Békkéden rohad a bontóban
ket kulonbseg alapvetoen van: a baratod nem alkoholista es nem koltott milliokat tranyokra meg bunozokre :)
anschluss
Ilyen pisztos hogy nem létezik te idióta! :DD
És különben is arra a 20 napra miért menekültél vissza linszbe? Miért ingáztál? Te tényleg rettegsz a született pinától? Válaszolj recskás!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lol, 15 évvel fiatalabb vagyok, de negyed ennyi hitelből saját kertes házam van gémeskútországban (család, autó, melóhely ahonnan nem basznak ki 1 hónap után), és még szenyor pikkdata sztárprogramozónak se kellett hozzá lennem. Kellett hozzá melózni? Igen. De hát van annak aki nem issza el.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jah, Bea asszony is ott virit :) Gezam, mi ez, ha nem shiker? :)
www.napiszar.com/mi-szarunk/2022/06/22/fel-szeretnem-hivni-a-figyelmeteket-egy-szemet-csalora
anschluss
Akkor most ird le azt is kerlek, hogy naponta hany liter(!) sort iszol meg? :) konvergal a 0-hoz?
anschluss
Endre!
Ajjaj!
Ez újabb bánópénz a papádnak!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Te agyhalott geci, egy szobát kapsz, a másik nem neked van fenntartva hiába lesz üres. Tanulj már meg németül végre, alkoholista nyomorult. Ha elkapja a főbérlő hogy elkezded belakni a másik szobát is akkor a púpodnál fogva leszel kibaszva onnan a gecibe
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Tű pontos meglátás, Endrének már annyi, egyre közelebb kell munkát találnia Magayarországhoz. Németországba már nem mehet ott leírta magát,már elterjedt,hogy milyen kókler pjogjamozo. Ausztriában meg már egész Linz környéke és felső Ausztria tudja illetve elterjedt a cégek között,hogy alkalmatlan IT területen és nincs Senior szinten,de még egy kezdő osztrák Junior programozó is jobb munkaerő nála. Így most az utolsó lehetősége maradt a Bécs környéki melóhelyek,de amint onnan is kirúgják (ha talált tényleg melót egyáltalán) akkor neki vége nyugaton, már az ciki,hogy ennyi munkahelye volt ilyen rövid idő alatt és nem tudott egyiknél se huzamosabb ideig meglenne, ezt pedig nem szeretik a négy cégek és az állásinterjúkon se. Lesz itt még magyar melócsá is és akkor mindennap friss tojással és liszttel kísérjük majd haza.
Fullfing, nézd már, ezt is a korcsnak köszönheted! A pénztárcádat nagyon aktívan követik a Napiszaron, rajta keresztül szerettek beléd is :D
Nem feltétlenül nem szoktam néha felhajtani egy kis konty-alá valót egy-egy nehéz nap végén. De én nem is vagyok többgenerációs diplomás család mentálisan retardált fattya.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Meg, kétszer is. De már jobban lett.
Hogyan tudod előre hogy, mit akarunk kérdezni?
Lesz valaha olyan, hogy egy felnőtt nőre felálljon a farkad?
Endre egy pedofil!
Ha ez a helyzet és megvan,meglesz a cím biztosan onnan nem lehet eljutni a tulajhoz/ügynökséghez egy kis tényfeltárással akik utána ránéznek és ők maguk basszák ki? Lehet ezért ismételgeti most a gyagyás, hogy van 7 hónapja nyugodtan keresgélni és hogy ez nem a végleges megoldása?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
többek közt egy befordított faszú csövessel
az most offos, nem all szóba endrussal
rairt mar endre, hogy mehetne majd oda, de tibi nemmegy
Géjza most éppen el távon van, a pokoltornácán.
Jöttére 2 nap múlva kell számítani!
Álmodjatok Rémeket!
Én azt az oldalt egy-két retardált poster miatt eléggé károsnak tartom. Főleg azért mert sokan látogatják és így véleményformáló szerepe is van.
Most kapásból az első oldalról ez is mi?! Csak fognak beraknak egy random cigány nőt vmi társkeresőről + egy OF csaj aki vmi platformon hírdeti magát (sztem Twitter). Egyik sem károsít/károsított meg senkit. Legalábbis abból ilyen nem derül ki amit kiraktak róluk, csak színtiszta fröcsögés és tele van ilyenekkel az egész oldal.

Ez már csak azért is káros mert a valódi bűnözők mint Géza így kevesebb súlyt kapnak a sok nyomorult fröcsögő poszt között.
Ha van is tulaj/ügynökség, némileg nehezebb lehet megtalálni, mert nem tudni, hogy a mostani bérlők mióta bérlik. De ezek szerint őket nem nagyon ellenőrizgették, mert ha rendszeresen jöttek volna rájuk nézni, nem mernék ezt megcsinálni.
Ha esetleg kiderül valami ilyesmi, ők is nagyon megüthetik a bokájukat és nem feltétlenül nem lennének nagyon idegesek asodira a teljes lakás használatán felül.
annyit ehhez hozzatennek, hogy Nemetorszagba a hitelei miatt nem mehet. Mert ha bedol a kartyaval, viszik a bankok a fizeteset azonnal, ott egy honap atfutas nincs.
anschluss
Én ismerem több mint 10 éve a jobb oldali OF-es csajt, kifejezetten jó arc amúgy. :D Miután nem jött neki össze az egyetem és mivel vidéki így elment valami szar robotmunkát végezni, mert más nem volt, meg pénz se elköltözni majd valahogy ráérzett hogy online prositként könnyebb megélni és még undorító véglényekkel sem kell érintkeznie fizikailag :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ha bedől a hiteleivel, akkor szerintem ausztriából is elő fogják szedni belátható időn belül. Nem tudom mi kell hozzá, de gondolom van valamilyen nemzetközi végrehajtási rendszer, ami csak működik németország és ausztria között.
Az úniós államok között is működik ilyen együttműködés, nem rég volt,hogy egy magyar csávó gyerektartást évekig nem fizetett, így az állam fizette helyette, de aztán kiderült,hogy Németországba ment a csávó és így a magyar állam felvette a kapcsolatot a németekkel és ott egy gyors tárgyaláson jogerősen megbüntették azonnali kétmillióra, valamint a magyar államnak el kellett kezdeni törleszteni havonta, vagy bármi ami a nevére kerülne itthon (akár örökség) arra egyből rátette volna a kezét az állam a tartozás fejében. De még akár letöltendő börtön is járhat érte. 2-3 év
bocsånat! a troll hölgyeknek is!
++
Nekem is van ismerősöm aki OF-ezik és mindentől függetlenül simán lehet vele beszélgetni mindenről. Jóindulatú csaj aki még önkénteskedik is az itteni menhelyen.
