Pontosan. Abszolút jól jellemzi a lelkivilágát.
amekkora mellkasa van, lehet, hogy a bordák alatt helyezkedik el neki :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Szíved joga, én úgy látom, hogy minden dokumentáció a rendelkezésre áll a recskás pedofil életéről, hogy megfelelően megismerhessük a valós jellemét.
Ha ezek után még mindig sajnálod, akkor benned is van hiba rendesen.
Dolgozz rajta. ;)
+1, amikor nem tajtrészeg és/vagy nincs semmilyen intervenció/külsőleges hatás a Gyagyásra, akkor nézhetetlenül unalmas.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Indulhatunk sneci?
Igazad van. Holnaptól folytatjuk ahogyan kell.
A balfasz olyan sebességgel amortizálja a cuccait, hogy ha nem lenne semmi bevétele / hitelke is elfogyna, pár hónap után tönkretenné mindenét.
A nyomorult azért is vesz mindenből kettőt (HDMI kábelek, hahó), hogy legyen "pót" :D
Megnézném, hogy hány ép elméjű ember vesz így szakmányban cuccokat, sőt, mellé még párat, hogy legyen készleten is :D
Így "spórol" a Sodi. A koldus.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Igazából lehet a Sodi nyelvtanilag igazat mondott. A pitonsz az nem 23 centi, de a zacsi annyi és az már majdnem ugyanaz! Tényleg, ez a szottyos szatyor here valami betegség lenne? Kizárt,hogy normális embernek így nézzen ki.
Taot!
Home office-ban nekik mindegy ha mellette kész a munka.
Kesz a munka, ket heti csuszassal es a Schindler-listat megszegyenito hosszusagu hibalistaval.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
webcam interjún bisztos tesz rá sziszás filtert...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az Analintruder2000es unboxing es testing video az onlyfansra megy majd, hahó!
Gyagya, akkor most döntsd már el, hogy kié az a kibaszott kocsi! Egyébként meg remélem nem úszod meg annyival, hogy elszállítják és kész. Vissza fog az még jönni hozzád!
Ingatkanügyek
Technikailag, ha papíron nincs hozzá köze, akkor max a gayza büntetheti még bánópénzekkel. De ez már így is mindenképp odavert a vekninek, egy millája biztos benne van a történetben (mármint a bankoknak :D )
De baszki, nekem ez kúrja fel az agyam, okos emberek ezrei ölnek bele sok ezer munkaórát, míg létrejön egy olyan hardver, protokoll, technológia, ami pár évtizede még csak sci-fiben létező dolog volt, és most a legnagyobb mennyiségű adatot a lájfozással a társadalom legalja fossa, Kozma, ahogy a full idióta tekintetével szuszog a képernyőre, Tibor élőben okádik, hugyozik, iszik közterületen, a Gyagyás ahogy nyolc mondatot loopol egy órán keresztül, egy halom szemét közepén, Geyza, aki mindig megy, de aztán meghal, de pont a legizgalmasabb rész, a telefosott búvárruha felrobbanása nem látszik soha, meg a többi retard, és a trashlegyek, akik betelefonálnak hozzájuk, és örülnek, hogy most ők fenn vannak az interneten, és a 'sztori' részei lettek.
Írni-olvasni nyilván már egyik sem tud, azért választják a videós megoldást, de beszélni sem tudnak, és nincs is miről, hiszen nem történik velük semmi olyan, amit érdemes lenne megosztani, a videók létezése az abszolút bizonyíték arra, hogy a világ entrópiája növekszik.
Dögöljön meg mind hamar élőzés közben és legyen minél kínosabb haláluk.
hoty... hotyhotyhoty...
Amikor a gyomai cigány kérdezi fel a shikeres linzi programozó fatászpikát :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sneci kifizette, de ha jól követtem a sztorit még mindig valami bökős cibbon nevén van.
Bár nem tudom a Géza milyen forgalmit lobogtatott ami az ő nevén volt, azóta akkor átiratta volna? Hazudik az is mint gyagya folyamatosan.
Pendrive tartalma már odaért a trollszokhoz? * ásít *
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az az audi forgalmija volt, mert tán a vahur megkérdőjelezte, hogy az a gayza-é. Azt reméltem valami mazdás info lesz a videoban azért néztem meg.
Én egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy tényleg megtörtént a dolog. Szerintem csak kamuzik, és ez az egész baszás téma csak egy torz megfelelési kényszere egy társadalmi elvárásnak, a szexuális életnek egy párkapcsolatban.
De Endre semmit, tehát a szexualitást, és a párkapcsolatot sem tudja a megfelelő spektrumon belül megélni.
Szerintem nem is kifejezetten buzi, csak a férfiaktól kevésbé fél, mint a nőktől, ezért ez az irány inkább egy kényszerpálya. Egyszerűen az alapvetően torz lelkivilágát az elhanyagolt nevelése miatt totálisan kifacsart hatások érték, és a szar genetika, a szar szülőkkel létrehozta ezt a sejthalmazt.
hoty... hotyhotyhoty...
Arra tippeltem volna egyből, de arra meg azt hazudta hogy a felesége néven van... Te jó ég, ilyen krónikus hazudozót. Remek barátaid vannak gyagya.
Itt a megoldás!
Búvárkodós lájfot Endrétől!
hoty... hotyhotyhoty...
Ez a cyberpunk lényege. William Gibson már a nyolcvanas években megjósolta, hogy ez lesz belőle. A technikai fejlődés eszközeit éppen úgy használják majd a lumpenprolik is, mint bárki más.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nekem is ilyen érzésem van ezzel kapcsolatban. Már amikor volt valami video, amibe a Tiborsz bizonygatta, hogy ő szereti a gyagyást, onnan is hiányoltam a “Szponzorált tartalom” feliratot.
De szabadtüdős gyöngyhalászatost!
Ezek képtelenek igazat mondani, akkor is hazudoznak, amikor semmi értelme
Úgy érted, selejthalmazt?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Annyi szemét van már sajnos a vizekben, hogy nem kell tovább terhelni a környezetet.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Annál inkább :D Merülni mindenki tud :D
Én be is fogok telefonálni, hogy beszéljen velem SoDI.
