Mert az autipajzson rést üt a valóság. És a valóság néha fáj.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Nem tudja, hogy milyen egy nő. Nem érti. Hiába.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ki hívott ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Azért nincs lelki békéd, mert magadnak sem mered bevallani a valódi homokos vágyaidat, ilyen nagyon egyszerű ez.
Soha nem lesz gyereke és örökbefogadás keretein belül sem, de erről értekeztünk már.
Nem lesz neki.
Ami reális veszély lehet, hogy állatot vásárol valami részeg agylövése miatt..
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ezek szerint akkor fejben nálad ami jelenleg folyik az a legnagyobb zen és normalitás, de ezt a békét felrúgja az amit a csúnya-csúnya rosszakaróid írnak ide a megnyilvánulásaiddal kapcsolatban.
Van baj.
Te teljesen hülye vagy. Nem attól vagy férfia, hogy “kemény” vagy a nővel, hanem általában az életben a szöges ellentéted az, ami férfias
ezen enis elmosolyodtam, foleg hogy egyreszrol kapja az osztast rendesen, masreszrol meg ha felmerul egy kerdes, meg veletlenul sem arra valaszol :)
anschluss
Kukikardozna velük a prof?
Akkor faszért lurkolsz itt egésznap te kókadtfaszú ratyitallèr. Mindenki tudja hogy ha nem is írsz ide akkor is folyamat a fórumot olvasod.
Takarodj a kurva anyádba és beszélgess a haverjaiddal. Jah, hogy mindenki szarik rád mert egy idegesítő kis buzi vagy... :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ááááá, lószart, csak megnézem néha.
És ugyanígy zavarba ejti az aránytalan érték, mert nem tudja kezelni. A szűkösséget tudja csak józanul értelmezni.
szejintem nyelFtanilag a "józanság" szót egyikőtökkel kapcsolatban sem lehet értelmezni
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Ez juttat endorfint a veknibe.
Kell neki egy kis endorfin.
"A függőség jellemzője, hogy a személy azt éli meg, hogy szüksége van egy bizonyos viselkedés végrehajtására; ez esetben a vásárlásra, melyre folyamatos vágyat érez, s nem tud ellenállni. Mint a szenvedélybetegségeknek (drogfüggőség, alkoholizmus, játékszenvedély stb.) általában, rendszerint ennek az oka is az, hogy a „beteg” nem kielégítő érzelmi kapcsolatokkal rendelkezik, boldogtalan"
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9nyszeres_v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
na, te nem vagy férfi, ő meg nem nő. tehát ő verjen téged; ez meg is valósult.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
az a vicc hogy Tibi pont azt csinalta vele amit itt leirt :)
anschluss
igen, azért írom, h nyelFtanilag így helyre lehet tenni; tehát ha Merga nem nő, Sodrony meg nem férfi, akkor működik a taktika XD
Akkor az a lényeg hogy a tibinek jó a punci dőlésszöge? Ezt így kell érteni?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Aztakurva, minden empatikus gondolatom elpárolgott ezt a hsz-t olvasva. Mekkora egy incel tróger gecinek kell lenni ahhoz hogy ilyet fogalmazz meg...
recskás!
Pro tipp: A nőknek biztonság érzetre van szükségük mindenek előtt. Szerinted te ezt sugárzod a szokásaiddal, a verbális és nonverbális kommunikációs képességeiddel és megjelenéseddel?
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Endre!
Egy újabb rajongó! Mi ez ha nem shiker?
Retardált állat. Ezért nincsenek barátai.
Hogy a kurva anyádba mersz te bárkire rátelepedni, fenyegetni, óbégatni???
Mit képzelsz magadról? Majd te eldöntöd, hogy kinek kell veled töltenie a drága idejét?
Úgy, de úgy ismerem ezt a típust (nőben).
Pszichopata állat mind. Kapcsolatfüggőnek, vagy minek hívják őket.
Képtelenek egyedül lenni. Mindig rá kell szívniuk valakire magukat, akit aztán kihasználnak, érzelmileg zsarolnak, stb... lekoptathatatlanok.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Remélem nem az avatarodra gondolt. :(
Ha már paródiarovat: Ha valami egészen durva csoda folytán legalább annyira felébredne benne az empátia, hogy a tanszék arra az álláspontra jut, hogy sodika nem kifejezetten veszélyes a gyerek testi-lelki fejlődésére vagy életére az alapvetően minden keményvonalas trollkodást megkérdőjelezne.
Egyébként viszont megpróbálnánk ráébreszteni az anyát, hogy meneküljön el a recskástól, mert egy erőszakos, pedofil szociopata, ha pedig az anyja se jobb, akkor marad a gyámügy, mert a gyerek életveszélyben lenne.
Ha a gyerek már önellátó (dupla paródiarovat, 60+ éves sodi felnőtt gyerekkel) akkor a gyerek, ha segíti és támogatja a pedofil apját, akkor annyira lenne célpont, mint Golda, egyébként meg annyira, mint sodibá (semennyire).
Szóval vett egy adag haszontalan kábelt és jó napja lett az endorfin injektálától.
Erre jövünk mi.
