Nem tudom meddig bírja Ő ezt így. Tudjuk, hogy kitartása semmi.
Mindig lebuktatja magát valamivel.. nagyon bízom benne, hogy most is így lesz.
Sosem tud kibújni a bőréből:)
ez igaz. nem fogja sokaig birni. de most pl ezen a hetne rakeszult. es mi meg egy hete kerdezgetjuk, hogy mi lesz majd Becsbol, meg mi lesz ha nem is Becs. es akkor o maga adta meg ra a vlaszt a mai live-al. buta a gyagyas, de azert valamennyi taktikai erzeke van, vegul is tneyleg az elete mulik mar ezen
anschluss
Én bízom a snecologusokban. Ok mindig megtaláltak a Gyagyast.
Ha Bécsbe megy mégis, ott pikk- pakk meglesz.
Ma láttam a Tematikus Endre új videóját, és a két kislány újbóli nezegeteset..
Nagyon szeretném, ha teljessen tönkre lenne téve az élete a pedofilnak..
ez a becsi dolog meg az ottani melo tul megjatszott nekem. tul jol felepitett, tulsagosan is lenyegretoro videokkal, infokkal.
minden mas, a gyagyassal kapcsolatban nagyon ad hoc meg implusive. ossze vissza liveok, loopolas, zavaros videok. ez tul konkret es tiszta.
ha jun 1tol becsben kene dolgoznia meg oda koltozni akkor 2 hete semmibol sem allna csak vinnyogos meg loopolos liveokbol. ugyanez volt Tibinel, a mazdanal meg a kirugasoknalk. a mostani nekem tul tiszta a gyagyashoz kepest es epp ezert kamu
anschluss
szerintem az egy masik szal. a meloval kapcsolatban biztos vagyok benne hogy total felrevezet mindenkit es orul hogy megussza. es nem rugatjak ki probaido alatt. ezert van az egesz becsi kamu
anschluss
most mar gyakorol ra, es tobb mint egy hete birja. ne feledjuk hogy az elete, jovedelme mulik rajta
anschluss
el fogja rontani, de szerintem csak keson, mikor nekunk mar keso lesz. en azt tanultam meg az eletben, hogy sosem szabad az ellenfelet alulbecsulni, most pedig ez tortenik (ie ugyse tudja ezt megjatszani, neki ez magas) plusz az is igaz hogy az ember (vagyis most Endre) barmit megtesz a sajat tuleleseert
ha ezeket osszerakod, maris nem olyan hulyeseg hogy minket vezet felre es a legjobb megoldas az, ami a legnyilvanvalobb es legegyszerubb
anschluss
ne feledd, hogy a remote job a prioritás 1, tehát simán elképzelhető, hogy a lakáscsát azúrt húzta eddig, mert arra akar hivatkozni: nem talált megfelelőt, ezért otthonról akar melózni...
mellesleg amint a Merga lájvolni kezd, ő sem fogja megállni, mert nincs más témája és a kell a jutúb péz'...onnantól meg mindig szivárogtatni fog valamit, mert állandóan vedel....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
minden percért kár, amit az osztrák rendszeren élősködik; mástól veszi el a pénzt/esélyt...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Visszakerestem a mottód és szétröhögtem magam rajta.
Katerina, az szőke ukrán domina, 50 alkalommal is meglehetett volna neki!
50 merevedést a gyagyás összesen nem produkált az elmúlt húsz évben.
hoty... hotyhotyhoty...
Godmorgon! Läget idag trollega?
Aaron Cute fapmaratonok?
Igen, már elküldtem a leveleket a gárdás haveroknak, hogy jöhetnek a tó mellé piknikezni. Aztán utána jöhettek trollkodni, a muszlimokkal együtt lesztek kiebrudálva Bécsből!
godmorgon godmorgon allt bra, jag är på semester i esbo!
sajnálnám az időt...a vele való foglalkozás 24 órást elfoglaltság..folyamat pittyegne a telefon...
Igen, tudom.
Meg tényleg az, hogy nem bírnám a nyaladzasat.. blo.
De hisz egy finom cica ilyet nem írhat:D
Jó, amúgy tényleg nem bírna az idegrendszerem sem. Meg nem bírnám palastolni, hogy mennyire sosavban akarom látni.
Csak mert az ember kicsit félénkebb, lovagiasabb és nem ver meg titeket sziadalmazások közepette már ilyen gyűlölet generálódik bennetek?! Így legyen veletek normális az ember.. ezért szeretem én inkább a kisfiúkat, azok tisztább lelkek.
Hát ki ne tudna, hogy a városában lévő 300 hotelből melyiket újítják éppen fel :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Vagy Rafaello :D
Úgyis cigány faszokról álmodozik.(lásd kammer bandi)
irodalmi szófordulatokkal beszél
A pigmenttúltengéses gonosztevőt el fogom taposni. Csak egyszer jussak haza, addig élt.
Szerintem egy kis időt megér, hogy valaki utánanézzen van-e ilyen, esetleg a bécsiek alapból tudhatnak róla.
Én fejből vágom Budapest és Brüsszel összes szálloda felújítását. Sajnos Bécs kimaradt :(
Szerintem arra izgul, ha megalázzák. Elő kell venni a Tibcédesz stílust, egyből jönne a válasz hogy innám a hugyod csak lássam honnan csorog.
Kérdezd csak meg a SoDI-t! Azt az elmebeteg parazitát kérdezd!
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Mivel untermensch ezért ez el is várt tőle. Amennyiben abbahagyja a felsőbbrendű faj segítését akkor halálra kell ítélni a családjával együtt.