"Mi a helyzet a mazdával?"
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hagyjál már, troll vagy, tiltalak a gecibe!
Ne nenene ezt most ne, ha nem tudsz normálisat kérdezni akkor inkább leteszlek
Micsodaaaaa?! A Sodi sosem fizetne a szexert! Elvből! Soha! Nem nem es nem! Kizart! Soha! Nem! Szerelmi szerzodest kot es bujtatottan elvar a penzert cserebe ezt-azt, igy nyelvtanilag pontosan fogalmaz, hogy szexert sosem fog fizetni. Evidenciak, haho!
Nem figyelsz! A bank fizetett a szexért, nem asodi. Asodi a banknak fizet.
Csak hogy tudd, azért nyomtam rád a mínuszt, mert ezt a semmitmondó, unalmas trigger kommentet teljes terjedelmében bemásoltad (miközben válaszolni se kellett volna rá.)
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
úgy tartod be púpom, mint ahogy azt hogy nem fórumozol?
nem megy el vérképre, mert nem érzi rosszul magát :DD nem érez tüneteket, de jobb félni mint megijedni. olvasta az itteni májjal kapcsolatok kommenteket, az pisztos
Azt, hogy tudj mínuszolni, azt ki kell érdemelni. Hogy tudod kiérdemelni? Úgy, hogy nem csinálsz/kérdezel faszságokat. Úgy gyerekként inkább csak figyelj, majd ha érted a csoportdinamikát, akkor majd hozzá is szólhatsz. Ez nem a Turulchan....

"Nem a stressz van az arcomon, hanem gyakrabban kellene az ágyneműt mosni, azt látjátok rajta"
Jesszus mária, ez nightmare fuel. Évekbe fog telni míg ezt elfelejtem. Úgy néz ki hogy leesett neki hogy a karma utolérte, actual félelem látszik a tekintetében.
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Meg a napi 15-20 sörike!
Álmodjatok Rémeket!
Csak egy 200 eurós törött gyerekszemüveg
sose volt emberi a vekni, de ez a leépülés eszméletlen, ég és föld a két kép
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
felpüffedt pofájú vénember lett a sodi, bizony
hoty... hotyhotyhoty...
napi 3 sör.:))))
Jonciii
(
x8)
Apr 25, 2022 23:28:15
x8)
Magából indult ki pusztán.
Pontosan. Abszolút jól jellemzi a lelkivilágát.
vladrl
(
x8)
Apr 25, 2022 23:37:12
x8)
Baszdmeg, hogy néz ki ez az ember-öszvér mutáns :DD Hát ez nemsokára meg fog halni! Az a máj 90%ban már csak kötőszövet!
endre, megtennéd, hogy a lengőbordád alatt elkezded nyomogatni magad? Érzel valamit? Aha, az lesz az, 4 ujjnyival a borda alatt, az már a májzsugor!
Nagyon szar halálod lesz! :D
endre, megtennéd, hogy a lengőbordád alatt elkezded nyomogatni magad? Érzel valamit? Aha, az lesz az, 4 ujjnyival a borda alatt, az már a májzsugor!
amekkora mellkasa van, lehet, hogy a bordák alatt helyezkedik el neki :D
Letiltlakagecibe
Apr 25, 2022 23:42:41
Az a baj, hogy a fasszopoja tényleg így tud fuvolazni, a loop furulyán, hogy az ágyas jelenet után megsajnaltam. Aztán holnap felkel, és megint egy lárva lesz akit leraktak. Kb x az n-en megsajnaltam ezt a fickót, aztán másnap felkel és megint egy aljas geciláda. Nehéz eset.XD
Apr 25, 2022 23:42:41
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 25, 2022 23:53:06
x6)
Az a baj, hogy a fasszopoja tényleg így tud fuvolazni, a loop furulyán, hogy az ágyas jelenet után megsajnaltam. Aztán holnap felkel, és megint egy lárva lesz akit leraktak. Kb x az n-en megsajnaltam ezt a fickót, aztán másnap felkel és megint egy aljas geciláda. Nehéz eset.XD
Szíved joga, én úgy látom, hogy minden dokumentáció a rendelkezésre áll a recskás pedofil életéről, hogy megfelelően megismerhessük a valós jellemét.
Dolgozz rajta. ;)
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Apr 26, 2022 00:03:22
x1)
Annak aki hotyfoltot ir annak tengermély respect. Be vallom szégyenszemre,hogy az ilyen geci unalmas takaritós meg kábelrenderős meg ilyen faszságait én nem nézem a snecinek mert elviselhetetlenül unalmas de aki nézi az tökrer nem baj sőőt kurva jó mert nekem nem kell. Úgy,hogy aki az ilyen töredék liveokról tud irni hogyfoltot annak hajrá. Szivesen olvasnám
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 26, 2022 00:06:34
x21)
Annak aki hotyfoltot ir annak tengermély respect. Be vallom szégyenszemre,hogy az ilyen geci unalmas takaritós meg kábelrenderős meg ilyen faszságait én nem nézem a snecinek mert elviselhetetlenül unalmas de aki nézi az tökrer nem baj sőőt kurva jó mert nekem nem kell. Úgy,hogy aki az ilyen töredék liveokról tud irni hogyfoltot annak hajrá. Szivesen olvasnám
+1, amikor nem tajtrészeg és/vagy nincs semmilyen intervenció/külsőleges hatás a Gyagyásra, akkor nézhetetlenül unalmas.
Sodipatkány
(
x1)
Apr 26, 2022 00:11:18
x1)
szenvedve fogsz meghalni sneci hehehe
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Sírásó troll
Apr 26, 2022 00:31:51
szenvedve fogsz meghalni sneci hehehe
Indulhatunk sneci?
Apr 26, 2022 00:31:51
D_Dezső
(
x29)
Apr 26, 2022 01:37:44
x29)
Visszaolvasva a mai termést feltűnt, hogy “többen kérdezték” miért adnak ennyi hitelt a Gyagyásnak. Én nem vagyok gazdasági szakember csupán a saját és a külföldön élő barátaim tapasztalatait tudom leírni.
1. Hogyan tudja kiegyenlíteni a tartozásokat ha több mint 12 ezer euro a hitelkártya tartozása de jelenleg nincs munkája?
