óarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kizárt,hogy érdemi munkát végezzen. Talán ő nyitja a sorompót a portásfülkéből,esetleg meglocsolhatja a fikuszt.
Taot!
Valami nagyon sötét titok lehet a háttérben. Valószínűleg köze van ahhoz is, hogy miért nem írhat ide. Az viszont konkrétan elképzelhetetlen, hogy a tróger, mindenbe beleszaró Endre -aki képtelen bármiféle határidőt tartani- a munkahelyén hirtelen megtáltosodjon. Könyörgöm, szó szerint egy állat odúja a szoba, ahol lakik. Még arra sincs igénye, hogy legalább az a 10 négyzetméter valahogy kinézzen. El tudjátok képzelni, hogy a munkahelyen pedig mindent 100%-osan elvégez, amit rá bíznak? Egy olyan szakmában, amit nem ért és ráadásul gyűlöl? Egy olyan nyelven, amit alig ért? A világ csodája lenne.
+1 a sötét titokra. Már több, mint egy hónapja még saját magához képest is botrány amit csinál. Ezt már egy esetleges albi váltás nem magyarázza.
Esetleg új melóhelyén lehet estig van/annyira kihajtják a belét, hogy már nem marad ereje másra, csak a tütükére? Ezt egyrészt kétlem, másrészt akkor nem nyitotta volna az n+1 csatornát.
Ez a becsicskitós teória szerintem fasság, anno lehet Vera nénivel volt valami megegyezésük, de aztán rájött az autista kobold magától is, hogy annyira nem buli neki magát szopatni az ide írással. Lehet most ki tudja élni a szocializációs igényeit lehúzós Márkkal és így szüksége sincs ránk, a fasz tudja.
A legkevésbé elrugaszkodott magyarázat az lenne, hogy belül már tényleg feladta a flokkolást, SoDI-s észjárásra vallana ez esetben a csatornák nyakló nélküli nyitogatása, majd elhanyagolása (lásd egyetemi szakok).
Lehet, hogy a londoni kiruccanáson GayMárkék rákapatták a herbálra vagy a szpítre.
🕎Endigame🕎
ő maga a fikusz, fikusz kukisz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A fikusznak nem elég, ha Jövő Héten locsolják meg, hahó!
A sodira legfeljebb műnövényeket lehetne rábízni.
Ne MelegMárknak, hanem a haverjainak, hahó! Lehetne egy kis utalás arra, hogy Márkica és Púp között közös belegyezés esetén megy a masztiparty és ki tudja még mi. Elég nagy show lehetne abból, ha a miskolci haverok búzának nézik Márkot, és folyamatosan oltogatják a Fapoleon videókkal LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Minek otthon unatkozni péntek este? még ha flokkot vágnál...
hát azért hetyetye
hát azért hetyetye
Ez a becsicskitós teória szerintem fasság, anno lehet Vera nénivel volt valami megegyezésük, de aztán rájött az autista kobold magától is, hogy annyira nem buli neki magát szopatni az ide írással. Lehet most ki tudja élni a szocializációs igényeit lehúzós Márkkal és így szüksége sincs ránk, a fasz tudja.
Te akkor nem ismered a gyagást. Nem faszság. Semmi önuralma, így is itt leskelődik folyton és a trolloknak üzenget a flokkban is: "többen mondták", "a nézők kérték".
Durván nincs konrol alatt, de a fórumot valaki/valakik csekkolják, hogy ír-e ide.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Amikor a futással dicsekvés miatt kitudódott a munkahelye, felkérdezték az EsPresto-nak küldött kellemetlen hangvételű nácizó üzenetáradat miatt. Erre a gyagyés megmutatta a HR-es néninek a forumot. Kapott 100 euros fütyi emelést azzal a feltétellel, hogy ne írjon semmilyen forumra.
|__o__|
Ne sürgesd, zsidó!
Holnapra ígérte, és Sodi mindig betartja ígéreteit!
Nem holnapra, vasárnapra!!! De melyikre vajon....
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szerintem életszerűtlen, hogy egy német cég HR-ese egy magyar trollforumot figyeljen, hogy ír-e ide a fogyatékos munkatársunk.
Bármi lehet az oka:
Ogre lekapcsolta a netet
Szeptikus sokk
Alkoholmérgezés
Szimplán csak bebaszott és elaludt
Végkimerülés a munkától *pr*
Készül a flokk *pr*
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Akkor nemcsak a flokk halott, hanem a flokker is.
Kenyér és víz.
Sodiazistennstagrammon?
Ámen, úgy legyen!
Szerintem ma buziszaunás nap volt, oda meg nem viheti be a telefont.
Eleve vasárnapra halasztotta a flokkot, nem ma estére, úgyhogy feltételezem, nem volt otthon. Máshova meg nem jár, csak pitont lóbálni.
A cég nem is. De az a meg nem nevezett "segítő" magánszemély, aki intézte neki a melócsát meg a szállást Schrecknél, az bizony olvassa. És ő csicskítja. Gondolom lelki terrorral, hogy "Endre, én leveszem rólad a kezem, ha nem hagysz fel ezzel a fórumozással, és akkor itt maradsz egyedül Németországban" vagy valami hasonló.
