A szart is a nevén kell nevezni. Azért mert valami kék színű még nem mondjuk rá azt hogy zöld csak mert valakit sért az ha kéknek határozunk meg valamit. A fasz kivan már azzal hogy nem létezik olyan dolog ami valakinek ne lenne sértő és ne kezdene el miatta ajvékolni!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Haladna a korral? Már rosszul vagyok attól is, hogy mindenhol romáznak, mert nem merik kimondani, hogy cigány... Nem én tehetek róla, hogy nem lehet őket így nevezni... Másrészt pedig nem egy magyar cigány van, akire büszke lehet a nemzet, ahogy zsidók között még több, de ne itt kezdjük már el felkérdezgetni egymást ilyen dolgokért, azért a fórumot nem kéne teljesen kiherélni.
hehe
:DDD Te trollkodod a trollokat most, ugye? :) Esetleg egy mellékretard van megint a porondon és beugrottam?
hehe
Ilyen beteg idők járnak. Amikor a Netflix törli a kínálatából a Trópusi Vihart mert sérti a feketék érzékenységét akkor ne csodálkozz semmin.
Már megint a ló másik oldala.
2 napig csicskultam
Ha ennyire PC akarsz lenni akkor legyél! Csak ne itt! Azért mert valamit elfogadottnak tartasz azt nem kell másokra ráerőltetni. Szerintem fórumot tévesztettél.
Itt bemondjuk.
2 napig csicskultam
nem tudjuk biztosan, de egymás között cigányul beszéltek játék közben. lehetnek eszkimók is.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
kacseszka menj innen
Te valószínűleg egy retard vagy, de ha esetleg más is osztaná a véleményed:
Mi a szólásszabadságban hiszünk. Itt ugyanúgy lehet zsidózni, ahogy bozgorozni, és cigányozni is. Ha megfigyelted, ezek a kifejezések gyakran szarkasztikus éllel kerülnek elő.
Az pedig különdíjat érdemel, ahogy előveszed a PC szöveget, és rögtön a következő mondatban egy olyan általánosítással folytatod, amitől minden tisztességes twitterforradalmár a legközelebbi egyetemi campusig menekülne. Már miért lenne minden zsidó származású embernek diplomája? A feketéknek meg nagy a faszuk, és dinnyén élnek, vagy hogy képzeled el a világot?
a pedofilt pedig hívjuk szexuális érdeklődés terén türelmetlenségből életkori kihívásokkal küszködő nehézgyermekkorúnak?
baszd szájba kurva anyád!
hát azért hetyetye
Nem.
Viszont lehet, hogy a komolyabb hírportálok éppen ezekért "az erős kifejezésekért" kerülik a snecológusok munkásságát.
Endre közszereplő, sokmindent meg lehet írni róla, de az etnikumok sértő megjelölését, azért hanyagoljuk!
Nekem erről a retardról azok a jogvédők jutnak eszembe akik elítélik az antiszemitizmust, de a következő mondatukban egy másik népcsoportot antiszemitának bélyegeznek meg. Úgy harcolni az antiszemitizmus ellen hogy egy másik népcsoportot kollektíve bűnösnek kikiáltani az árulkodik az illető intelligencia szintjéről. Ez a retard is azok táborát erősíti.
nem feltétlenül nem.
Endre és az erőfölény. :)
2 napig csicskultam
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Meglátásom szerint a legtöbb ilyen baromságot nem a feketék csinálják, hanem a hisztérikus fehérek, ördögügyvédje-üzemmódban. A feketék csak eszköz számukra a szaros politikai agendájukhoz.
És szerinted egy újságíró sem rendelkezik annyi tudással hogy mindenki számára elfogadható szóhasználattal közöljön le egy cikket valakiről? Na lehet gurulni! Ha meg nem megy önszántadból akkor Radírpók úgyis elkap.
a velvetes cikk születésekor már folyamatosan zsidóztuk snecit.
Főleg, hogy azért törölte mert lejárt a copyright license 2018-ban az USA-ban és idén az EU és AU.
Gondolom. Pont most. Az Elfújta a szélnek is? :)
2 napig csicskultam
Sokan azért Nem vagyunk PC-k, mert Konzol pártiak vagyunk.
Púpos búbánat
Jól van, Cvi vagy Kisboros, ez megint egy jó trigger volt. Ja nem.
Mondjuk ez lehet, hogy szimplán csak genetika.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
A Netflixen nem volt soha fent a Gone with the Wind. De persze lehet fullba tolni a kretént és azt hinni, hogy fent volt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Igaz. Azt az HBO vette le.
2 napig csicskultam
Hát, így június végén, min élnék te tökkelütött?
Szerintem meg simán kinyalhatod a seggemet. Ezt nem lehet ennél egyszerűbben leírni.
A komoly hírportálok azért kerülnek minket, mert Sneci egy nulla, aki senkit nem érdekel.
Cvi, takarodj el a csattogós picsába, nagyon szépen köszönjük szépen.
A gyerekre verné ki.
Nothing's better than cheddar!
Meg a kisgyerekekre is, HAHÓ! Kétlem, hogy még ne rántotta volna ki magát párszor a jojóra
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
a fórumon történő zsidózás konetxtusát kurvára benézted ezek szerint. nem tudom a default avatar feltűnt-e? itt minden troll zsidó alapjáraton, hahó!
a kényszeres cigányozás ellenben annak tudható be, hogy számos széljobber bohóc jött át annó a kuructól követve a gyagyás showját, és hiába hívtuk fel a figyelmet jó páran h kacseszka nem cigány, hanem egy miskolci mélyproli, akkor is nyomják tovább mert az értelmi szintjük erre predesztinálja őket, nem többre. ugyanúgy kurucot olvasnak egész nap mint a korcs és ugyanaz mentális egészség jellemzi őket mint a peruban bujkáló pszicho-malacot.
mondjuk én jókat szoktam rajta mosolyogni, mikor a bidám-bidám témára fixált marcipánkergetők tininindzsák eszmetársai küldik el az embert gurulni :)

Érdekes gondolatok a cigánytól.
