Gyurcsánynak sokat köszönhetünk. Sodi mellett, Orbán is belőle él már jó 15 éve.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A háttérben nagyerejű pöcögtetések mennek
Igen.
A bongeszobol akarsz vele jatszani, ajanlom a
melocsa.pupszasz.com/api/
majd jobs -> jobb oldalt try it out.

Beirod parametereket es alul execute gomb es jonnek az eredmenyek. Pagination be van kapcsolva, de ha limithez beirsz egy tetszolegesen nagy szamot ( ami nagyobb mint a count, pl 1000 ) akkor egyben megkapod az osszes eredmenyt.

segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Zavaros sztori, ahogy nála mindegyik, de két sztrímjében is foglalkozott vele. Az elsőben határozottan állított, hogy ascites trolléga Elsőéves, de a másodikban már valami randilehetőségre célzott, valami kutyával megfűszerezve. Nekem csak az a fura, hogy a trollegina nemsokkal ezután soha többet nem ír ide. Remélem, jól van, csak ennyi.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ilyen udvariasan és segítőkészen se mondta még senki nekem, hogy egy idióta vagyok, köszi!
Anyagos teóriája szerint Elsőéves egy 180 kilós kopasz zsidó csávó. (Agropanda)
Mióta ezt valami streambe belengette (nem tudom mi volt benne, nem néztem) elsőéves is kapitulált innen valamint agropanda is lelőtte az összes social media fiókját
Meglettek az elsőéves tárgyai és irreleváns lett a nickje, igazán átadhatja a pedofilnak, aki első féléves tárgyakat sem tudott megcsinálni..
nem volt celom, hogy idiotanak erezd magad!
Meg hat nem is volt 2 heted doksit olvasni :)
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
aki retardként viselkedik, retardként van kezelve
hoty... hotyhotyhoty...
Ez csak része a szettnek. Rohadó fogsor szintén hozzátartozik.
puskapoj
Régebben volt itt egy gyüjtés a “trash videós kezdöszettröl”
Volt benne cigitötés’ alsópolcos sör, munkanélküliség, kancsalság, gyengeelméjüség stb
Éppen 5 nyelven csinálja a lejárató oldalakat és videókat, nem ér rá.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Le is kell tiltani a faszba. Eddig sem értettem miért áll szóba vele.
Már 100x leírtam itt: ismertem én is ilyen csajokat (Endre is az), akik így rám akarták szívni magukat (nem jó értelemben). Kapcsolatfüggőségnek hívják az ilyet.
Csak a minden kapcsolat megszakítása, letiltás, és következetes távolságtartás a megoldás.
Semmi más.
www.youtube.com/watch?v=REW4tEIzUKc
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A videómban biztosítottam róla hogy nyugodt vagyok, nyugalmat árasztok. Azt megtanultam, hogy ezeknek az NPC-knek ez fontos.
Most várom, hogy megkajálja-e! Ha nem old fel akkor azért majd emlékeztetem valahogyan, hogy nekem is vannak veszélyes barátaim.
de hát faszaság van! Nincs Gyurcsány!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Régen legalább tényleg bicskanyitogató faszságokat tolt, amiket persze a kurucinfón olvasott. De ezeket az utóbbi évek “hergelö” hetyetyéit már mindenki telibe szarja.
A Gyagyás olyan lett mint egy falusi vén alkesz, aki 30 éve már ugyanazt az unalmas történetet meséli mindenkinek, és senki le se szarja. Akkor lesz csak érdekes amikor részegen beleesik fejjel a kocsma wc-be.
Szóval Gyagyás, tudjad hol a helyed! Alja, szégyenteljes trash videót vár töled mindenki! Csak azt akarják a nézök látni mennyire tudsz még mélyebbre menni.
Az proli kocsma szintü, értelmi fogyatékos hebegésed senki le sem szarja.
Laura már a zárat is lecserélte...:)
Tibi is sejthetett valamit, mert csak like jellel kommunikált, míg le nem tiltotta Ö IS..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
[ img src=kep.jpg ]. szóköz nélkül
a kep.jpg helyére illesz imgur linket
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Profilkép? Jelképes hu-hu-húszezerért?

Ezaz? Adok érte 10et :)))
[imgsrc=https://imgur.com/a/HFbh8mK]
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sorry az img és src között van egy szóköz, ezt félre érthetted, és az imgur direct link-jét illeszd a kep.jpg helyére és menni fog :)
Köszönöma segítséget , holnap még jövök spamelni kicsit.
szakadj már le erről a témáról, örülök hogy befejeződött a faszságokon való vita, erre idefosol egy kisregenyt, amiben semmi újat nem írtal, ami már ne lett volna szétragozva. A szegedi akció olyan lett, amilyen, lett belőle egy csomó infó, kepek, videók, a legjobban úgyis a recskás tudja szopatni sajátmagát, a trollok csak segítenek neki. Ha te irl akarsz trollkodni senki nem tart vissza, majd szólj mit sikerült. Nszksz
Akkor én személy szerint nagyon sok sikert kívánok neked a jövőbeni tevékeny IRL tetteidhez. Hajrá!
A szöveged többi része még talán tegnap aktuális volt, ma már nem annyira.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
foshná! koldulhatnának együtt a vidámparkban...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ó drága hallém, ami késik nem múlik. Jön ez még vonyítva a macskaólba! :D
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ahova remelhetoleg a zsido kurva anyja mar nem fogja beengedni, igy susuzve megy majd vissza Pestre es koltozik be a Blahara.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Utálom a kövér embereket!
