Mert sokkalta erőforrásigényesebb, te gyökér?
Vagy mert testreszabhatóbb?
Vagy sokkal kevesebb parancsból meg tudsz oldani dolgokat? Vags mert stabilabb?
Te sötét balfasz
Endre, buta vagy. Szerinted a windowsos baszakodás hogyan működik? A varázsló leszopja a huszonhárom centis faszodat? Ne desktop szinten gondolkodj és kapj már a fejedhez, öcsém!!!
A kókler kurva anyádat
Igen Endre, hogy a picsába veszed a bátorságot, hogy ilyeneket kinyilatkozol? Mit tanultál az atomerőművekről?
Rohadt szemetek! Mindannyian jobban jártunk volna, a megrendelőkről nem is beszélve.
Most hogy ilyen jól keresel lehetsz saját erőből is berlini ügyvéd nem?
Volt anno ilyen tervem, hogy adott rendezvények után részletes költségkimutatást kérek a helyi rendőrségtől, és ha nem adják oda, az infószabadság okánm beperlem őket.
Lehet, megcsinálom.
Például ott voltak a vlogomban is május 1-én a hídon. Kimérem, hogy mennyibe került, és nem kapom meg, perlek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
fenét, mert olcsóbb :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endre!
Az pont nem volt hiba.
mennyire értesz a német joghoz?
illetékre lehet pl hitelt felvenni? :)
Tök mindegy, kit, de őket evidens, mert ehhez szoktam hozzá. xDDDD
A nyelvgyakorlás a lényeg.
Ha nincs perérték, lehet ám, hogy nincs illeték se.
Ezért kell infóért perelni.
Bannolni kéne innen az ilyen idiótákat.
ezt csinálod meg előbb, vagy a drónos biciklizést?
szükség van háttérszinezőkre is
Te mindenben a nulla alatt vagy. Kivéve a faszverés, élősködés meg az eladósodás.
Persze, a humán érdeklődésű sodika, aki életében nem olvasott el egyetlen könyvet sem, és egy műveletlen tuskó.
Nemhogy azt nem tudod, hol tart ma a technológia
Há' mindig veszek kütyüket.
De azokat azért veszed, mert konzumidióta vagy.
Tényleg, végül melyik flokkban volt az animáció? A rajztáblat mikor használtad utoljára? Negy hónapja?
magyarból megbuktál egy kisegítő iskolában, a történelemhez teljesen hülye vagy. anyád tudta, h meg sem próbálhatsz felvételizni ezekkel a képességekkel. most meg őt hibáztatod, te majom?
A SoDI is csak egy eszköz? Mert seggbuta... Nem??
Lesz valami stream? Flokkal hogy állsz?
Csak mert feltűnően itt unatkozol és próbálsz minket felhúzni.
Mi a baj, miért nem a szokásos pótcselekvéseidet csinálod?
Amint megjön a névtáblácska rá.
Utána ráragasztom, megkötöm a biztosítást (az 10 perc), és mehet a móka.
Miért nem most kötöd? Láthatóan kurvára itt unatkozol, gondolom megy a sörike is közben.
Ha már ennyire nincs dolgod, miért nem nyomsz valami lájvsztrímet? Holnap tolsz VR-t, ma tolj "hagyományos" PS játszást.
Te pont olyan jó vagy jogásznak, mint informatikusnak. Ha bármi fogalmad lenne a közérdekű adatok fogalmáról, akkor pontosan tudnád, hogy egy jogállamban szó nélkül meg fogod kapni azokat az adatokat, ha épp nem publikálják eleve rendszeresen.
Ha mégsem kapod meg, annak viszont az lesz az oka, hogy abban a formában ahogy kérted, ezek az adatok nem nyilvánosak. Természetesen van olyan, hogy egy állami szerv rosszul értelmezi a szabályokat, ezért perrel kell kikényszeríteni az adatok nyilvánosságát, de nulla helyismerettel, nyelvismeret nélkül nem fogod megtalálni ezeket a pontokat.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Semmi nem lesz belőle. Elsodikázódik.
Homoszex még kölcsönös beleegyezés esetén is kizárva!
Na te se jártál még a franciáknál vagy az olaszoknál.
Olyan nincs, hogy valahol a világon alap angol kifejezéseket ne értsenek.
Mondjuk embedded célokra a linux ugyanakkora kalap szar mint a windows, ilyesmire tisztességes RTOSt használnak. A NASA konkrétan VxWorks-öt:
blogs.windriver.com/wind_river_blog/2018/05/vxworks-off-to-mars-on-another-nasajpl-mission-with-insight.html
PS: Sorry hogy véletlenül segítettem a gyagyásnak, megyek évet ismételni.
Leginkább a te lélegeztetőgépedre kéne Win10-et telepíteni.
Aztán amikor megérkezik évente kétszer a Creators Update, mélylevegő... :)
A nagy fasz lesz ebből is, ha véletlenül belemenne, akkor is beüt addig valami szar, amire hivatkozva majd szépen el lehet sodikázni az utat.