Ha felnézel a facebookjára, te is látni fogod, hogy miért kapja az ívet.
Hasonlóan értelmes szöveg, mint a tegnapi elvágás. Szerintem ő írta azt is, mint kamu életjelet, és sodi már a pinyóban csücsül megkötözve.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Bocsánat, én Weiner elvtársra várok.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
az NDK turmixgép ügyében?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Személy szerint én jobberként szapulom a kritikán aluli náculásáért a koboldot.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Az, hogy megérkezett-e már?
Nem kell ahhoz libsinek lenni, hogy utáld a fasiszta patkányokat.
Nothing's better than cheddar!
FYI a többség szélsőjobbos itt is, csak 1-2 extra libsi van (pl Szili)
Én azért utálom, mert a széljobb tele van retardáltakkal, és mert ezek a retardáltak kisajátítják maguknak a hazafiság intézményét. Miközben semmi mást nem csinálnak, mint vedelnek meg hőbörögnek. Eközben balos érzelmű emberek meg önkénteskednek, szociális munkát végeznek, stb, de mégis le vannak ugatva azzal, hogy nemzetrontó hazaáruló liberálisok. Na ezért. Meg azért, mert a gumicsizmás törpegeci Mini Szterelnök ezeknek a véglényeknek csinálja a politikát, a legaljasabb, legalantasabb ösztönökre kiélezve, és közben röhögve szétlopja az országot. Nevezz akkor indexes vérlibsinek, de szerintem aki 2010 után még a Fideszt támogatja, az leginkább gazember, vagy nagyon hülye.
Szia, fideszes földesúrként aki szerint országunk erős tölgye Orbán Viktor miniszterelnök úr mondom hogy szerintem geci hülye vagy, túl erősen próbálsz trollkodni valamint takarodj a kurva anyádba.
Abszolút pártok és politika fölötti nemzeti minimum jött létre a snecológiai munka jelentősége miatt, kevés ezt elbaszni egy random mellékretard.
Szélsőjobboldaliság legfeljebb fiatalkori lázadásként elfogadható, bár akkor is kibaszott nevetséges.
Én csak azokat utálom akik felnőtt emberként is úgymaradnak és abban találják meg önmagukat, hogy ők magyarnak születtek és ez a világ legfontosabb dolga.
2 napig csicskultam
máshova kell a segély hahó, hogy hazatérhessen a nagy cigánykergető népi hős!
Az már senior szoftvermérnöki Lebensraum a javából. Kisszoba dárccal!
🕎Endigame🕎
Na, Sherlock Porks az eklatáns példa arra, hogy mit lehet gyűlölni a mai magyar szélsőjobban. Genetikai selejt, szaporodásra szociálisan képtelen, feszíti az agyát a geci. Hol vezeti le? Hát persze, hogy a nezethy hazaffyasság csipketerítőjével letakart kőkemény rasszizmusban.
2010 után érdekes módon de megszűntek az utcai randalírozások meg a kukaborogatás. Ugyanazok a köcsögök most épp bevédik a Fideszt különböző őrző-védő cégeken keresztül, amiknek a tulaja valahogy mindig Fidesz-közeli. Persze a retard sodika szerint a jogos népharag söpörte el a Gyurcsány rendszert, és nem egy előre megtervezett puccskísérlet. Utálom Fletót, mint a büdös szart, mert egy gyenge kezű senkiházi volt, aki alatt a saját emberei szétloptak egy csomó mindent, de ha lehet, akkor a főmaffiózó Orbánt még nála is jobban. Mert most szervezetten, szisztematikusan rabolnak le MINDENT. Endre meg gyomorforgató módon még örül is ennek.
Szivembol szoltal trollega.
A szélsőségekkel van baj, bármelyik oldalon. De most már térjünk vissza a sodi szopatásra.
Endre sokszor úgy posztol, hogy szerintem már maga sem tudja, hogy mit miért tesz ki.
Az utcai harcosokról pedig elég közeli információim voltak. Pénzeket ajánlottak fel, méghozzá "sóherpénzeket", de igazából csak a hangadóknak, és komoly ellenségek kötöttek azon a pár napon fegyverszünetet. Bulika volt, és még ilyen távlatokból sem nehéz átlátni, hogy öt jól irányzott mondattal mennyire tudták bevadítani az amúgy is erre éhezőket.
Ez a lényeg.
Halj meg endre, de természetesen előtte jöjjenek a tragédiák!
Hol lehet donételni a tragédiáknak?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Legfeljebb arról lehet szó, hogy kapott egy választ a twiccstől. Ez állt benne:
"Leszarlak!"
2 napig csicskultam
Nyomnám rá, csak nincs jogom :S
xyz
Faszt érzelmeskedsz itt, mi ez a nyálas duma?
2 napig csicskultam
Nekem pld semmi bajom sincs a mosdatlan tolvaj szipus cigánynépséggel, sem pedig a pénzéhes kampósorrú fitymasovány zsidrákokkal!
Faszom
Na ezt ne..
