Persze hogy látta, őt is kiállították.
Hacsak nem a fordos néni az, aki egyébként is Németországban él, és emiatt nem kell a nájkszöll odúban aludnia. Feltűnően lapít a púpos, itt valami jelentős faszerdőről lehet szó. Könnyen előfordulhat, hogy az új cévét masnizzák a nővel, aki persze ezért durván levámolja Recsítót.
Hát az biztos hogy nagy kár lenne ha elpukkanna a csodareaktora miközben tesztelik a hidrogénnel hajtott dupla análdildót.
nincs az a pénz, ami durván sok lenne, ha sneci bűzét kell elviselni, akár csak 5 percig is. a szájszaga biológia fegyver lehet.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Egyeseket egészen állati szintre képes levinni a pénz.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
A művével együtt szarkofágban fogják eltemetni
Orvos-Biológiait is! Hiszen Hidro génnel is kísérletezik.
szarkofág???????????ez izgatóan hangzik..barbi????????????????????????
Sajnálom professzor úr, attól tartok, hogy ez nem az amire gondolni tetszik: nem szarral mumifikált Barbit jelent :(
sajsze(((((((((((((((
ez a zene, szarkofág!!!!!!!!!!!!
youtu.be/kpUK_XnNJ34
Minden jégeső Satanas - Lucifer
sétál köztünk - Mindenütt
a bukott angyal - A fény
trónját gyémántok - A legtöbb nagy
keresztül tüzes kövek
feddhetetlen a szempontból
Sing szentségtelen kórus
Ő dicsőséges neve - Lucifer / Gonosz
Minden jégeső Satanas - Diabolus
Ön mellett áll - Együnk
Csillag a reggelről - A hajnal fia
A bűnösök birodalma - Tűzek égnek
A tűz kövein
Blamless az utatokban
énekelj sátáni kórusokat
Őrült nevei - Baphomet / Diabolus
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán
arkangyal Hail Sátán arkangyal
Engedj meg, hogy apám legyen
, mert vétkeztem
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán!
megvolt a betadinos kezelés, vagy megvárod míg leesik a farkad?
Majd csinálunk belőle talizmánt a kamionparkolós cigányprostiknak. Az megvédi őket a Fráter footfetishtől.
Sodika megteremtését azért Isten is elsodikázhatta volna
most nem fáj.............
www.berlinischegalerie.de/en/museum-berlin/berlinische-galerie/
Nyitva van, és fél évvel ezelőtt nem voltak kopaszak a fák, nem öltöztek fel sálba, kabátba az emberek, gyerekek.
Ez most volt, szerintem nem hazudott most kivételesen.
Azzal indít, hogy amikor leült vlogot vágni betoppant az ismerőse.
Ki a faszom toppan be egy idiótához csak úgy?
RGL a sátras cigány elkötött volna egy hidrogénhajtású versenyautót Enzo Ferrari garázsából?
Talányos ez a múzeumi epizód, de nem nyáron készült.
De még össze vagytok nőve vagy már a padlón porosodik a sörösdobozok alatt???
Kellett annyit recskázni a gyertyalángra, ugye?!
Csak a fordos néni lehetett, hogy új cévét masnizzanak. A korcs egy mélyproli, múzeumba nem jár, pláne nem modern művészeti kiállításokra. Látványosan unatkozott akkor is, amikor még a flokk "fénykorában" meglátogatott pár múzeumot. Úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy nem magától ment.
Érdemes lenne egy utánvétes csomagot rendelni a nevére az Esprestóhoz. Ha nem tudják neki kézbesíteni, akkor már nem dolgozik ott.
Nem értrem, minek erőlteti ezt a gamer csatornát. A Marfan-szindrómája miatt minden ügyességet igénylő játékban esélytelen, a logikai vagy stratégiai játékokhoz túl buta, a kalandjátékokhoz pedig nincsen meg a szükséges nyelvtudása. Kizárólag a legdebilebb, visszamaradott óvodások fejlesztésére készült játékokkal lehet némi esélye, azokra viszont nehéz tecsőkarriert építeni LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
nem látszik semmmi külsőleg........
Nem
miért nem?
Nem tudok róla hogy behajthatatlan tartozása lenne vagy ilyesmi...
Utoljára a C64-es korszakban használt joystickot. (értjük)
És a napi többszöri faszverés az mi?? xD
Belenéztem a legutóbbi narrált epizódba, ami a karácsonyi szarja volt. Így kezdődik, az első mondat:
"Nahát köszöntök mindenkit, ebben az epizódban karácsonyi vásárokat fogunk összehasonlítani."
Összeolvasva a szavak kezdőbetűit, a NKMEAEKVFÖ betűk jönnek ki, és akár az alábbi kód mondat is kiolvasható belőle.
MA KEN FEKVÖ
Ebből arra következtetek, hogy Ken, Endre titokzatos buzibarátja jött el hozzá, és ma Ő fog feküdni.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
A gyagyást is orrbaverte egy részeg biciklis, voltaképp mehetnének együtt is orrplasztikára.
Aztakurva! :DDDD
Vajon mit csinálhatott a skizofrén cigány manlet? Lopott? A főnök fiának csajával gusztustalankodott valamit?
Kár, hogy a Rocskaiék értelmiségiek voltak, Geri is beverhette volna a lenin jégtörő állkapcsot.
ezt nem én linkeltem!!!
Gondolom csak a szokásos... Nagyjából mindig ugyanaz a forgatókönyv.
Előadja, hogy egy szerencsétlen nyomorult ember akinek nincs otthona, és a családja is geci mert nem fogada be. Aztán mikor az aktuális gazdatest befogadja vagy munkát ad neki, akkor 1-2 nap után elkezdni keresni a kifogásokat miért is nem akar dolgozni, persze erre a beteg agya mindig valami összesküvést dob ki.
