én már azt sem értem minek kell idemásolni ezeket.
deja vu
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem vagyunk válogatósak a szakvélemények szempontjából, ánuszrózsa-rojt inspector Gonda véleménye is megfelelő!
Amúgy Sodi meg a másik hülye, hogy eltűri, hogy a blogja alatt köztörvényes fenyegetőzések menjenek. Nem egy, nem két youtuber ütötte már meg emiatt a bokáját. Ha nem tudod tisztán tartani a kommenteket, Recskás, akkor itt az ideje letiltani a kommentelés egy az egyben, különben demonetizálni fogják az összes videódat, Tajginak köszönhetően.
Bognár Tibi bácsi?
Igazad van. Sajnos nem vagyok tisztában a legújabb flokker trendekkel és Youtube algoritmus változásokkal. De ne aggódj, Endre sincs :D
Amiatt, mert nem végezte el a drága yt tanfolyamot. Inkább elszórta a pénzét deficás haferra meg a dőrpére. Most lenne lehetősége hitelből fizetni a képzését, de persze balfasz, és inkább spórol.
Meg kéne kérdezni, hogy mit tudott meg odabent rolinda és Sittes Sanyi szexuális kapcsolatáról. Biztos meg tudná erősíteni, hogy prolinda asszony lett a börtönben.
nem kéne az összes sittest korlátozni az fb használatában, vagy legalábbis az erőszakos bűnözőket?
Minden sittes retard ártatlan Hahó! Evidenciákat...
Majd én!!
Retardtrollok
Tex is dead, baby, Tex is dead.
szemetek!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Where is it, where?! Maybe is there a rotten dog nearby?
Very thank you very much
>párkapcsolatát romba döntötték
Már az ebihalfejűnek se kell???
A disznó saját magát navigálta a faszerdőbe. Tán nem kellett volna bűnözni és akkor nem "tették volna el láb alól".
Ja, és jó bujkálást röfi, te hazátnal senki!
We are SoDI! / World's SoDI unite!
hazátlan. Pátyi grammar as its finest
You the access again to english
Puzsér a jóllakott napközis új szerelme.
not really....
Gyagya csak azt nem értem ebben a nagy Nosika védésedben, hogy meztelen tinilányokról kért képeket a fickó. Ha még meztelen tinifiúkról kérte volna, úgy tyerinytyem esz értyhetyő, de így ennek shemmi de shemmi éjtyejme!
Kenyér és víz.
Pedig egyszerű: sodika is szereti gyerekekre verni a faszát. (Persze csak szigorúan 14 év felettiekre, ha őt kérdezed.) Ugyanis akkor még nem üt el annyira a két nem, és jobban tudja leplezni maga előtt a "rejtett" homoszexualitását.
Teljesen véletlenül kizárólag fejletlen, nagyon fiatal, fiús külsejű lányokra mondta, hogy "bolondos a tekintete", soha életében nem tetszett neki egyetlen nőies nő sem. Mert meleg a srác, mint a vaskályha. Sodi tipikusan az az ember, aki elutazik Thaiföldre, és ladyboyokkal baszatja szét a seggét. Mert kívülről úgy-ahogy nőnek néznek ki, de ott van a lábuk között a fasz, és a homár Sodikának az kell.
erről a karakterről mit lehet tudni? nem találom sodipédián :((
A válása kapcsán került börtönbe. Vagy megverte az asszonyt (retardoknál gyakorlatilag nemzeti sport), vagy nem fizette a gyerektartást (dettó), vagy mindkettő. Nincs új a nap alatt.
téves, elvettük a kislány roli kajáját aztán amit a budiba kitoltunk azt kellett megennie xD
#bunkibank - keress rá!
hát azért hetyetye
ez nem az ex-náci Bácsfy Diána vagy hogy hívták?
...már ha náci volt egyáltalán, és nem a baloldal médiahackje, amivel fenn lehet tartani a náciveszélyt. Szabó Albi is milyen gyorsan visszahúzott Ausztráliába.
De, ő az.
Tényleg meglepően nagy a hasonlóság, ugyanaz a torz bumburnyák arcszerkezet, ugyanolyan csálé orbitrágók (csak talán kevésbé szétrohadva).
Lehet ez valami konkrét genetikai defekt, amihez mellékhatásként automatikusan retardnáciság is társul.
Szerző: La Haine Nov 13, 2018 08:54:14
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
dél körül
Már van új flokk Hahó! Rövid, informatív, szórakoztató.
ne bassz. NSZKSZ
Mellesleg ebben a részben ismeri el a gyagyás, hogy minden igaz, amit a velvet leírt róla, hiszen nem kért helyreigazítást.
A címlapos faszverő mentegeti a címlapos pedot.
Pedig a farokverő cikknek "jóformán minden szava hazugság".
herr schrek levette újabb havi negyven euróra, cserébe kaját kap hétvégente. számításai szerint így a hétvégi kajakiadása a felére csökken.
Heil Schreck, unsere Maister!
hát azért hetyetye
botlás
Ez volt a technikai próba.
Amúgy ha devizás hajdú talált melót a karácsonyi szezonra, akkor abból nyilván törleszteni fog a sodinak. Mi az új törlesztési céldátum, sneci?
Jövő héten
hát azért hetyetye
Lófasz sem sajnos a moszkvai kiruccanásból. Sodi semmilyen nyelven nem beszél, Gyöngyi is valószínűleg gimiben makogott utoljára oroszul. Príma lehúzások lennének pedig, a gátlástalan muszka taxis már a reptérről kivinné őket a világ végére, és mondaná, hogy hándred ajró bek tu sziti. A gyáva korcs pedig fizetne, mint a katonatiszt. Ehhez jön hozzá, hogy Moszkva iszonyú drága. Vagy fizeted az ötcsillagos szállodát, vagy gyalázatosan szart kapsz a pénzedért cserébe, és még át is basznak, ahol érnek. Ha nem beszél valaki felsőfokon oroszul, az meg van lőve ott. Nem a levegő beszélek, sajnos többször is jártam a városban. Simán kifolyna a kezéből 2-3 ezer euró az egy hét alatt, és még így sem garantált, hogy nem putriban fognak lakni. Úgyhogy remélem, most az egyszer nem hazudott a faszverő! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
mégis ki mással utazzon? hát a skizofrén hajléktalan haverja se mutatkozik vele :)
Szerző:
broni
Nov 13, 2018 13:04:10
Válasz
(17)
köcsög voltál, proland, és a wc csészéből kellett ennned a kaját.
