ezt kéne közvetítened, erre menne a donét
Tudod mi az a csv, de egy text file-t összetömöríteni meg feltölteni a netre nem megy? xD
ennél már csak egy daily stand-up sodival lehet viccesebb
Tök jogos baszki, kicsit fáradt voltam hogy még ez se jutott eszembe. Apply gomb, hahó!
www.dropbox.com/s/re6xozv1iim42fa/sodiforum_full.rar?dl=0
(Maguk a kommentek kicsit trehányul vannak még benne, de faszán lehet keresni benne)
Load "bash",8,1
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Ezt is visítva ütni kell mint a tabletet és akkor megoldódik a probléma.
Már reggel letolta a bátoritó páncélost, igy most az esélytelenek nyugalmával üldögél és próbálja kideriteni hogy kell belépni.
gondolom úgy gépeli be a parancsokat, ahogy broni szokta az éjjeli szemináriumi jegyzeteket kifejteni.
kíváncsian várom, hogy mikor lesz a rendszergazdára kenve a dolog.
Endre, egy valamit kell megértened. Nem azért nem veszünk félmillióért drónt, mert nem futja rá (a csajom fényképezőgépe egy egész picivel többe került, mint a drónod. Konkrétan csak a gépváz objektívek nélkül másfélszer annyiba, de munkaeszközre nem sajnáljuk a pénzt), hanem azért, mert mások a preferenciáink, mint neked. Engem személy szerint nem frusztrál, hogy 3.000.000 Ft adósságba verted magad és a kés élén táncol az egész életed, hónapról-hónapra élsz. Ez TÉGED frusztrál, és ezért költesz el olyan pénzt, amit nem kerestél meg. Nagyon sok sikert kívánok a drónozáshoz, tényleg. Leld benne örömödet, mert úgy tűnik, hogy másban nem sikerül. Hiába jársz hangulatjavító szaunázgatásokra meg swingerklubba, ugyanolyan lelki nyomorban élsz, mint mikor csak 20 eurócented volt és egy zsák krumplid.
csá Bali!
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
* excel megyitás, új sor, adatrögzítés, őrjöngés *
sajnos a havi vonatjegy árát eldonételte, (mondjuk ideges is vagyok az összeg nagyságától), így marad a kisszobában a párnába őrjöngés, nehogy anyuka dübbenjen.
biztosan támogatja majd belőle az anyukáját valami jelképes összeggel (mondjuk egy óra árával)
egyszer eldicsekedett, hogy adott az anyjának pénzt, de ez is olyan, mint a sodi, mindig lehazudja a valóság másik felét. szóval egyszer adott pénzt, de amúgy évtizedek óta ingyen zabál és fogyasztja a rezsit a gyerekszobában.
WOW, lehet meglátogatom belőle a Svájci Juhászkutya alapítvány (vagy mi a fasz) számláját párszáz forint erejéig! Mehet a pénz haltápra!
Na trolldübbentés, csá!
ja, a mérleg nem szerepel a nyertes szelvény mellett, hogy mekkora bukóban van.
Azt az összeget, amivel anno menőzött, hogy felköltözik belőle BP-re a minimálbéres szalagozásból is össze tudná szedni egy, másfél év alatt a mamahotelben lakva.
Gondolom a tipszmikszülés, online póker neki olyan lehet, mint a faszverőnek a flokkra spórolások.
Azokkal már összebalhézott a röfi, mint előbbutóbb mindenkivel.
A hatóságok kicsit megpiszkálták őket is, aztán inkább elküldték a faszba a hájhitlert, aki nem hivatalosan, rajtuk keresztül, jogilag az alapítvány dolgaira adott támogatást akarta készpénzben adó és minden mentesen lenyúlni.
Igen, pontosan ezt fogjuk kiírni az iroda bejáratára csütörtök után XDDD
onlány pókerben nem nyerőben volt a herbálos? ezzel büszkélkedett, hogy abból élt, amikor nem volt melója.
Egy nagyszerű snecológiai pszichoanalízissel válaszoltam az egyik kommentedre, de a tegnapi cunami eléggé elSodorta. :D
5012.oldal, 18:32
mindegyik pókeres enyhe nyerőben van, est sem tudod?
ez igaz?
Endrének bárki bármilyen életviteli tanácsot adhat, úgysem fogja őket megfogadni, mert narcisztikus személyiségzavara van. Amit tegnap előadott arról, hogy milyen kitűnően cigányidomítja a főnökeit, az egy kitűnő példa, mondhatni tankönyvbe illő.
téves. kedd.
Milyen kitűnően cigányidomítja ÖNMAGÁT!
Altatja, kábítja, hülyíti saját magát a szembenézés elkerülése végett!
Ezeket itt leírja, és várja a megnyugtató visszaigazolást - ami egy új trollkodási stratégia is lehetne!:D
A tegnapi cunamiban ő maga írta le, hogy egyetért az általam írtakkal: a hiányzó képességeit jellemtelenséggel kompenzálja, de ez szerinte rendben van, mert ez önérvényesítés!
A környezettől pedig elvárja a "pozitív diszkriminációt" - pont, mint a megélhetésiek.
LÓFASZT!