Roppant egyszerű, a bank minden hónapban elvár egy minimum összeget amit be kell rá fizetni, persze a fennmaradó tartozásra megy a kamat szépen. Továbbá vannak olyan hitelkártyák amikhez tartozik netbank és utalni is tudsz vele. Így szépen végig tudja “utaztatni” a pénzt az összes hitelkártyán amihez tartozik netbank, és a bank csak annyit fog látni h ki lett egyenlítve a hónapban a keret.
2. Hogyan kaphat ennyi hitelt?
A német bankrendszerről nincsenek tapasztalataim viszont az angolról igen, és gyanítom ezek nagyjából egy kaptafára működnek. Angilában ha hitelt vagy mondjuk telefont előfizetésre szeretnél venni átfuttatnak egy gyors credit checken. A bank akkor tart téged jó ügyfélnek ha sok hiteled van és azokat pontosan visszafizeted. Ő leszarja, hogy te szorgos kishangya vagy és gyűjtögeted a pénzt a párnába, neki nem belőled lesz pénze hanem a Sodi féle komzum idiótákból akik túl költekezik magukat hitelkártyáról makd évekig fizetik a kamatokat.
Tehát minél több hitelt futtatsz annál jobban növekszenek a pontjaid a credit check-en annál jobb adós vagy. Pl. Angilában anno volt az a trükk, hogy megigényeltél 2 hitelkártyàt vagy nyitottál 2-3 számlát különböző bankoknál és “utaztattad” a fizetésed közöttük. Ez a credit checkben növelte a jó pontjaidat, mert azt látta a rendszer, hogy te minden hónapban több nagy összegű hitelt egyenlítesz ki. Ez Magyarországon nincs így itthon más a rendszer.
Továbbá ezek jóléti államok, pörgő gazdasággal. Lazábban adnak a bankok hitelt, könnyebb feltételekre, mert a statisztikáik azt mutatják, hogy megtehetik, az ügyfeleik 90% nem áll földbe a hitelspirálban. Egy barátom most vett Ausztriában átszámolva 120 millió ft-ért lakást. Olyan feltételek alapján kapott a banktól 100 milliót, hogy magyarországon 50-et sem adtak volna neki. Egy másik ismerősöm 20 milliós autót kapott hitelre 0 euro önerővel. Szóval Sodikának is azt látják, hogy minden hónapban visszafizetgeti, nekik az a jó ha minél többet költ, ha esetleg meg bebukna majd vagy behajtják amit tudnak, de jól ki van az számolva, hogy a többi hülye úgy is kitermeli a kieső összeg sokszorosát.
1. Hogyan tudja kiegyenlíteni a tartozásokat ha több mint 12 ezer euro a hitelkártya tartozása de jelenleg nincs munkája?
Roppant egyszerű, a bank minden hónapban elvár egy minimum összeget amit be kell rá fizetni, persze a fennmaradó tartozásra megy a kamat szépen. Továbbá vannak olyan hitelkártyák amikhez tartozik netbank és utalni is tudsz vele. Így szépen végig tudja “utaztatni” a pénzt az összes hitelkártyán amihez tartozik netbank, és a bank csak annyit fog látni h ki lett egyenlítve a hónapban a keret.
2. Hogyan kaphat ennyi hitelt?
A német bankrendszerről nincsenek tapasztalataim viszont az angolról igen, és gyanítom ezek nagyjából egy kaptafára működnek. Angilában ha hitelt vagy mondjuk telefont előfizetésre szeretnél venni átfuttatnak egy gyors credit checken. A bank akkor tart téged jó ügyfélnek ha sok hiteled van és azokat pontosan visszafizeted. Ő leszarja, hogy te szorgos kishangya vagy és gyűjtögeted a pénzt a párnába, neki nem belőled lesz pénze hanem a Sodi féle komzum idiótákból akik túl költekezik magukat hitelkártyáról makd évekig fizetik a kamatokat.
Tehát minél több hitelt futtatsz annál jobban növekszenek a pontjaid a credit check-en annál jobb adós vagy. Pl. Angilában anno volt az a trükk, hogy megigényeltél 2 hitelkártyàt vagy nyitottál 2-3 számlát különböző bankoknál és “utaztattad” a fizetésed közöttük. Ez a credit checkben növelte a jó pontjaidat, mert azt látta a rendszer, hogy te minden hónapban több nagy összegű hitelt egyenlítesz ki. Ez Magyarországon nincs így itthon más a rendszer.
Továbbá ezek jóléti államok, pörgő gazdasággal. Lazábban adnak a bankok hitelt, könnyebb feltételekre, mert a statisztikáik azt mutatják, hogy megtehetik, az ügyfeleik 90% nem áll földbe a hitelspirálban. Egy barátom most vett Ausztriában átszámolva 120 millió ft-ért lakást. Olyan feltételek alapján kapott a banktól 100 milliót, hogy magyarországon 50-et sem adtak volna neki. Egy másik ismerősöm 20 milliós autót kapott hitelre 0 euro önerővel. Szóval Sodikának is azt látják, hogy minden hónapban visszafizetgeti, nekik az a jó ha minél többet költ, ha esetleg meg bebukna majd vagy behajtják amit tudnak, de jól ki van az számolva, hogy a többi hülye úgy is kitermeli a kieső összeg sokszorosát.
D_Dezső
(
x29)
Apr 26, 2022 01:47:21
x29)
Faszságot írtam credit score-nak hívják nem credit check-nek :)
Letiltlakagecibe
Apr 26, 2022 02:07:27
Dolgozz rajta. ;)
Dolgozz rajta. ;)
Igazad van. Holnaptól folytatjuk ahogyan kell.
Apr 26, 2022 02:07:27
Szakállas vicc
Apr 26, 2022 02:10:50
A gyagyás sodi rendel 3 elgatót. Egyikből rosszat rendelt, a másikat elvesztette, a harmadikat elrontotta.
Apr 26, 2022 02:10:50
SyntaxError
(
x24)
Apr 26, 2022 02:14:46
x24)
A gyagyás sodi rendel 3 elgatót. Egyikből rosszat rendelt, a másikat elvesztette, a harmadikat elrontotta.
