újpalota, Drégelyvár utca 31/9.
A sodipédia szerint Keller a kapucsengő, de a múltkor kaptam itt egy helyesbítést, hogy valójában Kiss Endréné.
(btw ezt lehetne javítani a sodipédián)
De amúgy egy beszari pöcs, volt már itt pár ember, aki megadta neki a címét, de jó retard szokás szerint elsodikázta a fenyegetéseket.
Nem csak az ágyban impotens az öreg cselfenomén.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Édes istenem micsoda süsüzések mehetnek most púpszászon. Ezért fixen be lesz perelve a fórum :DDD hajrá gyagya, indítsd a tisztázós lájvot. Mehet a codewars most már tényleg
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
onnan rå lehet ismerni, hogy csorgo nyållal rohan a suzukik utån.
Ez mostanában volt azt írja a kolléga. Meg sneci is elhetyetyézte hogy úgy kölcsönözték, talán ebcsonthoz is, vagy a kikötői melóra? Nem is tudom már. De ez amúgy hogy megy? Ha nem fogják előbb-utóbb felvenni programozgatni számíthatunk arra hogy alantasabb munkákra osztják be?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Emlékeztek, amikor épp munkakeresés idején csinált Oszi interjút a recskással pár hete? Kiszúrta, hogy egyes, előre várható kínos kérdésekre valószínűleg olvasta a választ, mert hirtelen folyamatosabban kezdett el beszélni és nyitva volt neki a jegyzettömbb a streamben látszó tálcája alapján. Nem lepne meg, ha kérdések egy részére, amiket jól tudott, ott lett volna a válasz a jegyzettömbjében most is. És úgy néz ki, hogy a próbafeladatot is szégyenérzet nélkül kiguglizta.
A recskás a jelek szerint egyre profibb a naiv nyugati cégek lehúzásában. Már nem csak a CV-jén hazudik, nem csak pofátlanul sok céghez megy el, hogy egy-egy helyre véletlenül felvegyék, hanem rutinosan csal. Ez az ember egy szélhámos, lassan büntetőjogi kategória lesz, amit csinál.
szerintem eldönti, hogy a måsik oldal fasz volt es meg sem erdemlik öt.
Az jár a fejében, hogy hol vehetne sört. Vagy hogy van-e még az ebcontos hátijában elég sör. Semmi más.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
meg a tranyó vágott fasza
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja hogy remote interjú volt. Azt nem láttátok hogy görcsösen gépel? vagy nem volt webcam se?
Amikor engem interjúztattak zoom-on akkor simán beszélgettünk mindig ilyen sok perces blackout-ok nélkül.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Általában nálunk is így megy, ez egy kivételesen fos interjú volt.
A kamera félúton "meghibásodott"
Mondjuk a recskásnál alapprobléma, hogy állandóan szétkúrja minden kütyüjét, szóval ez egy egész hihető matyarázat volt tőle.. :D
Azt mindig is sejtettem, hogy egy ennyire figyelemzavaros és az alapvető problémamegoldásra is képtelen ember semmilyen produktív munkát nem tud végezni, vagy logikai gondolkodást megtanulni.
Aki végtelen loopba tud keveredni egy egyszerű játék menüjében az egyeszerűen képtelen kell hogy legyen egy egyszerű iterációt leprogramozni.
Ezt most az interjúztató trolléga szházszázalékig megerősített.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Alefojtatott lefolytatott átnézések után.
Kiss Endréné lehet alapból
Amikor a bajszos kiment hozzá előre bejelentve felkérdezni, akkor hirtelen ötlettel átragasztotta Kellerre.
Majdnem be is jött a csel, mert van egy másik Kiss lakás is a lépcsőhában, először oda csöngetett fel a bajsgos, és egy idős nő jelentkezett be, akit meggyanúsított, hogy Tajgi mamája, de nem ő volt.
El is indult haza, de cseten többem írták, hogy próbálkozzon a Keller kapucsengővel, mert gyanús volt a Sodipediás lakásszámmal egyezés... aztán az őszfasz be is vallotta, mikor lejött, hogy megtévesztésként ő ragasztotta át, nem sokkal előtte. Simán lehet, hogy rögtön utána le is szedte.
És máris itt a shör!
ezek valamikor összeházasodtak asodival??? Sittes Sanyi féltékeny lesz!
Nem, de hasonló komplexitás mintha azt kérdeznéd hogy az n királynő problémára hány megoldás van n=8 esetén. Elismerem hogy agyalgatós, de könyörgöm.
Nszksz az esti ptsd-t
Gecis hányós lavór
11. kerületben volt a lakása, ha meg mindig oda van bejelentve, mehet a tenyfeltárás az új tulajnak (kényszerkijelentés, hahó!)
És máris itt a shör!
Doom Ethernal-os Dash double jump-ot kell majd legközelebb adni neki feladatnak:-D
Azt legalább nem tudná ki guglizni:-D
véletlenül mínusz szorri
Mifaaaaaaaaaaaan
SoDi csak azért nem tudta megoldani a feladatot, mert azóta szenior felhőmérnök és píkdata szájentiszt lett.. azoknak pedig nem kell tudni ilyen butaságokat.
(nem a Gyagyás védelmében, de tényleg nevetséges manapság egy-egy IT-s interjú, olyan kérdésekkel fárasztják néha az embert amit max akkor tudott amikor a Szoftverfejlesztés II-t végezte.. ha az elmúlt fél évben AWS Security assessment-eket csináltam a banki szektornak akkor a faszom emlékszik, hogy a 8 királynő problémát hogyan oldanám meg Pascal-ba 10 perc alatt..)
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Nem ma kezdtem a szakmát de még sosem volt szükségem semmilyen backtracking algoritmus használatára. Viszont többször belefutottam már interjún.
Ezt nyjem értyem
Azt mond el hogy HOGY AZ ISTENBE TUDTAD MEGÁLLNI amikor ezt mondta hogy ne szól be pl. azzal hogy:
"akkor ez most egy technikai ..... próba?"
vagy hogy "biztos van ott még pár másik ami működik, nem baj ha 720p"
Én ki nem hagytam volna, viszont onnantól a recskás kolosszális összeomlást produkált volna.
Nekem be kellett seggelni de már elfelejtettem, szerencsére nem ezen a vonalon vagyok
Gecis hányós lavór
Áhh én ezen a ponton bennem már nem volt humorérzék :D de kihagyott ziccer.
"Csuldigung Endre, ebben eddig lehetett eljutni"
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
(nem a Gyagyás védelmében, de tényleg nevetséges manapság egy-egy IT-s interjú, olyan kérdésekkel fárasztják néha az embert amit max akkor tudott amikor a Szoftverfejlesztés II-t végezte.. ha az elmúlt fél évben AWS Security assessment-eket csináltam a banki szektornak akkor a faszom emlékszik, hogy a 8 királynő problémát hogyan oldanám meg Pascal-ba 10 perc alatt..)
