"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Tehát rá kell menni és tényfeltárni, hogy az első Wohnsitz-ed kamu.
Rendben gyagyás.
Nem nem. Hülye itt egy ember van. Az, aki a befordított faszú szerelméről loopol már vagy két órája.
Szóval látom, itt esz a fene megint téged, szóval biztos, hogy minden állásinterjú tökéletesen sikerült, és nem az inkompetenciáid miatt mondtak nemet, hanem mert túl sokat kértél.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Nem húztak le, te adtad.
Önként, még az is megvan live-ban, hogy kategorikusan kijelented: A MERCI NEM KÉRTE, ÉN ADOM :D
Te fasz balek.
Mondja, mondja az "igazát", hogy második lakhely, de ez mese.... Kíváncsi vagyok mi lesz a jóakarat vége, valószínüleg kártyatiltások és a hitel követelése.
Endre....konyorogtel nekik, hogy huzzanak le! Aztan megsertodsz, hogy megteszik?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Te vagy a hülye, hiszen te vagy egy eladósodott munkanélküli szar, aki ma is és tegnap is jól leégett az interjún, hogy milyen hülye a szakmájához.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ezaz, alakul az alaphangulat az esti streamhez. mi lesz a cím? "ezek a trollok már megint mikben vannak?" :DD szerinte érdekelni fogja a nézőidet?
figyu, normális ember nem bízta volna rájuk a kártyát már ott elejét veszi a dolgoknak. ostoba fhassz
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem mese, mert itt van Linzben.
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Elmentek ám ti a kurva anyátokba mind.
Soha többet nem írok ide
Hogy mondod Fifi, pofont kérsz?
De te szerelmes vagy a faszpinába és konkrétan mindent csináltál azért hogy magad mellett tarthatsd.
Aki balfasz ebben a sztoriban az egyedül te vagy :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
TE ADTAD ÖNKÉNT BALEK :D
már megint azt hiszed, hogy mi a rajongóid vagyunk? mikbe vagy pupszi :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kihagytad, hogy büntetőeljárás folyik ellened Linzben, te bűnöző szar.
Mit kurva anyázól te idióta vadbarom geci? Akinek itt egyedül kurva az anyja, az te vagy.
Amúgy meg elvárnád, hogy sajnáljunk? Hát tudod mikor... magadnak csináltad az egészet, te nyomorék faszláda. Hányan próbáltak a jó útra téríteni?
De te neeem, te mentél a veknifejed után. Hát így jártál geci, megérdemled. Szerintem akaszd fel magad.
hetyetye
arra utalt hogy az az állandó lakhelyed gyagya. nincs német lakcímed, hahó!
Dehogynem, azzal nincs gond.
Kezelem. 2 forint elmaradásom nincs egy törlesztőben sem.
Közős kassza, hahó!
Te is vehettél volna le a Tiborsz kártyájáról!
Így könnyebb elviselni ugye, ha kivetíted másra az ostobaságod? :D
Te ostoba balfasz elmebeteg impotens vén szhar teeee :D
Nyelvtanilag igaz = sodi olyan hazugsága, amiről úgy véli, hogy ha lebukik vele, akkor is védhető marad félreértésre vagy rossz megfogalmazásra hivatkozva. Jellemzője, hogy az állítások, bár gyakran egyértelműen implikálnak hamis tényeket, az egyes mondatoknak a szövegkörnyezetből kiemelve akár olyan jelentést is lehet tulajdonítani, ami már nem mond egyértelműen ellent a valóságnak. A kifejezést saját maga kezdte el használni.
Ez pedig itt egy dupla nyelvtani igazság lesz, azaz:
- A bankoknak expliciten azt hazudta, hogy az életvitele központja németországban marad. Ha esetleg nem szó szerint írta le ezt, akkor úgy fogalmazhatott, hogy fenntartja a német lakcímét ott bármikor elérhető (implikálva, hogy ő is ott van, nem csak az ogre, aki a leveleket kezeli). Ezt nyelvtanilag igaznak véli, lásd a fenti definíciót.
- Nekünk pedig szintén csak nyelvtanilag mond igazat a fenti nyelvtani igazságáról, mert valami valóban gagyoghatott az osztrák melójáról esetleg lakcíméről is, de azt, amit itt implikál, hogy világosan közölte velük, hogy elköltözik ausztriába és németországban csak levelezési címet tart fent, biztosan nem írta meg nekik (a második cím kifejezés is erre utal).
Magyarul asodi még arról is hazudik, hogy kiről kinek mit hazudik.
Van az állandó, az az egyik, és van a nem állandó, az a másik. Igen. És ez a linzi igenis létezik, mert itt vagyok. Nem is értem a sok faszságot.
NEM MONDOD? :D Most is kurvára kezeled :D
Mínuszban vagy apám, de kurvára nagy mínuszban vagy :D
Hát bizony nem lehet mindenki olyan kúúúúrva okos hogy mindenféle hajléktalanoknak oda adja a bankkártyáját... Aztán meg megy a hiszti hogy őt támadják, meg kibasszák a munkahelyéről mert baszik dolgozni... Utána meg nem tud elhelyezkedni, mert a mai világban a cégeknél nem csak az számít hogy mit hetyetyézel össz hibás, hiányos és helytelen németséggel, hanem amikor kíváncsiak a referenciádra és kompetenciádra akkor meg: "Sajnos nem sikerült megugranom a lécet..." persze hogy nem sikerült mert 15 éve élsz a saját korcs világodba és hazugságaidba. Ha valamit elbaszol azért nem vállalsz egy másodperc felelősséget és mi kérjünk elnézést hogy a lúzer vagy akkor kiröhögünk? megérdemled te tetű ...