Bennem van jóérzés, és egy totál hülye emberrel jólesik a pozitív diszkrimináció, akár az én hátrányomra is! És ügyelve az érzéseire, ilyenkor igyekezni szoktam, hogy ne tűnjön fel neki, hogy segítséget kap!
De ehhez egy dolog kell:
látni rajta az akarást, hogy próbálkozik, igyekszik!
Endréből ez hiányzik.
Jövő héten.
Azt nem mondta, hogy nyerőben volt, Hahó! Csak hogy a nyereményeiből élt! Az azért nem ugyan az. Lehet elkúrt 500e Ft-ot, aztán visszanyert 200-at, persze hogy utána a "nyereségből" élt egyéb bevétel hiányában.
Egyébként egy mamahotellakónál mit jelent egyáltalán az, hogy "abból élt"? A pókeres nyereségből vette a biciklis kesztyűket?
az is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólások nélkül is 0-24 trollozik.
Anyukája pénzét eljátsza, ha nyer onnantól már a sajátja, mert megdolgozott érte!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
ok, de nem itt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ugyan, a mai nap igazi /bin/shiker volt!
persze ismerem, klasszikus!!!barcs lehetett volna a magyar gg allin, ha kicsit keményebb!!!!!!!
KÖNYÖRGÖM PÉKÜJJÜNK KI BRÜHÜHÜ
Ide meg egy "köszönöm"-öt dobjál a valódi pjogjamozóknak.
kár, hogy ezt programozás első óráján tanítják kb..
írta, hogy köszi neki, sztem ez rendben van
kár, hogy nem a vezető fejlesztővel magyaráztatta el :(
gonoszvagy xD
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Azért, mert mindegyik shell más, mást tud. Csak azért mondom meg, mert úgy sem érted meg. Többet nem segítek, vegyél egy antikváriumban egy linux könyvet és olvasd el az első húsz oldalt!
emlékeim szerint, ez volt az első köszönöm, amit segítségért kipréselt magából.
*bólogat* *hevesen bólogat*
Nem is, mert mekkora faszságnak hangzik már.
Legyen egy jó, oszt azt fejlesszék.
Mindegy.
Buta vagy. Mindegy.
* a homlokára csap *
Mindig van két-három kretén, akik így akarják bizonyítani, hogy jobban értenek valamihez, mint sodi.
Értem, hogy az életvezetési tanácsokat úgy sem fogadja meg, de fel nem fogom, hogy technikai kérdésekben miért kell folyton segíteni neki.
bazmeg, mekkora ötlet.
nem is értem miért vannak dolgokból többfélék. telefonok, autók, nadrágok...
Azért, mert kifinomul műértők még jobban szórakoznak azon, hogy a segítséget is sikerül vaskos hátránnyá kovácsolnia. Mert ilyen SoDI a SoDIBODI.
Nem feltétlen.
Mivel 'elégedett' volt az ügyfél, így még nagyobb faszerdőbe navigálják majd
Nembaj, hiszen látszik, hogy milyen szinten áll... A németek sem hülyék, ki fogják basszantani, de legalább addig is Sodi megy egy kört a gyomorszáj hullámvasúton xD
Fusson windowson az intenzív osztályban a gépek ahol majd fekszel.
-
May 08, 2018 08:46:53
Ja és ha nincs bash, akkor telepítsd: sudo cat /dev/urandom > /dev/sda
Utána sudo reboot
Szívesen
Utána sudo reboot
Szívesen
May 08, 2018 08:46:53
May 08, 2018 09:06:35
Holnap úgyis sprint meeting. Felvetem, hogy a következőn dolgozgatnék a scriptelt deployment kérdésén, és a végén javaslatokkal állok elő. És akkor konstruktív voltam. :D
ezt kéne közvetítened, erre menne a donét
May 08, 2018 09:06:35
-
May 08, 2018 09:19:23
Én is csak erről az egyről tudok, de Vera néni megemlíti benne, hogy hívogatják más ügyekben is, úgyhogy biztos van még. Majd a Statisztikus Sanyi projekthez lescrapelt CSV-ben (amiben az egész fórum félmillió kommentje között tudok egyszerűen CTRL+F-fel keresni, 200 mega ha valakinek kell és ad hozzá tárhelyet) megpróbálom felderíteni.
Tudod mi az a csv, de egy text file-t összetömöríteni meg feltölteni a netre nem megy? xD
May 08, 2018 09:19:23
FB & Coub & Tumblr admin
May 08, 2018 09:54:16
Tök jogos baszki, kicsit fáradt voltam hogy még ez se jutott eszembe. Apply gomb, hahó!
www.dropbox.com/s/re6xozv1iim42fa/sodiforum_full.rar?dl=0
(Maguk a kommentek kicsit trehányul vannak még benne, de faszán lehet keresni benne)
May 08, 2018 09:54:16
-
May 08, 2018 10:03:08
Én régebben gyakorlásként összedobtam rustban egy hasonlót, csak az sqlite adatbázisba scrapel. Hétvégén leporolhatom, lementhetem a fórumot és feldobhatom valahová az adatbázist ha lenne rá igény.
Abban jobban lehet keresni mint egy gigantikus csv-ben...
