Azért a zsebcigány is keményen nyomja a műsort. Valami műhelybe befogadták udvari bolondnak, vagy mi? Nem fosik a főnök hogy takaríthatja a darabjait amikor a durranógáz szétdobja a ronccsal együtt?
Közben meg a sodi gaming videóval egészen sokat dolgozott, persze attól még szar lett, de nem ez a lényeg most.
Én most őszintén nem tudom, hogy mi járhat a fejében. A forgatásnál még az ogrénél lakott, és a vásárlási tervek alapján fizetésre is számít a hónap végén, ennyi biztos.
sneci kis szerelme mindent túlél mint a rovarok. meg másfél k feliratkozó? hát megint csak ikszdé recskás, még a minicigó is bealáz flokkerkedésben.
shreck fasza jár a fejében!
hát azért hetyetye
sztem havi négy-öt százassal nőhet a tartozása, bízik a devizás haverban, a melóban elszinezget, schrek főz rá, söröcskék szisszennek gondolom tök optimista, csak a flokk halott. de indul a gamercsati meg majd februártól biztos lesz ismerkedős, párkeresős csati is szóval én is bizakodó vagyok, ilyenkor jön valami apróbb galiba.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem a fejében.
a szallagavatón is csak az osztályfőnönő táncolt vele))))))))))
tanszéki ducato bármikor bevethető, gnóm! esetleg a bringa mögé köthetnéd a cuccaid mint a minicigó, a repcsi meg venné fölülről ahogy költözöl. flokktémának is pazar
3. eltöri első használatkor
A berlini klinikák vajon fel vannak készülve az ánuszbatört és -szorult 'joy stick' eltávolítására?
*Fascsattogás hallatszik*
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Összefoglalva: materialista szar a sodi
Kenyér és víz.
Már előre röhögök, ahogy elképzelem, hogyan hurcolja át ezt a sok szemetet a Berlini Sziszifusz szatyronként a metrón, ha lapátra teszi az ogre :D
kb január elsején valaki itt egyébként ugyanezt a leosztást ajánlotta sodi-nak. még jó hogy nem olvasod a fórumot endre.
A megtakarított pénzén *pr* bérel egy költöztetőcéget és átmegy egy legális albérletbe *pr*
A fővlog holnap. Ez a nap híre. Körbeért a késés.
Nem, holnapra a közéleti flokkot ígéri, bármi is legyen az.
Tegnap ígérte holnapra, azaz mára, de azóta már hülyét csinált magából és most már a fővlog van ígérve holnapra, azaz valóvan újra körbeért a késés, megint kimarad egy epizód.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
De én ott vagyok neki, már két országban is, Hahó!
vágtál már videót? xD elképesztő mennyiségű munkája lehet benne
általában több, mint amennyi ideig nézik
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az biztos! Milyen csodálatos mély hangokat adtál, amikor basszeroltalak! Hiányzol, kicsi morcos hangszerke!
A szülinapodra való tekintettel még kedvezményt is kapsz a temetés árából! Na?
áruhitellel tudja intézni?
hát azért hetyetye
szociális temetés, hahó!
hát azért hetyetye
Zsery sörét is visszautasította....
Farkas Endre Kiss
23 mins ·
A szülinapomon nem indítok vlogot, a közéleti vlogom jövő héten indul. Akkor rákapcsolunk: HETI HÁROM vlog jön. A fővlog holnap.
ez is milyen szánalmas sneci. csak azért elhalasztod a flok indulását, hogy kiírhasd a facere, hogy szülinapod van?? így legalább egy-két szexnagyi, meg retard felköszönt, ugye? irigylésre méltó életed van, muhhhahha
Nagy összegben fogadok, hogy fidesz szopás lesz az állandó téma.
Kenyér és víz.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Áltajgi, tilcsákki!!!!!
ez a faszkalap megmondó kapitánynak képzeli magát?
Farkas Endre Kiss
Vagyis holnap reggel megkapjátok a közéleti vlogom első epizódját is. :)
12h
Farkas Endre Kiss
23 mins ·
A szülinapomon nem indítok vlogot, a közéleti vlogom jövő héten indul. Akkor rákapcsolunk: HETI HÁROM vlog jön. A fővlog holnap.