Arról meg nem is beszélve hogy akkora zseni vagy hogy még azt is képes vagy kiteregetni 180 munkanélküli.. várjunk csak, hiszen az csak te vagy itt egyedül ... Szopjál lovat
Megtörtént.
Megállapították, hogy ami a Jutkával történt, az pont a semmi.
Vicces is lenne, hogy olyanért ítélnének el, amit a Mercinél sokkal durvábban leszarnak :D
És melyik helyen érzed jól magad Sneci? ;)
van ma live?
Merci nő. Ő nőként verheti az élettársát. Te egy senki vagy, aki a befogadott hajléktalan asszonyt bántalmazta. Capice?
Akkor mondjuk még csak a száját fogtad be, azóta vannak újabb videók is, nem tudom Levelező Leventék hozzácsapták-e már az ügyedhez....
Ezt is elmondtam. Abból indultam ki, hogy a Merci, miután ezt folyton kihangsúlyozza, kényes a reputációjára, ezért nem hozná magát olyan helyzetbe, hogy konkrétan lopás legyen, amit művel. Nem számoltam azzal, hogy konkrétan szarik ő valójában a tisztességére, csak hangsúlyozni szereti.
Ja, és nekik nem kellett dühkezelési tréningen részt venni, egyedül neked kellett.
Pont azt vizsgálták meg a váci rendőrök.
És arról állapították meg, hogy semmi.
Idióta cvigány írta a feljelentést. Ha én írnám el is ítélnének.
Ez automatizmus.
Semmi köze ahhoz, hogy történt-e valójában bármi is.
Megint elbasztad, értjük mi értjük BALEK :D
Részletkérdés.
Megírta, és videókat is csatolt.
És megvizsgálták.
Hogy fasza volt minden.
Ennyi
Már megint ez a reputáció loop, te balfasz.
Múltkor is megmondtuk, hogy a befordított farkú tranyó szerelmednek ilyenje nincs. Te nagyon elittad az agyadat baszki.
Takarodj inkább Máriózni, gyökér!
Nem volt lopás. Majd ha elítélték lopásért, akkor mondhatod. Jogilag buta vagy. Czenki néni is leszopatott.
Rittenhouse nyugdíjas lesz mire elkészül róla a flokk. Remélem nem csak megint 3 órán keresztül próbálsz majd loopolni mert akkor már a mirrort se fogom nézni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jogilag buta vagy. Nem fogom elmagyarázni.
A JUTKA is leszopatta, nagyon kacagok :D
Ez egyfajta interpretáció.
A sok közül.
tudsz olvasni, recskás? igen, de azóta már ütlegelted, fellökted, laptoppal csapkodtad. + a kék-zöld foltok eredete kérdéses. majd a linzi ügyészség megállapítja
hazudos geci, nincs olyan amire te hivatkozol. az unio teruleten csak egy orszågot jelölhetsz meg tartozkodåskent, az ugynevezettmåsodik, ha az unionkuvuli orszåg. miert hazudsz betegesen? ugyis råfogasz baszni egyszer, mert a trollok nem alszanak es a zsiroshaju is jelentget teged!
Igen, így helyes erre gondoltam, nem ennyire kifejtve.
Bankkártyát átruházni másra tilos.
Minden más ennek a BALEKságodnak a következménye.
Bolond öreg sodi :D
Ez nem idegesítés te tetű, ez mind te vagy a világ szemében. 180 emberből egy sem mondja hogy nem így van. És ha kimegyünk az utcára a további 10 millió is azt mondaná hogy sajnos ez van fiam... És ha lenne idegen nyelvű tartalmad, amit nehogy csinálj baszod, mert geci nehéz az analfaNémeted lefordítani, akkor további pár aprócsa milliárd ember is ezt mondaná.
Nem, mert inkább kifizetem.
Ez is egy döntésem, de más kérdés.
Két független kérdés.
Mármint nem számoltál azzal, hogy egy transszexuális alkoholista csöves, aki abból él, hogy élő streamben verekszik szarik és koldul, szarik a tisztességre, csak hangsúlyozni szereti?
Olvasd el ezt a mondatot többször egymás után. Hangosan.
Mennyit dobjunk össze hogy erre szakíts időt? :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ne dobálózzál olyan kifejezésekkel amelyeknek nem ismered a jelentését.
A szóbeli tiltás semmit nem ér.
Te jogilag natyon erős fatászpika.
Igen, ezért is vállalom a felelősséget, és fizetem ki.
De ettől a másik dolog, amit mondok, ettől függetlenül tény marad.
A kettő egyszerre igaz.
bámulatos, a sodi, hogy neked a szociális munkások áldozatoktól tarkított munkáját shikerült redukálnod "vénemberek szarában turkálásra".
ez akár idegesítő is lehetne (nem adom meg neked az örömöt, a sodi, stressznélküli nyugi van), de az életmódodat tekintve te tuti nem leszel ép, egészséges idős ember, hanem egy maga alá szaró vén alkesz, akinek őszintén remélem, hogy egy troll lesz az ápolója, aki majd jól szétkeni az arcodon a szarodat, esetleg megeteti veled.
te empátiából felmentett szar, te.
vérdíj target nr. 1
bárcsak így lenne és soha többet nem írnál ide. meg nem is videóznál. dehát ilyen szerencsénk sajnos nincs
Pontosan.
