Hát azért hetyetye, egy szellemileg nem teljesen visszamaradott ember csodákat tud művelni vele első reptetésre is:
www.youtube.com/watch?v=ejU78yt9Ob8
(Pedig ez az Air feleannyiba kerül, mint a Platinum, ami Sodinak van)
Ja, ez a drón púp kezében olyan, mintha valaki egy Ferrarira tetőcsomagtartót szerelne és csak bevásárolni járna vele.
Miért, a Samsung csúcstelefonja nem? Fele annyiért is vehetett volna, annak a képességeit se használná ki.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fészen már fényképezkedett drezdában, nem sokkal utána pedig elkezdett szar vicceket meg jobbik-gyalázást megosztogatni, szóval igazán jól érezheti magát.
Egyébként az kiderült hogy mi a fasznak ment ennyire korán?
Fogunk mi még látni kétségbeesett kamerarángásos videót, nagy vonyításokkkal spékelve.
Eddig mindent elbaszott. Elbaszta a lakást, a tanulást, és utána még az Univerzum általdobált mentőöveket is!
Lett belőle egy tipikus büdöslábű informatikus csicska: céges ökörbiléta a nyakban, haptákol-ugrál, jellegzetesen koravén-lúzer megjelenés.
Épeszű ember nem elégedett önmagával, de bazmeg én hogy bírtam összeüzletelni egy legénylakás árából négyet, az ország legdrágább részén? Mi a picsa tartott vissza a tanulástól, így végül K+F területen nyomom, nem a fenti büdöslábú lúzerek között? Mitől jön össze a fullos 20-as csajok végigkúrása a buziszauna helyett?
30 felett hogy a picsába nincs semmilye sem?
Ezekért a hosszú ömlengésekért nem hiányoztál trolléga...
gyáva. Azért.
Hahó! Van egy drónja! És egy nadrágja is.
Négy "hosszú" sorban bátorkodtam írni arról, hogy ha nem lett volna faszfej, vihette volna valamire a jelenlegi lúzersége helyett.
Egy angyalföldi iparkodó proli highlife életet él hozzá képest, mert legalább senki sem ugat bele, hogy mikor fűt.
Együgyű boldogságban ülhet a párás fingszagban, és nézheti a prolifocit az áruhiteles lapostévéjén, sörrel a kezében. Este félpuha, nyomorult szex a "meseszép" asszonnyal, aztán alvás, hiszen holnaptól haptákolás-kulizás.
Na, most talán tudtam valami perspektívát vetíteni elé. LOOOOL!
És vagyunk neki mi is! xD
Ezer eve nem irtam ide, csak olvasok, de modor tibi tenyleg kurvara nem hianyzott.
Pár évente nézek csak ide, de többedmagammal már egy boltnyi bicskánk tört bele a veknibe. :D
Mi volt ez a múzeumos "befektetése"?
Hát, Sodi, engem nem érdekel sem Magyarósi, sem a drónok, de rákattintottam, hogy megnézzem, mi a különbség a te videód és Magyarósié között, és azt kell hogy mondjam, a fazon beleélése odaszögezett a videó elé, szép vágóképek, folyamatosan adagolt információk a drónról... hol vagy te ehhez képest? Bazmeg az eremet felvágom a videóidtól annyira érdektelenek. Így meg már főleg sok értelme volt megvenned a drónt, mikor ilyen bemutatók vannak róla, ráadásul te a büdös életben nem tudnál ennyire informatív lenni, még ha az életed is múlna rajta (bár a tartozásaidat nézve, ezen bizony az életed múlik ezen...)
Ne sértsd meg a Sodit!
S9+ van neki! Nem proli ő, hogy egy tavalyi modellel járkáljon, abból is a kisebbik képernyős kiadással!
Ja, maximum álmaiban. Örülne a Gyagyásh ha így be tudná állítani, de az neki angyalszárny kategória. De én a bicikliző Snecit követő drónos videókat várom már kurvára, azzal mit meg fog balfaszkodni az idióta :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A szír exkollégád, Ahmed is így gondolja ezt? Vagy neki azért sikerült megtanulnia németül, sőt, még programozni is? Csak azért kérdezem, mert érdekes módon nem őt baszták ki, hanem téged, juhú!
Hát azért hetyetye!
coub.com/view/17eal8
A Tolvajkéregetők tehát 2 évig és 7 hónapig működek. Ez idő alatt sikerült a kerékpárlopások számát országosan csaknem a felére csökkenteniük, és több száz csibészt rendőrkézre adniuk.
Ezt csak a Puzsérhoz hasonló debilek szopják be forrás nélkül, röfi! Sehol, semmilyen statisztikában nincs bizonyíték arra, amit állítasz, te adománytolvaj keciláda! A több száz meg pont lemaradt a dvd-kről, de tudjuk, csak azért, mert szerény vagy LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Természetesen! A bíróság egészen pontosan emlékszik erre a bűnszervezetre, és éppen azon van, hogy a vezetőjét jó időre a rácsok mögé küldje, juhú!
A csaj fényévekkel Sodi szintje fölött van. Molnár Kiki legalább annyira ocsmány, mint a púpos, de legalább jóindulatú és sikeres flokker. Ezek nem mondhatók el a faszkiverőről. Gyagyás, milyen érzés, hogy szarabb minőségű ember vagy, mint Molnár Krisztián?
A szomszédomban van egy kémkakas, azt viheti!
KIKI vs. SoDI
malacfej vs. csúcsára állított kilós vekni
csíkszem vs. segglyukszáj
hordóhas vs. szétkaszabolt, puhos pocak
teknőhát vs. brutális bordapúp
működő mikropénisz vs. puha lófasz
hiányzó első fog vs. dentális holokauszt
konyhásnéni kar vs. ropikar
virsliujjak vs. merevgörcsben álló pókujjak
telepi proli viselet vs. egynadrág
Nehéz döntés!!!