A balfasz olyan sebességgel amortizálja a cuccait, hogy ha nem lenne semmi bevétele / hitelke is elfogyna, pár hónap után tönkretenné mindenét.
A nyomorult azért is vesz mindenből kettőt (HDMI kábelek, hahó), hogy legyen "pót" :D
Megnézném, hogy hány ép elméjű ember vesz így szakmányban cuccokat, sőt, mellé még párat, hogy legyen készleten is :D
Így "spórol" a Sodi. A koldus.
hitelesViktor
Apr 26, 2022 03:13:31
Rám is akartak sózni hitelkártyát, hogy látják milyen sokat használom a bankkártyámat havi 400-500k+ és hogy miért nem igénylem, mert hú de jó lesz nekem! Mondom köszönöm, de alapból drágább egy hitelkártya havidíja, mint egy betétikártyáé... há de hogy olyan csudijó kedvezményeket kapok, hogy az visszajön (ez amúgy még igaz is)... illetve mondom, hogy köszönöm, de én addig szeretek nyújtózkodni, amíg a takaróm ér!
De pont az ilyen sodi féle balekokon nyerészkednek a bankok, akik soha nem tanulták meg mi az a pénzügyi tudatosság, stb.
annó citibank (ha jól tudom már kivonult magyarból) valami minimális havi ~5-20E Ft-ot kell "törleszteni" ha kipörgeted a teljes hitelkeretedet is! (van egy havi 1milliód) Sodi láthatóan tegnapi lájvba mondta talán, hogy 8!!! db hitelkártyája van... tök egyértelmű hogy egyik hitelkártyával fizetni a másikat, stb. és van egy 60napos fizetési határidő talán, amíg kamatmentes utána viszont szép kis 20-30%-os kamat megy rá! :D Szerintem sodinál az elkövetkező 2-3hónap mérföldkő lesz, hogy szerez-e bármi gánymunkát... bár ő most a segéllyel kalkulál, hogy azt kapja félévig, így fél évig jól van... nyilván lakbér-rezsi-kaja-sörikék + havi 1millió kütyükre! :D
De pont az ilyen sodi féle balekokon nyerészkednek a bankok, akik soha nem tanulták meg mi az a pénzügyi tudatosság, stb.
annó citibank (ha jól tudom már kivonult magyarból) valami minimális havi ~5-20E Ft-ot kell "törleszteni" ha kipörgeted a teljes hitelkeretedet is! (van egy havi 1milliód) Sodi láthatóan tegnapi lájvba mondta talán, hogy 8!!! db hitelkártyája van... tök egyértelmű hogy egyik hitelkártyával fizetni a másikat, stb. és van egy 60napos fizetési határidő talán, amíg kamatmentes utána viszont szép kis 20-30%-os kamat megy rá! :D Szerintem sodinál az elkövetkező 2-3hónap mérföldkő lesz, hogy szerez-e bármi gánymunkát... bár ő most a segéllyel kalkulál, hogy azt kapja félévig, így fél évig jól van... nyilván lakbér-rezsi-kaja-sörikék + havi 1millió kütyükre! :D
Apr 26, 2022 03:13:31
balek
(
x10)
Apr 26, 2022 05:46:05
x10)
Sodi, a nagy igényre való tekintettel nem lehetne a végjátékot felpörgetni? NSZKSZ
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
még éltet a remény
(
x1)
Apr 26, 2022 06:27:30
x1)
"van egy ekkora kukac, meg egy ekkora zacskó és nagyobb volt a zacskó, mint a kukac"
Igazából lehet a Sodi nyelvtanilag igazat mondott. A pitonsz az nem 23 centi, de a zacsi annyi és az már majdnem ugyanaz! Tényleg, ez a szottyos szatyor here valami betegség lenne? Kizárt,hogy normális embernek így nézzen ki.
nemet mondtak
(
x4)
Apr 26, 2022 06:43:28
x4)
Jó dolog ez a sárga szem, önmagáért beszél. Az interjúkon is. :)
A munkáltatók pedig köztudottan előnyben részesítik az alkoholista jelentkezőket. Nem igaz, korcs!?
A munkáltatók pedig köztudottan előnyben részesítik az alkoholista jelentkezőket. Nem igaz, korcs!?
Endre
Apr 26, 2022 06:53:49
Apr 26, 2022 06:53:49
MaxPayne
(
x24)
Apr 26, 2022 07:00:27
x24)
Kesz a munka, ket heti csuszassal es a Schindler-listat megszegyenito hosszusagu hibalistaval.
halászlé
(
x24)
Apr 26, 2022 07:03:23
x24)
webcam interjún bisztos tesz rá sziszás filtert...
tyodika
Apr 26, 2022 07:11:19
Sodi, a nagy igényre való tekintettel nem lehetne a végjátékot felpörgetni? NSZKSZ
kezelem, nyugi. Holnap megnézzük tudok e teszlát venni hitelre Apr 26, 2022 07:11:19
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 07:32:51
x136)
Ma milyen kütyüt veszel sneci? Ne feledd, előre kell menekülnöd.
MaxPayne
(
x24)
Apr 26, 2022 07:36:54
x24)
Ma milyen kütyüt veszel sneci? Ne feledd, előre kell menekülnöd.
Az Analintruder2000es unboxing es testing video az onlyfansra megy majd, hahó!
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 26, 2022 07:46:21
x4)
Nagy napra ébredtünk gyagyás!
Életed befektetését elszállítják Csepelre. Kora reggel elsétáltam mellette, még megvolt, de ótvar büdös, az is biztos.
Joncii kolléga kint lesz terepen, a napi díját tessék kifizetni a TrashVOD-nak donétként, ha már ennyi energiát szán erre. Mert az, aki tud venni "voccs" órát, minden bizonnyal ezt a társadalmilag hasznos cselekedet is tudja honorálni. Mármint az a hasznos, hogy az az autó elkerül majd onnét.