Én is erre tippelek. A recskás egy akaratgyenge szar. Még arra sem képes, hogy a hobbiját, a flokkot időben kifossa a netre. Ugyanígy nem képes időben lefeküdni, kitakarítani a recskaodút, vagy legalább hétköznap nem piálni. Ahogy a legsúlyosabb adósságspirál közepén sem képes visszafogni a költéseit. Kizárólag a gazdatestek csicskításai hatnak rá. Amikor a Velvet címlap után egy időre kibaszták az irodából, és utána Vera néni befenyítette, hogy nincs nyilvános faszverés, nincs fórum, nincs náculás, akkor kussolt is a gyagyás. Most valószínűleg a fordos néni tartja rövid pórázon.
Szinte teljesen biztos, hogy jelentős összegekre húzza le Endrét, más nehezen magyarázhatná, hogy miért van ennyi tartozása. És ugyanez lehet az oka annak, hogy munkát keresni segít neki, de a pénzügyi helyzetét leszarja, amíg tejel neki az idióta Sodika. Aki pontosan tudja, hogy a "segítő" nélkül esélye sincs a német munkaerőpiacon.
Akkor vedd be a pitont.
Akkor kívánom, hogy csak olyan weboldalakat böngéssz a jövőben, ami a Marfan-szindrómás keze nyomát viseli.
Van olyan elmélet, hogy azalbérletet patkányodút is a fordosnéni intézte.
Persze, először hamburgban, utána pedig berlinben egy másikat...
Lehet kapcsolata a fordosnénivel, valamennyit segíthetett is neki, de hagyjuk már ezt a teóriát, hogy ő protezsálta be mindenhova.
Van egy olyan elmélet, hogy ez az illető intézte el a korcs fogyipapírját, amiért a cégek adókedvezményt kapnak, és ezért alkalmazzák. Mivel sehol sem töltött egy évnél többet eddig, ezért lehet, hogy ennyi ideig kapja meg az államtól a kedvezményt a munkáltató, és utána el is küldik a haszontalan púpost. Ezt valószínűsíti az év eleje óta munkaidőben is pörgő megosztáscunami a púpfalon.
|__o__|
Miért érzem úgy, hogy a professzor úr inna még egy sört? Ha kijössz a közértbe, most a román sör áráért blokkolom be a borSODIT.
Nincs öt flokk beígérve összesen
A három munkahelye közül a hamburgiban csak 7 hónapot dolgozott, a defshopban pedig a bárányhimlője után szaporodtak meg a problémák, és rúgták ki 11 hónap után.
Ez a recskás verziója. Alapból ki akarták rúgni, mert késett, mert büdös volt, és mert a kódja egy rakás szar volt. A betegségnek ehhez semmi köze. Ott is kb. egy évet volt egyébként, csak az utolsó három hétre elzavarták szabadságra, mert annyira utálták már az ocsmány pofáját.
Erős eufémizmus "megszaporodott problémáknak" nevezni azt, hogy valaki végre vette a fáradságot, és átnézte a kódját, amitől heves hascsikarás jött rá a projekt összes tagjára kb. Konkrétan újra kellett íratni Abdullal az egészet nulláról. Ki hiszi el, hogy ezek után másfél hónappal később a Seggprestonál hirtelen megtáltosodik, és hibátlanul teljesít?
Szerző:
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 09, 2019 02:16:09
Válasz
(3)
Igen!!!!!!
Feb 09, 2019 02:16:09
-
Feb 09, 2019 02:30:53
Mi van sodi, mi lett a flokkal, már te is sztrájkolsz?
Feb 09, 2019 02:30:53
Fuvolázó Kobold
Feb 09, 2019 06:06:13
Endre, a kurva életbe már! Hát mit látok, csak nem megint elsodikáztad a pénteki flokkot? Saját magadnak állítasz fel határidőket, amiket rendszeresen leszarsz. Kegyetlenül felcsesz az ideg, mire végignézem az összes elkúrt csatornádat, aztán kiderül, hogy basztál se új flokkot gyártani. Gondolom most majd azért csinálsz megint valami alávaló játékos videót, fikaevéssel, ivászattal és a szokásos minőségű narrációval. Nálad szarabb és hitványabb vloggert én még nem láttam a neten.
Ugyanitt érdeklődök a kollégáktól: úgy tudom, Púp azért nem ír ide egy ideje, mert valaki befenyítette. Viszont ismerjük Endrét, neki aztán lehet pofázni, a legelemibb kötelezettségeknek sem képes megfelelni. Pl.: ne recskázza szét a klotyó feletti festményt. Na most az én kérdésem az lenne, hogy vajon ki lehetett az, aki ilyen szinten inasba tette a rémet? Milyen szankciót kellett belebegtetni ahhoz, hogy Endre már (önmagához képest) szokatlanul hosszú ideig ne írjon itt a fórumon?
Én arra tippelek, hogy a fogyipapíros állásából vaskos jutalékot lehúzó személy (fordos néni?) is olvasónk lehet, és bizony előfordulhat, hogy túlzottan is rátapintottunk az igazságra Endre bérével kapcsolatban. Lehet, hogy nem előnyös, ha az autista rém homályos agyában gyökeret ver a gondolat, hogy miért kell a fasztudja mennyi fütyinek egy részét automatikusan lejattolni?
Ugyanitt érdeklődök a kollégáktól: úgy tudom, Púp azért nem ír ide egy ideje, mert valaki befenyítette. Viszont ismerjük Endrét, neki aztán lehet pofázni, a legelemibb kötelezettségeknek sem képes megfelelni. Pl.: ne recskázza szét a klotyó feletti festményt. Na most az én kérdésem az lenne, hogy vajon ki lehetett az, aki ilyen szinten inasba tette a rémet? Milyen szankciót kellett belebegtetni ahhoz, hogy Endre már (önmagához képest) szokatlanul hosszú ideig ne írjon itt a fórumon?