Nov 13, 2018 13:04:10
bolgár jeti
(
x30)
Nov 13, 2018 13:24:26
x30)
Érti valaki, hogy a seggbe kúrt rolinda mit pattog ennyit a seggbe kúrásán?
én már azt sem értem minek kell idemásolni ezeket.
deja vu
broni
Nov 13, 2018 13:24:34
hol van a videó, amikor a hölgyúr nyakába borul bőgve????az kurva nagy)))))))))))
Nov 13, 2018 13:24:34
Sittes Sanyi
Nov 13, 2018 13:25:20
Tanúsíthatom Roland anális szüzességét.
Szeplőtelen fogantatás történt xD
Szeplőtelen fogantatás történt xD
Nov 13, 2018 13:25:20
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 13, 2018 13:27:50
x1)
róland, olyan papírt mutass, hogy nem basztak seggbe a börtönben, vagy az imei-ben, akkor trollok is el fogják hinni! xd
Nem vagyunk válogatósak a szakvélemények szempontjából, ánuszrózsa-rojt inspector Gonda véleménye is megfelelő!
Fenékinspector Gonda
Nov 13, 2018 13:31:34
Szia Roland!
Ha gondolod a hétvégén bizonyíthatom, hogy az ánuszod nincsen rojtosra kúrva, egyben megejthetjük a fitymainszpekciót is.
Ölel barátod,
Gonda László
fütyilógus
Ha gondolod a hétvégén bizonyíthatom, hogy az ánuszod nincsen rojtosra kúrva, egyben megejthetjük a fitymainszpekciót is.
Ölel barátod,
Gonda László
fütyilógus
Nov 13, 2018 13:31:34
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 13, 2018 13:38:59
x37)
Érti valaki, hogy a seggbe kúrt rolinda mit pattog ennyit a seggbe kúrásán? Talán el akarja adni a seggszüzességét, és fél, hogy elbasszuk neki a bizniszt?
Chanson de Roland
Ami meg Németh Balázst illeti, a blogomra feltettem (még nem nyilvános)dátum szerint a börtönlevelelezésemet, ebből az derül ki, hogy a Venyige utcai BV-ben voltam 2015.01.01-2015.06.11 ig én fogom Németh Balázs nevű fostalicska köcsögöt feljelenteni, mert azzal rágalmaz, hogy nem zárkából szabadítottak, hanem az IMEI-ből, ami nevetséges vádaskodás. és most hajlandó voltam ennek a másik büdös patkánynak a röfögésére reagálni. Most az ügyész hápogás papírjait keresem amiben hápog ellenem, hogy börtönbüntetésémet kéri, pontosan azért mert nem tanúsítottam semmiféle megbánást, emiatt a hülye miatt ment másodfokra az ügy, ésfelelseges munkát csinált az adófizetőknek és az államnak, a köcsög trolljaid meg erre verik magukat, nos bizonyára nem tanúsít megbánást az, aki rettentően fosik mindféle Sittes Sándoroktól, álomvilágban élsz te is RGL is félrebeszél és atrolljaid is nullák, simán cáfolom az állításaikat, betartva a józan logika álláspontját.
20 perce
Chanson de Roland
le lehet szállni fos Kiss Endre Farkas (Recskaboy) és többi szarházi, mert mostmár a verés része jön, aki nem elégszik meg azzal a ténnyel, hogy nem ért nemi abúzus abörtönben, és tényszerűen nem tanúsítotam semmiféle megbánást, annak a fogai is ki lesznek verve. Annak is aki nem hajlandó innen kimodeárlni a trollokat, na viszlát patkány
17 perce
Chanson de Roland
Ezzel kell foglalkoznom, hogy az ügyészi fellebbezést előkotorjam valahonnan, ha nem találom, akkor is beszerzem az iratot a bíróságon keresztül, és onnantól egyezzünk meg, hogy befogjátoka moslék pofátokat, mert elveszítettétek a játszmát velem szemben iylen egyszerű ez, mert bizony aki nem tanúsít megbánást, az nem fél semmitől, sem az államtól, sem a sitteseitől, sem a rendőrségtől, sem feljelentőtől, sem az ügyésztől, sem a bíróságtól.
14 perce
Chanson de Roland
Ami meg Németh Balázst illeti, a blogomra feltettem (még nem nyilvános)dátum szerint a börtönlevelelezésemet, ebből az derül ki, hogy a Venyige utcai BV-ben voltam 2015.01.01-2015.06.11 ig én fogom Németh Balázs nevű fostalicska köcsögöt feljelenteni, mert azzal rágalmaz, hogy nem zárkából szabadítottak, hanem az IMEI-ből, ami nevetséges vádaskodás. és most hajlandó voltam ennek a másik büdös patkánynak a röfögésére reagálni. Most az ügyész hápogás papírjait keresem amiben hápog ellenem, hogy börtönbüntetésémet kéri, pontosan azért mert nem tanúsítottam semmiféle megbánást, emiatt a hülye miatt ment másodfokra az ügy, ésfelelseges munkát csinált az adófizetőknek és az államnak, a köcsög trolljaid meg erre verik magukat, nos bizonyára nem tanúsít megbánást az, aki rettentően fosik mindféle Sittes Sándoroktól, álomvilágban élsz te is RGL is félrebeszél és atrolljaid is nullák, simán cáfolom az állításaikat, betartva a józan logika álláspontját.
20 perce
Chanson de Roland
le lehet szállni fos Kiss Endre Farkas (Recskaboy) és többi szarházi, mert mostmár a verés része jön, aki nem elégszik meg azzal a ténnyel, hogy nem ért nemi abúzus abörtönben, és tényszerűen nem tanúsítotam semmiféle megbánást, annak a fogai is ki lesznek verve. Annak is aki nem hajlandó innen kimodeárlni a trollokat, na viszlát patkány
17 perce
Chanson de Roland
Ezzel kell foglalkoznom, hogy az ügyészi fellebbezést előkotorjam valahonnan, ha nem találom, akkor is beszerzem az iratot a bíróságon keresztül, és onnantól egyezzünk meg, hogy befogjátoka moslék pofátokat, mert elveszítettétek a játszmát velem szemben iylen egyszerű ez, mert bizony aki nem tanúsít megbánást, az nem fél semmitől, sem az államtól, sem a sitteseitől, sem a rendőrségtől, sem feljelentőtől, sem az ügyésztől, sem a bíróságtól.