Szóval kevésbé az, mint Sodi.
Egyszerű, vidéki gyerek, de egy nárcisztikus szociopata, mint a púpos. Valószínűleg még Sodinál is butább, de szerintem nem fogyatékos. Bár ha jobban belegondolok, a recskás elképesztően ostoba és műveletlen, egyedül az élősködési skilljei fejlettek, úgyhogy lehet, hogy Kiki okosabb nála LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Inkább egy muszka csődör!
A fórum és hitközségünk érdekében ezt alkalmazni kéne, mint "főszabályt". :)
Én sem értek egyet mindenkivel, de odaböffentés helyett átugrom. Kibaszott gáz lenne, ha a neten akarnám életem harcait megvívni.
Túlzottan nem érdemes miattam aggódni, hiszen 1-2 évente szoktam csak idenézni, de most már két hete itt vagyok. Elrohad az agyam Sneci hülyeségeitől, plusz hát IRL igyekszem hasznos/élvezetes dolgokat művelni. Szóval bőven lelépőfélben vagyok. :D
Köszönet a sok röhögésért, a Tanszékalapítóknak jó shikereket kívánok... Sodinak meg nem tudom, mi a lófaszt... azt! :D
Én eddig ehhez nem szóltam hozzá, de azt hiszem, rájöttem, ki vagy. Az a modoroskodó, egoista seggfej, aki folyamatosan magáról írogat, magát fényezi, miközben ez Sodi fóruma. Mindenki magasról leszar téged, ha énblogolásba kezdenél, azt ne itt tedd! Nszksz!
Ámen! Minden szavaddal egyetértek.
TINIcsődör! Egészenpontosan.
több száz csibész rendőrkézen, felére csökkent lopásszám. Dredd bíró és Walker a texasi kopó sárgulnak az irigységtől!
Ugyanaz a fasz, aki ebből az okból kifolyólag pár éve már eltakarodott innen!
a sajtkészítésről és az orosz képzőművészet meg irodalom nagyszerűségéről is értekezhetnénk.
Vagy felengednék, de bebaszva bealudna, és holnap reggel Európa másik végében ébredne fel. (Remélem Eurolines-szal megy.)

Bocsánat, a nem szócska kimaradt, mea culpa. Én sem sajnálom tőle a pénzt, ezreket szórakoztat minden adásával, rengeteg vidám percet szerzett már az országnak. Recsító videóitól pedig még egy bespeedezett kolibri is elaludna, annyira unalmasak és üresek.
Igazából ez a négy euró talán még megalázóbb volt, mint Zsery 0,01 eurós donátjai. Szép ütést vittél be a korcsnak, Kisbuzi! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Azért ne rúgj be nagyon, holnap reggel le kell kövesd Sodit a munkahelyére.
1 nadrág: Rocskai Gergőé
drón: banké
just TC things
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Ez ám az életcél, te nyomorult homár. Mutogathatod a lógó pitont napestig, a taszító tested és leheleted miatt a büdös életben nem áll szóba veled épeszű ember.
Szerző:
banshee
(
x24)
May 13, 2018 09:02:21
Válasz
(6)
x24)
Válasz
(6)
Nem baj, majd összetörik és nem fizeti a biztosító. Ilyen nagyon egyszerű ez.
-
May 13, 2018 09:37:38
amúgy első blikkre látszik, hogy ez a drónozás egy kurva nagy faszság. még egy szellemileg ép embernek is csak ideig érdekes, a teljesen mélyporli endrének még addig sem lesz az és jöhet az újabb adósségocska
Hát azért hetyetye, egy szellemileg nem teljesen visszamaradott ember csodákat tud művelni vele első reptetésre is:
www.youtube.com/watch?v=ejU78yt9Ob8
(Pedig ez az Air feleannyiba kerül, mint a Platinum, ami Sodinak van)
May 13, 2018 09:37:38
-
May 13, 2018 09:39:16
Ez az a drón, ami a Sodinak is van, kurva jó cucc, csak a Sodi béna hozzá:
www.youtube.com/watch?v=8LLlmKmKw94
www.youtube.com/watch?v=8LLlmKmKw94
May 13, 2018 09:39:16
broni
May 13, 2018 09:48:43
na, indulok misét tartani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a máglyát már felállítottták a cigányok!!!!!!!!!!!!!
May 13, 2018 09:48:43
-
May 13, 2018 09:53:52
Recskas vegyel magadhoz taplalo kajat is sor melle.
May 13, 2018 09:53:52
banshee
(
x24)
May 13, 2018 10:18:10
x24)
youtube.com/watch?v=8LLlmKmKw94
Ja, ez a drón púp kezében olyan, mintha valaki egy Ferrarira tetőcsomagtartót szerelne és csak bevásárolni járna vele.
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 11:04:10
Miért, a Samsung csúcstelefonja nem? Fele annyiért is vehetett volna, annak a képességeit se használná ki.
May 13, 2018 11:04:10
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 11:18:12
0:17-kor és 2:50-kor is írt ide.
Egész éjjel nem aludt semmit, és most félkómában bolyong egy ismeretlen városban.
Egész éjjel nem aludt semmit, és most félkómában bolyong egy ismeretlen városban.
May 13, 2018 11:18:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 13, 2018 11:21:52
x38)
Ugye, hogy megmondtam, sneci! Még kalibrálni is képtelen voltál a félmilliós repcsit. Shiker!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
fókahangok
May 13, 2018 11:33:14
Na összetört már a drón?
May 13, 2018 11:33:14
-
May 13, 2018 11:55:46
1.
Micsoda prolis szokás busszal utazni.Nins rajta szélessávú wifi sem.
