Megfelelő öltözékben szerintem bármelyik bölcsészkaron taníthatna ilyen pofával.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez sajna csak vágyálom, tudja bárki akinek egy kis esze van, hogy visszaköltözik a mamához Púpszászra.
Az alap,hogy igénytelen, ótvar csöves a kinézete,hahó! A kérdés az,hogy a veknin egy szakáll jobb lenne, vagy önmagában néz e ki kevésbé hányadékul.
Taot!
És mi van akkor, ha épp az Espresto, meg a Superretard, meg a többi a hitsorsosi kegyelemmeló? Mi van, ha Endre fű alatt mégis felvállalta származását? Fordos néninek például (aki netán maga is zsidó?)
És így pár judeai összekacsintással (+a fogyipapír, ami továbbra is reális) pár hét alatt el is tudott mindig helyezkedni, sőt ki se baszták próbaidő alatt, ami több mint gyanús.
Biersack-ék mennyire tűnnek szemita figuráknak? Valaki már kinyomozta innen, hogy eléggé baloldaliak, liberósok. Fura hogy mi okuk lett volna így bevédeni a berlini antifák felkérdezésekor.
Meg ott az öreg Rocskai. Egy kommunista vén ávós, meg nagy pénzügyi manipulátor, tuti hogy metélt az is, nem véletlenül néznek ki úgy Endrével, mint két tojás. Vera néni is hasonlít Golda Mair-re az előkerült képek alapján. Ez is megválaszolna sok kérdőjelet.
Mi a franc ez?? Egy nagy zsidó összeesküvés??
Biersack-ék mennyire tűnnek szemita figuráknak? Valaki már kinyomozta innen, hogy eléggé baloldaliak, liberósok. Fura hogy mi okuk lett volna így bevédeni a berlini antifák felkérdezésekor.
Ácsi, arról nem kaptunk infót hogy az antifák tényleg felkérdeztél e az eszpresszót.
Az ótvaros, igénytelen csöves az legalább kinézet, azzal be lehet már simulni a tömegbe. Nem egy ilyen püffedt veknifejű ragyás torz masztirém, aki harminc akárhány évesen néz ki vagy hetvennek. A pókhasú giliszta testével, hókuszpók fizimiskájával kajak úgy néz ki mint egy gonosz gnóm valami gyerekmeséből.
Vagy mint egy untermensch egy SS körözési fotón.
Na ácsi. Még a fogyipapíros foglalkoztatás sem igazolt, bár arra még látok esélyt. Mindenesetre a szakmában dolgozva láttam én már csuda dolgokat.
Hosszú évekig tartotta magát az a trend, hogy mindent amit csak lehet kiszervezni Indiába gombokért. Na átlag indiai kb. a Gyagyás szakmai szintjén mozog, normális képzés nélkül, 80-as IQ-val kód sablonok másolgatása fogalom nélkül. Sok ilyen projektnél minden beletolt indai munkaórára jutott aztán ugyanannyi nyugati, amíg kivakarták a szemetet amit a keleti kolléga odafosott a forrásba. Nettó ráfizetés volt az egész, mégis évekig erőltették a különböző cégek.
Miért? Azért, mert kurvára ömlik be a pénz az iparba, hiába van verseny, akkora a kereslet és a pénzbőség, hogy a selejt, "vesztes" cégek is bőven megélnek. Amikor porszívóval szív fel minden embert a szektor akit csak ér, indiai szarlapátolóknak kell outsource-olni, akkor bizony akár tetszik, akár nem, az ilyen Sodikákat is könnyen beharapja a gépezet valamilyen falmelléki gányoldája bármilyen összeesküvés-elmélet nélkül is.
Hogy az aspergestoban mennyire védték be a faszverőt vagy mennyire nem, pontosan nem tudhatjuk. Egyáltalán nem triviális, hogy ott dolgozik-e még a faszcibáló. Volt gyanúsan keveset költő időszaka azóta, abban meg messze nem vagyok biztos, hogy a sok devizahiteles meséje mind igaz. Simán lehet, hogy töredékét küldte neki annak, mint amiről a flokkban hazudozik, lehet a valós anyagi helyzetét akarta vele elfedni, nem tudhatjuk.
Rocskaiék is kétlem ilyen alapon segítettek volna neki.
Egyes természetgyógyászok szerint az igazi életelixír a szamárfaszról csapoltatott pióca turmixa.
becsajozik a berlini fadászpika. elrabol és bezár egy németcsibét a gondosan előkészített pincébe.
Inkább mint Bigyó Felügyelő (Inspector Gatget) ilyen állal.
Sodi is felkötné magát ha nem lennének az antidepresszánsok és ez a pretend-play munka a gányoldában. Meg az is segítene ha nem lenne egy egoista fogyatékos, de Az más.
a fenet, snecinek csak a szopofantomot sikerult leszopnia, de annak meg hirerteke sem volt.
A 70 éves fizikummal rendelkező sodikát bármelyik németcsibe hülyére veri, hahó! Maradnak az ukrán kurvák a swingerben.
Kenyér és víz.
Mikor? Erről semmiképpen sem szeretnék lemaradni!
Milyen modell?
Bazdmeg az milyen szag lehet, amikor a Gyagyás alig kap már levegőt, ki kell nyitnia az ablakot.
