Miért érdekel? Ráírsz valamelyik álprofiloddal, hogy KASZABLOKKA? LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Elárulom neked, hogy nem egy ember szerkeszti, te holdkóros, hanem többen, és közülük nem egy ismert fideszes megmondóember. Az egyiket lassan két évtizede ismerem, pénteken együtt söröztünk, utólag koccintva az eljegyzésére. Nem tudtam a bulin ott lenni, mert sajnos akkor voltam Ausztriában pihenni a menyasszonyommal.
Nagyon szórakoztató, ahogy itt keménykedsz meg neveket akarsz, de mindenki tudja, hogy a gyerekszobában lezavart őrjöngésnél és a Hasselhoff poszterre recskázásnál többre úgysem vagy képes. Még a szalag mellől is kirúgtak, te migráns, mert büdös volt a munka, és arcoskodtál. Úgyhogy takarodj szépen a berregő maci faszára, amíg szépen mondom!
nszksz.
Andrej Poljucskin. ( Ukrán)
Rabi (V.P.) is meg lett, te is megleszel! Ilyen nagyon egszerű ez! Retard...
nem fatyok balek
A fideszes firkászokat Orbán tartja el a magyar családoktól lopott pénzből, míg a balosokot Soros és a Nyugat, szintén a tőlünk lopott pénzből.
Tőled ki lop pénzt, parazita? Az állam? Dolgozni baszol, csak élősködsz szerencsétlen anyádékon. Ha a magyar állam annyit lopni el az emberektől, amennyit te az anyádéktól, már milliók haltak volna éhen! Azt pedig hogy Soros vagy az országba százmilliárdokat öntő EU hogyan lopná el a lumpen kullancs Boros Lacika pénzét, elképzelni sem tudom.
És mi történik, ha megtudod, ki vagyok? Leírod a senki által nem olvasott facebook oldaladon, hogy szerinted én kommentelek egy nyilvános faszkiverő, szekrénybuzi, náci zsidó oldalára? És leírom, hogy munkakerülő, a szülei életét megnyomorító lumpen vagy? Na és? Egyrészt ez az igazság, másrészt meg túlélem, hogy pár kullancs ostobaságokat írogat rólam. Ha pedig megfenyegetsz engem vagy a családomat, megy érted a meseautó, és személyesen fogok neked elintézni egy elmeszakértői vizsgálatot, aminek te is tudod, hogy életreszóló kaland lesz a következménye egy zárt intézetben. Ha mázlid van, elég gyógyszert kapsz, hogy ne fájjon nagyon az anális tágítás LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nekem úgy is jó, de képet, vagy meg sem történt!
Amúgy tökre vicces, hogy ez a fogyatékos "vezető" nem csak magáról árul el személyes dolgokat, de a PS bandát is feldobta...akikre korábban nem is gyanakodtam, és általa egy nagyobb kép kezd kirajzolódni előttem, a hazai médiaviszonyok sötét bugyrairól.
Ilyenek az igazi barátok, nemde? :))
Hogy is szoktátok mondani, retard retardnak farkasa?!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A Herbálpénzt is ellopja a gonosz Soros, BIZONY!
(erősebb gyógyszerek kellenek, Boros anyuka!)
hát azért hetyetye
Lackó, azt áruld már el, hogy ha tudnád minden egyes trollról, hogy kicsoda, akkor mi történne? Ha tudnád, ki Aristo, vagy kik írják a Tutiblogot, mi történne?
Óvodás szinten fenyegetőzöl, közben pedig a megyehatárt sem lépted át évek óta. Pénzed nincs, kapcsolataid nincsenek, egy gyenge, puhos hülyegyerek vagy emós frizurával. A cipőmet nem törölném beléd, annyira jelentéktelen vagy.
Aristo?
Nagyon szépen köszönöm szépen a tippet! Azt hittem, az csak valami mellékblogger, akitől átvesznek anyagot.
Kiss Endre Farkas Wedekindstraße 22, 10243 Berlin, Németország
Még egyszer kérdezem, mi történne, ha bárkit beazonosítanál? Mondjuk megtudod egy kormánybloggerről, hogy kicsoda. Felnyomod Gyurcsánynál? LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Mégis hogy a faszba tudnál te ártani bárkinek, aki mögött ott a NER? Sőt, bárkinek? Fizikailag tohonya és gyenge vagy. Kapcsolataid nincsenek. Egy ócska munkanélküli mamahotellakó vagy, ezért se pénzed, se pozíciód nincs. Az előéleted alapján mindenki futóbolondnak tart, a szavad kevesebbet ér, mint a bolhafing. Egy tehetetlen senki vagy, akinek nem maradt más, mint hogy az interneten keresztül fenyegetőzik és zaklatja a tisztességes magyar embereket. Takarodj az országunkból, te migráns bűnöző!
Zsír, így hogy bekékült a nickem, már látom az IP címeket.
Tessék, itt van Trendbeli garázdaságé: 127.0.0.1
Ezt írd be a feljelentésedbe, hogy erről az IP-ről érkeztek életveszélyes fenyegetések, bűncselekményre felhívások, és ez rejti a bűnözőt.
De most, hogy megkaptad amit kértél, kérlek te is tartsd be az ígéretedet és takarodj innen örökre!!!
A felcsúti cigány NER-je és törvényei, amelyeket kizárólag azon szempontok alapján alkotott meg, hogy védjék az ő tolvajlásait, énrám nem vonatkoznak. Ő egy senki. A szavazói szintén senkik. Te is egy senki vagy. Felhúztak egy korrupt rendszert a bolygó egy pontján, amelyben a haverjaid révén pozíciót kaptál, és ettől valakinek képzeled magad, pedig nem vagy senki. Te legfeljebb a csicskatudatú birka fideszesek között érezheted magad valakinek, akik behódolnak és nyalnak, hogy jusson nekik is a szajréból.
Így megy ez itt a városban is, és nem értik, hogy velük szemben itt vagyok én, akinek viszont ne kell semmi, pláne nem tőlük. Érted te ezt? Tudod milyen az,veled ellentétben valaki nem bűnöző és nem lehet kilióra megvenni? Retard!
A firkász haverjaid nekem csak arra kellenek, hogy majd rajtuk keresztül jutok el hozzád, és akkor majd megkapod a kérdéseidre a válaszokat.
Aviszontlátásra!
Jól van Lacika, akkor most egy ideig ne nézz több '90-es évekbeli akciófilmet, mert kicsit az agyadra mentek.
Viszont most elmondom neked, milyen forgatókönyvek várnak rád, ha arcoskodsz.
Legenyhébb eset
Elkezdesz egy fenyegetni és zaklatni egy beazonosított trollt a neten. A troll rád hívja a rendőrséget, akik bevisznek, ott pedig elbőgöd magad. A troll jószívű, és ezért beéri egy peren kívüli bocsánatkéréssel, és azzal, hogy feltöltesz egy péküjjünkki videót a facebook oldaladra. Az apád ezután akkorát lebasz neked, hogy a takony menetet vág a nyakadba, a gyógyszeradagodat pedig úgy megemelik, hogy beszélni sem fogsz tudni, de legalább maradhatsz a gyerekszobában.
Reális eset
Elkezded fenyegetni az egyik beazonosított trollt és annak családját a gyerekeiig bezárólag. A troll leutazik Tiszafaszomba, és a szart is kiveri belőled. Ezután feljelent, hogy megtámadtad. Jön az eljárás elmeszakértővel, és bekerülsz egy életre a vigyorgóba.
Rábasztál
A troll nem elégszik meg azzal, hogy rommá ver/veret, és bezárat a vigyorgóba. A kapcsolati hálóját és a pénzét megmozgatva elintézi, hogy minden nap megerőszakoljanak, hogy a legsúlyosabb, közveszélyes elmebetegek közé rakjanak, és hogy olyan gyógyszereket kapjál, amiktől borzasztó hallucinációid lesznek. Emellett olyan médiavisszhangot csinál az ügynek, amiből egy egész ország megismeri a tisztességes, magyar családot zaklató elmebeteget, aki kisállatokat kínoz, és már régóta zaklatja a környezetében élőket, ráadásul pokollá teszi a családja életét.
Ebben az a legszebb, hogy nem is kell nagyon megdolgozni érte. Ha bármikor bíróságra kerülne egy ügyed, akkor garantált az elmeorvosi vizsgálat, és te is tudod, hogy annak mi lesz a vége, ugye Lackó? Na, akkor így fenyegetőzzél, hülyegyerek!
Ez a bejegyzésed is a súlyos fogyatékosságodról árulkodik.
Ezek, amiket itt felsoroltál, olyan dolgok, amelyek egészen biztosan nem fognak bekövetkezni, mert ha "zaklatni" akarnék, már eddig is megtehettem volna...
Lackó, másra meg nem vagy képes. A legtöbb, amit ki tudsz préselni magadból, az üres fenyegetőzés. Egy rendszeresen kondizó nő összecsomagolja a puhos testedet. Fegyvered pedig sosem lesz, mert nem mész át a pszichológiai alkalmasságin. Egy jelentéktelen senkiházi vagy, aki újra és újra ideböfög valamit a nagyerejű nyomozástól kezdve a kaszablokkán át a démoncimbiig. A legreálisabb terved az volt, hogy idős buzik kitartott hímringyója leszel LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Várjuk ki a végét.
