Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Közgazdaságtan tanárom (igen én tanultam ilyet fifi, meg el is végeztem az etyetemet) azért megkérdezném melyiknek van nagyobb hasznossága, a faszpinának lefingott mazdát venni szerelmi zálog keretében, vagy a kádárkockát felújítani :DD balfék sodi asodi, piszony
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lehet, hogy éppen írt neki egy nagyi, hogy érdemben megünnepelné a 70. születésnapját és a sarki zöldséges Marika megsúgta neki, hogy vagy egy pontens fatászbika a faluban éppen átutazóban, ezért ki kell használni a helyzetet.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Fifi, Szójjámá muternak dobjon kiszotyira sörre pénzt.... :)))
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
:D Falu bohóca
Golda szerint is mi vagyunk a pedofilok Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Pill, főzök egy kávét...

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
örülhetünk endre? rendőrségi ügyek országhatáron belül és -túl, hitelkártyacsá, de az a lényeg te mindeközben az újabb tranyós évadra készülsz. csak így tovább, irány a blaha!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Bár úgy lenne. De a hallom láttak az még kevés
Érdekes dolgok lesznek itt...
Tegnap mintha arról is lett volna szó, hogy goldáék feljelentették géjzát, "mert géza kérte".....
Erre mondta géza amennyiben megkapja a papírt, akkor gyagyás is megfogja kapni Linzből, ezek szerint felgyorsultak az események?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Komolyan, azt kéne csinálni, hogy elmegyünk ezért a dagadt disznóért. Na, Géjza most beülsz és nem te vezetsz, hogy ne kelljen állandó jelleggel meghalni és feltámadni. :D
Elszállítunk ahová kell, csak mozdulj már meg. Kevinke nem védi meg a saját ánuszát egy pedofiltól, te csalógeci.
Genetikai lottóötös a fatászpika:
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
majd az úszós lájval kiegyenesíti a gerincferdülést hahó!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
"Valószerűtlen púpot a háton
Valószerűvé tenni kell,
Méghozzá úgy, hogy világnak hátát
Hajlítni kell egy púpig el.
És ha e gigászi gerinc is hajlik,
Sodinak púpja nagy mintát követ,
Meggörbedt időben meggörbedt férfi
Legelső divatfi így lehet.
Viszkető háttal bámuljuk őt,
Idők hajlását felismerőt,
Mert Gyagyás Sodi a nagy vég előtt
Négy felvonásra divatba jött."
Plusz, mire lekörmöli a bíróságon az írnok az autista körmondatokat... Nem lennék a helyében.
Broni prof menjen le púpszászra, ott élöben nézheti a Stranger Things 4. Évadot! Ez a főgonosz, a 4 kilós Vecni !
🕎Endigame🕎
jó hírek vidékről.:))
kár, hogy géza soha nem fog odaérni a linzi rendőrségre, mivel egy hazug retard.
az viszont biztató, hogy mentorból jelentéktelen geci lett, és így egy csomó hangüzenet és egyéb infó kiszedhető belőle. úgyhogy munkára fel gézás trollok!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Boldog Vekni
Minden álmom egy ilyen nyeszlett, nyápic, térden állva könyörgő, sirdogáló kisfiú!
Nem is értem hogyan gondolod azt Endre, hogy jószívűségből kéne veled legyek?! Mert te (szerinted) jószívű vagy akkor mindenki lekéne szopjon?!
Te tényleg már csak szánalomra apellálsz? Hogy valaki azért lesz veled mert megsajnál, hogy milyen jó ember vagy és mégsincs senkid?!
Talán ha tényleg jó ember lennél már találtál volna valakit. Talán ha nem csak egy maszk lenne a jóemberkedésed' ("ELSŐ BENYOMÁSRA mindenkinek szimpatikus vagyok") akkor már sikerült volna párt találnod magadnak.
- mit mondott senci a "masszázs és egyéb" kapcsán? felvetette egy groupen ötletét?
- és mi olyat tett gayza amire a púp úgy hivatkozik, ami kiválthatta laura "árulását"?
aki tudja a részleteket, megoszthatná velünk, egyszerű zsidókkal.
nszksz.
A teljesség igénye nélkül! Pár apró részletet amit hallottam a beszélgetésükből.
Géza masszírozta Laurát, amíg a gyagyás másik helyiségben volt(gondolom csapágyasra verte a pitont, és vadul kukkolt)
Miután géza bealudt, laura bement gyagyáshoz.
Azt állította laura, hogy géza horkol mint egy víziló és kis balatonnyi vizet, izzadt ki magából.
Gyagyás itt nem a gruppent hozta fel, miután végre kettesben maradt laurával, hanem MC ISTI videókat kezdtek el nézni!!XD IGEN...
Gyagyás a felvételen avval henceg, hogy ugyan azt ö is megfogta laurán, mint géza. Géza meg avval, ha akarta volna megbaszhatta volna...(hát persze..)
Laura végül a gyagyástól is kimenekült, mert a vadászpika tétova mozdulatokat kezdett el tenni irányában, valami lábcsokolgatásról hallani.
Lauranak is letérdelt?:D
Ejnye, Púpos.. valami sosem változik..
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Nem a dagadt gézát védve....
De azért tudjuk hogy, a masszírból könnyen lehet ez-az...Persze csak szerintem.
hát azért hetyetye. gayza nem egészen laura kategóriája. nyilván a gyagyás fölött áll bőven, na de azért mégis...
nagyon nevetek :D
nszksz, jóuram.
légió vagyunk
Gondolom a fecske lesz az, ott lakik a kurva anyja egy utcányira.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Max egy félre érthető, véletlennek álcázott, mellfogás.
Fecske vendéglő :DD kb egy resti, pont a vasúttal szemben

NSZKSZ, csak vakon találgattam, de ez is beillik a sorba :) sneci, nehogy véletlen trollok lazítsanak ott napokig, élvezve az olcsó italárakat és a vidéki miliőt!