14 perce
Amúgy Sodi meg a másik hülye, hogy eltűri, hogy a blogja alatt köztörvényes fenyegetőzések menjenek. Nem egy, nem két youtuber ütötte már meg emiatt a bokáját. Ha nem tudod tisztán tartani a kommenteket, Recskás, akkor itt az ideje letiltani a kommentelés egy az egyben, különben demonetizálni fogják az összes videódat, Tajginak köszönhetően.
-
Nov 13, 2018 13:43:23
Bognár Tibi bácsi?
Nov 13, 2018 13:43:23
Ácsi!!!
Nov 13, 2018 13:43:27
évezred vicce. Szerinted mikor lesz sodinak 1000 feliratkozója, hogy egyáltalán szóba kerülhessen a monetizáció? :D Nov 13, 2018 13:43:27
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 13, 2018 13:46:06
x1)
Bréking! Sapkás Medve kijött a börtönből!
m.facebook.com/profile.php?id=100004658774266&ref=content_filter
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 13, 2018 13:53:02
x37)
évezred vicce. Szerinted mikor lesz sodinak 1000 feliratkozója, hogy egyáltalán szóba kerülhessen a monetizáció? :D
Igazad van. Sajnos nem vagyok tisztában a legújabb flokker trendekkel és Youtube algoritmus változásokkal. De ne aggódj, Endre sincs :D
broni
Nov 13, 2018 13:53:26
végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!free the herő!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 13, 2018 13:53:26
-
Nov 13, 2018 13:56:29
Amiatt, mert nem végezte el a drága yt tanfolyamot. Inkább elszórta a pénzét deficás haferra meg a dőrpére. Most lenne lehetősége hitelből fizetni a képzését, de persze balfasz, és inkább spórol.
Nov 13, 2018 13:56:29
-
Nov 13, 2018 13:59:10
Meg kéne kérdezni, hogy mit tudott meg odabent rolinda és Sittes Sanyi szexuális kapcsolatáról. Biztos meg tudná erősíteni, hogy prolinda asszony lett a börtönben.
Nov 13, 2018 13:59:10
-
Nov 13, 2018 14:05:57
nem kéne az összes sittest korlátozni az fb használatában, vagy legalábbis az erőszakos bűnözőket?
Nov 13, 2018 14:05:57
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 13, 2018 14:07:32
x1)
Minden sittes retard ártatlan Hahó! Evidenciákat...
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 13, 2018 14:30:28
x1)
Az egyik tk vádlott gurulka utolsó szó jogán:
"Életünket, kapcsolatainkat, családunkat teljesen felőrölte ez a három és fél év. Nincs min meglepődni azon, hogy Tamás nem jött el a tárgyalásra. Ki ülne most itt nyugodt szívvel azok után, hogy felteszi az egész életét arra, hogy mondhatni főállásban felépítsen, megszervezzen egy rendőrséget segítő és bűnözést visszaszorító szervezetet, majd koholt vádakkal előzetes letartóztatásba helyezik azzal az indoklással, hogy tevékenysége a bűnismétlésre irányuló elhivatott szándékot jelez? Jól ismerem Tamást, és barátomnak tartom. Tudom, hogy ugyan nem mutatta, de belül megtört, miután a földdel tették egyenlővé munkásságát és életét is. Mindent elvettek tőle, megfosztották szabadságától, nevét bemocskolták, megélhetését, párkapcsolatát romba döntötték."
Nem kellett volna bűnözni, és akkor most nem kéne rinyálni.
"Életünket, kapcsolatainkat, családunkat teljesen felőrölte ez a három és fél év. Nincs min meglepődni azon, hogy Tamás nem jött el a tárgyalásra. Ki ülne most itt nyugodt szívvel azok után, hogy felteszi az egész életét arra, hogy mondhatni főállásban felépítsen, megszervezzen egy rendőrséget segítő és bűnözést visszaszorító szervezetet, majd koholt vádakkal előzetes letartóztatásba helyezik azzal az indoklással, hogy tevékenysége a bűnismétlésre irányuló elhivatott szándékot jelez? Jól ismerem Tamást, és barátomnak tartom. Tudom, hogy ugyan nem mutatta, de belül megtört, miután a földdel tették egyenlővé munkásságát és életét is. Mindent elvettek tőle, megfosztották szabadságától, nevét bemocskolták, megélhetését, párkapcsolatát romba döntötték."
kramalon
(
x8)
Nov 13, 2018 14:30:55
x8)
Róland (te klitorisz),
most meg miért vagy ilyen ideges? Seggbekuffantottak párszor a sitten mert nőverő erőszakos bűnöző vagy, oszt annyi. Állításod szerint az impotenciád miatt a szexuális életed amúgy is a padlón volt, az univerzum meg a vonzás törvényének segítségével teljesítette a kívánságodat. Máskor meg tessék pontosabban fogalmazni és nem rinyálni meg IMEI-be navigálni magad (ezt Sodival játszd le, ő gyönyörködött benne, hogy milyen ütyes faty). Ja és ne fogazz!!
Faszom
most meg miért vagy ilyen ideges? Seggbekuffantottak párszor a sitten mert nőverő erőszakos bűnöző vagy, oszt annyi. Állításod szerint az impotenciád miatt a szexuális életed amúgy is a padlón volt, az univerzum meg a vonzás törvényének segítségével teljesítette a kívánságodat. Máskor meg tessék pontosabban fogalmazni és nem rinyálni meg IMEI-be navigálni magad (ezt Sodival játszd le, ő gyönyörködött benne, hogy milyen ütyes faty). Ja és ne fogazz!!
Sittes Sanyi
Nov 13, 2018 14:33:40
Roli, hiányzik a kis virgonc, ficánkoló valagad, remélem gyorsan visszanavigálod magad a farkamra!!! Veled igazi élmény volt a szex, a mostani kis köcsögök maguktól jönnek oda és kínálják fel a parfümözött seggüket, semmi küzdelem vagy szenvedély... ohhh
Nov 13, 2018 14:33:40
malaczpörgés.gen
Nov 13, 2018 14:36:03
Majd én!!
Retardtrollok
Nov 13, 2018 14:36:03
-
Nov 13, 2018 14:36:15
Sneci, mennek ám ezek a munkaidőben írt kommentek a főnök úrnak:
SoDI vlogja
@Chanson de Roland : Lehet, hogy miutan egyszer felülbiraltam a törlest, nem tudod meg egyszer törölni öket.