Igazság szerint Frontend fejlesztőként én sem érzem elengedhetetlennek. Bevallom így kapásból nekem is el kellene gondolkodnom, sőt még lehet googliznék is. Csak én érteném mit olvasok nem úgy mint a gyagyás.
Ezt nyjem értyem
Nem elvárás hogy tökéletes megoldást adjon, sőt a megoldás sem igazán elvárás. Azért vannak ezek a feladatok hogy lássuk hogyan próbálkozik az illető megoldani a problémát, gondolkodásmódra vagyunk kiváncsiak, nameg habitusra.
Mellesleg, visszaolvastam pár kommentem és valami kriminális a helyesírásom elnézést.
Megérteni kell a dolgot meg tudni, hogy mikor mire kell keresni. Az internet ott van már mindenhol szerencsére
Gecis hányós lavór
Hát nem tudom, én azért úgy gondolom, hogy egy jól képzett fejlesztőnek kapásból illik rávágnia egy ilyen basic kérdésre, hogy backtrack algoritmus - legalábbis én 15 éve végeztem, azóta se volt szükségem rá, hogy gyakorlatban leprogramozzam a 8 királynő problémát, de az ilyesmiket úgy beleverik az emberbe, mint analízisből a határérték definícióját, álmából felébresztve is tudja az ember.
Vagy mint a nagyon tipikus dolog, amikor halmaz különbséget kell képezni nagyobb elemszámon, egy jól képzett szakember alapból hashset-el csinálja, a félművelt meg szerencsétlenkedik a listákkal vagy tömbökkel, és nem érti, miért lassú.
Na mindegy, ez már mély szakma, a Gagyás ezektől már fényévnyi távolságokra van, nem hogy azt nem tudja, hogy mire kéne guglizni, de még azt sem érti, hogy miért is kéne bármit optimalizálni, mert hát működik, onnantól kezdve bassza meg, akinek nem tetszik.
Nos a Google-t legalabbb tudta használniuk, igaz kellett hozzá egy kis idő. Az már semmit sem ér?
Azt is a Screencode-os főnöktől tanulta meg :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
15p alatt az már inkább hátrány mint előny :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Dehát működött.
Ha kérték volna, raktam volna bele hibakezelést, meg külön file-okat, hoty átmenjen a code review-n, csak hogy örüljenek, de ezek fel sem merültek.
Azóta erre is fityelek.
A technológia és a piac gyorsabban fejlődik mint ahány jól és magasan képzett fejlesztő kiesik a BME-ről és abban egyetértek a világgal, hogy nem feltétlenül kell mindenkinek agysebésznek lennie. A Gyagyás teljesen jól működne egy postás fizetésért valami vidéki tákoldában ami a helyi kocsmának kattintgatja össze a weboldalát Wix-en. (valakinek ezt is meg kell csinálni, egy értelmes ember pedig meg se mozdulna egy ilyen feladatért..)
Na mindegy, ez már mély szakma, a Gagyás ezektől már fényévnyi távolságokra van, nem hogy azt nem tudja, hogy mire kéne guglizni, de még azt sem érti, hogy miért is kéne bármit optimalizálni, mert hát működik, onnantól kezdve bassza meg, akinek nem tetszik.
Én ezt is a piac rovására írnám, egyszerűen átment abba az üzemmódba a világ, hogy olcsón és gyorsan basszunk össze valamit az ügyfélnek amit elfogad és kifizet aztán keressünk egy másik idióta ügyfelet. (és az ügyfél is ludas, mert aprópénzért akar mindent tegnapra..)
Szóval pedofil, te geci lefyetelő pedofil a kurva anyád ezért!
Az elmúlt egy órában volt vagy 6-8 megosztás a púpfalon.
Lapít, szóval az információ confirmed.
Köszönjük gyánymesternek a megerősítést! :)
Háát, azért azt nem mondanám, hogy az egész világ, vannak azért olyan területeken tevékenykedő cégek, akik olyan minőségi szintet követelnek meg a beszállítóktól, hogy az már néha nekem is túlzás, pedig nagyon háklis vagyok az amatőr balfaszok kódjaira.
De nagyrészt ez igaz.
Mondjuk nem feltétlenül baj ez, egy n+1. webshopnak nem kell olyan standard-eknek megfelelnie, mint mondjuk egy vasútirányító vagy röntgengép vezérlő rendszernek.
Akkor ugye soha többé nem írsz ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
Meg akartál baszni egy férfit.
A befordított faszú csöves Tibivel kapcsolatban neked egy dologgal kell foglalkoznod, ezt pedig leírtam ~2 oldallal ezelőtt:
Gyagyás, látod, hogy milyen jókedvű és felszabadult és közvetlen és kedves a Tibi, mikor Viktorsz társaságában van?
Érzed a különbséget, hogy ehhez képest milyen, amikor a te társaságodban van?
Tudod, hogy miért?
Mert Viktorsz nem púpos.
Nem vízfejű.
Nem pálcikakarú.
Nem a természet rossz vicce, nem egy kibaszott genetikai karikatúra már ránézésre is.
Nem egy csúszómászóan undorító módon hízelegni próbáló, idegesítően nyálas autista gyökér, hanem egyszerre laza, jókedvű, felszabadult, mégis határozott.
("mejcit a mejcinek", azóta is kísért az a jelenet, még kívülről nézve is kibaszottul cringe minden mondatod és mozdulatod, amikor kedveskedni és közeledni próbálsz, elképzelhetetlen, mennyire kínos érzés lehet ez élőben)
Nem tapogat aljasul sunyin és félszegen a gusztustalan csápjaival.
Nem loopolja a hülyeséget.
Nincs de-de-de-de, nincs öö-öö-ööö, nincs fonatkozásában, nincsenek autista körmondatok.
Nincs hetyetye, feszek egy fonatjegyet. Hanem odamegy KOCSIVAL, és visz egy pizzát.
Felfogod végre, hogy miért vagy te totál esélytelen még egy ilyen proli csöves büdös befordított faszú férfinél is?
Az állásinterjúdra reagálj te féreg
Ne kössünk már a kisjézus faszára csengőt Sodika!
Hát te buzi vagy bazdmeg! Saját magad mondtad, hogy "beleélveztem" a Tibibe.
Attól, hogy a faszát levágatta nem lett nő pasztmek.
Ilyen erővel te meg nő lettél mert vágtak rád egy kenguru zsebet :)
ROSSZ RATYEEE!
örülök, hogy minden kommentet olvasol, ez ám az elszántság
te gecilefetyelő
le vagy tiltva, kurva anyád
Ennek kiváló példája például az, amikor oldalakon és órákon keresztül vagyok folyamatosan a legkülönfélébb módokon buzizva, majd amikor élő példákkal cáfolom, hogy Mercinek bármikor is melegekkel lett volna kapcsolata, miközben az a tény, hogy hetero férfiakkal (és mellette nőkkel) volt együtt, akkor ez az ÖNVÉDELMI RAKCIÓM A RÁGALMAKRA, MISZERINT NE LENNÉK 100%-IG HETEROSZEXUÁLIS EMBER felé már úgy van tálalva, mintha holmi ribancnek próbáltam volna őt valah is beállítani.