Hát nem megérte regisztrált trollnak lenni Trollégák? :D
On my way.
es ha elveszi a brazil beranya utlevelet es eldugja a kenguru zsebbe, akkor szerencsetlen no hogy menekuljon el tole a gyerekkel, haho!
anschluss
lol. Én a vitában és a mentális csatában bízok. Az erőszak nem permanens, és nem is hasznos, csak a besavanyodott tehetetlen emberek élnek vele. De egy jó vitából lehet tanulni. De ha mondjuk SODI megtámadna az utcán actual beszarnék, mert tényleg lerí róla hogy nem stimmel minden a toronyban. :D
De van valami alapja a srác zsidrák utálásának? Vagy csak azért utálja őket mert a neonáci kotonszökevények fogadták csak be szegényt, és ott ragadt rá ez a gondolat?
Nem fogadta be őt senki. Csak dörgöldzött mint szokott.
De hallgatod / nézed most a mirrorok valamyilyikét épp tapasztalhatod, hogy mekkora pszihoptata barom sodi a SoDI.
Decemberben ajánlották a figyelmembe ezt a palit, de komolyan mondom minden egyes alkalommal egyre jobban lesz ellenszenves. Először egy kicsit magának való, kissé szerencsétlen embernek tűnt, de látom, hogy csak egy személyiségtorzult alkoholista csak. Tényleg megérdemli ami történik vele szerintem, tizensok év alatt azért meg lehetett volna változtatni a szokásait a jóü irányba.
Hazudozni mindenkinek (saját magának is) miközben egy abszolút alja és kancsó műsort tol igénytelenül.
Hányinger, na, nem akartam eddig így fogalmazni.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
minél többet leszel itt, annál mocskosabb szavakkal fogod illetni, bármilyen ember vagy a való életben
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
sodipedia.sodika.org/wiki/001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T#Belen.C3.A9ztem.2C_beleolvasgattam_.C3.A9n_is.2C_de_nekem_az_j.C3.B6n_le.2C_hogy_ez_egy_ment.C3.A1lisan_s.C3.A9r.C3.BClt.2C_alkoholista_ember.2C_akin_nem_lenne_szabad_g.C3.BAnyol.C3.B3dni. :D
csak 5x
enis igy voltam ezzel, bar en a tranyon keresztul talaltam ra, ugyhogy nagy meglepetest nem tudott mar okozni, ami az igenytelenseget meg gusztustalan viselkedest illeti.
az elejen kicsit sajnaltam hogy nincsenek baratai, bar az mar latszott hogy a trolloknak igaza van hogy basztatjak. reszt venni nem akartam benne, de ahogy neztem a videoit, olvastam a megnyilvanulasait, minden joindulatom elszallt.
fenhejjazo, masokat lenezo, onzo, buta (a butasag nalam a red flag), o soha nem hibas csak mindig mas es ahogyan tud viselkedni mas emberekkel, ahogyan megnyilvanul.
mindezek mellett lathatoan fogyatekos, ertelmi szintje 0, erzelmi intelligencia nincs, emberi kapcsolatokra keptelen (ez ugye a szanalom faktor, amit kiut az elobb leirt viselkedesevel).
egy szoval, fogyatekos vadparszt, a legjobb ha valami zart intezetben, felugyelet alatt eli a hatralevo eletet es nem art masoknak meg maganak sem. amig ez be nem kovetkezik, barmit IS megerdemel
anschluss
Ej ej, az aberrált kurva anyját ennek a gecinek :/
na erről beszéltem
par hete egy meleg ismerosommel kerestuk ezeken az oldalakon, de nem talaltuk. megdobbento mennyi buzi van Linzben es van vagy 5-10 profil ami meg illene is a recskasra, de tul nagy a szoras, tovabb nem is mentunk vele. kb mindenki zekrenybuzi, kep nelkul, stb.
anschluss
Igen, most nézem, ott tartok amikor a mirroros kolléga betette a piáló endrét a háttérbe, majd beszartam a röhögéstől. :DDD
Szerintem nárcisztikus személyzavara lehet. Hatalmas probléma hogy nem vállal felelősséget semmiért. Ebben nem segít hogy szarrá trollkodják, de az ténylegesen hatalmas probléma hogy minden alól felmenti magát. Szerintem szopattátok eleget, volt már olyan hogy segíteni akartok neki? Mondjuk személyi fejlődés szempontjából. Szerintem sokat segítene neki az olvasás. Mondjuk lehetne olyat csinálni ha mondjuk rendet rak és lerakja a piát akkor majd levesztek róla a nyomásból. Vagy 40 éves embert már nem érdemes nevelni?
Konkrétan az ős-trollok folyamatosan életvezetési tanácsokkal látták el (és most is amúgy, lásd iPhone vs S22). De a sodipédiát tekintsétek át mindenképpen, ott ezek le vannak vezetve egész pontosan.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Átnevezte a vágatlant, csak nem tudja bekapcsolni a bevételszerzést, mert a YT letiltotta, mondván másolt tartalmak vannak rajta.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 23, 2022 19:01:14
x4)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
(Azért nem, mert amúgy az egész napom lelki békében telt, amíg nem kezdtem el itt beszélgetni, és nekem ez nem hiányzik.)
Soha többet nem írok ide
(Azért nem, mert amúgy az egész napom lelki békében telt, amíg nem kezdtem el itt beszélgetni, és nekem ez nem hiányzik.)