2.
Mi a fenét keres ez az idióta reggel hatkor egy vadidegen városban.Lehet kirúgták csak még nem dicsekedett el vele?
Micsoda prolis szokás busszal utazni.Nins rajta szélessávú wifi sem.
2.
Mi a fenét keres ez az idióta reggel hatkor egy vadidegen városban.Lehet kirúgták csak még nem dicsekedett el vele?
May 13, 2018 11:55:46
Hiénaverő
(
x17)
May 13, 2018 12:13:12
x17)
Sneci a fasznak mentél Drezdába vágóképekért, amikor elég lett volna odaröptetni a drónt, te meg az ogrebarlangban közben sörikézve-trollfórumozva kezelted volna a technikát!
Vagy azt képzeled hogy a bombázás miatt légvédelmi ütegek vannak a városba telepítve és lelőnék a kecibe? Te teljesen hülye vagy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Vagy azt képzeled hogy a bombázás miatt légvédelmi ütegek vannak a városba telepítve és lelőnék a kecibe? Te teljesen hülye vagy?
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 12:40:41
Endre, azért mentél a hajnali busszal Drezdába, mert 5 euróval olcsóbb volt a jegy?
May 13, 2018 12:40:41
xray
(
x21)
May 13, 2018 12:57:56
x21)
0:17-kor és 2:50-kor is írt ide.
lehet, hogy el sem ment, nem bírt felkelni. Egész éjjel nem aludt semmit, és most félkómában bolyong egy ismeretlen városban.
broni
May 13, 2018 13:01:59
na, megégetttünk egy fráterhez hasonló pokolfattyát!!!!!!!!
May 13, 2018 13:01:59
-
May 13, 2018 13:24:37
lehet, hogy el sem ment, nem bírt felkelni.
Fészen már fényképezkedett drezdában, nem sokkal utána pedig elkezdett szar vicceket meg jobbik-gyalázást megosztogatni, szóval igazán jól érezheti magát.
Egyébként az kiderült hogy mi a fasznak ment ennyire korán?
May 13, 2018 13:24:37
Géza
May 13, 2018 13:29:06
Na összetört már a drón?
Fogunk mi még látni kétségbeesett kamerarángásos videót, nagy vonyításokkkal spékelve.
Eddig mindent elbaszott. Elbaszta a lakást, a tanulást, és utána még az Univerzum általdobált mentőöveket is!
Lett belőle egy tipikus büdöslábű informatikus csicska: céges ökörbiléta a nyakban, haptákol-ugrál, jellegzetesen koravén-lúzer megjelenés.
Épeszű ember nem elégedett önmagával, de bazmeg én hogy bírtam összeüzletelni egy legénylakás árából négyet, az ország legdrágább részén? Mi a picsa tartott vissza a tanulástól, így végül K+F területen nyomom, nem a fenti büdöslábú lúzerek között? Mitől jön össze a fullos 20-as csajok végigkúrása a buziszauna helyett?
May 13, 2018 13:29:06
Hiénaverő
(
x17)
May 13, 2018 13:41:20
x17)
Sneci is ingatlanba fektet, Hahó! Anno múzeumba, most meg bedőlt hiteles kecókba :D
-
May 13, 2018 13:45:49
May 13, 2018 13:45:49
Schwezoff Dávid
May 13, 2018 13:46:18
minden vágyad volt a repcsi és még használni sem mered. teljesen céltalan az életed, miért nem ölöd meg magad?
gyáva. Azért.
May 13, 2018 13:46:18
broni
May 13, 2018 13:59:20
lehet megöli!!!!!!!!!!
May 13, 2018 13:59:20
-
May 13, 2018 14:06:04
Miért ölné meg magát? A SoDI türelmes állat. Nincs más dolga, mint kivárni a Shiker napját, a Jövő héten, Hahó!
May 13, 2018 14:06:04
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 14:07:06
May 13, 2018 14:07:06
broni
May 13, 2018 14:07:45
sodi, az öreg recskaitól kaptál ciánkapszulát, a kestor miatt, tudod.......
May 13, 2018 14:07:45
Géza
May 13, 2018 14:07:57
Négy "hosszú" sorban bátorkodtam írni arról, hogy ha nem lett volna faszfej, vihette volna valamire a jelenlegi lúzersége helyett.
Egy angyalföldi iparkodó proli highlife életet él hozzá képest, mert legalább senki sem ugat bele, hogy mikor fűt.
Együgyű boldogságban ülhet a párás fingszagban, és nézheti a prolifocit az áruhiteles lapostévéjén, sörrel a kezében. Este félpuha, nyomorult szex a "meseszép" asszonnyal, aztán alvás, hiszen holnaptól haptákolás-kulizás.
May 13, 2018 14:07:57
Géza
May 13, 2018 14:09:09
És vagyunk neki mi is! xD
May 13, 2018 14:09:09
Penzmento
May 13, 2018 14:13:15
Ezer eve nem irtam ide, csak olvasok, de modor tibi tenyleg kurvara nem hianyzott.
May 13, 2018 14:13:15
xray
May 13, 2018 14:16:17
egyszer már beletört a bicskád a Sodi-idomításba, most sem lesz máskép. el sem olvas ilyen tanulmányokat. :) Egy angyalföldi iparkodó proli highlife életet él hozzá képest, mert legalább senki sem ugat bele, hogy mikor fűt.
May 13, 2018 14:16:17
Géza
May 13, 2018 14:19:48
egyszer már beletört a bicskád a Sodi-idomításba, most sem lesz máskép. el sem olvas ilyen tanulmányokat. :)
Pár évente nézek csak ide, de többedmagammal már egy boltnyi bicskánk tört bele a veknibe. :D
May 13, 2018 14:19:48
Hiénaverő
(
x17)
May 13, 2018 14:24:54
x17)
Gézukám, ne erőlködj a Gyagyás fejlesztésével, inkább csak röhögj a balfaszkodásán, jobban jársz :D
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F#Sas_P.C3.A9ter.2C_dr.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F#Sas_P.C3.A9ter.2C_dr.