Szerintem te is csak színészkedsz, mert ennyire hülye senki nem lehet.
Én pl. azért tanultam meg alapszinten olaszul, mert a rohadt macskazabálók még a turisztikai hotspotokban sem beszélnek semmilyen nyelvet az olaszon kívül. Tudod te, kivel fogsz Szicíliában angolul társalogni? Az utcai árus négerekkel. Vehetsz tőlük jutányos áron napszemüveget.
Love is in the Air
Azért az alkoholt se felejtsük el!
* ő is integet *
"vérprofi programozó" LOLbazmeg :D egyébként erről ő is tudja, hogy nyilvánvaló faszság, imho csak rejtegetni akar valamit a komisz sodi a trollok elől
A sörike mellé likőrke is szokott már menni, ugye gyagya?
*nagyon röhög*
Bibionéban (ami egy felkapott nyaralóhely fél órára a szlovén határtól, vagyis bőven észak, ahol általában jobb a helyzet) annyira nem tudott angolul a szállodai recepciós, hogy a "bicycle rental" kérdésemre is csak bambán nézett, nekem kellett beírni google translate-be, hogy macskazabálóúl hogy van, akkor már elő tudott venni egy papír térképet hogy rábökjön :) De azért sok sikert.
Vannak akik szerint ez már kimeríti a kollaboráció fogalmát és egy ilyen erős beavatkozásra reagálnia kell az intervencionista tagozatnak (Snecire). A Recskás helyében megrendelném a repjegyet a Vezúvhoz, támogatóra van szüksége, régi szerelme, RGL személye garancia a történelmi flokepizódnak, drónnal, meztelenkedéssel.
de azok! halál a muszkákra, nem emberek!!!! kancsukával kell verni mindegyiket amíg vissza nem térnek a katolikus anyaszentegyházhoz! hejj inkvizítorok hejj középkor!
óóóóaaaarrrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
+1
A tegnapi, tegnapelőtti posztjai érezhetően eltértek az utóbbi időszakban tapasztalt stílusától. Szerintem kurvára szándékosan provokált, kizárólag a tanszék figyelmének elterelésére szolgált amiket írt.
A Rocskai/Groteszk vonallal sikerült igencsak érzékeny húrokat megpendíteni úgy tűnik.
Itt egyébként tajgi is megjelent egy rövid időre és több szálon elkezdte a szokásos ügyvédezős-trollozós-burzsujfosadékozós műsorát, de Puzsér kisoderálta. Ez azért már shiker.

sodika
May 08, 2018 21:43:08
Miben állok milyen szinten?
Kit érdekel a linux-os parancssoros baszakodás?
Persze, most már érdekel, mert kell a melóhoz, de EGYÉBKÉNT ki nem szarja le, lol X
Persze, most már érdekel, mert kell a melóhoz, de EGYÉBKÉNT ki nem szarja le, lol X
May 08, 2018 21:43:08
C64korszak
May 08, 2018 21:44:19
Kretén SoDika, miért volt annakidején többféle DOS? DrDos, NovellDos, MsDOS,... stb?
Miért van sokféle file-kezelő windows alá is (far, freecommander, totalcommander, doublecommander..) ,hogy csak az elterjedtebbeket említsem)?
Egy nyílt forrású és eleve sokféle mixben létező operációs rendszer családban(!) hogy az istenbe ne lenne sokféle parancsértelmező?
Nem is értem, mit gondoltál a fogyatékos fejedben, a linux az _egy valami_?
Disztribúciókról, vagy arról hogy pl. az android (meg még mi minden) linux alapokra épült (valaha régen) sosem hallottál?
Ezt is hogyan találtad ki ,hogy _pont_ docker alatt az adott konténerben okvetlen lesz neked shell?
Ésha nincs, akkor mivan, sírógörcs? Kíváncsian vártam, hátha megszívod. Sajnos nem, és még a trollok is segítettek, addig rinyáltál, mint szinte mindig...
Mondjuk arra jó volt ez a móka, hogy kiderült, elvárják tőled, hogy néhány egyszerű dolgot megcsinálj a rendszerben, és éjsötét vagy a linuxhoz (is)..
A trollok már ezen az egyszerű témán leszűrték, hogy nem szabad neked tanácsot adni, mondhatni ellőtted a lehetőséget....lesz itt mulatság bőven.. ;)
Miért van sokféle file-kezelő windows alá is (far, freecommander, totalcommander, doublecommander..) ,hogy csak az elterjedtebbeket említsem)?
Egy nyílt forrású és eleve sokféle mixben létező operációs rendszer családban(!) hogy az istenbe ne lenne sokféle parancsértelmező?
Nem is értem, mit gondoltál a fogyatékos fejedben, a linux az _egy valami_?
Disztribúciókról, vagy arról hogy pl. az android (meg még mi minden) linux alapokra épült (valaha régen) sosem hallottál?
Ezt is hogyan találtad ki ,hogy _pont_ docker alatt az adott konténerben okvetlen lesz neked shell?
