« 5220 5221 5222 5223 5224 5225 5226 5227 5228 5229 »
1736454 komment.

Szerző: broni Dec 07, 2018 11:09:49
Válasz
(6)
[quote=Deák Bill Gyula]*beszopta*[/quote

vajon a legfeketébb hangú fehérnek néger ízű a farka?
Dec 07, 2018 11:09:49

Szerző: Palvin Barbi Dec 07, 2018 11:13:50
Válasz
(21)
Majd megkóstolom hogy olyan-e vajon, mint Hamiltoné, az beszarás milyen finom és hatalmas ráadásul. Románnal soha nem kezdenék, azoknak egészen pici túrós farka van :(
Dec 07, 2018 11:13:50

Szerző: Deák Bill Dec 07, 2018 11:28:03
Válasz
(15)
broni
[quote=Deák Bill Gyula]*beszopta*[/quote

vajon a legfeketébb hangú fehérnek néger ízű a farka?

Ízre nem kóstoltam ugyan, de méretre biztosan. Itthon amikor senki nem látja, műlábnak használom. Sajnos ezt nyilvánosan nem tehetem meg, érthető okokból, oda marad a mankó.

Na Kőbánya blűz, csá!
Dec 07, 2018 11:28:03

Szerző: tigris Dec 07, 2018 12:20:38
Válasz
(16)
Autismus Maximus
Nem kéne kibannolni az ilyen színvonaltalan alakokat? A baszó is rohadtul unalmas?

egyetértek, ez mégiscsak egy tudományos intézmény.
kurva unalmas az egész barbis, szarós, hamiltonos, baszós vonal.

Dec 07, 2018 12:20:38

Szerző: - Dec 07, 2018 12:39:01
Válasz
(19)
Deák Bill
Ízre nem kóstoltam ugyan, de méretre biztosan. Itthon amikor senki nem látja, műlábnak használom. Sajnos ezt nyilvánosan nem tehetem meg, érthető okokból, oda marad a mankó.

Na Kőbánya blűz, csá!

Deák Bill Gyula - Kőbánya blúz
Kiss Endre Farkas - Berlini bűz
Dec 07, 2018 12:39:01

Szerző: Konyhásnénikarú Impotens Dec 07, 2018 12:50:13
Válasz
(13)
tigris
egyetértek, ez mégiscsak egy tudományos intézmény.
kurva unalmas az egész barbis, szarós, hamiltonos, baszós vonal.
*belepirul a hízelgésbe, elégedett mosoly mellett újabb sárkánysört szisszent*
Dec 07, 2018 12:50:13

Szerző: malaczpörgés Dec 07, 2018 13:09:28
Válasz
(5)
Igazságot a Tolvajkéregetőknek
December 2., 21:48 ·

Sherlock Porks beszél.
Írásos ítélet, bírói bravúr, megjelent könyv.
Nézzétek, vegyétek, olvassátok:
www.youtube.com/watch?v=z6fohDVJ5Cs
Dec 07, 2018 13:09:28

Szerző: malaczpörgés Dec 07, 2018 13:15:33
Válasz
(3)
Interjú ex-tolvajkéregetőkkel III. - Andor
Igazságot a Tolvajkéregetőknek·2018. december 5., szerda
Kérlek, hogy röviden mutatkozz be, és mondd el, hogy kicsoda Bánsági Andor.
Ami a végzettségemet illeti, történész vagyok, de mivel 10 éve online marketing területen dolgozom, a történelem számomra már csak hobbi. Mindig is érdekelt a civil aktivizmus, ugyanis hittem benne, hogy a korrupt és béna állami intézmények szerencsétlenkedését a lelkes és elhivatott civilek valamelyest ellensúlyozni tudják. 2004-ben alapítottam egy tudományos egyesületet „Császári és Királyi Haditengerészet Egyesület” néven, ami az egykori osztrák-magyar haditengerészet történetének kutatásával és népszerűsítésével foglalkozott. Ennek 2010 februárjáig voltam az elnöke, majd az egyesület összeolvadt más társaságokkal, és magasabb szintre lépett. 2010 nyarán részt vettünk az egyetlen magyar kézen megmaradt osztrák-magyar hadihajó, a Lajta monitor felújításában, amire a mai napig nagyon büszke vagyok. Ezenkívül még több más egyesületben és társaságban is tevékenykedtem, illetve tevékenykedek még most is. Sajnos azonban a civil világ se sokkal jobb, mint az állami szektor. Ez is tele van önző és korrupt figurákkal, akik nagy ígéretekkel robbannak be egy társaság életébe, majd miután sikerült megnyerni a többség bizalmát, vagy a saját játszóterükké alakítják az adott egyesületet, vagy csak szétverik és kilopják belőle azt, ami nekik értékes. Nem egy ilyen figurával találkoztam már... Sohasem tudhatod, hogy ki akar majd hátba döfni. A Tolvajkéregetők közt szerencsére nem voltak ilyen alakok, nem is belülről jött a végzet...

Hogyan kerültél kapcsolatba a Tolvajkéregetőkkel és miért csatlakoztál?

Sherlock Porkset még 2007 magasságában ismertem meg személyesen, de már korábban is volt néhány levélváltásunk a Droidzóna kapcsán. A Bombagyáros időkben többször is segítettem neki, illetve egyszer vendégként szerepeltem a Bombagyár Rádióban is. Amikor kitalálta, hogy csalibringával kéne tolvajokat lebuktatni, írt egy körlevelet az akkor már megszűnt Bombagyár kipróbált tagjainak. Természetesen azonnal jelentkeztem, mivel nagyon jó ötletnek tartottam. Végre egy kezdeményezés, ami javítja a közbiztonságot és jogilag sem lehet belekötni.

Milyen szerepet vállaltál a csapatban?

Eleinte nem volt kiemelt szerepem, és csak egy budapesti csapat volt, mivel akkoriban még nem nagyon voltak vidéki tagok. Mentem, amikor tudtam. Aztán amikor úgy döntöttünk, hogy egyesületet alapítunk, elvállaltam a titkári a pozíciót, mert volt már némi tapasztalatom egyesületek szervezésében. Ilyen minőségemben lelkesen küldözgettem a támogatást kérő leveleket az önkormányzatoknak, egészen addig, amíg kiderült, hogy nem fognak minket bejegyezni. Később persze sikerült szervezett keretek közé terelnünk a csapatot, miután a Svájci Fehér Juhászkutya Klub elnöke felajánlotta nekünk, hogy lépjünk be az egyesületbe, és alakítsunk szakosztályt. Ez lett az SFJK Kerékpáros Közbiztonságért Szakosztály. Ebbe már nem tudtak belekötni a bíróságon.

Kérlek, hogy meséld el a legizgalmasabb vagy legérdekesebb bevetést, amiben részt vettél.