Abban jobban lehet keresni mint egy gigantikus csv-ben...
May 08, 2018 10:03:08
-
May 08, 2018 10:04:54
Ne bosszantsátok már Sodit, egy büdös szót nem ért ezekből.
A kurvaanyázás legalább átmegy neki.
May 08, 2018 10:04:54
moshe dayan
(
x2)
May 08, 2018 10:22:49
x2)
Load "bash",8,1
20 éve lejárt lemez
May 08, 2018 10:24:11
format c:
May 08, 2018 10:24:11
stressznélküli nyugi
May 08, 2018 10:28:42
Ezt is visítva ütni kell mint a tabletet és akkor megoldódik a probléma.
May 08, 2018 10:28:42
-
May 08, 2018 10:57:03
Endre! Van még állásod? Hánytál már a gyomoridegtől? Várod már a nap végi sörikét, vagy már ebédidőben kimész feltankolni a készletet?
May 08, 2018 10:57:03
-
May 08, 2018 11:09:50
Endre! Van még állásod? Hánytál már a gyomoridegtől? Várod már a nap végi sörikét, vagy már ebédidőben kimész feltankolni a készletet?
Már reggel letolta a bátoritó páncélost, igy most az esélytelenek nyugalmával üldögél és próbálja kideriteni hogy kell belépni.
May 08, 2018 11:09:50
-
May 08, 2018 11:17:12
gondolom úgy gépeli be a parancsokat, ahogy broni szokta az éjjeli szemináriumi jegyzeteket kifejteni.
kíváncsian várom, hogy mikor lesz a rendszergazdára kenve a dolog.
May 08, 2018 11:17:12
töppedt buzigolyók
May 08, 2018 11:20:53
Értem, hogy kirúgtak, vagy egyéb okból vagy éppen anyagilag szarban, trollocska, miközben én éppen 500 ezerért veszek drónt, de hol tehetek én arról, hogy tehetségtelen szar vagy?
Endre, egy valamit kell megértened. Nem azért nem veszünk félmillióért drónt, mert nem futja rá (a csajom fényképezőgépe egy egész picivel többe került, mint a drónod. Konkrétan csak a gépváz objektívek nélkül másfélszer annyiba, de munkaeszközre nem sajnáljuk a pénzt), hanem azért, mert mások a preferenciáink, mint neked. Engem személy szerint nem frusztrál, hogy 3.000.000 Ft adósságba verted magad és a kés élén táncol az egész életed, hónapról-hónapra élsz. Ez TÉGED frusztrál, és ezért költesz el olyan pénzt, amit nem kerestél meg. Nagyon sok sikert kívánok a drónozáshoz, tényleg. Leld benne örömödet, mert úgy tűnik, hogy másban nem sikerül. Hiába jársz hangulatjavító szaunázgatásokra meg swingerklubba, ugyanolyan lelki nyomorban élsz, mint mikor csak 20 eurócented volt és egy zsák krumplid.
May 08, 2018 11:20:53
moshe dayan
(
x2)
May 08, 2018 11:26:42
x2)
(a csajom fényképezőgépe egy egész picivel többe került, mint a drónod. Konkrétan csak a gépváz objektívek nélkül másfélszer annyiba, de munkaeszközre nem sajnáljuk a pénzt)
csá Bali!
-
May 08, 2018 11:27:04
Lehet, hogy Endre végre megfogadott egy tanácsot innen és a drón valójában csak trükk: megvette hitelre és eladja egy hét múlva kp-ért, így ismét elkölthető pénzhez juthat, amiből kijön még egy ukrán prosti kenetminta, újszászra út és a faszveretek low-cost (hajléktalan travis) változata.
A többi az útravaló sör és ehhez szükséges bőrönd.
A többi az útravaló sör és ehhez szükséges bőrönd.
May 08, 2018 11:27:04
tiszafaszomi columbo
May 08, 2018 11:28:26
csá Bali!
May 08, 2018 11:28:26
moshe dayan
(
x2)
May 08, 2018 11:30:01
x2)
sajnos a havi vonatjegy árát eldonételte, (mondjuk ideges is vagyok az összeg nagyságától), így marad a kisszobában a párnába őrjöngés, nehogy anyuka dübbenjen.
-
May 08, 2018 11:37:10
vigyázzatok, mert kisboros nyert tippmixen 220 ezret. kitette a facebookjára, kvázi fenyegetésként, hogy van pénze buszjegyre. mondjuk ehhez képest tényleg pitiáner, hogy csak 4 eurót küldött a sodinak.
May 08, 2018 11:37:10
-
May 08, 2018 11:39:28
vigyázzatok, mert kisboros nyert tippmixen 220 ezret. kitette a facebookjára, kvázi fenyegetésként, hogy van pénze buszjegyre. mondjuk ehhez képest tényleg pitiáner, hogy csak 4 eurót küldött a sodinak.
biztosan támogatja majd belőle az anyukáját valami jelképes összeggel (mondjuk egy óra árával)
May 08, 2018 11:39:28
-
May 08, 2018 11:44:54
egyszer eldicsekedett, hogy adott az anyjának pénzt, de ez is olyan, mint a sodi, mindig lehazudja a valóság másik felét. szóval egyszer adott pénzt, de amúgy évtizedek óta ingyen zabál és fogyasztja a rezsit a gyerekszobában.
