Azért van ám egy nüansznyi különbség a patriotizmus meg a nacionalizmus között.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
tényleg jó lenne látni a macskaólat. bár a 6 m2-es berlini ganédomb után az kb palota lesz a gyagyásnak
Nem árulok el titkot azzal, hogy elég magas szinten ment a németek basztatása és ezzel most nem a mennyiségre akarok utalni.
A többit meg majd meglátjuk.
2 napig csicskultam
Biztos nem sodikázza majd el, mert megbízható SoDI a SoDI.
azt már eltrollkodta, hahó!
asodinak nincs ilyesmire pénze, ő csak cigányokba és olyan kütyükbe dönti számolatlanul, amit használni sem tud értelmesen
Minden egyes kolcsonadas utan (amit ok tutira megadnak) felsir Germany kornyeken egy megnem vett szuperbe.
A sodi jogilag duplán lesz bevédve az otthoni környezetben. Zsery viszont kutyával jár behajtani. Azért így már elég kiegyensúlyozottak az erőviszonyok.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ember, egy fórumra írsz, aminek egy döglött hal a logója. Vidd már innen a magasztos Eszmieidet, fókuszálj az üregi koboldra. A Basztam-ascii art után éjfélkor megjelenö Mária Országa, Dunamenti Köztársaság, Nagy-Izrael, Kelta Unió zászlajára vannak subok redditen
🕎Endigame🕎
Broni itt arathatna a lájk aki megnézte a halat kommentjével.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
és igen, ez a közösség a hozzátok hasonló turbómagyar retardok kiröhögése céljából jött össze, úgyhogy kb mindegy milyen formában élitek ki a szereplési vágyatokat, be vagytok árazva. na baszás, csá
Bizony. Ugyan már az elején voltak jobboldali trollok de ők ugyanúgy gúnyt űztek a magyarkodó bohócokból mint a többiek.
Szóval igen, kisfaszok. Ez a fórum az a hely ahol konszenzus volt SoDi szekálásán túl abban is, hogy retardjobberkedés az ciki.
Szóval lehet itt mínuszozni meg szemtelenkedni, semmit nem fogtok elérni vele. Szóval inkább menjetek a picsába :)
2 napig csicskultam
Nem akarok tőled semmit elvenni te szociopata.
Bazdmeg sodi a forumnak a neve naivan azt gondoltam,hogy majd itt róla lesz szó.
Én nem tudtam,hogy ez egy politikai alapon szelektáló öngyűlölő szekta.
De ha ennyire fáj neked,hogy ide más is bejöhet rajtad és 1-2 komment haverodon kívül akkor miért engedélyezett a regisztráció és alapból mért nyilvános ez az egész?
Kibaszott korlátoltnak kell ahhoz lenni,hogy valaki csak szélsőségekben tudjon gondolkodni.
Semmi más nem mondtam azon kívül,hogy leírtam,hogy ezt az öngyűlölő mentalitást egyedül mi magyarok csináljuk és ez kurva gáz.
És nem gecire nem mondtam,hogy a magyar az valami felsőbbrendű faj lenne ti ennek az ellenkezőjét valljátok ami ugyan úgy egy szélsőséges faszság.
Jézusom bazdmeg....
xd te olvasol mostanság híreket?
Holnap tudunk reggel indulni
Mi lenne, ha eltakarodnál a berregő macifaszára az erkölcsi piedesztáloddal együtt? Ez itt Sodi fóruma, és nem a napi belpolitika rovat.
Annyira nyilvánvaló, hogy megint valamelyik mellékretard próbálkozik itt szítani a feszültséget... 5 éven át egyszer sem volt téma, hogy zsidózás meg cigányozás, most meg egyik nullkilométeres nick adja a másiknak a kilincset, és tördeli a pálcát egy olyan fórum fölött, ahová senki nem hívta őket, és kurvára nem kötelező idejönni picsogni. Annyira túlhajtott snowflake liberáliskodás megy, ami nem lehet más, csak valami nagyon gyenge paródiakísérlet, hátha bevesszük.
Semmi más nem mondtam azon kívül,hogy leírtam,hogy ezt az öngyűlölő mentalitást egyedül mi magyarok csináljuk
Őszintén nem lehet senki ennyire hülye, hacsak nem a herbáltól, de mindkét esetre azt javaslom, a jövőben ignoráljuk ezt az idiótát.
Nem csak ő tud mínuszolni, mást pedig igazán kár mondani neki.
Oké, most, hogy befejeztük a retardetetést, térjünk vissza ehhez.
Miféle facebook sztoriról van szó? Én nem látok semmit.
Ha a miskolci pedofilbujtató tényleg hazajött, az nagy hír!
Fejezzed már be a szarmagyarozást, mert kibaszott szánalmas vagy te is! Ez itt a Snecológiai tanszék, itt senkit nem érdekel senkinek a magánvéleménye.
Inkább azt figyeljétek meg, hogy rátalált Tajgi is Sodi fórumára Toroczkainál, és a szóhasználatával lebukott, hogy ő az a retard, aki mindig Sodi seggbebaszására vágyakozik itt. Szerencsére sokat nem látni belőle, mert általában elveszik a mínusz-hegyek alatt.
Akkor most már nem Linzből, hanem Miskolcról nem fog hazajutni.
a szopatásról mostanában az univerzum gondoskodik vagy maga a pedofil faszverő. nekünk csak hátra kell dőlni és röhögni!
Nálam például első találat a Cinken megjelent "Morvai Krisztina meghívta Brüsszelbe a híres maszturbátort" című cikk.
2 napig csicskultam.
2. találat
wanted2007.blogspot.com/2007/05/kiss-endre-farkas-knyszerblogger.html
koztunkelnek2.tumblr.com/post/128660825346/sodi
Beadandó:
www.bolyai.elte.hu/download/eloadas/szakmai/innov/200620071/esszek/Kiss_EF_Innovacio.pdf
xyz
Ahogy nézem tegnap szükség lett volna egy űrdiplomata hídemberre...
kérem az értelmetlen spamelés mellőzését.
nszksz
Bocs, de ez a duma már bronitól is csak az első 3 alkalommal volt vicces.
kérem a kommentíró dombról legurulását nszksz
Heteromark 12 oraval ezelott posztolt olyan videot az fb-n, amin az autopalyan mennek es az Emöd tabla lathato
de valszeg nem vitték haza asodit, szóval valamikor most fog még csak ébredezni a karak fosószobában. még seggbe kúrják egyszer meg lerántják az autó szervízdíjával baráti 1000 euróval. aztán miskolctól újszáz kocsival 2 óra, de vonattal kell majd mennie ami 4. tehát legkésőbb délután 3-4 körül jelentkezni fog a púp.
a testszagával.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
azzal, hogy közli nála fog lakni pár hétig ayylmao
Sneci, mennyire vagy elkeseredve, hogy így felülsz a cigóvonatra? Nem mehetsz vissza a kotorékba, ki tudja, hogy van-e még munkád, többmillió adósság lóg a nyakadban nulla fedezettel, szarban vagy megint, ugye?