Новый читатель
May 13, 2018 14:27:24
Hát, Sodi, engem nem érdekel sem Magyarósi, sem a drónok, de rákattintottam, hogy megnézzem, mi a különbség a te videód és Magyarósié között, és azt kell hogy mondjam, a fazon beleélése odaszögezett a videó elé, szép vágóképek, folyamatosan adagolt információk a drónról... hol vagy te ehhez képest? Bazmeg az eremet felvágom a videóidtól annyira érdektelenek. Így meg már főleg sok értelme volt megvenned a drónt, mikor ilyen bemutatók vannak róla, ráadásul te a büdös életben nem tudnál ennyire informatív lenni, még ha az életed is múlna rajta (bár a tartozásaidat nézve, ezen bizony az életed múlik ezen...)
May 13, 2018 14:27:24
-
May 13, 2018 14:33:23
Ha a SoDI félmilláért drónt vesz, nem várható el hogy megtanulja használni. Tanulja meg a drón használni a SoDI-t!
May 13, 2018 14:33:23
xray
(
x21)
May 13, 2018 14:47:29
x21)
May 13, 2018 14:47:29
Ha a SoDI félmilláért drónt vesz, nem várható el hogy megtanulja használni. Tanulja meg a drón használni a SoDI-t!
azért vett ilyen drágát hogy ne kelljen állítgatni, bolondbiztos kellett neki. egy gomb legyen rajta, az on and fly. a valóság meg kicsit más, micsoda faszság már, hogy egy sodinak kelljen állítgatni. May 13, 2018 14:47:29
Biztatási kár
May 13, 2018 15:26:54
Sodi! Tudsz már sms-t fogadni, küldeni az S8-on vagy még mindig hurcolod magaddal a nyomógombos régit?
May 13, 2018 15:26:54
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 15:50:12
Sodi! Tudsz már sms-t fogadni, küldeni az S8-on vagy még mindig hurcolod magaddal a nyomógombos régit?
Ne sértsd meg a Sodit!
S9+ van neki! Nem proli ő, hogy egy tavalyi modellel járkáljon, abból is a kisebbik képernyős kiadással!
May 13, 2018 15:50:12
púp-orr-sérv-fogász
May 13, 2018 15:55:54
Esti séta excel:
Troll:
Ball kézben kutya póráz
Jobb kézben barátnő
Követi: kutya
Sodi:
Ball kézben vekni kamera Sony
Jobb kézben vekni kamera S9+
Követi: drón
Troll:
Ball kézben kutya póráz
Jobb kézben barátnő
Követi: kutya
Sodi:
May 13, 2018 15:55:54
Hiénaverő
(
x17)
May 13, 2018 16:09:34
x17)
Esti séta excel:
Sodi:
Sodi:
Ja, maximum álmaiban. Örülne a Gyagyásh ha így be tudná állítani, de az neki angyalszárny kategória. De én a bicikliző Snecit követő drónos videókat várom már kurvára, azzal mit meg fog balfaszkodni az idióta :D
broni
May 13, 2018 16:15:28
sodi, herrr srecről közvetíccs a drónnnal!!!!!!!!!!!!!!!!
May 13, 2018 16:15:28
stressznélküli nyugi
May 13, 2018 16:57:19
Hány sört ittál Drezdában gyagyás?
May 13, 2018 16:57:19
-
May 13, 2018 17:03:07
Malacz 6-8 év sittre számít.
Igazságot a Tolvajkéregetőknek
4 órája ·
A Tolvajkéregetők 2012 szeptember 11-én hajtották végre első éles akciójukat. Ezt láthatjátok az első évad 2. epizódjában. Bár ekkor még nem sikerült tolvajt fogni, 19-én hajnalban már némi üggyel-bajjal, de horogra akadtak az első bűnözők. Az utolsó éles akció pedig 2015 április 26-án történt, az ismert eredménnyel. A srácok azóta is büntetőeljárás hatálya alatt állnak, és a terhükre rótt vádak alapján akár 12 év fegyházbüntetésnek is elébe nézhetnek. Reálisan ez 6-8 év szabadságvesztést jelenthet, hála az Európában egyedülálló középmértékes ítélkezésnek.
A Tolvajkéregetők tehát 2 évig és 7 hónapig működek. Ez idő alatt sikerült a kerékpárlopások számát országosan csaknem a felére csökkenteniük, és több száz csibészt rendőrkézre adniuk.
A büntetőeljárás azonban már több, mint 3 éve tart. Vagyis régebb óta, mint a Tolvajkéregetők egész tevékenysége. Úgy is mondhatjuk, hogy az állam több energiát öl a csapat üldözésébe, mint amennyivel ők civil létükre komoly eredményt értek el a közbiztonság javításában.
Gratulálunk!
4 órája ·
A Tolvajkéregetők 2012 szeptember 11-én hajtották végre első éles akciójukat. Ezt láthatjátok az első évad 2. epizódjában. Bár ekkor még nem sikerült tolvajt fogni, 19-én hajnalban már némi üggyel-bajjal, de horogra akadtak az első bűnözők. Az utolsó éles akció pedig 2015 április 26-án történt, az ismert eredménnyel. A srácok azóta is büntetőeljárás hatálya alatt állnak, és a terhükre rótt vádak alapján akár 12 év fegyházbüntetésnek is elébe nézhetnek. Reálisan ez 6-8 év szabadságvesztést jelenthet, hála az Európában egyedülálló középmértékes ítélkezésnek.