Ezt már hallottuk.
|__o__|
Gimnazista fikázással fog indulni, ez tuti.
ma van roli, kiszartál az erkélyen?????????
gecinyelő csicska))))))))))))
Gyurcsány meg hazudott. Különbrn is: Soros! Ez Felhááááborító!
hát azért hetyetye
Pontosan! Egyik meleg szexpartibol a másikba!
nem fatyok balek
Jan 16, 2019 17:53:20
a flokkerkarrier totális bukása lehet sneci facebookos trollkodása mögött. beletett vagy öt gurigát és kilátástalan szar az egész, talán ez vezeti oda, hogy a messzi, biztonságos bejlinyi rejtekhelyről ossza az észt a frusztrált ellenzéki ismerőseinek. persze a legdebilebb propagandát tolja ingyen. gigászi balek vagy recskás és te fikázod hadházyt, meg a gimis lányt? hát ikszdé
Jan 16, 2019 17:53:20
kábító pitonszag
Jan 16, 2019 17:55:47
Azért a zsebcigány is keményen nyomja a műsort. Valami műhelybe befogadták udvari bolondnak, vagy mi? Nem fosik a főnök hogy takaríthatja a darabjait amikor a durranógáz szétdobja a ronccsal együtt?
Jan 16, 2019 17:55:47
Zulu
(
x15)
Jan 16, 2019 18:12:58
x15)
a flokkerkarrier totális bukása lehet sneci facebookos trollkodása mögött.
Közben meg a sodi gaming videóval egészen sokat dolgozott, persze attól még szar lett, de nem ez a lényeg most.
Én most őszintén nem tudom, hogy mi járhat a fejében. A forgatásnál még az ogrénél lakott, és a vásárlási tervek alapján fizetésre is számít a hónap végén, ennyi biztos.
nem fatyok balek
Jan 16, 2019 18:13:29
sneci kis szerelme mindent túlél mint a rovarok. meg másfél k feliratkozó? hát megint csak ikszdé recskás, még a minicigó is bealáz flokkerkedésben.
Jan 16, 2019 18:13:29
Autista Vagyok channel
Jan 16, 2019 18:13:38
Jan 16, 2019 18:13:38
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 16, 2019 18:13:55
x6)
nem fatyok balek
Jan 16, 2019 18:24:10
sztem havi négy-öt százassal nőhet a tartozása, bízik a devizás haverban, a melóban elszinezget, schrek főz rá, söröcskék szisszennek gondolom tök optimista, csak a flokk halott. de indul a gamercsati meg majd februártól biztos lesz ismerkedős, párkeresős csati is szóval én is bizakodó vagyok, ilyenkor jön valami apróbb galiba.
Jan 16, 2019 18:24:10
-
Jan 16, 2019 18:26:45
Sodi, a kibukott patkány szidja Nagy Blankát, a gimnazista aktivistát.
Jan 16, 2019 18:26:45
xray
(
x21)
Jan 16, 2019 18:28:52
x21)
Jan 16, 2019 18:28:52
nyelvtudásáról nem is beszélve. sneci egy vagyont költött tanárokra és gugli fordító nélkül meghal. rglnek nincs fordos nénije és mégis végig cigánykodja európát. gyagyás, nem sül le a pofádról a bőr? Jan 16, 2019 18:28:52
Igen, de
Jan 16, 2019 18:33:05
Nem a fejében.
Jan 16, 2019 18:33:05
La Haine
(
x2)
Jan 16, 2019 18:38:30
x2)
SoDI gaming Hogy volt...
A playstation könyvtáramban 310 játék van megvásárolva, valamint van másfél polcnyi dobozos játékom, a Playstation pro mellett egy GAMER laptopom 1070-es videókártyával, 16 giga RAM-mal, i7-es 7700-es procival, 512GB SSD-vel, Playstation-höz van Playstation VR-om, célzó kontrollerem, van VR move controllerem, van az autósjátékomhoz kormány, pedál, manuális váltó, van hozzá állványom, van jó megvilágításom, ráadászul az esz kilenc plusz (S9+) telefonomhoz mobilos Gear VR-om is van, PS billentyűzet egér és adapter, van egy Elgato HD60 s streamer dobozom, elgato zöld hátterem, valamint a PS+ előfizetésem mellett van egy Origin Access előfizetésem és megannyi játékom.
Viszont amim nincs, egy furgon, amibe ez a sok kacat beleférne amikor ki lesz rakva a szűröm.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
A playstation könyvtáramban 310 játék van megvásárolva, valamint van másfél polcnyi dobozos játékom, a Playstation pro mellett egy GAMER laptopom 1070-es videókártyával, 16 giga RAM-mal, i7-es 7700-es procival, 512GB SSD-vel, Playstation-höz van Playstation VR-om, célzó kontrollerem, van VR move controllerem, van az autósjátékomhoz kormány, pedál, manuális váltó, van hozzá állványom, van jó megvilágításom, ráadászul az esz kilenc plusz (S9+) telefonomhoz mobilos Gear VR-om is van, PS billentyűzet egér és adapter, van egy Elgato HD60 s streamer dobozom, elgato zöld hátterem, valamint a PS+ előfizetésem mellett van egy Origin Access előfizetésem és megannyi játékom.