Még jó, hogy a segítségedre sietett a borsodi osztag, gondolom felajánlottak egy nagyon jó üzleti lehetőséget, ami fhosni fogja, csak alá kell írnod egy-két papírt meg befektetned egy kevés lótyit még, nem? Márk biztosan nagyvonalú, megengedi, hogy Karak mellett aludj, amíg nem lesz medencés irodád.
Mivel húztak be megint? Mit adtak elő?
hehe
Én már azt se értem, miért kéne erre büszkének lenni. Olyan nagy teljesítmény az, hogy megszülettél valahol? Vagy büszkének lenni arra, hogy valaki, akihez csak annyi közöd van, hogy szintén kb ott született, ahol te, az 0,05 másodperccel gyorsabban úszta le a 100 méter pillangót, mint egy másik országban született úszó... Szerintem ez az egész tök nevetséges.
Disclaimer: én szeretem ezt az országot, a tájakat, a Balatont, a jó magyar ételeket és borokat, és megdobogtatja a szívem, amikor egy hosszú nyugati útról az M1-esen hazaeérve meglátom a Hegyalja úti kanyar mögül előbukkanó Erzsébet-hidat... De ez nem büszkeség, csupán szeretet, büszkének lenni olyasmire tudok, amit a saját kezemmel hoztam létre.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Mivel egy 60 nm-es Kádár-kocka a ház, ezért valószínűleg jut szoba Sodinak. A múltkor a "nappaliból" streamelt, ott piált együtt a mutterral.
xyz
"Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá’ nehogymá’, ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb,áááá. Még hogy én… ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel."
van egy konyha, nappali, egy szoba anyunak, egy szoba a hentesnek/postásnak/közmunkás janinak (az új apunak), endi meg mehet a sufniba. rend van na.
Pontosan.
Ebben van a megoldókulcs is aminek a használatával könnyebb megérteni a melldöngető nagyonmagyarokat; kurvára semmit nem hoztak létre amire büszkék lehetnének. Ráadásul az ilyen seggfejeknek különleges igényük van arra, hogy csodrában élhessék ki a komplexusaikat.
Az egész nemzethy focihuliganizmus, mi tanyánk, fidesz, jobbik, ilyen+olyan nemzeti színű gittegyelt erre a primitív vágyakozásra épül.
Mindegy csak legyen hárc! Persze egy igazi háborúban a többség hirtelen E kategóriássá változna mint Endre.
Amíg a láthatatlan ellenséggel szemben, szavak szintjén kell gyűlölködni (pl munka helyett) addig okay.
2 napig csicskultam
+1 Elég uncsi már.
xyz
De hát a jobbik újabban összeállt a gyurcsánnyal meg a libsikkel. Milyen nemzeti magyarok akkor ők?
Ők sem gondolták soha komolyan a magyarkodást, csak éppeb ezzel tudtak pénzt keresni, és pozícióba jutni.
Ogre már régen egy másik albérlővel lakik és arról sztorizik, hogy micsoda elődje volt.
2 napig csicskultam
Endre pld biztosan büszke arra az élete során kipumpált hektoliternyi ivarsejtre, amit a saját kezével hozott létre!
Faszom
Ebben nincs semmi extra, Endre kétszer is összeállt a Gyurcsánnyal. Még 2006 előtt volt MSZP reklám a freeblogon, aztán év elején már Batman és Robinként hivatkozozt magukra a youtube törlés elleni harc során.
Faszom
ha csak a tizedét elmesélné, soha nem találna oda új lakót
nem kell innen elzavarni senkit, lehet mínuszozni Hahó!
Azt hittem a tegnapi diskurzus vége az lett, hogy a kurva anyját annak aki minuszt mer nyomni. Hotyisvanez?
xyz
Úgy.
2 napig csicskultam
régen még volt olyan kategória, hogy "trollokon kívüliek". ez sf volt. de aztán átállt ő is a trollokhoz.
+1
A legjobb az lenne, hogy aki politizálnia kar az eltakarodna a picsába. Itt sodizunk. Ennyi. Aki ezt nem tudja felfogni, az gurulhat
xyz
amúgy sf-ről van valami hír? él még?
Illetve ami a sodipedian is látható, macskás kép, az valós?
2 napig csicskultam.
valós a kép.
www.facebook.com/scall.fast
Jó lenne megkeresni az ogre ingatlan hirdetését. Érdeklődőként hátha sikerül kinyerni pár infót, mennyire költözhető és milyen állapotban van a szoba az előző migri miatt.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 25, 2020 23:07:06
x13)
Túl lehet tolni a dolgot de szerintem a patriotizmus az egy egészséges dolog. Amúgy is terjed mostanában ez a magyar öngyűlölet,hogy szeretjük magyarként a magyarokat fikázni ez szerintem kurva gáz és hosszútávon káros.
Azért van ám egy nüansznyi különbség a patriotizmus meg a nacionalizmus között.
Behajtó Brumi
Jun 25, 2020 23:07:12
Tényleg púp egyzsre flokban mondta, hogy 2 lépcsős a bejelentkezés a gmailbe. Most hogy elveszett a sim és amilyen hülye, lehet ő sem tud belépni?
Jun 25, 2020 23:07:12
in memoriam broni
Jun 25, 2020 23:09:31
www.youtube.com/watch?v=tDNKh7Pjggg
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!
üsd a bozgort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!
üsd a bozgort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 25, 2020 23:09:31
sittessanyi
Jun 25, 2020 23:10:02
Volt egy ígérete sodinak, amikor még tviccserként dolgozott, hogy hazaérkezve mindenképpen csinál egy room tour videót. Izgatottan várom.
tényleg jó lenne látni a macskaólat. bár a 6 m2-es berlini ganédomb után az kb palota lesz a gyagyásnak
Jun 25, 2020 23:10:02
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 23:10:55
x4)
Sajna a németek sem ugrottak. Bejelentettem Endrét, a német hatóságoknál 2 helyen és semmit nem léptek
Nem árulok el titkot azzal, hogy elég magas szinten ment a németek basztatása és ezzel most nem a mennyiségre akarok utalni.