Nem számoltam vele.
Azért leszel itt ideges, mert alulmaradsz a vitában. Nem tudod ránk rakni a telefont.
BIP BIP BIP BIP BIP BIP BIP
Azt meg Vácon megvizsgáltál.
na csá
Soha többet nem írok ide
Nemnem, ok-okozat
ping-pong
Vágod gyagyás vén balek? :D
az még a kitiltásos eset előt volt, barom!
ebben az esetben remelhetoleg meg te magad is megkerdojelezed a sajat magad beszamithatosagat, ugye Endre?
Miert nem rakatod magad gyam ala. Teljesen egyertelmu, hogy nem vagy kepes felnottkent viselkedni es gondolkodni.
envagyokaz, nem ismersz meg?
forum.sodika.org/?pageNo=8990&highlight=914337#comment-914337
Nem vizsgálták. Ez kiderült a határozat szövegéből. Nem volt érdemi indokolás. De ahhoz is hülye vagy, hogy ezt meg tudd állapítani.
Ha judga mint sértett képviseletében én írtam volna egy feljelentést, már nyomoznának ellened. De nincs hozzá kedvem hogy összejudgázzam magam.
Viszont a labanc btk. szerint nyomoznak ellened, te bűnöző szar.
Na mindegy gyagyás kretén.
Az egy dolog, hogy én nem tudom, mi a big data (és köszönöm a troll kollégáknak a pontosítást), mivel én a projektes/üzleti oldalról kevésbé vagyok benne érintett.
De neked, szenyor programmer félistennek kéne tudni, nem? Hogy is van ez, kretén? Vagy a Vácon megvizsgáltál azt jelenti, hogy oda mész sittre? Balfasz vagy Endre, de nagyon.
Lyudka nem feltétlenül nem fog még alárakni snecinek, jóból mondom...
De ez legyen meglepetés :D
A lényeg az, hogy Jutkának én már nem akarok ártani.
Ha Merci MAGÁTÓL nem hagyja ott, én többé nem erőltetem.
Ezt írd még le kérlek ötször. Ma nincs itthon asszony, nyugodtan röhöghetek tele szájjal hangosan rajtad. :D
mert másról nem tud, meg azt hiszi ebből lesz nézettsége
mert nincs más témája... még mindig azt várja hogy valaki megsirassa brühühü szegény sogyikát bánytották csűnya lossz netes hajléktalnyok, meg aljas félgek kibaszattak a munkahelyemlől mel geci iligyek az 1 millió fütyis fizetésemle.... brühühü
nem fog hozzád visszamenni, hahó! utál téged
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:19:10
x4)
Na mindegy, hülyék vagytok.
csá
Mert tudod hogy igazunk van. Azért. csá
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:19:12
x6)
Dehogynem.
Azt írtam meg mindegyiknek, hogy új állásom van Linzben, ahol második Wohnsitz-et létesítettem.
Azt írtam meg mindegyiknek, hogy új állásom van Linzben, ahol második Wohnsitz-et létesítettem.
Tehát rá kell menni és tényfeltárni, hogy az első Wohnsitz-ed kamu.
Rendben gyagyás.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 20, 2022 19:19:22
x4)
csá
csá
Nem nem. Hülye itt egy ember van. Az, aki a befordított faszú szerelméről loopol már vagy két órája.
Szóval látom, itt esz a fene megint téged, szóval biztos, hogy minden állásinterjú tökéletesen sikerült, és nem az inkompetenciáid miatt mondtak nemet, hanem mert túl sokat kértél.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:19:53
x6)
De tényleg, ez kibaszottul igazságtalan, hogy lehúznak engem a gecik pénzzel, meg részben kirabolnak, és aztán még erkölcsi kérdést is csináljak abból, hogy képes vagyok kezelni a helyzetet így vagy úgy.
Anyátok, azt.
Anyátok, azt.
Nem húztak le, te adtad.
Önként, még az is megvan live-ban, hogy kategorikusan kijelented: A MERCI NEM KÉRTE, ÉN ADOM :D
Te fasz balek.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 20, 2022 19:20:28
x2)
de nyelftanilag ugy helyes, hogy azt meg nem irtad meg hogy a nemet jovedelmed mar nem letezik, mert kibasztak onnan, igaz? ujabb hitelt es hitelkeretet maskepp nem kaphattal volna, az 1-2 eves migri kereset tortenteddel te balfasz csalo kocsog!