Mert az autipajzson rést üt a valóság. És a valóság néha fáj.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:01:41
x15)
DE TE NEM VOLTÁL NŐ MELLETT, te debil, hát nem érted???
Ez egy befordított faszú férfi, ennyi.
Ez egy befordított faszú férfi, ennyi.
Nem tudja, hogy milyen egy nő. Nem érti. Hiába.
Ásó27
(
x68)
Apr 23, 2022 19:01:44
x68)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Ki hívott ide?
sörösterv
(
x4)
Apr 23, 2022 19:02:26
x4)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Neked azzal telik az egész napod hogy hogyan kamuzzál mindenhol meg rettegsz mindentől aki veled szembe jön. Lelki békéd sosem volt.... Soha többet nem írok ide
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 19:02:46
x4)
Tehat Tibit hetero faszik kurjak, ergo megkurni tok valid, mert a tobbi hetero is azt teszi.
Igaz, hogy akik megkurjak azok nagyreszt heterok, de kik es mik? Kik is a lyuksogoraid?
Terdik, Gammer, Kozma, Jenes, becsi csoves, pesto csoves, kalauz a vonatrol.
Ha ebbol az iranybol kozelitjuk meg a temat, van itt olyan szuletett no aki barmilyen modon hozzaerne az emlitett hetero faszikhoz?
Na ugye hogy nincs. Te amugy pont jol beleillesz a sorba, annyi kulonbseggel hogy a tobbi felszerzet a gumicsecsre meg a pinaszeru valamire izgult fel, te meg Tibi ferfias viselkedesere, kisfius testere, mely hangjara. BUZI VAGY FIFI!
anschluss
Igaz, hogy akik megkurjak azok nagyreszt heterok, de kik es mik? Kik is a lyuksogoraid?
Terdik, Gammer, Kozma, Jenes, becsi csoves, pesto csoves, kalauz a vonatrol.
Ha ebbol az iranybol kozelitjuk meg a temat, van itt olyan szuletett no aki barmilyen modon hozzaerne az emlitett hetero faszikhoz?
Na ugye hogy nincs. Te amugy pont jol beleillesz a sorba, annyi kulonbseggel hogy a tobbi felszerzet a gumicsecsre meg a pinaszeru valamire izgult fel, te meg Tibi ferfias viselkedesere, kisfius testere, mely hangjara. BUZI VAGY FIFI!
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 23, 2022 19:03:04
x4)
Endre, az, hogy tibor "zavarba jött" az "érték" miatt csupán annyi, hogy arra nem számított, hogy te majd ott csorgatod rá a nyálad, és kedvességet vagy bármit vársz cserébe.
Zavarba jött valóban, de az undortól. Tőled, a külső és belső jegyeid, alapvető viselkedésed zavarbaejtően undorítóak.
Zavarba jött valóban, de az undortól. Tőled, a külső és belső jegyeid, alapvető viselkedésed zavarbaejtően undorítóak.
medvezsidaj
Apr 23, 2022 19:04:01
Az volt a baj hogy eloadtad a gazdag huberest, végtelen tartalekkal, de egy pitiáner smucig szarhazi voltál. Adj neki egy összegben 2-3e eurót és tuti hogy férfiként fog rád tekinteni.
Apr 23, 2022 19:04:01
költői kérdés
Apr 23, 2022 19:04:14
Paródiarovat következik, de mi lenne a tanszék álláspontja ha sneci valahogy apává avanzsálna és a gyereket is sújthatnák áttételesen a trollkodások amit a recskás kap?
Apr 23, 2022 19:04:14
Ondófoltos linzi lakás
Apr 23, 2022 19:04:16
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Azért nincs lelki békéd, mert magadnak sem mered bevallani a valódi homokos vágyaidat, ilyen nagyon egyszerű ez.
Apr 23, 2022 19:04:16
Ásó27
(
x68)
Apr 23, 2022 19:05:08
x68)
A legaranyosabb az egészben, hogy szerinted itt beszélgetés zajlik :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:06:24
x15)
Paródiarovat következik, de mi lenne a tanszék álláspontja ha sneci valahogy apává avanzsálna és a gyereket is sújthatnák áttételesen a trollkodások amit a recskás kap?
Soha nem lesz gyereke és örökbefogadás keretein belül sem, de erről értekeztünk már.
Nem lesz neki.
Ami reális veszély lehet, hogy állatot vásárol valami részeg agylövése miatt..
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 23, 2022 19:06:43
x2)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Ezek szerint akkor fejben nálad ami jelenleg folyik az a legnagyobb zen és normalitás, de ezt a békét felrúgja az amit a csúnya-csúnya rosszakaróid írnak ide a megnyilvánulásaiddal kapcsolatban.
Van baj.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 23, 2022 19:06:54
x7)
Nagyon jól esett Tibit azzal sértegetni, hogy nem valódi transznemű, hanem férfi, ugye gyagyás? Hát most megiszod a levét, mert ezzel saját magadat buziztad le :DDD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2022 19:07:21
x47)
Ezek a magvas gondolatok bizonyítják, hogy soha életedben nem volt barátnőd, nem basztál született nőt és semmilyen viszonyba nem kerültél velük.
A bölcsességeidet filmek elbaszott karaktereitől szedted, meg PUA Jimmytől.
Pontosan annyi közöd volt/van a nőkhöz, mint az űrhajózáshoz.