A többit meg majd meglátjuk.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 25, 2020 23:19:40
x47)
Ó, hogy a fekete rák citerázzon a pedofil gnóm faszán!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Gucci-senpai
Jun 25, 2020 23:21:49
Volt egy ígérete sodinak, amikor még tviccserként dolgozott, hogy hazaérkezve mindenképpen csinál egy room tour videót. Izgatottan várom.
Biztos nem sodikázza majd el, mert megbízható SoDI a SoDI.
Jun 25, 2020 23:21:49
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 23:30:39
x13)
Zsery bekopogtat vajon az azóta kábé kétszázhetvenre emelkedett kis pénzéért? Nem szeretnék lemaradni a pillanatról.
símanó
(
x3)
Jun 25, 2020 23:35:46
x3)
Zsery bekopogtat vajon az azóta kábé kétszázhetvenre emelkedett kis pénzéért? Nem szeretnék lemaradni a pillanatról.
asodinak nincs ilyesmire pénze, ő csak cigányokba és olyan kütyükbe dönti számolatlanul, amit használni sem tud értelmesen
Brian
(
x2)
Jun 25, 2020 23:36:40
x2)
na mégegyszer utoljára: az csak a ti kétdimenziós agyatokban létezik, hogy aki nem veri a faszát a magyarságára az gyűlöli a magyarokat. nem bazmeg, magyarnak születtem, ezt dobta a gép és büszke is vagyok rá, de nem nézem le a többi nemzetet és nem hiszem hogy valami különleges előjogokkal járna. és rohadtul sajnálom az összes elszalasztott történelmi lehetőséget, amikor jobbá lehetett volna tenni az országot, nem ellopni amit lehet. de ha ránézel az általatok lenézett myugatra, azt látod, hogy sokkal magasabb életszínvonalon, sokkal jobb mentális állapotban élnek mint itt ahol a magyarságotokon kívül semmit nem tudtok felmutatni, csak takaróztok a már nem is tudom hányezer éves múlttal, a jövőhöz meg a jelenhez meg közötök nincs, csak hajtogatjátok az egymás szájába rágott dumátokat a hanyatló nyugatról.
és igen, ez a közösség a hozzátok hasonló turbómagyar retardok kiröhögése céljából jött össze, úgyhogy kb mindegy milyen formában élitek ki a szereplési vágyatokat, be vagytok árazva. na baszás, csá
FuhrerBiersack
Jun 25, 2020 23:38:48
Minden egyes kolcsonadas utan (amit ok tutira megadnak) felsir Germany kornyeken egy megnem vett szuperbe.
Jun 25, 2020 23:38:48
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 23:39:03
x13)
A sodi jogilag duplán lesz bevédve az otthoni környezetben. Zsery viszont kutyával jár behajtani. Azért így már elég kiegyensúlyozottak az erőviszonyok.
Penzmento
(
x6)
Jun 25, 2020 23:39:33
x6)
2 lehetőség merül fel esetedben az egyik,hogy magyar vagy ezért gyűlölöd magad is tehát öngyűlölő vagy.
A másik pedig,hogy nem tartod magad magyarnak tehát idegengyűlölő vagy.
Ezzel a megnyilvánulással saját magadról adtál egy jellemrajzot.
Hísz milyen ember az aki gyűlöl egy népet egy országot de azért ott él közöttük, ahelyett,hogy tenne magáért és egy olyan országba egy olyan nép közé költözne amit nem gyűlöl.
Erre még Sodi is képes volt.
A legjobban a magáért tenni képtelen és az igénytelen jelzők jutnak eszembe.
Hísz milyen ember az aki gyűlöl egy népet egy országot de azért ott él közöttük, ahelyett,hogy tenne magáért és egy olyan országba egy olyan nép közé költözne amit nem gyűlöl.
Ember, egy fórumra írsz, aminek egy döglött hal a logója. Vidd már innen a magasztos Eszmieidet, fókuszálj az üregi koboldra. A Basztam-ascii art után éjfélkor megjelenö Mária Országa, Dunamenti Köztársaság, Nagy-Izrael, Kelta Unió zászlajára vannak subok redditen
Riporter
(
x4)
Jun 25, 2020 23:43:34
x4)
Elkeserítő látni, hogy mennyit torzult minden ebben az országban.
Nekem fiatalként a szabadság volt a legfontosabb, magasról szartam az ilyen világmegváltó-nemzetmentő szarságokra. A lényeg az volt, hogy jól érezzem magam és élményeket gyűjtsek.
Most meg felnézek ide és inasba akar rakni néhány kis pöcs hazaffy, az újhullámos nacionalista pelyhesfaszú halálosztag. Az, hogy kioktatnak még hagyján. De lassan tényleg úgy érzem, el akarják venni azt ami inkább az enyém mint az övék.
Olyanok mint valami kellemetlen vendégek, aki egy napra jöttek aztán két hét múlva még mindig ott vannak és már azt képzelik övék a lakás.
A hangulatot fokozza, hogy a háttérben éppen egy NBI-es fos meccs megy és a fradisták a Himnuszt ordítják valami elbaszott hamisan. Annyira méltatlan az egész.
Sum:
Elmentek ti a jó kurva anyátokba. Hánynom kell tőletek.
2 napig csicskultam
Nekem fiatalként a szabadság volt a legfontosabb, magasról szartam az ilyen világmegváltó-nemzetmentő szarságokra. A lényeg az volt, hogy jól érezzem magam és élményeket gyűjtsek.
Most meg felnézek ide és inasba akar rakni néhány kis pöcs hazaffy, az újhullámos nacionalista pelyhesfaszú halálosztag. Az, hogy kioktatnak még hagyján. De lassan tényleg úgy érzem, el akarják venni azt ami inkább az enyém mint az övék.
Olyanok mint valami kellemetlen vendégek, aki egy napra jöttek aztán két hét múlva még mindig ott vannak és már azt képzelik övék a lakás.
A hangulatot fokozza, hogy a háttérben éppen egy NBI-es fos meccs megy és a fradisták a Himnuszt ordítják valami elbaszott hamisan. Annyira méltatlan az egész.
Sum:
Elmentek ti a jó kurva anyátokba. Hánynom kell tőletek.
Andi
(
x13)
Jun 25, 2020 23:43:59
x13)
Broni itt arathatna a lájk aki megnézte a halat kommentjével.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 25, 2020 23:50:37
x47)
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nálam még mindig ez van
Riporter
(
x4)
Jun 26, 2020 00:02:10
x4)
Bizony. Ugyan már az elején voltak jobboldali trollok de ők ugyanúgy gúnyt űztek a magyarkodó bohócokból mint a többiek.