Ilyenkor lesz pedofil, sátánista, cionista a befogadó, meg persze őt átbasszák, kihasználják stb... Elkezd követelőzni, nem elég jó a szállás, szar a kaja stb..
Ilyenkor általában kibasszák mint macskát szarni, aztán puffogva eloldalog, mert hiába fenyegetőzik folyamatosan a videóiban alapjában egy gyáva féreg mint a Sodi.
Ha nő fogadja be ott már szoktak lenni gondok, mert olyankor nem olyan könnyű kirakni, ilyenkor vagy börtönben vagy bolondokházában köt ki.
Múltkor utána néztem ennek a "vízhajtás" őrületének.
Annyi a lényeg, hogy a youtube-on talált egy reklámot ami ezt a hidrogénhajtásos fogyasztás csökkentő kütyüt mutatott be.
Ezt a beteg elméje valamiért befordította arra, hogy az autók képesek "csak" vízzel menni, aztán végül már azt is elhitte, hogy ő találta fel.
Múltkor volt egy tisztább pillanata és kiírta, hogy kurvára nem működik amit "feltalált" értsd.: youtube videó alapján összegényolta ugyan azt a szart.
És annyira az ő találmánya, hogy meg lehet összeépítő KIT-ben rendelni :)
Szóval gondolom az olasz is rájött, hogy fos az egész ráadásul még folyamatosan követelőzik is, hogy nem fizetik ki amiért "dolgozik" (eljátszogat a műhelyben) meg neki kaját kell hozni, szállást is akar, és ha nem viselik el a skizofrén agymenéseit akkor feljelenti őket.
Szóval gondolom az olasz fia megunta a féreg cigányt és pontot tett a jótékonykodás végére...
Munkahely bemérve:
www.centroassistenzaadamo.it/chi_siamo_1.html
Amúgy ez egy autóelektronikával foglalkozó műhely, valszeg ezért kaptak agyfaszt az aprócigány ingyenenergiás agymenéseitől.
Van egy olyan gyanúm, hogy a professzor úr felgyújtott valamit a műhelyben kísérletezés közben. Vagy a javításra behozott Ferrari motorvezérlőből kölcsönvett pár ellenállást :D
belle.delphine
Köszönőlevelet érdemelnének a magyar nép nevében.

Ő lenne az olasz főnök? Ő tartotta kabalaállatnak a hidrogénhajtású cigány koboldot?
Ő lenne az olasz főnök? Ő tartotta kabalaállatnak a hidrogénhajtású cigány koboldot?
Igen. Szerintem küldhetne neki a tanszék egy üveg whiskyt.
Kezd neki is olyan vadregényes arca lenni, mint a Sodinak.
Tényleg Rácz, ha legközelebb felteszi valaki a kérdést, hogy na és mit adtak nekünk a rómaiak, akkor mondhatod, hogy neked speciel egy törött orrot.

Arcod amikor te is szeretnel olyan twitch studiot amilyen Sneci-nek van de neked csak Lepin legora telik.
Arcod amikor te is szeretnel olyan twitch studiot amilyen Sneci-nek van de neked csak Lepin legora telik.
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ilyen ez a popszakma!
hát azért hetyetye
Elrákosodott.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Bazmeg Zsery, mindjárt kitör az Etna a fejeden!
A fogaid ezért kezdted el evakuálni?
Kifingotta egy elefánt.
A hónap "dolgozója"
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 21, 2019 17:26:47
x9)
Tényleg púp!
Bestof második részével mi lesz?
Bestof második részével mi lesz?
-
Jan 21, 2019 17:28:33
Sodi, az Entartete Kunst kiállítást is megnéztétek?
Persze hogy látta, őt is kiállították.
Jan 21, 2019 17:28:33
trendbeli garázdaság
Jan 21, 2019 17:29:07
Szerintem különben nincs semmiféle magyar vendég. Hol aludna, egy kupac szennyesen az asztal alatt?
Ez a múzeumlátogatás is valószínűleg hónapokkal ezelőtti felvétel. Akkor még neki is ultragáz volt, de mára annyira nincs ötlete, hogy elővette ezt.
Ez a múzeumlátogatás is valószínűleg hónapokkal ezelőtti felvétel. Akkor még neki is ultragáz volt, de mára annyira nincs ötlete, hogy elővette ezt.
Hacsak nem a fordos néni az, aki egyébként is Németországban él, és emiatt nem kell a nájkszöll odúban aludnia. Feltűnően lapít a púpos, itt valami jelentős faszerdőről lehet szó. Könnyen előfordulhat, hogy az új cévét masnizzák a nővel, aki persze ezért durván levámolja Recsítót.
Jan 21, 2019 17:29:07
Méregzsák Máté
Jan 21, 2019 17:38:22
RANDIZIK A SODI!
Gábor Rácz Haragszom rád! Mé nem gyötté le???????
1
Tetszik
· 6 órája
Farkas Endre
Kiss Gábor Rácz : ebben a hónapban van már egy leszervezett utam. Februárban szívesen meglátogatlak.
Tetszik
· 5 órája
Gábor Rácz Haragszom rád! Mé nem gyötté le???????
1
Tetszik
· 6 órája
Farkas Endre
Kiss Gábor Rácz : ebben a hónapban van már egy leszervezett utam. Februárban szívesen meglátogatlak.
Tetszik
· 5 órája
Hát az biztos hogy nagy kár lenne ha elpukkanna a csodareaktora miközben tesztelik a hidrogénnel hajtott dupla análdildót.
Jan 21, 2019 17:38:22
xray
(
x21)
Jan 21, 2019 17:51:28
x21)
nincs az a pénz, ami durván sok lenne, ha sneci bűzét kell elviselni, akár csak 5 percig is. a szájszaga biológia fegyver lehet.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 21, 2019 17:59:23
x9)
Egyeseket egészen állati szintre képes levinni a pénz.
broni
Jan 21, 2019 18:15:27
rácz fizikai nobel díjat fog kapni!!!!!!!!!!