Mikorra tervezed a Hold-sétát, mire kell figyelni a világűrben, mesélj!
Te 40 éves torzszülött szűz rém
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A bölcsességeidet filmek elbaszott karaktereitől szedted, meg PUA Jimmytől.
Pontosan annyi közöd volt/van a nőkhöz, mint az űrhajózáshoz.
Mikorra tervezed a Hold-sétát, mire kell figyelni a világűrben, mesélj!
Te 40 éves torzszülött szűz rém
Jonciii
(
x8)
Apr 23, 2022 19:07:37
x8)
Nem rá, a vele kapcsolatos történetre.
És értékes tapasztalatokkal lettem gazdagabb.
Ha nő mellett vagy, viselkedj férfiként, és taposd is kicsit dominánsan, szeretetbombák közbeiktatása mellett, mesterséges szűkösségben tartva, és ne halmozd el aránytalanul.
Ha nő mellett vagy, viselkedj férfiként, és taposd is kicsit dominánsan, szeretetbombák közbeiktatása mellett, mesterséges szűkösségben tartva, és ne halmozd el aránytalanul.
Te teljesen hülye vagy. Nem attól vagy férfia, hogy “kemény” vagy a nővel, hanem általában az életben a szöges ellentéted az, ami férfias
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 19:07:40
x4)
A legaranyosabb az egészben, hogy szerinted itt beszélgetés zajlik :)
ezen enis elmosolyodtam, foleg hogy egyreszrol kapja az osztast rendesen, masreszrol meg ha felmerul egy kerdes, meg veletlenul sem arra valaszol :)
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2022 19:08:36
x47)
Tibi szerinted nem valódi transznemű.
Szerinted Buffalo Bill.
Saját magad szerint is buzi vagy. Egy fasznyaló kis homi.
Szerinted Buffalo Bill.
Saját magad szerint is buzi vagy. Egy fasznyaló kis homi.
broni
(
x45)
Apr 23, 2022 19:10:26
x45)
a rosszlányykon van vagy 3-4 egész jó shemale, legalábbis képen.
Ondófoltos linzi lakás
Apr 23, 2022 19:11:16
a rosszlányykon van vagy 3-4 egész jó shemale, legalábbis képen.
Apr 23, 2022 19:11:16
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 23, 2022 19:11:20
x19)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Akkor faszért lurkolsz itt egésznap te kókadtfaszú ratyitallèr. Mindenki tudja hogy ha nem is írsz ide akkor is folyamat a fórumot olvasod.
Takarodj a kurva anyádba és beszélgess a haverjaiddal. Jah, hogy mindenki szarik rád mert egy idegesítő kis buzi vagy... :)
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 19:11:43
x4)
Addig fogod eroltetni a hetero musort Fifi, hogy berelunk neked egy 20 eves twinkboy meleg prostit, aki majd megismerkedik veled veletlenul a buzigozben, elcsal egy jo kis szopasra, ott lekotoz meg beginaz, es felveszi videora amiket csinal veled vagy eppen te vel. :)
es akkor azt szepen kirakjuk mindenhova az internetre, es soha tobbet ki se mondhatod hogy hetero, mert egy random ember is allon basz miatta :)
anschluss
es akkor azt szepen kirakjuk mindenhova az internetre, es soha tobbet ki se mondhatod hogy hetero, mert egy random ember is allon basz miatta :)
xray
(
x21)
Apr 23, 2022 19:13:21
x21)
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
gyagyás, te egy rossz ratyi vagy, kár erőlködnöd. Soha többet nem írok ide
broni
(
x45)
Apr 23, 2022 19:14:12
x45)
ááááá, lószart, csak megnézem néha.
halászlé
(
x24)
Apr 23, 2022 19:14:16
x24)
És ugyanígy zavarba ejti az aránytalan érték, mert nem tudja kezelni. A szűkösséget tudja csak józanul értelmezni.
szejintem nyelFtanilag a "józanság" szót egyikőtökkel kapcsolatban sem lehet értelmezni
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:15:01
x15)
Endre!
Tibit mikor kezded fenyegetni?

hitelspirál
Apr 23, 2022 19:15:19
Mi miatt vásárol most így hirtelen mindenféle kütyüket több ezer euró értékben? Érzi a vesztét és még kihasználja a bank pénzét mielőtt lehúzzák a rolót?
Apr 23, 2022 19:15:19
sörösterv
(
x4)
Apr 23, 2022 19:15:37
x4)
Apr 23, 2022 19:15:37
Kényelmetlen kérdésre soha nem válaszol, vagy a másik hozzászólásából kitörli azt a részét ami igaz rá :D Apr 23, 2022 19:15:37
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:16:25
x15)
Mi miatt vásárol most így hirtelen mindenféle kütyüket több ezer euró értékben? Érzi a vesztét és még kihasználja a bank pénzét mielőtt lehúzzák a rolót?
sörösterv
(
x4)
Apr 23, 2022 19:17:06
x4)
Apr 23, 2022 19:17:06
Pontosan. Apr 23, 2022 19:17:06
xray
(
x21)
Apr 23, 2022 19:17:53
x21)
Endre!
ez az igazi gyagyás. minden benne van, amiért nem érdemel egy pillanatnyi szánalmat sem, ez a retkes patkány. Tibit mikor kezded fenyegetni?
bolgár jeti
(
x30)
Apr 23, 2022 19:18:40
x30)
Kell neki egy kis endorfin.
