Lebuktál Zsidó, Kalóz Petit én is ismerem! :D Kisboros, ez a hasznos információ mehet a trollkatákba!
Fogsz te még engem rajongással szopni
Magyar seggbe magyar faszt!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem figyelsz: flokktéma! Dőlni fognak a nézők és velük a milliók!
a perverz meleg amatőr kategóriában.
hát azért hetyetye
ez olyan izgató!!!!!!!!!!!!!!!!
Sodi seggbe cigány faszt! xD
Azt a kurva...
Amiket írtatok anno azok alapján egy suttyóbb gamer srác képe volt előttem, de most a FB profil okán megnéztem a szilveszteri + karácsonyi flokkot, ez a Márk erősen simlis gyerek, nem csak egy random balfasz.
Gyagyás, megint belenyúltál a tutiba, baszki! Magányos, világtalan autista balfaszként pontosan ilyen lehúzós fehércigány haverokra van szükséged, minden elismerésem!
Tényleg remélem legalább eljátszadozik kicsit a pitonnal, ha már legombol majd ő is euró ezreket rólad, legalább ennyi örömöd legyen benne. Te világ szerencsétlene.
Szházszházalékhh, hogy a faszverő állja a cechet. Ha nem Soha többet nem írok ide fázisban lenne, szerintem kapnánk már az auticunamikat, mekkora jó arc a srác, hiszen meghívta napközben egy kávéra, milyen gáláns új "barátot" talált.
Az ilyen lehúzós, pénzértbuzik azért nem teljesen hülyék. Magába habarította a gyagyást,de elsősorban pénzt remél..szerintem ő pippantatta le Endrét és amikor az makogva számonkérte,hogy mosty tye jössz,akkor befordult aludni azzal,hogy fáj a feje..szerintem az örök jövő hét lesz,hogy megbassza. Endre nem fog baszni,ha csak nem fizet érte. Még többet. Valaki másnak.
Gyagyás,amire eddig lehúzott az új haverod,abból már kijött volna egy hét Thaiföld két ladyboyal? Te szerencsétlen! De legalább kezdi belátni,hogy a csajozás miért nem megy neki..a nyeles pinát szereti a kis homo!
Taot!
Hát gondolom azért ő is érzi, hogy elsőre kemény lenne Márkot a kanapéra szórt kábelek és cipők közé kotort fészekbe becsábítani ágyba viszlek címszó alatt.
Hja, csak mire odakerül, már nem fogja látni a betűket, de lehet, hogy már arra sem fog emlékezni, hogy kicsoda. 5 éven belülre saccolom.
7-10 Font között vannak az árak.
Bár ha nagyon szarmagyar csórósan költekeznek akkor ~5-ért vesznek egy gyerekburgert.
Bár 11-ért már van menü is.
Mennyit zabáltatok, gyagyás?
A tálca színét nézd, és a poszt szövegét.
Készül a SoDI Londonban csatorna egyetlen videoja.
Ezt hol lehet megvenni?
Márk faces fényképei alapján tűnik homoszexuálisnak, amivel egyébként semmi gond nem lenne, bár felmerül a jogos kérdés, hogy miért pont egy élő emberi roncsban találja meg a számításait. A lángostesztes videó óta (nem röhög, a BurgerPápa is kezdte valahol) maximum a közös PUBG videókban, twitch-ekben tűnt fel Márk. Persze meg kell említeni a közös barlangfürdőzést, amikor is a rém és Márk nyakukba vették a Miskolci wellnest. Nagy tételben fizetnék, ha hallhatnám egy középhosszú dialógusukat, benne az elbaszott hetyetyézésekkel és a roma artikulációval.
Hogy meleg-e, az valóban csak találgatás. Két variáció lehetséges, az első az, hogy Márk valamilyen okból vonzódik a krónikáshoz, ezt egyszerűen képtelen vagyok elhinni. Endre még az amúgy nem túl bőkinálatú buziszaunákban sem talál párt magának, nem hogy pikk pakk beújítson egy kidolgozott testű, aránylag embernek kinéző és kussban levés esetén elviselhető himringyot. A másik verzió az, hogy Márkica bizony egy feketeöves kullancs. Sodi,én a flokkodban is segíteni akartam, most is a pártodat fogom hát. Szerinted egy, a borsodi valóvilágban őshonos urukhai milyen szinten fog lerántani téged? Annyit engedek, hogy erre a flokkodban nem kell kitérned, elég ha bevallod, hogy máris tobb száz esetleg ezer euródba fájt a váratlanul jött barátság. Kaufmann, Dőrpe és a Deficás Haver után sem tanulsz, Endre? Az autista, a valóságot felmérni képtelen sérült pszichikai állapotoddal és a világi balfaszságoddal szerinted mennyi esélyed van egy profi lehúzós, okosságos bizniszelgetős jógyerek ellen? Látod nem kell hogy a fórumra írj, nyugodtan soderálj a flokk alatt, töröld a kommenteket, a valaha látott egyik legnagyobb, feketeöves trollod éppen ott vihog melletted Londonban.
És donételjünk is ha tetszik vagy azt most nem kell??
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Screenshotot lőnél pls?
Szerintem eleinte türelmesek voltak vele/röhögtek a bénaságán a PUBG-s csapatban, aztán a többieknek rövid úton ki lett a faszuk vele és elhajtották, azért nem tolja már velük.
Vagy játszás közben dicsekedett a keresetével/panaszkodott a lehúzásairól a Gyagyás, vagy belenézett a flokkjaiba ez a Márk és onnan vágta le mekkora madár, mindenesetre számomra elég egyértelmű a képlet. A karácsonyi videóban is poénkodik a berlini dandyn a spanjával:
youtu.be/AJtfJcWlCX4?t=115
youtu.be/AJtfJcWlCX4?t=188
mikvannak, a kisruszki tud olaszul ?
Démoncimbi segített fordítani.
Hát azért hetyetye
Oroszul.
márk nyilván lelépett valami haverjához, akivel aztán azon röhögnek hogy hogy lehúzta a buzi programozó balekot.
Kiderült miért baszták pofán?
ha-ha, a minuszozónak!!!!!!!!!!!!nagyon ráharapott, buzika??????
Balettcipô. Tudsz the errôl valamit?
Valóság=/=Film
Kérlek ne legyél hülye. Ha tényleg ilyen elmebeteg vagy akkor latba-vetem a kapcsolataimat a pártban és szerzek neked gyógykezelést.
amire vered a faszod a Hasselhoff poszter mellett. Kis elmerokkant buzi.
hát azért hetyetye
Gyere és állíts meg, csicska lmao
Ha zsírra céloztok, tudomásom szerint betette nála a kaput, hogy a szemétkedések mellett ő kapta a legkevesebb fizuemelést a hónapban, és le is számolt onnan, magától...
