kösz az összefoglalót. 45 percre lehet tényleg elég volt neki a 4 sör
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
gyakorlatilag biztos, hogy valamilyen háttérszínezős feladata van, ahol dokumentációból kell lépésről lépésre végigmennie egy processen. Újra és újra bebizonyítja, hogy fakocka egyszerűségű dolgokkal sem képes elboldogulni. Se a biciklivel, se a legóval, se bármelyik random játék menüjével nem tud mit kezdeni. Ez alapján szó nélkül megadja neki a fogyipapírt bármilyen pszichiáter. És ő keres stabil 800 fütyit havonta, és bombabiztos a munkája, semmi felkérdezés, semmi rossz hangulatú ugrálás a főnökurak részéről. Én ezt nem kajálom be.
De nem tudtad lowba rakni te faszszopó! Fel se merült benned, nem reagáltál a tanácsra stream közben.
Amikor pedig elindítottad a kurva BO4-et, akkor fel se tűnt, hogy low-ra van állítva a grafikája és azért fut jobban.
Te szerencsétlen faszköpeny.
Takarodj vissza a sarokba szürcsölni a német kőbányait a legóid mellé te alember.
Fogalmad se volt miért akad 4K-ban egy játék egy KIBASZOTT LAPTOPON programozó létedre. Ezután ne tettesd, hogy te "nem akartad", te suttyó komcsiivadék.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Persze, "csak tettettem, hogy retardált vagyok".
Dögölj meg.
|__o__|
Szerinted mi a jobb? Az, ha nem rakod low-ra, és inkább nem játszol, és kibaszol 50 nézővel, vagy az, ha low-ra rakod, és nyomod? Lehet, hogy neked újdonság, de a mostani játékok nagy részénél a low grafikai beállítások kinézetre minimálisan térnek el a magasabbaktól. A fos minőségű streamen keresztül meg nem is látszik a különbség. De bazmeg, te akkora fogyaték vagy, hogy inkább megveszed plusz 70 Euróért a Ps4-es deluxe turbo ultra luxy bling bling változatot, miközben napi 20 eurocented van már csak és vedeled a kőbányai húgysört, miközben minden néződ arra vár, hogy letöltődjön az a fos.
Politikai témában videózva könnyen akadt össze az ember rendre mérnökökkel (Gonda, Kaufmann, Budaházy), orvosokkal (Eszter), vagy jogászokkal (Gaudi, Monostori). Általános témákban ez sokkal nehezebb, mert ott milliomos csemeték vagy vállalkozók tárolják le a nyilvánosságot.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te retardált vagy? Neked ugye nem volt számítógéped régebben, amikor EMS meg XMS memóriával kellett baszkolódni, 4 mega RAM volt a gépekben és örültél neki, ha a 8 floppyn hazahozott játék akár csak akadozva is, de elfutott? Mi a retkes kurva anyádat képzelsz te magadról, hogy 50 embert váratsz meg csak mert derogál neked, hogy levegyél 1-2 beállítást a szaros játékról? Egy szociopata szar vagy, aki mindenki mást NPC-nek néz. EZÉRT nem lesz neked soha sikered se Twitchen, se Youtube-on. Mert lenézed a nézőket.
www.logicalincrements.com/articles/streaming#examples
A faptop árából kijött volna egy "Hardcore Streaming Build"
A dedikált streamer PC, amiről te beszélsz, bármilyen szar gép lehet. (lásd az oldal végén)
|__o__|
te olvasod amit feletted írtak neked? ez az egyetlen esélyed.
meg sem érdemled az ilyen jellegű tanácsokat, mint amit az előbb kaptál.
|__o__|
Na, ezért nincsenek nézőid! Mert amikor vannak akkor nem kezded el a showt hanem látványosan leszarod az NPCket.
Te fasz.
Faszom
Szerintem inkább csak feleslegesen koptatott billentyűzet, engem szórakoztat, hogy olykor pofon egyszerű megoldásokat ignorál a faszverő, csak mert istenkomplexusa van, vagy mert épp seggbuta hozzá, hogy megértse.
Faszom
Szemeszterről szemeszterre feltűnik egy ilyen modoros, grafomán tanszéki retard, szarni bele.
🕎Endigame🕎
Azért hátha egyszer megfogadja valamelyik trolléga tanácsát. De hamarabb nyerek a lottón, mint a hardcoded Recskás megváltozna.
November 1 - miskolci epizód
November 8 - erdélyi epizód (első rész)
November 15 - erdélyi epizód (második rész)
November 22 - berlini + lipcsei epizód (Márkkal)
November 29 - barcelonai epizód (egyedül)
December 6 - szardíniai epizód
December 13 - debreceni + krakkói epizód (anyámmal)
December 20 - osztrák epizód
December 27 - hogyan karácsonyoztam
Január 3 - hogyan szilvesztereztem
Január 10 - második évad montázs
Január 17 - harmadik évad montázs
Január 24 - hogyan telt a szülinapom?
Január 31 - a miskolci Twitch stúdió bemutatása
Gyönyörű lista! Sokat fog előkerülni a következő hónapokban :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Kezeli még valaki a retardnaptárat? Oda fel lehetne vezetni, hadd lehessen követhető, ahogy sorról sorra buknak a tervek.
és fosni fogja a nézettséget.
"kísérletezek a formátumokkal, hátha egyik bejön"
Volt már rá példa, pont a napokban másoltam be egy őrjöngését, amikor sikerült rávenni, hogy tanuljon keretrendszert meg frissítsen. Erre elvérzett az éles PHP verziókon és megfogadta, hogy soha többet nem fejleszt ilyet, a tudását és nem.hallgat senkire aki ezt javasolja neki.
Faszom
Vajon tényleg lesz második évad összefoglaló laza egy éves késéssel? :D
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Mind attól féltünk, hogy ott live-ban fogsz öngyilkosságot elkövetni.
Nem mind. A halálhörgése lenne a csengőhangom.
2 napig csicskultam
A twitch stúdióval kapcsolatban állandóan titkolózik, hogy micsoda világmegváltó ötlet és fosni fogja a pénzt stb. Csak nekem rémlik úgy, hogy még tavasszal az egyik live-ban pár sörike után elmondta, hogy arról fog szólni, hogy kvázi-celebekkel, netes arcokkal lesznek beszélgetések? És azért fogja vonzani a nézőket, mert ezek az arcok eleve ismertek?
Ki lesz az, aki ingyen szóbaáll ezekkel?
Maximum az, hogy marad a szokásos tartalom; gyagyás "otthonmentők", herbálos cigányok, Echelon tanuk, dőrppék, Rószák...stb.
De úgysem lesz belőle semmi.
2 napig csicskultam
Márk meg azt mondogatja a haverjainak, hogy ugyan asodi még nem tud róla, de addig fog még küldeni egy ezrest hogy be tudja fejezni a stúdiót.
segítek: "nincs pénzem, le vagyok égve, már két országban tartozom milliókkal"
ennyit kell mondanod nekik, plusz eltakarodni a netről xD
Ambivalens érzéseim vannak.
Ha a recskafoteljében utoljára borulna ki ennek a szennyes lelkivilágú gnómnak a kezéből a Berliner Kindl a padlóra, a fizikai és szellemi világban egy pincemély sötétség helyén egyszer csak felragyogna a nap.
Másfelől egy nagy hézag keletkezne a mi életünkben is. Más egyetemek, tanszékek, kutatók néha évtizedeket, emberöltőket kutatnak, vizsgálódnak és sokszor semmilyen, vagy csak nagyon minimális újdonságokra jönnek rá.
A Snecológia tanszék ellenben napról napra új izgalmakat hoz a felszínre, újra és újra ledöbbenti a kutatókat, hogy a snecológiai főtételnek megfelelően a valóság újra és újra durvábbnak bizonyul, mint a snecológusok vadabb és vadabb elméletei.
A recskagate idején ki gondolta volna, hogy egy Fifa játékot nem fog tudni elindítani? A borsófőzelékekért élősködések idején ki gondolta volna, hogy egyszer majd őt húzzák le milliókkal hajléktalan törpék és balhés miskolci cigányok? Sz Erzsébet téri ideggörcs után ki gondolta volna, hogy Süsüt idézve kapkodja a levegőt, ha beszerencsétlenkedik egy gólt a kapuba? A szőrös lábú szexnagyi után ki gondolta volna, hogy kinyal egy orosz tehenet egy creampie partin?
A snecológiában mindig történik valami. Nincs még egy ilyen pörgős és intenzív kutatási terület.