Ésha nincs, akkor mivan, sírógörcs? Kíváncsian vártam, hátha megszívod. Sajnos nem, és még a trollok is segítettek, addig rinyáltál, mint szinte mindig...
Mondjuk arra jó volt ez a móka, hogy kiderült, elvárják tőled, hogy néhány egyszerű dolgot megcsinálj a rendszerben, és éjsötét vagy a linuxhoz (is)..
A trollok már ezen az egyszerű témán leszűrték, hogy nem szabad neked tanácsot adni, mondhatni ellőtted a lehetőséget....lesz itt mulatság bőven.. ;)
May 08, 2018 21:44:19
Méregzsák Máté
May 08, 2018 21:45:55
Ez a Linux is butaság, miért nem Windows-on fut minden?
mindegy
mindegy
Te sötét balfasz
May 08, 2018 21:45:55
-
May 08, 2018 21:45:59
Tedd le szepen az okostelod es vegyel windowsost... Oh wait
May 08, 2018 21:45:59
Karandas
May 08, 2018 21:46:09
Endre, buta vagy. Szerinted a windowsos baszakodás hogyan működik? A varázsló leszopja a huszonhárom centis faszodat? Ne desktop szinten gondolkodj és kapj már a fejedhez, öcsém!!!
May 08, 2018 21:46:09
sodika
May 08, 2018 21:46:44
a win10 már fasza
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
May 08, 2018 21:46:44
-
May 08, 2018 21:46:45
Kit érdekel egy berlini faszverő nyomorult vlogja? Jó persze mostmár érdekel az állandó pofáraesése és a folyamat ahogy lezüllik, csöveslesz majd elpatkol de amúgy ki nem szarja le LOL xD
May 08, 2018 21:46:45
Méregzsák Máté
May 08, 2018 21:47:52
a win10 már fasza
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
A kókler kurva anyádat
May 08, 2018 21:47:52
sodika
May 08, 2018 21:49:25
Butaság ez az egész informatika. Hiába keresek már elfogadhatóan vele, még mindig sajnálom, hogy a családom nem támogata a joghallgató ötletemet.
Lám, a rendőrlista-ügyemben is milyen hatékonyan felmostam a padlót a segghülye ügyészséggel.
Lám, a rendőrlista-ügyemben is milyen hatékonyan felmostam a padlót a segghülye ügyészséggel.
May 08, 2018 21:49:25
Karandas
May 08, 2018 21:49:53
a win10 már fasza
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
Igen Endre, hogy a picsába veszed a bátorságot, hogy ilyeneket kinyilatkozol? Mit tanultál az atomerőművekről?
May 08, 2018 21:49:53
Karandas
May 08, 2018 21:51:03
Butaság ez az egész informatika. Hiába keresek már elfogadhatóan vele, még mindig sajnálom, hogy a családom nem támogata a joghallgató ötletemet.
Rohadt szemetek! Mindannyian jobban jártunk volna, a megrendelőkről nem is beszélve.
May 08, 2018 21:51:03
-
May 08, 2018 21:51:18
May 08, 2018 21:51:18
kivácsni fáncsi
May 08, 2018 21:53:51
Mennyit ittál ma?
May 08, 2018 21:53:51
sodika
May 08, 2018 21:54:28
Volt anno ilyen tervem, hogy adott rendezvények után részletes költségkimutatást kérek a helyi rendőrségtől, és ha nem adják oda, az infószabadság okánm beperlem őket.
Lehet, megcsinálom.
Például ott voltak a vlogomban is május 1-én a hídon. Kimérem, hogy mennyibe került, és nem kapom meg, perlek.
May 08, 2018 21:54:28
sodika
May 08, 2018 21:54:43
perElek, naaa
May 08, 2018 21:54:43
-
May 08, 2018 21:55:42
Te sötét balfasz
Te sötét balfasz
fenét, mert olcsóbb :)
May 08, 2018 21:55:42
xray
(
x21)
May 08, 2018 21:56:01
x21)
Ez a Linux is butaság, miért nem Windows-on fut minden?
mindegy
mit gondolsz, win10 fut a legújabb mars-szondán (insight)? ökör vagy.mindegy
Karandas
May 08, 2018 21:56:33
perElek, naaa
Endre!
Az pont nem volt hiba.
May 08, 2018 21:56:33
-
May 08, 2018 21:57:13
Migránsként perelni a rendőrséget ez jó ötletnek tűnik mutasd meg nekik, hogy veled nem szórakozhjatnak!
May 08, 2018 21:57:13
-
May 08, 2018 21:57:50
perElek, naaa
May 08, 2018 21:57:50
sodika
May 08, 2018 21:59:33
Migránsként perelni a rendőrséget ez jó ötletnek tűnik mutasd meg nekik, hogy veled nem szórakozhjatnak!
Tök mindegy, kit, de őket evidens, mert ehhez szoktam hozzá. xDDDD
A nyelvgyakorlás a lényeg.