Láttam már sokmindent. Lehet, hogy épp jól megy a sorod Orbánék korrupciója révén, de semmi sem tart örökké: egyszer fenn, egyszer lenn... Ilyen nagyon egyszerű ez!
Egyébként ha annyira jelentéktelen vagyok neked, nem értem, miért válaszolgatsz már órák óta a bejegyzéseimre. A ma délutánodat másra sem basztad el, mint arra, hogy nekem irkáltál.
Mert megtehettem, Lackó. Nekem ma is termeli a pénzt a munkám, úgyhogy egy reggeli megbeszélést leszámítva csakkarácsonyi hanukai ajándékokat vásárolgattam. Ezt biorobotként nehéz elképzelni, tudom. Úgyhogy amíg te őrjöngsz a gyerekszobában, én jót szórakozom azon, hogy tudatosítom benned, hogy semmivel nem árthatsz nekem.
A következményektől csak az fél, akinek van vesztenivalója.
Orbánodnak köszönhetően szerencsére egyre többen lesznek azok, akiknek nem lesz már mit veszteniük. Csak azt nem értem, hogy az ilyen, miért a hídról ugrik aztán le. Ezért is nem járok ilyen őket megvédő összejövetelekre, mert ilyenekkel nekem semmi dolgom nincs. Nem az én minőségem az, hogy miután élősködnek rajtam, megaláznak, kirabolnak, vígan éldegélnek a tőlem lopott szajréből, utána még magamat szúrom le, mint egy gyenge szar.
Én már nem vagyok gyenge szar, és ezt nektek köszönhetem, a sok éves zaklatásaitoknak.
Apámmal és anyámmal meg hiába jössz, miután leléptem innen, többet nem látnak, mert nekem a család ma már nem jelent semmit.
Én már nem vagyok gyenge szar, és ezt nektek köszönhetem, a sok éves zaklatásaitoknak.
Apámmal és anyámmal meg hiába jössz, miután leléptem innen, többet nem látnak, mert nekem a család ma már nem jelent semmit.
De, az vagy. Egy puhos, elkényeztetett hülyegyerek vagy, aki még mindig nem képes saját magáról gondoskodni. Anyád főztjét zabálod, anyád házában élsz, ő mossa a szaros, gecis gatyádat, apád pénzén hízik a tokás fejed. Mert még ahhoz is lusta vagy, hogy rendesen dolgozz, és ahhoz is gyenge vagy, hogy egy munkahelyen megálld a helyed. Ideggyenge retard vagy, aki az első kóstolgatásra elkezdett őrjöngeni a melócsában, ki is basztak onnan, mint a macskát szarni.
Az pedig, hogy leírod, hogy a családod nem jelent neked semmit, egészen undorító. Apád és anyád felnevelt, tartotta a hátát a zaklatásaid után, a mai napig, 35 éves felnőtt férfiként ruháznak és etetnek. És te akkor féreg vagy, leírod, hogy már nem jelentek a számodra semmit? Egy igazi szélsőliberális véglény vagy!
szétcsaplak, cigány.
Kemény vagy, nagyon. :))
Japánul nem tudsz esetleg?
Csak héberül.
Jaj ne, és mi van ha neadj Isten valaki beszél egy idegennyelvet?
Ebből is kilátszik a proliságod, hogy a tudást szapulod.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Igen, kedves gazdám, szétrobbantottam trendbeli fejét belülről! Most ott fekszik az asztalra dőlve a tőled ellopott pénzből épült irodájában, minden csupa vér és agyvelő! Hahahaha! Ki legyen a következő áldozat, kedves gazdám? A szlovák ügyvéd? Szőke? Szalai? Szabó?
Na mi van, szokott még kukorékolni a Moszad ügynökkakas? :)))
Te akkor se kerülnél be sehova ha véletlenül valaki a pártodat fogná
Mondja ezt a 35 évesen is a gyerekszobában lakó, gyakorlatilag sosem dolgozó, a szüleire támaszkodó, életképtelen Lacika, aki akkor látott a legtöbbet a világból, amikor villamossal ment el a plázába, mint az urak LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Annyit mondjál már meg, Zsír, hogy miért írsz ide állandóan? Miért van közléskényszered? Senkit nem érdekel az életed tragédiája, az újságírókkal kapcsolatos sérelmeid, a sakkszakkor, a dübbenés, semmi. Ide jársz, idefosod a hülyeségeidet, aztán sírsz, mert a csúnya trollok azt írják rólad, hogy nem mosol hajat. Látszik, hogy nem jársz kocsmába, mert ha járnál, tudnád, hogy ott ennek a töredékéért leverik a plezúrt a fejedről.
Ez valami paródiarovat?
Ki fogná ennek a skizofrénnek valaha a pártját?
te szerencsétlen idióta, itt verted magad, hogy orbánra szavazol, hogy minket idegesíts.
te egy minőségtelen ember vagy, punktum.
Apámmal és anyámmal meg hiába jössz, miután leléptem innen, többet nem látnak, mert nekem a család ma már nem jelent semmit.egy undorító féreg vagy.
Remélem te is!!!!!!!!!!
Szuper Bé meg tüdőcske
Egy kanadai Peruból? Az más.
Szuper Bé meg tüdőcske
Lackó, apád tud arról, hogy miután 30 évet végiggürizett Németországban azért, hogy el tudjon titeket tartani, te így simán megtagadod? Anyád tud arról, hogy miután közel 40 éve mos, főz, vasal, takarít rád, te simán megtagadod? A legmocskosabb liberális fertőben vergődő drogfüggő homoszexuális zsidó hipsterénél is gyengébb a morális integritásod, mondhatni NINCS.
Igen. Logán Pál egy olyan ember akiről érdemes példát venni ha a botrányok kezeléséről van szó.
* ásít *
A muzsikok a Holdról fognak lehugyozni Romániába, egyenesen a kopasz fejedre.
* kacsint *
Sodi szivarozik.
Kedvenc márkája a német "Dickes Ogre"
Meg a Friedrichshainer Lederzigarre ;)
valahogy így tudom elképzelni:
www.tomspinadesigns.com/wp-content/uploads/2017/05/MIB-worm-guys-puppet-restoration-10.jpg
kancsuka kell, muzsik?????????
Vagy mint ahogy te kezelted a Velvetes címlapot XD XD Szerintem neked erősen kuss van, faszverő videók, borotválós vagy inkább erdőben, XXXL-es atléta, masztiparti, beszállnék idősebb párokhoz nézni, ötvenes női láb, swingerklubban pinanyalás, négykezes veretés, félmeztelen főbérlő. Csak a törvény betűje szerint vagy jobb egy pedofilnál, erkölcsileg nem.
Kikérem magamnak! Az összes nagyapám az SS-ben volt tiszt, oda meg 1750-ig visszavezethető tiszta árja származás kell!
Miről beszélsz? Milyen tartozás? Devizáshaver 4000 eurója kintlévőség és ebből csinál majd hússzoros pénzt! SoDInak nem 12 ezres tartozása van, hanem +72 ezren áll!
Mennyi az itthoni tartozása? Mert az még 300-as eurónál is lazán 3,6 milla. Ha így csinálja, hogy évente -4000 ojró, akkor vehetne fel inkább lakáshitelt és építkezhetne itthon belőle.
úgy látom teljes homlokzat felújítás történt a 22-ben.
Csak sejteni lehet, mitől került -12000euró mínuszba Sodi.
Na várjál csak! Nem novemberben jön a karácsonyi bónuszpénz? Mert akkor ez ilyen 3300-3400 euró körüli fizut kell hogy jelentsen.
Szerintem már bekalkulálta, hogy Herr Schreck le fogja nyúlni, mert pl. csövet kell cserélni az asztali szoláriumban.
23 centis.
Ha jól látom, paprikás csirke, rátalalva olcsó lidl raviolira. Lehet, hogy ez is konzerv?
Ez egy 25 eurós hétvégi ebéd a la Schrekk.
Szerző:
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2018 14:59:36
Válasz
(7)
x12)
Válasz
(7)
Helyette van most egy 20centis heg.Balfasz
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 14:59:50
Nevet kértem, nem a faszságodra voltam kíváncsi, meg nem is erre a fogyatékosra a linkelt képem alatt.
Ki szerkeszti a Tutiblogot?
Ki szerkeszti a Tutiblogot?
Miért érdekel? Ráírsz valamelyik álprofiloddal, hogy KASZABLOKKA? LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Elárulom neked, hogy nem egy ember szerkeszti, te holdkóros, hanem többen, és közülük nem egy ismert fideszes megmondóember. Az egyiket lassan két évtizede ismerem, pénteken együtt söröztünk, utólag koccintva az eljegyzésére. Nem tudtam a bulin ott lenni, mert sajnos akkor voltam Ausztriában pihenni a menyasszonyommal.
Nagyon szórakoztató, ahogy itt keménykedsz meg neveket akarsz, de mindenki tudja, hogy a gyerekszobában lezavart őrjöngésnél és a Hasselhoff poszterre recskázásnál többre úgysem vagy képes. Még a szalag mellől is kirúgtak, te migráns, mert büdös volt a munka, és arcoskodtál. Úgyhogy takarodj szépen a berregő maci faszára, amíg szépen mondom!
