Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jah.
Mint amikor valaki évekig nem kezelteti a sérvét, aztán csodálkozva ébred az intenzíven a múmiák között.
Tíz éve az anyja nyugdíjából él, és te pénzt adsz neki?
Családja is van, de te tartod el helyettük?
Ennyire seggbuta még te sem lehetsz.
És meg is fogadtam, hogy még egyszer nem leszek ennyire hülye. Ha valamilyen fájdalom három nap után se múlik, legkésőbb a negyedik nap reggel mindenképp orvoshoz megyek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Tehát azért legyártott egy gyereket, akit otthagyott a kecibe, és egy fillért sem fizetett a felnevelésébe. És még csodálkozik, hogy a lánya nem találkozik vele!
Egyébként nem válaszoltál a kérdésre. Mit csinált Figler 18 és 40 éves kora között, mielőtt mamahotellakó lett? Akkor sem dolgozott? Esetleg az exfeleségén élősködött? Ezért dobta ki az asszony?
Jövedelem híján mégis hogy a fenébe tette volna?
mit nyerhetsz ebből? Semmit. Ha el is adja a házat, egy fillért nem látsz belőle. Az eddigi 600.000-re vessél keresztet nyugodtan, és tömjed még pénzzel, te világ balfasz a. A törpe meg a maratonista kisszerelmed együtt egy millióval húztak le, miközben anyád nyomorog, a rokonaidnak meg nem adod meg a tartozásod. Féreg.
Kár.
Mit csinált Figler 18 és 40 éves kora között? Akkor sem dolgozott?
Asszem úgy 10 évet de.
Csak elöl meglegyenek a varázslatos csajozó mosolyhoz mi?
Mint a Csokibácsi, elkérte a.mutter protkóját csajozni.
főszabályként
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Miért nem ment el dolgozni például? De ha fél évig nem tudott elhelyezkedni a szakmájában, tanulhatott volna másikat mondjuk. De a mamahotelesdi persze egyszerűbb volt.
Na még egy majom aki 10 évig nem csinált shemmit.
De hogy a faszba lehet egy felnőttnek 10 évig semmit nem csinálni?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Igen, ezért is tartott egy hónapig a felépülésem.
Rögtön kellett volna, az első percben mentőt hívnom, majdnem nem baj lett a hülye késlekedésemből. De azt hittem, elmúlik.
nézz utána a neten a Ludwig angina és a szepszis kifejezéseknek, balfasz.
Harcolt politikailag.
Mint én is sokáig. De én azért mellette melózgattam is. :)
25 évet meg nem. Gyönyörű. Negyedszázadnyi shemmittevés, ez aztán a shiker! És még mindig tud kin élősködni, bravó! Új példakép a láthatáron Endre!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mi is azt hittük, hogy elmúlsz.
Azt sejtettem hogy a hőbörgős lumpendzsemborikon az első sorban óbégatott, egyszerűbb mint elmenni dolgozni...
Jajaja, az jövedelmező befektetés. Te is milyen sikeres voltál, volt ám kéjmámor, amikor odaadták neked a Gazdaság párt webfejlesztését, mi?
Tett az országért azokkal szemben, akik csak bejártak a gyárba nem harcolni.
Bonyolult kérdés, melyik a jobb.
Ne törjünk kenyeret.
aha
Arra válaszolj : honnan tudod,hogy a törlesztőt fizette és nem pedig elkocsmázta a pénzt?!
HALLOD?
Endre! Téged oltárian lehúztak megint. Lehet,hogy az UNIVERZUM így akar egyensúlyt teremteni?
Endre lehúzta Verát, Endrét lehúzta a dőrpe és most jön Figler úr :-DDD Van mit törleszteni Endre!
Hehe, kurvajó volt az a trollkodás, még az újság is megírta :D
24.hu/belfold/2014/03/07/brutalis-anyazas-a-magyar-gazdasag-partban/
Abból aztán csekonics kategóriás nyugdíja lesz!
Szerintem másba fektess, ha nyugdíj részesedésre vágysz.
Vehetnél pld garzont itthon és kiadhatnád xD
Küldte az online banking screenshot-ot, hogy eleve a tartozása fejében írták jóvá a pénzt, amit utaltam.
A "végzett" és a szakember nem mindig fedi egymást.Mondjuk neked se papírod se szakértelmed. A haverod meg egy igazi lumpenproli. Annyi esze azért van hogy téged lehúzzon egy csomó pénzzel.
