"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Ne hazudj gyagyás, láttuk amit láttunk...
Kibaszott pincsikutya voltál, aki állandóan a nyomában volt, hogy lemásolhasd a sikereit és igyál a hugyából.
Az, hogy 3,5 millió után megdughatsz valakit az nem nagy érdem, ennyit érsz.
Érdektelen
Unalmas
Semmitmondó
FŐZŐS LÁJV Hahó!
vegyél alapanyagokat, edényeket, basszál be, és mehet. fosni fogja!!!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem. Interjúra.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Baszni hivtad akkor is, mit hazudsz. Interjúra te magad mentél volna, mint egy rendes valamire való riporter. Lebuktatod magad megint.
Na bumm.
Az randi volt.
sodipedia.sodika.org/wiki/A_konzervat%C3%ADv,_kereszt%C3%A9ny_kr%C3%B3nik%C3%A1s_els%C5%91_randija
Jobban ismerünk téged mint te magad, hahó! Tehát ne hazudj, meg se próbáld!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem, hogy megdughasd.
De te még dugni se tudsz te impotens korcs :D
Figyu gyagya elmodnom hogy te is értsd: itt az a baj hogy te hívtad magadhoz, ezt egy épeszű ember alapból nem tenné meg, másrészt az itteni trollszok 99%a ha komoly pénzt is adnának érte akkor se tenné be a faszát a gennyedző faszpinába
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hányadik sörikénél jársz ma?
Az más kérdés, hogy előtte elvittem szaunába, de oda hetero haverokat is elviszek, így az önmagában nem jelent semmitHeteró haverokat IS?Akkor tranyó nem heteró és te egy buzival basztál?Ez azt jelenti buzi vagy.
Egy dolog biztos. Te vagy a történelem első buzigyógyítója aki kinyalt egy férfit!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Mejcikát már lassan nem veszik fel sehová, még a csavargyárba sem, mert olyan állapotban van.
jutúbb meg könyöradomány, nem pénzkereset. ha annyira jó bevételt lehet vele csinálni, akkor neked se kéne melócsáért kuncsorogni.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Önigazolást keres arra, hogy mindent jól csinált mi meg iligyek vagyunk a technikai teljesítményeire ;)
Még egyszer: a lényeg nem az, hogy amúgy hiányzik-e, hanem hogy létezik-e objektív, gyors megoldás a problémákra. A válasz az, hogy nem. 3 hónap alatt 10 ezer eurós extra veszteség tanított meg erre, hogy ilyenkor nem szabad görcsösen keresni.
Akkor miért jössz ide görcsölni róla???
Mifaaaaaaaaaaaan
Bár lenne bármilyen teljesítménye amire lehetne irigykedni.
De nincs.
Még a fasza sem áll fel 40 évesen, egy csöves tranyó is elhagyta :D
Ha szt mondaná, hogy visszamegy hozzád, 50-szer ennyit is boldogan költenél el rá.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Akkor őt te sem gondolod hetetonak, ergo nőnek sem?
Nem rossz ötlet, 1 éve vettél hozzá 100 ezerért felszerelést anyáddal, aztán basztál rá.
Mifaaaaaaaaaaaan
A “zacskóarcú kozma” teljesen új értelmet nyer.
🕎Endigame🕎
Gyagyás takardj el bevásárolni és este induljon a főzés!
Gecis hányós lavór
Álljál már le te barom! Hát nem hiszem el, senki nem kíváncsi a faszpinás szerelmedre
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Gyerünk fözös live! Bár azt se nézné senki, de azért mi majd a mirroron elröhögünk! :D :D
Na bumm.
Szóval főzős live nem lesz. Helyette nyomod tovább a szokásos fél órát baszakodok a szetáppal és 5 mondatot loopolsz 2 órán keresztül a tranyóékról műsorral
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Már megint a merci...
Amúgy nem, nézd meg a nézőszámokat.
Ezt a versenyt is elbuktad, mert unalmas vagy.
Ülsz a székedben, szlopálod a sört és siránkozol, U NAL MAS
www.youtube.com/watch?v=PVzxGMCgQmw&ab_channel=YoutubeTrashHU
Más azért legyen 1-2 óra sörikézős dögunalom légyszi! :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Te nagyon balfasz 40 évesen nem tudsz főzni az nem vicces az szánalmas.... Mi nem veled együtt nevetünk, hanem rajtad mert pancser vagy :D
Dehogynem, mert a nem létezö nézöiddel ellentétben, itt valaki még foglalkozik veled :D :D :D
Na bumm.
És ha addigra költözni kell? Úgyse lesz belőle semmi. Pont mint a drón jogsiból.
Ne hazudj, átlátunk rajtad.