Az én pocakom csak a sörben lévő szénsav miatt fúvódott fel ennyire.
Azért kell utálnom őket mert lusta, semmirekellő, tesze-tosza emberek! Egy jó keresztény-konzervatív ember az harcos, figyel a külsejére, fitt!
Amúgy sose értettem, hogy mi okból kell utálnod a kövér embereket.
Elég nagy esélyt látok arra, hogy gyerekkorában megdugta az apja egyik dagadt hajléktalanja, ezért próbálja a külvilágnak és magának is bizonygatni, hogy utálja őket, a buzidémon viszont vonzódik hozzájuk, szerintem ettől a ponttól buzi aSoDi
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Sajnos az ilyen férgek, sokáig élnek.
Álmodjatok Rémeket!
Vajon az 1000000. kommentet megéli asodi?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mert te figyelsz rá, te barom?!
Van olyan, hogy döner mérgezés?
Regisztrált már ilyesmi az orvostudomány vagy Endre lesz az első?
addig már nincs sok hátra, remélem nem, bár jó lenne, ha a sörike mellé nyomnak egy kis kannás bort vagy csavarlazítót, az meggyorsítaná a már amúgy is gyorsan romló egészségi állapotát
Van kondibérletem úgyhogy nyelvtanilag igen!
Anno volt az az urban legend, hogy az arabok a dönerbe verik a faszukat, és így lesz a mártás. Szerintem recskás is azér zabál ennyi dönert, mert élteti a remény, hogy hátha igaz...
remélem nem
Jutka
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mivel ennyire ragaszkodik a kerek perc hosszúságú flokkokhoz, szép kéne, ha az egymillió-harmadik komment időzítve jönne tőle, egy link a suicide-camjére
Endre egy pedofil!
Démon démon démon.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ennyi alkohol és drog csak a betegségeket és a nyomort konzerválja, az életet nem...
Nyugi, mindenképpen beleverjük valami büdös kurvába! Ráéreztem az ízére a dolognak!
Meg azt tudja elrágni rágófogak nélkül, a megmaradt 18 fogával.
Endre!
Ha majd a te csontjaidat ássák ki a régészek majd, akkor totális tévképzetük lesz a mai világunkról.
Ja ezt már én is megfigyeltem. Szerintem ez egy olyan önutálat amit másokra projektál és így nem kell magát utálnia, hanem tud helyette másokat utálni a saját "hibáiért".
Pedig ha nem hibaként fogná fel a buziságát akkor még akár boldog is lehetne, de ő inkább erőlteti a női vonalat és megy a szűntelen balfaszkodás amiben valójában nem is érzi jól magát.
Valamelyik Ceglédi videóban volt, amikor Fórizs bio-kameraállványaként funkcionált a Gyagyás.
Talán pont a Sodi birodalma (ez a név geci …) csatornán vannak fent.
youtu.be/u85CkURznU0
Először még elkéne érnie, hogy rBali és Viktor feloldja :D:D
nszksz
vérdíj target nr. 1
Nszksz!
csengőhangnak jó lesz a hetyetye rész :D
Végtelenítve mehetne zenei aláfestésnek a pofozós oldalra.
Garázsvásárt fog tartani, ezt látta a sziszától.
az új mentora jelképes hu-hu-ötszáz euróért (körönként) gyakorlatilag ingyen átvisz neki mindent.
vérdíj target nr. 1
Vagy esetleg Géza segít neki?
Költeztőcéget fogad.
Előtte 2 hónapig pakolós lájv.
Kovács Márk és Simon Géza Költöztető Kft. várja a hívását
Mifaaaaaaaaaaaan
Az ismerősi körben biztosan van valakinek dobós cége ilyen célra is.
Lehet tagságot is veszek majd!
Van rá 2 hónapja hahó!
De minek kapkodni? A nyár a pihenésé és az utazgatásé hahó!
Na az a live kivételesen érdekelne is, ahogy ezek ketten elköltöztetik a púpos szatír motyóit. :)
Géza, akinek már attól 160-as a vérnyomása, hogy kiszáll a kocsiból, meg a púpos hátú kripli aki nem tud 10 percnél tovább állni, együtt lépcsöznének a gyerekággyal meg a konténernyi hdmi kábellel.
hokizásé
Szerző:
Andi
(
x13)
Jun 22, 2022 21:50:42
Válasz
(4)
x13)
Válasz
(4)
Gyanús nekem, hogy a bajszi nem röppent még rá laurára. Lehet hogy tényleg becsajozott. Ugye nem, @Elsőéves?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
SyntaxError
(
x24)
Jun 22, 2022 21:52:57
x24)
Gyurcsány Feri volt Golda mellett a legnagyobb gazdateste a pedofilnak.
Gyurcsánynak sokat köszönhetünk. Sodi mellett, Orbán is belőle él már jó 15 éve.
Magnum P.I.
Jun 22, 2022 21:53:52
Gyanús nekem, hogy a bajszi nem röppent még rá laurára. Lehet hogy tényleg becsajozott. Ugye nem, @Elsőéves?
A háttérben nagyerejű pöcögtetések mennek
Jun 22, 2022 21:53:52
pupszi
(
x1)
Jun 22, 2022 21:55:25
x1)
Böngészőből 500-at dobnak az API endpointok. Ez a hiányzó accept header miatt lehet?