en turelmes ember vagyok, bar a hulyeket, mint te, nagyon utalom, de most kurvara felidegesitettel. Tudod mit? osszeszedem az itt ott keringo videoidbol meg a forumrol a kartyak szamat, a bankok nevet es kuldok nekik egy tenyfeltarast videos bizonyitekokkal. kivancsi vagyok, hogy ok hogy latjak a linzi magasabb jovedelmet, a nemetorszagi null tartozkodast meg persze Mercikejek kartyas amokfutasat :)
majd nezd meg kb 1 honap mulva, hogy melyik kartyad fog mukodni, te arrogans autista fasz
en turelmes ember vagyok, bar a hulyeket, mint te, nagyon utalom, de most kurvara felidegesitettel. Tudod mit? osszeszedem az itt ott keringo videoidbol meg a forumrol a kartyak szamat, a bankok nevet es kuldok nekik egy tenyfeltarast videos bizonyitekokkal. kivancsi vagyok, hogy ok hogy latjak a linzi magasabb jovedelmet, a nemetorszagi null tartozkodast meg persze Mercikejek kartyas amokfutasat :)
majd nezd meg kb 1 honap mulva, hogy melyik kartyad fog mukodni, te arrogans autista fasz
Mondja, mondja az "igazát", hogy második lakhely, de ez mese.... Kíváncsi vagyok mi lesz a jóakarat vége, valószínüleg kártyatiltások és a hitel követelése.
sodika
Apr 20, 2022 19:20:29
Kirabolnak, lehúznak, lenyúlnak, megkárosítanak, aztán ilyen faszságokban vagytok, hogy adócsalás, meg banki csalás, amiért méltóztatok ezek ellenére nem megdögleni és utcára kerülni.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:20:29
envagyokaz
(
x1)
Apr 20, 2022 19:20:36
x1)
De tényleg, ez kibaszottul igazságtalan, hogy lehúznak engem a gecik pénzzel, meg részben kirabolnak, és aztán még erkölcsi kérdést is csináljak abból, hogy képes vagyok kezelni a helyzetet így vagy úgy.
Anyátok, azt.
Anyátok, azt.
Endre....konyorogtel nekik, hogy huzzanak le! Aztan megsertodsz, hogy megteszik?
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:20:42
x136)
csá
csá
Te vagy a hülye, hiszen te vagy egy eladósodott munkanélküli szar, aki ma is és tegnap is jól leégett az interjún, hogy milyen hülye a szakmájához.
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:20:52
x30)
Anyátok, azt.
Anyátok, azt.
ezaz, alakul az alaphangulat az esti streamhez. mi lesz a cím? "ezek a trollok már megint mikben vannak?" :DD szerinte érdekelni fogja a nézőidet?
figyu, normális ember nem bízta volna rájuk a kártyát már ott elejét veszi a dolgoknak. ostoba fhassz
sodika
Apr 20, 2022 19:21:12
Mondja, mondja az "igazát", hogy második lakhely, de ez mese...
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
Apr 20, 2022 19:21:12
Cibbon
Apr 20, 2022 19:21:22
Soha többet nem írok ide
Hogy mondod Fifi, pofont kérsz?
Apr 20, 2022 19:21:22
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:21:28
x4)
Anyátok, azt.
De csinálhattad volna azt hogy nem adod oda a kártyát és nem kell mondani a pin kódot seAnyátok, azt.
De te szerelmes vagy a faszpinába és konkrétan mindent csináltál azért hogy magad mellett tarthatsd.
Aki balfasz ebben a sztoriban az egyedül te vagy :)
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:21:30
x6)
Kirabolnak, lehúznak, lenyúlnak, megkárosítanak, aztán ilyen faszságokban vagytok, hogy adócsalás, meg banki csalás, amiért méltóztatok ezek ellenére nem megdögleni és utcára kerülni.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
TE ADTAD ÖNKÉNT BALEK :D
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:21:50
x30)
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
már megint azt hiszed, hogy mi a rajongóid vagyunk? mikbe vagy pupszi :DD
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:21:53
x136)
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Kihagytad, hogy büntetőeljárás folyik ellened Linzben, te bűnöző szar.
sodika
Apr 20, 2022 19:21:58
Na mindegy, idióták vagytok.
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:21:58
szotyika
Apr 20, 2022 19:22:12
Gyagyás!
Túrázós videó nem lesz? Mondjuk mászhatnál hegyet, de csak és kizárólag lájvozás közben. :)
Túrázós videó nem lesz? Mondjuk mászhatnál hegyet, de csak és kizárólag lájvozás közben. :)
Apr 20, 2022 19:22:12
kaffkaendree
(
x1)
Apr 20, 2022 19:22:21
x1)
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Mit kurva anyázól te idióta vadbarom geci? Akinek itt egyedül kurva az anyja, az te vagy.
Amúgy meg elvárnád, hogy sajnáljunk? Hát tudod mikor... magadnak csináltad az egészet, te nyomorék faszláda. Hányan próbáltak a jó útra téríteni?
De te neeem, te mentél a veknifejed után. Hát így jártál geci, megérdemled. Szerintem akaszd fel magad.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:22:33
x4)
Soha többet nem írok ide
Nem kellett volna hitelt felvenni :) Elmentek ám ti a kurva anyátokba mind.
Soha többet nem írok ide
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:22:50
x30)
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
sodika
Apr 20, 2022 19:23:17
Nem kellett volna hitelt felvenni :)
Apr 20, 2022 19:23:17
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 19:23:31
x8)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Közős kassza, hahó!
Te is vehettél volna le a Tiborsz kártyájáról!