Szerintem a "dekoratív" hungarocell betétek leszédültek a falról, elengedett a ragasztás a mosatlan, beizzadt piton legendás aromájától.
Hát nem tudom, azért az Ablak c. műsor mindig megbízhatóan bejöt a Videoton televízión.
A kacsamesék is csak egyszer szakadt meg...
De hát már semmi nem a régi :(
Hahó! Ki az a hülye, aki 2019-ben pörög fel? Ráér az 2020-ban, az szép kerek szám!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Reptéren. Jó árak. A sodi. A gazdasági analfabéta. A balek. A sodi.
Kenyér és víz.
Piák pl tényleg jó árakon vannak. Egyes boltok kifejezetten jó akciókat tolnak be. Mondjuk Legot sosem néztem.
De amit repülés közben seftelnek, az eléggé túlárazott, vagy változott már a rendszer?
Faszom
* állkapocs rovat *
Faszom
a repülés, meg a reptér nagyon stresszes dolgok egy kisgyereknek, én is szoktam venni a gyereknek néha egyet (a boltban 9, a reptéren 14 euró) hogy jobb kedve legyen.
sodi nem felnőtt, ne gondolod, hogy ami neked logikus azt ő érti
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Klasszikus impulzusvásárlás lehetett ez Endre részéről. Nem törődött ő az árral. Nem azért vette ott, mert olcsóbb.
HÉTSZÁZEZER FÜTYIBŐL MEGTEHETI, HAHÓ!
hát azért hetyetye
lego-t azért veszel a reptéren, mert repülsz haza és elfelejtettél ajándékot venni a gyereknek
ki adná olcsóbban? :)
A faszt változott, ezeken a fapadosokon pláne, ott a jegyár részét képezi az, hogy utána a gépen a cateringgel lehúzzák a madarakat.
Bár nem vagyok biztos abban, hogy a repülőn is tütükézik, mivel Csekonics báró minden költésével eldicsekedik. Akkor sorozatban kaptunk volna már vágóképeket róla, márpedig ilyen nem rémlik.
Tényleg Recsi, Márk megvolt a repcsin? Vagy legalább Marok Marcsa? Azért nem kaptunk még utazós flokkot mert a másik csatornára készült eddig az arc nélküli "mile-high club member" episzógy mi, Masztiboy?
Oszt warum??
plusz "az érdekes színű lett a bőröm" halk megjegyzés.
Csekonics lájfsztájl rulez!
Kenyér és víz.
A Marfan-szindróma miatt állandóan merevgörcsben álló és az alkoholizmus miatt remegő pókujjakkal igazi kihívás lesz, juhú!
evidenciákat
Egy barátom épített, csak a technikai próba közben szétesett. Nagyon fáj amikor kockánként kell kinyomni. Állítólag. x((
Nszksz a rémálmokat trolléga.
falcolni a kis cigánypinák szoktak, ha nem adsz nekik ötszázat herbálra, gyucccsa fel magát!!!!!!!!!!!
500-ért csak 1 g jár!
és hol??????????
Tiszavasvári, Gombás András utca 23.
A konzul hogyhogy nem áll vele szóba?
Gondolom elege lett a sok babiloni szajhás emailjéből és berakta a spamba :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
nszksz
Ez érthető.
Mondjuk mi lesz szegény árva lélekkel ha nem kapja vissza az örökségként kapott okostelefont...
A kérdés inkább az, hogy a konzul miért nem verte agyon.
Mert nem áll vele szóba.
Ment a biglike
óóaarrggghhhhhhhhhhhh
Ady 100 éve meghalt, de most feltámadott!
hát azért hetyetye
Ezt loptam!
Szerző:
broni
Jan 29, 2019 20:47:28
Válasz
(4)
álllszakál.
Jan 29, 2019 20:47:28
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2019 20:48:24
x9)
Úgy látszik mindenki másképp látja. Szerintem még ótvarosabb, igénytelen csövesnek nézett ki.
Megfelelő öltözékben szerintem bármelyik bölcsészkaron taníthatna ilyen pofával.
xray
(
x21)
Jan 29, 2019 20:54:04
x21)
Jan 29, 2019 20:54:04
a blahán majd köszönj rá: jó napot tanár úr! Jan 29, 2019 20:54:04
-
Jan 29, 2019 21:10:12
a blahán majd köszönj rá: jó napot tanár úr!
Ez sajna csak vágyálom, tudja bárki akinek egy kis esze van, hogy visszaköltözik a mamához Púpszászra.
Jan 29, 2019 21:10:12
broni
Jan 29, 2019 21:13:30
sod ügyvéd lesz berlinben.
Jan 29, 2019 21:13:30
még éltet a remény
(
x1)
Jan 29, 2019 21:15:03
x1)
Úgy látszik mindenki másképp látja. Szerintem még ótvarosabb, igénytelen csövesnek nézett ki.