Fifi, nincs értelme a mondataidnak. A te buziságodat hogy cáfolná, hogy Mercinek kikkel volt viszonya?
A te sok ideböffentett ocsmányságod bizony nem mi írtuk, hanem te. Ezzel itt le is zárult a kör. Vállald a felelősséged. A saját türhőséged miatt a faszpinást is elbuktad :(
Oké,de miért akarsz te férfiakkal baszni?
Buzi vagy?
Na ez az. Nagyon kifacsart ez a "bizonyítás", hazudozás szaga van :)
Linkeld be legalább egy született! nőnek a facebook profilját akit megbasztál életedben.
Ha ez sikerül még akkor is csak Biszex-re hozhatod a játékoz.
Ismered a mondást Gyagyás!?
"Aki 100 hidat épít és leszop egy faszt, az a világ szemében nem építész, hanem fasszopó."
A szintén negyvesen faszpinással húszévesnek??? Az azért elég meredek.
Ha úgy akarnál élni, mint a mai huszasok, akkor a másfél millió fütyidből, bérelnél egy limót, rendelnél egy 10 pontos csajt a Rosszlányokról és taknyosra szopatnád városnézés közben.
Na ez foshná!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
oh rly?
Tehát junior pozira vettek volna fel. Az nem rossz így ~10 év tapasztalattal(legalábbis a kamu cvben)
Attól még, hogy a logikai levezetés evidens részleteit átugrom, azok érthetőek maradnak, ja 100 felett van az IQ-d.
Ennek hiányába 12 év felett senki nem köt bele (a nyilvánvaló és egyenes rosszindulat esetét leszámítva persze).
Említettem már ma este, hogy dögölj te meg, vagy elmulasztottam volna?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
SF cica fiú te meg buzi vagy. Mi történt veletek?
A te IQ-d volt már lájban tesztelve, vagy csak a fasadra ütöttél?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az még mindig nem bizonyított, hogy neked 100 felett lenne az IQ-d. Pedig meg lett igérve, hogy lesz IQ mérős live.
De valahogy elmaradt. :)
Ez konkrétan nem igaz. Én is kaptam ilyen feladatot, amikor senior fejlesztő voltam. Azért, hogy lássák, hogyan gondolkodom. A megoldás az részletkérdés. Szóval hazudsz. Hazudsz. Mindig hazudsz.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mindig vicces, amikor Sodi idonkent rajon, hogy a trollok a trollforumon trollkodnak.
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Jaj, Fifi :D Az, hogy te a tagadott/nem igaz/számodra kínos részeket átköltöd történetekben, attól azok nem lesznek logikusak/igazak.
Ez sajnos inkább a te csekélyke, olyan 80 körüli IQ-dról szól. Sajnos még mindig nem állt össze nálad, hogy nem attól igaz valami, mert te mantrázod.
Nem, még sosem kívántad személyesen nekem, hogy dögöljek meg. De innentől kezdve abszolút feljogosítva érzem magam, hogy bármikor meglátlak REFLEXBŐL pofánbasszalak. Az ugye nem fog számítani, mert REFLEX.
Ne légy szomorú mert kiderült az egyik interjúd, lesz még 20-30 az elkövetkező negyedévben ahova mind elmehetsz hetyetyézni, aztán ha már mindenütt névről ismernek akkor eltakarodhatsz Indiába a sok Kumar és Yusuf mellé.
Jajj Istenem, már megint ez a duplagondol beszéd.
100% Hetero - Férfival baszó homokos
Senior pozíció - Alja junior tester
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 06, 2022 22:09:56
x1)
Tajgi hollétéről mit lehet tudni? Kaptam tőle egy üzenetet, hogy szétbassza a fejem és megbassza a kurva anyámat. Merre találom meg?
A sodipédia szerint Keller a kapucsengő, de a múltkor kaptam itt egy helyesbítést, hogy valójában Kiss Endréné.
De amúgy egy beszari pöcs, volt már itt pár ember, aki megadta neki a címét, de jó retard szokás szerint elsodikázta a fenyegetéseket.
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:11:30
x17)
holnap a kozma szåzhalombattåra megy ållitåsa szerint, akkor a gyagyås nem lesz nåla ezekszerint?
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 22:12:11
x29)
Amúgy ha jól értettem valami ügynökség közvetítette ki contractor-ként.
Pedig Berlinben még azt hetyetyézte, hogy munka közvetítő ügynökséghez juszt sem szabad menni mert az a pokol.
Mondjuk annyira nem lepődtem meg, hogy megint szájba szarta magát. Viszont ha már ügynökségekhez jelentkezett azt jelenti, hogy kurvára nehézkes volt a munkakeresés.
Pedig Berlinben még azt hetyetyézte, hogy munka közvetítő ügynökséghez juszt sem szabad menni mert az a pokol.
Mondjuk annyira nem lepődtem meg, hogy megint szájba szarta magát. Viszont ha már ügynökségekhez jelentkezett azt jelenti, hogy kurvára nehézkes volt a munkakeresés.
trolléga
(
x30)
Jan 06, 2022 22:12:23
x30)
interjúcsá
Édes istenem micsoda süsüzések mehetnek most púpszászon. Ezért fixen be lesz perelve a fórum :DDD hajrá gyagya, indítsd a tisztázós lájvot. Mehet a codewars most már tényleg
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:12:40
x17)
onnan rå lehet ismerni, hogy csorgo nyållal rohan a suzukik utån.
transzformersz
Jan 06, 2022 22:12:46
NSZKSZ a címért, jövő hét végén járok Budapesten majd mindneképp benézek hozzá.
Jan 06, 2022 22:12:46
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 22:14:52
x21)
Valaki tud egy bölcsészhallgatónak intézni valami szinezős melócsát? :DDD Hamár Endikét 1 millió nettóért alkalmazzák, én 150k nettóért valahol elténferegnék egyetem alatt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 22:15:59
x7)
Sneci, most őszintén, mi jár a fejedben, amikor kijössz egy ilyen interjúról? Csak megdicséred magad, hogy sikerült használni a google-t, és tovább sétálsz? Tényleg nagyon érdekel
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:17:37
x17)
en is csinåltam jo pår meghallgatåst a hr-el es emlekszem mennyire kellemetlen tud lenni, mikor az elejen segieni akarnek, de 10 perc utån egyertelmu, hogy egy fasz ul a körunkben, de kidobni sem lehet azonnal, mert håtha es ha negyen vagyunk akkor håromnak kell nyomni a piros gombot, szoval hålåtlan feladat.
trolléga
(
x30)
Jan 06, 2022 22:18:14
x30)
Amúgy ha jól értettem valami ügynökség közvetítette ki contractor-ként.
