érdekes, eddig azt ugattad, hogy te el voltál nyomva... hogy is van ez hazug geci? mit magyaráztál, hgoy te semmilyen segítséget nem kaptál meg? kurva anyádat te ütnivaló hobgoblin!
Nem az. Ha nekem azt mondják, hogy IT, az a processzor-regiszteres szakmai teszt jut eszembe, amit BME mérnököknek készítettek, és amihez épp ezért hozzá se tudtam szagolni. :)
Az én szememben az az IT. Hogy te egy egyszerű alkalmazásfejlesztő vagy, mint ahogy én vagyok, az meg nem tudom, micsoda.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
10 ev programozoi tapasztalattal rohadtul mind1 lenne a nyelv, ugye tudod? :D Egy rendes senior fejleszto javarol C++-ra atall maximum egy honap alatt, te egy ev alatt nem tudtal egy javas cms-t megtanulni, mert segghulye vagy
Nem 35 az hanem 42 ezer. És azt hazudja, hogy azért van adóssága mert másoknak adott kölcsön. Már úgy adja elő, hogy Bittnernek is adott kölcsön a berlini pénzéből.
Beteges hazudozó a pedofil.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vágom, de azért nem kapkodok el semmit.
Egy rossz döntés, és baszhatom.
Inkább tanulgatok itt Németországban még pár évet.
Az a biztos.
De van 10 év PHP. Egy év alatt megtanulod a nyelv sajátosságait, nem kell az egészet újratanulni (neked lehet). Ha az alapokat tudod és megvan a logika, akkor mindegy, hogy java, c++ vagy python. Ha azon rinyálnál, hogy scalat, vagy F#-ot nem tanultad meg egy év alatt azt mondom, hogy oké, lehet kell rá másfél, 2 év mire minden rutin lesz!
Ha holnap azt mondanák, hogy csakis perl-ben programozhatnak az IT-s trollok, 3-6 hónap után ugyanolyan munkaerő lenne, mint a main nyelvében volt még ha a perl-t csak említés szintjén hallotta csak.
Az nem segítség. Az járt, mert magyar vagyok.
Ha az állam adózót akar, képezze ki.
Ez tök evidens.
Ha meg nem tudok utána sem adózni, az az állam hibája.
Felelősségem nekem ebben nincs.
És hálásnak se kell lennem érte, elvégre hatástalan volt.
Ki a fasz beszél a nyelvről?
Egy nyelv az egy egy szemeszteres tárgy egy egyetemen.
Itt a technológia-specifikus tapasztalat a lényeg.
De nem tanulsz!!! Ha tanulnál, akkor elfogadnád a kihívást és látnád, hogy mennyi midnent nem tudsz és lehetne gyakorolnod, de neeeeem neked az a tanulás, hogy bebaszva böfögsz meg szentségelsz az annyira utált játékok fölött.
Érdekes, hogy zserynek még etyetem sem kellett a tudás megszerzéséhez amivel lealázott téged.
Annyi hibája van, hogy téged felvettek a felsőoktatásba. De nehogy már az állam hibája legyen, hogy bármilyen félfogyatékos idiótából nem tud programozót csinálni?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Az a véleményem, hogy hatalmas műsorról maradtunk le azzal, hogy Sneci nem lett ütyféd. Napi szinten hetyetyézne a bíróságon, baszná el egymás után a beadványokat meg az egyszerűbbnél egyszerűbb eseteket, perelnék a saját ügyfelei kárpira, stb. Vége-hossza nem lenne a szórakoztató matyarászós lájvoknak, ahol megfejtené, hogy miért az ő brilliáns csillámpónis védelme a jó stratégia, és hogy a bíróság direkt szopatja őt, mert túl jó hozzájuk képest. Grespik hozzá képest kutyának a fasza lett volna konkrétan.
Ebből látszik mennyire sötét vagy és hogy soha nem szabadott volna téged az IT irnyába terelni. Semmi fogalmad nincs az iparról nagy senyor PHP guru
A közelébe se jutott volna ahhoz, hogy ügyvédként dolgozzon.
Egy cigány mentalitású sémita vagy.
🕎Endigame🕎
Oszt milyen technológiákat ismersz te? Miket fejlesztettél, amiket a nagyvilág elé mersz tárni, és amin nem jelennek meg 5 percen belül vonatozó bácsik? Addig örülj, amíg a Seggpresztó védelmét élvezed, mert addig mondhatod, hogy "befelé" fejlesztettél, és akkor csak Herr Biersacknak kell elszámolnod. Egyedül egy rohadt honlapot nem tudnál leprogramozni, és akkor még nem is beszéltünk az IGAZI programozásról, amiben felsőbb matek van. Tényleg, mondjál már egy matek tárgyat (Mat. alapok, Kalkulus, Diszkrét matek, Matlog, Mestint, stb...), amin átmentél! Csak egyet!
Ez tényleg kábelekből fog magának kunyhót építeni a budai hegyekben. (Onnan fog ingázni az aluljárós irodába a Blahán.)
A doclernél sodikának más melót szántak. Mutogathatja a döglött pitont kb ugyanennyiért a buzi szekcióban a livejasminen
🕎Endigame🕎
Szerintem arra pályázik, hogy újraindítja a libegőt, amit Tarlós meg akar szüntetni, vaagy ez az escape terv, hogy leadja a méh-be itthon, hogy legyen pénz parízerre púpszászon
Erre a célra építette ki a kapcsolatot a miskolci vasazós cigányokkal. Márk jó áron fogja tőle átvenni a kábeleket, csak előbb el kell vinnie nyaralni a miskolciakat.
DE azóta kiderült, hogy a magyar etyetyemen nem tanítanak szakmailag releváns dolgot Hahó!
Milyen adózót, te hazaáruló szar? Te csak az adósságaidat halmoztad Magyarországon, amiket máig nem fizettél vissza! Ahogy most pont ugyanezt teszed tündéjmeseországban is.
Kenyér és víz.
Ez mit jelent? Elfogytak az állami félévei és aztán jött a válság.
Pedósodi nem egyszerűen mást hibáztat a problémákárt, mint ahogy a nárcisztikus szociopaták, például a malac szokta.
Pedósodi infantilis, az értelme egy része egy 4-5 éves kisgyerek szintjén rekedt meg (Pl. "piros autó!!", "ilyen sodi a sodi", "galamb, juhúú!").
Ezért van az, hogy csak egy kisgyerek szintjén képes felelősséget vállalni. Ha leette magát, összetört valamit, vagy valamilyen hasonló egyszerű dologról van szó, akkor néha képes elismerni a hibáját.
A többi embert viszont magával szemben "felnőttnek" tekinti, míg magát pedig gyereknek, ezért ha a probléma más emberekkel (=felnőttekkel) kapcsolatos, vagy a társadalom (=a felnőttek társadalma), akkor az a "felnőttek" hibája.
Ez teljesen érthető egy ovis gyereknél, miért lenne az ő hibája, ha rossz óvodába járatják a szülei, vagy ha nem tanította meg senki cipőt kötni.
Pedósodi is ugyanezeket a gyermeki mintákat alkalmazza, amikor lerázza a felelősséget a lakhatási körülményei, az elpocsékolt iskolásévei, vagy a konfliktusai kapcsán.