Az alap,hogy igénytelen, ótvar csöves a kinézete,hahó! A kérdés az,hogy a veknin egy szakáll jobb lenne, vagy önmagában néz e ki kevésbé hányadékul.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 29, 2019 21:15:29
x16)
Sokszor elgondolkodtál már rajta, Púp, hogy mi lett volna, ha inkább felvállalod a származásodat? A híresen összetartó, egymáson mindig segítő zsidóság biztosan intézett volna neked valami kegyelemmelót
És mi van akkor, ha épp az Espresto, meg a Superretard, meg a többi a hitsorsosi kegyelemmeló? Mi van, ha Endre fű alatt mégis felvállalta származását? Fordos néninek például (aki netán maga is zsidó?)
És így pár judeai összekacsintással (+a fogyipapír, ami továbbra is reális) pár hét alatt el is tudott mindig helyezkedni, sőt ki se baszták próbaidő alatt, ami több mint gyanús.
Meg ott az öreg Rocskai. Egy kommunista vén ávós, meg nagy pénzügyi manipulátor, tuti hogy metélt az is, nem véletlenül néznek ki úgy Endrével, mint két tojás. Vera néni is hasonlít Golda Mair-re az előkerült képek alapján. Ez is megválaszolna sok kérdőjelet.
-
Jan 29, 2019 21:17:10
Ácsi, arról nem kaptunk infót hogy az antifák tényleg felkérdeztél e az eszpresszót.
Jan 29, 2019 21:17:10
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 29, 2019 21:34:20
x1)
Az ótvaros, igénytelen csöves az legalább kinézet, azzal be lehet már simulni a tömegbe. Nem egy ilyen püffedt veknifejű ragyás torz masztirém, aki harminc akárhány évesen néz ki vagy hetvennek. A pókhasú giliszta testével, hókuszpók fizimiskájával kajak úgy néz ki mint egy gonosz gnóm valami gyerekmeséből.
Eber Pils
Jan 29, 2019 21:50:21
A pókhasú giliszta testével, hókuszpók fizimiskájával kajak úgy néz ki mint egy gonosz gnóm valami gyerekmeséből.
Vagy mint egy untermensch egy SS körözési fotón.
Jan 29, 2019 21:50:21
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 29, 2019 21:53:35
x1)
Na ácsi. Még a fogyipapíros foglalkoztatás sem igazolt, bár arra még látok esélyt. Mindenesetre a szakmában dolgozva láttam én már csuda dolgokat.
Hosszú évekig tartotta magát az a trend, hogy mindent amit csak lehet kiszervezni Indiába gombokért. Na átlag indiai kb. a Gyagyás szakmai szintjén mozog, normális képzés nélkül, 80-as IQ-val kód sablonok másolgatása fogalom nélkül. Sok ilyen projektnél minden beletolt indai munkaórára jutott aztán ugyanannyi nyugati, amíg kivakarták a szemetet amit a keleti kolléga odafosott a forrásba. Nettó ráfizetés volt az egész, mégis évekig erőltették a különböző cégek.
Miért? Azért, mert kurvára ömlik be a pénz az iparba, hiába van verseny, akkora a kereslet és a pénzbőség, hogy a selejt, "vesztes" cégek is bőven megélnek. Amikor porszívóval szív fel minden embert a szektor akit csak ér, indiai szarlapátolóknak kell outsource-olni, akkor bizony akár tetszik, akár nem, az ilyen Sodikákat is könnyen beharapja a gépezet valamilyen falmelléki gányoldája bármilyen összeesküvés-elmélet nélkül is.
Hogy az aspergestoban mennyire védték be a faszverőt vagy mennyire nem, pontosan nem tudhatjuk. Egyáltalán nem triviális, hogy ott dolgozik-e még a faszcibáló. Volt gyanúsan keveset költő időszaka azóta, abban meg messze nem vagyok biztos, hogy a sok devizahiteles meséje mind igaz. Simán lehet, hogy töredékét küldte neki annak, mint amiről a flokkban hazudozik, lehet a valós anyagi helyzetét akarta vele elfedni, nem tudhatjuk.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2019 22:07:55
x9)
A Rocskai fiaskó szerintem is inkább "Jaj, kisegítem a powerlich bolsi párttárs fiát" alapon ment.
xray
(
x21)
Jan 29, 2019 22:26:15
x21)
a rocskai dologban vera néni volt a kulcs. miután meghalt, snecit azonnal kivágták és az öreg még le is köpte. azt egyelőre nem tudjuk, h az öreglánynak mi érdeke fűződött a faszverő életben tartásához.
Eber Pils
Jan 29, 2019 22:31:19
a rocskai dologban vera néni volt a kulcs. miután meghalt, snecit azonnal kivágták és az öreg még le is köpte. azt egyelőre nem tudjuk, h az öreglánynak mi érdeke fűződött a faszverő életben tartásához.
Egyes természetgyógyászok szerint az igazi életelixír a szamárfaszról csapoltatott pióca turmixa.
Jan 29, 2019 22:31:19
Deficás Hafer
(
x1)
Jan 29, 2019 23:05:11
x1)
Erre egyértelmű választ kapunk majd február 1-én, ha a 13 hónap leteltével még aznap este Hosszú évekig tartotta magát az a trend, hogy mindent amit csak lehet kiszervezni Indiába gombokért. Na átlag indiai kb. a Gyagyás szakmai szintjén mozog, normális képzés nélkül, 80-as IQ-val kód sablonok másolgatása fogalom nélkül. Sok ilyen projektnél minden beletolt indai munkaórára jutott aztán ugyanannyi nyugati, amíg kivakarták a szemetet amit a keleti kolléga odafosott a forrásba. Nettó ráfizetés volt az egész, mégis évekig erőltették a különböző cégek.