De mivel te egy lefingott kretén vagy, sok csodára nem számítunk, mindenesetre ne felejtsd el majd a loopfalon megosztani, amikor a lopóautó elviszi a járgányt. Meg egy vérképet, különös tekintettel a májad állapotára, hogy az orvos trollok le tudják a megfelelő következtetéseket vonni belőle.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Életed befektetését elszállítják Csepelre. Kora reggel elsétáltam mellette, még megvolt, de ótvar büdös, az is biztos.
Joncii kolléga kint lesz terepen, a napi díját tessék kifizetni a TrashVOD-nak donétként, ha már ennyi energiát szán erre. Mert az, aki tud venni "voccs" órát, minden bizonnyal ezt a társadalmilag hasznos cselekedet is tudja honorálni. Mármint az a hasznos, hogy az az autó elkerül majd onnét.
De mivel te egy lefingott kretén vagy, sok csodára nem számítunk, mindenesetre ne felejtsd el majd a loopfalon megosztani, amikor a lopóautó elviszi a járgányt. Meg egy vérképet, különös tekintettel a májad állapotára, hogy az orvos trollok le tudják a megfelelő következtetéseket vonni belőle.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 26, 2022 07:46:25
x6)
Gyagyás! Elárulom, hogy rajtad kívül senki se gondolta, hogy ez jó ötlet:
Gyagya, akkor most döntsd már el, hogy kié az a kibaszott kocsi! Egyébként meg remélem nem úszod meg annyival, hogy elszállítják és kész. Vissza fog az még jönni hozzád!
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 07:57:02
x8)
Szép jóreggelt!
Nemsokára megindulunk lesbe, bár tartok tőle, hogy esetleg meghiúsul a szállítás. Tegnap talán hajszálra befért volna valami kisebb trailer. Ma még nem láttam a terepet.
Nemsokára megindulunk lesbe, bár tartok tőle, hogy esetleg meghiúsul a szállítás. Tegnap talán hajszálra befért volna valami kisebb trailer. Ma még nem láttam a terepet.
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 07:58:48
x8)
Technikailag, ha papíron nincs hozzá köze, akkor max a gayza büntetheti még bánópénzekkel. De ez már így is mindenképp odavert a vekninek, egy millája biztos benne van a történetben (mármint a bankoknak :D )
Zegernye
(
x2)
Apr 26, 2022 08:00:02
x2)
Hasomló érzés, pláne, hogy FINGJA sincs róla, mi is lesz az, és azt hogyan csinálja az unalmas vekni.
De tolja...
De tolja...
De baszki, nekem ez kúrja fel az agyam, okos emberek ezrei ölnek bele sok ezer munkaórát, míg létrejön egy olyan hardver, protokoll, technológia, ami pár évtizede még csak sci-fiben létező dolog volt, és most a legnagyobb mennyiségű adatot a lájfozással a társadalom legalja fossa, Kozma, ahogy a full idióta tekintetével szuszog a képernyőre, Tibor élőben okádik, hugyozik, iszik közterületen, a Gyagyás ahogy nyolc mondatot loopol egy órán keresztül, egy halom szemét közepén, Geyza, aki mindig megy, de aztán meghal, de pont a legizgalmasabb rész, a telefosott búvárruha felrobbanása nem látszik soha, meg a többi retard, és a trashlegyek, akik betelefonálnak hozzájuk, és örülnek, hogy most ők fenn vannak az interneten, és a 'sztori' részei lettek.
Írni-olvasni nyilván már egyik sem tud, azért választják a videós megoldást, de beszélni sem tudnak, és nincs is miről, hiszen nem történik velük semmi olyan, amit érdemes lenne megosztani, a videók létezése az abszolút bizonyíték arra, hogy a világ entrópiája növekszik.
Dögöljön meg mind hamar élőzés közben és legyen minél kínosabb haláluk.
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 08:01:29
x30)
Gyagyás! Elárulom, hogy rajtad kívül senki se gondolta, hogy ez jó ötlet:
Amikor a gyomai cigány kérdezi fel a shikeres linzi programozó fatászpikát :DD
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 08:05:31
x30)
Sneci kifizette, de ha jól követtem a sztorit még mindig valami bökős cibbon nevén van.
Bár nem tudom a Géza milyen forgalmit lobogtatott ami az ő nevén volt, azóta akkor átiratta volna? Hazudik az is mint gyagya folyamatosan.
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 08:08:07
x136)
Sneci a mazda is előre menekülés volt.
Most mit vernyákolsz, hogy neked kell visszafizetni a hitelt? Mert úgy volt, hogy nem neked kell?
Ez a faszpina ára kisfiam. Az öt beleélvezés 1 millóért. Minden beleélvezés a befordított faszba 200 ezer forint. A szsrszagot grátiszba kaptad, örülj neki.
Most mit vernyákolsz, hogy neked kell visszafizetni a hitelt? Mert úgy volt, hogy nem neked kell?
Ez a faszpina ára kisfiam. Az öt beleélvezés 1 millóért. Minden beleélvezés a befordított faszba 200 ezer forint. A szsrszagot grátiszba kaptad, örülj neki.
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 08:09:26
x8)
Az az audi forgalmija volt, mert tán a vahur megkérdőjelezte, hogy az a gayza-é. Azt reméltem valami mazdás info lesz a videoban azért néztem meg.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 08:10:39
x15)
Endre!
Képzeld el nekem is van hitelkártyám.
Amikor az volt, hogy nem csak 25000-et, hanem ennek dupláját kezdtem el minden hónapban közepes kockázatú befektetésbe elhelyezni a bankban automatikusan, akkor felhívtak, hogy nekem bizony kell hitelkártya.
Mondtam nekik, hogy nekem nincs rá szükségem. Erre azzal támadtak, hogy jár hozzá egy élet és baleset biztosítás és 3500 forint a rendes számlámra akkor is nem használom a kártyát.
Átolvastam a biztosításos részt és kiderült, hogy a biztosítás kiterjed a búvárkodásra is.
Ez nagyon fontos, mert búvárkodom és elég húzós lehet a keszon kamra főleg valami távoli nem is hallottál róla országban, ha és amennyiben, feltéve de nem megengedve elcseszed a nitrogénidőt vagy valami hasonló.
Rábólintottam és betettem a kártyát a ritkán használt iratok dossziéjába (a felnőtteknek szokott ilyen lenni) és azóta se láttam, de havi 3500 forintot kapok és van egy olyan biztosításom ami fedezi a reméljük soha be nem következő búvár balhét.