"A függőség jellemzője, hogy a személy azt éli meg, hogy szüksége van egy bizonyos viselkedés végrehajtására; ez esetben a vásárlásra, melyre folyamatos vágyat érez, s nem tud ellenállni. Mint a szenvedélybetegségeknek (drogfüggőség, alkoholizmus, játékszenvedély stb.) általában, rendszerint ennek az oka is az, hogy a „beteg” nem kielégítő érzelmi kapcsolatokkal rendelkezik, boldogtalan"
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9nyszeres_v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s
halászlé
(
x24)
Apr 23, 2022 19:18:57
x24)
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 19:20:38
x4)
sodikaNem rá, a vele kapcsolatos történetre.
halászlé
(
x24)
Apr 23, 2022 19:22:07
x24)
igen, azért írom, h nyelFtanilag így helyre lehet tenni; tehát ha Merga nem nő, Sodrony meg nem férfi, akkor működik a taktika XD
gyakorlott gyagyás
Apr 23, 2022 19:22:29
Akkor az a lényeg hogy a tibinek jó a punci dőlésszöge? Ezt így kell érteni?
Apr 23, 2022 19:22:29
Trollok harca
(
x5)
Apr 23, 2022 19:24:14
x5)
a közeledben csak férfiasodott te kiforditott pinájú látens kiméra
Miskolci alvósejt
NiggerBerger
Apr 23, 2022 19:24:42
Endre!
Aztakurva, minden empatikus gondolatom elpárolgott ezt a hsz-t olvasva. Mekkora egy incel tróger gecinek kell lenni ahhoz hogy ilyet fogalmazz meg...
recskás!
Pro tipp: A nőknek biztonság érzetre van szükségük mindenek előtt. Szerinted te ezt sugárzod a szokásaiddal, a verbális és nonverbális kommunikációs képességeiddel és megjelenéseddel?
Apr 23, 2022 19:24:42
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:29:29
x15)
recskás!
recskás!
Endre!
SyntaxError
(
x24)
Apr 23, 2022 19:30:15
x24)
Endre!
Retardált állat. Ezért nincsenek barátai.
Hogy a kurva anyádba mersz te bárkire rátelepedni, fenyegetni, óbégatni???
Mit képzelsz magadról? Majd te eldöntöd, hogy kinek kell veled töltenie a drága idejét?
Úgy, de úgy ismerem ezt a típust (nőben).
Pszichopata állat mind. Kapcsolatfüggőnek, vagy minek hívják őket.
Képtelenek egyedül lenni. Mindig rá kell szívniuk valakire magukat, akit aztán kihasználnak, érzelmileg zsarolnak, stb... lekoptathatatlanok.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:31:58
x15)
-
Apr 23, 2022 19:32:02
Ha már paródiarovat: Ha valami egészen durva csoda folytán legalább annyira felébredne benne az empátia, hogy a tanszék arra az álláspontra jut, hogy sodika nem kifejezetten veszélyes a gyerek testi-lelki fejlődésére vagy életére az alapvetően minden keményvonalas trollkodást megkérdőjelezne.
Egyébként viszont megpróbálnánk ráébreszteni az anyát, hogy meneküljön el a recskástól, mert egy erőszakos, pedofil szociopata, ha pedig az anyja se jobb, akkor marad a gyámügy, mert a gyerek életveszélyben lenne.
Ha a gyerek már önellátó (dupla paródiarovat, 60+ éves sodi felnőtt gyerekkel) akkor a gyerek, ha segíti és támogatja a pedofil apját, akkor annyira lenne célpont, mint Golda, egyébként meg annyira, mint sodibá (semennyire).
Apr 23, 2022 19:32:02
xray
(
x21)
Apr 23, 2022 19:32:41
x21)
Endre!
mocskos patkány ez, nem ember. Egy újabb rajongó! Mi ez ha nem shiker?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:32:51
x15)
Na mindegy, idióták vagytok.
csá
megyek Samsung adaptert venni
csá
megyek Samsung adaptert venni
na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Kell neki egy kis endorfin. ...
Szóval vett egy adag haszontalan kábelt és jó napja lett az endorfin injektálától.
Erre jövünk mi.
Hát nem megérte regisztrált trollnak lenni Trollégák? :D
Andi
(
x13)
Apr 23, 2022 19:34:10
x13)
lájv a gyagya
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
SodiMirror
Apr 23, 2022 19:34:26
lájv a gyagya
On my way.
Apr 23, 2022 19:34:26
Titanium Jose
Apr 23, 2022 19:34:41
Apr 23, 2022 19:34:41
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 19:35:00
x4)
költői kérdésParódiarovat következik, de mi lenne a tanszék álláspontja ha sneci valahogy apává avanzsálna és a gyereket is sújthatnák áttételesen a trollkodások amit a recskás kap?
es ha elveszi a brazil beranya utlevelet es eldugja a kenguru zsebbe, akkor szerencsetlen no hogy menekuljon el tole a gyerekkel, haho!
SodiMirror
Apr 23, 2022 19:38:07
Apr 23, 2022 19:38:07
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2022 19:39:24
x47)
133 néző, megújult tartalom, tuti recept
bolgár jeti
(
x30)
Apr 23, 2022 19:41:34
x30)
Mi lesz a mai stream?