Gyüjtsd össze ezen hozzaszolasoknak a linkjet, küld el nekem emailben, es meg ma törlöm mindet sajam magam manualisan.
23 perce
SoDI vlogja
@Chanson de Roland : Lehet, hogy miutan egyszer felülbiraltam a törlest, nem tudod meg egyszer törölni öket.
Gyüjtsd össze ezen hozzaszolasoknak a linkjet, küld el nekem emailben, es meg ma törlöm mindet sajam magam manualisan.
23 perce
Nov 13, 2018 14:36:15
regisztrált troll
Nov 13, 2018 14:39:01
Vajon a sodinak már leesett, hogy ismét egy kamuroli kapott mod jogot, mint anno az egyik stream alatt?
Nov 13, 2018 14:39:01
broni
Nov 13, 2018 14:41:39
tex moderál?????????
Nov 13, 2018 14:41:39
Butch
Nov 13, 2018 14:48:11
tex moderál?????????
Nov 13, 2018 14:48:11
xray
(
x21)
Nov 13, 2018 14:49:16
x21)
szemetek!
Smallwine
Nov 13, 2018 14:50:34
Where is it, where?! Maybe is there a rotten dog nearby?
Very thank you very much
Nov 13, 2018 14:50:34
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 13, 2018 14:55:54
x1)
Az egyik tk vádlott gurulka utolsó szó jogán:
regisztrált troll
Nov 13, 2018 14:57:58
A disznó saját magát navigálta a faszerdőbe. Tán nem kellett volna bűnözni és akkor nem "tették volna el láb alól".
Nov 13, 2018 14:57:58
regisztrált troll
Nov 13, 2018 14:58:18
Nov 13, 2018 14:58:18
Nyelvtudás
Nov 13, 2018 15:13:46
You the access again to english
Nov 13, 2018 15:13:46
-
Nov 13, 2018 15:55:48
Puzsér a jóllakott napközis új szerelme.
Nov 13, 2018 15:55:48
tex
Nov 13, 2018 16:11:13
not really....
Nov 13, 2018 16:11:13
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 13, 2018 16:24:33
x2)
S02E45 (1/2) Hogy volt...
- Ma egy kis Nosika ügy jön,
- Ma egy kis Nosika ügy jön,
Gyagya csak azt nem értem ebben a nagy Nosika védésedben, hogy meztelen tinilányokról kért képeket a fickó. Ha még meztelen tinifiúkról kérte volna, úgy tyerinytyem esz értyhetyő, de így ennek shemmi de shemmi éjtyejme!
-
Nov 13, 2018 16:52:56
Pedig egyszerű: sodika is szereti gyerekekre verni a faszát. (Persze csak szigorúan 14 év felettiekre, ha őt kérdezed.) Ugyanis akkor még nem üt el annyira a két nem, és jobban tudja leplezni maga előtt a "rejtett" homoszexualitását.
Nov 13, 2018 16:52:56
Boros László balettrajong
Nov 13, 2018 17:02:26
nem kellett volna fejciket rugdizni Ja, és jó bujkálást röfi, te hazátnal senki!
Nov 13, 2018 17:02:26
trendbeli garázdaság
Nov 13, 2018 17:04:46
Teljesen véletlenül kizárólag fejletlen, nagyon fiatal, fiús külsejű lányokra mondta, hogy "bolondos a tekintete", soha életében nem tetszett neki egyetlen nőies nő sem. Mert meleg a srác, mint a vaskályha. Sodi tipikusan az az ember, aki elutazik Thaiföldre, és ladyboyokkal baszatja szét a seggét. Mert kívülről úgy-ahogy nőnek néznek ki, de ott van a lábuk között a fasz, és a homár Sodikának az kell.
Nov 13, 2018 17:04:46
gólya-troll
Nov 13, 2018 17:23:12
erről a karakterről mit lehet tudni? nem találom sodipédián :((
Nov 13, 2018 17:23:12
broni
Nov 13, 2018 17:31:25
[quote=gólya-troll]erről a karakterről mit lehet tudni? nem találom sodipédián :(([/quote
ő nem retard, csak hozzájuk csapódott.
Nov 13, 2018 17:31:25
Sodigyülölő
Nov 13, 2018 17:33:27
[quote=gólya-troll]erről a karakterről mit lehet tudni? nem találom sodipédián :(([/quote
Sodihoz is csapódhatna már egy tégla! Fúúú, de nagyon utálom a sodit! Dögölj meg te szaunanáci! ő nem retard, csak hozzájuk csapódott.
Nov 13, 2018 17:33:27
Brian
(
x2)
Nov 13, 2018 17:34:59
x2)
a sapkás medve egy mellékretard, aki befogadta egy hideg télen tőrppapát és rgl-t, a nagy hidegben egymást melegítettékna takaró alatt asszem az aprócigány elmondása szerint, de hamar elege lett az élősködőkböl és vmilyen falopás ürügyén kitette őket mint macskát szarni. arra nem emléksz miért volt sitten
trendbeli garázdaság
Nov 13, 2018 17:43:05
a sapkás medve egy mellékretard, aki befogadta egy hideg télen tőrppapát és rgl-t, a nagy hidegben egymást melegítettékna takaró alatt asszem az aprócigány elmondása szerint, de hamar elege lett az élősködőkböl és vmilyen falopás ürügyén kitette őket mint macskát szarni. arra nem emléksz miért volt sitten
A válása kapcsán került börtönbe. Vagy megverte az asszonyt (retardoknál gyakorlatilag nemzeti sport), vagy nem fizette a gyerektartást (dettó), vagy mindkettő. Nincs új a nap alatt.
Nov 13, 2018 17:43:05
broni
Nov 13, 2018 17:49:47
m.facebook.com/photo.php?fbid=156974731139748&id=100004816661130&set=a.156973931139828&source=11
ezt ide kéne csalni))))))))))))))sapkás ismerőse.......
ezt ide kéne csalni))))))))))))))sapkás ismerőse.......
Nov 13, 2018 17:49:47
Sittes Sanyi
Nov 13, 2018 18:01:37
köcsög voltál, proland, és a wc csészéből kellett ennned a kaját.
téves, elvettük a kislány roli kajáját aztán amit a budiba kitoltunk azt kellett megennie xD
Nov 13, 2018 18:01:37
broni
Nov 13, 2018 18:23:48
[quote=Sittes Sanyi]téves, elvettük a kislány roli kajáját aztán amit a budiba kitoltunk azt kellett megennie xD[/quote
ez még jobb))))))))))))))
ez még jobb))))))))))))))
Nov 13, 2018 18:23:48
leendő devizás haver
Nov 13, 2018 18:42:10
Ahogy SoDi gesztikulál, párja nincsen.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Nov 13, 2018 18:42:10
leendő devizás haver
Nov 13, 2018 18:50:47
Lemaradtam kicsit,de akkor SoDi pedofil is, ugye?
