A nem gyógyuló seb, meg tán a Tiborsz is mondta, bár ott forráskritika
- impotens
- nem kívánja az édességet
- keveset eszik
- pókhas, vizesedik (vesét üti a cukor talán a legjobban)
- nem gyógyulnak a sebei
- fáradt, bekómál, szétesik
- szerintem a látása is ingadozik; hol jobb, hol rosszabb (sajnos tapasztalatam...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
- nem gyógyul 3 hete lábán a seb
- fáradékony, aluszékony
- előtte maga is hetyezézte Gayzának hogy saját diagnózisa szerinte is lehet hogy az

Gyere púpom, menjünk szépen végig a csekklistán, mint Júlia hibajegyén!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Komoly filozófiai kérdés, hogy ezek a tetvek vajon mi a fasznak erőlködnek egy ilyen számukra végletekig bonyolult és komplex dologgal mint a főzés?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
hát más téma nincs...mászkálnak, isznak, főznek...
ugye, Bécsben sincs semmi látnivaló, csak swinger meg a nudistrand...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az én nem szakvéleményemszerint simán MagasvérnyomásTroll már regelt:
www.cukorbetegkozpont.hu/hireink/a-nem-javulo-magas-vernyomas-a-cukorbetegseg-kiseroje-is-lehet
Ami a vicces az egészban, hogy ha ez vagy az vagy mind a kettő van akkor Endre számára nincs kiút:
"Gyógyszer, diéta és mozgás a hosszú élet kulcsa
Mind a cukorbetegség, mind a hipertónia kezelésében nagy szerepe van a gyógyszeres terápiának, valamint az életmódváltásnak. Azonban azt érdemes tudni, hogy mindkét állapot folyamatos kontrollt és utánkövetést igényel, hiszen megeshet, hogy az addigi terápia megváltoztatására van szükség, mely a páciens az aktuális klinikai állapotának a függvénye."
Endrénél a mozgással egyenlő a konditerem kifizetése, életmódot nem fog váltani, diétázni nem fog, az utánkövetéshez lusta, gyószert meg nem fog szedni, hacsak nem työrike és ketyerű formájában.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Az a kolduskorcs is meg az egész hikomatos sleppje annyira életképtelen szubhumán tajgetosz-pozitív balfasz, hogy egy dobozos sört nem bírnak kibontani, csak kínkeservek árán.
Ebből is látszik, hogy komoly munkahelye mostanában nen nagyon volt, mert ott alap egy managerszűrés és minden probléma kiderülne.
A gyagyás látása nem ingadozik, hanem még szemüvegben is állandóan hunyorog a malacszemeivel a közeli dolgokra. Jóformán vaksi, fél fülére süket is. Ajándékok az árja génektől a gyengeelméjűség mellé.
Lefogadom Schwarz nagyi 80 éves korában jobb fizikai állapotban volt, mint amiben a púpos van jelenleg.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Egy kis rízzsel megbolondítva
Full homi SoDI a sodi.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ezeknek a retkeknek az olyan megoldások nem jók, ami mellett nem lehet mondjuk inni
Fel nem foghatom, miért kezdi a nikotint is tolni, ha már negyven évig ez pont kimaradt. Bár valószínűleg az ő életkilátásait nem rontja érdemben a dohányzás.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Na ez az, bármely itthoni cégnél alap a tüdőszűrés felvételkor + éves orvosi alkalmassági. Tényleg meglátszik hogy sehol nem maradt még egy évig.
Na ez meg a másik, kb 5 percig tart a figyelme, tuti elfelejtené. Bár a gödény-féle d vitamint állítólag minden reggel szedte/szedi
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Inni lehet a vérnyomás bogyókra azzal nincs baj.
A baj ott lesz, hogy a bogyót hagyná ki nem a szeszt.
A napi tíz sört gondolom azért tolja, mert szomjas, mint egy teve a Szahara átszelése után. Szintén cukros tünet. Ha csak az alkohol kellene neki, rég átszokott volna a vodkára vagy a ketyerűre. Olcsóbb is, meg ő is haza tudja szállítani a napi adagját, nem kell éjjelente kétszer leugrani az automatához.
A legárulkodóbb a szellemi leépülése. Ha megnézed az öt évvel ezelőtt erre a fórumra írt autista fejtegetéseit, meg a körmönfont érveléseit, össze sem lehet hasonlítani a mostani félsoros, háromszavas ideböffentett semmiségekkel. És igazából ennyire rövid idő alatt nem ihatta el ennyire az agyát. Itt nem arról van szó, hogy elmebeteg, mindig is az volt. Itt már alapvető gondolkodásbeli képességek épülnek le viharos sebességgel. Ehhez ezért kevés a pia. Van egy tippem, hogy egy inzulininjekció után hirtelen visszatérne a régi Sodi, a fórumra írt húszezer leütéses magyarázkodásaival.
Szólni kéne Tibcédesznek, hogy este Sodi hugyozza szájba és közvetítse a trolloknak, hogy édes -e a vizelete? Ha igen, akkor idült cukorbeteg.
nem feltétlenül, tapasztalatból mondom...ha hasnyálmirigy nem jól működik, és már egy kis ch-ra is túltermel, nem nagyon vagy éhes....nem véletlen vannak csontsovány cukrosok is...
rizzsel
Szigorúan!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
És mi van Tibivel? Eek rá is vonatkoznak. Vagy ha megint elkapja a krónikus fosás, vagy megint rohadni kezd a lába igénybe veheti az osztrák ellátást?
ő most abban van, hogy 1 napos lakcímbejelentés után neki minden IS jár (sőt, több, mert ő trafó), mint a sok éve, szorgalmasan dolgozó, adofizető "labancoknak" és majd beadnak neki egy hektoliter ösztrogént, amitől királylánnyá változik...
ja igen meg a szájfeltöltés is mehet TB-re, mert anélkül nem fogadja be a társadalom!!
fodrász kár, hogy nincs TB alapon, különben menne oda is; amúgy meg mindek...
az üszkös láb nem nagyon téma nála...
Napi 15-20 työrike után jóhogy nincs étvágya
Endrénél a mozgással egyenlő a konditerem kifizetése, életmódot nem fog váltani, diétázni nem fog, az utánkövetéshez lusta, gyószert meg nem fog szedni, hacsak nem työrike és ketyerű formájában.
Hát azért hetyetye, júniusban is futottam egy másfél utcányit!
Dehogy baj :)
hoty... hotyhotyhoty...
Ez az púpom, aljasodj csak, mert nagyon röhögünk rajtad!
Ha a bányászvarangy picsája alóli mélyrepüülésed ugyanilyen mértékben és sebességgel folytatod (és miért ne tennéd ugye), akkor nem csak, hogy Blahás évad lesz idén, de körömlakklemosót fogsz vedelni, literálisan szart zabálni és disznóval fajtalankodni.
én is ezt írtam, most cukorszint-vizsgálatra megy ezek benn fogják tartani, nagyon fogok rajt nevetni
nem hiszek a távdiagnosztizálásban, de annyi kiegészítést tennék, hogy de, ilyen rövid idő alatt is simán elihatta ennyire az agyát. iszonyat mennyiséget fogyaszt. és azért be szoktak figyelni a kis töménykék is.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
ez kegyetlen, kiköptem a kaját is a röhögéstől :D
KURVArangy
Látod, te jövő héten meg fogod tudni, hogy milyen gátlások nélkül mosolyogni!
Endrének sosem volt se szégyenérzete, sem gátlásai csak gennyes fogcsonkocskái.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nagyon röhögök :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

Konteó rovat.
Endre, kezdem avval, hihetsz benne, meg nem is, a végeredmény ugyan az lesz!
Pár mondatban mit is látunk. Endre evvel az "energia nyomattal" érkezett a Földre, minket megnevettetni.
Van egy 281-es össz értéke, ami átlagosnak mondható. A baj akkor kezdődik amikor a 281/7=40,142 végezzük és megkaptuk a 40-es értéket. Láthatjuk a 7 egyéni számot 24.93,50,18,21,75. Ezek közül nagyjából az 50 érték ami rendben van, a többi vagy alatta van vagy nagyon felette. Lefordítva, amelyik szám kisebb az 50 nél, ott a szervek alul működnek, ahol magassabbak ott pedig "túl"működnek. Az alul működés akkut hosszú lefolyású, a túl müködés gyors lefolyású betegségre utal.