Jan 21, 2019 18:15:27
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 21, 2019 18:22:38
x9)
Alfred Nobel
Jan 21, 2019 18:39:35
Orvos-Biológiait is! Hiszen Hidro génnel is kísérletezik.
Jan 21, 2019 18:39:35
broni
Jan 21, 2019 18:42:31
Jan 21, 2019 18:42:31
Kramalon
Jan 21, 2019 20:24:17
Sajnálom professzor úr, attól tartok, hogy ez nem az amire gondolni tetszik: nem szarral mumifikált Barbit jelent :(
Jan 21, 2019 20:24:17
broni
Jan 21, 2019 20:38:53
sajsze(((((((((((((((
ez a zene, szarkofág!!!!!!!!!!!!
youtu.be/kpUK_XnNJ34
Minden jégeső Satanas - Lucifer
sétál köztünk - Mindenütt
a bukott angyal - A fény
trónját gyémántok - A legtöbb nagy
keresztül tüzes kövek
feddhetetlen a szempontból
Sing szentségtelen kórus
Ő dicsőséges neve - Lucifer / Gonosz
Minden jégeső Satanas - Diabolus
Ön mellett áll - Együnk
Csillag a reggelről - A hajnal fia
A bűnösök birodalma - Tűzek égnek
A tűz kövein
Blamless az utatokban
énekelj sátáni kórusokat
Őrült nevei - Baphomet / Diabolus
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán
arkangyal Hail Sátán arkangyal
Engedj meg, hogy apám legyen
, mert vétkeztem
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán
arkangyal
Hail Sátán!
Jan 21, 2019 20:38:53
-
Jan 21, 2019 21:16:57
Jan 21, 2019 21:16:57
Kramalon
Jan 21, 2019 22:28:16
Majd csinálunk belőle talizmánt a kamionparkolós cigányprostiknak. Az megvédi őket a Fráter footfetishtől.
Jan 21, 2019 22:28:16
Laci
Jan 21, 2019 22:57:40
Jan 21, 2019 22:57:40
egyik nèző
Jan 21, 2019 23:05:24
A legujabb menetrend szerint mikor nem lesz vlog?
Kezdjük már kicsit unni, hogy soha nem lehet tudni épp melyik rész mikor marad el, vagy mikorra csuszik a bejelentés, hogy elmarad épp a multkori?
Az meg felháborító, hogy amikor készülünk, hogy na végre ma sincsen flok, végre lehet baszni vagy zongorázni, akkor meg éppen van.
Kezdjük már kicsit unni, hogy soha nem lehet tudni épp melyik rész mikor marad el, vagy mikorra csuszik a bejelentés, hogy elmarad épp a multkori?
Az meg felháborító, hogy amikor készülünk, hogy na végre ma sincsen flok, végre lehet baszni vagy zongorázni, akkor meg éppen van.
Jan 21, 2019 23:05:24
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 21, 2019 23:11:31
Kedden a gamer flokk fog elmaradni.
Jan 21, 2019 23:11:31
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 21, 2019 23:37:29
x9)
Sodi, ha a keresztény Isten olyan volna mint te, a biblia az első napnál véget érne.
Elsodikázta volna a teremtést is!
--
Jan 22, 2019 02:34:43
Sodi, ha a keresztény Isten olyan volna mint te, a biblia az első napnál véget érne.
Sodika megteremtését azért Isten is elsodikázhatta volna
Jan 22, 2019 02:34:43
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 22, 2019 03:03:18
x7)
Lehet, hogy az Youtube könyvben írták, hogy az érdeklődést fel lehet csigázni azzal, hogy beharangozod mikor jön, aztán több alkalommal későbbre helyezed át.
|__o__|
tigris
Jan 22, 2019 07:48:09
ma melyik flok marad el Köcsögboy?
Jan 22, 2019 07:48:09
broni
Jan 22, 2019 09:31:00
Jan 22, 2019 09:31:00
Piscatel
Jan 22, 2019 09:50:08
Utananeztem a berlini muzeomos videonak. Sodi bemutatja a EMILIO VEDOVA ABSURD BERLIN DIARY '64, 1964 kiallitasat. Ezt biztos nem most januarba csinalta mivel utoljara ez 2017 augustusaban volt csak kiallitva a berlinische galerie museum fur moderne kunst -ba.
Jan 22, 2019 09:50:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 22, 2019 09:57:25
x37)
Hoppá, Endre, csak nem beleverték a kampós orrodat megint a hazudozásba? Taknyos lett a nózi? Gyere, és meséld el a kommenthaveroknak, hogy miért kellett fél évvel ezelőtt felvett konzerv felvételeket mostaniként eladni. Csak nem meghalt a flokk?
-
Jan 22, 2019 10:11:33
Utananeztem a berlini muzeomos videonak. Sodi bemutatja a EMILIO VEDOVA ABSURD BERLIN DIARY '64, 1964 kiallitasat. Ezt biztos nem most januarba csinalta mivel utoljara ez 2017 augustusaban volt csak kiallitva a berlinische galerie museum fur moderne kunst -ba.
www.berlinischegalerie.de/en/museum-berlin/berlinische-galerie/
Nyitva van, és fél évvel ezelőtt nem voltak kopaszak a fák, nem öltöztek fel sálba, kabátba az emberek, gyerekek.
Ez most volt, szerintem nem hazudott most kivételesen.
Azzal indít, hogy amikor leült vlogot vágni betoppant az ismerőse.
Ki a faszom toppan be egy idiótához csak úgy?
RGL a sátras cigány elkötött volna egy hidrogénhajtású versenyautót Enzo Ferrari garázsából?
Talányos ez a múzeumi epizód, de nem nyáron készült.