Nagyon sok bevetésen voltam, így nehéz megmondanom, hogy melyik volt a legizgalmasabb, de talán a hódmezővásárhelyi volt az, ahol a rendőrök golyóálló mellényben, csőre töltött pisztollyal jöttek ki, mert az önkényes lakásfoglaló neje visítva üvöltötte a telefonba, hogy fejbelőtték a férjét. Természetesen szó sem volt semmi ilyesmiről, csak egy gázpisztoly dördült el, ami nem okozott semmilyen sérülést. De az Instantos bevetéseket is nagyon élveztem, és egyszer még a reptéren is kerestünk tolvajt. Mindezekről írtam is a könyvemben, nem akarom most hosszan részletezni. Viszont volt egy csalizás, amiről az idő rövidsége miatt elfelejtettem írni, így most megragadnám a lehetőséget, hogy meséljek róla.
2014 január végén befejeztük a csalizást az Instantban, így a 4-6-os villamoson vetettük be a Szopofont. (Ez egy speciálisan átalakított okostelefon volt, amit nem lehetett kikapcsolni, és ha a tolvaj nyomogatni kezdte a képernyőt, a telefon előlapi kamerája lefotózta, a képeket pedig továbbította nekünk egy előre megadott e-mail címre. Ezen kívül távolról is lehetett vezérelni: Képet, videót vagy hangfelvételt tudtunk vele csinálni.) Az éjszakai járaton hétvégénte nagyon sok részeg bulizót és turistát zsebeltek ki, több banda is működött (és működik valószínűleg még most is) a vonalon. Ha jól emlékszem, 2014 február 7-én vagy 8-án este (tehát egy pénteki vagy szombati éjszakán) találkoztunk a Móricz Zsigmond körtéri McDonald’s-ban. Az volt a terv, hogy az egyikünk felül a villamosra egy válltáskával, aminek az oldalzsebéből kilóg a Szopofon, majd alvást színlel. Elmegy a Széll Kálmán térig, majd ugyan így vissza is jön, majd egy másik csapattag leváltja. Ezt addig csináljuk, amíg el nem lopják a telefont, a többiek pedig a McDonald’s-ban várakoznak a riasztásra.
Az első ember, aki ment egy kört, én voltam. Leültem az egyik ajtó melletti ülésre, nekidőltem az ablaknak, és úgy csináltam, mintha aludnék. A villamos belseje felé eső vállamon volt a táska, benne a félig kilógó telefonnal. Az út végül eseménytelenül telt el. Egy alkalommal ugyan megálltak mellettem a BKV biztonsági őrei, az egyikük pedig meg is jegyezte, hogy „Na, itt a következő madár, akit kizsebelnek...”, de az már nem jutott eszébe, hogy felébresszen, mert kilóg a telefonom. Ezután egy másik srác leváltott, majd tovább ücsörögtünk a McDonald’s-ban. Talán egy óra is eltelt, mire jött a riasztás, hogy ellopták a telefont. Gyorsan beugrottunk az egyikünk kocsijába, és a Blaha felé vettük az irányt, mivel onnan jött a jel. A tolvaj a Népszínház utca elején sétált, végül a Népszínház és a Víg utca sarkán kaptuk el. Körbeálltuk, és megkértük, hogy várja meg velünk a rendőröket. Egy cingár, alacsony cigánygyerek volt, és ahogy később kiderült, ő nem a tolvaj volt, hanem a banda feje. Nem volt agresszív, nyugodtan megvárta velünk a zsarukat. Tudta, hogy most ő húzta a rövidebbet, és ha balhézik, csak rosszabbul jár. Később visszahallgattuk a telefon által felvett beszélgetését a tolvajjal, amit a YouTube csatonánkon meg tudtok hallgatni ( youtu.be/76SRlbJiUoA ). Egy érdekesség még a fickóval kapcsolatban: A bal fülének a felső karimája vízszintesen le volt vágva. Az egyik követőnk szerint ilyen csonkítások gyakran előfordulnak a cigány bandák közt, ha valamilyen okból összekülönböznek.

Kaptatok bármilyen támogatást az önkormányzattól vagy bármelyik állami szervtől?

Nem, semmit. A XII. kerületi önkormányzat ugyan felajánlott nekünk 200 000 Ft-ot, de pár héttel később küldtek egy másik levelet, amiben közölték, hogy visszavonják a támogatást, mert megtudták, hogy a Tolvajkéregetőket Sherlock Porks szervezi. Köszönjük meg Pokorni Zoltán polgármester úrnak ezt a kedvességet. Erről az emberről csak annyit, hogy 2006-ban a Zöld Párt tizenéves aktivistáit cigány verőemberekkel kergette el a lakossági fórumáról. (Erről bővebben itt: kuruc[pont]info/r/2/574/ )

Érte bármilyen politikai indíttatású támadás a csapatot, vagy téged?

Engem személy szerint nem, a csapatot annál inkább. Az egy dolog, hogy a legtöbb hírportál egyszerűen nem volt hajlandó írni rólunk, vagy csak és kizárólag negatív kontextusban (index), viszont volt olyan is, amelyik mindent megtett, hogy lejárasson minket. Szlazsánszky Ferencre és a Hetek c. magazinra gondolok. Ebben a szennylapban jelent meg rólunk egy "leleplező" írás "Fantomkommandó" címmel, amihez a feltört szerverünkről származó anyagokat is felhasználtak, persze alaposan kiforgatva. Sajnos van hazánkban egy társadalmi csoport, ami a világtól teljesen szeparáltan él, de mindeközben meg van győződve róla, hogy mindenhez értenek, és egyes-egyedül ők képviselik az igazságot a "fasiszta" magyarokkal szemben. Ebben leginkább az a szomorú, hogy az elvbarátaikon kívül is vannak olyanok, akik hitelt adnak a szavaiknak.

Milyen volt a tolvajok etnikai összetétele? Nem vádoltak titeket rasszizmussal?

Kit érdekel, hogy milyen származású egy tolvaj? Szerintem a statisztikai hivatalon kívül senkit sem. Egy bicikli nem lesz kevésbé ellopva csak azért, mert mondjuk egy magyar, vagy egy kínai vitte el. Egyébként a tolvajoknak nagyjából a fele volt nem magyar származású. És itt most nem csak cigányokról van szó, mert fogtunk arab, vietnámi és olasz tolvajt is. A mi szempontunkból teljesen mindegy a származás.
Természetesen vádoltok minket rasszizmussal, de ez csak a fent említett rétegre volt jellemző. Az emberek (és az alacsonyabb beosztású rendőrök is) örültek, hogy végre van egy társaság ami hatékonyan száll szembe a tolvajokkal, és Budapest (illetve a többi város, ahol működtünk) egy kicsit biztonságosabb lett. Napi szinten számos megkeresést kaptunk, hogy menjünk és segítsünk, nem csak lopási ügyekben. Egy idő után jobban bíztak bennünk, mint a rendőrségben. Ezért is kellett minket eltaposni.

Milyen kapcsolatot sikerült kialakítani a helyi rendőrökkel, hogy álltak a Tolvajkéregetőkhöz?