Asszem "befutott" magyar youtuberek voltak megnevezve célcsoportként.
Mondjuk egy Sodi-VKÁ interjúra lehet tényleg lenne igény :)
Maximális egyetértés.
Emiatt is lettem non-intervencionista.
Magának intézi.
Adjon Jehova hosszú életet Endrének, adjon neki meleg szobát és internetet, adjon alkoholt is.
Tegnap mondjuk volt egy fél perc amikor a chat azthitte, hogy szivrohamot vagy agyérgörcsöt szenvedett liveban, ki kellene keresni..
Konkretan beakadt neki a levegő, és hosszú másodpercekig tényleg úgytűnt hogy elpusztul ott helyben.
Tegnap mondjuk volt egy fél perc amikor a chat azthitte, hogy szivrohamot vagy agyérgörcsöt szenvedett liveban, ki kellene keresni..
Konkretan beakadt neki a levegő, és hosszú másodpercekig tényleg úgytűnt hogy elpusztul ott helyben.
ha ha, ilyen szar trukkokkel nem veszel ra, hogy megnezzuk a streamed
Azért az intervencionizmus jó móka :) Én már végrehajtottam pár akciót, és iszonyú szórakoztató.
Valamikor régen beírta ide egy troll, hogy a nagyanyjával hívogattatta fel Sodi számát, az öreglány meg baromira élvezte, mondta is hogy kár, hogy akkoriban nem voltak még telefonbetyárkodások.
Ahogy korunk egyik nagy gondolkodója és filozófust évekkel ezelőtt egyszer megjegyezte:
“A túlélés a morál előtt van.”
ezt írtad egész éjjel? azt mondtad tegnap, hogy le van szajva erre ma meg egy troll óvatlan tanácsát megfogadva könyörögsz, hason csúszol egy multinak, te kula
Úristen, elönt a szekunder szégyen, ahogy olvasom.
Bazmeg, 3 mondatot kellett volna írnod. Megvetted. Nem jött be. Kéred vissza a pénzt.
Te meg egy oldalnyi autista körmondatokban bizonygatod, hogy dehát te megvetted PS-en, itt a bizonyíték, ez hú de jó játék, ne tessék rólam rosszat gondolni, csak egy kis aprót méltóztassanak, nagyságos urak!
most akkor mi a tviccsól indulásának pontos időpontja?
majd legközelebb meggondolod, hogy trollok késeléséről ábrándozz vagy szemtelen legyél, ezért intéztem neked
Bede maga vallotta be, hogy 2006-ban náci volt, faszfej! ;)
Most meg Bayer Zsolt tyúkszaros talpát nyalja és ő lett a Fityesz udvari bolondja!
Nagy kérdés, hogy meddig lesz az, mert már kezd nekik is ciki lenni, amit művel!
A DK-ok ellen olyan volt, mint az utolsó, putrilakó, tetves cigány!!!
Piszony!
Ott egyedül Gyurcsány emberei viselkedtek magyarként...
Más, alszol eleget mostanában, Gyagyás? nyugodtak az álmaid???
ilyen kérdésekben nem a koszos prolik véleménye a mérvadó, ezért sem érdekel senkit a matyarázkodásod féreg
amilyen ostoba vagy, pont azt a tartalmat titkolod, ami hozná a tresrajongókat. mondjuk képzelem, mi lehetett, ha még neked - a nyilvánso faszkiverőnek - is kínos.
Ja hogy a többi videó, ami fent van, az nem a szerencsétlenkedésről szól. Értem :)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Dearmastiboy costumer.
We are very sad to hear that our product was not satisfie your underclass proli taste.
Our dedicated team was carefully reviewed your request to withdraw order number #EUxxx
The evidence of your twitch live stream clearly show that it was the costumers fault that the product was not performing at maximum level.The eqipment that used in the live stream was clearly outdated and underleveled to use our high value product to its full potential.
Im very happy to tell you that our world class technical team has developed streaming machines specialized to the twitch site to achive optimal performance.To take further your withdraw request please order one of our streamer rigs that is now at a 10% discount from our shop starting only from 2000euro.
We also like to thank you for contacting us with a little gift.The gift can be redeemed in our in game shop under the category,Skins-T-shirts-Balfasz T-shirt.I hope to see in game soon.
Activision-Blizzard
Taot
Ps:Never ever write here again
A snecológiában mindig történik valami. Nincs még egy ilyen pörgős és intenzív kutatási terület.
Igazad van, nekem is vegyesek az érzéseim. A tudományos munka is hiányozna ha ez a szarházi csak úgy hirtelen beadná a kulcsot. Szenvedjen, rohadjon elevenen.
(Halálhörgés helyett akkor legyen valami durvább ideggörcsöcske.)
2 napig csicskultam
Andi.
Sodi a jövőből
Oct 26, 2019 00:47:17
Mentette valaki az ideggörcsöm? Szeretném visszanézni,de én töröltem
Oct 26, 2019 00:47:17
bolgár jeti
(
x30)
Oct 26, 2019 00:48:09
x30)
www.twitch.tv/sodivlog
De épp most köszön el, mert fárardt.
Sikerült 45 percet játszania kb, a többi 5 óra a szarakodással ment el, hogy nem tudja lowra állítani a grafikát, de még csak addig se jut el, hogy ilyet lehet.
Sikerült 45 percet játszania kb, a többi 5 óra a szarakodással ment el, hogy nem tudja lowra állítani a grafikát, de még csak addig se jut el, hogy ilyet lehet.
kösz az összefoglalót. 45 percre lehet tényleg elég volt neki a 4 sör
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2019 00:52:31
x37)
Valaki nagyon jól fogalmazott, amikor azt írta, hogy ne lelkizzél, ernyedt faszarc, hanem játsszál bazmeg. Visszajövök szex és filmnézés után, hogy elkapjam az utolsó 15 perc streamet, és pont elköszön a mutáns. De ahogy olvasom, szó szerint semmiről sem maradtam le. Hogy lehet bazmeg HAT ÓRÁT szerencsétlenkedni egy szaros játékkal? HAT ÓRÁT??? Te nevezed magad programozónak, te digitális analfabéta? Hogy van bőr a képeden? Tele az internet tweaking guide-okkal, hogy hogyan préselj ki extra fps-t játékokból bazmeg. Neked készség szinten kéne írni az ini fájlokat, kenni-vágni kéne, hogy melyik shader mit tud, mit lehet kikapcsolni minőségromlás nélkül. Bazmeg én egy 7 éves laptopon nyomom a Witcher 3-at high-ultra beállításokon, mert tudom, mit kell levenni ahhoz, hogy meglegyen a 30 frame a kvázi folyamatos játékhoz, te meg nem tudsz életre köpülni bazmeg egy COD-ot egy elvileg erős gamer laptopon? Fogadok, hogy ha rákeresek youtube-on, akkor egzakt ugyanazon a gépen valaki ultrán nyomja akadás nélkül, te ernyedt lópöcs. Tele van baszva a buzioldalakról beszedett cryptobányász meg malware szarokkal a géped, azért akad meg kerreg, nem a streamelés miatt. De mindenképp vegyél még egy plusz gépet a PS4 meg az erőmű mellé bazmeg, hátha majd az összevágja helyetted a szaros flokkot is.
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 26, 2019 00:52:38
x9)
Riasztó amúgy, hogy már az extra pénzeket is sörben számolja néha. Például azt a cipősdoboznyi 1-2 centest is lekicsinylően elintézte annyival, hogy alig egy sörre való van benne.
Az meg, hogy amúgy egész nap számítógépekkel dolgozik, de nem tud egy grafikai beállítást megejteni, sőt, FEL SE MERÜL a fejében a gondolat, hogy ilyet lehet, az arra utal, hogy vagy tényleg nagyon hülye volt, vagy pedig Alkoholizmus Aladár kezdte el lebontani az agyát eléggé erősen.
Az meg, hogy amúgy egész nap számítógépekkel dolgozik, de nem tud egy grafikai beállítást megejteni, sőt, FEL SE MERÜL a fejében a gondolat, hogy ilyet lehet, az arra utal, hogy vagy tényleg nagyon hülye volt, vagy pedig Alkoholizmus Aladár kezdte el lebontani az agyát eléggé erősen.
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 26, 2019 00:55:08
x9)
Az utolsó fél órában meg igazából csak nézett bele a vak világba. Bambult. Szerintem fel se fogta a játék történetét.
Eszméletlenül le van épülve.