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Nov 13, 2018 18:50:47
Bunkibank Limited Kft.
Nov 13, 2018 18:52:19
*Ismét bejegyzik a tőzsdén*
Nov 13, 2018 18:52:19
Mikrocsip
Nov 13, 2018 19:01:03
Sneci gyere gyorsan matyarázd meg miért oké, hogy a Fejér megyei tanárnő baszott a 14 éves diákjával.
Nov 13, 2018 19:01:03
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 13, 2018 19:01:04
x6)
Lemaradtam kicsit,de akkor SoDi pedofil is, ugye?
#bunkibank - keress rá!
Mr Montana
Nov 13, 2018 19:40:21
Sneci gyere gyorsan matyarázd meg miért oké, hogy a Fejér megyei tanárnő baszott a 14 éves diákjával.
Nov 13, 2018 19:40:21
broni
Nov 13, 2018 20:17:09
Nov 13, 2018 20:17:09
-
Nov 13, 2018 20:49:54
khm, válogatás az elmúlt 6 hónapban lebukott amcsi tanárnők képeiből, akik molesztálták a 18 alatti (17,16,15,14,13 gondolom állomnként változik), kiskorú gyerekeket.

Nov 13, 2018 20:49:54
Penzmento
(
x6)
Nov 13, 2018 20:54:55
x6)
Az azért nem szar
🕎Endigame🕎
--
Nov 13, 2018 21:18:35
24.hu/szorakozas/2018/11/13/felmeres-ceg-vallalat-nagy-britannia-maszturbalas-szabadnap-lelo-uk/
"...ettől boldogabbak, kevésbé stresszesek és produktívabbak lesznek a dolgozóik."
Igazuk van! A Sodi is milyen boldog és produktív.
"...ettől boldogabbak, kevésbé stresszesek és produktívabbak lesznek a dolgozóik."
Igazuk van! A Sodi is milyen boldog és produktív.
Nov 13, 2018 21:18:35
A kislányommal
Nov 13, 2018 21:43:09
csalódottak vagyunk sodi. Nagyon vártuk a VR és a szauna tesztet.
Nov 13, 2018 21:43:09
Fekete bikapata
Nov 13, 2018 22:27:24
Csodálkozol, hogy leiratkoznak az emberek, Gyagyás?
Ebbe a részbe még belepörgetni sem érdemes...
Mérhetetlen tisztelet annak, aki ezt végig bírja nézni és ,,Hogy volt?''-ot képes írni belőle!
Ebbe a részbe még belepörgetni sem érdemes...
Mérhetetlen tisztelet annak, aki ezt végig bírja nézni és ,,Hogy volt?''-ot képes írni belőle!
Nov 13, 2018 22:27:24
FideszBaszó
Nov 14, 2018 00:07:26
A felcsúti stadionban....
Fideszes nőket...
B A S Z T A M ! ! ! ! ! ! ! !
OOOOAAAAAARRRRRRGGGHHHHHHHHH
Fideszes nőket...
B A S Z T A M ! ! ! ! ! ! ! !
OOOOAAAAAARRRRRRGGGHHHHHHHHH
Nov 14, 2018 00:07:26
Konyhásnénikarú Impotens
Nov 14, 2018 00:11:46
Ma éjjel is....
Rémálmom volt..............
És ebben a rémálmomban is........
Mint minden éjjel...
S
I
T
T
E
S
S
A
N
Y
I
B A S Z O T T ! ! ! ! ! ! !
Rémálmom volt..............
És ebben a rémálmomban is........
Mint minden éjjel...
S
I
T
T
E
S
S
A
N
Y
I
B A S Z O T T ! ! ! ! ! ! !
Nov 14, 2018 00:11:46
Igazgató nővel...
Nov 14, 2018 00:33:58
A kettesért....
Háromszor is.........
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.............
AHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Háromszor is.........
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.............
AHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 14, 2018 00:33:58
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 14, 2018 01:07:33
x1)
harci szék
Nov 14, 2018 09:04:45
Nov 14, 2018 09:04:45
broni
Nov 14, 2018 09:20:10
óóóóaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 14, 2018 09:20:10
Nyelvtudás
Nov 14, 2018 09:23:33
Őööö bitte sehr öőöő bier eh hehe geben bitte heh őő
Nov 14, 2018 09:23:33
-
Nov 14, 2018 09:37:45
...már ha náci volt egyáltalán, és nem a baloldal médiahackje, amivel fenn lehet tartani a náciveszélyt. Szabó Albi is milyen gyorsan visszahúzott Ausztráliába.
Nov 14, 2018 09:37:45
kábító pitonszag
Nov 14, 2018 10:06:33
De, ő az.
Tényleg meglepően nagy a hasonlóság, ugyanaz a torz bumburnyák arcszerkezet, ugyanolyan csálé orbitrágók (csak talán kevésbé szétrohadva).
Lehet ez valami konkrét genetikai defekt, amihez mellékhatásként automatikusan retardnáciság is társul.
Nov 14, 2018 10:06:33
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 14, 2018 10:22:38
x1)
De, ő az.
és ugyanolyan retard hangsúllyal beszél miközben kapálózva artikulál ... Tényleg meglepően nagy a hasonlóság, ugyanaz a torz bumburnyák arcszerkezet, ugyanolyan csálé orbitrágók (csak talán kevésbé szétrohadva).
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 14, 2018 10:33:29
x1)
Hotyvolt?
bolgár jeti
(
x30)
Nov 14, 2018 10:41:29
x30)
Hotyvolt?
-
Nov 14, 2018 10:44:13
Hotyvolt?
dél körül
Nov 14, 2018 10:44:13
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 14, 2018 10:47:06
x1)
bolgár jeti
(
x30)
Nov 14, 2018 10:59:09
x30)
ne bassz. NSZKSZ
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 14, 2018 11:00:59
x1)
ne bassz. NSZKSZ
mindössze 40 perces, a szórakoztató jelleg miatt harmadszor is a nosika ügy.Mellesleg ebben a részben ismeri el a gyagyás, hogy minden igaz, amit a velvet leírt róla, hiszen nem kért helyreigazítást.