Mr Montana
Jan 29, 2019 23:42:18
Inkább mint Bigyó Felügyelő (Inspector Gatget) ilyen állal.
Jan 29, 2019 23:42:18
Eber Pils
Jan 29, 2019 23:55:49
Ha olyan nyomorult életem lenne mint a SoDI-nak, akkor átdobnám a szamárfaszomat a mestergerendán és felkötném magamat a gecibe. Of course, mindezt live-ban streamelve!
Jan 29, 2019 23:55:49
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 29, 2019 23:58:08
x9)
Ha olyan nyomorult életem lenne mint a SoDI-nak, akkor átdobnám a szamárfaszomat a mestergerendán és felkötném magamat a gecibe. Of course, mindezt live-ban streamelve!
Sodi is felkötné magát ha nem lennének az antidepresszánsok és ez a pretend-play munka a gányoldában. Meg az is segítene ha nem lenne egy egoista fogyatékos, de Az más.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 30, 2019 00:29:20
x9)
Lesz púp, Flokk?
Gyagyázod már a flokkolást, Szerkesztés?
Gyagyázod már a flokkolást, Szerkesztés?
Boros Mariann
Jan 30, 2019 00:32:02
Boros Mariann Tiszaújváros rokon?
Jan 30, 2019 00:32:02
az erdész
Jan 30, 2019 01:43:24
akkortájt nem olvastam épp a fórumot, de mi a tanszék álláspontja a kőbányai szopófantomról? hogyan ágyazható bele a snecológiába? netán kisboros?
Jan 30, 2019 01:43:24
xray
(
x21)
Jan 30, 2019 01:45:45
x21)
Jan 30, 2019 01:45:45
akkortájt nem olvastam épp a fórumot, de mi a tanszék álláspontja a kőbányai szopófantomról? hogyan ágyazható bele a snecológiába? netán kisboros?
sneci volt a szopófantom. Jan 30, 2019 01:45:45
-
Jan 30, 2019 03:04:01
sneci volt a szopófantom.
a fenet, snecinek csak a szopofantomot sikerult leszopnia, de annak meg hirerteke sem volt.
Jan 30, 2019 03:04:01
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 30, 2019 04:47:18
x7)
A Sodi gaming csati helyett a konkurrens Sodi játszikra ment fel egy játékteszt kedd este. Így a sodi saját maga konkurrense lehet. Vagy skizofrén? A csatornákon külön-külön kell elérni a kifizetéshez szükséges nézettséget.
VR boxost játszott sodis mozdulatokkal. Úgy belefáradt a kontrolleres mozdulatokba, hogy KO-zta magát. "kis türelmeteket kérem, aah, ah. Kinyitom az ablakot"
Aztán a végére megint kidőlt úgy, hogy beszélni alig tudott a leizzadt, lihegő sodi.
|__o__|
VR boxost játszott sodis mozdulatokkal. Úgy belefáradt a kontrolleres mozdulatokba, hogy KO-zta magát. "kis türelmeteket kérem, aah, ah. Kinyitom az ablakot"
Aztán a végére megint kidőlt úgy, hogy beszélni alig tudott a leizzadt, lihegő sodi.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 30, 2019 08:11:55
x2)
Erre egyértelmű választ kapunk majd február 1-én, ha a 13 hónap leteltével még aznap este becsajozik a berlini fadászpika. elrabol és bezár egy németcsibét a gondosan előkészített pincébe.
A 70 éves fizikummal rendelkező sodikát bármelyik németcsibe hülyére veri, hahó! Maradnak az ukrán kurvák a swingerben.
-
Jan 30, 2019 08:44:59
Azokat is csak nyalni tudja, a dőlésszöget nem bírja a piton.
Jan 30, 2019 08:44:59
Deficás Hafer
(
x1)
Jan 30, 2019 09:02:17
x1)
Emlékeztek még, amikor péntek 15:50-kor jött a facebook bejelentés, vagy egy 67 mp-es videó, hogy késik a flokk?
Ez még a felpörgés előtt volt, amikor ha késéssel is, de hetente jött ki videó. Amikor még nem a flokk volt a legfontosabb.
Már ennyire se veszi a fáradságot a berlini flokker. A flokk halott, és élvezi.
Ez még a felpörgés előtt volt, amikor ha késéssel is, de hetente jött ki videó. Amikor még nem a flokk volt a legfontosabb.
Már ennyire se veszi a fáradságot a berlini flokker. A flokk halott, és élvezi.
tigris
Jan 30, 2019 09:14:48
Most már gyakorlatilag több csatorna van, mint ahány flokk. Ez tényleg páratlan, ilyent még nem nagyon látott senki. Gratulálok SoDI megtaláltad a saját Rózsaszín Óceánodat
Jan 30, 2019 09:14:48
broni
Jan 30, 2019 09:24:40
rohadt csuhások!!!!!!!!!!!!!!
Jan 30, 2019 09:24:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2019 09:24:48
x37)
Körülbelül 3 hete nincs épkézláb videó. Szerintem valami nagyon betalált Endrének. Vagy csak lusta mint a szar, és mivel rossz idő van kint, ezért nem megy forgatni. Drónos videó sem volt kb október óta, csak porosodik a drága pénzen vett drón a polcon.