Ahogy említettem, az alacsonyabb beosztású rendőrök szerettek minket, és jó kapcsolatot ápoltunk velük, főleg a VIII. kerületben és Debrecenben. Egyedül a IX. kerületi rendőrök viselkedtek velünk rendkívül aljasan, miután egy tolvaj hazudozásai alapján Sherlock Porkset (és két másik srácot) előállították és előzetesbe helyezték. (Erről bővebben a második évad első részében: youtu.be/jmS4ze2V4Xc ) Hasonló dolog történt Budakeszin is, ahol csak azért indítottak eljárást ellenünk, hogy fedezhessék a kollégájukat, aki elfelejtette kiküldeni a rendőrjárőrt a segélyhívásunk után.

Mennyire tudtátok visszaszorítani a kerékpárlopásokat?

Változó mértékben, de mindenütt jelentősen csökkent a lopások száma, ahol tevékenykedtünk. Debrecenben például teljesen megszűntek az ilyen jellegű bűncselekmények. Mivel sok esetben körözött bűnözőket, vagy visszaesőket sikerült kivonni a forgalomból, így általánosságban is visszaesett a vagyon elleni bűncselekmények száma. Sajnos azonban sok esetben a bírók vagy az ügyészek nagyobb ellenségnek bizonyultak, mint maguk a tolvajok, mert rendszeresen "leértékelték" a csalibringánkat, csak hogy kisebb súlyú bűncselekménnyel lehessen megvádolni az elkövetőt és ne kelljen letöltendő börtönbüntetést kiszabni rájuk. Elképzelhetjük mennyi visszatartó ereje van egy tolvaj számára a pénzbüntetésnek, vagy pár nap közmunkának. Miután kijöttek a bíróságról ott folytatták, ahol abbahagyták.

Mit gondolsz, ha nem lett volna az ominózus budakeszi eset, lett volna jövője a Tolvajkéregetőknek? Szerinted meddig fejlődhetett volna a mozgalom?

Én úgy gondolom, hogy komoly jövő állt volna előttünk, ha önkormányzatok is támogatnak minket. Abban a formában viszont, ahogy működtünk, nagyjából elértük a lehetőségeink határait. Nagyon sok embertől kaptunk ugyan kisebb vagy nagyobb adományt, de milliomosok nem álltak be mögénk. A lopás nem az ő problémájuk. Mi a kisember hősei voltunk, a magyar "Bosszúállók". Persze a jó értelemben véve.
Voltak olyan terveink is, hogy autó- és robogótolvajokra is vadászunk majd, de csak öreg autókat (egy régi Citroent és egy ős Skodát) ajánlottak fel nekünk, amikkel nem lett volna érdemes csalizni, mert az eltulajdonlásuk csak kisértékű (egyik autó értéke sem érte el az 500 000 Ft-ot) lopás lett volna.

A kerékpártolvajok után mi lett volna a következő szint? Esetleg autótolvajok?

Ahogy említettem, nem csak bringatolvajokat fogtunk, hanem a Szopofon és a Loptop segítségével zsebtolvajokat is lebuktattunk. Én anno forszíroztam, hogy az autótolvajokra is menjünk rá, de erre nem volt lehetőségünk a már említett anyagi okok miatt. Másrészt az autólopások egy részét már nem piti tolvajok követik el, hanem komolyabb bűnbandák, akik orgazdákkal, kereskedőkkel, meg szervizekkel dolgoznak együtt, és el tudom képzelni, hogy a vannak köztük olyanok is, akik politikai kapcsolatokkal is rendelkeznek. Ebben azért már komolyabb kockázat lett volna.

Megbántad, hogy Tolvajkergető lettél? Mit csinálnál másként, ha most kezdenéd ezt az egészet?

Nem bántam meg, mert nem érzem úgy, hogy hibáztam volna.

Mint a Tolvajkéregetők elleni per IV. rendű vádlottja, hogy élted meg az üldöztetést, milyen hatással volt az életedre?

Az eset után Sherlock Porks kivételével mindenkit szabadon engedtek, ráadásul engem (valamint a II. és III. rendű gyanúsítottat) csak garázdasággal vádoltak meg. Azt tudtuk, hogy a Tolvajkéregetőknek vége, és Sherlock Porkset ki akarják vonni a forgalomból, de mi akkor jöttünk rá, hogy vele együtt mi is megyünk a lecsóba, amikor egymás után többször is megváltoztatták a gyanúsítást, és a garázdaság mellett már a súlyos testi sértés és az önbíráskodás vádját is megkaptuk. Személy szerint engem ez elég komolyan megviselt: Gyomorideget kaptam, a párkapcsolatom tönkrement. Éveket vettek el tőlem ezzel az üggyel, és még mindig nincs vége. Ha nem áll mellénk senki, ha nem kaptunk volna olyan sok adományt és biztatást, biztosan nem tudtuk volna végigcsinálni az elsőfokot. Ezúton is köszönöm az Erő és Elszántságnak, az Identitás Generációnak, Puzsér Róbertnek, és a rajongóinknak, hogy anyagilag is és erkölcsileg is támogattak minket. Ezen kívül még szeretnék köszönetet mondani az azóta már sajnos megszűnt Magyar Nemzet és Polgár Portál munkatársainak is, hogy elfogulatlanul tudósítottak az ellenünk zajló eljárásról. A mai viszonyok közt ez bátor tett volt.
Szerinted van még értelme aktivistáskodni Magyarországon? Mit üzennél azoknak, akik most kezdenének bele valami hasonlóba, vagy csak egyszerűen szeretnének változtatni az őket körülvevő világon?
Egyrészt szerintem még lehetne folytatni a Tolvajkéregetőket, de sokkal nagyobb körültekintéssel, és csak vidéken. Másrészt én már biztosan nem fogok ilyesmivel foglalkozni. Már 3,5 évet vettek el az életemből ezzel az üggyel, és még nagyon messze van a vége. Családot szeretnék alapítani, nem tolvajokat kergetni. Persze ha valaki indítana egy új csapatot, szívesen segíteném a tapasztalataim átadásával. De maximum ennyi.
Aki pedig bármilyen aktivizmusba szeretne fogni, először is ismerje meg a világot, amiben él, és alaposan mérje fel a lehetőségeit. Ezzel kapcsolatban két szempontot mérlegeljen:
1, A huszadik század során fokozatosan felbomlott az a társadalmi szerződés, ami az elit és a francia forradalom után kialakult új (jogi és gazdasági) középosztály között köttetett. Az általános választójog megadásával és a jóléti állam létrehozásával a nyugati országok vezetői a legalsóbb rétegekkel, a harmadik renddel kötötték újra ezt a társadalmi szerződést, a középosztály pedig mindenütt harapófogóba került. Ennek elsősorban az az oka, hogy a harmadik rend képtelen megszervezni önmagát, így könnyen uralható, míg a középosztály mindig is sokkal öntudatosabb volt, és megvan benne a képesség, hogy a régit leváltva egy új elitet termeljen ki önmagából. Mivel a nyugati civilizáció államaiban ezt a régi középosztályt (heteroszexuális) fehér férfiak alkották, az elit minden más társadalmi csoportot támogat és privilegizál, miközben a fehér férfiakat démonizálja. Azért támogatják a feminizmust, a bevándorlást és a kisebbségeket, mivel ezekkel lehet sakkban tartani a középosztályt. (Persze most nagy általánosságokban beszélek, de a folyamatokat kell látni.)
Magyarország persze (mint mindig) egy kicsit speciális eset, hiszen az utóbbi időben több olyan intézkedés is történt, ami látszólag gazdaságilag és kulturálisan is a középosztályt erősíti (Nemzeti dohányboltok osztogatása, CSOK, devizahitelesek megmentése, a bevándorlással és a genderizmussal szembeni fellépés, stb.), valójában azonban a feudális viszonyokhoz való visszatérés történik, hiszen mindezek többsége az államhoz (pontosabban a párthoz) való hűséget, a kiszolgáltatottságot erősítik. A Tolvajkéregetőket alsó-középosztálybeli férfiak alkották, akik nagyon is a bőrükön érezték ennek az új világrendnek a szorítását. A hatalom szemében azonban több "bűne" is volt a Tolvajkéregetőknek: alulról szerveződtünk, népszerűek voltunk, és hatékonyabbak, mint a rendőrség. Nevetségessé és hiteltelenné tettük a hatóságokat, amit nem tűrhettek. Ledaráltak minket, de a problémát, ami életre hívott minket, nem oldották meg. Miért? Mert a tolvajok soha nem fogják megszervezni magukat az állammal szemben, a Tolvajkéregetőket azonban öntudatos fiatalok alkották, akiknél nincs félelmetesebb ellenség a hatalom számára. Az a társadalmi csoport, amelyik meg tudja szervezni magát, azzal tárgyalni kell. Amelyik nem, az bármire felhasználható. Akár arra is, hogy a többséget sakkban tartsák vele. Ilyenek a tolvajok is. Amíg arra figyelsz, hogy ne lopjanak meg buszon, vagy bárhol másutt, addig se tudsz az elittel foglalkozni.
2, Az állam szolgálata manapság már nem jelent akkora presztízst és megbecsülést, mint régen. A versenyszféra ma sokkal vonzóbb, és jóval több lehetőséggel kecsegtet, de csak a tehetségesek számára. Az állami szféra, a hivatalok tele vannak olyan emberekkel, akik a versenyszférában nem tudnák megállni a helyüket, mert tehetségtelenek, és nélkülöznek mindenféle kezdeményezőkészséget. Ezeknek az embereknek a kisebbrendűségi érzéséből fakadó bosszúvágyát és gáncsoskodását soha nem lehet alábecsülni. Valójában ez a szürke hivatalnokréteg jelenti a deep state-et, ami minden értelmes kezdeményezést megöl, vagy eltorzít, ami az állami vagy civil szférából jönne. Ez az aktatologató társaság már réges-rég levált a társadalomról, és csak önmagáért van. Újabb és újabb értelmetlen szabályokat találnak ki, csak hogy még több ügyet generálhassanak, ezzel is igazolva a létezésüket. A jóléti állam csöcsein csüngő szerencsétlenek mellett a gigantikus állami apparátus az, ami miatt mindent meg kell adóztatni, és minden egyes mozdulatra illetéket kell kiróni. Politikusok jönnek és mennek, ez a réteg viszont állandó. Aki nem hiszi, olvasson Kafkát, száz éve is így mentek a dolgok. Ha valaki igazi változást akar, ne csak az elitet akarja elkergetni, hanem a bürokrácia lebontása mellett is álljon ki.
2018. 12. 02. Budapest.
Dec 07, 2018 13:15:33