A büntetőeljárás azonban már több, mint 3 éve tart. Vagyis régebb óta, mint a Tolvajkéregetők egész tevékenysége. Úgy is mondhatjuk, hogy az állam több energiát öl a csapat üldözésébe, mint amennyivel ők civil létükre komoly eredményt értek el a közbiztonság javításában.
Gratulálunk!
May 13, 2018 17:03:07
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 17:14:05
Ez van, ez ilyen.
Az, hogy köztük élsz, velük dolgozol, és megtanulod, nem működik.
Sok helyen olvastam, de baromság.
Az, hogy köztük élsz, velük dolgozol, és megtanulod, nem működik.
Sok helyen olvastam, de baromság.
A szír exkollégád, Ahmed is így gondolja ezt? Vagy neki azért sikerült megtanulnia németül, sőt, még programozni is? Csak azért kérdezem, mert érdekes módon nem őt baszták ki, hanem téged, juhú!
May 13, 2018 17:14:05
-
May 13, 2018 17:17:11
Azért Magyarosi letett pár dolgot az asztalra. Kezdve az Attraktorral, most a Discoveryn van műsoruk (https://www.discoverychannel.hu/kiemelt-musorok/xtractor/).
Te meg a masztikamerát és sört tudtad letenni az asztalra, bár ezutóbbit elég bizonytalanul.
Te meg a masztikamerát és sört tudtad letenni az asztalra, bár ezutóbbit elég bizonytalanul.
May 13, 2018 17:17:11
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 17:26:22
Endre 12 órája unatkozik Drezdában.
May 13, 2018 17:26:22
Sodika
May 13, 2018 17:26:27
Hát azért hetyetye!
coub.com/view/17eal8
May 13, 2018 17:26:27
broni
May 13, 2018 17:26:59
ki a mogyorózó, állanóan őt istenítik...hát, én belenéztem, nem egy nagy szám..........mindegy
hejj sodi, hejj sreck!!!!!!!!!
hejj sodi, hejj sreck!!!!!!!!!
May 13, 2018 17:26:59
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 17:41:44
Ezt csak a Puzsérhoz hasonló debilek szopják be forrás nélkül, röfi! Sehol, semmilyen statisztikában nincs bizonyíték arra, amit állítasz, te adománytolvaj keciláda! A több száz meg pont lemaradt a dvd-kről, de tudjuk, csak azért, mert szerény vagy LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
May 13, 2018 17:41:44
-
May 13, 2018 17:51:27
Akit idegesít Géza, ugorja át és kész. Troll nem farkasa trollnak, egyedül Kiss Farkasa Endrének, hahó!
Na, lebombázták már Endrét Drezdában? Szerintetek sikerült meglátogatnia a város nevezetességeit, vagy csak bebaszva kóvályog össze vissza a városban és kamerázza a ragyás veknit?
Na, lebombázták már Endrét Drezdában? Szerintetek sikerült meglátogatnia a város nevezetességeit, vagy csak bebaszva kóvályog össze vissza a városban és kamerázza a ragyás veknit?
May 13, 2018 17:51:27
-
May 13, 2018 17:57:54
Akit idegesít Géza, ugorja át és kész. Troll nem farkasa trollnak, egyedül Kiss Farkasa Endrének, hahó!
reszegen sorrel a kezben + taplalo doner + nehany utcakep kozben mese dronrol. Drezda kipipalva Na, lebombázták már Endrét Drezdában? Szerintetek sikerült meglátogatnia a város nevezetességeit, vagy csak bebaszva kóvályog össze vissza a városban és kamerázza a ragyás veknit?
May 13, 2018 17:57:54
-
May 13, 2018 17:59:30
mi is az a tolvajkergrtok? emlekszik erre meg barki is a malczon kivul? May 13, 2018 17:59:30
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 18:05:41
mi is az a tolvajkergrtok? emlekszik erre meg barki is a malczon kivul?
Természetesen! A bíróság egészen pontosan emlékszik erre a bűnszervezetre, és éppen azon van, hogy a vezetőjét jó időre a rácsok mögé küldje, juhú!
May 13, 2018 18:05:41
broni
May 13, 2018 18:06:56
legalább 40 év!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eretnek is!!!!budhista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 13, 2018 18:06:56
-
May 13, 2018 18:07:10
Sodi, mit szólsz, hogy még Molnár Krisztián is hamarabb össze tud szedni egy magyarcsibét, mint te?

www.youtube.com/watch?v=4P9PI1GSM4k

www.youtube.com/watch?v=4P9PI1GSM4k
May 13, 2018 18:07:10
banshee
(
x24)
May 13, 2018 18:08:53
x24)
Sodinak magyarkakas kell!
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 18:09:39
Sodi, mit szólsz, hogy még Molnár Krisztián is hamarabb össze tud szedni egy magyarcsibét, mint te?
youtube.com/watch?v=4P9PI1GSM4k
youtube.com/watch?v=4P9PI1GSM4k
A csaj fényévekkel Sodi szintje fölött van. Molnár Kiki legalább annyira ocsmány, mint a púpos, de legalább jóindulatú és sikeres flokker. Ezek nem mondhatók el a faszkiverőről. Gyagyás, milyen érzés, hogy szarabb minőségű ember vagy, mint Molnár Krisztián?
May 13, 2018 18:09:39
ifj. Boros László
May 13, 2018 18:10:53
A szomszédomban van egy kémkakas, azt viheti!
May 13, 2018 18:10:53
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 18:17:03
Szerintem alapesetben Molnár Krisztián rondább, mint Endre, csak előbb-utóbb Endre kinyitja a száját is, és a dentális holokauszt felülír mindent.
