Esküszöm nem lepődnék meg, ha egy sötét kanadai kamion parkolóban a malacot egy-egy puerto ricoi fiúcska elégítené ki...
Si vis pacem, para bellum
Sherlock Porks szopatása csak egy mellékszál itt a Sodi van a színpadon és ha túl kevés a Sodi kontent, akkor a gyagyás pedo megsértődik, hogy nem a ő téma.
De legyen akkori sztori is: Sherlock Porks és a Sodi kapcsán tényleg létezik a puffancs által sokszor emlegetett "összekacsintás".
Én eddig két snecológussal találkoztam személyesen.
Az egyikük a FIDESZ nagyembere (top10) volt akkoriban a másik meg a kampányfönöke. Egy újsagíros háttérbeszélgetésen kezdett el „hetyehetye” szófordulattal „angolnázni” a politikus emberünk. A "hetyehyetye"-re a beszélgetés végén négyszemközt rá is kérdeztem „miért angolnázta el a kérdést mint egy sneci?”
Harsány röhögés és a „jövőhéten majd megbeszéljük” volt a válasz.
Tényleg megbeszéltük és kiderült, hogy nem csak olvassák a fórumot, de rendszeresen írtak is rá. Sherlock Porks és Molnár F. Árpi volt kedvencük, mind a két retardáltal nagy levelezésben voltak.
Sherlock Porksnak például javasolták a Facebook írországi meglátogatást, de amin a leginkább röhögtek, hogy pénzzel is támogatták az ügyet.
Úgy tudom, hogy később az egyik snecológus bírósági ügyébe is belenyúltak a troll javára, de ezt talán az érintett tudná elmondani ha magára ismer.
Sodi állítólag sose reagált a leveleikre. Sherlock Porks egy idő után unalmassá vált és családi hátterét megismerve megsajnálták a családját.
Szerintem ezekben a sztorikban nincs semmi különleges, sokkal fontosabbak azok a sztorik amiket maguk a retardáltak sírnak el a trolloknak és így 100%-ban igazoltak és nem válnak városi legendává.
Ráadásul a tanszéki profok munkáját nem lehet utolérni. Azok az igazi topos faszerdők amik bekerültek a sodipediaba. Hatalmas riszpekt a profoknak.
Sodi te meg dögölj meg!
Mivel Vera mama meghalt, Endre meg mindig hazudik, erről csak Márkot tudnánk megkérdezni!
Melyik Markot? A nemcigany heterot, vagy valaki mast?
Igen, Endre szeretője, a 387%-ban hetero, és 448%-os árja Kovács Márk biztosan tudja a választ!
Az mondjuk lehet, hogy a pogácsa már a Pogányból jött, de ez bennem akkor fel se merült volna, mert ötletem se volt, hogy mi a rendes neve.
De az 100%, hogy előbb volt pogácsa, és utána pogi.
Szerintem köze nem volt a névhez, hanem az ábrázatára volt utalás. Pogácsaképű, konkrétan.
De most már nagyon ki van tárgyalva.
A borítóképen olyan, mint egy fogatlan pistabácsi a zsákfalu végéből.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
elvitték gázába! Number végül egy izraeli tank csövére mászva adta oda az arab testvéreknek egy csomag finom huculsajt társaságában.
Gazaban azota is halasak a fura kopasz marcipanzabalonak es az ebihalfeju csuhasnak akik elvittek nekik es meg dragon64et is otthagytak uzemeltetni es mellekallasban kigyot fejni. Istenem de absztrakt banda volt ez.
Rend van na!
*laughs in torbacsil*
Ausztrál pitonfejésre tarhált fillérek, holott a Nándorfejérvár úton tárt karokkal várták volna a vén nagyszakállú csövest
🕎Endigame🕎
Hülye kuglifejű disznó Kekisztán zászlóval... igazi nyomorék 4chan troll anyag a csávó. Miért nem lepődöm meg? Biztos mindenki imádta a munkahelyén a liberális kanadában, csak épp a főnök nem... LOLLLLLLL
Még nincs, és Bali nem online DC-n sem
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Sodit a Rocskai Gergő Fashion öltözteti! "Egy nadrág, egy életre!", így szól a cég szlogenje.
mennyit röhögtunk.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
vérprofi szórakoztató kontent
Alighanem balhéba keveredtek a strici cigányok Linzben, Austria környékén, ezért kell nekik egy németül tudó egyén. Jogtanácsos is lesz vajon, vagy csak fordít? :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
inkább a cigányfasz
Sztrím közben geci.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Donétel.
Ki gondolta volna, hogy hazudik egy borsodi sittes cigó. Az lett volna a csoda ha igazat mond.
Mi mást tehetne, ha beszól, repül a csicskalángos...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem

Sodi bankártya/hitelkártya száma, jó vásárlást amazonon (nem kér CVC-t)
Az erőltetett röhögés, és a beragadt lemez egyértelműen a félelem jele nála.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az ogrénak rendeljetek haszontalan dolgokat.
Hunhír kurvanagy volt, miután Zorg felfedezte hogy ASCII kódra nem validálnak két napon keresztül szopattuk ártit keteménként és sodiként :)
Majdnem kijött egy verés sodinak, az ostoba malacz nem jött rá hogy álprofilok, pedig néha direkt durván túltoltuk.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Maszterkárdos? Az a baj, hogy csak Visá-s kártyát fogad el ahol vásárolni akartam volna.
Nagyon szép idők voltak. Akkor a ningen voltunk vagy már az atw-n?
Mennyi lehet a keret? Az Ogre biztos örülne egy szexrobotnak amíg Sneci távol van. Ha már van ugrálórobot meg porszívó robot akkor a szexrobot sem hiányozhat.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Fosik, hogy beleakad egy igazoltatásba, ahol esetleg még az ódon BMW alvázát is megkopogtatják, amiböl elökerül a tesóknak szánt contraband.