Igen.

Beirod parametereket es alul execute gomb es jonnek az eredmenyek. Pagination be van kapcsolva, de ha limithez beirsz egy tetszolegesen nagy szamot ( ami nagyobb mint a count, pl 1000 ) akkor egyben megkapod az osszes eredmenyt.

xray
(
x21)
Jun 22, 2022 22:00:50
x21)
Jun 22, 2022 22:00:50
elsőévesnek mi köze az anyagoshoz? Jun 22, 2022 22:00:50
xray
(
x21)
Jun 22, 2022 22:06:35
x21)
Jun 22, 2022 22:06:35
elsőévesnek mi köze az anyagoshoz?
azt látom, h innen eltűnt. Jun 22, 2022 22:06:35
Andi
(
x13)
Jun 22, 2022 22:07:44
x13)
Zavaros sztori, ahogy nála mindegyik, de két sztrímjében is foglalkozott vele. Az elsőben határozottan állított, hogy ascites trolléga Elsőéves, de a másodikban már valami randilehetőségre célzott, valami kutyával megfűszerezve. Nekem csak az a fura, hogy a trollegina nemsokkal ezután soha többet nem ír ide. Remélem, jól van, csak ennyi.
-
Jun 22, 2022 22:08:47
Igen.
Ilyen udvariasan és segítőkészen se mondta még senki nekem, hogy egy idióta vagyok, köszi!
Jun 22, 2022 22:08:47
anyagozott percek
Jun 22, 2022 22:09:30
Anyagos teóriája szerint Elsőéves egy 180 kilós kopasz zsidó csávó. (Agropanda)
Mióta ezt valami streambe belengette (nem tudom mi volt benne, nem néztem) elsőéves is kapitulált innen valamint agropanda is lelőtte az összes social media fiókját
Jun 22, 2022 22:09:30
mifaaan
(
x1)
Jun 22, 2022 22:10:19
x1)
azt látom, h innen eltűnt.
Meglettek az elsőéves tárgyai és irreleváns lett a nickje, igazán átadhatja a pedofilnak, aki első féléves tárgyakat sem tudott megcsinálni..
sodikabuzika
Jun 22, 2022 22:10:20
Miért van itt ekkora Laura gyalázás? Van arra bizonyítékotok, hogy lekurvázzátok? Sodrákot még értem, hogy rühellitek mert ki nem. De Laurát nem vágom miért támadjátok olyanokkal, hogy kurva meg szélhámos stb. Elvileg Májas haverotok csaja.
Jun 22, 2022 22:10:20
pupszi
(
x1)
Jun 22, 2022 22:12:47
x1)
nem volt celom, hogy idiotanak erezd magad!
Meg hat nem is volt 2 heted doksit olvasni :)
Zegernye
(
x2)
Jun 22, 2022 22:13:32
x2)
Miért van itt ekkora Laura gyalázás? Van arra bizonyítékotok, hogy lekurvázzátok? Sodrákot még értem, hogy rühellitek mert ki nem. De Laurát nem vágom miért támadjátok olyanokkal, hogy kurva meg szélhámos stb. Elvileg Májas haverotok csaja.
aki retardként viselkedik, retardként van kezelve
D_Dezső
(
x29)
Jun 22, 2022 22:14:23
x29)
Gyagyás bazdmeg, a szépítő filter nem tud valamit csinálni a kancsalságoddal?
Ez nálatok trash-videósoknál valami "kezdő szett", hogy kancsinak kell lenni? :)

Ez nálatok trash-videósoknál valami "kezdő szett", hogy kancsinak kell lenni? :)

xray
(
x21)
Jun 22, 2022 22:17:26
x21)
nszksz a válaszokat.
cucksodi
(
x3)
Jun 22, 2022 22:19:01
x3)
Gyagyás bazdmeg, a szépítő filter nem tud valamit csinálni a kancsalságoddal?
D_Dezső
(
x29)
Jun 22, 2022 22:25:34
x29)
Régebben volt itt egy gyüjtés a “trash videós kezdöszettröl”
Volt benne cigitötés’ alsópolcos sör, munkanélküliség, kancsalság, gyengeelméjüség stb
Jonciii
(
x8)
Jun 22, 2022 22:32:59
x8)
MC Istiből férfit csinál a Kozma:)
Vajon úgy gondolja, mint a Tibi a recskással? :D
Vajon úgy gondolja, mint a Tibi a recskással? :D
SyntaxError
(
x24)
Jun 22, 2022 22:33:54
x24)
Endre! Parragh László leszopásával már a jó irányba kapisgálsz. Ez lehet az egyik menekülőút.
Parragh, Mészáros, vagy Tiborcz felszopójaként, még lehet esélyed visszafizetni a hiteleket.
Etekintetben jobb is ha addig kihullik minden fogad. Legalább nem fogod felsérteni e nemes urak szerszámát.
Parragh, Mészáros, vagy Tiborcz felszopójaként, még lehet esélyed visszafizetni a hiteleket.
Etekintetben jobb is ha addig kihullik minden fogad. Legalább nem fogod felsérteni e nemes urak szerszámát.
Hahó
(
x135)
Jun 22, 2022 22:38:37
x135)
Sneci akkor laura tényleg letiltott?
Miért nem készítesz erről egy 66 mp-es flokkot?