Tudhatnád hogy Fitymasovány, a magyarság egyik legfontosabb szakrális helye erdélyben.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Innen indul, azaz indult az egész. Azért nézzük már meg, mi volt a 90-es években? Semmi! Egy nagy büdös semmi. Elmentek az oroszok, bejöttek az amcsik és azok kezdték el lerabolni az országot. És érdekelt valakit ez akkor? Senkit! Hanemaztán 2000-ben Orbán érezni kezdte a vesztét, és bedobta az utolsó ütőkártyát, a nagymagyar-retard vonalat. És volt is rá igény, nem kevés. És akkor kezdtek el előmászni ezek az idióták az odúikból, TC, Butaházi meg az összes többi, Snecivel együtt. Szerintem már az Erzsébet-híd foglalásánál is ott lehetett. Utána pedig jött 2006, a többit pedig tudjuk. De ha Orbán nincs, azaz nem lépi meg 2000-ben a nagymagyar-retard ugrást, akkor nincs se TC, se Butaházi, se Torockó és persze Sneci sem. Nem tudom, hogy ezért hálásnak kellene-e lennünk neki.
nekem is. *Kacsint*
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 16:27:36
Válasz
(9)
x37)
Válasz
(9)
Javaslom, hogy ez után a szarka szót is cseréljük székletkére, nehogy véletlenül megzavarjuk valakinek a kibaszott hópihe lelkivilágát.
Bejlin
(
x8)
Jun 25, 2020 16:27:54
x8)
Mondjuk jó lenne, ha a fórum haladna a korral és hanyagolnánk zs és c-s etnikai megjelöléseket!
Egyébként sem áll valami stabil lábakon Endre zs-sága.
Ha az lenne, akkor már lenne valami papírfecni diplomája.
A szart is a nevén kell nevezni. Azért mert valami kék színű még nem mondjuk rá azt hogy zöld csak mert valakit sért az ha kéknek határozunk meg valamit. A fasz kivan már azzal hogy nem létezik olyan dolog ami valakinek ne lenne sértő és ne kezdene el miatta ajvékolni!
PC vagyok
Jun 25, 2020 16:29:55
Márkékról sem tudjuk biztosan, hogy romák lennének...
Meg különben is, már a bűnügyi hírekben sem mondják be ez elkövető etnikumát.
Jun 25, 2020 16:29:55
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 25, 2020 16:30:55
x7)
Mondjuk jó lenne, ha a fórum haladna a korral és hanyagolnánk zs és c-s etnikai megjelöléseket!
Haladna a korral? Már rosszul vagyok attól is, hogy mindenhol romáznak, mert nem merik kimondani, hogy cigány... Nem én tehetek róla, hogy nem lehet őket így nevezni... Másrészt pedig nem egy magyar cigány van, akire büszke lehet a nemzet, ahogy zsidók között még több, de ne itt kezdjük már el felkérdezgetni egymást ilyen dolgokért, azért a fórumot nem kéne teljesen kiherélni.
-
Jun 25, 2020 16:31:03
Ha a szart a polcra felteszed, az attól nem lesz lekvár!
Jun 25, 2020 16:31:03
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 25, 2020 16:31:29
x7)
:DDD Te trollkodod a trollokat most, ugye? :) Esetleg egy mellékretard van megint a porondon és beugrottam?
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 16:32:47
x4)
A fasz kivan már azzal hogy nem létezik olyan dolog ami valakinek ne lenne sértő és ne kezdene el miatta ajvékolni!
Ilyen beteg idők járnak. Amikor a Netflix törli a kínálatából a Trópusi Vihart mert sérti a feketék érzékenységét akkor ne csodálkozz semmin.
Bejlin
(
x8)
Jun 25, 2020 16:33:43
x8)
Ha ennyire PC akarsz lenni akkor legyél! Csak ne itt! Azért mert valamit elfogadottnak tartasz azt nem kell másokra ráerőltetni. Szerintem fórumot tévesztettél.
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 16:34:14
x4)
Itt bemondjuk.
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 16:34:55
x136)
nem tudjuk biztosan, de egymás között cigányul beszéltek játék közben. lehetnek eszkimók is.
símanó
(
x3)
Jun 25, 2020 16:36:15
x3)
kacseszka menj innen
xray
(
x21)
Jun 25, 2020 16:39:54
x21)
sneci, gyere és adjál útmutatást hogy mit szabad és mit nem. schwarz nagymama mire tanított?
-
Jun 25, 2020 16:40:57
Mi a szólásszabadságban hiszünk. Itt ugyanúgy lehet zsidózni, ahogy bozgorozni, és cigányozni is. Ha megfigyelted, ezek a kifejezések gyakran szarkasztikus éllel kerülnek elő.
Az pedig különdíjat érdemel, ahogy előveszed a PC szöveget, és rögtön a következő mondatban egy olyan általánosítással folytatod, amitől minden tisztességes twitterforradalmár a legközelebbi egyetemi campusig menekülne. Már miért lenne minden zsidó származású embernek diplomája? A feketéknek meg nagy a faszuk, és dinnyén élnek, vagy hogy képzeled el a világot?
Jun 25, 2020 16:40:57
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 25, 2020 16:43:02
x6)
a pedofilt pedig hívjuk szexuális érdeklődés terén türelmetlenségből életkori kihívásokkal küszködő nehézgyermekkorúnak?
baszd szájba kurva anyád!
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 16:44:05
x136)
szerintem márk egy sittes cigány. aki egyetért ezzel az pontozza fel, aki nem, az pontozza le.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 25, 2020 16:46:38
x1)
^
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 16:47:29
x13)
Sodi is nemrég romázott, akaromírni cigányzott egyet a fészen. A sok áruházi tolvaj közül kipécézett egy szegény leányt, és az elhíresült kitakarása nélkül megosztotta.
PC vagyok
Jun 25, 2020 16:47:40
Nem.