És még csak azt se lehet mondani, fáradt, mert lebaszott egy doboz red bullt.
Eszméletlenül le van épülve.
És még csak azt se lehet mondani, fáradt, mert lebaszott egy doboz red bullt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2019 00:56:57
x37)
Riasztó amúgy, hogy már az extra pénzeket is sörben számolja néha. Például azt a cipősdoboznyi 1-2 centest is lekicsinylően elintézte annyival, hogy alig egy sörre való van benne.
gyakorlatilag biztos, hogy valamilyen háttérszínezős feladata van, ahol dokumentációból kell lépésről lépésre végigmennie egy processen. Újra és újra bebizonyítja, hogy fakocka egyszerűségű dolgokkal sem képes elboldogulni. Se a biciklivel, se a legóval, se bármelyik random játék menüjével nem tud mit kezdeni. Ez alapján szó nélkül megadja neki a fogyipapírt bármilyen pszichiáter. És ő keres stabil 800 fütyit havonta, és bombabiztos a munkája, semmi felkérdezés, semmi rossz hangulatú ugrálás a főnökurak részéről. Én ezt nem kajálom be.
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 26, 2019 01:01:15
x9)
A trollégáknak csak annyit tudok mondani, hogy teljesen leamortizált ma a gyagyás, és nem vagyok képes felfogni, hogy lehet ekkora balfasz valaki.
Ráadásul ezt az égbekiáltó retardációt lassan 20 éve sugározza, 20 éve terrorizálja a nyilvánosságot.
Ennyi idő alatt még Chris-chan is rájött, hogy rajta röhögnek és nem vele. Össze is állt a trollokkal, és meg is él a donétekből.
Endrében mi az Isten tartja ezt a Napoleon-komplexust meg ezeket az illúziókat?
Már réges-rég fel kellett volna ébrednie. Vagy az anyjának fel kellett volna ébresztenie.
Ráadásul ezt az égbekiáltó retardációt lassan 20 éve sugározza, 20 éve terrorizálja a nyilvánosságot.
Ennyi idő alatt még Chris-chan is rájött, hogy rajta röhögnek és nem vele. Össze is állt a trollokkal, és meg is él a donétekből.
Endrében mi az Isten tartja ezt a Napoleon-komplexust meg ezeket az illúziókat?
Már réges-rég fel kellett volna ébrednie. Vagy az anyjának fel kellett volna ébresztenie.
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 26, 2019 01:04:32
x9)
A grafikai beállítás nem feltétlenül kell egy programozó életében. Viszont ugye ott volt a híres "Sodi esete az Apply gombbal" is, majdnem pont 3 évvel ezelőtt:
Oct 31, 2015 12:10:19
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3898
Oct 31, 2015 12:10:19
Asszem, megvan a megoldás.
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva. De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem.
Milyen mocskos-szar felületet ad már ez a kubaszott a1.
A változtatásokat az oldal alján jóvá kell hagyni az Apply-ra kattintva. De jó, hogy elment 45 percem, mire erre most rájöttem.
Milyen mocskos-szar felületet ad már ez a kubaszott a1.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3898
Elsőéves snecológus hallg
Oct 26, 2019 01:09:48
Szorgalmi feladatként megnéztem a korábbiakban említett Az Arany Kesztyű című filmet. Mintha csak a sodmány barlangjai című iromány filmes adaptációja lenne. Nem kizárt, hogy a film forgatókönyvírója olvasta a sodipedia ezen szócikkét.
Valamint ez a film akár sodi pár év múlva bekövetkező újszászi kalandjairól is szólhatna.
Valamint ez a film akár sodi pár év múlva bekövetkező újszászi kalandjairól is szólhatna.
Oct 26, 2019 01:09:48
sodika
Oct 26, 2019 01:33:00
aa
Oct 26, 2019 01:33:00
sodika
Oct 26, 2019 01:41:51
Nem az volt a gond, hogy nem tudtam low-ba rakni, te fasz, hanem hogy semmiképp se akartam, mert ha low-ba rakom, akkor mégis mi a retkes fasz értelme volt annak, hogy a pc-s verziót vettem meg?
De ez persze önmagában még nem baszta volna fel az agyam. De hogy elkezd beakadni a stream, és egyre világosabb, hogy még kell vennem a ps4-es verziót is, és egy fasz pont akkor ír rám massengeren, hogy na, akkor ti tudom-e segíteni, egy másik fasz meg, aki erre a hétre ígért törlesztést, pont ma baszott a második levelemre is a héten válaszolni, ráadásul egy harmadik embernél is azt hallgathatom, hogy sokadik hónap nyugati melónál még mindig nincs rendben, miközben minden hónapban elmondja, hogy csak egy hónapot kell még túlélnie.
Autista ám a faszom, de az ilyen emberi kapcsolatoknál a tökéletes izoláció is jobb, mert legalább nem bassza fel az ember agyát.
De ez persze önmagában még nem baszta volna fel az agyam. De hogy elkezd beakadni a stream, és egyre világosabb, hogy még kell vennem a ps4-es verziót is, és egy fasz pont akkor ír rám massengeren, hogy na, akkor ti tudom-e segíteni, egy másik fasz meg, aki erre a hétre ígért törlesztést, pont ma baszott a második levelemre is a héten válaszolni, ráadásul egy harmadik embernél is azt hallgathatom, hogy sokadik hónap nyugati melónál még mindig nincs rendben, miközben minden hónapban elmondja, hogy csak egy hónapot kell még túlélnie.
Autista ám a faszom, de az ilyen emberi kapcsolatoknál a tökéletes izoláció is jobb, mert legalább nem bassza fel az ember agyát.
Oct 26, 2019 01:41:51
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 26, 2019 01:45:41
x9)
Nem az volt a gond, hogy nem tudtam low-ba rakni, te fasz, hanem hogy semmiképp se akartam, mert ha low-ba rakom, akkor mégis mi a retkes fasz értelme volt annak, hogy a pc-s verziót vettem meg?
De nem tudtad lowba rakni te faszszopó! Fel se merült benned, nem reagáltál a tanácsra stream közben.
Amikor pedig elindítottad a kurva BO4-et, akkor fel se tűnt, hogy low-ra van állítva a grafikája és azért fut jobban.
Te szerencsétlen faszköpeny.
Takarodj vissza a sarokba szürcsölni a német kőbányait a legóid mellé te alember.
Fogalmad se volt miért akad 4K-ban egy játék egy KIBASZOTT LAPTOPON programozó létedre. Ezután ne tettesd, hogy te "nem akartad", te suttyó komcsiivadék.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 26, 2019 01:47:36
x7)
Vett már valaha használtan valamit a recskás?
- használt faptop szintű gép 600 euro
- használt streamer PC 250 euro
Minden héten fejlődik a flokk technikai színvonala, de mikor fejlődik játékostudása?
|__o__|
- használt faptop szintű gép 600 euro
- használt streamer PC 250 euro
Minden héten fejlődik a flokk technikai színvonala, de mikor fejlődik játékostudása?
sodika
Oct 26, 2019 01:47:47
Ami igazán felbassza az agyam, hogy én tényleg igyekszem a legvégsőkig a másik ember tisztelete irányából megközelíteni a dolgot, elvégre még Törpapának se mondtam semmi rosszat, érre pedig folyamatosan olyan helyzetek elé vagyok állítva Mindenki részéről, hogy három-négy rétegen kell finomítanom minden olyan gondolatot, és jelzőt, ami a fejemben visszhangzik róluk, nehogy életre szóló sértődés legyen, annyira groteszk és kabaréba illő, hogy röhejesen sok idő eltelte után is röhejesen hasonló problémákkal szembesítenek.
Oct 26, 2019 01:47:47
sodika
Oct 26, 2019 01:50:46
Fel se merült, mert tiltakozott ellene az agyam, hogy ps4 szintre butítsak valamit, ami ps4-en is elérhető lett volna. Naná, hogy egy ilyen agyfelbaszó ötletre nem is reagáltam érdemben, mert kb. üvöltve tudtam volna csak, higgadtan semmiképp, azt nem "nem szereti" a főbérlő.
Oct 26, 2019 01:50:46
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 26, 2019 01:51:29
x9)
Fel se merült, mert tiltakozott ellene az agyam, hogy ps4 szintre butítsak valamit, ami ps4-en is elérhető lett volna. Naná, hogy egy ilyen agyfelbaszó ötletre nem is reagáltam érdemben, mert kb. üvöltve tudtam volna csak, higgadtan semmiképp, azt nem "nem szereti" a főbérlő.