Fuvolázó Kobold
Jan 30, 2019 09:26:36
Közben kiszenvedett egy újabb flokkot a gaming csatornára.
Endre, ez megint kritikán aluli lett. Egy mobilt ragasztasz a fejedre, két kezedben mikrofon, és úgy szenvedsz a szobádnak nevezett disznóólban. Ha ezt laikus látná, rábaszná a szobaajtót és eldobná a kulcsot, bár ennek lehet, még te örülnél is. Degenerált, ahogy egy futopadon edzel egy bunyós játék tutoriáljában. Az meg teljesen nyilvánvaló, hogy fingod sincs mit csinálsz, hogy mozogsz, lengeted a girnyó kezedet és örülsz ha 10 percet végig tudsz játszani.
Mint sokan mondták előttem, a gamer csatornákban van fantázia, de kell a hozzárendelt érték. A te esetedben ez szerinted mi? Elárulom, hogy az ocsmány beszéded és a trágár nyüszítésed biztosan nem az.
Szégyelld magad Endre. A lego építős flokkot vagy liveot nagyon várjuk ám!!! Előtte azért kérlek fosd ki a púpfalra, hogy mikor lesz a jeles esemény, nem akarunk lemaradni. Reméljük Ogre is benyit majd közben, értékes tanácsokkal és hasznos észrevételekkel kommentálva a nagy művedet. Egy legót, bazmeg. Közben azért el ne felejts egy kis sörikével öblögetni, hosszú és nehéz munka lesz ez neked.
Endre, ez megint kritikán aluli lett. Egy mobilt ragasztasz a fejedre, két kezedben mikrofon, és úgy szenvedsz a szobádnak nevezett disznóólban. Ha ezt laikus látná, rábaszná a szobaajtót és eldobná a kulcsot, bár ennek lehet, még te örülnél is. Degenerált, ahogy egy futopadon edzel egy bunyós játék tutoriáljában. Az meg teljesen nyilvánvaló, hogy fingod sincs mit csinálsz, hogy mozogsz, lengeted a girnyó kezedet és örülsz ha 10 percet végig tudsz játszani.
Mint sokan mondták előttem, a gamer csatornákban van fantázia, de kell a hozzárendelt érték. A te esetedben ez szerinted mi? Elárulom, hogy az ocsmány beszéded és a trágár nyüszítésed biztosan nem az.
Szégyelld magad Endre. A lego építős flokkot vagy liveot nagyon várjuk ám!!! Előtte azért kérlek fosd ki a púpfalra, hogy mikor lesz a jeles esemény, nem akarunk lemaradni. Reméljük Ogre is benyit majd közben, értékes tanácsokkal és hasznos észrevételekkel kommentálva a nagy művedet. Egy legót, bazmeg. Közben azért el ne felejts egy kis sörikével öblögetni, hosszú és nehéz munka lesz ez neked.
Jan 30, 2019 09:26:36
-
Jan 30, 2019 09:30:04
Hogy áll most a spórolás?
Jan 30, 2019 09:30:04
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 30, 2019 09:36:35
x3)
azt a rohadt élet 1686db-os lego építős live lesz, végre a bicikliösszerelős live után újra minőségi kontent!
építő jellegű komment
Jan 30, 2019 10:07:39
Jan 30, 2019 10:07:39
La Haine
(
x2)
Jan 30, 2019 10:08:07
x2)
Endre, hogy lehetsz ennyire rasszista, hogy a színesbőrű ellenfeled nyíltan le "büdös, szarozod"?
A Youtube kifejezetten elítéli a rasszista megnyilvánulásokat.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 30, 2019 10:14:15
azt a rohadt élet 1686db-os lego építős live lesz, végre a bicikliösszerelős live után újra minőségi kontent!
Mikor? Erről semmiképpen sem szeretnék lemaradni!
Milyen modell?
Jan 30, 2019 10:14:15
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 30, 2019 10:23:07
x7)
Londonból hazafele 16 éveseknek való legót vett a londoni reptéren, ahol jó árak vannak.
Az összeszerelős live parádés lesz, érzi, mivel lehet nézőket szerezni.
|__o__|
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2019 10:27:30
x37)
Aztakurva, ahogy hadonászik a göcsörtös nógrádi sóspálcika karjaival, miközben kifulladva káromkodik. A fogyatékosság kvintesszenciája ez a videó.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 30, 2019 10:30:19
x37)
Hogy tartod azokat a kontrollereket, te nehéz életű? Hát hogy a faszomba lehet így csapkodni? Mint valami homoszexuális polip. És közben pipiskedve táncikál körbe-körbe, mint a szaró galamb, mert a gerince miatt állni sem tud normálisan. ÉVEK ÓTA VAN KONDIBÉRLETED, ENDRE! MENNYIT KELLETT AHHOZ EDZENI, HOGY ILYEN SZARUL NÉZZ KI? XD
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 30, 2019 10:39:07
x1)
"kis türelmeteket kérem, aah, ah. Kinyitom az ablakot"
Bazdmeg az milyen szag lehet, amikor a Gyagyás alig kap már levegőt, ki kell nyitnia az ablakot.
