Nem tudsz semmit sem cáfolni. Egyrészt túl ostoba vagy hozzá, nincsenek meg a retorikai/logikai eszközeid, másrészt tényeket kurvanehéz cáfolni. Még egy nálad sokkal értelmesebb embernek is.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Szóval tibi sose volt tibi,és sose basztad meg?
Nekünk erről mért nem szól senki? Nyeméjtyem :(
Te nem bizonyítasz, te hazudozol.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
HAHÓ! Te nem cáfoltál semmit, te csak tagadod.
Tudod, a tagadás lófaszt sem ér a bíróságon fifi, ott cáfolni kell.
De te nem cáfoltál semmit XDD Hát pont ez a lényeg, nem fogod fel? Nincs a világon az a szóvirág, amitől bárki is elhinné neked, hogy heteroszexuális vagy, mert 2 évtizede szolgáltatod folyamatosan a bizonyítékokat az ellenkezőjére. Legutóbb például azt, hogy SZERELMES VAGY EGY FÉRFIBA
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Huhú, egész délután ült a pókujjain, próbálta kibírni, hogy ne írjon ide, de végül pukkant az idegbeteg agya, behányt a púpfalra meg ide is.
Ezért a mondatodért ki lesz húzva a beled, és a kezedbe lesz adva a vége, az 100%.
:D
MÉSZ ÁM A PICSÁBA :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
akkor most még vagy 15x beírod ugyanezt a kurva unalmas loopot hogy többet nem írsz ide ugye?
böri
Te meg gyönyörűen asszisztálsz hozzá, mivel még mindig írogatsz ide. Saját logikád szerint is teljesen retardált vagy emiatt. :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
tereld jogi útra
pedofilsodiasodi
Ő legalább tud oda menni, NEM ÚGY MINT TE KI NEM LÁTOTT PINÁT ÉLETÉBEN CSAK HASADÉKOT :D :D :D :D :D
"Nem érdekel, együtt akarok lenni a Mercivel és van pénz!" 2021.12.22
Na figyelj nagyon erőssen, pedofil, és próbáld meg ezt az logikai rendszert feldolgozni!
Hetero = csak ellenkező neműekkel baszik (gy.k. férfi nővel, vagy nő férfival).
I. tegyük fel, hogy Merci nő
Mivel baszik nőkkel, ami tényszerűen igaz, hiszen Jutka, ebből következően nem csak ő nem hetero, hanem, mivel azonos neművel volt kapcsolatban, hiszen Jutka is nő, tehát Jutka nem lehet hetero.
II. tegyük fel, hogy Merci férfi
Mivel baszik férfiakkal, ami tényszerűen igaz, hiszen Terdik, ebből következően nem csak ő nem hetero, hanem, mivel azonos neművel volt kapcsolatban, hiszen Terdik is férfi, tehát Terdik nem lehet hetero.
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Hát ez nem tartott sokáig
Jan 06, 2022 23:53:19
Soha többet nem írok ide
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tavesz baktalo sodi mmoo
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
"Ezt is cáfolnyám! Nyem csak hasadékot de Tibi segglyukát is láttyam!"
1) a SoDI lebukik, hogy a férfiakra gerjed..
2) a SoDi megpróbál úgy tenni, mintha semmi nem történt volna..
3) a SoDi szerint a rajongói fórum hibás amiért félreértik a meleg gondolatait
* ásít *
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Azért járok ide, mert unatkozom, és mert aljasok vagytok, de mözben nagyrészt okos emberek is, és ez szórakoztató. :D
De ettől még dölögjetek mind, aljas gecik.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Még a saját autista logikája szerint sem igaz amit mond :)
100 feletti IQ, na persze meg a faszom ... :)
És ez a buzi állapot mióta tart nálad?
Na, mi is jól szórakoztunk, amikor kirúgattunk tavaly mindenhonnan :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Szóval te végig rólunk beszéltél amikor azt mondtad szeretsz okosabb emberek közt lenni, elpirulok Gyagyás ... :)
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Azért jársz ide, mert tudod, hogy itt mindenki fényévekkel értelmesebb nálad. Ez egy ilyen love-hate dolog.
Olyan akarsz lenni, mint a penge trolljaid, de világos számodra is, hogy sosem voltál és nem is leszel ilyen. Ezért elkezdesz mérgeskedni, a halálunkat kívánni, szakítasz velünk, aztán 5 perc múlva újra itt kelleted magad.
Szeretnéd, ha elismernénk, néha még valahogy azt is hiszed, hogy itt majd együttérzésre találsz, úgy beszélsz, mintha a haverjaid lennénk, pedig nagyon nem.
Olyan vagy te itt, mint amikor egy csúnyácska, buta nő irigyli a csinos, sikeres volt osztálytársnőjét.
Függsz a fórumtól, ez van, lásd be. Én amúgy megértelek, jó hely, tényleg kurvajófej emberek vannak itt. Csak te nem tartozol közéjük. Megértem, hogy csapkodod a segged a földhöz emiatt, dehát ez van.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
évi 5 kirúgásodon én is jót nevetek
pedofilsodiasodi
Egyik legjobb évad volt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Te szopni jársz ide. Ezt már ezerszer megbeszéltük.
meglett volna a lehetősége codewarsozni zseryvel, nem tette, mert tudja hogy a kudarc nem kifejezés arra amit átélne.
Neee ... Az Alföldi Robi is így illegeti magát ... Akkor most ő is ilyen ... ? Ő is ilyen buzi?
Soha nem gondoltam volna :(
"Ő ezt nem értené meg."
Mint ahogy anyádhoz se merted hazavinni, mert ő se értené.
Mint ahogy senki se értené a nyakatekert logikádat, hogy miért is nem vagy buzi ha egyszer egy született Tiborba vagy szerelmes te fasz.
Legalábbis biszex vagy, bármennyit is károgsz mindenféle faszságròl.
Újabb példája ez is annak, hogy te tényleg azt hiszed, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Olyan lájv kellene, amit nyomott a pedofil témában, amikor bebaszva elkezdte hívogatni a mellékretardokat.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nekem bizonyíték sem kellene, hát ordít róla, hogy homokos.
Ő nem az a szakállás macsó meleg aki elvegyül egy munkahelyi közegben. Ő az a selypegő köcsög buzi akiről mindenki megmondja, hogy egy "rossz ratyi".