Ez mostanában volt azt írja a kolléga. Meg sneci is elhetyetyézte hogy úgy kölcsönözték, talán ebcsonthoz is, vagy a kikötői melóra? Nem is tudom már. De ez amúgy hogy megy? Ha nem fogják előbb-utóbb felvenni programozgatni számíthatunk arra hogy alantasabb munkákra osztják be?
-
Jan 06, 2022 22:18:37
A második feladvány ennél egy fokkal nehezebb, ezt már nem írnám be, de maradjunk annyiban hogy a naív megoldást egy jóllakott óvodás is képes kitalálni. Próbálkoztunk segíteni neki, vagy rávenni hogy mondja ki hangosan mi az amit gondol, de endre jó 15 percre csendbe burkolózott.
Majd egyszercsak elkezdett egy olyan algoritmust felvázolni ami a problémának az egyik legteljesebb és legoptimálisabb megoldása. Az interjú után kiváncsiságból beírtam a google-be a probléma nevét(ami szerepelt a feladatleírásban is), endre a második találatot másolta le nekünk.
Majd egyszercsak elkezdett egy olyan algoritmust felvázolni ami a problémának az egyik legteljesebb és legoptimálisabb megoldása. Az interjú után kiváncsiságból beírtam a google-be a probléma nevét(ami szerepelt a feladatleírásban is), endre a második találatot másolta le nekünk.
Emlékeztek, amikor épp munkakeresés idején csinált Oszi interjút a recskással pár hete? Kiszúrta, hogy egyes, előre várható kínos kérdésekre valószínűleg olvasta a választ, mert hirtelen folyamatosabban kezdett el beszélni és nyitva volt neki a jegyzettömbb a streamben látszó tálcája alapján. Nem lepne meg, ha kérdések egy részére, amiket jól tudott, ott lett volna a válasz a jegyzettömbjében most is. És úgy néz ki, hogy a próbafeladatot is szégyenérzet nélkül kiguglizta.
A recskás a jelek szerint egyre profibb a naiv nyugati cégek lehúzásában. Már nem csak a CV-jén hazudik, nem csak pofátlanul sok céghez megy el, hogy egy-egy helyre véletlenül felvegyék, hanem rutinosan csal. Ez az ember egy szélhámos, lassan büntetőjogi kategória lesz, amit csinál.
Jan 06, 2022 22:18:37
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:18:51
x17)
Sneci, most őszintén, mi jár a fejedben, amikor kijössz egy ilyen interjúról? Csak megdicséred magad, hogy sikerült használni a google-t, és tovább sétálsz? Tényleg nagyon érdekel
szerintem eldönti, hogy a måsik oldal fasz volt es meg sem erdemlik öt.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 22:19:06
x11)
Az jár a fejében, hogy hol vehetne sört. Vagy hogy van-e még az ebcontos hátijában elég sör. Semmi más.
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:21:37
x17)
tudomåsul kell venni, hogy elmebeteg es ezert semmit nem csinål a logika szerint.
Ásó27
(
x68)
Jan 06, 2022 22:22:13
x68)
meg a tranyó vágott fasza
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:23:23
x17)
most nem er rå irni, mert pörgeti vissza a naptårban, hol lehetett ez az interju :-)
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 06, 2022 22:26:01
x8)
Az interjú után kiváncsiságból beírtam a google-be a probléma nevét(ami szerepelt a feladatleírásban is), endre a második találatot másolta le nekünk.
Ja hogy remote interjú volt. Azt nem láttátok hogy görcsösen gépel? vagy nem volt webcam se?
Amikor engem interjúztattak zoom-on akkor simán beszélgettünk mindig ilyen sok perces blackout-ok nélkül.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 22:28:01
x21)
Nálunk webexes vizsgán bukott le így valaki, látszott az illető szemén a visszatükröződő Word :Ddddd
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
xray
(
x21)
Jan 06, 2022 22:28:06
x21)
Jan 06, 2022 22:28:06
most nem er rå irni, mert pörgeti vissza a naptårban, hol lehetett ez az interju :-)
ne félj, pontosan emlékszik. Jan 06, 2022 22:28:06
Az ember a melócsából
Jan 06, 2022 22:28:35
Jan 06, 2022 22:28:35
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 22:30:18
x21)
Miközben van vagy 5 kamerája.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Faszaság van
(
x2)
Jan 06, 2022 22:30:29
x2)
Ez az interjús sztori mehetne egy az egyben sodipédiára!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2022 22:31:59
x17)
biztos több interjun voltatok, en is, ultem mindket oldalon. az egyik nagyon megmaradt, mert egy fejvadåsz ceg kert fel mint interjuztatot. egy 12 szemelyes kerek asztalnål ultunk, nyilvån teljes hang es låtås vedelemben. indulåskor 3 kerdes volt a monitoron låthato. senki nem tudta a 12-böl, hogy ki az interju alanya. a hårom kerdes utån mindenki kerdezhetett, de senki nem tudta ki tette fel a kerdest, de a vålaszt csak az egyik gepröl engedtek tovåbb. måsfel orås volt a jåtek. a vegen kiderult en voltam az interju alany, ma mår ezt leirhatom, lejårt a titoktartås. de eszmeletlen erdekes volt.
Elsőéves
(
x3)
Jan 06, 2022 22:32:49
x3)
Mondjuk a recskásnál alapprobléma, hogy állandóan szétkúrja minden kütyüjét, szóval ez egy egész hihető matyarázat volt tőle.. :D
Azt mindig is sejtettem, hogy egy ennyire figyelemzavaros és az alapvető problémamegoldásra is képtelen ember semmilyen produktív munkát nem tud végezni, vagy logikai gondolkodást megtanulni.
Aki végtelen loopba tud keveredni egy egyszerű játék menüjében az egyeszerűen képtelen kell hogy legyen egy egyszerű iterációt leprogramozni.
Ezt most az interjúztató trolléga szházszázalékig megerősített.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 22:34:53
x21)
A gnóm egy kurva COD-ot nem tudott végigvinni, pedig ahhoz 80 IQ is elég. Még Jutka is ki tudná játszani, ha valaki elmagyarázná neki hogyan kell játszani, amikor tiszta a feje.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nyelvtannáci Laci bácsi
Jan 06, 2022 22:38:51
Ez az interjús sztori mehetne egy az egyben sodipédiára!
A
Jan 06, 2022 22:38:51
Sörciccentő
Jan 06, 2022 22:40:59
Amikor a bajszos kiment hozzá előre bejelentve felkérdezni, akkor hirtelen ötlettel átragasztotta Kellerre.
Majdnem be is jött a csel, mert van egy másik Kiss lakás is a lépcsőhában, először oda csöngetett fel a bajsgos, és egy idős nő jelentkezett be, akit meggyanúsított, hogy Tajgi mamája, de nem ő volt.