Én leszek a végrehajtó, csak most a melóra kell koncentrálnom.
nekünk soha nem késő, az idő nekünk dolgozik. ne felejtsük el, hogy nálunk sokkal nagyobb trollok dolgoznak akkor is megállás nélkül, amikor esetleg a sodi shikeresen bujkál csatornapatkány módjára.
beépített trollgárdánk néhány tagja:
Alkohol Aladár
Depresszió ('Depi') Dezső
II. Fogvájó Ferenc
Magány Márton
Májzsugor Mónika
Buzidémon
Démoncimbi
Univerzum
és még sokan mások dolgoznak azért, hogy a sodi mielőbb megdögöljön.
vérdíj target nr. 1
én nem vagyok szisza, csak egy karácsonyi maradék a hűtőből XD tehát nyelFtanilag írhatok ilyent XD

kisboros egy csettintéssel végezhetne velünk
Nothing's better than cheddar!
szegény bori azt hisz, mi trollok is annyit keresünk mint ő a szalag mellett, kb 160 K-t :DDD
én nagyon irigy vagyok a hitelekre, a kuckóra, a napi 10 sörre....
Vajon honnan tudja mennyit keresek? Öszintén szólva még én se tudom, havonta kapom az inflációs kompenzáció...
Kösz Putyin :D
De kisboros mi faszt keresel te még Magyarországon? Gyáva népnek nincs hazája! Takarodj vissza Ukrajnába!
Bronitól kapsz majd pontos listát kiket kell kiírtanod!
Asztrálsíkon megnézte
A pedofil kb feleannyit keres, mint én, de ha 10x, 100x annyit keresne, akkor is dönert enneminikólávalheinekennel és nyomorogna valahol, meg rettegne minden alkalommal amikor a főnöke hozzászól.
A többiről nem is beszélve. Herbállackó: ezzel pusztán annyit mondasz, hogy te irigykedsz rá :D Miért nem fizetsz neki, hogy turbózza fel a CV-det és mész Ausztriába te is?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Olyan féltékeny fagyok’ a masztirémre, hogy még a felszopói is “Gyagyásnak” hívják :)
Bárcsak engem is “szefósnak” hívnának a barátaim … :(
bori ezt a szünetben írta a szalag mellől a szerencsétlen szalagmunkás? a végén még fegyelmit fog kapni. inkább indítson sztrájkot a drága kantin ellen.:)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jó lesz majd rgl téli videóit nézni, ahogy a minusz 20-ban sátánkurvázza snecit, amiért nem osztja meg vele a lakást
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az igaz keresztény RGL menekülne a recskaodúból. Sneci bűnös létezését nem tudná elviselni.
Meglátjuk. Lehet kiváló ügynökünk lesz. Ha tajgi ellen fel tudtuk használni, sneci ellen is fel fogjuk tudni. Majd kialakul a konfliktus, és rgl értékesíti az infóit.
1. Nincsenek is igazi barátaid, ha nem hívnak még ennél is durvábban néha :)
2. A pedofilnak tényleg nincsenek barátai, soha nem is voltak
??????
Egy igazi barát Főméltóságos Úrnak, vagy Tekintetes Úrnak szólítja az embert, elismerve ezzel a SoDI kvalitásait!
Teljesen zavaros értékrendetek van. Nem is csoda, hogy csak másokra irigykedő trollok vagytok és nem sikeres influencerek.
Az örökmozgója fűteni nem tud? Rohadt háttérhatalom
Ravasz zsidó ez az Endre, ezekkel a videókkal már azt készíti elő, hogy RGL sajnos nem férne el, kicsi a lakás, kényelmetlen lenne.
Egy ember = egy szoba!
És a tulajdonos se engedi...

Jó lakótárs lenne. RGL is imádja a szemétdombot.
Álmodjatok Rémeket!
a "refund szabály: nincs refund" szöveg hogy eltűnt hirtelen :DD mi a helyzet recsító, paypal még mindig meghagyja nálad is az összeget? IDIÓTA
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
én lassan már csak a fórumot olvasom, a fogyatékos videói már nézhetetlenek. elindítom, és ugyanaz az undorító csillogó veknifej, az állat mód évések, érthetlen hetyetye vagy loopolás gusztustalan dolgokról. hogy valaki folyamatosan tegye alá a lovat, én sem tudom elhinni, max csoportos munkában
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
kisboros egy csettintéssel végezhetne velünkIgen igen, és csodálkozol igen mélyen lenézett kisboros, hogy még fent van a rólad szóló szócikk a sodipédián
És igen, irigy vagyok a végtelen hitelspirálba került pedofil sodira, tényleg
na hajmosás, csá
Soha többé ne írj ide
És ne támogass pedofilt
NSZKSZ
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Aki pedig a PayPal "győzelmeknek" örül, annak itthagyom, hogy a PayPal mit írt nekem. Hát, bizony azt, hogy az ügy speciális jellegéből fakadóan én is megtarthatom a pénzt, és a vevő is visszakapja.
"Aufgrund der besonderen Umstände dieses Falls nimmt PayPal die Rückzahlung an Ihren Käufer für Sie kostenfrei vor. Ihr Konto wird nicht belastet."
Tehát konkrétan az történt, hogy le lettek zárva a vesztes ügyek, a PayPal-egyenlegem ettől mégis megnőtt.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
agyára ment a liberalizmus peruban.
Megelőzte a korát :)
Csak a másoké nem :D
Lásd. Kaffmerci.
a sodi, a trollégával együtt most én is nagyon röhögök. milyen jó, hogy vannak angolos és németes trolljaid egyaránt, ugye?
te fogyatékos, te. idézed németül, de érteni nem érted. a paypal világosan leírta, hogy visszatérítette a donátot. ez a sodi kredenc lelkecske számlájáról tehát le lett vonva. ne hetyetyézz, ez történt. amivel te próbáltál győzelmi táncot járni ("az ügy speciális jellegéből fakadóan én is megtarthatom a pénzt, és a vevő is visszakapja")
az valójában azt jelenti, hogy ügy speciális jellegéből fakadóan nem büntetett meg téged a Paypal pluszban. a sodi, olyan a világon nincs, hogy refundolnak valakit és te is megtarthatod a pénzt. a fejedben élő űrdiplomata melyik bolygón találkozott ezzel a pénzügyi folyamattal? mert hogy a Föld bolygón ilyen nincs, az tuti.
veszélyesen ostoba vagy, a sodi.
vérdíj target nr. 1
Milyen érdekes, párkapcsolat az utolsó helyen :DD Épp csak a szaros gatya fölé került. És ez így van jól, a monitortolvaj is egyedül fog megrohadni. Az univerzum dolgozik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

gallery.sodikereso.info/picture.php?/8037/category/14
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
én szorítok neki, hogy egy filippínót, kínait vagy fekát szedjen össze, és legyenek félvér gyerekei.
egy lézerkardot nem tud valaki beleszerkeszteni tranyó kezébe?
håt mår csak ilyen eberek a hazafyak.