A jó portás csak baszik!

Fecske Vendéglő, tudják hogy egy pedofil lmbtq jár oda iszogatni?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát,igen.
De, lehet beleférne neki...
Bár, személyesen nem ismerem.
Csak a netszemetét.
Az alapján, meg akikkel közelebbi viszonyt ápol szerintem nem sokan választanánk őt párnak. Örökség ide vagy oda.... (Eleve akiknek ez számít)
Persze lehet hogy, ő a meg nem értett zseni... Mondom nem ismerem....
Kezelem, nyugi.
Véleményeket szívesen fogadunk az alábbi weboldalon: gastro.hu/helyek/fecske-vendeglo
Mindig, mindegyik, felvesz mindent, aztán ahogy a viszonyok egymás közt változnak, úgy kezdenek el különböző irányokba szellőztetni, aminek a vége mindig a tanszék. Ilyen egyszerű ez..XD

Endre, a helyieknek már nem tetszel. :(
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Akkor szemből masszírozta? Bocsánat lemaradtam. Azt hittem, a vállát, esetleg a hátát, vagy a lábát. Én csak magamból indultam ki...
Ha, nincs senkim, (az volt az infó hogy, a dagadt rosszban van a feleségével. Amit nem is csodálok ha, nincs benne a mahinációkban) és, masszírozok valakit, aki mondjuk tetszik is, akkor máshogy masszírozok... gondolom érted.
Vasút az pont átellenben, az út másik felén van, kb ahonnan felvétel készült. Inkább a púpszászi kádárkocka felé iramodott.
Akkor viszont olvasta a fórumot és a trollok elől menekült.
Marad neki Golda és a macskaól :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Pfejj hát milyen csúf tranyó ez már? Akkor inkább már a Lillivel a barátosnöjével akarj már összehozni engemet.
www.tiktok.com/@bishbharbie
Erre gondoltam én is! Mikor meg lett említve, hogy a kocsmában szidja Gayzát!
Endre! Én paranoiás lennék, ha nem tudnám ki áll épp mögöttem!
Akinek telefon van a kezében, az veszélyes lehet!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A klimatizált műveleti központ kis frissítövel várja az intervenciós trollégákat szeretettel. :)

Hasznos értékelés ez, bizony!
Ahhh, Púpos igazából csak kényszerből ette a donert, neki az a legjobb kaja, akit az edesanyukaja csinál, nem baj, ha kicsit szenes:D
Akkor shikerült valóra váltani az álmod? Falusi alkesz lettél? Remélem anyád adja a sörre valót! Összeállhatnátok megint tajgival, molánreffel meg RGL-lel, ha ide eszi a fene. Mehet megint a tényfeltárás. Talán még az úrhölgy is besegít, talán mág a jól megérdemelt bojsófőszelékedet is megkapod.
Ingatkanügyek
Szép ívet futott
Én is máshogy masszírozok amikor fizetnek érte, mint amikor a masszás csak egy eszköz a célhoz.
De gézának ebben eddig lehetett eljutni.
Konkrétan masszázsról volt szó, amin hancegtek egymásnak gézával, hogy ki mit fogott, és mikor laurán. Sneci mondja, hogy ugyan azt megfogta ö is mint géza. gáza kijelenti, ha akarta volna megbaszhatta volna a kiscsajt, de nem. Rábaszás volt, nem baszás.
Igényes a lány, na, nagyok az elvárások.
Szerző:
kripli figyelő
(
x12)
Jul 04, 2022 11:55:57
Válasz
(4)
x12)
Jul 04, 2022 11:55:57
Válasz
(4)
Nem is ez a baj, hanem a 40 éves vadászbika, szilaj paripa nem ismerte fel a különbséget a segg és a pina között. Jó, esetünkben nem pina, hanem lékelt fasz, de akkor is!
Azért felismert valamit mert a férfiseggnek nem panaszkodott a rossz dőlésszögére. Jul 04, 2022 11:55:57
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 11:56:58
x3)
Kibaszottul röhögök, Sneci!
Sportos, erős, fiatal! Megérte linszben gyakorolni a futást?!
A másik amin mindig röhögök, hogy leugrik rátölteni a kocsmába HÁTIZSÁKBAN. Én sem vagyok tejivó, de te hova a khurva anyádba készülsz? Kirándulni?
Anyád felbujtott, hogy így beszélsz a mentoroddal? Mindenki tudja, hogy magadtól ez sem jutott volna eszedbe.
A másik amin mindig röhögök, hogy leugrik rátölteni a kocsmába HÁTIZSÁKBAN. Én sem vagyok tejivó, de te hova a khurva anyádba készülsz? Kirándulni?
Anyád felbujtott, hogy így beszélsz a mentoroddal? Mindenki tudja, hogy magadtól ez sem jutott volna eszedbe.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 04, 2022 11:59:15
x13)
Legalább tudni hogy betalált a férfi segg baszás is a rossz buzinál
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
-
Jul 04, 2022 11:59:34
Endrus, most, hogy kvázi bevallottad, hogy buzi vagy, jöhetne egy tisztázós flokk a macskaólból.
Mondjuk a sodi tanul csatornán, edukációs jelleggel, hogyan zülleszti le a jobb sorsra érdemes magyar fiatalt a nyugati dekadens kultúra mételye.
Coming outra fel!
Mondjuk a sodi tanul csatornán, edukációs jelleggel, hogyan zülleszti le a jobb sorsra érdemes magyar fiatalt a nyugati dekadens kultúra mételye.
Coming outra fel!
Jul 04, 2022 11:59:34
Ásó27
(
x68)
Jul 04, 2022 12:01:50
x68)
Géjza ha most nem indulsz meg, akkor neked semmit nem jelent KEVINKE!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Jul 04, 2022 12:02:06
x21)
Kibaszottul röhögök, Sneci!
gayza kocsiba pattan és meglátogatja púpszászon. kap tőle egy pofont akkor egy hétig forogni fog, az biztos. Sportos, erős, fiatal! Megérte linszben gyakorolni a futást?!