1. Főzős
2. Mario
3. Kábel unboxing, szerencsétlenkedés, tibi loop
1. Főzős
2. Mario
3. Kábel unboxing, szerencsétlenkedés, tibi loop
Erkelyszimulator
(
x2)
Apr 23, 2022 19:43:49
x2)
Azert az megvan trollegak, hogy a palmarcis cikkben a 444-en a sodika.org van forraskent feltuntetve?
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2022 19:44:31
x39)
Ne vessetek meg, de az utóbbi napokban annyira nézhetetlen a gyagyás, hogy az el mondhatatlan !
Próbálom , erőltetem, de fizikailag tiltakozik a szervezetem. Komolyan!
Csak a loop , a szerencsétlenkedés meg a picsaszáj. Ezt kompenzálva a mű öröm.
Annyira irritáló, hogy már fáj !
Ha valaki túl van már egy ilyen kiégésen, kérem segítsen !
Endre, te meg hugyozz a konnektorba !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Próbálom , erőltetem, de fizikailag tiltakozik a szervezetem. Komolyan!
Csak a loop , a szerencsétlenkedés meg a picsaszáj. Ezt kompenzálva a mű öröm.
Annyira irritáló, hogy már fáj !
Ha valaki túl van már egy ilyen kiégésen, kérem segítsen !
Endre, te meg hugyozz a konnektorba !
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 23, 2022 19:44:54
x4)
"há' miféle hiba lehetne bennem"
bolgár jeti
(
x30)
Apr 23, 2022 19:45:14
x30)
A pedofil szerint az osztrákok mocskos gecik, mert rögtön kibasszák, a németek kedves jófejek voltak (pl Ogre).
Nem azért mert akkor még nem ivott annyit (mert be kellett járnia covid előtt), vert nőt céges pulcsiban,stb.
Nem azért mert akkor még nem ivott annyit (mert be kellett járnia covid előtt), vert nőt céges pulcsiban,stb.
őpúpossága
Apr 23, 2022 19:47:33
vajon a mellékretardokkal mi lesz sodi halála után?
Apr 23, 2022 19:47:33
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 23, 2022 19:49:06
x4)
na kezdődik az ivás meg a böfögés a kurva mikrofonjába. ebből nem lesz semmilyen értelmes mario live
banshee
(
x24)
Apr 23, 2022 19:49:18
x24)
Na végigszenvedtem a sok auti faszságot a nőkről.
Sneci, te akkor láttál pinát 3D-ben utoljára, amikor Golda orrabukott a púpszászi kádárkocka udvarán.
Sneci, te akkor láttál pinát 3D-ben utoljára, amikor Golda orrabukott a púpszászi kádárkocka udvarán.
NiggerBerger
Apr 23, 2022 19:49:43
lol. Én a vitában és a mentális csatában bízok. Az erőszak nem permanens, és nem is hasznos, csak a besavanyodott tehetetlen emberek élnek vele. De egy jó vitából lehet tanulni. De ha mondjuk SODI megtámadna az utcán actual beszarnék, mert tényleg lerí róla hogy nem stimmel minden a toronyban. :D
De van valami alapja a srác zsidrák utálásának? Vagy csak azért utálja őket mert a neonáci kotonszökevények fogadták csak be szegényt, és ott ragadt rá ez a gondolat?
Apr 23, 2022 19:49:43
balek
(
x10)
Apr 23, 2022 19:50:10
x10)
Nagyon nevetek, hogy a sodi a Győzike showhoz hasonlítja magát.
Hát azt milliók nézék, te elmebeteg pedofil, egy nyolcoszzályos, buta, magyarul is alig makogõ cigány ebből gazdagodott meg, azóta is luxusban is.
Ehhez képest vagy te, aki inkább a szalacsira hasonlítasz.
Mindenki nevet rajtad öt percet, majd szépen magányosan halsz meg egyedül az olcsó alkohol mámorában.
Az egyetlen különbség, hogy a gonoszságos miatt mára több száz trollod van, akik időt, pénzt és lassan energiát sem sajnálva azon dolgozik hogy tönkretegyen! Nagyon helyesen, ez minden igaz magyar hazafi erkölcsi és kötelessége!!!
Hát kapjál már a fejedhez! Sehoo nem vagy Győzikével összevethető, minden szempontból alulmaradsz.
Szebb korokban az ilyen férgeket mint te untermenschnek hívták, és felakasztották, mert a golyó is kart beléd.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hát azt milliók nézék, te elmebeteg pedofil, egy nyolcoszzályos, buta, magyarul is alig makogõ cigány ebből gazdagodott meg, azóta is luxusban is.
Ehhez képest vagy te, aki inkább a szalacsira hasonlítasz.
Mindenki nevet rajtad öt percet, majd szépen magányosan halsz meg egyedül az olcsó alkohol mámorában.
Az egyetlen különbség, hogy a gonoszságos miatt mára több száz trollod van, akik időt, pénzt és lassan energiát sem sajnálva azon dolgozik hogy tönkretegyen! Nagyon helyesen, ez minden igaz magyar hazafi erkölcsi és kötelessége!!!
Hát kapjál már a fejedhez! Sehoo nem vagy Győzikével összevethető, minden szempontból alulmaradsz.