Akkor kezdjük alulról.
Nemi:75-nemi szervek túl müködése, nem részletezném..
Nap Fonat:21-gyomor és környező szervek, kuka, itt sem kell egy szót sem szólnom...
Szív:18-szívecske tüdőcske, szóra sem érdemes, az a csoda, hogy még mennek.
Torok:50-ez az egyetlen helyén lévő érték, de halljuk is, hogy nincs az a helyzet amikor csendbe tudnál maradni.
Szem:93-Ehhez sem kell semmit hozzáfűzni, ott van a fejeden a szemüveg... Agyvérzés lehetőségére is mutat a magas szám...
Fejtető:21-Lassu idegrendszerre utal. Gyagyásra!
A legrosszabb hír, hogy ezeken az értékeken, te a születésed óta csak rontottál!!
Endre de ez csak baromság, semmi igazság alapja, csak irka-firka ákom-bákom...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Konteó rovat.
...
Akkoj is lapos a föjd.
Elnézést 40 a bázis szám, nem 50-en. Elírtam.
Nem hiszek az ilyesmiben, de végülis a művészetet eltalálta, tizen-huszonévesen (?) az akkori technikával (meg főleg hogy fotykos) a SzuperSodi rajzfilm már-már tűrhető volt. videa.hu/videok/film-animacio/amoba-rajzfilm.-BWsWRj22S6tNqCL7
Az önfeláldozó értelmezhetetlen nála.
Flegmatikus szintén telitalálat.
Magas érték az jó vagy rossz? Mire fel ez a kiugró szem érték? Hagyjuk már. A bal-jobb oldal különbsége is érdekes. Melyik fülére is süket? :DD
De kizárólag ártánnyal (herélt kannal), abban már van tapasztalata!
Endre egy pedofil!
ez a szemforma lol. erősen "ezt már láttam valahol" érzetem volt.
aztán eszembe jutott, hogy az Another World régi game-ben is hasonló volt a szem ábrázolása.

tolvaj sodi a sodi? ez tisztázó lájvot igényel. érdekesebb lenne, mint a tranyóbaszás.
vérdíj target nr. 1
nyemértem
Nem akarom szét offolni a fórumot, de pont jókat kérdeztél!
A jobb-baloldal a férfi és nói energiákat mutatja, egy férfinek a bal oldalnak kéne lennie a magasabb számnak, de gyagyásnak a nói az erösebb!. Vagyis ez is megerősít egy pár feltételezést!
Müveszet, önfeláldozó,flegmatikushoz ezekhez van szöveges magyarázat.
Pár mondatot kiragadtam a müvészhez: Magas intellektusú, a színes gondolataiba szívesen merülő ember, aki hajlamos arra, hogy messze eltávolodjon a jelentől, a jövőbe tekintve. Képes rendkívüli, egyedi tervekkel, megoldásokkal előállni. Színes képzeleteit, ötleteit nem mindig tudja logikus érvekkel alátámasztani. ......
Kronobiológia néven találhatsz róla, bármit. Szivesen tudnék róla órákat pofázni, csak ez naz a fórum
Évek óta fosik. A Nagysándor József utcán még mutogatta is anno, hogy full fehér volt a széklete (ami ugye egyértelmű májbetegség). Ennek már kb. másfél éve. És azóta sem iszik kevesebbet...
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nála eleve minusz 10 évvel indul a buli, az átváltozás miatt. Ezt gyagyásnak mondta, az első Linzi zsinat alkalmán.
A ketyerű gyógyítja a májbetegségeket. Minden orvos ezt ajánlja!
Anno láttam egy Nagysándoros lájvot, ott mutogatta a laboreredményét, ami akkor rendben volt, de akkor nem tudott ennyit inni, mert még dolgozott. De amit azóta művelt, azt nem úszhatta meg büntetlenül.
Ha sima "alap" májpanelt csináltak (tehát ALT-AST-GGT), akkor az simán lehet normális eredményű még akkor is, ha már régen zsírosodik a máj / kialakulófélben van a májcirrózis, tehát önmagában ez még nem jelent semmit.
Egy a biztos: mind a ketten szépen fokozatosan teszik magukra az alkohollal.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Már Endre is dohányik és néha-néha nyomak ismeretlen eredetű anyagokat is és ott a SwingerVírusTroll is.
Szerintem ez shiker.
@Ásó27: NSZKSZ az új mirror thumbnail-okat! Király mindengyik.
Tranyo, Géjza frissítve.
@TrashVOD: A SodiMirror-t tudod frissíteni?
Hirtelen azt hittem valami gore pina van a dagadt mögött, de csak pénztárca.
🕎Endigame🕎
Mótvá?
sodipedia.sodika.org/wiki/GasztroGn%C3%B3m_konyh%C3%A1ja
🕎Endigame🕎
ha nem is inna, az altalanos eletmodja is -10 ev: doner, 0 sport, gornyedes, meg fogorvoshoz sem jar, mert ha igy lenne, mar reg nekiestek volna egy vesovel. legalabb (...a live miatt) neha setalgat
Lecseréltük! NSZKSZ
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
pár hónapja szóba került, akkor azt hiszem szép kis tudományos szimpózium volt belőle
tévedtem, ugyanaz lett csak leírva ami a szócikkben is áll forum.sodika.org/?pageNo=8049&highlight=820178#comment-820178
Azt kidöntötte el, melyik oldal melyik?
Ha a bal lábam büdösebb, mint a jobb, akkor a női énem a büdösebb? :)
Ami késik, nem múlik. Nézd meg mennyit piál, egy normális ember ki sem bírná.
Ugyanez van Lyudgával is, előszeretettel hangoztatja, hogy három napja nem evett, de van ennek igazságalapja is. Mert már nem bír!
A szeme még kívánja, meg a megszokás is, de egy-két harapásnál több nem megy le... Agyon van fogyva, és nem azért mert ennyire rossz gémeskútországban a hajléktalan ellátás.
Minőségi éhezés lehet (neki már mindegy), mennyiségi éhezés még nincs, ha megtalálja a kiskapukat, márpedig ő megtalálja.
Rommá itták magukat, és nem is két-három év alatt, mert 2021 tavaszán még volt albérlete ennek a két csóringernek, de már a lejtőn voltak...
Szerző:
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 11:25:28
Válasz
(13)
x1)
Válasz
(13)
Minden elismerésem, akik ezt a 7 órás iszonyatosan unalmas live-t végignézték és ezer hála a hotyvoltos kollegának. Rég volt már az, hogy én 8 órásat végignéztem, konkrétan tényleg pókot a falon, mert fostostibi bealudt a földön, de tudtam, hogy valaki előbb-utóbb kikapcsolja a telefont és megérte várni, mert a varangy a végén meg is jelent - full meztelenül, döbbenten meredezett a telefonra, nem tudta megy-e még a live. Szakadtam a röhögéstől. De itt még várni sem volt mire, fostostibi okoskodásait max. Dézikéjék szeretik, én biztos nem. Majd nézem, ha kurvára berugnak és verik egymást Addig érdektelen. Akkor inkább már nézek Randomot, annak van értelme.
Ducatos troll hazafiak
Aug 15, 2022 11:27:26
Azért mindenki nyugodjon le nem.fog Endike egy két perc alatt meghalni cukorbetegségben próbálom majd kezelni a helyzetet persze le kell vágnom először a lábujjakat aztán a lábfejet és így tovább.
Micsoda véletlen, mi is pont ezt terveztük! Aug 15, 2022 11:27:26
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 11:30:56
x1)
Egyébként miből gondoljátok, hogy a púpgechi cukorbeteg? Attól, hogy ez az ostoba barom azt mondja, hogy cukorbeteg, mert nem szereti az édességet, hát ez elég sovánka diagnózis.