El is indult haza, de cseten többem írták, hogy próbálkozzon a Keller kapucsengővel, mert gyanús volt a Sodipediás lakásszámmal egyezés... aztán az őszfasz be is vallotta, mikor lejött, hogy megtévesztésként ő ragasztotta át, nem sokkal előtte. Simán lehet, hogy rögtön utána le is szedte.
Jan 06, 2022 22:40:59
habos babafos
(
x3)
Jan 06, 2022 22:41:49
x3)
Csak nem a 8 királynő probléma volt a második kérdés? :D
Ezt nyjem értyem
Érdeklődő
(
x6)
Jan 06, 2022 22:44:27
x6)
ezek valamikor összeházasodtak asodival??? Sittes Sanyi féltékeny lesz!
Az ember a melócsából
Jan 06, 2022 22:46:33
Nem, de hasonló komplexitás mintha azt kérdeznéd hogy az n királynő problémára hány megoldás van n=8 esetén. Elismerem hogy agyalgatós, de könyörgöm.
Jan 06, 2022 22:46:33
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 22:47:07
x21)
Budapesten is be van jelentve még a Recskás, ezt meg a rendőrségtől tudom (Már nem emlékszem pontosan, de vagy a 11 vagy a 14. kerületbe)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sörike
(
x3)
Jan 06, 2022 22:47:53
x3)
Nszksz az esti ptsd-t
Sörciccentő
Jan 06, 2022 22:49:18
Budapesten is be van jelentve még a Recskás, ezt meg a rendőrségtől tudom (Már nem emlékszem pontosan, de vagy a 11 vagy a 14. kerületbe)
11. kerületben volt a lakása, ha meg mindig oda van bejelentve, mehet a tenyfeltárás az új tulajnak (kényszerkijelentés, hahó!)
Jan 06, 2022 22:49:18
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 06, 2022 22:49:22
x8)
Az interjú után kiváncsiságból beírtam a google-be a probléma nevét(ami szerepelt a feladatleírásban is), endre a második találatot másolta le nekünk.
Doom Ethernal-os Dash double jump-ot kell majd legközelebb adni neki feladatnak:-D
Azt legalább nem tudná ki guglizni:-D
Ásó27
(
x68)
Jan 06, 2022 22:49:51
x68)
véletlenül mínusz szorri
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2022 22:49:55
x21)
Endre, amúgy az a szerencséd hogy az NNI-s nyomozók is -idézet következik- "internetes idiótának" tartanak, különben már téged is seggbe raktak volna a valamelyik BV-s intézményben. Ennyire vagy nagyon komoly 2006-os nemzeti hős. :DDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BodiTesok
(
x1)
Jan 06, 2022 22:49:58
x1)
SoDi csak azért nem tudta megoldani a feladatot, mert azóta szenior felhőmérnök és píkdata szájentiszt lett.. azoknak pedig nem kell tudni ilyen butaságokat.
habos babafos
(
x3)
Jan 06, 2022 22:53:05
x3)
Nszksz az esti ptsd-t
Nem ma kezdtem a szakmát de még sosem volt szükségem semmilyen backtracking algoritmus használatára. Viszont többször belefutottam már interjún.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 06, 2022 22:53:23
x8)
Azt mond el hogy HOGY AZ ISTENBE TUDTAD MEGÁLLNI amikor ezt mondta hogy ne szól be pl. azzal hogy:
Én ki nem hagytam volna, viszont onnantól a recskás kolosszális összeomlást produkált volna.
Sörike
(
x3)
Jan 06, 2022 22:54:48
x3)
Nekem be kellett seggelni de már elfelejtettem, szerencsére nem ezen a vonalon vagyok
Az ember a melócsából
Jan 06, 2022 22:56:35
Áhh én ezen a ponton bennem már nem volt humorérzék :D de kihagyott ziccer.
Jan 06, 2022 22:56:35
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 06, 2022 22:57:57
x13)
"Csuldigung Endre, ebben eddig lehetett eljutni"
habos babafos
(
x3)
Jan 06, 2022 22:58:38
x3)
Igazság szerint Frontend fejlesztőként én sem érzem elengedhetetlennek. Bevallom így kapásból nekem is el kellene gondolkodnom, sőt még lehet googliznék is. Csak én érteném mit olvasok nem úgy mint a gyagyás.
Az ember a melócsából
Jan 06, 2022 23:04:46
Nem elvárás hogy tökéletes megoldást adjon, sőt a megoldás sem igazán elvárás. Azért vannak ezek a feladatok hogy lássuk hogyan próbálkozik az illető megoldani a problémát, gondolkodásmódra vagyunk kiváncsiak, nameg habitusra.
Mellesleg, visszaolvastam pár kommentem és valami kriminális a helyesírásom elnézést.
Jan 06, 2022 23:04:46
Sörike
(
x3)
Jan 06, 2022 23:05:14
x3)
Megérteni kell a dolgot meg tudni, hogy mikor mire kell keresni. Az internet ott van már mindenhol szerencsére
xray
(
x21)
Jan 06, 2022 23:11:05
x21)
nagyon el van tűnve a felhőmérnök, nincs faszpinás téma talán azért.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 06, 2022 23:11:23
x1)
Hát nem tudom, én azért úgy gondolom, hogy egy jól képzett fejlesztőnek kapásból illik rávágnia egy ilyen basic kérdésre, hogy backtrack algoritmus - legalábbis én 15 éve végeztem, azóta se volt szükségem rá, hogy gyakorlatban leprogramozzam a 8 királynő problémát, de az ilyesmiket úgy beleverik az emberbe, mint analízisből a határérték definícióját, álmából felébresztve is tudja az ember.
Vagy mint a nagyon tipikus dolog, amikor halmaz különbséget kell képezni nagyobb elemszámon, egy jól képzett szakember alapból hashset-el csinálja, a félművelt meg szerencsétlenkedik a listákkal vagy tömbökkel, és nem érti, miért lassú.
Németország
Jan 06, 2022 23:13:23
Nos a Google-t legalabbb tudta használniuk, igaz kellett hozzá egy kis idő. Az már semmit sem ér?
Jan 06, 2022 23:13:23
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 23:14:41
x7)
Azt is a Screencode-os főnöktől tanulta meg :D
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 06, 2022 23:16:31
x13)
15p alatt az már inkább hátrány mint előny :D
40_éves_junior
(
x6)
Jan 06, 2022 23:19:29
x6)
ebben az egészben az a legszomorúbb hogy gyagyás abban a 15 percben éppen azt tette amit kértek tőle, kimondta amit gondol: semmit.
habos babafos
(
x3)
Jan 06, 2022 23:20:19
x3)
Olyan szívesen megnézném amit a gyagyás Angular/Vue/React-ben összegányolt valamelyik melócsában. Az ominózus codereview-n azóta röhögök. Zseniális volt, hogy fogta és az egészet belegányolta egy HTML fileba.