Lehet ezt jól is csinálni, főleg azokkal a lehetőségekkel, amik neked voltak.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Képzeld el nekem is van hitelkártyám.
Amikor az volt, hogy nem csak 25000-et, hanem ennek dupláját kezdtem el minden hónapban közepes kockázatú befektetésbe elhelyezni a bankban automatikusan, akkor felhívtak, hogy nekem bizony kell hitelkártya.
Mondtam nekik, hogy nekem nincs rá szükségem. Erre azzal támadtak, hogy jár hozzá egy élet és baleset biztosítás és 3500 forint a rendes számlámra akkor is nem használom a kártyát.
Átolvastam a biztosításos részt és kiderült, hogy a biztosítás kiterjed a búvárkodásra is.
Ez nagyon fontos, mert búvárkodom és elég húzós lehet a keszon kamra főleg valami távoli nem is hallottál róla országban, ha és amennyiben, feltéve de nem megengedve elcseszed a nitrogénidőt vagy valami hasonló.
Rábólintottam és betettem a kártyát a ritkán használt iratok dossziéjába (a felnőtteknek szokott ilyen lenni) és azóta se láttam, de havi 3500 forintot kapok és van egy olyan biztosításom ami fedezi a reméljük soha be nem következő búvár balhét.
Lehet ezt jól is csinálni, főleg azokkal a lehetőségekkel, amik neked voltak.
Zegernye
(
x2)
Apr 26, 2022 08:17:53
x2)
Az öt beleélvezés 1 millóért.
Én egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy tényleg megtörtént a dolog. Szerintem csak kamuzik, és ez az egész baszás téma csak egy torz megfelelési kényszere egy társadalmi elvárásnak, a szexuális életnek egy párkapcsolatban.
De Endre semmit, tehát a szexualitást, és a párkapcsolatot sem tudja a megfelelő spektrumon belül megélni.
Szerintem nem is kifejezetten buzi, csak a férfiaktól kevésbé fél, mint a nőktől, ezért ez az irány inkább egy kényszerpálya. Egyszerűen az alapvetően torz lelkivilágát az elhanyagolt nevelése miatt totálisan kifacsart hatások érték, és a szar genetika, a szar szülőkkel létrehozta ezt a sejthalmazt.
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 08:18:48
x30)
Arra tippeltem volna egyből, de arra meg azt hazudta hogy a felesége néven van... Te jó ég, ilyen krónikus hazudozót. Remek barátaid vannak gyagya.
Zegernye
(
x2)
Apr 26, 2022 08:19:24
x2)
a reméljük soha be nem következő búvár balhét.
Itt a megoldás!
Mitokondrium
(
x7)
Apr 26, 2022 08:20:50
x7)
Ez a cyberpunk lényege. William Gibson már a nyolcvanas években megjósolta, hogy ez lesz belőle. A technikai fejlődés eszközeit éppen úgy használják majd a lumpenprolik is, mint bárki más.
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 08:21:56
x8)
Nekem is ilyen érzésem van ezzel kapcsolatban. Már amikor volt valami video, amibe a Tiborsz bizonygatta, hogy ő szereti a gyagyást, onnan is hiányoltam a “Szponzorált tartalom” feliratot.
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 08:22:33
x8)
Itt a megoldás!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 08:25:17
x15)
Endre!
Kiokoskodtam neked, hogyan lehet OnlyFans karriered!

Valakinek csak pakolni kell a boltban nem?
Szívesen!
Kiokoskodtam neked, hogyan lehet OnlyFans karriered!

Valakinek csak pakolni kell a boltban nem?
Szívesen!
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 08:25:40
x8)
Ezek képtelenek igazat mondani, akkor is hazudoznak, amikor semmi értelme
nemet mondtak
(
x4)
Apr 26, 2022 08:27:18
x4)
Egyszerűen az alapvetően torz lelkivilágát az elhanyagolt nevelése miatt totálisan kifacsart hatások érték, és a szar genetika, a szar szülőkkel létrehozta ezt a sejthalmazt.
Úgy érted, selejthalmazt?
xray
(
x21)
Apr 26, 2022 08:29:39
x21)
Apr 26, 2022 08:29:39
ne marháskodjatok már, úszni sem tud. :) Apr 26, 2022 08:29:39
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 08:30:02
x136)
Sneci ha nem csak szarszagú befordított faszt kapnál a pénzedért, hanem szeretetet is, mennyit áldoznál érte hitelből?
20-30 milliót?
20-30 milliót?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 08:34:59
x15)
Annyi szemét van már sajnos a vizekben, hogy nem kell tovább terhelni a környezetet.
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 08:36:55
x136)
Sneci most is valami judgás erőszaktréningen vagy? Sörrel a kezedben mentél, vagy otthon ittad magad józanra?
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 08:39:22
x8)
ne marháskodjatok már, úszni sem tud. :)
Annál inkább :D Merülni mindenki tud :D
Retardált Néző
Apr 26, 2022 08:45:52
Már nagyon várom a mára beígért takarítós-rendrakós lájvot! Biztos nagyon izgalmas lesz.
Apr 26, 2022 08:45:52
A Másik Retardált Néző
Apr 26, 2022 08:48:59
Már nagyon várom a mára beígért takarítós-rendrakós lájvot! Biztos nagyon izgalmas lesz.
Apr 26, 2022 08:48:59
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 08:50:04
x136)
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 08:56:17
x8)
Hagyjál már, troll vagy, tiltalak a gecibe!
tyodika
Apr 26, 2022 08:56:30
Ne nenene ezt most ne, ha nem tudsz normálisat kérdezni akkor inkább leteszlek
Apr 26, 2022 08:56:30
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 08:58:56
x136)
Sneci a mazdát hitelből vetted, és azért vetted, hogy megbaszhasd a tranyót.
Tehát végső soron baszásra vettél fel hitelt.
Micsoda előre menekülés!
Micsoda előre menekülés!
MaxPayne
(
x24)
Apr 26, 2022 09:01:36
x24)
Sneci a mazdát hitelből vetted, és azért vetted, hogy megbaszhasd a tranyót.