Már azon modoros, kappan hangú, selypegő beszédén hallani. És akkor még ott van ahogy picsásan csapdos az izomsorvadásos csápjaival miközben összefont lábbakkal ücsörög a konyhaszéken.
Endre, kinek higgyek? Neked, aki folyamatosan és tendenciózusan hazudozol, vagy egy random fekete nickes trollnak, aki elég jól összeszedve leír egy hihető, de nem ellenőrizhető történetet?
Ezt mondom én is. Egyetlen egyszerű kérdést kéne feltenni mindegyiknek: Buzi-e az, aki szerelmes egy levágott faszú férfiba. Gyagyás, mit mondasz? :)
De gyorsan előkapta ezt a buzi propaganda videót, csak nem ilyeneket nézel mostanában Gyagyás?
Te sem vagy biztos a heteroszexualitásodban? Repedezik az autipajzs? :)
"Ööö.. Szejelmes fatyok Mejcibe.. Mek akajom paszni... Mejci féjfi.. Én hetyejó fatyok... NYEM ÉJTEM!!"
Most a Púpfalon hisztizik, hogy ő juszt sem buzi. :)
Amúgy Púpos, valaki ... bárki akinek előadtad az "elméletedet", hogy te miért nem vagy homokos, mondta azt, hogy igazad van?
Nem érzed úgy "kicsit", hogy te vagy rossz sávban és nem a többiek a hülyék, hogy rád dudálnak?
Hát persze, hogy nem :) Nem olyan Sodi a Sodi.
Én hetero vagyok, és mégis beleszerettem, tehát csak női agya lehet.
Ennyike
Hát Endre, neked piszony a kurva anyádat!
1. Elhangzik az igazság. (Máj Viktor kémfelvétele)
2. Tagadod az igazságot.
3. Elkezdesz totál másról hetyetyézni hogy tereld az igazságról a témát majd ha ismét előjön akkor pofátlanul tagadod és megint teljesen másról kezdesz el autista körmondatokban hadoválni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
Mindnek látta az agyukról készült MR vizsgálatot!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 23:53:23
x11)
Ez a gáz, hogy mindig ez a forgatókönyv mindig azonos.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
3) a cáfolatom részben újabb rágalmazra van felhasználva, részben pedig arra, hogy - a kontextusból kiemelve - embereket hangoljatok ellenem
.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
3) a cáfolatom részben újabb rágalmazra van felhasználva, részben pedig arra, hogy - a kontextusból kiemelve - embereket hangoljatok ellenem
.
Nem tudsz semmit sem cáfolni. Egyrészt túl ostoba vagy hozzá, nincsenek meg a retorikai/logikai eszközeid, másrészt tényeket kurvanehéz cáfolni. Még egy nálad sokkal értelmesebb embernek is.
A régnemlátott buzidémon
Jan 06, 2022 23:54:02
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Egy bizonyításnak szabadnak kell lennie.
Még a bíróságon is az.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
Szóval tibi sose volt tibi,és sose basztad meg?
Jan 06, 2022 23:54:02
Az ember a melócsából
Jan 06, 2022 23:54:10
Az állásinterjús poszt kamu. Elmondtam már a live-ban. Egy senior pozicióba jelentkezőt nem szivatnak technikai részletkérdésekkel sehol. Ilyen tömbös, meg memóriamutatós faszságok csak a juniorok szivatására vannak.
Nekünk erről mért nem szól senki? Nyeméjtyem :(
Jan 06, 2022 23:54:10
Hasztalan Fasztalan
Jan 06, 2022 23:54:12
"A HÁBORÚ: BÉKE
A SODI: HETERÓ
A MERCI: NŐ"
-J.K Rowling
-J.K Rowling
Jan 06, 2022 23:54:12
Hahó
(
x135)
Jan 06, 2022 23:54:16
x135)
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
Te nem bizonyítasz, te hazudozol.
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:54:32
x29)
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
HAHÓ! Te nem cáfoltál semmit, te csak tagadod.
Tudod, a tagadás lófaszt sem ér a bíróságon fifi, ott cáfolni kell.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 23:54:42
x7)
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
De te nem cáfoltál semmit XDD Hát pont ez a lényeg, nem fogod fel? Nincs a világon az a szóvirág, amitől bárki is elhinné neked, hogy heteroszexuális vagy, mert 2 évtizede szolgáltatod folyamatosan a bizonyítékokat az ellenkezőjére. Legutóbb például azt, hogy SZERELMES VAGY EGY FÉRFIBA
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 06, 2022 23:55:06
x11)
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Huhú, egész délután ült a pókujjain, próbálta kibírni, hogy ne írjon ide, de végül pukkant az idegbeteg agya, behányt a púpfalra meg ide is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2022 23:55:17
x37)
Lófaszt. Szálláson a Jutkában simán benne van még 3-4 év. Addig nem várok.
Ezért a mondatodért ki lesz húzva a beled, és a kezedbe lesz adva a vége, az 100%.
sodika
Jan 06, 2022 23:55:20
"A HÁBORÚ: BÉKE
-J.K Rowling
-J.K Rowling
Jan 06, 2022 23:55:20
Örülhettek
(
x1)
Jan 06, 2022 23:55:33
x1)
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
akkor most még vagy 15x beírod ugyanezt a kurva unalmas loopot hogy többet nem írsz ide ugye?
Németország
Jan 06, 2022 23:55:54
Sodi szerelmes vagy egy ferfiba, hogy lennel hetero?
Jan 06, 2022 23:55:54
Ásó27
(
x68)
Jan 06, 2022 23:55:57
x68)
Te meg gyönyörűen asszisztálsz hozzá, mivel még mindig írogatsz ide. Saját logikád szerint is teljesen retardált vagy emiatt. :DDD
Al Bundy sorozatgyilkos
Jan 06, 2022 23:56:11
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Ha egyszer elkaplak akkor neked annyi. Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Jan 06, 2022 23:56:11
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 06, 2022 23:56:25
x2)
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
anyátok, azt
Még a bíróságon is az.
tereld jogi útra
Nemfatyle
(
x7)
Jan 06, 2022 23:56:55
x7)
Sneci, ha a 15 évvel ezelőtti énedtől megkérdezte volna valaki, hogy egy született férfiból lehet-e nőt csinálni a fasza levágásával, te mit válaszoltál volna?