Jonciii
(
x8)
Aug 15, 2022 11:33:16
x8)
Egyébként miből gondoljátok, hogy a púpgechi cukorbeteg? Attól, hogy ez az ostoba barom azt mondja, hogy cukorbeteg, mert nem szereti az édességet, hát ez elég sovánka diagnózis.
A nem gyógyuló seb, meg tán a Tiborsz is mondta, bár ott forráskritika
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 11:34:00
x24)
- impotens
- keveset eszik
- nem gyógyulnak a sebei
- szerintem a látása is ingadozik; hol jobb, hol rosszabb (sajnos tapasztalatam...)
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 11:36:14
x30)
- nem gyógyul 3 hete lábán a seb
- fáradékony, aluszékony
- előtte maga is hetyezézte Gayzának hogy saját diagnózisa szerinte is lehet hogy az

Gyere púpom, menjünk szépen végig a csekklistán, mint Júlia hibajegyén!
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 11:36:57
x30)
*hibalistáján
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 11:38:51
x10)
Az még majd csak most jön.
Hörpinél a menü úgy néz ki amikor főz, hogy mindent felaprít géppel ami olyan, belebaszdossa az elektromos kuktába, egyszer eszik belőle 4-5 kanállal, közben áradozik, hogy milyen finom, aztán kibassza az egészet, mert a kutya is csak megszagolja, és otthagyja
Hörpinél a menü úgy néz ki amikor főz, hogy mindent felaprít géppel ami olyan, belebaszdossa az elektromos kuktába, egyszer eszik belőle 4-5 kanállal, közben áradozik, hogy milyen finom, aztán kibassza az egészet, mert a kutya is csak megszagolja, és otthagyja
Komoly filozófiai kérdés, hogy ezek a tetvek vajon mi a fasznak erőlködnek egy ilyen számukra végletekig bonyolult és komplex dologgal mint a főzés?
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 11:39:50
x24)
hát más téma nincs...mászkálnak, isznak, főznek...
ugye, Bécsben sincs semmi látnivaló, csak swinger meg a nudistrand...
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 11:39:56
x15)
- impotens
- keveset eszik
- nem gyógyulnak a sebei
- keveset eszik
- nem gyógyulnak a sebei
www.cukorbetegkozpont.hu/hireink/a-nem-javulo-magas-vernyomas-a-cukorbetegseg-kiseroje-is-lehet
Ami a vicces az egészban, hogy ha ez vagy az vagy mind a kettő van akkor Endre számára nincs kiút:
Mind a cukorbetegség, mind a hipertónia kezelésében nagy szerepe van a gyógyszeres terápiának, valamint az életmódváltásnak. Azonban azt érdemes tudni, hogy mindkét állapot folyamatos kontrollt és utánkövetést igényel, hiszen megeshet, hogy az addigi terápia megváltoztatására van szükség, mely a páciens az aktuális klinikai állapotának a függvénye."
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 11:41:11
x10)
Az még majd csak most jön.
Az a kolduskorcs is meg az egész hikomatos sleppje annyira életképtelen szubhumán tajgetosz-pozitív balfasz, hogy egy dobozos sört nem bírnak kibontani, csak kínkeservek árán.
Baxi
(
x2)
Aug 15, 2022 11:42:55
x2)
Annyit megjegyeznék, hogy a cukrosoknak pont hogy nagyobb étvágyuk van, mivel a cukor nem tud a vérből eljutni a sejtekhez. Pont emiatt gyógyulnak lassabban a sebek, mivel nem jutnak elegendő energiához, kvázi sejtéhség van.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 15, 2022 11:43:29
x3)
Endre, erre a hétre csak egy jó tanácsom van számodra. Ha szart kell enned - amit a férfiszerelmed Tibor eléd rak- akkor ne nyammogj rajta annyit, csak vedd be a szádba gyors rágás és nyeld le! Szívesen.
Van egy kérdésem is. Te mint konzervatív keresztény hazafi (*pr) templomi esküvőt tervezel a levágott faszú csávóddal vagy csak polgárit?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Van egy kérdésem is. Te mint konzervatív keresztény hazafi (*pr) templomi esküvőt tervezel a levágott faszú csávóddal vagy csak polgárit?
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 11:43:52
x1)
cukorbetegkozpont.hu/hireink/a-nem-javulo-magas-vernyomas-a-cukorbetegseg-kiseroje-is-lehet
cukorbetegkozpont.hu/hireink/a-nem-javulo-magas-vernyomas-a-cukorbetegseg-kiseroje-is-lehet
Ebből is látszik, hogy komoly munkahelye mostanában nen nagyon volt, mert ott alap egy managerszűrés és minden probléma kiderülne.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 11:46:29
x1)
Szerintem ma tészta lesz.
balek
(
x10)
Aug 15, 2022 11:46:50
x10)
Akkor ez rá nem lesz igaz.A gyagyás látása nem ingadozik, hanem még szemüvegben is állandóan hunyorog a malacszemeivel a közeli dolgokra. Jóformán vaksi, fél fülére süket is. Ajándékok az árja génektől a gyengeelméjűség mellé.
Lefogadom Schwarz nagyi 80 éves korában jobb fizikai állapotban volt, mint amiben a púpos van jelenleg.
Dr Tájfel
Aug 15, 2022 11:47:06
Esküszöm anno tuti kiröhögöm még a legkomolyabb trollszokat is, ha mondjuk 3 éve azzal jött volna valaki nekem, hogy egyszer még az az idő is eljön, amikor sodi önként rak fel olyan videót, ahol egy faszival smárol. :'D
Aug 15, 2022 11:47:06
balazs3
Aug 15, 2022 11:48:04
Egy kis rízzsel megbolondítva
Aug 15, 2022 11:48:04
Baxi
(
x2)
Aug 15, 2022 11:48:51
x2)
Ne aggódj Endre, te nem lehetsz beteg! A nemzetkrónikás keresztény konzervatívok nem lehetnek betegek. Csak folyjon az alkohol, menjen az elfbar, ez kamu hogy ezek rosszak.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 11:49:09
x15)
Esküszöm anno tuti kiröhögöm még a legkomolyabb trollszokat is, ha mondjuk 3 éve azzal jött volna valaki nekem, hogy egyszer még az az idő is eljön, amikor sodi önként rak fel olyan videót, ahol egy faszival smárol. :'D
Full homi SoDI a sodi.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 11:52:15
x15)
A magasvérnyomásban az a legbrutálisabb, hogy tök alattomos.
Általában nincsenek valami nagy tünetei.
Tehát ha a recskás el is menne egyszer kardiológushoz és valami csoda folytán szedné is a gyógyszert az egészen addig tartana ameddig az első doboz el nem fogy, de talán addig sem. Szarna rá magasról.
Tehát ha a recskás el is menne egyszer kardiológushoz és valami csoda folytán szedné is a gyógyszert az egészen addig tartana ameddig az első doboz el nem fogy, de talán addig sem. Szarna rá magasról.
xray
(
x21)
Aug 15, 2022 11:52:34
x21)
Aug 15, 2022 11:52:34
Full homi SoDI a sodi.
mehet a buzigyógyító felvonulásra. magán próbálhatja ki a sikerét. Aug 15, 2022 11:52:34
Jonciii
(
x8)
Aug 15, 2022 11:56:27
x8)
A magasvérnyomásban az a legbrutálisabb, hogy tök alattomos.
Ezeknek a retkeknek az olyan megoldások nem jók, ami mellett nem lehet mondjuk inni
Mitokondrium
(
x7)
Aug 15, 2022 12:01:27
x7)
De azért a manórúd kell a rothadó veknibe...
Azért mondom, nem a trollok a gyagyásgeci legnagyobb ellenségei,hanem saját maga.
Azért mondom, nem a trollok a gyagyásgeci legnagyobb ellenségei,hanem saját maga.
Fel nem foghatom, miért kezdi a nikotint is tolni, ha már negyven évig ez pont kimaradt. Bár valószínűleg az ő életkilátásait nem rontja érdemben a dohányzás.
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 12:01:47
x10)
Irodalmi percek:
Nem minden nap jön veled egy buzi kobold szembe,
Elöl is púp-hátul is púp: ez Kis Farkas Endre!