Én arra tippelek, hogy a fogyipapíros állásából vaskos jutalékot lehúzó személy (fordos néni?) is olvasónk lehet, és bizony előfordulhat, hogy túlzottan is rátapintottunk az igazságra Endre bérével kapcsolatban. Lehet, hogy nem előnyös, ha az autista rém homályos agyában gyökeret ver a gondolat, hogy miért kell a fasztudja mennyi fütyinek egy részét automatikusan lejattolni?
Feb 09, 2019 06:06:13
Szavahihetetlen Sodi
Feb 09, 2019 06:59:13
Azt a kevéske erőforrást is amit a vlogba bele kell öljön (idő, téma ötlet, energia) felaprózza az újonnan létrehozott csatornáin. Egy csatornára is alig volt ereje, és most azt a keveset is szétszorja 5 csatornán. Ebből jött ki az, hogy ma már sehol semmi nincs.
Mindig próbál valami indokot felhozni magának, hogy épp most mitől alulmotivált, miért nem csinál vlogot.
Régen a faptop volt a gond, a renderelés, vett újat mégsem változott semmi.
Vett millió kütyüt, wacom rajztáblát, világítást, vásznat, semmi nem változott.
Most a routerre fogja a dolgokat, de az új sem fog semmit javítani a dolgokon. Alulmotivált lett, nem hajtja már semmi. Nincs retorzió, ahogy egész életében nem büntették meg, ha valamit nem készített el.
Ezért szarik bele, ha nem készül el a vlogepizód időre.
Mindig próbál valami indokot felhozni magának, hogy épp most mitől alulmotivált, miért nem csinál vlogot.
Régen a faptop volt a gond, a renderelés, vett újat mégsem változott semmi.
Vett millió kütyüt, wacom rajztáblát, világítást, vásznat, semmi nem változott.
Most a routerre fogja a dolgokat, de az új sem fog semmit javítani a dolgokon. Alulmotivált lett, nem hajtja már semmi. Nincs retorzió, ahogy egész életében nem büntették meg, ha valamit nem készített el.
Ezért szarik bele, ha nem készül el a vlogepizód időre.
Feb 09, 2019 06:59:13
még éltet a remény
(
x1)
Feb 09, 2019 08:22:29
x1)
Már megint nem kaptak flokkot a nézők? Sodi! Hát mi ez? Így nem lesz feliratkozó, te nyomi! Annak idején,amikor a recskablogodat csináltad és meg kell hagyni, úttörő módon kommunikáltál az összegyűlt homokosokkal, akkor is ennyit késtél a fazonnyírós videóval, vagy a szabadban masztizóssal, te alávaló szodomita? Vagy ott volt valami,ami belülről arra kényszerített,hogy kimenj a kameráddal és perverzkedj,hogy meglegyen a heti 1 faszverős videód?
Taot!
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2019 08:28:13
Endre, ami nem megy, nem kell erőltetni.
Hagyd a fenébe a flokkolást, keress magadnak valami új mániát!
Hagyd a fenébe a flokkolást, keress magadnak valami új mániát!
Feb 09, 2019 08:28:13
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 09, 2019 08:45:01
x1)
Tegnap érdekelt egy játék, rakerestem es egy random youtuber elso 2 oras gameplayet vegigneztem, mert izgalmas volt a jatek, es ahogy kommentalta.
Igaz, hogy ot erdekelte a jatek, vegig latszott hogy egyutt izgil a karakterevel, emellett ismerte a korabbi reszeket, folyamatosan meselt roluk, osszehasonlitotta veluk.
Sodinal a debil nenizesen, bacsizason kivul amit rgltol kopintott csak fikaeves megy premier planban.
A kulfoldi youtuber bevezeto lets play videojan 9millio megtekintes, csatornajan 2.5 millio feliratkozo, pedig zold hattere sincs, csak értékelhető tartalma.
Sodinal a zoldhattertol az ugraloroboton at a rajztablaig es tutukezesig, fikaevesig minden van, csak eppen TARTALOM nincs. Mert a sodi egy undorito, minosegtelen szar ember, a sodi, a szar. A 30 nezot is nehezen elérő balek, a sodi.
Igaz, hogy ot erdekelte a jatek, vegig latszott hogy egyutt izgil a karakterevel, emellett ismerte a korabbi reszeket, folyamatosan meselt roluk, osszehasonlitotta veluk.
Sodinal a debil nenizesen, bacsizason kivul amit rgltol kopintott csak fikaeves megy premier planban.
A kulfoldi youtuber bevezeto lets play videojan 9millio megtekintes, csatornajan 2.5 millio feliratkozo, pedig zold hattere sincs, csak értékelhető tartalma.
Sodinal a zoldhattertol az ugraloroboton at a rajztablaig es tutukezesig, fikaevesig minden van, csak eppen TARTALOM nincs. Mert a sodi egy undorito, minosegtelen szar ember, a sodi, a szar. A 30 nezot is nehezen elérő balek, a sodi.
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 09, 2019 09:07:51
x3)
ne bántsátok a sodit. a sodinak kivételesen ezen a héten így jött össze. néha a legjobb videósokkal is megtörténhet.
Farkas Endre Kiss
7 mins ·
Videók majd vasárnap.
Bocs, ez most ezen a héten így jött össze. :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Farkas Endre Kiss
7 mins ·
Videók majd vasárnap.