Ma is megerőszakolod a nézőket a depiddel és az unalmas életeddel.
Mást te nem tudsz GÖRCS.
Na takarodj vissza Depi Dezsőhöz.
Életemben nem láttam még ilyen ronda herezacskót, mint a tiéd!!
Van Zacskóarcú Kozma, most már lett egy Sodiarcú Zacskó is!
Pföjj!!! :((
Merci egy nokia 3310-el nagyobb donátot csinál mint te az s22-vel.
Akkor mit fogsz csinálni? Egyedül depizel? Elversz több ezer Eurót, hogy 5 percig örülhess neki? Kivered a ráncos heréidet, ha már a faszod nem működik? Írogatsz a tranyó szerelmednek, aki le se szar? Kitöltöd az excelt, amiben a sikerrátád egyelőre 0%? Vagy végre felkötöd magad? Neked ezen a fórumon kívül nincs más hely, ahol bárki hozzád szólna! Mi gyűlölünk téged, te pedig ránk vagy szorulva. Ilyen nagyon egyszerű ez. Ekkora egy szardarab ASODI! Bizony! És ezt magadnak köszönheted, mindenről TE tehetsz! Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Igazából te mit tudsz? :D 40 év alatt tettél le bármi komolyat az asztalra?
Várj... igen! Tökéletes elrettentő példa lettél a jövő generáció számára, hogy milyenné NE váljanak véletlenül sem? :D
hetyetye
az Jutka nevű objektív probléma megvolt a megodlás; de saját magad szartad ki a szádon élő adásban, hogy nélküle unalmas műsor. úgyhogy nem kéne Jutkára úgy hivatkozni, mint aki a boldogságotok útjában áll, mert nem igaz.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Vele itt Linzben is jó lett volna továbbra is, de elbaszta.
Nem Jutka baszta el hanem te.
Ha épeszű lettél volna felfogtad volna, ogy Jutka nem tud másmilyen lenni mert egy öngondoskodásra képtelen elmebeteg.
nem ő baszta el, hanem te, a sodi. ingyenesen otthonba rakhattad volna, hogy stressznélküli nyugiban fajtalankodhass tiborral. de nem, te inkább a meggyilkolásán fondorlatoskodtál. mert ilyen sodi a sodi. kirohadt fogú, sérves, púpos, pálcika karú, beles, elhízott, gyilkolási vágytól fűtött, Isten akarata ellen lázadó buzeráns sodi a sodi, bizony.
vérdíj target nr. 1
Kurva unalmas vagy főleg ezekkel a hitegetésekkel, utazós videóidat senki sem fogja nézni mert geci unalmas vagy és a sörikét meg a fütyidet mutogatod az egész videóban
Gecis hányós lavór
Elbasztad.
Te basztad el.
Ő pusztán felismerte benned a pszichopátia egyértelmű jeleit, mert látott már ilyet, aztán menekült amilyen gyorsan tudott a faszpináddal.
Igen, ezt tőle hallottam.
BALEK.
Láttuk a mászkálós, utazgatós videóid. Unalmas mindegyik.
Az van, ha műsorrol beszélünk, akkor leginkább te nem kellesz.
nem tudom miért rögződött be nálad ez a "mászkálós show" dolog, de el ne hidd már, hogy olyan sokan lennének rá kíváncsiak, nincs egy épkézláb tartalmad, csak röhögni járunk a szar "kontentjeidre"
hetyetye
Jutka nélkül kapcsolatba sem tudnál lépni a kandúroddal.
Jutka nélkül feléd se nézett volna a tranyó eredetileg sem.
Jutka hajolt le hozzád minden alkalommal, mikor a földön voltál.
És mégis Jutkát akarod megölni. Halálvágyad van, Fifi.
Az előbb elküldtél minket a picsába, akkor most takarodj a kamera elé....
Mit baszott el? Az csak hazugság hogy nem emlékeztek rá, 90% hogy a cicád miatt voltak Judga kék-lila foltjai, főleg ő ütlegelte. Na és akkor ha rád mutatott? Te is verted, teljesen jogosan mutatott rád. Nőverő.
A változatos társaságban nem lesz részed, mert nem illessz bele SEMMILYEN társaságba.
GÖRCS SZHAR
Pont ezt akartam írni én is :)
Mindegy.
Annyit még extraként, hogy milliók ide vagy oda, annyi esze sem volt, hogy legalább németül és programozni megtanuljon - amik elvileg épp a túléléséhez kellenének.
Igazi vesztes.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Továbbra is alkalmatlan vagy bármire, és képtelen vagy tanulni a hibáidból.
