Nem vagyok a büntető jogtudományok nagymestere, bár van egy dr. jur a nevem előtt.
Én még mindig nem értem, hogy a jogtalan haszonszerzés fogalmába hogy fér bele az, ha az ogre kap pár alien dildót.
Amúgy a szobafestő egy régi snecológiai terminus technikus. Jelentése: jogász
2 napig csicskultam.
Most komolyan tartsak jogi kiselőadást? Ott a TASZ az ingyen ad jogi tanácsot.
Egyébként meg igen. Ha sodinak rendeled, sodi szerez hasznot, ettől függetlenül ez még jogtalan, mert nincs jogod elkölteni azsidó bank pénzét. Ráadásul kárt okozol vele. És informatikai rendszer segítségével teszed mindezt. Ez pedig alapesetben egy 3 évvel honorálható bűntett. Ha sodi bebüfögi, hogy összedolgoztatok itt a fórumon, esetleg még a bűnszövetség is megáll, úgy meg 1-5 év.
Baszki, az nem a rendőr? Fuck me...
Si vis pacem, para bellum
Ez most totál irreleváns. De egyébként ezt nem nézed ki sodiból? Ne röhögtessél már. Én csak arról pofáztam (elsőre egyébként én is hibásan bűncselekményként aposztrofálva, miközben bűntett), hogy ez indokolatlan muníciót adna snecinek. E nélkül is kiangolázta magát a seggpresztónál, hogy őt cyberbullyzzák.
Hát azért ezt egy picit gondold át. De nem is ez az érdekes, hanem mondjuk az, hogy melyik ország hatósága lesz az illetékes? Mondjuk a pedofil feljelentést tesz a német rendőrségen. A németek megkeresik az amazont ami amerikai. Azok megírják, hogy thai ip-ről jött a rendelés (mert a tor ezt osztotta ki). És akkor hogyan tovább? És mondjuk 100 eurós rendelésről beszélünk. Szerintem nagyon jó műsor lesz. Évekig elhúzódó eredménytelen aktatologatás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Két különböző dolog, hogy a törvény mit mond és te mit gondolsz igazságnak.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
És egy harmadik, hogy milyen bizonyítékokat shikerül beszerezni, és az kire lesz terhelő.
Egy azonban biztos. Azt senki nem fogja tudni bebizonyítani, hogy aki rendelt a pedofil kártyájára, az ide ír xy nicken.
Egy szóval nem mondtam, hogy jaj csúnya trollok ne csináljátok mert ezt nem szabad és a rendőrség is elkap... Arra hívtam fel a figyelmet, hogy egyrészt ez egy olyan dolog, ami egy picit komolyabb, mint hogy pizzát rendelgetünk a nevében, vagy szerelmes levelet írunk a nevében, vagy kiragasztjuk a pofáját, hogy pedofil.
És még ha nem is találják meg soha ki volt az, akkor is egy nagyszerű kommunikációs panelt ad a pedofil kezében, mert papírral tudja bizonyítani, hogy őt ennyire zaklatják a trollok.
Ezen túl meg leszarom az egészet, mindenki azt csinál amit akar.
Na ennyike. Így jártak a szervezetlen trollok.
Ennyit arról hogy Endre új TV-t vesz púpszászra.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Szerintem korrekt így. Igazi kár nem érte a púpost, se a bankot vagy mást,mégis elég nagy szopás a letiltott kártya :)
Nem csak amazonról lehet rendelni. Vagy igen?
Nem a kártya lett letiltva, hanem az amazon fiókok. A kártyát kellene letiltatni valahogy.
Akkor tényleg nem csak Amazonról kellene rendelni.
Nem is a fiókok,hanem azzal a kártyával való fizetés az Amazonon.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ez a screenshot csak egy szemléltetés. Nem a recskás kártyájával történt vásárlásokat tiltották le. Az illető aki ezt Trash csoportba kirakta csak szemléltetni akarta mit kap a kártyatulajdonos ha az Amazon gyanús tevékenységet észlel a rendeléseivel kapcsolatban! Nem hiszem el hogy 1 kibaszott mondatot nehéz értelmezni ami a kép felett van. Nem kell egyből terjeszteni a faszságot!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ki dolgozott össze kivel? Te ennyire hülye vagy? Tegnap valaki bemásolt egy amazon visszaigazolást, ami jelenthet BÁRMIT, akár azt is, hogy 10 másodperc múlva visszavonta a megrendelést. Elég kemény mentális gimnasztika ebbe egyelőre bármilyen bűncselekményt is belelátni. Főleg azért, mivel valószínűleg ordas nagy kamu az egész, mert NEM VAGYUNK HÜLYÉK.
Olyannyira ez a gyakorlat, hogy alig két hete történt a feleségem egyik kollégájával, hogy a céges kártyáját megterhelte valaki 150 Euróra egy holland szállodában, miközben ő itt volt Magyarországon, a kártya meg a tárcájában. A bank és a rendőrség egyként tárta szét a kezét, hogy hát lehet nyomozni az ügyben, de nem lesz eredménye. A kártyát letiltották, a pénzt nem kapta vissza, az ügy lezárva. Valamilyen oldalon óvatlanul fizetett, valaki meg felhasználta az adatait. Ha magad mutatod meg egy videóban a kártyaszámodat, ami mindenütt ki van írva, hogy NE CSINÁLD, akkor még azt sem mondhatod, hogy kárcsökkentő magatartást tanúsítottál volna. Ki fognak röhögni.
De nyilatkoztatnak, hogy gondatlan voltál-e, és nyilván azt nyilatkozod, hogy nem voltál gondatlan. Innentől 24 órán belül a számládon lesz a pénz amit lehúztak.
Elképzelhető, eddig már nem követtem az ügyet. A napokban több ismerősömnek is megterhelték a kártyáját ilyen random 6600 Ft-okkal, úgyhogy valami most van, valahonnan kiszivárgott egy adatbázis, csak még senki nem ismerte be. Ez simán megtörténhetett Endre kártyájával is ;)
Endre egyértelműen gondatlan volt. Neki nem jár vissza semmiféle pénz, mivel maga mutogatta a kártyaszámot élő adásban.
És honnan fogja megtudni a bank a gondatlanságot? Vajon nézték a pedosztrímet?
Te ennyire hülye vagy? Olvasd már el miről írtam mielőtt pár baromira joghoz értő nekiállt megmagyarázni, hogy más kártyadataival vásárolni okés. Mi a faszom vergődsz akkor?
Túl hülye hozzá, hogy egy "ekkora" csalást kitaláljon.
