Pluszban még a varangy is visszaszokott sok-sok év után a cigire. Mikor máskor, mikor egy csontkollekció és a cigaretta ára az egekben, hajléktalanként - meg egyébként is - elég költséges hobby. Mikor először láttam, nem hittem el, más trolloktól kérdeztem, hogy a Jutka dohányzik, azt mondták nem, de aztán később nyilvánvalóvá vált. De a legviccesebb dohányos a púpgechi, kb. mint egy 10 éves a napközi hátsó udvarán kocadohányosként :) Beszívja, gyorsan kifújja, ha mégis lemegy valamennyi a tüdúcskére akkor fuldokol. nagyon élvezem :D
Te mit csináltál ma?
Szerintem röviden össze lehet foglalni:
alszanak még a gyernőttek.
Kell a (vissza(fejlődésben lévő szervezetnek!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Kész is vannak!

Mifaaaaaaaaaaaan
Vahúrnál frissíteni kérném a képet, túl sok a fog!!!
Ez a néző megtévesztése!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
a legszarabb (jelen szituációban nekünk a legjobb) hogy ezek az elfbarok mivel jó az ízük, sokat szívogatja az ember, megallas nelkul, es közben tele van nikotinnal, szóval észre sem veszed függővé válsz. Az hogy erre az állapotra még elkezd majd valódi cigiket is szívni nikotin bevitel miatt, csak egy bónusz lenne és azt a maradék pár évet is lerövidítené.
Szóval így tovább gyagyás! :)
Háááát itt ííírjááák, te rossz ratyiiiiiii!
Maximális elismerés mellett szeretném megjegyezni, hogy a Kammercickányról ez egy túl jó kép, olyannak örültem volna, ahogy buta fejjel alszik a gép előtt, volt belőle sok :D
off - úgy megölelnélek
Írtam, Klohek Blacsenko-ról.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a név XXXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
off. én is
KURVArangy
Köszönöm, jó az ilyen visszajelzés, hiába nem az a fórum. :)
Gyagyásra visszatérve, még sajnálnám is, milyen családban nőtt fel! :)
Én a '70-es évek végén, '80-as évek elején szocalizálódtam, és nem a technikai kütyük érdekeltek, hanem anyám vasárnapi ebédet főzött, nem husikának és rizsikének hívta, nem volt Dézike, Husika, meg Katalinca sem, hanem vasárnapi ebéd volt, és leültünk a családdal, apám ült az asztalfőn, megettük a húslevest, leveshúst zöldségekkel, mártással, savanyúval, befőttel, ki hogy szerette, utána a rántott szeletet, rántott csirkét krumplipürével, vagy sült krumplival. Kaját rengeteget tudnék írni, de itt a család volt a lényeg, Az én apámra sok rosszat lehetne mondani, viszont a vasárnapi együtt ebédelést mindig megkövetelte, nem agresszióval, hanem rávezetéssel! Milyen jól tette az öreg! :)
Viccen kívül gondoltam ilyenre, majd upgradelem később! :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Aztán beültem a kanapéra megebédelni, az orgona illatban úszó nappaliba.
Orgonás ajax mi? Én is azzal szoktam szipuzni. Nem tudom megunni. :)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ez jól hangzik, bár én nem tudtam megvalósítani, (sok helyen laktunk, de csak egyen volt olyan, ahol étkező asztal volt, a többiben sajnos nem olyan volt a konyha). Azt viszont igen, hogy jól főztem és a gyerekeket is sokszor bevontam, így ma már ők is jól főznek. A fiam karácsonykor olyan vacsorát rittyentett, hogy majdnem elaléltam az ízektől. Púpgechninél szerintem senki nem tudott soha főzni, se a jó kurva gyermekét lepasszoló anyja, sem a nagymama, mert ha így lett volna, lenne valami igénye az ízekre és nem elégedne meg a dőnerrel, hanem rendelne ezt-azt (nem csípős pizáát). Szóval itt szerintem az egész família retardált a maga nemében (Golda rikácsolása is ugye, mennyire röhejes), de hát már a fifin gyerekkori képeken is lehetett látni hogy nem százas. Az, hogy néha értelmesnek tűnő szavakból modoros, de végeredményben és összességében értetelmetlen mondatokat pörget egy totál autista embert mutat, amit már gyerekkorban kezeltetni kellett volna, vagy legalábbis olyan oktatási intézménybe tenni, ahol ilyenekkel foglalkoznak. Az egyetem az semmi esetre sem ez a hely a végére.
