Endre!
Ha már látszólag ennyire ki voltál akadva Vera nénin, akkor meséld el nekünk, hogy mi okból nem mentél még el a sírjához!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Literes Dreher IPA! Az üres korsót meg telefossa!
🕎Endigame🕎
fűnagykövet sodi lesz asodi, és mivel egész nap be lesz tépve, minek lenne neki a sör? nyitott kapukat döngetsz Hahó!
sneci, mesélj már, hogy mi van a felszopód fűnagyköveti projektjével? Jövő héten?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Endre!
Az ilyen húzásaid miatt fog úgy kinézni a sírod mint a mazda.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
lerakni a sörikét?! akkor inkább nyissuk meg a gázt!
amúgy meg az egyetlen a pozitivum a recskásban, hogy képtelen a reprodukcióra, hagyjuk meg ezt a jó tulajdonságát.
puskapoj
angyalszárny kategória, hogy egyedül lejöjjön a piáról.
sneci, tipikusan az a fajta, aki nem tudja átlépni a saját árnyékát. látszólag a lusta kókler énjét legyőzte az elmúlt években, de éppen a folyamatos kirúgások a bizonyítékai, hogy mégsem. csak annyit csinált, hogy lusta kóklerként ideiglenesen átvert néhány céget, de ettől nem lett belőle szorgalmas profi.
Hát szégyen biztos nincs, amíg a rendőri intézkedés alatt ordibálva meri bontani a sört :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
lolbazmeg, nagyon durván remeg a keze.
faszaság van
le vagy tiltva, kurva anyád
www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/parkinson-kor
A másodlagos tünetek lehetnek:
- Székrekedés
- Nyelési nehézségek (diszfágia). A nyál és ételmaradványok összegyűlhetnek a szájüregben, mely a légutakba kerülve fulladást, köhögést, sőt tüdőgyulladást okozhat.
- Fokozott nyálelválasztás
- Fokozott izzadás
- Vizelet és/vagy széklet visszatartási zavarok (inkontinencia)
- Értelmi hanyatlás, demencia
- Szorongás, depresszió, izoláció
...
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Attól függ, hogy milyen ügy. A B betű alapján ez talán büntetőügy lenne? Ha igen, akkor tényleg benne van, hogy kiadják a körözést :D
jaja, itt van:
www.birosag.net/hirdetmenyek/update/#0101
bunteto, jogasz ismerost kerdeztem, a szambol kiderul hogy mikori meg hol van, es milyen (B bunteto, P polgati, stb.). azt mondta ha valaki a lakcimen nem veszi at az idezest, a helyi rendorseggel ellenorizteti a birosag, es ha nem talalhato ott es mas cimen sem, hirdetmenyben idezik. ilyenkor be kell menni a birosagra es a szam alapjan atvenni az idezest.
anschluss
volt egy Viktorszos live meg az elejen mikor Viktor felkerdezte, abban emlegettek hogy van valami garazdasag ugye, es nem kene az utcan lokdosnie Viktort. ez talan 2020ban volt, tehat az ugy lehet 2019es
Viktorsz, pls help, te mit tudsz?
anschluss
kerunk egy troll kommandot a targyalasra, videozni. ha magyarorszagon lennek enis elmennek.
megneznem ahogy orjong meg jon azzal hogy a trollok igy meg ugy :)
anschluss
hát, inkább czenki nénit javasolnám.
Amúgy tényleg :D ilyen Mi Band-ek állítólag egy sima éjszakás műszaktól meghülyülnek. A koreai mérnökök tuti nem voltak felkészülve gyagya éltetvitelére, vitális funkcióira
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
pesti kozponti keruleti birosag, asszem a marko utca, igen.
anschluss
archive.org/details/majastibicedeszutcaibalheja20200918/M%C3%A1j+Viktor+megl%C3%A1togatta+Mercit+(2020.09.18.)+teljes+twitch+stream.mp4
tényleg itt mondja a tranyó 13:28-tól, hogy mondta a bírónőnek is, hogy ha őt megtámadják, akkor ő visszatámad.
hat az is lehet, az ismerosom szerint az utolso szam eleg magas, az az ugykozi vagy vegi hatarozatok szama.
de akkor nem lesz itt semmi latnivalo, mert jon meg a masodfok, ami kb 1 ev, stb. :(
anschluss
azért itt lehet látnivaló ha felteszik az ítéletet:
eakta.birosag.hu/anonimizalt-hatarozatok
innen jön ez a HA EGYSZER FELKELEK loop XD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
122-es pulzus a szobában sétálástól is ezt támasztja alá. Nem vagyok túl fitt, de nekem rendesen futnom kell, hogy hasonló értéket produkáljak. Az a kérdés meddig bírja még a vekker, látszik hogy a nem szükséges testrészeket (pl pitonsz) már rég lekapcsolta a szervezete. Nem baj gyagyás fogd csak az elöjáték hiányára az impotenciádat, az meg hogy hazudsz a doktor bácsinak a viagráért külön segít:D
puskapoj
Nem unja még? Holott köze nincs a politológiához a csávónak...
Ez még él?