May 08, 2018 21:59:33
sodika
May 08, 2018 22:00:32
Ha nincs perérték, lehet ám, hogy nincs illeték se.
Ezért kell infóért perelni.
May 08, 2018 22:00:32
-
May 08, 2018 22:00:44
Gratulálok a trollnak aki elbaszta a mai szórakozásunkat!
Köszönjük!
Köszönjük!
Bannolni kéne innen az ilyen idiótákat.
May 08, 2018 22:00:44
sodika
May 08, 2018 22:01:10
Persze valószínűbb, hogy simán elküldik, amit kérek, és akkor oda a móka, de egy próbát talán megér. :)
May 08, 2018 22:01:10
kábító pitonszag
May 08, 2018 22:02:40
Ne hagyjátok hogy provokáljon a linuxos meg a jogilag erős fasságaival!
Kurvára valami oka van, hogy itt csinálja a műsort.
Kurvára valami oka van, hogy itt csinálja a műsort.
May 08, 2018 22:02:40
-
May 08, 2018 22:03:23
Persze valószínűbb, hogy simán elküldik, amit kérek, és akkor oda a móka, de egy próbát talán megér. :)
ezt csinálod meg előbb, vagy a drónos biciklizést?
May 08, 2018 22:03:23
C64korszak
May 08, 2018 22:04:51
Szerverre win10?
Mesélj még recskaboy, minden szavad bizonyítja ,hogy éjsötét vagy a szakmádhoz
Nemhogy azt nem tudod, hol tart ma a technológia, hanem az alapokkal kezdőszinten nem vagy tisztában
...ami nem is csoda, mivel számtalan streamben láttuk, hogy egy videojáték menüjében is sikítva nyöszörögve őrjöngsz
Mit művelhetsz egy komoly szakembereket is megizzasztó összetett rendszerrel?
Nemhogy azt nem tudod, hol tart ma a technológia, hanem az alapokkal kezdőszinten nem vagy tisztában
...ami nem is csoda, mivel számtalan streamben láttuk, hogy egy videojáték menüjében is sikítva nyöszörögve őrjöngsz
May 08, 2018 22:04:51
-
May 08, 2018 22:06:51
Szerverre win10?
szükség van háttérszinezőkre is
May 08, 2018 22:06:51
stressznélküli nyugi
May 08, 2018 22:08:50
Te mindenben a nulla alatt vagy. Kivéve a faszverés, élősködés meg az eladósodás.
May 08, 2018 22:08:50
-
May 08, 2018 22:09:19
Persze, a humán érdeklődésű sodika, aki életében nem olvasott el egyetlen könyvet sem, és egy műveletlen tuskó.
May 08, 2018 22:09:19
sodika
May 08, 2018 22:15:25
Nemhogy azt nem tudod, hol tart ma a technológia
May 08, 2018 22:15:25
-
May 08, 2018 22:18:15
Faszodat is kézbeveszed mégsem tudsz semmit a valódi szexről.
May 08, 2018 22:18:15
-
May 08, 2018 22:18:25
De azokat azért veszed, mert konzumidióta vagy.
Tényleg, végül melyik flokkban volt az animáció? A rajztáblat mikor használtad utoljára? Negy hónapja?
May 08, 2018 22:18:25
xray
(
x21)
May 08, 2018 22:19:06
x21)
magyarból megbuktál egy kisegítő iskolában, a történelemhez teljesen hülye vagy. anyád tudta, h meg sem próbálhatsz felvételizni ezekkel a képességekkel. most meg őt hibáztatod, te majom?
sodika
May 08, 2018 22:22:37
Technológia, baszod. Minden eszköz seggbuta, lol. :D
Max. kevésbé lassabban leggbuta, ha drága. :D
May 08, 2018 22:22:37
sodika
May 08, 2018 22:22:44
seggbuta, na
May 08, 2018 22:22:44
-
May 08, 2018 22:22:46
Endre, neked két dolog akadt be de nagyon: a pereskedés, meg hogy idejársz. Ez a két legstabilabb dolog az egész életedben, a többi csak múló bohózat.
May 08, 2018 22:22:46
-
May 08, 2018 22:23:48
A SoDI is csak egy eszköz? Mert seggbuta... Nem??
May 08, 2018 22:23:48
kábító pitonszag
May 08, 2018 22:24:25
Lesz valami stream? Flokkal hogy állsz?
Csak mert feltűnően itt unatkozol és próbálsz minket felhúzni.
Mi a baj, miért nem a szokásos pótcselekvéseidet csinálod?
May 08, 2018 22:24:25
-
May 08, 2018 22:25:39
Mikor repteted meg azt a szart mánn..
May 08, 2018 22:25:39
sodika
May 08, 2018 22:25:55
Szerdán van VR stream.
Vlogot meg csütörtökön vágom meg, egész nap itthon ülök.
Aznap lesz drónkibontás is.
Vlogot meg csütörtökön vágom meg, egész nap itthon ülök.
Aznap lesz drónkibontás is.