Dec 03, 2018 14:59:50
broni
Dec 03, 2018 15:01:47
Jobb lesz, ha kitömöd. Amikor hozzák a nyugdíjat, ráadsz egy napszemüveget és kiülteted a kertbe.
nszksz.
Dec 03, 2018 15:01:47
-
Dec 03, 2018 15:02:28
Adjátok ki trendbeli garázdaságot, és zsír lelép innen örökre!
Andrej Poljucskin. ( Ukrán)
Dec 03, 2018 15:02:28
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2018 15:04:35
x12)
Dec 03, 2018 15:04:35
Ha mondjuk a lánchíd közepéről lépne le örökre... Dec 03, 2018 15:04:35
-
Dec 03, 2018 15:04:38
Dec 03, 2018 15:04:38
Protipp Pityu
Dec 03, 2018 15:07:17
Lackó, szerintem húzzál el dolgozni valamelyik NGO-hoz az ukrán kisebbség jogait védeni, Gyuribától vagy a brüsszeli idiótáktól biztos lehet erre pénzt szakítani. Ott végre előadhatnád a traumáidat is, mert ezek itt senkit nem érdekelnek.
Dec 03, 2018 15:07:17
-
Dec 03, 2018 15:08:26
te rohadt házmester, kutyabaszó szerencsétlen, csak anyádat tudod eltenni láb alól. Dec 03, 2018 15:08:26
tyodika
Dec 03, 2018 15:09:54
nem fatyok balek
Dec 03, 2018 15:09:54
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 15:10:43
A fideszes firkászokat Orbán tartja el a magyar családoktól lopott pénzből, míg a balosokot Soros és a Nyugat, szintén a tőlünk lopott pénzből.
Tőled ki lop pénzt, parazita? Az állam? Dolgozni baszol, csak élősködsz szerencsétlen anyádékon. Ha a magyar állam annyit lopni el az emberektől, amennyit te az anyádéktól, már milliók haltak volna éhen! Azt pedig hogy Soros vagy az országba százmilliárdokat öntő EU hogyan lopná el a lumpen kullancs Boros Lacika pénzét, elképzelni sem tudom.
És mi történik, ha megtudod, ki vagyok? Leírod a senki által nem olvasott facebook oldaladon, hogy szerinted én kommentelek egy nyilvános faszkiverő, szekrénybuzi, náci zsidó oldalára? És leírom, hogy munkakerülő, a szülei életét megnyomorító lumpen vagy? Na és? Egyrészt ez az igazság, másrészt meg túlélem, hogy pár kullancs ostobaságokat írogat rólam. Ha pedig megfenyegetsz engem vagy a családomat, megy érted a meseautó, és személyesen fogok neked elintézni egy elmeszakértői vizsgálatot, aminek te is tudod, hogy életreszóló kaland lesz a következménye egy zárt intézetben. Ha mázlid van, elég gyógyszert kapsz, hogy ne fájjon nagyon az anális tágítás LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 03, 2018 15:10:43
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2018 15:11:28
x12)
Dec 03, 2018 15:11:28
Na és most kikerül ez a név is recskaboy flokkja alá kommentben a többi őrjöngéseid közé,balettcipő tolvaj?XD Dec 03, 2018 15:11:28
-
Dec 03, 2018 15:12:15
Ha mondjuk a lánchíd közepéről lépne le örökre...
Amúgy tökre vicces, hogy ez a fogyatékos "vezető" nem csak magáról árul el személyes dolgokat, de a PS bandát is feldobta...akikre korábban nem is gyanakodtam, és általa egy nagyobb kép kezd kirajzolódni előttem, a hazai médiaviszonyok sötét bugyrairól.
Dec 03, 2018 15:12:15
xray
(
x21)
Dec 03, 2018 15:15:10
x21)
takarodj már a dübbenő kurva anyádba, mert unjuk a debil szövegeidet. Amúgy tökre vicces, hogy ez a fogyatékos "vezető" nem csak magáról árul el személyes dolgokat, de a PS bandát is feldobta...akikre korábban nem is gyanakodtam, és általa egy nagyobb kép kezd kirajzolódni előttem, a hazai médiaviszonyok sötét bugyrairól.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 03, 2018 15:20:38
x6)
milyen levelezőlistáról vartyogsz?
tőled milyen pénzt tud ellopni a nyugat meg soros, te szerencsétlen?
tőled milyen pénzt tud ellopni a nyugat meg soros, te szerencsétlen?
A Herbálpénzt is ellopja a gonosz Soros, BIZONY!
(erősebb gyógyszerek kellenek, Boros anyuka!)
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 15:21:43
ostoba okoskodás retard módra blablabla
Lackó, azt áruld már el, hogy ha tudnád minden egyes trollról, hogy kicsoda, akkor mi történne? Ha tudnád, ki Aristo, vagy kik írják a Tutiblogot, mi történne?
Óvodás szinten fenyegetőzöl, közben pedig a megyehatárt sem lépted át évek óta. Pénzed nincs, kapcsolataid nincsenek, egy gyenge, puhos hülyegyerek vagy emós frizurával. A cipőmet nem törölném beléd, annyira jelentéktelen vagy.
Dec 03, 2018 15:21:43
broni
Dec 03, 2018 15:22:16
én csak falusi redneck alkesz vok!!!!!!!!!!!!!!
Dec 03, 2018 15:22:16
-
Dec 03, 2018 15:26:32
Aristo?
Nagyon szépen köszönöm szépen a tippet! Azt hittem, az csak valami mellékblogger, akitől átvesznek anyagot.
Dec 03, 2018 15:26:32
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2018 15:29:32
x12)
A végén még kiderül hogy egy nagy összeesküvés az egész média,bizony.Mindent a NER fizet amit pedig Soros fizet. Amúgy tökre vicces, hogy ez a fogyatékos "vezető" nem csak magáról árul el személyes dolgokat, de a PS bandát is feldobta...akikre korábban nem is gyanakodtam, és általa egy nagyobb kép kezd kirajzolódni előttem, a hazai médiaviszonyok sötét bugyrairól.
-
Dec 03, 2018 15:33:44
Beszédes egyébként, hogy ha annyira utálná egymást a bal- és jobboldali firkászhad, leírták volna a kérésemre a balosok, hogy kik szerkesztik a Tutiblogot, de nem tették, ehelyett fedezik őket.
Dec 03, 2018 15:33:44
-
Dec 03, 2018 15:34:32
Dec 03, 2018 15:34:32
-
Dec 03, 2018 15:35:46
Kiss Endre Farkas Wedekindstraße 22, 10243 Berlin, Németország
Dec 03, 2018 15:35:46
sodrix
Dec 03, 2018 15:38:14
Dec 03, 2018 15:38:14
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 15:38:17
Aristo?
Még egyszer kérdezem, mi történne, ha bárkit beazonosítanál? Mondjuk megtudod egy kormánybloggerről, hogy kicsoda. Felnyomod Gyurcsánynál? LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Mégis hogy a faszba tudnál te ártani bárkinek, aki mögött ott a NER? Sőt, bárkinek? Fizikailag tohonya és gyenge vagy. Kapcsolataid nincsenek. Egy ócska munkanélküli mamahotellakó vagy, ezért se pénzed, se pozíciód nincs. Az előéleted alapján mindenki futóbolondnak tart, a szavad kevesebbet ér, mint a bolhafing. Egy tehetetlen senki vagy, akinek nem maradt más, mint hogy az interneten keresztül fenyegetőzik és zaklatja a tisztességes magyar embereket. Takarodj az országunkból, te migráns bűnöző!
Dec 03, 2018 15:38:17
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2018 15:44:50
x16)
Zsír, így hogy bekékült a nickem, már látom az IP címeket.
Tessék, itt van Trendbeli garázdaságé: 127.0.0.1
Ezt írd be a feljelentésedbe, hogy erről az IP-ről érkeztek életveszélyes fenyegetések, bűncselekményre felhívások, és ez rejti a bűnözőt.
De most, hogy megkaptad amit kértél, kérlek te is tartsd be az ígéretedet és takarodj innen örökre!!!
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2018 15:48:55
x12)
Dec 03, 2018 15:48:55
Beszédes egyébként, hogy ha annyira utálná egymást a bal- és jobboldali firkászhad, leírták volna a kérésemre a balosok, hogy kik szerkesztik a Tutiblogot, de nem tették, ehelyett fedezik őket.
Egy skizofrén elmebeteg retard az bizony jobboldalról és balóldalról nézve is csak egy skizofrén elmebeteg retard.Ilyen nagyon egyszerű ez. Dec 03, 2018 15:48:55
-
Dec 03, 2018 15:50:43
A felcsúti cigány NER-je és törvényei, amelyeket kizárólag azon szempontok alapján alkotott meg, hogy védjék az ő tolvajlásait, énrám nem vonatkoznak. Ő egy senki. A szavazói szintén senkik. Te is egy senki vagy. Felhúztak egy korrupt rendszert a bolygó egy pontján, amelyben a haverjaid révén pozíciót kaptál, és ettől valakinek képzeled magad, pedig nem vagy senki. Te legfeljebb a csicskatudatú birka fideszesek között érezheted magad valakinek, akik behódolnak és nyalnak, hogy jusson nekik is a szajréból.