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 12:02:25
x3)
Lajura kedves visszaírt már, vagy azóta is meg az auticunami?
Az a legrosszabb, hogy időnként megnyitja a bharomságaidat és nem ír vissza, ugye? Amikor látod, hogy látta csak pont leszarja, mert leszart róka asodi sodi.
Az a legrosszabb, hogy időnként megnyitja a bharomságaidat és nem ír vissza, ugye? Amikor látod, hogy látta csak pont leszarja, mert leszart róka asodi sodi.
-
Jul 04, 2022 12:03:49
gayza kocsiba pattan és meglátogatja púpszászon. kap tőle egy pofont akkor egy hétig forogni fog, az biztos.
Milyen kár, h géyza még soha nem ért oda sehova...Jul 04, 2022 12:03:49
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 04, 2022 12:04:04
x19)
Nem értitek, az apja tanította ezt a futási technikát aki híres bajnok volt.
Faszrahúzott Kevinke
Jul 04, 2022 12:04:15
Megint megleszek baszva...
Jul 04, 2022 12:04:15
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 04, 2022 12:06:30
x1)
Golda nem fog örülni amikor apukádnak vinni kell a zsíros bánópénzt.
Boldog Vekni
halászlé
(
x24)
Jul 04, 2022 12:07:29
x24)
a sodi, sportos, fitt, egészséges...ja meg széps is meg potens is :o))))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
trolléga
(
x30)
Jul 04, 2022 12:08:33
x30)
3 misiből azért már pofásra lehetett volna szépíteni a kádárkockát.
Közgazdaságtan tanárom (igen én tanultam ilyet fifi, meg el is végeztem az etyetemet) azért megkérdezném melyiknek van nagyobb hasznossága, a faszpinának lefingott mazdát venni szerelmi zálog keretében, vagy a kádárkockát felújítani :DD balfék sodi asodi, piszony
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 12:08:53
x3)
a sodi, sportos, fitt, egészséges...ja meg széps is meg potens is :o))))
Lehet, hogy éppen írt neki egy nagyi, hogy érdemben megünnepelné a 70. születésnapját és a sarki zöldséges Marika megsúgta neki, hogy vagy egy pontens fatászbika a faluban éppen átutazóban, ezért ki kell használni a helyzetet.
Unibet
Jul 04, 2022 12:12:30
Nekünk is utalhatod a pénzt amit Géjza elfog kérni előbb utóbb úgy is itt landol.
Jul 04, 2022 12:12:30
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 12:18:35
x3)
Azért ahhoz is kell némi kőbányai, hogy gémeskút országban fenyegetőzik úgy, hogy pontosan tudja mindenki hol tartózkodik ez a fogyatékos.
Anyád adott pénzt sörre vagy megloptad? Kétlem, hogy púpszászi kocsmában lehetne kártyával fizetni.
Anyád adott pénzt sörre vagy megloptad? Kétlem, hogy púpszászi kocsmában lehetne kártyával fizetni.
Sodronyka
(
x4)
Jul 04, 2022 12:21:15
x4)
Azért ahhoz is kell némi kőbányai, hogy gémeskút országban fenyegetőzik úgy, hogy pontosan tudja mindenki hol tartózkodik ez a fogyatékos.
Fifi, Szójjámá muternak dobjon ki
sodika halálvágya
(
x11)
Jul 04, 2022 12:24:32
x11)
Gyagya, az iskolában az ilyen hátizsákkalrohangálós, gatyalecsúszós balfaszokat verték el először. A szerencsésebbje nem volt hülye, csak esetlen, aztán lett belőlük phd biológus meg agykutató. Ez a veszély téged nem fenyegetett soha, ugye, Brék Endi? :D
Neked meg eszedbe jutott, h oda kell adnod Goldának a visszajárót az egy kiló grumbli megvásárlása után, de te kőbányaira költötted, ezért szaladsz, mi?
"Jó genetikát örököltem" :D:D:DD:D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Neked meg eszedbe jutott, h oda kell adnod Goldának a visszajárót az egy kiló grumbli megvásárlása után, de te kőbányaira költötted, ezért szaladsz, mi?
"Jó genetikát örököltem" :D:D:DD:D
-
Jul 04, 2022 12:25:31
A tegnapi újszászi kocsmázás folytatódhat, viszont biztos forrásból érkezett a hír, miszerint Endruska letiltotta Gézát minden kommunikációs platformon, aki éppen Linzbe tart, hogy bevigye az utolsó ütést. A jutkára való gyilkosság felbujtásának bizonyítékait, amit most nem fog tudni 1.000 euróval kivásárolni Endre.
Főleg azért nem, mert 6.000 hitelkeretből 5.000k-t mozgatnia kell a kártyáin, hogy ne törje rá az ajtót Behajtó Brumi.
Főleg azért nem, mert 6.000 hitelkeretből 5.000k-t mozgatnia kell a kártyáin, hogy ne törje rá az ajtót Behajtó Brumi.
Jul 04, 2022 12:25:31
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 04, 2022 12:25:41
x2)
Hétfő délelőtt a hely krimóban vedelni, szép, szép.
Rádjött a nosztalgia és alkesz cosplay-t nyomtál mint anno kedves édesapád Sodi?
Rádjött a nosztalgia és alkesz cosplay-t nyomtál mint anno kedves édesapád Sodi?
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2022 12:28:16
x8)
De miért futott? Most tudta meg, hogy jön a pénzespostás?
Faszom
nemet mondtak
(
x4)
Jul 04, 2022 12:28:23
x4)
Fifi megint elővette a saját értelmi és fejlettségi színvonalának megfelelő ütőkártyát: "Aki mondja másra, az mondja magára"
Mint amikor a "Te faty a pedofil!" kikezdhetetlen érvrendszerrel védekezett a korábbi gyanúsítások ellen.