🕎Endigame🕎
Frei Tamás
(
x1)
Jun 16, 2020 19:37:00
x1)
Bocs, kripli figyelő, nem neked ment. :-(
Koboldtartás
Jun 16, 2020 19:38:31
Sherlock Porksból igazából egy jól fizetett senior programmer lehetett volna, ha abbahagyta volna 2005-2006 körül a kreténségeit. Még a Battlestations: Pacific-en is dolgozott, mint grafikus. Amúgy széljobbernek nem mondanám, mert a kuruc.info-val is összebalhézott, a pöttyös zászlós felvonulása, vagy elmondása szerint mszp-re szavazott. Inkább csak egy elbaszott szociopatának tekinthető, mint egy aktivistának.
Amúgy a Tolvajkéregetők, vagy a Bombagyár, esetleg Pákó szívatása tényleg jó ötletek voltak, de ezeket ügyesen széjjelbaszta.
Amúgy a Tolvajkéregetők, vagy a Bombagyár, esetleg Pákó szívatása tényleg jó ötletek voltak, de ezeket ügyesen széjjelbaszta.
Jun 16, 2020 19:38:31
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 19:41:28
x30)
baszó témát szerintem lezárhatjuk
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
- - - -
Jun 16, 2020 19:47:49
Na ha van ronda csaj, az a molnéref csaja, aki egy iszonyatos gusztustalan trampli már most, abban a kvázi tinédzserkorban, amikor a legtöbb lány, még a ducibbak is, kibeb@szott vonzó mindeféle extra effort nélkül.
Frei trollega írásait sajnabajna csak félig birom komolyan venni, ugyanis én keci régen sokat ültem együtt a tokással és a későbbi nőjével mindefée sarokbahányós scenepartikon, éshát ők már akkor "barátok" voltak, vagy inkább haverok.
Azt is pontosan tudni, hogy a bácsfinak vett műfasz és annak tompi általi nyilvános lengetése környékén támadt olyan ötletük, hogy akkor most azt kipróbálják együtt is, aztán mibaj lehet.
Tamásmacskának volt addigra legalább egy olyan semmilyen kis barátnője, pogiról meg simán elhiszem, hogy kvázi szűz volt.
A kattant csúnyácska duci bolgár zsidólány, aki pasik közt kockul egésznap, oszt nincs aki megbassza. Illetve az biztos lenne, dehát ugye ő a herceget és élete szerelmét várja...várná.. tipikus.
Szóval azt nem hiszem, hogy a tokásnak, legalábbis kezdetben annyira ne lett volna a szexben semmihez fantáziája, meg motivációja, az más kérdés, hogy később bizonyára egyre terhesebb volt ez a kapcsolat poginak, közben a zsírfűhrer leginkább egy bojlertestű mikropöcsű fostartályra kezdett hajazni, aztán ez maradt meg benne.
Tamásmacska nem hülye, hanem ostoba, földbuta, agresszív, pszichopata, egoista, és olyan arrogáns, mint a kurvaélet.
Sodi kettő,... kvázi.
Csak ő képes fenntartani valami kibaszott felszines látszatot, többnek kamuzni mutatni magát, mint ami.
Örök emblematikus story, amikor 20+ éve valami kőkori dospécét akart végre újraépíteni, oszt őrjöngeni kezdett ,hogy ő vett alaplapot meg fasztuggya, de a videokártyát nem tudja bedugni(!), kibaszott gyártók, kibaszott zsidó pénzhajhász pécéipar, szopjon le mindenki, stb.
Miközben ez volt az állítólagos szakmája, meg demoscene, meg hacker isten, meg minden, a valóságban soha lövése nem volt semmiről.
Ez egy jó tünet arra, milyen is ő. Valami nem úgy van, valamit nem jól tud, amiben istennek hiszi magát, azonnal mindenki hibás.
A tolvajkergetés technikai részét is így baszta el végtelen +1 szer.
Majd ő tudja...a NAGY "scene legenda"! Ja lemerül, ja beázott, ja nem ad jelet, ja egy fos az egész, de mekkora hülyék már a kütyüt fejlesztő srácok. Nem ő meg a fakezű tininidzsa gurulkái, véletlenül sem.
Meg mikor ott volt a valamelyik zsebes dzsipónál a mobil, és "nem találták" a szuper, követős, mindenkurvaélet luxustelót. Oda is veszett a többszázezres készülék a kecibe.
Vagy mikor nagysága is valami webfejlesztő kockaként is próbált a sütiékszerei mellett érvényesülni B vágányon, aztán összes is szedett valami alig tyodika szintje feletti melókat, meg tényleg tanult programozni, stb.
Aztán egyszer belenézett a tokás gényolásaiba, és rosszul lett.
Mert ott egy volt a lényeg, működjön, lassú, fos, törhető instabil..naés..a száni szaroknak meg megy a vetítés. Hogy a trollok, meg a szolnoki hekker ki-be jár a rencerbe, az kurvára evidencia volt.
A másik benácult zsidógyerek, a bérci volt a "rencergazda jóisten", aztán egy átlagos valamivel shituser feletti linux képességekkel megáldott gyerek, semmi extrát nem tud és nem is tudott soha.
Mondjuk ő megért párszáz C sort, a tokásnak és a többi kisgyereknek ez a mesterhekkerek szintje, mert nekik az egész szószerint kínai.
De mindez egy igazán felkészült veterán sysadminhoz képest csak pistike a játszótéren szintje.
Különben pogira visszatérve, így 35-40 körül a legtöbben elengedtük a "what you see is what you get" történetet, már a nőket tekintve.
Az ikonikus kapucsínós képen tényleg ő van, egy prostival, annak a képnek külön története van egyébként.
Zárásként annyit, aki a tegnapi "vitán" ennyire felkrenkölte magát, az életében nem vitatkozott, pláne nem veszekedett.
Pár veterán troll keményebb leugatás és anyázás nélkül ütköztette amit a moderációról gondol, egy teljesen más dimenzióban, aki követte és érti, azt is levette, miről szólt ez ténylegesesen, oszt ennyi.
Frei trollega írásait sajnabajna csak félig birom komolyan venni, ugyanis én keci régen sokat ültem együtt a tokással és a későbbi nőjével mindefée sarokbahányós scenepartikon, éshát ők már akkor "barátok" voltak, vagy inkább haverok.