Viszont lehet, hogy a komolyabb hírportálok éppen ezekért "az erős kifejezésekért" kerülik a snecológusok munkásságát.
Endre közszereplő, sokmindent meg lehet írni róla, de az etnikumok sértő megjelölését, azért hanyagoljuk!
Jun 25, 2020 16:47:40
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 16:47:47
x136)
látod, bronikám, így kell csillagot gyűjteni.
Bejlin
(
x8)
Jun 25, 2020 16:48:01
x8)
Nekem erről a retardról azok a jogvédők jutnak eszembe akik elítélik az antiszemitizmust, de a következő mondatukban egy másik népcsoportot antiszemitának bélyegeznek meg. Úgy harcolni az antiszemitizmus ellen hogy egy másik népcsoportot kollektíve bűnösnek kikiáltani az árulkodik az illető intelligencia szintjéről. Ez a retard is azok táborát erősíti.
p00p
(
x2)
Jun 25, 2020 16:48:22
x2)
hú de röhögök, megéri visszaolvasni
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 16:49:16
x136)
Nem.
nem feltétlenül nem.
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 16:49:30
x4)
Peter Griffin is azért akarja zsidónak Christ, hogy sikeres ügyvéd legyen. El is viszi Vegasba egy gyors bar-micvóra.
Szerintem idő kérdése és ezt a FG részt is be fogják tiltani. Bár a zsidóknak mindig volt egyfajta öniróniával átitatott humoruk, a niggerekkel ellentétben akik annyira komolyan veszik Dr. Kinget, hogy az aktív szenes peel of maszkot is el akarják tüntetni.
Ez utóbbi sajnos nem vicc.
2 napig csicskultam
Szerintem idő kérdése és ezt a FG részt is be fogják tiltani. Bár a zsidóknak mindig volt egyfajta öniróniával átitatott humoruk, a niggerekkel ellentétben akik annyira komolyan veszik Dr. Kinget, hogy az aktív szenes peel of maszkot is el akarják tüntetni.
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 16:53:13
x4)
hú de röhögök, megéri visszaolvasni
Endre és az erőfölény. :)
xray
(
x21)
Jun 25, 2020 16:54:42
x21)
Peter Griffin is azért akarja zsidónak Christ, hogy sikeres ügyvéd legyen. El is viszi Vegasba egy gyors bar-micvóra.
aztán jöhet a south park sok adása. Szerintem idő kérdése és ezt a FG részt is be fogják tiltani. Bár a zsidóknak mindig volt egyfajta öniróniával átitatott humoruk, a niggerekkel ellentétben akik annyira komolyan veszik Dr. Kinget, hogy az aktív szenes peel of maszkot is el akarják tüntetni.
-
Jun 25, 2020 16:54:59
Meglátásom szerint a legtöbb ilyen baromságot nem a feketék csinálják, hanem a hisztérikus fehérek, ördögügyvédje-üzemmódban. A feketék csak eszköz számukra a szaros politikai agendájukhoz.
Jun 25, 2020 16:54:59
Bejlin
(
x8)
Jun 25, 2020 16:55:05
x8)
Nem.
És szerinted egy újságíró sem rendelkezik annyi tudással hogy mindenki számára elfogadható szóhasználattal közöljön le egy cikket valakiről? Na lehet gurulni! Ha meg nem megy önszántadból akkor Radírpók úgyis elkap.
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 16:59:08
x136)
Nem.
a velvetes cikk születésekor már folyamatosan zsidóztuk snecit.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 25, 2020 17:00:14
x7)
Na jó, valaki vigye innen ezt a kiforratlan 17 éves embert, nem ő tehet róla, majd felnő
hehe
rBali
(
x24)
Jun 25, 2020 17:01:24
x24)
Endre gyere vissza, nosztalgiázzunk kicsit.
Emlékszel mikor lebuktál, hogy meztelen kisgyerekekre rángatod a pitont? Nos komoly eredményeket értél el, hiszen elég szépen megtoltad a pedofil szó népszerűségét a keresőkbe azokban a napokban:

Egy apró érdekesség, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében többen kerestek rád, mint a pedofil szóra ebben az időben. Vajon felkérdezni szerettek volna? :O
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Emlékszel mikor lebuktál, hogy meztelen kisgyerekekre rángatod a pitont? Nos komoly eredményeket értél el, hiszen elég szépen megtoltad a pedofil szó népszerűségét a keresőkbe azokban a napokban:

Egy apró érdekesség, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében többen kerestek rád, mint a pedofil szóra ebben az időben. Vajon felkérdezni szerettek volna? :O
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 25, 2020 17:02:38
x1)
endre
ma lesz last of u...
oh
ma lesz last of u...
oh
echelon mérnök
Jun 25, 2020 17:03:08
Főleg, hogy azért törölte mert lejárt a copyright license 2018-ban az USA-ban és idén az EU és AU.
Jun 25, 2020 17:03:08
Zsidó troll
Jun 25, 2020 17:03:26
Nem kell finomkodni, ez egy nem PC fórum. És zsidóként engem nem zavar (broni időnként túlzásba vitte, de azok törlődtek is, ha jól láttam) egy kis zsidózás. Nem kell túlérzékenynek lenni, csak le leszel baszva. Ha zavar, ne olvasd. Zsidó vagy!
Jun 25, 2020 17:03:26
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 17:06:10
x4)
GamerPC
Jun 25, 2020 17:06:13
Sokan azért Nem vagyunk PC-k, mert Konzol pártiak vagyunk.