Mint amikor a "Te faty a pedofil!" kikezdhetetlen érvrendszerrel védekezett a korábbi gyanúsítások ellen.
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 04, 2022 12:28:44
x1)
Fifi, mik ezek a nagy futások a kocsmából?
trashvod.com/w/v8jXX7Xr2ifzM1ADy3d6jz
trashvod.com/w/v8jXX7Xr2ifzM1ADy3d6jz
:D Falu bohóca
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 12:28:54
x3)
Szar lehet, hogy ott néhányan élnek némi közösségi életet és storyzgatnak, ez a bhalek meg kikéri a legolcsóbb korsó sört és leül egy asztalhoz telefont nyomkodni.
Ebben eddig lehetett eljutni. Sneci, szerintem rendezz be magadnak ott egy kis vackot, jó lesz az neked. Nem nagyon kéne a nyugati melócsákat tervezgetni.
Ebben eddig lehetett eljutni. Sneci, szerintem rendezz be magadnak ott egy kis vackot, jó lesz az neked. Nem nagyon kéne a nyugati melócsákat tervezgetni.
Ásó27
(
x68)
Jul 04, 2022 12:29:06
x68)
Golda szerint is mi vagyunk a pedofilok Hahó!
rBali
(
x24)
Jul 04, 2022 12:29:34
x24)
A tegnapi újszászi kocsmázás folytatódhat, viszont biztos forrásból érkezett a hír, miszerint Endruska letiltotta Gézát minden kommunikációs platformon, aki éppen Linzbe tart, hogy bevigye az utolsó ütést. A jutkára való gyilkosság felbujtásának bizonyítékait, amit most nem fog tudni 1.000 euróval kivásárolni Endre.
Pill, főzök egy kávét...

Ásó27
(
x68)
Jul 04, 2022 12:30:13
x68)
Ez is a trollok hibája, hogy részegen fenyegetőzöl?
Mifaaaaaaaaaaaan
40 éves csődtömeg
Jul 04, 2022 12:32:20
Anyád amúgy örül neki, hogy kirúgtak és erre az a válaszod, hogy az ő házában vedelsz?!
Jul 04, 2022 12:32:20
Jonciii
(
x8)
Jul 04, 2022 12:33:32
x8)
Csak érne már oda a gayza egyszer valahová :D
trolléga
(
x30)
Jul 04, 2022 12:34:19
x30)
örülhetünk endre? rendőrségi ügyek országhatáron belül és -túl, hitelkártyacsá, de az a lényeg te mindeközben az újabb tranyós évadra készülsz. csak így tovább, irány a blaha!
Jonciii
(
x8)
Jul 04, 2022 12:36:59
x8)
Bár úgy lenne. De a hallom láttak az még kevés
Klohek
(
x12)
Jul 04, 2022 12:37:13
x12)
Tegnap mintha arról is lett volna szó, hogy goldáék feljelentették géjzát, "mert géza kérte".....
Erre mondta géza amennyiben megkapja a papírt, akkor gyagyás is megfogja kapni Linzből, ezek szerint felgyorsultak az események?
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 12:37:29
x3)
Csak érne már oda a gayza egyszer valahová :D
Komolyan, azt kéne csinálni, hogy elmegyünk ezért a dagadt disznóért. Na, Géjza most beülsz és nem te vezetsz, hogy ne kelljen állandó jelleggel meghalni és feltámadni. :D
Elszállítunk ahová kell, csak mozdulj már meg. Kevinke nem védi meg a saját ánuszát egy pedofiltól, te csalógeci.
szörnyeteg
(
x3)
Jul 04, 2022 12:48:01
x3)
Endre, komolyan azt sütöttétek ki Golda nénivel hogy beperelitek a szegedi boszorkányt? Komolyan ennyi eszetek van? Ezt mégis hogy képzeltétek?
Jelenet a tárgyalóteremben:
Biró: - Endre, maga mit csinált amíg lefotózták a laptopját?
Gyagyás: - Hetyetye.
Biró: - A boszorkány kíván valamit hozzátenni?
Boszorkány: - Beszarva, behugyozva fetrengett a konyha kövén.
Endre, te a valóságtól olyan távol kerültél, hogy ha visszanézel, már a halványuló fényét sem látod. De ha ebbe a sztoriba Golda néni belemegy, akkor nagyobb a baj mint azt képzeltem.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Endre, te a valóságtól olyan távol kerültél, hogy ha visszanézel, már a halványuló fényét sem látod. De ha ebbe a sztoriba Golda néni belemegy, akkor nagyobb a baj mint azt képzeltem.
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 04, 2022 12:48:45
x1)
Onnan tudni hogy Tyofi buzi hogy egy hétig nem bírja ki hogy ne szaladjon a faszerdőbe.
Boldog Vekni
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jul 04, 2022 12:53:42
x13)
Nem értitek, az apja tanította ezt a futási technikát aki híres bajnok volt.
xray
(
x21)
Jul 04, 2022 12:55:09
x21)
10 év és teljesen rokkant lesz, már ha megéri az ötvenéves kort.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 04, 2022 12:55:27
x6)
majd az úszós lájval kiegyenesíti a gerincferdülést hahó!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 04, 2022 12:57:54
x39)
Kedves Laura és mindenki más.
Az utóbbi szösszenet is egyértelműen mutatja, amit többen gondolnak.
Ez a gyagyás fasz képtelen az alkalmazkodásra.
Amikor már nyakig ér a szar, látszat megoldással nyem videjózik (mert az anyja meg tiltotta).
Ennyi a megoldása a helyzetre.
A maréknyi eujócskával, ami maradt, nem az élete maradékát próbálja össze kapargatni.
Ugyanazt műveli, mint az elmúlt 15 évben.
Piál, okoskodik, fölényeskedik, fenyegetőzik és mint azt már végtelen alkalommal láthattuk, a végén pofára esik.