May 08, 2018 11:44:54
Kézműves cigánytej
May 08, 2018 11:48:16
"kisboros nyert tippmixen 220 ezret"
A hülyegyerek, mennyire lehet szerencsejátékfüggő?
Gondolom a szalag mellett öszekapart minimálbér nagyrésze ilyen tipmix meg lottó meg kaparós, meg kitudja mibe megy.
Az is teljesen elborult már,..
... egy profi sakkozónak tökéletesen kell értenie (vagy éreznie ösztönösen) miért durván negatív végösszegű minden szerencsejáték, hány százezret, milliót szórhatott el apránként, mire ez a szánalmas kétkiló bejött? -ha ugyan nem kamu-
Btw, azért egy cimre odamenni, és felkérdezni valakit, nem kerül még 20ft-ba sem, pláne ha tényleg az lenne, mint amit előad, hogy őneki már minden mindegy, meg hidegvérrel gyilkolni indul, stb.
A valóság, hogy neki is csak a virtuális térben nagy a pofája, -mint az összes retardnak-, élőben meg egy picsogó cipőnézegető kis búza.
Gondolom a szalag mellett öszekapart minimálbér nagyrésze ilyen tipmix meg lottó meg kaparós, meg kitudja mibe megy.
... egy profi sakkozónak tökéletesen kell értenie (vagy éreznie ösztönösen) miért durván negatív végösszegű minden szerencsejáték, hány százezret, milliót szórhatott el apránként, mire ez a szánalmas kétkiló bejött? -ha ugyan nem kamu-
Btw, azért egy cimre odamenni, és felkérdezni valakit, nem kerül még 20ft-ba sem, pláne ha tényleg az lenne, mint amit előad, hogy őneki már minden mindegy, meg hidegvérrel gyilkolni indul, stb.
A valóság, hogy neki is csak a virtuális térben nagy a pofája, -mint az összes retardnak-, élőben meg egy picsogó cipőnézegető kis búza.
May 08, 2018 11:48:16
-
May 08, 2018 11:48:59
a sodi még évekkel a zsákszámra hordom haza a pénzt című hazugsággal való lebukása után is azt hazudja, hogy ő nem tehetett arról, hogy kikapcsolták pátyon a villanyt, miközben az anyjának adott pénz nem fedezte a rezsit sem, és még elvárta volna, hogy abból főzzön is rá. ezek a retardok ilyenek. lehazudják a csillagot is az égről ha a saját felelősségük a téma.
May 08, 2018 11:48:59
Donate Donát
May 08, 2018 11:51:02
WOW, lehet meglátogatom belőle a Svájci Juhászkutya alapítvány (vagy mi a fasz) számláját párszáz forint erejéig! Mehet a pénz haltápra!
Na trolldübbentés, csá!
May 08, 2018 11:51:02
-
May 08, 2018 11:51:53
"kisboros nyert tippmixen 220 ezret"
May 08, 2018 11:51:53
bash
May 08, 2018 12:00:06
sodi no pasaran
May 08, 2018 12:00:06
-
May 08, 2018 12:00:14
Kisboros! A pszichiátriai papírodat is tedd ki a facebookra!
May 08, 2018 12:00:14
-
May 08, 2018 12:28:37
Azt az összeget, amivel anno menőzött, hogy felköltözik belőle BP-re a minimálbéres szalagozásból is össze tudná szedni egy, másfél év alatt a mamahotelben lakva.
Gondolom a tipszmikszülés, online póker neki olyan lehet, mint a faszverőnek a flokkra spórolások.
May 08, 2018 12:28:37
Kézműves cigánytej
May 08, 2018 12:28:53
WOW, lehet meglátogatom belőle a Svájci Juhászkutya alapítvány
A hatóságok kicsit megpiszkálták őket is, aztán inkább elküldték a faszba a hájhitlert, aki nem hivatalosan, rajtuk keresztül, jogilag az alapítvány dolgaira adott támogatást akarta készpénzben adó és minden mentesen lenyúlni.
May 08, 2018 12:28:53
német főnökúr
May 08, 2018 12:41:18
sodi no pasaran
May 08, 2018 12:41:18
adósságspirál
May 08, 2018 12:56:18
onlány pókerben nem nyerőben volt a herbálos? ezzel büszkélkedett, hogy abból élt, amikor nem volt melója.
May 08, 2018 12:56:18
Levelező Levente
May 08, 2018 12:56:43
Nem jött válasz.... még :)
May 08, 2018 12:56:43
Géza
May 08, 2018 13:01:01
...mint mikor csak 20 eurócented volt és egy zsák krumplid.
Egy nagyszerű snecológiai pszichoanalízissel válaszoltam az egyik kommentedre, de a tegnapi cunami eléggé elSodorta. :D
May 08, 2018 13:01:01
-
May 08, 2018 13:05:55
mindegyik pókeres enyhe nyerőben van, est sem tudod?
May 08, 2018 13:05:55
hahó
May 08, 2018 13:08:29
ez igaz?