Viszont amim nincs, egy furgon, amibe ez a sok kacat beleférne amikor ki lesz rakva a szűröm.
broni
Jan 16, 2019 18:48:00
Sodi, a kibukott patkány szidja Nagy Blankát, a gimnazista aktivistát.
a szallagavatón is csak az osztályfőnönő táncolt vele))))))))))
Jan 16, 2019 18:48:00
Jan 16, 2019 19:03:57
SoDI gaming Hogy volt...
tanszéki ducato bármikor bevethető, gnóm! esetleg a bringa mögé köthetnéd a cuccaid mint a minicigó, a repcsi meg venné fölülről ahogy költözöl. flokktémának is pazar
Jan 16, 2019 19:03:57
Holsten Export
Jan 16, 2019 19:10:22
3. eltöri első használatkor
A berlini klinikák vajon fel vannak készülve az ánuszbatört és -szorult 'joy stick' eltávolítására?
Jan 16, 2019 19:10:22
SoDI ASMR
Jan 16, 2019 19:12:05
Sodi, csinálj ASMR csatornát, ahogy Manfred fülébe suttogsz éjjel amikor alszik. Az Elgato ponyvádra meg vetítsd ki ahogy pancsolsz közben.
Jan 16, 2019 19:12:05
soros gyuri bácsi
Jan 16, 2019 19:22:10
manfred helyében megtartanám a gnómot, lassan öt kilóért adja ki azt a penészes szart, egy ötvenesért eteti a megmaradék kajájával, havi száz tuti elmegy eseti károkra, még egy ötvenes amortizációra. de lehet, hogy vannak helyzetek amikor nem a pénz számít és ki kell baszni egy haszontalan, igénytelen gyökér bérlőt
Jan 16, 2019 19:22:10
Pince
Jan 16, 2019 19:23:21
Végső esetben én is itt vagyok, hahó!
Jan 16, 2019 19:23:21
-
Jan 16, 2019 19:32:32
444.hu/2019/01/16/piramisjatekkal-vadoljak-egy-magyar-kisegyhaz-fopapjat-o-azt-mondja-a-sotetseg-eroi-eskudtek-ossze-ellene
A legjobb gazdasági csalásos sztorikat emeli új szintre az a bűnügy, amelynek első tárgyalását kedden délelőtt tartották a Fővárosi Törvényszéken. A vádlott P. István, azaz István atya, aki 2010 és 2014 között főpapként irányította a Magyarországon alapított Vonzás Törvénye nevű egyházat
A legjobb gazdasági csalásos sztorikat emeli új szintre az a bűnügy, amelynek első tárgyalását kedden délelőtt tartották a Fővárosi Törvényszéken. A vádlott P. István, azaz István atya, aki 2010 és 2014 között főpapként irányította a Magyarországon alapított Vonzás Törvénye nevű egyházat
Jan 16, 2019 19:32:32
broni
Jan 16, 2019 20:26:26
youtu.be/D2cPn6AKXk8
ez a zene, dunai hulla!!!!!!!!!!!
Hüllő!
Betegség és betegség terjesztése a férfiak között
Grubby creed!
Milyenek vagytok a lélektelen hús?
Őrült!
A rák fogyasztása a bajnokságon belül
Vigyázz!
Nincs kegyelem téged a síró égboltban,
ahogy én vagyok az úton Útban a célom
pokolban
A hatalom által az
én
ördög munkáját befejezem, majd a
Vultures támadás!
Lehet, hogy a pokol kinyitja a túlzott erőt, ha
nem gyászol, elvtársak!
Te fáradságos vagy a vakító fény
katonákban!
Az oltáron a felszabadulás keresztre feszíti a kurvát.
Örülj!
Italok a keresztre feszítéshez
Az elnyomás nem többé!
Slay a kurva!
Legyen vérzés,
sírj,
hagyd meghalni örökre
!
Hagyd, hogy rothadjanak
Hadd fizessenek
Hagyjuk kóstolni a saját vérüket
!
Erre a holttestre
fogok ünnepelni
!
Mithras!
Emelje meg az ítélet kardját, laza a vas esőt
Beat the drum
Nem földi hatalom
akadályozhatja és megállíthatja Thee
Sekhmet-et!
Megnyilvánulása ov Mut
Protector ov Ma'at
Felhívom a legtöbb isteni
köp oda ezt fertőzni por ov élet
én úton vagyok
Destination pokol
ereje által ov akkor
azt ki kell töltenie
Az ördög munkája
ez a zene, dunai hulla!!!!!!!!!!!
Hüllő!
Betegség és betegség terjesztése a férfiak között
Grubby creed!
Milyenek vagytok a lélektelen hús?
Őrült!
A rák fogyasztása a bajnokságon belül
Vigyázz!
Nincs kegyelem téged a síró égboltban,
ahogy én vagyok az úton Útban a célom
pokolban
A hatalom által az
én
ördög munkáját befejezem, majd a
Vultures támadás!
