:DD elképzeltem, ahogy kapcsolgatja oda-vissza, csapkodja, mint egy orángután
hehe
Egyértelmű
Azért ha nekem is be lenne állítva a picsám én is lennék ilyen csaj mint ez a fogpiszka!
Vajon elrontaná vagy elhagyná a konyhalakásban? Vagy mindkettő? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Fú, szemét férgek. Ja nem vérzett, épp csak kék-zöld volt, meg járni alig bírt.
Amúgy a faszt nem vérzett. Még az első kör alkalmával mikor a cicát szájba kapta akkor azért a varangy is kapott, nem?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Rettenetes ez a tibiatya-féle boomer humor, de a pedofil öngóljai viccessé teszik még ezt is :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na az ilyen megosztasoknal tenyleg nem jovok ra, hogy mire gondolt a buzerans pedofil, rettenetesen agyhalott :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Tyodikám téged még verésre se vert a tranyó, csak picit megkólintott, de mégis ott pityeregtél melócsába, mint egy kislány
trashvod.com/w/eSaxNorYpsRUPvzK3Cdobo
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ez a tibi atya is egy rejtőzködő incel
hehe
Ez mondjuk valóban örvendetes hír, hogy az AMS már ilyen szakmába se vágó helyekre közvetíti ki. Szép volt a tényfeltárás Levelező Levente részéről.
Ennyi volt gyagya, ebben eddig lehetett eljutni.
Gondolom küldenék mindenhova, csak szakadjon le az adófizetők csecséről
Ilyen alkoholizmus mellett még tettetni sem lehet a munkát, nemhogy elvégezni
Hát pont ezért jelentkezett a menedzseri állásra, nem? A prolik tényleg úgy képzelik, hogy azok csak bemennek reggel a céges autóval az irodába, magukra zárják az ajtót, szopatják a titkárnőt, aztán hazamennek. Néha lebasszák a melósokat a gyárban, akik balettcipőt lopnak.
Titkárt, kérlek alássan.
Endre buzi.
hoty... hotyhotyhoty...
Szilikon volgyben indithatna egy startupot, lehetne a trashvod alternativaja. A pupszaszi macskaolbol vezerelne, mert az orosz-ukran konfliktusban az egymas ellen fordulo nagyhatalmak alapjan az USA az EUval van, ergo ez egy konfoderacio az ertelmezese szerint. Ilonmaszk, rettegj!
Nem bírja a háta. Meg 120 a pulzusa fél óra takarítas után, igy meghalna az első napon.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A linzi vagy egy Linz környéki arborétumba csak keresnek valaki trágyát pakolni.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A helyi állatkertben nem keresnek esetleg dromedárt? Azt még ugy el tudnám képzelni neki
Oledet remélem, csakis LG-t, aa samsungról már kiderült, hogy átbasszák az embert
Dúró Dóra szopóálarcot, hogy nökent varhassa a sziszat.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hiányzik neki a szarszag.
A baj csak az, hogy Sodinál nem is volt kétséges, hogy a "párja" férfi. Ő nem vigyázott semmivel, ő egy férfi után csorgatta a nyálát. Tehát buziSodi a Sodi. Ilyen natyon egyszerű ez.
Ingatkanügyek
Remélem elküldte nekik a hibalistát :D
TamasMacska itt eltalalja egyaltalan a buzizaszloval menekulo faszt?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Dehogy, a marcipán nem gyorsít meg hát nem is balkezes. Mint valami rossz amatőrfilm :D
Ezt még itthagyom: Emőke fizetése 2 237 880 forint lesz, ami mai árfolyamon több mint havi 8000 kanadai dollár. Egy jó szoftverfejlesztő ennél többet keres Kanadában, de remélem lilul a fejed :D
Inkább az a kérdés, hogy az eset után hány órán belül volt ott a troll feljelentés a rendőrségen.:)
Legyen hivatalosan piros betűs ünnep a (boka)kitörés emléktúra
Endre egy pedofil!
Ennyire ne szaaldjunk előre, egyenlőre a Tibit próbáljuk ismét végleg lezárni, csak nem megy.
Lezárni? Most indul újra a lamour
Viccen kívül simán kinézem belőle. A rendőrökhöz is bement sírni hogy használja a kártyáját a 2 csöves akiknek odaadta pinnel együtt :DD
Sokat gyakoroltak a recskás kártyáival :D
Hozzászoktak a fényűzéshez, az 50 eurós papírzsepikhez.
Vágyják vissza a főméltóságos életérzést!
Mifaaaaaaaaaaaan
Újabb spórolás.
Egy dokkoló hogy a faszomba mehet tönkre? Arra a szerelésre azért kíváncsi lettem volna. Azt persze nem közvetítetted gyagya. Naná, "szétszedted". Magyarán kettétörted? Bár kétlem, a ropi karokkal az se ment volna.