Endre az elfbar-al is úgy kezdi mint a kukikkal.
Jól esik szopogatni aztán egyszercsak azt veszi észre a vekni, hogy teljesen rászokott és hiányzik ha nincs a szájban.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szerény, de nem anatómiai alapokon nyugvó véleményem szerint, a befordított fasz(pina) lefetyelése már annak számít.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Fúj, szopni nem, szopni nem, szopni nem. Fúj. Azt nem. Azt nem. Azt nem nem. Szopni nem. szopni nem. Szopni nem soha. Soha. Soha.
azon a fórumon, ahol több mint egymillió komment örökíti meg azt, hogy a gyagyás élete egy konstans szopás, ez egy kicsit blaszfémia.
Meggyőződéem, hogy fifi még saját magát is szopja.
Még lehet, soha ne mondj le róla, ha mást nem is tanultam meg apámtól (volt amikor ő főzött, amikor anyám dolgozott), de vasárnaponként együtt ebédelni a legjobb, és legösszetartóbb dolog. :)
Anyám szerintem soha nem kapott virágot, de amikor vasárnap arra jött haza, hogy apám megebédeltette a családot, és az ő adagja is ki volt szedve, akkor könny szökött a szemébe. :)
szopni nem,, csak FÚJni

Ebből még bármi jó is kisülhet :DDD

Tibi, ha nem lesz youtube, akkor neked már csak ez marad...
Szédited szegény sziszát, te mocsok? Tessék szépen fizetni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
hát mondta, hogy majd dolgozhatok, gürcölhetek, hogy legyenek új cuccaim XXDDD hát más is így csinálja...ja, nem XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
akkor nem volt undorító mocskos ország, amikor ingyenpinát kellett rá fabrikálni
le vagy tiltva, kurva anyád
Fúdejófaty!
A sárgaborsófőzelékkel elbaszták
a nemzet "színésznője" épp nyomást gyakorol a poopra....olcsó telefont kapott a szisza...
Ez is csak egy olyan hazugság, amibe már teljesen bele élte magát.
Mint a katona story-k.
Na, ilyenkor visszacsöppenne a gyerekkorba, amikor a kis Tibikével így bánt az apja és utána viselkedett.
A mostohája.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
:DDDDDDDDDDD
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Dögölj meg !
Kurva anyád!
Akaszd fel magad!
Takarodj innen!
Tehát elgondolkoztál rajta.... remeg a lelkecske?
Sodika, vásárold vissza Mergának a telefont, jóbó' mondom...nem lesz több fajtalankodás....
Háttekifaty???
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Takarodj a Billába, hozzál jégert a cicusnak.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Pusztulj innen!
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 15:53:12
x1)
Ami késik, nem múlik. Nézd meg mennyit piál, egy normális ember ki sem bírná.
Ugyanez van Lyudgával is, előszeretettel hangoztatja, hogy három napja nem evett, de van ennek igazságalapja is. Mert már nem bír!
A szeme még kívánja, meg a megszokás is, de egy-két harapásnál több nem megy le... Agyon van fogyva, és nem azért mert ennyire rossz gémeskútországban a hajléktalan ellátás.
Minőségi éhezés lehet (neki már mindegy), mennyiségi éhezés még nincs, ha megtalálja a kiskapukat, márpedig ő megtalálja.