De misniszteri megbízott, a közlekedésért felelős ráadásul, szóval bajt még így is tud okozni nem is kicsit
Én csak a saturn/aldi szórólap kombót forgatom :(((
iligyek a tjojjok
Amire itt hivatkozol már rég elavult. Angular? Ne viccelj már!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Az Angular JS talán, de most nem is arról beszélek, hanem az utódjáról.
Basszak rá arra a torz púp kugli fejedre. Miért nem streamben tartasz programozási órákat?
Ez ety fosh!
HANGOSAN RÖHÖGVE
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
:D Az milyen már :D Ez nagyon kedves volt tőlük! Én körberöhögtelek volna, ha középiskolai dreamveawer-es tudásodat elnyökögöd németül, ami már akkor 5 éve elavult volt :D:D Na ezzel feldobtad a napomat! Köszi!
Ez vajon, hogy hangozhatott németül a pedofil ocsmány pofájából?
Úgy rémlik pont fordítva ment még a hetyetye mielőtt átkerült volna a "java szobába". Akkoriban az volt, hogy profi a frontend és gyenge backend.
Das ist ein Vitz.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Én eddig azt hittem, hogy a Bootstrap kb az alapműveltség része.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
* nick kiadó *
trends.google.com/trends/explore?date=today%205-y&q=%2Fg%2F11c6w0ddw9,%2Fm%2F012l1vxv,%2Fg%2F11c0vmgx5d,%2Fm%2F0268gyp
Tudom, autista vagy, és a kék eget is képes vagy zöldnek látni, ha épp azt akarod bebeszélni magadnak, ez pedig nem teljesen triviális ábra, de azért tegyünk egy próbát.
React, Angular, Vue.js, három népszerű keretrendszer, és a 2012 óta teljes mértékben elavult, azóta döglődő JQuery összehasonlításképpen.
Az angular trendjére figyelj. Nekem ebből úgy tűnik, hogy - bár nyilván sokan használják még, és fogják is évekig - abszolút leáldozóban van, új projectbe biztos nem vágnék vele.
De hát pont egy olyan embernek magyarázom, aki PHP-ról Java-ra(lol!) vált, mert 15 éve trendi volt, és nagyon jól fizették őket? Hát akkor már inkább angular, az még 5 éve is menő volt.
Persze állás van Delphi-s is (non-tech trolloknak: 20 éve volt a csúcson kb.), hátha akad majd neked egy Java+angular állás újszászon...
Jól rémlik,hogy ős sodizmus a SKÁLÁZÁS?
Olyan régi adatot, akit az ETR átállás előtt ÉVEKKEL végleg és örökre minden szakról kibasztak,(szakszóval "végleg elbocsájtotta az egyetem"), nem hoztak át.
Mit mondott a földesúr, meddig leszel még kétórás napszámos?
a kihívás már egy lezárult ügy. nem fogadta el, ezzel elbukta. zsery jobb programozó, mint a pedofil.
Persze állás van Delphi-s is
Viccen kívül, én ahhoz is értek.
ELTÉ-n éveken át annak az ingyenes verzióján, Lazarus-on dolgoztunk minden tantárgyból. :D
Object Pascal.
ISZTI-n meg a Visual Basic lett jól elsajátítva.
És tudom, hogy gémeskút, meg szürkemarha az egész.
Épp ezt magyarázom mindenkinek, aki rákérdez, miért nem lehetett az infós képzések után abból megélni. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Elmondtam már tegnap is te fasz, hogy egy interjún (kivéve közszféra) a bánatos faszt nem érdekli, hogy miről van papírod és miről nincs. Eléd rakják a tesztfeladatot, ha megcsinálod felvesznek, ha nem akkor nem.
FOGD MÁR FEL TE PÚPOS FASZ!
Hihetetlen, agyatlan tömegproli csőcselék vagy.
Neked nincs felelősséged ha állambácsi nem ád néked a kezedbe egy állást?
Sodi neked igazán érdemes volt világrajönnöd...
Nem ezt pofázom neked egész nap te nyomorék?! Hogy az etyetyemen nem a tudást kapod meg, hanem a szemléletmódot és metodlógiát.
PermanentAutiException-t dobott a generátor vagy mi van ilyenkor?
Akkor egyszerűen:
#FASZVAGY #NEMSZAKEMBER #SZAKMASZÉGYENE #PEDOFIL
Hetyetyetye!
Mikor reagálsz streamben a kihívásra?
Ma hány órát dolgozol, miközben egész nap itt esz a fene?
Mikortól nem írsz ide soha többet?
Válaszolj, HALLOD?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Tudsz mutatni pár projektet, amiket autodidakta tanulással csináltál? Az ugyanis csak úgy megy, hogy folyamatosan gyakorolsz.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Tudod mi jár alanyi jogon azért, mert magyar vagy? Fasz a seggedbe, kb. Nézzél már körül, hogy hány ember nem kapja meg azokat a lehetőségeket, amik neked megvoltak, és ezek közül hányan boldogulnak nálad sokkal jobban! Az állam hibája, hogy retardokat kameráztál és BASZTÁL DOLGOZNI, ezért nem tudtál havi 100.000 Ft-ot se összekaparni? Az állam hibája, hogy 4 egyetemi szakon is BASZTÁL TANULNI, ezért nincs diplomád? Az állam hibája, hogy szükségtelenül FELVETTED A DIÁKHITELT, és elköltötted mindenféle hülyeségekre?
Na menj a büdös kurva anyád csattogó picsájába, te torzszülött. Nincs olyan büntetés a sorstól, amit ne érdemelnél meg.
*Autidiakta, köcsög autikorrekt
Nem volt semmi gond = Solymári harsányan röhögve meséli, hogy a kobold mekkora szar kókler, és hogy egy alapszintű feladatot nem tud megoldani precízen.
Ne hazudjál, Endre, mert ez TÉNY. Nem a kisujjamból szoptam, hanem a volt főnököd mesélte.
-Gyurcsány
-válság
-apám alkoholista haverjai eladták a könyveim
-utcai hőzöngés miatt bezártak egy napra, emiatt nem tudtam levizgázni semmiből
-anyám
-apám
-Sas tanár úr
-nem én
Kifelejtetted, hogy devizakárosultak, és emiatt nem volt pénzük tandíjra. Két éve még ezt hazudta. Aztán kiderült, hogy rokonok fizették a tanulmányait. Mostanában azt hazudja, hogy a nyelvvizsga hiánya miatt nincs diploma.
Az sem érdekli, hogy a kormányrendelet értelmében átvehetné nyelvvizsga nélkül is.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ezekből a tárgyakból, vagy a 10-20 évvel ezelőtti megfelelőjükből hányat csináltál meg, milyen eredménnyel?
Te most miről beszélsz?
Sosem jártam progmatra vagy mérnökinfóra.
Info-matek tanár szakra jártam 5 évet.
Minden egyszerre igaz.
Minden lehetőség ki lett merítve a végtelenségig.
Ebben az egyben szerencsére profi vagyok :D
Fú de pofánbasználak
🕎Endigame🕎
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az tiszta, csak akkor hogy a faszba gondoltad, hogy te programozó (bocs gányolda) leszel?? Infó-matek tanár ami ugye semmi tudást nem feltételez, mert aki nem tudja az tanítja...