A szenyor programozók élete nem csak játék és mese...
Szerintem erről nincs megerősített infó, csak amit a malac mondott.
Csupán csak katonás rend szerint élek és a napi rutinhoz tartozik a korai kelés.
nagyon nevetnék ha kibasznák kanadából.
Erre szerintem lényegében nulla az esély. Kanadából egy féldiktatúra által kézivezérelt ügyészségnek/bíróságnak még sokkal komolyabb bűnözőket sem biztos...
Szerintem is kicsi az esélye de ott is sokat változott a világ. A kamionos blokkád-performansz óta árgus szemekkel keresik cipóhoz hasonló felforgató orosz pártiakat.
Rosszkor jött a 444 tényfeltárása :D
Ha ki nem basszák, magának fogja elintézni a faszerdőt. Ismerve a retardáltakat, olyan helyzetekbe képesek lavírozni magukat, amit Soros Gyuri bácsi milliárdokkal finanszírozott kutatóti se tudnának kitalálni.
a malacz elmondása szerint a büntetőügyeit vizsgálják.
Norina
(
x2)
May 31, 2022 02:04:36
x2)
most hogy belengette a "videos karrier befejezese" meg max zold hatter elol liveozok dumat, en biztos vagyok benne, hogy mult hetfo ota dolgozik valahol Linz kornyeken
mostantol tenyleg csak felismerhetetlen liveok lesznek, vagy otthonrol zold hatteresek, egesz addig mig le nem telik a probaido. egy het mar elment.
szo nincs becsi munkarol vagy lakasrol, egyszeruen igy probal tuleleni, ugy, hogy tuljar az eszunkon.
mostantol tenyleg csak felismerhetetlen liveok lesznek, vagy otthonrol zold hatteresek, egesz addig mig le nem telik a probaido. egy het mar elment.
szo nincs becsi munkarol vagy lakasrol, egyszeruen igy probal tuleleni, ugy, hogy tuljar az eszunkon.
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 02:06:55
x4)
Anschlussmost hogy belengette a "videos karrier befejezese" meg max zold hatter elol liveozok dumat, en biztos vagyok benne, hogy mult hetfo ota dolgozik valahol Linz kornyeken
ez igaz. nem fogja sokaig birni. de most pl ezen a hetne rakeszult. es mi meg egy hete kerdezgetjuk, hogy mi lesz majd Becsbol, meg mi lesz ha nem is Becs. es akkor o maga adta meg ra a vlaszt a mai live-al. buta a gyagyas, de azert valamennyi taktikai erzeke van, vegul is tneyleg az elete mulik mar ezen
Norina
(
x2)
May 31, 2022 02:12:48
x2)
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 02:17:39
x4)
Anschlussez igaz. nem fogja sokaig birni. de most pl ezen a hetne rakeszult. es mi meg egy hete kerdezgetjuk, hogy mi lesz majd Becsbol, meg mi lesz ha nem is Becs. es akkor o maga adta meg ra a vlaszt a mai live-al. buta a gyagyas, de azert valamennyi taktikai erzeke van, vegul is tneyleg az elete mulik mar ezen
ez a becsi dolog meg az ottani melo tul megjatszott nekem. tul jol felepitett, tulsagosan is lenyegretoro videokkal, infokkal.
minden mas, a gyagyassal kapcsolatban nagyon ad hoc meg implusive. ossze vissza liveok, loopolas, zavaros videok. ez tul konkret es tiszta.
ha jun 1tol becsben kene dolgoznia meg oda koltozni akkor 2 hete semmibol sem allna csak vinnyogos meg loopolos liveokbol. ugyanez volt Tibinel, a mazdanal meg a kirugasoknalk. a mostani nekem tul tiszta a gyagyashoz kepest es epp ezert kamu
Európai Egyesült Államok
May 31, 2022 02:22:08
Nem lepődnék meg, ha ez az egész azért lenne így közvetítve, hogy megússza a gyámságot. Ha előadja, hogy most pont helyre csúszott az élete, sikeresen költözött és új munkahelye van, Golda próbálkozása ismét sikertelen lesz.
5000 Ft vonat + 4890 Ft nyúl+ 1100 Ft sör + 10 Ft borravaló
May 31, 2022 02:22:08
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 02:23:45
x4)
Nem lepődnék meg, ha ez az egész azért lenne így közvetítve, hogy megússza a gyámságot. Ha előadja, hogy most pont helyre csúszott az élete, sikeresen költözött és új munkahelye van, Golda próbálkozása ismét sikertelen lesz.
szerintem az egy masik szal. a meloval kapcsolatban biztos vagyok benne hogy total felrevezet mindenkit es orul hogy megussza. es nem rugatjak ki probaido alatt. ezert van az egesz becsi kamu
Európai Egyesült Államok
May 31, 2022 02:29:28
Jobban értesz hozzá, elhiszem. Talán a te álláspontod támasztja alá a greenscreenes megszólalása is. Sokáig viszont úgyse fogja húzni a színjátékát, az első kisebb kudarcnál ismét sakál részegre fogja inni magát, úgy meg kikotyogja részletekben a munkahelyét.
May 31, 2022 02:29:28
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 02:31:34
x4)
Jobban értesz hozzá, elhiszem. Talán a te álláspontod támasztja alá a greenscreenes megszólalása is. Sokáig viszont úgyse fogja húzni a színjátékát, az első kisebb kudarcnál ismét sakál részegre fogja inni magát, úgy meg kikotyogja részletekben a munkahelyét.
most mar gyakorol ra, es tobb mint egy hete birja. ne feledjuk hogy az elete, jovedelme mulik rajta
Európai Egyesült Államok
May 31, 2022 02:40:30
Pont ezt ne rontaná el? Akármibe belefog, mindig elsodikázza, a hazugságspiráljaiba főleg hamar belebukik.