Bocs, ez most ezen a héten így jött össze. :)
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2019 09:17:05
Azt nem értem, hogy a munkahelyén hogyan tolerálják ezt a hozzáállást.
Feb 09, 2019 09:17:05
broni
Feb 09, 2019 09:20:59
óarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 09, 2019 09:20:59
még éltet a remény
(
x1)
Feb 09, 2019 09:30:53
x1)
Kizárt,hogy érdemi munkát végezzen. Talán ő nyitja a sorompót a portásfülkéből,esetleg meglocsolhatja a fikuszt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 09, 2019 10:00:47
x37)
Valami nagyon sötét titok lehet a háttérben. Valószínűleg köze van ahhoz is, hogy miért nem írhat ide. Az viszont konkrétan elképzelhetetlen, hogy a tróger, mindenbe beleszaró Endre -aki képtelen bármiféle határidőt tartani- a munkahelyén hirtelen megtáltosodjon. Könyörgöm, szó szerint egy állat odúja a szoba, ahol lakik. Még arra sincs igénye, hogy legalább az a 10 négyzetméter valahogy kinézzen. El tudjátok képzelni, hogy a munkahelyen pedig mindent 100%-osan elvégez, amit rá bíznak? Egy olyan szakmában, amit nem ért és ráadásul gyűlöl? Egy olyan nyelven, amit alig ért? A világ csodája lenne.
kábító pitonszag
(
x1)
Feb 09, 2019 10:17:15
x1)
Valami nagyon sötét titok lehet a háttérben. Valószínűleg köze van ahhoz is, hogy miért nem írhat ide.
+1 a sötét titokra. Már több, mint egy hónapja még saját magához képest is botrány amit csinál. Ezt már egy esetleges albi váltás nem magyarázza.
Esetleg új melóhelyén lehet estig van/annyira kihajtják a belét, hogy már nem marad ereje másra, csak a tütükére? Ezt egyrészt kétlem, másrészt akkor nem nyitotta volna az n+1 csatornát.
A legkevésbé elrugaszkodott magyarázat az lenne, hogy belül már tényleg feladta a flokkolást, SoDI-s észjárásra vallana ez esetben a csatornák nyakló nélküli nyitogatása, majd elhanyagolása (lásd egyetemi szakok).
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 09, 2019 10:18:31
x6)
Gyógyszerváltás volt és még nem sikerült beállítani. Egyértelmű tünetek.
hát azért hetyetye
Penzmento
(
x6)
Feb 09, 2019 10:57:14
x6)
Lehet, hogy a londoni kiruccanáson GayMárkék rákapatták a herbálra vagy a szpítre.
xray
(
x21)
Feb 09, 2019 11:57:03
x21)
ő maga a fikusz, fikusz kukisz.
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 09, 2019 12:27:24
x3)
Sodi, ha már így elmaradt minden, igazán tolhatnál ma egy kis legószerelős live-ot, hogy kiengeszteld a várakozó nézőket.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Friedrich Nietzsche
Feb 09, 2019 12:58:03
Flokk ist tot
Feb 09, 2019 12:58:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 09, 2019 13:02:48
x38)
Nincs flokk. Nincs semmi. Bizony. SoDI, pusztulj el!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Gólya
(
x2)
Feb 09, 2019 13:58:02
x2)
Valószínleg most MelegMárkékon keresztül meg van neki az a minimális szociális interakcio amire szuksege van a gnomnak. Ezert nem ír ide. De akinek van steam-je, az esetleg írhat MelegMárknak, es nyomhatna egy tenyfeltarast
2 napig csicskultam.
--
Feb 09, 2019 14:07:32
A fikusznak nem elég, ha Jövő Héten locsolják meg, hahó!
A sodira legfeljebb műnövényeket lehetne rábízni.
Feb 09, 2019 14:07:32
Növényi Norbert
Feb 09, 2019 14:20:04
Igazit is, nyugodtan.
Feb 09, 2019 14:20:04
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2019 14:30:57
Valószínleg most MelegMárkékon keresztül meg van neki az a minimális szociális interakcio amire szuksege van a gnomnak. Ezert nem ír ide. De akinek van steam-je, az esetleg írhat MelegMárknak, es nyomhatna egy tenyfeltarast
Ne MelegMárknak, hanem a haverjainak, hahó! Lehetne egy kis utalás arra, hogy Márkica és Púp között közös belegyezés esetén megy a masztiparty és ki tudja még mi. Elég nagy show lehetne abból, ha a miskolci haverok búzának nézik Márkot, és folyamatosan oltogatják a Fapoleon videókkal LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Feb 09, 2019 14:30:57
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 09, 2019 14:34:28
x6)
hát azért hetyetye
broni
Feb 09, 2019 14:45:45
[quote=Schwezoff Dávid]index.hu/kulfold/2019/02/09/betort_a_gyogyszertarba_majd_az_ott_bevett_altatotol_el_is_aludt/
Broni, nem kérdés![/quote
botlásocska
botlásocska
Feb 09, 2019 14:45:45
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 09, 2019 14:54:17
x6)
[quote=Schwezoff Dávid]index.hu/kulfold/2019/02/09/betort_a_gyogyszertarba_majd_az_ott_bevett_altatotol_el_is_aludt/
botlásocska
botlásocska
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 09, 2019 15:24:05
x6)
botlásocska
botlásocska
broni
Feb 09, 2019 15:32:34
fúj.......