May 08, 2018 22:25:55
kábító pitonszag
May 08, 2018 22:25:57
Netán a rocskais trollkodás talált be nagyon, azért erőlködsz itt ennyire?
May 08, 2018 22:25:57
sodika
May 08, 2018 22:26:37
Mikor repteted meg azt a szart mánn..
May 08, 2018 22:26:37
kábító pitonszag
May 08, 2018 22:29:06
Miért nem most kötöd? Láthatóan kurvára itt unatkozol, gondolom megy a sörike is közben.
Ha már ennyire nincs dolgod, miért nem nyomsz valami lájvsztrímet? Holnap tolsz VR-t, ma tolj "hagyományos" PS játszást.
May 08, 2018 22:29:06
Dron
May 08, 2018 22:29:34
*örökre a sarokban porosodik,vagy amíg herr shrek el nem veszi*
May 08, 2018 22:29:34
-
May 08, 2018 22:32:20
Legyél tökös, Sodi, és valami lánygimibe ereszd be a drónod
May 08, 2018 22:32:20
ál-Soldat
May 08, 2018 22:33:16
Azért azt a Wolfeinstein végigjátszást megnézném..
May 08, 2018 22:33:16
-
May 08, 2018 22:33:23
Lehet, megcsinálom.
Lehet, megcsinálom.
Te pont olyan jó vagy jogásznak, mint informatikusnak. Ha bármi fogalmad lenne a közérdekű adatok fogalmáról, akkor pontosan tudnád, hogy egy jogállamban szó nélkül meg fogod kapni azokat az adatokat, ha épp nem publikálják eleve rendszeresen.
Ha mégsem kapod meg, annak viszont az lesz az oka, hogy abban a formában ahogy kérted, ezek az adatok nem nyilvánosak. Természetesen van olyan, hogy egy állami szerv rosszul értelmezi a szabályokat, ezért perrel kell kikényszeríteni az adatok nyilvánosságát, de nulla helyismerettel, nyelvismeret nélkül nem fogod megtalálni ezeket a pontokat.
May 08, 2018 22:33:23
-
May 08, 2018 22:35:06
Mutasd a drónpolcot.
Meg rakd ki az excelt.
Meg rakd ki az excelt.
May 08, 2018 22:35:06
C64korszak
May 08, 2018 22:37:57
Kütyüket, háthogyne, zseniálisan használod azokat is, ld okostelefon és az SMS témája
Neked azért tűnik minden butának és rossznak, mert saját szerencsétlen egódat tükrözik vissza
Tipikusan az a felhasználó vagy, aki beteszi a macskát a mikróba, ha nem írják oda neki, hogy ne.
Előre várom, milyen cirkuszt fogsz a drónnal is levágni, mi lesz a műsor, lezuhan, nem repül, összetörik, kárt okoz, 6x viszed vissza mert nem tudod kezelni...
Esetleg egy darab véletlen kb. sikeres felszállás után rájössz, hogy ez túl meredek, és megy a sarokba porfogónak, a rajztábla az ugrórobot, meg a többi lom mellé.
Neked azért tűnik minden butának és rossznak, mert saját szerencsétlen egódat tükrözik vissza
Tipikusan az a felhasználó vagy, aki beteszi a macskát a mikróba, ha nem írják oda neki, hogy ne.
Előre várom, milyen cirkuszt fogsz a drónnal is levágni, mi lesz a műsor, lezuhan, nem repül, összetörik, kárt okoz, 6x viszed vissza mert nem tudod kezelni...
Esetleg egy darab véletlen kb. sikeres felszállás után rájössz, hogy ez túl meredek, és megy a sarokba porfogónak, a rajztábla az ugrórobot, meg a többi lom mellé.
May 08, 2018 22:37:57
xray
(
x21)
May 08, 2018 22:43:53
x21)
Kütyüket, háthogyne, zseniálisan használod azokat is, ld okostelefon és az SMS témája
ha eszembe jut a mosógép sztorija, még mindig röhögőgörcsöt kapok. Neked azért tűnik minden butának és rossznak, mert saját szerencsétlen egódat tükrözik vissza
sodika
May 08, 2018 22:44:25
Na, és mától tudok elvileg ismét költekezni, mert lenullázták a hitelkártyám, de nem fogok, mert ha spórolok, talán egy RGL-es szicíliai hétvége is belefér RGL-lel.
May 08, 2018 22:44:25
sodika
May 08, 2018 22:45:57
Most hétvégén tuti nem megyek, mert méregdrága lenne, de következő héten talán.
May 08, 2018 22:45:57
sodika
May 08, 2018 22:46:42
Asszem, ott kell kiabálni teli torokból, hogy MAFFIA, MAFFIAAAA, mint ahogy a Mézga sorozatban volt. :DDDDDD
May 08, 2018 22:46:42
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 08, 2018 22:47:55
x4)
May 08, 2018 22:47:55
Asszem, ott kell kiabálni teli torokból, hogy MAFFIA, MAFFIAAAA, mint ahogy a Mézga sorozatban volt. :DDDDDD
és most, hogy a legutóbb találkozó óta még egy évet ehezett a kiscigany, talán a masztipartira is kapható lesz par euróért! May 08, 2018 22:47:55
sodika
May 08, 2018 22:52:26
megdrónozom az ernát, vagy mi a faszom van ott :D
May 08, 2018 22:52:26
-
May 08, 2018 22:53:33
Semmi nem lesz belőle. Elsodikázódik.