Labanc púpfelhő
Jan 06, 2022 23:56:56
Ő legalább tud oda menni, NEM ÚGY MINT TE KI NEM LÁTOTT PINÁT ÉLETÉBEN CSAK HASADÉKOT :D :D :D :D :D
Jan 06, 2022 23:56:56
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 06, 2022 23:56:57
x1)
Egyébként, szemét köcsögök, ma este lett előttem teljesen világos, hogy mit is csináltok ti itt a Mercivel kapcsolatban. Próbáltok engem a legkülönböző módon provokálni, hogy az aljas módon provokáló kontextusból kiemelve lehessen neki mutogatni a hergelésetek nyomán született, esetlegesen kevésbé udvarias és visszafogott hozzászólásokat.
Ennek kiváló példája például az, amikor oldalakon és órákon keresztül vagyok folyamatosan a legkülönfélébb módokon buzizva, majd amikor élő példákkal cáfolom, hogy Mercinek bármikor is melegekkel lett volna kapcsolata, miközben az a tény, hogy hetero férfiakkal (és mellette nőkkel) volt együtt, akkor ez az ÖNVÉDELMI RAKCIÓM A RÁGALMAKRA, MISZERINT NE LENNÉK 100%-IG HETEROSZEXUÁLIS EMBER felé már úgy van tálalva, mintha holmi ribancnek próbáltam volna őt valah is beállítani.
Miközben 40 évesen kurvára normális, hogy az ember még 20 évesnek szeretné érezni magát, és úgy is próbál viselkedni.
Ennek kiváló példája például az, amikor oldalakon és órákon keresztül vagyok folyamatosan a legkülönfélébb módokon buzizva, majd amikor élő példákkal cáfolom, hogy Mercinek bármikor is melegekkel lett volna kapcsolata, miközben az a tény, hogy hetero férfiakkal (és mellette nőkkel) volt együtt, akkor ez az ÖNVÉDELMI RAKCIÓM A RÁGALMAKRA, MISZERINT NE LENNÉK 100%-IG HETEROSZEXUÁLIS EMBER felé már úgy van tálalva, mintha holmi ribancnek próbáltam volna őt valah is beállítani.
Miközben 40 évesen kurvára normális, hogy az ember még 20 évesnek szeretné érezni magát, és úgy is próbál viselkedni.
Na figyelj nagyon erőssen, pedofil, és próbáld meg ezt az logikai rendszert feldolgozni!
Mivel baszik nőkkel, ami tényszerűen igaz, hiszen Jutka, ebből következően nem csak ő nem hetero, hanem, mivel azonos neművel volt kapcsolatban, hiszen Jutka is nő, tehát Jutka nem lehet hetero.
Mivel baszik férfiakkal, ami tényszerűen igaz, hiszen Terdik, ebből következően nem csak ő nem hetero, hanem, mivel azonos neművel volt kapcsolatban, hiszen Terdik is férfi, tehát Terdik nem lehet hetero.
Zsénó
(
x22)
Jan 06, 2022 23:57:16
x22)
Hát ez nem tartott sokáig
Jan 06, 2022 23:53:19
Soha többet nem írok ide
Klohek
(
x12)
Jan 06, 2022 23:57:52
x12)
Soha többet nem írok ide
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.
Tavesz baktalo sodi mmoo
Andi
(
x13)
Jan 06, 2022 23:57:57
x13)
Merci jól látja a dolgokat. Már régen is sok vitátokat zárt le, és érvelt úgy, hogy a fórumon is megmondták, Ember!.
Ide jár bizonyítékokért az aljasságaidra.
Hahó
(
x135)
Jan 06, 2022 23:58:04
x135)
Sneci csinálj egy interjút hermánnal a beleszerettem a kibaszott mercibe sztoridról. Előtte elküldjük neki a videós linkeket.
Kérdezd meg a télapót, hogy szerinte buzi vagy-e!
Aztán meglátod mi egy hazafi véleménye rólad.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2022 23:58:16
x38)
Sneci, ezerszer le lett vezetve, hogy miért vagy buzi. Ezeket a vádakat egyszer sem cáfoltad, csak (hazudva) tagadod őket.
Aaron Cute-ot is tagadod
Masztipartis kommentet is tagadtad
Szerelmedet egy férfiba is tagadod
Pedig ezekre KONKRÉT bizonyíték van!
Hát Hahó, bazdmeg!
A bíróságon nem szabad hazudni!
Tessék szépen felvállalni magadat, TE ROSSZ RATYI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aaron Cute-ot is tagadod
Masztipartis kommentet is tagadtad
Szerelmedet egy férfiba is tagadod
Pedig ezekre KONKRÉT bizonyíték van!
Hát Hahó, bazdmeg!
A bíróságon nem szabad hazudni!
Tessék szépen felvállalni magadat, TE ROSSZ RATYI!
D_Dezső
(
x29)
Jan 06, 2022 23:58:31
x29)
"Ezt is cáfolnyám! Nyem csak hasadékot de Tibi segglyukát is láttyam!"
Ásó27
(
x68)
Jan 06, 2022 23:58:38
x68)
Sodi logika:
1. köcsög fórum kiforgatja a szavaimat ha ezt csinálom
2. továbbra is ugyan azt csinálom
Hmmmmmm
Mifaaaaaaaaaaaan
1. köcsög fórum kiforgatja a szavaimat ha ezt csinálom
2. továbbra is ugyan azt csinálom
Hmmmmmm
BodiTesok
(
x1)
Jan 06, 2022 23:59:08
x1)
1) a SoDI lebukik, hogy a férfiakra gerjed..
2) a SoDi megpróbál úgy tenni, mintha semmi nem történt volna..
3) a SoDi szerint a rajongói fórum hibás amiért félreértik a meleg gondolatait
* ásít *
Sörike
(
x3)
Jan 06, 2022 23:59:28
x3)
Szerintem a púpos a macskaólban kiakadt állkapoccsal, habzó szájjal ordít, hogy a "gonosz tjollok máj megint csak hejgelni tudnak a sok kijagadásukkal. Pedig én semmilyen Tibehez nyem cicabújtam, Merci meg egy okos, szjép nő mejt a személyijében az van íjva, hogy neme:nő "
Gecis hányós lavór
sodika
Jan 06, 2022 23:59:30
Merci jól látja a dolgokat. Már régen is sok vitátokat zárt le, és érvelt úgy, hogy a fórumon is megmondták, Ember!.