"szétszereltem és nem vettem észre sérülést" :D :D :D
Valamikor földhözbaszódott gondolom
Kizárt, hogy szét tudta volna szerelni, egy csavart nem tudott kitekerni már 5 éve se és az összes szerszáma ez:
szétszedte - lenyitotta a hátulját ahol be kell dugni a kábeleket
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ott van középen a minden szétszerelésére alkalmas eszköz. Tiborsz, ha megtalálta volna, a mazdának már Linzben annyi lett volna :D
Nem hát, mert nem is lát már. Aki tegnap meglepődött a rövidlátásán az eddig hol volt? Minden posztjában van legalább egy elírás. Persze alkoholtól is lehet, de sokszor mikor telefont nyomkod/apró szöveget kell olvasnia leveszi inkább a szemüveget :DD
Anno a robotporszívó szerelésénél én bíztattam arra, hogy a kalapáccsal próbálja meg :D :D Most is röhögök ha eszembe jut
Ez ilyen, mindenki rövidlátót elér 40 éves kor körül :) Mondjuk egy rendes szoftverfejlesztőnek nem kell hitelből vennie a bifokális lencsét
Viccen kívül, legyen amnesztia lájv gyagya. Legalább addig se az undorító faszpina lefetyeltős, baszós hetyetyédet kell hallgatni
nekieshetne a villamos hálózatnak is!
hehe
Amnesztia? Idióta. :D
Semmi gond nincs a sodi memóriájával!
Van pénz! XD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ma kiküldtem még 269 helyre az önéletrajzomat. A nagy számok törvénye alapján úgyis lesz egy balek cég aki alakalmaz!
...a zsidóbankoknak!
Hát azért hetyetyetyetye
Igen, és amikor tegnap erről fel lett kérdezve, akkor elkezdett üvölteni, hogy hülye a felkérdező.
Mert majd a rendőrök látják a messenger üzenetekben, hogy ő csak bizonyos dolgokra engedte meg.
Teljes álomvilág :D
Ez logikus pedig, Sodinak a tranyónál PRÉMIUM ELŐFIZETÉSE VAN, azért baszik 100x annyiért mint bárki más. :)
ja, napi létfenntartás + autós csövezés volt engedélyezve, két kártyával...abszolút életszerű!
és arra veri magát, hogy 2 LMBTQ csövesnek akart segíteni....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
hát igen, nem mindenkit aláz meg ennyire mint snecit. valahol érthető a tarifa :DD gyagyás már csak ilyen mazochista
a sodi kedveli ezt. buzigőz.
vérdíj target nr. 1
Álló fasszal üdvözölném a hírt, ha végre egy pozícióban tevékenykedhetnék asodival, de van egy olyan érzésem, hogy ő még itt, gémeskút országban is csak 1 fél interjúkört élne túl :D
Pedig akkor aztán lehetne SuperB, medencés kecó,kurvák tibi féle travik, kokain!
Na meló, csá.
böri
Meg mert az van a fejében, hogy a Varangy az egyetlen akadálya annak, hogy a Tiborsz ellovagoljon rajta a naplementébe :D
Ott is kémkedsz a románoknak????
autiexcel izzik
mindenhol. itt is, a fórumon.
Szerző:
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 08:07:21
Válasz
(15)
x30)
Válasz
(15)
Pedofil, megtaláltam az értelmi képességeidhez neked a nintendo switch-et, ezzel nyomjál streamet:
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 28, 2022 08:10:19
x7)
Pedofil, megtaláltam az értelmi képességeidhez neked a nintendo switch-et, ezzel nyomjál streamet:
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 08:14:02
x15)
Endre!
Akkor dióhéjban a tegnapi:
- Elbukod az új interjút, mert nem tudsz angolul és emberek közé nem szabad engedni téged;
- Tibi prostituált;
- Tagadod a buziságodat;
- Ideiglenesen nincs picsaszáj, villog a valódi fifi;
- Hülye vagy egy olyan konzolhoz amivel 4-5 évesek már vígan játszanak;
Mi ez ha nem shiker te szhar?
Akkor dióhéjban a tegnapi:
- Elbukod az új interjút, mert nem tudsz angolul és emberek közé nem szabad engedni téged;
- Tibi prostituált;
- Tagadod a buziságodat;
- Ideiglenesen nincs picsaszáj, villog a valódi fifi;
- Hülye vagy egy olyan konzolhoz amivel 4-5 évesek már vígan játszanak;
Mi ez ha nem shiker te szhar?
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 28, 2022 08:17:00
x19)
Azért ennél Mercikém vitathatatlanul klasszisokkal jobb csaj:
Egyértelmű
Mercica
Apr 28, 2022 08:20:37
Egyértelmű
Azért ha nekem is be lenne állítva a picsám én is lennék ilyen csaj mint ez a fogpiszka!