Nem minden nap jön veled egy buzi kobold szembe,
Elöl is púp-hátul is púp: ez Kis Farkas Endre!
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 12:04:58
x30)
Na ez az, bármely itthoni cégnél alap a tüdőszűrés felvételkor + éves orvosi alkalmassági. Tényleg meglátszik hogy sehol nem maradt még egy évig.
Na ez meg a másik, kb 5 percig tart a figyelme, tuti elfelejtené. Bár a gödény-féle d vitamint állítólag minden reggel szedte/szedi
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 12:18:42
x15)
Inni lehet a vérnyomás bogyókra azzal nincs baj.
A baj ott lesz, hogy a bogyót hagyná ki nem a szeszt.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 15, 2022 12:25:33
x7)
- impotens
- keveset eszik
- nem gyógyulnak a sebei
- keveset eszik
- nem gyógyulnak a sebei
A napi tíz sört gondolom azért tolja, mert szomjas, mint egy teve a Szahara átszelése után. Szintén cukros tünet. Ha csak az alkohol kellene neki, rég átszokott volna a vodkára vagy a ketyerűre. Olcsóbb is, meg ő is haza tudja szállítani a napi adagját, nem kell éjjelente kétszer leugrani az automatához.
A legárulkodóbb a szellemi leépülése. Ha megnézed az öt évvel ezelőtt erre a fórumra írt autista fejtegetéseit, meg a körmönfont érveléseit, össze sem lehet hasonlítani a mostani félsoros, háromszavas ideböffentett semmiségekkel. És igazából ennyire rövid idő alatt nem ihatta el ennyire az agyát. Itt nem arról van szó, hogy elmebeteg, mindig is az volt. Itt már alapvető gondolkodásbeli képességek épülnek le viharos sebességgel. Ehhez ezért kevés a pia. Van egy tippem, hogy egy inzulininjekció után hirtelen visszatérne a régi Sodi, a fórumra írt húszezer leütéses magyarázkodásaival.
Szólni kéne Tibcédesznek, hogy este Sodi hugyozza szájba és közvetítse a trolloknak, hogy édes -e a vizelete? Ha igen, akkor idült cukorbeteg.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 12:25:40
x3)
Endre!
Van már szejelmi szerződés vagy ilyen röghöz kötés?
Többen kérdezték!
Jaaa, Sneci, mi lesz ma az ebéd?
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Van már szejelmi szerződés vagy ilyen röghöz kötés?
Többen kérdezték!
Jaaa, Sneci, mi lesz ma az ebéd?
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 12:26:06
x24)
Annyit megjegyeznék, hogy a cukrosoknak pont hogy nagyobb étvágyuk van, mivel a cukor nem tud a vérből eljutni a sejtekhez. Pont emiatt gyógyulnak lassabban a sebek, mivel nem jutnak elegendő energiához, kvázi sejtéhség van.
nem feltétlenül, tapasztalatból mondom...ha hasnyálmirigy nem jól működik, és már egy kis ch-ra is túltermel, nem nagyon vagy éhes....nem véletlen vannak csontsovány cukrosok is...
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 12:28:23
x15)
Ráadásul kituda mit szedett össze swingerekben vagy swingerekből vagy pesti csövesektől Mergán keresztül?
Én a helyében aggódnék, de hát inkább nyissuk meg a gázt!
Én a helyében aggódnék, de hát inkább nyissuk meg a gázt!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 12:28:31
x39)
rizzsel
Szigorúan!
vladrl
(
x8)
Aug 15, 2022 12:28:46
x8)
Na pont megeloztetek, akartam irni, hogy hugyozza szajba a Tibit, akkor majd kiderul :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 12:29:18
x11)
Én azt gondolom, Púposnak a májával és ezzel összefüggésben a hasnyálmirigyivél komoly gondok vannak. Az egyik következik a másikból és a másik az egyikből. A hasnyálmirigy miatt, a cukorbetegség is nyugodtan befigyelhet.
A baj az, hogy mindegyik kezeletlen, egyszerűen nem vesz tudomást semmiről, továbbra is dönti a picsaszájába az alkoholt.
Az időben felismert diabétest ma már elég jól lehet kezelni, természetesen, ha a páciens együttműködő.
A máj csodálatos szerv, egy ideig... Ránézésre én azt mondanám, Gyagyás ezen túl van, itt már legfeljebb szintentartásról lehetne szó, vagy hogy ne romoljon túl gyorsan. A hasnyálmirigy betegségei pedig a legalattomosobbak.
Rendszeres szakorvosi ellenőrzésekre lenne szüksége, belgyógyásszal, hepa- és hematológussal, endokrinilogógussal, szükség esetén szív- és érrendszeri specialistával, és neurológussal. Normálisan beállított gyógyszerekkel, megfelelő életmóddal egy darabig még viszonylag stabil életet élhetne.
Igen, sajnos ez ilyen bonyolult, minden összefügg mindennel.
Kíváncsi lennék az osztrák egészségbiztosítás, mit, mennyiért és hogyan támogat, ebben nem vagyok otthon.
És mi van Tibivel? Eek rá is vonatkoznak. Vagy ha megint elkapja a krónikus fosás, vagy megint rohadni kezd a lába igénybe veheti az osztrák ellátást?
Arról már szót sem ejtek, hogy ezzel is ehhez a szörnyeteghez lenne kötve, mert egy szót nem beszél németül.
Ezért csinál 7 órás lájvokat, mert Púposon kívül senkivel nem tud egy mondatot váltani.
Nem adok neki sok időt Bécsben, a Művészurat csütörtök nyolckor még megnézi, utána biztos lesz valami sürgős ügyintézés itthon :)
A baj az, hogy mindegyik kezeletlen, egyszerűen nem vesz tudomást semmiről, továbbra is dönti a picsaszájába az alkoholt.
Az időben felismert diabétest ma már elég jól lehet kezelni, természetesen, ha a páciens együttműködő.
A máj csodálatos szerv, egy ideig... Ránézésre én azt mondanám, Gyagyás ezen túl van, itt már legfeljebb szintentartásról lehetne szó, vagy hogy ne romoljon túl gyorsan. A hasnyálmirigy betegségei pedig a legalattomosobbak.
Rendszeres szakorvosi ellenőrzésekre lenne szüksége, belgyógyásszal, hepa- és hematológussal, endokrinilogógussal, szükség esetén szív- és érrendszeri specialistával, és neurológussal. Normálisan beállított gyógyszerekkel, megfelelő életmóddal egy darabig még viszonylag stabil életet élhetne.
Igen, sajnos ez ilyen bonyolult, minden összefügg mindennel.
Kíváncsi lennék az osztrák egészségbiztosítás, mit, mennyiért és hogyan támogat, ebben nem vagyok otthon.
Arról már szót sem ejtek, hogy ezzel is ehhez a szörnyeteghez lenne kötve, mert egy szót nem beszél németül.
Ezért csinál 7 órás lájvokat, mert Púposon kívül senkivel nem tud egy mondatot váltani.
Nem adok neki sok időt Bécsben, a Művészurat csütörtök nyolckor még megnézi, utána biztos lesz valami sürgős ügyintézés itthon :)
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 12:29:59
x24)
egyéPként, nem feltétlen nem utalnák azonnal kórházba, ha most elmenne orvoshoz...nemtom, kint mit a protokoll - most itthon is hazaküldenek-, de régebben ilyenkor befektettek, hogy beállítsák az inzulint + a többi gyogyót...
gondoljatok bele, Merga pár hétig szabadon szexelhetne meg masztubálhatna a lakásban, úgy, hogy a Púp nem lohol a nyakában...SŐT..haza is látogathatna...estleg Jucit is kivihetné az üres kéróba :o))))))))))))
gondoljatok bele, Merga pár hétig szabadon szexelhetne meg masztubálhatna a lakásban, úgy, hogy a Púp nem lohol a nyakában...SŐT..haza is látogathatna...estleg Jucit is kivihetné az üres kéróba :o))))))))))))
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 12:34:10
x24)
ő most abban van, hogy 1 napos lakcímbejelentés után neki minden IS jár (sőt, több, mert ő trafó), mint a sok éve, szorgalmasan dolgozó, adofizető "labancoknak" és majd beadnak neki egy hektoliter ösztrogént, amitől királylánnyá változik...
ja igen meg a szájfeltöltés is mehet TB-re, mert anélkül nem fogadja be a társadalom!!
fodrász kár, hogy nincs TB alapon, különben menne oda is; amúgy meg mindek...
az üszkös láb nem nagyon téma nála...