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 19:23:33
x12)
Miért lettél ilyen ideges gyagyás?Talán problémás lenne számodra ha nőverés után hitelcsalással is megvádolnának?Nem kell bűnözni és nem idegeskedsz,ennyikeh.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:23:37
x6)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Így könnyebb elviselni ugye, ha kivetíted másra az ostobaságod? :D
Te ostoba balfasz elmebeteg impotens vén szhar teeee :D
-
Apr 20, 2022 19:23:40
Mindegyik banknak megírtam, hogy Linzből van a korábbinál magasabb fix jövedelmem, ahol a második Wohnsitz van.
Mindegyiknek.
Mindegyiknek.
Nyelvtanilag igaz = sodi olyan hazugsága, amiről úgy véli, hogy ha lebukik vele, akkor is védhető marad félreértésre vagy rossz megfogalmazásra hivatkozva. Jellemzője, hogy az állítások, bár gyakran egyértelműen implikálnak hamis tényeket, az egyes mondatoknak a szövegkörnyezetből kiemelve akár olyan jelentést is lehet tulajdonítani, ami már nem mond egyértelműen ellent a valóságnak. A kifejezést saját maga kezdte el használni.
- A bankoknak expliciten azt hazudta, hogy az életvitele központja németországban marad. Ha esetleg nem szó szerint írta le ezt, akkor úgy fogalmazhatott, hogy fenntartja a német lakcímét ott bármikor elérhető (implikálva, hogy ő is ott van, nem csak az ogre, aki a leveleket kezeli). Ezt nyelvtanilag igaznak véli, lásd a fenti definíciót.
- Nekünk pedig szintén csak nyelvtanilag mond igazat a fenti nyelvtani igazságáról, mert valami valóban gagyoghatott az osztrák melójáról esetleg lakcíméről is, de azt, amit itt implikál, hogy világosan közölte velük, hogy elköltözik ausztriába és németországban csak levelezési címet tart fent, biztosan nem írta meg nekik (a második cím kifejezés is erre utal).
Apr 20, 2022 19:23:40
sodika
Apr 20, 2022 19:24:14
Van az állandó, az az egyik, és van a nem állandó, az a másik. Igen. És ez a linzi igenis létezik, mert itt vagyok. Nem is értem a sok faszságot.
Apr 20, 2022 19:24:14
sodika
Apr 20, 2022 19:24:30
csá
csá
Apr 20, 2022 19:24:30
Balázs Padre
(
x13)
Apr 20, 2022 19:24:47
x13)
Komolyan aggódom.Mi lesz veled sodi,ha valaki magyarban feljelent a verős videjójid miatt.Személy elleni erőszak, kényszerítés ÚRiten Soddiiii.Magyar börtönben nem csak befordított faszt kapsz. Kapsz IGAZI fASZT IS.Minden nyílásodba. Aggódom sodi.
sodika
Apr 20, 2022 19:25:05
Sőt: van a pesti, az a harmadik.
Apr 20, 2022 19:25:05
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:25:13
x4)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Kezelem. 2 forint elmaradásom nincs egy törlesztőben sem.
NEM MONDOD? :D Most is kurvára kezeled :D
Mínuszban vagy apám, de kurvára nagy mínuszban vagy :D
Éjfél
Apr 20, 2022 19:25:22
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
Hát bizony nem lehet mindenki olyan kúúúúrva okos hogy mindenféle hajléktalanoknak oda adja a bankkártyáját... Aztán meg megy a hiszti hogy őt támadják, meg kibasszák a munkahelyéről mert baszik dolgozni... Utána meg nem tud elhelyezkedni, mert a mai világban a cégeknél nem csak az számít hogy mit hetyetyézel össz hibás, hiányos és helytelen németséggel, hanem amikor kíváncsiak a referenciádra és kompetenciádra akkor meg: "Sajnos nem sikerült megugranom a lécet..." persze hogy nem sikerült mert 15 éve élsz a saját korcs világodba és hazugságaidba. Ha valamit elbaszol azért nem vállalsz egy másodperc felelősséget és mi kérjünk elnézést hogy a lúzer vagy akkor kiröhögünk? megérdemled te tetű ...
Arról meg nem is beszélve hogy akkora zseni vagy hogy még azt is képes vagy kiteregetni 180 munkanélküli.. várjunk csak, hiszen az csak te vagy itt egyedül ... Szopjál lovat
Apr 20, 2022 19:25:22
sodika
Apr 20, 2022 19:25:39
Komolyan aggódom.Mi lesz veled sodi,ha valaki magyarban feljelent a verős videjójid miatt.Személy elleni erőszak, kényszerítés ÚRiten Soddiiii.Magyar börtönben nem csak befordított faszt kapsz. Kapsz IGAZI fASZT IS.Minden nyílásodba. Aggódom sodi.
Megtörtént.
Vicces is lenne, hogy olyanért ítélnének el, amit a Mercinél sokkal durvábban leszarnak :D
Apr 20, 2022 19:25:39
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:25:54
x136)
Sneci ugye milyen szar, hogy itt nem tudod senkire rárakni a telefont, és nem tudsz senkinek a szavába vágni, és ezzel elhallgattatni?
Mert a lájvjaidban mindig így "érvelsz", de itt ez nem működik, és mindig alul is maradsz a vitákban.
Nagyon nevetek rajtad.
Mert a lájvjaidban mindig így "érvelsz", de itt ez nem működik, és mindig alul is maradsz a vitákban.
Nagyon nevetek rajtad.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:25:56
x6)
Sőt: van a pesti, az a harmadik.