Felmondja az altrightos konteókat, gondolom, de ezen kívül van benne röhögni való?
első 10 másodperc alapján: költözik
kicsit vöröses az arcza :D
nem szabad gondolkodni, a goj kussoljon; pedofil mentegetés, Elon Musk majdnem annyira gyűlölt figura mint Putyin, "gyanúsan nem hallunk a kárpátaljaiakról
ez csak az első 10 perc volt, akkor nyomtam ki
Lendítést?
igazából az érdekes egyedül, hogy a yt most tilt minden háborút tagadó stb. kontentet, azonkívül csak a nyugat szidásáról volt szó a videóban, kifejezetten uncsi volt
Oh, a malacot már tiltották before it was cool :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kurva anyádat Gyagyás, miért nem takarítod el a kocsidat a közterületről?
Ingatkanügyek
A többit már nem is a youtube-ra töltötte fel. A bucsai témát néztem, ott mutatott pár eddig nem látott részletet...De semmi extra.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ha a közterület-fenntartók nem teszik meg, pedig jogszabályt sértenek, akkor a púpos pedofil mit zavartassa magát?
Sodi itt az esély hogy újra együtt legyél a cicával. Ha a kaffka mazdát lecsukják férfi börtönbe kerül, intézd el, hogy te legyél a cellatársa.
Milliók vannak a számláidon, szerintem érthető mit kell tenned.
ha ez van akkor majd jon a masodfok, jogeros itelet kb 1-2 ev mulva. nem lesz nekunk itt semmi latnivlo :(
anschluss
Nem mintha hiányozna.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Valszeg a pénz is fogy máár, kell a donés' :D
hetyetye
Szerintem ez majd valamilyen kezeletlen vérnyomás probléma lesz
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Persze.Meg csöves tranyó mentes lájfsz is *pr*
Punszisza a lekjopp!
Endre, amikor a cica után szaladgáltál hetente, akkor kimentél a sírjához, te hálátlan féreg?
hehe
Pénteken jön meg az elgátó, aztán tolja a kontentot. Foshni fogja!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hol tart most a havi kiadás lista? Én csak fejben követem, de az 1 millió fütyi lassan meg van. Mínuszban.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Másfél is megvan lassan.
az 5. perctől elkezd mentegetni egy börtönviselt pedofilt is, mert az leleplezte a háttérhatalom összeesküvését
Biztosan, hát azért költött ennyit a szetápra, meg takarított, hogy tudjon contentet csinálni.
Biztos, már hetek óta készül különböző programokkal.
Én annak is nagyon örülnék, ha ma este is rendrakós-takarítós lájv lenne! A délelőtti is nagyon tetszett.
Ma a modikat állítja be a yt csatikon, picsharészegen, így sajnos ma (is) elmarad a márió.
Esetleg majd főműsoridőben, hajnal 1kor egy Mercicát gyalázó lájf. Foshná
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Tudunk indulni gyagyás?
Holnap titkos zsidó gyűlésre kell mennem, nem bánnám ha nem az éjszaka közepén indulnánk.
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 16:07:35
x135)
ezzel szemben közvetlenül vera néni fiától származó infó alapján derült ki, hogy éppen sneci volt az, aki kihasznált egy idős halálos beteg embert, vele mosatta a szaros gatyáit, vele takaríttatta a mocskát, és vele cipeltette a cuccait a vonathoz.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 16:14:48
x15)
Endre!
Amikor azt mondtad, hogy csak felfele ismerkedsz úgy gondoltad, hogy többet fogsz ide írni?
Amikor azt mondtad, hogy csak felfele ismerkedsz úgy gondoltad, hogy többet fogsz ide írni?
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 16:21:12
x4)
Endre doglodik, Endre szarul van. :) Aminek mi nagyon orulunk.
Ebben nagyon sok dolog benne van, de azon gondolkodtam hogy most nincs Tibiekrol semmi info, 5 napja nem liveoztak (tart meg a youtube penz), gondolom vissza se irnak neki.
mar tegnap oda is eljutott hogy soha tobbet Tibi, meg Tibi a Tibi es fuuujj.
jah es ez az egesz akkorat lokott negativba a hangulatan, hogy ha birnam nezni az unalmas pofajat, elvezet lenne bamulni a szenvedeset :)
anschluss
Ebben nagyon sok dolog benne van, de azon gondolkodtam hogy most nincs Tibiekrol semmi info, 5 napja nem liveoztak (tart meg a youtube penz), gondolom vissza se irnak neki.
mar tegnap oda is eljutott hogy soha tobbet Tibi, meg Tibi a Tibi es fuuujj.
jah es ez az egesz akkorat lokott negativba a hangulatan, hogy ha birnam nezni az unalmas pofajat, elvezet lenne bamulni a szenvedeset :)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 16:28:45
x15)
..... és vera néni .....
Endre!
Ha már látszólag ennyire ki voltál akadva Vera nénin, akkor meséld el nekünk, hogy mi okból nem mentél még el a sírjához!
Penzmento
(
x6)
Apr 26, 2022 16:29:24
x6)
Broni!
Literes Dreher IPA! Az üres korsót meg telefossa!
Mitokondrium
(
x7)
Apr 26, 2022 16:31:05
x7)
Endre!