Jan 22, 2019 10:11:33
La Haine
(
x2)
Jan 22, 2019 10:34:05
x2)
Hogy voltban írtam, a képzelt? ismerősével.
Itt tükröződik Sneci a kirakatüvegben és nincs mellette senki, ami nem jelent persze semmit. De ha valakivel múzeumba megyek, együtt elemezzük ki mit látunk, együtt örülünk a műalkotásnak, ott van mellettem, a közelemben. Biztos kimenekült alifajtón vészkijáraton Sneci mellől :D
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Itt tükröződik Sneci a kirakatüvegben és nincs mellette senki, ami nem jelent persze semmit. De ha valakivel múzeumba megyek, együtt elemezzük ki mit látunk, együtt örülünk a műalkotásnak, ott van mellettem, a közelemben. Biztos kimenekült a
Kramalon
Jan 22, 2019 10:56:05
Jan 22, 2019 10:56:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 22, 2019 11:26:13
Teljességgel életszerűtlen, hogy valaki meglátogatja Endrét Berlinben, majd az a közös program, hogy elmennek a modern művészetek múzeumába.
Jan 22, 2019 11:26:13
Kramalon
Jan 22, 2019 11:56:16
Kellett annyit recskázni a gyertyalángra, ugye?!
Jan 22, 2019 11:56:16
trendbeli garázdaság
Jan 22, 2019 11:59:54
Teljességgel életszerűtlen, hogy valaki meglátogatja Endrét Berlinben, majd az a közös program, hogy elmennek a modern művészetek múzeumába.
Csak a fordos néni lehetett, hogy új cévét masnizzanak. A korcs egy mélyproli, múzeumba nem jár, pláne nem modern művészeti kiállításokra. Látványosan unatkozott akkor is, amikor még a flokk "fénykorában" meglátogatott pár múzeumot. Úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy nem magától ment.
Érdemes lenne egy utánvétes csomagot rendelni a nevére az Esprestóhoz. Ha nem tudják neki kézbesíteni, akkor már nem dolgozik ott.
Jan 22, 2019 11:59:54
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 22, 2019 12:27:55
x7)
Kedd reggeli gaming flokk hogyvolt:
joystickot vett, hogy kipróbáljon egy playstation 4 VR játékot. Unboxing = 66 euro
ACE combat 7 PS4VR = 60 euro
"Kezdhetünk is játszani(vágás)így néz ki a cucc:" megmutatja asztalon is.
Bénázás, fókahangok.
4:05: fókahangos ideggörcsös bénázás.
6:09: Kúrva élet!..... AAAAAAÁÁÁÁÁÁÁ'
Párszor megdöglik: "faszom.. kész vége"
Azt hiszi, megtalálta kedvenc játékát.
|__o__|
joystickot vett, hogy kipróbáljon egy playstation 4 VR játékot. Unboxing = 66 euro
Bénázás, fókahangok.
-
Jan 22, 2019 12:28:56
C64-es korszak===ENDRE GECIÖREG VAGY
Jan 22, 2019 12:28:56
trendbeli garázdaság
Jan 22, 2019 12:39:02
Kedd reggeli gaming flokk hogyvolt:
Bénázás, fókahangok.
Bénázás, fókahangok.
Nem értrem, minek erőlteti ezt a gamer csatornát. A Marfan-szindrómája miatt minden ügyességet igénylő játékban esélytelen, a logikai vagy stratégiai játékokhoz túl buta, a kalandjátékokhoz pedig nincsen meg a szükséges nyelvtudása. Kizárólag a legdebilebb, visszamaradott óvodások fejlesztésére készült játékokkal lehet némi esélye, azokra viszont nehéz tecsőkarriert építeni LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 22, 2019 12:39:02
D.Dezső
Jan 22, 2019 12:57:15
Mivel már a hardcore snecológusoknak is teljesen nézhetetlen az utóbbi 2 flokk rész, egy kis konzerv vér után néztem.
Sneci fogadalmai a 2017-re.
www.youtube.com/watch?v=1OtPLmk5nV0
- Heti 3 edzés: Ezt ugye láthattuk, hogy semmi nem lett belőle csak nudi szauna, és 3 hónaponta úszkálás
szerk. (úszás jelentése: szigorúan alacsony vízben, a medence aljáról elrugaszkodva 1-2 m távolság megtétele, majd újra elrugaszkodás a medence aljáról)
- "Ésszel élés" nem lesz több kütyü, játék is csak nagyon ritkán...
Profi drónra sincs szüksége mert az ugráló robot is a polcon áll, ezért tartózkodik a fölösleges kiadásoktól.
Kicsit fölöslegesnek érzem, hogy ezt kommentáljam... csak a legnagyobb tételek. Laptop, kamerák, telefon, tablet, drón, új VR szemüveg, bicikli, egyéb kis szarságok persze árú és bank hitelre.
- Nincs több lehúzás miután-700 Euro a törpének, 600 Eur az elrohadt ablakra, 500 Euro "csalás" a főbérlőtől.
Elhangzik a nagy kijelentés annak apropóján, hogy elvitték a tusfürdőjét a homo-saunában: "Ez lesz az utolsó veszteségem amit engedtem"
Ennek ellenére már ismerjük a jövőt, 5000 Eur defizás havernak, az anyja is lehúzta több esetben, az ogre már a padlót is eladta neki a szobából, plusz mobil szoláriumot vetetett magának :) haha
- Napi egy óra "kreativ angol" tanulás..
A bicikli összeszerelő live-ból (az eddigi legjobb live) kiderült, hogy németül sem tud értelmezni egy bicikli manual-t, nem, hogy angolul...
- További hazai melók megtartása, de nem túl sok bevállalása.
Ennek ellenére idén ha voltak is azokat is elsodikázta.