Ez még egy menekülési lehetőség. Jaaa hogy állami álláshoz kell a papír, mert ott nem lehet elhetyetyézni, hogy a CSS-t hogyan kell helyesen használni
Szerző:
sodika
Jun 02, 2020 11:45:14
Válasz
(-13)
Hogy lennék én senior javás, amikor összesen csak 1 év gyakorlatom van benne? :D
Jun 02, 2020 11:45:14
tigris
Jun 02, 2020 11:45:35
Mind a 12 félév állami szemesztert kihasználtam.
Előtte pedig mind a 3 év OKJ-s állami oktatást.
Csúcsra járattam, és kihasználtam, amit az állam fizet. :)
Előtte pedig mind a 3 év OKJ-s állami oktatást.
Csúcsra járattam, és kihasználtam, amit az állam fizet. :)
érdekes, eddig azt ugattad, hogy te el voltál nyomva... hogy is van ez hazug geci? mit magyaráztál, hgoy te semmilyen segítséget nem kaptál meg? kurva anyádat te ütnivaló hobgoblin!
Jun 02, 2020 11:45:35
p00p
(
x2)
Jun 02, 2020 11:46:28
x2)
jobs.doclerholding.com/o/staff-php-engineer
Látod, 1 - 1.6m bruttót fizetnek php+mysql tudásért
Mikor jelentkezel? xDD
Kilóg a kanóc, bazmeg
Mikor jelentkezel? xDD
sodika
Jun 02, 2020 11:47:23
Ugye ez most valami szar eroltetett poen?
Nem az. Ha nekem azt mondják, hogy IT, az a processzor-regiszteres szakmai teszt jut eszembe, amit BME mérnököknek készítettek, és amihez épp ezért hozzá se tudtam szagolni. :)
Az én szememben az az IT. Hogy te egy egyszerű alkalmazásfejlesztő vagy, mint ahogy én vagyok, az meg nem tudom, micsoda.
Jun 02, 2020 11:47:23
FuhrerBiersack
Jun 02, 2020 11:47:29
Hogy lennék én senior javás, amikor összesen csak 1 év gyakorlatom van benne? :D
10 ev programozoi tapasztalattal rohadtul mind1 lenne a nyelv, ugye tudod? :D Egy rendes senior fejleszto javarol C++-ra atall maximum egy honap alatt, te egy ev alatt nem tudtal egy javas cms-t megtanulni, mert segghulye vagy
Jun 02, 2020 11:47:29
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 11:48:02
x136)
Évek óta önállóan élek = évek óta a bankok lélegeztetőgépén vergődöm, mint valami afrikai banánköztársaság gazdasága.
Ismétlem: nekünk nyugodtan hazudhatsz, de magadnak minek? Szerinted 35.000 Euró mínusz az elboldogulás?
Ismétlem: nekünk nyugodtan hazudhatsz, de magadnak minek? Szerinted 35.000 Euró mínusz az elboldogulás?
Nem 35 az hanem 42 ezer. És azt hazudja, hogy azért van adóssága mert másoknak adott kölcsön. Már úgy adja elő, hogy Bittnernek is adott kölcsön a berlini pénzéből.
Beteges hazudozó a pedofil.
sodika
Jun 02, 2020 11:49:08
10 ev programozoi tapasztalattal rohadtul mind1 lenne a nyelv, ugye tudod? :D
Az a biztos.
Jun 02, 2020 11:49:08
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 11:49:35
x1)
De van 10 év PHP. Egy év alatt megtanulod a nyelv sajátosságait, nem kell az egészet újratanulni (neked lehet). Ha az alapokat tudod és megvan a logika, akkor mindegy, hogy java, c++ vagy python. Ha azon rinyálnál, hogy scalat, vagy F#-ot nem tanultad meg egy év alatt azt mondom, hogy oké, lehet kell rá másfél, 2 év mire minden rutin lesz!
Ha holnap azt mondanák, hogy csakis perl-ben programozhatnak az IT-s trollok, 3-6 hónap után ugyanolyan munkaerő lenne, mint a main nyelvében volt még ha a perl-t csak említés szintjén hallotta csak.
sodika
Jun 02, 2020 11:50:32
mit magyaráztál, hgoy te semmilyen segítséget nem kaptál meg?
Ez tök evidens.
Jun 02, 2020 11:50:32
sodika
Jun 02, 2020 11:51:27
De van 10 év PHP. Egy év alatt megtanulod a nyelv sajátosságait, nem kell az egészet újratanulni (neked lehet).
Jun 02, 2020 11:51:27
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 11:51:30
x1)
Az a biztos.
Az a biztos.
De nem tanulsz!!! Ha tanulnál, akkor elfogadnád a kihívást és látnád, hogy mennyi midnent nem tudsz és lehetne gyakorolnod, de neeeeem neked az a tanulás, hogy bebaszva böfögsz meg szentségelsz az annyira utált játékok fölött.
sodika
Jun 02, 2020 11:51:42
egyszemeszteres, na
Jun 02, 2020 11:51:42
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 11:53:00
x136)
Ez tök evidens.
Ez tök evidens.
Érdekes, hogy zserynek még etyetem sem kellett a tudás megszerzéséhez amivel lealázott téged.
p00p
(
x2)
Jun 02, 2020 11:53:05
x2)
Annyi hibája van, hogy téged felvettek a felsőoktatásba. De nehogy már az állam hibája legyen, hogy bármilyen félfogyatékos idiótából nem tud programozót csinálni?
-
Jun 02, 2020 11:53:46
Sodi, te a német liberalizmus "áldozata" vagy. Menj át Kanadába Porkshoz vagy gyere haza! Nem hogy kirúgnak, fel se vesznek!
Jun 02, 2020 11:53:46
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 11:53:48
x37)
Most írtam le. Mert ők is hallották ezeket a meséket, ezért elhitték. Ha ismerték volna a hazai valóságot, a jogászi pálya felé tereltek volna.
Másrészt elárulom, hogy pont a Kurzarbeit-om győzött meg arról, hogy lófaszt van a szakmámban munkaerőhiány, és lófaszt amiatt vagyok én itt. Egészen eddig nekem is volt egy ilyen benyomásom, de most rájöttem, hogy a szakértelmem a kulcs, nem pedig a hiány, elvégre nem áll a meló halomra még ebben a szakmában sem.
Másrészt elárulom, hogy pont a Kurzarbeit-om győzött meg arról, hogy lófaszt van a szakmámban munkaerőhiány, és lófaszt amiatt vagyok én itt. Egészen eddig nekem is volt egy ilyen benyomásom, de most rájöttem, hogy a szakértelmem a kulcs, nem pedig a hiány, elvégre nem áll a meló halomra még ebben a szakmában sem.
Az a véleményem, hogy hatalmas műsorról maradtunk le azzal, hogy Sneci nem lett ütyféd. Napi szinten hetyetyézne a bíróságon, baszná el egymás után a beadványokat meg az egyszerűbbnél egyszerűbb eseteket, perelnék a saját ügyfelei kárpira, stb. Vége-hossza nem lenne a szórakoztató matyarászós lájvoknak, ahol megfejtené, hogy miért az ő brilliáns csillámpónis védelme a jó stratégia, és hogy a bíróság direkt szopatja őt, mert túl jó hozzájuk képest. Grespik hozzá képest kutyának a fasza lett volna konkrétan.