Le kéne tenni a piát! Nem csak napi max három sörike, hanem úgy kéne letenni, hogy hónapokig ne igyál egy csepp alkoholt se, de inkább végleg. Láthatóan nem bírod, teljesen tönkremész bele. Gondolj bele, ha abbahagynád a tütüt, akkor lehet találnál másik barátnőt, esetleg béranyát a favelából és apai örömök elé nézhetnél. Nem halna ki veled a vérvonalad, a Kiss nevet is továbbvinné valaki, nem kellene a magva szakadt nemesi családok közé számítani. Ezekkel szemben milyen élvezetet ad a sör?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Le kéne tenni a piát! Nem csak napi max három sörike, hanem úgy kéne letenni, hogy hónapokig ne igyál egy csepp alkoholt se, de inkább végleg. Láthatóan nem bírod, teljesen tönkremész bele. Gondolj bele, ha abbahagynád a tütüt, akkor lehet találnál másik barátnőt, esetleg béranyát a favelából és apai örömök elé nézhetnél. Nem halna ki veled a vérvonalad, a Kiss nevet is továbbvinné valaki, nem kellene a magva szakadt nemesi családok közé számítani. Ezekkel szemben milyen élvezetet ad a sör?
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 16:34:28
x135)
Endre!
Le kéne tenni a piát! Nem csak napi max három sörike, hanem úgy kéne letenni, hogy hónapokig ne igyál egy csepp alkoholt se, de inkább végleg.
Le kéne tenni a piát! Nem csak napi max három sörike, hanem úgy kéne letenni, hogy hónapokig ne igyál egy csepp alkoholt se, de inkább végleg.
fűnagykövet sodi lesz asodi, és mivel egész nap be lesz tépve, minek lenne neki a sör? nyitott kapukat döngetsz Hahó!
sneci, mesélj már, hogy mi van a felszopód fűnagyköveti projektjével? Jövő héten?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 16:36:15
x15)
..... és vera néni .....
Endre!
Az ilyen húzásaid miatt fog úgy kinézni a sírod mint a mazda.
cucksodi
(
x3)
Apr 26, 2022 16:36:26
x3)
Endre!
amúgy meg az egyetlen a pozitivum a recskásban, hogy képtelen a reprodukcióra, hagyjuk meg ezt a jó tulajdonságát.
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 16:40:58
x135)
angyalszárny kategória, hogy egyedül lejöjjön a piáról.
sneci, tipikusan az a fajta, aki nem tudja átlépni a saját árnyékát. látszólag a lusta kókler énjét legyőzte az elmúlt években, de éppen a folyamatos kirúgások a bizonyítékai, hogy mégsem. csak annyit csinált, hogy lusta kóklerként ideiglenesen átvert néhány céget, de ettől nem lett belőle szorgalmas profi.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 16:45:42
x15)
rBali
(
x24)
Apr 26, 2022 16:56:05
x24)
Ma megint kiderült, hogy a gyagyás mennyire durván problémás ivó:
www.youtube.com/watch?v=H6U2AuzgIn8
A kóros ivás másik formája a „probléma ivás” amikor az érintett vélt vagy valós problémákra hivatkozva iszik, és teszi ezt olyan meggyőzően, hogy a környezetében élőkből is megértést, elfogadást, sajnálatot, együttérzést vált ki.
Aki ilyen hivatkozásokkal iszik, annak már biztosan alkoholproblémája van. A hivatkozásokra és a magyarázatokra a szégyen miatt van szükség, hiszen nehéz a valóságot felvállalni: azért iszom, mert szükségem van rá, szeretem a hatását, így érzem magam teljesnek, enélkül nem tudom elképzelni az életem. Fokozatosan kialakul a betegségre jellemző szégyen és vele együtt a tagadás is, mely az idő előrehaladtával szintén fokozódik.
Ezek alatt az évek alatt elkezd megváltozni az italozó gondolkodása, észlelése. Ez az, amiről felismerhető a probléma egy képzett szakember számára. Az ivás az érzések kezelésének, elfojtásának begyakorolt módjává válik. Kialakul az italozó életmód, mely az életem, a mindennapjaim, a személyiségem részévé válik. Tehát a kóros iváson keresztül vezet az út az alkoholizmushoz/alkoholbetegséghez.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
www.youtube.com/watch?v=H6U2AuzgIn8
A kóros ivás másik formája a „probléma ivás” amikor az érintett vélt vagy valós problémákra hivatkozva iszik, és teszi ezt olyan meggyőzően, hogy a környezetében élőkből is megértést, elfogadást, sajnálatot, együttérzést vált ki.
Aki ilyen hivatkozásokkal iszik, annak már biztosan alkoholproblémája van. A hivatkozásokra és a magyarázatokra a szégyen miatt van szükség, hiszen nehéz a valóságot felvállalni: azért iszom, mert szükségem van rá, szeretem a hatását, így érzem magam teljesnek, enélkül nem tudom elképzelni az életem. Fokozatosan kialakul a betegségre jellemző szégyen és vele együtt a tagadás is, mely az idő előrehaladtával szintén fokozódik.