Jól értem,hogy inkasszómanó ül figler számláján? :-)
Talán inkább "pálcát" te sötét proli fasz
Szóval már korán begyűjtötte a kis munkakönyvébe a KMK minősítést xD így lázadt a kommunizmus ellen, mi xD
Beszarok.
azt se
na
most már két dolog van hátra
1) letölteni a drón app-ot a mobira
2) felszerelni a hiányzó két propellert
aztán mehet a móka :)
Összegzem a témát. Van egy szakközepet végzett, 50 évnél idősebb fazon.
Ez azt jelenti, hogy 18 éves korától munkaképes, tehát durván 35 éve.
Ebből a 35 évből összesen tízet dolgozott.
A maradékban a volt feleségén és az anyján élősködött.
Megörökölte a mama pesti lakását, van egy nógrádi háza, de ő inkább megfejelte még egy devizahitellel, amit senki sem tudja, miből akart törleszteni, hiszen tartósan munkanélküli.
Nem fizeti a gyerektartást, amiért pereli is a kislány anyja, ez a barom meg nem érti, hogy miért nem akar vele a gyereke találkozni.
A felvett devizahitelt felélte, de ő ahelyett, hogy eltakarodna dolgozni, inkább közmunkán tengődik.
És mindezek után a Sodi azt gondolja, hogy a lehető legjobb ötlet 700 ezer forintot kölcsönadni neki.
Púp, tudod, mennyi idő alatt keresi meg ezt a pénzt a haverod? Egy teljes év alatt! Ha nem eszik semmit, és a tartásdíj pere még nem zárul le addig, akkor pont meg tudja adni 2019 júniusában! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Hitelből küldözget lóvét egy pedigrés élősködőnek, bravó!! A Dőrrpebank csődje nem állhat Csekonics báró útjába!
3) közös maszti a drónnal
ugye? :D
Első körben a gyerekéről kellett volna gondoskodnia, utána lehet belepofázni az ország dolgaiba. Megérdemlitek egymást.
Ez utóbbiról lájvot kérnek többen.
Nyugodj meg Endre, olyan nő nincs a földön. Ez a gondod letudva.
whatfigler?
szombatista eretnek!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
hol lakik pontosdan????!!!!!!!!!!!!!!!!!
És akkor mi van, ha az utolsó fillérig elismeri? Megadni akkor sem fogja tudni. Egyébként pedig nincs róla semmiféle szerződés, csak annyit lehet bizonyítani, hogy Sodi néha utal neki. Ez lehet baráti ajándék is. Mivel nem családtag, ezt viszont illeték terheli. Szóval legrosszabb esetben megbassza a bíróság Figlert pár tízezer forintra, de a púpkorcs soha nem látja viszont a pénzét, juhú!
De a jogcíme nem. Ha per lesz (persze nem lesz, mert egy csicska vagy, rengeteg itthoni tartozással, kint bújkálva), akkor te azt fogod állítani, hogy kölcsönadtál neki, ő meg azt, hogy ajándékba. Egy-egy, tessék szépen kibékülni! Mivel nem írtatok szerződést, így nincs semmi bizonyítéka az állításaidnak, a bíróbácsi téged elhajt a kecibe, Figlert meg kötelező az illeték befizetésére. Ebből nem lesz Superb, Púp!
Útszéli zsidó vagy, neked nem jár vissza pénz.
Sok kamarával naná
Te leszel a Repülős Sodi?
nagy fütyivel
Előbb mindent meg akartam érteni.
Már vágok mindent. Tehát indulok.
sírógörcsöcske lesz ennek a vége.
+ egynadrág
és nagyon kevés ésszel
Az még jól fog jönni a Népligetben, ha aznap a Blahán nem jött össze a napi söröcskére való.
Szerző:
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 15:52:46
Válasz
(3)
x17)
Válasz
(3)
Amúgy Púp kérdezd már meg a kajmánt él e még a trollok fejére kitűzött vérdíj (vagy már azt is elitta)?