May 08, 2018 22:53:33
-
May 08, 2018 22:54:07
4 sör, minimum
May 08, 2018 22:54:07
xray
(
x21)
May 08, 2018 22:54:27
x21)
May 08, 2018 22:54:27
barom May 08, 2018 22:54:27
-
May 08, 2018 23:01:56
Na, és mától tudok elvileg ismét költekezni, mert lenullázták a hitelkártyám, de nem fogok, mert ha spórolok, talán egy RGL-es szicíliai hétvége is belefér RGL-lel.
Homoszex még kölcsönös beleegyezés esetén is kizárva!
May 08, 2018 23:01:56
sodika
May 08, 2018 23:09:22
rajta múlik, lesz-e ilyen út.
ezt írtam neki.
--
A jövő pénteket Catania-ra le tudjom egyeztetni tehát megvásárolt jegyekkel, és lefoglalt szobával, ha megígéred, hogy ha miután megvettem a jegyet, ezúttal nem hagysz cserben, mint 2016-ban, amikor úgy jöttél el Stuttgartból, hogy tudtad, hogy jó előre megvettem oda a drága vonatjegyet.
ezt írtam neki.
--
A jövő pénteket Catania-ra le tudjom egyeztetni tehát megvásárolt jegyekkel, és lefoglalt szobával, ha megígéred, hogy ha miután megvettem a jegyet, ezúttal nem hagysz cserben, mint 2016-ban, amikor úgy jöttél el Stuttgartból, hogy tudtad, hogy jó előre megvettem oda a drága vonatjegyet.
May 08, 2018 23:09:22
May 08, 2018 23:10:54
Hajrá sodika, irány szicília!
Reméljük, a kiscigány szerelmed otthagy a francba valahol, ugyanott mindenedet ellopják, angolul nem tud senki délolaszban, németül még annyira sem, elektronikus térképek jelképesek, menetrendek és útvonalak a sofőr tetszése szerint, carabinieri a maffia egyenruhás szakosztálya, gsm térerő vagy van, vagy nincs.
Pont a hozzád hasonló talpraesett emberkéknek való!! A teljesen elmebeteg, skizofrén, mindenkit -hatóságokat főleg- provokáló RGL-el pont gyönyörű pár lennétek, úgyis megszoktad már azt, hogy a szerelmed beszól, majd téged ütnek
Reméljük, a kiscigány szerelmed otthagy a francba valahol, ugyanott mindenedet ellopják, angolul nem tud senki délolaszban, németül még annyira sem, elektronikus térképek jelképesek, menetrendek és útvonalak a sofőr tetszése szerint, carabinieri a maffia egyenruhás szakosztálya, gsm térerő vagy van, vagy nincs.
Pont a hozzád hasonló talpraesett emberkéknek való!! A teljesen elmebeteg, skizofrén, mindenkit -hatóságokat főleg- provokáló RGL-el pont gyönyörű pár lennétek, úgyis megszoktad már azt, hogy a szerelmed beszól, majd téged ütnek
May 08, 2018 23:10:54
sodika
May 08, 2018 23:15:32
angolul alapszinten a világon mindenhol tudnak
May 08, 2018 23:15:32
xray
(
x21)
May 08, 2018 23:16:26
x21)
ne vedd el a kedvét! :)
-
May 08, 2018 23:16:39
May 08, 2018 23:16:39
sodika
May 08, 2018 23:17:12
Az igazi kaland, hogy a drónt csomagként kell feladni, azt meg sose csináltam.
na alvás, csá
na alvás, csá
May 08, 2018 23:17:12
sodika
May 08, 2018 23:17:57
May 08, 2018 23:17:57
xray
(
x21)
May 08, 2018 23:19:36
x21)
May 08, 2018 23:19:36
ezt hol olvastad, te kretén? May 08, 2018 23:19:36
sodika
May 08, 2018 23:20:01
Bár Varsóban is meglepődtem a jegyárusító nőn.
De szerintem ő csak szivatott, azt, hogy "daily ticket" nincs olyan isten, hogy ne értette volna valójában. Elszínészkedte, hogy hülye, ne matakommunikációmmal jól ie is reagáltam, hogy faszért ilyen bunkó.
De szerintem ő csak szivatott, azt, hogy "daily ticket" nincs olyan isten, hogy ne értette volna valójában. Elszínészkedte, hogy hülye, ne matakommunikációmmal jól ie is reagáltam, hogy faszért ilyen bunkó.
May 08, 2018 23:20:01
Unix Ubul
May 08, 2018 23:20:39
mit gondolsz, win10 fut a legújabb mars-szondán (insight)? ökör vagy.