De hát tényleg kollégák voltak, hahó! ;)
Pedig az esetek többségében külön kérés nélkül kártalanít a bank ilyen piti összegek esetén, még vizsgálatot se folytatnak, csak annyi a feltétel, hogy be kell adjad a rendőrségre a feljelentést.
Legalábbis a nagyobb magyar bankok, OTP, K&H, UniCredit biztosan, ezt gyakorlatból tudom.
Az kamunézettség vásárlását gyakorlatilag végtelenszer el lehet vele játszani, ezt mindig be fogja szopni.
Tegnap nem volt mirror, és a mirrort 100+ ember nézi. Vagy oda is botokat vesznek?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ennek a műfajnak úgy van értelme, hogy trollkodásra használjuk a jogi tudást. Feljelentjük egymás nevében a retardokat, csellel infókat szerzünk jogi eljárásokról, amiket felhasználunk pl. Bátrabbak a saját nevükben is megtehetik a feljelentéseket. És akkor ott le lehet mérni ki mekkora szobafestő.
Vannak itt régebbi és komolyabb sérelmek is, repkedtek itt már milliós összegek mindenféle kalickában èneklő madarakért, jobb félni mint megijedni trolléga, de tènyleg nem akarok okoskodni.
Az a burkoló.
2 napig csicskultam
Kokorokkóra gondolsz? Gondolod még mindig el akarja kapni szerzőt, és most a pedókártyás rendelésnél lecsap ránk?
Nem kell túldramatizálni a dolgokat, elvégre mégis az anyukájuk kisszobájában ücsörgő retardokról van szó.
Németh Balázs is köszöni jól van, nem csiripel a kajmán kalitkájában.
Persze az "okos troll" amit mond, az első szótól az utolsóig igaz, jól megtervezve, a következményeket átgondolva kell cselekedni, de azért mégsem ex-légiósokkal, hanem szánalmas mamahotel szökevényekkel állunk szemben.
Ahogy olvastam a "csuhamosra izzadt" fordulatot fentebb a kollégától, egyből ő jutott eszembe meg a huculfarm. :-)
2 napig csicskultam
Huculfarm - A gurulkák lelőhelye
A huculfarmról azt irta anno a malacz a buzigyáron: gyakorlatilag a miénk. Aztán a tulaj néhány hónapon belül kibaszta őket dragonostul, szemüvegtokostul.
Youtube-on fent vannak a részek, úgy látom a 37. és a 60. részben szerepel dragon.
www.youtube.com/watch?v=uJQ8Qb-cYyc
www.youtube.com/watch?v=-0OgHIz7eI0
Kilóg a kanóc, bazmeg
A csuhamosra izzadt kifejezés teljesen nyilvánvaló snecológiai terminus technicus, legelső találatra ezt adja a google:
vaskarika.hu/hirek/reszletek/9410/a_rockereket_is_betamadja_a_karacsony-ready_to_rock_a_rocker_tar/
Annyi segítséget adok, hogy nekem megvan mind az angol, mind a magyar verzió... Zsír, kajmán, remélem füstöl a trollexcel!
köszönjük a megerősítést! az askenázi migránsnak is!
Az ártatlanság vélelme nevű koncepciót még laikusként is fel tudtam dolgozni. Attól még, hogy valaki valamit ide beposztol, még egyáltalán nem biztos, hogy elkövetett bármit is. De ezt azoknak nem kell magyarázni, akik nem két perce követik Endrét. Lurk more.
Ment az excelbe Dr. Jur!!!
🕎Endigame🕎
Ennyit tudok az ügyről. Nem faggattam a csajomat, nem gondoltam volna, hogy egyszer még jól jönne az infó a faszkalap Endre balfaszkodásaihoz.
Újfent ez hogy jött ide? Próbáld már meg elolvasni amit írtam eredetileg (ahogy azt előzőleg is javasoltam). Bizonyára menni fog, mert nem Endre vagy. Vagy harmadszor beszélsz olyanról, amiről szó se volt.
Már bocsánat de itt mindenki SoDI.
Ezért írtam Endrét és nem sodit
Ez az éves kártyadíja a dombornyomott kártyáknak...
Nézz meg bármelyik banki hirdetményt.
Na meló, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ügyes vagy, még a gombokat nyomogasd végig és mehetsz is aludni
Gólya
(
x2)
Jun 17, 2020 19:00:16
x2)
Olvasd el a hivatkozott cikkelyt, aztán rájöhetsz hogy mégis te voltál szobafestő.
"Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el."
"Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el."
Nem vagyok a büntető jogtudományok nagymestere, bár van egy dr. jur a nevem előtt.
Én még mindig nem értem, hogy a jogtalan haszonszerzés fogalmába hogy fér bele az, ha az ogre kap pár alien dildót.
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 17, 2020 19:01:34
x1)
Milyen haszonszerzés??
Egyébként meg igen. Ha sodinak rendeled, sodi szerez hasznot, ettől függetlenül ez még jogtalan, mert nincs jogod elkölteni a
Molnár F Árpád
Jun 17, 2020 19:01:47
Ez a Devizahitel!!!!!!!4444
Ez a Devizahitel!!!!!!!4444
Jun 17, 2020 19:01:47
Frei Tamás
(
x1)
Jun 17, 2020 19:08:22
x1)
a szobafestő itt a fórumon jogászt jelent, hahó.
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 17, 2020 19:09:12
x1)
És ki fog feljelenteni? Sodianyu kap egy jó teszkós kajacsomagot, erre a hülye fia feljelentet valakit vele, és ezzel elismeri, hogy nem ő vásárolta, mert neki ennyit nem ér meg a nyomorgó édesanyja?
Ez most totál irreleváns. De egyébként ezt nem nézed ki sodiból? Ne röhögtessél már. Én csak arról pofáztam (elsőre egyébként én is hibásan bűncselekményként aposztrofálva, miközben bűntett), hogy ez indokolatlan muníciót adna snecinek. E nélkül is kiangolázta magát a seggpresztónál, hogy őt cyberbullyzzák.
-
Jun 17, 2020 19:13:00
Na Kacseszka tegnap buktak a tesóid Miskolcon valami 1400 gramm kristállyal, de ne aggódj dalolnak majd a kalickában.
Ezért lapítasz, igaz tesa?
Ezért lapítasz, igaz tesa?
Jun 17, 2020 19:13:00
Dzsibuti térdeltetős
Jun 17, 2020 19:13:46
Tisztázzuk: más bankkártya adataival neten vásárolni bűncselekmény, de minimum vétség.