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 12:35:10
x3)
Kötőjel
(
x12)
Aug 15, 2022 12:37:38
x12)
ne hallgass a rosszindulatú trollocskákra, a sodi! a sodi önmagát gyógyítja, úgyhogy ne ülj fel a mindenféle trollhírterjesztésnek a májacskával, hasnyálmirigyecskével kapcsolatban.
a májad egy vadászbika mája, a mérgek elleni küzdelemre lett tervezve, nehogy már igyon sörikét a sodi, hiszen a májnak ez nem árt: ez a dolga. sőt, ha nem innál ennyi sört, ellustulna, elkorcsosulna a májacska, ezt nem szabad hagyni, folyamatosan edzésben kell tartani, mint az izomzatot, bizony.
a hasnyálmirigyed egy 2006-os Nemzeti Hős hasnyálmirigye, mely már dr.Morvai Krisztina a magyarok által finanszírozott finom koktélrákocskák megemésztésére is utasítást adott, hovatovább nemrégiben eredeti steak emésztéséhez termelte az emésztőenzimeket.
egy ilyen tapasztalt hasnyálmirigynek holmi egyszerű szénhidrát, AKÁRMILYEN MENNYISÉGBEN, meg sem kottyanhat. sőt, te úgy vallod, hogy a sör folyadék, úgyhogy szerintem kijelenthetjük, annak fonatkozásában legalábbis biztosan, hogy a sörre írt szénhidráttartalom az ószövetségi dühtől fűtött zsidóság hazugsága.
úgyhogy ciccenjenek azok a sörikék, pörögjön a lájv, egy szilaj fatászpikah nem állhat meg soha!
vérdíj target nr. 1
a májad egy vadászbika mája, a mérgek elleni küzdelemre lett tervezve, nehogy már igyon sörikét a sodi, hiszen a májnak ez nem árt: ez a dolga. sőt, ha nem innál ennyi sört, ellustulna, elkorcsosulna a májacska, ezt nem szabad hagyni, folyamatosan edzésben kell tartani, mint az izomzatot, bizony.
a hasnyálmirigyed egy 2006-os Nemzeti Hős hasnyálmirigye, mely már dr.
egy ilyen tapasztalt hasnyálmirigynek holmi egyszerű szénhidrát, AKÁRMILYEN MENNYISÉGBEN, meg sem kottyanhat. sőt, te úgy vallod, hogy a sör folyadék, úgyhogy szerintem kijelenthetjük, annak fonatkozásában legalábbis biztosan, hogy a sörre írt szénhidráttartalom az ószövetségi dühtől fűtött zsidóság hazugsága.
úgyhogy ciccenjenek azok a sörikék, pörögjön a lájv, egy szilaj fatászpikah nem állhat meg soha!
banshee
(
x24)
Aug 15, 2022 12:45:47
x24)
Napi 15-20 työrike után jóhogy nincs étvágya
Endre
Aug 15, 2022 12:50:02
Hát azért hetyetye, júniusban is futottam egy másfél utcányit!
Aug 15, 2022 12:50:02
Zegernye
(
x2)
Aug 15, 2022 12:54:47
x2)
ó
Dehogy baj :)
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 12:57:32
x3)
Ez így pontos. Ez így pontos? Ez így pontos!
www.youtube.com/watch?v=oKU-kvvS_Rc
Ajjaj, Sodi!
Akkor most mindkettő beteljesült?
www.youtube.com/watch?v=oKU-kvvS_Rc
Ajjaj, Sodi!
Akkor most mindkettő beteljesült?
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 12:57:54
x10)
ne hallgass a rosszindulatú trollocskákra, a sodi! a sodi önmagát gyógyítja, úgyhogy ne ülj fel a mindenféle trollhírterjesztésnek a májacskával, hasnyálmirigyecskével kapcsolatban.
Ha a bányászvarangy picsája alóli mélyrepüülésed ugyanilyen mértékben és sebességgel folytatod (és miért ne tennéd ugye), akkor nem csak, hogy Blahás évad lesz idén, de körömlakklemosót fogsz vedelni, literálisan szart zabálni és disznóval fajtalankodni.
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 13:00:24
x30)
egyéPként, nem feltétlen nem utalnák azonnal kórházba, ha most elmenne orvoshoz...nemtom, kint mit a protokoll - most itthon is hazaküldenek-, de régebben ilyenkor befektettek, hogy beállítsák az inzulint + a többi gyogyót...
én is ezt írtam, most cukorszint-vizsgálatra megy ezek benn fogják tartani, nagyon fogok rajt nevetni
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 15, 2022 13:01:02
x11)
És igazából ennyire rövid idő alatt nem ihatta el ennyire az agyát. Itt nem arról van szó, hogy elmebeteg, mindig is az volt. Itt már alapvető gondolkodásbeli képességek épülnek le viharos sebességgel. Ehhez ezért kevés a pia. .
nem hiszek a távdiagnosztizálásban, de annyi kiegészítést tennék, hogy de, ilyen rövid idő alatt is simán elihatta ennyire az agyát. iszonyat mennyiséget fogyaszt. és azért be szoktak figyelni a kis töménykék is.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 15, 2022 13:05:21
x2)
Endre itt vagyok jelenleg a fogorvosnál, jövő héten végre felkerül a két korona az implantokra, összesen 440 ezer fütyiből áll meg.
Miért nem csináltattad meg a fogaidat, a kurva anyádat, hányinger ahogy a pofád belülről is kinéz.
Miért nem csináltattad meg a fogaidat, a kurva anyádat, hányinger ahogy a pofád belülről is kinéz.
Ásó27
(
x68)
Aug 15, 2022 13:06:27
x68)
Bréking, Jucus megérkezett a bécsi lakásba: trashvod.com/w/8rt3eao6u9NhNSM9Qf6AQt
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Aug 15, 2022 13:07:10
x21)
Aug 15, 2022 13:07:10
Bréking, Jucus megérkezett a bécsi lakásba: trashvod.com/w/8rt3eao6u9NhNSM9Qf6AQt
nagyon röhögök. xd Aug 15, 2022 13:07:10
mikedp
(
x9)
Aug 15, 2022 13:16:59
x9)
ez kegyetlen, kiköptem a kaját is a röhögéstől :D
Gunnar
(
x2)
Aug 15, 2022 13:17:01
x2)
Komolyan nem értelek titeket, mit basztatjátok Sodit és Tibit? Hétfő >>> Munkanap + új bioritmus is életbe lépett.
blabla
Ásó27
(
x68)
Aug 15, 2022 13:17:58
x68)
Nincs munkanap most osztrákiában, szóval majd Jövő héten
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 13:18:56
x3)
Holnap nagyon kell intézni valamit, igaz Endre?!
"Különben faszulás lesz..."
"Különben faszulás lesz..."
fakanállal vert fasz
Aug 15, 2022 13:21:29
Endre!
A sziszával ezt hallgatjátok buziszvinger előtt, után, és közben is?
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
A sziszával ezt hallgatjátok buziszvinger előtt, után, és közben is?
Aug 15, 2022 13:21:29
Dr Gődény György
Aug 15, 2022 13:30:56
Endre a bajaid oka a zsidok által kitalált "covid" oltás. Azelött semmi bajod nem volt. Gondolkodj Endre nem vagy te beteg ha mégis csak az oltás miatt van. Perelj be mindenkit ahogy én is.
Aug 15, 2022 13:30:56
Dörpepúp
(
x7)
Aug 15, 2022 13:30:59
x7)
Endre itt vagyok jelenleg a fogorvosnál, jövő héten végre felkerül a két korona az implantokra, összesen 440 ezer fütyiből áll meg.
Látod, te jövő héten meg fogod tudni, hogy milyen gátlások nélkül mosolyogni!