Mondjuk embedded célokra a linux ugyanakkora kalap szar mint a windows, ilyesmire tisztességes RTOSt használnak. A NASA konkrétan VxWorks-öt:
blogs.windriver.com/wind_river_blog/2018/05/vxworks-off-to-mars-on-another-nasajpl-mission-with-insight.html
May 08, 2018 23:20:39
sodika
May 08, 2018 23:21:26
Azt, hogy "najó, mészpicsába", magyarul mondtam, miután csak lengyelül volt hajlandó karattyolni. :D
May 08, 2018 23:21:26
sodika
May 08, 2018 23:23:10
Aki azt, hogy "daily ticket", nem érti, az csak bunkó, és elszínészledi. Nincs az az isten, hogy tényleg nem. Egyszerűen nem hiszem el neki. Ennyi.
Na alvás, csá
Na alvás, csá
May 08, 2018 23:23:10
Unix Ubul
May 08, 2018 23:23:30
a win10 már fasza
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
Leginkább a te lélegeztetőgépedre kéne Win10-et telepíteni.
Aztán amikor megérkezik évente kétszer a Creators Update, mélylevegő... :)
May 08, 2018 23:23:30
xray
(
x21)
May 08, 2018 23:24:28
x21)
egy szóval nem írtam, h linux fut rajta, csak hogy nem win-t használnak. blogs.windriver.com/wind_river_blog/2018/05/vxworks-off-to-mars-on-another-nasajpl-mission-with-insight.html
-
May 08, 2018 23:28:38
szegeny hajlektalan baratodnak biztosan jolesne mar vegre egy faszkiveros masszazs, persze semmi buzulas, csak kiverhetned neki, cserebe o is kicsit megmasszirozhatna a tied. csak mond neki, hogy a tied nagyon erzekeny, ezert azt a nyelvel kell masszirozni!
May 08, 2018 23:28:38
kábító pitonszag
May 08, 2018 23:40:49
rajta múlik, lesz-e ilyen út.
ezt írtam neki.
--
ezt írtam neki.
--
A nagy fasz lesz ebből is, ha véletlenül belemenne, akkor is beüt addig valami szar, amire hivatkozva majd szépen el lehet sodikázni az utat.
May 08, 2018 23:40:49
-
May 09, 2018 00:05:00
Aki azt, hogy "daily ticket", nem érti, az csak bunkó, és elszínészledi. Nincs az az isten, hogy tényleg nem. Egyszerűen nem hiszem el neki. Ennyi.
Na alvás, csá
Na alvás, csá
Szerintem te is csak színészkedsz, mert ennyire hülye senki nem lehet.
Én pl. azért tanultam meg alapszinten olaszul, mert a rohadt macskazabálók még a turisztikai hotspotokban sem beszélnek semmilyen nyelvet az olaszon kívül. Tudod te, kivel fogsz Szicíliában angolul társalogni? Az utcai árus négerekkel. Vehetsz tőlük jutányos áron napszemüveget.
May 09, 2018 00:05:00
May 09, 2018 00:11:02
Oroszpországban is ezt a tekknikád alkalmazzad sneci, németül és hibás angollal próbálkozzál elszántan, majd hepciásan mutogass, intsél be, lehetőleg az egészet rögzítsd is a flokkba..:)
Mikor már nagyon ordít veled a bociszemű gyévuska, azért kedhetsz sírva hetyetyézni magyarul, úgy talán csak két kisebb taslit kapsz, magyarokról inkább pozitiv vagy semleges tapasztalataik vannak,...
... annak kellenére, hogy mi most az ellenséges gonosz agresszor nato és eu tagja vagyunk, és mossa ám putler elnökúr az agyakat ott is rendesen, napi szinten.
Mikor már nagyon ordít veled a bociszemű gyévuska, azért kedhetsz sírva hetyetyézni magyarul, úgy talán csak két kisebb taslit kapsz, magyarokról inkább pozitiv vagy semleges tapasztalataik vannak,...
... annak kellenére, hogy mi most az ellenséges gonosz agresszor nato és eu tagja vagyunk, és mossa ám putler elnökúr az agyakat ott is rendesen, napi szinten.
May 09, 2018 00:11:02
banshee
(
x24)
May 09, 2018 06:31:04
x24)
A per az jó ötlet púp, az eltört orrodért is mekkora összeget shikerült kiperelned a német rendőrségből, és még a nyelvet is gyakoroltad.
tigris
May 09, 2018 07:03:01
szerintem nyugodtan ki lehet baszni azokat, akik figyelemkurvulásból segítenek ennek a mocsok nagypofájú magyarellenes koboldnak.
May 09, 2018 07:03:01
-
May 09, 2018 07:20:33
May 09, 2018 07:20:33
Schwezoff Dávid
May 09, 2018 07:32:03
Love is in the Air
May 09, 2018 07:32:03
Schwezoff Dávid
May 09, 2018 07:35:03
Endre, neked két dolog akadt be de nagyon: a pereskedés, meg hogy idejársz. Ez a két legstabilabb dolog az egész életedben, a többi csak múló bohózat.