May 31, 2022 02:40:30
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 02:50:21
x4)
Pont ezt ne rontaná el? Akármibe belefog, mindig elsodikázza, a hazugságspiráljaiba főleg hamar belebukik.
el fogja rontani, de szerintem csak keson, mikor nekunk mar keso lesz. en azt tanultam meg az eletben, hogy sosem szabad az ellenfelet alulbecsulni, most pedig ez tortenik (ie ugyse tudja ezt megjatszani, neki ez magas) plusz az is igaz hogy az ember (vagyis most Endre) barmit megtesz a sajat tuleleseert
ha ezeket osszerakod, maris nem olyan hulyeseg hogy minket vezet felre es a legjobb megoldas az, ami a legnyilvanvalobb es legegyszerubb
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 05:18:48
x24)
ne feledd, hogy a remote job a prioritás 1, tehát simán elképzelhető, hogy a lakáscsát azúrt húzta eddig, mert arra akar hivatkozni: nem talált megfelelőt, ezért otthonról akar melózni...
mellesleg amint a Merga lájvolni kezd, ő sem fogja megállni, mert nincs más témája és a kell a jutúb péz'...onnantól meg mindig szivárogtatni fog valamit, mert állandóan vedel....
xray
(
x21)
May 31, 2022 06:09:04
x21)
olyan adósságtömeget halmozott fel, hogy bármit csinál a szarhegy ráomlik. ebből nem fogja kiásni magát.
Sodi erettsegije
May 31, 2022 06:45:32
Amugy folosleges ezen izgulni. Sodi egy kepzetlen, szaktudas nelkuli fogyatekos, raadasul feltucat elmebetegseget nevelget magaban. Ezen felul idult alkoholista. Ugyis kirugjak hamarosan, troll beavatkozas nelkul is.
May 31, 2022 06:45:32
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
May 31, 2022 06:52:34
x5)
Sodi te kit szoptál le a twitch tiltás oldásért?
gamer.hu/2022/05/30/szexszel-szerezte-vissza-felfuggesztett-instajat-az-onlyfans-modell/
gamer.hu/2022/05/30/szexszel-szerezte-vissza-felfuggesztett-instajat-az-onlyfans-modell/
Endre
May 31, 2022 07:02:32
Tegnap jövök haza a játszótér mellett és arra leszek figyelmes, hogy azt kiabálja egy 9 év körüli gyerek a másiknak a csúszda tetejéről, hogy;
~"Te nem jöhetsz fel ide, te gyökér!"
A gyerekek kegyetlenebbek egymással mint a felnőttek! Jöttök nekem azzal, hogy egy 5 éves értelmi szintjén rekedtem de közben ti rekedtetek egy 9 éves értelmi szintjén és azért bántotok engem!
Legszívesebben odamentem volna megvígasztalni azt a szegény kisfiút ha már a szülei így magára hagyták!
~"Te nem jöhetsz fel ide, te gyökér!"
A gyerekek kegyetlenebbek egymással mint a felnőttek! Jöttök nekem azzal, hogy egy 5 éves értelmi szintjén rekedtem de közben ti rekedtetek egy 9 éves értelmi szintjén és azért bántotok engem!
Legszívesebben odamentem volna megvígasztalni azt a szegény kisfiút ha már a szülei így magára hagyták!
May 31, 2022 07:02:32
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 07:04:40
x24)
Amugy folosleges ezen izgulni. Sodi egy kepzetlen, szaktudas nelkuli fogyatekos, raadasul feltucat elmebetegseget nevelget magaban. Ezen felul idult alkoholista. Ugyis kirugjak hamarosan, troll beavatkozas nelkul is.
minden percért kár, amit az osztrák rendszeren élősködik; mástól veszi el a pénzt/esélyt...
Túlmelegedett S22
May 31, 2022 07:05:10
tibi csoki
merci csoki
laura csoki
a következő lehúzó milka lesz.
merci csoki
laura csoki
May 31, 2022 07:05:10
kripli figyelő
(
x12)
May 31, 2022 07:11:05
x12)
Melyik a viccesebb,ha a trollok rúgatják ki vagy ha a cég veszi fel a balfasz pólót és elmegy a nagy ügyfél.
banshee
(
x24)
May 31, 2022 07:17:43
x24)
olyan adósságtömeget halmozott fel, hogy bármit csinál a szarhegy ráomlik. ebből nem fogja kiásni magát.
Visszakerestem a mottód és szétröhögtem magam rajta.
Zegernye
(
x2)
May 31, 2022 07:19:18
x2)
Katerina, az szőke ukrán domina, 50 alkalommal is meglehetett volna neki!
Erkelyszimulator
(
x2)
May 31, 2022 07:22:57
x2)
Óheló Gyagyás,
Kapkodom itt a fejem… Bécsben lesz az uj recskaodu? Azt azert vagod, hogy sokkal kisebb effort lesz az agglomeraciobol elgurulni oda? Hojj de jo lesz, nagyon jo lesz!
Kapkodom itt a fejem… Bécsben lesz az uj recskaodu? Azt azert vagod, hogy sokkal kisebb effort lesz az agglomeraciobol elgurulni oda? Hojj de jo lesz, nagyon jo lesz!
Örebro
(
x17)
May 31, 2022 07:25:23
x17)
gyagyås, most hogy ujra a milliomosok eletet fogod elni, nem jutott eszedbe az a lehetöseg, hogy a regi kommenthaverokat meghivd egy hetvegere pl. a garda to melle? vagyunk egy ran akik 10+ eve követjuk ”åldåsos”eletviteledet es a vilåg több orszågåban elunk. itt lenne az ideje egy jo kis bulinak liveben mielött lassan megdöglesz!