Lehet, hogy a pokol kinyitja a túlzott erőt, ha
nem gyászol, elvtársak!
Te fáradságos vagy a vakító fény
katonákban!
Az oltáron a felszabadulás keresztre feszíti a kurvát.
Örülj!
Italok a keresztre feszítéshez
Az elnyomás nem többé!
Slay a kurva!
Legyen vérzés,
sírj,
hagyd meghalni örökre
!
Hagyd, hogy rothadjanak
Hadd fizessenek
Hagyjuk kóstolni a saját vérüket
!
Erre a holttestre
fogok ünnepelni
!
Mithras!
Emelje meg az ítélet kardját, laza a vas esőt
Beat the drum
Nem földi hatalom
akadályozhatja és megállíthatja Thee
Sekhmet-et!
Megnyilvánulása ov Mut
Protector ov Ma'at
Felhívom a legtöbb isteni
köp oda ezt fertőzni por ov élet
én úton vagyok
Destination pokol
ereje által ov akkor
azt ki kell töltenie
Az ördög munkája
Jan 16, 2019 20:26:26
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 16, 2019 20:30:51
x9)
Sodi, csinálj ASMR csatornát, ahogy Manfred fülébe suttogsz éjjel amikor alszik. Az Elgato ponyvádra meg vetítsd ki ahogy pancsolsz közben.
*Fascsattogás hallatszik*
broni
Jan 16, 2019 20:56:05
rácz felrobant már vajon???????
Jan 16, 2019 20:56:05
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 16, 2019 21:20:06
x2)
SoDI gaming Hogy volt...
Összefoglalva: materialista szar a sodi
Olyuz Bence
Jan 16, 2019 22:08:04
Szerintetek Sodi frusztralt?
Jan 16, 2019 22:08:04
Nem fatyok balek
Jan 16, 2019 22:08:25
*100 eurót költ olyan kontrollerre ami a hardcore játékosoknak van csak azért hogy pózerkedjen*
Jan 16, 2019 22:08:25
Kémlégy
(
x2)
Jan 16, 2019 22:16:45
x2)
SoDI gaming Hogy volt...
Már előre röhögök, ahogy elképzelem, hogyan hurcolja át ezt a sok szemetet a Berlini Sziszifusz szatyronként a metrón, ha lapátra teszi az ogre :D
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 16, 2019 22:31:15
x2)
Megvan az új vlog-menetrendem. Gamer vlog kedd reggel. Közéleti vlog csütörtök reggel. A fő vlog visszaköltözik péntek du 4-re.
Csak nem kirúgták a sodit, ha hétköznap reggel tud flokkot feltölten?
Kenyér és víz.
az erdész
Jan 16, 2019 22:38:16
Megvan az új vlog-menetrendem. Gamer vlog kedd reggel. Közéleti vlog csütörtök reggel. A fő vlog visszaköltözik péntek du 4-re.
kb január elsején valaki itt egyébként ugyanezt a leosztást ajánlotta sodi-nak. még jó hogy nem olvasod a fórumot endre.
Jan 16, 2019 22:38:16
Néző
Jan 16, 2019 22:39:07
Többen kérdezik, hogy a péntek az jövőhét kedd, vagy a kedd az majd csütörtök lesz és a csütörtök az szombat reggel?
Nem lesz sok idő erre ráhangolódni a Sodinak?
Nem lesz sok idő erre ráhangolódni a Sodinak?
Jan 16, 2019 22:39:07
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 16, 2019 22:48:04
x9)
A megtakarított pénzén *pr* bérel egy költöztetőcéget és átmegy egy legális albérletbe *pr*
sodika
Jan 16, 2019 22:58:01
nem vagyok balek
Jan 16, 2019 22:58:01
Balek
Jan 16, 2019 22:59:15
Nem vagyok sodika
nszksz
nszksz
Jan 16, 2019 22:59:15
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 16, 2019 23:00:11
Kruchió Sándor Gondolkozzál már el egy szexisebb vlogon is Sodi! Kovira is rámosolygott a szerencse, biztos jövedelmezőbb lenne mint a kormánynak a népszerűsítése... :D
Tetszik
· 1 órája
Tetszik
· 1 órája
Jan 16, 2019 23:00:11
-
Jan 16, 2019 23:08:23
kaphatott 1-2 havi vegkielegitest a kirugasocska melle, es most azt eli fel.
Jan 16, 2019 23:08:23
Jan 17, 2019 00:02:26
BORZALMAS HARMINCHETEDIK SZÜLETÉSNAPOT TE LEROBBANT ALKOHOLISTA RETARDÁLT GENETIKAI HULLADÉK BUZERÁNS KRIPTOZSIDÓ KORCS ABORTUSZMARADVÁNY FASZ GECI!!!!
Jan 17, 2019 00:02:26
Tyodi 32 . szülinapjàn
Jan 17, 2019 00:08:09
helyette is....