Persze, "csak tettettem, hogy retardált vagyok".
Dögölj meg.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 26, 2019 01:52:30
x7)
Oct 26, 2019 01:52:30
Ami igazán felbassza az agyam, hogy én tényleg igyekszem a legvégsőkig a másik ember tisztelete irányából megközelíteni a dolgot, elvégre még Törpapának se mondtam semmi rosszat, érre pedig folyamatosan olyan helyzetek elé vagyok állítva Mindenki részéről, hogy három-négy rétegen kell finomítanom minden olyan gondolatot, és jelzőt, ami a fejemben visszhangzik róluk, nehogy életre szóló sértődés legyen, annyira groteszk és kabaréba illő, hogy röhejesen sok idő eltelte után is röhejesen hasonló problémákkal szembesítenek.
Miért retardokkal tartod barátkozol? Miért nem inkább a munkatársakkal vagy diplomás helyiekkel ülsz le játszani? Oct 26, 2019 01:52:30
sodika
Oct 26, 2019 01:53:06
Faszt veszel használható streamer gépet akár használtan 250 euróért. Ami használható, arról tudja az eladó is ezt, és nem fogja aránytalanul olcsón adni.
Oct 26, 2019 01:53:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2019 01:55:24
x37)
Szerinted mi a jobb? Az, ha nem rakod low-ra, és inkább nem játszol, és kibaszol 50 nézővel, vagy az, ha low-ra rakod, és nyomod? Lehet, hogy neked újdonság, de a mostani játékok nagy részénél a low grafikai beállítások kinézetre minimálisan térnek el a magasabbaktól. A fos minőségű streamen keresztül meg nem is látszik a különbség. De bazmeg, te akkora fogyaték vagy, hogy inkább megveszed plusz 70 Euróért a Ps4-es deluxe turbo ultra luxy bling bling változatot, miközben napi 20 eurocented van már csak és vedeled a kőbányai húgysört, miközben minden néződ arra vár, hogy letöltődjön az a fos.
sodika
Oct 26, 2019 01:57:45
Miért retardokkal tartod barátkozol? Miért nem inkább a munkatársakkal vagy diplomás helyiekkel ülsz le játszani?
Politikai témában videózva könnyen akadt össze az ember rendre mérnökökkel (Gonda, Kaufmann, Budaházy), orvosokkal (Eszter), vagy jogászokkal (Gaudi, Monostori). Általános témákban ez sokkal nehezebb, mert ott milliomos csemeték vagy vállalkozók tárolják le a nyilvánosságot.
Oct 26, 2019 01:57:45
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2019 01:58:46
x37)
Te retardált vagy? Neked ugye nem volt számítógéped régebben, amikor EMS meg XMS memóriával kellett baszkolódni, 4 mega RAM volt a gépekben és örültél neki, ha a 8 floppyn hazahozott játék akár csak akadozva is, de elfutott? Mi a retkes kurva anyádat képzelsz te magadról, hogy 50 embert váratsz meg csak mert derogál neked, hogy levegyél 1-2 beállítást a szaros játékról? Egy szociopata szar vagy, aki mindenki mást NPC-nek néz. EZÉRT nem lesz neked soha sikered se Twitchen, se Youtube-on. Mert lenézed a nézőket.
sodika
Oct 26, 2019 02:03:24
Nem nézek le alapvetően senkit, és mindenkihez tisztelettel viszonyulok, a problémákkal kapcsolatban pedig empátiával; de attól már szenvedni kezdek, ha ezt a hozzáállást csak annak árán vagyok képes fenntartani, hogy a jószándékú valóságmoderálás még ez még a saját magam számára is debilnek tűnjön.
Oct 26, 2019 02:03:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2019 02:03:28
x37)
Talán nem kellett volna lumpen szaroknak ütre kölcsön adni, hülyegyerek, és akkor nem kéne a kifogásaikat hallgatni. Megmondtuk előre? Megmondtuk előre bazmeg, hogy egy fillért nem fogsz látni semmiből, se a devizástól, se a törpétől, se a miskolci kancigánytól. Olyan embereknek adtad a pénzed, akiknek egyetlen bank se adna egy kibaszott fillért se. És a bankokkal szemben neked még eszközeid sincsenek a pénz visszaszerzésére, mert nem írtatok szerződést. Anyagi öngyilkosságot követtél el, mert 37 éves létedre szellemileg teljesen visszamaradott vagy.
szellem embere
Oct 26, 2019 02:05:12
Endre, régóta nézem a twitch streamjeidet. Mindig jól szórakoztam rajtuk, és a chatfalon is jó volt a hangulat. A PUBG epizódok Márkékkal voltak a legjobbak! Általában ha nem tudtam élőben nézni, akkor amikor volt egy-két szabad órám megnéztem a lementett adást. Sajnos az elmúlt kettő stream rettenetesen gyengére sikeredett, érezhetően romlott a minőség, és csalódott vagyok emiatt. Valamit kezdjél magaddal, mert ez így unalmas és szar.
Oct 26, 2019 02:05:12
sodika
Oct 26, 2019 02:05:17
Értem én az 50 nézőt, de baszta volna az agyam. Úgy nem lehet csinálni semmit.
Oct 26, 2019 02:05:17
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 26, 2019 02:06:53
x7)
Faszt veszel használható streamer gépet akár használtan 250 euróért. Ami használható, arról tudja az eladó is ezt, és nem fogja aránytalanul olcsón adni.
Ismertető gamer PC-kről:www.logicalincrements.com/articles/streaming#examples
A faptop árából kijött volna egy "Hardcore Streaming Build"
A dedikált streamer PC, amiről te beszélsz, bármilyen szar gép lehet. (lásd az oldal végén)
sodika
Oct 26, 2019 02:10:26
Nem kifogásokról van szó.
Ezek tényleg rendesek.
Tényleg igyekezni próbálnak.
És tényleg toporognak.
A rosszindulat nem idegesítene. Arra sztoikus nyugalommal büntetek. Ami engem idegesít, hogy szó szerint a mindennapokkal megküzdve is azért nagyjából megoldom a gondjaimat nem teljesen ésszerűtlen idő után, innentől viszont feszért bizonyul rendre értelmetlennek a türelmem, ami annak szól, hogy biztos nekik is csak időre van szükségük.
Ezek tényleg rendesek.
Tényleg igyekezni próbálnak.
És tényleg toporognak.
A rosszindulat nem idegesítene. Arra sztoikus nyugalommal büntetek. Ami engem idegesít, hogy szó szerint a mindennapokkal megküzdve is azért nagyjából megoldom a gondjaimat nem teljesen ésszerűtlen idő után, innentől viszont feszért bizonyul rendre értelmetlennek a türelmem, ami annak szól, hogy biztos nekik is csak időre van szükségük.
Oct 26, 2019 02:10:26
nemsodi
Oct 26, 2019 02:12:59
még csak nem is a grafikai beállításokkal volt a baj többnyire, bár ott is lehetett volna levenni ezt-azt.
21:9 Aspect Ratio-n volt a játék, ez tudod mit jelent?
Te barom :D
21:9 Aspect Ratio-n volt a játék, ez tudod mit jelent?
Te barom :D
Oct 26, 2019 02:12:59
sodika
Oct 26, 2019 02:14:10
Faszság. Jó a laptop.
Nem kell streamer build.
Senki nem úgy nyom. Mindenki külső streamer gépet használ. Ha a stream-emet megpakolnál pár réteggel, már fullra ki lenne használva a gamer laptopom is.
Kurvára nincsenek csodák.
Nem oldasz meg soha semmit okosban és olcsón. Mindig csak fájdalmas kompromisszumok árán.
Nem kell streamer build.
Senki nem úgy nyom. Mindenki külső streamer gépet használ. Ha a stream-emet megpakolnál pár réteggel, már fullra ki lenne használva a gamer laptopom is.
Kurvára nincsenek csodák.
Nem oldasz meg soha semmit okosban és olcsón. Mindig csak fájdalmas kompromisszumok árán.