Szerintem vicces lenne!
Szerintem vicces lenne!
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 22, 2022 22:39:27
x13)
Szerintem vicces lenne!
Szerintem vicces lenne!
SyntaxError
(
x24)
Jun 22, 2022 22:41:19
x24)
Szerintem vicces lenne!
Szerintem vicces lenne!
Már 100x leírtam itt: ismertem én is ilyen csajokat (Endre is az), akik így rám akarták szívni magukat (nem jó értelemben). Kapcsolatfüggőségnek hívják az ilyet.
Csak a minden kapcsolat megszakítása, letiltás, és következetes távolságtartás a megoldás.
Semmi más.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 22, 2022 22:43:24
x5)
Endre csinálhatnál kihívás videókat is, példáúl nézzetek farkas szemet az MC Istivel…
Trollul Madár
(
x15)
Jun 22, 2022 22:52:10
x15)
Semmi más.
Semmi más.
Túlmelegedett S22
Jun 22, 2022 22:53:11
sodi pofazik a magyar gazdasagrol, mikozbe nemetbe,osztrakba de meg magyarorszagon is el van adosodva.
Jun 22, 2022 22:53:11
Grey rock method
Jun 22, 2022 22:56:32
MŰKÖDIK, CONFIRMED :D Jun 22, 2022 22:56:32
Endre
Jun 22, 2022 23:01:46
A videómban biztosítottam róla hogy nyugodt vagyok, nyugalmat árasztok. Azt megtanultam, hogy ezeknek az NPC-knek ez fontos.
Most várom, hogy megkajálja-e! Ha nem old fel akkor azért majd emlékeztetem valahogyan, hogy nekem is vannak veszélyes barátaim.
Jun 22, 2022 23:01:46
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 22, 2022 23:05:34
x6)
sodi pofazik a magyar gazdasagrol, mikozbe nemetbe,osztrakba de meg magyarorszagon is el van adosodva.
de hát faszaság van! Nincs Gyurcsány!
D_Dezső
(
x29)
Jun 22, 2022 23:14:19
x29)
Régen legalább tényleg bicskanyitogató faszságokat tolt, amiket persze a kurucinfón olvasott. De ezeket az utóbbi évek “hergelö” hetyetyéit már mindenki telibe szarja.
A Gyagyás olyan lett mint egy falusi vén alkesz, aki 30 éve már ugyanazt az unalmas történetet meséli mindenkinek, és senki le se szarja. Akkor lesz csak érdekes amikor részegen beleesik fejjel a kocsma wc-be.
Szóval Gyagyás, tudjad hol a helyed! Alja, szégyenteljes trash videót vár töled mindenki! Csak azt akarják a nézök látni mennyire tudsz még mélyebbre menni.
Az proli kocsma szintü, értelmi fogyatékos hebegésed senki le sem szarja.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 22, 2022 23:17:02
x39)
Segítsetek kérlek.
Kép beillesztés módja ? Hogyan ?
köszönöm
(tudom, hogy számtalanszor leírták már, de nem találok infót és nem tudom megcsinálni.)
köszönöm
(tudom, hogy számtalanszor leírták már, de nem találok infót és nem tudom megcsinálni.)
Klohek
(
x12)
Jun 22, 2022 23:18:47
x12)
Laura már a zárat is lecserélte...:)
Tibi is sejthetett valamit, mert csak like jellel kommunikált, míg le nem tiltotta Ö IS..
Sodronyka
(
x4)
Jun 22, 2022 23:19:36
x4)
Segítsetek kérlek.
köszönöm
köszönöm
[ img src=kep.jpg ]. szóköz nélkül
a kep.jpg helyére illesz imgur linket
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 22, 2022 23:36:47
x39)
[img src=https://i.imgur.com/8rf8rvC]
Sodronyka
(
x4)
Jun 22, 2022 23:40:53
x4)

Ezaz? Adok érte 10et :)))
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 22, 2022 23:41:12
x39)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 22, 2022 23:42:05
x39)
Azt látom, hogy neked jó :D
Nem lehetek ekkora retard, nem vagyok én K.E.F.
Nem lehetek ekkora retard, nem vagyok én K.E.F.
fotykos gnóm
Jun 22, 2022 23:46:25
- becsületyes válallkogyó zoltán!
- szojgajmaty dőrpe 4 munkahelyen dojgozik!
- én ettem a babatápszerty, egétyégety!!!
- mindenki rengyben figyet!
- tyak asz abszolútúriumom/nyejvvizsga hijányzik a gyiplomákhogy!
- nyem ismejek miskojci tyigányokat/what angyi?
-feljelentyi ügyvádanyutám ügyfélkapus trólt pénteken, a szojnoki jegyőjkapitánytyágon!!
- jövő hétyen jejakjuk az uj szalagparkettyát a télikertbe a főbéjlővej
- máj nyem lehety lehuzni tyemmivel, mingyent megvettyem a jakásbany, asz enyém, még a tévé ity!
-egész lakást béjelek bécsben, gye a mátyik szobába tyak pár napja jöhet vendég, esz van a szejzőgyésben!
- szojgajmaty dőrpe 4 munkahelyen dojgozik!
- én ettem a babatápszerty, egétyégety!!!
- mindenki rengyben figyet!
- tyak asz abszolútúriumom/nyejvvizsga hijányzik a gyiplomákhogy!
- nyem ismejek miskojci tyigányokat/what angyi?