Feb 09, 2019 15:32:34
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 09, 2019 15:58:06
x2)
Te akkor nem ismered a gyagást. Nem faszság. Semmi önuralma, így is itt leskelődik folyton és a trolloknak üzenget a flokkban is: "többen mondták", "a nézők kérték".
Durván nincs konrol alatt, de a fórumot valaki/valakik csekkolják, hogy ír-e ide.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 09, 2019 16:01:20
x37)
itt olvas púpkognító módban, ez teljesen nyilvánvaló. Folyamatosan válaszolgat az itteni témákra. Azért nem ír ide, mert csicskítva van, ilyen nagyon egyszerű ez. Occam borotvája.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 09, 2019 16:29:30
x7)
Amikor a futással dicsekvés miatt kitudódott a munkahelye, felkérdezték az EsPresto-nak küldött kellemetlen hangvételű nácizó üzenetáradat miatt. Erre a gyagyés megmutatta a HR-es néninek a forumot. Kapott 100 euros fütyi emelést azzal a feltétellel, hogy ne írjon semmilyen forumra.
Fakenguru
(
x5)
Feb 09, 2019 18:06:18
x5)
Flokk?
Hát azért hetyetye.
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2019 18:07:36
Flokk?
Ne sürgesd, zsidó!
Feb 09, 2019 18:07:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 09, 2019 18:16:37
x38)
Ne sürgesd, zsidó!
Nem holnapra, vasárnapra!!! De melyikre vajon....
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 09, 2019 18:30:37
x2)
Fogadni merek, hogy megint egy ilyen galambos flokkhoz hasonló igénytelenkedéssel fog kijönni.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 09, 2019 18:32:07
x2)
Szerintem életszerűtlen, hogy egy német cég HR-ese egy magyar trollforumot figyeljen, hogy ír-e ide a fogyatékos munkatársunk.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 09, 2019 18:40:13
x2)
Szerintem a mostani Soha többet nem írok ide még a rendőrségi kihallgatáshoz és recskaiékhoz, a kesztor ügyhöz köthető. Valószínűleg a recskás szerepe mégnem tisztázott, eljárás alatt van.
Fakenguru
(
x5)
Feb 09, 2019 19:38:56
x5)
Nincs megosztas a poopfalon 10 oraja...
Hát azért hetyetye.
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 09, 2019 19:41:19
x9)
Bármi lehet az oka:
Ogre lekapcsolta a netet
Szeptikus sokk
Alkoholmérgezés
Szimplán csak bebaszott és elaludt
Végkimerülés a munkától *pr*
Készül a flokk *pr*
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 09, 2019 19:42:20
x2)
sodi konteo
Feb 09, 2019 20:20:06
Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy talált egy uj platformot és ott megy a bizarr stream.
Feb 09, 2019 20:20:06
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 09, 2019 20:54:42
x9)
Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy talált egy uj platformot és ott megy a bizarr stream.
Sodiazi
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 09, 2019 21:01:33
x2)
Ámen, úgy legyen!
éjszakás asszisztens
Feb 09, 2019 21:10:02
broni prof nemsokára érkezik és meggyújtja az online gyertyát recskásért. azt lehet like-olni
ámen
ámen
Feb 09, 2019 21:10:02
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2019 21:10:21
Szerintem ma buziszaunás nap volt, oda meg nem viheti be a telefont.
Eleve vasárnapra halasztotta a flokkot, nem ma estére, úgyhogy feltételezem, nem volt otthon. Máshova meg nem jár, csak pitont lóbálni.
Feb 09, 2019 21:10:21
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 09, 2019 21:27:54
x9)
Gyagyás, melyik a nagyobb?
Az orrod, a faszod, vagy az adósságod?
Az orrod, a faszod, vagy az adósságod?
--
Feb 09, 2019 21:51:03
broni prof nemsokára érkezik és meggyújtja az online gyertyát recskásért. azt lehet like-olni
ámen
ámen
Feb 09, 2019 21:51:03
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 09, 2019 21:54:32
x37)
A cég nem is. De az a meg nem nevezett "segítő" magánszemély, aki intézte neki a melócsát meg a szállást Schrecknél, az bizony olvassa. És ő csicskítja. Gondolom lelki terrorral, hogy "Endre, én leveszem rólad a kezem, ha nem hagysz fel ezzel a fórumozással, és akkor itt maradsz egyedül Németországban" vagy valami hasonló.
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2019 22:01:37
Én is erre tippelek. A recskás egy akaratgyenge szar. Még arra sem képes, hogy a hobbiját, a flokkot időben kifossa a netre. Ugyanígy nem képes időben lefeküdni, kitakarítani a recskaodút, vagy legalább hétköznap nem piálni. Ahogy a legsúlyosabb adósságspirál közepén sem képes visszafogni a költéseit. Kizárólag a gazdatestek csicskításai hatnak rá. Amikor a Velvet címlap után egy időre kibaszták az irodából, és utána Vera néni befenyítette, hogy nincs nyilvános faszverés, nincs fórum, nincs náculás, akkor kussolt is a gyagyás. Most valószínűleg a fordos néni tartja rövid pórázon.
Szinte teljesen biztos, hogy jelentős összegekre húzza le Endrét, más nehezen magyarázhatná, hogy miért van ennyi tartozása. És ugyanez lehet az oka annak, hogy munkát keresni segít neki, de a pénzügyi helyzetét leszarja, amíg tejel neki az idióta Sodika. Aki pontosan tudja, hogy a "segítő" nélkül esélye sincs a német munkaerőpiacon.
Feb 09, 2019 22:01:37
Piscatel retro pc jateka
Feb 09, 2019 22:39:17
Sodi az Isten.