Azt is pontosan tudni, hogy a bácsfinak vett műfasz és annak tompi általi nyilvános lengetése környékén támadt olyan ötletük, hogy akkor most azt kipróbálják együtt is, aztán mibaj lehet.
Tamásmacskának volt addigra legalább egy olyan semmilyen kis barátnője, pogiról meg simán elhiszem, hogy kvázi szűz volt.
A kattant csúnyácska duci bolgár zsidólány, aki pasik közt kockul egésznap, oszt nincs aki megbassza. Illetve az biztos lenne, dehát ugye ő a herceget és élete szerelmét várja...várná.. tipikus.
Szóval azt nem hiszem, hogy a tokásnak, legalábbis kezdetben annyira ne lett volna a szexben semmihez fantáziája, meg motivációja, az más kérdés, hogy később bizonyára egyre terhesebb volt ez a kapcsolat poginak, közben a zsírfűhrer leginkább egy bojlertestű mikropöcsű fostartályra kezdett hajazni, aztán ez maradt meg benne.
Tamásmacska nem hülye, hanem ostoba, földbuta, agresszív, pszichopata, egoista, és olyan arrogáns, mint a kurvaélet.
Sodi kettő,... kvázi.
Csak ő képes fenntartani valami kibaszott felszines látszatot, többnek kamuzni mutatni magát, mint ami.
Örök emblematikus story, amikor 20+ éve valami kőkori dospécét akart végre újraépíteni, oszt őrjöngeni kezdett ,hogy ő vett alaplapot meg fasztuggya, de a videokártyát nem tudja bedugni(!), kibaszott gyártók, kibaszott zsidó pénzhajhász pécéipar, szopjon le mindenki, stb.
Miközben ez volt az állítólagos szakmája, meg demoscene, meg hacker isten, meg minden, a valóságban soha lövése nem volt semmiről.
Ez egy jó tünet arra, milyen is ő. Valami nem úgy van, valamit nem jól tud, amiben istennek hiszi magát, azonnal mindenki hibás.
A tolvajkergetés technikai részét is így baszta el végtelen +1 szer.
Majd ő tudja...a NAGY "scene legenda"! Ja lemerül, ja beázott, ja nem ad jelet, ja egy fos az egész, de mekkora hülyék már a kütyüt fejlesztő srácok. Nem ő meg a fakezű tininidzsa gurulkái, véletlenül sem.
Meg mikor ott volt a valamelyik zsebes dzsipónál a mobil, és "nem találták" a szuper, követős, mindenkurvaélet luxustelót. Oda is veszett a többszázezres készülék a kecibe.
Vagy mikor nagysága is valami webfejlesztő kockaként is próbált a sütiékszerei mellett érvényesülni B vágányon, aztán összes is szedett valami alig tyodika szintje feletti melókat, meg tényleg tanult programozni, stb.
Aztán egyszer belenézett a tokás gényolásaiba, és rosszul lett.
Mert ott egy volt a lényeg, működjön, lassú, fos, törhető instabil..naés..a száni szaroknak meg megy a vetítés. Hogy a trollok, meg a szolnoki hekker ki-be jár a rencerbe, az kurvára evidencia volt.
A másik benácult zsidógyerek, a bérci volt a "rencergazda jóisten", aztán egy átlagos valamivel shituser feletti linux képességekkel megáldott gyerek, semmi extrát nem tud és nem is tudott soha.
Mondjuk ő megért párszáz C sort, a tokásnak és a többi kisgyereknek ez a mesterhekkerek szintje, mert nekik az egész szószerint kínai.
De mindez egy igazán felkészült veterán sysadminhoz képest csak pistike a játszótéren szintje.
Különben pogira visszatérve, így 35-40 körül a legtöbben elengedtük a "what you see is what you get" történetet, már a nőket tekintve.
Az ikonikus kapucsínós képen tényleg ő van, egy prostival, annak a képnek külön története van egyébként.
Zárásként annyit, aki a tegnapi "vitán" ennyire felkrenkölte magát, az életében nem vitatkozott, pláne nem veszekedett.
Pár veterán troll keményebb leugatás és anyázás nélkül ütköztette amit a moderációról gondol, egy teljesen más dimenzióban, aki követte és érti, azt is levette, miről szólt ez ténylegesesen, oszt ennyi.
Jun 16, 2020 19:47:49
-
Jun 16, 2020 19:56:36
Az miaz az a bizonyos ikonikus kapucsínós kép? :D mi van rajta meg hol fellelhető
Jun 16, 2020 19:56:36
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2020 19:57:48
x12)
Jun 16, 2020 19:57:48
Bocs, kripli figyelő, nem neked ment. :-(
Nem kérj bocsánatot,pont ilyen időkre kell a kettes csatorna amíg a pedofilt erényövben fejik. Jun 16, 2020 19:57:48
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 16, 2020 20:00:26
Hát bakker, én még arra is emlékszem, amikor Athina álnéven próbálta TC-t védeni az indexfórumon, pedig annak van már talán 15 éve is, de soha egy percig nem gondoltam, hogy a Pogi állítólag nem a pogácsából jön, hanem a vezetéknevéből.
Szóval ez kábé semmit nem jelent.
Szóval ez kábé semmit nem jelent.
Jun 16, 2020 20:00:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 20:01:17
x37)
Nem csodálom, hogy szűk volt a csaj, ha a tokás klasszikus mikropöccsel dugta éveken keresztül :D
Vajon most mekkora röfögés lehet Kanadában egy sötét kamionparkolóban? :D
Frei Tamás
(
x1)
Jun 16, 2020 20:03:57
x1)
Nem csodálom, hogy szűk volt a csaj, ha a tokás klasszikus mikropöccsel dugta éveken keresztül :D
Esküszöm nem lepődnék meg, ha egy sötét kanadai kamion parkolóban a malacot egy-egy puerto ricoi fiúcska elégítené ki...
Frei Tamás
(
x1)
Jun 16, 2020 20:04:45
x1)
echelon mérnök
Jun 16, 2020 20:12:41
lolbazmeg! ez is szép kontent. az ilyen sztorikat ne tartsátok már vissza évekig. nszksz.