Endrének sosem volt se szégyenérzete, sem gátlásai csak gennyes fogcsonkocskái.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 13:39:35
x3)
Nőverő lennél, Sodi?
Nő ölő, me' megölném. Gyi-gyi-gyilkos.
Na, Sneci! Mi jót fogtok hamikázni?!
Hasnyálmirigyecske termel még vagy elment boré'?
Mi lesz holnap?!
Baszdmeg, tele vagyunk kérdésekkel Te meg le sem szarod a rajongóidat.
Elmész Te a büdös picsába!
Nő ölő, me' megölném. Gyi-gyi-gyilkos.
Na, Sneci! Mi jót fogtok hamikázni?!
Hasnyálmirigyecske termel még vagy elment boré'?
Mi lesz holnap?!
Baszdmeg, tele vagyunk kérdésekkel Te meg le sem szarod a rajongóidat.
Elmész Te a büdös picsába!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 13:44:06
x11)
A folyamatos, nagymennyiségű alkoholfogyasztás komoly mértékben károsítja a központi idegrendszer kognitív funkcióit, de érdemes rákeresni a neuropátiára is,nagyon sok készség megszenvedi az alkoholizmust, ezért kellene mind a két csövesnek neurológust is felkeresnie.
Nem tudom kint hogy van, nálunk a belgyógyász, ha úgy látja, küld is.
Nem tudom kint hogy van, nálunk a belgyógyász, ha úgy látja, küld is.
Sheldon
(
x2)
Aug 15, 2022 13:45:49
x2)
Látom már, hogy a Sodi úgy NEM videózik soha többé, hogy a Mercica napi 20 órás live-jában púposkodik bele.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 13:50:00
x1)
a hasnyálmirigyed egy 2006-os Nemzeti Hős hasnyálmirigye, mely már dr. Morvai Krisztina a magyarok által finanszírozott finom koktélrákocskák megemésztésére is utasítást adott, hovatovább nemrégiben eredeti steak emésztéséhez termelte az emésztőenzimeket.
a hasnyálmirigyed egy 2006-os Nemzeti Hős hasnyálmirigye, mely már dr. Morvai Krisztina a magyarok által finanszírozott finom koktélrákocskák megemésztésére is utasítást adott, hovatovább nemrégiben eredeti steak emésztéséhez termelte az emésztőenzimeket.
Nagyon röhögök :D
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 15, 2022 14:02:06
x2)
Púp ugye emlékszel még erre?! Jó, hülye kérdés volt mert azóta is ebből élsz hogy te vagy 2006 legnagyobb mártírja.
Adja az Isten, hogy ismét így láthassalak amikor a bécsi zsaruk ugyanígy elvezetnek majd azokért a bűnökért amikkel itt az évek során szennyezted a környezeted.
Kezdve a számtalan pénzügyi trükközéseddel: Még mindíg berlinben laksz a bank szerint? Ja dehogy. A BKv-tartozást és diákhitelt visszafizetted már? Hogy is van ez Endre?
Folytatva a pedofiliáddal: hány gyerekre verted már eddig is a pitonszt te pszichopata elmebeteg? Csak remélni merem, hogy élőben nem csináltad gyerekkel mert kitaposnám a beled.
Harmadrészt a beteges szexuális fantáziáddal és szexuális vágyaiddal: Púpom mik ezek a beteges aktusok amiket a műtőszökevény sziszáddal műveltek?
Ez a tegnapi gyereksírás is mi volt? Csak nem megihletett az amstetteni rém és te is le akarod másolni?
Rohadj meg te pedofil pszichopata féreg. Ha megint vezetőszáron és bilincsben látlak, legalább egy kicsit visszajön a hitem az emberiségbe.
Adja az Isten, hogy ismét így láthassalak amikor a bécsi zsaruk ugyanígy elvezetnek majd azokért a bűnökért amikkel itt az évek során szennyezted a környezeted.
Kezdve a számtalan pénzügyi trükközéseddel: Még mindíg berlinben laksz a bank szerint? Ja dehogy. A BKv-tartozást és diákhitelt visszafizetted már? Hogy is van ez Endre?
Folytatva a pedofiliáddal: hány gyerekre verted már eddig is a pitonszt te pszichopata elmebeteg? Csak remélni merem, hogy élőben nem csináltad gyerekkel mert kitaposnám a beled.
Harmadrészt a beteges szexuális fantáziáddal és szexuális vágyaiddal: Púpom mik ezek a beteges aktusok amiket a műtőszökevény sziszáddal műveltek?
Ez a tegnapi gyereksírás is mi volt? Csak nem megihletett az amstetteni rém és te is le akarod másolni?
Rohadj meg te pedofil pszichopata féreg. Ha megint vezetőszáron és bilincsben látlak, legalább egy kicsit visszajön a hitem az emberiségbe.
xray
(
x21)
Aug 15, 2022 14:04:42
x21)
Púp ugye emlékszel még erre?! Jó, hülye kérdés volt mert azóta is ebből élsz hogy te vagy 2006 legnagyobb mártírja.
a púpot nem sikerült a rendőrnek kiegyenesíteni. Adja az Isten, hogy ismét így láthassalak amikor a bécsi zsaruk ugyanígy elvezetnek majd azokért a bűnökért amikkel itt az évek során szennyezted a környezeted.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 14:04:43
x3)
Sosem volt ilyen egyenes a tartása!
Hiába. A gerinc az gerinc!
Hiába. A gerinc az gerinc!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 14:07:35
x15)
Endre!
Amúgy simán lehet, hogy van valami alattomos genetikai eredetű bajod is.
Bizonyítani nem tudom csak él az ember a gyanúperrel ha ilyesmit lát:
Amúgy simán lehet, hogy van valami alattomos genetikai eredetű bajod is.
Bizonyítani nem tudom csak él az ember a gyanúperrel ha ilyesmit lát:
bolgár jeti
(
x30)
Aug 15, 2022 14:08:10
x30)
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 14:10:25
x12)

Konteó rovat.
Endre, kezdem avval, hihetsz benne, meg nem is, a végeredmény ugyan az lesz!
Pár mondatban mit is látunk. Endre evvel az "energia nyomattal" érkezett a Földre, minket megnevettetni.
Van egy 281-es össz értéke, ami átlagosnak mondható. A baj akkor kezdődik amikor a 281/7=40,142 végezzük és megkaptuk a 40-es értéket. Láthatjuk a 7 egyéni számot 24.93,50,18,21,75. Ezek közül nagyjából az 50 érték ami rendben van, a többi vagy alatta van vagy nagyon felette. Lefordítva, amelyik szám kisebb az 50 nél, ott a szervek alul működnek, ahol magassabbak ott pedig "túl"működnek. Az alul működés akkut hosszú lefolyású, a túl müködés gyors lefolyású betegségre utal.
Akkor kezdjük alulról.
Nemi:75-nemi szervek túl müködése, nem részletezném..
Nap Fonat:21-gyomor és környező szervek, kuka, itt sem kell egy szót sem szólnom...
Szív:18-szívecske tüdőcske, szóra sem érdemes, az a csoda, hogy még mennek.
Torok:50-ez az egyetlen helyén lévő érték, de halljuk is, hogy nincs az a helyzet amikor csendbe tudnál maradni.
Szem:93-Ehhez sem kell semmit hozzáfűzni, ott van a fejeden a szemüveg... Agyvérzés lehetőségére is mutat a magas szám...
Fejtető:21-Lassu idegrendszerre utal. Gyagyásra!
A legrosszabb hír, hogy ezeken az értékeken, te a születésed óta csak rontottál!!
Endre de ez csak baromság, semmi igazság alapja, csak irka-firka ákom-bákom...
tyodika
Aug 15, 2022 14:13:24
Konteó rovat.
...
Akkoj is lapos a föjd.
Aug 15, 2022 14:13:24
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 14:14:06
x12)
Lefordítva, amelyik szám kisebb az 50 nél, ott a szervek alul működnek, ahol magassabbak ott pedig "túl"működnek.
Elnézést 40 a bázis szám, nem 50-en. Elírtam.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 14:14:48
x3)
Endre!