Ezért mondom, hogy egy-két napiszaros poster egy kibaszott retardált kretén. A csaj senkinek nem árt azzal, hogy ezt csinálja, max a saját életét szorítja korlátok közé azzal ha a keresett pénzt nem valami jobb szakma kitanulásába tolja bele és csak költ+nagylábon él; hiszen a szépség múlandó.
Na de /off, csak ez már kikívánkozott mert mindig triggerel ha olyan helyen hivatkoznak a napiszarra ahol amúgy jól érzem magam.
kurvák azok kurvák.
A jövő pinája a fasz...
Nem minden rovar bogár, nem minden szexmunkás kurva.
Bizonyos Kiss Endre Farkastól kaptuk az infót!
Igen, ezt mondom; véleményformáló szerepe van, és olyanok is kikerülnek a LEGALJÁBA akiknek esetlegesen nem is kéne.
Most azt a cigány nőt is kirakták oda. Ok, rámegyek a postra megnézni miket követett el erre nincs a post alatt semmi. Egy társkeresős képe van ami fölé azt írta hello.
ingyen reklám az onlyfansos kurvának.
Ejnye Fifi, ahelyett, hogy Fullfingnak utaltad volna a kárpit.
Hát még a felesége képe is kikerült az oldalra, pedig már majdnem elhagyta Lauráért.
Azért vigyázni kell fifivel, bár korábban is mondta, hogy ez a módszere.
Kiírni az embereket a megfelelő helyre, és várni a hatást
A jövő pinája a fasz...
Pontosan. Amikor az első laurás buli idején Viktorsz nem leakelte azonnal a fórumra, hogy a korcs összehányta magát és elájult, akkor tévesen azt hitte, hogy Viktorsz átállt hozzá. Mi volt a reakciója? Egyből, de tényleg azonnal eldicsekedett vele, mert tudta, hogy ezért a fórumozók a vérét akarják majd.
Ugyanezt csinálja gézával. Géza egyetlen napot kibír, hogy nem húzza le pénzzel, egyből elintézi, hogy kikerüljön a napiszarra!
Vagy ilyen? :((((
mivel a cigányok jórésze folyamatosan hazudik és a legalja tolvaj szemét kategória, teljesen jogosan került a napi szarra alanyi jogon.
Miért nem a sárga nickeddel írsz, Endre?!
dejó is lenne ❤️❤️❤️
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mint egy szerelmes kiskamasz! Azt gondolná az ember, hogy valami bombázót néz, közben meg egy kivénhedt hajléktalan tranyót!
Erre mondják, hogy a szerelem vak?!
És akkor be akarja magyarázni, hogy ilyen mókuska fejjel meg tekintettel nem olvad az aszfalt alatta karácsonykor.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mercire Tibire :))))
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Adminra nem érvényes ez!
Mifaaaaaaaaaaaan
ezen gondolkodtam, letezik ilyen, hogy a tulaj mondjuk masik varosban vagy kulfoldon dolgozik, nem akar kicuccolni teljesen, egy szobat fenntart es ott hagyja a cuccait. es persze ha epp a varosban van, hasznalhatja is a szobat.
masik lehetoseg hogy diakoknak volt kiadva a lakas, azok elmentek, most atmenetilge egy szobat gyorsan kiad hogy ne alljon uresen meg valami bevetele legyen, es majd szeptembertol kiadja a masikat is. ilyenkor az sem baj ha az uj, gyorsan szerzett lako nem valik be, mert akkor a helyere is tud barmikor masik diakot szerezni.
az is lehet, hogy a tulaj csaladtagja lakott a lakasban, most nem kell neki egy idore, kiadtak a masik szobat, azt meg fenntartjak (kb mint az elso opcio), ugye itt valaki irta a tulaj rokonat mar
a lenyeg hogy JOGILAG, foszabaly szerint Endre egyetlen szobat berel egy ket szobas lakasban, es a szoba melle hasznalhatja a lakas tobbi helyiseget is :) a tulaj meg eldontheti, mit kezd a maradek 1 szobaval, amibe Endre meg vendeget sem "rakhat be".
Nagyon nevetek Fifi, ez lett 2 szobas, erkelyes furdokadbol :) meg nagyobb lenne a rohoges ha kiderulne hogy se erkely, se furdokad nincs (ennyi penzert valoszinuleg nincs) :) balek vagy Fifi :)
anschluss
Alkoholista öregasszony a nénikéd, te! Rossz ratyi!
szerintem a neve Kaffka Parduc Lamborghini lenne :)
anschluss
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
tudja mindenki hogy egy migrinegyed kozepen, egy ujepitesu panel kotorek egyik 10 nm-es szobajat berled.
inkabb arrol beszelj, hogy mi volt a meloban? elment a nagy ugyfel mar?
anschluss
Ezt majd elhisszük, ha ott lesznek a tranyóék.
Hú, de be van valaki baszva. :DDD
"Rakhatok bele"
A picsaszádba ciánkapszulát, maximum
Tibi az új Andi, fasz az új pina
A jövő pinája a fasz...
Magyarázd még azt, ami biztos kurva nagy kamu, nyugtasd csak vele magad, majd amikor a tényfeltáró poszterekkel lesz tele a lépcsőház akkor is mondogasd magadnak "enyém az egész lakás "
Mi az,hogy “rakhatok bele vendégeket” ? Te egy kibaszott Legoról,Lego lakásról beszélsz vagy mi a fasz az embereket nem rakjuk/tesszük a házba max beköltöztetjük,meginvitáljuk.
Amúgy egy kis segítség: Wohnung = lakás, zimmer = szoba. Na most mégegyszer nézd át mit írtál alá..
Rakd be a szerződést. Ha szeretnéd, kitakarhatod belőle szép színesen a neveket/címeket, mint Sas tanár úrét a periratokból annó.
te nagyon fasz! nincs olyan hogy jogilag, vagy netelsz lakåst vagynem, erted? dehogy erted!
Addig amíg nem bizonyítod úgy vesszük, hogy hazudsz megint és szépíted a 600 eurós szobakonyhás kuckó rögvalóságát.
* netelsz - berelsz
Arról beszélj kobold hogy miért veretted meg gammerral tibort?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Endre, azert nyugtass meg, hogy amig nem egyedul laktal is TELJES aron berelted a 2 szobas lakast? Ugye azok utan, hogy mindenki euro ezrekkel huzott le, nem kicsinyeskedtel?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Szerző:
féregnyulvány
(
x7)
Jun 22, 2022 13:39:54
Válasz
(0)
x7)
Válasz
(0)
tényleg, a mazdával milett?
szörnyeteg
(
x3)
Jun 22, 2022 13:41:16
x3)
Bécsi recskabunker címe megvan már? Ha igen, lehetne felderíteni a kobold valószinű előfordulási helyeit: kebabos, hdmi kábelbolt, buziszauna esetleg motel a közelben ha megint kitiltja a police a saját bérleményéből. Esetleg konditerem *pr
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Jonciii
(
x8)
Jun 22, 2022 13:44:21
x8)
tényleg, a mazdával milett?