Azért járok ide, mert unatkozom, és mert aljasok vagytok, de mözben nagyrészt okos emberek is, és ez szórakoztató. :D
Jan 06, 2022 23:59:30
Nemzet labanca
Jan 06, 2022 23:59:50
Egy csomó domina vagy a rosszlányokon azt mondtad arra áll fel ha csicskittanak amivel semmi gond nincs engem is izgatnak a dominák. Menj fel a rosszlányokra és rendelj egy kurvát bizonyítsd be,hogy megbasztad mondjuk mond meg,hogy melyik volt,felhívjuk megkérdezzük és nem basztatunk többet ha nem deklaráljuk,hogy biszex vagy. Amíg valami hasonlót nem produkálsz addig mindenki teljes joggal bizonyitékokkal alátámasztva fogja rólad azt gondolni,hogy homoszexuális vagy.
Jan 06, 2022 23:59:50
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:00:04
x29)
Még a saját autista logikája szerint sem igaz amit mond :)
100 feletti IQ, na persze meg a faszom ... :)
A régnemlátott buzidémon
Jan 07, 2022 00:00:47
És ez a buzi állapot mióta tart nálad?
Jan 07, 2022 00:00:47
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:00:48
x7)
"Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi."
Erre emlékszel? Ezután derült ki, hogy mégis meg akarod baszni, tehát a saját logikád szerint ratyi vagy.
És akkor a trollokra haragszol, amiért nem hiszik el asuperstraight mostmár csak simán hetero mesédet? :D Te rossz ratyi
Erre emlékszel? Ezután derült ki, hogy mégis meg akarod baszni, tehát a saját logikád szerint ratyi vagy.
És akkor a trollokra haragszol, amiért nem hiszik el a
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:00:50
x68)
Na, mi is jól szórakoztunk, amikor kirúgattunk tavaly mindenhonnan :DDDD
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:01:32
x29)
Szóval te végig rólunk beszéltél amikor azt mondtad szeretsz okosabb emberek közt lenni, elpirulok Gyagyás ... :)
Szteppen
(
x3)
Jan 07, 2022 00:02:55
x3)
Valaki látja melyik szám van a narancs körben?
Barátnőm nem ismeri Púpost és látja a négyest.
Ez ety fosh!
Barátnőm nem ismeri Púpost és látja a négyest.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2022 00:04:11
x38)
Sneci! Tudod mit, én most nem forgatom ki a szavaidat.
- Te írtad a masztipartis kommentet (be is vallottad 10+ év után)
- Aaron Cute-os és más melegpornós könyvjelzőid voltak
- Twink videókat nézel azóta is
- A nők, akik eddig tetszettek "fiús" arcúak voltak
- Te magad mondtad, hogy "belezúgtál a mercibe"
- Te magad mondtad, hogy "hozzá akarsz cicabújni"
- Te magad hívtad "cicám"-nak
- Meg akartad baszni a mercit (aki egy FÉRFI!, férfi hanggal, átoperált fasszal), viagrát is vettél.
- Oral Jellyt használtál
Ez mind-mind BIZONYÍTÉK arra, hogy MELEG vagy és NEM ÁLL FEL A FASZOD. Nincs rajta mit ragozni.
Ha akarod CÁFOLD ezeket a dolgokat, de ne hazugsággal tagadd le.
IMPOTENS BUZI VAGY! VÁLLALD FEL!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- Te írtad a masztipartis kommentet (be is vallottad 10+ év után)
- Aaron Cute-os és más melegpornós könyvjelzőid voltak
- Twink videókat nézel azóta is
- A nők, akik eddig tetszettek "fiús" arcúak voltak
- Te magad mondtad, hogy "belezúgtál a mercibe"
- Te magad mondtad, hogy "hozzá akarsz cicabújni"
- Te magad hívtad "cicám"-nak
- Meg akartad baszni a mercit (aki egy FÉRFI!, férfi hanggal, átoperált fasszal), viagrát is vettél.
- Oral Jellyt használtál
Ez mind-mind BIZONYÍTÉK arra, hogy MELEG vagy és NEM ÁLL FEL A FASZOD. Nincs rajta mit ragozni.
Ha akarod CÁFOLD ezeket a dolgokat, de ne hazugsággal tagadd le.
IMPOTENS BUZI VAGY! VÁLLALD FEL!
nszksz
Jan 07, 2022 00:04:31
Jan 07, 2022 00:04:31
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 07, 2022 00:05:20
x11)
Azért jársz ide, mert tudod, hogy itt mindenki fényévekkel értelmesebb nálad. Ez egy ilyen love-hate dolog.
Olyan akarsz lenni, mint a penge trolljaid, de világos számodra is, hogy sosem voltál és nem is leszel ilyen. Ezért elkezdesz mérgeskedni, a halálunkat kívánni, szakítasz velünk, aztán 5 perc múlva újra itt kelleted magad.
Szeretnéd, ha elismernénk, néha még valahogy azt is hiszed, hogy itt majd együttérzésre találsz, úgy beszélsz, mintha a haverjaid lennénk, pedig nagyon nem.
Olyan vagy te itt, mint amikor egy csúnyácska, buta nő irigyli a csinos, sikeres volt osztálytársnőjét.
Függsz a fórumtól, ez van, lásd be. Én amúgy megértelek, jó hely, tényleg kurvajófej emberek vannak itt. Csak te nem tartozol közéjük. Megértem, hogy csapkodod a segged a földhöz emiatt, dehát ez van.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:05:33
x47)
De kibaszott átlátszó vagy, te impotens. Ez azért van, mert nagyon buta vagy. Az egész kirohanós műhiszti azért kellett, hogy kimásolhasd Mercinek a facere, aztán utána ugyanúgy folytatod az okos faszunk szopkodását. Azt nem számítod bele (mert buta vagy), hogy Merci nem csak tőled, de az lmbtq aztiloopodtól okádik. Ezzel nem fogod visszaédesgetni magadhoz, te ostoba farok.
Andi
(
x13)
Jan 07, 2022 00:05:35
x13)
De tényleg, az mekkora ellentmondás, hogy a legretardáltabb trashnek vannak a legszínvonalasabb trolljai.
Sodipatkány
(
x1)
Jan 07, 2022 00:06:13
x1)
Műveltek is vagyunk, te viszont egy első generációs suttyó proli vagy De ettől még dölögjetek mind, aljas gecik.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 07, 2022 00:07:00
x2)
évi 5 kirúgásodon én is jót nevetek
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:07:46
x68)
Amikor nem vallod be szó szerint, hogy buzi vagy, valahogy mégis rájönnek az aljas geci trollok
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2022 00:08:24
x38)
- Minden (jó, majdnem minden) melódból kirúgnak pár hónap után.