Szóval igen, kisfaszok. Ez a fórum az a hely ahol konszenzus volt SoDi szekálásán túl abban is, hogy retardjobberkedés az ciki.
Szóval lehet itt mínuszozni meg szemtelenkedni, semmit nem fogtok elérni vele. Szóval inkább menjetek a picsába :)
Karak
Jun 26, 2020 00:02:53
Jun 26, 2020 00:02:53
Gucci-senpai
Jun 26, 2020 00:12:10
Egy ideje többnyire lurkolva a fórumot úgy érzem, hogy amennyi snecológiai tanulmányt, dokumentációt és sneciszopatást összehoztak az idő folyamán, rendkívül méltatlan dolog faji és politikai hovatartozás felemlegetése miatt picsogni és ebből külön offtopic témákkal hígítani a tanszéket.
Ha snecigeci le van zsidózva vagy nyilvánosan feltételezzük a faji hovatartozását, az azért van mert idióta képmutató baromként zsidózott/zsidózik orrba-szájba. HeteroMárk faji hovatartozásának felemlegetése és feltételezése is hasonlóan a fütyikamerás hipokrita létének az érzékeltetésére szolgál, hogy milyen faszán tud cigányt idomítani ez az Isten barma.
Ahogy láttam, senki sem csak úgy egy szimpla zsidózás vagy cigányozás vágyból célból írja be a fórumra azt, amit.
Foglalkozzunk a prioritásokkal:
Endre te olimpiai aranyérmes maszturbátor buzeráns! Mi a kurva anyádért nem tudod a púpod felvonszolni ide fórumra? Most is márkcica farka élvez elsőbbséget? Hol a stream? Hol a CODEWARS? Hol a vekniflokk? Hol a faszaság?
Ha snecigeci le van zsidózva vagy nyilvánosan feltételezzük a faji hovatartozását, az azért van mert idióta képmutató baromként zsidózott/zsidózik orrba-szájba. HeteroMárk faji hovatartozásának felemlegetése és feltételezése is hasonlóan a fütyikamerás hipokrita létének az érzékeltetésére szolgál, hogy milyen faszán tud cigányt idomítani ez az Isten barma.
Ahogy láttam, senki sem csak úgy egy szimpla zsidózás vagy cigányozás vágyból célból írja be a fórumra azt, amit.
Foglalkozzunk a prioritásokkal:
Endre te olimpiai aranyérmes maszturbátor buzeráns! Mi a kurva anyádért nem tudod a púpod felvonszolni ide fórumra? Most is márkcica farka élvez elsőbbséget? Hol a stream? Hol a CODEWARS? Hol a vekniflokk? Hol a faszaság?
Jun 26, 2020 00:12:10
-
Jun 26, 2020 00:12:14
Sodi, gyere vissza, veszekszik a tanszék!
Jun 26, 2020 00:12:14
Penzmento
(
x6)
Jun 26, 2020 00:15:00
x6)
Ilyenkor jött vóna a comic relief bronitól, amiben elküld mindenkit a kurva anyjába.
🕎Endigame🕎
Ogre idomár
Jun 26, 2020 00:21:29
Bazdmeg sodi a forumnak a neve naivan azt gondoltam,hogy majd itt róla lesz szó.
De ha ennyire fáj neked,hogy ide más is bejöhet rajtad és 1-2 komment haverodon kívül akkor miért engedélyezett a regisztráció és alapból mért nyilvános ez az egész?
Kibaszott korlátoltnak kell ahhoz lenni,hogy valaki csak szélsőségekben tudjon gondolkodni.
Semmi más nem mondtam azon kívül,hogy leírtam,hogy ezt az öngyűlölő mentalitást egyedül mi magyarok csináljuk és ez kurva gáz.
És nem gecire nem mondtam,hogy a magyar az valami felsőbbrendű faj lenne ti ennek az ellenkezőjét valljátok ami ugyan úgy egy szélsőséges faszság.
Jézusom bazdmeg....
Jun 26, 2020 00:21:29
Ásó27
(
x68)
Jun 26, 2020 00:34:14
x68)
Nyugalom!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ogre idomár
Jun 26, 2020 00:34:48
Természetesen tisztelet a kivételnek, akik többségben vannak.
Látom,hogy nem mindenki szélsőséges és kirekesztő és nem mindenki bélyegez mindenkit reflexből szélsőjobboldalinak.
Látom,hogy nem mindenki szélsőséges és kirekesztő és nem mindenki bélyegez mindenkit reflexből szélsőjobboldalinak.
Jun 26, 2020 00:34:48
regginsnarT
(
x1)
Jun 26, 2020 00:40:18
x1)
ezt az öngyűlölő mentalitást egyedül mi magyarok csináljuk és ez kurva gáz.
xd te olvasol mostanság híreket?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 26, 2020 00:55:11
x37)
2 lehetőség merül fel esetedben az egyik,hogy magyar vagy ezért gyűlölöd magad is tehát öngyűlölő vagy.
Mi lenne, ha eltakarodnál a berregő macifaszára az erkölcsi piedesztáloddal együtt? Ez itt Sodi fóruma, és nem a napi belpolitika rovat.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 26, 2020 01:04:02
x1)
Friss hírek:
-Orbán egy geci
-A tviccs halott
-Sodit elrabolták
-Bronit elrabolták a szerb partizánok
-Hotel? Trivago
-Orbán egy geci
-A tviccs halott
-Sodit elrabolták
-Bronit elrabolták a szerb partizánok
-Hotel? Trivago
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 26, 2020 01:04:38
x37)
Jézusom bazdmeg....
Jézusom bazdmeg....
Annyira nyilvánvaló, hogy megint valamelyik mellékretard próbálkozik itt szítani a feszültséget... 5 éven át egyszer sem volt téma, hogy zsidózás meg cigányozás, most meg egyik nullkilométeres nick adja a másiknak a kilincset, és tördeli a pálcát egy olyan fórum fölött, ahová senki nem hívta őket, és kurvára nem kötelező idejönni picsogni. Annyira túlhajtott snowflake liberáliskodás megy, ami nem lehet más, csak valami nagyon gyenge paródiakísérlet, hátha bevesszük.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 26, 2020 01:06:11
x37)
Érdekes egyébként, hogy mindig akkor jönnek ide ilyen erkölcscsőszök beledobni a féltéglát a pottyantós budiba, ha Endrét valami irdatlan találat éri...
-
Jun 26, 2020 01:18:33
Semmi más nem mondtam azon kívül,hogy leírtam,hogy ezt az öngyűlölő mentalitást egyedül mi magyarok csináljuk
Őszintén nem lehet senki ennyire hülye, hacsak nem a herbáltól, de mindkét esetre azt javaslom, a jövőben ignoráljuk ezt az idiótát.