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 07, 2018 13:17:34
Válasz
(5)
malaczpörgés
Igazságot a Tolvajkéregetőknek
December 2., 21:48 ·

menj a picsába a hirdetéseddel!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Dec 07, 2018 13:17:34

Szerző: - Dec 07, 2018 13:25:07
Válasz
(28)
A kurva anyádat malaczpörgés. A mellékretardok egyik legaljább verziója vagy.

Ja és még nem lett letiltva egyik facebook fiókom se, hol a nagyerejű nyomozás te két keréken guruló retard?
Dec 07, 2018 13:25:07

Szerző: - Dec 07, 2018 13:43:38
Válasz
(5)
xray
menj a picsába a hirdetéseddel!

Nincs erre megoldás hogy ezt a faszt kirakják? Hol van ilyenkor a vasgnóm?

Nem a TK-s faszságok miatt járok ide, de mostanában tele van a fórum ezzel a pöccsel és a tomfasz szopó kommentjeivel. Ez netán maga a perui cipőrém lenne?
Dec 07, 2018 13:43:38

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 07, 2018 14:14:19
Válasz
(1)
-
Nincs erre megoldás hogy ezt a faszt kirakják? Hol van ilyenkor a vasgnóm?

Nem a TK-s faszságok miatt járok ide, de mostanában tele van a fórum ezzel a pöccsel és a tomfasz szopó kommentjeivel. Ez netán maga a perui cipőrém lenne?

vezető szoftverfejlesztő, hahó!

and szopófantom in Toronto
hát azért hetyetye
Dec 07, 2018 14:14:19

Szerző: broni Dec 07, 2018 14:23:10
Válasz
(2)
mi etz a hosztúbjsztos stzar??????????????
Dec 07, 2018 14:23:10

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Dec 07, 2018 14:23:53
Válasz
(6)
Schwezoff Dávid
vezető szoftverfejlesztő, hahó!

and szopófantom in Toronto

and fishsheperd
Dec 07, 2018 14:23:53

Szerző: broni Dec 07, 2018 14:35:48
Válasz
(3)
[quote=broni][quote=Deák Bill Gyula]*beszopta*[/quote

vajon a legfeketébb hangú fehérnek néger ízű a farka?[/quote

ezt kamu, ál -broni....még mindig jáérnsk ide.,meg kell őlni a családjukat.
Dec 07, 2018 14:35:48

Szerző: broni Dec 07, 2018 15:08:15
Válasz
(4)
macron, orbán, lógni fogtok buzik!!!!!!!!!!!!!!
Dec 07, 2018 15:08:15

Szerző: broni Dec 07, 2018 15:16:03
Válasz
(3)
free tzigány hunter!respect hero!!!!!!!!!!
Dec 07, 2018 15:16:03

Szerző: - Dec 07, 2018 15:51:10
Válasz
(2)
hol vannak a régi professzorok?
Dec 07, 2018 15:51:10

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Dec 07, 2018 15:58:26
Válasz
(13)
kaufmannál a kalitkában, de nem akarnak dalolni
Dec 07, 2018 15:58:26

Szerző: - Dec 07, 2018 15:58:57
Válasz
(6)
-
hol vannak a régi professzorok?

Kisporos elásta őket
Dec 07, 2018 15:58:57

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33315x16) Dec 07, 2018 16:00:26
Válasz
(6)
démoncimbi
Már meg is kaptam az utasítást, hogy mentálisan azonnal pusztítsam el az összes hosszú hajú, szakállas férfit.