- Az interjúkon leszerepelsz.
- A code review is egy katasztrófa volt.
- 40 évesen junior pénzekért kódolsz valami himi-humi cégnél.
- Bevallottan nem értesz azokhoz a dolgokhoz, amiket használsz (IDE, stb.)
- A kódod egy katasztrófa (lukas lica, ékezetes változók, stb.)
- A CV-d csak "nyelvtanilag igaz"
Ez mind-mind arra bizonyíték, hogy KÓKLER vagy! Egy hozzá nem értő szar, aki csak azért kap állást, mert a Fordos nénivel bemagolta, hogy mit kell egy interjún mondani. KÓKLER SZAR VAGY, cáfold! 40 éves junior szar vagy, cáfold!
Ez mind-mind arra bizonyíték, hogy KÓKLER vagy! Egy hozzá nem értő szar, aki csak azért kap állást, mert a Fordos nénivel bemagolta, hogy mit kell egy interjún mondani. KÓKLER SZAR VAGY, cáfold! 40 éves junior szar vagy, cáfold!
Fizetek mindent
(
x1)
Jan 07, 2022 00:09:05
x1)
Gyagyás geci, van egy fogadásom.
Ha egy hónapon belül felszedsz egy nőt, azaz minimum 2 randi és csókig eljutsz és ezt köszfetíted is, akkor elhiszem, hogy nem vagy csőbuzi, hanem csak mondjuk biszex.
Ja, és a gádzsi profilját beposztolod ide, hogy validáljuk, hogy nem fizettél érte.
(a kúrást azért nem szabom kritériumnak, mert tudjuk, hogy impotens vagy, ezért nem lenne fair)
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Ha egy hónapon belül felszedsz egy nőt, azaz minimum 2 randi és csókig eljutsz és ezt köszfetíted is, akkor elhiszem, hogy nem vagy csőbuzi, hanem csak mondjuk biszex.
Ja, és a gádzsi profilját beposztolod ide, hogy validáljuk, hogy nem fizettél érte.
(a kúrást azért nem szabom kritériumnak, mert tudjuk, hogy impotens vagy, ezért nem lenne fair)
Andi
(
x13)
Jan 07, 2022 00:09:39
x13)
Amikor nem vallod be szó szerint, hogy buzi vagy, valahogy mégis rájönnek az aljas geci trollok
Egyik legjobb évad volt.
Sörike
(
x3)
Jan 07, 2022 00:10:40
x3)
Gyagyás hiába próbálod tagadni, hogy meleg vagy, van 1000+1 bizonyíték arra, hogy melegebb vagy mint a vaskályha. Csinálj szépen egy coming out flokkot és akkor minden rendben lesz
Gecis hányós lavór
Hahó
(
x135)
Jan 07, 2022 00:10:55
x135)
Te szopni jársz ide. Ezt már ezerszer megbeszéltük.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 07, 2022 00:11:23
x6)
- Minden (jó, majdnem minden) melódból kirúgnak pár hónap után.
meglett volna a lehetősége codewarsozni zseryvel, nem tette, mert tudja hogy a kudarc nem kifejezés arra amit átélne.
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:11:29
x29)
Neee ... Az Alföldi Robi is így illegeti magát ... Akkor most ő is ilyen ... ? Ő is ilyen buzi?
Soha nem gondoltam volna :(
Ondófoltos linzi lakás
Jan 07, 2022 00:15:09
Asodinak annyira beszűkült az elméje, hogy a saját szerencsétlenségeiért, saját valódi identitásáért és vágyaiért nem bírja vállalni a felelősséget mert abba belerokkanna a pszichéje, bár nagyon úgy tűnik most is a határon van.
Mindig más a hibás, a szemét geci. Kezd számomra kirajzolódni, hogy ez fórum is az autipajzs szerves része. Nagyon jó muníció neki a melócsákban, hogy cyberbullying és ezért van alig teljesítmény és produktivitás. Meg hát ugye amit pár tucat "gyűlölködő" ír az nem lehet igaz semmiképpen, hiszen bizonyára elfogultak.
Mindig más a hibás, a szemét geci. Kezd számomra kirajzolódni, hogy ez fórum is az autipajzs szerves része. Nagyon jó muníció neki a melócsákban, hogy cyberbullying és ezért van alig teljesítmény és produktivitás. Meg hát ugye amit pár tucat "gyűlölködő" ír az nem lehet igaz semmiképpen, hiszen bizonyára elfogultak.
Jan 07, 2022 00:15:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2022 00:17:01
x38)
Egy jó munkaerőt SOHA nem rúgnának ki azért, mert vannak trolljai. Ilyen nagyon egyszerű ez.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:20:08
x47)
Hamarosan az Autiverzumban:
- kamu az állásinterjús sztori, mert 2 éve nem voltam interjún!
- sosem voltam szerelmes Mercibe, mert nem is ismerek ilyen nevű férfit, aki elcsábított az ösztrogénkenőcsével!
- sosem létesítettem szexuális kapcsolatot Merci nevű egyénnel, mert házasság előtt nem szexelek!
- sosem irattam fel magamnak potencianövelőt, csak a haveromnak!
- sosem adtam kölcsön pénzt Kovács Márknak, mert a pénz egy nem létező óriásteknős!
- nem tudom milyen íze van Merci nemi szervének, mert éppen a szemüvegemet törölgettem!
- kamu az állásinterjús sztori, mert 2 éve nem voltam interjún!
- sosem voltam szerelmes Mercibe, mert nem is ismerek ilyen nevű férfit, aki elcsábított az ösztrogénkenőcsével!
- sosem létesítettem szexuális kapcsolatot Merci nevű egyénnel, mert házasság előtt nem szexelek!
- sosem irattam fel magamnak potencianövelőt, csak a haveromnak!
- sosem adtam kölcsön pénzt Kovács Márknak, mert a pénz egy nem létező óriásteknős!
- nem tudom milyen íze van Merci nemi szervének, mert éppen a szemüvegemet törölgettem!
nonszensz
Jan 07, 2022 00:20:31
Sneci csinálj egy interjút hermánnal a beleszerettem a kibaszott mercibe sztoridról. Előtte elküldjük neki a videós linkeket.
"Ő ezt nem értené meg."
Mint ahogy anyádhoz se merted hazavinni, mert ő se értené.
Mint ahogy senki se értené a nyakatekert logikádat, hogy miért is nem vagy buzi ha egyszer egy született Tiborba vagy szerelmes te fasz.