Szebb korokban az ilyen férgeket mint te untermenschnek hívták, és felakasztották, mert a golyó is kart beléd.
Badoer
(
x1)
Apr 23, 2022 19:50:51
x1)
Ezt a dadogást már.Teljesen valoság tagadásban van.Ez már betegség.Az a ficko ugrik be rola akit a rendörök éjjel behoztak egy fickot a fogdára.Egy csirkeolba talalták meg egy véres nyaku csirkével és azt bizonygata hogy a csirke öngyilkos let
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:51:36
x15)
Nem fogadta be őt senki. Csak dörgöldzött mint szokott.
broni
(
x45)
Apr 23, 2022 19:52:44
x45)
sodi, süssél megint tarját.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 19:52:52
x15)
De hallgatod / nézed most a mirrorok valamyilyikét épp tapasztalhatod, hogy mekkora pszihoptata barom sodi a SoDI.
dilomalo
(
x1)
Apr 23, 2022 19:53:33
x1)
repedezik megint az autipajzs, de azért a kamu hetyetye még megy
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 23, 2022 19:54:27
x2)
Decemberben ajánlották a figyelmembe ezt a palit, de komolyan mondom minden egyes alkalommal egyre jobban lesz ellenszenves. Először egy kicsit magának való, kissé szerencsétlen embernek tűnt, de látom, hogy csak egy személyiségtorzult alkoholista csak. Tényleg megérdemli ami történik vele szerintem, tizensok év alatt azért meg lehetett volna változtatni a szokásait a jóü irányba.
Hazudozni mindenkinek (saját magának is) miközben egy abszolút alja és kancsó műsort tol igénytelenül.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 23, 2022 19:56:29
x30)
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 23, 2022 19:57:12
x4)
minél többet leszel itt, annál mocskosabb szavakkal fogod illetni, bármilyen ember vagy a való életben
bolgár jeti
(
x30)
Apr 23, 2022 19:58:27
x30)
Decemberben ajánlották a figyelmembe ezt a palit, de komolyan mondom minden egyes alkalommal egyre jobban lesz ellenszenves. Először egy kicsit magának való, kissé szerencsétlen embernek tűnt
sodipedia.sodika.org/wiki/001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T#Belen.C3.A9ztem.2C_beleolvasgattam_.C3.A9n_is.2C_de_nekem_az_j.C3.B6n_le.2C_hogy_ez_egy_ment.C3.A1lisan_s.C3.A9r.C3.BClt.2C_alkoholista_ember.2C_akin_nem_lenne_szabad_g.C3.BAnyol.C3.B3dni. :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 23, 2022 20:01:07
x37)
444.hu/2022/04/23/a-magyar-radikalis-jobboldal-kalandos-utja-keletre-ot-kepben
Bocsánat, nem követtem a fórumot. Ez volt már? Alul forrásként: sodika.org link :D :D :D
Bocsánat, nem követtem a fórumot. Ez volt már? Alul forrásként: sodika.org link :D :D :D
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:01:55
x30)
Hirtelen azt hittem rBali van a vonalban.
Már megint a tranyóékról loopol? Hihetetlen
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Már megint a tranyóékról loopol? Hihetetlen
-
Apr 23, 2022 20:02:19
444.hu/2022/04/23/a-magyar-radikalis-jobboldal-kalandos-utja-keletre-ot-kepben
csak 5x
Apr 23, 2022 20:02:19
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2022 20:02:56
x21)
Van bármilyen arra utaló jel, hogy Grinderen / Romeon kiskorúakkal chatelne?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:03:17
x30)
Mehetett volna a végtelenségig a rendőrség kihívása.
Aha, gyayag. Pisztos örült volna neki a lakás kezelő cég
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Aha, gyayag. Pisztos örült volna neki a lakás kezelő cég
broni
(
x45)
Apr 23, 2022 20:04:30
x45)
sodizmus teret nyer az országban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 20:04:36
x4)
Trollul MadárRemélem nem az avatarodra gondolt. :(
enis igy voltam ezzel, bar en a tranyon keresztul talaltam ra, ugyhogy nagy meglepetest nem tudott mar okozni, ami az igenytelenseget meg gusztustalan viselkedest illeti.
az elejen kicsit sajnaltam hogy nincsenek baratai, bar az mar latszott hogy a trolloknak igaza van hogy basztatjak. reszt venni nem akartam benne, de ahogy neztem a videoit, olvastam a megnyilvanulasait, minden joindulatom elszallt.
fenhejjazo, masokat lenezo, onzo, buta (a butasag nalam a red flag), o soha nem hibas csak mindig mas es ahogyan tud viselkedni mas emberekkel, ahogyan megnyilvanul.
mindezek mellett lathatoan fogyatekos, ertelmi szintje 0, erzelmi intelligencia nincs, emberi kapcsolatokra keptelen (ez ugye a szanalom faktor, amit kiut az elobb leirt viselkedesevel).
egy szoval, fogyatekos vadparszt, a legjobb ha valami zart intezetben, felugyelet alatt eli a hatralevo eletet es nem art masoknak meg maganak sem. amig ez be nem kovetkezik, barmit IS megerdemel
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 23, 2022 20:05:33
x2)
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 23, 2022 20:06:28
x4)
na erről beszéltem
Anschluss
(
x4)
Apr 23, 2022 20:06:52
x4)
Van bármilyen arra utaló jel, hogy Grinderen / Romeon kiskorúakkal chatelne?
par hete egy meleg ismerosommel kerestuk ezeken az oldalakon, de nem talaltuk. megdobbento mennyi buzi van Linzben es van vagy 5-10 profil ami meg illene is a recskasra, de tul nagy a szoras, tovabb nem is mentunk vele. kb mindenki zekrenybuzi, kep nelkul, stb.