Békkéden rohad a bontóban
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 22, 2022 13:45:20
x5)
Endre amúgy te valamit nagyon elbaszhattál, egy jó barátom 2013-ba ment ki Ausztriába azon belül Klágenfurtba azóta is ott él és már saját lakása van nem bérli,az ővé megvette (újépítésű társasházi lakás 80négyzetméteres + 10négyzetméteres erkéllyel) és már családja is van azóta egy osztrák csajt vett el és egy kislányuk is van, amúgy egy Logisztikai cégnél dolgozik. 4500 eurót keres havonta plusz a juttatások pl: cafeteria, céges kocsi stb… Most téged vagy nagyon átvernek/átvertek ott vagy tényleg ennyire debil vagy,hogy több év külföldi élet után is (Berlin,Linz) csak itt tartasz 41 éves létedre…
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jun 22, 2022 13:47:52
x1)
Mikor lesz live a bécsi lakásból?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
-
Jun 22, 2022 13:49:58
Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy NE hasonlítsuk a pedofilt egy normális emberhez!
A sodi szintje a hajléktalan tranyó kaffkamercik, alkoholista varangy vénasszonyok, papíros skizofrén elmebeteg, törpenövésű, 60 iq-s félemberek szintje.
Ne kezeljük emberként!
NSZKSZ
A sodi szintje a hajléktalan tranyó kaffkamercik, alkoholista varangy vénasszonyok, papíros skizofrén elmebeteg, törpenövésű, 60 iq-s félemberek szintje.
Ne kezeljük emberként!
NSZKSZ
Jun 22, 2022 13:49:58
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 22, 2022 13:52:13
x6)
Endre, már felesleges titkolózni, még be sem költöztél, de már megvan a lakás.
A Tanszék egyre hatékonyabb veled ellentétben, szerintem mehetnek a sziszás lájvok onnan is nem?
Nem feltétlenül nem baszhatnál oda vele annak az 5 rosszakaródnak, ha megint 6-700an néznék a kontentot és pörögnének a bevételek.
Ezt egyedül nem tudod elérni.
Na porondra gyagyás.
A Tanszék egyre hatékonyabb veled ellentétben, szerintem mehetnek a sziszás lájvok onnan is nem?
Nem feltétlenül nem baszhatnál oda vele annak az 5 rosszakaródnak, ha megint 6-700an néznék a kontentot és pörögnének a bevételek.
Ezt egyedül nem tudod elérni.
Na porondra gyagyás.
Penzmento
(
x6)
Jun 22, 2022 13:52:54
x6)
Schönbrunn?
🕎Endigame🕎
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 13:53:20
x4)
Endre amúgy te valamit nagyon elbaszhattál, egy jó barátom 2013-ba ment ki Ausztriába azon belül Klágenfurtba azóta is ott él és már saját lakása van nem bérli,az ővé megvette (újépítésű társasházi lakás 80négyzetméteres + 10négyzetméteres erkéllyel) és már családja is van azóta egy osztrák csajt vett el és egy kislányuk is van, amúgy egy Logisztikai cégnél dolgozik. 4500 eurót keres havonta plusz a juttatások pl: cafeteria, céges kocsi stb… Most téged vagy nagyon átvernek/átvertek ott vagy tényleg ennyire debil vagy,hogy több év külföldi élet után is (Berlin,Linz) csak itt tartasz 41 éves létedre…
ket kulonbseg alapvetoen van: a baratod nem alkoholista es nem koltott milliokat tranyokra meg bunozokre :)
trolléga
(
x30)
Jun 22, 2022 13:54:02
x30)
Indítsd az ajakharapdálós "mikbe vannak a trollocskát" streamet sneci! Úgysincs jobb dolgod te munkakerülő féreg!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
trolléga
(
x30)
Jun 22, 2022 13:57:04
x30)
Az első 20 napra 1 szobát vettem ki, a maradék 7 hónapra meg az egész lakást, de albérlőt nem rakhatok bele. Ez van a szerződésben.
Miért olyan nehéz ezt megérteni?
Ennyi. Csá
Ennyi. Csá
Ilyen pisztos hogy nem létezik te idióta! :DD
És különben is arra a 20 napra miért menekültél vissza linszbe? Miért ingáztál? Te tényleg rettegsz a született pinától? Válaszolj recskás!
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 13:57:49
x4)
Jah es Endre, megint lebuktal egy hazugsaggal. Miert mondtad azt, hogy jelentkeztel a TGW-hez es nem vettek fel, mert mar dolgoztal nekik projekt melon?
Ez hazugsag! A TGW-hez jelentkeztel te tobbszor is, ugy akartad azt a ceget mint a tranyo beforditott faszat! Csak ok mar tudtak rolad a tanszeki tenylfeltaras miatt, es visitva rohogtek mikor ujra meg ujra elkuldted a masnis CV-det!
Jah es nagyjabol ez a helyzet az ossze linzi, vagy linz kornyeki ceggel. Mindenki ismeri Herr Kiss-t, aki most Farkas Kiss neven fut :) Hannes is koveti a sorsod, meg a vitalakdemie-s szepfiu aki szornyetegnek nevezett, szoval ne aggodj, nemet nyelvteruleten neked veged van!
Ha Vera neni elne, most beiratna alban tanfolyamra, talan ott meg labdaba rughatnal!
anschluss
Ez hazugsag! A TGW-hez jelentkeztel te tobbszor is, ugy akartad azt a ceget mint a tranyo beforditott faszat! Csak ok mar tudtak rolad a tanszeki tenylfeltaras miatt, es visitva rohogtek mikor ujra meg ujra elkuldted a masnis CV-det!
Jah es nagyjabol ez a helyzet az ossze linzi, vagy linz kornyeki ceggel. Mindenki ismeri Herr Kiss-t, aki most Farkas Kiss neven fut :) Hannes is koveti a sorsod, meg a vitalakdemie-s szepfiu aki szornyetegnek nevezett, szoval ne aggodj, nemet nyelvteruleten neked veged van!
Ha Vera neni elne, most beiratna alban tanfolyamra, talan ott meg labdaba rughatnal!
Trollszív simogató idézet
Jun 22, 2022 13:58:04
Indítsd az ajakharapdálós "mikbe vannak a trollocskát" streamet sneci! Úgysincs jobb dolgod te munkakerülő féreg!
Ilyen nincs! Jun 22, 2022 13:58:04
Debil felügyelő
Jun 22, 2022 13:58:58
Fullfing a napiszaron.Sztárság van..