Sherlock Porks szopatása csak egy mellékszál itt a Sodi van a színpadon és ha túl kevés a Sodi kontent, akkor a gyagyás pedo megsértődik, hogy nem a ő téma.
De legyen akkori sztori is: Sherlock Porks és a Sodi kapcsán tényleg létezik a puffancs által sokszor emlegetett "összekacsintás".
Én eddig két snecológussal találkoztam személyesen.
Az egyikük a FIDESZ nagyembere (top10) volt akkoriban a másik meg a kampányfönöke. Egy újsagíros háttérbeszélgetésen kezdett el „hetyehetye” szófordulattal „angolnázni” a politikus emberünk. A "hetyehyetye"-re a beszélgetés végén négyszemközt rá is kérdeztem „miért angolnázta el a kérdést mint egy sneci?”
Harsány röhögés és a „jövőhéten majd megbeszéljük” volt a válasz.
Tényleg megbeszéltük és kiderült, hogy nem csak olvassák a fórumot, de rendszeresen írtak is rá. Sherlock Porks és Molnár F. Árpi volt kedvencük, mind a két retardáltal nagy levelezésben voltak.
Sherlock Porksnak például javasolták a Facebook írországi meglátogatást, de amin a leginkább röhögtek, hogy pénzzel is támogatták az ügyet.
Úgy tudom, hogy később az egyik snecológus bírósági ügyébe is belenyúltak a troll javára, de ezt talán az érintett tudná elmondani ha magára ismer.
Sodi állítólag sose reagált a leveleikre. Sherlock Porks egy idő után unalmassá vált és családi hátterét megismerve megsajnálták a családját.
Szerintem ezekben a sztorikban nincs semmi különleges, sokkal fontosabbak azok a sztorik amiket maguk a retardáltak sírnak el a trolloknak és így 100%-ban igazoltak és nem válnak városi legendává.
Ráadásul a tanszéki profok munkáját nem lehet utolérni. Azok az igazi topos faszerdők amik bekerültek a sodipediaba. Hatalmas riszpekt a profoknak.
Sodi te meg dögölj meg!
Jun 16, 2020 20:12:41
Fekete bikapata
Jun 16, 2020 20:28:51
Lehet, hogy nem is 23 centis a Gyagyás bréje?
prnlvr.hu/chat-reakciok-1/
Ennyit a ,,legendás szamárfaszodról'', Sóder! ;)
Jun 16, 2020 20:28:51
Érdeklődő
(
x6)
Jun 16, 2020 20:33:35
x6)
Lehet, hogy nem is 23 centis a Gyagyás bréje?
Mivel Vera mama meghalt, Endre meg mindig hazudik, erről csak Márkot tudnánk megkérdezni!
-
Jun 16, 2020 20:38:06
Jun 16, 2020 20:38:06
Érdeklődő
(
x6)
Jun 16, 2020 20:41:02
x6)
Igen, Endre szeretője, a 387%-ban hetero, és 448%-os árja Kovács Márk biztosan tudja a választ!
Ez lett dudámra 731
Jun 16, 2020 20:42:38
A pogácsa névből lett a pogi, ez 100%. Ha jól emlékszem talán Záhonyi úr pogácsázta le annak idején.
Jun 16, 2020 20:42:38
-
Jun 16, 2020 20:43:19
MolnárF!
Gyerekenként egy csont.
Egy gyerek egy csont!!
Megértetted?
Gyerekenként egy csont.
Egy gyerek egy csont!!
Megértetted?
Jun 16, 2020 20:43:19
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 16, 2020 20:48:07
A pogácsa névből lett a pogi, ez 100%. Ha jól emlékszem talán Záhonyi úr pogácsázta le annak idején.
Az mondjuk lehet, hogy a pogácsa már a Pogányból jött, de ez bennem akkor fel se merült volna, mert ötletem se volt, hogy mi a rendes neve.
Jun 16, 2020 20:48:07
Andi
(
x13)
Jun 16, 2020 20:49:57
x13)
Tomicanadát biztos meggyomrozta a nő kikupálódása.
Sodi kitalált, illetve majdnem exei viszont továbbra is nyugodtan alhatnak. Őket ez a pozitív átváltozásos trauma nem fenyegeti.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sodi kitalált, illetve majdnem exei viszont továbbra is nyugodtan alhatnak. Őket ez a pozitív átváltozásos trauma nem fenyegeti.
Ez lett dudámra 731
Jun 16, 2020 20:55:13
Szerintem köze nem volt a névhez, hanem az ábrázatára volt utalás. Pogácsaképű, konkrétan.
De most már nagyon ki van tárgyalva.
Jun 16, 2020 20:55:13
max5enutálnak
(
x47)
Jun 16, 2020 20:55:18
x47)
A borítóképen olyan, mint egy fogatlan pistabácsi a zsákfalu végéből.
Nulladikos Snecológus
Jun 16, 2020 21:19:40
Hopp a viztisztito! Arrol se feledkezzunk meg! Az vegul elkeszult, vagy elsodikazodott?
Jun 16, 2020 21:19:40
tigris
Jun 16, 2020 21:21:14
Hopp a viztisztito! Arrol se feledkezzunk meg! Az vegul elkeszult, vagy elsodikazodott?
elvitték gázába! Number végül egy izraeli tank csövére mászva adta oda az arab testvéreknek egy csomag finom huculsajt társaságában.
Jun 16, 2020 21:21:14
Vonzas torvenye
Jun 16, 2020 21:22:05
Gazaban azota is halasak a fura kopasz marcipanzabalonak es az ebihalfeju csuhasnak akik elvittek nekik es meg dragon64et is otthagytak uzemeltetni es mellekallasban kigyot fejni. Istenem de absztrakt banda volt ez.