Jun 25, 2020 17:06:13
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 17:06:19
x37)
Jól van, Cvi vagy Kisboros, ez megint egy jó trigger volt. Ja nem.
leendő devizás haver
Jun 25, 2020 17:08:22
De hogy a faszba lehet valakinek 38 évesen ősz szakálla?
Sodika, neked már nem sok van hátra.. :D
Sodika, neked már nem sok van hátra.. :D
Mondjuk ez lehet, hogy szimplán csak genetika.
Jun 25, 2020 17:08:22
echelon mérnök
Jun 25, 2020 17:08:34
A Netflixen nem volt soha fent a Gone with the Wind. De persze lehet fullba tolni a kretént és azt hinni, hogy fent volt.
Jun 25, 2020 17:08:34
Ásó27
(
x68)
Jun 25, 2020 17:09:23
x68)
Nem kell finomkodni, ez egy nem PC fórum. És zsidóként engem nem zavar (broni időnként túlzásba vitte, de azok törlődtek is, ha jól láttam) egy kis zsidózás. Nem kell túlérzékenynek lenni, csak le leszel baszva. Ha zavar, ne olvasd. Zsidó vagy!
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 17:10:06
x4)
Igaz. Azt az HBO vette le.
Fekete Péter
Jun 25, 2020 17:11:05
A feketéknek meg nagy a faszuk, és dinnyén élnek, vagy hogy képzeled el a világot?
Hát, így június végén, min élnék te tökkelütött?
Jun 25, 2020 17:11:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 17:11:28
x37)
Nem.
Szerintem meg simán kinyalhatod a seggemet. Ezt nem lehet ennél egyszerűbben leírni.
A komoly hírportálok azért kerülnek minket, mert Sneci egy nulla, aki senkit nem érdekel.
Cvi, takarodj el a csattogós picsába, nagyon szépen köszönjük szépen.
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 17:12:18
x136)
jó, akkor elmatyarázom neked, pc trolléga.
snecit azért kezdtük el zsidózni, mert ő zsidózott minket, lásd zsidók vagytok. aztán persze kiderült schwartz nagymama és a többi, le lehetett járatni ezzel is.
cigányozni pedig azért cigányozunk, mert a retardjobbon, ahova sneci sorolja magát, ment a cigányozás. ennek először ártatlan lacika esetében lett jelentősége, amikor sneci mosdatta a gyilkost. de már előtte, amikor cegléden vagy hol a faszban ment a retardjobb és a cigányok között hárc, ott is cigány jogvédőnek állítottuk be snecit a kurucinfósok körében. aztán volt a bécigány féle kappan sztori.
minden szónak akkor lesz jelentősége a snecológiában, amikor fel lehet használni sneci ellen. nem érdekel senkit, hogy márk valójában cigány-e, de ha sneci ellen fel tudjuk használni, hogy sittes cigányokkal barátkozik, akkor onnantól márk cigány lesz, ha az, ha nem az. egyébként a haverjai között vannak cigányok. és mivel volt sitten, ő innentől sittes cigány. mert ezt követeli a tanszéki narratíva.
snecit azért kezdtük el zsidózni, mert ő zsidózott minket, lásd zsidók vagytok. aztán persze kiderült schwartz nagymama és a többi, le lehetett járatni ezzel is.
cigányozni pedig azért cigányozunk, mert a retardjobbon, ahova sneci sorolja magát, ment a cigányozás. ennek először ártatlan lacika esetében lett jelentősége, amikor sneci mosdatta a gyilkost. de már előtte, amikor cegléden vagy hol a faszban ment a retardjobb és a cigányok között hárc, ott is cigány jogvédőnek állítottuk be snecit a kurucinfósok körében. aztán volt a bécigány féle kappan sztori.
minden szónak akkor lesz jelentősége a snecológiában, amikor fel lehet használni sneci ellen. nem érdekel senkit, hogy márk valójában cigány-e, de ha sneci ellen fel tudjuk használni, hogy sittes cigányokkal barátkozik, akkor onnantól márk cigány lesz, ha az, ha nem az. egyébként a haverjai között vannak cigányok. és mivel volt sitten, ő innentől sittes cigány. mert ezt követeli a tanszéki narratíva.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 17:12:48
x37)
Szerintetek Sneci értené a Jojo Rabbitet, vagy simán csak kiverné arra, hogy kimondják benne, hogy Sieg Heil, meg van horogkereszt?
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 25, 2020 17:13:21
x2)
Szerintetek Sneci értené a Jojo Rabbitet, vagy simán csak kiverné arra, hogy kimondják benne, hogy Sieg Heil, meg van horogkereszt?
A gyerekre verné ki.
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 17:13:51
x13)
Nekem az egyik kedvenc fórumos mondatom a "szép találat, zsidó".
rBali
(
x24)
Jun 25, 2020 17:14:08
x24)
Meg a kisgyerekekre is, HAHÓ! Kétlem, hogy még ne rántotta volna ki magát párszor a jojóra
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 17:16:26
x37)
Márkék cigányok és Sneci a cigányidomár. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Hahó
(
x136)
Jun 25, 2020 17:23:33
x136)
jó hogy már nem kérdőívet kell kitöltetni a snecológia univerzumba tartozókkal, mert "nem tudjuk róla biztosan".
monitortolvaj vagy? malacz válasza: nem
basztál döglött kutyát? kisboros válasza: nem
seggbebasztak a sitten? tajgi válasza: nem
monitortolvaj vagy? malacz válasza: nem
basztál döglött kutyát? kisboros válasza: nem
seggbebasztak a sitten? tajgi válasza: nem
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 25, 2020 17:37:27
x7)
Bármennyire is szemét alak Márk (mert másokat is lehúz) én még várnék a faszerdőkkel, had végezze a dolgát sodi lerántásával.