-feljelentyi ügyvádanyutám ügyfélkapus trólt pénteken, a szojnoki jegyőjkapitánytyágon!!
- jövő hétyen jejakjuk az uj szalagparkettyát a télikertbe a főbéjlővej
- máj nyem lehety lehuzni tyemmivel, mingyent megvettyem a jakásbany, asz enyém, még a tévé ity!
-egész lakást béjelek bécsben, gye a mátyik szobába tyak pár napja jöhet vendég, esz van a szejzőgyésben!
Jun 22, 2022 23:46:25
Sodronyka
(
x4)
Jun 22, 2022 23:46:45
x4)
Sorry az img és src között van egy szóköz, ezt félre érthetted, és az imgur direct link-jét illeszd a kep.jpg helyére és menni fog :)
Soha
Jun 22, 2022 23:51:34
Azon kívül, hogy pár kép amit még én sem szégyelnék még munkában sem,plusz nem nyomja a szar live (szerintem nem Szeged miatt) plusz bujkál (amit eddig is csinált) mi is történt? Mert eddig 2x bulizott abból 1 kibaszták (kivel nem fordult elő)1 még semmit nem tudni de a lényeg semmi nem történt vele. Sőt szerintem erőt kapott és okosabban nyomja a dolgait. Ugyan úgy buzigőz,sörike, válogatott a live helyett. Jó jó tudom tudom szar az élete, de ez az utóbbi troll támadás nem ért semmit és inkább segítve lett. Ami eddig vele történt én személy szerint akár jól ki is tudnám hozni. Koko,pia,pina plusz ko és meg is furdetnek (ja utána kibaszták de az semmi)és vissza hívnak egy jobb buliba? Őszintén....hol a troll támadás ebben. A 2. hívás nem kellett volna ha nincsenek publikus anyagok. És az sem lényeg mennyit költött mert Őszintén 40 évesen a semmiből én is költenék ennyit úgy, hogy nem történik semmi. Jaaaa egyszer bedől...ezt olvasni jó pár éve és eddig egy normális ember ilyen lehetőség házat vett volna stb stb. A lényeg ez elég szánalmas és bocsánat ha vissza hozom a témát, de eddig bírtam szótlanul. Nem kell azzal jönni mennyi adósság stb mert eddig és ez után sem fog történi semmi olyan ami miatt nagyobb baj történe vele. Sajnos
Tisztelettel én tartom magam a kijelentésemhez miszerint bármi irl tevékenység részt veszek és segítek 1 dolog miatt csak. Tényleg remélem sikerül úgy tönkre baszni az auti pajzsot, hogy bele fog bolondulni, de kérem máskor senkinek eszébe se jusson az,hogy oda hívja gyagya és simán elhagyott gemeskutország. Mert semmi troll felvétel nincs eddig vagy egyéb ami ütne a pajzson
Tisztelettel én tartom magam a kijelentésemhez miszerint bármi irl tevékenység részt veszek és segítek 1 dolog miatt csak. Tényleg remélem sikerül úgy tönkre baszni az auti pajzsot, hogy bele fog bolondulni, de kérem máskor senkinek eszébe se jusson az,hogy oda hívja gyagya és simán elhagyott gemeskutország. Mert semmi troll felvétel nincs eddig vagy egyéb ami ütne a pajzson
Jun 22, 2022 23:51:34
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 22, 2022 23:53:11
x39)
Köszönöma segítséget , holnap még jövök spamelni kicsit.
Brian
(
x2)
Jun 23, 2022 00:01:17
x2)
heyetye,hetyetye,stb
szakadj már le erről a témáról, örülök hogy befejeződött a faszságokon való vita, erre idefosol egy kisregenyt, amiben semmi újat nem írtal, ami már ne lett volna szétragozva. A szegedi akció olyan lett, amilyen, lett belőle egy csomó infó, kepek, videók, a legjobban úgyis a recskás tudja szopatni sajátmagát, a trollok csak segítenek neki. Ha te irl akarsz trollkodni senki nem tart vissza, majd szólj mit sikerült. Nszksz
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 23, 2022 00:02:10
x6)
...én tartom magam a kijelentésemhez miszerint bármi irl tevékenység részt veszek és segítek 1 dolog miatt csak.
Akkor én személy szerint nagyon sok sikert kívánok neked a jövőbeni tevékeny IRL tetteidhez. Hajrá!
A szöveged többi része még talán tegnap aktuális volt, ma már nem annyira.
sörösterv
(
x4)
Jun 23, 2022 00:25:42
x4)
Végül is csak annyira sikerült "szarul" a szögedi sztori, hogy azóta alig mer liveozni az agyhalott impotens korcs, csak ilyen semmitmondó flokkoket képes magából kifhosni, azon kívül meg se meri említeni a szereplőket :D
Nem beszélve arról hogy látszik rajta a mindennapi stressznélküli nyugi rajta és most is ide beírt, szóval tuti shiker :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Nem beszélve arról hogy látszik rajta a mindennapi stressznélküli nyugi rajta és most is ide beírt, szóval tuti shiker :)
sörösterv
(
x4)
Jun 23, 2022 00:26:47
x4)
Jun 23, 2022 00:26:47
flokkoket
flokkokat, na Jun 23, 2022 00:26:47
MagyarVictor
(
x3)
Jun 23, 2022 02:08:58
x3)
Amúgy sodi mi ez a sok kompromisszum hogy még erkély sincs a szoba bérleményedbe!? :D :D :D
Ha üt a melócsá, akkor tényleg a hónap végére már nem lesz pénzed (hitelkeret ofcourse)? Akkor mi a B-terv? Gondolom csak Púpszász marad!