Nem csak ő tud mínuszolni, mást pedig igazán kár mondani neki.
Jun 26, 2020 01:18:33
max5enutálnak
(
x47)
Jun 26, 2020 01:19:13
x47)
Újszász az új Berlin, a nincs az új twitch! A flokk vágása nemsoká kész, csak előtte elkészül a lego busz, hogy ki lehessen csinálni a mirrort. Mától spórolás, igenis haza lehet jutni Berlinből 3000 euróért, 1 hét alatt. Van még egy hitelkártyám. Diplomaosztón találkozunk! Ildikó, kell még valamit mondanom?
-
Jun 26, 2020 01:24:11
kacseszka facebook sztorija alapján elvileg már otthon kell lennie a púposnak.
vagy lehet teljes rabosítás történt és miskolc, hungary környékén láncra verik az élő ATM-et.
vagy lehet teljes rabosítás történt és miskolc, hungary környékén láncra verik az élő ATM-et.
Oké, most, hogy befejeztük a retardetetést, térjünk vissza ehhez.
Miféle facebook sztoriról van szó? Én nem látok semmit.
Ha a miskolci pedofilbujtató tényleg hazajött, az nagy hír!
Jun 26, 2020 01:24:11
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 26, 2020 03:11:50
x7)
Márk facebook storyjában látszik ahogy hazavezetnek autopályán Ausztrián keresztül. Kb este 10-kor mentek el az Emőd tábla mellett, ami majdnem Miskolc. Szerintem időben nem fért bele egy Újszászi kitérő. Lehet, hogy berakták a Karakólba fosni.
|__o__|
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jun 26, 2020 03:17:41
x1)
Akkor most már foshni fogod, Endre?
Frei Tamás
(
x1)
Jun 26, 2020 05:37:01
x1)
Vajon a pedofil kobold erre már kiverte? Na, porondra Ogre Idomár, meg a többi incel jobbos kis fasz, szarmagyar! Lehet tényfeltárni Novák doktor posztja alatt. Amúgy azt, hogy miért élek itt, szerintem már elmondtam. Sajnos magyarnak születtem, de amint lehetett korrigáltam ezt a hibát, alijáztam, leszolgáltam az éveimet, építettem egy egisztenciát, most meg kihasználva a magyar illetve egyéb közép és kelet európai nyelvtudásomat, valamit más hasznos képességeimet, képesítése ismét, viszonylag jól megélek. Persze az ingázás szar, de ez van. Ezt a témát innentől lezártnak tekintem.
Szóval a link ahol hasznossá tehetitek magatokat:
www.facebook.com/495574693873974/posts/2864591566972263
broni! Basztam!!!!
Si vis pacem, para bellum
www.facebook.com/495574693873974/posts/2864591566972263
broni! Basztam!!!!
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 26, 2020 07:51:06
x16)
Vajon a pedofil kobold erre már kiverte? Na, porondra Ogre Idomár, meg a többi incel jobbos kis fasz, szarmagyar! Lehet tényfeltárni Novák doktor posztja alatt. Amúgy azt, hogy miért élek itt, szerintem már elmondtam. Sajnos magyarnak születtem, de amint lehetett korrigáltam ezt a hibát, alijáztam, leszolgáltam az éveimet, építettem egy egisztenciát, most meg kihasználva a magyar illetve egyéb közép és kelet európai nyelvtudásomat, valamit más hasznos képességeimet, képesítése ismét, viszonylag jól megélek. Persze az ingázás szar, de ez van. Ezt a témát innentől lezártnak tekintem.
facebook.com/495574693873974/posts/2864591566972263
broni! Basztam!!!!
facebook.com/495574693873974/posts/2864591566972263
broni! Basztam!!!!
Fejezzed már be a szarmagyarozást, mert kibaszott szánalmas vagy te is! Ez itt a Snecológiai tanszék, itt senkit nem érdekel senkinek a magánvéleménye.
Inkább azt figyeljétek meg, hogy rátalált Tajgi is Sodi fórumára Toroczkainál, és a szóhasználatával lebukott, hogy ő az a retard, aki mindig Sodi seggbebaszására vágyakozik itt. Szerencsére sokat nem látni belőle, mert általában elveszik a mínusz-hegyek alatt.
-
Jun 26, 2020 07:53:31
Márk facebook storyjában látszik ahogy hazavezetnek autopályán Ausztrián keresztül. Kb este 10-kor mentek el az Emőd tábla mellett, ami majdnem Miskolc. Szerintem időben nem fért bele egy Újszászi kitérő. Lehet, hogy berakták a Karakólba fosni.
Akkor most már nem Linzből, hanem Miskolcról nem fog hazajutni.
Jun 26, 2020 07:53:31
Uzsorás Banánok
Jun 26, 2020 08:01:48
okos cigany ez a heteromark. hazaviszi az atm automatat.
Jun 26, 2020 08:01:48
rBali
(
x24)
Jun 26, 2020 08:17:39
x24)
Faszaság van!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Vonzas torvenye
Jun 26, 2020 08:19:06
Bar en nem vagyok ostroll meg indexforum utan jottem, de szeretnem megkerni a hidangolnat, a profokat es az ostrollokat, hogy politikai kopkode helyett koncentraljunk a pedofil koboldra, aki miskolcra menekult csendben. Itt is tobben vartuk mar nagyon.
Jun 26, 2020 08:19:06
Gólya
(
x2)
Jun 26, 2020 08:24:53
x2)
Vissza a tudomnyhoz:
Márk sztorijából nagyon úgy tűnik, hogy hazaértek, viszont Miskolc, Hungary környékén mintha a gyagyás faptopja is ottlenne. Azaz úgy tűnik, magukhoz vitték a vadászbikát. Úgy tűnik az 500 euró nem tartalmazta a Púpszászi kitérőt.
2000 eurós Linz-i nyaralás a szájba!
2 napig csicskultam.
Márk sztorijából nagyon úgy tűnik, hogy hazaértek, viszont Miskolc, Hungary környékén mintha a gyagyás faptopja is ottlenne. Azaz úgy tűnik, magukhoz vitték a vadászbikát. Úgy tűnik az 500 euró nem tartalmazta a Púpszászi kitérőt.
2000 eurós Linz-i nyaralás a szájba!
rBali
(
x24)
Jun 26, 2020 08:25:31
x24)
Endre!
Szokásomhoz híven tegnap is bebasztam és már természetessé vált a berögzült twitch notifikáció csekkolásom, hogy mikor indíthatom a mirrort a szemét tartalmadról. Aztán rájöttem, hogy neked már véged és nyertünk. Remélem éjszakánként a falnak fordulva pityeregsz és nem tudod mitévő legyél. Remélem megdöglesz hamarosan.