Apr 28, 2022 08:20:37
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 08:24:49
x8)
Nem azt mondta a recskás. Konkrétan a Tiborsz fölé helyezte a Palvinsz kisasszonyt, kivételnek állította a popsiba soha főszabállyal szemben
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 08:27:12
x30)
Vajon elrontaná vagy elhagyná a konyhalakásban? Vagy mindkettő? :)
Zsénó
(
x22)
Apr 28, 2022 08:33:49
x22)
Jutka "véresre verésre kényszerítette Mercit"
habos babafos
(
x3)
Apr 28, 2022 08:34:02
x3)
Na Fifi átolvastad a Nintendo dokumentációt? Ma jó lenne ha tudnánk indulni mert a rajongók álló fasszal várják a Mario gameplayt. Ha esetleg nem sikerült akkor kérd meg a szomszéd kisgyereket. Pikpak összerakja neked.
Ezt nyjem értyem
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 08:36:22
x15)
Irodalmi rovat
Apr 28, 2022 08:38:14
Sodi- a kezdetek (Bandi Gyöngyi FanFiction)
- Igaza volt a vén sárkánynak!
- Hogyan, Bandi?
- Anyádnak, tényleg jó, hogy eltávolodtam a SoTitól.
- Örülök, hogy beláttad, de azért beszélhetnél több tisztelettel az anyósodról. Különben is, ki az a SoTi?
- Igaz is, te Somogyi Tiborkent ismered. Évfolyamtársam volt, egyszer zh helyett a detoxba kellett mennie, ott eltört benne valami... Abban a félévben nagyon gyorsan leépült, egy vizsgája se lett meg. Abbahagyta az egyetemet. Ma viszont találkoztunk a SZTAKI felé menet, zörgette a zacskót és tarhált. Azt hiszem felismert, üdvözöl téged is.
- Borzasztó. - persze Gyöngyi ismerte Sotit, előbb is mint Bandi, ő mutatta be őket egymásnak. Az anyja persze fordítva gondolta az eltávolodast, sokkal többre tartotta Tibit Bandinál. Maradi gondolkodás volt, csak mert a szüleik együtt bujkáltak a vészkorszak alatt, nem biztos, hogy ő lett volna a neki való pár. Picit örült magában, hogy neki lett igaza, de ezt nem merte volna a mamának megemliteni. - Nálunk nem volt semmi érdekes, csak kiderült, hogz a hétvégén megint neked kell Endire vigyázni.
- Miért, mi lesz? Már megint valami komcsi hülyeség?
- Ezeknek a komcsi hülyeségeknek köszönheted a budai öröklakást. Ne kezd te is, mint tisztelt édesapád. Amúgy igen, párt szeminárium lesz.
- Sajnálom, drágám, igazad van, téged választottalak. Emiatt isza hülyére magát az öreg, nem birja elviselni, hogy az értékes Kiss magvakat egy vörös zsidó ügyvéd ringyóra pazarlom. Nagyon tisztelni nem kell, vén horthysta fasz. Azért talán közel a vég...
- Milyen vég? Semmi tisztelet nincs benned?
- Nem feltétlenül nem arra gondoltam, hogy beledöglik a piába. Az egész szarsag vége van itt, legalabbis úgy érzem. Azért mi fent maradunk, ne aggódj. A héten jegyezték be kettő szabadalmamat is, a kezemből esznek. Hétvégére van egy kis priváti munka, megkaptam a labort, mejd beviszem Endrust is, jól el lesz, az a neki való közeg, ne már a kis taknyos prolikkal lógjon a harmadik nemzedék óta értelmiségi ivadékunk.
Gyöngyi csak nyelt egyet. Tudta jól, hogy emögött a nagyzoló stílus mögött az első generációs reálértelmiségi emberekre úgy jellemző kisebbrendűségi érzés bújik. A nagyapja zseller volt, az apja pedellus egy falusi iskolában, de Bandi tehetsége és szorgalma révén zseniális villamosmérnök lett. Nem igazán érdekelte, hogy ez a szocializmus vívmánya volt, ha az apja által úgy áhított úri világ maradt volna életben, ugyanúgy a földet túrná, mint ősei. Bandi apolitikus volt, ez is a hiányos nevelés miatt lehetett. A Bata család persze más volt, a könyv népe. Már a szülei se tartották a vallást, de azért ellenezték, hogy egy gój felesége legyen. Végül megbékéltek vele, alapjában véve szórakoztató és jó ember Bandi. Most, hogy a rózsaszín köd múlik, időnként egyre nehezebben viseli el, de bízik benne hogy még nevelhető a mérnök elvtárs, nagy jövő áll előtte. A kis Endi hugicája úton van, még nem mert szólni férjének. Boldogan látott neki az esti készülődésnek.
- Igaza volt a vén sárkánynak!
- Hogyan, Bandi?
- Anyádnak, tényleg jó, hogy eltávolodtam a SoTitól.
- Örülök, hogy beláttad, de azért beszélhetnél több tisztelettel az anyósodról. Különben is, ki az a SoTi?
- Igaz is, te Somogyi Tiborkent ismered. Évfolyamtársam volt, egyszer zh helyett a detoxba kellett mennie, ott eltört benne valami... Abban a félévben nagyon gyorsan leépült, egy vizsgája se lett meg. Abbahagyta az egyetemet. Ma viszont találkoztunk a SZTAKI felé menet, zörgette a zacskót és tarhált. Azt hiszem felismert, üdvözöl téged is.