Fogd már fel, olyan rohadt unalmas a személyiséged, hogy bármit csinálsz, legfeljebb az öngyilkosok számát szaporítod.
nem kell a vergődés púp, lődd fel a hetyetye lájvot, abból majd tanulnak a keci tjollok.
aha, azért akartad diliházba vitetni, kinyírni meg távoltartásit kérni ellene, de lehetőleg ezt a hármat egyszerre...
Endre! En ugy tudom hogy a szomszed fekete srac farka 25 centis. Es? Ettol nekem tobb csajom lesz vagy jobb leszek az agyban? Nem.
FODG MAR FEL TE AUTISTA BAROM, AZ NEM A TE PENZED, HANEM A BANKOKE, AKIK AZERT ADJAK NEKED KOLCSON JO MAGAS KAMATRA, MERT ATBASZOD OKET FOLYAMATOSAN!
anschluss
Ő meg a főzés... hagyjadmááá'! :DDD Azért megnézném, milyen moslékot hoz össze.
hetyetye
A gyűlölet is feedback, jel arra, hogy ő létezik.
Szívesen szembesítjük a valósággal, társadalmi munka ez.
És mégis Jutkát akarod megölni.
Nem akarom.
ASODI bevallottan buta. Se nyelvérzéke, se logikai készsége nincs. Ezzel még nem is lenne baj. De ASODI nagyon jól átgondoltan döntött úgy, hogy ezek hiányában NÉMET nyelvterületen akar PROGRAMOZÓ lenni. A pénzzel bevallottan nem tud bánni, ezért gyorsan felvett több tízmilliónyi hitelt és hitelkártyák terhére vásárolja a sört is. Ha ez nem orbitális facepalm, akkor nem tudom, hogy mi. Ennyi erővel én is elmehetnék hosszútávfutónak vagy versenyzongoristának, és picsoghatnék, hogy mekkora egy szar vagyok.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:33:35
x4)
Kibaszottul kurvára nem.
KIBASZOTTUL Ő KEZDEMÉNYEZETT.
Te hívtad meg 2021. október 7-én magadhoz randira Tibit, nem? Akkor meg ne magyarázz. KIBASZOTTUL Ő KEZDEMÉNYEZETT.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:33:52
x6)
Kibaszottul kurvára nem.
Az más kérdés, hogy előtte elvittem szaunába, de oda hetero haverokat is elviszek, így az önmagában nem jelent semmit.
De azt mondta, hogy az alapján érezte úgy, hogy kvázi én kezdeményeztem, és ezért bátorított.
De ez faszság. Ő kezdeményezett.
Az más kérdés, hogy előtte elvittem szaunába, de oda hetero haverokat is elviszek, így az önmagában nem jelent semmit.
De azt mondta, hogy az alapján érezte úgy, hogy kvázi én kezdeményeztem, és ezért bátorított.
Ne hazudj gyagyás, láttuk amit láttunk...
Kibaszott pincsikutya voltál, aki állandóan a nyomában volt, hogy lemásolhasd a sikereit és igyál a hugyából.
Az, hogy 3,5 millió után megdughatsz valakit az nem nagy érdem, ennyit érsz.
Érdektelen
Unalmas
Semmitmondó
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 17:33:53
x136)
Ezért van az, hogy vagy van jó témám, ami érdekes, vagy csinálni kell valami érdekeset. A gameplay nem elég érdekes, de kicsit lehet azért majd azt is nyomni, ha már ennyi előfizetésem, és felszerelésem van ahhoz is.
FŐZŐS LÁJV Hahó!
vegyél alapanyagokat, edényeket, basszál be, és mehet. fosni fogja!!!
sodika
Apr 20, 2022 17:34:16
Te hívtad meg 2021. október 7-én magadhoz randira Tibit, nem? Akkor meg ne magyarázz.
Nem. Interjúra.
Apr 20, 2022 17:34:16
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:34:42
x4)
Nem. Kurvára nem.
Bármiféle testi kapcsolatot kurvára nem.
Azt ő kezdte el kezdeményezni utána.
Te akartál vele kapcsolatot te buzeráns :D :D Te beszéltél róla úgy mint egy finom úrihölgyről :D Bármiféle testi kapcsolatot kurvára nem.
Sörike
(
x3)
Apr 20, 2022 17:34:51
x3)
Sneci gecire unalmas vagy... Főzős live, szerelős live, gameplay kell és akkor foschni fogja a shikert
Gecis hányós lavór
MegintKezded
(
x6)
Apr 20, 2022 17:34:54
x6)
Nem. Interjúra.
Baszni hivtad akkor is, mit hazudsz. Interjúra te magad mentél volna, mint egy rendes valamire való riporter. Lebuktatod magad megint.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:35:07
x4)
Nem. Interjúra.