Ölellek,
Bali
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szokásomhoz híven tegnap is bebasztam és már természetessé vált a berögzült twitch notifikáció csekkolásom, hogy mikor indíthatom a mirrort a szemét tartalmadról. Aztán rájöttem, hogy neked már véged és nyertünk. Remélem éjszakánként a falnak fordulva pityeregsz és nem tudod mitévő legyél. Remélem megdöglesz hamarosan.
Ölellek,
Bali
sodrák
Jun 26, 2020 08:25:43
srácok mi a fasz van, még 2 év a szokásos egymás prolitikai hovatartozás miatti köpködéséhez addig még elő kell keritenünk egy hirhedt berlini twitch nélküli streamer pedofilt. a jobbosok keressék az egyház környékén, a balosok meg az epstein féle pedoszigeten. csapatmunka, hahó!
Jun 26, 2020 08:25:43
Démonsátor
Jun 26, 2020 08:32:21
Nyugi Nyugi!
Sodi elvonási tünetek kezdtek jelentkezni a fórumlakókon.
Előjöttek a jobbtardok, baltardok és ráadásul néha még egy egy retard is. Nem lenne jó abbahagyni és Sodizni inkább? Szarok én a zsidókra, cigányokra, sőt még a sodistákra is, csak csináljuk már inkább azt, amihez értünk. Szopassuk a gnómot!
xyz
Sodi elvonási tünetek kezdtek jelentkezni a fórumlakókon.
Előjöttek a jobbtardok, baltardok és ráadásul néha még egy egy retard is. Nem lenne jó abbahagyni és Sodizni inkább? Szarok én a zsidókra, cigányokra, sőt még a sodistákra is, csak csináljuk már inkább azt, amihez értünk. Szopassuk a gnómot!
Jun 26, 2020 08:32:21
sodrák
Jun 26, 2020 08:34:31
egyébként ha valaki rákeres a Kiss Endre Farkas kifejezésre például mert egy faktoring cég megbízta hogy kutassa fel a sodit miután megvették a tartozásait a banktól... miért nem a fórum az 1. találat vagy van legalább a top 3 között? mit kéne csinálnunk hogy Kiss Endre Farkas alias SoDi beSEOzódjon a fórumra? vagy direkt van így? (a sodipedia pl első oldalas de nehogy már valakinek kettőt hármat kelljen kattintania ha keresi)
Jun 26, 2020 08:34:31
sittessanyi
Jun 26, 2020 08:44:17
csináljuk már inkább azt, amihez értünk. Szopassuk a gnómot!
a szopatásról mostanában az univerzum gondoskodik vagy maga a pedofil faszverő. nekünk csak hátra kell dőlni és röhögni!
Jun 26, 2020 08:44:17
Gólya
(
x2)
Jun 26, 2020 08:49:56
x2)
egyébként ha valaki rákeres a Kiss Endre Farkas kifejezésre például mert egy faktoring cég megbízta hogy kutassa fel a sodit miután megvették a tartozásait a banktól... miért nem a fórum az 1. találat vagy van legalább a top 3 között? mit kéne csinálnunk hogy Kiss Endre Farkas alias SoDi beSEOzódjon a fórumra? vagy direkt van így? (a sodipedia pl első oldalas de nehogy már valakinek kettőt hármat kelljen kattintania ha keresi)
Nálam például első találat a Cinken megjelent "Morvai Krisztina meghívta Brüsszelbe a híres maszturbátort" című cikk.
Démonsátor
Jun 26, 2020 08:53:49
2. találat
wanted2007.blogspot.com/2007/05/kiss-endre-farkas-knyszerblogger.html
koztunkelnek2.tumblr.com/post/128660825346/sodi
Beadandó:
www.bolyai.elte.hu/download/eloadas/szakmai/innov/200620071/esszek/Kiss_EF_Innovacio.pdf
Jun 26, 2020 08:53:49
Densie_23
Jun 26, 2020 08:54:51
srácok mi a fasz van, még 2 év a szokásos egymás prolitikai hovatartozás miatti köpködéséhez addig még elő kell keritenünk egy hirhedt berlini twitch nélküli streamer pedofilt. a jobbosok keressék az egyház környékén, a balosok meg az epstein féle pedoszigeten. csapatmunka, hahó!
Ahogy nézem tegnap szükség lett volna egy űrdiplomata hídemberre...
Jun 26, 2020 08:54:51
Démonsátor
Jun 26, 2020 08:59:48
Sodi!
Amikor meglátod ezt a képet, nem szégyelled el kicsit magad, hogy mennyire leépültél? Kb 13-15 éves ez a fotó... Tudod, az etyetyemista korszakból
xyz
Amikor meglátod ezt a képet, nem szégyelled el kicsit magad, hogy mennyire leépültél? Kb 13-15 éves ez a fotó... Tudod, az etyetyemista korszakból
Jun 26, 2020 08:59:48
símanó
(
x3)
Jun 26, 2020 09:03:41
x3)
kérem a buzeráns tartalom törlését
nszksz
nszksz
-
Jun 26, 2020 09:05:44
nszksz
nszksz
kérem az értelmetlen spamelés mellőzését.
nszksz
Jun 26, 2020 09:05:44
-
Jun 26, 2020 09:17:49
nszksz
nszksz
Jun 26, 2020 09:17:49
leendő devizás haver
Jun 26, 2020 09:21:02
kérem a kommentíró dombról legurulását nszksz
Jun 26, 2020 09:21:02
símanó
(
x3)
Jun 26, 2020 09:26:17
x3)
már várom hogy a recskás elhetyetyézze, hogy a linzi cigányfogság igazából teljesen önkéntes karantén volt, hogy szegény édesanyját még véletlenül se fertőzhesse meg
p00p
(
x2)
Jun 26, 2020 09:28:01
x2)
sneci, anyáddal megbeszélted, hogy hazaköltözöl, vagy "meglepetés" lesz neki?
Kilóg a kanóc, bazmeg
pedomárk
Jun 26, 2020 09:31:35
Hello hello megjöttüüüüünk.
Szasztok purgyék, ez itt Sodi bácsi.
Sok pénze van!
Nudge Nudge Wink Wink
Szasztok purgyék, ez itt Sodi bácsi.
Sok pénze van!