Okés démoncimbi. Slayer koncerten találkozunk. Neked ismerős terep lesz.
Dec 07, 2018 16:00:26

Szerző: broni Dec 07, 2018 17:40:53
Válasz
(5)
őljetek!!!!!!!!!!!!fegyverbe+!!!!!!!!!!!!!
Dec 07, 2018 17:40:53

Szerző: - Dec 07, 2018 17:42:00
Válasz
(13)
sodika a kurva anyád szopbki
Dec 07, 2018 17:42:00

Szerző: Och-Kom Taot (Snecológus-pontszám: 7602x3) Dec 07, 2018 17:51:53
Válasz
(12)
Sodi, rossz hír, újabb konkurencia! A malac a legújabb TK videó végén sejtelmesen arról beszél, hogy lehet elkezd vlogolni, majd linkeli a saját nevén futó új csatornáját. Pár nap után máris van közel 10x annyi feliratkozója mint neked :D
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Dec 07, 2018 17:51:53

Szerző: broni Dec 07, 2018 18:03:54
Válasz
(4)
[quote=-]sodika a kurva anyád szopbki[/quote
enyim is!!!!!!!!!!!!!
Dec 07, 2018 18:03:54

Szerző: Deficás Hafer (Snecológus-pontszám: 3698x1) Dec 07, 2018 18:11:47
Válasz
(5)
Och-Kom Taot
Sodi, rossz hír, újabb konkurencia! A malac a legújabb TK videó végén sejtelmesen arról beszél, hogy lehet elkezd vlogolni, majd linkeli a saját nevén futó új csatornáját. Pár nap után máris van közel 10x annyi feliratkozója mint neked :D
fannikah-nak a 6 videójával, egy éves inaktivitással is ötször annyi feliratkozója van.
Dec 07, 2018 18:11:47

Szerző: Deficás Hafer (Snecológus-pontszám: 3698x1) Dec 07, 2018 18:13:36
Válasz
(1)
Dec 07, 2018 18:13:36

Szerző: - Dec 07, 2018 20:03:05
Válasz
(11)
Autismus Maximus
Rohadj meg Sodi, majdnem azt írtam most egy ügyfélnek, hogy nem feltétlenül nem.

Még mindig jobb, mintha azt írtad volna neki, hogy basztál, vagy hogy küldjön termékmintát a szarából.
Dec 07, 2018 20:03:05

Szerző: broni Dec 07, 2018 20:12:15
Válasz
(4)
jóéjszakcct!!!!!!!!!!
Dec 07, 2018 20:12:15

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 07, 2018 22:46:10
Válasz
(4)
mindenki sabbatot tart?
Dec 07, 2018 22:46:10

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 07, 2018 23:52:46
Válasz
(4)
0 látogató online.
ilyet sem láttam még.
Dec 07, 2018 23:52:46

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14778x7) Dec 08, 2018 00:07:08
Válasz
(16)
A nagy "forum látogató online" mutató a trollok polcán levő öreg tableten nullát mutat!
Sodi meghekkelte, hogy ezzel vigyen be egy ütést a trolloknak.
|__o__|
Dec 08, 2018 00:07:08

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 08, 2018 01:08:59
Válasz
(6)
púp-orr-sérv-fogász
A nagy "forum látogató online" mutató a trollok polcán levő öreg tableten nullát mutat!
Sodi meghekkelte, hogy ezzel vigyen be egy ütést a trolloknak.

Vagy tiszafaszomon épp nagyerejű kiberhadművelet indult.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Dec 08, 2018 01:08:59

Szerző: fonatkoszás Dec 08, 2018 01:10:41
Válasz
(4)
Budai-úrifiú
Vagy tiszafaszomon épp nagyerejű kiberhadművelet indult.

Rendőrségi tükörfórum a malacz nagyerejű nyomozásához
Nemzeti hős vok, jah.
Dec 08, 2018 01:10:41

Szerző: 181-perces várakozási idő Dec 08, 2018 01:18:56
Válasz
(11)
Az nagyon jó.
Dec 08, 2018 01:18:56

Szerző: töppedt buzigolyók Dec 08, 2018 08:41:25
Válasz
(7)
mi történt? 181 perces várakozási idő, a regisztrált accounttal belépni nem enged. Valaki állított a Vasgnómon? Ezért volt tegnap 0 látogató. Telefonról úgy ahogy működik, gépről nem.
Dec 08, 2018 08:41:25

Szerző: broni Dec 08, 2018 09:10:56
Válasz
(5)
dósa baszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 08, 2018 09:10:56

Szerző: - Dec 08, 2018 10:40:33
Válasz
(10)
Nem sokára már bácsiznak a csitrik. Mi lesz a megszólításod?

Bandi bácsi? Endre bácsi? Sodi bácsi?

Dec 08, 2018 10:40:33

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 08, 2018 10:54:03
Válasz
(9)
-
Nem sokára már bácsiznak a csitrik. Mi lesz a megszólításod?

Bandi bácsi? Endre bácsi? Sodi bácsi?

Bunkibankár bácsi!
hát azért hetyetye
Dec 08, 2018 10:54:03

Szerző: Fakenguru (Snecológus-pontszám: 10106x5) Dec 08, 2018 11:23:14
Válasz
(11)
Bandi bácsi. Ne feledjuk, fataszpikank hamarost 38 eves lesz. Hüs szelek fujdogalnak.
Hát azért hetyetye.
Dec 08, 2018 11:23:14

Szerző: - Dec 08, 2018 11:55:38
Válasz
(8)
Sodi, bebaszós live-ot nem tervezel? Mondjuk ma este?

Prell úrnak drónnal vihetnéd ki a sörét.

Dec 08, 2018 11:55:38

Szerző: - Dec 08, 2018 12:02:51
Válasz
(13)
Sodi, Szekeres Mária piros kabátban a tömeg elején tüntet a túlóra törvény ellen.
Egyetértesz vele, hogy csak heti 40 órában legyen maximálva a Fedél nélkül árusítás?
Dec 08, 2018 12:02:51

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 08, 2018 15:05:50
Válasz
(6)
a fórum döglődik, éjszaka meg sikerült beírni, de most már se bejelentkezni, se beírni nem lehet, ezt is nagy nehezen szerencsétlenkedtem össze.
Dec 08, 2018 15:05:50

Szerző: D.Dezső Dec 08, 2018 15:13:27
Válasz
(13)
Sodi, azt ugye vágod, hogy még anyád is lehúzott pénzel? Ugye nem mutatott semmi papírt a parkolási bírság inkasszóról? Hát persze, hogy nem... :) Látta, hogy mindenki szépen lehúzogat a csüves törpe, a defizás meg a főbérlő, hát miért pont ő maradjon ki :)

Te nyomorult hülye, téged még a saját anyád se szeret!
Dec 08, 2018 15:13:27

Szerző: - Dec 08, 2018 15:28:45
Válasz
(6)
D.Dezső
Sodi, azt ugye vágod, hogy még anyád is lehúzott pénzel? Ugye nem mutatott semmi papírt a parkolási bírság inkasszóról? Hát persze, hogy nem... :) Látta, hogy mindenki szépen lehúzogat a csüves törpe, a defizás meg a főbérlő, hát miért pont ő maradjon ki :)

Miért, az nem a szeretet jele volt, hogy lekúrták a nagyihoz vidékre? Oh, wait...
Dec 08, 2018 15:28:45