Az egy másik kérdés, hogy kis értéknél leszarják, a bank is, a rendőrök is, meg a károsult is, mert a bank megtéríti.
Érdemi nyomozás nélkül lezárják az ügyet, hacsak a paraszt nem él fellebbezéssel a kékek határozata ellen és veri az asztalt, hogy márpedig nyomozzák ki. De akkor is ugyanaz lesz az eredmény, jön majd egy határozat, hogy a nyomozást lezárták, csak ülnek még rajta pár hónapot.
De minek szarakodna ezzel a paraszt, ha úgyis kártalanítva lett a bank által. Gyakorlatilag 100%-ban tudomásul veszik a határozatot, oszt jónapot, legközelebb jobban vigyáznak majd a kártya-adataikra.
Legalábbis ez a magyar gyakorlat, ezt elég jól ismerem.
Német bankoknál, meg német rendőrségnél persze lehet másképp mennek a dolgok.
Mindenesetre egy VPN+TOR kombóval, plusz esetleg bitcoinra váltás után gyakorlatilag esélytelen a lebukás, nincs az a bűnüldöző hatóság, aki pár száz eurók miatt ennyi energiát fektetne bele a dologba.
Az egy másik kérdés, hogy kis értéknél leszarják, a bank is, a rendőrök is, meg a károsult is, mert a bank megtéríti.
Érdemi nyomozás nélkül lezárják az ügyet, hacsak a paraszt nem él fellebbezéssel a kékek határozata ellen és veri az asztalt, hogy márpedig nyomozzák ki. De akkor is ugyanaz lesz az eredmény, jön majd egy határozat, hogy a nyomozást lezárták, csak ülnek még rajta pár hónapot.
De minek szarakodna ezzel a paraszt, ha úgyis kártalanítva lett a bank által. Gyakorlatilag 100%-ban tudomásul veszik a határozatot, oszt jónapot, legközelebb jobban vigyáznak majd a kártya-adataikra.
Mindenesetre egy VPN+TOR kombóval, plusz esetleg bitcoinra váltás után gyakorlatilag esélytelen a lebukás, nincs az a bűnüldöző hatóság, aki pár száz eurók miatt ennyi energiát fektetne bele a dologba.
Jun 17, 2020 19:13:46
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 19:14:59
x136)
Egyébként meg igen. Ha sodinak rendeled, sodi szerez hasznot, ettől függetlenül ez még jogtalan, mert nincs jogod elkölteni a zsidó bank pénzét. Ráadásul kárt okozol vele. És informatikai rendszer segítségével teszed mindezt. Ez pedig alapesetben egy 3 évvel honorálható bűntett. Ha sodi bebüfögi, hogy összedolgoztatok itt a fórumon, esetleg még a bűnszövetség is megáll, úgy meg 1-5 év.
Egyébként meg igen. Ha sodinak rendeled, sodi szerez hasznot, ettől függetlenül ez még jogtalan, mert nincs jogod elkölteni a zsidó bank pénzét. Ráadásul kárt okozol vele. És informatikai rendszer segítségével teszed mindezt. Ez pedig alapesetben egy 3 évvel honorálható bűntett. Ha sodi bebüfögi, hogy összedolgoztatok itt a fórumon, esetleg még a bűnszövetség is megáll, úgy meg 1-5 év.
Hát azért ezt egy picit gondold át. De nem is ez az érdekes, hanem mondjuk az, hogy melyik ország hatósága lesz az illetékes? Mondjuk a pedofil feljelentést tesz a német rendőrségen. A németek megkeresik az amazont ami amerikai. Azok megírják, hogy thai ip-ről jött a rendelés (mert a tor ezt osztotta ki). És akkor hogyan tovább? És mondjuk 100 eurós rendelésről beszélünk. Szerintem nagyon jó műsor lesz. Évekig elhúzódó eredménytelen aktatologatás.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 17, 2020 19:18:39
x1)
Nem értem mi a geciről beszéltek.
Milyen haszonszerzés?
Mit lehet a semmin megszerezni?
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Milyen haszonszerzés?
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 17, 2020 19:19:39
x1)
Nem értem mi a geciről beszéltek.
Milyen haszonszerzés?
Milyen haszonszerzés?
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 19:22:09
x136)
A targo banknak kell írni egy levelet, hogycaz egyik hülye ügyfelük élő adásban mutatta meg a bankkártyáját. Innentől kezdve nem fogják állni a kárt.
Már ha voltak rendelések, mert ebben azért kételkedek.
Már ha voltak rendelések, mert ebben azért kételkedek.
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 19:24:26
x136)
És egy harmadik, hogy milyen bizonyítékokat shikerül beszerezni, és az kire lesz terhelő.
Egy azonban biztos. Azt senki nem fogja tudni bebizonyítani, hogy aki rendelt a pedofil kártyájára, az ide ír xy nicken.
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 19:25:15
x2)
Egy németül tudó troll, mint becsületes néző, jelentse be a banknak, hogy kikerült a kártyaszám (képpel és videóval alátámasztva) és le kellene tiltani, mielőtt valaki vásárol vele.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Andi
(
x13)
Jun 17, 2020 19:25:46
x13)
Ezek a viták kezdenek átcsapni uncsizásba.
Lassan az *ásít* alá be lehet karcolni, hogy "a mindennapi faszméregetésünket add meg nekünk, Uram."
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Lassan az *ásít* alá be lehet karcolni, hogy "a mindennapi faszméregetésünket add meg nekünk, Uram."
Gólya
(
x2)
Jun 17, 2020 19:26:10
x2)
Ajjaj,úgylátom szüksége van a fórumnak egy 2006os hősre, aki ügyészeket reggelizik.
Gyere Endre, jogászkodj kicsit.
(Amúgy a bűncselekmény vagy bűntett vagy vétség)
2 napig csicskultam.
Gyere Endre, jogászkodj kicsit.
(Amúgy a bűncselekmény vagy bűntett vagy vétség)
Targo bank
Jun 17, 2020 19:30:35
facebookra kirakta valaki, hogy amazon letiltotta vásárlást sodi hitelkártyájárol és az összes rendelés törölve lett. Gondolom feltünt nekik hogy ugyanazzal kártával fizettek több accountbol.
Jun 17, 2020 19:30:35
Uzsorás Banánok
Jun 17, 2020 19:30:42
a bank csak akkor biztositja a penzed ha nem adod oda a szamodat senkinek. (ha jol emlekszem)
viszont sodi elo adasban mutatta mindenkinek. innentol kezdve ok nem biztositanak semmit.
viszont sodi elo adasban mutatta mindenkinek. innentol kezdve ok nem biztositanak semmit.