Én a helyedbe gyorsan kooperálnék Tibivel egy utolsó bécsi évadot jóból mondom, mert láthatóan nagyon a végjátékot éljük... ott a yt pénz fosná és megmentené az autiexcelt! De tényleg! Ez most halálosan komolyan mondom, láthatóan egyedül téged nézve a hülyeségeid a kutyát se érdekli, de a kaffkaszerelmeddel még van esélyed a túlélésre! hete!
HeTe!
Ha üt a melócsá, akkor tényleg a hónap végére már nem lesz pénzed (hitelkeret ofcourse)? Akkor mi a B-terv? Gondolom csak Púpszász marad!
Én a helyedbe gyorsan kooperálnék Tibivel egy utolsó bécsi évadot jóból mondom, mert láthatóan nagyon a végjátékot éljük... ott a yt pénz fosná és megmentené az autiexcelt! De tényleg! Ez most halálosan komolyan mondom, láthatóan egyedül téged nézve a hülyeségeid a kutyát se érdekli, de a kaffkaszerelmeddel még van esélyed a túlélésre! hete!
SyntaxError
(
x24)
Jun 23, 2022 03:10:56
x24)
halászlé
(
x24)
Jun 23, 2022 05:54:36
x24)
Amúgy sodi mi ez a sok kompromisszum hogy még erkély sincs a szoba bérleményedbe!? :D :D :D
foshná! koldulhatnának együtt a vidámparkban...
halászlé
(
x24)
Jun 23, 2022 05:58:12
x24)
púpom most nézem, mit volt ez 10 perces politikai flokk a szaunából?? hát ez szentségtörés...mi az, hogy 10 perc??? mi az, hogy a buzigőzből?? hát ennyire tiszeled a nézőket??
amúgy meg ha minden olyan faszha itthon, miért nem jössza haza, hm???
Dörpepúp
(
x7)
Jun 23, 2022 06:59:22
x7)
púpom most nézem, mit volt ez 10 perces politikai flokk a szaunából?? hát ez szentségtörés...mi az, hogy 10 perc??? mi az, hogy a buzigőzből?? hát ennyire tiszeled a nézőket??
MaxPayne
(
x24)
Jun 23, 2022 07:25:47
x24)
Ahova remelhetoleg a zsido kurva anyja mar nem fogja beengedni, igy susuzve megy majd vissza Pestre es koltozik be a Blahara.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 23, 2022 07:31:24
x13)
Szerintem gyere haza és melózz itthol te pedofil geci! Végülis elég sok IT-s trollod van, tuti nem lenne meg a pesti melócsá :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 23, 2022 07:36:16
x2)
Endre, végre kitaláltam. Neked a medvemaci tiborral kéne egy párt alkotnotok, vele kéne összejönnöd. Teljesen összeilletek. A medvemaci imádja a faszt, még ő nyilatkozta egy videójában anno, hogy ha meglát egy farkat, akkor úgy repül rá, mint egy rakéta. Egyszerűen imádja. Te is a faszikat szereted, mindketten csőbuzik vagytok, illetve bocsánat, a medvemaci azt hiszem biszex, de ez most nem lényeg. Szóval mi tart vissza? Megvan a tökéletes jelölt, mindemellett imád videózni és olyan kancsal, hogy míg az egyik szeme téged néz, a másikkal simán tudja Tibit stírölni.
Az egyetlen egy gondot az okozhatja, hogy lehet a te farkadra nem tudna úgy rárepülni, mint egy rakéta, mert neked már nem áll fel, de ez már részletkérdés, talán tudnátok ellene tenni sok sok viagrával.
Szóval Endus, mit szólsz?
Az egyetlen egy gondot az okozhatja, hogy lehet a te farkadra nem tudna úgy rárepülni, mint egy rakéta, mert neked már nem áll fel, de ez már részletkérdés, talán tudnátok ellene tenni sok sok viagrával.
Szóval Endus, mit szólsz?
Dörpepúp
(
x7)
Jun 23, 2022 07:52:16
x7)
Fifike!
Ma bojsófőzeléket főzök.
Jelképes hu-hu-húszezer forintért adok neked is, sőt egy szottyadt virslit is sütök neked bele (csak előbb ide kell jönnöd, mert a szottyadt virslidet el kell távolítanom a gazdatestről).
Deal?
Na meló, csá.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ma bojsófőzeléket főzök.
Jelképes hu-hu-húszezer forintért adok neked is, sőt egy szottyadt virslit is sütök neked bele (csak előbb ide kell jönnöd, mert a szottyadt virslidet el kell távolítanom a gazdatestről).
Deal?
Na meló, csá.
Endre
Jun 23, 2022 07:56:30
Endre, végre kitaláltam. Neked a medvemaci tiborral kéne egy párt alkotnotok, vele kéne összejönnöd.
Utálom a kövér embereket!
Jun 23, 2022 07:56:30
Trollul Madár
(
x15)
Jun 23, 2022 08:17:13
x15)
Endre!
Az egy dolog, hogy valaki nem vonzódik szexuálisan a kövér emberekhez, de miért kell utálni őket?