Ezt nyjem értyem
tyodika
Jan 06, 2022 23:23:32
Olyan szívesen megnézném amit a gyagyás Angular/Vue/React-ben összegányolt valamelyik melócsában. Az ominózus codereview-n azóta röhögök. Zseniális volt, hogy fogta és az egészet belegányolta egy HTML fileba.
Dehát működött.
Ha kérték volna, raktam volna bele hibakezelést, meg külön file-okat, hoty átmenjen a code review-n, csak hogy örüljenek, de ezek fel sem merültek.
Azóta erre is fityelek.
Jan 06, 2022 23:23:32
BodiTesok
(
x1)
Jan 06, 2022 23:26:25
x1)
A technológia és a piac gyorsabban fejlődik mint ahány jól és magasan képzett fejlesztő kiesik a BME-ről és abban egyetértek a világgal, hogy nem feltétlenül kell mindenkinek agysebésznek lennie. A Gyagyás teljesen jól működne egy postás fizetésért valami vidéki tákoldában ami a helyi kocsmának kattintgatja össze a weboldalát Wix-en. (valakinek ezt is meg kell csinálni, egy értelmes ember pedig meg se mozdulna egy ilyen feladatért..)
Én ezt is a piac rovására írnám, egyszerűen átment abba az üzemmódba a világ, hogy olcsón és gyorsan basszunk össze valamit az ügyfélnek amit elfogad és kifizet aztán keressünk egy másik idióta ügyfelet. (és az ügyfél is ludas, mert aprópénzért akar mindent tegnapra..)
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:27:44
x29)
már előre röhögök a hazudozásán és a hetyetyézésen. bár valszeg ignorálni fogja a témát, az viszont 100 %-os megerősítés.
Az elmúlt egy órában volt vagy 6-8 megosztás a púpfalon.
Lapít, szóval az információ confirmed.
Köszönjük gyánymesternek a megerősítést! :)
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:32:28
x29)
Sakk-matt :)
sodika
Jan 06, 2022 23:33:55
Egyébként, szemét köcsögök, ma este lett előttem teljesen világos, hogy mit is csináltok ti itt a Mercivel kapcsolatban. Próbáltok engem a legkülönböző módon provokálni, hogy az aljas módon provokáló kontextusból kiemelve lehessen neki mutogatni a hergelésetek nyomán született, esetlegesen kevésbé udvarias és visszafogott hozzászólásokat.
Ennek kiváló példája például az, amikor oldalakon és órákon keresztül vagyok folyamatosan a legkülönfélébb módokon buzizva, majd amikor élő példákkal cáfolom, hogy Mercinek bármikor is melegekkel lett volna kapcsolata, miközben az a tény, hogy hetero férfiakkal (és mellette nőkkel) volt együtt, akkor ez az ÖNVÉDELMI RAKCIÓM A RÁGALMAKRA, MISZERINT NE LENNÉK 100%-IG HETEROSZEXUÁLIS EMBER felé már úgy van tálalva, mintha holmi ribancnek próbáltam volna őt valah is beállítani.
Miközben 40 évesen kurvára normális, hogy az ember még 20 évesnek szeretné érezni magát, és úgy is próbál viselkedni.
Miközben 40 évesen kurvára normális, hogy az ember még 20 évesnek szeretné érezni magát, és úgy is próbál viselkedni.
Jan 06, 2022 23:33:55
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 06, 2022 23:34:26
x1)
Háát, azért azt nem mondanám, hogy az egész világ, vannak azért olyan területeken tevékenykedő cégek, akik olyan minőségi szintet követelnek meg a beszállítóktól, hogy az már néha nekem is túlzás, pedig nagyon háklis vagyok az amatőr balfaszok kódjaira.
De nagyrészt ez igaz.
Mondjuk nem feltétlenül baj ez, egy n+1. webshopnak nem kell olyan standard-eknek megfelelnie, mint mondjuk egy vasútirányító vagy röntgengép vezérlő rendszernek.
Ásó27
(
x68)
Jan 06, 2022 23:34:28
x68)
Endre elmondja, hogy titok, hogy milyen ízű a faszpina, és azt is elmondja, hogy merci bocsánatot kért, mert részegen nem tud elmenni. A fasza nem állt fel, akkor mi történhetett?
Ezt rakd össze trollfórum.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezt rakd össze trollfórum.
Ásó27
(
x68)
Jan 06, 2022 23:34:57
x68)
hetyetye
Akkor ugye soha többé nem írsz ide?
A régnemlátott buzidémon
Jan 06, 2022 23:37:13
Egyébként, szemét köcsögök, ma este lett előttem teljesen világos, hogy mit is csináltok ti itt a Mercivel kapcsolatban. Próbáltok engem a legkülönböző módon provokálni, hogy az aljas módon provokáló kontextusból kiemelve lehessen neki mutogatni a hergelésetek nyomán született, esetlegesen kevésbé udvarias és visszafogott hozzászólásokat.
Meg akartál baszni egy férfit.
Jan 06, 2022 23:37:13
max5enutálnak
(
x47)
Jan 06, 2022 23:37:15
x47)
Ez a műhiszti a pöcsödnél is gyengébb
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sodika
Jan 06, 2022 23:38:34
Ezt a témát ezzel befejeztem itt.
Ezt is csak ellenek használjátok ki.
Dögöljetek meg ti mind.
csá
Dögöljetek meg ti mind.
csá
Jan 06, 2022 23:38:34
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 06, 2022 23:38:53
x1)
Egyébként, szemét köcsögök, ma este lett előttem teljesen világos, hogy mit is csináltok ti itt a Mercivel kapcsolatban.
A befordított faszú csöves Tibivel kapcsolatban neked egy dologgal kell foglalkoznod, ezt pedig leírtam ~2 oldallal ezelőtt:
Gyagyás, látod, hogy milyen jókedvű és felszabadult és közvetlen és kedves a Tibi, mikor Viktorsz társaságában van?
Érzed a különbséget, hogy ehhez képest milyen, amikor a te társaságodban van?
Tudod, hogy miért?
Mert Viktorsz nem púpos.
Nem vízfejű.
Nem pálcikakarú.
Nem a természet rossz vicce, nem egy kibaszott genetikai karikatúra már ránézésre is.
Nem egy csúszómászóan undorító módon hízelegni próbáló, idegesítően nyálas autista gyökér, hanem egyszerre laza, jókedvű, felszabadult, mégis határozott.
("mejcit a mejcinek", azóta is kísért az a jelenet, még kívülről nézve is kibaszottul cringe minden mondatod és mozdulatod, amikor kedveskedni és közeledni próbálsz, elképzelhetetlen, mennyire kínos érzés lehet ez élőben)
Nem tapogat aljasul sunyin és félszegen a gusztustalan csápjaival.
Nem loopolja a hülyeséget.