Legalábbis biszex vagy, bármennyit is károgsz mindenféle faszságròl.
Újabb példája ez is annak, hogy te tényleg azt hiszed, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Jan 07, 2022 00:20:31
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:22:03
x68)
Egy kis tranyónyalás és lmbtq propaganda után szoktál kurucinfózni???
Mifaaaaaaaaaaaan
Labanc púpfelhő
Jan 07, 2022 00:22:43
Sodika, szerintem meg te dögölj meg te kétszínű fasz! Igen, kétségbe van vonva. Köszi. Idióta.
Jan 07, 2022 00:22:43
Andi
(
x13)
Jan 07, 2022 00:22:56
x13)
Olyan lájv kellene, amit nyomott a pedofil témában, amikor bebaszva elkezdte hívogatni a mellékretardokat.
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:22:59
x29)
Gyagyás hiába próbálod tagadni, hogy meleg vagy, van 1000+1 bizonyíték arra, hogy melegebb vagy mint a vaskályha.
Nekem bizonyíték sem kellene, hát ordít róla, hogy homokos.
Ő nem az a szakállás macsó meleg aki elvegyül egy munkahelyi közegben. Ő az a selypegő köcsög buzi akiről mindenki megmondja, hogy egy "rossz ratyi".
Már azon modoros, kappan hangú, selypegő beszédén hallani. És akkor még ott van ahogy picsásan csapdos az izomsorvadásos csápjaival miközben összefont lábbakkal ücsörög a konyhaszéken.
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:24:09
x68)
Nem értem, Mercinek volt MRI vizsgálata?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 07, 2022 00:25:02
x37)
Az állásinterjús poszt kamu. Elmondtam már a live-ban. Egy senior pozicióba jelentkezőt nem szivatnak technikai részletkérdésekkel sehol. Ilyen tömbös, meg memóriamutatós faszságok csak a juniorok szivatására vannak.
Endre, kinek higgyek? Neked, aki folyamatosan és tendenciózusan hazudozol, vagy egy random fekete nickes trollnak, aki elég jól összeszedve leír egy hihető, de nem ellenőrizhető történetet?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:25:23
x47)
Jól van, tudjuk, hogy pánszexuális vagy, ne vergődj már. Neked nem a test a fontos, hanem a lélek. Hiszen egy férfitestet ölelsz és nyalsz. De szereted, ez a lényeg! Love is Love!
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:26:04
x7)
Ezt mondom én is. Egyetlen egyszerű kérdést kéne feltenni mindegyiknek: Buzi-e az, aki szerelmes egy levágott faszú férfiba. Gyagyás, mit mondasz? :)
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:28:10
x29)
Sodika, szerintem meg te dögölj meg te kétszínű fasz! Igen, kétségbe van vonva. Köszi. Idióta.
De gyorsan előkapta ezt a buzi propaganda videót, csak nem ilyeneket nézel mostanában Gyagyás?
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:29:32
x68)
Mutass már fel egy barátnőt (eredeti pinával) Endre, és majd elhiszem, hogy nem vagy buzi :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 07, 2022 00:30:58
x11)
"Ööö.. Szejelmes fatyok Mejcibe.. Mek akajom paszni... Mejci féjfi.. Én hetyejó fatyok... NYEM ÉJTEM!!"
szargetosz
Jan 07, 2022 00:31:09
Sittes Sanyinak is női agya volt, szóval női fasszal basztak seggbe!
Jan 07, 2022 00:31:09
Labanc púpfelhő
Jan 07, 2022 00:31:51
Gyagya, ideges vagy?

Jan 07, 2022 00:31:51
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:33:34
x68)
Nagyon ideges a kis buzi.
Most rakjál be egy videót arról, hogy akinek nem áll fel a fasza, az nem impotens :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Most rakjál be egy videót arról, hogy akinek nem áll fel a fasza, az nem impotens :DDDD
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:33:47
x7)
Gyagyás buzi, mit nem értesz azon, hogy amikor Kaffka Tibor megszületett, akkor egy FASZ VOLT A LÁBAI KÖZÖTT. Senkit nem érdekelnek az ostoba videóid, aki fasszal születik, az férfi, akkor is, ha levágják neki.
Hogyan fér bele ez az lmbtq agymenés a te hazafias keresztény konzervatív értékrendedbe? *pr*
Hogyan fér bele ez az lmbtq agymenés a te hazafias keresztény konzervatív értékrendedbe? *pr*
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:34:40
x29)
Mutass már fel egy barátnőt (eredeti pinával) Endre, és majd elhiszem, hogy nem vagy buzi :DDD
Most a Púpfalon hisztizik, hogy ő juszt sem buzi. :)
Amúgy Púpos, valaki ... bárki akinek előadtad az "elméletedet", hogy te miért nem vagy homokos, mondta azt, hogy igazad van?
Nem érzed úgy "kicsit", hogy te vagy rossz sávban és nem a többiek a hülyék, hogy rád dudálnak?
Hát persze, hogy nem :) Nem olyan Sodi a Sodi.
Andi
(
x13)
Jan 07, 2022 00:35:05
x13)
Elképzelem azoknak a nemtroll követőinek az arcát, akik valamilyen perverz ok miatt még nem iratkoztak le róla, és ez a sok faszság megjelenik a hírfolyamban.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:36:46
x7)
Remélem, hogy az agyhalottak, akik előzetes tájékozódás nélkül fizettek tagságot a pedofilnak Youtube-on, most kurvára elszégyellték magukat ezt a púpfal őrjöngést látva
Hahó
(
x135)
Jan 07, 2022 00:38:47
x135)
Lmbtq propagandát nyom a púpfalon. Ez kurva jó.:)))
De amúgy az tibi agya? Vagy mit akar más agyával bizonygatni. Tibiről azt lehet tudni biztosan, hogy fasszal született.
De amúgy az tibi agya? Vagy mit akar más agyával bizonygatni. Tibiről azt lehet tudni biztosan, hogy fasszal született.
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:38:56
x7)
Női agy meg férfi agy bazdmeg...
- A nők pinával születnek
- A férfiak fasszal születnek
Tibor férfi, te meg buzi vagy, ennyike
- A nők pinával születnek
- A férfiak fasszal születnek
Tibor férfi, te meg buzi vagy, ennyike
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:39:27
x68)
Endre csak egyre válaszolj:
A tranyó faszpinájából geci jön?????