Erkelyszimulator
(
x2)
May 31, 2022 07:27:48
x2)
gyagyås, most hogy ujra a milliomosok eletet fogod elni, nem jutott eszedbe az a lehetöseg, hogy a regi kommenthaverokat meghivd egy hetvegere pl. a garda to melle? vagyunk egy ran akik 10+ eve követjuk ”åldåsos”eletviteledet es a vilåg több orszågåban elunk. itt lenne az ideje egy jo kis bulinak liveben mielött lassan megdöglesz!
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 07:33:08
x1)
Endre, RGL barátod mikor mehet fel fürdeni hozzád? Többen kérdezik. Lesz közös bringázás vele?
Ugye tudod, hogy Bécsben még feltűnőbb és azonosíthatóbb vagy mint Linzben?
Nem véletlenül bámulnak meg annyira bécsiek nagyon kilógsz azokkal a szakadt cuccokkal a normális emberek közül, a magadban motyogás meg még inkább arra fogja sarkalni a helyi rendvédelmet, hogy CCTV-n kövessenek...
Lelked mélyén azért kezded érezni, hogy Bécs is hiba volt? :D
Ugye tudod, hogy Bécsben még feltűnőbb és azonosíthatóbb vagy mint Linzben?
Nem véletlenül bámulnak meg annyira bécsiek nagyon kilógsz azokkal a szakadt cuccokkal a normális emberek közül, a magadban motyogás meg még inkább arra fogja sarkalni a helyi rendvédelmet, hogy CCTV-n kövessenek...
Lelked mélyén azért kezded érezni, hogy Bécs is hiba volt? :D
banshee
(
x24)
May 31, 2022 07:35:13
x24)
Aaron Cute fapmaratonok?
Endre
May 31, 2022 07:36:15
haverokat meghivd egy hetvegere pl. a garda to melle
Igen, már elküldtem a leveleket a gárdás haveroknak, hogy jöhetnek a tó mellé piknikezni. Aztán utána jöhettek trollkodni, a muszlimokkal együtt lesztek kiebrudálva Bécsből!
May 31, 2022 07:36:15
Norina
(
x2)
May 31, 2022 07:37:46
x2)
Én nem tudom, hogy ez a Laura most tényleg troll - e. De azt nem tudom elképzelni, hogy valaki tartósan tudjon foglalkozni a gyagyassal, érdeklődést színlelve.
Én is gondoltam ra.. hogy aztán leadjam az infokat , de basszus, nincs hozza gyomrom.
Én is gondoltam ra.. hogy aztán leadjam az infokat , de basszus, nincs hozza gyomrom.
Örebro
(
x17)
May 31, 2022 07:39:44
x17)
godmorgon godmorgon allt bra, jag är på semester i esbo!
buniBanki
(
x2)
May 31, 2022 07:48:02
x2)
Mellesleg rohadjon meg Sodi, mi a lógós herezacskó ez, hogy nyáron intézi a költözést? Igaz, a pesti trollok így könnyebben jönnek ki, de a helyiek ilyenkor utazgatnak. Egy baráti kérés : augusztusig maradjon itt Bécsben, akkor majd ráérek én is
Endre egy pedofil!
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 08:02:48
x24)
Én nem tudom, hogy ez a Laura most tényleg troll - e. De azt nem tudom elképzelni, hogy valaki tartósan tudjon foglalkozni a gyagyassal, érdeklődést színlelve.
sajnálnám az időt...a vele való foglalkozás 24 órást elfoglaltság..folyamat pittyegne a telefon...
Norina
(
x2)
May 31, 2022 08:05:42
x2)
Igen, tudom.
Meg tényleg az, hogy nem bírnám a nyaladzasat.. blo.
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 08:07:13
x24)
dehogy kéne nyáladzani....írnám neki szépen, hogy folyik a geci mindenhonnan...erre van igény...nyáladzás max. az első kettő autiska körmondat lenne....
DirtDiver
May 31, 2022 08:12:20
Nyomozó trollok, a lájvban a gyagyás többször is hotelként utalt a bécsi lakásra.
Na meg azt is tudjuk, hogy relatíve olcsó, és vannak körülmények, amiket el kell viselni ennek fejében. Vagyis lehet, hogy egy olyan hotelről van szó, ami felújítás alatt van, vagy esetleg a környéken folynak olyan munkák, amik zavarhatják a lakókat.
Szerintem egy kis időt megér, hogy valaki utánanézzen van-e ilyen, esetleg a bécsiek alapból tudhatnak róla.
DirtDiver
Na meg azt is tudjuk, hogy relatíve olcsó, és vannak körülmények, amiket el kell viselni ennek fejében. Vagyis lehet, hogy egy olyan hotelről van szó, ami felújítás alatt van, vagy esetleg a környéken folynak olyan munkák, amik zavarhatják a lakókat.
May 31, 2022 08:12:20
Norina
(
x2)
May 31, 2022 08:16:50
x2)
dehogy kéne nyáladzani....írnám neki szépen, hogy folyik a geci mindenhonnan...erre van igény...nyáladzás max. az első kettő autiska körmondat lenne....
Jó, amúgy tényleg nem bírna az idegrendszerem sem. Meg nem bírnám palastolni, hogy mennyire sosavban akarom látni.
Endre
May 31, 2022 08:19:50
Csak mert az ember kicsit félénkebb, lovagiasabb és nem ver meg titeket sziadalmazások közepette már ilyen gyűlölet generálódik bennetek?! Így legyen veletek normális az ember.. ezért szeretem én inkább a kisfiúkat, azok tisztább lelkek.
May 31, 2022 08:19:50
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 08:24:45
x30)
esetleg a bécsiek alapból tudhatnak róla.
Hát ki ne tudna, hogy a városában lévő 300 hotelből melyiket újítják éppen fel :)
nabejj
(
x3)
May 31, 2022 08:25:34
x3)
tibi csoki
merci csoki
laura csoki
merci csoki
laura csoki
Endre
May 31, 2022 08:26:39
A pigmenttúltengéses gonosztevőt el fogom taposni. Csak egyszer jussak haza, addig élt.