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 11:55:16
x136)
A buta pedofilnak az etyetem sem elég, a hollandiai mosogató pedig autodidakta módon megtanulja a programozást.
Itt ért véget a 3. generációs értelmiségi című mese.
Itt ért véget a 3. generációs értelmiségi című mese.
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 11:56:04
x1)
Ebből látszik mennyire sötét vagy és hogy soha nem szabadott volna téged az IT irnyába terelni. Semmi fogalmad nincs az iparról nagy senyor PHP guru
Sodilegnagyobbrajongoja
A közelébe se jutott volna ahhoz, hogy ügyvédként dolgozzon.
p00p
(
x2)
Jun 02, 2020 11:58:21
x2)
Jó kedvemben vagyok, úgyhogy segítek elindítani a "virtuális gépet":
docker-compose up
Szakmai körökben azért ne sűrűn emlegesd vm-ként a docker container-t, mert kiröhögnek. Mondjuk enélkül is.
Kilóg a kanóc, bazmeg
docker-compose up
Szakmai körökben azért ne sűrűn emlegesd vm-ként a docker container-t, mert kiröhögnek. Mondjuk enélkül is.
Penzmento
(
x6)
Jun 02, 2020 11:58:25
x6)
Ez tök evidens.
Ez tök evidens.
Egy cigány mentalitású sémita vagy.
-
Jun 02, 2020 11:59:46
Oszt milyen technológiákat ismersz te? Miket fejlesztettél, amiket a nagyvilág elé mersz tárni, és amin nem jelennek meg 5 percen belül vonatozó bácsik? Addig örülj, amíg a Seggpresztó védelmét élvezed, mert addig mondhatod, hogy "befelé" fejlesztettél, és akkor csak Herr Biersacknak kell elszámolnod. Egyedül egy rohadt honlapot nem tudnál leprogramozni, és akkor még nem is beszéltünk az IGAZI programozásról, amiben felsőbb matek van. Tényleg, mondjál már egy matek tárgyat (Mat. alapok, Kalkulus, Diszkrét matek, Matlog, Mestint, stb...), amin átmentél! Csak egyet!
Jun 02, 2020 11:59:46
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 12:01:42
x1)
Jó akkor kucsszavakban:
Milyen technológia specifikus tapasztalatot szedtél össze egy év alatt?
Melyik ismeretlen számodra még egy év után is:
- gradle, maven
- ci/cd
- spring (boot)
- konstruktor
- annotation
- mock
- singleton
- inheritance
- interface
- bean
- dependency injection
- pojo
- jvm
Milyen technológia specifikus tapasztalatot szedtél össze egy év alatt?
Melyik ismeretlen számodra még egy év után is:
- gradle, maven
- ci/cd
- spring (boot)
- konstruktor
- annotation
- mock
- singleton
- inheritance
- interface
- bean
- dependency injection
- pojo
- jvm
-
Jun 02, 2020 12:03:40
Mi a fasznak abba a lyukba 15m kábel? Te autista degenerált, hova a bánatba rakod azt is? Egy szeméttelep már lassan az a hely, nem "lakószoba".
Apropó, ágyon még tudsz aludni? Vagy már az is kábellel van tele?
Apropó, ágyon még tudsz aludni? Vagy már az is kábellel van tele?
Ez tényleg kábelekből fog magának kunyhót építeni a budai hegyekben. (Onnan fog ingázni az aluljárós irodába a Blahán.)
Jun 02, 2020 12:03:40
Penzmento
(
x6)
Jun 02, 2020 12:04:22
x6)
jobs.doclerholding.com/o/staff-php-engineer
Mikor jelentkezel? xDD
Mikor jelentkezel? xDD
A doclernél sodikának más melót szántak. Mutogathatja a döglött pitont kb ugyanennyiért a buzi szekcióban a livejasminen
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:05:13
x136)
A régi szép idők amikor solymári robinak azzal védekezett egy-egy elbaszása után, hogy ő x évig tanulta ezt az etyetemen. Még be is masolta az egyik ilyen levelet
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 12:05:28
x1)
Szerintem arra pályázik, hogy újraindítja a libegőt, amit Tarlós meg akar szüntetni, vaagy ez az escape terv, hogy leadja a méh-be itthon, hogy legyen pénz parízerre púpszászon
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:08:23
x136)
Erre a célra építette ki a kapcsolatot a miskolci vasazós cigányokkal. Márk jó áron fogja tőle átvenni a kábeleket, csak előbb el kell vinnie nyaralni a miskolciakat.
részletek
Jun 02, 2020 12:08:30
A régi szép idők amikor solymári robinak azzal védekezett egy-egy elbaszása után, hogy ő x évig tanulta ezt az etyetemen. Még be is masolta az egyik ilyen levelet
DE azóta kiderült, hogy a magyar etyetyemen nem tanítanak szakmailag releváns dolgot Hahó!
Jun 02, 2020 12:08:30
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jun 02, 2020 12:09:00
x2)
Ez tök evidens.
Ez tök evidens.
Milyen adózót, te hazaáruló szar? Te csak az adósságaidat halmoztad Magyarországon, amiket máig nem fizettél vissza! Ahogy most pont ugyanezt teszed tündéjmeseországban is.
-
Jun 02, 2020 12:15:22
Gyere szakmázni gyagya, ne a 30x félév etyetemen melegedésről hadováljál..
Jun 02, 2020 12:15:22
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:17:32
x136)
Amikor az oktatást veszi igénybe ingyen és amikor a kárpit húzza le az allamról, akkor az neki jár, de amikor fizetni kéne az adót, járulékokat, törleszteni a diákhitelt, akkor életére tör a rendszer.
Le sem tagadhatnád, hogy fehércigány vagy, tomkettel együtt.
Le sem tagadhatnád, hogy fehércigány vagy, tomkettel együtt.
Dzsibuti térdeltetős
Jun 02, 2020 12:17:36
Nagyon pörögsz, pedrák, csak nem átütötte az auti-pajzsot a feketén-fehéren levezetett igazság, hogy egy haszontalan, senkiházi szardarab vagy?
(Mondjuk ez sem igaz így ebben a formában, mert a szarból legalább kinőhet valami hasznos növény)
(Mondjuk ez sem igaz így ebben a formában, mert a szarból legalább kinőhet valami hasznos növény)
Jun 02, 2020 12:17:36
C64korszak
(
x2)
Jun 02, 2020 12:18:33
x2)
Tarlós már nem főpolgármester, a Libegő nem fog megszűnni.
Épp elég baj, hogy a városligetet szétbaszatta a csuti vajda,
és karigeri sem állította meg végül a projektet, akármit is kamuzott a választási ígéreteiben..
-------------------------------------
Más:
Kiss Endre Farkas (ELTEid: 13292) Bota Gyöngyi 1982-01-17
Email:
[email protected] (szerkeszt)
Jogviszonyok (Összesített Lejárat:Lejárt)
Ismert külső adatbázisbeli azonosítók
Régi ELTEdb azonosító: 46943
Na, így ugassál vissza nekem getszi!