Mifaaaaaaaaaaaan
A tranyó faszpinájából geci jön?????
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:39:39
x29)
Ok Gyagyás, belinkelted 10-szer a videót, de még mindig nem láttunk egy bizonyító erejű felvételt Tibinek az agyáról!
Ok elhiszem, hogy vannak férfiak akiknek "női agya" van. Elhiszem. De azt nem tudjuk, hogy Tibinek is női agya van.
És ezt te sem tudod, mert te nem egy agyba lettél szerelmes, hanem a kőműves testre varrt műcsöcsökbe, meg a lágy bariton hangba.
Ok elhiszem, hogy vannak férfiak akiknek "női agya" van. Elhiszem. De azt nem tudjuk, hogy Tibinek is női agya van.
És ezt te sem tudod, mert te nem egy agyba lettél szerelmes, hanem a kőműves testre varrt műcsöcsökbe, meg a lágy bariton hangba.
Klohek
(
x12)
Jan 07, 2022 00:39:40
x12)
Gyagyás te mindet cselt bevetsz, hogy a pupfalon üzenhess tibinek?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
tyodika
Jan 07, 2022 00:41:06
Ok Gyagyás, belinkelted 10-szer a videót, de még mindig nem láttunk egy bizonyító erejű felvételt Tibinek az agyáról!
Én hetero vagyok, és mégis beleszerettem, tehát csak női agya lehet.
Ennyike
Jan 07, 2022 00:41:06
nszksz
Jan 07, 2022 00:41:27
Sodi!
Merci agyat megvizsgaltak ezzel a kepalkoto eljarassal?
Koszi!
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Merci agyat megvizsgaltak ezzel a kepalkoto eljarassal?
Koszi!
Jan 07, 2022 00:41:27
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:41:53
x47)
Csávóból kettő perc alatt lett habzó szájú lmbtq propagandista. A barbienáciból, a műanyagfasisztából. Imádom, amikor a szélsőséges kirekesztő buzik az életük adott pontján torokra veszik a saját faszukat. Meg másét.
Andi
(
x13)
Jan 07, 2022 00:43:32
x13)
Ha jól értem, megkérte az egyismerősös, Endrusozó Kis Andrást, hogy keveredjenek komoly vitába, ahol ő majd hősiesen bevédi a szerelmét. Ej, Bajszi. Pedig már kezdtelek újra megkedvelni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2022 00:43:39
x21)
Endre, őszinte leszek veled
Egyetemista vagyok, viszont a szakom mellett (osztatlan tanárképzés) nem tudok normálisan diákmunkát vállalni, mert hétfőtől péntek délutánig bent vagyok az egyetemenmelegedni mint te anno tanulni. A hétköznapjaim úgy telnek, hogy reggel 8 - este 6 vagy délután négyig bent hetyetye, utána meg kollégiumban tanulás, pénteken meg megyek haza, vasárnap meg jövök, mert hétfőn kezdődik minden előről.
A probléma ott van, hogy van egy 6 éves laptopom, ami lassan kezdi bemondani az unalmast, viszont én szeretném lecserélni, mert konkrétan már a Windows 11-et sem tudom rá felpakolni, hála a Microfosnak.
Mivel szarásig vagy pénzzel meg 1 millió fütyit keresel havonta, ezért gondoltam, hogyha Mercikére elbasztál 600 ezer forintot és nem kaptál semmit, rám mennyit tudnál költeni? Mercikével ellentétben nekem tényleg hasznos dologra kéne a pénz, szeretnék venni egy ultrabookot, legalább megint 5-6 évre.
Itt az idő hogy bizonyíts Endrus, megadom a protonos emailem, hogy privát legyen a dolog:
magyarcivil99@protonmail
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egyetemista vagyok, viszont a szakom mellett (osztatlan tanárképzés) nem tudok normálisan diákmunkát vállalni, mert hétfőtől péntek délutánig bent vagyok az egyetemen
A probléma ott van, hogy van egy 6 éves laptopom, ami lassan kezdi bemondani az unalmast, viszont én szeretném lecserélni, mert konkrétan már a Windows 11-et sem tudom rá felpakolni, hála a Microfosnak.
Mivel szarásig vagy pénzzel meg 1 millió fütyit keresel havonta, ezért gondoltam, hogyha Mercikére elbasztál 600 ezer forintot és nem kaptál semmit, rám mennyit tudnál költeni? Mercikével ellentétben nekem tényleg hasznos dologra kéne a pénz, szeretnék venni egy ultrabookot, legalább megint 5-6 évre.
Itt az idő hogy bizonyíts Endrus, megadom a protonos emailem, hogy privát legyen a dolog:
magyarcivil99@protonmail
Bejlin
(
x8)
Jan 07, 2022 00:45:20
x8)
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
1) elhangzik egy faszság
2) cáfolom a faszságot
Hát Endre, neked piszony a kurva anyádat!
1. Elhangzik az igazság. (Máj Viktor kémfelvétele)
2. Tagadod az igazságot.
3. Elkezdesz totál másról hetyetyézni hogy tereld az igazságról a témát majd ha ismét előjön akkor pofátlanul tagadod és megint teljesen másról kezdesz el autista körmondatokban hadoválni.
Hahó
(
x135)
Jan 07, 2022 00:47:21
x135)
Egy idegen ember agyárol készült képpel akarja bebizonyítani, hogy kaffka tibor egy nő.
Ez full hülye bazmeg.
Ez full hülye bazmeg.
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:47:22
x29)
Micsoda roham tempóban változnak itt a szexuális preferenciák :) Két hete még SuperStraight büszkeség volt, ma meg már "csak Hetero"?
Mi lesz itt még 2 hét múlva?
"csak piszonyos fonatkozásban érdekelnek a fütyik, szóval nem fatyok buzi"
Mi lesz itt még 2 hét múlva?
"csak piszonyos fonatkozásban érdekelnek a fütyik, szóval nem fatyok buzi"
tyodika
Jan 07, 2022 00:47:47
Egyébként meg ti basszátok meg, a faszom tele van a kibaszott provokálással, MOST LETT ELEGEM! Majd ha ti sem tudjátok eldönteni hogy Merci vagy Merci, akkor cáfoljátok meg!!
Pinája van és pont. Anyátok.
Ne kelljen már evidenciákat magyarázni.
Na harcolás buzidémonnal csá
Pinája van és pont. Anyátok.
Ne kelljen már evidenciákat magyarázni.