-
May 12, 2018 15:53:03
Haggyá má', nem súlyos gond pár fog.
megszolalt a szakember.a multkoribol nem tanultal.szet fog a pofad esni May 12, 2018 15:53:03
xray
(
x21)
May 12, 2018 15:53:29
x21)
May 12, 2018 15:53:29
elvezi ha masok kenytelenek a farkat nezni. A recskas kenyszerbeteg.sosem volt parkapcsolata es a faszmutogatasban eli ki magat. Szerintem dugasra keptelen lenne.biztos valami abuzus erte. Recskas molesztaltak annak idejen?
a bunkibank után jól elverték a szulők.:) May 12, 2018 15:53:29
sodika
May 12, 2018 15:53:32
Pont az ő példája, meg pár hasonló ismerős példája nyomán mondom én azt, hogy az, hogy ha nincs gyereked, még mindig jobb, mintha úgy lenne, hogy közben kvázi el van tiltva tőled. Jó, ha van, de csak ha olyan nőtől, aki veled akarja felnevelni.
May 12, 2018 15:53:32
-
May 12, 2018 15:53:49
Ez is azért Darwin-díjas halál. 80 évesen jobban tudja, nem szedi rendesen a vérnyomásgyógyszereit, és belehal. Na mindegy.
Jah.
Mint amikor valaki évekig nem kezelteti a sérvét, aztán csodálkozva ébred az intenzíven a múmiák között.
May 12, 2018 15:53:49
b-a-l-e-k
May 12, 2018 15:54:11
Idén érettségiző lánya van, de alig találkozik vele sajnos.
Ráadásul annak anyjával is pereskednie kell, aki épp tavaly találta ki, hogy tartásdíjat szeretne, de hogy mi a faszomból, azt nem a nő sem tudja.
Ráadásul annak anyjával is pereskednie kell, aki épp tavaly találta ki, hogy tartásdíjat szeretne, de hogy mi a faszomból, azt nem a nő sem tudja.
Tíz éve az anyja nyugdíjából él, és te pénzt adsz neki?
Családja is van, de te tartod el helyettük?
Ennyire seggbuta még te sem lehetsz.
May 12, 2018 15:54:11
sodika
May 12, 2018 15:54:18
Én viszont úgy emlékszem, hogy a múltkor üvölttél a fájdalomtól, és hajnalban az utcán okádtál, mert annyira kikészítette a gyomrodat a sok fájdalomcsillapító.
És meg is fogadtam, hogy még egyszer nem leszek ennyire hülye. Ha valamilyen fájdalom három nap után se múlik, legkésőbb a negyedik nap reggel mindenképp orvoshoz megyek.
May 12, 2018 15:54:18
trendbeli garázdaság
May 12, 2018 15:54:37
Tehát azért legyártott egy gyereket, akit otthagyott a kecibe, és egy fillért sem fizetett a felnevelésébe. És még csodálkozik, hogy a lánya nem találkozik vele!
Egyébként nem válaszoltál a kérdésre. Mit csinált Figler 18 és 40 éves kora között, mielőtt mamahotellakó lett? Akkor sem dolgozott? Esetleg az exfeleségén élősködött? Ezért dobta ki az asszony?
May 12, 2018 15:54:37
-
May 12, 2018 15:55:02
Btw, te hány évig éltél veja nyugdíjából?!
May 12, 2018 15:55:02
sodika
May 12, 2018 15:55:19
A sérvem esetében is volt azért életösztönöm, felismertem a tényszerűen életveszélyes állapotomat, és ha nem is rögtön, de egy órán belül tárcsáztam a mentőket. Ezért is nem fordultam fel.
May 12, 2018 15:55:19
sodika
May 12, 2018 15:55:56
egy gyereket, akit otthagyott a kecibe, és egy fillért sem fizetett a felnevelésébe
May 12, 2018 15:55:56
töppedt buzigolyók
May 12, 2018 15:56:02
Mert nálam is van stop.
Kap még max. egy hónap időt jövő hónapban és vége.
Utána már inkább hagyom ráömleni a szart.
Kap még max. egy hónap időt jövő hónapban és vége.
Utána már inkább hagyom ráömleni a szart.
mit nyerhetsz ebből? Semmit. Ha el is adja a házat, egy fillért nem látsz belőle. Az eddigi 600.000-re vessél keresztet nyugodtan, és tömjed még pénzzel, te világ balfasz a. A törpe meg a maratonista kisszerelmed együtt egy millióval húztak le, miközben anyád nyomorog, a rokonaidnak meg nem adod meg a tartozásod. Féreg.
May 12, 2018 15:56:02
trendbeli garázdaság
May 12, 2018 15:56:08
A sérvem esetében is volt azért életösztönöm, felismertem a tényszerűen életveszélyes állapotomat, és ha nem is rögtön, de egy órán belül tárcsáztam a mentőket. Ezért is nem fordultam fel.
Kár.