Evvel részben lelepleztem ki lehetek, de szarok rá,..
... a trollok újabban neptun képernyőket követelnek, mert nem tudják 200x-ben az ELTE-n un. "ETR" rendszer volt ,szeretnél itt látni erről anyagokat?
Már csak streamer kazetta mentések vannak meg róla,.... de vannak!
Egy "lomtárban" egy penészes alagsorban rohad a gép, amin azonal beolvasható, de ha sokat gyökérkedsz itt, találok módot, időt, és "viszont szívességet", hogy megoldjam...
faszfej!
és karigeri sem állította meg végül a projektet, akármit is kamuzott a választási ígéreteiben..
Más:
Email:
... a trollok újabban neptun képernyőket követelnek, mert nem tudják 200x-ben az ELTE-n un. "ETR" rendszer volt ,szeretnél itt látni erről anyagokat?
Egy "lomtárban" egy penészes alagsorban rohad a gép, amin azonal beolvasható, de ha sokat gyökérkedsz itt, találok módot, időt, és "viszont szívességet", hogy megoldjam...
faszfej!
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:21:16
x136)
Más:
Email:
faszfej!
Más:
Email:
faszfej!
Ez mit jelent? Elfogytak az állami félévei és aztán jött a válság.
Winkowitch
Jun 02, 2020 12:22:31
Nahát, régen Endre tudott úgy írni, hogy érthetőek voltak a mondatai? A régi kommentjei alapján tényleg látszódik egyfajta értelmi leépülés
Jun 02, 2020 12:22:31
Popperdoki szelleme
Jun 02, 2020 12:23:01
Pedósodi nem egyszerűen mást hibáztat a problémákárt, mint ahogy a nárcisztikus szociopaták, például a malac szokta.
Pedósodi infantilis, az értelme egy része egy 4-5 éves kisgyerek szintjén rekedt meg (Pl. "piros autó!!", "ilyen sodi a sodi", "galamb, juhúú!").
Ezért van az, hogy csak egy kisgyerek szintjén képes felelősséget vállalni. Ha leette magát, összetört valamit, vagy valamilyen hasonló egyszerű dologról van szó, akkor néha képes elismerni a hibáját.
A többi embert viszont magával szemben "felnőttnek" tekinti, míg magát pedig gyereknek, ezért ha a probléma más emberekkel (=felnőttekkel) kapcsolatos, vagy a társadalom (=a felnőttek társadalma), akkor az a "felnőttek" hibája.
Ez teljesen érthető egy ovis gyereknél, miért lenne az ő hibája, ha rossz óvodába járatják a szülei, vagy ha nem tanította meg senki cipőt kötni.
Pedósodi is ugyanezeket a gyermeki mintákat alkalmazza, amikor lerázza a felelősséget a lakhatási körülményei, az elpocsékolt iskolásévei, vagy a konfliktusai kapcsán.
Jun 02, 2020 12:23:01
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:26:24
x136)
Sneci mikor lesz családalapítás?
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:26:47
x136)
Mikor lesz medencés iroda?
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:27:11
x136)
Mikortól kezdi el okádni a shaját megoldás?
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 12:30:39
x136)
Már most szólok, hogy kiskorú nyunyóka fiúkkal bem lehet családot alapítani, fehér téglalap mögé bújva sem.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 12:51:18
x37)
Sodi egyik legnagyobb bűne, hogy elhajtotta a streamből a jó csöcsű Anikót. Mondjuk le is feleződött a nézőszám és a donát gyakorlatilag teljesen eltűnt. Egy-egy Anikós streamben beesett akár 5-10 dollár, most meg egy hónap alatt jött összesen 1.
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 12:51:54
x1)
De misniszteri megbízott, a közlekedésért felelős ráadásul, szóval bajt még így is tud okozni nem is kicsit
Irodalmi kitekintő
Jun 02, 2020 12:53:35
Ismeri valaki John Kennedy Toole-tól a Tökfilkók szövetségé-t?
Ignatius meglehetősen emlékeztet a mi pedofil recskaszörnyünkre.
Jun 02, 2020 12:53:35
Tyodika
Jun 02, 2020 12:58:45
Ismeri valaki John Kennedy Toole-tól a Tökfilkók szövetségé-t?
Én csak a saturn/aldi szórólap kombót forgatom :(((
Jun 02, 2020 12:58:45
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2020 13:01:04
x47)
Megint nagyon röhögök. Ilyenkor szeretem a fórumot igazán, amikor a pedofil két pofára zabálja az ondót :D
Az autigenerátor meg már csapágyas, ami a pedofilnak nem jön össze az nem létezik, az mese, más hibája! Itthon nem lehet megélni, ezért kivándorolt a hanyatló Németországba, hogy valóra váltsa egy itthon 150-t kereső fogatlan gyári munkás rémálmát:
- egy 6nm lyuk a szállás, ahol nincs ágy. ismétlem nincs ágya a 38 éves emberünknek
- a bérelt szobához vezető utat eltorlaszolja a felső zár, nincs szabad bejárás
- van konyha, de azt nem használhatja. saját hűtőt kell vennie
- a főbérlő kisebb vagyont akaszt le róla szaros wc kefékért
- a főbérlő korlátozza a putrin belüli alkoholfogyasztást
- a főbérlő korlátozza az internetet
- a főbérlő korlátozza a stream hosszát, éjfél után kuss van
- a főbérlő korlátozza a putriban a fűtést
- a főbérlő megtiltja, hogy hétfőtől szombatig napközben a fizetett szállásán tartózkodjon, mert elviselhetetlen
- eladósodottsága eléri az ingatlanvásárláshoz szükséges mértéket, de saját ingatlannal nem rendelkezik, csak egy halom nem használt kütyüvel és rengeteg tartozom neked cetlivel, ami majdnem olyan, mint a pénz
Na ezért az életvitelért tényleg érdemes volt kiköltözni :D Ennél még a faluvégi proli suttyók is jobban élnek, mert a tuning f astra hátsó ülésén néha megbasszák Juliskát.
Mire volt ez az egész jó? :D
Az autigenerátor meg már csapágyas, ami a pedofilnak nem jön össze az nem létezik, az mese, más hibája! Itthon nem lehet megélni, ezért kivándorolt a hanyatló Németországba, hogy valóra váltsa egy itthon 150-t kereső fogatlan gyári munkás rémálmát:
- egy 6nm lyuk a szállás, ahol nincs ágy. ismétlem nincs ágya a 38 éves emberünknek
- a bérelt szobához vezető utat eltorlaszolja a felső zár, nincs szabad bejárás
- van konyha, de azt nem használhatja. saját hűtőt kell vennie
- a főbérlő kisebb vagyont akaszt le róla szaros wc kefékért
- a főbérlő korlátozza a putrin belüli alkoholfogyasztást
- a főbérlő korlátozza az internetet
- a főbérlő korlátozza a stream hosszát, éjfél után kuss van
- a főbérlő korlátozza a putriban a fűtést
- a főbérlő megtiltja, hogy hétfőtől szombatig napközben a fizetett szállásán tartózkodjon, mert elviselhetetlen
- eladósodottsága eléri az ingatlanvásárláshoz szükséges mértéket, de saját ingatlannal nem rendelkezik, csak egy halom nem használt kütyüvel és rengeteg tartozom neked cetlivel, ami majdnem olyan, mint a pénz
Na ezért az életvitelért tényleg érdemes volt kiköltözni :D Ennél még a faluvégi proli suttyók is jobban élnek, mert a tuning f astra hátsó ülésén néha megbasszák Juliskát.