B A S Z O K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH
!!
B A S Z O K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH AAAAAAAHHHHH
!!
Jan 17, 2019 00:08:09
az erdész
Jan 17, 2019 00:15:51
kurvaanyádat sodi, nem érdekel a kurva születésnapod, unalmas berlini vágóképeket akarok, méghozzá most!!!!!%+!+!!!!!!!444.hu!!!
Jan 17, 2019 00:15:51
fonatkoszás
Jan 17, 2019 00:20:37
Születésnapi kirúgásocska?
Jan 17, 2019 00:20:37
Piscatel
Jan 17, 2019 01:20:53
Miert bantjatok a sodit?
Jan 17, 2019 01:20:53
-
Jan 17, 2019 01:48:39
Jan 17, 2019 01:48:39
Emil
Jan 17, 2019 02:21:30
Boldog 37.-et, Gnóm!
Hol a medencés iroda?
Hol a skoda szuperbé?
Hol a passzív jövedelmet szaró shaját mekoldás?
Hol a feleség?
Hol a család?
Hol a medencés iroda?
Hol a skoda szuperbé?
Hol a passzív jövedelmet szaró shaját mekoldás?
Hol a feleség?
Hol a család?
Jan 17, 2019 02:21:30
Piscatel
Jan 17, 2019 03:39:38
Ringing this bell is useless. I want pussy for free..
www.youtube.com/watch?v=UUHxMpuBMAg
www.youtube.com/watch?v=UUHxMpuBMAg
Jan 17, 2019 03:39:38
-
Jan 17, 2019 04:30:29
sodi, szulinapod alkalmabol azt kivanon, erezd jol magad, es vasarolj vegre egy beretvalt seggu tinifiut, ne csak a kepernyon bamuld!
Jan 17, 2019 04:30:29
-
Jan 17, 2019 07:04:07
Recskas lesz szulinapi partyd? Faszveros masszazs esetleg fizetos pina kinyalas? Gondolom a melohelyen is felkoszontenek majd *pr*. Kicsit korbeneztem youtubeon. Szerintem a tied a vilag egyik legszarabb es legunalmasabb vlogja.
Jan 17, 2019 07:04:07
VW dealer Berlin
Jan 17, 2019 07:39:36
Herr Kiss!
Örömmel értesítjük, hogy sikerült beszerezzük az Ön által kinézett autót a születésnapjára.
Örömmel értesítjük, hogy sikerült beszerezzük az Ön által kinézett autót a születésnapjára.
Jan 17, 2019 07:39:36
Patrick Bateman
Jan 17, 2019 07:56:26
"A tanulmány készítői úgy találták, hogy a pszichopaták beszédmódjával kapcsolatban még az is megállapítható, hogy a beszédük kevésbé folyamatos. A kutatók feltételezése szerint a pszichopaták előadásmódja feltehetően azért akadozóbb, mint másoké, mert ők pozitív módon próbálják meg keretezni történeteiket."
Jan 17, 2019 07:56:26
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 17, 2019 08:33:35
Természetesen ma sincs flokk, de cserébe Jövő héten már heti három is lesz.
Nem, ez nem *pr*, bármennyire is annak tűnik.
Jan 17, 2019 08:33:35
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 17, 2019 08:46:49
x3)
balfasz.
Farkas Endre Kiss
12h
Farkas Endre Kiss
23 mins ·
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Farkas Endre Kiss
12h
Farkas Endre Kiss
23 mins ·
-
Jan 17, 2019 08:47:26
Természetesen ma sincs flokk, de cserébe Jövő héten már heti három is lesz.
Jan 17, 2019 08:47:26
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 17, 2019 08:53:46
Jan 17, 2019 08:53:46
Piscatel
Jan 17, 2019 08:56:46
A devizahiteles haver az kb. olyan mint egy prosti feleseg.
Jan 17, 2019 08:56:46
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 17, 2019 08:57:34
x3)
Tegnap ígérte holnapra, azaz mára, de azóta már hülyét csinált magából és most már a fővlog van ígérve holnapra, azaz valóvan újra körbeért a késés, megint kimarad egy epizód.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 17, 2019 09:05:56
x38)
Sneci, magányos, sírós és depis szülinapot kívánok neked, pont olyat, amilyet megérdemelsz. Lehetőleg egy jó drága kütyüdet is rontsd el ma! Hogy érzed, a Vonzás Törvénye, a Vágyvezérelt Gondolkodás mekkora Shikert aratott eddig? 37 éves vagy, egy középkorú, kopaszodó, beteges korcs. Nincs lakásod, normális munkád, se családod, se barátaid, NINCS ÉLETED, Hahó! Az apádat leszarod, az anyádat kihasználod. Nincs Saját Megoldás, nincs Medencés Iroda, még egy ócska tüdőcske autód sincs, nemhogy vadiúj SzuperB! Végstádiumú retard lettél, nincs más dolgod, mint tovább vágni a centit. Dögölj meg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Gólya
Jan 17, 2019 10:03:52
Boldog születésnapot azon trolloknak, akiknek ma van a születésnapja!