Szerző: - Dec 08, 2018 15:52:43
Válasz
(16)
sodi, ha mar a retard-munkaero kolcsonzessel elbuktal, elkezdhetnel tozsdezni! a kifinomult pezugyi erzeked shikerre predesztinal, es sokkal erdekesebb allando flokktema lenne mint a ps vr szerencsetlenkedes! gondolj bele, egy egesz even at kovethetnek figyelemmel a nezok a flokkban, ahogy gyarapodnak a befekteteseid!
Dec 08, 2018 15:52:43

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 08, 2018 20:12:12
Válasz
(16)
csak nekem vannak belépési gondjaim? asztali gépen egyik böngészőn sem megy, telefonról szintén, tabletről is csak chrome léptet be. a többin 181 perces tiltás, ami nem csökken.
elnézést a nyavalygásért, de bosszant.
Dec 08, 2018 20:12:12

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Dec 08, 2018 20:14:43
Válasz
(6)
Tényleg lehetne befektetési tippek rovat, azt mindig megnézném.
Dec 08, 2018 20:14:43

Szerző: - Dec 08, 2018 22:59:05
Válasz
(9)
VBT geci, itt vagy?! Te "író, költő" vagy mi a faszomnak titulálod magad ott, a pestisrácokon!

Dec 08, 2018 22:59:05

Szerző: - Dec 08, 2018 23:07:11
Válasz
(6)
D.Dezső

Lassan mindenkinek meglesz a Saját Megoldása, csak Sodinak nem :(
Dec 08, 2018 23:07:11

Szerző: töppedt buzigolyók Dec 08, 2018 23:08:52
Válasz
(31)
zseniális, hogy a retardok ugyanúgy tudnak írni, de minket keresztbe szopat az iron gnome már két napja :)
Dec 08, 2018 23:08:52

Szerző: Véletlen 1 beesés Dec 09, 2018 00:58:13
Válasz
(23)
Grecsó Krisztián "Mellettem elférsz" c. könyvében egy zsidó származású, homoszexuális karakter neve: Sadi bácsi. Egy másik öreg buzival él. Nagyon röhögtem, amikor ezt a regényt olvastam.
Dec 09, 2018 00:58:13

Szerző: Flokknéző Dec 09, 2018 01:21:12
Válasz
(7)
Nélkülözhetetlenek az öreg professzorok. Nélkülük szétesik az akadémikus snecológia.

Igaz, hogy sodi saját magát szopatja durvábban mint a trolllok, de a tudományos munka nem szakadhat meg.
Dec 09, 2018 01:21:12

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14778x7) Dec 09, 2018 03:59:45
Válasz
(8)
Folytathatjuk a flokk alatt, de soderal a gyagyás.
|__o__|
Dec 09, 2018 03:59:45

Szerző: A megoldás Dec 09, 2018 09:27:48
Válasz
(-1)
Nyissatok threadet magyarchanon
Dec 09, 2018 09:27:48

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Dec 09, 2018 13:15:03
Válasz
(23)
Nah szhiasztok!

Elnézést kérünk a technikai problémákért! A fórum újra teljes funkcionalitással működik.

A felelősöknek már kézbesítettük a "Broni összes munkája" című színes, képekkel illusztrált kiadványt, amit jövő hét szerdáig kell feldolgozniuk.

Ha bármilyen probléma fenáll most, vagy a jövőben a fórummal, a goodzorg protonmail com-ra írjatok.
Dec 09, 2018 13:15:03

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 09, 2018 13:20:21
Válasz
(2)
Zulu
Nah szhiasztok!

Elnézést kérünk a technikai problémákért! A fórum újra teljes funkcionalitással működik.

A felelősöknek már kézbesítettük a "Broni összes munkája" című színes, képekkel illusztrált kiadványt, amit jövő hét szerdáig kell feldolgozniuk.

Ha bármilyen probléma fenáll most, vagy a jövőben a fórummal, a goodzorg protonmail com-ra írjatok.

Köszi, most már jó!
Dec 09, 2018 13:20:21

Szerző: - Dec 09, 2018 14:23:22
Válasz
(2)
Hotyfoltot légyszi :(((
Dec 09, 2018 14:23:22

Szerző: jóakaró Dec 09, 2018 14:29:15
Válasz
(3)
halál a retardokra!
Dec 09, 2018 14:29:15

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 09, 2018 14:32:58
Válasz
(3)
Zulu
Nah szhiasztok!

nszksz méltóságos főrendszergazda Úr!
hát azért hetyetye
Dec 09, 2018 14:32:58

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 09, 2018 14:45:37
Válasz
(3)
Sodi in Egypt?

444.hu/2018/12/08/pornofilmet-forgattak-a-gizai-nagy-piramison

ja, nem! NŐvel volt, nem egyedül
hát azért hetyetye
Dec 09, 2018 14:45:37

Szerző: - Dec 09, 2018 16:47:06
Válasz
(0)
jóakaró
halál a retardokra!

Muhaha!
Jelenleg a ti fejetekre van vérdíj kitűzve a darkweben, nem a "retardokén". Lófaszjóska. :))

Dec 09, 2018 16:47:06

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 09, 2018 16:55:24
Válasz
(2)
Zulu
Nah szhiasztok!

nszksz
Dec 09, 2018 16:55:24

Szerző: - Dec 09, 2018 16:57:14
Válasz
(-2)
Jut eszembe, VBT, "író, költő, műfördító" úr. :)) Bakker, ezt még leírni sem bírom röhögés nélkül.
Látom, megy ott a pestisrácokon a rabszolgatörvény elleni tüntetők mocskolása és összemosása Gyurcsányékkal.
Tudod te, mennyire szánalmas vagy egyébként!?
Amikor összebalhéztál Zagyvával és a youtube-on arcoskodtál neki, csak miután már elegen látták a videót ahhoz, hogy azt gondold, most már biztosan nem mer hozzádnyúlni, csak akkor merted előhúzni a machetét és hadonászni vele, mint valami Marvell hős.
Biztos vagánynak érezted magad, de valójában ultragáz jelenet volt.
Dec 09, 2018 16:57:14

Szerző: broni Dec 09, 2018 17:07:53
Válasz
(4)
kecibe nem lehet ide írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!komenista fórum ez???!!!!!!!!!!!
Dec 09, 2018 17:07:53

Szerző: Deficás Hafer (Snecológus-pontszám: 3698x1) Dec 09, 2018 17:10:07
Válasz
(30)
Dec 09, 2018 17:10:07

Szerző: broni Dec 09, 2018 17:16:23
Válasz
(3)
[quote=Deficás Hafer][/quote

ezeketfek kell gyutttani!!!!!!!!!!!!!!
Dec 09, 2018 17:16:23

Szerző: - Dec 09, 2018 17:16:39
Válasz
(-3)
Tiltakozom! Nem kívánok egy képen szerepelni a berlini fogyatékossal!
Dec 09, 2018 17:16:39

Szerző: - Dec 09, 2018 17:23:11
Válasz
(0)
Az egyébként is egy régi kép rólam. Azon 10 kilóval több van rajtam.
Dec 09, 2018 17:23:11

Szerző: - Dec 09, 2018 17:27:44
Válasz
(8)
-
konyhás néni, sok volt a smack leves? sittes sanyi majd ledolgozza rólad.
Dec 09, 2018 17:27:44

Szerző: - Dec 09, 2018 17:28:52
Válasz
(9)
-

Meg azóta 40-es karod is lett:)))))
Dec 09, 2018 17:28:52

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 09, 2018 17:31:11
Válasz
(5)
Hát igen, az extra zsír cipelése és emelgetése extra izom kifejlődését vonja maga után.
Minél kövérebb lesz, annál izmosabb lesz, úgyhogy vigyázzunk.
Dec 09, 2018 17:31:11

Szerző: - Dec 09, 2018 17:33:40
Válasz
(-4)
Nem Proland vagyok, retard!
Egyébként is mondtam, hogy adjátok ki azt a nagypofájú "középvezetőt", aki itt villogott a alvilági fideszes újságíró kapcsolataival.