- Borzasztó. - persze Gyöngyi ismerte Sotit, előbb is mint Bandi, ő mutatta be őket egymásnak. Az anyja persze fordítva gondolta az eltávolodast, sokkal többre tartotta Tibit Bandinál. Maradi gondolkodás volt, csak mert a szüleik együtt bujkáltak a vészkorszak alatt, nem biztos, hogy ő lett volna a neki való pár. Picit örült magában, hogy neki lett igaza, de ezt nem merte volna a mamának megemliteni. - Nálunk nem volt semmi érdekes, csak kiderült, hogz a hétvégén megint neked kell Endire vigyázni.
- Miért, mi lesz? Már megint valami komcsi hülyeség?
- Ezeknek a komcsi hülyeségeknek köszönheted a budai öröklakást. Ne kezd te is, mint tisztelt édesapád. Amúgy igen, párt szeminárium lesz.
- Sajnálom, drágám, igazad van, téged választottalak. Emiatt isza hülyére magát az öreg, nem birja elviselni, hogy az értékes Kiss magvakat egy vörös zsidó ügyvéd ringyóra pazarlom. Nagyon tisztelni nem kell, vén horthysta fasz. Azért talán közel a vég...
- Milyen vég? Semmi tisztelet nincs benned?
- Nem feltétlenül nem arra gondoltam, hogy beledöglik a piába. Az egész szarsag vége van itt, legalabbis úgy érzem. Azért mi fent maradunk, ne aggódj. A héten jegyezték be kettő szabadalmamat is, a kezemből esznek. Hétvégére van egy kis priváti munka, megkaptam a labort, mejd beviszem Endrust is, jól el lesz, az a neki való közeg, ne már a kis taknyos prolikkal lógjon a harmadik nemzedék óta értelmiségi ivadékunk.
Gyöngyi csak nyelt egyet. Tudta jól, hogy emögött a nagyzoló stílus mögött az első generációs reálértelmiségi emberekre úgy jellemző kisebbrendűségi érzés bújik. A nagyapja zseller volt, az apja pedellus egy falusi iskolában, de Bandi tehetsége és szorgalma révén zseniális villamosmérnök lett. Nem igazán érdekelte, hogy ez a szocializmus vívmánya volt, ha az apja által úgy áhított úri világ maradt volna életben, ugyanúgy a földet túrná, mint ősei. Bandi apolitikus volt, ez is a hiányos nevelés miatt lehetett. A Bata család persze más volt, a könyv népe. Már a szülei se tartották a vallást, de azért ellenezték, hogy egy gój felesége legyen. Végül megbékéltek vele, alapjában véve szórakoztató és jó ember Bandi. Most, hogy a rózsaszín köd múlik, időnként egyre nehezebben viseli el, de bízik benne hogy még nevelhető a mérnök elvtárs, nagy jövő áll előtte. A kis Endi hugicája úton van, még nem mert szólni férjének. Boldogan látott neki az esti készülődésnek.
Apr 28, 2022 08:38:14
Zsénó
(
x22)
Apr 28, 2022 08:38:20
x22)
Mit is mondtál tegnap, Endre? Azt, hogy Mercike nagyon okos:
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 08:45:20
x30)
Fú, szemét férgek. Ja nem vérzett, épp csak kék-zöld volt, meg járni alig bírt.
Amúgy a faszt nem vérzett. Még az első kör alkalmával mikor a cicát szájba kapta akkor azért a varangy is kapott, nem?
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 08:46:12
x30)
Rettenetes ez a tibiatya-féle boomer humor, de a pedofil öngóljai viccessé teszik még ezt is :D
vladrl
(
x8)
Apr 28, 2022 08:53:03
x8)
Na az ilyen megosztasoknal tenyleg nem jovok ra, hogy mire gondolt a buzerans pedofil, rettenetesen agyhalott :D
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 08:53:35
x30)
Jutka "véresre verésre kényszerítette Mercit"
Tyodikám téged még verésre se vert a tranyó, csak picit megkólintott, de mégis ott pityeregtél melócsába, mint egy kislány
trashvod.com/w/eSaxNorYpsRUPvzK3Cdobo
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 28, 2022 08:54:21
x7)
ez a tibi atya is egy rejtőzködő incel
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 08:56:25
x30)
Nagyon jó, hogy angol csoportvezetői állásra jelentkezett.
Ez annak a biztos jele, hogy már elfogytak a szabad állások, amikre legalább elvi esélye lett volna, most már csak az ilyen teljességgel reménytelen próbálkozások maradtak neki.
Ez annak a biztos jele, hogy már elfogytak a szabad állások, amikre legalább elvi esélye lett volna, most már csak az ilyen teljességgel reménytelen próbálkozások maradtak neki.
Ez mondjuk valóban örvendetes hír, hogy az AMS már ilyen szakmába se vágó helyekre közvetíti ki. Szép volt a tényfeltárás Levelező Levente részéről.