SoDi, neked nem!
SoDi, neked nem!
Jan 17, 2019 10:03:52
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 17, 2019 10:03:57
x2)
index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/17/500_kullancs_kinzott_kis_hijan_halalra_egy_szerencsetlen_pitont/
Ezért késik a flokk!
Sneci, mész ma a kollégáiddal megünnepelni a szülinapodat?
Kenyér és víz.
Ezért késik a flokk!
Sneci, mész ma a kollégáiddal megünnepelni a szülinapodat?
adósságspirál
Jan 17, 2019 10:05:30
Nincs lakásod, normális munkád, se családod, se barátaid, NINCS ÉLETED, Hahó!
Jan 17, 2019 10:05:30
A Duna
Jan 17, 2019 10:17:22
es itt vagyok en is Jan 17, 2019 10:17:22
bolgár jeti
(
x30)
Jan 17, 2019 10:21:18
x30)
vágtál már videót? xD elképesztő mennyiségű munkája lehet benne
általában több, mint amennyi ideig nézik
broni
Jan 17, 2019 10:44:07
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 17, 2019 10:44:07
Sittes Sándor
Jan 17, 2019 10:46:19
Én Tőkés püspök úr titkára voltam, meg világhírű basszeros, te mit tudsz felmutatni?
Az biztos! Milyen csodálatos mély hangokat adtál, amikor basszeroltalak! Hiányzol, kicsi morcos hangszerke!
Jan 17, 2019 10:46:19
PR
Jan 17, 2019 11:16:54
Sodi a nőgyógyászaton.
- Doktor úr, segítsen! Feldugtam egy spirált!
- Milyen spirált maga szerencsétlen???
- Hát az adósságspirált!
- Doktor úr, segítsen! Feldugtam egy spirált!
- Milyen spirált maga szerencsétlen???
- Hát az adósságspirált!
Jan 17, 2019 11:16:54
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 17, 2019 12:01:50
x6)
Sodi!!!
stílszerű lenne, ma megdöglened, a halottkém csak macskakörmözné a születési dátum hónap-napját. Már hasznos lehetnél, legalább egyszer az életben!
hát azért hetyetye
stílszerű lenne, ma megdöglened, a halottkém csak macskakörmözné a születési dátum hónap-napját. Már hasznos lehetnél, legalább egyszer az életben!
Sírásó Salamon
Jan 17, 2019 12:48:33
Sodi!!!
Jan 17, 2019 12:48:33
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 17, 2019 13:01:14
x6)
áruhitellel tudja intézni?
-
Jan 17, 2019 13:19:37
Mar nagyon varjuk a kozeleti blogot, legyszi mond el mit gondolsz az orszagrol, orbanrol, a migrasonkrol, a tuntetesekrol es a kozbeszedet mozgato temakrol ugy mint peldaul pedofilia.
Jan 17, 2019 13:19:37
broni
Jan 17, 2019 13:22:32
koprofágia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 17, 2019 13:22:32
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 17, 2019 13:23:02
x37)
Ilyenkor azért kicsit sajnálom a gnómot. El nem tudom képzelni, mennyire fos érzés lehet az, ha tökegyedül kell ünnepelned a születésnapodat, senki rád se szarik. Talán az anyja felköszöntötte, azt nem hinném, hogy ő megfeledkezett róla. Meg talán a cégnél volt valami himmihummi "itt egy csoki, tapsoljuk meg Fifit" jellegű születésnap. De ennyi. Nincsenek barátai, nincs kivel leülnie beszélgetni. Senkit nem érdekel, hogy egy újabb évvel lett öregebb, senki nem kíván neki sok boldogságot, senkivel nem tudja megosztani, hogy mennyire pusztítóan magányos dolog külföldön tökegyedül, minden szociális kapcsolat nélkül tengődni az anyagi csőd szélén. Sneci egy materialista szar, de biztos vagyok benne, hogy azért beszél ennyit a pénzről és vásárol össze minden szart, hogy legalább ezzel kivívjon magának valamiféle validációt a proli ismerőseitől. Ha már ez sem fog működni, akkor jönnek az extrémebb lépések: újra jár majd swingerbe, kurvázni, bele fog kóstolni a kábítószerekbe, végleg beszippantja az alkoholizmus. Ennek az útnak a vége vagy a pszichiátria, vagy a Blaha.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 17, 2019 13:26:06
x6)
Ilyenkor azért kicsit sajnálom a gnómot. El nem tudom képzelni, mennyire fos érzés lehet az, ha tökegyedül kell ünnepelned a születésnapodat, senki rád se szarik. Talán az anyja felköszöntötte, azt nem hinném, hogy ő megfeledkezett róla. Meg talán a cégnél volt valami himmihummi "itt egy csoki, tapsoljuk meg Fifit" jellegű születésnap. De ennyi. Nincsenek barátai, nincs kivel leülnie beszélgetni. Senkit nem érdekel, hogy egy újabb évvel lett öregebb, senki nem kíván neki sok boldogságot, senkivel nem tudja megosztani, hogy mennyire pusztítóan magányos dolog külföldön tökegyedül, minden szociális kapcsolat nélkül tengődni az anyagi csőd szélén. Sneci egy materialista szar, de biztos vagyok benne, hogy azért beszél ennyit a pénzről és vásárol össze minden szart, hogy legalább ezzel kivívjon magának valamiféle validációt a proli ismerőseitől. Ha már ez sem fog működni, akkor jönnek az extrémebb lépések: újra jár majd swingerbe, kurvázni, bele fog kóstolni a kábítószerekbe, végleg beszippantja az alkoholizmus. Ennek az útnak a vége vagy a pszichiátria, vagy a Blaha.