Micsoda előre menekülés!
Micsoda előre menekülés!
Micsodaaaaa?! A Sodi sosem fizetne a szexert! Elvből! Soha! Nem nem es nem! Kizart! Soha! Nem! Szerelmi szerzodest kot es bujtatottan elvar a penzert cserebe ezt-azt, igy nyelvtanilag pontosan fogalmaz, hogy szexert sosem fog fizetni. Evidenciak, haho!
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 09:08:01
x136)
Nem figyelsz! A bank fizetett a szexért, nem asodi. Asodi a banknak fizet.
Műsorötlet
Apr 26, 2022 09:15:37
Apr 26, 2022 09:15:37
Váci kalauz
Apr 26, 2022 09:22:47
[quote=Bartucz Jani]Jelen :D
Iratkozzatok fel !
youtube.com/channel/UC2mae5icGaIRLe2jT7zjKzQ
1000 feliratkozónál indul az Onlyfansünk feleséggemmel 500tól lájvok youtubon csak iratkozzatok fel !
Megyek ki Linzbe egy hétvégére onnan lesznek gameplayok is !
(Sajna még egy konzolt se kapok áruhitelre de Linzből lesz gameplay)[/downvote] Jani tégy egy szívességet és kotródj a kenu kormányos kva anyádba!!
Iratkozzatok fel !
youtube.com/channel/UC2mae5icGaIRLe2jT7zjKzQ
1000 feliratkozónál indul az Onlyfansünk feleséggemmel 500tól lájvok youtubon csak iratkozzatok fel !
Megyek ki Linzbe egy hétvégére onnan lesznek gameplayok is !
(Sajna még egy konzolt se kapok áruhitelre de Linzből lesz gameplay)[/downvote] Jani tégy egy szívességet és kotródj a kenu kormányos kva anyádba!!
Apr 26, 2022 09:22:47
Puha Slag
(
x7)
Apr 26, 2022 09:25:40
x7)
Jani tégy egy szívességet és kotródj a kenu kormányos kva anyádba!!
Csak hogy tudd, azért nyomtam rád a mínuszt, mert ezt a semmitmondó, unalmas trigger kommentet teljes terjedelmében bemásoltad (miközben válaszolni se kellett volna rá.)
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 09:27:52
x136)
Janiretardban akkor lenne potenciál, ha kiküldené a cigó feleségét egy linzi korcsbaszásra 1000 euróért.
SodiSzemuvege
Apr 26, 2022 09:29:09
Gyagyás live: youtu.be/7FNTMhwUxOI
Apr 26, 2022 09:29:09
SodiSzemuvege
Apr 26, 2022 09:30:41
“Én most elhatároztam, hogy ennek a hat sörnek elégnek kell lennie. Napi háromra leszorítjuk a dolgokat a biztonság kedvéért”
* ásít *
* ásít *
Apr 26, 2022 09:30:41
hunty
(
x2)
Apr 26, 2022 09:31:33
x2)
"a trollok hülyeséget beszélnek, semmi gond a májammal"
jaja semmi gond gyagyás nyugodtan idd meg azt a karton sört ma, remélhetőleg csak hónapjaid vannak hátra már
MDI Fireburn
jaja semmi gond gyagyás nyugodtan idd meg azt a karton sört ma, remélhetőleg csak hónapjaid vannak hátra már
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:33:14
x30)
vett két Cillit bang-et amit nagy taktikusan el is pakol :DDD
ki ez a szörnyszülött, azt a kurva
ki ez a szörnyszülött, azt a kurva
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:33:44
x30)
most nincs kedve, de vett tojást, meg szalonnát. majd holnap lesz minden is. rászokunk a reggelire * ásít *
Váci kalauz
Apr 26, 2022 09:33:58
Elnézést, mínuszt akartam neki adni, amit nem tudom, hogyan kell. Le tudnátok írni nekem hogy hogyan kell? Meg be akartam szólni mert itt reklámozza magát. Nem haragszok a mínuszodért. Apr 26, 2022 09:33:58
D_Dezső
(
x29)
Apr 26, 2022 09:34:33
x29)
Nem tudom amúgy mit hisztizik a Gyagyás.
Ő azt hazudta, hogy egy jól menő osztrák pjogjamozó, közben meg csak egy cégeken élősködő, ócska basic hitelkártyákkal flexelő proli.
Tibi meg azt hazudta, hogy párkapcsolatban van a pjogjamozóval.
1-1 tessék szépen kipékülni!
Ő azt hazudta, hogy egy jól menő osztrák pjogjamozó, közben meg csak egy cégeken élősködő, ócska basic hitelkártyákkal flexelő proli.
Tibi meg azt hazudta, hogy párkapcsolatban van a pjogjamozóval.
1-1 tessék szépen kipékülni!
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:35:49
x30)
“Én most elhatároztam, hogy ennek a hat sörnek elégnek kell lennie. Napi háromra leszorítjuk a dolgokat a biztonság kedvéért”
* ásít *
* ásít *
úgy tartod be púpom, mint ahogy azt hogy nem fórumozol?
nem megy el vérképre, mert nem érzi rosszul magát :DD nem érez tüneteket, de jobb félni mint megijedni. olvasta az itteni májjal kapcsolatok kommenteket, az pisztos
Puha Slag
(
x7)
Apr 26, 2022 09:38:26
x7)
Elnézést, mínuszt akartam neki adni, amit nem tudom, hogyan kell. Le tudnátok írni nekem hogy hogyan kell? Meg be akartam szólni mert itt reklámozza magát. Nem haragszok a mínuszodért.
Azt, hogy tudj mínuszolni, azt ki kell érdemelni. Hogy tudod kiérdemelni? Úgy, hogy nem csinálsz/kérdezel faszságokat. Úgy gyerekként inkább csak figyelj, majd ha érted a csoportdinamikát, akkor majd hozzá is szólhatsz. Ez nem a Turulchan....
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:38:35
x30)
szem körüli sárgasá: nem feltűnő, hogy jaj jajj jajj

fényviszonyok hetyetye
pár napot kihagytam, azt a rohadt, kurvára le vagy robbanva, gyagya.