Így megy ez itt a városban is, és nem értik, hogy velük szemben itt vagyok én, akinek viszont ne kell semmi, pláne nem tőlük. Érted te ezt? Tudod milyen az,veled ellentétben valaki nem bűnöző és nem lehet kilióra megvenni? Retard!
A firkász haverjaid nekem csak arra kellenek, hogy majd rajtuk keresztül jutok el hozzád, és akkor majd megkapod a kérdéseidre a válaszokat.
Aviszontlátásra!
Dec 03, 2018 15:50:43
-
Dec 03, 2018 15:52:07
Te zsir mond mar el amugy sikerelmenytol szeles mosollyal fekszel le a kisszobaban ha idefosol ket harom baromsagot a forumra? Megerte felkelni ha anyadon kettot dubbentesz egy nap? Nem kene megiscsak elmenni dolgozni hogy ne csak a faszveres es a trollvadaszat maradjon? Mit csinalsz ha esetleg megtudod trendbeli azonossagat, osszekarcolod a monitort a nevenel?
Dec 03, 2018 15:52:07
-
Dec 03, 2018 15:54:26
ha bárkit beazonosítanál
Dec 03, 2018 15:54:26
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 16:03:47
unalmas retard fenyegetőzés
Jól van Lacika, akkor most egy ideig ne nézz több '90-es évekbeli akciófilmet, mert kicsit az agyadra mentek.
Legenyhébb eset
Elkezdesz egy fenyegetni és zaklatni egy beazonosított trollt a neten. A troll rád hívja a rendőrséget, akik bevisznek, ott pedig elbőgöd magad. A troll jószívű, és ezért beéri egy peren kívüli bocsánatkéréssel, és azzal, hogy feltöltesz egy péküjjünkki videót a facebook oldaladra. Az apád ezután akkorát lebasz neked, hogy a takony menetet vág a nyakadba, a gyógyszeradagodat pedig úgy megemelik, hogy beszélni sem fogsz tudni, de legalább maradhatsz a gyerekszobában.
Reális eset
Elkezded fenyegetni az egyik beazonosított trollt és annak családját a gyerekeiig bezárólag. A troll leutazik Tiszafaszomba, és a szart is kiveri belőled. Ezután feljelent, hogy megtámadtad. Jön az eljárás elmeszakértővel, és bekerülsz egy életre a vigyorgóba.
Rábasztál
A troll nem elégszik meg azzal, hogy rommá ver/veret, és bezárat a vigyorgóba. A kapcsolati hálóját és a pénzét megmozgatva elintézi, hogy minden nap megerőszakoljanak, hogy a legsúlyosabb, közveszélyes elmebetegek közé rakjanak, és hogy olyan gyógyszereket kapjál, amiktől borzasztó hallucinációid lesznek. Emellett olyan médiavisszhangot csinál az ügynek, amiből egy egész ország megismeri a tisztességes, magyar családot zaklató elmebeteget, aki kisállatokat kínoz, és már régóta zaklatja a környezetében élőket, ráadásul pokollá teszi a családja életét.
Ebben az a legszebb, hogy nem is kell nagyon megdolgozni érte. Ha bármikor bíróságra kerülne egy ügyed, akkor garantált az elmeorvosi vizsgálat, és te is tudod, hogy annak mi lesz a vége, ugye Lackó? Na, akkor így fenyegetőzzél, hülyegyerek!
Dec 03, 2018 16:03:47
-
Dec 03, 2018 16:10:36
Legenyhébb eset
Reális eset
Rábasztál
Legenyhébb eset
Reális eset
Rábasztál
Ezek, amiket itt felsoroltál, olyan dolgok, amelyek egészen biztosan nem fognak bekövetkezni, mert ha "zaklatni" akarnék, már eddig is megtehettem volna...
Dec 03, 2018 16:10:36
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 16:13:52
Lackó, másra meg nem vagy képes. A legtöbb, amit ki tudsz préselni magadból, az üres fenyegetőzés. Egy rendszeresen kondizó nő összecsomagolja a puhos testedet. Fegyvered pedig sosem lesz, mert nem mész át a pszichológiai alkalmasságin. Egy jelentéktelen senkiházi vagy, aki újra és újra ideböfög valamit a nagyerejű nyomozástól kezdve a kaszablokkán át a démoncimbiig. A legreálisabb terved az volt, hogy idős buzik kitartott hímringyója leszel LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 03, 2018 16:13:52
-
Dec 03, 2018 16:19:21
Várjuk ki a végét.
Láttam már sokmindent. Lehet, hogy épp jól megy a sorod Orbánék korrupciója révén, de semmi sem tart örökké: egyszer fenn, egyszer lenn... Ilyen nagyon egyszerű ez!
Egyébként ha annyira jelentéktelen vagyok neked, nem értem, miért válaszolgatsz már órák óta a bejegyzéseimre. A ma délutánodat másra sem basztad el, mint arra, hogy nekem irkáltál.
Dec 03, 2018 16:19:21
újpalotai olvasó
Dec 03, 2018 16:21:12
Lackó, hányas a karod és hányszor vered ki naponta? Egy barátom kérdezi!
Dec 03, 2018 16:21:12
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 16:24:24
Várjuk ki a végét.
Láttam már sokmindent. Lehet, hogy épp jól megy a sorod Orbánék korrupciója révén, de semmi sem tart örökké: egyszer fenn, egyszer lenn... Ilyen nagyon egyszerű ez![quote=-]
Nekem Orbán előtt is jól ment, és utána is jól fog. Mert nem elbocsájtott szalagmunkás vagyok, aki a szüleitől függ, hanem gondolok a jövőre is.
[quote=-]Egyébként ha annyira jelentéktelen vagyok neked, nem értem, miért válaszolgatsz már órák óta a bejegyzéseimre. A ma délutánodat másra sem basztad el, mint arra, hogy nekem irkáltál.
Láttam már sokmindent. Lehet, hogy épp jól megy a sorod Orbánék korrupciója révén, de semmi sem tart örökké: egyszer fenn, egyszer lenn... Ilyen nagyon egyszerű ez![quote=-]
Nekem Orbán előtt is jól ment, és utána is jól fog. Mert nem elbocsájtott szalagmunkás vagyok, aki a szüleitől függ, hanem gondolok a jövőre is.
[quote=-]Egyébként ha annyira jelentéktelen vagyok neked, nem értem, miért válaszolgatsz már órák óta a bejegyzéseimre. A ma délutánodat másra sem basztad el, mint arra, hogy nekem irkáltál.
Mert megtehettem, Lackó. Nekem ma is termeli a pénzt a munkám, úgyhogy egy reggeli megbeszélést leszámítva csak
Dec 03, 2018 16:24:24
-
Dec 03, 2018 16:28:41
Orbánodnak köszönhetően szerencsére egyre többen lesznek azok, akiknek nem lesz már mit veszteniük. Csak azt nem értem, hogy az ilyen, miért a hídról ugrik aztán le. Ezért is nem járok ilyen őket megvédő összejövetelekre, mert ilyenekkel nekem semmi dolgom nincs. Nem az én minőségem az, hogy miután élősködnek rajtam, megaláznak, kirabolnak, vígan éldegélnek a tőlem lopott szajréből, utána még magamat szúrom le, mint egy gyenge szar.
Dec 03, 2018 16:28:41
Dec 03, 2018 16:32:41
recskás nem lenne elég anyádnak a törött vr-sisak karácsonyra? vagy az összegecizett egynadrág? azért a faptop még működik, nem? mondjuk a legjobb ajándék ha a dőrrpe behajthatatlan tartozását rá engedményeznéd.
Dec 03, 2018 16:32:41
Chuck Norris
Dec 03, 2018 16:51:14
Kedves László, mint jó baptista és a magyarok barátja kötelességemnek érzem, hogy segítsek neked. Egyfelől megtisztelő, hogy rajongója vagy a filmjeimnek, másfelől tudnod kell, hogy a filmek cselekményei egyáltalán nem a való életet tükrözik, azok csupán forgatókönyvek eseményei, amelyeknek kizárólagos célja a szórakoztatás. El kell, hogy keserítselek, az életben nem tudsz úgy leszámolni a vélt és valós ellenségeiddel, a rosszfiúkkal, ahogy én tettem a filmekben. Ha ilyeneket teszel, vagy próbálsz, annak súlyos jogi, anyagi és szociális következményei lesznek rád és a családodra nézve. Én azt javaslom neked, inkább a mentális egészséged és a civil életed felépítésére koncentrálj, érj el sikereket az életedben, adj okot arra, hogy büszkék legyenek rád a szüleid, barátaid.
Baráti üdvözlettel!
Chuck
Baráti üdvözlettel!
Chuck
Dec 03, 2018 16:51:14
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 16:51:18
De, az vagy. Egy puhos, elkényeztetett hülyegyerek vagy, aki még mindig nem képes saját magáról gondoskodni. Anyád főztjét zabálod, anyád házában élsz, ő mossa a szaros, gecis gatyádat, apád pénzén hízik a tokás fejed. Mert még ahhoz is lusta vagy, hogy rendesen dolgozz, és ahhoz is gyenge vagy, hogy egy munkahelyen megálld a helyed. Ideggyenge retard vagy, aki az első kóstolgatásra elkezdett őrjöngeni a melócsában, ki is basztak onnan, mint a macskát szarni.