Az igazság az, hogy bennem mindig van egy szikrányi remény, azzal kapcsolatban, hogy eljön az a pont amikor el indul a jobb irányba. Pedig az eszem mindig hahotázva harsogja, hogy veszett fejsze!
Mindegy gyagyás, remélem boldog vagy így is :D
Soha többet nem írok ide
(köszönöm a tegnapi kellemes nevetős perceket és az új kedvenc idézetemet!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Csupa nagy betűvel!
Epic, mint a kép a hal kóstoló picsaszádról!
Tökéletes a profilom! Köszönöm gyagyamanó!
Az utóbbi szösszenet is egyértelműen mutatja, amit többen gondolnak.
Ez a gyagyás fasz képtelen az alkalmazkodásra.
Amikor már nyakig ér a szar, látszat megoldással nyem videjózik (mert az anyja meg tiltotta).
Ennyi a megoldása a helyzetre.
A maréknyi eujócskával, ami maradt, nem az élete maradékát próbálja össze kapargatni.
Ugyanazt műveli, mint az elmúlt 15 évben.
Piál, okoskodik, fölényeskedik, fenyegetőzik és mint azt már végtelen alkalommal láthattuk, a végén pofára esik.
Az igazság az, hogy bennem mindig van egy szikrányi remény, azzal kapcsolatban, hogy eljön az a pont amikor el indul a jobb irányba. Pedig az eszem mindig hahotázva harsogja, hogy veszett fejsze!
Mindegy gyagyás, remélem boldog vagy így is :D
Soha többet nem írok ide
(köszönöm a tegnapi kellemes nevetős perceket és az új kedvenc idézetemet!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Csupa nagy betűvel!
Epic, mint a kép a hal kóstoló picsaszádról!
Tökéletes a profilom! Köszönöm gyagyamanó!
Érdeklődő
(
x6)
Jul 04, 2022 12:58:02
x6)
"Valószerűtlen púpot a háton
Valószerűvé tenni kell,
Méghozzá úgy, hogy világnak hátát
Hajlítni kell egy púpig el.
És ha e gigászi gerinc is hajlik,
Sodinak púpja nagy mintát követ,
Meggörbedt időben meggörbedt férfi
Legelső divatfi így lehet.
Viszkető háttal bámuljuk őt,
Idők hajlását felismerőt,
Mert Gyagyás Sodi a nagy vég előtt
Négy felvonásra divatba jött."
linziasztal
(
x3)
Jul 04, 2022 13:05:47
x3)
Endre, komolyan azt sütöttétek ki Golda nénivel hogy beperelitek a szegedi boszorkányt? Komolyan ennyi eszetek van? Ezt mégis hogy képzeltétek?
Plusz, mire lekörmöli a bíróságon az írnok az autista körmondatokat... Nem lennék a helyében.
Penzmento
(
x6)
Jul 04, 2022 13:07:44
x6)
Broni prof menjen le púpszászra, ott élöben nézheti a Stranger Things 4. Évadot! Ez a főgonosz, a 4 kilós Vecni !
Baxi
(
x2)
Jul 04, 2022 13:17:52
x2)
Endre, jól fizető munka a falu bolondjának lenni? Ezt legalább jól csinálod.
Hahó
(
x135)
Jul 04, 2022 13:21:13
x135)
jó hírek vidékről.:))
kár, hogy géza soha nem fog odaérni a linzi rendőrségre, mivel egy hazug retard.
az viszont biztató, hogy mentorból jelentéktelen geci lett, és így egy csomó hangüzenet és egyéb infó kiszedhető belőle. úgyhogy munkára fel gézás trollok!
szörnyeteg
(
x3)
Jul 04, 2022 13:22:22
x3)
Endre, már a híres magyar youtuber, Magyarósi is veled és Maffka Berci seggbekúrásával foglalkozik. Az új videójának a címe: ez tényleg BEFÉR?!
www.youtube.com/watch?v=_46L5pX6HD0
Baszki te beteg állat, tényleg nem vetted észre hogy a csokis karikába ment??? Golda néni mit szólt ehhez? Jól van fiam, majd legközelebb erre is figyelsz!!!!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
www.youtube.com/watch?v=_46L5pX6HD0
Baszki te beteg állat, tényleg nem vetted észre hogy a csokis karikába ment??? Golda néni mit szólt ehhez? Jól van fiam, majd legközelebb erre is figyelsz!!!!
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 04, 2022 13:24:23
x1)
Jul 04, 2022 13:24:23
a mozgása is azért ilyen kripli mert a csípőjével próbálja kiegyensúlyozni a kanyart a gerincében de ez csak rosszabb lesz eleinte a bordapúp csak akkor látszik ha előredől aztán már akkoris ha "egyenesen" áll. Jul 04, 2022 13:24:23
sittessanyi
(
x7)
Jul 04, 2022 13:39:02
x7)
egészen brutális a screenshotokon kibontakozó linzi lover loop,
nagyokat röhögtem rajta ebéd közben.
de pár dolog még mindig nem világos:
- mi a fasz történt azon a gayzás-laurás szombaton?
- mit mondott senci a "masszázs és egyéb" kapcsán? felvetette egy groupen ötletét?
- és mi olyat tett gayza amire a púp úgy hivatkozik, ami kiválthatta laura "árulását"?
nszksz.
nagyokat röhögtem rajta ebéd közben.
de pár dolog még mindig nem világos:
- mi a fasz történt azon a gayzás-laurás szombaton?
nszksz.
ReMortal Danger
Jul 04, 2022 13:49:48
"báránybőrbe bújt gyilkos hóhér"!!!4
nem bírom abbahagyni a röhögést
nem bírom abbahagyni a röhögést
Jul 04, 2022 13:49:48
Laura
Jul 04, 2022 13:52:54
Minden álmom egy ilyen nyeszlett, nyápic, térden állva könyörgő, sirdogáló kisfiú!
Nem is értem hogyan gondolod azt Endre, hogy jószívűségből kéne veled legyek?! Mert te (szerinted) jószívű vagy akkor mindenki lekéne szopjon?!