Ezek alatt az évek alatt elkezd megváltozni az italozó gondolkodása, észlelése. Ez az, amiről felismerhető a probléma egy képzett szakember számára. Az ivás az érzések kezelésének, elfojtásának begyakorolt módjává válik. Kialakul az italozó életmód, mely az életem, a mindennapjaim, a személyiségem részévé válik. Tehát a kóros iváson keresztül vezet az út az alkoholizmushoz/alkoholbetegséghez.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 26, 2022 16:57:49
x19)
belenéztem a sodi játszik csatin az egyik régi pubd-s streambe és fejtegeti mekkora istenkirály császár volt a bíróságon és mindenkit beperelt bármiért, erre mondja a márk, hogy azért mert nem találkoztál olyannal aki rámegy a nyakadra. Sodi: hogyan? ha valakit én beperlek annak semmi esélye XD
remélem valaki menti ezeket a régi cuccokat mielőtt megint elrejti.
remélem valaki menti ezeket a régi cuccokat mielőtt megint elrejti.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 26, 2022 17:02:18
x30)
A hivatkozásokra és a magyarázatokra a szégyen miatt van szükség, hiszen nehéz a valóságot felvállalni: azért iszom, mert szükségem van rá, szeretem a hatását, így érzem magam teljesnek, enélkül nem tudom elképzelni az életem. Fokozatosan kialakul a betegségre jellemző szégyen és vele együtt a tagadás is, mely az idő előrehaladtával szintén fokozódik.
Hát szégyen biztos nincs, amíg a rendőri intézkedés alatt ordibálva meri bontani a sört :D
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 17:13:49
x135)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 26, 2022 17:14:38
x7)
faszaság van
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 26, 2022 17:29:14
x19)
döglöttpiton
Apr 26, 2022 17:29:27
www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/parkinson-kor
A másodlagos tünetek lehetnek:
- Székrekedés
- Nyelési nehézségek (diszfágia). A nyál és ételmaradványok összegyűlhetnek a szájüregben, mely a légutakba kerülve fulladást, köhögést, sőt tüdőgyulladást okozhat.
- Fokozott nyálelválasztás
- Fokozott izzadás
- Vizelet és/vagy széklet visszatartási zavarok (inkontinencia)
- Értelmi hanyatlás, demencia
- Szorongás, depresszió, izoláció
...
Apr 26, 2022 17:29:27
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 17:35:38
x15)
Endre!
A reggeli elvonási tünetek és az első 5 sör között felhívod majd anyádat anyák napjára?
A reggeli elvonási tünetek és az első 5 sör között felhívod majd anyádat anyák napjára?
SyntaxError
(
x24)
Apr 26, 2022 17:43:13
x24)
Annyira igénytelen ez az állat, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy a puszta megjelenése miatt borotválja magát.
Nem lehet, hogy a megélhetésért árulja a fanszőrzetét?
Annyi retardált van, lehet, hogy erre is van kereslet :D
A buzi szaunába is tuti azért jár, hogy a nyuggerek kolbászát szopkodja.
Feltéve, hogy azok előbb leszedálják magukat egy kis sörrel, mert amúgy mindenki undorodna tőle. Részegeknél, kábszereseknél viszont még lehet esélye.
Nem lehet, hogy a megélhetésért árulja a fanszőrzetét?
Annyi retardált van, lehet, hogy erre is van kereslet :D
A buzi szaunába is tuti azért jár, hogy a nyuggerek kolbászát szopkodja.
Feltéve, hogy azok előbb leszedálják magukat egy kis sörrel, mert amúgy mindenki undorodna tőle. Részegeknél, kábszereseknél viszont még lehet esélye.
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 17:47:40
x4)
Hoppa!
Kaffka Tibit keresi a birosag :)
2022-04-21 11.B.20180/2020/48 Kaffka Mercédesz ismeretlen, a fél tartózkodási helye ismeretlen
hirdetmenyek kozott volt a birosag honalpja, a szam alapjan 2020-as buntetougy, Pesti Kozponti Keruleti Birosag.
ismerosom szerint lehet hogy hirdetmenyi uton idezik targyalasra mert lakcime nincs. aztan ha nem megy el, kiadjak a korozest
anschluss
2022-04-21 11.B.20180/2020/48 Kaffka Mercédesz ismeretlen, a fél tartózkodási helye ismeretlen
hirdetmenyek kozott volt a birosag honalpja, a szam alapjan 2020-as buntetougy, Pesti Kozponti Keruleti Birosag.
ismerosom szerint lehet hogy hirdetmenyi uton idezik targyalasra mert lakcime nincs. aztan ha nem megy el, kiadjak a korozest
Czenki mama
Apr 26, 2022 17:52:49
Attól függ, hogy milyen ügy. A B betű alapján ez talán büntetőügy lenne? Ha igen, akkor tényleg benne van, hogy kiadják a körözést :D
Apr 26, 2022 17:52:49
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 17:52:50
x135)
Hoppa!
jaja, itt van:
www.birosag.net/hirdetmenyek/update/#0101
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 17:53:19
x30)
Tényleg, a Judgás körözéssel mi lett, befizették a bírságot?
cucksodi
(
x3)
Apr 26, 2022 17:53:28
x3)
púpos ez az óra 2 nap múlva önmegsemmisitő üzemmódba helyezi magát ha fent hagyod magadon. A 3x 1,5 óra alvás megszakitva 25 perc recskázásással és végnélküli piálással biztos halálra rémiszti a health appot. Az is előfordulhat, hogy elküldi az adataidat valami egyetemnek, annyira kirivü eset vagy
puskapoj
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 17:54:25
x135)
az a jó, hogy nyilvános a tárgyalás, be lehet ülni bárkinek, és meg lehet hallgatni, hogy miről szól az ügy. a bírósági kezelőirodán megmondják bárkinek, hogy mikor van az ügyben tárgyalás.
tényfeltáró trollok Hahó!
tényfeltáró trollok Hahó!