Feb 09, 2019 22:39:17
-
Feb 09, 2019 22:47:35
Sodi az Isten.
Akkor vedd be a pitont.
Feb 09, 2019 22:47:35
Toth Zoltan Ermihalyfalva
Feb 09, 2019 22:49:13
Sodi a legjobb php programozo, gery greyhound egy fasszopo
Feb 09, 2019 22:49:13
trendbeli garázdaság
Feb 09, 2019 22:56:02
Cvi, még akkor is irtó szánalmas a retard púpos faszát szopni, hogy egyébként skizofrén csődtömeg vagy, és ezért nagyon elvették tőled a gyerekeidet. A recskás egy magányos, adósságtengerben fuldokló, semmihez sem értő, testi-lelki fogyatékos, öngyűlölő meleg zsidó. Aki az ő seggét nyalja, az tényleg a legalja. Nem akarsz inkább Prolanddal együtt kiugrani az ablakon? Közvetítsétek élőben, és biztosan nagyobb nézettségetek lesz, mint a gyagyásnak valaha! LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Feb 09, 2019 22:56:02
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 09, 2019 23:28:37
x2)
Sodi a legjobb php programozo, gery greyhound egy fasszopo
Akkor kívánom, hogy csak olyan weboldalakat böngéssz a jövőben, ami a Marfan-szindrómás keze nyomát viseli.
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 09, 2019 23:29:53
x9)
Képzeljétek el ha asodin múlna az internet jövője.
Mennyi időt megspórolnék magamnak...
Mennyi időt megspórolnék magamnak...
Humán transzlétor
Feb 10, 2019 00:57:48
Ez megmatyarázná miért kommunikál e-mailben a főbérlővel.
Minden problémánál forwardolja Vejamama 2.0-nak a levelet, az meg megírja mit válaszoljon Schrecknek. Lehet ezért nem baszta még ki az öreg végül soha.
Minden problémánál forwardolja Vejamama 2.0-nak a levelet, az meg megírja mit válaszoljon Schrecknek. Lehet ezért nem baszta még ki az öreg végül soha.
Feb 10, 2019 00:57:48
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 10, 2019 01:05:01
x2)
Ez megmatyarázná miért kommunikál e-mailben a főbérlővel.
Van olyan elmélet, hogy az
-
Feb 10, 2019 03:00:46
Van olyan elmélet, hogy az albérletet patkányodút is a fordosnéni intézte.
Lehet kapcsolata a fordosnénivel, valamennyit segíthetett is neki, de hagyjuk már ezt a teóriát, hogy ő protezsálta be mindenhova.
Feb 10, 2019 03:00:46
trendbeli garázdaság
Feb 10, 2019 03:05:36
Van egy olyan elmélet, hogy ez az illető intézte el a korcs fogyipapírját, amiért a cégek adókedvezményt kapnak, és ezért alkalmazzák. Mivel sehol sem töltött egy évnél többet eddig, ezért lehet, hogy ennyi ideig kapja meg az államtól a kedvezményt a munkáltató, és utána el is küldik a haszontalan púpost. Ezt valószínűsíti az év eleje óta munkaidőben is pörgő megosztáscunami a púpfalon.
Feb 10, 2019 03:05:36
broni
Feb 10, 2019 03:19:40
égjenek a fererik, ,, meg lamborginik%!je sje sue paris!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2019 03:19:40
broni
Feb 10, 2019 03:52:54
pinafejű 57, kommentoljatok, hhh, , amon göth foreveer, ilyesmi)))))))))kk
niggerek vagytok
niggerek vagytok
Feb 10, 2019 03:52:54
broni
Feb 10, 2019 04:01:01
kutyaszópo minfenki!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2019 04:01:01
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 10, 2019 04:07:07
x7)
Feb 10, 2019 04:07:07
Talán nem volt net a repülőn. Csak akkor marad el pénteki flokk, amikor külföldi epizódot forgat a flokker. Feb 10, 2019 04:07:07
broni
Feb 10, 2019 04:24:13
[quote=púp-orr-sérv-fogász]Talán nem volt net a repülőn. Csak akkor marad el pénteki flokk, amikor külföldi epizódot forgat a flokker.[/quote
bpocs, te nem vgy kutyaszopó......bebadztam...nem győzőtt a fradi!!!!!!!!!!!!!!!!
na, igyunk..a kcsmába, kecik, mindenki fradi s, mikor a végég a bu zi berugta............
töröcsik , dögölj meg!!!!!!!!!!!!!!!
bpocs, te nem vgy kutyaszopó......bebadztam...nem győzőtt a fradi!!!!!!!!!!!!!!!!
na, igyunk..a kcsmába, kecik, mindenki fradi s, mikor a végég a bu zi berugta............
töröcsik , dögölj meg!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2019 04:24:13
broni
Feb 10, 2019 05:57:30
-én nyilas vok))))))))))))
Feb 10, 2019 05:57:30
broni
Feb 10, 2019 06:07:34
ki nem????))))))))))))))))meg usztasa.
csetnik vózam de ana elhagyot,,,.lehalább egy némethjez))))))))))))
csetnik vózam de ana elhagyot,,,.lehalább egy némethjez))))))))))))
Feb 10, 2019 06:07:34
broni
Feb 10, 2019 06:38:18
mi a faszt bcsináétok 53-an gyíkok, várjátok a meddiást???
atom részeg vok, , szerdéám is az vótam, bozgorok, meg, szombaton..mindegy..kill töröcdsik, bene bu zi vót...
atom részeg vok, , szerdéám is az vótam, bozgorok, meg, szombaton..mindegy..kill töröcdsik, bene bu zi vót...