May 13, 2018 18:17:03
Sodi vs. Kiki
May 13, 2018 18:28:08
Szerintem alapesetben Molnár Krisztián rondább, mint Endre, csak előbb-utóbb Endre kinyitja a száját is, és a dentális holokauszt felülír mindent.
KIKI vs. SoDI
malacfej vs. csúcsára állított kilós vekni
csíkszem vs. segglyukszáj
hordóhas vs. szétkaszabolt, puhos pocak
teknőhát vs. brutális bordapúp
működő mikropénisz vs. puha lófasz
hiányzó első fog vs. dentális holokauszt
konyhásnéni kar vs. ropikar
virsliujjak vs. merevgörcsben álló pókujjak
telepi proli viselet vs. egynadrág
Nehéz döntés!!!
May 13, 2018 18:28:08
keresztkérdés
May 13, 2018 18:30:46
Nem megbántva senkit egy kérdés, ez a Molnár Krisz enyhén fogyatékos is, vagy csak így ránézésre fura?
Nem ismerem, nem keciséből kérdem..
May 13, 2018 18:30:46
-
May 13, 2018 18:33:29
Nem megbántva senkit egy kérdés, ez a Molnár Krisz enyhén fogyatékos is, vagy csak így ránézésre fura?
Kevésbé az mint Sodi
Kevésbé az mint Sodi
May 13, 2018 18:33:29
-
May 13, 2018 18:34:32
Szóval kevésbé az, mint Sodi.
May 13, 2018 18:34:32
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 18:41:33
Egyszerű, vidéki gyerek, de egy nárcisztikus szociopata, mint a púpos. Valószínűleg még Sodinál is butább, de szerintem nem fogyatékos. Bár ha jobban belegondolok, a recskás elképesztően ostoba és műveletlen, egyedül az élősködési skilljei fejlettek, úgyhogy lehet, hogy Kiki okosabb nála LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 13, 2018 18:41:33
Aaron Cute
May 13, 2018 18:44:51
May 13, 2018 18:44:51
Géza
May 13, 2018 19:11:44
Troll nem farkasa trollnak
Én sem értek egyet mindenkivel, de odaböffentés helyett átugrom. Kibaszott gáz lenne, ha a neten akarnám életem harcait megvívni.
Túlzottan nem érdemes miattam aggódni, hiszen 1-2 évente szoktam csak idenézni, de most már két hete itt vagyok. Elrohad az agyam Sneci hülyeségeitől, plusz hát IRL igyekszem hasznos/élvezetes dolgokat művelni. Szóval bőven lelépőfélben vagyok. :D
Köszönet a sok röhögésért, a Tanszékalapítóknak jó shikereket kívánok... Sodinak meg nem tudom, mi a lófaszt... azt! :D
May 13, 2018 19:11:44
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 19:18:22
Az lenne a slusszpoén a drezdai úton, ha részegen nem engednék fel hazafelé a buszra.
May 13, 2018 19:18:22
xray
(
x21)
May 13, 2018 19:23:18
x21)
May 13, 2018 19:23:18
Az lenne a slusszpoén a drezdai úton, ha részegen nem engednék fel hazafelé a buszra.
Vagy összehányná a buszt és jól megbüntetnélek :) May 13, 2018 19:23:18
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 19:26:59
Én eddig ehhez nem szóltam hozzá, de azt hiszem, rájöttem, ki vagy. Az a modoroskodó, egoista seggfej, aki folyamatosan magáról írogat, magát fényezi, miközben ez Sodi fóruma. Mindenki magasról leszar téged, ha énblogolásba kezdenél, azt ne itt tedd! Nszksz!
May 13, 2018 19:26:59
Pegazus 88
May 13, 2018 19:37:42
Ámen! Minden szavaddal egyetértek.
May 13, 2018 19:37:42
Schwezoff Dávid
May 13, 2018 19:39:04
TINIcsődör! Egészenpontosan.
May 13, 2018 19:39:04
Schwezoff Dávid
May 13, 2018 19:41:29
Malacz 6-8 év sittre számít.
4 órája ·
Gratulálunk!
4 órája ·
Gratulálunk!
több száz csibész rendőrkézen, felére csökkent lopásszám. Dredd bíró és Walker a texasi kopó sárgulnak az irigységtől!
May 13, 2018 19:41:29
broni
May 13, 2018 19:42:08
youtu.be/dfIFVInQ7Fw
ez a zene, krisztina!!!!!!!!!!
A fekete lelkek árnyéka 07:46 Szövegek elrejtése
Az árnyéka a Hold
elmémben
látom őket sétálni a fekete éjszaka
Sugdolóznak a fülemhez
, és mutasd meg önként
, hogyan kell élvezni az álmaimat
, hogyan kell élvezni a sötétség
fekete formák, árnyékok, fekete lelkek
sötét szellemek a superior a világ
Szomorú szellemek, csak én tudom
kedvelni a természetüket Miért bolygónk a teljes Jahve-templomban?
Miért
van még mindig összetévesztve a Sátán birodalmával az ördög?
Miért kell rosszabb a gondolataim, mint a tiéd ?!
Templomok, amelyeket hitetlenkedőkkel töltöttek ki,
akik képtelenek kinyitni gondolataikat.
Gondolj egy darabig:
meg kell fizetnie a pénzt a papnak, hogy megkapja a megváltást
Meg kell fizetnie a pénzt a papnak, hogy áthaladjon a mennyei kapukon
Ez a templomok elhagyása A
gigantikus lángok égetése Élvezem, hogy
égnek a testemben
És a látványt soha nem szabad elfeledni
Ez a halánték megtagadása
Lehet, az égő cselekedet,
a pap pénzt számol az utolsó tömegből.
Ki kell égetnünk őket,
és soha ne engedjük, hogy az álnok láng ragyogjon!