Az randi volt.
sodipedia.sodika.org/wiki/A_konzervat%C3%ADv,_kereszt%C3%A9ny_kr%C3%B3nik%C3%A1s_els%C5%91_randija
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 17:35:26
x19)
A szerelmi szerződést is merci írta már XD
Tagadj mindent sodi, eddig is bejött:(
Tagadj mindent sodi, eddig is bejött:(
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:35:28
x15)
Nem. Interjúra.
Jobban ismerünk téged mint te magad, hahó! Tehát ne hazudj, meg se próbáld!
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:35:49
x6)
Nem. Interjúra.
Nem, hogy megdughasd.
De te még dugni se tudsz te impotens korcs :D
trolléga
(
x30)
x30)
Nem. Kurvára nem.
Figyu gyagya elmodnom hogy te is értsd: itt az a baj hogy te hívtad magadhoz, ezt egy épeszű ember alapból nem tenné meg, másrészt az itteni trollszok 99%a ha komoly pénzt is adnának érte akkor se tenné be a faszát a gennyedző faszpinába
xray
(
x21)
Apr 20, 2022 17:36:10
x21)
Nem nálam, itt a Mazda volt a legtöbb gond okozója.
És a Mazdához kapcsolódó emberek.ű
Azok nélkül minden szép lenne megint.
De amíg Jutka képben van, és mellette van, addig semmiképp.
te isten barma, te. xxxd És a Mazdához kapcsolódó emberek.ű
Azok nélkül minden szép lenne megint.
De amíg Jutka képben van, és mellette van, addig semmiképp.
sarokülőgarnitúra
Apr 20, 2022 17:37:16
Nem. Interjúra.
Hányadik sörikénél jársz ma?
Apr 20, 2022 17:37:16
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 17:37:19
x12)
Az más kérdés, hogy előtte elvittem szaunába, de oda hetero haverokat is elviszek, így az önmagában nem jelent semmit
Bejlin
(
x8)
Apr 20, 2022 17:37:26
x8)
Nem. Kurvára nem.
Egy dolog biztos. Te vagy a történelem első buzigyógyítója aki kinyalt egy férfit!
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:37:51
x4)
Ennyire szarul érintett ez az egész beégés hogy ide jössz irkálni a kommenthaverokhoz sneci? :D
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 17:37:57
x30)
Fejezd már be a faszpina utáni vágyakozást, aztan indítsd a faszlóbálós streamet, az az egy talán még megy neked. Még egy csatorna? Sag schon, több is veszett Mohácsnál
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 17:38:06
x19)
Merci miatt buktál ki az egyetemekről is sodi, mond anyádnak is ezt és visszakapcsolja a villanyt
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:38:55
x15)
Utál téged , Merci. Undorodik tőled.
Sose lesz a tiéd Bécsben.
Sose lesz a tiéd Bécsben.
halászlé
(
x24)
Apr 20, 2022 17:39:32
x24)
Mercit egészségügyi okokból nem veszik fel kórházi ápolónak (akárcsak a Jutkát). Otthonápolást pedig Jutka nem bír már csinálni, Mercinek a kedve ment el tőle örökre (igaza is van ebben, a YouTube-ból bejön ugyanannyi, mint amennyi öregemberek szarjában turkálásért járt).
Mejcikát már lassan nem veszik fel sehová, még a csavargyárba sem, mert olyan állapotban van.
jutúbb meg könyöradomány, nem pénzkereset. ha annyira jó bevételt lehet vele csinálni, akkor neked se kéne melócsáért kuncsorogni.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 20, 2022 17:39:34
x1)
Na eleget fórumoztál mára sneci lődd fel a mhűsort, többen kérték a főzős liveot, hát így kell bánni a rajongókkal??
Átlagos alienpörkölt élvező
Éjfél
Apr 20, 2022 17:39:42
Ennyire szarul érintett ez az egész beégés hogy ide jössz irkálni a kommenthaverokhoz sneci? :D
Önigazolást keres arra, hogy mindent jól csinált mi meg iligyek vagyunk a technikai teljesítményeire ;)
Apr 20, 2022 17:39:42
sodika
Apr 20, 2022 17:40:05
Fejezd már be a faszpina utáni vágyakozást
Még egyszer: a lényeg nem az, hogy amúgy hiányzik-e, hanem hogy létezik-e objektív, gyors megoldás a problémákra. A válasz az, hogy nem. 3 hónap alatt 10 ezer eurós extra veszteség tanított meg erre, hogy ilyenkor nem szabad görcsösen keresni.
Apr 20, 2022 17:40:05
sodika
Apr 20, 2022 17:40:45
A főzős live nem rossz ötlet amúgy.
Annál én viccesebb műsort csinálok, mint amit a Merci csinálna.
Az tuti :D
Apr 20, 2022 17:40:45
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 17:41:06
x19)
Igen sodi, a merci vágyott erre XD
sodika
Apr 20, 2022 17:41:18
Mármint abból.