Jun 16, 2020 21:22:05
kripli figyelő
(
x12)
Jun 16, 2020 21:22:24
x12)
Szerintem porks szépen be fog csavarodni a száműzetésben.Még próbálja a szellemes führer karaktert hozni de az utóbbi videóiban már a bereccsenés apró jeleit produkálja.Most kezd tudatosulni benne hogy amikor azt tanácsolták neki hogy egy kis időre tűnjön el,akkor ezt úgy értették hogy örökre.Egyre gyakrabban nem veszik fel a telefont neki amikor abszurdisztánba telefonál,a gurulkák szánalom lájkjai elmaradoznak,a pedofil flokkjai nagyobb nézettségűek mint a jelenlegi tarhavideói.Nem feltétlenül nem szopta be a malac.
Karib
(
x10)
Jun 16, 2020 21:23:23
x10)
Remélem épp egy 50 ezres hímprosti fasz megy a szájba Linz környékén.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
p00p
(
x2)
Jun 16, 2020 21:26:51
x2)
Nosztalgia-rovat:
Dragon64 olyannyira komolyan veszi ezt az ügyet, hogy elköltözött a családjától is, és viszonylagos névtelenségben kívánja megismertetni az emberekkel az általa kétszázmillió forintra becsült találmányt. Itt-ott falakba ütközik, de különleges személyisége és kivételes kitartása révén országos ismertségű politikusok, néhány magyar milliárdos, nemzetközi érdekeltségű vállalatok, sőt képviselőik útján egész országok jelezték érdeklődésüket, ezzel pedig azt, hogy itt könnyen lehet, hogy valami nagy dolog történik.
A találmány szabadalmi neve multifunkcionális, kültéri, beltéri és mobil hasznosíthatóságú, mágneses felfüggesztésű, rezgőlapátú, külső forgatónyomatékos elektromos szélerőmű. Ez egy olyan szélkereket takar, amely elemei már létező ötletek, de teljes összeállításukban, ráadásul úgy, hogy ez működőképes is legyen, még senki nem készítette el őket. A találmány használható kültéren (kert, szélerőmű-telep stb.), beltérben (metró, toronyház stb.) vagy mobil módon (elektromos gépjármű, sőt repülőgép stb.) és – a megfogalmazás szerint – mérhető elektromosenergia-megtakarítást eredményez, amely a feltaláló szerint némely esetben akár (írd és mondd!) 40%-os is lehet!
Kilóg a kanóc, bazmeg
Dragon64 olyannyira komolyan veszi ezt az ügyet, hogy elköltözött a családjától is, és viszonylagos névtelenségben kívánja megismertetni az emberekkel az általa kétszázmillió forintra becsült találmányt. Itt-ott falakba ütközik, de különleges személyisége és kivételes kitartása révén országos ismertségű politikusok, néhány magyar milliárdos, nemzetközi érdekeltségű vállalatok, sőt képviselőik útján egész országok jelezték érdeklődésüket, ezzel pedig azt, hogy itt könnyen lehet, hogy valami nagy dolog történik.
A találmány szabadalmi neve multifunkcionális, kültéri, beltéri és mobil hasznosíthatóságú, mágneses felfüggesztésű, rezgőlapátú, külső forgatónyomatékos elektromos szélerőmű. Ez egy olyan szélkereket takar, amely elemei már létező ötletek, de teljes összeállításukban, ráadásul úgy, hogy ez működőképes is legyen, még senki nem készítette el őket. A találmány használható kültéren (kert, szélerőmű-telep stb.), beltérben (metró, toronyház stb.) vagy mobil módon (elektromos gépjármű, sőt repülőgép stb.) és – a megfogalmazás szerint – mérhető elektromosenergia-megtakarítást eredményez, amely a feltaláló szerint némely esetben akár (írd és mondd!) 40%-os is lehet!
nem roma márk
Jun 16, 2020 21:27:15
Remélem épp egy 50 ezres hímprosti fasz megy a szájba Linz környékén.
Plusz a benzinpénz. Jun 16, 2020 21:27:15
p00p
(
x2)
Jun 16, 2020 21:29:09
x2)
"Dragon él és virul, tegnap is találkoztunk. A napokban az útlevelét és
az ausztrál vízumot intézte. Utóbbi nem olyan egyszerű feladat, ritkán
akar valaki kígyómérget gyűjteni arrafelé. Először turistavízumot
akartak adni, de az nem jó, úgyhogy most filmeset igényelt. Ez
összesen valami 25 oldalas angol nyelvű kérdőív, ezt töltjük majd ki
szakszerűséget sugallva, ha pedig jól csináljuk, nem sokára a
repülőjegyet is a kezében tarthatja.
Aztán már nem lesz vele gond. Kígyómarás elleni szérummal egyébként
már korábban megajándékozta őt a Bombagyár, hátha szükség lesz rá.
Legalább akkor még izgalmasabb lesz az Ökobomba blog és videónapló,
amelyet munka közben fog készíteni Ausztráliában.
"
Kilóg a kanóc, bazmeg
az ausztrál vízumot intézte. Utóbbi nem olyan egyszerű feladat, ritkán
akar valaki kígyómérget gyűjteni arrafelé. Először turistavízumot
akartak adni, de az nem jó, úgyhogy most filmeset igényelt. Ez
összesen valami 25 oldalas angol nyelvű kérdőív, ezt töltjük majd ki
szakszerűséget sugallva, ha pedig jól csináljuk, nem sokára a
repülőjegyet is a kezében tarthatja.
Aztán már nem lesz vele gond. Kígyómarás elleni szérummal egyébként
már korábban megajándékozta őt a Bombagyár, hátha szükség lesz rá.
Legalább akkor még izgalmasabb lesz az Ökobomba blog és videónapló,
amelyet munka közben fog készíteni Ausztráliában.
"
Nulladikos Snecológus
Jun 16, 2020 21:31:59
Szerintem porks szépen be fog csavarodni a száműzetésben.Még próbálja a szellemes führer karaktert hozni de az utóbbi videóiban már a bereccsenés apró jeleit produkálja.Most kezd tudatosulni benne hogy amikor azt tanácsolták neki hogy egy kis időre tűnjön el,akkor ezt úgy értették hogy örökre.Egyre gyakrabban nem veszik fel a telefont neki amikor abszurdisztánba telefonál,a gurulkák szánalom lájkjai elmaradoznak,a pedofil flokkjai nagyobb nézettségűek mint a jelenlegi tarhavideói.Nem feltétlenül nem szopta be a malac.