- A végére maradt a paródia-rovat. Talán csajozás is lesz, ha már jókiállású lesz a Sodi, és majd akkor költözik el (meleg) főbérlőjétől közös albérletbe. Persze ezt nem fogja "görcsösen üldözni" (én sem hajtanék csajokra görcsösen ha homokos lennék)
Sneci fogadalmai a 2017-re.
www.youtube.com/watch?v=1OtPLmk5nV0
- Heti 3 edzés: Ezt ugye láthattuk, hogy semmi nem lett belőle csak nudi szauna, és 3 hónaponta úszkálás
szerk. (úszás jelentése: szigorúan alacsony vízben, a medence aljáról elrugaszkodva 1-2 m távolság megtétele, majd újra elrugaszkodás a medence aljáról)
- "Ésszel élés" nem lesz több kütyü, játék is csak nagyon ritkán...
Profi drónra sincs szüksége mert az ugráló robot is a polcon áll, ezért tartózkodik a fölösleges kiadásoktól.
Kicsit fölöslegesnek érzem, hogy ezt kommentáljam... csak a legnagyobb tételek. Laptop, kamerák, telefon, tablet, drón, új VR szemüveg, bicikli, egyéb kis szarságok persze árú és bank hitelre.
- Nincs több lehúzás miután-700 Euro a törpének, 600 Eur az elrohadt ablakra, 500 Euro "csalás" a főbérlőtől.
Elhangzik a nagy kijelentés annak apropóján, hogy elvitték a tusfürdőjét a homo-saunában: "Ez lesz az utolsó veszteségem amit engedtem"
Ennek ellenére már ismerjük a jövőt, 5000 Eur defizás havernak, az anyja is lehúzta több esetben, az ogre már a padlót is eladta neki a szobából, plusz mobil szoláriumot vetetett magának :) haha
- Napi egy óra "kreativ angol" tanulás..
A bicikli összeszerelő live-ból (az eddigi legjobb live) kiderült, hogy németül sem tud értelmezni egy bicikli manual-t, nem, hogy angolul...
- További hazai melók megtartása, de nem túl sok bevállalása.
Ennek ellenére idén ha voltak is azokat is elsodikázta.
- A végére maradt a paródia-rovat. Talán csajozás is lesz, ha már jókiállású lesz a Sodi, és majd akkor költözik el (meleg) főbérlőjétől közös albérletbe. Persze ezt nem fogja "görcsösen üldözni" (én sem hajtanék csajokra görcsösen ha homokos lennék)
Jan 22, 2019 12:57:15
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2019 13:00:43
x9)
~35 másodpercnél járunk és Sneci máris letorkozott egy slukknyit valami flaskából.
Bravó Endre!
"Én nem fatyok alkoholista" -Kiss Endre Farkas, Alkoholista, nyilvános faszkiverő
Bravó Endre!
"Én nem fatyok alkoholista" -Kiss Endre Farkas, Alkoholista, nyilvános faszkiverő
Japán Önvédelmi Légierő
Jan 22, 2019 13:08:02
Jó napot.
Kiss Endre-sant keressük. Videófelvételek alapján ideális kamikaze pilótának tűnik.
Ha látják kérem értesítsék az állásajánlatunkról.
Kiss Endre-sant keressük. Videófelvételek alapján ideális kamikaze pilótának tűnik.
Ha látják kérem értesítsék az állásajánlatunkról.
Jan 22, 2019 13:08:02
broni
Jan 22, 2019 13:09:47
nem látszik semmmi külsőleg........
Jan 22, 2019 13:09:47
az erdész
Jan 22, 2019 14:01:46
ti nem gondoljátok hogy sneci a megjelenített művekkel valamit így rejtjelezve üzenni akar? Lehet bajban van és nem beszélhet...
Jan 22, 2019 14:01:46
Özkan Turmongolu, Uzsorás
Jan 22, 2019 14:03:38
ti nem gondoljátok hogy sneci a megjelenített művekkel valamit így rejtjelezve üzenni akar? Lehet bajban van és nem beszélhet...
Nem
Jan 22, 2019 14:03:38
az erdész
Jan 22, 2019 14:06:18
Nem
miért nem?
Jan 22, 2019 14:06:18
Özkan Turmongolu, Uzsorás
Jan 22, 2019 14:07:35
miért nem?
Nem tudok róla hogy behajthatatlan tartozása lenne vagy ilyesmi...
Jan 22, 2019 14:07:35
D.Dezső
Jan 22, 2019 15:11:28
Nem
Az autisták nagy része nem képes értelmezni a hasonlatokat vagy finom üzeneteket. Hidd el Sodinak eszében sem jutna ilyesmi, hogy egy kèp mögött valamiféle üzenet rejtőzik. Jan 22, 2019 15:11:28
Laci
Jan 22, 2019 15:19:31
És a napi többszöri faszverés az mi?? xD
Jan 22, 2019 15:19:31
broni
Jan 22, 2019 15:55:43
Jan 22, 2019 15:55:43
D.Dezső
Jan 22, 2019 16:21:32
Sodai, a szerelmed megint túltolta az élősködő követelőzés és a skizofrén vádaskodás kombót, úgyhogy el is törték az orrát. Mikor utalsz neki? Elvileg most már bármikor tudsz a telefonodról, nem? Azt állitja elvették mindenét, ilyenkor kellene egy jéghideg jogásznak odarepülni aki kivállóan beszél angolul és németül, bizony. Most azonnal vegyél egy jegyet és mentsd ki a barátod! www.youtube.com/channel/UCB9SPi7Em3QWP6glf-9-Vgg
Jan 22, 2019 16:21:32
La Haine
(
x2)
Jan 22, 2019 16:23:00
x2)
Belenéztem a legutóbbi narrált epizódba, ami a karácsonyi szarja volt. Így kezdődik, az első mondat:
"Nahát köszöntök mindenkit, ebben az epizódban karácsonyi vásárokat fogunk összehasonlítani."