Mert Merci tud főzni, így az nem vicces.
Én meg nem, és az úgy már vicces.
Apr 20, 2022 17:41:18
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2022 17:41:21
x68)
Akkor miért jössz ide görcsölni róla???
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:41:31
x6)
Bár lenne bármilyen teljesítménye amire lehetne irigykedni.
De nincs.
Még a fasza sem áll fel 40 évesen, egy csöves tranyó is elhagyta :D
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:41:43
x15)
Ha szt mondaná, hogy visszamegy hozzád, 50-szer ennyit is boldogan költenél el rá.
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 17:41:46
x8)
Kibaszottul kurvára nem.
Akkor őt te sem gondolod hetetonak, ergo nőnek sem?
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:41:52
x4)
Auti körmondat megint. Nem egyszerűbb azt válaszolni hogy: "Igazad van, befejezem a vágyakozást utána" Egyszerű. Apr 20, 2022 17:41:52
Ásó27
(
x68)
x68)
Mármint abból.
Nem rossz ötlet, 1 éve vettél hozzá 100 ezerért felszerelést anyáddal, aztán basztál rá.
Penzmento
(
x6)
Apr 20, 2022 17:42:14
x6)
A “zacskóarcú kozma” teljesen új értelmet nyer.
Sörike
(
x3)
Apr 20, 2022 17:42:15
x3)
Gyagyás takardj el bevásárolni és este induljon a főzés!
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 17:42:30
x30)
Álljál már le te barom! Hát nem hiszem el, senki nem kíváncsi a faszpinás szerelmedre
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2022 17:42:35
x38)
10 ezer euróért nyaltad ki egy hajléktalan tranyó férfi szaros valagát. Azt hiszem, hogy EZ az igazi Shiker, EZ az, amire a trollok leginkább irigykednek.
MegintKezded
(
x6)
Apr 20, 2022 17:42:50
x6)
Mármint abból.
Gyerünk fözös live! Bár azt se nézné senki, de azért mi majd a mirroron elröhögünk! :D :D
Bejlin
(
x8)
Apr 20, 2022 17:43:07
x8)
Szóval főzős live nem lesz. Helyette nyomod tovább a szokásos fél órát baszakodok a szetáppal és 5 mondatot loopolsz 2 órán keresztül a tranyóékról műsorral
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:43:14
x6)
Már megint a merci...
Amúgy nem, nézd meg a nézőszámokat.
Ezt a versenyt is elbuktad, mert unalmas vagy.
Ülsz a székedben, szlopálod a sört és siránkozol, U NAL MAS
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:44:05
x4)
Pont egy éve volt az első főzős liveod :DAnnál én viccesebb műsort csinálok, mint amit a Merci csinálna.
www.youtube.com/watch?v=PVzxGMCgQmw&ab_channel=YoutubeTrashHU
sodika
Apr 20, 2022 17:44:08
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
Apr 20, 2022 17:44:08
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 17:44:21
x30)
Kitaláltad már mi lesz a mai műsor a kurva anyád? Egy hete ígérgeted a Máriót, a nagy megújulást, de ugyanúgy csak a picsogós vekniflokkok mennek
sodika
Apr 20, 2022 17:44:56
Majd a Samsunggal nyomok főzős live-ot.
Remélem, péntekre engedélyezi a YouTube a mobilos live-ot a csatin.
Apr 20, 2022 17:44:56
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2022 17:45:02
x68)
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
Más azért legyen 1-2 óra sörikézős dögunalom légyszi! :)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:45:05
x15)
Merci inkább halna fulladásos halált többször, minthogy üzekedj vele.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:45:10
x4)
Apr 20, 2022 17:45:10
Na elmentek a picsába.
Te nem fogsz, az tuti :)Apr 20, 2022 17:45:10
Éjfél
Apr 20, 2022 17:45:19
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
Te nagyon balfasz 40 évesen nem tudsz főzni az nem vicces az szánalmas.... Mi nem veled együtt nevetünk, hanem rajtad mert pancser vagy :D
Apr 20, 2022 17:45:19
MegintKezded
(
x6)
Apr 20, 2022 17:45:34
x6)
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
Dehogynem, mert a nem létezö nézöiddel ellentétben, itt valaki még foglalkozik veled :D :D :D
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2022 17:45:36
x68)
Amíg várjuk a samsungot, addig marad a kurva uncsi ivós live
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 17:45:42
x12)
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
Azért beszámolhatsz a meló csárol is. nem írok ide
csá
Trash csoportos haver
(
x19)
x19)
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 17:45:59
x30)
És ha addigra költözni kell? Úgyse lesz belőle semmi. Pont mint a drón jogsiból.