Na harcolás buzidémonnal csá
Jan 07, 2022 00:47:47
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:47:58
x7)
Endre, amíg Viktor live-jában be nem vallottad, hogy szerelmes vagy Tiborba, addig azt próbáltad bemesélni, hogy te superstraight vagy, vagyis transzneműekkel nem kezdesz. Ezek után ki hinne el neked bármit?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:50:05
x47)
Ez a barom azt hiszi, hogy Mercinek 20 éve volt a műtétje :DDD A 2007-es mokkában még érintetlen volt a családi ezüst te balfasz. Fogalmad sincs mikor kerültek a golyszik a megsemmisítőbe!
Hahó
(
x135)
Jan 07, 2022 00:50:40
x135)
Sneci gagyi lmbtq videókkal nem fogod nekünk bebizonyítani, hogy kaffka tibor egy nő.
Állj már le ezzel te idióta.
Állj már le ezzel te idióta.
Sodi az idealom
Jan 07, 2022 00:51:03
rossz ratyi De ettől még dölögjetek mind, aljas gecik.
Jan 07, 2022 00:51:03
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 07, 2022 00:52:15
x37)
Napok óta sírva röhögök azon, hogy Tibor volt sorkatona.
A polgári szolgálatra is alkalmatlan, E-kategóriás Endre konkrétan Tibcédesz őrvezetőnek akar aládurrantani a 23-as tarackkal. Ennél kitalálni sem lehetne szürreálisabbat.
Hallod, Endre? A női agyú Tibort SIMÁN alkalmasnak minősítették abban a korban, amikor kb a búzaság volt az egyetlen, amivel nem kripliként meg lehetett úszni a sorkatonaságot.
Tehát akkoriban Tibike még nem hogy transzi nem volt, de buzzancs sem. Telivér, heteró férfi volt, aki úgy bújta a pinát, mint ministráns az olvasókönyvet. Te pedig az ő picsáját akarnád kikormolni. Mert CSŐ BUZI VAGY.
A polgári szolgálatra is alkalmatlan, E-kategóriás Endre konkrétan Tibcédesz őrvezetőnek akar aládurrantani a 23-as tarackkal. Ennél kitalálni sem lehetne szürreálisabbat.
Hallod, Endre? A női agyú Tibort SIMÁN alkalmasnak minősítették abban a korban, amikor kb a búzaság volt az egyetlen, amivel nem kripliként meg lehetett úszni a sorkatonaságot.
Tehát akkoriban Tibike még nem hogy transzi nem volt, de buzzancs sem. Telivér, heteró férfi volt, aki úgy bújta a pinát, mint ministráns az olvasókönyvet. Te pedig az ő picsáját akarnád kikormolni. Mert CSŐ BUZI VAGY.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:54:09
x47)
Van a képalkotásnál egy sokkal érdekesebb műfaj! Képalkotás hanggal! Ez még objektívebben adja vissza a cáfolhatatlan valóságot! Mondok példákat:
- beleestem a kibaszott Mercibe és most nem tudom mi a faszt csináljak
- meg akarom baszni, de nem ma. Vettem viagrát, csak otthon hagytam, faszom!
- beleestem a kibaszott Mercibe és most nem tudom mi a faszt csináljak
- meg akarom baszni, de nem ma. Vettem viagrát, csak otthon hagytam, faszom!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 07, 2022 00:54:29
x38)
Sneci, Merci agya még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nézel tinifiúkat a neten? Miért nézed Aaron Cute-ot? A Twinkboyos videókat? MIÉRT? Ők is nők?
Szteppen
(
x3)
Jan 07, 2022 00:54:59
x3)
Egy megoldás van Endre.
Készíts egy festődési mintázatot a saját agyadról. Merciéről és még sok olyan embert, akiről fixen tudjuk, hogy férfi hetero és nő hetero. Meleg férfi és meleg nő.
Így legalább kiderül, hogy buzi vagy e és Mercit csak seggbebaszták e.
NA ERRE FIZESS FÉL MISIT TE OKOS!! BIZONYÍTÉKOT!
Ez ety fosh!
Készíts egy festődési mintázatot a saját agyadról. Merciéről és még sok olyan embert, akiről fixen tudjuk, hogy férfi hetero és nő hetero. Meleg férfi és meleg nő.
Így legalább kiderül, hogy buzi vagy e és Mercit csak seggbebaszták e.
NA ERRE FIZESS FÉL MISIT TE OKOS!! BIZONYÍTÉKOT!
Nemfatyle
(
x7)
Jan 07, 2022 00:55:05
x7)
trashvod.com/w/a1NuFsGgn1k2wpaU6DfE9E?start=1h36m6s
Endre, itt azt mondod, hogy oda kellett hívnod a Jutkát, nehogy legyen valami Tiborral, mert különben megsemmisülsz, mint ember.
Akkor te most szerinted is megsemmisültél? :D
Endre, itt azt mondod, hogy oda kellett hívnod a Jutkát, nehogy legyen valami Tiborral, mert különben megsemmisülsz, mint ember.
Akkor te most szerinted is megsemmisültél? :D
Ásó27
(
x68)
Jan 07, 2022 00:55:34
x68)
már a bunkibankban is MRI felvételt kellett bemutatni
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2022 00:55:39
x47)
Sneci, Merci agya még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nézel tinifiúkat a neten? Miért nézed Aaron Cute-ot? A Twinkboyos videókat? MIÉRT? Ők is nők?
Mindnek látta az agyukról készült MR vizsgálatot!
D_Dezső
(
x29)
Jan 07, 2022 00:57:03
x29)
Tudod Gyagyás, onnan lehet legbiztosabban tudni, hogy te nem vagy Hetero, hogy teleszemetelted a Facebook faladat 200 kommentel, hogy az "nem buziság, ha beleszeretsz egy férfibe".
Szerinted csinálnak ilyeneket a heterók?
Szerinted csinálnak ilyeneket a heterók?
xray
(
x21)
Jan 07, 2022 00:57:15
x21)
Ezt a témát ezzel befejeztem itt.
Ezt is csak ellenek használjátok ki.
Dögöljetek meg ti mind.
csá
mifan, mi ez a műfelháborodás, te rossz ratyi. mr. garrison és furkó úr kettőse vagytok a faszpinás és te. jaj de jó .... xd Ezt is csak ellenek használjátok ki.
Dögöljetek meg ti mind.
csá
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hahó!
* ásít *
Zsidók vagytok.