Megint? Borbála minden hónapban kilép a Jabilból már vagy 2 éve, de azért mégis mindig visszaveszik.
Jaigen, Csuderka meg Csudutov Csudinka is üdvözöl :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
azért volt olyan Michelle Wild film, amit 50x is jó volt. Megnézni:-)
hát azért hetyetye
Zsír, most ezt tök komolyan kérdezem, mindenféle trollkodás, bántás, rosszindulat nélkül.
Te normális embernek, normális felnőttnek tartod magad?
A 0-24-es itt leskelődés, a habzó szájú őrjöngés, fenyegetőzés, a kémkakas és a zuhanyrózsa kukkolása, önmagad zsírnak nevezése, a Jabilban sem elfogadható viselkedés, szerinted egy normális életet élő ember képét mutatják?
Nem érzed úgy, hogy az elmebetegség jeleit mutatod?
És most ne azt mondd, hogy mert a trollok így meg úgy. Most csak saját magadra gondolj.
Szerző:
Brian
(
x2)
Jan 26, 2019 15:04:09
Válasz
(13)
x2)
Válasz
(13)
Lemaradtam az eseményekről, a miskolci márk tényleg meleg? és együtt mentek londonba? hejj sohói buzibárok, jónnek a gay huszárok!
Elsőéves
(
x3)
Jan 26, 2019 15:21:53
x3)
Petra? Kalóz Peti?
Lebuktál Zsidó, Kalóz Petit én is ismerem! :D Kisboros, ez a hasznos információ mehet a trollkatákba!
londoni végbélkúp
Jan 26, 2019 15:36:28
Na, végre kezdi felvállani nyíltan is, hogy buzeráns. Mióta mondom neki, hogy így sokkal felszabadultabb lesz. Csak miért éppen egy miskolci cigánnyal?
Jan 26, 2019 15:36:28
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 26, 2019 15:37:25
x9)
Na, végre kezdi felvállani nyíltan is, hogy buzeráns. Mióta mondom neki, hogy így sokkal felszabadultabb lesz. Csak miért éppen egy miskolci cigánnyal?
asd
Jan 26, 2019 15:54:48
RGL-t is leszoptad?
Jan 26, 2019 15:54:48
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 26, 2019 16:02:18
x9)
Lyondonpól mikor lyelentkezhik be a flokk tyatyásh?
xray
(
x21)
Jan 26, 2019 16:23:29
x21)
Jan 26, 2019 16:23:29
dani az a peti, nem? Jan 26, 2019 16:23:29
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 26, 2019 17:50:47
x7)
Hírek Londonból:

A kép alapján tuti londonban voltak. Kérdés, hogy miért volt megosztáscunamit pont a londoni közös hétvége alatt?
Gondolom, a Sodi kivett egy franciaágyas drága szobát, Meleg Márk meg váratlanul lelépett egy hosztelbe saját pénzen, így masztiparti helyett lett megosztáscunami.
Remélem azért Meleg Márk repjegyét ő fizette.
|__o__|

A kép alapján tuti londonban voltak. Kérdés, hogy miért volt megosztáscunamit pont a londoni közös hétvége alatt?
Gondolom, a Sodi kivett egy franciaágyas drága szobát, Meleg Márk meg váratlanul lelépett egy hosztelbe saját pénzen, így masztiparti helyett lett megosztáscunami.
Remélem azért Meleg Márk repjegyét ő fizette.
D.Dezső
Jan 26, 2019 18:02:26
Eseménydús nap lehetett London, United Kingdom környékén. :)
Óránként 3 megosztás...
Óránként 3 megosztás...
Jan 26, 2019 18:02:26
Sodi konteo
Jan 26, 2019 18:13:40
Lehet hogy már a menekülést tervezi, brexit előtt intéz egy biztositast angliaban,adossagait hatrahagyva elmenekul Ukba.
Utána kereshetik a hitelezői!
Utána kereshetik a hitelezői!
Jan 26, 2019 18:13:40
Gayspotting
Jan 26, 2019 18:14:02
Lehet újraforgatják a Trainspottingot, főszerepben Mark Renton (alias Mark Warm).
Sodi heroinért fog szopni.
Sodi heroinért fog szopni.
Jan 26, 2019 18:14:02
Kínzó kérdés
Jan 26, 2019 19:00:15
Seggbeujjaztad Márkot, Endre?
Jan 26, 2019 19:00:15
-
Jan 26, 2019 19:00:33
Jövő idő helyett jelen
Jan 26, 2019 19:00:33
xray
(
x21)
Jan 26, 2019 19:16:33
x21)
ennek a londoni szafarinak mi a valódi célja? ennek a márk gyereknek a megdöntése berlinben is megoldható lett volna, munkakereséshez sem kellett volna odautazni.
leendő devizás haver
Jan 26, 2019 19:20:11
több látogató van online, mint ahány megtekintés sodmány 3 legújabb csatornáján összesen
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Jan 26, 2019 19:20:11
-
Jan 26, 2019 19:20:14
ennek a londoni szafarinak mi a valódi célja? ennek a márk gyereknek a megdöntése berlinben is megoldható lett volna, munkakereséshez sem kellett volna odautazni.
Jan 26, 2019 19:20:14
xray
(
x21)
Jan 26, 2019 19:24:50
x21)
Jan 26, 2019 19:24:50
elfelejtetted odaírni a *pr-t. Jan 26, 2019 19:24:50
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 26, 2019 19:32:47
x6)
Néző
Jan 26, 2019 20:06:34
Sikerult a flokkot megvágni???
Jan 26, 2019 20:06:34
broni
Jan 26, 2019 20:18:06
ez olyan izgató!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 26, 2019 20:18:06
tigris
Jan 26, 2019 20:26:02
nyilván azért kellett menni londonba, hogy egy helyen aludhasson meleg márkkal. berlinben mivel magyarázta volna, hogy miért nem a saját ágyában alszik?
Jan 26, 2019 20:26:02
-
Jan 26, 2019 20:28:16
- Figyu Márk, te szereted a seggbe kapitányt?
- Nem..
- Jó, mert én sem :((((((
- Nem..
- Jó, mert én sem :((((((
Jan 26, 2019 20:28:16
Gólya
(
x2)
Jan 26, 2019 20:34:37
x2)
Azért én még nem írnám le ezt a Márk gyereket. Titkon bízom benne hogy a Recskás pénzén héderezik most Londonban. Lehet még belőle egy deficás haver 2.0
2 napig csicskultam.
Laci
Jan 26, 2019 20:44:33
Sodi seggbe cigány faszt! xD
Jan 26, 2019 20:44:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 26, 2019 20:53:55
x9)
Fordos néni tényleg hagyná így a nagy vész közepette kimenni a modern Bábelbe az aranytojást tojó tyúkot?