Az pedig, hogy leírod, hogy a családod nem jelent neked semmit, egészen undorító. Apád és anyád felnevelt, tartotta a hátát a zaklatásaid után, a mai napig, 35 éves felnőtt férfiként ruháznak és etetnek. És te akkor féreg vagy, leírod, hogy már nem jelentek a számodra semmit? Egy igazi szélsőliberális véglény vagy!
Dec 03, 2018 16:51:18
broni
Dec 03, 2018 17:00:39
Kedves László, mint jó baptista és a magyarok barátja kötelességemnek érzem, hogy segítsek neked. Egyfelől megtisztelő, hogy rajongója vagy a filmjeimnek, másfelől tudnod kell, hogy a filmek cselekményei egyáltalán nem a való életet tükrözik, azok csupán forgatókönyvek eseményei, amelyeknek kizárólagos célja a szórakoztatás. El kell, hogy keserítselek, az életben nem tudsz úgy leszámolni a vélt és valós ellenségeiddel, a rosszfiúkkal, ahogy én tettem a filmekben. Ha ilyeneket teszel, vagy próbálsz, annak súlyos jogi, anyagi és szociális következményei lesznek rád és a családodra nézve. Én azt javaslom neked, inkább a mentális egészséged és a civil életed felépítésére koncentrálj, érj el sikereket az életedben, adj okot arra, hogy büszkék legyenek rád a szüleid, barátaid.
Baráti üdvözlettel!
Chuck
Baráti üdvözlettel!
Chuck
szétcsaplak, cigány.
Dec 03, 2018 17:00:39
broni
Dec 03, 2018 17:16:08
444.hu/2018/12/03/harom-urhajossal-a-fedelzeten-ujra-elindult-a-szojuz-az-urbe
remélem felrobban, rohadt muzsikok!!!!!!!!!!!!!!
Dec 03, 2018 17:16:08
-
Dec 03, 2018 17:16:19
Dec 03, 2018 17:16:19
evidenciák
Dec 03, 2018 17:22:44
Csak héberül.
Dec 03, 2018 17:22:44
-
Dec 03, 2018 17:23:05
Nagyon elhallgattál... Mi a baj? Fáj a fejed? Elkezdte nyomni belülről valami?
Dec 03, 2018 17:23:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 03, 2018 17:29:31
x9)
Jaj ne, és mi van ha neadj Isten valaki beszél egy idegennyelvet?
Ebből is kilátszik a proliságod, hogy a tudást szapulod.
démoncimbi
Dec 03, 2018 17:31:21
Nagyon elhallgattál... Mi a baj? Fáj a fejed? Elkezdte nyomni belülről valami?
Igen, kedves gazdám, szétrobbantottam trendbeli fejét belülről! Most ott fekszik az asztalra dőlve a tőled ellopott pénzből épült irodájában, minden csupa vér és agyvelő! Hahahaha! Ki legyen a következő áldozat, kedves gazdám? A szlovák ügyvéd? Szőke? Szalai? Szabó?
Dec 03, 2018 17:31:21
-
Dec 03, 2018 17:33:23
Na mi van, szokott még kukorékolni a Moszad ügynökkakas? :)))
Dec 03, 2018 17:33:23
-
Dec 03, 2018 17:36:12
Retard, retard... sosem fogom megérteni, miért gondolják magukról egyesek, hogy miután protekcióval bekerülnek valahová, mindjárt ők lesznek az élet császárai.
Birkák, akik nem sokat tudnak az életről lehet hasra esnek az ilyentől, de szerencsére én a saját szememmel láttam, hogyan basznak szét ún. "középvezetők" egy komplett részleget, majd mutogatnak az alattuk lévőkre, hárítva magukról minden felelősséget. Valami ilyesmi lehetsz te is. Te csak a képzeletedben vagy valaki.
Birkák, akik nem sokat tudnak az életről lehet hasra esnek az ilyentől, de szerencsére én a saját szememmel láttam, hogyan basznak szét ún. "középvezetők" egy komplett részleget, majd mutogatnak az alattuk lévőkre, hárítva magukról minden felelősséget. Valami ilyesmi lehetsz te is. Te csak a képzeletedben vagy valaki.
Dec 03, 2018 17:36:12
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 03, 2018 17:37:13
x9)
Retard, retard... sosem fogom megérteni, miért gondolják magukról egyesek, hogy miután protekcióval bekerülnek valahová, mindjárt ők lesznek az élet császárai.
Dec 03, 2018 17:39:35
miért nem mész már kutyahullát baszni a picsába lacika? valaki tehetne valamit, olyan zsíros a fórum, hogy megcsúszik a kurzor
Dec 03, 2018 17:39:35
trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 17:41:34
Birkák, akik nem sokat tudnak az életről
Mondja ezt a 35 évesen is a gyerekszobában lakó, gyakorlatilag sosem dolgozó, a szüleire támaszkodó, életképtelen Lacika, aki akkor látott a legtöbbet a világból, amikor villamossal ment el a plázába, mint az urak LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 03, 2018 17:41:34
broni
Dec 03, 2018 17:44:27
én már látttam repülőgépet!!!!!!!!!!!!!
Dec 03, 2018 17:44:27
-
Dec 03, 2018 17:44:32
Szét szoktad még tekerni a zuhanyrózsát hogy lehallgatóat keress? :)))) Tudom mit fogsz válaszolni: "a ti fejeteket csavarnám szét, kurva anyád nyenyenye" :)))) Nárcisztikus csicska:))))
Dec 03, 2018 17:44:32
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2018 17:51:38
x37)
Egyre jobban látszik ezen a fórumon - nameg a levelezőlistán -, hogy a bal- és jobboldali firkászok közös maffiát alkotnak ebben az országban.
Az egymással hadakozás, ami a felszínen zajlik a barmok előtt, csupán színjáték, a cél valójában az adófizetők kőkemény lehúzása és a primitív, ősi ösztönök minél nagyobb mértékben való kiélése a tőlük lopott szajréból.
Céljuk továbbá a magyarok megosztása, hogy ezt az állapotot, amelyet sürgősen fel kell valakinek végre számolnia, minél tovább fenntartsák.
Az egymással hadakozás, ami a felszínen zajlik a barmok előtt, csupán színjáték, a cél valójában az adófizetők kőkemény lehúzása és a primitív, ősi ösztönök minél nagyobb mértékben való kiélése a tőlük lopott szajréból.
Céljuk továbbá a magyarok megosztása, hogy ezt az állapotot, amelyet sürgősen fel kell valakinek végre számolnia, minél tovább fenntartsák.
Annyit mondjál már meg, Zsír, hogy miért írsz ide állandóan? Miért van közléskényszered? Senkit nem érdekel az életed tragédiája, az újságírókkal kapcsolatos sérelmeid, a sakkszakkor, a dübbenés, semmi. Ide jársz, idefosod a hülyeségeidet, aztán sírsz, mert a csúnya trollok azt írják rólad, hogy nem mosol hajat. Látszik, hogy nem jársz kocsmába, mert ha járnál, tudnád, hogy ott ennek a töredékéért leverik a plezúrt a fejedről.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 03, 2018 17:53:12
Ez valami paródiarovat?
Dec 03, 2018 17:53:12
xray
(
x21)
Dec 03, 2018 17:53:17
x21)
Orbánodnak köszönhetően szerencsére egyre többen lesznek azok, akiknek nem lesz már mit veszteniük.
te szerencsétlen idióta, itt verted magad, hogy orbánra szavazol, hogy minket idegesíts.
Nem az én minőségem az,.....
te egy minőségtelen ember vagy, punktum.
Škoda Superb
Dec 03, 2018 17:55:38
Remélem te is!!!!!!!!!!
Dec 03, 2018 17:55:38
xray
(
x21)
Dec 03, 2018 17:58:05
x21)
egy amerikai ezredes és egy kanadai is van rajta. remélem felrobban, rohadt muzsikok!!!!!!!!!!!!!!
Škoda Superb
Dec 03, 2018 18:04:18
egy amerikai ezredes és egy kanadai is van rajta.
Dec 03, 2018 18:04:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2018 18:07:47
x37)
Lackó, apád tud arról, hogy miután 30 évet végiggürizett Németországban azért, hogy el tudjon titeket tartani, te így simán megtagadod? Anyád tud arról, hogy miután közel 40 éve mos, főz, vasal, takarít rád, te simán megtagadod? A legmocskosabb liberális fertőben vergődő drogfüggő homoszexuális zsidó hipsterénél is gyengébb a morális integritásod, mondhatni NINCS.
broni
Dec 03, 2018 18:10:57
Remélem te is!!!!!!!!!!
ugy legyen!!!!!!!!!!!!
gy amerikai ezredes és egy kanadai is van rajta.
minek haverkodnak muzsikfajtával........
ugy legyen!!!!!!!!!!!!
gy amerikai ezredes és egy kanadai is van rajta.
minek haverkodnak muzsikfajtával........
Dec 03, 2018 18:10:57
Deficás Hafer
(
x1)
Dec 03, 2018 18:30:34
x1)
Te zsir!
Szerintem kérdezd meg RGL-t, hogy tetszett neki amikor egy fenyegetőzése után éjszaka gépfegyveres kommandósok teperték le a földre.
Nagyon elirigyelted Rolandtól a sittes cigányfaszt, ugye?