A jövő pinája a fasz...
Jun 22, 2022 13:58:58
Dörpepúp
(
x7)
Jun 22, 2022 14:03:51
x7)
Lol, 15 évvel fiatalabb vagyok, de negyed ennyi hitelből saját kertes házam van gémeskútországban (család, autó, melóhely ahonnan nem basznak ki 1 hónap után), és még szenyor pikkdata sztárprogramozónak se kellett hozzá lennem. Kellett hozzá melózni? Igen. De hát van annak aki nem issza el.
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 14:04:05
x4)
www.napiszar.com/mi-szarunk/2022/06/22/fel-szeretnem-hivni-a-figyelmeteket-egy-szemet-csalora
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 22, 2022 14:04:41
x9)
600 eurós bécsi lakás meg oda kellett érni időben, mert nem lesz ott utána senki: itt bizony nincs semmilyen szerződés vagy csak sajtpapír, pláne nem ügynökségen keresztül. A bérlők simán kiadták feketén egy kicsit olcsóbban, mint amennyiért ők bérlik. Arra az időre, amíg nincsenek ott, olcsóbban tudják megszakítás nélkül fenntartani a lakást. Valószínűleg csak nagyon kicsi kauciót kértek, ezért is választotta FB marketplace-ről vagy hasonló helyről a pedo. Ha ez utóbbi igaz, lesz nagy csodálkozás fél év után.
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 14:05:25
x4)
Anschlussket kulonbseg alapvetoen van: a baratod nem alkoholista es nem koltott milliokat tranyokra meg bunozokre :)
Akkor most ird le azt is kerlek, hogy naponta hany liter(!) sort iszol meg? :) konvergal a 0-hoz?
Trollul Madár
(
x15)
Jun 22, 2022 14:08:14
x15)
Endre!
Ajjaj!
Ez újabb bánópénz a papádnak!
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 22, 2022 14:08:43
x13)
Az első 20 napra 1 szobát vettem ki, a maradék 7 hónapra meg az egész lakást, de albérlőt nem rakhatok bele. Ez van a szerződésben.
Ennyi. Csá
Ennyi. Csá
Te agyhalott geci, egy szobát kapsz, a másik nem neked van fenntartva hiába lesz üres. Tanulj már meg németül végre, alkoholista nyomorult. Ha elkapja a főbérlő hogy elkezded belakni a másik szobát is akkor a púpodnál fogva leszel kibaszva onnan a gecibe
halászlé
(
x24)
Jun 22, 2022 14:10:22
x24)
na szal higyjük el, hogy faszaságból neked kiadnak 600 ojróért egy 2 szobás lakást, mert mondjuk sajnáltatod magad, meg jaj szegény LMBTQ üldözött...igen, hisszük, hogy főbérlőd lemond maittad 600 ojró bevételről....mert azt meg nem hisszük, hogy ki tudsz fizetni egy 1200 ojrós albit....hogy is van ez?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
x5)
Tű pontos meglátás, Endrének már annyi, egyre közelebb kell munkát találnia Magayarországhoz. Németországba már nem mehet ott leírta magát,már elterjedt,hogy milyen kókler pjogjamozo. Ausztriában meg már egész Linz környéke és felső Ausztria tudja illetve elterjedt a cégek között,hogy alkalmatlan IT területen és nincs Senior szinten,de még egy kezdő osztrák Junior programozó is jobb munkaerő nála. Így most az utolsó lehetősége maradt a Bécs környéki melóhelyek,de amint onnan is kirúgják (ha talált tényleg melót egyáltalán) akkor neki vége nyugaton, már az ciki,hogy ennyi munkahelye volt ilyen rövid idő alatt és nem tudott egyiknél se huzamosabb ideig meglenne, ezt pedig nem szeretik a négy cégek és az állásinterjúkon se. Lesz itt még magyar melócsá is és akkor mindennap friss tojással és liszttel kísérjük majd haza.
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2022 14:10:35
x68)
Gammert megölte Géjza???
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Jun 22, 2022 14:10:39
x57)
napiszar.com/mi-szarunk/2022/06/22/fel-szeretnem-hivni-a-figyelmeteket-egy-szemet-csalora
napiszar.com/mi-szarunk/2022/06/22/fel-szeretnem-hivni-a-figyelmeteket-egy-szemet-csalora
Fullfing, nézd már, ezt is a korcsnak köszönheted! A pénztárcádat nagyon aktívan követik a Napiszaron, rajta keresztül szerettek beléd is :D
Trollul Madár
(
x15)
Jun 22, 2022 14:11:07
x15)
Endre
Úgy érzem, hogy nem kedvelsz.
:)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Úgy érzem, hogy nem kedvelsz.
:)
Dörpepúp
(
x7)
Jun 22, 2022 14:13:07
x7)
Nem feltétlenül nem szoktam néha felhajtani egy kis konty-alá valót egy-egy nehéz nap végén. De én nem is vagyok többgenerációs diplomás család mentálisan retardált fattya.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 22, 2022 14:13:11
x9)
Gammert megölte Géjza???
Meg, kétszer is. De már jobban lett.
buniBanki
(
x2)
Jun 22, 2022 14:15:26
x2)
Nem lesz.
Hogyan tudod előre hogy, mit akarunk kérdezni?
Lesz valaha olyan, hogy egy felnőtt nőre felálljon a farkad?
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 22, 2022 14:16:45
x23)
600 eurós bécsi lakás meg oda kellett érni időben, mert nem lesz ott utána senki: itt bizony nincs semmilyen szerződés vagy csak sajtpapír, pláne nem ügynökségen keresztül. A bérlők simán kiadták feketén egy kicsit olcsóbban, mint amennyiért ők bérlik. Arra az időre, amíg nincsenek ott, olcsóbban tudják megszakítás nélkül fenntartani a lakást. Valószínűleg csak nagyon kicsi kauciót kértek, ezért is választotta FB marketplace-ről vagy hasonló helyről a pedo. Ha ez utóbbi igaz, lesz nagy csodálkozás fél év után.
Ha ez a helyzet és megvan,meglesz a cím biztosan onnan nem lehet eljutni a tulajhoz/ügynökséghez egy kis tényfeltárással akik utána ránéznek és ők maguk basszák ki? Lehet ezért ismételgeti most a gyagyás, hogy van 7 hónapja nyugodtan keresgélni és hogy ez nem a végleges megoldása?
féregnyulvány
(
x7)
Jun 22, 2022 14:18:33
x7)
azlesz a legszebb ahogy sneci telebassza a szarjaival a masik szobat a foberlo megmajd megy be mutatná a szobát az uj lakonak endre meg ottfog allni es onkivuleti allapotban ertetlenkedni
tcsuldigung dasz ist majne dzimmer!!!!
tcsuldigung dasz ist majne dzimmer!!!!