Megmondom neked őszintén, csalódtam!
Mérhetetlenül rosszul esik, hogy lelkes rajongóid garmadája veszíti el a hitét benned folyamatosan, mert mi mindig itt voltunk neked, te meg ránk sem hederítesz...
Emlékszel, régen mennyit beszélgettünk itt és mindig adtunk egymásnak különféle jó tanácsot. Életvezetési tanácsokat, érveléstechnikákat, logikai ellipsziseket és jogi főszabályokat. :(
Mérhetetlenül fáj. Nem tudom fogok e még rád úgy tekinteni, mint egy 2006-os hősre, aki miatt az anyaország örökre hálás lesz. Gyere haza, mindenki hálás neked és szeretne törleszteni, ennyivel tartozunk még egymásnak!
Megmondom neked őszintén, csalódtam!
Mérhetetlenül rosszul esik, hogy lelkes rajongóid garmadája veszíti el a hitét benned folyamatosan, mert mi mindig itt voltunk neked, te meg ránk sem hederítesz...
Emlékszel, régen mennyit beszélgettünk itt és mindig adtunk egymásnak különféle jó tanácsot. Életvezetési tanácsokat, érveléstechnikákat, logikai ellipsziseket és jogi főszabályokat. :(
Mérhetetlenül fáj. Nem tudom fogok e még rád úgy tekinteni, mint egy 2006-os hősre, aki miatt az anyaország örökre hálás lesz. Gyere haza, mindenki hálás neked és szeretne törleszteni, ennyivel tartozunk még egymásnak!
Dr Tájfel
Aug 15, 2022 14:15:27
Figyeljen Endre! Biztos van valami megoldás a szar májra is! lennie kell!
Beszélni kell a cicával, hogy mesélje el hol csináltak neki a faszából pinát!
Hátha az önbuziságán máján is lehet segíteni!
Ha azon a klinikán ilyen jó nőt faragtak Tibiből, hogy kandúrból lett cica, akkor talán a nagy vekni fejből is lehet máj, ha mit tudom én mondjuk lehasítanak belőle egy darabot és átszabják azzá!
Meg kell próbálni Endre! Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, hogy baszná rád az asztalodat a tranyó csajod, te rohadt, büdös veknifejű pedofil buzi, mármint sok sikert kívánok önnek ebben Endre!
Beszélni kell a cicával, hogy mesélje el hol csináltak neki a faszából pinát!
Hátha az ön
Ha azon a klinikán ilyen jó nőt faragtak Tibiből, hogy kandúrból lett cica, akkor talán a nagy vekni fejből is lehet máj, ha mit tudom én mondjuk lehasítanak belőle egy darabot és átszabják azzá!
Meg kell próbálni Endre! Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, hogy baszná rád az asztalodat a tranyó csajod, te rohadt, büdös veknifejű pedofil buzi, mármint sok sikert kívánok önnek ebben Endre!
Aug 15, 2022 14:15:27
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 14:18:23
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/7VWwsqW.jpg
Konteó rovat.
Konteó rovat.
Nem hiszek az ilyesmiben, de végülis a művészetet eltalálta, tizen-huszonévesen (?) az akkori technikával (meg főleg hogy fotykos) a SzuperSodi rajzfilm már-már tűrhető volt. videa.hu/videok/film-animacio/amoba-rajzfilm.-BWsWRj22S6tNqCL7
Magas érték az jó vagy rossz? Mire fel ez a kiugró szem érték? Hagyjuk már. A bal-jobb oldal különbsége is érdekes. Melyik fülére is süket? :DD
buniBanki
(
x2)
Aug 15, 2022 14:20:09
x2)
De kizárólag ártánnyal (herélt kannal), abban már van tapasztalata!
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 14:20:19
x30)
"Ezt a rajzfilmet még elsős gimnazistaként készítettem. "
akkor piszony tizenévesen. azóta csak romlott tyodika állapota, már egy flokkot sem tud megvágni, csak az 1-3-5 perces lájfszokat nyomja
akkor piszony tizenévesen. azóta csak romlott tyodika állapota, már egy flokkot sem tud megvágni, csak az 1-3-5 perces lájfszokat nyomja
Trollok harca
(
x5)
Aug 15, 2022 14:23:17
x5)
Sodinak a faxa is kampós..
Miskolci alvósejt
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 14:24:15
x39)
Egy kis matematika, ebéd utáni kávézás alatt.
Ahogy nézem a tranyó csöves szervezete, a nappal alvás-este balhézás bioritmusra állt át.
És a selejtes kicsi szervezete igényli is ezt...
Egyre később vannak az indulások/ ébredése. Tegnap már az ebéd is vacsora lett...
Nem adok egy hetet, hogy valahogy teljesen át forduljon a menetrend.
Megint jönnek az éjszakai részeg loopok, kicsi reggeli ráadással.
Mellé egész napos " intézem a dolgaimat" (döglök) maratonokkal.
Ez jó, mert fifi így is egy rakás szar és ami neki rossz, az nekem jó!
:D
Szép napot mindenkinek!
Ahogy nézem a tranyó csöves szervezete, a nappal alvás-este balhézás bioritmusra állt át.
És a selejtes kicsi szervezete igényli is ezt...
Egyre később vannak az indulások/ ébredése. Tegnap már az ebéd is vacsora lett...
Nem adok egy hetet, hogy valahogy teljesen át forduljon a menetrend.
Megint jönnek az éjszakai részeg loopok, kicsi reggeli ráadással.
Mellé egész napos " intézem a dolgaimat" (döglök) maratonokkal.
Ez jó, mert fifi így is egy rakás szar és ami neki rossz, az nekem jó!
:D
Szép napot mindenkinek!
Kötőjel
(
x12)
Aug 15, 2022 14:25:08
x12)
ez a szemforma lol. erősen "ezt már láttam valahol" érzetem volt.
aztán eszembe jutott, hogy az Another World régi game-ben is hasonló volt a szem ábrázolása.

tolvaj sodi a sodi? ez tisztázó lájvot igényel. érdekesebb lenne, mint a tranyóbaszás.
gobesug
(
x30)
Aug 15, 2022 14:31:02
x30)
nyemértem
Kötőjel
(
x12)
Aug 15, 2022 14:32:02
x12)
bírom, ahogy a sodi saját maga által megszólaltatott szereplő beszól neki és nagyon betalál: "mi a fasz van, mitől lettél ilyen kancsal?!" :D
vérdíj target nr. 1
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 14:38:50
x12)
A jobb-baloldal a férfi és nói energiákat mutatja, egy férfinek a bal oldalnak kéne lennie a magasabb számnak, de gyagyásnak a nói az erösebb!. Vagyis ez is megerősít egy pár feltételezést!
Pár mondatot kiragadtam a müvészhez: Magas intellektusú, a színes gondolataiba szívesen merülő ember, aki hajlamos arra, hogy messze eltávolodjon a jelentől, a jövőbe tekintve. Képes rendkívüli, egyedi tervekkel, megoldásokkal előállni. Színes képzeleteit, ötleteit nem mindig tudja logikus érvekkel alátámasztani. ......
Kronobiológia néven találhatsz róla, bármit. Szivesen tudnék róla órákat pofázni, csak ez naz a fórum
Karib
(
x10)
Aug 15, 2022 14:40:40
x10)
(...)
(...)
(...)
Évek óta fosik. A Nagysándor József utcán még mutogatta is anno, hogy full fehér volt a széklete (ami ugye egyértelmű májbetegség). Ennek már kb. másfél éve. És azóta sem iszik kevesebbet...
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 14:44:04
x12)
Nála eleve minusz 10 évvel indul a buli, az átváltozás miatt. Ezt gyagyásnak mondta, az első Linzi zsinat alkalmán.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 15, 2022 14:45:18
x7)
A ketyerű gyógyítja a májbetegségeket. Minden orvos ezt ajánlja!
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 14:47:43
x3)
Megadta magát a ketyegő,
nincsen többé ketyerű!
Ha volna még ketyerű,
boldog volna a ketyegő!
nincsen többé ketyerű!
Ha volna még ketyerű,
boldog volna a ketyegő!