Dec 09, 2018 17:33:40

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 09, 2018 17:36:01
Válasz
(3)
Én is nagymenő fideszes vagyok :^)
Dec 09, 2018 17:36:01

Szerző: broni Dec 09, 2018 17:41:51
Válasz
(15)
én orbán viktor vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 09, 2018 17:41:51

Szerző: Kémlégy (Snecológus-pontszám: 4638x2) Dec 09, 2018 17:43:22
Válasz
(17)
-
Muhaha!
Jelenleg a ti fejetekre van vérdíj kitűzve a darkweben, nem a "retardokén". Lófaszjóska. :))

Remélem, az én fejemre minimum harminc villamosjegy vagy kitűzve, nem szeretnék jelentéktelen senkinek tűnni.
Dec 09, 2018 17:43:22

Szerző: - Dec 09, 2018 17:43:57
Válasz
(-4)
Mennyire kell szánalmas szarnak lenni, hogy egy fideszes álmagyarkodó firkász az álnemzeti kormányával együt nyugati multik oldalára álljon az általuk kizsigerelt magyar munkavállalók helyett?
Semmi közötök nincs semmilyen magyarsághoz. Magyar adófizetők pénzén élősködő ócska orbáni zsoldosok vagytok, semmi több.
Dec 09, 2018 17:43:57

Szerző: orbán viktor Dec 09, 2018 17:44:10
Válasz
(9)
broni
én orbán viktor vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

ezt nem én írtam!!!!!!!!!!
Dec 09, 2018 17:44:10

Szerző: George Soros Dec 09, 2018 17:50:24
Válasz
(6)
-
Mennyire kell szánalmas szarnak lenni, hogy egy fideszes álmagyarkodó firkász az álnemzeti kormányával együt nyugati multik oldalára álljon az általuk kizsigerelt magyar munkavállalók helyett?
Semmi közötök nincs semmilyen magyarsághoz. Magyar adófizetők pénzén élősködő ócska orbáni zsoldosok vagytok, semmi több.

Preach it nigga!
Dec 09, 2018 17:50:24

Szerző: - Dec 09, 2018 17:52:36
Válasz
(5)
-
te csak igyekezz a szalg mellett, mert.kibasznak és mehetsz közmunkára
Dec 09, 2018 17:52:36

Szerző: - Dec 09, 2018 17:53:38
Válasz
(-2)
És amíg ti, jobbos firkászok Gyurcsánnyal meg a többi balossal próbáljátok hitelteleníteni a rabszolgatörvény elleni tüntetést, addig kollégáitok,
a ballibek meg Putyinnal próbálják hitelteleníteni a francia tüntetéseket, mintha ő szervezte volna...
Ez közös bennetek: mindig a nép ellen! Bármilyen ügyről is van szó, a nép ellen és a kizsákmányolók mellett! A nép ellenségei vagytok, országtól függetlenül. Ezért is írtam a múltkor, hogy a bal- és jobboldal ugyanaz a cég. A felszínen mocskoljátok egymást, de csak azért, hogy megosszátok az embereket és hasznot húzzatok ebből a megosztottságból.
A kurva anyátokat!

Dec 09, 2018 17:53:38

Szerző: broni Dec 09, 2018 17:55:41
Válasz
(4)
A kurva anyátokat!

nem sok kuncsaftja van már............
Dec 09, 2018 17:55:41

Szerző: - Dec 09, 2018 17:56:27
Válasz
(5)
-
És amíg ti, jobbos firkászok Gyurcsánnyal meg a többi balossal próbáljátok hitelteleníteni a rabszolgatörvény elleni tüntetést, addig kollégáitok,
a ballibek meg Putyinnal próbálják hitelteleníteni a francia tüntetéseket, mintha ő szervezte volna...
Ez közös bennetek: mindig a nép ellen! Bármilyen ügyről is van szó, a nép ellen és a kizsákmányolók mellett! A nép ellenségei vagytok, országtól függetlenül. Ezért is írtam a múltkor, hogy a bal- és jobboldal ugyanaz a cég. A felszínen mocskoljátok egymást, de csak azért, hogy megosszátok az embereket és hasznot húzzatok ebből a megosztottságból.
A kurva anyátokat!
te szerencsétlen, az ilyen agymenéseid miatt szokott anyád megdübbenni.
Dec 09, 2018 17:56:27

Szerző: - Dec 09, 2018 18:00:30
Válasz
(-2)
Szóval mégegyszer, retardok!
Mi vesz rá egy álmagyarkodó, álnemzeti, álkeresztény fideszes firkászt, hogy a kizsákmányoló nyugati multik kontra magyar munkavállalók ügyében a multikat támogassa és Gyurcsányékkal próbálja hiteltelníteni a rabszolgatörvény elleni tüntetést,amely törvényt a nyugati multik parancsára az álnemzeti cigánykormánya fogalmazott meg?!

Dec 09, 2018 18:00:30

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 09, 2018 18:02:39
Válasz
(5)
-
Szóval mégegyszer, retardok!
Mi vesz rá egy álmagyarkodó, álnemzeti, álkeresztény fideszes firkászt, hogy a kizsákmányoló nyugati multik kontra magyar munkavállalók ügyében a multikat támogassa és Gyurcsányékkal próbálja hiteltelníteni a rabszolgatörvény elleni tüntetést,amely törvényt a nyugati multik parancsára az álnemzeti cigánykormánya fogalmazott meg?!

A GDP és az hogy a magyar munkás nem fog gyárat építeni.
Dec 09, 2018 18:02:39

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 09, 2018 18:04:42
Válasz
(8)
kisfosos, démoncimbi a szolgálatodban áll még mindig? csak a miheztartás végett, mert nagyon tartok a szellemvilág végrehajtóitól, ezért nem is mondom neked, h a kurvaanyád, pedig nagyon kikívánkozik belőlem. :)
Dec 09, 2018 18:04:42

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Dec 09, 2018 18:06:01
Válasz
(18)
eddig szoptad orbán faszát, most meg cigánykormányozol, faszom se tudja követni. legalabb a herbál meg a halott kutya mániád álandó
Dec 09, 2018 18:06:01

Szerző: - Dec 09, 2018 18:10:03
Válasz
(-1)
Brian
eddig szoptad orbán faszát, most meg cigánykormányozol, faszom se tudja követni. legalabb a herbál meg a halott kutya mániád álandó

Életemben egyszer szavaztam Orbánra, retard, most tavasszal, kizárólag miattatok, de most már látom az unortodox egyenletet, miszerint 444=888...
Dec 09, 2018 18:10:03

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 09, 2018 18:11:57
Válasz
(10)
-
Életemben egyszer szavaztam Orbánra, retard, most tavasszal, kizárólag miattatok, de most már látom az unortodox egyenletet, miszerint 444=888...