Feb 10, 2019 06:38:18
broni
Feb 10, 2019 06:49:38
www.dailymail.co.uk/news/article-6687219/Liam-Neesons-latest-film-takes-10m-opening-weekend-despite-race-storm.html+
még jó..én kirtenám mind....majmok
még jó..én kirtenám mind....majmok
Feb 10, 2019 06:49:38
broni
Feb 10, 2019 07:02:19
a kiurvaanyátiok.
Feb 10, 2019 07:02:19
broni
Feb 10, 2019 07:15:27
ez csak mer senki nem komrntpol..............gyuggxuk fel,!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2019 07:15:27
broni
Feb 10, 2019 07:34:55
Feb 10, 2019 07:34:55
broni
Feb 10, 2019 07:42:57
+annyám 300 ért szop, er csal,kóóóóóó
Feb 10, 2019 07:42:57
Pénztáros lány
Feb 10, 2019 08:27:30
+annyám 300 ért szop, er csal,kóóóóóó
Miért érzem úgy, hogy a professzor úr inna még egy sört? Ha kijössz a közértbe, most a román sör áráért blokkolom be a borSODIT.
Feb 10, 2019 08:27:30
Obszesszív-kompulzív zava
Feb 10, 2019 08:45:15
OCD - Obszesszív-kompulzív zavar
"A gyűjtögetési kényszer sokszor elsőre nem tűnik kórosnak, de az eredménye nőknél sokszor egy több százas cipőkollekció, már sehová el nem férő ruhák, férfiaknál meg a kezelhetetlenül nagyra duzzadó CD, vagy DVD kollekció. A gyűjtögetési kényszer anyagilag igen megterhelő tud lenni."
"A gyűjtögetési kényszer sokszor elsőre nem tűnik kórosnak, de az eredménye nőknél sokszor egy több százas cipőkollekció, már sehová el nem férő ruhák, férfiaknál meg a kezelhetetlenül nagyra duzzadó CD, vagy DVD kollekció. A gyűjtögetési kényszer anyagilag igen megterhelő tud lenni."
Feb 10, 2019 08:45:15
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 10, 2019 08:57:44
Ma akkor három flokkot kapunk?
Feb 10, 2019 08:57:44
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 10, 2019 09:12:38
x1)
Feb 10, 2019 09:12:38
Ma akkor három flokkot kapunk?
igen, hármat, esetleg ötöt is (ami a valóságban megint 0 lesz, mert sodi is látja már hogy senkit sem érdekel a szar, unalmas flokk) Feb 10, 2019 09:12:38
Zhao Yang
Feb 10, 2019 10:06:34
igen, hármat, esetleg ötöt is (ami a valóságban megint 0 lesz, mert sodi is látja már hogy senkit sem érdekel a szar, unalmas flokk)
Nincs öt flokk beígérve összesen
Feb 10, 2019 10:06:34
Zhao Yang
Feb 10, 2019 11:39:59
Mr. Endre, kérem töltse fel “flokk”, családommal én hetek óta nem enni, muszáj kattintás hogy kapni fizetség!!
Feb 10, 2019 11:39:59
Zhao Yang
Feb 10, 2019 12:13:11
Sorsom szomorú. Családom csak akkor lát kenyér ha Mr. Endre csinál “vekni-flokk”.
Őseim sírni.
Őseim sírni.
Feb 10, 2019 12:13:11
Néző
Feb 10, 2019 12:36:36
Voltak flokkok a hétvégén? Nem?
Többe kérdezik...
Mindegy...
Többe kérdezik...
Mindegy...
Feb 10, 2019 12:36:36
xray
(
x21)
Feb 10, 2019 12:39:17
x21)
recskás teljesen padlón van, meg kell várni az újabb autirohamot, addig marad a konzervvér.
-
Feb 10, 2019 12:44:42
A három munkahelye közül a hamburgiban csak 7 hónapot dolgozott, a defshopban pedig a bárányhimlője után szaporodtak meg a problémák, és rúgták ki 11 hónap után.
Feb 10, 2019 12:44:42
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 10, 2019 13:22:24
x6)
Sodi, te is jössz ma a plüssmussolini évértekelőjére? Lesz róla flokk?
hát azért hetyetye
Néző kéri
Feb 10, 2019 13:38:08
Sodi, csinálj reakció videót amiben reagálsz korábbi flokk epizódokra.
Feb 10, 2019 13:38:08
trendbeli garázdaság
Feb 10, 2019 13:46:19
a defshopban pedig a bárányhimlője után szaporodtak meg a problémák, és rúgták ki 11 hónap után.
Ez a recskás verziója. Alapból ki akarták rúgni, mert késett, mert büdös volt, és mert a kódja egy rakás szar volt. A betegségnek ehhez semmi köze. Ott is kb. egy évet volt egyébként, csak az utolsó három hétre elzavarták szabadságra, mert annyira utálták már az ocsmány pofáját.
Feb 10, 2019 13:46:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2019 14:39:39
x37)
Erős eufémizmus "megszaporodott problémáknak" nevezni azt, hogy valaki végre vette a fáradságot, és átnézte a kódját, amitől heves hascsikarás jött rá a projekt összes tagjára kb. Konkrétan újra kellett íratni Abdullal az egészet nulláról. Ki hiszi el, hogy ezek után másfél hónappal később a Seggprestonál hirtelen megtáltosodik, és hibátlanul teljesít?