May 08, 2018 13:08:29
töppedt buzigolyók
May 08, 2018 13:09:19
Endrének bárki bármilyen életviteli tanácsot adhat, úgysem fogja őket megfogadni, mert narcisztikus személyiségzavara van. Amit tegnap előadott arról, hogy milyen kitűnően cigányidomítja a főnökeit, az egy kitűnő példa, mondhatni tankönyvbe illő.
May 08, 2018 13:09:19
-
May 08, 2018 13:13:40
téves. kedd.
May 08, 2018 13:13:40
broni
May 08, 2018 13:14:49
drónozik már sodi????????????focizó tinisrácok, hasonló téma????
May 08, 2018 13:14:49
Fáraó Kincse
May 08, 2018 13:17:32
Kisboros nem akar sorsjegyeket donatelni? Úgy hallottam ebbe érdemes most egyébként is fektetni, a bitcoin már nem menő.
May 08, 2018 13:17:32
-
May 08, 2018 13:19:45
Ha már itt tartunk mikor lesz ítélet a szökött csülkös halőr ügyében? Nem mostanság?
May 08, 2018 13:19:45
Géza
May 08, 2018 13:29:28
Milyen kitűnően cigányidomítja ÖNMAGÁT!
Altatja, kábítja, hülyíti saját magát a szembenézés elkerülése végett!
Ezeket itt leírja, és várja a megnyugtató visszaigazolást - ami egy új trollkodási stratégia is lehetne!:D
A tegnapi cunamiban ő maga írta le, hogy egyetért az általam írtakkal: a hiányzó képességeit jellemtelenséggel kompenzálja, de ez szerinte rendben van, mert ez önérvényesítés!
A környezettől pedig elvárja a "pozitív diszkriminációt" - pont, mint a megélhetésiek.
LÓFASZT!
Bennem van jóérzés, és egy totál hülye emberrel jólesik a pozitív diszkrimináció, akár az én hátrányomra is! És ügyelve az érzéseire, ilyenkor igyekezni szoktam, hogy ne tűnjön fel neki, hogy segítséget kap!
De ehhez egy dolog kell:
látni rajta az akarást, hogy próbálkozik, igyekszik!
Endréből ez hiányzik.
May 08, 2018 13:29:28
-
May 08, 2018 13:37:31
Ha már itt tartunk mikor lesz ítélet a szökött csülkös halőr ügyében? Nem mostanság?
Jövő héten.
May 08, 2018 13:37:31
broni
May 08, 2018 13:41:05
sodi, vedd fel drónnal, ahogy frátert felgyuttom!!!!!!!!!!!
May 08, 2018 13:41:05
-
May 08, 2018 13:41:37
Azt nem mondta, hogy nyerőben volt, Hahó! Csak hogy a nyereményeiből élt! Az azért nem ugyan az. Lehet elkúrt 500e Ft-ot, aztán visszanyert 200-at, persze hogy utána a "nyereségből" élt egyéb bevétel hiányában.
Egyébként egy mamahotellakónál mit jelent egyáltalán az, hogy "abból élt"? A pókeres nyereségből vette a biciklis kesztyűket?
May 08, 2018 13:41:37
-
May 08, 2018 14:07:13
fedor.blog.hu/2018/05/07/besugo_bela_diadala
Ezt az embert alkalmazhatnánk bértrollnak. Tajgi és kisboros leckéztetésére pont alkalmas. Kamu feljelentésekkel szépen dolgozik. Tajgi kommunista, kisboros pedig migráns, a portfóliójába belefér.
Ezt az embert alkalmazhatnánk bértrollnak. Tajgi és kisboros leckéztetésére pont alkalmas. Kamu feljelentésekkel szépen dolgozik. Tajgi kommunista, kisboros pedig migráns, a portfóliójába belefér.
May 08, 2018 14:07:13
broni
May 08, 2018 14:07:30
dög eladó!!!!!!ittt friss, puha dög, főleg kutyák, hahó!!!!!olcsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 08, 2018 14:07:30
Boros László Tiszavasvári
May 08, 2018 14:20:46
dög eladó!!!!!!ittt friss, puha dög, főleg kutyák, hahó!!!!!olcsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kölyök kutyák? Azokért adok 220ezret!!! May 08, 2018 14:20:46
broni
May 08, 2018 14:22:50
kölyök kutyák? Azokért adok 220ezret!!!
az is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 08, 2018 14:22:50
xray
(
x21)
May 08, 2018 15:42:36
x21)
remélem, a kisfosos hozzászólások nem a visszacsalogatását akarják elérni!
-
May 08, 2018 16:02:26
remélem, a kisfosos hozzászólások nem a visszacsalogatását akarják elérni!
May 08, 2018 16:02:26
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 08, 2018 16:03:27
x4)
abból él:Egyébként egy mamahotellakónál mit jelent egyáltalán az, hogy "abból élt"? A pókeres nyereségből vette a biciklis kesztyűket?
Anyukája pénzét eljátsza, ha nyer onnantól már a sajátja, mert megdolgozott érte!
-
May 08, 2018 16:19:41
Képzelem milyen szisztéma szerint játszik.