És melyik helyen érzed jól magad Sneci? ;)
Tremmel Tamás
Apr 20, 2022 19:26:07
van ma live?
Apr 20, 2022 19:26:07
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:27:28
x30)
Megtörtént.
Merci nő. Ő nőként verheti az élettársát. Te egy senki vagy, aki a befogadott hajléktalan asszonyt bántalmazta. Capice?
Akkor mondjuk még csak a száját fogtad be, azóta vannak újabb videók is, nem tudom Levelező Leventék hozzácsapták-e már az ügyedhez....
sodika
Apr 20, 2022 19:27:29
Hát bizony nem lehet mindenki olyan kúúúúrva okos hogy mindenféle hajléktalanoknak oda adja a bankkártyáját...
Ezt is elmondtam. Abból indultam ki, hogy a Merci, miután ezt folyton kihangsúlyozza, kényes a reputációjára, ezért nem hozná magát olyan helyzetbe, hogy konkrétan lopás legyen, amit művel. Nem számoltam azzal, hogy konkrétan szarik ő valójában a tisztességére, csak hangsúlyozni szereti.
Apr 20, 2022 19:27:29
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:27:43
x4)
Megtörtént.
Nagy semmi? Eltiltottak a lőfegyverektől téged, és nagyon is eljárás van ellened.Megállapították, hogy ami a Jutkával történt, az pont a semmi.
Ja, és nekik nem kellett dühkezelési tréningen részt venni, egyedül neked kellett.
sodika
Apr 20, 2022 19:27:56
Apr 20, 2022 19:27:56
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:28:18
x136)
Megtörtént.
sodika
Apr 20, 2022 19:28:22
Nagy semmi? Eltiltottak a lőfegyverektől téged, és nagyon is eljárás van ellened.
Ez automatizmus.
Apr 20, 2022 19:28:22
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:28:26
x6)
Megint elbasztad, értjük mi értjük BALEK :D
sodika
Apr 20, 2022 19:29:04
Idióta cvigány írta a feljelentést.
Részletkérdés.
És megvizsgálták.
Hogy fasza volt minden.
Ennyi
Apr 20, 2022 19:29:04
sodika
Apr 20, 2022 19:29:12
na csá
nem idegesítem magam
Soha többet nem írok ide
nem idegesítem magam
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:29:12
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 20, 2022 19:29:34
x4)
Már megint ez a reputáció loop, te balfasz.
Múltkor is megmondtuk, hogy a befordított farkú tranyó szerelmednek ilyenje nincs. Te nagyon elittad az agyadat baszki.
Takarodj inkább Máriózni, gyökér!
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 19:30:06
x12)
Milyen a meló csá gyagyás?
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:30:13
x4)
Apr 20, 2022 19:30:13
Boldozol. Tehát ideges vagy mert igazunk van. Te semmivel nem számoltál életedben soha, mindig pofáraesel a legegyszerűbb helyzetekben is. Apr 20, 2022 19:30:13
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:30:16
x136)
Nem volt lopás. Majd ha elítélték lopásért, akkor mondhatod. Jogilag buta vagy. Czenki néni is leszopatott.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 20, 2022 19:30:47
x13)
Anyátok, azt.
Anyátok, azt.
Rittenhouse nyugdíjas lesz mire elkészül róla a flokk. Remélem nem csak megint 3 órán keresztül próbálsz majd loopolni mert akkor már a mirrort se fogom nézni
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:30:58
x136)
Részletkérdés.
És megvizsgálták.
Hogy fasza volt minden.
Ennyi
És megvizsgálták.
Hogy fasza volt minden.
Ennyi
Jogilag buta vagy. Nem fogom elmagyarázni.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:31:09
x6)
A JUTKA is leszopatta, nagyon kacagok :D
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:31:18
x136)
Jogilag IS buta vagy.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:31:19
x4)
Ez automatizmus.
Látták a videókat a bántalmazásról meg ahogyan te is részt vettél ebben. Nagyon is köze van hozzá. :) Semmi köze ahhoz, hogy történt-e valójában bármi is.
sodika
Apr 20, 2022 19:31:21
Az engedélyem nélkül és tiltásom ellenére pénzeket leemelni a kártyámról, amiket aztán saját célra használnak fel, szintén kifejezett tiltás ellenére nem sima lopás, igazad van.
Ugyanis sikkasztással párosul.
Apr 20, 2022 19:31:21
sodika
Apr 20, 2022 19:31:45
Látták a videókat a bántalmazásról meg ahogyan te is részt vettél ebben. Nagyon is köze van hozzá. :)
A sok közül.
Apr 20, 2022 19:31:45
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:32:02
x30)
tudsz olvasni, recskás? igen, de azóta már ütlegelted, fellökted, laptoppal csapkodtad. + a kék-zöld foltok eredete kérdéses. majd a linzi ügyészség megállapítja
sodika
Apr 20, 2022 19:32:03
Na mindegy, nem idegesítem magam itt.
Soha többé.
csá
Soha többet nem írok ide
Soha többé.
csá
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:32:03
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2022 19:32:11
x17)
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
Létezik.
Hogy lenne mese?