Jun 17, 2020 19:30:42
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 17, 2020 19:31:39
x1)
Egy szóval nem mondtam, hogy jaj csúnya trollok ne csináljátok mert ezt nem szabad és a rendőrség is elkap... Arra hívtam fel a figyelmet, hogy egyrészt ez egy olyan dolog, ami egy picit komolyabb, mint hogy pizzát rendelgetünk a nevében, vagy szerelmes levelet írunk a nevében, vagy kiragasztjuk a pofáját, hogy pedofil.
És még ha nem is találják meg soha ki volt az, akkor is egy nagyszerű kommunikációs panelt ad a pedofil kezében, mert papírral tudja bizonyítani, hogy őt ennyire zaklatják a trollok.
Ezen túl meg leszarom az egészet, mindenki azt csinál amit akar.
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 19:32:20
x136)
facebookra kirakta valaki, hogy amazon letiltotta vásárlást sodi hitelkártyájárol és az összes rendelés törölve lett. Gondolom feltünt nekik hogy ugyanazzal kártával fizettek több accountbol.
Na ennyike. Így jártak a szervezetlen trollok.
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 19:36:27
x136)
Ez pont ugyanaz a taktikai hiba, mint amikor megtudtuk a seggpresztót. Korábban azért voltak nagy troll shikerek, mert az ilyen akciók okosan kitervelve a háttérben zajlottak, és amikor bevittük a találatot, akkor lett publikus. És ezzel még Levi is egyetért.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 17, 2020 19:37:28
x1)
Ennyit arról hogy Endre új TV-t vesz púpszászra.
Uzsorás Banánok
Jun 17, 2020 19:40:30
Márk bácsi,
Teccik ma engedni liveozni a Sodit?
Teccik ma engedni liveozni a Sodit?
Jun 17, 2020 19:40:30
-
Jun 17, 2020 19:45:31
Ez pont ugyanaz a taktikai hiba, mint amikor megtudtuk a seggpresztót. Korábban azért voltak nagy troll shikerek, mert az ilyen akciók okosan kitervelve a háttérben zajlottak, és amikor bevittük a találatot, akkor lett publikus. És ezzel még Levi is egyetért.
Szerintem korrekt így. Igazi kár nem érte a púpost, se a bankot vagy mást,mégis elég nagy szopás a letiltott kártya :)
Jun 17, 2020 19:45:31
tigris
Jun 17, 2020 19:46:01
recskaboy, mikor kacseszka legközelebb rád ront, mikor 200 embernek csinálod a showt, ne csicskulj, hanem kérdezd meg, hogy mennyi az idő!
Jun 17, 2020 19:46:01
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 19:46:45
x136)
Nem csak amazonról lehet rendelni. Vagy igen?
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 17, 2020 19:51:04
x1)
endre!
mondani akarok neked valamit
dögölj meg
mondani akarok neked valamit
dögölj meg
-
Jun 17, 2020 19:51:55
Nem a kártya lett letiltva, hanem az amazon fiókok. A kártyát kellene letiltatni valahogy.
Jun 17, 2020 19:51:55
-
Jun 17, 2020 19:54:47
Akkor tényleg nem csak Amazonról kellene rendelni.
Jun 17, 2020 19:54:47
Tycoon
(
x2)
Jun 17, 2020 19:56:09
x2)
Nem is a fiókok,hanem azzal a kártyával való fizetés az Amazonon.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 17, 2020 19:56:41
x1)
hey endre
most akartam venni torral a darkneten egy marokkói szexrabszolgát és 25 kiló kokaint
mondták, hogy valami bitcoinnal fizessek, de azért megadtam nekik az adataidat, hátha elfogadják
majd értesíts ha válaszolnak
most akartam venni torral a darkneten egy marokkói szexrabszolgát és 25 kiló kokaint
mondták, hogy valami bitcoinnal fizessek, de azért megadtam nekik az adataidat, hátha elfogadják
majd értesíts ha válaszolnak
Bejlin
(
x8)
Jun 17, 2020 20:01:06
x8)
Ez a screenshot csak egy szemléltetés. Nem a recskás kártyájával történt vásárlásokat tiltották le. Az illető aki ezt Trash csoportba kirakta csak szemléltetni akarta mit kap a kártyatulajdonos ha az Amazon gyanús tevékenységet észlel a rendeléseivel kapcsolatban! Nem hiszem el hogy 1 kibaszott mondatot nehéz értelmezni ami a kép felett van. Nem kell egyből terjeszteni a faszságot!
Trollbán Viktroll
Jun 17, 2020 20:01:41
Próbáltam kb 7k euro értékben venni,velem is megtörtént
Botmixer
Jun 17, 2020 20:01:41
gyuriAsoros
Jun 17, 2020 20:04:35
Na sodi, kell venni új osmót, mert tegnap a trollok a vízbe tetették veled és tönkrement.
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
Jun 17, 2020 20:04:35
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 17, 2020 20:08:38
x37)
Ki dolgozott össze kivel? Te ennyire hülye vagy? Tegnap valaki bemásolt egy amazon visszaigazolást, ami jelenthet BÁRMIT, akár azt is, hogy 10 másodperc múlva visszavonta a megrendelést. Elég kemény mentális gimnasztika ebbe egyelőre bármilyen bűncselekményt is belelátni. Főleg azért, mivel valószínűleg ordas nagy kamu az egész, mert NEM VAGYUNK HÜLYÉK.
sodibot
Jun 17, 2020 20:09:49
Lefingotta a rendőröket egy férfi Bécsben, 500 eurós bírságot kapott
Sodi megint eltévedt??? BÉCS?
Sodi megint eltévedt??? BÉCS?
Jun 17, 2020 20:09:49
sodi economy
Jun 17, 2020 20:09:54
Ez tiszta őrület zsidók!
Adott egy hitelkártyán kölcsön keret, amit egy zsidóbank teremtett a semmiből!
Az a pénz nem is létezik, Endre el sem ismeri!!
Ezt a nemlètező tartozáspénzt Endre egy linzi roadtrip alkalmával, amikor kicsit többet hidratált, különféle bizarr szexuàlis kellèkekre és mindenféle ajàndèkokra költi amit anyukájának, ogrénak és legjobb barátainak küld.
Mi a faszom köze van ennek bármiféle troll âltal elkövetett jogtalan haszonszerzésnek??