A címlapos faszverő mentegeti a címlapos pedot.
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 14, 2018 11:03:26
x1)
minden igaz, amit a velvet leírt róla, hiszen nem kért helyreigazítást.
Pedig a farokverő cikknek "jóformán minden szava hazugság".
Nov 14, 2018 11:47:12
sneci bevallja a flokban, hogy hazudott amikor jó szándékú segítségnek állította be a deficás havernek adott összegeket, hisz az egy vállalkozás beindításához szükséges referencia lett volna, ha német melócsát tud szerezni neki. úgy számolt, hogy a befektetés húszszorosa jön majd vissza. ahogy látom, ez a vállalkozás már akkor bedőlt amikor még el sem indult.
rosszul esik neki, hogy azt hitte egy nézőjére, hogy nem troll, de kiderült, hogy mégis az. ez tényleg szomorú.
herr schrek levette újabb havi negyven euróra, cserébe kaját kap hétvégente. számításai szerint így a hétvégi kajakiadása a felére csökken.
rosszul esik neki, hogy azt hitte egy nézőjére, hogy nem troll, de kiderült, hogy mégis az. ez tényleg szomorú.
Nov 14, 2018 11:47:12
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 14, 2018 11:49:22
x6)
Heil Schreck, unsere Maister!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 14, 2018 11:49:46
x6)
meister. hulyepátyinémegrammat
hát azért hetyetye
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 14, 2018 12:33:09
x6)
Broni Borsodban Bulizik!
hvg.hu/itthon/20181114_Egy_miskolci_bufe_elott_vegzett_onkielegitest_keresi_a_rendorseg
hát azért hetyetye
hvg.hu/itthon/20181114_Egy_miskolci_bufe_elott_vegzett_onkielegitest_keresi_a_rendorseg
La Haine
(
x2)
Nov 14, 2018 12:53:19
x2)
S02E45 (2/2) Hogy volt...
- Kizárólag vidám témákban fog ezentúl utazni, a Nosika témában natyon "rövid" 7 percben mondja el, hogy ostoba módon kiállt mellette, fejet hajtva kér elnézést a Trolloktól
- Szeretné, ha a Trollokon kívül mások is néznék a vlogját és jó lenne ha pár igaz hithű retard nem fenyegetné a Trollokat a kommentekben a jövőben, de a mai vlog alatt még szabad
- A rövid-informatív-szórakoztató-vidám tartalomgyártó kisiparosunk ezentúl minden retardált ismerősét meg fogja kérni, ne terhelje őt szomorú dolgokkal, ne legyen gyeplő a szilaj paripa nyakán.
- A vlog címét adó szerencsétlenkedés 2 percet rabol el az életünkből, megérte a csavarhúzókészletbe beruházni
- E heti VR teszt: PlayStation VR Worlds - megtalálhatta a kuplerájban a 2016-ban vásárolt 30€-s játékát, végignyöködi ahogy cápa támad rá, le a kalappal Herr Schreck előtt, hogy ezeket a kiszűrődő hangokat képes elviselni felár nélkül. Oh, wait!
A gengszteres epizódban láthatóan bejött neki a szivarozás...
Orális örömök a Wedekindstraße-ban

A Shodi-módszer
- Devizás haver jelezte Sodinak, hogy arról volt szó, eltartja őt, amíg nem talál német melót. Sodi szerint ez nem egészen így volt, majd megismétli a Devizás szavait, hogy korlátlan ideig el fogja tartani. ??? Arra épített, hogy Ő majd megmutatja, hogy a reménytelen helyzetben lévő haverjaiból sikeres karriert tud előcsalogatni. Sőt! Egész vállalkozást fog a Devizáshaverre építeni, Ő lesz a referencia munkája Sodinak, hogy lám-lám, igenis lehet szarból várat építeni!
- Erre alapozva bevillannak a gyermekkori vágyálmok, SuperB, Shajátiroda úszómedencével.
- Sodi csak arra haragszik, aki belekakil a medencéjébe és elszabotálja az Ő tökéletes módszerét, amivel karriert lehet építeni. (Prof, hahó!)
- Devizásnak felajánlja, hogy ha január végéig napi 3 önéletrajzos jelentkezést küld el cégeknek, akkor ad még neki pénzt. Novemberben és decemberben 250€-t és a munkakezdés hónapjára még 250€-t, de ha követi a Shodi-módszert és így sem talál melót, akkor a végtelenségig küldi a pénzt. Karácsonyi szezonra elvileg talált már melót, Sodi reméli utána is foglalkoztatják majd.
- Neheztel a retardhadseregére, hogy amikor találkozik velük, őt egyoldalúan lehúzzák, de ő meg nem számíthat az ő segítségükre, például a vlog népszerűsítésében, önző mindegyikük, mint RGL. Elege van az EGST-ből, az Egyoldalú Gazdasági Segítség Tanácsából!
- A Vlog sem tud fejlődni miattuk, elveszik a kreatív energiáit, képtelen 300 feliratkozónál többet felmutatni, a fizetését sem tudja magára költeni, mert állandóan neki kell kisegítenie a retardokat maga körül. Ebből most már elég! Egy év múlva már nem akar ugyanezeken a problémákon rágódni.
- A spórolás magasiskoláját sajátította el a napokban, ezért évi 100€-ért előfizetett az EA Origin Access-re, amivel megannyi újabb játékhoz fér hozzá. További spórolást hoz majd az HTC Vibe és arra is rájött, hogy elég kikölcsönözni a játékokat a Steamről. Herr Schreck fog főzni havi 40€-ért, ami a havi 80€-hoz képest újabb 40€ spórolást hoz. Angela havi 25€-t vág mostantól a Gyagyás fejéhez adócsökkentés címszóval és az eddigi évi 24 nap faszferést kiegészíti egy további nappal, mert a szabadságok számát is növelték.
- Az idei 8 nap szabadságát átviszi jövőre és márciusban Gyöngyi mamával meglátogatják Влади́мир Влади́мирович Пу́тин-t (Vladimir Vladimirovich Putin) Moszkvában, egy hét erejéig. A moszkvai út szervezése újabb vlog témát sejtet.
Következő epizód "ugyanígy" hétfő reggel kilenckor várható! Szijjasztok!