Összeolvasva a szavak kezdőbetűit, a NKMEAEKVFÖ betűk jönnek ki, és akár az alábbi kód mondat is kiolvasható belőle.
MA KEN FEKVÖ
Ebből arra következtetek, hogy Ken, Endre titokzatos buzibarátja jött el hozzá, és ma Ő fog feküdni.
Fekete bikapata
Jan 22, 2019 16:55:37
Gyagyás, a kis szerelmednek (RGL) is betörték a nóziját...
Valami nagyon nem oké, vagy nem jól alkalmazzátok a vonzás törvényét vagy elképzelhető, hogy ezt hozzátok ki egy szimpla átlagemberből egy idő után?
Andi is milyen aranyos volt eleinte, aztán a végén szét akarta loccsantani az agyadat... :)
Tudjátok, nem kell megvédeni a Fidesz-t a 18 éves kiscsajtól, meg tudják magukat védeni, bőven elég a szarszippantós Bayer véleménye, nem kell nektek beállni kakadunak...
Csak most a karma visszaadta az aprócigánynak!
Lehet, hogy nem kéne leribancozni mindenkit??? LOL
Valami nagyon nem oké, vagy nem jól alkalmazzátok a vonzás törvényét vagy elképzelhető, hogy ezt hozzátok ki egy szimpla átlagemberből egy idő után?
Andi is milyen aranyos volt eleinte, aztán a végén szét akarta loccsantani az agyadat... :)
Tudjátok, nem kell megvédeni a Fidesz-t a 18 éves kiscsajtól, meg tudják magukat védeni, bőven elég a szarszippantós Bayer véleménye, nem kell nektek beállni kakadunak...
Csak most a karma visszaadta az aprócigánynak!
Lehet, hogy nem kéne leribancozni mindenkit??? LOL
Jan 22, 2019 16:55:37
broni
Jan 22, 2019 17:34:13
na, te büdös kurva, most feldugjuk a keresztet a pinádba......legközelebb kipróbálom.......
Jan 22, 2019 17:34:13
Fekete bikapata
Jan 22, 2019 17:37:55
Sodó, az Univerzum és az élet egyre karakteresebbé faragja a pofátokat!
Jan 22, 2019 17:37:55
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2019 17:38:58
x9)
Egyedi arca van... ...senki más nem akar olyat.
Kulcsár Edina
Jan 22, 2019 17:39:39
Sodi, én ajánlom neked Dr. Kárász Tamást. Ne sajnáld a barátodra a pénzt.
www.youtube.com/watch?v=609t5lClTfg
www.youtube.com/watch?v=609t5lClTfg
Jan 22, 2019 17:39:39
Medicredit
Jan 22, 2019 17:45:03
orrplasztika.hu/hitel-orrplasztikahoz-t87.html
Jan 22, 2019 17:45:03
xray
(
x21)
Jan 22, 2019 17:51:57
x21)
Jan 22, 2019 17:51:57
orrplasztika.hu/hitel-orrplasztikahoz-t87.html
snecinek ducato-kezelés kellene. piszkosul ráférne. Jan 22, 2019 17:51:57
-
Jan 22, 2019 17:59:32
Sodi, én ajánlom neked Dr. Kárász Tamást. Ne sajnáld a barátodra a pénzt.
youtube.com/watch?v=609t5lClTfg
youtube.com/watch?v=609t5lClTfg
A gyagyást is orrbaverte egy részeg biciklis, voltaképp mehetnének együtt is orrplasztikára.
Jan 22, 2019 17:59:32
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2019 18:00:50
x9)
Ugyan már, minek az az egészségbiztosítás?
Gagya, miért nem mész inkább az USA-ba?
Gagya, miért nem mész inkább az USA-ba?
Néző
Jan 22, 2019 18:01:32
Minicigó biztos elrúgta a pöttyöst...
Jan 22, 2019 18:01:32
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2019 18:04:35
x9)
Dentálholokauszttal mi lesz, gyagya?
Ha minden fogad kipotyogott akkor szúrd bele a csonkokat egy gombóc gyurmába és vidd be a modern művészetek múzeumába, hátha adnak érte valamit.
Ha minden fogad kipotyogott akkor szúrd bele a csonkokat egy gombóc gyurmába és vidd be a modern művészetek múzeumába, hátha adnak érte valamit.
broni
Jan 22, 2019 18:05:26
na rárántok valami
www.youtube.com/watch?v=w1hGXwodCfU
www.youtube.com/watch?v=w1hGXwodCfU
Jan 22, 2019 18:05:26
kábító pitonszag
Jan 22, 2019 18:28:56
Sodai, a szerelmed megint túltolta az élősködő követelőzés és a skizofrén vádaskodás kombót, úgyhogy el is törték az orrát. Mikor utalsz neki? Elvileg most már bármikor tudsz a telefonodról, nem? Azt állitja elvették mindenét, ilyenkor kellene egy jéghideg jogásznak odarepülni aki kivállóan beszél angolul és németül, bizony. Most azonnal vegyél egy jegyet és mentsd ki a barátod! youtube.com/channel/UCB9SPi7Em3QWP6glf-9-Vgg
Vajon mit csinálhatott a skizofrén cigány manlet? Lopott? A főnök fiának csajával gusztustalankodott valamit?
Kár, hogy a Rocskaiék értelmiségiek voltak, Geri is beverhette volna a lenin jégtörő állkapcsot.
Jan 22, 2019 18:28:56
LHC
Jan 22, 2019 18:36:59
Szerintem simán felrobbantotta a műhelyt. 3 napja még minden rendben volt :D
www.youtube.com/watch?v=8DuV9NPxFm4
aztán nincs egy napja, hogy valami történt
www.youtube.com/watch?v=hM7YHIEJjGo
Kicsit felcsavarta a római LHC-t.
www.youtube.com/watch?v=8DuV9NPxFm4
aztán nincs egy napja, hogy valami történt
www.youtube.com/watch?v=hM7YHIEJjGo
Kicsit felcsavarta a római LHC-t.