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 09:01:45
x8)
Gondolom küldenék mindenhova, csak szakadjon le az adófizetők csecséről
vladrl
(
x8)
Apr 28, 2022 09:02:24
x8)
Legoptimistabb (pesszimistabb?) becsleseim szerint is max 1 melocsa lesz neki nemet nyelvteruleten, annal tobb mar nem, ott legjobb esetben 2-3 honapot pusztit, mert pedofil lgtvq stb friendly hely, aztan annyira leepul, hogy oda sem lesz mar eleg.
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 09:05:12
x8)
Legoptimistabb (pesszimistabb?) becsleseim szerint is max 1 melocsa lesz neki nemet nyelvteruleten, annal tobb mar nem, ott legjobb esetben 2-3 honapot pusztit, mert pedofil lgtvq stb friendly hely, aztan annyira leepul, hogy oda sem lesz mar eleg.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 09:08:01
x30)
Hát pont ezért jelentkezett a menedzseri állásra, nem? A prolik tényleg úgy képzelik, hogy azok csak bemennek reggel a céges autóval az irodába, magukra zárják az ajtót, szopatják a titkárnőt, aztán hazamennek. Néha lebasszák a melósokat a gyárban, akik balettcipőt lopnak.
Zegernye
(
x2)
Apr 28, 2022 09:18:57
x2)
szopatják a titkárnőt
Titkárt, kérlek alássan.
Endre buzi.
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:20:22
x136)
Sneci hány százalékon áll a csoportvezetői állás?:))
Ezen a héten kapsz ajánlatot 80 %-ra vagy csak a jövő héten?
Ezen a héten kapsz ajánlatot 80 %-ra vagy csak a jövő héten?
Faszaság van
(
x2)
Apr 28, 2022 09:21:09
x2)
Figyelj fifike, ne hallgass a trollokra! Belőled kiváló menedzser lesz majd, angolul meg pláne! Egy a lényeg, hogy sztrímeld ahogy dolgozol, és ellátod a feladataidat, garantáltan foshná!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:22:52
x136)
Végre nem te kapsz hibalistát ganem te adsz ki hibalistát.
Csak az a baj, hogy olyan buta vagy, hogy nem is tudod mi a hiba a kódban.
Csak az a baj, hogy olyan buta vagy, hogy nem is tudod mi a hiba a kódban.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 09:23:58
x15)
Endrének a valódi szexuális élménye az volt a volt melócskában, hogy szopatták a hibalistával.
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:25:14
x136)
Jelentkezzél pikdata és felhőmérnök vezetői állásokra is. Hátha!
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:27:44
x136)
Így hogy már angol nyelvű állásokra is jelentkezel, nincs határ, nyitva áll előtted egész európa, sőt amerika is.
Vár a szilikon völgy sneci!
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:29:25
x136)
Eddig hány radler üdítőt ittál? Alkoholmentes főszabály szerint?
xray
(
x21)
Apr 28, 2022 09:30:04
x21)
lehetne esztergályos, villanyszerelő. gyorsan tepsibe kerülne.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
vladrl
(
x8)
Apr 28, 2022 09:30:42
x8)
Így hogy már angol nyelvű állásokra is jelentkezel, nincs határ, nyitva áll előtted egész európa, sőt amerika is.
Szilikon volgyben indithatna egy startupot, lehetne a trashvod alternativaja. A pupszaszi macskaolbol vezerelne, mert az orosz-ukran konfliktusban az egymas ellen fordulo nagyhatalmak alapjan az USA az EUval van, ergo ez egy konfoderacio az ertelmezese szerint. Ilonmaszk, rettegj!
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:31:46
x136)
Nem bírja a háta. Meg 120 a pulzusa fél óra takarítas után, igy meghalna az első napon.
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:34:45
x136)
Sneci azért jó ez a munkanélküliség ugye? Nem baszogat hibalistával egy 25 éves csaj, stresszmentes nyugi van. Minek dolgoznál?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 09:35:14
x15)
A linzi vagy egy Linz környéki arborétumba csak keresnek valaki trágyát pakolni.
nabejj
(
x3)
Apr 28, 2022 09:37:12
x3)
bazdmeg, a turbó titán hamarabb talált melót, mint a pedofil
pedig ő minden hétfőn "fixen" kezdett a dohányboltban
irodalmi szófordulatokkal beszél
pedig ő minden hétfőn "fixen" kezdett a dohányboltban
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:41:28
x136)
Sneci május 20-án jön az első segílyke? Várod már? Mit veszel belőle? Egy 8k tévét?
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 09:41:55
x30)
A helyi állatkertben nem keresnek esetleg dromedárt? Azt még ugy el tudnám képzelni neki
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 09:42:36
x8)
Sneci május 20-án jön az első segílyke? Várod már? Mit veszel belőle? Egy 8k tévét?
Oledet remélem, csakis LG-t, aa samsungról már kiderült, hogy átbasszák az embert
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:45:29
x136)
#előre menekülés
Milyen kütyüt veszel ma?