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 26, 2019 21:18:13
x1)
A facebookján megosztotta melegmárk néhány képét londonról azzal, hogy
Én nem fotóztam, csak videóztam a vlogba.
De nagyjából ez van.
Ha már előttem volt, ránéztem a srác facebookjára. Ide a rozsdás bökőt, hogy tényleg meleg:
Középen ő van, három évvel ezelőtt
Én nem fotóztam, csak videóztam a vlogba.
De nagyjából ez van.
Ha már előttem volt, ránéztem a srác facebookjára. Ide a rozsdás bökőt, hogy tényleg meleg:
Középen ő van, három évvel ezelőtt
Azt a kurva...
Amiket írtatok anno azok alapján egy suttyóbb gamer srác képe volt előttem, de most a FB profil okán megnéztem a szilveszteri + karácsonyi flokkot, ez a Márk erősen simlis gyerek, nem csak egy random balfasz.
Gyagyás, megint belenyúltál a tutiba, baszki! Magányos, világtalan autista balfaszként pontosan ilyen lehúzós fehércigány haverokra van szükséged, minden elismerésem!
Tényleg remélem legalább eljátszadozik kicsit a pitonnal, ha már legombol majd ő is euró ezreket rólad, legalább ennyi örömöd legyen benne. Te világ szerencsétlene.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 26, 2019 21:21:35
x30)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 26, 2019 21:25:01
x1)
Azért én még nem írnám le ezt a Márk gyereket. Titkon bízom benne hogy a Recskás pénzén héderezik most Londonban. Lehet még belőle egy deficás haver 2.0
Szházszházalékhh, hogy a faszverő állja a cechet. Ha nem Soha többet nem írok ide fázisban lenne, szerintem kapnánk már az auticunamikat, mekkora jó arc a srác, hiszen meghívta napközben egy kávéra, milyen gáláns új "barátot" talált.
Fuvolázó Kobold
Jan 26, 2019 21:42:45
Én sajnos éppen akkor leltem rá a fórumra, amikor már tartott a "soha-többet-nem-írok-ide" fázis. Tudja esetleg valaki, hogy meddig tart vajon ez a periódus, várható-e vissza vajon a fórumra a Recskás?
Jan 26, 2019 21:42:45
xray
(
x21)
Jan 26, 2019 21:47:39
x21)
Jan 26, 2019 21:47:39
Én sajnos éppen akkor leltem rá a fórumra, amikor már tartott a "soha-többet-nem-írok-ide" fázis. Tudja esetleg valaki, hogy meddig tart vajon ez a periódus, várható-e vissza vajon a fórumra a Recskás?
éjjel nappal itt leskelődik, csak valaki nagyon becsicskította , ha megszűnik a felügyelet, visszajön. Jan 26, 2019 21:47:39
még éltet a remény
(
x1)
Jan 26, 2019 21:47:59
x1)
Azt a kurva...
Az ilyen lehúzós, pénzértbuzik azért nem teljesen hülyék. Magába habarította a gyagyást,de elsősorban pénzt remél..szerintem ő pippantatta le Endrét és amikor az makogva számonkérte,hogy mosty tye jössz,akkor befordult aludni azzal,hogy fáj a feje..szerintem az örök jövő hét lesz,hogy megbassza. Endre nem fog baszni,ha csak nem fizet érte. Még többet. Valaki másnak.
Gyagyás,amire eddig lehúzott az új haverod,abból már kijött volna egy hét Thaiföld két ladyboyal? Te szerencsétlen! De legalább kezdi belátni,hogy a csajozás miért nem megy neki..a nyeles pinát szereti a kis homo!
La Haine
(
x2)
Jan 26, 2019 21:51:55
x2)
El nem tudom képzelni, hogy a sodi lemondott a szülinapi kütyüjéről csak azért, hogy kivigye a langyi "haverját" Londonba.
Szerintem itt tényleg többről van szó és felmentek a hegyekbe...
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Szerintem itt tényleg többről van szó és felmentek a hegyekbe...
La Haine
(
x2)
Jan 26, 2019 21:58:19
x2)
Újabb öngól, a napokban tett megjegyzést Steiner Kristófékra, erre kijön egy londoni coming outtal. :D
Kramalon
Jan 26, 2019 22:34:58
nyilván azért kellett menni londonba, hogy egy helyen aludhasson meleg márkkal. berlinben mivel magyarázta volna, hogy miért nem a saját ágyában alszik?
Hát gondolom azért ő is érzi, hogy elsőre kemény lenne Márkot a kanapéra szórt kábelek és cipők közé kotort fészekbe becsábítani ágyba viszlek címszó alatt.
Jan 26, 2019 22:34:58
Fuvolázó Kobold
Jan 26, 2019 22:36:41
Recsító, ha olvasod a fórumot, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy a következő érdektelen, semmitmondó és lassan már a YouTube szerint is vállaltan hulladék kategóriába tartozó flokkodban kitérhetnél a következőkre:
1) Miért pont London? Mi volt az, ami miatt kifejezetten érdemes volt oda látogatnod? Kérlek ne szúrd ki a szemünket azzal hogy múzeum kiállítás stb., egy kurva biciklinyereg is bonyolult neked, úgysem hisszük el.
2) Márkkal ugye egy ágyban aludtatok? Oké evidenciákat..
3) Márk fotóinál még egy tégla is jobb képeket csinál. Érdemes lenne szerinted megtámogatnod a kibontakozóban lévő tehetséget? Nyithatna insta accountot MarcipánMarci Photography néven, oda mehetnének a félig dőlt, homályos és kivehetetlen képei. Ha tanacstalan vagy, kérhetnél segítséget Anditól, csodás apropó lenne,hogy megkeresd. Még az is lehet, hogy kapsz tőle pincekulcsot,ott állítólag nem talál meg a vegrehajtó, aki - megnyugodhatsz - hamarosan keresni fog.
4) látom voltatok múzeumban. Ugye el tudtátok olvasni az angol feliratokat, szövegeket az egyes kiállított tárgyak alatt, vagy csak mentetek balfasz módjára és örültetek, hogy 2 tank után egy harmadik is ki van rakva, ugye? Márk, aki a magyar nyelvet is a helyi szubkultúra jellegzetes és félreérthetetlen töltelékhangjaival beszéli (lásd "Gyiii, Dik, stb), ugye segít az angolban?
5) Látom sikerült igazi, autentikus gasztronómiai élményt átélnetek. Hogy ízlett a valódi angol hamburger, a potolhatatlan dobozos sör? Ezt az élményt vajon megkapod-e minden utcasarkon a 4-6 villamos vonalán belül, vagy érdemes volt Londonig menni érte?
6) Amíg Marcikával az általatok ismeretlen dogunalmas homlokzatokkal fossátok tele az SD kártyákat, vajon a főbérlőd megint benéz kicsit a szobádba. Persze tudom nincs titkod, de biztos nem maradt egy kis kupi, ami miatt újbóli sürgős takarításra volt szükség, amely költséget perkalhatod majd?