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 13:04:00
x3)
iligyek a tjojjok
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2020 13:06:00
x47)
Az ugye megvan, hogy 4 éve én hívtam fel személyesen a patkányképű Solymárit, hogy programozói munkakörbe jelentkeztél hozzám, és hogy őket adtad meg referenciának? HANGOSAN RÖHÖGVE mondták, hogy elemi szintű részfeladatokat lehet neked kiadni, de azokra is rá kell nézni utólag, és hogy programozónak ők nem tudnak ajánlani. Ez volt az öt éves itthoni gyakorlatod, te gánykobold. Aztán felhívnám az ADHD-s figyelmedet arra is, hogy mikor állást kerestél, akkor volt olyan cég, ahonnan 1 nap próbamunka után elmenekültél! Interjú után sírva hívtad a tanárnőt, hogy te ehhez kevés vagy! Velünk próbáltad megoldatni a fizzbuzz szintű 5 perces próbafeladatot. Mindezt 14 év tanulással és 5 év itthoni tapasztalattal a hátad mögött!
Kedvenc részem!
Kedvenc részem!
-
Jun 02, 2020 13:28:48
Más:
Email:
faszfej!
A regi etr-es kepzeseket integraltak neptunba, ezek raadasul megvannak a hazug sodinak a polcon a masnis csodacv-ben, de nem véletlenul titkolja... Es menekul a kihivas elol... Épp elég baj, hogy a városligetet szétbaszatta a csuti vajda,
Más:
Email:
faszfej!
Jun 02, 2020 13:28:48
sodika
Jun 02, 2020 13:55:46
A Groteszknél nem volt semmi gond, amíg nem kerültünk oda, hogy sitebuild feladatokra volt a továbbiakban a leginkább szükség. Na most a frontend máig bevallott gyengeségem. Szerencsére a német backend-esek között a nála eközben szerzett, közepes szintű CSS és jQuery tapasztalatommal, kiegészítve az itt szerzet Angular ismereteimmel multitalentum varázslónak számítottam így is.
Jun 02, 2020 13:55:46
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 02, 2020 13:56:47
x1)
A Groteszknél nem volt semmi gond, amíg nem kerültünk oda, hogy sitebuild feladatokra volt a továbbiakban a leginkább szükség. Na most a frontend máig bevallott gyengeségem. Szerencsére a német backend-esek között a nála eközben szerzett, közepes szintű CSS és jQuery tapasztalatommal, kiegészítve az itt szerzet Angular ismereteimmel multitalentum varázslónak számítottam így is.
sodika
Jun 02, 2020 13:58:57
Ez, hogy mi volt számomra eddigi pályafutásom alatt a legnehezebb, a német állásinterjúkon is őszintén elmeséltem, hogy a helyes CSS sitebuild úgy, hogy a megfelelő elemek különböző felbontások mellett is a megfelelő helyre kerüljenek egymás mellé vagy alá.
Erre csak annyi volt a kérdés mosolyogva, hogy ismerem-e a Bootstrap-ot, és mondták, hogy próbáljam ki.
Erre csak annyi volt a kérdés mosolyogva, hogy ismerem-e a Bootstrap-ot, és mondták, hogy próbáljam ki.
Jun 02, 2020 13:58:57
sodika
Jun 02, 2020 13:59:22
Jun 02, 2020 13:59:22
Szteppen
(
x3)
Jun 02, 2020 13:59:44
x3)
Basszak rá arra a torz púp kugli fejedre. Miért nem streamben tartasz programozási órákat?
símanó
(
x3)
Jun 02, 2020 14:04:13
x3)
a lego-, picikli- és streamerszakmákban is nagy multitalentum varázslónak számítasz *pr*
ahol viszont tényleg kiváló backendes vagy, az a buziszauna
ahol viszont tényleg kiváló backendes vagy, az a buziszauna
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2020 14:04:30
x47)
HANGOSAN RÖHÖGVE
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 14:05:55
x1)
Ez, hogy mi volt számomra eddigi pályafutásom alatt a legnehezebb, a német állásinterjúkon is őszintén elmeséltem, hogy a helyes CSS sitebuild úgy, hogy a megfelelő elemek különböző felbontások mellett is a megfelelő helyre kerüljenek egymás mellé vagy alá.
:D Az milyen már :D Ez nagyon kedves volt tőlük! Én körberöhögtelek volna, ha középiskolai dreamveawer-es tudásodat elnyökögöd németül, ami már akkor 5 éve elavult volt :D:D Na ezzel feldobtad a napomat! Köszi!
Csengőfrász
(
x1)
Jun 02, 2020 14:08:04
x1)
Szóval most azt kellene elhinni kobold,hogy frontend feladatokban gyenge vagy,de backend-ben vérprofi?"
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jun 02, 2020 14:09:33
x1)
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 02, 2020 14:10:07
x1)
Szóval most azt kellene elhinni kobold,hogy frontend feladatokban gyenge vagy,de backend-ben vérprofi?"
Úgy rémlik pont fordítva ment még a hetyetye mielőtt átkerült volna a "java szobába". Akkoriban az volt, hogy profi a frontend és gyenge backend.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 02, 2020 14:11:26
x1)
Das ist ein Vitz.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 02, 2020 14:16:52
x2)
Én eddig azt hittem, hogy a Bootstrap kb az alapműveltség része.
multitalentum varázsló
Jun 02, 2020 14:17:23
az itt szerzet Angular ismereteimmel multitalentum varázslónak számítottam így is.
* nick kiadó *
Jun 02, 2020 14:17:23
-
Jun 02, 2020 14:19:53
trends.google.com/trends/explore?date=today%205-y&q=%2Fg%2F11c6w0ddw9,%2Fm%2F012l1vxv,%2Fg%2F11c0vmgx5d,%2Fm%2F0268gyp
Tudom, autista vagy, és a kék eget is képes vagy zöldnek látni, ha épp azt akarod bebeszélni magadnak, ez pedig nem teljesen triviális ábra, de azért tegyünk egy próbát.
React, Angular, Vue.js, három népszerű keretrendszer, és a 2012 óta teljes mértékben elavult, azóta döglődő JQuery összehasonlításképpen.
Az angular trendjére figyelj. Nekem ebből úgy tűnik, hogy - bár nyilván sokan használják még, és fogják is évekig - abszolút leáldozóban van, új projectbe biztos nem vágnék vele.
De hát pont egy olyan embernek magyarázom, aki PHP-ról Java-ra(lol!) vált, mert 15 éve trendi volt, és nagyon jól fizették őket? Hát akkor már inkább angular, az még 5 éve is menő volt.
Persze állás van Delphi-s is (non-tech trolloknak: 20 éve volt a csúcson kb.), hátha akad majd neked egy Java+angular állás újszászon...