Nudge Nudge Wink Wink
Jun 26, 2020 09:31:35
Nulladikos Snecológus
Jun 26, 2020 10:05:07
kurvára remélem hogy a miskolci karavaán tényleg hazahozta a korcsot newszászra.
most hogy nem lesz körülötte bébiszitter 0-24-ben hamar magányos lesz és jönni fog a kommenthaverokhoz elpanaszkodni a tragédiákat.
most hogy nem lesz körülötte bébiszitter 0-24-ben hamar magányos lesz és jönni fog a kommenthaverokhoz elpanaszkodni a tragédiákat.
Heteromark 12 oraval ezelott posztolt olyan videot az fb-n, amin az autopalyan mennek es az Emöd tabla lathato
Jun 26, 2020 10:05:07
sodrák
Jun 26, 2020 10:07:58
de valszeg nem vitték haza asodit, szóval valamikor most fog még csak ébredezni a karak fosószobában. még seggbe kúrják egyszer meg lerántják az autó szervízdíjával baráti 1000 euróval. aztán miskolctól újszáz kocsival 2 óra, de vonattal kell majd mennie ami 4. tehát legkésőbb délután 3-4 körül jelentkezni fog a púp.
Jun 26, 2020 10:07:58
Ásó27
(
x68)
Jun 26, 2020 10:08:38
x68)
Endre vajon mivel lepi meg az anyukáját?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 10:09:26
x136)
a testszagával.
sodrák
Jun 26, 2020 10:09:27
azzal, hogy közli nála fog lakni pár hétig ayylmao
Jun 26, 2020 10:09:27
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 10:12:30
x136)
az anyja pedig ezzel lepi meg PeDi-t:
letiltattam a twitch csatornádat, hogy itt ne legyenek motyogós streamek.
letiltattam a twitch csatornádat, hogy itt ne legyenek motyogós streamek.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 26, 2020 10:19:15
x7)
Bar en nem vagyok ostroll meg indexforum utan jottem, de szeretnem megkerni a hidangolnat, a profokat es az ostrollokat, hogy politikai kopkode helyett koncentraljunk a pedofil koboldra, aki miskolcra menekult csendben. Itt is tobben vartuk mar nagyon.
Sneci, mennyire vagy elkeseredve, hogy így felülsz a cigóvonatra? Nem mehetsz vissza a kotorékba, ki tudja, hogy van-e még munkád, többmillió adósság lóg a nyakadban nulla fedezettel, szarban vagy megint, ugye?
Még jó, hogy a segítségedre sietett a borsodi osztag, gondolom felajánlottak egy nagyon jó üzleti lehetőséget, ami fhosni fogja, csak alá kell írnod egy-két papírt meg befektetned egy kevés lótyit még, nem? Márk biztosan nagyvonalú, megengedi, hogy Karak mellett aludj, amíg nem lesz medencés irodád.
Mivel húztak be megint? Mit adtak elő?
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 26, 2020 10:30:05
Nem lehet, hogy “ott felejtették” Linzben?
Jun 26, 2020 10:30:05
700 ezer fütyi
(
x1)
Jun 26, 2020 10:35:19
x1)
na mégegyszer utoljára: az csak a ti kétdimenziós agyatokban létezik, hogy aki nem veri a faszát a magyarságára az gyűlöli a magyarokat. nem bazmeg, magyarnak születtem, ezt dobta a gép és büszke is vagyok rá
Én már azt se értem, miért kéne erre büszkének lenni. Olyan nagy teljesítmény az, hogy megszülettél valahol? Vagy büszkének lenni arra, hogy valaki, akihez csak annyi közöd van, hogy szintén kb ott született, ahol te, az 0,05 másodperccel gyorsabban úszta le a 100 méter pillangót, mint egy másik országban született úszó... Szerintem ez az egész tök nevetséges.
Disclaimer: én szeretem ezt az országot, a tájakat, a Balatont, a jó magyar ételeket és borokat, és megdobogtatja a szívem, amikor egy hosszú nyugati útról az M1-esen hazaeérve meglátom a Hegyalja úti kanyar mögül előbukkanó Erzsébet-hidat... De ez nem büszkeség, csupán szeretet, büszkének lenni olyasmire tudok, amit a saját kezemmel hoztam létre.
p00p
(
x2)
Jun 26, 2020 10:36:09
x2)
Púpnak lesz saját szobája púpszászon? Úgy emlékeszem, az anyja állandóan bejött a képbe, amikor onnan stream-elt.
Ez lesz az egyik legnehezebb neki: el kell hagynia a megszokott faszverés-maratonokat (Berlinben minden nap 18-23 óráig ment a csattogtatás, sokszor emiatt késett a stream). Most mi lesz: a wc-ben kell kicsapnia 5 perc alatt.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ez lesz az egyik legnehezebb neki: el kell hagynia a megszokott faszverés-maratonokat (Berlinben minden nap 18-23 óráig ment a csattogtatás, sokszor emiatt késett a stream). Most mi lesz: a wc-ben kell kicsapnia 5 perc alatt.
Rihekopó42
Jun 26, 2020 10:47:35
Lehet,hogy értesíteni kéne a TEK-et,hogy mentsék ki a púpost a miskolci cigány maffia karmai közül.
Jun 26, 2020 10:47:35
Démonsátor
Jun 26, 2020 10:59:01
Púpnak lesz saját szobája púpszászon? Úgy emlékeszem, az anyja állandóan bejött a képbe, amikor onnan stream-elt.
Mivel egy 60 nm-es Kádár-kocka a ház, ezért valószínűleg jut szoba Sodinak. A múltkor a "nappaliból" streamelt, ott piált együtt a mutterral.
Jun 26, 2020 10:59:01
símanó
(
x3)
Jun 26, 2020 11:11:49
x3)
el kell hagynia a megszokott faszverés-maratonokat
"Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá’ nehogymá’, ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb,áááá. Még hogy én… ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel."
tigris
Jun 26, 2020 11:12:24
van egy konyha, nappali, egy szoba anyunak, egy szoba a hentesnek/postásnak/közmunkás janinak (az új apunak), endi meg mehet a sufniba. rend van na.
Jun 26, 2020 11:12:24
Riporter
(
x4)
Jun 26, 2020 11:15:59
x4)
De ez nem büszkeség, csupán szeretet, büszkének lenni olyasmire tudok, amit a saját kezemmel hoztam létre.
Pontosan.
Ebben van a megoldókulcs is aminek a használatával könnyebb megérteni a melldöngető nagyonmagyarokat; kurvára semmit nem hoztak létre amire büszkék lehetnének. Ráadásul az ilyen seggfejeknek különleges igényük van arra, hogy csodrában élhessék ki a komplexusaikat.
Az egész nemzethy focihuliganizmus, mi tanyánk, fidesz, jobbik, ilyen+olyan nemzeti színű gittegyelt erre a primitív vágyakozásra épül.