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2022 17:46:32
x68)
A főzős live jó ötlet, hónapok óta kéri mindenki, ezért juszt sem lesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:46:42
x6)
Ne hazudj, átlátunk rajtad.
Ma is megerőszakolod a nézőket a depiddel és az unalmas életeddel.
Mást te nem tudsz GÖRCS.
Na takarodj vissza Depi Dezsőhöz.
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 17:46:47
x8)
Mondjuk a herpesz se tud főzni, neki mégis bejött a főzős műsor
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 17:46:51
x11)
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
Életemben nem láttam még ilyen ronda herezacskót, mint a tiéd!!
Van Zacskóarcú Kozma, most már lett egy Sodiarcú Zacskó is!
Pföjj!!! :((
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:47:03
x15)
Merci egy nokia 3310-el nagyobb donátot csinál mint te az s22-vel.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2022 17:47:27
x38)
Na elmentek a picsába.
nem írok ide
csá
nem írok ide
csá
Akkor mit fogsz csinálni? Egyedül depizel? Elversz több ezer Eurót, hogy 5 percig örülhess neki? Kivered a ráncos heréidet, ha már a faszod nem működik? Írogatsz a tranyó szerelmednek, aki le se szar? Kitöltöd az excelt, amiben a sikerrátád egyelőre 0%? Vagy végre felkötöd magad? Neked ezen a fórumon kívül nincs más hely, ahol bárki hozzád szólna! Mi gyűlölünk téged, te pedig ránk vagy szorulva. Ilyen nagyon egyszerű ez. Ekkora egy szardarab ASODI! Bizony! És ezt magadnak köszönheted, mindenről TE tehetsz! Bizony!
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 17:47:52
x30)
A Samsungtól nem fog megváltozni semmi te barom, már rég lemehettél volna a sarki török gsm boltoshoz valami gagyi androidos telefonért ellenőrizni hogy tényleg a net miatt akad a Yt. Vagy csak azt telepíteni rá hogy ne fagyjon le más alkalmazás miatt. Világ balfasza
Sörike
(
x3)
Apr 20, 2022 17:49:48
x3)
Van legalább 6 kamerád mi a faszé kell várni a szaros samsungra? Akkor se lesz élvezhetőbb a szenvedésed
Gecis hányós lavór
xray
(
x21)
Apr 20, 2022 17:50:33
x21)
Apr 20, 2022 17:50:33
gyagyás, vágasd le ezt használhatatlan förmedvényt, te szerencsétlen! Apr 20, 2022 17:50:33
buniBanki
(
x2)
Apr 20, 2022 17:51:15
x2)
Tényleg felvették Sodit a Spotifyhoz? A mostani Android app ezt bizonyítja
Endre egy pedofil!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:51:53
x15)
Merci tovább marad, már lenne időpontod egy nemátalakítós psziho-mókushoz.
kaffkaendree
(
x1)
Apr 20, 2022 17:52:37
x1)
Mármint abból.
Igazából te mit tudsz? :D 40 év alatt tettél le bármi komolyat az asztalra?
Várj... igen! Tökéletes elrettentő példa lettél a jövő generáció számára, hogy milyenné NE váljanak véletlenül sem? :D
halászlé
(
x24)
Apr 20, 2022 17:53:33
x24)
az Jutka nevű objektív probléma megvolt a megodlás; de saját magad szartad ki a szádon élő adásban, hogy nélküle unalmas műsor. úgyhogy nem kéne Jutkára úgy hivatkozni, mint aki a boldogságotok útjában áll, mert nem igaz.
echelon mérnök
Apr 20, 2022 17:54:56
Hallod Endre,
te egyetlen egy tartalommal lennél kibaszott sikeres.
"Hogyan hazudj magadnak sikeresen?" Ebből csinálj valami tartalmat, fosni fogja.
Hogy a retkes faszba tudsz ennyit hazudni magadnak? És hogy a büdös istenben viseled el a szánalmas életed? :D
Nyilván nem épésszel de erről csinálj egy websorozatot. Foshni fogja :D
te egyetlen egy tartalommal lennél kibaszott sikeres.
"Hogyan hazudj magadnak sikeresen?" Ebből csinálj valami tartalmat, fosni fogja.
Hogy a retkes faszba tudsz ennyit hazudni magadnak? És hogy a büdös istenben viseled el a szánalmas életed? :D
Nyilván nem épésszel de erről csinálj egy websorozatot. Foshni fogja :D
Apr 20, 2022 17:54:56
sodika
Apr 20, 2022 17:55:29
az Jutka nevű objektív probléma megvolt a megodlás; de saját magad szartad ki a szádon élő adásban, hogy nélküle unalmas műsor.