Rommá itták magukat, és nem is két-három év alatt, mert 2021 tavaszán még volt albérlete ennek a két csóringernek, de már a lejtőn voltak...
Ugyanez van Lyudgával is, előszeretettel hangoztatja, hogy három napja nem evett, de van ennek igazságalapja is. Mert már nem bír!
A szeme még kívánja, meg a megszokás is, de egy-két harapásnál több nem megy le... Agyon van fogyva, és nem azért mert ennyire rossz gémeskútországban a hajléktalan ellátás.
Minőségi éhezés lehet (neki már mindegy), mennyiségi éhezés még nincs, ha megtalálja a kiskapukat, márpedig ő megtalálja.
Rommá itták magukat, és nem is két-három év alatt, mert 2021 tavaszán még volt albérlete ennek a két csóringernek, de már a lejtőn voltak...
Pluszban még a varangy is visszaszokott sok-sok év után a cigire. Mikor máskor, mikor egy csontkollekció és a cigaretta ára az egekben, hajléktalanként - meg egyébként is - elég költséges hobby. Mikor először láttam, nem hittem el, más trolloktól kérdeztem, hogy a Jutka dohányzik, azt mondták nem, de aztán később nyilvánvalóvá vált. De a legviccesebb dohányos a púpgechi, kb. mint egy 10 éves a napközi hátsó udvarán kocadohányosként :) Beszívja, gyorsan kifújja, ha mégis lemegy valamennyi a tüdúcskére akkor fuldokol. nagyon élvezem :D
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 15:56:59
x10)
Te mit csináltál ma?
Szerintem röviden össze lehet foglalni:
alszanak még a gyernőttek.
Kell a (vissza(fejlődésben lévő szervezetnek!
Ásó27
(
x68)
Aug 15, 2022 16:07:02
x68)
@Ásó27: ha van szabadidő és érdeklődés akkor az egységes retard disagne miatt ami szóbajöhet Snecológiailag az a Gammer és Vahúr thumbnail. Nszksz
Kész is vannak!

Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 15, 2022 16:08:09
x17)
Sztem este 7-8as indulassal lesz a lajfsz
Punszisza a lekjopp!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 15, 2022 16:11:11
x21)
Klohek:
Kicsit off, de érdekelnek az ilyen témák. Át tudnád küldeni nekem azt a progit, amivel kiszámoltad a Gyagyásra fonatkozó értékeket?
[email protected]
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kicsit off, de érdekelnek az ilyen témák. Át tudnád küldeni nekem azt a progit, amivel kiszámoltad a Gyagyásra fonatkozó értékeket?
[email protected]
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 16:14:45
x11)
Én már többször bemutatkoztam, alkoholista vagyok, negyedik éve tiszta. (Azt hiszem, mert úgy döntöttem nem számolom.)
Két felnőtt gyermekem van, akiket mindennél jobban szeretek, mind a kettő elvégezte az egyetemet, jó munkájuk van, teljesen más az érdeklődési körük, ez így a jó. :) Az egyik pénzügyi-gazdasági vonalon érdekelt, a másikat csakis a természet-tudomány érdekli. Sokat nem írnék róluk, mert nem ide tartozik. Ha csak 8 általánost, vagy kisegítőt végeztek volna, akkor is büszke lennék rájuk, és soha nem kényszerítettem volna egyik gyerekemre sem az akaratomat!!