Megjegyzem szerintem Géza papás is kövér és tuti, hogy ráizgultál már, illetve a te pocakocskád is a kövér emberek halmazába sorol téged.
Az egy dolog, hogy valaki nem vonzódik szexuálisan a kövér emberekhez, de miért kell utálni őket?
Megjegyzem szerintem Géza papás is kövér és tuti, hogy ráizgultál már, illetve a te pocakocskád is a kövér emberek halmazába sorol téged.
Endre
Jun 23, 2022 08:21:58
Endre!
Az én pocakom csak a sörben lévő szénsav miatt fúvódott fel ennyire.
Azért kell utálnom őket mert lusta, semmirekellő, tesze-tosza emberek! Egy jó keresztény-konzervatív ember az harcos, figyel a külsejére, fitt!
Jun 23, 2022 08:21:58
dilomalo
(
x1)
Jun 23, 2022 08:24:00
x1)
Elég nagy esélyt látok arra, hogy gyerekkorában megdugta az apja egyik dagadt hajléktalanja, ezért próbálja a külvilágnak és magának is bizonygatni, hogy utálja őket, a buzidémon viszont vonzódik hozzájuk, szerintem ettől a ponttól buzi aSoDi
banshee
(
x24)
Jun 23, 2022 08:24:12
x24)
Pont mint Fifi...megvan még az a fiteó, amikor a kappányos kilakoltatáson gyalog vonszolja fel a púpját a negyedikre?
Kötőjel
(
x12)
Jun 23, 2022 08:24:38
x12)
a sodi, aki az elhízás legveszélyesebb fajtájában szenved (0 izom, iszonyat sok zsigeri háj): utálja a kövér embereket. a sodi.
vérdíj target nr. 1
banshee
(
x24)
Jun 23, 2022 08:25:45
x24)
Az 50-et nem fogja megélni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 23, 2022 08:27:01
x10)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 23, 2022 08:29:12
x15)
csoffadt sodia sodi
Jun 23, 2022 08:29:53
Egy jó keresztény-konzervatív ember figyel a külsejére
Jun 23, 2022 08:29:53
Trollul Madár
(
x15)
Jun 23, 2022 08:32:14
x15)
dilomalo
(
x1)
Jun 23, 2022 08:32:40
x1)
addig már nincs sok hátra, remélem nem, bár jó lenne, ha a sörike mellé nyomnak egy kis kannás bort vagy csavarlazítót, az meggyorsítaná a már amúgy is gyorsan romló egészségi állapotát
Endre
Jun 23, 2022 08:33:04
Van kondibérletem úgyhogy nyelvtanilag igen!
Jun 23, 2022 08:33:04
Brian
(
x2)
Jun 23, 2022 09:16:41
x2)
Anno volt az az urban legend, hogy az arabok a dönerbe verik a faszukat, és így lesz a mártás. Szerintem recskás is azér zabál ennyi dönert, mert élteti a remény, hogy hátha igaz...
féregnyulvány
(
x7)
Jun 23, 2022 10:03:55
x7)
remélem nem
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 10:17:39
x135)
Sneci már megvan a csaj akihez a hétvégén elutazol? Folytatni kell a sorozatot hahó!
Esetleg Andi?
Esetleg Andi?
halászlé
(
x24)
Jun 23, 2022 10:18:12
x24)
Sneci már megvan a csaj akihez a hétvégén elutazol? Folytatni kell a sorozatot hahó!
Esetleg Andi?
Esetleg Andi?
Jutka
buniBanki
(
x2)
Jun 23, 2022 10:18:50
x2)
remélem nem
Mivel ennyire ragaszkodik a kerek perc hosszúságú flokkokhoz, szép kéne, ha az egymillió-harmadik komment időzítve jönne tőle, egy link a suicide-camjére
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 10:19:58
x135)
Jutka
Démon démon démon.
banshee
(
x24)
Jun 23, 2022 10:20:06
x24)
Ennyi alkohol és drog csak a betegségeket és a nyomort konzerválja, az életet nem...
Endre
Jun 23, 2022 10:20:55
Esetleg Andi?
Esetleg Andi?
Nyugi, mindenképpen beleverjük valami büdös kurvába! Ráéreztem az ízére a dolognak!
Jun 23, 2022 10:20:55
banshee
(
x24)
Jun 23, 2022 10:21:33
x24)
Meg azt tudja elrágni rágófogak nélkül, a megmaradt 18 fogával.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 23, 2022 10:21:45
x15)
Endre!
Ha majd a te csontjaidat ássák ki a régészek majd, akkor totális tévképzetük lesz a mai világunkról.
halászlé
(
x24)
Jun 23, 2022 10:22:28
x24)
ellentmondások embere a Sodi...
utálja a kövéreket - ő is kövér,
utálja a melegeket - pedig ő is meleg...
nem szereti a született nőket - maga is nőiesedik
szeretne maga körül okos embereket - ő maga a stöté éjszaka
szereti/né a szép embereket (Laura) - ő ronda
vesz autót - de nem tudja vezetni
vesz drónt - azt se tudja vezetni
vesz szetápot - az hagyjuk is, a telefonokkal egyetemben
vegy kábelt (abból sosme elég) - elhagyja
ebből következik, hogy nem szejeti az alkoholistákat sem - de maga is az...
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 10:22:41
x135)
Sneci mennyit lennél hajlandó fizetni viktornak és rbalinak, hogy elintézzék neked lauránál a feloldást?