Gordon Ramsay szextörpe
Jun 22, 2022 14:21:09
ahogy sneci telebassza a szarjaival a masik szobat a foberlo megm
Jun 22, 2022 14:21:09
féregnyulvány
(
x7)
Jun 22, 2022 14:22:33
x7)
az most offos, nem all szóba endrussal
rairt mar endre, hogy mehetne majd oda, de tibi nemmegy
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 22, 2022 14:22:39
x10)
Gammert megölte Géjza???
Géjza most éppen el távon van, a pokoltornácán.
Jöttére 2 nap múlva kell számítani!
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2022 14:24:08
x68)
Laura nem költözik be a szobába?
Mifaaaaaaaaaaaan
nonsense
(
x1)
Jun 22, 2022 14:24:55
x1)
Én azt az oldalt egy-két retardált poster miatt eléggé károsnak tartom. Főleg azért mert sokan látogatják és így véleményformáló szerepe is van.
Most kapásból az első oldalról ez is mi?! Csak fognak beraknak egy random cigány nőt vmi társkeresőről + egy OF csaj aki vmi platformon hírdeti magát (sztem Twitter). Egyik sem károsít/károsított meg senkit. Legalábbis abból ilyen nem derül ki amit kiraktak róluk, csak színtiszta fröcsögés és tele van ilyenekkel az egész oldal.

Ez már csak azért is káros mert a valódi bűnözők mint Géza így kevesebb súlyt kapnak a sok nyomorult fröcsögő poszt között.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 22, 2022 14:29:05
x9)
Ha van is tulaj/ügynökség, némileg nehezebb lehet megtalálni, mert nem tudni, hogy a mostani bérlők mióta bérlik. De ezek szerint őket nem nagyon ellenőrizgették, mert ha rendszeresen jöttek volna rájuk nézni, nem mernék ezt megcsinálni.
Ha esetleg kiderül valami ilyesmi, ők is nagyon megüthetik a bokájukat és nem feltétlenül nem lennének nagyon idegesek asodira a teljes lakás használatán felül.
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 14:30:12
x4)
AnschlussJah es nagyjabol ez a helyzet az ossze linzi, vagy linz kornyeki ceggel. Mindenki ismeri Herr Kiss-t, aki most Farkas Kiss neven fut :) Hannes is koveti a sorsod, meg a vitalakdemie-s szepfiu aki szornyetegnek nevezett, szoval ne aggodj, nemet nyelvteruleten neked veged van!
annyit ehhez hozzatennek, hogy Nemetorszagba a hitelei miatt nem mehet. Mert ha bedol a kartyaval, viszik a bankok a fizeteset azonnal, ott egy honap atfutas nincs.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 22, 2022 14:31:29
x13)
Én ismerem több mint 10 éve a jobb oldali OF-es csajt, kifejezetten jó arc amúgy. :D Miután nem jött neki össze az egyetem és mivel vidéki így elment valami szar robotmunkát végezni, mert más nem volt, meg pénz se elköltözni majd valahogy ráérzett hogy online prositként könnyebb megélni és még undorító véglényekkel sem kell érintkeznie fizikailag :D
Endje
Jun 22, 2022 14:32:07
Na sikejült ledumálnom a főbéjlővel,hogy akkoj 4 coba lesz az egyik a Laujáé, a másik a Mejcié, a hajmadik a Judkáé, a negyedik pedig a Géjza vendég cobája lesz úgyis annyit fog jönni pénzéjt, én meg elalszok a konyhában úgyis megszoktam máj Linzben is. Na mindegy nem íjok ide többet, úgy éjzem mintha itt valamiéjt nem szejetnének, nyem éjtem…
Jun 22, 2022 14:32:07
-
Jun 22, 2022 14:32:21
Ha bedől a hiteleivel, akkor szerintem ausztriából is elő fogják szedni belátható időn belül. Nem tudom mi kell hozzá, de gondolom van valamilyen nemzetközi végrehajtási rendszer, ami csak működik németország és ausztria között.
Jun 22, 2022 14:32:21
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 22, 2022 14:38:16
x5)
Az úniós államok között is működik ilyen együttműködés, nem rég volt,hogy egy magyar csávó gyerektartást évekig nem fizetett, így az állam fizette helyette, de aztán kiderült,hogy Németországba ment a csávó és így a magyar állam felvette a kapcsolatot a németekkel és ott egy gyors tárgyaláson jogerősen megbüntették azonnali kétmillióra, valamint a magyar államnak el kellett kezdeni törleszteni havonta, vagy bármi ami a nevére kerülne itthon (akár örökség) arra egyből rátette volna a kezét az állam a tartozás fejében. De még akár letöltendő börtön is járhat érte. 2-3 év
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2022 14:39:15
x17)
kurva anyådat drogos, a troll uraknak szep napot!
te idiota fasz, ha lakåst veszel ki akkor nincs miröl beszelni, ket szoba van, mehetsz be es azt csinålsz ott amit akarsz. de te ”szoban” jovåhagyåst kaptål, hogy bemehetsz oda, viszont a csöves spanjaidat csak 2-3 napra vendegelheted meg ott. szerintem legy ovatos, mert dörppe fel fog ållandoan jelenteni.
jut eszembe, te tudtad azt, ha be vagy jelentve lakcimre, akkor az lekerdezhetö? szerintem ezuj neked te fasz!
te idiota fasz, ha lakåst veszel ki akkor nincs miröl beszelni, ket szoba van, mehetsz be es azt csinålsz ott amit akarsz. de te ”szoban” jovåhagyåst kaptål, hogy bemehetsz oda, viszont a csöves spanjaidat csak 2-3 napra vendegelheted meg ott. szerintem legy ovatos, mert dörppe fel fog ållandoan jelenteni.
jut eszembe, te tudtad azt, ha be vagy jelentve lakcimre, akkor az lekerdezhetö? szerintem ezuj neked te fasz!
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2022 14:39:45
x17)
kurva anyådat drogos, a troll uraknak szep napot!
bocsånat! a troll hölgyeknek is!
nonsense
(
x1)
Jun 22, 2022 14:43:37
x1)
++
Nekem is van ismerősöm aki OF-ezik és mindentől függetlenül simán lehet vele beszélgetni mindenről. Jóindulatú csaj aki még önkénteskedik is az itteni menhelyen.
Ezért mondom, hogy egy-két napiszaros poster egy kibaszott retardált kretén. A csaj senkinek nem árt azzal, hogy ezt csinálja, max a saját életét szorítja korlátok közé azzal ha a keresett pénzt nem valami jobb szakma kitanulásába tolja bele és csak költ+nagylábon él; hiszen a szépség múlandó.