Én csináltam már mindent, általában ugyanannál a cégnél, de azért a három évtizedes munkaviszonyom megvan. :)
Az urammal is kibírtuk a nehéz éveket, nem volt velem könnyű, kitartott melettem, de soha nem "kitartott", mert még a legalja időszakban is megvolt a saját keresetem. :)
Két felnőtt gyermekem van, akiket mindennél jobban szeretek, mind a kettő elvégezte az egyetemet, jó munkájuk van, teljesen más az érdeklődési körük, ez így a jó. :) Az egyik pénzügyi-gazdasági vonalon érdekelt, a másikat csakis a természet-tudomány érdekli. Sokat nem írnék róluk, mert nem ide tartozik. Ha csak 8 általánost, vagy kisegítőt végeztek volna, akkor is büszke lennék rájuk, és soha nem kényszerítettem volna egyik gyerekemre sem az akaratomat!!
Én csináltam már mindent, általában ugyanannál a cégnél, de azért a három évtizedes munkaviszonyom megvan. :)
Az urammal is kibírtuk a nehéz éveket, nem volt velem könnyű, kitartott melettem, de soha nem "kitartott", mert még a legalja időszakban is megvolt a saját keresetem. :)
BigDataTroll
Aug 15, 2022 16:15:12
Aug 15, 2022 16:15:12
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 16:18:26
x39)
Kész is vannak!
Vahúrnál frissíteni kérném a képet, túl sok a fog!!!
Ez a néző megtévesztése!
Judkaa
Aug 15, 2022 16:18:37
Szopjal le merci
Jumma Mubarak
Aug 15, 2022 16:18:37
balazs3
Aug 15, 2022 16:21:24
De a legviccesebb dohányos a púpgechi, kb. mint egy 10 éves a napközi hátsó udvarán kocadohányosként :) Beszívja, gyorsan kifújja, ha mégis lemegy valamennyi a tüdúcskére akkor fuldokol. nagyon élvezem :D
a legszarabb (jelen szituációban nekünk a legjobb) hogy ezek az elfbarok mivel jó az ízük, sokat szívogatja az ember, megallas nelkul, es közben tele van nikotinnal, szóval észre sem veszed függővé válsz. Az hogy erre az állapotra még elkezd majd valódi cigiket is szívni nikotin bevitel miatt, csak egy bónusz lenne és azt a maradék pár évet is lerövidítené.
Szóval így tovább gyagyás! :)
Aug 15, 2022 16:21:24
Jonciii
(
x8)
Aug 15, 2022 16:22:01
x8)
Szopjal le merci
Háááát itt ííírjááák, te rossz ratyiiiiiii!
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 16:22:57
x1)
Kész is vannak!
Maximális elismerés mellett szeretném megjegyezni, hogy a Kammercickányról ez egy túl jó kép, olyannak örültem volna, ahogy buta fejjel alszik a gép előtt, volt belőle sok :D
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 16:28:56
x1)
Én már többször bemutatkoztam, alkoholista vagyok, negyedik éve tiszta. (Azt hiszem, mert úgy döntöttem nem számolom.)
off - úgy megölelnélek
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 16:33:21
x12)
Klohek:
[email protected]
[email protected]
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 16:35:10
x24)
tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a név XXXDD
mikedp
(
x9)
Aug 15, 2022 16:38:06
x9)
off - úgy megölelnélek
off. én is
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 17:09:51
x11)
off - úgy megölelnélek
Én a '70-es évek végén, '80-as évek elején szocalizálódtam, és nem a technikai kütyük érdekeltek, hanem anyám vasárnapi ebédet főzött, nem husikának és rizsikének hívta, nem volt Dézike, Husika, meg Katalinca sem, hanem vasárnapi ebéd volt, és leültünk a családdal, apám ült az asztalfőn, megettük a húslevest, leveshúst zöldségekkel, mártással, savanyúval, befőttel, ki hogy szerette, utána a rántott szeletet, rántott csirkét krumplipürével, vagy sült krumplival. Kaját rengeteget tudnék írni, de itt a család volt a lényeg, Az én apámra sok rosszat lehetne mondani, viszont a vasárnapi együtt ebédelést mindig megkövetelte, nem agresszióval, hanem rávezetéssel! Milyen jól tette az öreg! :)
Ásó27
(
x68)
Aug 15, 2022 17:16:46
x68)
Viccen kívül gondoltam ilyenre, majd upgradelem később! :)
Hahó
(
x136)
Aug 15, 2022 17:17:10
x136)
Nálunk sokszor volt zserbóka a vasárnapi ebédhez.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Maffiózó
(
x1)
Aug 15, 2022 17:20:23
x1)
Endre mit úgy tűnik, hogy a magyar szélső "jobbos" szaroknak se küld már Putyin elnök úr pénzt, Gyurcsány népszerűsége elkezdett emelkedni! Remeg a NER propaganda hálózata, lehet megint közvetítetni kellene!