Te tényleg már csak szánalomra apellálsz? Hogy valaki azért lesz veled mert megsajnál, hogy milyen jó ember vagy és mégsincs senkid?!
Talán ha tényleg jó ember lennél már találtál volna valakit. Talán ha nem csak egy maszk lenne a jóemberkedésed' ("ELSŐ BENYOMÁSRA mindenkinek szimpatikus vagyok") akkor már sikerült volna párt találnod magadnak.
Jul 04, 2022 13:52:54
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 04, 2022 13:54:15
x1)
A futkározós videóban másodjára olyan viccesen mondja a Kevinkét halatszik hogy olyan részeg azt se tudja mivan.
Boldog Vekni
-
Jul 04, 2022 13:54:18
Te gyagyás fhasz, bazdmeg! Kivételesen segíteni szeretnék: azonnal fejezd be a púpszászi kocsmában sirdogálást, aztán kerekedj fel szépen a székesfővárosba! Ez a twinkboy tini tranyó csak rád vár! Látod azt a férfisegget? Azért nem egészen olyan, mint a kőműves szerelmedé (alias Tibcédesz). Vele akár még utcán is mutatkozhatsz, anyád sem tagadna ki.

Hajrá púpom, kapd el, te fatászpika. Épülhetne még a közös tiktok karrier is: www.tiktok.com/@haamzaalexa

Hajrá púpom, kapd el, te fatászpika. Épülhetne még a közös tiktok karrier is: www.tiktok.com/@haamzaalexa
Jul 04, 2022 13:54:18
Klohek
(
x12)
Jul 04, 2022 13:54:55
x12)
nszksz.
A teljesség igénye nélkül! Pár apró részletet amit hallottam a beszélgetésükből.
Géza masszírozta Laurát, amíg a gyagyás másik helyiségben volt(gondolom csapágyasra verte a pitont, és vadul kukkolt)
Azt állította laura, hogy géza horkol mint egy víziló és kis balatonnyi vizet, izzadt ki magából.
Gyagyás itt nem a gruppent hozta fel, miután végre kettesben maradt laurával, hanem MC ISTI videókat kezdtek el nézni!!XD IGEN...
Gyagyás a felvételen avval henceg, hogy ugyan azt ö is megfogta laurán, mint géza. Géza meg avval, ha akarta volna megbaszhatta volna...(hát persze..)
Laura végül a gyagyástól is kimenekült, mert a vadászpika tétova mozdulatokat kezdett el tenni irányában, valami lábcsokolgatásról hallani.
Norina
(
x2)
Jul 04, 2022 13:55:27
x2)
Lauranak is letérdelt?:D
Ejnye, Púpos.. valami sosem változik..
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jul 04, 2022 13:57:57
x4)
Jul 04, 2022 13:57:57
Te gyagyás fhasz, bazdmeg! Kivételesen segíteni szeretnék: azonnal fejezd be a púpszászi kocsmában sirdogálást, aztán kerekedj fel szépen a székesfővárosba! Ez a twinkboy tini tranyó csak rád vár! Látod azt a férfisegget? Azért nem egészen olyan, mint a kőműves szerelmedé
Fúbazzeg... Azért itt se semmi karakterek írnak be néha :D Jul 04, 2022 13:57:57
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 04, 2022 13:59:09
x7)
Sneci, a vonathoz futottál a videón? Csak nem a tranyóval találkoztál Szolnokon?
A jó portás csak baszik!
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 04, 2022 13:59:12
x23)
Amúgy ezek a üzenetek pl a mai vagy pár napja kikerült duma hogy mi tervezet Sodi a csajokkal, (masszás és szájba élvezés) hogy kerülnek ki? Sodi elküldi hangüzenetbe Gayzanak, vagy rögzíti a telefonbeszélgetést Gayza, majd elküldi azt a Tanszéknek, hogy tessék használjátok? Vagy ez szakmai titok esetleg?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Optimusz
Jul 04, 2022 13:59:54
Jul 04, 2022 13:59:54
sittessanyi
(
x7)
Jul 04, 2022 14:04:12
x7)
hát azért hetyetye. gayza nem egészen laura kategóriája. nyilván a gyagyás fölött áll bőven, na de azért mégis...
sittessanyi
(
x7)
Jul 04, 2022 14:04:45
x7)
nagyon nevetek :D
nszksz, jóuram.
Transzikedvelő
Jul 04, 2022 14:04:53
Fúbazzeg... Azért itt se semmi karakterek írnak be néha :D
légió vagyunk
Jul 04, 2022 14:04:53
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 04, 2022 14:04:59
x7)
Ezt a holdnyi alkesz fejedet bazmeg.. Mi neve a púpszászi kocsmának ahol züllesz anyáddal meg a helyi kocsmabútorokkal? Kiskakas, Obsitos, Tulipán? Lehetne Vekni presszó is, ha tartósan maradsz! A trolloknak pedig legyen hitelkeret! Broni profnak és az édesanyjának pedig bérelt helye legyen!
Broninak kell majd egy gloryhole a női wcbe!! Intézkedj recskás
A jó portás csak baszik!
Dörpepúp
(
x7)
Jul 04, 2022 14:08:38
x7)
Ezt a holdnyi alkesz fejedet bazmeg.. Mi neve a púpszászi kocsmának ahol züllesz anyáddal meg a helyi kocsmabútorokkal? Kiskakas, Obsitos, Tulipán? Lehetne Vekni presszó is, ha tartósan maradsz! A trolloknak pedig legyen hitelkeret! Broni profnak és az édesanyjának pedig bérelt helye legyen!
Klohek
(
x12)
Jul 04, 2022 14:10:23
x12)
trolléga
(
x30)
Jul 04, 2022 14:11:25
x30)
Fecske vendéglő :DD kb egy resti, pont a vasúttal szemben

Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 04, 2022 14:11:34
x7)
NSZKSZ, csak vakon találgattam, de ez is beillik a sorba :) sneci, nehogy véletlen trollok lazítsanak ott napokig, élvezve az olcsó italárakat és a vidéki miliőt!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 04, 2022 14:13:02
x21)

Optimusz
Jul 04, 2022 14:13:08
Hát,igen.