Mindegy csak legyen hárc! Persze egy igazi háborúban a többség hirtelen E kategóriássá változna mint Endre.
Amíg a láthatatlan ellenséggel szemben, szavak szintjén kell gyűlölködni (pl munka helyett) addig okay.
Ásó27
(
x68)
Jun 26, 2020 11:18:15
x68)
Látom sikerült elengedni
Mifaaaaaaaaaaaan
Démonsátor
Jun 26, 2020 11:20:23
Látom sikerült elengedni
+1 Elég uncsi már.
Jun 26, 2020 11:20:23
kramalon
(
x8)
Jun 26, 2020 11:20:24
x8)
Vajon az Ogre most végre megcsinálja a parkettázást, hogy van rá egy csomó nyugis ideje?!
Faszom
Riporter
(
x4)
Jun 26, 2020 11:21:06
x4)
Sodika, szerintem vedd fel szépen a bohóc ruhát és színpadra mert kezdek unatkozni.
Az meg neked nem lesz jó.
2 napig csicskultam
Az meg neked nem lesz jó.
Örvendező Zsidó Troll
Jun 26, 2020 11:22:41
Pontosan.
De hát a jobbik újabban összeállt a gyurcsánnyal meg a libsikkel. Milyen nemzeti magyarok akkor ők?
Ők sem gondolták soha komolyan a magyarkodást, csak éppeb ezzel tudtak pénzt keresni, és pozícióba jutni.
Jun 26, 2020 11:22:41
Riporter
(
x4)
Jun 26, 2020 11:23:07
x4)
Vajon az Ogre most végre megcsinálja a parkettázást, hogy van rá egy csomó nyugis ideje?!
Ogre már régen egy másik albérlővel lakik és arról sztorizik, hogy micsoda elődje volt.
kramalon
(
x8)
Jun 26, 2020 11:23:49
x8)
De ez nem büszkeség, csupán szeretet, büszkének lenni olyasmire tudok, amit a saját kezemmel hoztam létre.
Endre pld biztosan büszke arra az élete során kipumpált hektoliternyi ivarsejtre, amit a saját kezével hozott létre!
kramalon
(
x8)
Jun 26, 2020 11:26:11
x8)
Ebben nincs semmi extra, Endre kétszer is összeállt a Gyurcsánnyal. Még 2006 előtt volt MSZP reklám a freeblogon, aztán év elején már Batman és Robinként hivatkozozt magukra a youtube törlés elleni harc során.
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 11:27:54
x136)
lesz ma flokk? 4-kor atomóra pontossággal.
tigris
Jun 26, 2020 11:28:09
a faszom beleverem a politizálásba egyébként.
Jun 26, 2020 11:28:09
Rihekopó42
Jun 26, 2020 11:28:52
Kurva nyomasztó ez a bal jobb baszakodás ami a fórumot uralja.
Menjetek már a picsába.
Menjetek már a picsába.
Jun 26, 2020 11:28:52
símanó
(
x3)
Jun 26, 2020 11:30:52
x3)
ha csak a tizedét elmesélné, soha nem találna oda új lakót
Vonzas torvenye
Jun 26, 2020 11:31:04
Ket oldal van itt jelen: pedok es nem pedok. Tessek szepen kibekulni es a pedokat kopkodni.
Jun 26, 2020 11:31:04
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 11:32:42
x136)
Kurva nyomasztó ez a bal jobb baszakodás ami a fórumot uralja.
Menjetek már a picsába.
Menjetek már a picsába.
Démonsátor
Jun 26, 2020 11:33:57
Azt hittem a tegnapi diskurzus vége az lett, hogy a kurva anyját annak aki minuszt mer nyomni. Hotyisvanez?
Jun 26, 2020 11:33:57
Riporter
(
x4)
Jun 26, 2020 11:36:09
x4)
Úgy.
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 11:38:31
x136)
ja meg lehet görgetni is. jellemzően a komment első mondatából tudod, hogy miről szól a továbbiakban, szóval ha az első mondat nem jön be, akkor már ne is olvasd tovább, hanem görgesd át, így nem kell leírnod, hogy menjetek már a picsába a politikai/énblog/nem vicces stb. (ami neked nem tetszik) szövegekkel. a mínuszolással még pluszban jelezheted a komment szerzőjének, hogy neked nem tetszett, és akkor tudni is fog róla.
nagyon egyszerű használni ezt a fórumot, és itt hosszú évekig nem volt probléma azzal, hogy valaki nem snecológiai tárgyú kommentet írt. egyszerűen nem válaszolt rá senki ha nem akart, és ment tovább minden.
nagyon egyszerű használni ezt a fórumot, és itt hosszú évekig nem volt probléma azzal, hogy valaki nem snecológiai tárgyú kommentet írt. egyszerűen nem válaszolt rá senki ha nem akart, és ment tovább minden.
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 11:40:56
x136)
Ket oldal van itt jelen: pedok es nem pedok. Tessek szepen kibekulni es a pedokat kopkodni.
régen még volt olyan kategória, hogy "trollokon kívüliek". ez sf volt. de aztán átállt ő is a trollokhoz.
Démonsátor
Jun 26, 2020 11:41:57
ja meg lehet görgetni is. jellemzően a komment első mondatából tudod, hogy miről szól a továbbiakban, szóval ha az első mondat nem jön be, akkor már ne is olvasd tovább, hanem görgesd át, így nem kell leírnod, hogy menjetek már a picsába a politikai/énblog/nem vicces stb. (ami neked nem tetszik) szövegekkel. a mínuszolással még pluszban jelezheted a komment szerzőjének, hogy neked nem tetszett, és akkor tudni is fog róla.
+1
A legjobb az lenne, hogy aki politizálnia kar az eltakarodna a picsába. Itt sodizunk. Ennyi. Aki ezt nem tudja felfogni, az gurulhat
Jun 26, 2020 11:41:57
Gólya
(
x2)
Jun 26, 2020 11:43:34
x2)
Hahó
(
x136)
Jun 26, 2020 11:47:08
x136)
valós a kép.
www.facebook.com/scall.fast
xray
(
x21)
Jun 26, 2020 11:57:35
x21)
most már csak a zuhanycsöves végbéltisztítás téma hiányzik. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 26, 2020 12:02:01
x16)
Jó lenne megkeresni az ogre ingatlan hirdetését. Érdeklődőként hátha sikerül kinyerni pár infót, mennyire költözhető és milyen állapotban van a szoba az előző migri miatt.
Baromarc
(
x1)
Jun 26, 2020 12:04:11
x1)
Márknak a címét sikerült már kideríteni valahogy?
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™