Jan 22, 2019 18:36:59
broni
Jan 22, 2019 18:44:40
na rárántok valami
youtube.com/watch?v=w1hGXwodCfU
youtube.com/watch?v=w1hGXwodCfU
ezt nem én linkeltem!!!
Jan 22, 2019 18:44:40
broni
Jan 22, 2019 18:51:58
de azért
óóaarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 22, 2019 18:51:58
D.Dezső
Jan 22, 2019 19:23:04
Gondolom csak a szokásos... Nagyjából mindig ugyanaz a forgatókönyv.
Előadja, hogy egy szerencsétlen nyomorult ember akinek nincs otthona, és a családja is geci mert nem fogada be. Aztán mikor az aktuális gazdatest befogadja vagy munkát ad neki, akkor 1-2 nap után elkezdni keresni a kifogásokat miért is nem akar dolgozni, persze erre a beteg agya mindig valami összesküvést dob ki.
Ilyenkor lesz pedofil, sátánista, cionista a befogadó, meg persze őt átbasszák, kihasználják stb... Elkezd követelőzni, nem elég jó a szállás, szar a kaja stb..
Ilyenkor általában kibasszák mint macskát szarni, aztán puffogva eloldalog, mert hiába fenyegetőzik folyamatosan a videóiban alapjában egy gyáva féreg mint a Sodi.
Ha nő fogadja be ott már szoktak lenni gondok, mert olyankor nem olyan könnyű kirakni, ilyenkor vagy börtönben vagy bolondokházában köt ki.
Múltkor utána néztem ennek a "vízhajtás" őrületének.
Annyi a lényeg, hogy a youtube-on talált egy reklámot ami ezt a hidrogénhajtásos fogyasztás csökkentő kütyüt mutatott be.
Ezt a beteg elméje valamiért befordította arra, hogy az autók képesek "csak" vízzel menni, aztán végül már azt is elhitte, hogy ő találta fel.
Múltkor volt egy tisztább pillanata és kiírta, hogy kurvára nem működik amit "feltalált" értsd.: youtube videó alapján összegényolta ugyan azt a szart.
És annyira az ő találmánya, hogy meg lehet összeépítő KIT-ben rendelni :)
Szóval gondolom az olasz is rájött, hogy fos az egész ráadásul még folyamatosan követelőzik is, hogy nem fizetik ki amiért "dolgozik" (eljátszogat a műhelyben) meg neki kaját kell hozni, szállást is akar, és ha nem viselik el a skizofrén agymenéseit akkor feljelenti őket.
Szóval gondolom az olasz fia megunta a féreg cigányt és pontot tett a jótékonykodás végére...
Jan 22, 2019 19:23:04
Re Zoli
Jan 22, 2019 19:35:00
Ha Sneci nem tud angolul, akkor miert jatszik angol jatekokat?
Jan 22, 2019 19:35:00
Kémlégy
(
x2)
Jan 22, 2019 19:40:42
x2)
Sodai, a szerelmed megint túltolta az élősködő követelőzés és a skizofrén vádaskodás kombót, úgyhogy el is törték az orrát. Mikor utalsz neki? Elvileg most már bármikor tudsz a telefonodról, nem? Azt állitja elvették mindenét, ilyenkor kellene egy jéghideg jogásznak odarepülni aki kivállóan beszél angolul és németül, bizony. Most azonnal vegyél egy jegyet és mentsd ki a barátod! youtube.com/channel/UCB9SPi7Em3QWP6glf-9-Vgg
Munkahely bemérve:
www.centroassistenzaadamo.it/chi_siamo_1.html
Amúgy ez egy autóelektronikával foglalkozó műhely, valszeg ezért kaptak agyfaszt az aprócigány ingyenenergiás agymenéseitől.
broni
Jan 22, 2019 20:23:58
youtu.be/Zd03z_6XDis
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!
Íme fattya
vagyok a gonosz
nem dicsőséget ért
Nincs több te rabszolgaság
A szenvedély i ostromlott
Spawn terror
Smash te akaratod
Ye halvány uralom elhalványul én
Will dominál
És nézni a kél
Elégek föld
Sun - a szem istenek
Dobott be a térbe
Figyeljetek a holdfogyatkozásra
Fallinf a kegyelmedből
Nézd meg az összes népet sírni
Minden félt, hogy az ő nevét
Dicsérjétek a lángot!
Nézd meg az angyalokat az égboltokról
Dicsérjétek a lángot!
Megöltem
az istenedet.
Te vagy az Úr
Rise! Magasra emelj!
Vezesse át a kapukat ov sun
Kelj fel! Magasra emelj!
Ahol angyalok nem mer repülni
meghívása ünnepe ov istenek
És hadd sodródnak
Hagyja lángok ov gyalázat
És nézni csókolj a csillagok
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!
Íme fattya
vagyok a gonosz
nem dicsőséget ért
Nincs több te rabszolgaság
A szenvedély i ostromlott
Spawn terror
Smash te akaratod
Ye halvány uralom elhalványul én
Will dominál
És nézni a kél
Elégek föld
Sun - a szem istenek
Dobott be a térbe
Figyeljetek a holdfogyatkozásra
Fallinf a kegyelmedből
Nézd meg az összes népet sírni
Minden félt, hogy az ő nevét
Dicsérjétek a lángot!
Nézd meg az angyalokat az égboltokról
Dicsérjétek a lángot!
Megöltem
az istenedet.
Te vagy az Úr
Rise! Magasra emelj!
Vezesse át a kapukat ov sun
Kelj fel! Magasra emelj!