Látod Endre én segítek neked. Ha mindezekre kitérsz a flokkodban, én eksü feliratkozok, csak kérlek, a zenémet többet ne használd fel, a tanszéken nem túl népszerű. Ezekre a kérdésekre hivatkozhatsz a "többen kérdeztétek" klisével,ami átlátszó ugyan, de mivel a trollokon kívül úgyis mindneki szarik az x+n darabszámú csatornáidra, nem mindegy?
1) Miért pont London? Mi volt az, ami miatt kifejezetten érdemes volt oda látogatnod? Kérlek ne szúrd ki a szemünket azzal hogy múzeum kiállítás stb., egy kurva biciklinyereg is bonyolult neked, úgysem hisszük el.
2) Márkkal ugye egy ágyban aludtatok? Oké evidenciákat..
3) Márk fotóinál még egy tégla is jobb képeket csinál. Érdemes lenne szerinted megtámogatnod a kibontakozóban lévő tehetséget? Nyithatna insta accountot MarcipánMarci Photography néven, oda mehetnének a félig dőlt, homályos és kivehetetlen képei. Ha tanacstalan vagy, kérhetnél segítséget Anditól, csodás apropó lenne,hogy megkeresd. Még az is lehet, hogy kapsz tőle pincekulcsot,ott állítólag nem talál meg a vegrehajtó, aki - megnyugodhatsz - hamarosan keresni fog.
4) látom voltatok múzeumban. Ugye el tudtátok olvasni az angol feliratokat, szövegeket az egyes kiállított tárgyak alatt, vagy csak mentetek balfasz módjára és örültetek, hogy 2 tank után egy harmadik is ki van rakva, ugye? Márk, aki a magyar nyelvet is a helyi szubkultúra jellegzetes és félreérthetetlen töltelékhangjaival beszéli (lásd "Gyiii, Dik, stb), ugye segít az angolban?
5) Látom sikerült igazi, autentikus gasztronómiai élményt átélnetek. Hogy ízlett a valódi angol hamburger, a potolhatatlan dobozos sör? Ezt az élményt vajon megkapod-e minden utcasarkon a 4-6 villamos vonalán belül, vagy érdemes volt Londonig menni érte?
6) Amíg Marcikával az általatok ismeretlen dogunalmas homlokzatokkal fossátok tele az SD kártyákat, vajon a főbérlőd megint benéz kicsit a szobádba. Persze tudom nincs titkod, de biztos nem maradt egy kis kupi, ami miatt újbóli sürgős takarításra volt szükség, amely költséget perkalhatod majd?
Látod Endre én segítek neked. Ha mindezekre kitérsz a flokkodban, én eksü feliratkozok, csak kérlek, a zenémet többet ne használd fel, a tanszéken nem túl népszerű. Ezekre a kérdésekre hivatkozhatsz a "többen kérdeztétek" klisével,ami átlátszó ugyan, de mivel a trollokon kívül úgyis mindneki szarik az x+n darabszámú csatornáidra, nem mindegy?
Jan 26, 2019 22:36:41
Schlingoff Sanya
Jan 26, 2019 22:55:41
Sneci, ha idén csak egy könyvet veszel meg, ez legyen az:
www.amazon.com/How-Live-Huge-Penis-Meditations/dp/1594743061
www.amazon.com/How-Live-Huge-Penis-Meditations/dp/1594743061
Jan 26, 2019 22:55:41
xray
(
x21)
Jan 26, 2019 23:21:46
x21)
amazon.com/How-Live-Huge-Penis-Meditations/dp/1594743061
asodi nem beteg, olvasni csak orvosnál fog. amazon.com/How-Live-Huge-Penis-Meditations/dp/1594743061
-
Jan 26, 2019 23:37:02
Sodi, milyen volt leszopni Meleg Márkot Londonban?
Jan 26, 2019 23:37:02
-
Jan 26, 2019 23:45:45
Itt hamburgereztek:
www.facebook.com/TommisBurgerJoint/photos/rpp.357042834361210/1776343855764427/
Érdekes választás.
www.facebook.com/TommisBurgerJoint/photos/rpp.357042834361210/1776343855764427/
Érdekes választás.
Jan 26, 2019 23:45:45
Kramalon
Jan 26, 2019 23:58:21
asodi nem beteg, olvasni csak orvosnál fog.
Hja, csak mire odakerül, már nem fogja látni a betűket, de lehet, hogy már arra sem fog emlékezni, hogy kicsoda. 5 éven belülre saccolom.
Jan 26, 2019 23:58:21
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 00:15:49
x9)
Itt hamburgereztek:
facebook.com/TommisBurgerJoint/photos/rpp.357042834361210/1776343855764427/
Érdekes választás.
facebook.com/TommisBurgerJoint/photos/rpp.357042834361210/1776343855764427/
Érdekes választás.
Bár ha nagyon szarmagyar csórósan költekeznek akkor ~5-ért vesznek egy gyerekburgert.
-
Jan 27, 2019 00:26:35
A tálca színét nézd, és a poszt szövegét.
Jan 27, 2019 00:26:35
-
Jan 27, 2019 00:31:51
Ha már Londonban volt az ifjú pár, remélem ittak 1-1 pintet ebből a sörből
Jan 27, 2019 00:31:51
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 00:59:53
x9)
Na gyagyás, hány flokk is valósult meg?
Volt egy darab flokkindító flokk meg egy repcsis "rivjú" ami szart se ér. Jövőhéten hány csatornát fogsz indítani te fasz?
Build tall, sodikám. Neked nincs meg a népszerűséged hogy 4-5 csatornát fenntarts. Külön videókat feltölthettél volna egy csatornára is, mert így csak szopatod magad az algoritmussal szemben hogy sok helyen oszlik meg a nézettség.
Volt egy darab flokkindító flokk meg egy repcsis "rivjú" ami szart se ér. Jövőhéten hány csatornát fogsz indítani te fasz?
Build tall, sodikám. Neked nincs meg a népszerűséged hogy 4-5 csatornát fenntarts. Külön videókat feltölthettél volna egy csatornára is, mert így csak szopatod magad az algoritmussal szemben hogy sok helyen oszlik meg a nézettség.
Deficás Hafer
(
x1)
Jan 27, 2019 01:04:01
x1)
Alig várom hogy Márk pénzért fenyegesse, zsarolja, esetleg meg is verje a gyagyást. Az utóbbira (sajnos) nem sok esélyt látok, de az előbbi kettő nincs messze szerintem, ha már külföldi utakra is lehúzta ezt a balfaszt.
flokkergay
Jan 27, 2019 01:07:30
Aha.....
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 27, 2019 01:07:30
Störtebeker Nordik Porter
Jan 27, 2019 01:16:05
.