Oct 26, 2019 02:14:10
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 26, 2019 02:16:25
x37)
Egy utolsó jótanács, te löttyedt lófasz: holnap reggel keljél fel, és írd fel egy darab papírra, hogy "NEM FOGOK PÉNZT VISSZAKAPNI A LUMPEN RETARD ISMERŐSEIMTŐL" és rajzszögezd ki a faszverő székeddel szemben a falra, hogy minden hokizás után ha felnézel, ez legyen az első, amit meglátsz. Internalizáld, hogy annyi pénzed van, amennyi, és abból kell megspórolnod a 27.500 Euró hitelt, és nem számíthatsz semmiféle visszajövő pénzekre. Aztán pedig fogd, és add el a laptop kivételével az összes felesleges kütyüdet, a PS4-et, a PS4 accountodat a játékokkal, a robotjaidat, a fütyikamerákat, mikrofonokat, kormányt, mindent. A bejövő pénzből vegyél 1 darab használt DSLR-t egy 1.4-es fix 50mm-es objektívvel, egy árnyékolót és egy mini háromlábat. Ezzel fogsz forgatni, a szöveget pedig otthon mondod fel a kész anyagra, mint a profik, nem a recsegő-susogó szélzajos lihegést meg csörtetést kell hallgatni. Basszad rendbe a szobádat, ha már kilapátoltad a fos kütyüket. A reggelit mondd le az ogrénál, és egyél egy szendvicset. Nincs több szauna, nincs több hangulatjavító faszveretés. Mondd le a Lyndát, az Amazon Prime-ot, a Netflixet, a kondibérletet, mindent. Neked ezekre most már nincs pénzed! A bankkártyáidat fizesd nullára, és törd el őket két darabba. Ezt magadnak csináltad, recskás. Ha mindent, amit itt írtam, betartasz, akkor TALÁN meg tudod úszni a csődöt, de még így is csak 25% körüli esélyed van. Ha nem, akkor csak és kizárólag te leszel a hibás a saját balsorsodért, nem anyádék meg nem 2006.
sodika
Oct 26, 2019 02:19:20
Erős szellemi kihívás nem hangot adni annak a döbbenetemnek, ha valaki érthetetlenül sok idő múltán se kezel olyan helyzeteket, melyekről pontosan tudom, hogy még én is kezelném.
Itt az időfaktor bassza fel az agyam. Hogy kurva sok idő után is ugyanaz van, és akkor mi a retkes feszért vártam türelemmel.
Itt az időfaktor bassza fel az agyam. Hogy kurva sok idő után is ugyanaz van, és akkor mi a retkes feszért vártam türelemmel.
Oct 26, 2019 02:19:20
nemsodi
Oct 26, 2019 02:21:24
Erős szellemi kihívás nem hangot adni annak a döbbenetemnek, ha valaki érthetetlenül sok idő múltán se kezel olyan helyzeteket, melyekről pontosan tudom, hogy még én is kezelném.
te olvasod amit feletted írtak neked? ez az egyetlen esélyed.
meg sem érdemled az ilyen jellegű tanácsokat, mint amit az előbb kaptál.
Oct 26, 2019 02:21:24
sodika
Oct 26, 2019 02:22:49
Nem adok el semmit.
Semmi se felesleges.
És nem csinálok bohócot magamból azzal, hogy ilyen kevés nézővel DSLR-re váltsak.
Itt most nem a behajtásról van szó, de végtelenül idegesít, hogy konstans a legtapraesettebbnek számítok.
Én. Bazmeg.
Mi a fasz?
Semmi se felesleges.
És nem csinálok bohócot magamból azzal, hogy ilyen kevés nézővel DSLR-re váltsak.
Itt most nem a behajtásról van szó, de végtelenül idegesít, hogy konstans a legtapraesettebbnek számítok.
Én. Bazmeg.
Mi a fasz?
Oct 26, 2019 02:22:49
-
Oct 26, 2019 02:26:28
Faszverő! Miért Koncz Zsuzsát kornyikálsz a moslék videód végén? Te liberális zsidó!
Oct 26, 2019 02:26:28
sodika
Oct 26, 2019 02:26:57
A mostani tervem jó.
Nem az a gond.
A gond, hogy ebbe a status quo-t legalább konstansnak tekintem, és saját életemben tartom is.
Mindenki másnál meg a jelenlegi szart tekintem az "adott" állapotnak. Erre egyenként MINDENKI folyton meglep azzal, még mindig, hogy süllyed.
Nem az a gond.
A gond, hogy ebbe a status quo-t legalább konstansnak tekintem, és saját életemben tartom is.
Mindenki másnál meg a jelenlegi szart tekintem az "adott" állapotnak. Erre egyenként MINDENKI folyton meglep azzal, még mindig, hogy süllyed.
Oct 26, 2019 02:26:57
sodika
Oct 26, 2019 02:32:37
Amikor saját magam mérsékelten életképesnek tekintem, akkor igen különös szellemi kihívás konstruktívan kezelnem, hogy a környezetem leginkább életképesebb pontja vagyok. Ésszerű ideig megy, de utána már a totális ignoráns debilitásom puszta hiányából is sértődés kerekedik. :D
Így nem fogok soha megközelíteni egy Magyarosi vagy theVR szintet.
Így nem fogok soha megközelíteni egy Magyarosi vagy theVR szintet.
Oct 26, 2019 02:32:37
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 26, 2019 02:34:25
x7)
A mostani tervem jó.
Nem az a gond.
Te süllyedsz. A retardok és Troll Márk csak a lehúzásod céljából színlelik a süllyedést, valójában egyre jobb a helyzetük.Nem az a gond.
sodika
Oct 26, 2019 02:38:37
Nem. :)
Ahol van aranyos, de egyik esetben sem kimondottan rosszindulatú taktikázás, azt érzékelem, és mosolyogva szemet hunyok. (Ennek legapróbb jelét is pontosan levágom, de a normális emberi kommunikáció része, nem hánysz szemre mindig minden szart.) De ez csak 30%. Arányaiban 70% valódi nehézség.
Ahol van aranyos, de egyik esetben sem kimondottan rosszindulatú taktikázás, azt érzékelem, és mosolyogva szemet hunyok. (Ennek legapróbb jelét is pontosan levágom, de a normális emberi kommunikáció része, nem hánysz szemre mindig minden szart.) De ez csak 30%. Arányaiban 70% valódi nehézség.
Oct 26, 2019 02:38:37
sodika
Oct 26, 2019 02:41:20
A 30%-ot kezelem azzal, hogy belefér, nekem van időm. ;)
A 70% is belefér. Ésszerű ideig. Amikor még nem hajlik konkrét kabaréba. (Olyan kabaréba, ami olyan, mint a valódi, de mégis emberileg tilos ugyanúgy reagálnod rá.)
A 70% is belefér. Ésszerű ideig. Amikor még nem hajlik konkrét kabaréba. (Olyan kabaréba, ami olyan, mint a valódi, de mégis emberileg tilos ugyanúgy reagálnod rá.)
Oct 26, 2019 02:41:20
sodika
Oct 26, 2019 02:43:44
Nem hülye vagyok, de bizonyos dolgokat tudatosan nem kell észrevenni, ha nem akarsz mi senkit elidegeníteni. ;)
A gond nem is a szándékos 30%-kal van. Az normális.
Na mindegy, alszom.
Csá.
A gond nem is a szándékos 30%-kal van. Az normális.
Na mindegy, alszom.
Csá.
Oct 26, 2019 02:43:44
SoDI agysejtje
Oct 26, 2019 02:44:44
Pruntyinek is van pinaja, az a lenyeg. Majd kinyomtatok Mark arcarol egy kepet amit a pruntyikere felhuzok.
Oct 26, 2019 02:44:44
szellem embere
Oct 26, 2019 02:51:11
Az lenne számodra a legjobb, hogyha követnéd a fentebb leírt tanácsokat. De ha esetleg a streameléshez ragaszkodsz egy pár tanácsot fogadj meg:
Próbálj meg utánna járni a játéknak, amivel játszani fogsz, az se utolsó, ha olyan játékot választasz, amiben jó vagy. Sokat dob a dolgon, ha látszódik, hogy magabiztos vagy, tudod mit csinálsz. És ne igyál alkoholt a stream előtt, és főleg nem közben. Ha mégis megszomjazol igyál vizet vagy üdítőt. Az is fontos, hogy tartsd rendben a környezeted, pakolj rendet a stream előtt, normális ruhában, ápolt külsővel és nem zsíros, lenőtt, kócos hajjal ülj neki játszani. Ha kialakítasz egy rendszert, és megbízhatóan tartod (pl péntek és szombat esténként stream) akkor már meg fogod látni, hogy szépen adasról-adásra egyre többen fognak nézni. A vlogot is elfelejtheted, ami történik veled arról tudsz sztorizgatni játszás közben.