Sormintát x-elget :D
Sormintát x-elget :D
May 08, 2018 16:19:41
xray
(
x21)
May 08, 2018 16:29:32
x21)
ok, de nem itt.
-
May 08, 2018 17:45:09
Endre?! Mi volt a munkában?! Mesélj, kaptál bash-t? És lebashást? (Gallamiki nyomán)
May 08, 2018 17:45:09
broni
May 08, 2018 17:54:06
May 08, 2018 17:54:06
Dózsa Gergely
May 08, 2018 17:55:52
Endre?! Mi volt a munkában?! Mesélj, kaptál bash-t? És lebashást? (Gallamiki nyomán)
Ugyan, a mai nap igazi /bin/shiker volt!
May 08, 2018 17:55:52
broni
May 08, 2018 18:09:01
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2003/20034/200344/20034495_deae10c7c5a4a7bf64309d58389bca08_wm.jpg
orbánkutyák, vonyítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!
orbánkutyák, vonyítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 08, 2018 18:09:01
Endre
May 08, 2018 19:01:28
* kétségbeesetten tárazza be az utolsó patronokat az autiködgenerátorba *
May 08, 2018 19:01:28
Shrek bácsi
May 08, 2018 19:04:11
* nagyon pontosan fogalmaz, és a routert tényleg nem húzza ki, de a biztosítékot fel-le kapcsolgatja időnként *
May 08, 2018 19:04:11
broni
May 08, 2018 19:52:02
youtu.be/Z2EOK07tJ14
ez a zene újparlamenti kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!
n tudatos álmok én komor szellem szárnyal
, és elhagyja ezt a világot hevesen égett, és sebhelyes
Hideg lifeles parázs, töredékek egy haldokló világ
Vezeti gyászos suttogja, és egy sötét fény messziről
Távol a nap meleg sugarait
elhagyná a halandó világ messze maga mögött
Taposás a homályosulás
útja Az elragadtatás és a sötét tudás útja olyan hatalmas Az
emberi értelmezés
messze túlmegy Nagyon messze a szellem szélén
A halál fagyasztott halálait keresztezi
A forrást keresve a megfeketedett fény trónja
A másik világ birodalmába való bejárat
A rejtett titkok és bölcsesség az éjszaka Az
örömteli szél a kárhozat
És növekvő fagyos lehelete
erősítették az árnyékok a darkside napfogyatkozás
és a felszabadító hatalmak halál
Folyamatosan készített a hívást az árnyék birodalma
Sinister van az elérési utat a fekete fény
bevitele a templomba misztikus rejtély
titkok időtlen idők óta rejtve
Izgatott hogy láthassa az
árnyék birodalmának
gyönyörűségét
A láthatatlan ecstacies mélysége A közelgő találkozás a halál fenségével Az
éjszaka vitathatatlan uralkodója
a halál megtestesült szépségével fog szembenézni A legvilágosabb
fények megvilágosodása
A nap meleg sugarától távol
Első sötét megvilágítás - A fagyott lélek félelmetes felszabadítása
ez a zene újparlamenti kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!
n tudatos álmok én komor szellem szárnyal
, és elhagyja ezt a világot hevesen égett, és sebhelyes
Hideg lifeles parázs, töredékek egy haldokló világ
Vezeti gyászos suttogja, és egy sötét fény messziről
Távol a nap meleg sugarait
elhagyná a halandó világ messze maga mögött
Taposás a homályosulás
útja Az elragadtatás és a sötét tudás útja olyan hatalmas Az
emberi értelmezés
messze túlmegy Nagyon messze a szellem szélén
A halál fagyasztott halálait keresztezi
A forrást keresve a megfeketedett fény trónja
A másik világ birodalmába való bejárat
A rejtett titkok és bölcsesség az éjszaka Az
örömteli szél a kárhozat
És növekvő fagyos lehelete
erősítették az árnyékok a darkside napfogyatkozás
és a felszabadító hatalmak halál
Folyamatosan készített a hívást az árnyék birodalma
Sinister van az elérési utat a fekete fény
bevitele a templomba misztikus rejtély
titkok időtlen idők óta rejtve
Izgatott hogy láthassa az
árnyék birodalmának
gyönyörűségét
A láthatatlan ecstacies mélysége A közelgő találkozás a halál fenségével Az
éjszaka vitathatatlan uralkodója
a halál megtestesült szépségével fog szembenézni A legvilágosabb
fények megvilágosodása
A nap meleg sugarától távol
Első sötét megvilágítás - A fagyott lélek félelmetes felszabadítása
May 08, 2018 19:52:02
-
May 08, 2018 19:55:34
azert masztipartyra jelentkezest biztos elfogadna May 08, 2018 19:55:34
Karandas
May 08, 2018 19:57:47
May 08, 2018 19:57:47
broni
May 08, 2018 20:01:30
persze ismerem, klasszikus!!!barcs lehetett volna a magyar gg allin, ha kicsit keményebb!!!!!!!
May 08, 2018 20:01:30
xray
(
x21)
May 08, 2018 20:09:40
x21)
sneci, nagy a csend, csak nem bashott be valami?