szociális temetés, hahó!
az erdész
Jan 17, 2019 13:27:14
Zsery sörét is visszautasította....
Jan 17, 2019 13:27:14
Dajcs Für Tomi
Jan 17, 2019 13:36:04
Jan 17, 2019 13:36:04
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 17, 2019 14:14:10
x6)
sodika hazajött szülcsinapcsizni???
444.hu/2019/01/17/akkorat-vodkazott-egy-utas-a-berlin-budapest-jaraton-hogy-rendort-kellett-hivni
hát azért hetyetye
444.hu/2019/01/17/akkorat-vodkazott-egy-utas-a-berlin-budapest-jaraton-hogy-rendort-kellett-hivni
A Duna
Jan 17, 2019 14:25:24
majd a kotorekban a robotsereg felkoszonti a asodit. Jan 17, 2019 14:25:24
Herr Schrekk
Jan 17, 2019 15:08:10
Én is felköszöntöm a sodit. 50 euróért!
Jan 17, 2019 15:08:10
kripli figyelő
(
x12)
Jan 17, 2019 15:14:34
x12)
Jan 17, 2019 15:14:34
Én is felköszöntöm a sodit. 50 euróért!
Kap egy lejárt szavatosságú vietnámi körtekonzervet mint tavaly. Jan 17, 2019 15:14:34
dicsekvési kényszer
Jan 17, 2019 15:23:40
Farkas Endre Kiss
23 mins ·
ez is milyen szánalmas sneci. csak azért elhalasztod a flok indulását, hogy kiírhasd a facere, hogy szülinapod van?? így legalább egy-két szexnagyi, meg retard felköszönt, ugye? irigylésre méltó életed van, muhhhahha
Jan 17, 2019 15:23:40
az erdész
Jan 17, 2019 15:40:29
na milyen volt a közéleti blog? jah hogy a közélethez élet is kéne...hát igen endre
Jan 17, 2019 15:40:29
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 17, 2019 15:46:28
x2)
na milyen volt a közéleti blog? jah hogy a közélethez élet is kéne...hát igen endre
Nagy összegben fogadok, hogy fidesz szopás lesz az állandó téma.
tajgi
Jan 17, 2019 15:48:52
koprofágia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 17, 2019 15:48:52
erectilis dysfunctio
Jan 17, 2019 16:14:09
Áltajgi, tilcsákki!!!!!
Jan 17, 2019 16:14:09
xray
(
x21)
Jan 17, 2019 16:15:14
x21)
ez a faszkalap megmondó kapitánynak képzeli magát?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 17, 2019 16:45:23
x7)
Farkas Endre Kiss
12h
Farkas Endre Kiss
23 mins ·
Ezt már hallottuk.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 17, 2019 16:49:36
x7)
közélet = zsidózás, cigányozás, sorosozás, buzizás, esetleg Lőrincvédés.
Garantált a retardkontent, végre olyan téma, amiben erős.
|__o__|
-
Jan 17, 2019 16:50:20
A vegen meg nyer egyket NERes feliratkozot/tamogatot.
Jan 17, 2019 16:50:20
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 17, 2019 16:52:35
x9)
Sneci, az nem lesz egy kicsit kínos hogy a szélsőjoppos flokkot a Bundesbank támogatja és a Schengeni-zóna teszi lehetővé?
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 17, 2019 17:14:20
közélet = zsidózás, cigányozás, sorosozás, buzizás, esetleg Lőrincvédés.
Gimnazista fikázással fog indulni, ez tuti.