A másik jótanács, hogy becsüld meg a nézőidet, foglalkozz velük, válaszolj nekik, ha javaslataik vannak legalább hallgasd meg őket. Az egyik trollega írta, hogy magyar viszonylatban elég szép nézőszámot produkáltál, 30-40 fórumozó nézi a streameket általában, és ilyen nézőszám mellett már odatévednek külsősök is. Ha valaki beszól, akkor ne kezdj el kurvaanyázni, mert az rendkívül kontraproduktív.
De ezekre magad is rájöhettél volna...
Próbálj meg utánna járni a játéknak, amivel játszani fogsz, az se utolsó, ha olyan játékot választasz, amiben jó vagy. Sokat dob a dolgon, ha látszódik, hogy magabiztos vagy, tudod mit csinálsz. És ne igyál alkoholt a stream előtt, és főleg nem közben. Ha mégis megszomjazol igyál vizet vagy üdítőt. Az is fontos, hogy tartsd rendben a környezeted, pakolj rendet a stream előtt, normális ruhában, ápolt külsővel és nem zsíros, lenőtt, kócos hajjal ülj neki játszani. Ha kialakítasz egy rendszert, és megbízhatóan tartod (pl péntek és szombat esténként stream) akkor már meg fogod látni, hogy szépen adasról-adásra egyre többen fognak nézni. A vlogot is elfelejtheted, ami történik veled arról tudsz sztorizgatni játszás közben.
A másik jótanács, hogy becsüld meg a nézőidet, foglalkozz velük, válaszolj nekik, ha javaslataik vannak legalább hallgasd meg őket. Az egyik trollega írta, hogy magyar viszonylatban elég szép nézőszámot produkáltál, 30-40 fórumozó nézi a streameket általában, és ilyen nézőszám mellett már odatévednek külsősök is. Ha valaki beszól, akkor ne kezdj el kurvaanyázni, mert az rendkívül kontraproduktív.
De ezekre magad is rájöhettél volna...
Oct 26, 2019 02:51:11
törpspa
Oct 26, 2019 07:01:16
Tényleg nem unjátok, basszátok meg, ezt a tanácsadást a full hülyének?
Mert én pl rohadtul.
Nem segítünk a rosszindulatú asodinak!
Mert én pl rohadtul.
Oct 26, 2019 07:01:16
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2019 07:29:13
x8)
Értem én az 50 nézőt, de baszta volna az agyam. Úgy nem lehet csinálni semmit.
Na, ezért nincsenek nézőid! Mert amikor vannak akkor nem kezded el a showt hanem látványosan leszarod az NPCket.
Te fasz.
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2019 07:30:52
x8)
Mert én pl rohadtul.
Mert én pl rohadtul.
Szerintem inkább csak feleslegesen koptatott billentyűzet, engem szórakoztat, hogy olykor pofon egyszerű megoldásokat ignorál a faszverő, csak mert istenkomplexusa van, vagy mert épp seggbuta hozzá, hogy megértse.
xray
(
x21)
Oct 26, 2019 07:47:45
x21)
sneci, egy összefoglaló a tegnapi mutatványodról:
AssAssyn_HUN: hát nem tudom, de most már nem csak ezt a hetet kell kipihennem, hanem ezt a streamet is a hétvégén...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
AssAssyn_HUN: hát nem tudom, de most már nem csak ezt a hetet kell kipihennem, hanem ezt a streamet is a hétvégén...
Penzmento
(
x6)
Oct 26, 2019 07:52:48
x6)
Mert én pl rohadtul.
Mert én pl rohadtul.
Szemeszterről szemeszterre feltűnik egy ilyen modoros, grafomán tanszéki retard, szarni bele.
-
Oct 26, 2019 08:03:09
Sodika, bár hogy is ággálsz, de ennek csőd lesz a vége. Jössz haza Magyarországra, anyád pedig egy nyakas kíséretében elküld a Tescoba árufeltöltőnek.
Maximum csak idáig juthatsz. Fájni fog a hátad, de leszarja ezt a műszakvezetőd. Napi szinten lebasznak majd, mindenki gyülölni fog.
És tudod mi lesz a legjobb? Kifogom deríteni, hogy melyik Tescoba/Ldbe/Aldiba/Sparba vagy tudja a fasz hol, de kiderítem és megyek majd oda bevásárolni.
Remélem, hogy a pénztárba is néha bebasznak. Akkor megyek oda, és neked semmi aprót nem adok tízezressel, hogy mindig nálad fogyjon el az apró, és lebasszanak. Aztán jöhetsz ide nyivákolni.
Maximum csak idáig juthatsz. Fájni fog a hátad, de leszarja ezt a műszakvezetőd. Napi szinten lebasznak majd, mindenki gyülölni fog.
És tudod mi lesz a legjobb? Kifogom deríteni, hogy melyik Tescoba/Ldbe/Aldiba/Sparba vagy tudja a fasz hol, de kiderítem és megyek majd oda bevásárolni.
Remélem, hogy a pénztárba is néha bebasznak. Akkor megyek oda, és neked semmi aprót nem adok tízezressel, hogy mindig nálad fogyjon el az apró, és lebasszanak. Aztán jöhetsz ide nyivákolni.
Oct 26, 2019 08:03:09
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2019 08:29:38
Én csak azt nem értem, hogy most miért kellett PCs verziót venni? Miért nem volt jó a PS4?
Oct 26, 2019 08:29:38
broni
Oct 26, 2019 09:20:56
üsd a gojt!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 26, 2019 09:20:56
Riporter
(
x4)
Oct 26, 2019 09:31:09
x4)
Drága Istenem!
Köszönetet mondok amiért rábeszéltél, hogy inkább meccseket nézzek.
Áldott legyen a Neved!
Ámen
2 napig csicskultam
Köszönetet mondok amiért rábeszéltél, hogy inkább meccseket nézzek.
Áldott legyen a Neved!
Ámen
Mr Montana
Oct 26, 2019 09:39:48
Azért hátha egyszer megfogadja valamelyik trolléga tanácsát. De hamarabb nyerek a lottón, mint a hardcoded Recskás megváltozna.
Oct 26, 2019 09:39:48
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 26, 2019 09:44:55
x3)
November 1 - miskolci epizód
November 8 - erdélyi epizód (első rész)
November 15 - erdélyi epizód (második rész)
November 22 - berlini + lipcsei epizód (Márkkal)
November 29 - barcelonai epizód (egyedül)
December 6 - szardíniai epizód
December 13 - debreceni + krakkói epizód (anyámmal)
December 20 - osztrák epizód
December 27 - hogyan karácsonyoztam
Január 3 - hogyan szilvesztereztem
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 26, 2019 09:47:43
x16)
Kezeli még valaki a retardnaptárat? Oda fel lehetne vezetni, hadd lehessen követhető, ahogy sorról sorra buknak a tervek.
-
Oct 26, 2019 09:50:56
és fosni fogja a nézettséget.
"kísérletezek a formátumokkal, hátha egyik bejön"
Oct 26, 2019 09:50:56
kramalon
(
x8)
Oct 26, 2019 09:51:15
x8)
Volt már rá példa, pont a napokban másoltam be egy őrjöngését, amikor sikerült rávenni, hogy tanuljon keretrendszert meg frissítsen. Erre elvérzett az éles PHP verziókon és megfogadta, hogy soha többet nem fejleszt ilyet, a tudását és nem.hallgat senkire aki ezt javasolja neki.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 26, 2019 09:53:49
x16)
Sodi, alapvetően az a baj, hogy kőgazdag krőzusként vered magad a (hitelkártyáról felvett) vagyonodra, kényszeresen írogatod a flokkok alá a 15 oldalas kütyühalmot, dicsekedsz hogy megint miket vásároltál, ezzel pedig frusztrálod a szegény sorsú barátaidat.
Sőt, ha azt mondják, ha már ilyen kőgazdag vagy, segíts be nekik egy kicsit, még te kezdesz felháborodva idegeskedni, mint most.
De mindeközben a stream-ben meg ott egy depressziós, megtört ember, akit semmi nem lelkesít, se a játékok, se a munka, se a barátok, semmi. Csak üveges szemmel hunyorogsz a monitorra. Megtört ember vagy.
Sőt, ha azt mondják, ha már ilyen kőgazdag vagy, segíts be nekik egy kicsit, még te kezdesz felháborodva idegeskedni, mint most.
De mindeközben a stream-ben meg ott egy depressziós, megtört ember, akit semmi nem lelkesít, se a játékok, se a munka, se a barátok, semmi. Csak üveges szemmel hunyorogsz a monitorra. Megtört ember vagy.