Olyan hülye vagy.
hazudos geci, nincs olyan amire te hivatkozol. az unio teruleten csak egy orszågot jelölhetsz meg tartozkodåskent, az ugynevezettmåsodik, ha az unionkuvuli orszåg. miert hazudsz betegesen? ugyis råfogasz baszni egyszer, mert a trollok nem alszanak es a zsiroshaju is jelentget teged!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 20, 2022 19:32:16
x2)
Igen, így helyes erre gondoltam, nem ennyire kifejtve.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 19:32:25
x12)
Az engedélyem nélkül és tiltásom ellenére pénzeket leemelni a kártyámról, amiket aztán saját célra használnak fel, szintén kifejezett tiltás ellenére nem sima lopás, igazad van.
Az a bank kártyája.Bejelentetted a banknak hogy nem te használod a kártyájukat? Ugyanis sikkasztással párosul.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:32:47
x6)
Éjfél
Apr 20, 2022 19:32:59
na csá
nem idegesítem magam
Soha többet nem írok ide
nem idegesítem magam
Soha többet nem írok ide
Ez nem idegesítés te tetű, ez mind te vagy a világ szemében. 180 emberből egy sem mondja hogy nem így van. És ha kimegyünk az utcára a további 10 millió is azt mondaná hogy sajnos ez van fiam... És ha lenne idegen nyelvű tartalmad, amit nehogy csinálj baszod, mert geci nehéz az analfaNémeted lefordítani, akkor további pár aprócsa milliárd ember is ezt mondaná.
Apr 20, 2022 19:32:59
sodika
Apr 20, 2022 19:33:07
Az a bank kártyája.Bejelentetted a banknak hogy nem te használod a kártyájukat?
Két független kérdés.
Apr 20, 2022 19:33:07
-
Apr 20, 2022 19:33:29
Nem számoltam azzal, hogy konkrétan szarik ő valójában a tisztességére, csak hangsúlyozni szereti.
Mármint nem számoltál azzal, hogy egy transszexuális alkoholista csöves, aki abból él, hogy élő streamben verekszik szarik és koldul, szarik a tisztességre, csak hangsúlyozni szereti?
Olvasd el ezt a mondatot többször egymás után. Hangosan.
Púpszászi napelem
(
x13)
x13)
Mennyit dobjunk össze hogy erre szakíts időt? :D
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:33:48
x136)
Ne dobálózzál olyan kifejezésekkel amelyeknek nem ismered a jelentését.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:33:55
x4)
De nyílt titok volt hogy ők milyenek, te ennek ellénre bizalmat szavaztál meg nekik.Ugyanis sikkasztással párosul.
A szóbeli tiltás semmit nem ér.
Te jogilag natyon erős fatászpika.
sodika
Apr 20, 2022 19:33:56
A kettő egyszerre igaz.
Apr 20, 2022 19:33:56
Kötőjel
(
x12)
Apr 20, 2022 19:34:17
x12)
Az az RGL.
A Merci 15 évig képes volt lakásban lakni.
Csak aztán megunta, hogy vénemberek szarában turkáljon.
A Merci 15 évig képes volt lakásban lakni.
Csak aztán megunta, hogy vénemberek szarában turkáljon.
bámulatos, a sodi, hogy neked a szociális munkások áldozatoktól tarkított munkáját shikerült redukálnod "vénemberek szarában turkálásra".
ez akár idegesítő is lehetne (nem adom meg neked az örömöt, a sodi, stressznélküli nyugi van), de az életmódodat tekintve te tuti nem leszel ép, egészséges idős ember, hanem egy maga alá szaró vén alkesz, akinek őszintén remélem, hogy egy troll lesz az ápolója, aki majd jól szétkeni az arcodon a szarodat, esetleg megeteti veled.
te empátiából felmentett szar, te.
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:34:23
x30)
Soha többé.
csá
Soha többet nem írok ide
Soha többé.
csá
Soha többet nem írok ide
bárcsak így lenne és soha többet nem írnál ide. meg nem is videóznál. dehát ilyen szerencsénk sajnos nincs
sodika
Apr 20, 2022 19:34:36
Pontosan.
Nem számoltam vele.
Apr 20, 2022 19:34:36
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:34:54
x136)
Soha többé.
csá
Soha többet nem írok ide
Soha többé.
csá
Soha többet nem írok ide
Azért leszel itt ideges, mert alulmaradsz a vitában. Nem tudod ránk rakni a telefont.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 20, 2022 19:34:59
x13)
Sodi Figyelj Nem érted látom. Magyar állampolgárt fojtogattál rugdostál kényszerítetted, hogy dolgokat tegyen, ne tegyen satöbbi.Letöltendő simán lehet elsőre is, akkor is,ha büntetlen előéletű vagy. Én nem azt kérdeztem mit csinált a merci.TE MIT CSINÁLTÁL??ITT mindenki szeretve tisztel.Csak 1 valaki jelentse az ügyet 5 éven belül. VEled akkor MIFFFAN
Balekdetektor
Apr 20, 2022 19:35:24
Pontosan.
Nem számoltam vele.
Nem számoltam vele.
BIP BIP BIP BIP BIP BIP BIP
Apr 20, 2022 19:35:24
sodika
Apr 20, 2022 19:36:02
Én nem azt kérdeztem mit csinált a merci.TE MIT CSINÁLTÁL??
na csá
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:36:02
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:36:08
x6)
A kettő egyszerre igaz.
A kettő egyszerre igaz.