Dec 09, 2018 18:11:57

Szerző: - Dec 09, 2018 18:17:40
Válasz
(7)
-
mit retardozol, te nyomorult, itt komoly emberek vannak, nem szalagtündérek, a füvet nem nyíratnám le veled.
Dec 09, 2018 18:17:40

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Dec 09, 2018 18:21:34
Válasz
(8)
Herbálos Lackó, megint kell a faszerdő??? Takarodj innen a dübbenő ukrán kurva anyád picsájába és alijázz a Krímre!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Dec 09, 2018 18:21:34

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Dec 09, 2018 18:22:16
Válasz
(14)
Megnyugtató, hogy a beözönlő retardok mellett sikerült a tanszék hallgatóinak is beférni az ajtón :)

Kisboros, nyald ki a seggem. Feljöttél tüntetni a 400 óra túlmunka ellen, vagy továbbra is csak a kisszobából vagy erős? Nem engem fognak mélytorokra szopatni a Jabilban azzal, hogy mostantól minden szombaton IS dolgozni kell hogy meglegyen a 400 óra, hanem téged.
Dec 09, 2018 18:22:16

Szerző: tigris Dec 09, 2018 18:37:14
Válasz
(7)
dolgozz szépen szalagdroid! mink szépen beülünk a kandalló mellé és nézzük a tüzecskét.
Dec 09, 2018 18:37:14

Szerző: broni Dec 09, 2018 18:38:50
Válasz
(6)
tigris
dolgozz szépen szalagdroid! mink szépen beülünk a kandalló mellé és nézzük a tüzecskét.

esetleg máglya, rajta pár eretnek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 09, 2018 18:38:50

Szerző: - Dec 09, 2018 18:39:45
Válasz
(-3)
töppedt buzigolyók
Megnyugtató, hogy a beözönlő retardok mellett sikerült a tanszék hallgatóinak is beférni az ajtón :)

Kisboros, nyald ki a seggem. Feljöttél tüntetni a 400 óra túlmunka ellen, vagy továbbra is csak a kisszobából vagy erős? Nem engem fognak mélytorokra szopatni a Jabilban azzal, hogy mostantól minden szombaton IS dolgozni kell hogy meglegyen a 400 óra, hanem téged.

Engem biztos nem. Ma is hívtak, és mondtam, hogy nem.
Legutóbb vagy egy éve keménykedtek, hogy ez meg az lesz, ha nem megyek. Nem mentem. Aztán mondták, hogy kiválthatom túlórával a fegyelmit. Mondtam, hogy kösz, jó lesz a fegyelmi. Azóta nem keresnek.
Nem mindenki seggnyalással felkapaszkodott senki, mint egynéhány "középvezető" ezen a fórumon.
Miattatok nincs az országból semmi.

Dec 09, 2018 18:39:45

Szerző: Iskander Boroshov Dec 09, 2018 18:40:39
Válasz
(15)
Kisboros, te a képen látható pofád alapján úgy nézel ki mint aki valamelyik közép-ázsiai ex-Szovjet államból jött. Ha itt mindenki troll, mindenki ellened van, üldöz az összes titkosszolgálat, miért nem dübbensz vissza Üzbegisztán-Tadzsikisztán határára? Kinézetre nem lógnál ki túlságosan közülük. Vihetnéd a fogyatékos sleppedet is Sodikástól, Kaufmannstul, Rolikástul, mindenestül. Takarodjatok.
A Pamír-hegység lábánál felállítjátok a jurtát, éjszakánként hátha Sodikának meglesz végre az áhított masztiparti. Majd terelitek a kecskéket, egyet-kettőt esetleg meg is baszol néha, ha már zoofil vagy, te meg az AntiAngel Sodika barátod. Mondjuk lehet, hogy a helyiek esetleg agyonverik Kaufmannt és Recskaboyt mert zsidók és buzik, téged meg simán csak azért mert buzi vagy. De az is lehet hogy hozzádbasznak valami összenőtt szemöldökű bajszos bányarémet, akit majd lehet ütni-vágni, ahogy azt az ottani muszlim barbárok csinálják, meg amiről a retard fajtád fantáziálgat :))
Dec 09, 2018 18:40:39

Szerző: Bennfentes Titoktudó Dec 09, 2018 18:44:45
Válasz
(7)
Sodi youtube csatornáján írták a kommentek között, hogy azért ilyen nyomorult, mert az apja molesztálta kiskorában, mielőtt vádalkú keretében németországba menekül az igazságszolgáltatás elől.

Egy beteg elmét cikiztek, látszik, hogy gyógyszeres kezelésre szorul, mert azóta sem tudta feldolgozni a gyerekkori traumáit.

Ki kéne törölni innen az örjöngését, és nem is válaszolni neki!
Dec 09, 2018 18:44:45

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Dec 09, 2018 18:47:07
Válasz
(6)
-
Engem biztos nem. Ma is hívtak, és mondtam, hogy nem.
Legutóbb vagy egy éve keménykedtek, hogy ez meg az lesz, ha nem megyek. Nem mentem. Aztán mondták, hogy kiválthatom túlórával a fegyelmit. Mondtam, hogy kösz, jó lesz a fegyelmi. Azóta nem keresnek.
Nem mindenki seggnyalással felkapaszkodott senki, mint egynéhány "középvezető" ezen a fórumon.
Miattatok nincs az országból semmi.

Ezekszerint egy lusta geci vagy, aki nem munkálkodik a haza üdvén!
Munkára te proli, az autók nem szerelik össze magukat!
Dec 09, 2018 18:47:07

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Dec 09, 2018 18:48:10
Válasz
(5)
Bennfentes Titoktudó
Sodi youtube csatornáján írták a kommentek között, hogy azért ilyen nyomorult, mert az apja molesztálta kiskorában, mielőtt vádalkú keretében németországba menekül az igazságszolgáltatás elől.

Egy beteg elmét cikiztek, látszik, hogy gyógyszeres kezelésre szorul, mert azóta sem tudta feldolgozni a gyerekkori traumáit.

Ki kéne törölni innen az örjöngését, és nem is válaszolni neki!

Broni megoldása jobb: felgyújtani!
hát azért hetyetye
Dec 09, 2018 18:48:10

Szerző: broni Dec 09, 2018 18:49:46
Válasz
(6)
fráter ki ne maradjon, meg a törpe!!!!!!!!!!!!!
Dec 09, 2018 18:49:46
« 5220 5221 5222 5223 5224 5225 5226 5227 5228 5229 »
1736454 komment.

142 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™