May 31, 2022 08:26:39
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 08:26:57
x1)
Én fejből vágom Budapest és Brüsszel összes szálloda felújítását. Sajnos Bécs kimaradt :(
Dörpepúp
May 31, 2022 08:27:09
Szerintem arra izgul, ha megalázzák. Elő kell venni a Tibcédesz stílust, egyből jönne a válasz hogy innám a hugyod csak lássam honnan csorog.
May 31, 2022 08:27:09
sörösterv
(
x4)
May 31, 2022 08:30:27
x4)
No de az pigmenttúltengéses barátod húzott ki a szarból, nem emlékszel?Kérdezd csak meg a SoDI-t! Azt az elmebeteg parazitát kérdezd!
Endre
May 31, 2022 08:33:01
No de az pigmenttúltengéses barátod húzott ki a szarból, nem emlékszel?
Mivel untermensch ezért ez el is várt tőle. Amennyiben abbahagyja a felsőbbrendű faj segítését akkor halálra kell ítélni a családjával együtt.
Én leszek a végrehajtó, csak most a melóra kell koncentrálnom.
May 31, 2022 08:33:01
Kötőjel
(
x12)
May 31, 2022 08:37:15
x12)
el fogja rontani, de szerintem csak keson, mikor nekunk mar keso lesz.
nekünk soha nem késő, az idő nekünk dolgozik. ne felejtsük el, hogy nálunk sokkal nagyobb trollok dolgoznak akkor is megállás nélkül, amikor esetleg a sodi shikeresen bujkál csatornapatkány módjára.
beépített trollgárdánk néhány tagja:
Alkohol Aladár
Depresszió ('Depi') Dezső
II. Fogvájó Ferenc
Magány Márton
Májzsugor Mónika
Buzidémon
Démoncimbi
Univerzum
és még sokan mások dolgoznak azért, hogy a sodi mielőbb megdögöljön.
DirtDiver
May 31, 2022 08:43:32
Mint jeleztem "esetleg".
Lakhat valaki mondjuk egy ilyen környéken.
De tudom, hogy kifogást mindig könnyebb találni, mint megoldást keresni.
DirtDiver
Lakhat valaki mondjuk egy ilyen környéken.
De tudom, hogy kifogást mindig könnyebb találni, mint megoldást keresni.
May 31, 2022 08:43:32
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 08:56:40
x24)
én nem vagyok szisza, csak egy karácsonyi maradék a hűtőből XD tehát nyelFtanilag írhatok ilyent XD
nemet mondtak
(
x4)
May 31, 2022 08:59:56
x4)
A sneciológia egyik aranypillanata volt Fakenguru trolléga jóvoltából 2020.09.26-án:

Álló fasszal várom, hogy megjelenjen a következő ilyen jellegű kép a fórumon. Úgy érzem nincs messze a pillanat... Piszony.
A csatornapatkány nem menekülhet!

Álló fasszal várom, hogy megjelenjen a következő ilyen jellegű kép a fórumon. Úgy érzem nincs messze a pillanat... Piszony.
A csatornapatkány nem menekülhet!
CheddarGoblin
(
x2)
May 31, 2022 09:00:37
x2)

sittessanyi
(
x7)
May 31, 2022 09:03:02
x7)
szegény bori azt hisz, mi trollok is annyit keresünk mint ő a szalag mellett, kb 160 K-t :DDD
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 09:03:04
x24)
én nagyon irigy vagyok a hitelekre, a kuckóra, a napi 10 sörre....
Ukrán kutyabaszó
May 31, 2022 09:04:35
Jó oké, nekem nincs, de aSodinak van pénze süteményre a kajárdában! Nektek trolloknak nincs hetyetye!
May 31, 2022 09:04:35
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 09:05:05
x1)
Vajon honnan tudja mennyit keresek? Öszintén szólva még én se tudom, havonta kapom az inflációs kompenzáció...
Kösz Putyin :D
De kisboros mi faszt keresel te még Magyarországon? Gyáva népnek nincs hazája! Takarodj vissza Ukrajnába!
Bronitól kapsz majd pontos listát kiket kell kiírtanod!
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2022 09:06:34
x19)
Sneci ha úgyis mindent megtudsz venni akkor vehetnél zsírnak egy minőségi sampont a zsíros hajára.
Cserébe kapnál masztipartit.
Cserébe kapnál masztipartit.
CheddarGoblin
(
x2)
May 31, 2022 09:07:15
x2)
Asztrálsíkon megnézte
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 09:07:21
x30)
A pedofil kb feleannyit keres, mint én, de ha 10x, 100x annyit keresne, akkor is dönert enne
A többiről nem is beszélve. Herbállackó: ezzel pusztán annyit mondasz, hogy te irigykedsz rá :D Miért nem fizetsz neki, hogy turbózza fel a CV-det és mész Ausztriába te is?
D_Dezső
(
x29)
May 31, 2022 09:09:58
x29)
Olyan féltékeny fagyok’ a masztirémre, hogy még a felszopói is “Gyagyásnak” hívják :)
xray
(
x21)
May 31, 2022 09:12:51
x21)
bori ezt a szünetben írta a szalag mellől a szerencsétlen szalagmunkás? a végén még fegyelmit fog kapni. inkább indítson sztrájkot a drága kantin ellen.:)
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 31, 2022 09:13:13
x10)
Holnaptól kezdődik a nyári felpörgés?!
Lesz közös masztiparty RGL-el a híd alatt?
Álmodjatok Rémeket!
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 09:17:12
x135)
Holnaptól kezdődik a nyári felpörgés?!
Jó lesz majd rgl téli videóit nézni, ahogy a minusz 20-ban sátánkurvázza snecit, amiért nem osztja meg vele a lakást
CheddarGoblin
(
x2)
May 31, 2022 09:20:34
x2)
Az igaz keresztény RGL menekülne a recskaodúból. Sneci bűnös létezését nem tudná elviselni.
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 09:23:11
x135)
Meglátjuk. Lehet kiváló ügynökünk lesz. Ha tajgi ellen fel tudtuk használni, sneci ellen is fel fogjuk tudni. Majd kialakul a konfliktus, és rgl értékesíti az infóit.