Jun 02, 2020 14:19:53
Csengőfrász
(
x1)
Jun 02, 2020 14:20:14
x1)
Jól rémlik,hogy ős sodizmus a SKÁLÁZÁS?
php
Jun 02, 2020 14:24:00
Jun 02, 2020 14:24:00
C64korszak
(
x2)
Jun 02, 2020 14:40:00
x2)
A regi etr-es kepzeseket integraltak neptunba, .
Olyan régi adatot, akit az ETR átállás előtt ÉVEKKEL végleg és örökre minden szakról kibasztak,(szakszóval "végleg elbocsájtotta az egyetem"), nem hoztak át.
miskolcigány
(
x5)
Jun 02, 2020 14:55:56
x5)
Tisztelt Tanszek,
Tekintve hogy remenytelenul porog az autigenerator, javasolnam hogy sodrak kommentjei automatikusan torlesle keruljenek amig el nem fogadja a zsery kihivasat. Mind tudjuk mennyire fontos neki a forum
Nszksz.
A munka nem megoldás.
Tekintve hogy remenytelenul porog az autigenerator, javasolnam hogy sodrak kommentjei automatikusan torlesle keruljenek amig el nem fogadja a zsery kihivasat. Mind tudjuk mennyire fontos neki a forum
Nszksz.
-
Jun 02, 2020 14:57:19
A napi 2 órát kell úgy néz ki, hogy májusban többet sikerült, ezért 400 euróval több fizetést kaptam, mint ahogy számítottam rá.
De ezt már elmondtam.
De ezt már elmondtam.
Mit mondott a földesúr, meddig leszel még kétórás napszámos?
Jun 02, 2020 14:57:19
Hahó
(
x136)
Jun 02, 2020 15:02:06
x136)
Tisztelt Tanszek,
Nszksz.
Nszksz.
a kihívás már egy lezárult ügy. nem fogadta el, ezzel elbukta. zsery jobb programozó, mint a pedofil.
sodika
Jun 02, 2020 15:11:28
Persze állás van Delphi-s is
Viccen kívül, én ahhoz is értek.
ELTÉ-n éveken át annak az ingyenes verzióján, Lazarus-on dolgoztunk minden tantárgyból. :D
Object Pascal.
ISZTI-n meg a Visual Basic lett jól elsajátítva.
És tudom, hogy gémeskút, meg szürkemarha az egész.
Épp ezt magyarázom mindenkinek, aki rákérdez, miért nem lehetett az infós képzések után abból megélni. :)
Jun 02, 2020 15:11:28
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jun 02, 2020 15:12:26
x1)
Ó, helló tanszék!
sodika
Jun 02, 2020 15:13:26
Az előbbi trollnak is pont ez a válasz.
A "minden segítséget megkaptam" nulla piacképes dolgot jelentett.
Ami piacképes tudás, azt autodidakta módon sajátítottam el egyetem előtt, mellett, és után.
Ami piacképes tudás, azt autodidakta módon sajátítottam el egyetem előtt, mellett, és után.
Jun 02, 2020 15:13:26
xray
(
x21)
Jun 02, 2020 15:15:40
x21)
te csak a faszverést tanultad autodidakta módon. a kétujjas sasfogás a specialitásod. A "minden segítséget megkaptam" nulla piacképes dolgot jelentett.
sodika
Jun 02, 2020 15:18:43
Ezt az egyet Gery csinálja jól. Piacképes tudásért ne menj suliba. Itt csak egy másik csapda van. Suli nélkül hiába van tudás, nehezen tudod elérni, hogy komolyan vegyenek.
Tehát a suli gyakorlatilag értelmetlen, de nélküle nagyon nehéz elérned, hogy esélyt kapj a bizonyításra bárhol.
Ez a konkrét helyzet.
Tehát a suli gyakorlatilag értelmetlen, de nélküle nagyon nehéz elérned, hogy esélyt kapj a bizonyításra bárhol.
Ez a konkrét helyzet.
Jun 02, 2020 15:18:43
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 02, 2020 15:21:50
x1)
Tudod mi ertelmetlen?
Az eleted
Az eleted
Ásó27
(
x68)
Jun 02, 2020 15:22:49
x68)
Azt se tudja, hogy mi az a frontend vagy backend szerintem
Mifaaaaaaaaaaaan
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 02, 2020 15:22:57
x1)
Ezt az egyet Gery csinálja jól. Piacképes tudásért ne menj suliba. Itt csak egy másik csapda van. Suli nélkül hiába van tudás, nehezen tudod elérni, hogy komolyan vegyenek.
Ez a konkrét helyzet.
Ez a konkrét helyzet.
Elmondtam már tegnap is te fasz, hogy egy interjún (kivéve közszféra) a bánatos faszt nem érdekli, hogy miről van papírod és miről nincs. Eléd rakják a tesztfeladatot, ha megcsinálod felvesznek, ha nem akkor nem.
FOGD MÁR FEL TE PÚPOS FASZ!
-
Jun 02, 2020 15:30:42
Hihetetlen, agyatlan tömegproli csőcselék vagy.
Neked nincs felelősséged ha állambácsi nem ád néked a kezedbe egy állást?
Sodi neked igazán érdemes volt világrajönnöd...
Jun 02, 2020 15:30:42
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 15:34:59
x1)
Nem ezt pofázom neked egész nap te nyomorék?! Hogy az etyetyemen nem a tudást kapod meg, hanem a szemléletmódot és metodlógiát.
PermanentAutiException-t dobott a generátor vagy mi van ilyenkor?
Akkor egyszerűen:
#FASZVAGY #NEMSZAKEMBER #SZAKMASZÉGYENE #PEDOFIL
700 ezer fütyi
(
x1)
Jun 02, 2020 15:42:44
x1)
Hetyetyetye!
Mikor reagálsz streamben a kihívásra?
Ma hány órát dolgozol, miközben egész nap itt esz a fene?
Mikortól nem írsz ide soha többet?
Válaszolj, HALLOD?
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 02, 2020 15:49:50
x2)
Tudsz mutatni pár projektet, amiket autodidakta tanulással csináltál? Az ugyanis csak úgy megy, hogy folyamatosan gyakorolsz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 15:54:23
x37)
Ez tök evidens.
Ez tök evidens.
Tudod mi jár alanyi jogon azért, mert magyar vagy? Fasz a seggedbe, kb. Nézzél már körül, hogy hány ember nem kapja meg azokat a lehetőségeket, amik neked megvoltak, és ezek közül hányan boldogulnak nálad sokkal jobban! Az állam hibája, hogy retardokat kameráztál és BASZTÁL DOLGOZNI, ezért nem tudtál havi 100.000 Ft-ot se összekaparni? Az állam hibája, hogy 4 egyetemi szakon is BASZTÁL TANULNI, ezért nincs diplomád? Az állam hibája, hogy szükségtelenül FELVETTED A DIÁKHITELT, és elköltötted mindenféle hülyeségekre?
Na menj a büdös kurva anyád csattogó picsájába, te torzszülött. Nincs olyan büntetés a sorstól, amit ne érdemelnél meg.
mifaaan
(
x1)
Jun 02, 2020 15:54:44
x1)
Ami piacképes tudás, aztautodidakta módon sajátítottam el egyetem előtt, mellett, és után.