Rend van na!
Jun 16, 2020 21:31:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 16, 2020 21:32:31
x38)
Emlékszem, a beltéri szélerőműnél kiégtek az utolsó reléim is... A huculfarm már csak erőlködés volt, bár a tininindzsák ott is balfaszkodtak rendesen.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
again mine the refund
(
x6)
Jun 16, 2020 21:33:51
x6)
Emlékszem, a beltéri szélerőműnél kiégtek az utolsó reléim is... A huculfarm már csak erőlködés volt, bár a tininindzsák ott is balfaszkodtak rendesen.
*laughs in torbacsil*
p00p
(
x2)
Jun 16, 2020 21:34:43
x2)
Nem jött össze a tarhálás.
"Ausztráliáról.
Kedves Barátaim! Ha megnézitek a "Dragont a világ végére" anyagnál a szavazás állását, és az ott szereplő számokat összevetitek azzal, hogy NÉGY Gyárlakótársunk tisztelt meg 50 000 forintos befektetésével, EGY Gyárlakótársunk küldött 40 000 forintot, míg HAT Barátunk utalt át 10 000 Ft-ot, EGY 20 000-s adomány, és pár nagyon kedves, és szívből megható Társunk küldött-hozott 1 - 2000 Ft-ot.
Szóval a "Majd ÉN támogatom a derék öreg Dragon64-et, hiszen mégiscsak tűrhetetlen, hogy egy ember az Ő hihetetlen kvalitásaival tényleges, értelmes, tapasztalatának, és az élete során megTANULT tudásanyagának megfelelő munka, megoldandó feladatok nélkül az éhhalál szélén vegetáljon! IGEN, küldök PÉNZT Dragonnak, mert nagyon szívesen nézném az interneten, amint filmblogjaiban megismertet Ausztrália természeti csodáival, úgy, ahogy Mestereitől TANULTA!"tipusú "lelkes szavahihetőnek...
No de persze TE nem tartozol a gyurcsányoidok közé, kik már akkor is hazudnak, mikor megkérdezik, hogy hány óra. Te nem ültettél reményt belém, mikor szavaztál, hiszen kinyílvánítottad, hogy nagyon okézod a dolgot, de fizetni nem tudsz miből. Hidd el, megértelek!
Úgyhogy, tisztelt Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Elvtársak és Elvtársnők, Ausztrália egy szép nagy, igen érdekes kontinens a Világ túlsó oldalán.
Ám legyen Béke bennünk!"
Kilóg a kanóc, bazmeg
"Ausztráliáról.
Kedves Barátaim! Ha megnézitek a "Dragont a világ végére" anyagnál a szavazás állását, és az ott szereplő számokat összevetitek azzal, hogy NÉGY Gyárlakótársunk tisztelt meg 50 000 forintos befektetésével, EGY Gyárlakótársunk küldött 40 000 forintot, míg HAT Barátunk utalt át 10 000 Ft-ot, EGY 20 000-s adomány, és pár nagyon kedves, és szívből megható Társunk küldött-hozott 1 - 2000 Ft-ot.
Szóval a "Majd ÉN támogatom a derék öreg Dragon64-et, hiszen mégiscsak tűrhetetlen, hogy egy ember az Ő hihetetlen kvalitásaival tényleges, értelmes, tapasztalatának, és az élete során megTANULT tudásanyagának megfelelő munka, megoldandó feladatok nélkül az éhhalál szélén vegetáljon! IGEN, küldök PÉNZT Dragonnak, mert nagyon szívesen nézném az interneten, amint filmblogjaiban megismertet Ausztrália természeti csodáival, úgy, ahogy Mestereitől TANULTA!"tipusú "lelkes szavahihetőnek...
No de persze TE nem tartozol a gyurcsányoidok közé, kik már akkor is hazudnak, mikor megkérdezik, hogy hány óra. Te nem ültettél reményt belém, mikor szavaztál, hiszen kinyílvánítottad, hogy nagyon okézod a dolgot, de fizetni nem tudsz miből. Hidd el, megértelek!
Úgyhogy, tisztelt Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Elvtársak és Elvtársnők, Ausztrália egy szép nagy, igen érdekes kontinens a Világ túlsó oldalán.
Ám legyen Béke bennünk!"
Penzmento
(
x6)
Jun 16, 2020 21:35:20
x6)
*laughs in torbacsil*
Ausztrál pitonfejésre tarhált fillérek, holott a Nándorfejérvár úton tárt karokkal várták volna a vén nagyszakállú csövest
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 21:36:12
x37)
Hülye kuglifejű disznó Kekisztán zászlóval... igazi nyomorék 4chan troll anyag a csávó. Miért nem lepődöm meg? Biztos mindenki imádta a munkahelyén a liberális kanadában, csak épp a főnök nem... LOLLLLLLL
Érdeklődő
(
x6)
Jun 16, 2020 21:36:55
x6)
A csatakos Dragon majdnem olyan szexi volt, mint a Dőrppe.
Áporodott hereszag
Jun 16, 2020 21:40:57
Gazdám! Nem értem, hogy miért bannoltál a chatről tviccsen, de igazán feloldhatnál, mert ragaszkodom a nickemhez:
aporodotthereszag
Köszi!
aporodotthereszag
Köszi!
Jun 16, 2020 21:40:57
Gucci-senpai
Jun 16, 2020 21:42:40
Mirror?
Jun 16, 2020 21:42:40
Frei Tamás
(
x1)
Jun 16, 2020 21:43:03
x1)
Lesz mijjoj? Lyetyen mijjoj.
BL
Jun 16, 2020 21:43:07
Megy a stream! Sodi a kocsmában hagyta Márkékat és kiszökött élőzni!
Jun 16, 2020 21:43:07
Hetyetye
Jun 16, 2020 21:43:26
Mirror?