.
.
-Dikk, dehogyis, hülye vagy SoDI?!
-De-de...etyet nyem étyem...
-Figyelj tesó, tényleg köszi a fullos wellness hétvégét, de most nem szophatsz le, engem itt ismernek!
-Háty-háty...akkor hotyan lehetyne?
-Mondjuk Londonban nem ismernek... (simlis vigyor)
-Háty...aaaz nem o'csó város...
-Nemá' Farki, balek vagy te?
-Nyem fatyok balek! Január végén jó lesz?
.
.
.
És bummm, ígylett a Chocapic landolt a meleg ondó Endre szájában...
.
.
-Dikk, dehogyis, hülye vagy SoDI?!
-De-de...etyet nyem étyem...
-Figyelj tesó, tényleg köszi a fullos wellness hétvégét, de most nem szophatsz le, engem itt ismernek!
-Háty-háty...akkor hotyan lehetyne?
-Mondjuk Londonban nem ismernek... (simlis vigyor)
-Háty...aaaz nem o'csó város...
-Nemá' Farki, balek vagy te?
-Nyem fatyok balek! Január végén jó lesz?
.
.
.
És bummm, így
Jan 27, 2019 01:16:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 27, 2019 01:34:00
x37)
Oké, zsidók. Én valamiről úgy érzem, lemaradtam. Miért hívjuk Meleg Márknak ezt a miskolci kancigányt, és Endre hogy a véreres, kékkupakos lóbrokiba ismerkedett meg vele? Ténylegesen van infó arról, hogy langyos, vagy csak találgatunk? A karácsonyi lángosteszt videó óta csináltak még valamit együtt? Mit keresnek ezek együtt Londonban?
Kramalon
Jan 27, 2019 04:01:39
Oké, zsidók. Én valamiről úgy érzem, lemaradtam. Miért hívjuk Meleg Márknak ezt a miskolci kancigányt, és Endre hogy a véreres, kékkupakos lóbrokiba ismerkedett meg vele? Ténylegesen van infó arról, hogy langyos, vagy csak találgatunk? A karácsonyi lángosteszt videó óta csináltak még valamit együtt? Mit keresnek ezek együtt Londonban?
Készül a SoDI Londonban csatorna egyetlen videoja.
Jan 27, 2019 04:01:39
dr. Fórizs Eszter
Jan 27, 2019 06:56:53
Ezt hol lehet megvenni?
Jan 27, 2019 06:56:53
Fuvolázó Kobold
Jan 27, 2019 07:34:25
Márk faces fényképei alapján tűnik homoszexuálisnak, amivel egyébként semmi gond nem lenne, bár felmerül a jogos kérdés, hogy miért pont egy élő emberi roncsban találja meg a számításait. A lángostesztes videó óta (nem röhög, a BurgerPápa is kezdte valahol) maximum a közös PUBG videókban, twitch-ekben tűnt fel Márk. Persze meg kell említeni a közös barlangfürdőzést, amikor is a rém és Márk nyakukba vették a Miskolci wellnest. Nagy tételben fizetnék, ha hallhatnám egy középhosszú dialógusukat, benne az elbaszott hetyetyézésekkel és a roma artikulációval.
Hogy meleg-e, az valóban csak találgatás. Két variáció lehetséges, az első az, hogy Márk valamilyen okból vonzódik a krónikáshoz, ezt egyszerűen képtelen vagyok elhinni. Endre még az amúgy nem túl bőkinálatú buziszaunákban sem talál párt magának, nem hogy pikk pakk beújítson egy kidolgozott testű, aránylag embernek kinéző és kussban levés esetén elviselhető himringyot. A másik verzió az, hogy Márkica bizony egy feketeöves kullancs. Sodi,én a flokkodban is segíteni akartam, most is a pártodat fogom hát. Szerinted egy, a borsodi valóvilágban őshonos urukhai milyen szinten fog lerántani téged? Annyit engedek, hogy erre a flokkodban nem kell kitérned, elég ha bevallod, hogy máris tobb száz esetleg ezer euródba fájt a váratlanul jött barátság. Kaufmann, Dőrpe és a Deficás Haver után sem tanulsz, Endre? Az autista, a valóságot felmérni képtelen sérült pszichikai állapotoddal és a világi balfaszságoddal szerinted mennyi esélyed van egy profi lehúzós, okosságos bizniszelgetős jógyerek ellen? Látod nem kell hogy a fórumra írj, nyugodtan soderálj a flokk alatt, töröld a kommenteket, a valaha látott egyik legnagyobb, feketeöves trollod éppen ott vihog melletted Londonban.
Jan 27, 2019 07:34:25
Fuvolázó Kobold
Jan 27, 2019 07:45:21
-kauffmann helyett Kaufmann, elnézést kérek, autocorrect.
Jan 27, 2019 07:45:21
sodika (az igazi)
Jan 27, 2019 08:09:55
Erre most kivételesen válaszolok mert van hagyhatom hogy ilyen hülyeségeket terjessz rólam. Nézd vissza a tavalyi nem vagyok balek videómat, ott részletesen beszámolok róla hogy miért nem vagyok balek. Ha pedig tetszik a videó akkor nyomj hogy likeot és iratkozz is fel.
Jan 27, 2019 08:09:55
Kramalon
Jan 27, 2019 08:13:11
Erre most kivételesen válaszolok mert van hagyhatom hogy ilyen hülyeségeket terjessz rólam. Nézd vissza a tavalyi nem vagyok balek videómat, ott részletesen beszámolok róla hogy miért nem vagyok balek. Ha pedig tetszik a videó akkor nyomj hogy likeot és iratkozz is fel.
És donételjünk is ha tetszik vagy azt most nem kell??
Jan 27, 2019 08:13:11
-
Jan 27, 2019 08:15:45
egész biztos nem donate-elünk, amíg nem lesz bebaszós live q&a
Jan 27, 2019 08:15:45
broni
Jan 27, 2019 09:20:20
Aha.....
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 27, 2019 09:20:20
tigris
Jan 27, 2019 09:56:04
A SoDI 4. törvénye: Amikor azt hiszed, hogy az ostoba Recskaboy már kimaxolta a butaságot és balekságot, akkor még rá tud tenni egy lapáttal.
Márk. Mindegy.
Márk. Mindegy.
Jan 27, 2019 09:56:04
Gólya
(
x2)
Jan 27, 2019 09:58:14
x2)
Ráírtam Márkra még korábban, mikor elkezdtek pubg-ni. Figyelmeztettem, hogy nem szerencsés a Nemzet Maszturbátorával mutatkozni. Ő letudta azzal,hogy őt nem zavarja ha valaki meleg, amúgymeg Sodi tök ügyes, meg okos programozo, szóval ne mondjam meg neki kivel játsszon.