Ahol angyalok nem mer repülni
meghívása ünnepe ov istenek
És hadd sodródnak
Hagyja lángok ov gyalázat
És nézni csókolj a csillagok
Jan 22, 2019 20:23:58
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2019 20:30:18
x9)
Aprócigányt megverte egy maffiatag fia.
Nem hívták a rendőrséget, minden tanú elmenekült.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2019 20:30:40
x9)
Jaj, meg most már van sárga csillagom, mint egy igazi, rendes zsidónak.
-
Jan 22, 2019 20:33:19
Aprócigányt megverte egy maffiatag fia.
Van egy olyan gyanúm, hogy a professzor úr felgyújtott valamit a műhelyben kísérletezés közben. Vagy a javításra behozott Ferrari motorvezérlőből kölcsönvett pár ellenállást :D
Jan 22, 2019 20:33:19
*kajszaorru brigád*
Jan 22, 2019 20:37:27
+1 fő
Jan 22, 2019 20:37:27
broni
Jan 22, 2019 20:40:23
mindenki nézze meg a lord of chaos-t!!!a mayhem korai, igazi története!!!!!!!hejjj dead!!!!!!!!!!!hejjj varg!!!!!!!!!
Jan 22, 2019 20:40:23
broni
Jan 22, 2019 21:17:17
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!
Jan 22, 2019 21:17:17
-
Jan 22, 2019 21:19:12
mindenki nézze meg a lord of chaos-t!!!a mayhem korai, igazi története!!!!!!!hejjj dead!!!!!!!!!!!hejjj varg!!!!!!!!!
belle.delphine
Jan 22, 2019 21:19:12
nózika
Jan 22, 2019 21:37:04
Munkahely bemérve:
centroassistenzaadamo.it/chi_siamo_1.html
centroassistenzaadamo.it/chi_siamo_1.html
Köszönőlevelet érdemelnének a magyar nép nevében.
Jan 22, 2019 21:37:04
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 22, 2019 22:14:33
x1)

Kémlégy
(
x2)
Jan 22, 2019 22:22:52
x2)
xray
(
x21)
Jan 22, 2019 22:43:29
x21)
Jan 22, 2019 22:43:29
már annak is örülhet, h nem robbantotta fel a műhelyét a minicigó. Jan 22, 2019 22:43:29
egyik nèző
Jan 22, 2019 23:18:55
Rácznak egészen bolondos a tekinte,így bevert orral.
Szexnagyi Berlinben,Manfréd egy ajtónyitásra, RGL masztipartira hív Rómába!
Megy az élet gyagyás!
Megy az élet gyagyás!
Jan 22, 2019 23:18:55
Kémlégy
(
x2)
Jan 22, 2019 23:46:37
x2)
Rácznak egészen bolondos a tekinte,így bevert orral.
Megy az élet gyagyás!
Megy az élet gyagyás!
Kezd neki is olyan vadregényes arca lenni, mint a Sodinak.
Tényleg Rácz, ha legközelebb felteszi valaki a kérdést, hogy na és mit adtak nekünk a rómaiak, akkor mondhatod, hogy neked speciel egy törött orrot.
most.....!
Jan 22, 2019 23:53:32
Oooooooooigen. ..
AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! !!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! !!!!!!!!!!!!
Jan 22, 2019 23:53:32
Re Zoli
Jan 23, 2019 00:32:47
Jan 23, 2019 00:32:47
xray
(
x21)
Jan 23, 2019 01:11:13
x21)
ja
Re Zoli
Jan 23, 2019 01:33:26
Jan 23, 2019 01:33:26
az erdész
Jan 23, 2019 02:51:54
faszomat, hiányoznak a veknik :((
Jan 23, 2019 02:51:54
Hollandiai mosogato
Jan 23, 2019 06:03:26
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/9pkKPXg.png?1]
Jan 23, 2019 06:03:26
Tomanovics Gergely
Jan 23, 2019 06:12:38

Jan 23, 2019 06:12:38
Hiénaverő
(
x17)
Jan 23, 2019 06:20:43
x17)
Zsery hogy a faszba nézel ki? A kopaszodás egy dolog de mi van az unikornisszarvval meg a hiányzó fogakkal? Elirigyelted a Gyagyásh ragyáit és robitrágóit? Így hogy lehet megjelenni? Szedd már össze magad keci!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Boxbíró
Jan 23, 2019 08:22:22
Valaki bucira verte a fejét, ahogy nézem.
Orrtörés is volt ott, hiányzó fog...
Mi történt, Gerymanó?
Orrtörés is volt ott, hiányzó fog...
Mi történt, Gerymanó?
Jan 23, 2019 08:22:22
Western unionos vampir
Jan 23, 2019 08:51:35
Jan 23, 2019 08:51:35
broni
Jan 23, 2019 09:13:35
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 23, 2019 09:13:35
Western unionos vampir
Jan 23, 2019 09:17:32
Jan 23, 2019 09:17:32
Western unionos vampir
Jan 23, 2019 09:35:26
Arcod amikor felcsinalsz egy ciganykurvat es utana korbebiciklized egesz Europat, de kozbe felfedezed a vizzel hajtot kocsik titkat, es te leszel az uj Elon Musk.
Jan 23, 2019 09:35:26
Húsrágó Hídverő
Jan 23, 2019 11:03:08
Ez a dőrrpe nem is olyan régen még normálisan nézett ki.
Jan 23, 2019 11:03:08
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 23, 2019 11:20:10
x6)
ilyen ez a popszakma!
-
Jan 23, 2019 11:45:24
Elrákosodott.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jan 23, 2019 11:45:24
Kramalon
Jan 23, 2019 12:14:51
Jan 23, 2019 12:14:51
Hehe
Jan 23, 2019 12:58:49
Kifingotta egy elefánt.
Jan 23, 2019 12:58:49
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 23, 2019 12:59:45
x9)
A hónap "dolgozója"
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™