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 09:23:45
x30)
2. A pedofilnak tényleg nincsenek barátai, soha nem is voltak
xray
(
x21)
May 31, 2022 09:25:47
x21)
May 31, 2022 09:25:47
addigra ráköti a kordéját a városi távfűtő hálózatra. :) May 31, 2022 09:25:47
Endre Főméltóságos Úr
May 31, 2022 09:27:41
??????
Egy igazi barát Főméltóságos Úrnak, vagy Tekintetes Úrnak szólítja az embert, elismerve ezzel a SoDI kvalitásait!
Teljesen zavaros értékrendetek van. Nem is csoda, hogy csak másokra irigykedő trollok vagytok és nem sikeres influencerek.
May 31, 2022 09:27:41
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 09:27:42
x30)
Az örökmozgója fűteni nem tud? Rohadt háttérhatalom
sittessanyi
(
x7)
May 31, 2022 09:31:23
x7)
mindig azt mondjuk h snecitől nincs nagyobb csicska, pedig ott van a herbáldíler aki egy olyan pedofilt szolgál önkéntesen aki szerint ő tízszer értéktelenebb ember (fizu alapján)
tehát ott van a gyagyás a társadalom hierarciájának legalján és még ő is bele tudja törölni a sáros bakancsát valakibe. bori pedig büszkén veszi torokra a faszt. :))
tehát ott van a gyagyás a társadalom hierarciájának legalján és még ő is bele tudja törölni a sáros bakancsát valakibe. bori pedig büszkén veszi torokra a faszt. :))
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 09:31:30
x135)
Sneci laura vár az állomáson és segít cipelni a cuccaidat a lakásba? Tiktokon élőzi?
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 09:32:53
x1)
Ravasz zsidó ez az Endre, ezekkel a videókkal már azt készíti elő, hogy RGL sajnos nem férne el, kicsi a lakás, kényelmetlen lenne.
Egy ember = egy szoba!
És a tulajdonos se engedi...
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 31, 2022 09:35:18
x10)

Jó lakótárs lenne. RGL is imádja a szemétdombot.
trolléga
(
x30)
May 31, 2022 09:40:08
x30)
www.youtube.com/watch?v=iMo0l8eTT6U
itt vagyok fent nézzetek csak én még látom magam :))
itt vagyok fent nézzetek csak én még látom magam :))
a "refund szabály: nincs refund" szöveg hogy eltűnt hirtelen :DD mi a helyzet recsító, paypal még mindig meghagyja nálad is az összeget? IDIÓTA
Kötőjel
(
x12)
May 31, 2022 09:44:31
x12)
kisukrán, a trollokkal nem jó ötlet pimaszkodni. az autista faszságaidat ("sodi többet keres / azt vehet meg, amit akar") nem is minősítem, mert vegytiszta baromság és ezt te is nagyon jól tudod. ne akard, hogy eljusson a hazaáruló ukrán története az Azovlegényekhez.
akadj le a trollokról, mossál hajat és takarodj el dolgozni.
vérdíj target nr. 1
akadj le a trollokról, mossál hajat és takarodj el dolgozni.
öklendező szerelő
(
x4)
May 31, 2022 09:44:34
x4)
én lassan már csak a fórumot olvasom, a fogyatékos videói már nézhetetlenek. elindítom, és ugyanaz az undorító csillogó veknifej, az állat mód évések, érthetlen hetyetye vagy loopolás gusztustalan dolgokról. hogy valaki folyamatosan tegye alá a lovat, én sem tudom elhinni, max csoportos munkában
Túlmelegedett S22
May 31, 2022 09:48:01
sodi de miért nem tartottad meg te a mazdat?
akkor most nem kéne hogy cipeld az esőben a heineken söröket.
akkor most nem kéne hogy cipeld az esőben a heineken söröket.
May 31, 2022 09:48:01
sörösterv
(
x4)
May 31, 2022 09:48:06
x4)
És igen, irigy vagyok a végtelen hitelspirálba került pedofil sodira, tényleg
na hajmosás, csá
Soha többé ne írj ide
És ne támogass pedofilt
NSZKSZ
max5enutálnak
(
x47)
May 31, 2022 09:50:51
x47)
Aki pedig a PayPal "győzelmeknek" örül, annak itthagyom, hogy a PayPal mit írt nekem. Hát, bizony azt, hogy az ügy speciális jellegéből fakadóan én is megtarthatom a pénzt, és a vevő is visszakapja.
"Aufgrund der besonderen Umstände dieses Falls nimmt PayPal die Rückzahlung an Ihren Käufer für Sie kostenfrei vor. Ihr Konto wird nicht belastet."
Tehát konkrétan az történt, hogy le lettek zárva a vesztes ügyek, a PayPal-egyenlegem ettől mégis megnőtt.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:02:48
x135)
valaki elkezdte a tényfeltárást.:)
Nem a Tolvajkéregetők
1 órával ezelőtt
Rövid üzenet azokhoz, akik mindenáron a magánéletemben akarnak turkálni!
Mindazt, amit meg szeretnék osztani a nagyközönséggel, láthatjátok a videóimban. Nem tartozom elszámolással sem a barátaimról, sem a családtagjaimról, sem a párkapcsolataimról, sem pedig arról, milyen színű alsónadrágot hordok. Különösen nem névtelen senkiknek, akik azt hiszik, mindezt az ő feladatuk feltárni, megvitatni, ellenőrizni, értékelni.
Köszönöm a megértést.
Nem a Tolvajkéregetők
1 órával ezelőtt
Mindazt, amit meg szeretnék osztani a nagyközönséggel, láthatjátok a videóimban. Nem tartozom elszámolással sem a barátaimról, sem a családtagjaimról, sem a párkapcsolataimról, sem pedig arról, milyen színű alsónadrágot hordok. Különösen nem névtelen senkiknek, akik azt hiszik, mindezt az ő feladatuk feltárni, megvitatni, ellenőrizni, értékelni.