fényviszonyok hetyetye
pár napot kihagytam, azt a rohadt, kurvára le vagy robbanva, gyagya.
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:39:12
x30)
épp marja a bőrét az anti age krém :DD
Puha Slag
(
x7)
Apr 26, 2022 09:40:16
x7)

"Nem a stressz van az arcomon, hanem gyakrabban kellene az ágyneműt mosni, azt látjátok rajta"
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 26, 2022 09:40:23
x10)
Májbeteg asodi bezony!

Álmodjatok Rémeket!

trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:40:32
x30)
"nem a stressz, nem az ital, hanem az ágynemű látszik az arcbőrömön"
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 26, 2022 09:40:45
x17)
Nem beteg vsgy sem alkesz hanem koszos az agynemu.Hogy a kurva anyadba lehetsz ennyire retardalt te buzi
Punszisza a lekjopp!
Puha Slag
(
x7)
Apr 26, 2022 09:41:37
x7)
Este fogfehérítés a berlini szettel, amit még az Ogrénál vett. Nem jár az le?
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Apr 26, 2022 09:42:06
x1)
Nem tudtam, hogy az ágynemű veszélyesebb az egészségre és jobban amortizál, mint napi 12 sör.
D_Dezső
(
x29)
Apr 26, 2022 09:42:10
x29)
Pfhuu jól szarul néz ki reggelről a fadászpika. Mondjuk mikor nem …
Félelmetes, hogy már a keze is remeg amikor leesik a véralkohol szintje.
Most valami Nivea krémet ken a pattanásos besárgult veknire, hogy majd az megoldja :)
Félelmetes, hogy már a keze is remeg amikor leesik a véralkohol szintje.
Most valami Nivea krémet ken a pattanásos besárgult veknire, hogy majd az megoldja :)
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 09:42:48
x8)
Kenhetne a szemére is abból a fehérítőből.
Terepen btw, kiváncsi leszek
Terepen btw, kiváncsi leszek
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 26, 2022 09:43:15
x10)
Profilképnek!
Álmodjatok Rémeket!
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:43:37
x30)
mi volt ma reggel... hát amúgy semmi. de azért hetyetyézik
hol volt, pszichomókusnál? elmondta megint a pár hónappal ezelőtti dolgokat.
tegnap mindent lezárt, az agressziókezelős is azt látja egyedül van, megnyugodtak azt hazudja
hol volt, pszichomókusnál? elmondta megint a pár hónappal ezelőtti dolgokat.
tegnap mindent lezárt, az agressziókezelős is azt látja egyedül van, megnyugodtak azt hazudja
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:44:34
x30)
"eladósodtam megint" :DD
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 09:44:56
x8)
Mondjuk a koszos ágynemű sem kicsit gusztustalan
SodiSzemuvege
Apr 26, 2022 09:45:08
“Eladósodtam megint”
Hát igen, kurvára megérte a Samsung telefon, óra és a GoPro :DD
Apr 26, 2022 09:45:08
NiggerBerger
Apr 26, 2022 09:45:49
Profilképnek!
Jesszus mária, ez nightmare fuel. Évekbe fog telni míg ezt elfelejtem. Úgy néz ki hogy leesett neki hogy a karma utolérte, actual félelem látszik a tekintetében.
Apr 26, 2022 09:45:49
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 26, 2022 09:46:58
x10)
“Eladósodtam megint”
Meg a napi 15-20 sörike!
döglöttpiton
Apr 26, 2022 09:47:46
És a köhögésre mi a megoldás Gyagyás? Lecseréled a zoknidat?
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Apr 26, 2022 09:47:46
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:47:51
x30)
gyagya neked nem kellenek lehúzós meg deficás haverok, magadtól is elköltöd a fizetésed dupláját.
amúgy a nagy megújulás megint elsodikázva? puszító unalmas veknilájfsz a kurva anyád
amúgy a nagy megújulás megint elsodikázva? puszító unalmas veknilájfsz a kurva anyád
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 26, 2022 09:48:42
x17)
Jó látni hogy a buzi kezdd parázni az egészségéért.Persze ez maximum délig tart.Délig tartó lendület mint a reklám is mondja
Punszisza a lekjopp!
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:50:29
x30)
most se tudsz beszélni gyagya. tegnapi napra kifogás: megint be volt baszva
SodiSzemuvege
Apr 26, 2022 09:51:51
Apr 26, 2022 09:51:51
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:52:26
x30)
nem tűri a mocskolódásokat, már a második 10 perces timeoutot osztja.
össze vissza nyomkodja telefont, nem tudja visszavonni a bant :DD
"ény nem fatyok elmebeteg"
össze vissza nyomkodja telefont, nem tudja visszavonni a bant :DD
"ény nem fatyok elmebeteg"
púpospúp
(
x2)
Apr 26, 2022 09:57:41
x2)
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 09:58:39
x30)
már eltört valami frissen vett állványt
meg épp nem találja a rögzítőt 30 négyzetméteren, kezd idegbe jönni :DD
az a lényeg ma rendet rakunk
meg épp nem találja a rögzítőt 30 négyzetméteren, kezd idegbe jönni :DD
az a lényeg ma rendet rakunk
SodiSzemuvege
Apr 26, 2022 10:02:37
Azért a szaunába elviszi a sört :D
Apr 26, 2022 10:02:37
bolgár jeti
(
x30)
Apr 26, 2022 10:03:58
x30)
"na jó, bontsuk fel mégis" 10 percen belül, ha kinyomja a live-ot :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 10:04:55
x30)
Új élet: eperlére hideg dobozos bécsi kávé
Dehát gyagya ott a nespresso. Ez már a spórolás?
Dehát gyagya ott a nespresso. Ez már a spórolás?
Zegernye
(
x2)
Apr 26, 2022 10:05:17
x2)
felpüffedt pofájú vénember lett a sodi, bizony
max5enutálnak
(
x47)
Apr 26, 2022 10:13:44
x47)
"Mától új élet" Mi a fasz ez a Nagy Laci cosplay?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hahó
(
x136)
Apr 26, 2022 10:14:32
x136)
"Mától új élet" Mi a fasz ez a Nagy Laci cosplay?
napi 3 sör.:))))
72 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™