NiggerBerger
Apr 23, 2022 20:08:00
Igen, most nézem, ott tartok amikor a mirroros kolléga betette a piáló endrét a háttérbe, majd beszartam a röhögéstől. :DDD
Szerintem nárcisztikus személyzavara lehet. Hatalmas probléma hogy nem vállal felelősséget semmiért. Ebben nem segít hogy szarrá trollkodják, de az ténylegesen hatalmas probléma hogy minden alól felmenti magát. Szerintem szopattátok eleget, volt már olyan hogy segíteni akartok neki? Mondjuk személyi fejlődés szempontjából. Szerintem sokat segítene neki az olvasás. Mondjuk lehetne olyat csinálni ha mondjuk rendet rak és lerakja a piát akkor majd levesztek róla a nyomásból. Vagy 40 éves embert már nem érdemes nevelni?
Apr 23, 2022 20:08:00
kaffkaendree
(
x1)
Apr 23, 2022 20:09:21
x1)
csak nem tud a tibi téma boncolgatásával leállni a gyagyás
hetyetye
dilomalo
(
x1)
Apr 23, 2022 20:09:36
x1)
unalmas a tranyó loop, ehhez nem kell lájv gyagya lődd ki
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 23, 2022 20:09:57
x4)
Konkrétan az ős-trollok folyamatosan életvezetési tanácsokkal látták el (és most is amúgy, lásd iPhone vs S22). De a sodipédiát tekintsétek át mindenképpen, ott ezek le vannak vezetve egész pontosan.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 20:10:40
x15)
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:11:19
x30)
Kurva unalmas vagy recskás
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:13:26
x30)
Befejezte. 2 héttel a lelépésük után is róluk loopol
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 20:13:41
x15)
Szegény kihasznált SoDI a sodi.
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:15:11
x30)
Újabb csatorna(név) : Sodi birodalma.
Ezt a youtube könyvben olvastad? :DD
Ezt a youtube könyvben olvastad? :DD
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:17:03
x30)
Hihetetlen, így kell széttöredezni az amúgy is szegényes nézőbázisod. Kajak sajnálom a mirrorozós trollégákat.
halászlé
(
x24)
Apr 23, 2022 20:20:56
x24)
megjött a Pádre!
ascites
(
x57)
Apr 23, 2022 20:23:05
x57)
Újabb csatorna(név) : Sodi birodalma.
Átnevezte a vágatlant, csak nem tudja bekapcsolni a bevételszerzést, mert a YT letiltotta, mondván másolt tartalmak vannak rajta.
trolléga
(
x30)
Apr 23, 2022 20:23:10
x30)
Na végre buzigyógyítás :D
Kár hogy hatástalan az autipajzzsal szemben.
Kár hogy hatástalan az autipajzzsal szemben.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 23, 2022 20:23:16
x30)
Mario holnap
:D
:D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 23, 2022 20:24:30
x17)
Nem tud rávenni a lélek hogy szombat este ezt az unalmas szart nézzem.Le a kalappal hogy kibírjátok
Punszisza a lekjopp!
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2022 20:27:46
x39)
Járda szigetek :D höhöhöhöhö jó a lájfsz !
Öjjjjééééttteeeeeek meeeeg !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Öjjjjééééttteeeeeek meeeeg !
dilomalo
(
x1)
Apr 23, 2022 20:28:03
x1)
abból is látszik, hogy milyen unalmas a stream, hogy még a fórum se pörög :D Gyagya figyeled ezt?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 23, 2022 20:30:11
x15)
Tehát bántalmazta Jutkát.
Jó volt hallani a saját szájából. :)
Jó volt hallani a saját szájából. :)
xray
(
x21)
Apr 23, 2022 20:30:15
x21)
gyorsan rá fogsz jönni, hogy kár minden szóért, amit gyagyásra pazarolsz. majd téged is el fog küldeni a halál fazára, akkor majd ne sértődj meg! :) Szerintem nárcisztikus személyzavara lehet. Hatalmas probléma hogy nem vállal felelősséget semmiért. Ebben nem segít hogy szarrá trollkodják, de az ténylegesen hatalmas probléma hogy minden alól felmenti magát. Szerintem szopattátok eleget, volt már olyan hogy segíteni akartok neki? Mondjuk személyi fejlődés szempontjából. Szerintem sokat segítene neki az olvasás. Mondjuk lehetne olyat csinálni ha mondjuk rendet rak és lerakja a piát akkor majd levesztek róla a nyomásból. Vagy 40 éves embert már nem érdemes nevelni?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2022 20:31:21
x21)
Ez az egész stream olyan, mintha egy 7-8 éves kisfiú beszámolóját nézném, hogy karácsonyra milyen hiperszuper ajándékot kapott, és "NÉ' ODAAA, VILÁGÍÍÍÍÍT".
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
95 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De aki nem valódi transznemű, az férfi :DDDD Te ostoba buzi