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
- Kizárólag vidám témákban fog ezentúl utazni, a Nosika témában natyon "rövid" 7 percben mondja el, hogy ostoba módon kiállt mellette, fejet hajtva kér elnézést a Trolloktól
- Szeretné, ha a Trollokon kívül mások is néznék a vlogját és jó lenne ha pár igaz hithű retard nem fenyegetné a Trollokat a kommentekben a jövőben, de a mai vlog alatt még szabad
- A rövid-informatív-szórakoztató-vidám tartalomgyártó kisiparosunk ezentúl minden retardált ismerősét meg fogja kérni, ne terhelje őt szomorú dolgokkal, ne legyen gyeplő a szilaj paripa nyakán.
- A vlog címét adó szerencsétlenkedés 2 percet rabol el az életünkből, megérte a csavarhúzókészletbe beruházni
- E heti VR teszt: PlayStation VR Worlds - megtalálhatta a kuplerájban a 2016-ban vásárolt 30€-s játékát, végignyöködi ahogy cápa támad rá, le a kalappal Herr Schreck előtt, hogy ezeket a kiszűrődő hangokat képes elviselni felár nélkül. Oh, wait!
A gengszteres epizódban láthatóan bejött neki a szivarozás...
Orális örömök a Wedekindstraße-ban

A Shodi-módszer
- Devizás haver jelezte Sodinak, hogy arról volt szó, eltartja őt, amíg nem talál német melót. Sodi szerint ez nem egészen így volt, majd megismétli a Devizás szavait, hogy korlátlan ideig el fogja tartani. ??? Arra épített, hogy Ő majd megmutatja, hogy a reménytelen helyzetben lévő haverjaiból sikeres karriert tud előcsalogatni. Sőt! Egész vállalkozást fog a Devizáshaverre építeni, Ő lesz a referencia munkája Sodinak, hogy lám-lám, igenis lehet szarból várat építeni!
- Erre alapozva bevillannak a gyermekkori vágyálmok, SuperB, Shajátiroda úszómedencével.
- Sodi csak arra haragszik, aki belekakil a medencéjébe és elszabotálja az Ő tökéletes módszerét, amivel karriert lehet építeni. (Prof, hahó!)
- Devizásnak felajánlja, hogy ha január végéig napi 3 önéletrajzos jelentkezést küld el cégeknek, akkor ad még neki pénzt. Novemberben és decemberben 250€-t és a munkakezdés hónapjára még 250€-t, de ha követi a Shodi-módszert és így sem talál melót, akkor a végtelenségig küldi a pénzt. Karácsonyi szezonra elvileg talált már melót, Sodi reméli utána is foglalkoztatják majd.
- Neheztel a retardhadseregére, hogy amikor találkozik velük, őt egyoldalúan lehúzzák, de ő meg nem számíthat az ő segítségükre, például a vlog népszerűsítésében, önző mindegyikük, mint RGL. Elege van az EGST-ből, az Egyoldalú Gazdasági Segítség Tanácsából!
- A Vlog sem tud fejlődni miattuk, elveszik a kreatív energiáit, képtelen 300 feliratkozónál többet felmutatni, a fizetését sem tudja magára költeni, mert állandóan neki kell kisegítenie a retardokat maga körül. Ebből most már elég! Egy év múlva már nem akar ugyanezeken a problémákon rágódni.
- A spórolás magasiskoláját sajátította el a napokban, ezért évi 100€-ért előfizetett az EA Origin Access-re, amivel megannyi újabb játékhoz fér hozzá. További spórolást hoz majd az HTC Vibe és arra is rájött, hogy elég kikölcsönözni a játékokat a Steamről. Herr Schreck fog főzni havi 40€-ért, ami a havi 80€-hoz képest újabb 40€ spórolást hoz. Angela havi 25€-t vág mostantól a Gyagyás fejéhez adócsökkentés címszóval és az eddigi évi 24 nap faszferést kiegészíti egy további nappal, mert a szabadságok számát is növelték.
- Az idei 8 nap szabadságát átviszi jövőre és márciusban Gyöngyi mamával meglátogatják Влади́мир Влади́мирович Пу́тин-t (Vladimir Vladimirovich Putin) Moszkvában, egy hét erejéig. A moszkvai út szervezése újabb vlog témát sejtet.
Következő epizód "ugyanígy" hétfő reggel kilenckor várható! Szijjasztok!
Aggódó ügyfélszolgálatos
Nov 14, 2018 13:05:56
Remélem Hekker Henrik nem használja ki az új wordpress plugin sérülékenységet a wordpress oldalon... Az esprestosok szívbajt kapnának egy hatalmas piton láttán...
Nov 14, 2018 13:05:56
broni
Nov 14, 2018 13:26:43
Broni Borsodban Bulizik!
botlás
Nov 14, 2018 13:26:43
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 14, 2018 13:48:42
x1)
Honnantól kezd a devizás rész? Ez egész egyszerűen hihetetlen, ezt a saját fülemmel akarom hallani.
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 14, 2018 13:53:48
x1)
Na közben meglett 21:00-tól kezd kb.
Egyébként bloginától irigyelte el a helyzetét, állítása szerint ugyan abból a körből indultak 2006-ban, aztán az ebihalfejűből lám milyen sikeres marketinges lett.
A SoDInak a retardkölcsönzés lett volna az új shaját megoldása, amivel predesztinált a világshikerre.
Beszarok.
Egyébként bloginától irigyelte el a helyzetét, állítása szerint ugyan abból a körből indultak 2006-ban, aztán az ebihalfejűből lám milyen sikeres marketinges lett.
A SoDInak a retardkölcsönzés lett volna az új shaját megoldása, amivel predesztinált a világshikerre.
Beszarok.
-
Nov 14, 2018 13:55:48
a sodika karrierepitesi tanacsado iroda eddig remekul teljesit. az elso kuncsaft eddig 4500euro minuszt hozott, amit felfoghatunk hatalmas shikernek, mert 10k eurot is bukhatott volna rajta a sodi.
Nov 14, 2018 13:55:48
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 14, 2018 13:57:50
x1)
Szerintem az egész hitelezés projekt egy hatalmas sikertörténet xD
törzsgyökeres
(
x1)
Nov 14, 2018 13:58:42
x1)
a sodika karrierepitesi tanacsado iroda eddig remekul teljesit. az elso kuncsaft eddig 4500euro minuszt hozott, amit felfoghatunk hatalmas shikernek, mert 10k eurot is bukhatott volna rajta a sodi.
Amúgy ha devizás hajdú talált melót a karácsonyi szezonra, akkor abból nyilván törleszteni fog a sodinak. Mi az új törlesztési céldátum, sneci?