Na de /off, csak ez már kikívánkozott mert mindig triggerel ha olyan helyen hivatkoznak a napiszarra ahol amúgy jól érzem magam.
bozolaci
Jun 22, 2022 14:45:45
++
kurvák azok kurvák.
Jun 22, 2022 14:45:45
Debil felügyelő
Jun 22, 2022 14:46:58
Nekem sem a zsinórmérték,de oda felkerülni már tényleg a legallja. Most kapásból az első oldalról ez is mi?! Csak fognak beraknak egy random cigány nőt vmi társkeresőről + egy OF csaj aki vmi platformon hírdeti magát (sztem Twitter). Egyik sem károsít/károsított meg senkit. Legalábbis abból ilyen nem derül ki amit kiraktak róluk, csak színtiszta fröcsögés és tele van ilyenekkel az egész oldal.
Jun 22, 2022 14:46:58
-
Jun 22, 2022 14:49:49
kurvák azok kurvák.
Nem minden rovar bogár, nem minden szexmunkás kurva.
Jun 22, 2022 14:49:49
linziasztal
(
x3)
Jun 22, 2022 14:50:16
x3)
Mindenki tudja, hogy sodi asodi tetette fel hájas Gézát a napiszarra.
Ugye, Endre?!
Ugye, Endre?!
Napiszar szerkeztőség
Jun 22, 2022 14:51:38
Mindenki tudja, hogy sodi asodi tetette fel hájas Gézát a napiszarra.
Ugye, Endre?!
Ugye, Endre?!
Bizonyos Kiss Endre Farkastól kaptuk az infót!
Jun 22, 2022 14:51:38
nonsense
(
x1)
Jun 22, 2022 14:51:47
x1)
Nekem sem a zsinórmérték,de oda felkerülni már tényleg a legallja.
Igen, ezt mondom; véleményformáló szerepe van, és olyanok is kikerülnek a LEGALJÁBA akiknek esetlegesen nem is kéne.
Most azt a cigány nőt is kirakták oda. Ok, rámegyek a postra megnézni miket követett el erre nincs a post alatt semmi. Egy társkeresős képe van ami fölé azt írta hello.
Napiszar.com
Jun 22, 2022 14:55:24
Köszönjük az 500 euro támogatást Kiss Endre Farkas!
Ha legközelebb is szeretnéd kitenni egy ismerősödet, a következő kuponnal 10% kedvezményt kapsz: P3D0S0D1
Ha legközelebb is szeretnéd kitenni egy ismerősödet, a következő kuponnal 10% kedvezményt kapsz: P3D0S0D1
Jun 22, 2022 14:55:24
bozolaci
Jun 22, 2022 15:03:44
ingyen reklám az onlyfansos kurvának.
Jun 22, 2022 15:03:44
ascites
(
x57)
Jun 22, 2022 15:09:57
x57)
Köszönjük az 500 euro támogatást Kiss Endre Farkas!
Hát még a felesége képe is kikerült az oldalra, pedig már majdnem elhagyta Lauráért.
gobesug
(
x30)
Jun 22, 2022 15:16:03
x30)
rendes baszókanapét rendelj ám a vacokba te rossz buzi!

Jonciii
(
x8)
Jun 22, 2022 15:16:12
x8)
linziasztal
(
x3)
Jun 22, 2022 15:16:19
x3)
Endre!
Emiatt a napiszaros incidens miatt valakinek fizetnie kell, olyan nincs hogy nem.
Most éppen Géjza becsülete lett szétbaszva, de gondolom jelképes összegért eltekint tőle.
Másik opció, hogy adsz egy-két tuti tippet a fogadásaihoz.
Emiatt a napiszaros incidens miatt valakinek fizetnie kell, olyan nincs hogy nem.
Most éppen Géjza becsülete lett szétbaszva, de gondolom jelképes összegért eltekint tőle.
Másik opció, hogy adsz egy-két tuti tippet a fogadásaihoz.
Debil felügyelő
Jun 22, 2022 15:16:42
Igazad lehet,nem egy OSINT oldal de szerintem el tudja dönteni mindenki hogy mi az üres szardobálás,meg mi valid,a fullfing meg oda való,sőt,szerintem Laurát is fogjuk még látni,+az összes fogykost előbb utóbb. Most azt a cigány nőt is kirakták oda. Ok, rámegyek a postra megnézni miket követett el erre nincs a post alatt semmi. Egy társkeresős képe van ami fölé azt írta hello.
Jun 22, 2022 15:16:42
seymour schwartz
(
x6)
Jun 22, 2022 15:19:35
x6)
Sodi egyébként ne mondjad már, hogy a magánéletedben még mindig Tibi az első számú téma. Új város, új esélyek! Vesd bele magad az éjszakába, telepíccsed azt a Tindert, aztán hadd szóljon! Lóvé még van a hitelkártyákon, szóval faszaság van, ideje, hogy végre 40 évesen egy normális párkapcsolatod legyen, legyen az akár férfi akár nő.
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2022 15:21:07
x68)
Lesz még valaha ilyen? :((((
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jun 22, 2022 15:25:34
Pontosan. Amikor az első laurás buli idején Viktorsz nem leakelte azonnal a fórumra, hogy a korcs összehányta magát és elájult, akkor tévesen azt hitte, hogy Viktorsz átállt hozzá. Mi volt a reakciója? Egyből, de tényleg azonnal eldicsekedett vele, mert tudta, hogy ezért a fórumozók a vérét akarják majd.
Ugyanezt csinálja gézával. Géza egyetlen napot kibír, hogy nem húzza le pénzzel, egyből elintézi, hogy kikerüljön a napiszarra!
Jun 22, 2022 15:25:34
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 22, 2022 15:25:46
x6)
halott cigány a jó cigány
Jun 22, 2022 15:26:29
Most azt a cigány nőt is kirakták oda.
mivel a cigányok jórésze folyamatosan hazudik és a legalja tolvaj szemét kategória, teljesen jogosan került a napi szarra alanyi jogon.
Jun 22, 2022 15:26:29
nonsense
(
x1)
Jun 22, 2022 15:27:46
x1)
Miért nem a sárga nickeddel írsz, Endre?!
halászlé
(
x24)
Jun 22, 2022 15:34:23
x24)
dejó is lenne ❤️❤️❤️
sértett pszichopata
Jun 22, 2022 15:35:27
Mint egy szerelmes kiskamasz! Azt gondolná az ember, hogy valami bombázót néz, közben meg egy kivénhedt hajléktalan tranyót!
Erre mondják, hogy a szerelem vak?!
Jun 22, 2022 15:35:27
max5enutálnak
(
x47)
Jun 22, 2022 15:37:54
x47)
És akkor be akarja magyarázni, hogy ilyen mókuska fejjel meg tekintettel nem olvad az aszfalt alatta karácsonykor.