May 12, 2018 15:56:08
sodika
May 12, 2018 15:56:42
Kár.
Asszem úgy 10 évet de.
May 12, 2018 15:56:42
-
May 12, 2018 15:56:50
Csak elöl meglegyenek a varázslatos csajozó mosolyhoz mi?
Mint a Csokibácsi, elkérte a.mutter protkóját csajozni.
May 12, 2018 15:56:50
moshe dayan
(
x2)
May 12, 2018 15:57:19
x2)
És meg is fogadtam, hogy még egyszer nem leszek ennyire hülye. Ha valamilyen fájdalom három nap után se múlik, legkésőbb a negyedik nap reggel mindenk
épp orvoshoz megyek.
épp orvoshoz megyek.
főszabályként
xray
(
x21)
May 12, 2018 15:57:23
x21)
May 12, 2018 15:57:23
elkapkodtad a hívást May 12, 2018 15:57:23
sodika
May 12, 2018 15:57:44
Na, a drónakkuk fel vannak töltve.
A távirányító viszont 47%-on áll.
Amint 100%-ra ér, indunok drónt tesztelni.
A távirányító viszont 47%-on áll.
Amint 100%-ra ér, indunok drónt tesztelni.
May 12, 2018 15:57:44
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 15:58:15
x17)
Miért nem ment el dolgozni például? De ha fél évig nem tudott elhelyezkedni a szakmájában, tanulhatott volna másikat mondjuk. De a mamahotelesdi persze egyszerűbb volt.
sodika
May 12, 2018 15:58:45
elkapkodtad a hívást
Rögtön kellett volna, az első percben mentőt hívnom, majdnem nem baj lett a hülye késlekedésemből. De azt hittem, elmúlik.
May 12, 2018 15:58:45
töppedt buzigolyók
May 12, 2018 15:59:20
nézz utána a neten a Ludwig angina és a szepszis kifejezéseknek, balfasz.
May 12, 2018 15:59:20
sodika
May 12, 2018 15:59:25
Harcolt politikailag.
May 12, 2018 15:59:25
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 15:59:38
x17)
Asszem úgy 10 évet de.
25 évet meg nem. Gyönyörű. Negyedszázadnyi shemmittevés, ez aztán a shiker! És még mindig tud kin élősködni, bravó! Új példakép a láthatáron Endre!
-
May 12, 2018 16:00:16
Mi is azt hittük, hogy elmúlsz.
May 12, 2018 16:00:16
sodika
May 12, 2018 16:00:21
Most is dolgozik napi 6 órát asszem.
May 12, 2018 16:00:21
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 16:00:28
x17)
Harcolt politikailag.
Azt sejtettem hogy a hőbörgős lumpendzsemborikon az első sorban óbégatott, egyszerűbb mint elmenni dolgozni...
xray
(
x21)
May 12, 2018 16:01:34
x21)
jótól kérdezed :) Na még egy majom aki 10 évig nem csinált shemmit.
-
May 12, 2018 16:01:44
Harcolt politikailag.
Jajaja, az jövedelmező befektetés. Te is milyen sikeres voltál, volt ám kéjmámor, amikor odaadták neked a Gazdaság párt webfejlesztését, mi?
May 12, 2018 16:01:44
töppedt buzigolyók
May 12, 2018 16:02:00
és te egy olyan embernek adtál kölcsön, akinek nincs munkája, tartásdíjra perelik és devizahitele van, amit nem tud fizetni??? Ráadásul annak anyjával is pereskednie kell, aki épp tavaly találta ki, hogy tartásdíjat szeretne, de hogy mi a faszomból, azt nem a nő sem tudja.
May 12, 2018 16:02:00
sodika
May 12, 2018 16:02:24
Ne törjünk kenyeret.
May 12, 2018 16:02:24
sodika
May 12, 2018 16:02:46
és te egy olyan embernek adtál kölcsön, akinek nincs munkája, tartásdíjra perelik és devizahitele van, amit nem tud fizetni???
aha
May 12, 2018 16:02:46
Kvarcolt piton
May 12, 2018 16:03:21
Most is dolgozik napi 6 órát asszem.
Arra válaszolj : honnan tudod,hogy a törlesztőt fizette és nem pedig elkocsmázta a pénzt?!
HALLOD?
Endre! Téged oltárian lehúztak megint. Lehet,hogy az UNIVERZUM így akar egyensúlyt teremteni?