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 17:55:06
x4)
AnschlussHoppa!
jaja, itt van:
birosag.net/hirdetmenyek/update/#0101
jaja, itt van:
birosag.net/hirdetmenyek/update/#0101
bunteto, jogasz ismerost kerdeztem, a szambol kiderul hogy mikori meg hol van, es milyen (B bunteto, P polgati, stb.). azt mondta ha valaki a lakcimen nem veszi at az idezest, a helyi rendorseggel ellenorizteti a birosag, es ha nem talalhato ott es mas cimen sem, hirdetmenyben idezik. ilyenkor be kell menni a birosagra es a szam alapjan atvenni az idezest.
Hol vagy Merci? :)
Apr 26, 2022 17:55:41
Hoppa!
Apr 26, 2022 17:55:41
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 17:56:04
x135)
ha ez 2020-as bírósági ügy, akkor az elkövetés 2019 vagy 2018-as. milyen balhéja volt akkor a tranyónak?
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 17:57:22
x4)
ha ez 2020-as bírósági ügy, akkor az elkövetés 2019 vagy 2018-as. milyen balhéja volt akkor a tranyónak?
volt egy Viktorszos live meg az elejen mikor Viktor felkerdezte, abban emlegettek hogy van valami garazdasag ugye, es nem kene az utcan lokdosnie Viktort. ez talan 2020ban volt, tehat az ugy lehet 2019es
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 17:58:18
x135)
tranyó, jóból mondom, menj be a bíróságra, és ott emberkedjél.
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 17:59:32
x4)
tranyó, jóból mondom, menj be a bíróságra, és ott emberkedjél.
kerunk egy troll kommandot a targyalasra, videozni. ha magyarorszagon lennek enis elmennek.
megneznem ahogy orjong meg jon azzal hogy a trollok igy meg ugy :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 26, 2022 17:59:41
x19)
Dr Kiss Endre F. Büntetőügyi jogász segítségét ajánlom Mercèdesz úrnak.
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 18:00:08
x8)
Nyomra vezetői díj van? :D
Viktorsz egy fánkból megüti a lottó ötöst :)
Viktorsz egy fánkból megüti a lottó ötöst :)
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 18:10:31
x135)
Dr Kiss Endre F. Büntetőügyi jogász segítségét ajánlom Mercèdesz úrnak.
hát, inkább czenki nénit javasolnám.
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 18:15:46
x30)
púpos ez az óra 2 nap múlva önmegsemmisitő üzemmódba helyezi magát ha fent hagyod magadon. A 3x 1,5 óra alvás megszakitva 25 perc recskázásással és végnélküli piálással biztos halálra rémiszti a health appot. Az is előfordulhat, hogy elküldi az adataidat valami egyetemnek, annyira kirivü eset vagy
Amúgy tényleg :D ilyen Mi Band-ek állítólag egy sima éjszakás műszaktól meghülyülnek. A koreai mérnökök tuti nem voltak felkészülve gyagya éltetvitelére, vitális funkcióira
Ásó27
(
x68)
Apr 26, 2022 18:15:52
x68)
Na végre valami történik a tranyóval, mehet a live pedofil!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 26, 2022 18:17:59
x5)
hallod sneci.. minek takaritasz?
itt a megoldás a kontentotra
#50euro + kamatok
itt a megoldás a kontentotra
Jonciii
(
x8)
Apr 26, 2022 18:23:21
x8)
Ez a Markó? Szomszédban van nekem. Csak besétálok és megkérdezem, hogy mikor van a tárgyalás?
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 18:24:14
x4)
Ez a Markó? Szomszédban van nekem. Csak besétálok és megkérdezem, hogy mikor van a tárgyalás?
pesti kozponti keruleti birosag, asszem a marko utca, igen.
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 18:24:53
x135)
archive.org/details/majastibicedeszutcaibalheja20200918/M%C3%A1j+Viktor+megl%C3%A1togatta+Mercit+(2020.09.18.)+teljes+twitch+stream.mp4
tényleg itt mondja a tranyó 13:28-tól, hogy mondta a bírónőnek is, hogy ha őt megtámadják, akkor ő visszatámad.
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 18:25:50
x135)
egyébként valószínű, hogy a tranyónak az ítéletet akarják kézbesíteni.