Szerintem kérdezd meg RGL-t, hogy tetszett neki amikor egy fenyegetőzése után éjszaka gépfegyveres kommandósok teperték le a földre.
Nagyon elirigyelted Rolandtól a sittes cigányfaszt, ugye?
Och-Kom Taot
(
x3)
Dec 03, 2018 18:36:52
x3)
Na basszus, megvan a következő rövid, informatív, érdekes flokk témája:
SoDI vlogja
46 minutes ago
Majd csinálok egy külön videót arról, hogy Nosika helyében hogyan kezelném ezt a helyzetet. (Hasonlóan ahhoz, mint ahogyan Logan Paul kezelte a sajátját.)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
SoDI vlogja
46 minutes ago
Majd csinálok egy külön videót arról, hogy Nosika helyében hogyan kezelném ezt a helyzetet. (Hasonlóan ahhoz, mint ahogyan Logan Paul kezelte a sajátját.)
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 03, 2018 18:40:06
x9)
SoDI vlogja
46 minutes ago
SoDI vlogja
46 minutes ago
Igen. Logán Pál egy olyan ember akiről érdemes példát venni ha a botrányok kezeléséről van szó.
* ásít *
Elsőéves
(
x3)
Dec 03, 2018 18:42:00
x3)
Sneci meg kéne maradnod ezen a rant-videós vonalon, mert színes és informatív vlogjaidat a lófasz se nézi. Szerintem menj bele mindenféle netes háborúba a nálad sokkal nézettebb youtuberekkel, hidd el ez simán lehet a siker kulcsa a mai netes közegben.
Látod, hogy mindkét kötekedős videót 1000 fölött van. A számok sosem tévednek. :DDD
Fogsz te még engem rajongással szopni
Látod, hogy mindkét kötekedős videót 1000 fölött van. A számok sosem tévednek. :DDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 03, 2018 18:47:36
x38)
Lackó, takarodj innen a picsába, vagy megint jön a faszerdő!!! Azt csicseregték a madarak, hogy mostanában Fentanilban is utazol nemcsak herbálban!! Megint hirdetsz a neten? Vagy csak rendelsz és az óvoda mellett terítesz? Óvatosan csináld, mert a Fentanilra ugranak a kékek. Nem fognak sokat kérdezni, először összetördelik a bordáidat...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
xray
(
x21)
Dec 03, 2018 18:52:39
x21)
Dec 03, 2018 18:52:39
ha volt nála egy cső kukorica, akkor biztos. Dec 03, 2018 18:52:39
Vlagyimir Putyin
Dec 03, 2018 18:54:05
Dec 03, 2018 18:54:05
Népligeti öreg buzeráns
Dec 03, 2018 19:03:51
Ez valami paródiarovat?
* kacsint *
Dec 03, 2018 19:03:51
La Haine
(
x2)
Dec 03, 2018 19:04:33
x2)
A polcon lévő antidepresszáns tabletták mellett feltűnik egy lábkrém, ami arra utalhat, hogy a bőr kiszárad, nincs megfelelő folyadékbevitel, a levegő túl száraz, megint túl van csavarva a fűtés.
Sodi, a főbérlő tud róla?
Iszol eleget? Hol maradnak a sörikék? Esetleg pont az alkohol köti meg a vizet benned?
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Sodi, a főbérlő tud róla?
Iszol eleget? Hol maradnak a sörikék? Esetleg pont az alkohol köti meg a vizet benned?
újszászi csendes többség
Dec 03, 2018 19:08:36
ide ne gyere karácsonyozni sodika. vagy akkor jöjjenek a trollok is.
Dec 03, 2018 19:08:36
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 03, 2018 19:10:32
x9)
Igazán magasztos, értelmiségi háttérre vall a "Funny Stories" Zweisprächig kiadása, illetve az a kommunista időkből ránkmaradt, antikváriumok legmélyebb bugyrából előkerülő "Angol Társalgási" zsebkönyv.
Meg természetesen a parasztvakító "VAN KIRÁLYI ÚT" PONS nyelvtanító csomag.
Meg természetesen a parasztvakító "VAN KIRÁLYI ÚT" PONS nyelvtanító csomag.
többen kérik
Dec 03, 2018 19:32:47
igazán rendezhetnél freakarácsonyt sneci ha már újszászon rontod a levegőt és havi 8k keresel. rÁKkos DőRppével, devizáshaverrel, farkarosszal, molnáreffel, kakás rószával, fórizzsal meg bármelyik barátoddal. ajándékozással, mókás sztorizgatással, folyna a sárkány, anyád főzne valami ünnepit. csúcsot döntenél nézettségben pláne ha élőben adnád öt kamerával, én lájkolnám.
Dec 03, 2018 19:32:47
Stephen King
Dec 03, 2018 19:45:27
A kakas fémes és ocsmány hangja fájdalmasan hatolt be Lackó fülébe, és feszült neki a dobhártyájába. A fiú ordítva fordult ki az ágyából és bömbölve fenyegette a kakast, mutatva hogy tekeri ki a nyakát.
A falról David Hasselhoff nézte gúnyosan, és DJ Bobo poszterjéről megrökönyödve bámulta.
Libsi, fideszes trollok - morogta. - Libsi fideszes trollok. A felgyújtott beletekkel foglak benneteket felakasztani. A kurva anyjátokat.
Lassan elkászálodott a konyhára, ahol édesanyja várta. Az asszony szemén és tarkóján lila foltok a gyakori dübbenésektől. Lackó azt gondolta, hogy az édesanyja a zsidó trollok telefonálgatásai miatt ájult el olyan gyakran. Pedig nyílt titok volt az utcában, amit csak Lackó tudott, hogy gyakran ököllel sújtott az asszony fejére, mikor az egyetlen barátja azt súgta, hogy az édesanyja is az ellensége. Igen, démon cimbi volt a legjobb cimborája. Ő megmutatta neki milyen a világ igaza arca, és mikor eljön az idő, akkor segít neki mindent megtenni.
Az édesanyja elé rakta a bundás kenyeret. Próbálta szeretni a fiát, de a lelke mélyén azt kívánta, hogy bárcsak egy reggel méhének sarja megfulladjon saját hányásától.
Miután megette a bundáskenyeret, felállt.
- Hová mész?
- Sétálni - mondta Lackó.
(Igen, mi köze van hozzá, Lackó. Ő is csak a trollokkal van) súgta egy hang. Érces és kemény, Forgács Péter hangján szólt, mint mindig. Aki megszólaltatta a Mag nyelvén a germán félistent, David Hasselhoffot.
A Tiszavasvári hideg levegő mint egy troll pofonja sújtott végig az arcán.
(Kurvaanyját. Látod Lackó, mindent szétkemtréleztek) suttogta démon cimbi. Folytatta útját.
Elhaladt az óvoda előtt. Egy lágy hang szólalt meg a kerítés mögül. A kerítés mögött egy szőke hajú kisfiú feje emelkedett ki.
- Balerina bácsi! Balerina bácsi!
Lackó megállt és teljes erejéből belerúgott a kerítésbe.
- Anyádba duglak vissza te kis geci!
(Ha felnő, ő is troll lesz) suttogta démoncimbi. A szeme sarkából meglátta hogy az utca másik oldalán egy tagbaszakadt férfi nézi a ténykedését. Valószínűleg a kisfiú apja. Fiatalabb lehetett, mint Lackó. Sikeresebb, de biztos FIDESZ-es pénzen szedte meg magát. Egy kibaszott ösztönlény, amely csak élvezetből baszott teherbe egy nőstényt.
Ő felsőbbrendűbb volt, hála Démoncimbinek. Folytatta az útját, mikor egy ezüstszínű terepjáró száguldott el mellette. Felnézett, és csak ennyit mondott.
- Csak nem? Trollok! Egy troll! - üvöltötte, és futni kezdett.
A következő pillanatba nekiment valakinek. A lába megremegett, a tokája a mandulájához csapódott.
- Hej, izs van a gudjabazsó - motyogta a tagbaszakadt, barna bőrű férfi. - Nya mejél innen
- Nem látod bepizsilt - mondta a kerítésen ülő tizennégy éves kis cigánykölök, aki az öccse lehetett.
- Takarogy - mondta a nagydarab. Lackó folytatta volna útját, mire egy erős marok szorult a vállára. - Kudzsabazsó. Özsezsiroztad a kabátyomat. Na, mosd le. Nyald le.
Megfoglak ölni. Gondolta Lackó, és közelebb hajolt. Lehet, hogy most utóljára aláztál meg. Miután végeztem az egész trollfórummal, te jössz. A véredben fogok fürödni, te GECI!
Nyújtotta a nyelvét.
- Na menjél inen kudzsabazsó. Takarogy
Ellökte, ezzel megadva a kezdőlökést Lackónak. A Tiszavasvári utcán sokan rettegve néztek rá. Elhitték, amit a trollok mondtak. A terepjáró a városháza előtt állt. Egy szakállas férfi szállt ki belőle. Kék farmert és szürke inget viselt. A cipője valódi bőr. Jobb kezében egy Blackberry.
Lackó gyülölte. Megindult. Lelki szemei előtt már látta a fasz trollt maga előtt heverni, lángoló hasüreggel, kiharapott torokkal.
Perceknek tűnt, mire odaért. A szakállas férfi meglepődve nézett rá.
- Gond van, uram?