Ami piacképes tudás, azt
*Autidiakta, köcsög autikorrekt
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 02, 2020 15:55:54
x7)
A programozást valóban mindenhol rosszul oktatják, de a sodinak van pár év igazi gányoldai tapasztalata.
Ezért nem értem mi akadálya van egy live coding versenynek.
|__o__|
Ezért nem értem mi akadálya van egy live coding versenynek.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 15:56:52
x37)
Nem volt semmi gond = Solymári harsányan röhögve meséli, hogy a kobold mekkora szar kókler, és hogy egy alapszintű feladatot nem tud megoldani precízen.
Ne hazudjál, Endre, mert ez TÉNY. Nem a kisujjamból szoptam, hanem a volt főnököd mesélte.
-
Jun 02, 2020 15:58:30
Az állam hibája, hogy...
-Gyurcsány
-válság
-anyám
-apám
-Sas tanár úr
-nem én
Jun 02, 2020 15:58:30
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 16:02:13
x37)
-Gyurcsány
-válság
-anyám
-apám
-Sas tanár úr
-nem én
-válság
-anyám
-apám
-Sas tanár úr
-nem én
Kifelejtetted, hogy devizakárosultak, és emiatt nem volt pénzük tandíjra. Két éve még ezt hazudta. Aztán kiderült, hogy rokonok fizették a tanulmányait. Mostanában azt hazudja, hogy a nyelvvizsga hiánya miatt nincs diploma.
Sodipatkány
(
x1)
Jun 02, 2020 16:04:37
x1)
Mostanában azt hazudja, hogy a nyelvvizsga hiánya miatt nincs diploma.
Az sem érdekli, hogy a kormányrendelet értelmében átvehetné nyelvvizsga nélkül is.
-
Jun 02, 2020 16:07:36
Na, Sodrák, ha már suli.
www.inf.elte.hu/dstore/document/370/PTM1-3.pdf
Ezekből a tárgyakból, vagy a 10-20 évvel ezelőtti megfelelőjükből hányat csináltál meg, milyen eredménnyel?
www.inf.elte.hu/dstore/document/370/PTM1-3.pdf
Jun 02, 2020 16:07:36
Dzsibuti térdeltetős
Jun 02, 2020 16:14:13
Egyébként azzal tisztában vagy, pedrák, hogy te egy igazi, hamisítatlan proli vagy?
Csak nézzük meg, milyen kép jelenik meg az ember fejében, amikor meghallja a szót: proli.
A munkáját csak kínlódásnak megélő lusta tróger, aki alig várja, hogy hazaérjen, aztán a pörköltszaftos atlétában, egy szutykos, szétfingott fotelben sört vedeljen egész este és bámulja a tévét. A ruhái nyúzottak, retkesek, szakadtak, a fogai ápolatlanok, általában is elhanyagolt az egészségi állapota, 40 évesen majdnem 60nak néz ki.
A klasszikus kádárproli képe.
A modern proli csak annyiban különbözik, hogy nem a tévét nézi, hanem fészbukra posztolgat hoax hülyeség összeesküvés elméleteket, és plésztésönözik.
Tudom, te értelmiségiként kategorizálod magad, de semmi közöd hozzá.
Csak nézzük meg, milyen kép jelenik meg az ember fejében, amikor meghallja a szót: proli.
A munkáját csak kínlódásnak megélő lusta tróger, aki alig várja, hogy hazaérjen, aztán a pörköltszaftos atlétában, egy szutykos, szétfingott fotelben sört vedeljen egész este és bámulja a tévét. A ruhái nyúzottak, retkesek, szakadtak, a fogai ápolatlanok, általában is elhanyagolt az egészségi állapota, 40 évesen majdnem 60nak néz ki.
A klasszikus kádárproli képe.
A modern proli csak annyiban különbözik, hogy nem a tévét nézi, hanem fészbukra posztolgat hoax hülyeség összeesküvés elméleteket, és plésztésönözik.
Tudom, te értelmiségiként kategorizálod magad, de semmi közöd hozzá.
Jun 02, 2020 16:14:13
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 02, 2020 16:14:19
x37)
Endre, mikor lesz programozós lájv Zseryvel?
Nem érzed, mennyire kínos egy a Sir Robin szintű menekülés? Gyáva szar vagy.
Nem érzed, mennyire kínos egy a Sir Robin szintű menekülés? Gyáva szar vagy.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 02, 2020 16:19:30
x1)
Endre, mik a kedvenc könyveid?
Mit olvastál utoljára?
Mit olvastál utoljára?
sodika
Jun 02, 2020 16:20:15
Te most miről beszélsz?
Jun 02, 2020 16:20:15
sodika
Jun 02, 2020 16:21:08
Kifelejtetted, hogy devizakárosultak, és emiatt nem volt pénzük tandíjra. Két éve még ezt hazudta. Aztán kiderült, hogy rokonok fizették a tanulmányait.
Minden egyszerre igaz.
Jun 02, 2020 16:21:08
Penzmento
(
x6)
Jun 02, 2020 16:22:06
x6)
Minden egyszerre igaz.
Fú de pofánbasználak
xray
(
x21)
Jun 02, 2020 16:23:43
x21)
Minden egyszerre igaz.
egy mocskos élősködő parazita voltál és vagy. Minden lehetőség ki lett merítve a végtelenségig.
p00p
(
x2)
Jun 02, 2020 16:23:47
x2)
15-től púpszászon, vagy a nyaralódban fogsz dolgozni? Mi lesz, ha egyik nap nem sikerül elindítani a dockert? Nem tudod bevinni az irodába a gépet, hogy megcsinálják.
Kilóg a kanóc, bazmeg
csodika
Jun 02, 2020 16:24:37
Te most miről beszélsz?
Az tiszta, csak akkor hogy a faszba gondoltad, hogy te programozó (bocs gányolda) leszel?? Infó-matek tanár ami ugye semmi tudást nem feltételez, mert aki nem tudja az tanítja...
Ez még egy menekülési lehetőség. Jaaa hogy állami álláshoz kell a papír, mert ott nem lehet elhetyetyézni, hogy a CSS-t hogyan kell helyesen használni
Jun 02, 2020 16:24:37
sodika
Jun 02, 2020 16:25:15
Precíz megoldás hiánya: miért nem használok sitebuild közben bekezdések helyett sortörést (azért nem, mert tipográfiai proliság).
Vagy: miért nem használok b tag-et a félkövér betűkhöz (azért nem, mert évekkel korábban fejembe verték szabványmániások, hogy azt el kéne felejteni, HTML-ben nem formázunk).
Na, bármit csináltam sitebuild-ben, ilyen visszajelzéseket kaptam, amikor úgymond "javítanom" kellett.
Egyik fenti példa sem vicc, konkrétan mindkettő hibalistás visszajelzés volt a munkára.
Vagy: miért nem használok b tag-et a félkövér betűkhöz (azért nem, mert évekkel korábban fejembe verték szabványmániások, hogy azt el kéne felejteni, HTML-ben nem formázunk).
Na, bármit csináltam sitebuild-ben, ilyen visszajelzéseket kaptam, amikor úgymond "javítanom" kellett.
Egyik fenti példa sem vicc, konkrétan mindkettő hibalistás visszajelzés volt a munkára.
Jun 02, 2020 16:25:15
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™