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 14, 2018 14:00:19
x1)
Minden egyes euró elutalásánál az járt a fejében, hogy a hússzorosa fog majd neki visszajönni, a számító zsidónak, a SoDInak.
Szerintem ezeket a fasságokat saját maga se hiszi el, ezt csak magának magyarázza utólag, hogy miért nem volt balfasz.
Egész elképesztő, tényleg összeszedett még egy Sas tanár uras sztorit ez a madár.
Szerintem ezeket a fasságokat saját maga se hiszi el, ezt csak magának magyarázza utólag, hogy miért nem volt balfasz.
Egész elképesztő, tényleg összeszedett még egy Sas tanár uras sztorit ez a madár.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 14, 2018 14:12:28
x6)
Jövő héten
Deficás Hafer
(
x1)
Nov 14, 2018 14:14:32
x1)
abbam az esetben, ha a havi támogatást 350 euróra tudjuk növelni, akkor már akár tavasszal is elkezdhetem a törlesztést havi 10000 forintos részletekben. Amúgy ha devizás hajdú talált melót a karácsonyi szezonra, akkor abból nyilván törleszteni fog a sodinak. Mi az új törlesztési céldátum, sneci?
broni
Nov 14, 2018 14:16:05
sodi, adjá pízt te keci!!!!!!!!!!
Nov 14, 2018 14:16:05
broni
Nov 14, 2018 14:32:03
hajdú futtatni kell mint travikurvát!!!!!!!!!!!!
Nov 14, 2018 14:32:03
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 14, 2018 14:38:57
x7)
Amikor én látogattam Moszkvába, volt hogy egy nővel osztoztam a szállodai duplaágyon. Gondolom, sodi is,mint annó a prágai útján. (motherfucker sodi)
|__o__|
tüdőcske
Nov 14, 2018 14:58:14
Mellékesen ezek a superb-k férnek bele 4500 ajróba sodrák.
suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=12&maxPrice=4500&pageNumber=9&scopeId=C&sfmr=false
suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=12&maxPrice=4500&pageNumber=9&scopeId=C&sfmr=false
Nov 14, 2018 14:58:14
Örebro
(
x17)
Nov 14, 2018 15:55:15
x17)
gyagyås fasz, hallom anyåddal akarsz menni moszkvåba? arra ugyelj, hogy abba az elegåns ferfinadrågjåban utazzon, mint azt koråbban is tette, tudjåk ha megerkeztek a hotelbe es megint egy szobåban fogtok lakni, ki a ferfina csalådban.
te benned tenyleg nem merult fel meg az, hogy igaz a faszod neked sem åll fel, de azert megsem az anyaåddal kellene utaznod, 36 evesen. siralmas egy fasz vagy!
te benned tenyleg nem merult fel meg az, hogy igaz a faszod neked sem åll fel, de azert megsem az anyaåddal kellene utaznod, 36 evesen. siralmas egy fasz vagy!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 14, 2018 15:56:01
x7)
Hajdú emlékezteti, hogy anno szóbeli szerződés köttetett:
Sodi addig tartja el Hajdú Attilát amég nem dolgozik Németországban.
|__o__|
Sodi addig tartja el Hajdú Attilát amég nem dolgozik Németországban.
kábító pitonszag
(
x1)
Nov 14, 2018 16:01:35
x1)
Lecsúszott törökök, orkok között húzni az igát napi 10-12 órában valami pöce melóhelyen messze a hazámtól, hogy aztán este retteghessek a munkásszállón ki rabol ki / próbálkozik be.
vs.
Az agyalágyult haverom pénzén húzogatni nyugalomban otthon a faszt, több ingatlannal a tulajdonomban.
Hát nem is tudom Hajdú hátterével én mit is csinálnék inkább...
vs.
Az agyalágyult haverom pénzén húzogatni nyugalomban otthon a faszt, több ingatlannal a tulajdonomban.
Hát nem is tudom Hajdú hátterével én mit is csinálnék inkább...
broni
Nov 14, 2018 16:06:36
hajdú, de lusta keci !!!!!!!!!!!!
Nov 14, 2018 16:06:36
trendbeli garázdaság
Nov 14, 2018 16:19:24
S02E45 (2/2) Hogy volt...
Lófasz sem sajnos a moszkvai kiruccanásból. Sodi semmilyen nyelven nem beszél, Gyöngyi is valószínűleg gimiben makogott utoljára oroszul. Príma lehúzások lennének pedig, a gátlástalan muszka taxis már a reptérről kivinné őket a világ végére, és mondaná, hogy hándred ajró bek tu sziti. A gyáva korcs pedig fizetne, mint a katonatiszt. Ehhez jön hozzá, hogy Moszkva iszonyú drága. Vagy fizeted az ötcsillagos szállodát, vagy gyalázatosan szart kapsz a pénzedért cserébe, és még át is basznak, ahol érnek. Ha nem beszél valaki felsőfokon oroszul, az meg van lőve ott. Nem a levegő beszélek, sajnos többször is jártam a városban. Simán kifolyna a kezéből 2-3 ezer euró az egy hét alatt, és még így sem garantált, hogy nem putriban fognak lakni. Úgyhogy remélem, most az egyszer nem hazudott a faszverő! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nov 14, 2018 16:19:24
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 14, 2018 16:31:04
x9)
Továbbra sem értem mi ebben a "VR tesztben" a teszt.
Semmi kritika azon kívül hogy "Lyó volty" vagy nem volt lyó, a buyer's remorse meg persze azt fogja vele mondatni, hogy jó volt.
Semmi konstruktív gondolat, semmi értelem.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Semmi kritika azon kívül hogy "Lyó volty" vagy nem volt lyó, a buyer's remorse meg persze azt fogja vele mondatni, hogy jó volt.
Semmi konstruktív gondolat, semmi értelem.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 14, 2018 16:34:59
x9)
"pénzvisszafizetési garancia"
"Ha nincs megelégedve a tanfolyammal akkor visszakapja a pénzt mert bízom a módszeremmel"
Gyagyás! Azt bárki mondhatja hogy nem elégedett és visszakérheti a pénzt!
Gondolkodj púpos!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
"Ha nincs megelégedve a tanfolyammal akkor visszakapja a pénzt mert bízom a módszeremmel"
Gyagyás! Azt bárki mondhatja hogy nem elégedett és visszakérheti a pénzt!
Gondolkodj púpos!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 14, 2018 16:39:18
x30)
mégis ki mással utazzon? hát a skizofrén hajléktalan haverja se mutatkozik vele :)
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™