Jan 17, 2019 17:14:20
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 17, 2019 17:15:49
x9)
Bezzek asodi a tanulmányaira koncentrált amikor gimnazista volt. Meg egyetemista korában is. 64 féléven keresztül csak a tanulmányaira koncentrált.
broni
Jan 17, 2019 17:30:25
ma van roli, kiszartál az erkélyen?????????
Jan 17, 2019 17:30:25
broni
Jan 17, 2019 17:44:37
ne minuszozz, menjél buzi fórumra, ott a helyed, szodomita állat!!!!!!!!
Jan 17, 2019 17:44:37
A Duna
Jan 17, 2019 18:15:02
asodi nepszeru tarsasagi ember. A szulinapjan nem er ra vlogolni. Egyik parrtybol esik a masikba Jan 17, 2019 18:15:02
poopfal
Jan 17, 2019 18:21:26
Erzsebet Kiraly Endre, egy kereszteny nyilvanosan noch dazu videon, kiveri a farkat? Ez egy elfogadhato ertekrend?
Jan 17, 2019 18:21:26
xray
(
x21)
Jan 17, 2019 18:24:53
x21)
Jan 17, 2019 18:24:53
Erzsebet Kiraly Endre, egy kereszteny nyilvanosan noch dazu videon, kiveri a farkat? Ez egy elfogadhato ertekrend?
de ő csak a barátnőjének csinálta a videót és már megvolt a mea culpa is. xd Jan 17, 2019 18:24:53
broni
Jan 17, 2019 18:24:56
ne minuszozz, menjél buzi fórumra, ott a helyed, szodomita állat!!!!!!!!
gecinyelő csicska))))))))))))
Jan 17, 2019 18:24:56
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 17, 2019 18:26:55
x6)
Gyurcsány meg hazudott. Különbrn is: Soros! Ez Felhááááborító!
xray
(
x21)
Jan 17, 2019 18:29:04
x21)
sneci, most milyen német néven töltögeted fel a faszverő videóidat? shrecknek is jó gusztusa van, h ugyanazt a kádat használja, amiben a faszodat vered ki. undorító egy féreg vagy.
Herr Schreck
Jan 17, 2019 18:29:32
asodi nepszeru tarsasagi ember. A szulinapjan nem er ra vlogolni. Egyik parrtybol esik a masikba
Pontosan! Egyik meleg szexpartibol a másikba!
Jan 17, 2019 18:29:32
broni
Jan 17, 2019 18:37:18
Egyik parrtybol esik a masikba
nem putriból???????
nem putriból???????
Jan 17, 2019 18:37:18
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 17, 2019 19:21:03
Jan 17, 2019 19:21:03
Herr Schreck
Jan 17, 2019 19:33:04
Ismerem az érzést, nekem is szétfürödték a kádamat, szétnézték a tévémet, szétnyitogatták az ajtómat. De addig ordibáltam, amíg meg nem kaptam a többszáz eurós kártérítést ;)
Szétfürödték, széthorgászták Szlovénia második legnagyobb tavát
index.hu/techtud/2019/01/17/turizmus_sokat_romlott_a_bledi-to_vizminosege_szlovenia_kornyezetvedelem/
Szétfürödték, széthorgászták Szlovénia második legnagyobb tavát
index.hu/techtud/2019/01/17/turizmus_sokat_romlott_a_bledi-to_vizminosege_szlovenia_kornyezetvedelem/
Jan 17, 2019 19:33:04
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 17, 2019 19:46:32
x3)
* ásít *
Farkas Endre Kiss
13 mins ·
Úgy döntöttem, a szülinapomon vlogot se vágok, így az új epizód vasárnap érkezik. De utána tartjuk magunkat az új menetrendhez. :)
Farkas Endre Kiss
13 mins ·
Úgy döntöttem, a szülinapomon vlogot se vágok, így az új epizód vasárnap érkezik. De utána tartjuk magunkat az új menetrendhez. :)
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

7 órája ·
"a magyar munkavállalók 45-35 százalékkal kevesebb hozzáadott értéket termeltek a németországiaknál"
A lényeg itt van. Minden más csak duma. Magasabb termelékenységnél majd a nyereséghányad is magasabb lesz.
Gecinagy öngól! Gyagyás, a te munkádnak mennyi pontosan a hozzáadott értéke az esprestonál?
Sneci hozzáadott értéke:
-ékezetes változónevek
-kétujjas gépelés
-apply gomb 45 percig keresése
-használhatatlan, átláthatatlan fos spagettikód
-unit testek, amik a meglévő állapotra adnak zöldet, tökmindegy, hogy az jó-e vagy sem
-kimosás nélkül hónapokig hordott, gecifoltos nadrág
-pusztító test-, és szájszag
-nyökögés-makogás, németül nem tudás, teljes szociális leépülés
-olyan random kérések, hogy titkosítsák a nevét a vállalati futás nevezési listáján
-trollok általi magyarázókártyák a céges e-mailre.