Köszönöm a megértést.
xray
(
x21)
May 31, 2022 10:05:58
x21)
May 31, 2022 10:05:58
most milyen fontos lett a magánélet szentsége. xd May 31, 2022 10:05:58
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:08:03
x135)
most milyen fontos lett a magánélet szentsége. xd
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 10:08:32
x30)
Megelőzte a korát :)
Jonciii
(
x8)
May 31, 2022 10:08:38
x8)
Csak a másoké nem :D
sörösterv
(
x4)
May 31, 2022 10:09:25
x4)
Trashvideósnál ugyanez.Lásd. Kaffmerci.
Kötőjel
(
x12)
May 31, 2022 10:10:51
x12)
a sodi, a trollégával együtt most én is nagyon röhögök. milyen jó, hogy vannak angolos és németes trolljaid egyaránt, ugye?
te fogyatékos, te. idézed németül, de érteni nem érted. a paypal világosan leírta, hogy visszatérítette a donátot. ez a sodi kredenc lelkecske számlájáról tehát le lett vonva. ne hetyetyézz, ez történt. amivel te próbáltál győzelmi táncot járni ("az ügy speciális jellegéből fakadóan én is megtarthatom a pénzt, és a vevő is visszakapja")
az valójában azt jelenti, hogy ügy speciális jellegéből fakadóan nem büntetett meg téged a Paypal pluszban. a sodi, olyan a világon nincs, hogy refundolnak valakit és te is megtarthatod a pénzt. a fejedben élő űrdiplomata melyik bolygón találkozott ezzel a pénzügyi folyamattal? mert hogy a Föld bolygón ilyen nincs, az tuti.
veszélyesen ostoba vagy, a sodi.
trolléga
(
x30)
May 31, 2022 10:13:04
x30)
Nem a Tolvajkéregetők
1 órával ezelőtt
Köszönöm a megértést.
Nem a Tolvajkéregetők
1 órával ezelőtt
Köszönöm a megértést.
Milyen érdekes, párkapcsolat az utolsó helyen :DD Épp csak a szaros gatya fölé került. És ez így van jól, a monitortolvaj is egyedül fog megrohadni. Az univerzum dolgozik.
balek
(
x10)
May 31, 2022 10:13:12
x10)
most hogy belengette a "videos karrier befejezese" meg max zold hatter elol liveozok dumat, en biztos vagyok benne, hogy mult hetfo ota dolgozik valahol Linz kornyeken
Nem lesz könnyű gyagyásként egy folyamatosan növekvő trollhadsereg ellen. mostantol tenyleg csak felismerhetetlen liveok lesznek, vagy otthonrol zold hatteresek, egesz addig mig le nem telik a probaido. egy het mar elment.
Trollul Madár
(
x15)
May 31, 2022 10:13:48
x15)
Valaki el tudná küldeni a gifet, amin a tranyó a felmosóval szétveri a veknit? Egy projekthez kéne.

Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 10:16:17
x1)
Cipóarc hirtelen szembe találta magát a kanadai fact checkerekkel? :D
Nahát, náci kanadában komolyan veszik ha egy kelet-európai neki áll orosz propagandáról beszélni? Lehet ő áll pár kanadai anon poszt mögött ami úsuító propandát terjeszt? :DD
Vajon Pintér Sanyi állófasszal vagy bekészített viagrával várja vissza a monitortolvajt?
Nahát, náci kanadában komolyan veszik ha egy kelet-európai neki áll orosz propagandáról beszélni? Lehet ő áll pár kanadai anon poszt mögött ami úsuító propandát terjeszt? :DD
Vajon Pintér Sanyi állófasszal vagy bekészített viagrával várja vissza a monitortolvajt?
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:17:32
x135)
Nem lesz könnyű gyagyásként egy folyamatosan növekvő trollhadsereg ellen.
én szorítok neki, hogy egy filippínót, kínait vagy fekát szedjen össze, és legyenek félvér gyerekei.
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:18:55
x135)
egy lézerkardot nem tud valaki beleszerkeszteni tranyó kezébe?
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:20:23
x135)
jól tudom, hogy a malacznak még mindig folyamatban van a letelepedési/menedékjogi ügye? mintha még mindig egy meghallgatásra várna.
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:22:21
x135)
a mérnök úr is szarul alszik, ottani idő szerint hajnali fél 4-kor kommentel.
Örebro
(
x17)
May 31, 2022 10:23:46
x17)
håt mår csak ilyen eberek a hazafyak.
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2022 10:24:11
x19)
A szenyor programozók élete nem csak játék és mese...
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 10:25:37
x30)
jól tudom, hogy a malacznak még mindig folyamatban van a letelepedési/menedékjogi ügye? mintha még mindig egy meghallgatásra várna.
Ártányovics Tamás
May 31, 2022 10:26:04
Csupán csak katonás rend szerint élek és a napi rutinhoz tartozik a korai kelés.
May 31, 2022 10:26:04
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:28:50
x135)
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:31:45
x135)
szerintem a malacz félreérti az érdeklődést, már a cöf káderezi, mert haza akarják hívni szakérteni.
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 10:32:52
x30)
Erre szerintem lényegében nulla az esély. Kanadából egy féldiktatúra által kézivezérelt ügyészségnek/bíróságnak még sokkal komolyabb bűnözőket sem biztos...
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 10:39:42
x1)
Szerintem is kicsi az esélye de ott is sokat változott a világ. A kamionos blokkád-performansz óta árgus szemekkel keresik cipóhoz hasonló felforgató orosz pártiakat.
Ábel bábel
May 31, 2022 10:40:11
Ha ki nem basszák, magának fogja elintézni a faszerdőt. Ismerve a retardáltakat, olyan helyzetekbe képesek lavírozni magukat, amit Soros Gyuri bácsi milliárdokkal finanszírozott kutatóti se tudnának kitalálni.
May 31, 2022 10:40:11
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 10:41:08
x135)
a malacz elmondása szerint a büntetőügyeit vizsgálják.
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem érdemli meg, hogy jól érezze magát.