2 napig csicskultam.
-
Jan 27, 2019 10:06:43
Sodi, attól hogy iszol a videóidban, nem leszel menő!
Ez 20 évesen menő lett volna, most csak proli leszel tőle!
Ez 20 évesen menő lett volna, most csak proli leszel tőle!
Jan 27, 2019 10:06:43
Kramalon
Jan 27, 2019 10:23:26
Sodi, van egy zseniális ötletem, szerintem ha valami megérne egy külön csatornát, az ez!
Kezdj el énekelni, dolgozz fel irredenta slágereket vagy mulatós zenét. Ezzel biztosan karaktert tudsz változtatni és közben visszahódíthatod a kis júdás öregasszonycsapatot is a facebookon.
Ezért fizetnék is és nem csak mozijegyet. Ráadásul kék óceán baszod!
Nem utolsósorban csajozni is kiválóan lehet vele.
Trubadúr SoDI!
Kezdj el énekelni, dolgozz fel irredenta slágereket vagy mulatós zenét. Ezzel biztosan karaktert tudsz változtatni és közben visszahódíthatod a kis júdás öregasszonycsapatot is a facebookon.
Ezért fizetnék is és nem csak mozijegyet. Ráadásul kék óceán baszod!
Nem utolsósorban csajozni is kiválóan lehet vele.
Trubadúr SoDI!
Jan 27, 2019 10:23:26
La Haine
(
x2)
Jan 27, 2019 11:39:45
x2)
Most értettem meg miért ebbe a városba mentek.
Hát mert LONDON
Hát mert LONDON
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 27, 2019 11:59:23
x1)
Ráírtam Márkra még korábban, mikor elkezdtek pubg-ni. Figyelmeztettem, hogy nem szerencsés a Nemzet Maszturbátorával mutatkozni. Ő letudta azzal,hogy őt nem zavarja ha valaki meleg, amúgymeg Sodi tök ügyes, meg okos programozo, szóval ne mondjam meg neki kivel játsszon.
Screenshotot lőnél pls?
Szerintem eleinte türelmesek voltak vele/röhögtek a bénaságán a PUBG-s csapatban, aztán a többieknek rövid úton ki lett a faszuk vele és elhajtották, azért nem tolja már velük.
Vagy játszás közben dicsekedett a keresetével/panaszkodott a lehúzásairól a Gyagyás, vagy belenézett a flokkjaiba ez a Márk és onnan vágta le mekkora madár, mindenesetre számomra elég egyértelmű a képlet. A karácsonyi videóban is poénkodik a berlini dandyn a spanjával:
youtu.be/AJtfJcWlCX4?t=115
youtu.be/AJtfJcWlCX4?t=188
Ady100
Jan 27, 2019 12:05:02
Párisba tegnap beszökött az Ősz, hajú Sodi
Szent Márk útján suhant eszetlen
Káni kulában, a combok alatt
S találkozott vele.
Ballagott éppen a Szajha felé
S égtek farkában kis baktériumok:
Fürtösek, furcsák, búsak, bíborak,
Arról ábrándozott, "hogy meghalok."
Elért hozzá az Ősz hajú és súgott valamit,
Szent Márk útja beleremegett,
köp, köp: köpködtek végig az úton
Tréfás faszfejek.
Egy perc: anyám meg sem bökött belé
S Párisból az Ősz hajú Sodi kacagva szaladt.
Itt járt s hogy itt járt, én tudom csupán
Nyögő combok alatt.
Szent Márk útján suhant eszetlen
Káni kulában, a combok alatt
S találkozott vele.
Ballagott éppen a Szajha felé
S égtek farkában kis baktériumok:
Fürtösek, furcsák, búsak, bíborak,
Arról ábrándozott, "hogy meghalok."
Elért hozzá az Ősz hajú és súgott valamit,
Szent Márk útja beleremegett,
köp, köp: köpködtek végig az úton
Tréfás faszfejek.
Egy perc: anyám meg sem bökött belé
S Párisból az Ősz hajú Sodi kacagva szaladt.
Itt járt s hogy itt járt, én tudom csupán
Nyögő combok alatt.
Jan 27, 2019 12:05:02
Deficás Hafer
(
x1)
Jan 27, 2019 12:38:31
x1)
Kisboros felvette a kapcsolatot RGL volt munkaltatojaval, es a leforditott, rágalmazó szöveget elküldte nekik. Nem örültek, azóta nem is adott magáról életjelet a kiscigány.
Ezek az ukránok már csak ilyenek.
Brian
(
x2)
Jan 27, 2019 12:49:01
x2)
Kisboros felvette a kapcsolatot RGL volt munkaltatojaval, es a leforditott, rágalmazó szöveget elküldte nekik. Nem örültek, azóta nem is adott magáról életjelet a kiscigány.
Kramalon
Jan 27, 2019 12:56:49
Démoncimbi segített fordítani.
Jan 27, 2019 12:56:49
Google fordító
Jan 27, 2019 13:02:41
Hát azért hetyetye
Jan 27, 2019 13:02:41
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 27, 2019 13:05:23
Oroszul.
Jan 27, 2019 13:05:23
Fuvolázó Kobold
Jan 27, 2019 13:07:29
Tegnap este 22:12 és 23:26 között egészen pontosan 19 bejegyzést sikerült a púpfalra okádnod. Én még sosem jártam Londonban, nem tudom milyen lehet, de ha már egyszer ott lennék, nem a kicseszett facebookon osztogatnám a gagyi kontentet.
Mi történt, Endre? Unatkoztál, amíg Márki elment szarni egyet meg tisztára súrolni a lőcsöt a jól megérdemelt seggbekuki előtt?
Mi történt, Endre? Unatkoztál, amíg Márki elment szarni egyet meg tisztára súrolni a lőcsöt a jól megérdemelt seggbekuki előtt?
Jan 27, 2019 13:07:29
tigris
Jan 27, 2019 13:10:48
Tegnap este 22:12 és 23:26 között egészen pontosan 19 bejegyzést sikerült a púpfalra okádnod. Én még sosem jártam Londonban, nem tudom milyen lehet, de ha már egyszer ott lennék, nem a kicseszett facebookon osztogatnám a gagyi kontentet.
márk nyilván lelépett valami haverjához, akivel aztán azon röhögnek hogy hogy lehúzta a buzi programozó balekot.
Jan 27, 2019 13:10:48
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 27, 2019 13:13:03
Márk meg a haverjai buliztak, Endre meg egy sarokban gubbasztva nyomkodta a telefont.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jan 27, 2019 13:13:03
broni
Jan 27, 2019 14:04:15
hejjj djoko!!!!!!!!!!!!!!!!!hímringyó fejű
nadal beszopta))))))))))))))
nadal beszopta))))))))))))))
Jan 27, 2019 14:04:15
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 27, 2019 15:25:24
x1)
Kiderült miért baszták pofán?
broni
Jan 27, 2019 15:40:50
fogazott!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 27, 2019 15:40:50
broni
Jan 27, 2019 15:48:05
fogazott!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha-ha, a minuszozónak!!!!!!!!!!!!nagyon ráharapott, buzika??????