Ennek semmi de semmi értelme nincsen!
Adott egy hitelkártyán kölcsön keret, amit egy zsidóbank teremtett a semmiből!
Az a pénz nem is létezik, Endre el sem ismeri!!
Ezt a nemlètező tartozáspénzt Endre egy linzi roadtrip alkalmával, amikor kicsit többet hidratált, különféle bizarr szexuàlis kellèkekre és mindenféle ajàndèkokra költi amit anyukájának, ogrénak és legjobb barátainak küld.
Mi a faszom köze van ennek bármiféle troll âltal elkövetett jogtalan haszonszerzésnek??
Ennek semmi de semmi értelme nincsen!
Jun 17, 2020 20:09:54
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 20:14:17
x2)
Az a durva, hogy a trollok értelmesebb dolgokra költenék azt a pénzt, mint púp.
Pl: a szüleinek élelmiszer, vagy pénzbeli támogatás.
Púp mire költené ugyanezt: 15db 3 méteres usb kábel, tartalék router, 20m cat9e kábel.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Pl: a szüleinek élelmiszer, vagy pénzbeli támogatás.
Púp mire költené ugyanezt: 15db 3 méteres usb kábel, tartalék router, 20m cat9e kábel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 17, 2020 20:14:29
x37)
Tisztázzuk: más bankkártya adataival neten vásárolni bűncselekmény, de minimum vétség.
Olyannyira ez a gyakorlat, hogy alig két hete történt a feleségem egyik kollégájával, hogy a céges kártyáját megterhelte valaki 150 Euróra egy holland szállodában, miközben ő itt volt Magyarországon, a kártya meg a tárcájában. A bank és a rendőrség egyként tárta szét a kezét, hogy hát lehet nyomozni az ügyben, de nem lesz eredménye. A kártyát letiltották, a pénzt nem kapta vissza, az ügy lezárva. Valamilyen oldalon óvatlanul fizetett, valaki meg felhasználta az adatait. Ha magad mutatod meg egy videóban a kártyaszámodat, ami mindenütt ki van írva, hogy NE CSINÁLD, akkor még azt sem mondhatod, hogy kárcsökkentő magatartást tanúsítottál volna. Ki fognak röhögni.
-
Jun 17, 2020 20:16:20
Basszus, most néztem a drónozos szerencsétlenkedést, ez az ökör Euronetes automatabol!!! vesz le hitelkartyaval!!! keszpenzt.
Aztakurva, ekkora hülyét én még életemben nem láttam.
Aztakurva, ekkora hülyét én még életemben nem láttam.
Jun 17, 2020 20:16:20
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 20:17:36
x136)
De nyilatkoztatnak, hogy gondatlan voltál-e, és nyilván azt nyilatkozod, hogy nem voltál gondatlan. Innentől 24 órán belül a számládon lesz a pénz amit lehúztak.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 17, 2020 20:20:24
x37)
Elképzelhető, eddig már nem követtem az ügyet. A napokban több ismerősömnek is megterhelték a kártyáját ilyen random 6600 Ft-okkal, úgyhogy valami most van, valahonnan kiszivárgott egy adatbázis, csak még senki nem ismerte be. Ez simán megtörténhetett Endre kártyájával is ;)
raszberszky
Jun 17, 2020 20:21:24
Na mivan pedofil? Az szerelmed nem enged a kommenhaverokhoz? Papucs lett a vadászbika, SoDI, a pedofil?
Jun 17, 2020 20:21:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 17, 2020 20:21:25
x37)
Endre egyértelműen gondatlan volt. Neki nem jár vissza semmiféle pénz, mivel maga mutogatta a kártyaszámot élő adásban.
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 20:23:01
x136)
És honnan fogja megtudni a bank a gondatlanságot? Vajon nézték a pedosztrímet?
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 17, 2020 20:28:05
x1)
Te ennyire hülye vagy? Olvasd már el miről írtam mielőtt pár baromira joghoz értő nekiállt megmagyarázni, hogy más kártyadataival vásárolni okés. Mi a faszom vergődsz akkor?
bankos troll
Jun 17, 2020 20:30:15
pro tip:
Dombornyomott Visa, Master bankkártyáról, bizonyíthatóan más által eklöltött pénzt, egy adott időn belül ha jelented, akkor visszaadja a bank.
Merthogy ezeknek is van biztosítása.
A Visa meg Master az megveszi a te "tartozásodat", amikor kiveszed pl a zümmögő dobozból a pénzt, kiszámít mindenféle díjakat, mikrokamatot a tranzakcióra, stb, majd továbbítja azt a bankod felé, aki fizet a szolgáltatásért...
Endre amugy ha ez a legujabb trükköd, akkor meglepően jó helyen kapirgálsz, de úgyis balfasz vagy összehozni :D
Dombornyomott Visa, Master bankkártyáról, bizonyíthatóan más által eklöltött pénzt, egy adott időn belül ha jelented, akkor visszaadja a bank.
A Visa meg Master az megveszi a te "tartozásodat", amikor kiveszed pl a zümmögő dobozból a pénzt, kiszámít mindenféle díjakat, mikrokamatot a tranzakcióra, stb, majd továbbítja azt a bankod felé, aki fizet a szolgáltatásért...
Endre amugy ha ez a legujabb trükköd, akkor meglepően jó helyen kapirgálsz, de úgyis balfasz vagy összehozni :D
Jun 17, 2020 20:30:15
raszberszky
Jun 17, 2020 20:34:45
Ma ahogy nézegettem a macskámat arra jutottam, hogy még ez a sárga kandúr is többet ért el az életében mint te, pedofil.
Lettek utódai, viszonylag sikeres vadász. Még a mollyk az akvráiumban is többet tettek a világért mint te, te szánalmas sneci.
Lettek utódai, viszonylag sikeres vadász. Még a mollyk az akvráiumban is többet tettek a világért mint te, te szánalmas sneci.
Jun 17, 2020 20:34:45
Semtex
Jun 17, 2020 20:40:08
pro tip:
Túl hülye hozzá, hogy egy "ekkora" csalást kitaláljon.
Jun 17, 2020 20:40:08
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 17, 2020 20:46:20
x16)
4 orosz csaj egyszerre érkezik, és Sodinak azt adja be az egyik, hogy kolléganők, akik kicsit unatkoztak... Na menj a faszomba :D Majd pont a kollégáimmal akarnék kúrópartiba menni.