Milyen kütyüt veszel ma?
D_Dezső
(
x29)
Apr 28, 2022 09:47:04
x29)
Csak felületesen hallgattam bele a tegnapi buzi monológokba, de jól emlékszem, hogy azt hazudta, hogy ő 2-3 fős teamet vezetett az esprestónál?
Annál az Esprestónál ahol 1 évig próbálkoztak vele hát ha beletanul a feladatába, aztán amikor látták, hogy reménytelen átrakták teszt író kismajomnak.
Persze ez is meghaladta a képességeit, szóval Covid alatt az első volt a kilövési listán. Aztán a szír migrit kellett kiküldeni az Ogréhoz a felmondási papírokkal :)
Tényleg így néz ki egy team lead karrier általában :)
Annál az Esprestónál ahol 1 évig próbálkoztak vele hát ha beletanul a feladatába, aztán amikor látták, hogy reménytelen átrakták teszt író kismajomnak.
Persze ez is meghaladta a képességeit, szóval Covid alatt az első volt a kilövési listán. Aztán a szír migrit kellett kiküldeni az Ogréhoz a felmondási papírokkal :)
Tényleg így néz ki egy team lead karrier általában :)
MaxPayne
(
x24)
Apr 28, 2022 09:47:51
x24)
#előre menekülés
Milyen kütyüt veszel ma?
Milyen kütyüt veszel ma?
Dúró Dóra szopóálarcot, hogy nökent varhassa a sziszat.
nabejj
(
x3)
Apr 28, 2022 09:50:22
x3)
sodi vezető pozícióban esetleg majd a kukásautóban lesz, úgyis holnap kezdi a jogsit :D
irodalmi szófordulatokkal beszél
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 28, 2022 09:52:50
x6)
Sneci, hányszor fogod ma felhívni a faszpinást, hogy ismét behálózd?
Teljesen bezsongtál megint mi, nyalnád a faszát, lefetyelnéd a hugyot te kis BUZI?
Teljesen bezsongtál megint mi, nyalnád a faszát, lefetyelnéd a hugyot te kis BUZI?
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 09:54:00
x136)
Sneci, hányszor fogod ma felhívni a faszpinást, hogy ismét behálózd?
Hiányzik neki a szarszag.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 09:54:03
x30)
Hát ezen nagyon röhögök! Malac ezt nem kommentálta a cipóflokkban? :)
seymour schwartz
(
x6)
Apr 28, 2022 09:54:25
x6)
A baj csak az, hogy Sodinál nem is volt kétséges, hogy a "párja" férfi. Ő nem vigyázott semmivel, ő egy férfi után csorgatta a nyálát. Tehát buziSodi a Sodi. Ilyen natyon egyszerű ez.
Novák Emőke
Apr 28, 2022 09:57:11
Hmmmm....Vajon levegyem Tompikát a terrorista-listáról vagy sem? Esetleg írjak hozzá még valamit? Előtte még felhívom a kanadai védelmi minisztériumot, megkérdezem őket.
Apr 28, 2022 09:57:11
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 28, 2022 09:58:42
x10)
Endre! Írtál már a Nintendonak, hogy analfabéta homokos vagy te SzaaaR?
Álmodjatok Rémeket!
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 09:59:36
x8)
Remélem elküldte nekik a hibalistát :D
MaxPayne
(
x24)
Apr 28, 2022 10:00:23
x24)
Hát ezen nagyon röhögök! Malac ezt nem kommentálta a cipóflokkban? :)
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 10:04:12
x30)
Dehogy, a marcipán nem gyorsít meg hát nem is balkezes. Mint valami rossz amatőrfilm :D
Ezt még itthagyom: Emőke fizetése 2 237 880 forint lesz, ami mai árfolyamon több mint havi 8000 kanadai dollár. Egy jó szoftverfejlesztő ennél többet keres Kanadában, de remélem lilul a fejed :D
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 10:04:13
x136)
Inkább az a kérdés, hogy az eset után hány órán belül volt ott a troll feljelentés a rendőrségen.:)
buniBanki
(
x2)
Apr 28, 2022 10:08:09
x2)
Hmmmm....Vajon levegyem Tompikát a terrorista-listáról vagy sem? Esetleg írjak hozzá még valamit? Előtte még felhívom a kanadai védelmi minisztériumot, megkérdezem őket.
Legyen hivatalosan piros betűs ünnep a (boka)kitörés emléktúra
max5enutálnak
(
x47)
Apr 28, 2022 10:12:21
x47)
Lemaradtam a tegnapról, csak annyit tudok hogy új élet van.
Szóval az autista varnyú leszokott a sörről, menő állása lett, ahol angolul vezet egy csapatot, csökkentek a hitelei, heteróvá vált és volt Mario sztrím?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szóval az autista varnyú leszokott a sörről, menő állása lett, ahol angolul vezet egy csapatot, csökkentek a hitelei, heteróvá vált és volt Mario sztrím?
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 28, 2022 10:22:21
x6)
Lemaradtam a tegnapról, csak annyit tudok hogy új élet van.