Ha úgy alakul a dolog mész megint az utcákra destabilizálni egy európai uniós ország jogrendjét (tudva, hogy ez nyíltan orosz érdekké vált)?
Lehetne erről egy közéleti lájv a sziszával, hozzád hasonlóan ő is nagyon széles látókörű a témában!
De persze a legjobb az lenne ha megdöglenél végre büdös pedo.
Ha úgy alakul a dolog mész megint az utcákra destabilizálni egy európai uniós ország jogrendjét (tudva, hogy ez nyíltan orosz érdekké vált)?
Lehetne erről egy közéleti lájv a sziszával, hozzád hasonlóan ő is nagyon széles látókörű a témában!
De persze a legjobb az lenne ha megdöglenél végre büdös pedo.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 15, 2022 17:22:50
x7)
Aztán beültem a kanapéra megebédelni, az orgona illatban úszó nappaliba.
Orgonás ajax mi? Én is azzal szoktam szipuzni. Nem tudom megunni. :)
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 17:25:00
x1)
Ez jól hangzik, bár én nem tudtam megvalósítani, (sok helyen laktunk, de csak egyen volt olyan, ahol étkező asztal volt, a többiben sajnos nem olyan volt a konyha). Azt viszont igen, hogy jól főztem és a gyerekeket is sokszor bevontam, így ma már ők is jól főznek. A fiam karácsonykor olyan vacsorát rittyentett, hogy majdnem elaléltam az ízektől. Púpgechninél szerintem senki nem tudott soha főzni, se a jó kurva gyermekét lepasszoló anyja, sem a nagymama, mert ha így lett volna, lenne valami igénye az ízekre és nem elégedne meg a dőnerrel, hanem rendelne ezt-azt (nem csípős pizáát). Szóval itt szerintem az egész família retardált a maga nemében (Golda rikácsolása is ugye, mennyire röhejes), de hát már a fifin gyerekkori képeken is lehetett látni hogy nem százas. Az, hogy néha értelmesnek tűnő szavakból modoros, de végeredményben és összességében értetelmetlen mondatokat pörget egy totál autista embert mutat, amit már gyerekkorban kezeltetni kellett volna, vagy legalábbis olyan oktatási intézménybe tenni, ahol ilyenekkel foglalkoznak. Az egyetem az semmi esetre sem ez a hely a végére.
Pitonverő
(
x2)
Aug 15, 2022 17:29:53
x2)
Ratyító! Amikor a bunkibankban kukidokisat játszottatok és "megvizsgáltad" a szomszéd kisfiú kukiját, gondoltad volna, hogy egyszer az arab kukidokik fogják a Tyodi ánuszát "megvizsgálni"? A szvingerklub 2022 bunkibankja!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
gobesug
(
x30)
Aug 15, 2022 17:40:36
x30)
Aztan szopni szoktal e sodi?
Sodronyka
(
x4)
Aug 15, 2022 17:45:36
x4)
Azért lehet Golda mama mégis tud valamit, a kifőzdéjét kipróbálók más véleménnyel voltak Róla, bár fene se tudja lehet csak hetyetye.... :)
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Trollul Madár
(
x15)
Aug 15, 2022 17:47:05
x15)
Endre az elfbar-al is úgy kezdi mint a kukikkal.