Nincs de-de-de-de, nincs öö-öö-ööö, nincs fonatkozásában, nincsenek autista körmondatok.
Nincs hetyetye, feszek egy fonatjegyet. Hanem odamegy KOCSIVAL, és visz egy pizzát.
Felfogod végre, hogy miért vagy te totál esélytelen még egy ilyen proli csöves büdös befordított faszú férfinél is?
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 23:39:13
x7)
Sneci, már mondtam, ne úgy bizonygasd a nem létező heteroszexualitásodat, hogy felsorolod, hogy kikkel baszott Tibor a férfi, hanem kérdezd meg a régi jobbos haverjaidat, hogy férfiként beleszeretni egy férfinak született emberbe az buziság-e. Hívd fel őket egyesével live-ban, mint ahogy azt a pedofil tisztázós live-ban tetted.
Nem mered, mi? Vajon mit válaszolnának? :DDD TE BUZI
Nem mered, mi? Vajon mit válaszolnának? :DDD TE BUZI
Németország
Jan 06, 2022 23:39:20
Sodi gyakorolni kellett volna más transzikkall Merci előtt. Legyen ez az új küldetését. Baszd meg az összes linzi tranyot!!
Jan 06, 2022 23:39:20
Cibbon
Jan 06, 2022 23:39:38
Az állásinterjúdra reagálj te féreg
Jan 06, 2022 23:39:38
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 06, 2022 23:39:49
x13)
Gyagyás, lassan olvasd amit írok, így azzal a fogyatékos fejeddel talán felfogod.
AKI MEGAKARJA/MEGBASZTA MERCIT AZ VAGY BISZEXUÁLIS VAGY BUZI
AKI MEGAKARJA/MEGBASZTA MERCIT AZ VAGY BISZEXUÁLIS VAGY BUZI
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:40:57
x29)
hazudozás
Ne kössünk már a kisjézus faszára csengőt Sodika!
Hát te buzi vagy bazdmeg! Saját magad mondtad, hogy "beleélveztem" a Tibibe.
Attól, hogy a faszát levágatta nem lett nő pasztmek.
Ilyen erővel te meg nő lettél mert vágtak rád egy kenguru zsebet :)
ROSSZ RATYEEE!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 06, 2022 23:41:55
x7)
Egyébként, szemét köcsögök, ma este lett előttem teljesen világos
örülök, hogy minden kommentet olvasol, ez ám az elszántság
te gecilefetyelő
Klohek
(
x12)
Jan 06, 2022 23:43:00
x12)
Normális viselkedés, mesélj még!!!! 500 ért szopni...
www.youtube.com/watch?v=ELuDJ3bIadU&t=28s
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Normális viselkedés, mesélj még!!!! 500 ért szopni...
www.youtube.com/watch?v=ELuDJ3bIadU&t=28s
Andi
(
x13)
Jan 06, 2022 23:43:22
x13)
Nagyon drukkolok Mercinek, hogy Krizsai Andihoz hasonlóan ő is megtalálja az igazit, és te csak felfordulsz már végre. El kell tűnnöd a süllyesztőben. Odáig fajult a dolog, hogy nem érdemled meg a trolljaidat.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 06, 2022 23:43:45
x47)
Menjél sírni, ratyika
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 23:44:04
x11)
Fifi, nincs értelme a mondataidnak. A te buziságodat hogy cáfolná, hogy Mercinek kikkel volt viszonya?
A te sok ideböffentett ocsmányságod bizony nem mi írtuk, hanem te. Ezzel itt le is zárult a kör. Vállald a felelősséged. A saját türhőséged miatt a faszpinást is elbuktad :(
sodika
Jan 06, 2022 23:44:39
Az állásinterjús poszt kamu. Elmondtam már a live-ban. Egy senior pozicióba jelentkezőt nem szivatnak technikai részletkérdésekkel sehol. Ilyen tömbös, meg memóriamutatós faszságok csak a juniorok szivatására vannak.
Jan 06, 2022 23:44:39
A régnemlátott buzidémon
Jan 06, 2022 23:44:40
Ezt a témát ezzel befejeztem itt.
Dögöljetek meg ti mind.
csá
Dögöljetek meg ti mind.
csá
Oké,de miért akarsz te férfiakkal baszni?
Buzi vagy?
Jan 06, 2022 23:44:40
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 23:44:49
x7)
Endre, Bayer Zsolt, akinek a műsorából tájékozódsz a világról, vajon buziságnak tartaná, hogy egy férfi beleszeret egy transznemű, férfinak született emberbe?
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:45:20
x29)
Sneci, már mondtam, ne úgy bizonygasd a nem létező heteroszexualitásodat, hogy felsorolod, hogy kikkel baszott Tibor a férfi
Na ez az. Nagyon kifacsart ez a "bizonyítás", hazudozás szaga van :)
Linkeld be legalább egy született! nőnek a facebook profilját akit megbasztál életedben.
Ha ez sikerül még akkor is csak Biszex-re hozhatod a játékoz.
Ismered a mondást Gyagyás!?
"Aki 100 hidat épít és leszop egy faszt, az a világ szemében nem építész, hanem fasszopó."
Gender agenda
Jan 06, 2022 23:45:22
Ne bántsátok sodrákot ,megigertem,hogy heti egyszer jövök fel ide ezt tartom is. Nem lattatok milyen rohamot kapott ,az utolsó live-ban? Az ember már alig húzza a lábát ,ne legyetek gecik. Legyen bennetek irgalom ,ott viccen kívül nagyon komoly problémák mutatkoztak. Fejrángás, hangulat ingadozás, enyhe self-personalisation. Ő egy gyenge szar, nem kell őt még ennél is jobban baszogatni.endrének a saját elméjével való hadakozád jutott ,nem sok sikerrel.
Jan 06, 2022 23:45:22
SyntaxError
(
x24)
Jan 06, 2022 23:46:14
x24)
A szintén negyvesen faszpinással húszévesnek??? Az azért elég meredek.
Ha úgy akarnál élni, mint a mai huszasok, akkor a másfél millió fütyidből, bérelnél egy limót, rendelnél egy 10 pontos csajt a Rosszlányokról és taknyosra szopatnád városnézés közben.
Na ez foshná!
40_éves_junior
(
x6)
Jan 06, 2022 23:46:31
x6)
Az állásinterjús poszt kamu. Elmondtam már a live-ban. Egy senior pozicióba jelentkezőt nem szivatnak technikai részletkérdésekkel sehol. Ilyen tömbös, meg memóriamutatós faszságok csak a juniorok szivatására vannak.
oh rly?
egérszar a konyhapulton
Jan 06, 2022 23:46:44
Tehát junior pozira vettek volna fel. Az nem rossz így ~10 év tapasztalattal(legalábbis a kamu cvben)
Jan 06, 2022 23:46:44
sodika
Jan 06, 2022 23:47:16
Attól még, hogy a logikai levezetés evidens részleteit átugrom, azok érthetőek maradnak, ja 100 felett van az IQ-d.