Lackónak hirtelen érdekesebb volt a cipőorrán lévő kutyaszarfolt. Olyan szép barna volt. Úgy harmonizált a bakkancsa orrával.
- Te... te rohadt troll. Vannak válaszaim, te gec... geci troll.
Előrenyúlt a marka, hogy a troll nyakára kulcsolodjon.
Nem ismersz mi? Ismersz? Melyik vagy? Nyilvános faszkiverő? broni? Esetleg snecigeci? Most véged! - Üvöltötték a gondolatai.
Ekkor papír érintését érezte a markát. Kétezer forintot dugott a tenyerébe a troll.
- Na menjél innen emós drogos, és vegyél valami kaját. És ne zaklass.
Majd később megöllek. Ismerem a pofád!
Megfordult és elbatyogott a Piroska presszó felé.
A falról David Hasselhoff nézte gúnyosan, és DJ Bobo poszterjéről megrökönyödve bámulta.
Libsi, fideszes trollok - morogta. - Libsi fideszes trollok. A felgyújtott beletekkel foglak benneteket felakasztani. A kurva anyjátokat.
Lassan elkászálodott a konyhára, ahol édesanyja várta. Az asszony szemén és tarkóján lila foltok a gyakori dübbenésektől. Lackó azt gondolta, hogy az édesanyja a zsidó trollok telefonálgatásai miatt ájult el olyan gyakran. Pedig nyílt titok volt az utcában, amit csak Lackó tudott, hogy gyakran ököllel sújtott az asszony fejére, mikor az egyetlen barátja azt súgta, hogy az édesanyja is az ellensége. Igen, démon cimbi volt a legjobb cimborája. Ő megmutatta neki milyen a világ igaza arca, és mikor eljön az idő, akkor segít neki mindent megtenni.
Az édesanyja elé rakta a bundás kenyeret. Próbálta szeretni a fiát, de a lelke mélyén azt kívánta, hogy bárcsak egy reggel méhének sarja megfulladjon saját hányásától.
Miután megette a bundáskenyeret, felállt.
- Hová mész?
- Sétálni - mondta Lackó.
(Igen, mi köze van hozzá, Lackó. Ő is csak a trollokkal van) súgta egy hang. Érces és kemény, Forgács Péter hangján szólt, mint mindig. Aki megszólaltatta a Mag nyelvén a germán félistent, David Hasselhoffot.
A Tiszavasvári hideg levegő mint egy troll pofonja sújtott végig az arcán.
(Kurvaanyját. Látod Lackó, mindent szétkemtréleztek) suttogta démon cimbi. Folytatta útját.
Elhaladt az óvoda előtt. Egy lágy hang szólalt meg a kerítés mögül. A kerítés mögött egy szőke hajú kisfiú feje emelkedett ki.
- Balerina bácsi! Balerina bácsi!
Lackó megállt és teljes erejéből belerúgott a kerítésbe.
- Anyádba duglak vissza te kis geci!
(Ha felnő, ő is troll lesz) suttogta démoncimbi. A szeme sarkából meglátta hogy az utca másik oldalán egy tagbaszakadt férfi nézi a ténykedését. Valószínűleg a kisfiú apja. Fiatalabb lehetett, mint Lackó. Sikeresebb, de biztos FIDESZ-es pénzen szedte meg magát. Egy kibaszott ösztönlény, amely csak élvezetből baszott teherbe egy nőstényt.
Ő felsőbbrendűbb volt, hála Démoncimbinek. Folytatta az útját, mikor egy ezüstszínű terepjáró száguldott el mellette. Felnézett, és csak ennyit mondott.
- Csak nem? Trollok! Egy troll! - üvöltötte, és futni kezdett.
A következő pillanatba nekiment valakinek. A lába megremegett, a tokája a mandulájához csapódott.
- Hej, izs van a gudjabazsó - motyogta a tagbaszakadt, barna bőrű férfi. - Nya mejél innen
- Nem látod bepizsilt - mondta a kerítésen ülő tizennégy éves kis cigánykölök, aki az öccse lehetett.
- Takarogy - mondta a nagydarab. Lackó folytatta volna útját, mire egy erős marok szorult a vállára. - Kudzsabazsó. Özsezsiroztad a kabátyomat. Na, mosd le. Nyald le.
Megfoglak ölni. Gondolta Lackó, és közelebb hajolt. Lehet, hogy most utóljára aláztál meg. Miután végeztem az egész trollfórummal, te jössz. A véredben fogok fürödni, te GECI!
Nyújtotta a nyelvét.
- Na menjél inen kudzsabazsó. Takarogy
Ellökte, ezzel megadva a kezdőlökést Lackónak. A Tiszavasvári utcán sokan rettegve néztek rá. Elhitték, amit a trollok mondtak. A terepjáró a városháza előtt állt. Egy szakállas férfi szállt ki belőle. Kék farmert és szürke inget viselt. A cipője valódi bőr. Jobb kezében egy Blackberry.
Lackó gyülölte. Megindult. Lelki szemei előtt már látta a fasz trollt maga előtt heverni, lángoló hasüreggel, kiharapott torokkal.
Perceknek tűnt, mire odaért. A szakállas férfi meglepődve nézett rá.
- Gond van, uram?
Lackónak hirtelen érdekesebb volt a cipőorrán lévő kutyaszarfolt. Olyan szép barna volt. Úgy harmonizált a bakkancsa orrával.
- Te... te rohadt troll. Vannak válaszaim, te gec... geci troll.
Előrenyúlt a marka, hogy a troll nyakára kulcsolodjon.
Nem ismersz mi? Ismersz? Melyik vagy? Nyilvános faszkiverő? broni? Esetleg snecigeci? Most véged! - Üvöltötték a gondolatai.
Ekkor papír érintését érezte a markát. Kétezer forintot dugott a tenyerébe a troll.
- Na menjél innen emós drogos, és vegyél valami kaját. És ne zaklass.
Majd később megöllek. Ismerem a pofád!
Megfordult és elbatyogott a Piroska presszó felé.
Dec 03, 2018 19:45:27
La Haine
(
x2)
Dec 03, 2018 19:47:15
x2)
Sodi te már dohányzol is? Vagy az Ogre szív Chesterfieldet?
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 03, 2018 19:48:55
x9)
Sodi szivarozik.
Herr Schreck
Dec 03, 2018 19:51:42
Sodi szivarozik.
Meg a Friedrichshainer Lederzigarre ;)
Dec 03, 2018 19:51:42
Kémlégy
(
x2)
Dec 03, 2018 19:52:50
x2)
Érthetetlen, hogyan tűri el az ogre a félmeztelen koboldot a konyhában.
Az én kajám közelébe max. szkafanderban mehetne.
Az én kajám közelébe max. szkafanderban mehetne.
Dec 03, 2018 20:01:05
valahogy így tudom elképzelni:
www.tomspinadesigns.com/wp-content/uploads/2017/05/MIB-worm-guys-puppet-restoration-10.jpg
Dec 03, 2018 20:01:05
broni
Dec 03, 2018 20:09:37
kancsuka kell, muzsik?????????
Dec 03, 2018 20:09:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2018 20:10:04
x37)
SoDI vlogja
46 minutes ago
SoDI vlogja
46 minutes ago
Vagy mint ahogy te kezelted a Velvetes címlapot XD XD Szerintem neked erősen kuss van, faszverő videók, borotválós vagy inkább erdőben, XXXL-es atléta, masztiparti, beszállnék idősebb párokhoz nézni, ötvenes női láb, swingerklubban pinanyalás, négykezes veretés, félmeztelen főbérlő. Csak a törvény betűje szerint vagy jobb egy pedofilnál, erkölcsileg nem.
broni
Dec 03, 2018 20:18:25
youtu.be/_NFaieiVIpY
A sírlövész mogyorókat mogyorós rúddal vesznek fel.
A boszorkány a ragadozó karmokkal közeledik a közelben.
A holttestből áradó víz átható a rosszindulatú hatalmakkal.
A mogyoró rúd képes parancsot adni a halottaknak a boszorkány vágyaira. Manapság
a szent imákat nem lehet megállítani
a koporsó oldalán felváltva van a család az elhunyt
félelem nagy a visszatérés a halott ...
bezár holmiját a koporsót fektessük
és, hogy lezárjuk a lélek néhány fekete üröm Hozzáteszik
Ez a gyógynövény csatlakozik az alvilág hatáskörét
Használt után temetés a ház tisztítására Faszénként
füstölőben néhány ruhát a halottból
Kilenc kört a ház körül készültek
További ajándékok az utazáshoz kötődnek a köntösben
Érmék, az ételt és a sót nem szabad elfelejteni
A koporsó pecsétje kalapáccsal és körmökkel
A ház tele van nők súlyos vándorlásával
... a házból végzett A ház
küszöbén a koporsó háromszor
így a lélek elbúcsúzhat a régi otthonától.
Felejtse el és soha többé ne térjen vissza a másik világból.
Sok nappal ez megtörtént, különösen a régi időkben.
A test a sírba temették még nem volt hideg.
Néhány mugwort adnak
az alvilágba hatalmak
Tocleanse a ház
Néhány ruhát a halottak
közül kell tenni
Több ajándékot
kötnek belül egy csomót
nem szabad elfelejteni
a pecsét kalapáccsal és körmökkel
A ház tele van női súlyos vándorokkal
... a házból végzett
A küszöbön háromszor kopog a koporsóval
Tehát a lélek elbúcsúzhat a régi otthontól
Felejtse el és soha ne térjen vissza a másik világból
Sok nap Különösen a régi időkben történt
, hogy a sírban temettetett test még nem volt hideg
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!