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 26, 2019 09:57:15
x3)
Vajon tényleg lesz második évad összefoglaló laza egy éves késéssel? :D
Riporter
(
x4)
Oct 26, 2019 09:57:17
x4)
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 26, 2019 10:03:02
x3)
A twitch stúdióval kapcsolatban állandóan titkolózik, hogy micsoda világmegváltó ötlet és fosni fogja a pénzt stb. Csak nekem rémlik úgy, hogy még tavasszal az egyik live-ban pár sörike után elmondta, hogy arról fog szólni, hogy kvázi-celebekkel, netes arcokkal lesznek beszélgetések? És azért fogja vonzani a nézőket, mert ezek az arcok eleve ismertek?
-
Oct 26, 2019 10:04:23
vedeltem a kotorékban, és írogattam a trollfórumra.
vedeltem a kotorékban, és írogattam a trollfórumra.
Oct 26, 2019 10:04:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2019 10:07:30
A tegnapi flokkban messze az volt a legviccesebb, hogy többször is elmondta, hogy ugyan Márk még nem tud erről, de január 31-én most már tuti biztos elindul a twitch stúdió, mert majd nagyon erősen koncentrál rá, és közösen bevonzzák.0
Oct 26, 2019 10:07:30
Riporter
(
x4)
Oct 26, 2019 10:09:34
x4)
pár sörike után elmondta, hogy arról fog szólni, hogy kvázi-celebekkel, netes arcokkal lesznek beszélgetések? És azért fogja vonzani a nézőket, mert ezek az arcok eleve ismertek?
Maximum az, hogy marad a szokásos tartalom; gyagyás "otthonmentők", herbálos cigányok, Echelon tanuk, dőrppék, Rószák...stb.
De úgysem lesz belőle semmi.
-
Oct 26, 2019 10:11:00
A tegnapi flokkban messze az volt a legviccesebb, hogy többször is elmondta, hogy ugyan Márk még nem tud erről, de január 31-én most már tuti biztos elindul a twitch stúdió, mert majd nagyon erősen koncentrál rá, és közösen bevonzzák.0
Márk meg azt mondogatja a haverjainak, hogy ugyan asodi még nem tud róla, de addig fog még küldeni egy ezrest hogy be tudja fejezni a stúdiót.
Oct 26, 2019 10:11:00
-
Oct 26, 2019 10:27:35
segítek: "nincs pénzem, le vagyok égve, már két országban tartozom milliókkal"
ennyit kell mondanod nekik, plusz eltakarodni a netről xD
Oct 26, 2019 10:27:35
Bejlin
(
x8)
Oct 26, 2019 10:31:07
x8)
Recskás fogd már fel hogy egyik lumpen haverod se fog fizetni egy büdös fillért se, mert tudják hogy egy tehetetlen balfasz vagy akinek se agya, se barátai nincsenek. Egyedül vagy. Senkitől nem számíthatsz segítségre. Aki szóba áll veled a trolljaidon kívül azok csak addig amíg le nem húznak egy bizonyos összeggel. Megverni úgyse tudod őket hogy fizessenek. Aztán nyüszíthetsz mint a fürdős kurva abban a tudatban hogy mindenki jól járt veled neked meg csak a hiteleid maradtak. Nem tudsz majd elmenni buziszaunába se. Jaaj akkor mi lesz majd veled? A legjobb beruházásod egy kötél lenne ami csak pár euroba kerül és megoldaná az összes gondodat
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 26, 2019 10:35:17
x16)
Ambivalens érzéseim vannak.
Ha a recskafoteljében utoljára borulna ki ennek a szennyes lelkivilágú gnómnak a kezéből a Berliner Kindl a padlóra, a fizikai és szellemi világban egy pincemély sötétség helyén egyszer csak felragyogna a nap.
Másfelől egy nagy hézag keletkezne a mi életünkben is. Más egyetemek, tanszékek, kutatók néha évtizedeket, emberöltőket kutatnak, vizsgálódnak és sokszor semmilyen, vagy csak nagyon minimális újdonságokra jönnek rá.
A Snecológia tanszék ellenben napról napra új izgalmakat hoz a felszínre, újra és újra ledöbbenti a kutatókat, hogy a snecológiai főtételnek megfelelően a valóság újra és újra durvábbnak bizonyul, mint a snecológusok vadabb és vadabb elméletei.
A recskagate idején ki gondolta volna, hogy egy Fifa játékot nem fog tudni elindítani? A borsófőzelékekért élősködések idején ki gondolta volna, hogy egyszer majd őt húzzák le milliókkal hajléktalan törpék és balhés miskolci cigányok? Sz Erzsébet téri ideggörcs után ki gondolta volna, hogy Süsüt idézve kapkodja a levegőt, ha beszerencsétlenkedik egy gólt a kapuba? A szőrös lábú szexnagyi után ki gondolta volna, hogy kinyal egy orosz tehenet egy creampie partin?
Valóság Vilmos
Oct 26, 2019 10:39:02
Mikor valaki a twich livera irta hogy mikor adja meg Kovács Márknak a pénzét a gyagyás azonnal elkezdet angolnázni hogy "Milyen márk?". XD
Oct 26, 2019 10:39:02
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 26, 2019 10:40:50
x3)
Asszem "befutott" magyar youtuberek voltak megnevezve célcsoportként.
Mondjuk egy Sodi-VKÁ interjúra lehet tényleg lenne igény :)
-
Oct 26, 2019 10:42:30
nagy hézag keletkezne a mi életünkben is. Más egyetemek, tanszékek, kutatók néha évtizedeket, emberöltőket kutatnak, vizsgálódnak és sokszor semmilyen, vagy csak nagyon minimális újdonságokra jönnek rá.
Maximális egyetértés.
Magának intézi.
Adjon Jehova hosszú életet Endrének, adjon neki meleg szobát és internetet, adjon alkoholt is.
Oct 26, 2019 10:42:30
-
Oct 26, 2019 10:46:53
ha ha, ilyen szar trukkokkel nem veszel ra, hogy megnezzuk a streamed
Oct 26, 2019 10:46:53
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 26, 2019 11:04:12
x16)
Maximális egyetértés.
Azért az intervencionizmus jó móka :) Én már végrehajtottam pár akciót, és iszonyú szórakoztató.
Valamikor régen beírta ide egy troll, hogy a nagyanyjával hívogattatta fel Sodi számát, az öreglány meg baromira élvezte, mondta is hogy kár, hogy akkoriban nem voltak még telefonbetyárkodások.
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2019 11:06:22
Recskás fogd már fel hogy egyik lumpen haverod se fog fizetni egy büdös fillért se.
Ahogy korunk egyik nagy gondolkodója és filozófust évekkel ezelőtt egyszer megjegyezte:
“A túlélés a morál előtt van.”
Oct 26, 2019 11:06:22
Fekete bikapata
Oct 26, 2019 11:13:58
Te baromállat, az új ,,Sodi játszik'' videó elején vered a faszodat???
Mik azok a hangok, pasztmek???
Mik azok a hangok, pasztmek???
Oct 26, 2019 11:13:58
sodika
Oct 26, 2019 11:17:00
Na, remélem, eléggé lementem kutyába ahhoz, hogy visszakapjam a PC verzióra kifizetett 60 eurót. :)
---
Dear support!
I have technical difficulties with the PC version of this product, my computer is too weak for that. You can see that I only used it for a few minutes until I found out I couldn't use it. I have already uninstalled the PC version of the game. But not the PS4 version. :)
Last night, when I saw that it wasn't working on my PC, I also bought it for my Playstation 4 (Playstation Store order Id: xxx, with account kissendrefarkas#xxx). I am very satisfied with the Playstation 4 version of this game, and I want to keep it.
However, due to the above reasons, the PC version is no longer needed. You can see that I really like the game, and I bought it twice, after I didn't choose the right platform for the first time.
Please be so kind and allow me to withdraw this order (#EUxxx).
You can see that I bought several games from you in the past, and I have always been very happy, and I have never canceled my orders. Also now I have bought this new game immediately for another platform.
Thank you in advance for your understanding.
---
Dear support!
I have technical difficulties with the PC version of this product, my computer is too weak for that. You can see that I only used it for a few minutes until I found out I couldn't use it. I have already uninstalled the PC version of the game. But not the PS4 version. :)
Last night, when I saw that it wasn't working on my PC, I also bought it for my Playstation 4 (Playstation Store order Id: xxx, with account kissendrefarkas#xxx). I am very satisfied with the Playstation 4 version of this game, and I want to keep it.