De hát tényleg kollégák voltak, hahó! ;)
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 20:52:43
x2)
A kollégák ilyenek, egyik perverzebb, mint a másik. Púp "kollégája" a legkomolyabb, aki buzipornót böngészett Endre gépén.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Fekete bikapata
Jun 17, 2020 20:52:56
Gyagyás, jó lenne egy közös Just Dance Márkkal!
Többen mondják! ;)
Szerintem hozná a nézőket!
Trutymó Titánt és VR Zsombort tuti lenyomnátok!
Többen mondják! ;)
Szerintem hozná a nézőket!
Trutymó Titánt és VR Zsombort tuti lenyomnátok!
Jun 17, 2020 20:52:56
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 20:54:24
x2)
A tegnapi stream kurva nagy, hogy örül a megvásárolt 200 botnak, mintha valódi nézők lennének. Nem tudom ki vette, de jól csinálta, így lehet beindítani a mániás szakaszt.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 17, 2020 20:54:42
x16)
Zsery kiváló shaját megoldásával könnyen megtaláltam és be tudom idézni saját témába vágó korábbi hsz-emet.
Na szhijasztokh.... hehehe.... Mikor van élőben a Sodi? MOST van élőben a Sodi. A Sodi.
A mai epzótyban egy merőben új játyékot fogunk kipróbálni, ami egy 200 eurós spórolásocskába került mindössze. Ráadásul most sok-sok év után nem csak singleplayerben játszik a Sodi, hanem kipróbáljuk a multiplayert is.
Nem új a játyék, már elmúlt 50 éves. Odafordítyom a flokker kamerát..... Őőőőhh... hehehe.... Helló Tatiana. Mondd tye is mind a 2 nézőnek: Helló Sodivlog. Izé.... nya.... Say: have a nice day Sodivlog.
Nnnyyya akkoj kezdjünk is nyeki. Először a beállításokkal kell kezdeni. Nyézzük meg, mik az opciók. Options. A melltartónak több fokozata van.... hmmm.... ény eszt nyem éjtem.... itt megnyomom, ott meghúzom..... AAAAARRRGGHHHHH nyeeeeeee.... de nyeeeeee!!! Nyem működik!!!! Én ezt nyem éjtyem...
Nya akkor így.... De nyeeeeee!!!! Galáe vale legalá evesevááá... Ez nyem működik. Várjál Tatiana, itt a tablet, megnézzük tyutyúbon hogy kell ilyet csinálni... hmmm... ény eszt nyem éjtyem. Bonyolult.
Nya menjünk tovább, ne hagyjuk cserben a nézőket, hehehe.... nézzük a bugyit.... hehe, pont olyan mint Vera nénié volt. Pjóbájjuk meg lehúzni.... nyííííí.... ehhhh.... nyah, erre kicsit pihenni kell, megfájdult a hátam. Nem erőember a Sodi.... Tatiana segíts, nem bírom lehámozni a bugyit egy ekkora seggről mint egy anyahajó. És meg kell mondanom neked, a dőlésszög sem ideális.
Pjóbájkozzunk valami mással. Felhúzom a gumit. Nyááááhh... nyem megy.... Édes istenem, de miééééééééért!!!???AAAAAARRRRRGGGHHHHH. Miért nem tyudok nyojmális éjtékelhető tajtalmat..... uhhhh, most nézem, hogy elértük az 1 óra 59 másodpercet. Nya szhijasztok!
A mai epzótyban egy merőben új játyékot fogunk kipróbálni, ami egy 200 eurós spórolásocskába került mindössze. Ráadásul most sok-sok év után nem csak singleplayerben játszik a Sodi, hanem kipróbáljuk a multiplayert is.
Nem új a játyék, már elmúlt 50 éves. Odafordítyom a flokker kamerát..... Őőőőhh... hehehe.... Helló Tatiana. Mondd tye is mind a 2 nézőnek: Helló Sodivlog. Izé.... nya.... Say: have a nice day Sodivlog.
Nnnyyya akkoj kezdjünk is nyeki. Először a beállításokkal kell kezdeni. Nyézzük meg, mik az opciók. Options. A melltartónak több fokozata van.... hmmm.... ény eszt nyem éjtem.... itt megnyomom, ott meghúzom..... AAAAARRRGGHHHHH nyeeeeeee.... de nyeeeeee!!! Nyem működik!!!! Én ezt nyem éjtyem...
Nya akkor így.... De nyeeeeee!!!! Galáe vale legalá evesevááá... Ez nyem működik. Várjál Tatiana, itt a tablet, megnézzük tyutyúbon hogy kell ilyet csinálni... hmmm... ény eszt nyem éjtyem. Bonyolult.
Nya menjünk tovább, ne hagyjuk cserben a nézőket, hehehe.... nézzük a bugyit.... hehe, pont olyan mint Vera nénié volt. Pjóbájjuk meg lehúzni.... nyííííí.... ehhhh.... nyah, erre kicsit pihenni kell, megfájdult a hátam. Nem erőember a Sodi.... Tatiana segíts, nem bírom lehámozni a bugyit egy ekkora seggről mint egy anyahajó. És meg kell mondanom neked, a dőlésszög sem ideális.
Pjóbájkozzunk valami mással. Felhúzom a gumit. Nyááááhh... nyem megy.... Édes istenem, de miééééééééért!!!???AAAAAARRRRRGGGHHHHH. Miért nem tyudok nyojmális éjtékelhető tajtalmat..... uhhhh, most nézem, hogy elértük az 1 óra 59 másodpercet. Nya szhijasztok!
-
Jun 17, 2020 20:54:46
Sodi! Ma este se hagyd kontent nélkül a kontenthaverokat! Villanthatnál kicsit többet is, mint valami homályos hitelkártyaszámot. Mondjuk totálba bele a kamerába, az jó folytatás lenne! Arra jönnének a nézők!
Jun 17, 2020 20:54:46
Dzsibuti térdeltetős
Jun 17, 2020 20:54:57
Pedig az esetek többségében külön kérés nélkül kártalanít a bank ilyen piti összegek esetén, még vizsgálatot se folytatnak, csak annyi a feltétel, hogy be kell adjad a rendőrségre a feljelentést.
Legalábbis a nagyobb magyar bankok, OTP, K&H, UniCredit biztosan, ezt gyakorlatból tudom.
Jun 17, 2020 20:54:57
Ásó27
(
x68)
Jun 17, 2020 20:55:50
x68)
Berlinben az ogre nem engedi a streamet.
Osztrákban a Márk nem engedi a streamet.
Púpszászon anya engedni fogja a streamet?
Mifaaaaaaaaaaaan
Osztrákban a Márk nem engedi a streamet.