De, lehet beleférne neki...
Bár, személyesen nem ismerem.
Csak a netszemetét.
Az alapján, meg akikkel közelebbi viszonyt ápol szerintem nem sokan választanánk őt párnak. Örökség ide vagy oda.... (Eleve akiknek ez számít)
Persze lehet hogy, ő a meg nem értett zseni... Mondom nem ismerem....
Jul 04, 2022 14:13:08
Savanyu Laci
Jul 04, 2022 14:14:36
Szia Endre!
Ma is lejössz bebaszni a Fecskébe?! Nagyon jók voltak tegnap a transzibaszós történeteid, meghallgatnánk a házibarátos históriáidat is!
Ma is lejössz bebaszni a Fecskébe?! Nagyon jók voltak tegnap a transzibaszós történeteid, meghallgatnánk a házibarátos históriáidat is!
Jul 04, 2022 14:14:36
trolléga
(
x30)
Jul 04, 2022 14:14:39
x30)
Endre te miért nem kerékpárral mentél a kocsmába? Vidéken az a stiló, bebaszni aztán ott hagyni az árokparton. Akkor nem kellett volna hazafelé futni sem. Nem telik egy kibaszott Csepelre sem? Vagy Golda nem adta kölcsön a sajátját?
Jajj hát buta vagyok, nyugati szenyor felhőmérnökként legalább egy elektromos rollerrel kellene közlekedned.
Jajj hát buta vagyok, nyugati szenyor felhőmérnökként legalább egy elektromos rollerrel kellene közlekedned.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 04, 2022 14:15:36
x47)
endre, kapcsold be a GPS-t! Vagy egy szaros gyáva féreg vagy?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 04, 2022 14:16:22
x10)
Lehet, hogy azért menekült a gyagyás, mert megunták a loopolását a helyi kocsmabútorok és megakarták masszírozni a vekni képét. Megértem őket!
Álmodjatok Rémeket!
Barta Tibor - Fecske KFT
Jul 04, 2022 14:16:55
Kezelem, nyugi.
Véleményeket szívesen fogadunk az alábbi weboldalon: gastro.hu/helyek/fecske-vendeglo
Jul 04, 2022 14:16:55
Klohek
(
x12)
Jul 04, 2022 14:17:54
x12)
Amúgy ezek a üzenetek pl a mai vagy pár napja kikerült duma hogy mi tervezet Sodi a csajokkal, (masszás és szájba élvezés) hogy kerülnek ki? Sodi elküldi hangüzenetbe Gayzanak, vagy rögzíti a telefonbeszélgetést Gayza, majd elküldi azt a Tanszéknek, hogy tessék használjátok? Vagy ez szakmai titok esetleg?
Mindig, mindegyik, felvesz mindent, aztán ahogy a viszonyok egymás közt változnak, úgy kezdenek el különböző irányokba szellőztetni, aminek a vége mindig a tanszék. Ilyen egyszerű ez..XD
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 04, 2022 14:22:17
x21)

Endre, a helyieknek már nem tetszel. :(
Optimusz
Jul 04, 2022 14:27:53
Akkor szemből masszírozta? Bocsánat lemaradtam. Azt hittem, a vállát, esetleg a hátát, vagy a lábát. Én csak magamból indultam ki...
Ha, nincs senkim, (az volt az infó hogy, a dagadt rosszban van a feleségével. Amit nem is csodálok ha, nincs benne a mahinációkban) és, masszírozok valakit, aki mondjuk tetszik is, akkor máshogy masszírozok... gondolom érted.
Jul 04, 2022 14:27:53
Hahó
(
x135)
Jul 04, 2022 14:33:04
x135)
Szerintem azért fut, mert indult a vonat, előtte betárazott sörökkel.
A gatyái meg azért csúsznak le, mert régiek, és kinyúlt bennük a gumi. Meg lehet eleve nagyobb méret.
A gatyái meg azért csúsznak le, mert régiek, és kinyúlt bennük a gumi. Meg lehet eleve nagyobb méret.
Norina
(
x2)
Jul 04, 2022 14:35:36
x2)
A Fecsket bírom a Google- be, ramegyek a képekre.
Az első kép ahogy Sodi Jutkat húzza a földön, Merci meg legozik:D
Ez kész.
Az első kép ahogy Sodi Jutkat húzza a földön, Merci meg legozik:D
Ez kész.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 04, 2022 14:35:57
x7)
Kéne egy magasan kvalifikált troll aki felhívja a fecskét. Biztos örülnének, ha tudnák ki is rontja ott a levegöt.
trolléga
(
x30)
Jul 04, 2022 14:37:02
x30)
Szerintem azért fut, mert indult a vonat, előtte betárazott sörökkel.
Vasút az pont átellenben, az út másik felén van, kb ahonnan felvétel készült. Inkább a púpszászi kádárkocka felé iramodott.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 04, 2022 14:38:56
x15)
Endre!
Nagyon nevetek!
Te nem írhatod le, hogy Gammer cigány, mi igen.
Te nem láfozhatsz, mi igen.
Te nem járhatsz az utcán nyugodtan, mi igen.

Te nem ehetsz dönert, mi igen. ;)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nagyon nevetek!

Hahó
(
x135)
Jul 04, 2022 14:39:39
x135)
Ásó27
(
x68)
Jul 04, 2022 14:40:32
x68)
Marad neki Golda és a macskaól :)))))
Jonciii
(
x8)
Jul 04, 2022 14:42:13
x8)
Le kéne ugrani púpszászra :)
Norina
(
x2)
Jul 04, 2022 14:42:34
x2)
Gondolom Golda a kapuban várta, hátha kell segítség a menekülő , 40 éves debil kisfiának.