Jan 27, 2019 15:48:05
démoncimbi__
Jan 27, 2019 16:29:33
"Deficás Hafer Jan 27, 2019 12:38:31
Ezek az ukránok már csak ilyenek."
Bátorra ittad magad, Rabi Zsolt?
Melyik bűnöző haverod személyes adatai kerüljenek ki legközelebb?
Úgy vélem, az előttünk álló EU parlamenti és önkormányzati választások során minden lehetséges eszközt be kell vetnünk annak érdekében,
hogy Orbán és a Fidesz, a KERESZTÉNY NEMZETI ERŐK minél nagyobb arányú győzelmet arassanak. Le a kirekesztéssel! Le az elnyomással! Le a liberalizmussal!
Márcsak miattatok is... Mi, nemzeti keresztény MAGYAR-ok le fogunk mosni benneteket e két választáson.
Ja, néztem egyébként egy jó filmet.
Fábritól az Ötödik pecsét. 76-os film. Szerintetek puszta véletlen, hogy a főszereplőket előállító és azokat vegzáló taknyos nyilasgyerekről ti jutottatok az eszembe?
Halál komolyan: ti meg ő, tisztára mint két tojás, de még bunkóságban is...Bár a nyilasnak nyilván több haja van a filmben, mint nektek a valóságban és nem is volt olyan okádékul elhízva, mint közületek egy páran, de belül páratlan a hasonlóság, csak ti rondábbak vagytok.
Esküszöm semmi nem mutatja be rólatok jobban azt, amit itt műveltek, mint az a film. Vagy ötvenszer néztem meg eddig a filmet és még mindig nem hiszem el ezt a hasonlóságot...
Ezt nem lehet véletlen.
Úgy vélem, az előttünk álló EU parlamenti és önkormányzati választások során minden lehetséges eszközt be kell vetnünk annak érdekében,
hogy Orbán és a Fidesz, a KERESZTÉNY NEMZETI ERŐK minél nagyobb arányú győzelmet arassanak. Le a kirekesztéssel! Le az elnyomással! Le a liberalizmussal!
Márcsak miattatok is... Mi, nemzeti keresztény MAGYAR-ok le fogunk mosni benneteket e két választáson.
Fábritól az Ötödik pecsét. 76-os film. Szerintetek puszta véletlen, hogy a főszereplőket előállító és azokat vegzáló taknyos nyilasgyerekről ti jutottatok az eszembe?
Halál komolyan: ti meg ő, tisztára mint két tojás, de még bunkóságban is...Bár a nyilasnak nyilván több haja van a filmben, mint nektek a valóságban és nem is volt olyan okádékul elhízva, mint közületek egy páran, de belül páratlan a hasonlóság, csak ti rondábbak vagytok.
Esküszöm semmi nem mutatja be rólatok jobban azt, amit itt műveltek, mint az a film. Vagy ötvenszer néztem meg eddig a filmet és még mindig nem hiszem el ezt a hasonlóságot...
Ezt nem lehet véletlen.
Jan 27, 2019 16:29:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 16:32:10
x9)
Saját bevallásod szerint is túl sok akciófilmet nézel, te proli szar lol.
démoncimbi__
Jan 27, 2019 16:36:48
Nem nézek mai filmeket, nyilaskám, az Ötödik pecsét viszont ütős volt. Márcsak azért is, mert végre filmen is látható az, amit műveltek, és azok, akik vagytok.
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet.
Jan 27, 2019 16:36:48
-
Jan 27, 2019 16:37:16
"Deficás Hafer Jan 27, 2019 12:38:31
Ezt nem lehet véletlen.
Ezt nem lehet véletlen.
Balettcipô. Tudsz the errôl valamit?
Jan 27, 2019 16:37:16
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 16:43:59
x9)
Nem nézek mai filmeket, nyilaskám, az Ötödik pecsét viszont ütős volt. Márcsak azért is, mert végre filmen is látható az, amit műveltek, és azok, akik vagytok.
Valóság=/=Film
Kérlek ne legyél hülye. Ha tényleg ilyen elmebeteg vagy akkor latba-vetem a kapcsolataimat a pártban és szerzek neked gyógykezelést.
démoncimbi__
Jan 27, 2019 16:44:50
Milyen balettcipő, nyilas?
Jan 27, 2019 16:44:50
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 16:48:53
x9)
Tudod te azt! Amelyiket cigánymódra elloptál, és kibasztak miatta a fullproli munkádból lol.
démoncimbi__
Jan 27, 2019 16:58:06
"Valóság=/=Film"
Az a film a bizonyíték rá, hogy ez nem mindig van így.
Ha nem hiszed, nézd meg. Magadra fogsz ismerni benne...
Ahogy a film végére szétvertétek a négyfős asztaltársaságot, úgy vertek szét a valóságban is mindent, ami érték.
Páratlan műalkotás.
Még az ájtatoskodó képmutató fényképész spicli is hűen ad vissza benneteket.
Elvégre ezt csináljátok ti is lapjaitokban. Ájtatoskodtok. Szegényekről, elnyomottakról, kórházakról meg orbáni enyomásról hadováltok, de a baloldali ámokfutás idején le sem szartátok mindezt.
Mégegyszer: páratlan műalkotás.
Az a film a bizonyíték rá, hogy ez nem mindig van így.
Ha nem hiszed, nézd meg. Magadra fogsz ismerni benne...
Ahogy a film végére szétvertétek a négyfős asztaltársaságot, úgy vertek szét a valóságban is mindent, ami érték.
Páratlan műalkotás.
Még az ájtatoskodó képmutató fényképész spicli is hűen ad vissza benneteket.
Elvégre ezt csináljátok ti is lapjaitokban. Ájtatoskodtok. Szegényekről, elnyomottakról, kórházakról meg orbáni enyomásról hadováltok, de a baloldali ámokfutás idején le sem szartátok mindezt.
Mégegyszer: páratlan műalkotás.
Jan 27, 2019 16:58:06
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 27, 2019 17:00:38
x6)
Milyen balettcipő, nyilas?
amire vered a faszod a Hasselhoff poszter mellett. Kis elmerokkant buzi.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 17:05:43
x9)
Páratlan műalkotás.
Páratlan műalkotás.
Gyere és állíts meg, csicska lmao
démoncimbi__
Jan 27, 2019 17:06:20
Schwezoff!
Nyilaskám!
Semmilyen balettcipőről nem tudok.