Apr 20, 2022 17:55:29
ascites
(
x57)
Apr 20, 2022 17:55:58
x57)
A lelkisegéllyel beszéltél már? Azok is lekoptattak, mi?
sodika
Apr 20, 2022 17:56:23
Egyébként meg mászkálva, utazgatva, változatos társasággal nem kell a Jutka a műsorhoz.
Apr 20, 2022 17:56:23
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:57:19
x15)
Nem Jutka baszta el hanem te.
Ha épeszű lettél volna felfogtad volna, ogy Jutka nem tud másmilyen lenni mert egy öngondoskodásra képtelen elmebeteg.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2022 17:57:23
x38)
Nézz végig az életeden:
Több milliós ingatlanvagyon - elpocsékoltad
Több milliós szetáp - 0 bevételt hoz és amortizálódik
Több milliós fizetés - elverted sörre meg faszpinára
Az egyetlen dolog körülötted, ami több milliót ér, és növekszik, az az ADÓSSÁGOD!
Két lábon járó katasztrófa vagy, HAHÓ!
Az egyetlen dolog körülötted, ami több milliót ér, és növekszik, az az ADÓSSÁGOD!
Kötőjel
(
x12)
Apr 20, 2022 17:57:39
x12)
nem ő baszta el, hanem te, a sodi. ingyenesen otthonba rakhattad volna, hogy stressznélküli nyugiban fajtalankodhass tiborral. de nem, te inkább a meggyilkolásán fondorlatoskodtál. mert ilyen sodi a sodi. kirohadt fogú, sérves, púpos, pálcika karú, beles, elhízott, gyilkolási vágytól fűtött, Isten akarata ellen lázadó buzeráns sodi a sodi, bizony.
Sörike
(
x3)
Apr 20, 2022 17:57:56
x3)
Egyébként meg mászkálva, utazgatva, változatos társasággal nem kell a Jutka a műsorhoz.
Kurva unalmas vagy főleg ezekkel a hitegetésekkel, utazós videóidat senki sem fogja nézni mert geci unalmas vagy és a sörikét meg a fütyidet mutogatod az egész videóban
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:58:00
x6)
Elbasztad.
Te basztad el.
Ő pusztán felismerte benned a pszichopátia egyértelmű jeleit, mert látott már ilyet, aztán menekült amilyen gyorsan tudott a faszpináddal.
Igen, ezt tőle hallottam.
BALEK.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 20, 2022 17:58:03
x1)
Jutka maga A MŰSOR
Átlagos alienpörkölt élvező
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 17:58:28
x19)
Láttuk a mászkálós, utazgatós videóid. Unalmas mindegyik.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 17:58:30
x15)
Az van, ha műsorrol beszélünk, akkor leginkább te nem kellesz.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:58:38
x4)
Apr 20, 2022 17:58:38
Nagyon jól tudtátok hogy Jucus nélkül unalmas lett volna a műsor. Tagadd még a valóságot, pls :) Apr 20, 2022 17:58:38
kaffkaendree
(
x1)
Apr 20, 2022 17:58:45
x1)
nem tudom miért rögződött be nálad ez a "mászkálós show" dolog, de el ne hidd már, hogy olyan sokan lennének rá kíváncsiak, nincs egy épkézláb tartalmad, csak röhögni járunk a szar "kontentjeidre"
ascites
(
x57)
Apr 20, 2022 17:58:46
x57)
Jutka nélkül kapcsolatba sem tudnál lépni a kandúroddal.
Jutka nélkül feléd se nézett volna a tranyó eredetileg sem.
Jutka hajolt le hozzád minden alkalommal, mikor a földön voltál.
És mégis Jutkát akarod megölni. Halálvágyad van, Fifi.
Éjfél
Apr 20, 2022 17:58:54
Az előbb elküldtél minket a picsába, akkor most takarodj a kamera elé....
Apr 20, 2022 17:58:54
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 17:59:15
x30)
Mit baszott el? Az csak hazugság hogy nem emlékeztek rá, 90% hogy a cicád miatt voltak Judga kék-lila foltjai, főleg ő ütlegelte. Na és akkor ha rád mutatott? Te is verted, teljesen jogosan mutatott rád. Nőverő.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 17:59:16
x6)
A változatos társaságban nem lesz részed, mert nem illessz bele SEMMILYEN társaságba.
GÖRCS SZHAR
SyntaxError
(
x24)
Apr 20, 2022 17:59:33
x24)
Nézz végig az életeden:
Mindegy.
Annyit még extraként, hogy milliók ide vagy oda, annyi esze sem volt, hogy legalább németül és programozni megtanuljon - amik elvileg épp a túléléséhez kellenének.
