb 23, 2018 21:59:28
sodika
Feb 23, 2018 22:06:34
biztos gondolkodtal mar azon is, hogy lecsereld a sodi nevet
Dehogy. :)
A Báhidszi Marci persze azt is mondta, hogy ő a helyemben a polgári nevét is megváltoztatta volna, haha, de én viszont rájöttem arra, hogy olyan kevesen keresnek rád érdemben a Google-on a potenciális partnerek, munkaadók vagy ügyfelek közül, hogy a maradékot nyugodtan elkönyvelheted olyan seggfejeknek, akiket pont le lehet szarni.
Feb 23, 2018 22:06:34
xray
(
x21)
Feb 23, 2018 22:06:36
x21)
A hülyeségben tovább már csak a Turbó Titán szintje van, de azt szintén nem akarom megközelíteni. Úgyhogy elmegyek helyette lassan az értelmes témák felé.
előadásokat fogsz tartani csillagászat és űrkutatás témában, vagy programozási kurzusokat akarsz tartani? Fiataloknak akarsz életvezetési tanácsokat osztogatni? :D
moshe dayan
(
x2)
Feb 23, 2018 22:07:48
x2)
TedX Bundy
sodika
Feb 23, 2018 22:08:13
És ebből nem származik semmiféle hátrányod. Mondják persze HR-esek, hogy figyelj még a Facebook-profilodra is, meg minden ilyen faszság, de én meg erre azt mondom, hogy olyan köcsög munkaadónál, amelyik a magánéletedben vájkál, ne is akarj dolgozni inkább, szóval ezt, hogy mit ad ki rád a Google vagy a Facebook, pont lehet szarni le. :-)
Feb 23, 2018 22:08:13
sodika
Feb 23, 2018 22:09:26
Az utóbbi.
sodika
Az utóbbi.
sodika
Feb 23, 2018 22:15:03
Oszt ha nem is görcsösen, és hirtelen, de megpróbálok lassan értelmesebb irányba elmozdulni, mert a hülyeség irányába már csak a Turbo Titán van, és oda sem akarok menni.
Feb 23, 2018 22:15:03
Vágod, hogy fütyi
Feb 23, 2018 22:19:20
Oszt
mikor kezdesz csajozni? Feb 23, 2018 22:19:20
-
Feb 23, 2018 22:20:36
Az utóbbi.
Hogy kell? Hazugsagokkal teltuzdelt cv. es eloskodes. Azt is meseld el a flokkban hogy Vera tartott eletben. Nelkule meg a szaros masokkal iratott cv-d srm lenne meg Ezen a hétvégén amellett hogy vlogot vágok, nem megyek ki a városba forgatni, hanem helyette önéletrajzírós epizódot tartunk, és bemutatom világító példaként a sajátomat, hogy na gecik, így kell ezt.
Feb 23, 2018 22:20:36
Turbó Titán
Feb 23, 2018 22:21:17
Légyszi engem hagyjatok ki a sodiverzumból, köszi :((((
Feb 23, 2018 22:21:17
vastaps
Feb 23, 2018 22:23:46
700ezer
+futyi
=sodesz sztar flokker 60k/ epizod.
7500euro adossag+futyi
== 0 nezo
+futyi
=sodesz sztar flokker 60k/ epizod.
7500euro adossag+futyi
== 0 nezo
Feb 23, 2018 22:23:46
xray
(
x21)
Feb 23, 2018 22:29:27
x21)
Az utóbbi.
sodika
Feb 23, 2018 22:46:11
Légyszi engem hagyjatok ki a sodiverzumból, köszi :((((
Látod? Pont ez az, hogy viszonyítási alap ahhoz, hogy mit kell kihagyni. :-)))
Feb 23, 2018 22:46:11
sodika
Feb 23, 2018 22:47:22
Ha a hülyeségre nincs néző, akkor egész nemzetemet fogom, nem középiskolás fokon taní-tani. :DDDDDD
Feb 23, 2018 22:47:22
vastaps
Feb 23, 2018 22:48:40
700k +futyi alapon?
Feb 23, 2018 22:48:40
sodika
Feb 23, 2018 22:49:35
Hogy kell? Hazugsagokkal teltuzdelt cv. es eloskodes. Azt is meseld el a flokkban hogy Vera tartott eletben. Nelkule meg a szaros masokkal iratott cv-d srm lenne meg
Az élet bonyolult folyamatok oksági láncolata.
Nincs hazugság, és ha hagyod, hogy segítsenek rajtad, az csak akkor élősködés, ha szándékod sincs kitörni a helyzetedből (lásd a Rácz Gábort).
Törpapa egyébként jobban van. Ma láttam, hogy Facebook-ozgat.
De jó fej vagyok, nem vonom vissza, hogy elengedtem a 200 ezres tartozását.
Feb 23, 2018 22:49:35
sodika
Feb 23, 2018 22:50:51
700k +futyi alapon?