Endre lehúzta Verát, Endrét lehúzta a dőrpe és most jön Figler úr :-DDD Van mit törleszteni Endre!
May 12, 2018 16:03:21
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 16:03:29
x17)
Hehe, kurvajó volt az a trollkodás, még az újság is megírta :D
24.hu/belfold/2014/03/07/brutalis-anyazas-a-magyar-gazdasag-partban/
-
May 12, 2018 16:03:48
Asszem úgy 10 évet de.
Abból aztán csekonics kategóriás nyugdíja lesz!
Szerintem másba fektess, ha nyugdíj részesedésre vágysz.
Vehetnél pld garzont itthon és kiadhatnád xD
May 12, 2018 16:03:48
xray
(
x21)
May 12, 2018 16:04:25
x21)
Ne törjünk kenyeret.
remélem, egy fillért nem látsz tőle! Bonyolult kérdés, melyik a jobb.
Ne törjünk kenyeret.
sodika
May 12, 2018 16:04:40
HALLOD?
HALLOD?
Küldte az online banking screenshot-ot, hogy eleve a tartozása fejében írták jóvá a pénzt, amit utaltam.
May 12, 2018 16:04:40
Kvarcolt piton
May 12, 2018 16:04:51
töppedt buzigolyókés te egy olyan embernek adtál kölcsön, akinek nincs munkája, tartásdíjra perelik és devizahitele van, amit nem tud fizetni???
szavak nincsenek arra,hogy te mekkora idióta vagy.
Kérlek, azonnal helyeztesd gyámság alá magadat!
aha
szavak nincsenek arra,hogy te mekkora idióta vagy.
Kérlek, azonnal helyeztesd gyámság alá magadat!
May 12, 2018 16:04:51
-
May 12, 2018 16:05:18
Jó vicc, egy végzett szakembernek is 60 ezret fizet az egyik legelitebb környék önkormányzata.
A "végzett" és a szakember nem mindig fedi egymást.Mondjuk neked se papírod se szakértelmed. A haverod meg egy igazi lumpenproli. Annyi esze azért van hogy téged lehúzzon egy csomó pénzzel.
May 12, 2018 16:05:18
Kvarcolt piton
May 12, 2018 16:06:09
Jól értem,hogy inkasszómanó ül figler számláján? :-)
May 12, 2018 16:06:09
-
May 12, 2018 16:06:55
Ne törjünk kenyeret.
Ne törjünk kenyeret.
May 12, 2018 16:06:55
-
May 12, 2018 16:07:04
Ne törjünk kenyeret.
Ne törjünk kenyeret.
Szóval már korán begyűjtötte a kis munkakönyvébe a KMK minősítést xD így lázadt a kommunizmus ellen, mi xD
Beszarok.
May 12, 2018 16:07:04
xray
(
x21)
May 12, 2018 16:07:10
x21)
Fáj az arcom a röhögéstől.
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 16:07:56
x17)
Remélem WU-n keresztül utalgatsz neki Gyagya, majd hivatkozhat rá hogy nem annyi az annyi, elvégre az utalási díjjal kevesebb az összeg :D
xray
(
x21)
May 12, 2018 16:09:08
x21)
Gyagyás, hogy te mekkora isten barma vagy, arra nincsennek szavak. xd
sodika
May 12, 2018 16:09:28
azt se
na
May 12, 2018 16:09:28
-
May 12, 2018 16:09:44
Szerencsére asodi nem funkci. analfabéta
May 12, 2018 16:09:44
trendbeli garázdaság
May 12, 2018 16:10:23
Asszem úgy 10 évet de.
Összegzem a témát. Van egy szakközepet végzett, 50 évnél idősebb fazon.
Ez azt jelenti, hogy 18 éves korától munkaképes, tehát durván 35 éve.
Ebből a 35 évből összesen tízet dolgozott.
A maradékban a volt feleségén és az anyján élősködött.
Megörökölte a mama pesti lakását, van egy nógrádi háza, de ő inkább megfejelte még egy devizahitellel, amit senki sem tudja, miből akart törleszteni, hiszen tartósan munkanélküli.
Nem fizeti a gyerektartást, amiért pereli is a kislány anyja, ez a barom meg nem érti, hogy miért nem akar vele a gyereke találkozni.
A felvett devizahitelt felélte, de ő ahelyett, hogy eltakarodna dolgozni, inkább közmunkán tengődik.
És mindezek után a Sodi azt gondolja, hogy a lehető legjobb ötlet 700 ezer forintot kölcsönadni neki.