Még nincs, és Bali nem online DC-n sem
Jun 16, 2020 21:43:26
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 16, 2020 21:44:09
x1)
Na mar most be van baszva a bolond
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 16, 2020 21:46:02
x1)
Keveset dolgozott es mondta a fonokenek hogy majd hetvegen bepotolja
Hetvegen
Hetvegen
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 21:48:00
x37)
Spórolt egy cipőt meg egy tápkábelt 42 Euró értékben összesen. Élete első márkás cipője. Eddig fasz tudja, honnan vásárolt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 21:48:40
x37)
Eltévedt a hikomat selejt természetesen :D :D :D
Érdeklődő
(
x6)
Jun 16, 2020 21:49:25
x6)
Spórolt egy cipőt meg egy tápkábelt 42 Euró értékben összesen. Élete első márkás cipője. Eddig fasz tudja, honnan vásárolt.
Sodit a Rocskai Gergő Fashion öltözteti! "Egy nadrág, egy életre!", így szól a cég szlogenje.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 16, 2020 21:50:06
x1)
"nincs itt semmi, ki költözik ilyen helyre"
sodi, 2020, útban Újszász világváros felé
sodi, 2020, útban Újszász világváros felé
xray
(
x21)
Jun 16, 2020 21:50:40
x21)
A csatakos Dragon majdnem olyan szexi volt, mint a Dőrppe.
csuhamosra izzadt xdmennyit röhögtunk.
Penzmento
(
x6)
Jun 16, 2020 21:56:35
x6)
A "csuhamosra izzadt" kifejezesre az elso talalat googleben.

🕎Endigame🕎

Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 16, 2020 21:59:43
x1)
demonstrálta hogy vízálló a kamera
azóta nincs hang a felvétel meg akad
azóta nincs hang a felvétel meg akad
tigris
Jun 16, 2020 22:01:27
vérprofi szórakoztató kontent
Jun 16, 2020 22:01:27
again mine the refund
(
x6)
Jun 16, 2020 22:03:01
x6)
a targós kártyaszámot elkapta valaki?
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:03:06
x30)
Újra van hang. fasza a kontent, igazi sodi intimate. Magyarázza magának mit kell csinálni, jól van sodi, ügyesen átmentél a zebrán, nem basztak el :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:04:49
x30)
"Lesz újszászi roomtour"
200 néző
200 néző
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 16, 2020 22:06:12
x7)
most azt mondja, hogy az utazás árát ledolgozza fordítóként, segít ügyintézni valakinek....
meg gondolom a +500 EUR
hehe
meg gondolom a +500 EUR
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:06:28
x30)
"költségen felül semmi, most segítek ügyintézni fordítani valakinek, így dolgozom le a fuvar árát"
sodizmus gyanús :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 22:07:46
x37)
most azt mondja, hogy az utazás árát ledolgozza fordítóként, segít ügyintézni valakinek....
meg gondolom a +500 EUR
meg gondolom a +500 EUR
Alighanem balhéba keveredtek a strici cigányok Linzben, Austria környékén, ezért kell nekik egy németül tudó egyén. Jogtanácsos is lesz vajon, vagy csak fordít? :D
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:08:17
x30)
Nem kicsit van bebaszva. Remélem nem merül le semmi, mert nem talál haza hamarosan, az biztos :)
xray
(
x21)
Jun 16, 2020 22:09:27
x21)
"költségen felül semmi, most segítek ügyintézni fordítani valakinek, így dolgozom le a fuvar árát"
farfuvar? sodizmus gyanús :)
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:10:20
x30)
"még elmegy a benzinkútra" addig van stream
aki szerint sörért az upvote-oljon :)
aki szerint sörért az upvote-oljon :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 22:10:33
x37)
MEGJÖTT A CIGÁNY
Bejlin
(
x8)
Jun 16, 2020 22:10:42
x8)
Sodi mint fordító. Röhög a vakbelem. Közbe megjelent Márkica
mifaaan
(
x1)
Jun 16, 2020 22:11:05
x1)
Márky csicskítja sodit és megy a hetyetye
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:11:08
x30)
"itt a szökőkútba nem öntenek sört" - megjött márk
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 16, 2020 22:11:24
x38)
Sneci, siess vissza, Márk már kikérte a számlát, és várnak a pénzzel!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 22:12:13
x37)
Sodi elbaszta a kameráját is, a balfasz. Márk épp csicskítja, mert betette a szökőkútba :D
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:12:14
x30)
osmo-gate :DDDD
Soderátor
Jun 16, 2020 22:12:16
MÁRK TE ROHADT GECI, AZT HAZUDTAD HOGY SODIVAL MEGSZAKITOTTÁL MINDEN KAPCSOLATOT PEDO BOTRÁNY MIATT!
Jun 16, 2020 22:12:16
Penzmento
(
x6)
Jun 16, 2020 22:12:39
x6)
Lesz elo adasban csikozas? Vagy a spurit mar felszivattak vele elotte?
🕎Endigame🕎
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:13:24
x30)
"nem hiszem el, kajak nem lehet elengedni" - Márk
Uzsorás Banánok
Jun 16, 2020 22:13:28
piros a lampa baszdszajba
XD
XD
Jun 16, 2020 22:13:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 16, 2020 22:13:54
x37)
220 nézőnél kinyomatta vele a streamet a cigány :D :D :D Jól van, Endre, látom, neked a stream a legfontosabb meg a nézők :D :D :D
-
Jun 16, 2020 22:14:53
220 nézőnél kinyomatta vele a streamet a cigány :D :D :D Jól van, Endre, látom, neked a stream a legfontosabb meg a nézők :D :D :D
inkább a cigányfasz
Jun 16, 2020 22:14:53
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:14:56
x136)
Sztrím közben geci.
Bejlin
(
x8)
Jun 16, 2020 22:15:04
x8)
Milyen kussba volt a recskás arról hogy Márkék viszik haza, és mint kiderült a trolloknak ismét igaza volt. (Mikor nem?) Sneci te szájbabaszott hídangolna péntekre érj haza mert akkor viszik az 1 mázsa krumplit meg a 10 kiló lecsokolbászt az ételosztáshoz amit te szervezel.
Andi
(
x13)
Jun 16, 2020 22:16:07
x13)
Csak sikerült sodinak valamilyen extra hitelhez jutnia, ha megint puszipajtik lettek. Amúgy márknak ezt a besimulós, jópofizós hangja a legnagyobb hányinger ebben az egészben.