Aztán kiváncsi leszek, hogy kegyelemből hazaviszik anyjának a lenullázott korcsot, vagy kiteszik Linz mellett az utcára amikor semelyik bankkártya nem ad már ki pénzt.
|__o__|
Aztán kiváncsi leszek, hogy kegyelemből hazaviszik anyjának a lenullázott korcsot, vagy kiteszik Linz mellett az utcára amikor semelyik bankkártya nem ad már ki pénzt.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 25, 2020 17:55:22
x12)
Valakit nagyon zavar hogy sárga csillagot itt bizony csak kemény feltételek mellett kaphat a kommentelő,és ezzel Gonda Laci fityma inspektor is egyett ért.
Phil Pedo, PHD hallgató
Jun 25, 2020 17:58:38
Látszik, hogy itt senki sem zsidó. Ha azok lennétek, értenétek Endre legújabb befektetését, a májknak adott számszung hitelt.
Jun 25, 2020 17:58:38
regginsnarT
(
x1)
Jun 25, 2020 18:12:18
x1)
Még alsós snecológusként, mint szorgos diák meggoogleztam cvi-t. Találtam több, terjedelemben doktori értekezéseket megszégyenítő általa írt pdf-t arról, hogy a gyermekvédelem az valami sátánista ernyőszervezet, meg a szokásos orbánozás stb. Miért minden mellékretard ilyen molnáref tierű elmebeteg?
Holnap tudunk reggel indulni
sittessanyi
Jun 25, 2020 18:15:06
a fórumon történő zsidózás konetxtusát kurvára benézted ezek szerint. nem tudom a default avatar feltűnt-e? itt minden troll zsidó alapjáraton, hahó!
a kényszeres cigányozás ellenben annak tudható be, hogy számos széljobber bohóc jött át annó a kuructól követve a gyagyás showját, és hiába hívtuk fel a figyelmet jó páran h kacseszka nem cigány, hanem egy miskolci mélyproli, akkor is nyomják tovább mert az értelmi szintjük erre predesztinálja őket, nem többre. ugyanúgy kurucot olvasnak egész nap mint a korcs és ugyanaz mentális egészség jellemzi őket mint a peruban bujkáló pszicho-malacot.
mondjuk én jókat szoktam rajta mosolyogni, mikor a bidám-bidám témára fixált marcipánkergetők tininindzsák eszmetársai küldik el az embert gurulni :)
Jun 25, 2020 18:15:06
fruzs1
(
x1)
Jun 25, 2020 18:20:38
x1)

-
Jun 25, 2020 18:25:16
hiába hívtuk fel a figyelmet jó páran h kacseszka nem cigány, hanem egy miskolci mélyproli
Ha felnézel a facebookjára, te is látni fogod, hogy miért kapja az ívet.
Jun 25, 2020 18:25:16
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 25, 2020 18:25:35
x7)
Aki szeretné a szárnyai alá venni a borsodi kokesz galerit és megvédeni őket a rájuk záporozó sértő kifejezésektől, az küldjön nekik segélyt a hátrányos helyzetük miatt, de ne itt akadályozza a kutatómunkát...
hehe
-
Jun 25, 2020 18:26:06
A cigányozás annak tudható be, hogy Márk egy kormos cigány, aki úgy is viselkedik mint ahogy elképzelsz egy cigányt. Szóval cigány.
Jun 25, 2020 18:26:06
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 18:27:15
x13)
Hasonlóan értelmes szöveg, mint a tegnapi elvágás. Szerintem ő írta azt is, mint kamu életjelet, és sodi már a pinyóban csücsül megkötözve.
xray
(
x21)
Jun 25, 2020 18:28:03
x21)
akinek nem tetszik ez a fórum, az keresse meg a malacz összest és a kurucinfo kiadványait, ott lehet picsogni.
-
Jun 25, 2020 18:29:58
Itt miért utálja mindenki a szélsőjobbot? Azért, mert a púpos azokhoz csapódott? Vagy itt mindenki indexes vérlibsi?
Jun 25, 2020 18:29:58
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 18:34:06
x13)
Itt miért utálja mindenki a szélsőjobbot? Azért, mert a púpos azokhoz csapódott? Vagy itt mindenki indexes vérlibsi?
sittessanyi
Jun 25, 2020 18:34:36
Itt miért utálja mindenki a szélsőjobbot?
Jun 25, 2020 18:34:36
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2020 18:34:51
x2)
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 25, 2020 18:35:05
x9)
Személy szerint én jobberként szapulom a kritikán aluli náculásáért a koboldot.
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 18:35:18
x13)
Az, hogy megérkezett-e már?
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 25, 2020 18:37:14
x2)
Nem kell ahhoz libsinek lenni, hogy utáld a fasiszta patkányokat.
-
Jun 25, 2020 18:39:49
Jun 25, 2020 18:39:49
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 18:46:55
x37)
Én azért utálom, mert a széljobb tele van retardáltakkal, és mert ezek a retardáltak kisajátítják maguknak a hazafiság intézményét. Miközben semmi mást nem csinálnak, mint vedelnek meg hőbörögnek. Eközben balos érzelmű emberek meg önkénteskednek, szociális munkát végeznek, stb, de mégis le vannak ugatva azzal, hogy nemzetrontó hazaáruló liberálisok. Na ezért. Meg azért, mert a gumicsizmás törpegeci Mini Szterelnök ezeknek a véglényeknek csinálja a politikát, a legaljasabb, legalantasabb ösztönökre kiélezve, és közben röhögve szétlopja az országot. Nevezz akkor indexes vérlibsinek, de szerintem aki 2010 után még a Fideszt támogatja, az leginkább gazember, vagy nagyon hülye.
xray
(
x21)
Jun 25, 2020 18:47:23
x21)
teljesen összezavarjátok szegényt. nem fogja tudni hogy melyik nicket kell utálnia. xd
csak ez számít
Jun 25, 2020 18:49:28
Világnézet , vallás meg hasonló marhaságok a buzeráns trolloknak nem számítanak.