Ennek hiányába 12 év felett senki nem köt bele (a nyilvánvaló és egyenes rosszindulat esetét leszámítva persze).
Jan 06, 2022 23:47:16
sodika
Jan 06, 2022 23:47:40
ha 100 felett, na
Jan 06, 2022 23:47:40
Örülhettek
(
x1)
Jan 06, 2022 23:47:54
x1)
szájbaszarás és kamuszag terjeng itt: púpszász és környéke
böri
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2022 23:48:27
x38)
Sneci, ha nem basztál volna meg egy férfit, ez mind fel sem merült volna.
Sneci, ha nem fiatal fiúk képeire vernéd a faszod évtizedek óta, ez mind fel sem merült volna.
Sneci, ha nem férfiakkal akarnád együtt verni a faszod, ez mind fel sem merült volna.
Sneci, te egy buzi vagy. Annyi, de annyi bizonyíték van már rá, hogy egy idióta is ezt mondaná. De te még mindig kötöd az ebet a karóhoz. Miért? Miért akkora baj, hogy buzi vagy? Nekem rengeteg meleg ismerősöm van, mindegyik boldog, basszák a fiúkat (vagy a lezbikusok a lányokat), és szépen élik az életüket. Van, aki örökbefogadott már egy gyereket, van, aki import-spermából szült magának gyereket. Közép- és felső vezetők, medencés irodával, tüdőcskével, boldog élettel. Nem stigma a meleg mivoltuk, senkit sem érdekel. Addig volt szar nekik, amíg nem fogadták el magukat olyannak, amilyenek. Ostoba szar vagy, hogy nem mondod ki végre a tükör előtt: KISS ENDRE FARKAS MELEG!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sneci, ha nem fiatal fiúk képeire vernéd a faszod évtizedek óta, ez mind fel sem merült volna.
Sneci, ha nem férfiakkal akarnád együtt verni a faszod, ez mind fel sem merült volna.
Sneci, te egy buzi vagy. Annyi, de annyi bizonyíték van már rá, hogy egy idióta is ezt mondaná. De te még mindig kötöd az ebet a karóhoz. Miért? Miért akkora baj, hogy buzi vagy? Nekem rengeteg meleg ismerősöm van, mindegyik boldog, basszák a fiúkat (vagy a lezbikusok a lányokat), és szépen élik az életüket. Van, aki örökbefogadott már egy gyereket, van, aki import-spermából szült magának gyereket. Közép- és felső vezetők, medencés irodával, tüdőcskével, boldog élettel. Nem stigma a meleg mivoltuk, senkit sem érdekel. Addig volt szar nekik, amíg nem fogadták el magukat olyannak, amilyenek. Ostoba szar vagy, hogy nem mondod ki végre a tükör előtt: KISS ENDRE FARKAS MELEG!
Németország
Jan 06, 2022 23:48:56
ha 100 felett, na
SF cica fiú te meg buzi vagy. Mi történt veletek?
Jan 06, 2022 23:48:56
Andi
(
x13)
Jan 06, 2022 23:49:12
x13)
A te IQ-d volt már lájban tesztelve, vagy csak a fasadra ütöttél?
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:49:39
x29)
Az még mindig nem bizonyított, hogy neked 100 felett lenne az IQ-d. Pedig meg lett igérve, hogy lesz IQ mérős live.
De valahogy elmaradt. :)
Zsénó
(
x22)
Jan 06, 2022 23:49:52
x22)
Mintha kicsit feszült lennél, Endre:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2022 23:50:08
x38)
Ez konkrétan nem igaz. Én is kaptam ilyen feladatot, amikor senior fejlesztő voltam. Azért, hogy lássák, hogyan gondolkodom. A megoldás az részletkérdés. Szóval hazudsz. Hazudsz. Mindig hazudsz.
Andi
(
x13)
Jan 06, 2022 23:50:35
x13)
a hasadra, te pátyi geci.
nszksz
Jan 06, 2022 23:50:54
Mindig vicces, amikor Sodi idonkent rajon, hogy a trollok a trollforumon trollkodnak.
Jan 06, 2022 23:50:54
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 23:51:12
x11)
Jaj, Fifi :D Az, hogy te a tagadott/nem igaz/számodra kínos részeket átköltöd történetekben, attól azok nem lesznek logikusak/igazak.
Ez sajnos inkább a te csekélyke, olyan 80 körüli IQ-dról szól. Sajnos még mindig nem állt össze nálad, hogy nem attól igaz valami, mert te mantrázod.
Nem, még sosem kívántad személyesen nekem, hogy dögöljek meg. De innentől kezdve abszolút feljogosítva érzem magam, hogy bármikor meglátlak REFLEXBŐL pofánbasszalak. Az ugye nem fog számítani, mert REFLEX.
BodiTesok
(
x1)
Jan 06, 2022 23:51:23
x1)
Ne légy szomorú mert kiderült az egyik interjúd, lesz még 20-30 az elkövetkező negyedévben ahova mind elmehetsz hetyetyézni, aztán ha már mindenütt névről ismernek akkor eltakarodhatsz Indiába a sok Kumar és Yusuf mellé.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 23:51:50
x7)
Nem értem, miért a trollok a hibásak azért, mert nem vagy képes felvállalni a homoszexualitásodat? Ha leírtad volna a lista helyett, hogy "igen, buzi vagyok", akkor most nem lennél bajban.
Ezt is kizárólag magadnak köszönheted buzzancs
Ezt is kizárólag magadnak köszönheted buzzancs
sodika
Jan 06, 2022 23:52:11
Ez a gáz, hogy mindig ez a forgatókönyv mindig azonos.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
3) a cáfolatom részben újabb rágalmazra van felhasználva, részben pedig arra, hogy - a kontextusból kiemelve - embereket hangoljatok ellenem
anyátok, azt
Egy bizonyításnak szabadnak kell lennie.
Még a bíróságon is az.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
3) a cáfolatom részben újabb rágalmazra van felhasználva, részben pedig arra, hogy - a kontextusból kiemelve - embereket hangoljatok ellenem
anyátok, azt
Egy bizonyításnak szabadnak kell lennie.
Még a bíróságon is az.
Jan 06, 2022 23:52:11
vladrl
(
x8)
Jan 06, 2022 23:52:16
x8)
Minden út sneci balfaszsága felé vezet.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:52:21
x29)
Egy senior pozicióba jelentkezőt nem szivatnak technikai részletkérdésekkel sehol.
Jajj Istenem, már megint ez a duplagondol beszéd.
100% Hetero - Férfival baszó homokos
Senior pozíció - Alja junior tester
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha kifognék egy aranyhalat, ami teljesíti egy kívánságomat, akkor az az lenne, hogy a gnómnak egyetlen napra térjen vissza a szégyenérzete, és gondolja végig az utóbbi 2 évét. Azonnal felkötné magát, az biztos