A sírlövész mogyorókat mogyorós rúddal vesznek fel.
A boszorkány a ragadozó karmokkal közeledik a közelben.
A holttestből áradó víz átható a rosszindulatú hatalmakkal.
A mogyoró rúd képes parancsot adni a halottaknak a boszorkány vágyaira. Manapság
a szent imákat nem lehet megállítani
a koporsó oldalán felváltva van a család az elhunyt
félelem nagy a visszatérés a halott ...
bezár holmiját a koporsót fektessük
és, hogy lezárjuk a lélek néhány fekete üröm Hozzáteszik
Ez a gyógynövény csatlakozik az alvilág hatáskörét
Használt után temetés a ház tisztítására Faszénként
füstölőben néhány ruhát a halottból
Kilenc kört a ház körül készültek
További ajándékok az utazáshoz kötődnek a köntösben
Érmék, az ételt és a sót nem szabad elfelejteni
A koporsó pecsétje kalapáccsal és körmökkel
A ház tele van nők súlyos vándorlásával
... a házból végzett A ház
küszöbén a koporsó háromszor
így a lélek elbúcsúzhat a régi otthonától.
Felejtse el és soha többé ne térjen vissza a másik világból.
Sok nappal ez megtörtént, különösen a régi időkben.
A test a sírba temették még nem volt hideg.
Néhány mugwort adnak
az alvilágba hatalmak
Tocleanse a ház
Néhány ruhát a halottak
közül kell tenni
Több ajándékot
kötnek belül egy csomót
nem szabad elfelejteni
a pecsét kalapáccsal és körmökkel
A ház tele van női súlyos vándorokkal
... a házból végzett
A küszöbön háromszor kopog a koporsóval
Tehát a lélek elbúcsúzhat a régi otthontól
Felejtse el és soha ne térjen vissza a másik világból
Sok nap Különösen a régi időkben történt
, hogy a sírban temettetett test még nem volt hideg
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!
Dec 03, 2018 20:18:25
púpátmozgató edzés
Dec 03, 2018 20:47:31
A napozós képen mit keres egy cseh sörgyár (Prazdroj) fényképe a falon? Ki rak ki ilyet és miért? Sodi, mesélnél róla?
Dec 03, 2018 20:47:31
broni
Dec 03, 2018 20:49:26
sreck lehet cseh származású.
Dec 03, 2018 20:49:26
Paulaner Oktoberfest Bier
Dec 03, 2018 20:49:34
Azért nincs buziszauna, azért nem fejlődik a flokk kütyükkel, azért nem vesz döluksz verziós szízönpekkeket, mert spórolás van. És így jött össze mínusz 600 euró novemberben. Ilyen fizetés mellett, miközben egy egérlyukban él, legalább havi 1000 eurót kellene tudnia félrerakni úgy, hogy normálisan eszik-iszik.
Tényleg SoDI, nem érdekelne egy fájnensöl kócsing dolog, hogy helyrerakják a pénzügyedet?
Tényleg SoDI, nem érdekelne egy fájnensöl kócsing dolog, hogy helyrerakják a pénzügyedet?
Dec 03, 2018 20:49:34
Dec 03, 2018 21:07:19
A 2019-es Közgazdasági Nobel-emlékdíj indoklása ez lesz:
youtu.be/Ou5go6eEE8s?t=667
0. SoDI-axióma: 100 euró az attól függetlenül rengetegsok pénz, hogy mennyit keresel.
1. Tegyük fel, hogy Neked és Mészáros Lőrincnek is van 100-100 eurótok.
2. Bementek a boltba. Mindketten ugyanannyiért tudtok vásárolni. Tehát Mészáros Lőrincnek is ugyanannyit ér a 100 eurója, mint Neked.
3. Innentől kezdve az, hogy Neked a 100 euró kevesebbet számít, az marhaság! Mert sokat számít!
4. Bónusz jó tanács (a pénzügyi alapismeretek című általános iskolai tantárgy mottója):Gyerekek, vigyázzatok a pénzetekre, akármennyit is kerestek!
youtu.be/Ou5go6eEE8s?t=667
0. SoDI-axióma: 100 euró az attól függetlenül rengetegsok pénz, hogy mennyit keresel.
1. Tegyük fel, hogy Neked és Mészáros Lőrincnek is van 100-100 eurótok.
2. Bementek a boltba. Mindketten ugyanannyiért tudtok vásárolni. Tehát Mészáros Lőrincnek is ugyanannyit ér a 100 eurója, mint Neked.
3. Innentől kezdve az, hogy Neked a 100 euró kevesebbet számít, az marhaság! Mert sokat számít!
4. Bónusz jó tanács (a pénzügyi alapismeretek című általános iskolai tantárgy mottója):Gyerekek, vigyázzatok a pénzetekre, akármennyit is kerestek!
Dec 03, 2018 21:07:19
Herr Manfred Prell
Dec 03, 2018 21:24:21
sreck lehet cseh származású.
Kikérem magamnak! Az összes nagyapám az SS-ben volt tiszt, oda meg 1750-ig visszavezethető tiszta árja származás kell!
Dec 03, 2018 21:24:21
Dec 03, 2018 21:48:09
most lesz három éve, hogy kint van és 12 ezer a tartozása. és három éve mondja, hogy holnaptól spórolás, semmi meggondolatlan impulzusvásárlás.
Dec 03, 2018 21:48:09
Dec 03, 2018 21:53:29
most lesz három éve, hogy kint van és 12 ezer a tartozása. és három éve mondja, hogy holnaptól spórolás, semmi meggondolatlan impulzusvásárlás.
Miről beszélsz? Milyen tartozás? Devizáshaver 4000 eurója kintlévőség és ebből csinál majd hússzoros pénzt! SoDInak nem 12 ezres tartozása van, hanem +72 ezren áll!
Dec 03, 2018 21:53:29
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 03, 2018 21:55:08
x7)
Korábben többen kérték, hogy berlini forumolvasók fényképezzék le a Wedekindstrasse 22 környékét, mert a google street view felvétele már 10 éves.
Egy szorgalmas berlini forumolvasó meg is tette: street view vs 2018

|__o__|

Mr Montana
Dec 03, 2018 21:55:09
Mennyi az itthoni tartozása? Mert az még 300-as eurónál is lazán 3,6 milla. Ha így csinálja, hogy évente -4000 ojró, akkor vehetne fel inkább lakáshitelt és építkezhetne itthon belőle.
Dec 03, 2018 21:55:09
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 03, 2018 21:58:52
Én azt nem értem, hogy hogy a faszban hozott össze megint -600 eurót novemberben? Mire ment már el megint 3000 euró?
Miközben saját bevallása szerint ezerrel spórolt. Még buziszauna se volt.
Dec 03, 2018 21:58:52
-
Dec 03, 2018 22:01:01
Építkezni? Ugyan már ennek a büdösfaszúnak csak internet meg egy kotorék kell ahonnan majd belökik a gödörbe ha megdöglik..
Dec 03, 2018 22:01:01
-
Dec 03, 2018 22:36:00
Korábben többen kérték, hogy berlini forumolvasók fényképezzék le a Wedekindstrasse 22 környékét, mert a google street view felvétele már 10 éves.
úgy látom teljes homlokzat felújítás történt a 22-ben.
Csak sejteni lehet, mitől került -12000euró mínuszba Sodi.
Dec 03, 2018 22:36:00
Herr Schrekk
Dec 03, 2018 22:40:40
A gyagyás által kitenyésztett penész miatt lepergett a homlokzati vakolat, ilyenkor bizony perelni kell
Dec 03, 2018 22:40:40
Dec 03, 2018 22:49:06
Én azt nem értem, hogy hogy a faszban hozott össze megint -600 eurót novemberben? Mire ment már el megint 3000 euró?
Na várjál csak! Nem novemberben jön a karácsonyi bónuszpénz? Mert akkor ez ilyen 3300-3400 euró körüli fizut kell hogy jelentsen.
Dec 03, 2018 22:49:06
Pulykapénz
Dec 03, 2018 23:20:57
Szerintem már bekalkulálta, hogy Herr Schreck le fogja nyúlni, mert pl. csövet kell cserélni az asztali szoláriumban.
Dec 03, 2018 23:20:57
Bumburnyák
Dec 03, 2018 23:24:50
23 centis.
Dec 03, 2018 23:24:50
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 03, 2018 23:30:13
x2)
Mi ez a hányadék, Gyagya?
Alien pörkölt 2.0?

Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Alien pörkölt 2.0?

trendbeli garázdaság
Dec 03, 2018 23:36:36
Alien pörkölt 2.0?
Alien pörkölt 2.0?
Ha jól látom, paprikás csirke, rátalalva olcsó lidl raviolira. Lehet, hogy ez is konzerv?
Dec 03, 2018 23:36:36
Dec 03, 2018 23:54:30
Alien pörkölt 2.0?
Alien pörkölt 2.0?
Ez egy 25 eurós hétvégi ebéd a la Schrekk.
Dec 03, 2018 23:54:30
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™