Púpszászon anya engedni fogja a streamet?
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 20:56:33
x136)
A tegnapi stream kurva nagy, hogy örül a megvásárolt 200 botnak, mintha valódi nézők lennének. Nem tudom ki vette, de jól csinálta, így lehet beindítani a mániás szakaszt.
Az kamunézettség vásárlását gyakorlatilag végtelenszer el lehet vele játszani, ezt mindig be fogja szopni.
sittessanyi
Jun 17, 2020 20:57:35
ezt a jogi faszméregetést jó lenne skippelni, uncsi.
*ásít*
*ásít*
Jun 17, 2020 20:57:35
bolgár jeti
(
x30)
Jun 17, 2020 20:58:23
x30)
Tegnap nem volt mirror, és a mirrort 100+ ember nézi. Vagy oda is botokat vesznek?
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 17, 2020 20:59:08
x16)
Meg ez is jó volt :)
Ne haragudjatok az önfaszszopásért - bár egy olyan fórumon, ahol mindenki Sodi, ez talán egyenesen követelmény - de megint elröhögöm magam ezeken :)
Ne haragudjatok az önfaszszopásért - bár egy olyan fórumon, ahol mindenki Sodi, ez talán egyenesen követelmény - de megint elröhögöm magam ezeken :)
Ez olyan, mint amikor a rothadó fogú, csuhamosra izzadt, csontrészeg Sodi odamegy a diszkóban egy németcsibéhez:
-Őőhh...hehe...TAOT, szia! Szeretnél egy szenvedélyes vad szexet egy kőkemény tökű kitartó csődörrel?
-Fúj, nem!!!
-Akkor a legjobb emberhez fordultál!
-Őőhh...hehe...TAOT, szia! Szeretnél egy szenvedélyes vad szexet egy kőkemény tökű kitartó csődörrel?
-Fúj, nem!!!
-Akkor a legjobb emberhez fordultál!
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 21:02:22
x136)
ezt a jogi faszméregetést jó lenne skippelni, uncsi.
*ásít*
*ásít*
Ennek a műfajnak úgy van értelme, hogy trollkodásra használjuk a jogi tudást. Feljelentjük egymás nevében a retardokat, csellel infókat szerzünk jogi eljárásokról, amiket felhasználunk pl. Bátrabbak a saját nevükben is megtehetik a feljelentéseket. És akkor ott le lehet mérni ki mekkora szobafestő.
-
Jun 17, 2020 21:03:52
Véletlenül se tűnjék faszméregetésnek de:
-az okos troll tudja, hogy ezt a fórumot sokan olvassák, sok helyen.
-az okos troll azt is tudja, hogy sokan minden innen kijutó infóra ugranak, egyesek életcélja a trollok kaszablokkázása.
-az okos troll azt is tudja, hogy ha valami komoly trollkodási lehetőség van, akkor a legtutibb ide be sem írni, csak utólag elmondani az esetet, bizonyítékkal alátámasztva
-az okos troll tudja milyen eszközöket kell használnia, ha valami olyan dolgon töri a fejét, ami csibész.
-az okos troll nem kibaszott nyugdijas, hogy ne tudjon egy tort elindítani, vagy egy ip-t állítani.
-az okos troll minden esetben felméri a tettei esetleges következményeit, még mielőtt cselekszik.
-az okos troll átgondol trollkodási lehetőségeket és soha nem a legegyszerűbb utat választja.
Mert az okos troll az okos troll.
Az okos troll.
-az okos troll tudja, hogy ezt a fórumot sokan olvassák, sok helyen.
-az okos troll azt is tudja, hogy sokan minden innen kijutó infóra ugranak, egyesek életcélja a trollok kaszablokkázása.
-az okos troll azt is tudja, hogy ha valami komoly trollkodási lehetőség van, akkor a legtutibb ide be sem írni, csak utólag elmondani az esetet, bizonyítékkal alátámasztva
-az okos troll tudja milyen eszközöket kell használnia, ha valami olyan dolgon töri a fejét, ami csibész.
-az okos troll nem kibaszott nyugdijas, hogy ne tudjon egy tort elindítani, vagy egy ip-t állítani.
-az okos troll minden esetben felméri a tettei esetleges következményeit, még mielőtt cselekszik.
-az okos troll átgondol trollkodási lehetőségeket és soha nem a legegyszerűbb utat választja.
Mert az okos troll az okos troll.
Az okos troll.
Jun 17, 2020 21:03:52
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 21:10:06
x136)
Hol olvassák sokan ezt a fórumot? Tiszafaszomban, a gyárban?
-
Jun 17, 2020 21:14:19
Hol olvassák sokan ezt a fórumot? Tiszafaszomban, a gyárban?
Vannak itt régebbi és komolyabb sérelmek is, repkedtek itt már milliós összegek mindenféle kalickában èneklő madarakért, jobb félni mint megijedni trolléga, de tènyleg nem akarok okoskodni.
Jun 17, 2020 21:14:19
Riporter
(
x4)
Jun 17, 2020 21:16:02
x4)
Az a burkoló.
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 21:16:34
x2)
Mai klasszikus: dragon64 szereplése a tv-ben: rtl.hu/rtlklub/hirek/erdekes/videok/269542
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 21:17:11
x136)
Kokorokkóra gondolsz? Gondolod még mindig el akarja kapni szerzőt, és most a pedókártyás rendelésnél lecsap ránk?
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 17, 2020 21:19:09
x16)
Nem kell túldramatizálni a dolgokat, elvégre mégis az anyukájuk kisszobájában ücsörgő retardokról van szó.
Németh Balázs is köszöni jól van, nem csiripel a kajmán kalitkájában.
Persze az "okos troll" amit mond, az első szótól az utolsóig igaz, jól megtervezve, a következményeket átgondolva kell cselekedni, de azért mégsem ex-légiósokkal, hanem szánalmas mamahotel szökevényekkel állunk szemben.
Riporter
(
x4)
Jun 17, 2020 21:19:11
x4)
Mai klasszikus: dragon64 szereplése a tv-ben: rtl.hu/rtlklub/hirek/erdekes/videok/269542
Ahogy olvastam a "csuhamosra izzadt" fordulatot fentebb a kollégától, egyből ő jutott eszembe meg a huculfarm. :-)
-
Jun 17, 2020 21:21:53
Huculfarm - A gurulkák lelőhelye
Jun 17, 2020 21:21:53
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 21:24:10
x2)
- Évii! Megmart a zsákon keresztül a halászvipera! Megyünk az orvoshoz!