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 18:27:29
x4)
egyébként valószínű, hogy a tranyónak az ítéletet akarják kézbesíteni.
hat az is lehet, az ismerosom szerint az utolso szam eleg magas, az az ugykozi vagy vegi hatarozatok szama.
de akkor nem lesz itt semmi latnivalo, mert jon meg a masodfok, ami kb 1 ev, stb. :(
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 18:30:35
x135)
azért itt lehet látnivaló ha felteszik az ítéletet:
eakta.birosag.hu/anonimizalt-hatarozatok
még éltet a remény
(
x1)
Apr 26, 2022 18:33:28
x1)
Lehet még az idén elpatkol a Sodi. Ha még Linzben, akkor ott fog felpüffedni a lakásban, majd belerohad az ágyneműbe,míg a rendőrök fel nem törik az ajtót a szag miatt. Az anyukája meg megörökli a hiteleit.
Nagyon szarul néz ki, előbb utóbb kórházba kerül, vagy elpatkol otthon. Totális leépülés,amit látunk.
Szerintem már recskázni sem tud, kizárt,hogy a legdurvább buzipornó is életet lehelne a pitonba.
Taot!
Nagyon szarul néz ki, előbb utóbb kórházba kerül, vagy elpatkol otthon. Totális leépülés,amit látunk.
Szerintem már recskázni sem tud, kizárt,hogy a legdurvább buzipornó is életet lehelne a pitonba.
vladrl
(
x8)
Apr 26, 2022 18:35:31
x8)
innen jön ez a HA EGYSZER FELKELEK loop XD
Zsénó
(
x22)
Apr 26, 2022 18:41:10
x22)
Sodi: Én most elhatároztam, hogy ennek a 6 sörnek 2 napra elégnek kell lennie.
Narrátor: Nem lett elég.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Narrátor: Nem lett elég.
Ábel bábel
Apr 26, 2022 18:50:46
Apr 26, 2022 18:50:46
SyntaxError
(
x24)
Apr 26, 2022 18:55:24
x24)
Ma végre én is meglátogattam a Mazdát. Kitűnő, alig használt, kulcsra kész állapotban van.
Nem dohányzó női tulajtól azonnal átvehető.
Az ukránok kulturális örökségnek nyilvánították az elsüllyesztett Moszkva rakétacirkálót.
Ebből inspirálódva, a Mazda is lehetne minimum Hungarikum.

Az ukránok kulturális örökségnek nyilvánították az elsüllyesztett Moszkva rakétacirkálót.

sörösterv
(
x4)
Apr 26, 2022 19:07:03
x4)
Ma végre én is meglátogattam a Mazdát. Kitűnő, alig használt, kulcsra kész állapotban van.
Értékálló gépjármű ez, szerintem tuti megéri megvenni :) Nem dohányzó női tulajtól azonnal átvehető.
sörösterv
(
x4)
Apr 26, 2022 19:15:39
x4)
Buzeráns, nem arról volt szó hogy soha többé nem jössz fel a fórumra meg írsz ide?
Och-Kom Taot
(
x3)
Apr 26, 2022 19:19:48
x3)
Sodi, bazmeg, még a 444 is odaírta, hogy a képek forrása sodika.org, írd oda szépen te is!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
cucksodi
(
x3)
Apr 26, 2022 19:21:02
x3)
Lehet még az idén elpatkol a Sodi. Ha még Linzben, akkor ott fog felpüffedni a lakásban, majd belerohad az ágyneműbe,míg a rendőrök fel nem törik az ajtót a szag miatt. Az anyukája meg megörökli a hiteleit.
122-es pulzus a szobában sétálástól is ezt támasztja alá. Nem vagyok túl fitt, de nekem rendesen futnom kell, hogy hasonló értéket produkáljak. Az a kérdés meddig bírja még a vekker, látszik hogy a nem szükséges testrészeket (pl pitonsz) már rég lekapcsolta a szervezete. Nem baj gyagyás fogd csak az elöjáték hiányára az impotenciádat, az meg hogy hazudsz a doktor bácsinak a viagráért külön segít:D
-
Apr 26, 2022 19:25:49
Apr 26, 2022 19:25:49
Póthajkergetők
Apr 26, 2022 19:27:12
www.youtube.com/watch?v=6hm1LYBA2Cg
kettesen malacz továbbra is ukránoz
Nem unja még? Holott köze nincs a politológiához a csávónak...
Apr 26, 2022 19:27:12
KicsiNéző
(
x13)
Apr 26, 2022 19:27:59
x13)
Ez még él?
Hahó
(
x135)
Apr 26, 2022 19:32:26
x135)
Felmondja az altrightos konteókat, gondolom, de ezen kívül van benne röhögni való?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 19:36:05
x15)
Endre!
Géza segít akkor a mazda dolgában?
Géza segít akkor a mazda dolgában?
vladrl
(
x8)
Apr 26, 2022 19:43:15
x8)
első 10 másodperc alapján: költözik
echelon mérnök
Apr 26, 2022 19:44:54
Geci a monitortolvajból is mi lett... Ennél még Endre is jobb minőséget gyárt!
Megdöbbentő de lehet, hogy Endrének több foga van mint a besúgó malacznak :D
Kellett neked elhinni, hogy a spicli státuszod megvéd majd :DD
Apr 26, 2022 19:44:54
vladrl
(
x8)
Apr 26, 2022 19:46:42
x8)
Geci a monitortolvajból is mi lett... Ennél még Endre is jobb minőséget gyárt!