Szerintem a "dekoratív" hungarocell betétek leszédültek a falról, elengedett a ragasztás a mosatlan, beizzadt piton legendás aromájától.
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 30, 2019 10:41:35
Mindig is érdekelt, ki lehet olyan hülye, hogy reptéren vegyen legót, ahol minden sokkal drágább. Most már ezt is tudom.
120 euró a listaára, gondolom fizetett vagy 140-t, míg az amazonról 100-ért megkapja.
120 euró a listaára, gondolom fizetett vagy 140-t, míg az amazonról 100-ért megkapja.
Jan 30, 2019 10:41:35
Kramalon
Jan 30, 2019 10:46:11
Körülbelül 3 hete nincs épkézláb videó. Szerintem valami nagyon betalált Endrének. Vagy csak lusta mint a szar, és mivel rossz idő van kint, ezért nem megy forgatni. Drónos videó sem volt kb október óta, csak porosodik a drága pénzen vett drón a polcon.
Hát nem tudom, azért az Ablak c. műsor mindig megbízhatóan bejöt a Videoton televízión.
A kacsamesék is csak egyszer szakadt meg...
De hát már semmi nem a régi :(
Jan 30, 2019 10:46:11
Deficás Hafer
(
x1)
Jan 30, 2019 10:59:06
x1)
Péntek február elseje, tökéletes időpont a 2019-es felpörgésre és hogy többet ne késsen a flokk.
(Pr)
(Pr)
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 30, 2019 11:38:56
x3)
Péntek február elseje, tökéletes időpont a 2019-es felpörgésre
Hahó! Ki az a hülye, aki 2019-ben pörög fel? Ráér az 2020-ban, az szép kerek szám!
kramalon
(
x8)
Jan 30, 2019 11:49:01
x8)
Sodi, ez Zsery-hergelés rovat lesz? Neki csak kínai Lepinre telik a wc pucolós mosogatásból, bezzeg te a repülőtéren is megengedheted magadnak a többszörösön túlárazott legot! Fongadjunk, a fapadoson felszolgált szarokat is megvásárolod mint (tudod kaja, parfüm, cigike, tütüke)
* Proli'o'meter kiakad *
Faszom
* Proli'o'meter kiakad *
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 30, 2019 11:55:10
x2)
Londonból hazafele 16 éveseknek való legót vett a londoni reptéren, ahol jó árak vannak.
Boxbíró
Jan 30, 2019 11:59:41
Piák pl tényleg jó árakon vannak. Egyes boltok kifejezetten jó akciókat tolnak be. Mondjuk Legot sosem néztem.
Jan 30, 2019 11:59:41
kramalon
(
x8)
Jan 30, 2019 12:02:14
x8)
De amit repülés közben seftelnek, az eléggé túlárazott, vagy változott már a rendszer?
kramalon
(
x8)
Jan 30, 2019 12:13:11
x8)
* állkapocs rovat *
-
Jan 30, 2019 12:22:13
Szurkál azokkal a vackokkal, mintha valami cicaharc lenne. Ovis kislányok verekednek így.
Jan 30, 2019 12:22:13
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 30, 2019 12:34:36
x6)
Sodi, énekelni próbáltál esetleg?
Hátha te képviselnéd Németországot az Euróvízión, mint ez a sorstársad:
hvg.hu/kultura/20190130_Eurovizio_Marokkoi_szarmazasu_meleg_fiu_kepviseli_Franciaorszagot_egy_jo_dallal
hát azért hetyetye
Hátha te képviselnéd Németországot az Euróvízión, mint ez a sorstársad:
hvg.hu/kultura/20190130_Eurovizio_Marokkoi_szarmazasu_meleg_fiu_kepviseli_Franciaorszagot_egy_jo_dallal
kramalon
(
x8)
Jan 30, 2019 12:43:37
x8)
Jön a farsang hamarosan.
Ha mindig is SoDInak akartál öltözni, hát most itt a lehetőség.
Faszom
bolgár jeti
(
x30)
Jan 30, 2019 12:50:35
x30)
bezzeg te a repülőtéren is megengedheted magadnak a többszörösön túlárazott legot!
a repülés, meg a reptér nagyon stresszes dolgok egy kisgyereknek, én is szoktam venni a gyereknek néha egyet (a boltban 9, a reptéren 14 euró) hogy jobb kedve legyen.
sodi nem felnőtt, ne gondolod, hogy ami neked logikus azt ő érti
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 30, 2019 12:52:57
Én szoktam legót venni, nagyjából tisztában vagyok az árakkal is. Rendszeresen repülők, és meg szoktam nézni unalmamban a Lego kínálatot is.
Nem emlékszem olyan esetre, ahol jó áron (kinti bolti ár alatt) láttam volna. És a netes beszerzési lehetőségek (pl. Amazon) nem is beszélve. Inkább 10-20-30% felette.
Klasszikus impulzusvásárlás lehetett ez Endre részéről. Nem törődött ő az árral. Nem azért vette ott, mert olcsóbb.
Nem emlékszem olyan esetre, ahol jó áron (kinti bolti ár alatt) láttam volna. És a netes beszerzési lehetőségek (pl. Amazon) nem is beszélve. Inkább 10-20-30% felette.