Púp, tudod, mennyi idő alatt keresi meg ezt a pénzt a haverod? Egy teljes év alatt! Ha nem eszik semmit, és a tartásdíj pere még nem zárul le addig, akkor pont meg tudja adni 2019 júniusában! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 12, 2018 16:10:23
Hiénaverő
(
x17)
May 12, 2018 16:10:31
x17)
Gyagyás, hogy te mekkora isten barma vagy, arra nincsennek szavak. xd
Hitelből küldözget lóvét egy pedigrés élősködőnek, bravó!! A Dőrrpebank csődje nem állhat Csekonics báró útjába!
-
May 12, 2018 16:11:14
azt se
na
na
3) közös maszti a drónnal
May 12, 2018 16:11:14
-
May 12, 2018 16:12:20
Reckás az jutott eszembe, hogy lehetne olyan vr teszt ahol meztelenül vagy.
May 12, 2018 16:12:20
sodika
May 12, 2018 16:13:08
Reckás az jutott eszembe, hogy lehetne olyan vr teszt ahol meztelenül vagy.
ugye? :D
May 12, 2018 16:13:08
-
May 12, 2018 16:13:44
Első körben a gyerekéről kellett volna gondoskodnia, utána lehet belepofázni az ország dolgaiba. Megérdemlitek egymást.
May 12, 2018 16:13:44
-
May 12, 2018 16:14:26
Biztos épületesebb látvány lenne mint Rocskai Geri pizsamájában ücsörögni egy hokedlin. Sör 23 cm és VR teszt= siker. A meztelen flokker
May 12, 2018 16:14:26
-
May 12, 2018 16:17:54
azt se
na
na
Ez utóbbiról lájvot kérnek többen.
May 12, 2018 16:17:54
stressznélküli nyugi
May 12, 2018 16:21:28
Pont az ő példája, meg pár hasonló ismerős példája nyomán mondom én azt, hogy az, hogy ha nincs gyereked, még mindig jobb, mintha úgy lenne, hogy közben kvázi el van tiltva tőled. Jó, ha van, de csak ha olyan nőtől, aki veled akarja felnevelni.
Nyugodj meg Endre, olyan nő nincs a földön. Ez a gondod letudva.
May 12, 2018 16:21:28
Blaha Lujza tér
May 12, 2018 16:22:11
Endre, nézz magadra, kik a barátaid:
- Fórizs doktor, zaklató és pecsétes elmebeteg, munkanélküli
- Panelhégel, elmebeteg munkanélküli, mamahotellakó sittes
- RGL, elmebeteg csöves, aki Európa hajléktalanszállóit és pszichiátriáit turnézza végig
- papúcsós dőrppe, elmebeteg csöves
- Kisbolyhos, pecsétes elmebeteg, mamahotellakó
- Figler, nyakig eladósodott devizahiteles, semmihez nem értő dologtalan lumpen, gyerekét leszarja
- Kaufmann, mamahotellakó munkanélküli elmebeteg, gyerekét leszarja
Elmebeteg trógerek vesznek körül.
Ez egyben előrevetíti, hogy mi vár rád is.
- Fórizs doktor, zaklató és pecsétes elmebeteg, munkanélküli
- Panelhégel, elmebeteg munkanélküli, mamahotellakó sittes
- RGL, elmebeteg csöves, aki Európa hajléktalanszállóit és pszichiátriáit turnézza végig
- papúcsós dőrppe, elmebeteg csöves
- Kisbolyhos, pecsétes elmebeteg, mamahotellakó
- Figler, nyakig eladósodott devizahiteles, semmihez nem értő dologtalan lumpen, gyerekét leszarja
- Kaufmann, mamahotellakó munkanélküli elmebeteg, gyerekét leszarja
Elmebeteg trógerek vesznek körül.
Ez egyben előrevetíti, hogy mi vár rád is.
May 12, 2018 16:22:11
broni
May 12, 2018 16:23:12
sodi, én is kiköltözöm hozzád, majd herr sreckel rajtad végzünk katonai elitkiképzést!!!!!!!!!!!!!
May 12, 2018 16:23:12
sodika
May 12, 2018 16:23:44
Na, app le van töltve.
Már csak a propellereket kell rárakni, és nyomhatjuk.
May 12, 2018 16:23:44
sodika
May 12, 2018 16:23:53
repcsssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
May 12, 2018 16:23:53
broni
May 12, 2018 16:24:18
figler, fel leszel gyutva eretnek kutya!!!!!!!!