-
Feb 10, 2019 15:10:46
Azért maradnak el a flokkok, mert állást keres, interjúkra jár.
Feb 10, 2019 15:10:46
-
Feb 10, 2019 15:16:38
Espresto arbeit macht frei.
Feb 10, 2019 15:16:38
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 10, 2019 15:53:58
x1)
Emlékezettek vissza: az esprestonal azzal indult, hogy honapokig tettette a munkat, majd kitalalta, hogy zolditi teljesen feleslegesen a mar elkeszult kodot.
Kizart, hogy erdemi munkat vegzett volna, 3 het utan hallgatott az angol megbeszelesekrol is, valoszinuleg tobbszor nem hivtak.
Kizart, hogy erdemi munkat vegzett volna, 3 het utan hallgatott az angol megbeszelesekrol is, valoszinuleg tobbszor nem hivtak.
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 10, 2019 16:33:37
x3)
írja be magának az egyest, aki bízott abban hogy lesz flokk a hétvégén.
Farkas Endre Kiss
11 mins ·
Videózás helyett ma is inkább rendet csinálok, bocs. De utána legalább rend lesz. :)
Farkas Endre Kiss
11 mins ·
Videózás helyett ma is inkább rendet csinálok, bocs. De utána legalább rend lesz. :)
broni
Feb 10, 2019 16:54:58
got morgen.kicsit becsíptem))))))))))
xray
(
x21)
x21)
írja be magának az egyest, aki bízott abban hogy lesz flokk a hétvégén.
Farkas Endre Kiss
11 mins ·
mifan recskás, púpodra baszott schreck a kupi miatt? egész héten mi az apád faszát csináltál? se munka, se flokk, csak a megosztások ezerrel? Farkas Endre Kiss
11 mins ·
D.Dezső
Feb 10, 2019 17:01:23
Január elején írtam, hogy szerintem megint kibaszták. Karácsony előtt nem volt szívük hozzá, de aztán év elején repült a mihaszna. Már letöltötte a próbaidöt szóval gondolom kapott egy vagy két havi bért végkielégítésként. Azért jelentett be három csatornát mert azt hitte most, hogy sok a szabadidő, azokat fogja vágni.
Évelején megsimán mentek a proli-postok a facebookon munkaidőben, csak aztán meglett itt említve és elhallgatott napközben.
Nagyobb költése nem is volt igazán gondolom a Londoni jegyet jó proli módjára megvették 2-3 hónappal előtte “mer’ akkó óccsóu”.
Most van Február vagy megjött az utolsó havi fizetés vagy az első segély, úgyh most teljes a kétségbeesés.
Gondolom a meló keresés se úgy megy mint azt várható volt... azért az feltűnik, hogy egy 37 éves migri miért váltogatja a munkahelyeit átlag 10 hónaponta. Innen már csak egy lépés h a HR-es Helga megcsörrentse a Defshopot és megkapja az infot h gánymesterrel van dolguk.
Szóval tudjuk, hogy autista és milyen rosszul viseli a legkissebb kihívást vagy nem várt eseményt, ezért most mivel valójában is szarban van elképzelhetetlen autirohamok mehetnek az odúban.
Egyébként valaki aki minimális szinten beszél németül utána nézhetne a fogyi támogatásoknak. Én próbáltam angolul de nem igazán volt sikeres. Így talán kicsivel közelebb kerülhetnénk ha legalább a támogatási rendszert ismernénk.
NSZKSZ
Évelején megsimán mentek a proli-postok a facebookon munkaidőben, csak aztán meglett itt említve és elhallgatott napközben.
Nagyobb költése nem is volt igazán gondolom a Londoni jegyet jó proli módjára megvették 2-3 hónappal előtte “mer’ akkó óccsóu”.
Most van Február vagy megjött az utolsó havi fizetés vagy az első segély, úgyh most teljes a kétségbeesés.
Gondolom a meló keresés se úgy megy mint azt várható volt... azért az feltűnik, hogy egy 37 éves migri miért váltogatja a munkahelyeit átlag 10 hónaponta. Innen már csak egy lépés h a HR-es Helga megcsörrentse a Defshopot és megkapja az infot h gánymesterrel van dolguk.
Szóval tudjuk, hogy autista és milyen rosszul viseli a legkissebb kihívást vagy nem várt eseményt, ezért most mivel valójában is szarban van elképzelhetetlen autirohamok mehetnek az odúban.
Egyébként valaki aki minimális szinten beszél németül utána nézhetne a fogyi támogatásoknak. Én próbáltam angolul de nem igazán volt sikeres. Így talán kicsivel közelebb kerülhetnénk ha legalább a támogatási rendszert ismernénk.
NSZKSZ
Feb 10, 2019 17:01:23
broni
Feb 10, 2019 17:03:25
rip híőós feri!!!mocskos dózsa!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2019 17:03:25
Gólya
(
x2)
Feb 10, 2019 17:16:47
x2)
Igen, az utóbbi napokban a púpfalas megosztáscunami átlagban 9:30kor véget ér, és 17:30kor folytatódik.
2 napig csicskultam.
nem fatyok fikaevő
Feb 10, 2019 17:17:46
remélem igaza van dezsőnek és kibaszták. amióta recskás "takarít", élőben fikázza a pesti tüntetést a dagadék hazugságparádéjáról meg írásban tudósít, de ott is oltják.
Feb 10, 2019 17:17:46
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™