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2022 15:45:23
x68)
A tranyó több és érdekesebb helyről liveol be, mint a másfél millió fütyis big data felhőmérnök úr. Ez shiker!
Mifaaaaaaaaaaaan
sörösterv
(
x4)
Jun 22, 2022 15:45:30
x4)
img.sodika.dk/imgur.com/qkulQmd.jpg
Egyetlen nőre nem nézett így, mint ahogyan nézett img.sodika.dk/imgur.com/qkulQmd.jpg
Y
Jun 22, 2022 15:46:45
Púp! Mennyivel tartozol még Gézának?
Jun 22, 2022 15:46:45
dilomalo
(
x1)
Jun 22, 2022 15:46:46
x1)
nagyon röhögök Pedofil
-nem tudsz németül, nem érted a szerződésed
-szobát bérelsz 600 euróért
-hazudgálsz össze vissza
-megszakítottad a STNÍI időszakot, ha jól számolom kommenteltél 44-et és erre kaptál 493 mínuszt
Hamarosan elér oda, hogy csak 5 percenként írhatsz ide :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
-hazudgálsz össze vissza
-megszakítottad a STNÍI időszakot, ha jól számolom kommenteltél 44-et és erre kaptál 493 mínuszt
xray
(
x21)
Jun 22, 2022 15:46:48
x21)
Jun 22, 2022 15:46:48
Egyetlen nőre nem nézett így, mint ahogyan nézett Mercire Tibire :))))
egy szerelmes buzi. Jun 22, 2022 15:46:48
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2022 15:47:23
x68)
Adminra nem érvényes ez!
Fifike
Jun 22, 2022 15:52:47
erre kaptál 493 mínuszt
Ez az én fórumom, bármikor adok magamnak csillagokat te kretén, hát mikbe vagy HE Hamarosan elér oda, hogy csak 5 percenként írhatsz ide :D
Jun 22, 2022 15:52:47
foteltroll
Jun 22, 2022 15:52:50
Senki nem gondolta volna, hogy a végső csapást egy félcigány kőműves tranyó és a 60 éves alkoholista öregasszonya fogja bevinni, de ez egy szép lezárása lesz az életednek.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jun 22, 2022 15:52:50
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 15:55:51
x4)
nagyon röhögök Pedofil
-hazudgálsz össze vissza
-hazudgálsz össze vissza
ezen gondolkodtam, letezik ilyen, hogy a tulaj mondjuk masik varosban vagy kulfoldon dolgozik, nem akar kicuccolni teljesen, egy szobat fenntart es ott hagyja a cuccait. es persze ha epp a varosban van, hasznalhatja is a szobat.
masik lehetoseg hogy diakoknak volt kiadva a lakas, azok elmentek, most atmenetilge egy szobat gyorsan kiad hogy ne alljon uresen meg valami bevetele legyen, es majd szeptembertol kiadja a masikat is. ilyenkor az sem baj ha az uj, gyorsan szerzett lako nem valik be, mert akkor a helyere is tud barmikor masik diakot szerezni.
az is lehet, hogy a tulaj csaladtagja lakott a lakasban, most nem kell neki egy idore, kiadtak a masik szobat, azt meg fenntartjak (kb mint az elso opcio), ugye itt valaki irta a tulaj rokonat mar
a lenyeg hogy JOGILAG, foszabaly szerint Endre egyetlen szobat berel egy ket szobas lakasban, es a szoba melle hasznalhatja a lakas tobbi helyiseget is :) a tulaj meg eldontheti, mit kezd a maradek 1 szobaval, amibe Endre meg vendeget sem "rakhat be".
Nagyon nevetek Fifi, ez lett 2 szobas, erkelyes furdokadbol :) meg nagyobb lenne a rohoges ha kiderulne hogy se erkely, se furdokad nincs (ennyi penzert valoszinuleg nincs) :) balek vagy Fifi :)
Judy Hay
Jun 22, 2022 16:00:47
Senki nem gondolta volna, hogy a végső csapást egy félcigány kőműves tranyó és a 60 éves alkoholista öregasszonya fogja bevinni, de ez egy szép lezárása lesz az életednek.
Alkoholista öregasszony a nénikéd, te! Rossz ratyi!
Jun 22, 2022 16:00:47
max5enutálnak
(
x47)
Jun 22, 2022 16:03:54
x47)
Tényleg, faszfej! Van kád? Használhatod a felét?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
foteltroll
Jun 22, 2022 16:04:21
Nyelftanilag két szobás a lakás, igaz, hogy az egyiket nem használhatod. :)
Megnézném a tulaj arcát, amikor véletlenül betoppan reggel 8 órakor.
Mindenfelé heinekenes dobozok a földön, asztal felborítva, tranyó bemindenezve cigizik a felfújhatós vendégágyon, Judka a másik szobába bezárva, kiabál, hogy "ADJATOK VACSORÁÁÁT RATYIIIK!" :D:D
Megnézném a tulaj arcát, amikor véletlenül betoppan reggel 8 órakor.
Mindenfelé heinekenes dobozok a földön, asztal felborítva, tranyó bemindenezve cigizik a felfújhatós vendégágyon, Judka a másik szobába bezárva, kiabál, hogy "ADJATOK VACSORÁÁÁT RATYIIIK!" :D:D
Jun 22, 2022 16:04:21
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 22, 2022 16:04:42
x5)
Endre egy utosló esélyed marad,ha minden mégjobban széthullik körülötted: Valid megtörtént sztori, Franciaországban azon belül Toulouse városában egy férfi,hogy megszabaduljon a felhalmozott hatalmas tartozásaitól és a behajtóktól,nővé operáltatta magát és megfelelő iratokat is kapott hozzá,persze előtte egy sor szakorvosi véleményt kellett szereznie arról,hogy ő belül női lélek. De valami trükközés és simli által megszerzett minden papírt. Na ezek után egy kis nyugta volt,de aztán másfél év múlva megtalálták a hivatal és az iratai által,hogy ő az csak nevet és nemet váltott,így újra elkezdtek írogatni neki és perrel börtönnel fenyegették, erre a már “hölgyként” élő emberünk ellentámadásba lendült és szintén pert indított a bankok és a hitelezői ellen,mondván hogy ő már nem az az ember és teljesen leszámolt a múltjával,mert ő már igenis egy szabad nő. Erre a bíróság újabb orvosi és elme szakértői vizsgálatokat rendelt el ami érdekesen végződött,hisz a vizsgálatok bebizonyították,hogy valóban új emberként “nőként” él már kívűl és belül és nem lehet neki megint olyan traumát okozni,ami a régi férfi életére emlékeztetheti amitől szenvedett annak idején és be volt zárva egy férfi testbe nőként. Így minden alól fölmentették és a bíroság kötelezte a bankokat és a hitelezőit,hogy nyeljék be a veszteségeiket max az állam ellen egy perben visszanyerhetik egy részét ha jogorvoslattal élnek… Endre irány az orvos, már csak egy jó név kell.