A Bukott
Jun 16, 2020 22:16:25
Mit keres még Ausztriában? Lemaradtam volna valamiről? Nem már itthon kéne lennie?
Jun 16, 2020 22:16:25
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:16:41
x136)
Eddig 542 eurónál tart a hazaút költsége. Majd meglátjuk mi lesz az a ledolgozás. Szerintem 700 euró lesz a végösszeg. Legalább.
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:17:31
x136)
Mit keres még Ausztriában? Lemaradtam volna valamiről? Nem már itthon kéne lennie?
Donétel.
Hetyetye
Jun 16, 2020 22:18:31
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Jun 16, 2020 22:18:31
rossz_elgátó
Jun 16, 2020 22:20:11
Lementettem az egész streamet, ha mirrornak szüksége van rá, szívesen átküldöm.
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Jun 16, 2020 22:20:11
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 16, 2020 22:21:05
x1)
gecikínos ez az awkward erőltetett röhögése
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:21:51
x136)
MÁRK TE ROHADT GECI, AZT HAZUDTAD HOGY SODIVAL MEGSZAKITOTTÁL MINDEN KAPCSOLATOT PEDO BOTRÁNY MIATT!
Ki gondolta volna, hogy hazudik egy borsodi sittes cigó. Az lett volna a csoda ha igazat mond.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 16, 2020 22:21:57
x30)
Sodi streamelj még! Lesz az 500 néző is!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 16, 2020 22:22:12
x38)
Mi mást tehetne, ha beszól, repül a csicskalángos...
Soderátor
Jun 16, 2020 22:23:19

Jun 16, 2020 22:23:19
Andi
(
x13)
Jun 16, 2020 22:23:41
x13)
Az erőltetett röhögés, és a beragadt lemez egyértelműen a félelem jele nála.
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:24:45
x136)
Érezd jól magad pedofil, mert akkor pörögnek a hitelkártyák. Örülök márkcigány visszatérésének, így lesz még idén egy 10 ezres hitelfelvétel.
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:26:25
x136)
Az ogrénak rendeljetek haszontalan dolgokat.
az újsulis snecológus kut
Jun 16, 2020 22:27:26
cigánymárki egy pillanat alatt kutyájává tette sodmányt a 220 nézőjével
Jun 16, 2020 22:27:26
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jun 16, 2020 22:30:56
x1)
ha leszedte valaki be tudja tenni az utolsó és utolsó utáni posztot, vagy az utolsó hármat, már nem emlékszem, de ketemént meg az egész bétahullámos galerit elküldte az anyjukba, mert a hunhír 700-as topikjában volt egy ál-ketemén.
Hunhír kurvanagy volt, miután Zorg felfedezte hogy ASCII kódra nem validálnak két napon keresztül szopattuk ártit keteménként és sodiként :)
Majdnem kijött egy verés sodinak, az ostoba malacz nem jött rá hogy álprofilok, pedig néha direkt durván túltoltuk.
Koboldtartás
Jun 16, 2020 22:32:32
Maszterkárdos? Az a baj, hogy csak Visá-s kártyát fogad el ahol vásárolni akartam volna.
Jun 16, 2020 22:32:32
GamerPC
Jun 16, 2020 22:33:17
Eddig az ogre csicskította a sodit.
Most már Márk csicskáztatja a sodit.
Sodi így is csicska, úgy is csicska,
Púpszászon Goldával lesz a recska ?
Púpos búbánat
Most már Márk csicskáztatja a sodit.
Sodi így is csicska, úgy is csicska,
Púpszászon Goldával lesz a recska ?
Jun 16, 2020 22:33:17
sittessanyi
Jun 16, 2020 22:33:19
amikor kacseszka kell ordibáljon a hófehér budia púpossal, hogy viselkedjen rendesen a városban és ne borogasson sört stb, akkor szerintem átértékelődik a "ki a cigány és ki nem" kérdés
Jun 16, 2020 22:33:19
Hahó
(
x136)
Jun 16, 2020 22:33:33
x136)
Nagyon szép idők voltak. Akkor a ningen voltunk vagy már az atw-n?
Bejlin
(
x8)
Jun 16, 2020 22:36:11
x8)
Mennyi lehet a keret? Az Ogre biztos örülne egy szexrobotnak amíg Sneci távol van. Ha már van ugrálórobot meg porszívó robot akkor a szexrobot sem hiányozhat.
Penzmento
(
x6)
Jun 16, 2020 22:36:31
x6)
amikor kacseszka kell ordibáljon a hófehér budia púpossal, hogy viselkedjen rendesen a városban és ne borogasson sört stb, akkor szerintem átértékelődik a "ki a cigány és ki nem" kérdés
Fosik, hogy beleakad egy igazoltatásba, ahol esetleg még az ódon BMW alvázát is megkopogtatják, amiböl elökerül a tesóknak szánt contraband.
Andi
(
x13)
Jun 16, 2020 22:47:54
x13)
A zavara onnan eredhet, hogy márk megszabta neki, hogy csak az utcán, és csak egyedül sztrímelhet. Amikor sodi felismerte, azt mondta, hogy magára fordítja a kamerát, nehogy az úriember... és itt márk beleszólt ködösítésbe, sodi pedig nem tudta hirtelen, hogy ennek milyen következményei lesznek az avasi törvénykönyv szerint.
Most, hogy borult az amúgy tök fölösleges bújócska, szerintem többször is látni fogjuk márkot. Már máskor is legyőzte a rejtőzködő kamucsibészt a figyelemkurva énje.
Most, hogy borult az amúgy tök fölösleges bújócska, szerintem többször is látni fogjuk márkot. Már máskor is legyőzte a rejtőzködő kamucsibészt a figyelemkurva énje.
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Aha. Semmi baj, ne legyél ideges, rofi volt a tényfeltárás. Oké, Pogány Helena Szilvia und? Én úgy tudtam azért pogizza a fórum, mert pogácsa képű. Én Szilvinek szólítottam annó, ha ez számít a lelkivilágodnak.