Ennyire ne szaaldjunk előre, egyenlőre a Tibit próbáljuk ismét végleg lezárni, csak nem megy.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 28, 2022 10:23:46
x6)
Jó, mondjuk azért Emőke családja nem a legcsóróbb família, van mit a tejbe aprítani, ez a Malaczról véletlenül sem mondható el. Emőke lazán megtehette, hogy bevonult katonának meg játszotta a nagy hazaffyt, amíg apuci pénzelte. A Malacz meg csak egy csóró félhajléktalan bűnöző proli, bár értelmileg kb egy szinten vannak. Ebből mi a tanulság? Vigyázz a haverjaiddal, mert a legvégén mindig a pénz diktál.
Ingatkanügyek
Malacz
Apr 28, 2022 10:30:27
Novák Előd nemzetbiztonyági bzottság elnöke? *marczipáncsámcsogás*
Apr 28, 2022 10:30:27
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 10:33:44
x8)
Lezárni? Most indul újra a lamour
nonsense
(
x1)
Apr 28, 2022 10:45:53
x1)
Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy Mergáéknak egy hét sem kell, hogy nullázzák a 200-300 ezres Youtube fizut.
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 10:46:29
x30)
Viccen kívül simán kinézem belőle. A rendőrökhöz is bement sírni hogy használja a kártyáját a 2 csöves akiknek odaadta pinnel együtt :DD
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 10:48:19
x8)
Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy Mergáéknak egy hét sem kell, hogy nullázzák a 200-300 ezres Youtube fizut.
nonsense
(
x1)
Apr 28, 2022 10:50:52
x1)
Hozzászoktak a fényűzéshez, az 50 eurós papírzsepikhez.
Vágyják vissza a főméltóságos életérzést!
Ásó27
(
x68)
Apr 28, 2022 10:54:24
x68)
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 10:58:09
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/ojWpVZS.png
Újabb spórolás.
Egy dokkoló hogy a faszomba mehet tönkre? Arra a szerelésre azért kíváncsi lettem volna. Azt persze nem közvetítetted gyagya. Naná, "szétszedted". Magyarán kettétörted? Bár kétlem, a ropi karokkal az se ment volna.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 10:58:33
x30)
nonsense
(
x1)
Apr 28, 2022 10:59:07
x1)
Vegyél még két dokkolót tartalékba, hátha elveszik a szeméthegyek között vagy szétbaszod egy dühkitörés alkalmával!
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 11:00:33
x8)
Újabb spórolás.
Valamikor földhözbaszódott gondolom
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 11:03:23
x30)
Újabb spórolás.
Kizárt, hogy szét tudta volna szerelni, egy csavart nem tudott kitekerni már 5 éve se és az összes szerszáma ez:
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 11:04:55
x13)
szétszedte - lenyitotta a hátulját ahol be kell dugni a kábeleket
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 11:05:20
x8)
Ott van középen a minden szétszerelésére alkalmas eszköz. Tiborsz, ha megtalálta volna, a mazdának már Linzben annyi lett volna :D
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 11:05:33
x30)
Nem hát, mert nem is lát már. Aki tegnap meglepődött a rövidlátásán az eddig hol volt? Minden posztjában van legalább egy elírás. Persze alkoholtól is lehet, de sokszor mikor telefont nyomkod/apró szöveget kell olvasnia leveszi inkább a szemüveget :DD
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 11:08:18
x30)
Anno a robotporszívó szerelésénél én bíztattam arra, hogy a kalapáccsal próbálja meg :D :D Most is röhögök ha eszembe jut
bolgár jeti
(
x30)
Apr 28, 2022 11:10:27
x30)
Ez ilyen, mindenki rövidlátót elér 40 éves kor körül :) Mondjuk egy rendes szoftverfejlesztőnek nem kell hitelből vennie a bifokális lencsét
nonsense
(
x1)
Apr 28, 2022 11:13:50
x1)
Oldd fel Id. Náczi Lacibácsit, púpom! Legalább valami kis csekély valóságtartalma legyen a lájvjaidnak!
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 11:21:26
x30)
Oldd fel Id. Náczi Lacibácsit, púpom! Legalább valami kis csekély valóságtartalma legyen a lájvjaidnak!
Viccen kívül, legyen amnesztia lájv gyagya. Legalább addig se az undorító faszpina lefetyeltős, baszós hetyetyédet kell hallgatni
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 28, 2022 11:28:28
x7)
nekieshetne a villamos hálózatnak is!
Értelmiségi Endre
Apr 28, 2022 11:35:06
Amnesztia? Idióta. :D
Semmi gond nincs a sodi memóriájával!
Apr 28, 2022 11:35:06
Zsénó
(
x22)
Apr 28, 2022 11:37:01
x22)
Úgy látom, ez egy olyan 60 dollár körüli villámtréfa lehetett:

www.nintendo.com/store/products/dock/

www.nintendo.com/store/products/dock/
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 28, 2022 11:38:37
x19)
Úgy szerelte szét mint ahogy minden fèlèvet elvégzett az etyetemen. Hazugság az egész élete. 1 olyan mondat se hagyja el a száját ami ne lenne hazugság.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 28, 2022 11:40:49
x10)
A lényeg, hogy spórolás van!!!