A közös bennük az hogy le akarják szopni, seggbe akarják kúrni sodit.
Sodi segglyuka és pöcse a vallásuk ezt mondanám.
A non pluszultra meg az nekik ha sodi dugja seggbe őket és utána leszophatják a szaros gecis faszt.
retard buzi ratyicsicskássak ezek mind.
A közös bennük az hogy le akarják szopni, seggbe akarják kúrni sodit.
Sodi segglyuka és pöcse a vallásuk ezt mondanám.
A non pluszultra meg az nekik ha sodi dugja seggbe őket és utána leszophatják a szaros gecis faszt.
retard buzi ratyicsicskássak ezek mind.
Jun 25, 2020 18:49:28
Ételfutár
Jun 25, 2020 18:51:08
Szia, fideszes földesúrként aki szerint országunk erős tölgye Orbán Viktor miniszterelnök úr mondom hogy szerintem geci hülye vagy, túl erősen próbálsz trollkodni valamint takarodj a kurva anyádba.
Abszolút pártok és politika fölötti nemzeti minimum jött létre a snecológiai munka jelentősége miatt, kevés ezt elbaszni egy random mellékretard.
Jun 25, 2020 18:51:08
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 18:51:11
x4)
Szélsőjobboldaliság legfeljebb fiatalkori lázadásként elfogadható, bár akkor is kibaszott nevetséges.
Én csak azokat utálom akik felnőtt emberként is úgymaradnak és abban találják meg önmagukat, hogy ők magyarnak születtek és ez a világ legfontosabb dolga.
sittessanyi
Jun 25, 2020 18:54:45
Aki szeretné a szárnyai alá venni a borsodi kokesz galerit és megvédeni őket a rájuk záporozó sértő kifejezésektől, az küldjön nekik segélyt a hátrányos helyzetük miatt, de ne itt akadályozza a kutatómunkát...
Jun 25, 2020 18:54:45
Penzmento
(
x6)
Jun 25, 2020 18:56:31
x6)
Az már senior szoftvermérnöki Lebensraum a javából. Kisszoba dárccal!
xray
(
x21)
Jun 25, 2020 18:58:26
x21)
Jun 25, 2020 18:58:26
lassan seggig ér haja Jun 25, 2020 18:58:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 18:58:43
x37)
Na, Sherlock Porks az eklatáns példa arra, hogy mit lehet gyűlölni a mai magyar szélsőjobban. Genetikai selejt, szaporodásra szociálisan képtelen, feszíti az agyát a geci. Hol vezeti le? Hát persze, hogy a nezethy hazaffyasság csipketerítőjével letakart kőkemény rasszizmusban.
raszberszky
Jun 25, 2020 19:00:13
Ezt be lehet fejezni. Itt sodi az ellen. Ez nem politikai fórum. Púpost mindenki utálja, oldaltól függetlenül. Tessék szépen kibékülni.
Jun 25, 2020 19:00:13
csak ez számít
Jun 25, 2020 19:01:01
Sodifórum = Sodi péniszét és segglyukát imádók buzeráns egyháza
Jun 25, 2020 19:01:01
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 19:01:20
x13)
Ha valamilyen módon Gyurcsány szerezte volna meg a hatalmat, és ő is csak ennyit tol ki a családjának a közösből, az akasztás napi szintű mulatozás lenne. Nekem köbö ennyi a híres szélsőjobb.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 19:06:47
x37)
Ha valamilyen módon Gyurcsány szerezte volna meg a hatalmat, és ő is csak ennyit tol ki a családjának a közösből, az akasztás napi szintű mulatozás lenne. Nekem köbö ennyi a híres szélsőjobb.
2010 után érdekes módon de megszűntek az utcai randalírozások meg a kukaborogatás. Ugyanazok a köcsögök most épp bevédik a Fideszt különböző őrző-védő cégeken keresztül, amiknek a tulaja valahogy mindig Fidesz-közeli. Persze a retard sodika szerint a jogos népharag söpörte el a Gyurcsány rendszert, és nem egy előre megtervezett puccskísérlet. Utálom Fletót, mint a büdös szart, mert egy gyenge kezű senkiházi volt, aki alatt a saját emberei szétloptak egy csomó mindent, de ha lehet, akkor a főmaffiózó Orbánt még nála is jobban. Mert most szervezetten, szisztematikusan rabolnak le MINDENT. Endre meg gyomorforgató módon még örül is ennek.
Nulladikos Snecológus
Jun 25, 2020 19:08:00
Szivembol szoltal trollega.
Jun 25, 2020 19:08:00
csak ez számít
Jun 25, 2020 19:11:30
Sodira recskázók gyülekezete.
Jun 25, 2020 19:11:30
Behajtó Brumi
Jun 25, 2020 19:12:28
Én azért utálom, mert a szélbal tele van retardáltakkal, és mert ezek a retardáltak kisajátítják maguknak a szolidaritás, környezetvédelem intézményét. Miközben semmi mást nem csinálnak, mint vedelnek meg hőbörögnek és füvet szívnak.
A szélsőségekkel van baj, bármelyik oldalon. De most már térjünk vissza a sodi szopatásra.