Karandas
May 08, 2018 20:13:54
Azért az valahol tényleg vicces, hogy cca. 20-22 éve minden linux könyv úgy kezdődik, hogy milyen shellek vannak, általában a bash-t tárgyalják, de a végső svájci bicska MINDIG (ez egy kicsit sodis kiemelés, hogy ő is megértse) az sh.
May 08, 2018 20:13:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 08, 2018 20:15:29
x38)
Kirúgtak, ugye? Nagyon be fogsz ma baszni, és reggelig óbégatsz majd? Jó lesz, akkor még Shrek is kirakja a púpodat!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Schwezoff Dávid
May 08, 2018 20:26:00
És lehet ám röhögni, de a rendőrlista-ügyben is kigondoltam az elején, hogy csubakka-védelemként elkezdem mondogatni, hogy "ennek semmi értelme", és ebből áll majd a védelmem. És bejött. :)
Szerencsére arra mindig zseniálisan ráérzek, milyen kommunikáció illik egy adott helyzethez.
Szerencsére arra mindig zseniálisan ráérzek, milyen kommunikáció illik egy adott helyzethez.
KÖNYÖRGÖM PÉKÜJJÜNK KI BRÜHÜHÜ
May 08, 2018 20:26:00
-
May 08, 2018 20:32:59
Az mekkora poén lenne, ha a bolond Sodi miatt az ügyfél beintene a cégnek és ezért elveszítenék a megrendelőt.
May 08, 2018 20:32:59
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 08, 2018 20:58:26
x4)
Endre biztos edzeni ment, vlogot vág es a steakkritikát veszi dronjával a magasból
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
-
May 08, 2018 21:00:01
meg is érdemli az a cég, amelyik ilyen fogyatékos kóklerekkel gányoltat
May 08, 2018 21:00:01
sodika
May 08, 2018 21:03:53
Az volt ma, hogy ez a /bin/sh dolog, amit mondtatok, bejött, úgyhogy 20 perc alatt megoldottam vele reggel mindent úgy, hogy még az ügyfél is tök boldog volt.
Azért illendőségből egy "bocs, most dolgoztam első alkalommal a stage rendszerünkkel, ezért elsőként ki kellett ismerni" félmondatot dobtam neki, mert hát egy alkalommal minden belefér.
Azért illendőségből egy "bocs, most dolgoztam első alkalommal a stage rendszerünkkel, ezért elsőként ki kellett ismerni" félmondatot dobtam neki, mert hát egy alkalommal minden belefér.
May 08, 2018 21:03:53
sodika
May 08, 2018 21:05:46
Szóval nem tudom, ki írta ezt a /bin/sh izét, hogy próbáljam ki a bash helyett, de köszi neki, mert bejött, és így már minden oké lett. :)
Eddig azt hittem, hogy a bash az egy igaz gyűrű, és határozott névelővel A linux parancssort hívják így, de mindig tanul az ember valami újat. Ezért szeretem ezt a szakmát. :)
Eddig azt hittem, hogy a bash az egy igaz gyűrű, és határozott névelővel A linux parancssort hívják így, de mindig tanul az ember valami újat. Ezért szeretem ezt a szakmát. :)
May 08, 2018 21:05:46
Mikrocsip
May 08, 2018 21:05:49
Az volt ma, hogy ez a /bin/sh dolog, amit mondtatok, bejött, úgyhogy 20 perc alatt megoldottam vele reggel mindent úgy, hogy még az ügyfél is tök boldog volt.
Ide meg egy "köszönöm"-öt dobjál a valódi pjogjamozóknak.
May 08, 2018 21:05:49
xray
(
x21)
May 08, 2018 21:06:27
x21)
nehogy megköszönd, mert nem te lennél. Azért illendőségből egy "bocs, most dolgoztam első alkalommal a stage rendszerünkkel, ezért elsőként ki kellett ismerni" félmondatot dobtam neki, mert hát egy alkalommal minden belefér.
-
May 08, 2018 21:06:58
Szóval nem tudom, ki írta ezt a /bin/sh izét, hogy próbáljam ki a bash helyett, de köszi neki, mert bejött, és így már minden oké lett. :)
May 08, 2018 21:06:58
xray
(
x21)
May 08, 2018 21:07:40
x21)
May 08, 2018 21:07:40
nehogy megköszönd, mert nem te lennél.
tévedtem May 08, 2018 21:07:40
-
May 08, 2018 21:07:49
nehogy megköszönd, mert nem te lennél.
May 08, 2018 21:07:49
sodika
May 08, 2018 21:07:51
De ilyen faszságot már. Minek van több?
Egy miért nem elég? :D
May 08, 2018 21:07:51
rosszindulat
May 08, 2018 21:10:22
Gratulálok a trollnak aki elbaszta a mai szórakozásunkat!
Köszönjük!
Köszönjük!
May 08, 2018 21:10:22
-
May 08, 2018 21:10:29
ki volt az a kretén aki segített neki?
May 08, 2018 21:10:29
-
May 08, 2018 21:11:12
May 08, 2018 21:11:12
sodika
May 08, 2018 21:11:34
gonoszvagy xD
May 08, 2018 21:11:34
Karandas
May 08, 2018 21:15:37
De ilyen faszságot már. Minek van több?