May 12, 2018 16:24:18
xray
(
x21)
May 12, 2018 16:25:12
x21)
Na, app le van töltve.
fogadjunk hogy eltöröd. :) Már csak a propellereket kell rárakni, és nyomhatjuk.
sodika
May 12, 2018 16:25:20
Húú, elvileg tudod nyomni Facebook live-ot a drónról. :D
May 12, 2018 16:25:20
broni
May 12, 2018 16:26:33
nőverésért 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt alkoholista”, vagy épp „élő adásban megvert amatőr pornós riporter”.
ez tajgi meg sodi)))))))))))))
ez tajgi meg sodi)))))))))))))
May 12, 2018 16:26:33
-
May 12, 2018 16:27:20
Figler Szekszárdon lakik. Az eladó ház pedig Sárpilisen vagy Decsen található.
May 12, 2018 16:27:20
-
May 12, 2018 16:29:14
Húha, nem emlékszem, hogy neki is adtam volna :D
whatfigler?
May 12, 2018 16:29:14
-
May 12, 2018 16:32:47
sneci miért nem mondod figlernek, hogy menyjen el építkezésre dolgozni, ahol 250-300-at is megkereshet?
May 12, 2018 16:32:47
broni
May 12, 2018 16:34:45
figler kicsoda, ha szabad kérdeznem??????
May 12, 2018 16:34:45
Ali Judit
May 12, 2018 16:35:08
Endre, most, hogy a bolygó összes trógerét kitömted már pénzzel, igazán megadhatnád a rokonaidnak a tartozásodat!
May 12, 2018 16:35:08
xray
(
x21)
May 12, 2018 16:37:13
x21)
May 12, 2018 16:37:13
Endre, most, hogy a bolygó összes trógerét kitömted már pénzzel, igazán megadhatnád a rokonaidnak a tartozásodat!
a kedves rokon csak életveszély elhárítára ad pénzt! May 12, 2018 16:37:13
Kvarcolt piton
May 12, 2018 16:38:08
figler kicsoda, ha szabad kérdeznem??????
szombatista eretnek!
May 12, 2018 16:38:08
broni
May 12, 2018 16:38:27
még jó, hogy engem ellát az úr minden fődi jóval, amiért felgyuttom a sok eretneket!!!!!!!!!
May 12, 2018 16:38:27
broni
May 12, 2018 16:39:39
szombatista eretnek!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
hol lakik pontosdan????!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 12, 2018 16:39:39
többen kérdezik
May 12, 2018 16:40:03
Fórizsnak mennyit adtál kölcsön?
May 12, 2018 16:40:03
-
May 12, 2018 16:42:19
Recskás mi lesz ha a devizás hver azt mondja, hogy tartozása nem létezik feléd.
May 12, 2018 16:42:19
-
May 12, 2018 16:46:10
Hány embert tartasz el a 700 fütyiből?
May 12, 2018 16:46:10
trendbeli garázdaság
May 12, 2018 16:48:10
Recskás mi lesz ha a devizás hver azt mondja, hogy tartozása nem létezik feléd.
És akkor mi van, ha az utolsó fillérig elismeri? Megadni akkor sem fogja tudni. Egyébként pedig nincs róla semmiféle szerződés, csak annyit lehet bizonyítani, hogy Sodi néha utal neki. Ez lehet baráti ajándék is. Mivel nem családtag, ezt viszont illeték terheli. Szóval legrosszabb esetben megbassza a bíróság Figlert pár tízezer forintra, de a púpkorcs soha nem látja viszont a pénzét, juhú!
May 12, 2018 16:48:10
sodika
May 12, 2018 16:54:50
Semmit se készpénzben adtam, innentől nyomonkövethető a pénzmozgás.
May 12, 2018 16:54:50
trendbeli garázdaság
May 12, 2018 16:57:46
De a jogcíme nem. Ha per lesz (persze nem lesz, mert egy csicska vagy, rengeteg itthoni tartozással, kint bújkálva), akkor te azt fogod állítani, hogy kölcsönadtál neki, ő meg azt, hogy ajándékba. Egy-egy, tessék szépen kibékülni! Mivel nem írtatok szerződést, így nincs semmi bizonyítéka az állításaidnak, a bíróbácsi téged elhajt a kecibe, Figlert meg kötelező az illeték befizetésére. Ebből nem lesz Superb, Púp!