Jól esik szopogatni aztán egyszercsak azt veszi észre a vekni, hogy teljesen rászokott és hiányzik ha nincs a szájban.
SyntaxError
(
x24)
Aug 15, 2022 17:49:17
x24)
Szerény, de nem anatómiai alapokon nyugvó véleményem szerint, a befordított fasz(pina) lefetyelése már annak számít.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 15, 2022 17:52:58
x19)
Fúj, szopni nem, szopni nem, szopni nem. Fúj. Azt nem. Azt nem. Azt nem nem. Szopni nem. szopni nem. Szopni nem soha. Soha. Soha.
sittessanyi
(
x7)
Aug 15, 2022 17:54:32
x7)
azon a fórumon, ahol több mint egymillió komment örökíti meg azt, hogy a gyagyás élete egy konstans szopás, ez egy kicsit blaszfémia.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 15, 2022 17:54:44
x6)
Endre, megnyugtató számomra, hogy már nikotint is tolsz az etil alkohol, a THC, és a kokain hidroklorid mellé.
Jó az út, ne hagyd abba, shiker lesz te BALEK.
Jó az út, ne hagyd abba, shiker lesz te BALEK.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 17:56:26
x1)
Meggyőződéem, hogy fifi még saját magát is szopja.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 17:57:50
x3)
Endre!
Mikor lesz a következő családkiírtós lájfsz?! Foshná!
Azon nagyon fogok nevetni, amikor jössz a szisza után majd Gémeskútországba és küszöb alatt kell közlekedned mindenhol és mint egy ikaszi strigó véded a tulajdonod.
Mikor lesz a következő családkiírtós lájfsz?! Foshná!
Azon nagyon fogok nevetni, amikor jössz a szisza után majd Gémeskútországba és küszöb alatt kell közlekedned mindenhol és mint egy ikaszi strigó véded a tulajdonod.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 17:59:48
x3)
és már megy is a jogászkodás.
Natyszerű.
Natyszerű.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 18:00:48
x11)
Ez jól hangzik, bár én nem tudtam megvalósítani, (sok helyen laktunk, de csak egyen volt olyan, ahol étkező asztal volt, a többiben sajnos nem olyan volt a konyha).
Még lehet, soha ne mondj le róla, ha mást nem is tanultam meg apámtól (volt amikor ő főzött, amikor anyám dolgozott), de vasárnaponként együtt ebédelni a legjobb, és legösszetartóbb dolog. :)
Anyám szerintem soha nem kapott virágot, de amikor vasárnap arra jött haza, hogy apám megebédeltette a családot, és az ő adagja is ki volt szedve, akkor könny szökött a szemébe. :)
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 18:01:11
x10)
szopni nem,, csak FÚJni

bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 18:01:31
x1)
foteltroll
Aug 15, 2022 18:02:49
Első téma:
-Ki kell fizetni a régi telefonnak az árát.
Jól kezdünk, igaz fifi? :DD
-Ki kell fizetni a régi telefonnak az árát.
Jól kezdünk, igaz fifi? :DD
Aug 15, 2022 18:02:49
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Aug 15, 2022 18:03:09
x2)
Tyodika. Nem tudod fizetni a tranyó telefonját? Ellopták a telefonját, fifi, miért nem intézkedsz?
Puncicája van a cicának.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:04:15
x39)
Tranyó live...
Első fellépő:
- Tibor!
Első fellépő:
- Tibor!
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:04:20
x3)
Lesznek itt kiadások bőven. Igyál valamit Endre, ebbű baj lesz.
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:05:17
x24)
a munka továbbra sem opció? úgylátom, gondok vannak ezzel a lakcímmel...