May 09, 2018 07:35:03
buzipornó
May 09, 2018 08:03:42
* ő is integet *
May 09, 2018 08:03:42
Dalbeer
May 09, 2018 08:15:14
a win10 már fasza
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
mindent arra kéne rakni
atomerőműveket is
mindegy
"vérprofi programozó" LOLbazmeg :D egyébként erről ő is tudja, hogy nyilvánvaló faszság, imho csak rejtegetni akar valamit a komisz sodi a trollok elől
May 09, 2018 08:15:14
stressznélküli nyugi
May 09, 2018 08:35:43
A sörike mellé likőrke is szokott már menni, ugye gyagya?
May 09, 2018 08:35:43
again mine the acces
May 09, 2018 08:37:37
*nagyon röhög*
May 09, 2018 08:37:37
xray
(
x21)
May 09, 2018 09:32:23
x21)
sneci, nagyanyádat börtönbe vitték:
index.hu/kulfold/2018/05/08/elfogtak_a_89_eves_nemet_nacinagyit_2_evre_bortonbe_megy_holokauszttagadasert/
index.hu/kulfold/2018/05/08/elfogtak_a_89_eves_nemet_nacinagyit_2_evre_bortonbe_megy_holokauszttagadasert/
-
May 09, 2018 09:35:35
Bibionéban (ami egy felkapott nyaralóhely fél órára a szlovén határtól, vagyis bőven észak, ahol általában jobb a helyzet) annyira nem tudott angolul a szállodai recepciós, hogy a "bicycle rental" kérdésemre is csak bambán nézett, nekem kellett beírni google translate-be, hogy macskazabálóúl hogy van, akkor már elő tudott venni egy papír térképet hogy rábökjön :) De azért sok sikert.
May 09, 2018 09:35:35
Dühös troll
May 09, 2018 09:43:09
Légyszi ne kezdjük itt ezt a baromságot, hogy melyik országban mennyire nem beszélbek angolul. Én rendszeresen találjozom olaszokkal, gyakran járok is ki elég sok régióban és azért bőven akad akivel tudok angolul kommunikálni. Szóval offiljuk már a témát. Ugyanolyan baromság mint az, hogy minden orosz agresszív vadbarom.
May 09, 2018 09:43:09
Dühös troll
May 09, 2018 09:44:26
Bocs az elütésekért, sodisodom.
May 09, 2018 09:44:26
Török Gábor
May 09, 2018 09:45:16
Vannak akik szerint ez már kimeríti a kollaboráció fogalmát és egy ilyen erős beavatkozásra reagálnia kell az intervencionista tagozatnak (Snecire). A Recskás helyében megrendelném a repjegyet a Vezúvhoz, támogatóra van szüksége, régi szerelme, RGL személye garancia a történelmi flokepizódnak, drónnal, meztelenkedéssel.
May 09, 2018 09:45:16
Dühös troll
May 09, 2018 09:49:22
Szombaton Berlinbe megyek, ahol szintén olaszokkal is találkozom egy eseményen. Majd készítek statiszkikát.
May 09, 2018 09:49:22
álbroni
May 09, 2018 09:50:02
Ugyanolyan baromság mint az, hogy minden orosz agresszív vadbarom.
de azok! halál a muszkákra, nem emberek!!!! kancsukával kell verni mindegyiket amíg vissza nem térnek a katolikus anyaszentegyházhoz! hejj inkvizítorok hejj középkor!
May 09, 2018 09:50:02
broni
May 09, 2018 10:08:45
óóóóaaaarrrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 09, 2018 10:08:45
kábító pitonszag
May 09, 2018 10:29:29
+1
A tegnapi, tegnapelőtti posztjai érezhetően eltértek az utóbbi időszakban tapasztalt stílusától. Szerintem kurvára szándékosan provokált, kizárólag a tanszék figyelmének elterelésére szolgált amiket írt.
A Rocskai/Groteszk vonallal sikerült igencsak érzékeny húrokat megpendíteni úgy tűnik.
May 09, 2018 10:29:29
-
May 09, 2018 11:11:58
Rakd ki az excelt, poop.
May 09, 2018 11:11:58
púp-orr-sérv-fogász
May 09, 2018 11:14:28
A Windows/Linux Server kapcsán fel sem merült a költség. A pénz nem létezik. Durva lenne ennyi pénz kiszorni, mert recsi nem tudja használni a bash-t.
May 09, 2018 11:14:28
alpaka nagyi
May 09, 2018 11:16:56
youtu.be/B9Aj0CRGsXA
Itt elférne a tényfeltárás, a röfi szemetelenkedik.
Itt elférne a tényfeltárás, a röfi szemetelenkedik.
Itt egyébként tajgi is megjelent egy rövid időre és több szálon elkezdte a szokásos ügyvédezős-trollozós-burzsujfosadékozós műsorát, de Puzsér kisoderálta. Ez azért már shiker.

May 09, 2018 11:16:56
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

mindegy