Kilóg a kanóc, bazmeg
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 21:26:04
x2)
Milyen szag lehetett a mentőben, szerencsétlen mentősök.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 21:27:16
x136)
A huculfarmról azt irta anno a malacz a buzigyáron: gyakorlatilag a miénk. Aztán a tulaj néhány hónapon belül kibaszta őket dragonostul, szemüvegtokostul.
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 21:29:48
x2)
Segítsetek, az a bombagyáros felvétel megvan valahol, amiben dragon volt a vendég és a beltéri szélerőműről beszélgettek?
Kilóg a kanóc, bazmeg
p00p
(
x2)
Jun 17, 2020 21:35:16
x2)
Segítsetek, az a bombagyáros felvétel megvan valahol, amiben dragon volt a vendég és a beltéri szélerőműről beszélgettek?
Youtube-on fent vannak a részek, úgy látom a 37. és a 60. részben szerepel dragon.
www.youtube.com/watch?v=uJQ8Qb-cYyc
www.youtube.com/watch?v=-0OgHIz7eI0
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 17, 2020 21:35:35
x16)
A csuhamosra izzadt kifejezés teljesen nyilvánvaló snecológiai terminus technicus, legelső találatra ezt adja a google:
vaskarika.hu/hirek/reszletek/9410/a_rockereket_is_betamadja_a_karacsony-ready_to_rock_a_rocker_tar/
Annyi segítséget adok, hogy nekem megvan mind az angol, mind a magyar verzió... Zsír, kajmán, remélem füstöl a trollexcel!
Frank Gutsche
Jun 17, 2020 21:40:09
ENDRE DU HUREHNSOHN!!!
WARUM HABEN SIE EIN KLAVIER BESTELLT???
WARUM HABEN SIE EIN KLAVIER BESTELLT???
Jun 17, 2020 21:40:09
Hahó
(
x136)
Jun 17, 2020 21:41:52
x136)
tegnap szóba került number. azt tudjátok, hogy ide is írt, és megpróbált haverkodni a trollokkal? poginak nagy cimbije volt.
nemzeti oldal hívei
Jun 17, 2020 21:46:05
endre pontosan úgy viselkedik, mint ahogyan azt a "nemzeti oldal" hívei elképzelik a migránsokról. neveletlen, tahó, kulturálatlan, az adott ország szokásaira és törvényeire fittyet hányó, képzetlen, érdemi kommunikációra képtelen lumper szar szemét alak.
köszönjük a megerősítést! az askenázi migránsnak is!
Jun 17, 2020 21:46:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 17, 2020 21:49:41
x37)
Az ártatlanság vélelme nevű koncepciót még laikusként is fel tudtam dolgozni. Attól még, hogy valaki valamit ide beposztol, még egyáltalán nem biztos, hogy elkövetett bármit is. De ezt azoknak nem kell magyarázni, akik nem két perce követik Endrét. Lurk more.
Penzmento
(
x6)
Jun 17, 2020 21:50:56
x6)
Ment az excelbe Dr. Jur!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 17, 2020 21:53:01
x37)
Ennyit tudok az ügyről. Nem faggattam a csajomat, nem gondoltam volna, hogy egyszer még jól jönne az infó a faszkalap Endre balfaszkodásaihoz.
Fuvolázó Kobold
Jun 17, 2020 21:56:48
Jahm amúgy Endre, a narkós kurva édesanyád fog streamelni helyetted, vagy mi a bánatos fasz jár a fordítva bekötött agyadban? Este 10 óra, hol késik a kontent?
Letiltottak a netről, te barom? :D
Letiltottak a netről, te barom? :D
Jun 17, 2020 21:56:48
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 17, 2020 22:24:05
x1)
Újfent ez hogy jött ide? Próbáld már meg elolvasni amit írtam eredetileg (ahogy azt előzőleg is javasoltam). Bizonyára menni fog, mert nem Endre vagy. Vagy harmadszor beszélsz olyanról, amiről szó se volt.
raszberszky
Jun 17, 2020 22:30:14
Jun 17, 2020 22:30:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 17, 2020 22:33:08
x38)
Porondra, púpos, a trollok már nagyon unatkoznak! Tudod, hogy ez mit jelent!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Uzsorás Banánok
Jun 17, 2020 22:35:14
rendeljetek herbalt az amazonon kacseszkanak. ha bealszik akkor sodi ki tud szokni es akkor indul a lajv. az se lepne meg ha mark tenyleg porazon tartana a sodit.
Jun 17, 2020 22:35:14
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 17, 2020 22:44:40
x1)
Ezért írtam Endrét és nem sodit
Test
Jun 17, 2020 22:46:12
Jun 17, 2020 22:46:12
-
Jun 17, 2020 22:48:51
Ez az éves kártyadíja a dombornyomott kártyáknak...
Nézz meg bármelyik banki hirdetményt.
Na meló, csá.
Jun 17, 2020 22:48:51
xray
(
x21)
Jun 17, 2020 22:51:38
x21)
Jun 17, 2020 22:51:38
Porondra, púpos, a trollok már nagyon unatkoznak! Tudod, hogy ez mit jelent!!
egyelőre egymást akarják lenyomni. xd Jun 17, 2020 22:51:38
xray
(
x21)
Jun 17, 2020 22:55:30
x21)
Jun 17, 2020 22:55:30
tegnap szóba került number. azt tudjátok, hogy ide is írt, és megpróbált haverkodni a trollokkal? poginak nagy cimbije volt.
nem number néven írt, ha jól emlékszem. Jun 17, 2020 22:55:30
Képbehelyzési teszt
Jun 17, 2020 22:59:18
Jun 17, 2020 22:59:18
Brian
(
x2)
Jun 17, 2020 23:02:03
x2)
ügyes vagy, még a gombokat nyomogasd végig és mehetsz is aludni
Segítőkész Troll
Jun 17, 2020 23:05:10
Jun 17, 2020 23:05:10
Uzsorás Banánok
Jun 17, 2020 23:08:00
https -t csereld ki http -re
Jun 17, 2020 23:08:00
Képbehelyzési teszt
Jun 17, 2020 23:10:02
Köszönöm
Jun 17, 2020 23:10:02
Hetyetye
Jun 17, 2020 23:14:04
Máskor jobb lenne ha előre megkérdeznéd, mit hogyan kell. Mert így csak radírpóknak adsz munkát.
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Jun 17, 2020 23:14:04
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

a szobafestő itt a fórumon jogászt jelent, hahó.