Hülyéskedek a netes felületeken, de ha valaminek eléréhez fontos a komolyság, azt pont addig a pontig bár, de mesteren magamra húzom :-)
Feb 23, 2018 22:50:51
vastaps
Feb 23, 2018 22:53:02
Feb 23, 2018 22:53:02
sodika
Feb 23, 2018 22:57:23
Dehogy. Az ember úgy erkölcsös, ha tisztesség és őszinteség dolgában a legvégsőkig elmegy, és csak a létszükségletei szintjéig igazítja magához a valóságot.
Legyen meg melegben a netes szoba, legyenek játékok, meg filmek, és tudjak vlogolni. Oszt jól van az. Olyan alkat vagyok, aki kikészül, ha a valóság nem úgy hajlik, ahogy szeretné (lásd Andi esetét, aki emiatt tényleg kikészített), de szerencsére mindig képes vagyok pont az elképzelésemhez igazítani. De ez persze nem csoda, a Vonzás Törvényében is ezt tanítják.
Feb 23, 2018 22:57:23
sodika
Feb 23, 2018 23:00:35
Hozzá vagyok szokva, hogy a valóságot és embereket maximális sikereséggel az elképzeléseimnek megfelelően hajlítom, ha nagyon fontos, és Andi pont ezért készített ki, mert kivétel volt a szabály alól. Ennyi.
Feb 23, 2018 23:00:35
vastaps
Feb 23, 2018 23:00:55
Erkolcs? Tisztesseg? A sodiverzumban? A fugyigalaxisban? Az autikod es ulvepisaltatas erajaban?
Ennyire bebaszott a dersodi? Vasarnapi QnA videoba keresztet is raksz majd ki, mint regen?
Ennyire bebaszott a dersodi? Vasarnapi QnA videoba keresztet is raksz majd ki, mint regen?
Feb 23, 2018 23:00:55
vastaps
Feb 23, 2018 23:02:28
Hozzá vagyok szokva, hogy a valóságot és embereket maximális sikereséggel az elképzeléseimnek megfelelően hajlítom, ha nagyon fontos, és Andi pont ezért készített ki, mert kivétel volt a szabály alól. Ennyi.
Mar hogy te a dersodi kepes embereket befolyadolni?
Feb 23, 2018 23:02:28
sodika
Feb 23, 2018 23:02:59
A SoDI őszinte, tisztességel, törvénytisztelő jó ember.
Nem hiába van, hogy soha még csak azért sem büntettek meg, mert tilosban mentem volna át a zebrán. Pedig 2006 óta ott voltam mindenhol, ahol balhé volt, és ennek ellenére sem.
Nem hiába van, hogy soha még csak azért sem büntettek meg, mert tilosban mentem volna át a zebrán. Pedig 2006 óta ott voltam mindenhol, ahol balhé volt, és ennek ellenére sem.
Feb 23, 2018 23:02:59
sodika
Feb 23, 2018 23:03:37
Azt sose.
Senkit. soha.
Feb 23, 2018 23:03:37
vastaps
Feb 23, 2018 23:04:21
A SoDI őszinte, tisztességel, törvénytisztelő jó ember.
Es a dersodesz nyelvtanilag mindig pontossan fogalmaz. Ezt se hagyd ki :))
Feb 23, 2018 23:04:21
vastaps
Feb 23, 2018 23:07:08
Azt sose.
Senkit. soha.
Senkit. soha.
Sose fordult elo. Sose. Bizony.
Ez nem szoba festes ezt mi nem ertjuk. Nem olyan hogy kivan festve vagy nincs.
Csak a valosag addig torzitasa amedig a javadra nem valik. Bizony.
Egyetemi felevek. Bizony. Diploma nem all rendelkezesre. Soha.
Feb 23, 2018 23:07:08
sodika
Feb 23, 2018 23:14:21
Nincs torzítás, nagyon kedves vagyok, ha megvan a netes meleg szoba és lehet fürödni meg néha videózni.
Feb 23, 2018 23:14:21
Andi
Feb 23, 2018 23:17:31
Nincs torzítás, nagyon kedves vagyok, ha megvan a netes meleg szoba és lehet fürödni meg néha videózni.
Hányadik a rangsorban a punci?
Feb 23, 2018 23:17:31
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na hát a szitu az, hogy nem tűnt el a SoDI, mert a SoDI nem olyan SoDI hogy eltűnjön, tegnap már éjfél előtt meg lett vágva a vlog, de nyilvános csak holnap reggel lesz, mert előtte előképet is kell hozzá szerkesztenem, valamint amint állítok benne, hogy ezen a héten (értsd: múlt héten) kap új fejlécet a vlog, szintén szükséges hozzá, hogy valósággá váljon.
Ugyanígy a tegnapi vágatlan anyagot is előkészítettem, de nem tudtam ugyanazon oknál fogva feltölteni, mint amiért a tegnapi vlogot sem, nevezetesen beszar a router este 11 után, és reggelig már késő volt, hogy szóljak a főbérlőnek, hogy indítsa újra a szobájában található eszközt.
Ma este pedig magyek valahova, részben vlogot forgatni, ezt találtam ki.
És innentől kezdve tartom magam a 100%-os péntek du. 4-hez, ebben senki nem akadályozhatja meg a SoDI-t.
Mert nem olyan SoDI a SoDI, hogy ebben bárki is megakadályozgassa őt. :-)