May 12, 2018 16:57:46
-
May 12, 2018 17:07:01
Útszéli zsidó vagy, neked nem jár vissza pénz.
May 12, 2018 17:07:01
xray
(
x21)
May 12, 2018 17:07:42
x21)
az univerzum teszi a dolgát, tehát a púpos szopni fog.
sodika
May 12, 2018 17:08:36
Na működik. :D
Kipróbáltam.
Összekapcsolódik.
Mehet reptetni. :D
Kipróbáltam.
Összekapcsolódik.
May 12, 2018 17:08:36
xray
(
x21)
May 12, 2018 17:10:59
x21)
Na működik. :D
Kipróbáltam.
Összekapcsolódik.
dokumentálj mindent ! Kipróbáltam.
Összekapcsolódik.
sodika
May 12, 2018 17:11:59
dokumentálj mindent !
Sok kamarával naná
May 12, 2018 17:11:59
sodika
May 12, 2018 17:15:13
Na jó, készülődöm.
Fél óra és indulok.
Mielőtt lemegy a nap, repcsizni akar a SoDI.
A SoDI.
Fél óra és indulok.
A SoDI.
May 12, 2018 17:15:13
Repülős Gizi
May 12, 2018 17:16:33
Na jó, készülődöm.
Fél óra és indulok.
A SoDI.
Fél óra és indulok.
A SoDI.
May 12, 2018 17:16:33
sodika
May 12, 2018 17:18:06
Na hát, nincs több kifogás, minden kész és minden jó.
Lehet menni drónt reptetni :)
Van ennek egy ilyen beginner módja, amikor nagyon erősen lekorlátozza a drón képességeit, mind sebességben, mind távolságban, mind magasságban. Elsőként azzal kezdek :)
Lehet menni drónt reptetni :)
Van ennek egy ilyen beginner módja, amikor nagyon erősen lekorlátozza a drón képességeit, mind sebességben, mind távolságban, mind magasságban. Elsőként azzal kezdek :)
May 12, 2018 17:18:06
sodika
May 12, 2018 17:18:22
nagy fütyivel
May 12, 2018 17:18:22
xray
(
x21)
May 12, 2018 17:23:57
x21)
May 12, 2018 17:23:57
nagy fütyivel
használhatatlan nagy fütyi, kevés ész. az univerzum kompenzálta rendesen. May 12, 2018 17:23:57
xray
(
x21)
May 12, 2018 17:25:16
x21)
Egyébként már 4.00-kor indulni akartál
-
May 12, 2018 17:25:52
Nagy fütyi és hitelből vett drón. Ennyi asodi.
May 12, 2018 17:25:52
sodika
May 12, 2018 17:26:43
Egyébként már 4.00-kor indulni akartál
May 12, 2018 17:26:43
-
May 12, 2018 17:27:24
Recskás mit szólnál ha fizetned kellene azért hogy ezt a fórumot használd és trollok nézzék a szemét flokkjaidat. Kezdetben havi 200-300 eurót megérne neked?
May 12, 2018 17:27:24
-
May 12, 2018 17:28:24
sírógörcsöcske lesz ennek a vége.
May 12, 2018 17:28:24
-
May 12, 2018 17:28:33
Nagy fütyi és hitelből vett drón. Ennyi asodi.
+ egynadrág
May 12, 2018 17:28:33
xray
(
x21)
May 12, 2018 17:28:44
x21)
Ott fog kiderülni hogy semmit nem értesz Már vágok mindent. Tehát indulok.
-
May 12, 2018 17:29:26
nagy fütyivel
és nagyon kevés ésszel
May 12, 2018 17:29:26
sodika
May 12, 2018 17:30:49
fütyi drón
még megnézem, lehet-e rajta firmware-t frissíteni
még megnézem, lehet-e rajta firmware-t frissíteni
May 12, 2018 17:30:49
broni
May 12, 2018 17:30:50
May 12, 2018 17:30:50
broni
May 12, 2018 17:32:13
www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/130923d1266864408-female-suicide-case-lots-pictures-very-graphic-3184.jpg
nemigen, , ez fiatalabb.... jól néz ki.......
nemigen, , ez fiatalabb.... jól néz ki.......
May 12, 2018 17:32:13
Blaha Lujza tér
May 12, 2018 17:32:26
nagy fütyivel
Az még jól fog jönni a Népligetben, ha aznap a Blahán nem jött össze a napi söröcskére való.
May 12, 2018 17:32:26
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™