Ha zsírra céloztok, tudomásom szerint betette nála a kaput, hogy a szemétkedések mellett ő kapta a legkevesebb fizuemelést a hónapban, és le is számolt onnan, magától...
Nyilaskám!
Semmilyen balettcipőről nem tudok.
Jan 27, 2019 17:06:20
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 27, 2019 17:07:36
x9)
Na látod! Narancsisztánban még egy olyan nyomorék is kap fizetésemelést!
kripli figyelő
(
x12)
Jan 27, 2019 17:07:47
x12)
Mesélj zsíros hajú,mi váltotta ki az aktuális őrjöngésedet.Féltékeny vagy sneci új masztiparty cimbijére?
Kézműves cigánytej
Jan 27, 2019 17:08:28
Valaki szerezzen már valami kényszerzubbony beutalót ennek a hülyegyereknek, ha tényleg ő az, és nem valami unatkozó trollega szó-szó-szójakozik!
NSZKSZ!
Eleve nem lehet normális, aki 50x (ötvenszer!!!) néz meg [i]bármilyen[i] filmet,....
... jó.... kamaszfejjel mi is rongyosra néztük a terminator2-t, meg később "újra felfedeztük" a macsakfogót, aztán melóban félnapokat az ment, és napi 3x is röhögtünk minden poénon, de ez más.
Mi is sokszor lepögettük ezeket a filmeket, de nem 50x egymás után, megszállottan.
Előbb utóbb kisratyi tényleg kárt tesz valakiben, akit trollnak képzel, sőt esélyesebben egy random idegenben, aki a falujában szembejön vele.
NSZKSZ!
Eleve nem lehet normális, aki 50x (ötvenszer!!!) néz meg [i]bármilyen[i] filmet,....
... jó.... kamaszfejjel mi is rongyosra néztük a terminator2-t, meg később "újra felfedeztük" a macsakfogót, aztán melóban félnapokat az ment, és napi 3x is röhögtünk minden poénon, de ez más.
Mi is sokszor lepögettük ezeket a filmeket, de nem 50x egymás után, megszállottan.
Előbb utóbb kisratyi tényleg kárt tesz valakiben, akit trollnak képzel, sőt esélyesebben egy random idegenben, aki a falujában szembejön vele.
Jan 27, 2019 17:08:28
démoncimbi__
Jan 27, 2019 17:14:02
Miért tenne kárt bennetek a "kisratyi"?
Elég kín nektek, hogy élnetek kell... nem mintha utána jobb dolgotok lenne majd...
Elég kín nektek, hogy élnetek kell... nem mintha utána jobb dolgotok lenne majd...
Jan 27, 2019 17:14:02
-
Jan 27, 2019 17:21:15
Miért tenne kárt bennetek a "kisratyi"?
te anyád szégyene, szedd azt a kibaszott gyógyszert, nem azért fizetjük! Elég kín nektek, hogy élnetek kell... nem mintha utána jobb dolgotok lenne majd...
Jan 27, 2019 17:21:15
démoncimbi__
Jan 27, 2019 17:23:47
Jellemző amúgy, hogy nincsenek manapság ilyen filmek, csak a lapjaitokban (pld. comment.com) piedesztálra emelt Hollywoodból ömlő szar, amiket képtelenség 20 percnél tovább nézni.
Ilyen színészek sincsenek manapság, mint az Ötödik pecsétben, főleg nem ennyi egy filmben.
Csak a minőségtelen szar, amit ráborítottatok a világra és amiről azt mondjátok: "ez a csúcs"...Nem! Ez nem a "csúcs", ezek ti vagytok, a ti minőségetek...
Ilyen színészek sincsenek manapság, mint az Ötödik pecsétben, főleg nem ennyi egy filmben.
Csak a minőségtelen szar, amit ráborítottatok a világra és amiről azt mondjátok: "ez a csúcs"...Nem! Ez nem a "csúcs", ezek ti vagytok, a ti minőségetek...
Jan 27, 2019 17:23:47
Hiénaverő
(
x17)
Jan 27, 2019 17:23:50
x17)
Megint? Borbála minden hónapban kilép a Jabilból már vagy 2 éve, de azért mégis mindig visszaveszik.
Jaigen, Csuderka meg Csudutov Csudinka is üdvözöl :D
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 27, 2019 17:29:35
x6)
Valaki
e.
e.
azért volt olyan Michelle Wild film, amit 50x is jó volt. Megnézni:-)
Hiénaverő
(
x17)
Jan 27, 2019 17:29:58
x17)
Csuderka aszongya hogy még mindig buzinak tartanak a kollégák, és hogy megint balhéztál meg verekedni akartál a műszakban, igaz ez?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
xray
(
x21)
Jan 27, 2019 17:30:03
x21)
kisfosos, rajtunk kívül ki tud erről a démon cimborádról, anyád, orvosod, munkatársak?
tigris
Jan 27, 2019 17:33:48
Nekem nincs bajom azzal, ha Orbán úr marad hatalmon! Mi fővárosi értelmiségiek így nagyon jól járunk. Ülünk a kényelmes irodában, az állami hivatalban, és röhögünk a sok vidéki paraszton :D
Jan 27, 2019 17:33:48
Felkérdező troll
Jan 27, 2019 17:35:34
Jellemző amúgy, hogy nincsenek manapság ilyen filmek, csak a lapjaitokban (pld. comment.com) piedesztálra emelt Hollywoodból ömlő szar, amiket képtelenség 20 percnél tovább nézni.
Zsír, most ezt tök komolyan kérdezem, mindenféle trollkodás, bántás, rosszindulat nélkül.
Te normális embernek, normális felnőttnek tartod magad?
A 0-24-es itt leskelődés, a habzó szájú őrjöngés, fenyegetőzés, a kémkakas és a zuhanyrózsa kukkolása, önmagad zsírnak nevezése, a Jabilban sem elfogadható viselkedés, szerinted egy normális életet élő ember képét mutatják?
Nem érzed úgy, hogy az elmebetegség jeleit mutatod?
És most ne azt mondd, hogy mert a trollok így meg úgy. Most csak saját magadra gondolj.
Jan 27, 2019 17:35:34
broni
Jan 27, 2019 17:40:11
youtu.be/A9wPtKJ7rVc
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!a kocsmába éjfékor csak ugy zeng hétvégenként!!!!!!!!!
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!a kocsmába éjfékor csak ugy zeng hétvégenként!!!!!!!!!
Jan 27, 2019 17:40:11
démoncimbi__
Jan 27, 2019 17:40:39
"Te normális embernek, normális felnőttnek tartod magad?"
Na az a szép, amikor ezt pont ti kérditek, akik évek óta zaklattok és rágalmaztok számotokra ismeretlen embereket...
Na az a szép, amikor ezt pont ti kérditek, akik évek óta zaklattok és rágalmaztok számotokra ismeretlen embereket...
Jan 27, 2019 17:40:39
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™