Dicsérjük az ördögöt
Csak az életünkbe
vetettük
magunkat
A sötét feketeség gyermekei vagyunk és a sötétség magunk részévé vagyunk Mi vagyunk a fekete lelkek árnyékai A
bűn nélkül élünk, de sokan bűnösnek hívnak bennünket
A zsidóellenes ösvényünk Becaouseje
A magány ösvénye
ez a zene, krisztina!!!!!!!!!!
A fekete lelkek árnyéka 07:46 Szövegek elrejtése
Az árnyéka a Hold
elmémben
látom őket sétálni a fekete éjszaka
Sugdolóznak a fülemhez
, és mutasd meg önként
, hogyan kell élvezni az álmaimat
, hogyan kell élvezni a sötétség
fekete formák, árnyékok, fekete lelkek
sötét szellemek a superior a világ
Szomorú szellemek, csak én tudom
kedvelni a természetüket Miért bolygónk a teljes Jahve-templomban?
Miért
van még mindig összetévesztve a Sátán birodalmával az ördög?
Miért kell rosszabb a gondolataim, mint a tiéd ?!
Templomok, amelyeket hitetlenkedőkkel töltöttek ki,
akik képtelenek kinyitni gondolataikat.
Gondolj egy darabig:
meg kell fizetnie a pénzt a papnak, hogy megkapja a megváltást
Meg kell fizetnie a pénzt a papnak, hogy áthaladjon a mennyei kapukon
Ez a templomok elhagyása A
gigantikus lángok égetése Élvezem, hogy
égnek a testemben
És a látványt soha nem szabad elfeledni
Ez a halánték megtagadása
Lehet, az égő cselekedet,
a pap pénzt számol az utolsó tömegből.
Ki kell égetnünk őket,
és soha ne engedjük, hogy az álnok láng ragyogjon!
Dicsérjük az ördögöt
Csak az életünkbe
vetettük
magunkat
A sötét feketeség gyermekei vagyunk és a sötétség magunk részévé vagyunk Mi vagyunk a fekete lelkek árnyékai A
bűn nélkül élünk, de sokan bűnösnek hívnak bennünket
A zsidóellenes ösvényünk Becaouseje
A magány ösvénye
May 13, 2018 19:42:08
fókahangok
May 13, 2018 20:36:09
May 13, 2018 20:36:09
Schwezoff Dávid
May 13, 2018 20:40:20
a sajtkészítésről és az orosz képzőművészet meg irodalom nagyszerűségéről is értekezhetnénk.
May 13, 2018 20:40:20
broni
May 13, 2018 20:46:20
orosz képzőművészet meg irodalom nagyszerűségéről is értekezhetnénk.
muzsikok........
muzsikok........
May 13, 2018 20:46:20
-
May 13, 2018 20:50:36
Remelem asodi elhagyta az s9-t Drezdaban
May 13, 2018 20:50:36
-
May 13, 2018 21:01:44
Vagy felengednék, de bebaszva bealudna, és holnap reggel Európa másik végében ébredne fel. (Remélem Eurolines-szal megy.)
May 13, 2018 21:01:44
Sárkányölő Roland
May 13, 2018 21:06:13
kiki okoksabb mint sneci. Tud liveozni, fényévekkel jobban játszik mint recsi. Nem nárcisztikus. Igazából kedves, csak fogykos meg félénk. A videózást arra használja fel barátokat szerezzen. Azt a pénzt amit a youtubeból szerezz maximálisan megérdemel. May 13, 2018 21:06:13
-
May 13, 2018 21:08:14

May 13, 2018 21:08:14
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 21:09:27
kiki okoksabb mint sneci. Tud liveozni, fényévekkel jobban játszik mint recsi. Nem nárcisztikus. Igazából kedves, csak fogykos meg félénk. A videózást arra használja fel barátokat szerezzen. Azt a pénzt amit a youtubeból szerezz maximálisan megérdemel.
Bocsánat, a nem szócska kimaradt, mea culpa. Én sem sajnálom tőle a pénzt, ezreket szórakoztat minden adásával, rengeteg vidám percet szerzett már az országnak. Recsító videóitól pedig még egy bespeedezett kolibri is elaludna, annyira unalmasak és üresek.
May 13, 2018 21:09:27
Sodilegnagyobbrajongoja
May 13, 2018 21:11:05
Én Soditól sem sajnálom azt a 4 eurót.
May 13, 2018 21:11:05
trendbeli garázdaság
May 13, 2018 21:12:32
Én Soditól sem sajnálom azt a 4 eurót.
Igazából ez a négy euró talán még megalázóbb volt, mint Zsery 0,01 eurós donátjai. Szép ütést vittél be a korcsnak, Kisbuzi! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 13, 2018 21:12:32
Sárkányölő Roland
May 13, 2018 21:24:16
Amúgy sneci miért nem csinálsz kérdezz felelek liveot pénzért. Live közben a trollok kérdezhetnek tőled mondjuk 5 euróért, és amint hazudsz vagy masnizni kezdesz esne az ár.
-
Sodi olyan mint valami állatokból összekalapált Frank Einstein
Fej: jávorszarvas
Orr: karvaly
Fogak: őscápa - étkezés után hullajtja, de még nem nő vissza
Hát: teve
Mellkas: tyúk
Fasz: ló
Agy: pióca
Összességében a kísérlet sikertelen.
Fej: jávorszarvas
Orr: karvaly
Fogak: őscápa - étkezés után hullajtja, de még nem nő vissza
Hát: teve
Mellkas: tyúk
Fasz: ló
Agy: pióca
Összességében a kísérlet sikertelen.