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:05:39
x13)
Endre, kérdezd már meg az asszonyt, hogy hol a pénz, amit pár napja lobogtatott, és azt is, hogy honnan volt neki.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 18:06:12
x1)
Ilyen idegállapotban ebből ma még vekniverés lesz, elég egy rossz simóka
MacY2
(
x1)
Aug 15, 2022 18:06:14
x1)
Tibi mondja sok aljas dog van a vilagban,vicces hogy pont o mondja. TUDOD TIBI A KARMA,TE LOPKODTAL EZ MEG VISSZA UTOTT. Nem is ertem mit haborogsz te levagott faszu budos tolvaj :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:06:29
x39)
Tibikéről harmadik napja nem rohad le a kék fürdőruha felső...
:DDDD
Hihhetlen :DDDDD
:DDDD
Hihhetlen :DDDDD
halászlé
(
x24)
x24)
Chat: Sodi nem tud valamit intézni neked? Merga: dehogy tud, mit tudna, csak szédítés megy...
horgász
(
x10)
Aug 15, 2022 18:06:46
x10)
Undorító mocskos Magyarország:
Ha eladod/elhagyod a nokedliszaggatód, tovább kell fizetni a részleteit... micsoda egy trágya gány hely.
"Beszüntetem a lájvokat, mert minden hónapban fizetnem kell a telefont"
Does make sense. Ez ám a logika.
Ha eladod/elhagyod a nokedliszaggatód, tovább kell fizetni a részleteit... micsoda egy trágya gány hely.
"Beszüntetem a lájvokat, mert minden hónapban fizetnem kell a telefont"
Does make sense. Ez ám a logika.
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:07:23
x13)
Sodi a háttérből: Megoldom, magamra vállaltam ezt a részt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:07:33
x39)
Ilyen idegállapotban ebből ma még vekniverés lesz, elég egy rossz simóka
Ebből még bármi jó is kisülhet :DDD
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 18:07:42
x12)

Tibi, ha nem lesz youtube, akkor neked már csak ez marad...
MacY2
(
x1)
Aug 15, 2022 18:08:52
x1)
GYAGYÁS! Tedd el a tőltőjét,hadd lássunk egy kis műsort :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 18:09:12
x11)
Mi a tököm köze van a Samsung accountnak a munkához? :))
Menjél dolgozni, Merci, mert az uradat szeptemberől el kell tartani!
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:09:34
x24)
most nem emléxik, hogy eladta a telefont, vagy mire megy ki a játék? XDDD
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:09:46
x3)
Amikor Endre azt mondja: megoldom.
"A Tibi mindent visz!"
"Az leszek, kőkemény baszdmeg."
Nomen est omen, Sneci!
"A Tibi mindent visz!"
"Az leszek, kőkemény baszdmeg."
Nomen est omen, Sneci!
Hahó
(
x136)
Aug 15, 2022 18:09:53
x136)
Chat: Sodi nem tud valamit intézni neked? Merga: dehogy tud, mit tudna, csak szédítés megy...
Szédited szegény sziszát, te mocsok? Tessék szépen fizetni.
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:10:01
x13)
Ez a műhiszti nem a nézőknek szól, hanem a korcsnak. Zsebbenyúlós sztori.
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:10:25
x24)
Mi a tököm köze van a Samsung accountnak a munkához? :))
hát mondta, hogy majd dolgozhatok, gürcölhetek, hogy legyenek új cuccaim XXDDD hát más is így csinálja...ja, nem XXDD
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 15, 2022 18:11:11
x7)
Undorító mocskos Magyarország:
akkor nem volt undorító mocskos ország, amikor ingyenpinát kellett rá fabrikálni
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:11:55
x39)
Ez a "feltételezett" telefon " lopás"...
Csak annyit, hogy ha valaki autó lopással foglalkozik, az el viszi az autód...
Ha valaki betöréseket csinál... bemegy akárhová.
Tranyó azt hiszi a telefon valami különleges szerkezet?
16 éves kis gyerekek irkálnak át gyári programokat..
Törnek fel állami szervereket...