Alienpörkölt
Apr 26, 2022 19:48:34
nem szabad gondolkodni, a goj kussoljon; pedofil mentegetés, Elon Musk majdnem annyira gyűlölt figura mint Putyin, "gyanúsan nem hallunk a kárpátaljaiakról
ez csak az első 10 perc volt, akkor nyomtam ki
Apr 26, 2022 19:48:34
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 26, 2022 19:58:31
x7)
Hát igen, az okosóra főleg fitnessre való. Sokféle mozgásformát tud is számolni, lépcsőzés, futás, csak a pitonverést nem.
|__o__|
ál-broni
Apr 26, 2022 19:59:59
Hát igen, az okosóra főleg fitnessre való. Sokféle mozgásformát tud is számolni, lépcsőzés, futás, csak a pitonverést nem.
Lendítést?
Apr 26, 2022 19:59:59
Klohek
(
x12)
Apr 26, 2022 20:07:21
x12)
Talán annyi értelme volt, hogy az elején beszél új reportolási szabályról, amivel snecit is lehet szopatni!
Betelefonálós tagozat figyelmébe...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
vladrl
(
x8)
Apr 26, 2022 20:13:07
x8)
Talán annyi értelme volt, hogy az elején beszél új reportolási szabályról, amivel snecit is lehet szopatni!
igazából az érdekes egyedül, hogy a yt most tilt minden háborút tagadó stb. kontentet, azonkívül csak a nyugat szidásáról volt szó a videóban, kifejezetten uncsi volt
bolgár jeti
(
x30)
Apr 26, 2022 20:18:52
x30)
Oh, a malacot már tiltották before it was cool :D
baszógépSodika
Apr 26, 2022 20:24:25
nem a stressz meg az ital hanem az ágynemű látszik az arcán! NOTED
Apr 26, 2022 20:24:25
vladrl
(
x8)
Apr 26, 2022 20:24:53
x8)
amúgy neki mióta van ilyen asszimetrikus arca meg ferde orra? :D nála is az ágyneművel van a gond?
seymour schwartz
(
x6)
Apr 26, 2022 20:25:50
x6)
Buzeráns, nem arról volt szó hogy soha többé nem jössz fel a fórumra meg írsz ide?
Klohek
(
x12)
Apr 26, 2022 20:28:13
x12)
A többit már nem is a youtube-ra töltötte fel. A bucsai témát néztem, ott mutatott pár eddig nem látott részletet...De semmi extra.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 26, 2022 20:28:47
x30)
Ha a közterület-fenntartók nem teszik meg, pedig jogszabályt sértenek, akkor a púpos pedofil mit zavartassa magát?
vladrl
(
x8)
Apr 26, 2022 20:29:55
x8)
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 26, 2022 20:33:55
x19)
Sodi itt az esély hogy újra együtt legyél a cicával. Ha a kaffka mazdát lecsukják férfi börtönbe kerül, intézd el, hogy te legyél a cellatársa.
Milliók vannak a számláidon, szerintem érthető mit kell tenned.
Anschluss
(
x4)
Apr 26, 2022 20:39:44
x4)
ha ez van akkor majd jon a masodfok, jogeros itelet kb 1-2 ev mulva. nem lesz nekunk itt semmi latnivlo :(
kaffkaendree
(
x1)
Apr 26, 2022 21:03:12
x1)
Gondolom arról fog loopolni benne kb. végig, hogy mi történt, ami miatt most bíróság elé kell állnia... * ásít *
hetyetye
Trollok harca
(
x5)
Apr 26, 2022 21:14:02
x5)
komolytalan garázdaság
Miskolci alvósejt
sörösterv
(
x4)
Apr 26, 2022 21:14:09
x4)
Gondolom arról fog loopolni benne kb. végig, hogy mi történt, ami miatt most bíróság elé kell állnia... * ásít *
Milyen érdekes ilyenkor meg valamiért rájön hogy liveoznia kell.... ennyire fontosak a nézői.Nem mintha hiányozna.
dilomalo
(
x1)
Apr 26, 2022 21:14:36
x1)
gyagya, én becsülettel próbálom visszanézni a lájvokat természetesen trashvod-on, de ilyen unalmas buta egy lényt mint te nem láttam még, nagyon sok videót ki kell kapcsoljak, mert vállalhatatlan, ezellen tervezel valamit tenni?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
kaffkaendree
(
x1)
Apr 26, 2022 21:14:43
x1)
Milyen érdekes ilyenkor meg valamiért rájön hogy liveoznia kell.... ennyire fontosak a nézői.
Nem mintha hiányozna.
Nem mintha hiányozna.
Valszeg a pénz is fogy máár, kell a donés' :D
Ásó27
(
x68)
Apr 26, 2022 21:17:31
x68)
Utcai jókedv lehetett
Mifaaaaaaaaaaaan
Zsénó
(
x22)
Apr 26, 2022 21:17:35
x22)
márió lesz ma?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 26, 2022 21:21:16
x13)
Szerintem ez majd valamilyen kezeletlen vérnyomás probléma lesz
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 26, 2022 21:24:02
x17)
márió lesz ma?