Jun 25, 2020 19:12:28
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 19:12:41
x13)
Endre sokszor úgy posztol, hogy szerintem már maga sem tudja, hogy mit miért tesz ki.
Az utcai harcosokról pedig elég közeli információim voltak. Pénzeket ajánlottak fel, méghozzá "sóherpénzeket", de igazából csak a hangadóknak, és komoly ellenségek kötöttek azon a pár napon fegyverszünetet. Bulika volt, és még ilyen távlatokból sem nehéz átlátni, hogy öt jól irányzott mondattal mennyire tudták bevadítani az amúgy is erre éhezőket.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 25, 2020 19:20:23
x7)
Egy csicska vagy, Endre! Remélem olvasod, hogy a felnőtt emberek hogy szoktak egymással beszélgetni. Amikor a retardokkal összegyűltetek, akkor volt bármelyikőtöknek is értelmes gondolata? Felfogsz te valamit az itt leírtakból?? Tudtad te valaha, hogy mit képviselsz? Fogalmatlan barom vagy, egy bohóc a cigány cirkusz kellős közepén...:DD Baszki, totál beszoptad a faszt, képzelem mennyi ideggörcsöcskét nyomsz, amikor nem lát senki.. Jó lenne már otthon lenni a komfortzónádban, ugye? Ennél még az is jobb, ha anyád baszogat. Folyamatosan beszarva lenni, hogy mikor szopatnak le keményen ezek a becsületes, megbízható alakok, isteni lehet, irigyellek.
hehe
max5enutálnak
(
x47)
Jun 25, 2020 19:26:54
x47)
Ez a lényeg.
Halj meg endre, de természetesen előtte jöjjenek a tragédiák!
Hol lehet donételni a tragédiáknak?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 25, 2020 19:40:19
x37)
Endre, nem akarod elmondani nekünk, hogy mi történt tegnap? Annyira azért nem baszhatott földhöz, mert ma már tele pofával vigyorogva osztogatod újra a retard tartalmat. Tehát? Ne kelljen találgatnunk.
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 19:40:52
x4)
Sodigyűlölővel mi lehet? Agyvérzést kapott vagy amióta véget ért Endre streamer karrierje, pezsgőben úszik örömében?
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 19:42:24
x4)
Endre, nem akarod elmondani nekünk, hogy mi történt tegnap? Annyira azért nem baszhatott földhöz, mert ma már tele pofával vigyorogva osztogatod újra a retard tartalmat. Tehát? Ne kelljen találgatnunk.
Legfeljebb arról lehet szó, hogy kapott egy választ a twiccstől. Ez állt benne:
"Leszarlak!"
Fossa
Jun 25, 2020 19:45:31
Jun 25, 2020 19:45:31
Csengőfrász
(
x1)
Jun 25, 2020 19:50:28
x1)
Aki nem ad erre a kommentemre up-ot,az megbaszhatja a fogyatékos buzi zsidó cigánykurva anyját a küszöbmajom kuntakinte apja hátán,miközben biboldó átkot mond a szájbakúrt román öreganyja temetésén a pederaszta digó papra.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Démonsátor
Jun 25, 2020 19:51:53
Aki nem ad erre a kommentemre up-ot,az megbaszhatja a fogyatékos buzi zsidó cigánykurva anyját a küszöbmajom kuntakinte apja hátán,miközben biboldó átkot mond a szájbakúrt román öreganyja temetésén a pederaszta digó papra.
Nyomnám rá, csak nincs jogom :S
Jun 25, 2020 19:51:53
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 19:51:56
x4)
Faszt érzelmeskedsz itt, mi ez a nyálas duma?
kramalon
(
x8)
Jun 25, 2020 19:52:06
x8)
Nekem pld semmi bajom sincs a mosdatlan tolvaj szipus cigánynépséggel, sem pedig a pénzéhes kampósorrú fitymasovány zsidrákokkal!
Csengőfrász
(
x1)
Jun 25, 2020 19:57:33
x1)
Na ezt ne..
Tudhatnád hogy Fitymasovány, a magyarság egyik legfontosabb szakrális helye erdélyben.
-
Jun 25, 2020 20:01:43
Meg azért, mert a gumicsizmás törpegeci Mini Szterelnök ezeknek a véglényeknek csinálja a politikát, a legaljasabb, legalantasabb ösztönökre kiélezve, és közben röhögve szétlopja az országot.
Innen indul, azaz indult az egész. Azért nézzük már meg, mi volt a 90-es években? Semmi! Egy nagy büdös semmi. Elmentek az oroszok, bejöttek az amcsik és azok kezdték el lerabolni az országot. És érdekelt valakit ez akkor? Senkit! Hanemaztán 2000-ben Orbán érezni kezdte a vesztét, és bedobta az utolsó ütőkártyát, a nagymagyar-retard vonalat. És volt is rá igény, nem kevés. És akkor kezdtek el előmászni ezek az idióták az odúikból, TC, Butaházi meg az összes többi, Snecivel együtt. Szerintem már az Erzsébet-híd foglalásánál is ott lehetett. Utána pedig jött 2006, a többit pedig tudjuk. De ha Orbán nincs, azaz nem lépi meg 2000-ben a nagymagyar-retard ugrást, akkor nincs se TC, se Butaházi, se Torockó és persze Sneci sem. Nem tudom, hogy ezért hálásnak kellene-e lennünk neki.
Jun 25, 2020 20:01:43
-
Jun 25, 2020 20:02:32
Jun 25, 2020 20:02:32
Paul Tibbets
Jun 25, 2020 20:04:05
Nekem az egyik kedvenc fórumos mondatom a "szép találat, zsidó".
nekem is. *Kacsint*
Jun 25, 2020 20:04:05
209 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™