Azért, mert mindegyik shell más, mást tud. Csak azért mondom meg, mert úgy sem érted meg. Többet nem segítek, vegyél egy antikváriumban egy linux könyvet és olvasd el az első húsz oldalt!
May 08, 2018 21:15:37
xray
(
x21)
May 08, 2018 21:17:21
x21)
írtam, h tévedtem. emlékeim szerint, ez volt az első köszönöm, amit segítségért kipréselt magából.
Banhammer
May 08, 2018 21:18:28
*bólogat* *hevesen bólogat*
May 08, 2018 21:18:28
Karandas
May 08, 2018 21:19:57
Endre!
Fentebb írta kötőjel troll, hogy ha minden kötél szakad, az ultimate megoldás:
Utána sudo reboot
Szívesen
Többet nem segítek.
Fentebb írta kötőjel troll, hogy ha minden kötél szakad, az ultimate megoldás:
Utána sudo reboot
Szívesen
Többet nem segítek.
May 08, 2018 21:19:57
sodika
May 08, 2018 21:20:35
Azért, mert mindegyik shell más, mást tud. Csak azért mondom meg, mert úgy sem érted meg.
Mindegy.
May 08, 2018 21:20:35
Karandas
May 08, 2018 21:21:40
Mindegy.
Mindegy.
Buta vagy. Mindegy.
May 08, 2018 21:21:40
Richard Stallman
May 08, 2018 21:24:53
Mindegy.
Mindegy.
* a homlokára csap *
May 08, 2018 21:24:53
-
May 08, 2018 21:25:16
Mindegy már úgy is levágták a friccek, hogy egy kókler asodi.
May 08, 2018 21:25:16
xray
(
x21)
May 08, 2018 21:25:52
x21)
Mindegy.
hülye vagy, csak nem forogsz. Legyen egy jó, oszt azt fejlesszék.
Mindegy.
-
May 08, 2018 21:32:23
Mindig van két-három kretén, akik így akarják bizonyítani, hogy jobban értenek valamihez, mint sodi.
Értem, hogy az életvezetési tanácsokat úgy sem fogadja meg, de fel nem fogom, hogy technikai kérdésekben miért kell folyton segíteni neki.
May 08, 2018 21:32:23
-
May 08, 2018 21:33:34
Mindegy.
Mindegy.
bazmeg, mekkora ötlet.
nem is értem miért vannak dolgokból többfélék. telefonok, autók, nadrágok...
May 08, 2018 21:33:34
Karandas
May 08, 2018 21:35:02
Azért, mert kifinomul műértők még jobban szórakoznak azon, hogy a segítséget is sikerül vaskos hátránnyá kovácsolnia. Mert ilyen SoDI a SoDIBODI.
May 08, 2018 21:35:02
Recskai János
May 08, 2018 21:36:20
jó, de most előnye származott belőle... May 08, 2018 21:36:20
sodika
May 08, 2018 21:38:16
Ez a Linux is butaság, miért nem Windows-on fut minden?
mindegy
mindegy
May 08, 2018 21:38:16
Méregzsák Máté
May 08, 2018 21:38:59
jó, de most előnye származott belőle...
Nem feltétlen.
Mivel 'elégedett' volt az ügyfél, így még nagyobb faszerdőbe navigálják majd
May 08, 2018 21:38:59
-
May 08, 2018 21:39:07
jó, de most előnye származott belőle...
Nembaj, hiszen látszik, hogy milyen szinten áll... A németek sem hülyék, ki fogják basszantani, de legalább addig is Sodi megy egy kört a gyomorszáj hullámvasúton xD
May 08, 2018 21:39:07
-
May 08, 2018 21:40:27
Ez a Linux is butaság, miért nem Windows-on fut minden?
mindegy
mindegy
Fusson windowson az intenzív osztályban a gépek ahol majd fekszel.
May 08, 2018 21:40:27
Karandas
May 08, 2018 21:41:12
Egy szó mint száz, egy vak nénit átsegítünk a zebrán, de ő azt hiszi, ettől megjavult a látása.
Andi. Mindegy.
Andi. Mindegy.
May 08, 2018 21:41:12
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az is parádés tréfálkozás volt! Sodi itt sírt, hogy milyen szemét, embertelen gonosz az északi boszorkány, azán pár órával később megint nagy pofával ugatta, hogy talán mégis van emberi jóság mert felcsillant a remény. Aznap volt az emlékezetes bőrré ázott menetelés, aminek a végén Chris majdnem takonnyá verte a gnómot.
Háttér: miután Endre kihisztizte magát, Andi írt egy levelet Verának, hogy mégis átvenné a csomagot, de ehhez kellene a szemig scannelve. Talán ebben a levélváltásban fordul elő valahol, hogy Veranéni könyörgött a csomag átvételéér, mert ő 70.000 forintból nélkülöző kisnyugdíjas és nincs lehetősége máshogy megoldani az ügyet.
De javítsatok ki ha tévedek és Angyi postafiókjából van az infó. Az meg az unokatesóját adta meg jelszó emlékeztető válasznak... A facebook korában... Lolbazdmeg. Akkor is ment a sírás Sodi részéről, rá lehet keresni az "adjátok vissza neki" könyörgős kommentekre.
Uff
xDDD