Endre
Jul 04, 2022 14:42:53
Te gyagyás fhasz, bazdmeg! Kivételesen segíteni szeretnék: azonnal fejezd be a púpszászi kocsmában sirdogálást, aztán kerekedj fel szépen a székesfővárosba! Ez a twinkboy tini tranyó csak rád vár! Látod azt a férfisegget? Azért nem egészen olyan, mint a kőműves szerelmedé (alias Tibcédesz). Vele akár még utcán is mutatkozhatsz, anyád sem tagadna ki.
Hajrá púpom, kapd el, te fatászpika. Épülhetne még a közös tiktok karrier is:
Hajrá púpom, kapd el, te fatászpika. Épülhetne még a közös tiktok karrier is:
Pfejj hát milyen csúf tranyó ez már? Akkor inkább már a Lillivel a barátosnöjével akarj már összehozni engemet.
www.tiktok.com/@bishbharbie
Jul 04, 2022 14:42:53
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 04, 2022 14:43:08
x39)
Erre gondoltam én is! Mikor meg lett említve, hogy a kocsmában szidja Gayzát!
Endre! Én paranoiás lennék, ha nem tudnám ki áll épp mögöttem!
Akinek telefon van a kezében, az veszélyes lehet!
Dörpepúp
(
x7)
Jul 04, 2022 14:45:22
x7)
Le kéne ugrani púpszászra :)
A klimatizált műveleti központ kis frissítövel várja az intervenciós trollégákat szeretettel. :)
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 04, 2022 14:47:05
x2)

Hasznos értékelés ez, bizony!
Norina
(
x2)
Jul 04, 2022 14:51:21
x2)
Endre!
Nagyon nevetek!
Nagyon nevetek!
Ahhh, Púpos igazából csak kényszerből ette a donert, neki az a legjobb kaja, akit az edesanyukaja csinál, nem baj, ha kicsit szenes:D
seymour schwartz
(
x6)
Jul 04, 2022 14:51:40
x6)
Akkor shikerült valóra váltani az álmod? Falusi alkesz lettél? Remélem anyád adja a sörre valót! Összeállhatnátok megint tajgival, molánreffel meg RGL-lel, ha ide eszi a fene. Mehet megint a tényfeltárás. Talán még az úrhölgy is besegít, talán mág a jól megérdemelt bojsófőszelékedet is megkapod.
dilomalo
(
x1)
Jul 04, 2022 14:52:32
x1)
jaj Endre nagyon nevetek, annyiszor mondtam már neked, hogy vállald fel a buziságod, nem hetyetyézve, erre most megint hetyetyézve, de bevallod, hogy férfi seggbe élveztél
evidenciákat
egyébként ha próbálnád is tagadni, hogy férfi segget dugtál senki nem hinné el. 40 évesen azt állítod, hogy a pinának rossz a dőlésszöge, stb, most vesztetted el a szözességed, ha Kaffka egy méhkas nyílásához irányítja a pitonszt és te oda dugod be és megcsípik a halott kígyót te azt hiszed az a szex (mondjuk akkor legalább bedagadna):D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
evidenciákat
egyébként ha próbálnád is tagadni, hogy férfi segget dugtál senki nem hinné el. 40 évesen azt állítod, hogy a pinának rossz a dőlésszöge, stb, most vesztetted el a szözességed, ha Kaffka egy méhkas nyílásához irányítja a pitonszt és te oda dugod be és megcsípik a halott kígyót te azt hiszed az a szex (mondjuk akkor legalább bedagadna):D
Jonciii
(
x8)
Jul 04, 2022 14:53:12
x8)
Szép ívet futott
Faszaság van
(
x2)
Jul 04, 2022 14:53:22
x2)
Nagyon röhögök. Nehogy a kocsma törzsvendégei meglássák a csirkenyakfaszos képeket! Biztosan értékelnék.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Klohek
(
x12)
Jul 04, 2022 14:56:45
x12)
Én is máshogy masszírozok amikor fizetnek érte, mint amikor a masszás csak egy eszköz a célhoz.
De gézának ebben eddig lehetett eljutni.
Konkrétan masszázsról volt szó, amin hancegtek egymásnak gézával, hogy ki mit fogott, és mikor laurán. Sneci mondja, hogy ugyan azt megfogta ö is mint géza. gáza kijelenti, ha akarta volna megbaszhatta volna a kiscsajt, de nem. Rábaszás volt, nem baszás.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 04, 2022 14:58:11
x39)
Endre ! Szerintem zárkózz be a macskaólba és rendeld a sörikét, az biztonságos!
Majd a GRoby-s futár be pakolja neked a hűtőt!
Majd a GRoby-s futár be pakolja neked a hűtőt!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 04, 2022 15:00:42
x10)
Valószínűleg ezekbe az üzletekbe járhat a gyagyás a napi sörike adagért.
Nekik is mehet a felvilágosítás, hogy miféle alakok járnak hozzájuk!
Álmodjatok Rémeket!
Nekik is mehet a felvilágosítás, hogy miféle alakok járnak hozzájuk!
Ásó27
(
x68)
Jul 04, 2022 15:00:51
x68)
A két legundorítóbb és leggonoszabb trashnek hagyta, hogy megmaszírozzák őt?? Aztán még be is feküdt melléjük? Brrrrr
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 04, 2022 15:01:37
x13)
Valaki nem akar a kisboltok és a kocsma környékén plakátolni?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hahó
(
x135)
Jul 04, 2022 15:02:03
x135)
Gézának és snecinek ez lehetett a top női élmény amit életükben elértek. Megfogdoshattak egy viszonylag jól kinéző 30-as csajt. :)))
Norina
(
x2)
Jul 04, 2022 15:04:27
x2)
A két legundorítóbb és leggonoszabb trashnek hagyta, hogy megmaszírozzák őt?? Aztán még be is feküdt melléjük? Brrrrr
Igényes a lány, na, nagyok az elvárások.
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™