Jan 30, 2019 12:52:57
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 30, 2019 12:55:10
x6)
HÉTSZÁZEZER FÜTYIBŐL MEGTEHETI, HAHÓ!
-
Jan 30, 2019 12:56:54
Én szoktam legót venni, nagyjából tisztában vagyok az árakkal is. Rendszeresen repülők, és meg szoktam nézni unalmamban a Lego kínálatot is.
lego-t azért veszel a reptéren, mert repülsz haza és elfelejtettél ajándékot venni a gyereknek
ki adná olcsóbban? :)
Jan 30, 2019 12:56:54
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 30, 2019 12:56:57
x1)
A faszt változott, ezeken a fapadosokon pláne, ott a jegyár részét képezi az, hogy utána a gépen a cateringgel lehúzzák a madarakat.
Bár nem vagyok biztos abban, hogy a repülőn is tütükézik, mivel Csekonics báró minden költésével eldicsekedik. Akkor sorozatban kaptunk volna már vágóképeket róla, márpedig ilyen nem rémlik.
Tényleg Recsi, Márk megvolt a repcsin? Vagy legalább Marok Marcsa? Azért nem kaptunk még utazós flokkot mert a másik csatornára készült eddig az arc nélküli "mile-high club member" episzógy mi, Masztiboy?
-
Jan 30, 2019 13:06:07
aki nem nézte még meg a boxolós videót, most kezdje el! én keci majdnem leestem a székről röhögéstől xD azt a kurva mekkora hikomat xDD
Jan 30, 2019 13:06:07
-
Jan 30, 2019 13:08:57
Mentsétek, mert törli
Jan 30, 2019 13:08:57
???
Jan 30, 2019 13:27:19
Mentsétek, mert törli
Oszt warum??
Jan 30, 2019 13:27:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 30, 2019 13:35:47
A pálcikakarok nagyon durvák.
Jan 30, 2019 13:35:47
tigris
Jan 30, 2019 13:37:28
kurva anyád recskaboy. annyira elkezdtem röhögni, hogy a kollégák idejöttek az irodában. A visítások kurvanagyok, és ahogy a faszát simogatta a négernek az elképesztő volt.
Jan 30, 2019 13:37:28
az erdész
Jan 30, 2019 13:40:01
a csodálatos under armour set-ről valaki mondjon már valami okosat
Jan 30, 2019 13:40:01
broni
Jan 30, 2019 13:40:03
sodi tyson.
Jan 30, 2019 13:40:03
az erdész
Jan 30, 2019 13:42:51
Endre, hogy lehetsz ennyire rasszista, hogy a színesbőrű ellenfeled nyíltan le "büdös, szarozod"?
plusz "az érdekes színű lett a bőröm" halk megjegyzés.
Jan 30, 2019 13:42:51
broni
Jan 30, 2019 13:51:42
hejj john r. bolton!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 30, 2019 13:51:42
broni
Jan 30, 2019 14:27:50
Jan 30, 2019 14:27:50
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 30, 2019 15:06:40
x2)
Csekonics lájfsztájl rulez!
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 30, 2019 15:27:31
Szerintem nem fogja tudni összerakni.
Jan 30, 2019 15:27:31
Borosné
Jan 30, 2019 15:28:27
Szerintem nem fogja tudni összerakni.
A Marfan-szindróma miatt állandóan merevgörcsben álló és az alkoholizmus miatt remegő pókujjakkal igazi kihívás lesz, juhú!
Jan 30, 2019 15:28:27
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 30, 2019 15:38:19
x6)
Egyébként van análvibrátor legóból?
hát azért hetyetye
Laci csaja
Jan 30, 2019 15:38:47
evidenciákat
Jan 30, 2019 15:38:47
Laci
Jan 30, 2019 15:52:50
Egy barátom épített, csak a technikai próba közben szétesett. Nagyon fáj amikor kockánként kell kinyomni. Állítólag. x((
Jan 30, 2019 15:52:50
broni
Jan 30, 2019 16:05:59
Egy 22 éves Alfred Gombo azután halt meg, hogy nem tudott a hidegből bejutni saját otthonába, valószínűleg elhagyta a kulcsait.
amerikai sodi.
amerikai sodi.
Jan 30, 2019 16:05:59
trendbeli garázdaság
Jan 30, 2019 16:08:50
Remélem, ha már nagyon kilátástalan lesz a helyzet, devizás Hajdú tényleg befalcol, és az egy dolog, hogy nem fizeti vissza a tartozását a recskásnak, de még az adósságait is ráhagyja! LOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 30, 2019 16:08:50
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 30, 2019 16:41:24
x9)
Jön a farsang hamarosan.
Nszksz a rémálmokat trolléga.
broni
Jan 30, 2019 17:07:24
Remélem, ha már nagyon kilátástalan lesz a helyzet, devizás Hajdú tényleg befalcol, és az egy dolog, hogy nem fizeti vissza a tartozását a recskásnak, de még az adósságait is ráhagyja! LOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
falcolni a kis cigánypinák szoktak, ha nem adsz nekik ötszázat herbálra, gyucccsa fel magát!!!!!!!!!!!
Jan 30, 2019 17:07:24
B. Lackó díler
Jan 30, 2019 17:46:13
500-ért csak 1 g jár!