However, due to the above reasons, the PC version is no longer needed. You can see that I really like the game, and I bought it twice, after I didn't choose the right platform for the first time.
You can see that I bought several games from you in the past, and I have always been very happy, and I have never canceled my orders. Also now I have bought this new game immediately for another platform.
Oct 26, 2019 11:17:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2019 11:21:37
Csicskasodi.
Hány euróért aláztad meg magad ennyire?
Hány euróért aláztad meg magad ennyire?
Oct 26, 2019 11:21:37
-
Oct 26, 2019 11:22:01
Sztem nem fogják visszautalni, ott a leírás h mik a rendszerkövetelmények, plusz bétában is lehetett pár napot játszani vele akkor minimum kiderül h szar a géped.
Oct 26, 2019 11:22:01
Oct 26, 2019 11:23:46
Na, remélem, eléggé lementem kutyába ahhoz, hogy visszakapjam a PC verzióra kifizetett 60 eurót. :)
---
---
ezt írtad egész éjjel? azt mondtad tegnap, hogy le van szajva erre ma meg egy troll óvatlan tanácsát megfogadva könyörögsz, hason csúszol egy multinak, te kula
Oct 26, 2019 11:23:46
sodika
Oct 26, 2019 11:31:18
Nem kötelesek.
De lehetnek jófejek. :)
Ennyi.
Ennyi.
Oct 26, 2019 11:31:18
Oct 26, 2019 11:31:53
sztem a buta snecit megint tiltotta a facebook, az elmaradt streammaratont nem posztolta és majd egy napja semmit. jól gondolom náci szar, újra pihenned kell?
Oct 26, 2019 11:31:53
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 26, 2019 11:32:57
x16)
---
Dear support!
---
Dear support!
Úristen, elönt a szekunder szégyen, ahogy olvasom.
Bazmeg, 3 mondatot kellett volna írnod. Megvetted. Nem jött be. Kéred vissza a pénzt.
Te meg egy oldalnyi autista körmondatokban bizonygatod, hogy dehát te megvetted PS-en, itt a bizonyíték, ez hú de jó játék, ne tessék rólam rosszat gondolni, csak egy kis aprót méltóztassanak, nagyságos urak!
sodika
Oct 26, 2019 11:33:21
Hétfőig.
Tilos arra utalni, hogy aki múzeumban bohóckodik a gyerekével, az nem lesz rögtön náci.
Tilos arra utalni, hogy aki múzeumban bohóckodik a gyerekével, az nem lesz rögtön náci.
Oct 26, 2019 11:33:21
sodika
Oct 26, 2019 11:34:34
A "nem jött be" a te bajod.
Bejött, és a megfelelő gépemre meg is akarom tartani.
Na mindegy. Meglátjuk.
Bejött, és a megfelelő gépemre meg is akarom tartani.
Na mindegy. Meglátjuk.
Oct 26, 2019 11:34:34
Oct 26, 2019 11:35:03
Nem kötelesek.
Ennyi.
Ennyi.
most akkor mi a tviccsól indulásának pontos időpontja?
Oct 26, 2019 11:35:03
sodika
Oct 26, 2019 11:37:08
Én az ilyesmit hivatali kérvényeként, vagy bírósági beadványként fogom fel. Okok, bizonyítékok, méltányossági körülmények. :)
Oct 26, 2019 11:37:08
Legalább_négy_karakter
Oct 26, 2019 11:38:11
Hétfőig.
majd legközelebb meggondolod, hogy trollok késeléséről ábrándozz vagy szemtelen legyél, ezért intéztem neked
Oct 26, 2019 11:38:11
Tigris
Oct 26, 2019 11:38:21
Én az ilyesmit hivatali kérvényeként, vagy bírósági beadványként fogom fel. Okok, bizonyítékok, méltányossági körülmények. :)
mint czenki mamánál Oct 26, 2019 11:38:21
Fekete bikapata
Oct 26, 2019 11:39:25
Hétfőig.
Bede maga vallotta be, hogy 2006-ban náci volt, faszfej! ;)
Most meg Bayer Zsolt tyúkszaros talpát nyalja és ő lett a Fityesz udvari bolondja!
Nagy kérdés, hogy meddig lesz az, mert már kezd nekik is ciki lenni, amit művel!
A DK-ok ellen olyan volt, mint az utolsó, putrilakó, tetves cigány!!!
Piszony!
Ott egyedül Gyurcsány emberei viselkedtek magyarként...
Más, alszol eleget mostanában, Gyagyás? nyugodtak az álmaid???
Oct 26, 2019 11:39:25
sodika
Oct 26, 2019 11:40:02
De azért kicsoda hitványság már ez. Nácizni valakit oké, a nácizókat kigúnyolni meg nem?
Oct 26, 2019 11:40:02
Support Sam
Oct 26, 2019 11:41:28
Ok:idióta vagy
Bizonyíték:a live
Méltányossági körülmények:tegnap óta rajtad röhög az egész csapat
Bizonyíték:a live
Méltányossági körülmények:tegnap óta rajtad röhög az egész csapat
Oct 26, 2019 11:41:28
Legalább_négy_karakter
Oct 26, 2019 11:42:48
De azért kicsoda hitványság már ez. Nácizni valakit oké, a nácizókat kigúnyolni meg nem?
ilyen kérdésekben nem a koszos prolik véleménye a mérvadó, ezért sem érdekel senkit a matyarázkodásod féreg
Oct 26, 2019 11:42:48
Zsénó
(
x22)
Oct 26, 2019 11:43:52
x22)
Recskás!
Hova tűnt a twitch-ről a teljes tegnap esti 6 órás produkció? Csak egy 57 perces videó van fent.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Hova tűnt a twitch-ről a teljes tegnap esti 6 órás produkció? Csak egy 57 perces videó van fent.
sodika
Oct 26, 2019 11:46:00
Privátban megvan a Youtube csatornámon, de szerencsétlenkedést nem rakunk fel. :)
Oct 26, 2019 11:46:00
Legalább_négy_karakter
Oct 26, 2019 11:49:02
Privátban megvan a Youtube csatornámon, de szerencsétlenkedést nem rakunk fel. :)
amilyen ostoba vagy, pont azt a tartalmat titkolod, ami hozná a tresrajongókat. mondjuk képzelem, mi lehetett, ha még neked - a nyilvánso faszkiverőnek - is kínos.
Oct 26, 2019 11:49:02
Zsénó
(
x22)
Oct 26, 2019 11:50:08
x22)
Ja hogy a többi videó, ami fent van, az nem a szerencsétlenkedésről szól. Értem :)
kripli figyelő
(
x12)
Oct 26, 2019 11:51:51
x12)
---
Dear support!
Taot---
Dear support!
Dear
We are very sad to hear that our product was not satisfie your underclass proli taste.
Our dedicated team was carefully reviewed your request to withdraw order number #EUxxx
The evidence of your twitch live stream clearly show that it was the costumers fault that the product was not performing at maximum level.The eqipment that used in the live stream was clearly outdated and underleveled to use our high value product to its full potential.
Im very happy to tell you that our world class technical team has developed streaming machines specialized to the twitch site to achive optimal performance.To take further your withdraw request please order one of our streamer rigs that is now at a 10% discount from our shop starting only from 2000euro.
We also like to thank you for contacting us with a little gift.The gift can be redeemed in our in game shop under the category,Skins-T-shirts-Balfasz T-shirt.I hope to see in game soon.
Activision-Blizzard
Taot
Ps:Never ever write here again
sodika
Oct 26, 2019 11:52:55
Ó, bazmeg. Most nézem, igazatok volt. Tényleg 4K-ban próbáltam nyomni az 1080p-s monitoron.
De mi a feszért ez volt a beállítás? Akkor lehet, fullHD-n ment volna.
Na most már mindegy.
De mi a feszért ez volt a beállítás? Akkor lehet, fullHD-n ment volna.
Na most már mindegy.
Oct 26, 2019 11:52:55
Riporter
(
x4)
Oct 26, 2019 11:54:13
x4)
Igazad van, nekem is vegyesek az érzéseim. A tudományos munka is hiányozna ha ez a szarházi csak úgy hirtelen beadná a kulcsot. Szenvedjen, rohadjon elevenen.
(Halálhörgés helyett akkor legyen valami durvább ideggörcsöcske.)
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2019 11:54:24
Na most már mindegy.
Andi.
Oct 26, 2019 11:54:24
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nszksz
www.twitch.tv/sodivlog