Igazi vesztes.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:59:42
x4)
Apr 20, 2022 17:59:42
Mármint te basztad el :D Apr 20, 2022 17:59:42
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 18:00:57
x11)
Továbbra is alkalmatlan vagy bármire, és képtelen vagy tanulni a hibáidból.
Fogd már fel, olyan rohadt unalmas a személyiséged, hogy bármit csinálsz, legfeljebb az öngyilkosok számát szaporítod.
40_éves_junior
(
x6)
Apr 20, 2022 18:01:16
x6)
nem kell a vergődés púp, lődd fel a hetyetye lájvot, abból majd tanulnak a keci tjollok.
halászlé
(
x24)
Apr 20, 2022 18:01:58
x24)
aha, azért akartad diliházba vitetni, kinyírni meg távoltartásit kérni ellene, de lehetőleg ezt a hármat egyszerre...
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 18:02:31
x30)
Amúgy meg örülj, hogy lezárult egy faszpina, ha folytatja az első esti ütlegelésed mostanra már szar se maradt volna belőled. Utál mint a szart. + Rájött hogy szabadon, bármiféle következmény nélkül bántalmazhat téged is. Ugyanolyan leépült lennél már mint a varangy.
Mi mondjuk annak csak örülnénk. Lehet vissza kéne hozzád csábítani a tranyót, hmmm.
Mi mondjuk annak csak örülnénk. Lehet vissza kéne hozzád csábítani a tranyót, hmmm.
Anschluss
(
x4)
Apr 20, 2022 18:02:53
x4)
Hahó
ha csak nem lesz hónapokig tartó munkanélküliség, ki fog jönni ebből is.
30 ezer felett van az összes keretem így is.
ha csak nem lesz hónapokig tartó munkanélküliség, ki fog jönni ebből is.
30 ezer felett van az összes keretem így is.
Endre! En ugy tudom hogy a szomszed fekete srac farka 25 centis. Es? Ettol nekem tobb csajom lesz vagy jobb leszek az agyban? Nem.
FODG MAR FEL TE AUTISTA BAROM, AZ NEM A TE PENZED, HANEM A BANKOKE, AKIK AZERT ADJAK NEKED KOLCSON JO MAGAS KAMATRA, MERT ATBASZOD OKET FOLYAMATOSAN!
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 18:03:11
x4)
Látod sodi, a facebookos szexnagyikkal meg a felszopókkal ellentétben itt megkapod a valóságot, az igazságot, szembesülhetsz a gonoszságaiddal :DD (és még elolvassa, válaszol is rá, a tényleges őt védőkkel ellentétben, mindezt ingyen :D )
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 18:03:47
x15)
A java nyelven írt "Hello wolrd!"-nek hánypontos hibalistája lett?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 18:04:59
x11)
Te Szánalom!
A saját trollfórumodon próbálsz megértésre találni, ahol mindenki gyűlöl! Ez mi??
Nincsenek neked valós emberi kapcsolatadi? Barátaid?
Ja, nincsenek. Nyomorult véglény vagy, ezen nincs mit szépíteni.
A saját trollfórumodon próbálsz megértésre találni, ahol mindenki gyűlöl! Ez mi??
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 20, 2022 18:05:10
x7)
Bevásároltál már a főzős streamhez, szatírgeci?
le vagy tiltva, kurva anyád
kaffkaendree
(
x1)
Apr 20, 2022 18:06:05
x1)
Bevásároltál már a főzős streamhez, szatírgeci?
Ő meg a főzés... hagyjadmááá'! :DDD Azért megnézném, milyen moslékot hoz össze.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 18:06:06
x6)
Te Szánalom!
A gyűlölet is feedback, jel arra, hogy ő létezik.
Szívesen szembesítjük a valósággal, társadalmi munka ez.
sodika
Apr 20, 2022 18:06:14
És mégis Jutkát akarod megölni.
Nem akarom.
Apr 20, 2022 18:06:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2022 18:06:51
x38)
Mindegy.
Igazi vesztes.
Mindegy.
Igazi vesztes.
ASODI bevallottan buta. Se nyelvérzéke, se logikai készsége nincs. Ezzel még nem is lenne baj. De ASODI nagyon jól átgondoltan döntött úgy, hogy ezek hiányában NÉMET nyelvterületen akar PROGRAMOZÓ lenni. A pénzzel bevallottan nem tud bánni, ezért gyorsan felvett több tízmilliónyi hitelt és hitelkártyák terhére vásárolja a sört is. Ha ez nem orbitális facepalm, akkor nem tudom, hogy mi. Ennyi erővel én is elmehetnék hosszútávfutónak vagy versenyzongoristának, és picsoghatnék, hogy mekkora egy szar vagyok.
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nincsenek is haverjaid.
Se heteró, se nem heteró haverjaid.