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 14:48:39
x1)
Anno láttam egy Nagysándoros lájvot, ott mutogatta a laboreredményét, ami akkor rendben volt, de akkor nem tudott ennyit inni, mert még dolgozott. De amit azóta művelt, azt nem úszhatta meg büntetlenül.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 15, 2022 14:53:29
x13)
Ha sima "alap" májpanelt csináltak (tehát ALT-AST-GGT), akkor az simán lehet normális eredményű még akkor is, ha már régen zsírosodik a máj / kialakulófélben van a májcirrózis, tehát önmagában ez még nem jelent semmit.
gobesug
(
x30)
Aug 15, 2022 15:06:33
x30)
a pacskeros törpe többet keres, mint te
tróger ádám mobil többet keres, mint te
a hikomat véglény herbert többet keres, mint te
milyen érzés, Endre?
tróger ádám mobil többet keres, mint te
a hikomat véglény herbert többet keres, mint te
milyen érzés, Endre?
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 15:07:00
x15)
Már Endre is dohányik és néha-néha nyomak ismeretlen eredetű anyagokat is és ott a SwingerVírusTroll is.
Szerintem ez shiker.
Ásó27
(
x68)
Aug 15, 2022 15:07:10
x68)
Csináltam pár mirror thumbnailt a trashvodra, ha megüti a szintet, akkor nyugodtan használhatjátok!

Mifaaaaaaaaaaaan

gobesug
(
x30)
Aug 15, 2022 15:07:14
x30)
a tacsipöriről keresek tananyagot. segítsetek
BigDataTroll
Aug 15, 2022 15:16:28
Csináltam pár mirror thumbnailt a trashvodra, ha megüti a szintet, akkor nyugodtan használhatjátok!
@Ásó27: NSZKSZ az új mirror thumbnail-okat! Király mindengyik.
Tranyo, Géjza frissítve.
@TrashVOD: A SodiMirror-t tudod frissíteni?
Aug 15, 2022 15:16:28
Newton-Leibniz
(
x1)
Aug 15, 2022 15:18:51
x1)
jesus, en elfogadom a massagot, de amit ez a ket szornyszulott lemuvel, attol felfordul a gyomrom
Penzmento
(
x6)
Aug 15, 2022 15:19:13
x6)
Hirtelen azt hittem valami gore pina van a dagadt mögött, de csak pénztárca.
Penzmento
(
x6)
Aug 15, 2022 15:21:16
x6)
Mótvá?
sodipedia.sodika.org/wiki/GasztroGn%C3%B3m_konyh%C3%A1ja
NarcissistReactDev
Aug 15, 2022 15:29:52
ha nem is inna, az altalanos eletmodja is -10 ev: doner, 0 sport, gornyedes, meg fogorvoshoz sem jar, mert ha igy lenne, mar reg nekiestek volna egy vesovel. legalabb (...a live miatt) neha setalgat
Aug 15, 2022 15:29:52
trashvod
(
x6)
Aug 15, 2022 15:30:11
x6)
Lecseréltük! NSZKSZ
trolléga
(
x30)
Aug 15, 2022 15:30:27
x30)
pár hónapja szóba került, akkor azt hiszem szép kis tudományos szimpózium volt belőle
tévedtem, ugyanaz lett csak leírva ami a szócikkben is áll forum.sodika.org/?pageNo=8049&highlight=820178#comment-820178
Endre
Aug 15, 2022 15:32:38
Bármennyire is belém akarjátok beszélni a betegségeket; nem vagyok beteg! Még Merci érkezése előtt voltam orvosnál és csak annyit mondott igyak több vizet. A leleteim kiértékelése után pedig elküldte az eredményt is és teljes mértékben igaza lett, megérkezett hozzám életem szerelme!
Aug 15, 2022 15:32:38
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 15:34:59
x39)
Endre!
Kurvaanyád!
Volt egy óra szabad időm.
Gyorsan bedobtam egy mossást (55 perc)
Csináltam ebédet.
Főzelék, spenót+ borsó+ burgonya (40 perc)
"Bélszín roló" (40 perc párolás papírban+ 5 perc pirítás setpenyőben)
Uborka saláta fehér borecet+ barnacukor+ 8 mag keveréke.( 5 perc)
Őröltem kávét és ittam egy étcsokis beütésű presszót (5 perc)
Felmostam a konyhában, fürdőben, nappaliban, közlekedőben, közben, mert belefért.
Aztán beültem a kanapéra megebédelni, az orgona illatban úszó nappaliba. Megy a légkondi, 24 fog... csináltam még egy klasszikus málnaszörpös limonádét.
Most csinálok még egy presszót, lazítok kicsit és kiélvezem az elégedett boldogságot.
Te mit csináltál ma?
Hány sörike csúszott le? Inkább vodka volt ma is? Kiss Jutka farkas?
Dönert zabáltál már? Sunyiba, nehogy a hapsikurva meg tudja?
Lezavart már cigiért? Siettél remélem!
Meló? Van már? Döglött piton felállt, vagy kellett a két viagra? Szigorúan a tüdődre!
Forumot olvastad?
Látod te szhar, a jó fej emberek milyen kedélyesen el beszélgetnek...
Költöztető megvan már? Vagy majd holnap?
Feküdj inkább vissza, majd holnap intézel valamit...
Kurvaanyád!
Volt egy óra szabad időm.
Gyorsan bedobtam egy mossást (55 perc)
Csináltam ebédet.
Főzelék, spenót+ borsó+ burgonya (40 perc)
"Bélszín roló" (40 perc párolás papírban+ 5 perc pirítás setpenyőben)
Uborka saláta fehér borecet+ barnacukor+ 8 mag keveréke.( 5 perc)
Őröltem kávét és ittam egy étcsokis beütésű presszót (5 perc)
Felmostam a konyhában, fürdőben, nappaliban, közlekedőben, közben, mert belefért.
Aztán beültem a kanapéra megebédelni, az orgona illatban úszó nappaliba. Megy a légkondi, 24 fog... csináltam még egy klasszikus málnaszörpös limonádét.
Most csinálok még egy presszót, lazítok kicsit és kiélvezem az elégedett boldogságot.
Te mit csináltál ma?
Hány sörike csúszott le? Inkább vodka volt ma is? Kiss Jutka farkas?
Dönert zabáltál már? Sunyiba, nehogy a hapsikurva meg tudja?
Lezavart már cigiért? Siettél remélem!
Meló? Van már? Döglött piton felállt, vagy kellett a két viagra? Szigorúan a tüdődre!
Forumot olvastad?
Látod te szhar, a jó fej emberek milyen kedélyesen el beszélgetnek...
Költöztető megvan már? Vagy majd holnap?
Feküdj inkább vissza, majd holnap intézel valamit...
Optimusz
Aug 15, 2022 15:35:30
Azt kidöntötte el, melyik oldal melyik?
Ha a bal lábam büdösebb, mint a jobb, akkor a női énem a büdösebb? :)
Aug 15, 2022 15:35:30
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 15:37:20
x11)
Ami késik, nem múlik. Nézd meg mennyit piál, egy normális ember ki sem bírná.
Ugyanez van Lyudgával is, előszeretettel hangoztatja, hogy három napja nem evett, de van ennek igazságalapja is. Mert már nem bír!
A szeme még kívánja, meg a megszokás is, de egy-két harapásnál több nem megy le... Agyon van fogyva, és nem azért mert ennyire rossz gémeskútországban a hajléktalan ellátás.
Minőségi éhezés lehet (neki már mindegy), mennyiségi éhezés még nincs, ha megtalálja a kiskapukat, márpedig ő megtalálja.
Rommá itták magukat, és nem is két-három év alatt, mert 2021 tavaszán még volt albérlete ennek a két csóringernek, de már a lejtőn voltak...
BigDataTroll
Aug 15, 2022 15:40:25
@Ásó27: ha van szabadidő és érdeklődés akkor az egységes retard disagne miatt ami szóbajöhet Snecológiailag az a Gammer és Vahúr thumbnail. Nszksz
@TrashVOD: NSZKSZ
@TrashVOD: NSZKSZ
Aug 15, 2022 15:40:25
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™