Álmodjatok Rémeket!
Zsénó
(
x22)
Apr 28, 2022 11:41:32
x22)
A lényeg, hogy spórolás van!!!
Van pénz! XD
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 11:43:11
x13)
Jók ezek a költekezős időszakok, de vehetnél már valami olyat is amire a trollok irigyek lennének! Fél millás keverő, pár százezres stúdió fejhallgató stb... mert így szar a kontent.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Endre
Apr 28, 2022 11:44:15
Van pénz! XD
Ma kiküldtem még 269 helyre az önéletrajzomat. A nagy számok törvénye alapján úgyis lesz egy balek cég aki alakalmaz!
Apr 28, 2022 11:44:15
Vadászbika
Apr 28, 2022 11:46:32
Van pénz! XD
...a zsidóbankoknak!
Apr 28, 2022 11:46:32
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 28, 2022 11:55:21
x1)
Alig várom, hogy tibor visszamenjen a feleségéhez linzbe és kezdődjön az új évad. Remélem ennek az évadzárója már a blahán lesz.
Átlagos alienpörkölt élvező
KicsiNéző
(
x13)
Apr 28, 2022 12:00:31
x13)
Igen, és amikor tegnap erről fel lett kérdezve, akkor elkezdett üvölteni, hogy hülye a felkérdező.
Mert majd a rendőrök látják a messenger üzenetekben, hogy ő csak bizonyos dolgokra engedte meg.
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 28, 2022 12:16:46
x8)
Azért elég sokba volt neked Tibi!
10 ezerért lehet vele baszni. Te mennyit is költöttél a 2 és fél menetért gyagyás??
10 ezerért lehet vele baszni. Te mennyit is költöttél a 2 és fél menetért gyagyás??
Ez logikus pedig, Sodinak a tranyónál PRÉMIUM ELŐFIZETÉSE VAN, azért baszik 100x annyiért mint bárki más. :)
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 12:17:22
x24)
ja, napi létfenntartás + autós csövezés volt engedélyezve, két kártyával...abszolút életszerű!
és arra veri magát, hogy 2 LMBTQ csövesnek akart segíteni....
KicsiNéző
(
x13)
Apr 28, 2022 12:22:46
x13)
Kurva anyád Sodi. Most tartok ott, hogy mutogatod a hüvelyujjad az OK jellel minden egyes alkalommal, amikor Jutkát veri Merci.
És megint arról fantáziálsz, hogy milyen jó lenne ha meghalna, és miért állítottad le Mercit a villával.
És megint arról fantáziálsz, hogy milyen jó lenne ha meghalna, és miért állítottad le Mercit a villával.
trolléga
(
x30)
Apr 28, 2022 12:23:29
x30)
hát igen, nem mindenkit aláz meg ennyire mint snecit. valahol érthető a tarifa :DD gyagyás már csak ilyen mazochista
broni
(
x45)
Apr 28, 2022 12:25:32
x45)
abúzus a szaunában
Ásó27
(
x68)
Apr 28, 2022 12:25:42
x68)
Azért utálja Jutkát, mert sokkal magasabb iskolai végzettsége van, mint neki. Irigy rá.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Apr 28, 2022 12:25:57
x12)
abúzus a szaunában
a sodi kedveli ezt. buzigőz.
Örülhettek
(
x1)
Apr 28, 2022 12:27:26
x1)
Sneci hány százalékon áll a csoportvezetői állás?:))
Álló fasszal üdvözölném a hírt, ha végre egy pozícióban tevékenykedhetnék asodival, de van egy olyan érzésem, hogy ő még itt, gémeskút országban is csak 1 fél interjúkört élne túl :D
Pedig akkor aztán lehetne SuperB, medencés kecó,
Na meló, csá.
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 12:28:11
x8)
Azért utálja Jutkát, mert sokkal magasabb iskolai végzettsége van, mint neki. Irigy rá.
Meg mert az van a fejében, hogy a Varangy az egyetlen akadálya annak, hogy a Tiborsz ellovagoljon rajta a naplementébe :D
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 12:28:34
x136)
abúzus a szaunában
-
Apr 28, 2022 12:32:23
Pedig akkor aztán lehetne SuperB, medencés kecó, kurvák tibi féle travik, kokain!
Na meló, csá.
Pedig akkor aztán lehetne SuperB, medencés kecó, kurvák tibi féle travik, kokain!
Na meló, csá.
autiexcel izzik
Apr 28, 2022 12:32:23
broni
(
x45)
Apr 28, 2022 12:34:30
x45)
mindenhol. itt is, a fórumon.
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2022 12:35:08
x136)
Már múlt hétre 80-100 %-ra mondta az állásajánlatot.
Mi történhetett?
Mi történhetett?
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™