Nemnem, ok-okozat
ping-pong
Vágod gyagyás vén balek? :D
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:36:10
x4)
A sok közül.
Ha van videó róla akkor egyértelmű hogy ki mit csinált. Te bántalmaztál egy nőt. Ezek tények, nem interpretációk. A sok közül.
Darth Tibor
(
x8)
Apr 20, 2022 19:36:43
x8)
Endre, kérlek írd le nekünk azt, hogy: Nem vagyok balek!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
BodiTesok
(
x1)
Apr 20, 2022 19:37:50
x1)
Beadtad már postásnak a jelentkezésed Gyagyás? vagy még mindig a virtuális €5/óra bérigényedre vergődsz itt?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:38:18
x30)
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
az még a kitiltásos eset előt volt, barom!
envagyokaz
(
x1)
Apr 20, 2022 19:38:32
x1)
Pontosan.
Nem számoltam vele.
Nem számoltam vele.
ebben az esetben remelhetoleg meg te magad is megkerdojelezed a sajat magad beszamithatosagat, ugye Endre?
Miert nem rakatod magad gyam ala. Teljesen egyertelmu, hogy nem vagy kepes felnottkent viselkedni es gondolkodni.
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 19:39:02
x4)
forum.sodika.org/?pageNo=8990&highlight=914337#comment-914337
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 19:39:17
x12)
Két független kérdés.
Nem volt jogod átruházni a bank kártyáját.Sikkasztás és csalás amit elkövettél.A zsarolás és kényszerítés bűnszervezetben még hozzá csapható.Erkölcsi hulla vagy,egy bűnöző. Ez is egy döntésem, de más kérdés.
Két független kérdés.
Éjfél
Apr 20, 2022 19:39:21
Remélem te korcs sokat tanultál Merciéktől hogyan kell hajléktalanként élni, mert nagyon közelítesz ugyan ebbe a irányba..
Apr 20, 2022 19:39:21
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:39:32
x136)
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Nem vizsgálták. Ez kiderült a határozat szövegéből. Nem volt érdemi indokolás. De ahhoz is hülye vagy, hogy ezt meg tudd állapítani.
Ha judga mint sértett képviseletében én írtam volna egy feljelentést, már nyomoznának ellened. De nincs hozzá kedvem hogy összejudgázzam magam.
Viszont a labanc btk. szerint nyomoznak ellened, te bűnöző szar.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 20, 2022 19:39:54
x4)
na csá
Soha többet nem írok ide
na csá
Soha többet nem írok ide
Na mindegy gyagyás kretén.
Az egy dolog, hogy én nem tudom, mi a big data (és köszönöm a troll kollégáknak a pontosítást), mivel én a projektes/üzleti oldalról kevésbé vagyok benne érintett.
De neked, szenyor programmer félistennek kéne tudni, nem? Hogy is van ez, kretén? Vagy a Vácon megvizsgáltál azt jelenti, hogy oda mész sittre? Balfasz vagy Endre, de nagyon.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 19:40:56
x136)
Sneci elfelejtette, hogy itt nem trashlegyekkel vitázik. Nagyon vicces.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 19:41:50
x6)
sodika
Apr 20, 2022 19:42:56
A lényeg az, hogy Jutkának én már nem akarok ártani.
Ha Merci MAGÁTÓL nem hagyja ott, én többé nem erőltetem.
Apr 20, 2022 19:42:56
sodika
Apr 20, 2022 19:43:26
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:43:26
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 19:43:58
x12)
Miért beszélsz tranyórol megint?
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 20, 2022 19:44:34
x4)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Ezt írd még le kérlek ötször. Ma nincs itthon asszony, nyugodtan röhöghetek tele szájjal hangosan rajtad. :D
vladrl
(
x8)
Apr 20, 2022 19:44:35
x8)
Fordítva nézed a világot, retard.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika
Apr 20, 2022 19:44:39
Ez tényleg így van.
Ha még egyszer elválnának, és Merci elindulni egyedül ide-oda, természetesen megbolondulnék, ennyire sajnos ismerem magam.
De amíg együtt vannak, addig Jutka 100%-os biztonságban érezheti a Tibikéjét.
Ha még egyszer elválnának, és Merci elindulni egyedül ide-oda, természetesen megbolondulnék, ennyire sajnos ismerem magam.
Apr 20, 2022 19:44:39
sodika
Apr 20, 2022 19:44:51
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 20, 2022 19:44:51
kripli figyelő
(
x12)
Apr 20, 2022 19:45:24
x12)
Ez tényleg így van.
Miért beszélsz tranyórol,azt mondtad már nem érdekel? Ha még egyszer elválnának, és Merci elindulni egyedül ide-oda, természetesen megbolondulnék, ennyire sajnos ismerem magam.
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:45:35
x30)
mert másról nem tud, meg azt hiszi ebből lesz nézettsége
Éjfél
Apr 20, 2022 19:45:46
mert nincs más témája... még mindig azt várja hogy valaki megsirassa brühühü szegény sogyikát bánytották csűnya lossz netes hajléktalnyok, meg aljas félgek kibaszattak a munkahelyemlől mel geci iligyek az 1 millió fütyis fizetésemle.... brühühü
Apr 20, 2022 19:45:46
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 19:46:09
x30)
Ez tényleg így van.
nem fog hozzád visszamenni, hahó! utál téged
49 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Anyátok, azt.