Jan 30, 2019 17:46:13
broni
Jan 30, 2019 17:49:38
500-ért csak 1 g jár!
és hol??????????
Jan 30, 2019 17:49:38
Fekete bikapata
Jan 30, 2019 17:49:53
Aztakurva, mi a faxom volt ez???
Jan 30, 2019 17:49:53
evidenciák
Jan 30, 2019 17:51:06
és hol??????????
Jan 30, 2019 17:51:06
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 30, 2019 17:55:45
x3)
RGL update mellékretardológusoknak:
- egy hete korházban, már a második helyen. első korházban kínozták a betegeket, itt csak simán leszarják az aprócigányt
- tegnap volt a műtét (eredményről nincs hír, a műtét előtt jelentkezett be)
- rendőrség nem segít neki, hogy a cuccait visszakapja, a magyar konzul és a nővére se áll vele szóba
- korházi ellatás borzalmas, de megnyugtat minden aggódót, minden rendben, még él
- egy hete korházban, már a második helyen. első korházban kínozták a betegeket, itt csak simán leszarják az aprócigányt
- rendőrség nem segít neki, hogy a cuccait visszakapja, a magyar konzul és a nővére se áll vele szóba
- korházi ellatás borzalmas, de megnyugtat minden aggódót, minden rendben, még él
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 30, 2019 17:57:01
x9)
RGL update mellékretardológusoknak:
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 30, 2019 17:58:35
x3)
broni
nszksz
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 30, 2019 18:00:48
x9)
Ez érthető.
Mondjuk mi lesz szegény árva lélekkel ha nem kapja vissza az örökségként kapott okostelefont...
-
Jan 30, 2019 18:02:03
Jan 30, 2019 18:02:03
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 30, 2019 18:03:23
x9)
Mert nem áll vele szóba.
Brian
(
x2)
Jan 30, 2019 18:16:18
x2)
majd a kórházban agyonveri az éjszakás műszak
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 30, 2019 18:18:16
x9)
Kíváncsi vagyok az aprócigány visszaszerzi-e majd a szarjait.
Legalább annyi pénzt kaparjon össze hogy egy vízmeghajtású rakétával hazajöhessen.
Legalább annyi pénzt kaparjon össze hogy egy vízmeghajtású rakétával hazajöhessen.
Just RGL things
Jan 30, 2019 18:21:36
Az ingyenes ellátásért cserébe azért győzködte a rákbetegeket, hogy utasítsák el a kezelést, mert az orvosok meg akarják őket ölni.
Jan 30, 2019 18:21:36
Deficás Hafer
(
x1)
Jan 30, 2019 18:22:29
x1)
Egyébként tavaly nyár körül zaklatta már a konzult, amikor haza akart jönni, lehet akkor került spamlistára.
egyik nèző
Jan 30, 2019 18:24:51
Kimelegedve, leizzadva a majomparádétól engedi magára a téli hideget.
Reménykedjünk.
Reménykedjünk.
Jan 30, 2019 18:24:51
trendbeli garázdaság
Jan 30, 2019 18:25:32
A Dőrppe nővére ápolónőként dolgozik Olaszországban, hahó! Azt nem tudom, hogy kórházban vagy csak időseket ápol, de abból a kevéske pénzből támogatja az alkoholista, dohányos, munkakerülő, lumpen öccsét. Legalábbis régen ez volt. Szerintem RGL-nek meg kéne keresnie a nőt, és rácuppanni, mint egy pióca. És akkor eposzi retardküzdelem alakulhatna ki az aprócigány és Pappúcsós között a gazdatestért!
Jan 30, 2019 18:25:32
Tüdőgyulladás Tódor
Jan 30, 2019 18:26:04
Reménykedjünk.
Reménykedjünk.
Ment a biglike
Jan 30, 2019 18:26:04
broni
Jan 30, 2019 18:26:51
írtam 1 black metal dalt:
ha meghal egy jó csaj
ki is ásom
aztán elrejtem
a padláson
néha-néha felmegyek
magamévá teszem
ha éhes vagyok, a húsából eszem!!!!!!!!!
ha meghal egy jó csaj
ki is ásom
aztán elrejtem
a padláson
néha-néha felmegyek
magamévá teszem
Jan 30, 2019 18:26:51
tüdőgyulladásocska
Jan 30, 2019 18:28:16
Reménykedjünk.
Reménykedjünk.
óóaarrggghhhhhhhhhhhh
Jan 30, 2019 18:28:16
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 30, 2019 18:29:24
x6)
ha meghal egy jó csaj
ki is ásom
aztán elrejtem
a padláson
néha-néha felmegyek
magamévá teszem
ha meghal egy jó csaj
ki is ásom
aztán elrejtem
a padláson
néha-néha felmegyek
magamévá teszem
Ady 100 éve meghalt, de most feltámadott!
Pápai Joci
Jan 30, 2019 18:32:11
ha meghal egy jó csaj
ki is ásom
aztán elrejtem
a padláson
néha-néha felmegyek
magamévá teszem
ha meghal egy jó csaj
ki is ásom
aztán elrejtem
a padláson
néha-néha felmegyek
magamévá teszem
Ezt loptam!
Jan 30, 2019 18:32:11
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™