-
May 13, 2018 21:29:17
én már most sírva röhögök, remélem késik a busz, haza kell gyalogolni vagy valami, és még benéz ide hajnal fél kettőkor kommentelni, hogy elázott és minden szar volt :)
vidám (és ezúttal teljes 5 napos) munkahét vár főhősunkre, kiadós hétvégi pihenés után, lol
vidám (és ezúttal teljes 5 napos) munkahét vár főhősunkre, kiadós hétvégi pihenés után, lol
May 13, 2018 21:29:17
Dühös troll
May 13, 2018 22:12:59
Itt Berinben elázni már nem fog, tök szèp idő van. Na, borbározás, csá!
May 13, 2018 22:12:59
Csak regisztrált zsidók o
May 13, 2018 22:17:48
Itt Berinben elázni már nem fog, tök szèp idő van. Na, borbározás, csá!
Azért ne rúgj be nagyon, holnap reggel le kell kövesd Sodit a munkahelyére.
May 13, 2018 22:17:48
baszadék
May 13, 2018 22:29:58
Tolvajkéregetők = NGO. Van még több kérdés? Hát nehogy már valami szaros nemkormányzati szervezet itt buziskodjon, a mocsadék fasznyaló kurva anyjukat basszák teherbe!!
May 13, 2018 22:29:58
Hiénaverő
(
x17)
May 13, 2018 23:13:17
x17)
A Tolvajkéregetőkre a malaczon, a trollokon és a bírósági fogalmazókon kívül emlékszik még valaki?
stressznélküli nyugi
May 13, 2018 23:30:32
1 nadrág: Rocskai Gergőé
drón: banké
May 13, 2018 23:30:32
tudatlan
May 14, 2018 00:28:57
Ha TC nem megy el a tárgyalásra, akkor van rá esély, hogy a büntetlen előéletű bűntársak rábeszélnek? elképzelhető az, hogy a srácok azt fogják mondani, hogy mindent TC csinált?
laikusként azt gondolom, hogy igen, én biztos ezt csinálnám. ez ez vajon eredményezhet súlyosabb ítéletet?
laikusként azt gondolom, hogy igen, én biztos ezt csinálnám. ez ez vajon eredményezhet súlyosabb ítéletet?
May 14, 2018 00:28:57
tudatlan
May 14, 2018 00:33:05
ha jól értem, azzal vádolják őket, hogy elmentek egy ember lakására, lefogtak valakit 3-an és a negyedik egy acélbetétessel szétrúgta a fejét, aminek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett (fogkitörés? leszakadt az álkapcsa?) . ezt ki lehet magyarázni valahogy? és mit jelent, hogy az egyik vádlott "elmenekült"? azaz elszökött, és nem jelent meg a bíróság előtt? ez súlyosbító körülmény?
May 14, 2018 00:33:05
Kocajogász
May 14, 2018 01:11:39
Ne okoskodjál már itt, faszparaszt! Olvasgassad a szakkönyveket és nézd meg a kiegészítő videóimat, hogy a jogértelmezés csúcsára juthass, ahol már várlak, hogy megveregethessem a vállad, és te a zsebembe csúsztathatod majd az utolsó borítékot! Na ennyi, és kuss!
May 14, 2018 01:11:39
Sárkányölő Roland
May 14, 2018 01:21:44
Sneci nem akarsz sumozni? Berlinbe is van szövetség.
May 14, 2018 01:21:44
-
May 14, 2018 06:12:33
ha jól értem, azzal vádolják őket, hogy elmentek egy ember lakására, lefogtak valakit 3-an és a negyedik egy acélbetétessel szétrúgta a fejét, aminek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett (fogkitörés? leszakadt az álkapcsa?) . ezt ki lehet magyarázni valahogy? és mit jelent, hogy az egyik vádlott "elmenekült"? azaz elszökött, és nem jelent meg a bíróság előtt? ez súlyosbító körülmény?
4-en 1 ellen.nagyon bator May 14, 2018 06:12:33
xray
(
x21)
May 14, 2018 06:53:57
x21)
sneci, sikerült hazavergődnöd?
moshe dayan
(
x2)
May 14, 2018 06:54:27
x2)
4-en 1 ellen.nagyon bator
just TC things
Kvarcolt piton
May 14, 2018 07:25:36
Lesz a tanszéknek tudosítója a disznóvágásról?
May 14, 2018 07:25:36
sodika
May 14, 2018 07:35:06
Igen és megérte az út. Valódi, klasszikus nudista strandon, ami nem egy szauna kertje, vagy egy nagyobb strand elképített része, még soha korábban nem jártam. Ilyen Hamburg környékén nem volt, és sajnos Berlin környékén sincs. Nem is tudom, létezik-e Drezdán kívül ilyen az országban, ahol viszont rögtön kettő is van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 14, 2018 07:35:06
AutismusMaximus
May 14, 2018 07:51:23
Igen és megérte az út. Valódi, klasszikus nudista strandon, ami nem egy szauna kertje, vagy egy nagyobb strand elképített része, még soha korábban nem jártam. Ilyen Hamburg környékén nem volt, és sajnos Berlin környékén sincs. Nem is tudom, létezik-e Drezdán kívül ilyen az országban, ahol viszont rögtön kettő is van.
Ez ám az életcél, te nyomorult homár. Mutogathatod a lógó pitont napestig, a taszító tested és leheleted miatt a büdös életben nem áll szóba veled épeszű ember.
May 14, 2018 07:51:23
Hiénaverő
(
x17)
May 14, 2018 07:52:42
x17)
Hát persze hogy a kényszeres faszmutogatás állt a nagy utazás hátterében.
Hiénaverő
(
x17)
May 14, 2018 07:53:16
x17)
Sneci miért érzel kényszert arra hogy mutogasd girhes, púpos, satnya testedet és lógó lófaszodat?
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™