sodika
Jun 22, 2022 16:08:17
Rakhatok bele vendéget, és jogilag nem egy szobát bérlek, hanem a lakást.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jun 22, 2022 16:08:17
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 16:09:45
x4)
Endre egy utosló esélyed marad,ha minden mégjobban széthullik körülötted: Valid megtörtént sztori, Franciaországban azon belül Toulouse városában egy férfi,hogy megszabaduljon a felhalmozott hatalmas tartozásaitól és a behajtóktól,nővé operáltatta magát és megfelelő iratokat is kapott hozzá,persze előtte egy sor szakorvosi véleményt kellett szereznie arról,hogy ő belül női lélek. De valami trükközés és simli által megszerzett minden papírt. Na ezek után egy kis nyugta volt,de aztán másfél év múlva megtalálták a hivatal és az iratai által,hogy ő az csak nevet és nemet váltott,így újra elkezdtek írogatni neki és perrel börtönnel fenyegették, erre a már “hölgyként” élő emberünk ellentámadásba lendült és szintén pert indított a bankok és a hitelezői ellen,mondván hogy ő már nem az az ember és teljesen leszámolt a múltjával,mert ő már igenis egy szabad nő. Erre a bíróság újabb orvosi és elme szakértői vizsgálatokat rendelt el ami érdekesen végződött,hisz a vizsgálatok bebizonyították,hogy valóban új emberként “nőként” él már kívűl és belül és nem lehet neki megint olyan traumát okozni,ami a régi férfi életére emlékeztetheti amitől szenvedett annak idején és be volt zárva egy férfi testbe nőként. Így minden alól fölmentették és a bíroság kötelezte a bankokat és a hitelezőit,hogy nyeljék be a veszteségeiket max az állam ellen egy perben visszanyerhetik egy részét ha jogorvoslattal élnek… Endre irány az orvos, már csak egy jó név kell.
szerintem a neve Kaffka Parduc Lamborghini lenne :)
sörösterv
(
x4)
Jun 22, 2022 16:10:24
x4)
Jun 22, 2022 16:10:24
Akkor mutatsd a szerződést Jun 22, 2022 16:10:24
Anschluss
(
x4)
Jun 22, 2022 16:11:00
x4)
tudja mindenki hogy egy migrinegyed kozepen, egy ujepitesu panel kotorek egyik 10 nm-es szobajat berled.
inkabb arrol beszelj, hogy mi volt a meloban? elment a nagy ugyfel mar?
foteltroll
Jun 22, 2022 16:11:02
Ezt majd elhisszük, ha ott lesznek a tranyóék.
Jun 22, 2022 16:11:02
linziasztal
(
x3)
Jun 22, 2022 16:11:17
x3)
Hú, de be van valaki baszva. :DDD
"Rakhatok bele"
A picsaszádba ciánkapszulát, maximum
Debil felügyelő
Jogilag üzekedjél te a jó fogyatékos anyáddal,dögölj már meg végre! Jun 22, 2022 16:11:17
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 22, 2022 16:11:48
x2)
Magyarázd még azt, ami biztos kurva nagy kamu, nyugtasd csak vele magad, majd amikor a tényfeltáró poszterekkel lesz tele a lépcsőház akkor is mondogasd magadnak "enyém az egész lakás "
linziasztal
(
x3)
Jun 22, 2022 16:11:56
x3)
Jogilag egy kis kuckót bérelsz kurva drágán.
Muti a szerződést, púpom.
Muti a szerződést, púpom.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 22, 2022 16:12:14
x5)
Mi az,hogy “rakhatok bele vendégeket” ? Te egy kibaszott Legoról,Lego lakásról beszélsz vagy mi a fasz az embereket nem rakjuk/tesszük a házba max beköltöztetjük,meginvitáljuk.
Amúgy egy kis segítség: Wohnung = lakás, zimmer = szoba. Na most mégegyszer nézd át mit írtál alá..
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 22, 2022 16:12:23
x9)
Rakd be a szerződést. Ha szeretnéd, kitakarhatod belőle szép színesen a neveket/címeket, mint Sas tanár úrét a periratokból annó.
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2022 16:13:02
x17)
te nagyon fasz! nincs olyan hogy jogilag, vagy netelsz lakåst vagynem, erted? dehogy erted!
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 22, 2022 16:13:20
x6)
Na, mutasd a szerződést, segítünk értelmezni.Addig amíg nem bizonyítod úgy vesszük, hogy hazudsz megint és szépíted a 600 eurós szobakonyhás kuckó rögvalóságát.
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2022 16:13:29
x17)
* netelsz - berelsz
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2022 16:13:30
x68)
2-3-ra rakhatsz be vendégeket, ha nem látja senki :DDDDD
40 évesen SHIKER!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
40 évesen SHIKER!!!
kripli figyelő
(
x12)
Jun 22, 2022 16:13:42
x12)
Jun 22, 2022 16:13:42
A kisebb szobát bérled,még a nagyszobát sem engedheted meg magadnak.Mekkora az a kisszoba?Öt négyzetméter?Hány százalékkal kisebb mint a linci hacienda.A következő egy szuterén lesz?lol Jun 22, 2022 16:13:42
gobesug
(
x30)
Jun 22, 2022 16:13:44
x30)
2022 tavasz/nyár

szörnyeteg
(
x3)
Jun 22, 2022 16:13:50
x3)
Arról beszélj kobold hogy miért veretted meg gammerral tibort?
dilomalo
(
x1)
Jun 22, 2022 16:13:53
x1)
a jogilag mindig tű pontos fadászbika aláírt egy számára értelmezhetetlen szerződést
Mi ez ha nem shiker?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Mi ez ha nem shiker?
sörösterv
(
x4)
Jun 22, 2022 16:14:07
x4)
Rakd ki ide a szerződést nyugodtan, az Andinak írt zaklató leveleidet is kiraktad ide már
Ha nem tudsz németül, akkor meg pláne mutatsd a szerződésed
Neked már úgy is mindegy
Ha nem tudsz németül, akkor meg pláne mutatsd a szerződésed
Neked már úgy is mindegy
envagyokaz
(
x1)
Jun 22, 2022 16:14:34
x1)
Endre, azert nyugtass meg, hogy amig nem egyedul laktal is TELJES aron berelted a 2 szobas lakast? Ugye azok utan, hogy mindenki euro ezrekkel huzott le, nem kicsinyeskedtel?
99 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™