Tegyél ajánlatot hahó!
Tegyél ajánlatot hahó!
Kötőjel
(
x12)
Jun 23, 2022 10:25:45
x12)
valakinek megvan esetleg a "hát azért hetyetye!" origin videója?
Többen Kérdezték.
vérdíj target nr. 1
Többen Kérdezték.
nonsense
(
x1)
Jun 23, 2022 10:27:20
x1)
ellentmondások embere a Sodi...
Ja ezt már én is megfigyeltem. Szerintem ez egy olyan önutálat amit másokra projektál és így nem kell magát utálnia, hanem tud helyette másokat utálni a saját "hibáiért".
Pedig ha nem hibaként fogná fel a buziságát akkor még akár boldog is lehetne, de ő inkább erőlteti a női vonalat és megy a szűntelen balfaszkodás amiben valójában nem is érzi jól magát.
D_Dezső
(
x29)
Jun 23, 2022 10:32:35
x29)
Többen Kérdezték.
Többen Kérdezték.
Valamelyik Ceglédi videóban volt, amikor Fórizs bio-kameraállványaként funkcionált a Gyagyás.
Talán pont a Sodi birodalma (ez a név geci …) csatornán vannak fent.
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 10:33:14
x135)
Többen Kérdezték.
Többen Kérdezték.
youtu.be/u85CkURznU0
foteltroll
Jun 23, 2022 10:33:53
Sneci mennyit lennél hajlandó fizetni viktornak és rbalinak, hogy elintézzék neked lauránál a feloldást?
Tegyél ajánlatot hahó!
Tegyél ajánlatot hahó!
Először még elkéne érnie, hogy rBali és Viktor feloldja :D:D
Jun 23, 2022 10:33:53
Kötőjel
(
x12)
Jun 23, 2022 10:35:33
x12)
youtu.be/u85CkURznU0
nszksz
Jonciii
(
x8)
Jun 23, 2022 10:40:27
x8)
youtu.be/u85CkURznU0
Nszksz!
dilomalo
(
x1)
Jun 23, 2022 10:48:06
x1)
youtu.be/u85CkURznU0
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 10:50:56
x135)
Végtelenítve mehetne zenei aláfestésnek a pofozós oldalra.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 23, 2022 10:51:36
x6)
Azt egyébként tudni, hogy Zsodrák hogy kívánja a szemeteit A-ból B-be cipelni? Jön apuci és szállít? Vagy Márkynak lesz búcsúküldés?
Ingatkanügyek
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 23, 2022 10:54:51
x9)
Azt egyébként tudni, hogy Zsodrák hogy kívánja a szemeteit A-ból B-be cipelni? Jön apuci és szállít? Vagy Márkynak lesz búcsúküldés?
Garázsvásárt fog tartani, ezt látta a sziszától.
Kötőjel
(
x12)
Jun 23, 2022 10:54:54
x12)
az új mentora jelképes hu-hu-ötszáz euróért (körönként) gyakorlatilag ingyen átvisz neki mindent.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 23, 2022 10:55:36
x15)
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 10:55:53
x135)
Költeztőcéget fogad.
Ásó27
(
x68)
Jun 23, 2022 10:59:58
x68)
Költeztőcéget fogad.
Kovács Márk és Simon Géza Költöztető Kft. várja a hívását
szörnyeteg
(
x3)
Jun 23, 2022 11:00:39
x3)
Endre te büdös korcs. Megnéztem a tegnapi flokkod amit buzigőzből nyomtál. Mekegsz- makogsz mint egy zakkant pedofil állat. Mozog a szád, de nem mondasz semmit. Undoritó vagy. Az osztrák taták cidázása után így vezeted le a feszültséget te beteg állat? Nem csoda hogy golda is utál mint a szart te retardált majom.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 23, 2022 11:00:42
x9)
Költeztőcéget fogad.
Az ismerősi körben biztosan van valakinek dobós cége ilyen célra is.
Retard rajongó
Jun 23, 2022 11:01:28
Költeztőcéget fogad.
Jajj de jó, akkor jövő héten indulnak végre a pakolós, rendrakós live-ok? Már úgy várom!Előtte 2 hónapig pakolós lájv.
Lehet tagságot is veszek majd!
Jun 23, 2022 11:01:28
Ásó27
(
x68)
Jun 23, 2022 11:02:23
x68)
Még ha sikerülne is valamilyen csoda folytán költöztető céget hívnia, dobozba pakolni úgysem tudna. Ebben eddig lehetett eljutni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Jun 23, 2022 11:04:53
x135)
Még ha sikerülne is valamilyen csoda folytán költöztető céget hívnia, dobozba pakolni úgysem tudna. Ebben eddig lehetett eljutni.
Van rá 2 hónapja hahó!
D_Dezső
(
x29)
Jun 23, 2022 11:06:12
x29)
Na az a live kivételesen érdekelne is, ahogy ezek ketten elköltöztetik a púpos szatír motyóit. :)
Géza, akinek már attól 160-as a vérnyomása, hogy kiszáll a kocsiból, meg a púpos hátú kripli aki nem tud 10 percnél tovább állni, együtt lépcsöznének a gyerekággyal meg a konténernyi hdmi kábellel.
buzisodi
Jun 23, 2022 11:06:42
Van rá 2 hónapja hahó!
hokizásé
Jun 23, 2022 11:06:42
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™