Persze.Meg csöves tranyó mentes lájfsz is *pr*
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 26, 2022 21:26:54
x7)
Endre, amikor a cica után szaladgáltál hetente, akkor kimentél a sírjához, te hálátlan féreg?
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 26, 2022 21:32:01
x6)
márió lesz ma?
SyntaxError
(
x24)
Apr 26, 2022 21:36:08
x24)
Hol tart most a havi kiadás lista? Én csak fejben követem, de az 1 millió fütyi lassan meg van. Mínuszban.
KicsiNéző
(
x13)
Apr 26, 2022 21:38:35
x13)
Másfél is megvan lassan.
Hitelspirál
Apr 26, 2022 21:39:44
Endreeeee, gyere vegyünk még valamit, öt percre űzzük el Depi Dezsőt.
Apr 26, 2022 21:39:44
sittessanyi
(
x7)
Apr 26, 2022 21:48:33
x7)
az 5. perctől elkezd mentegetni egy börtönviselt pedofilt is, mert az leleplezte a háttérhatalom összeesküvését
A másik retardált néző
Apr 26, 2022 21:53:02
Jajj remélem ma este is valami izgalmas műsorral készül Sodi. Vajon ma biciklizős, úszós vagy Máriós lájv lesz?
Apr 26, 2022 21:53:02
KicsiNéző
(
x13)
Apr 26, 2022 21:56:13
x13)
Jajj remélem ma este is valami izgalmas műsorral készül Sodi. Vajon ma biciklizős, úszós vagy Máriós lájv lesz?
Biztosan, hát azért költött ennyit a szetápra, meg takarított, hogy tudjon contentet csinálni.
Retardált Néző
Apr 26, 2022 21:57:18
Én annak is nagyon örülnék, ha ma este is rendrakós-takarítós lájv lenne! A délelőtti is nagyon tetszett.
Apr 26, 2022 21:57:18
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 26, 2022 21:59:49
x6)
Ma a modikat állítja be a yt csatikon, picsharészegen, így sajnos ma (is) elmarad a márió.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 26, 2022 22:03:45
x17)
Nem lesz lájfsz hahó.Ha eddig nem indított nem is fog.Illetve be van baszva.Részegen nem fog lájfszot indítani mert kiderülnr hogy egy hazug geci.Hahó!
Punszisza a lekjopp!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 26, 2022 22:05:30
x15)
SyntaxError
(
x24)
Apr 26, 2022 22:06:20
x24)
Az hogyan lehet, hogy én komolyabb dolgokkal foglalkozom mint Sodi, de negyedannyi kábelem, kütyüm nincs, mint neki?
Talán mert nem vagyok sztárprogramozó, vagy esetleg mert nem 23 cm a farkam, vagy mi?
Ma is láttam, ahogy mint egy kanalas markológép emeli fel a púpos testével a két köbméternyi kábeldzsungelt... retardált szörnyeteg. Hogy a kurva anyjába lehet valakinek ennyi szarja otthon?
Komplett TV csatornáknak nincs ennyi.
Mi ez ha nem shiker?!
Talán mert nem vagyok sztárprogramozó, vagy esetleg mert nem 23 cm a farkam, vagy mi?
Ma is láttam, ahogy mint egy kanalas markológép emeli fel a púpos testével a két köbméternyi kábeldzsungelt... retardált szörnyeteg. Hogy a kurva anyjába lehet valakinek ennyi szarja otthon?
Komplett TV csatornáknak nincs ennyi.
Mi ez ha nem shiker?!
trolléga
(
x30)
Apr 26, 2022 22:08:30
x30)
Nem lesz lájfsz hahó.Ha eddig nem indított nem is fog.Illetve be van baszva.Részegen nem fog lájfszot indítani mert kiderülnr hogy egy hazug geci.Hahó!
SodiMirror
Apr 26, 2022 22:11:59
Tudunk indulni gyagyás?
Holnap titkos zsidó gyűlésre kell mennem, nem bánnám ha nem az éjszaka közepén indulnánk.
Apr 26, 2022 22:11:59
83 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ott kezdődik, hogy hazugság, hogy zsery zaklatta volna veja nyényit. egyszer hívta fel, elbeszélgetett vele, és vera néni bármikor lerakhatta volna a telefont, ha ellenére van a beszélgetés. a második hazugság, hogy honnan kell tudnia a telefonálónak, hogy az ismeretlen beszélgetőpartnere halálos beteg? nem közölte a halálos betegségét a telefonban, és azt sem mondta, hogy kérem tegyük le, mert fájdalmaim vannak, és haldoklom. a harmadik hazugság, hogy idős ember. ezt honnan kell tudnia a telefonálónak, hogy aki felveszi az hány éves? mondta vera, hogy nagyon öreg vagyok, és nem tudok telefonálni? nem.
innentől kezdve meg is dőlt a mese, hogy tudatosan halálos beteg idős embert zaklatott zsery.
kb. az összes hazugsága ilyen könnyen cáfolható. de cáfolja maga az élet a hazugságait, mostanában elég rendesen.