Annyira ostoba :D
Most hallom, hogy tönkre ment az élete... a pislogós túlmelegedős telefon hiánya miatt :DDDD
Élettelen véglény :DDD
Csak annyit, hogy ha valaki autó lopással foglalkozik, az el viszi az autód...
Ha valaki betöréseket csinál... bemegy akárhová.
Tranyó azt hiszi a telefon valami különleges szerkezet?
16 éves kis gyerekek irkálnak át gyári programokat..
Törnek fel állami szervereket...
Annyira ostoba :D
Most hallom, hogy tönkre ment az élete... a pislogós túlmelegedős telefon hiánya miatt :DDDD
Élettelen véglény :DDD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 18:12:37
x11)
Azért nézzük, hogy mivel lehet jelenteni, soha nem lehet tudni. Ne kapjon pénzt, úgyhogy kellene a mirror!
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:13:06
x3)
Mi a baj, morci?
Endre, most ilyenkor mivan TIbivel, megjött neki?!
Endre, most ilyenkor mivan TIbivel, megjött neki?!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:13:29
x39)
ON
trashvod.com/tranyomirror
trashvod.com/tranyomirror
Fúdejófaty!
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 15, 2022 18:13:53
x1)
A sárgaborsófőzelékkel elbaszták
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:14:29
x24)
na most ha el is tűnt a telefon, aztán nemtud mittomén mibe bejelentkezni; gondolom, ha írna e-mailt és igazolná magát, ezt is meg lehetne oldani...
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:14:31
x13)
Érdekes bűnügy ez. A lopás napján még nyomkövetés volt és rendszámleírás, Merci csak jóindulatból adott a tolvajnak egy órát, hogy visszahozza a telót. Ma már nem lehet bemérni, semmire nem emlékszik az elkövetőről, csak annyi maradt meg, hogy digó volt, bármit is jelentsen nála ez a szó.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 15, 2022 18:14:32
x2)
Mi ez a gyerek beszéd a háttérben?
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:15:07
x3)
Endre!
Közben itt lurkolsz a kisszobából, mi?! Tedd helyre az asszonyt!
Közben itt lurkolsz a kisszobából, mi?! Tedd helyre az asszonyt!
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 15, 2022 18:17:18
x6)
"Az S20-t se kapcsolták be eltűnt" (vagy ez a 22es?)
Pedig mennyire mondta hogy lehetetlen ellopni mert semmit se tudnak csinálni vele, resetelni se stb. Vagy de, csak megint hülyeséget beszélt.
BTW krumplipüré megromlott mert nem rakták be a hűtőbe :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Pedig mennyire mondta hogy lehetetlen ellopni mert semmit se tudnak csinálni vele, resetelni se stb. Vagy de, csak megint hülyeséget beszélt.
BTW krumplipüré megromlott mert nem rakták be a hűtőbe :D
SyntaxError
(
x24)
Aug 15, 2022 18:17:43
x24)
Azt hittem ez a telefon "lopás" dolog már tisztázódott.
Eladta. Az a köteg pénz pedig amit lobogtatott, abból volt.
Vagy én nyem éjtem már mi folyik itt.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:17:50
x24)
...megint mindenki más is hibás, csak Merga nem, hogy részegen feterng az utcán, 300ezer ftos telefonnal a zsebében...
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:18:00
x13)
Merci felháborodásának az igazi oka hogy a gyagya nem ette meg a mai moslékot.
Kaffka Tibor
Aug 15, 2022 18:18:08
nem zabálta meg a krumplipürét a geciláda!
Aug 15, 2022 18:18:08
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:18:11
x39)
Apropó!
S20+ :DDD
Juci bosszúból kikapcsolta és kibaszta az első kukába, amíg a tranyó bebaszva döglött a padon, délelőtt 9 órakor.
Szép volt Juci! Legközelebb meghívlak egy fagyira, ha tranyóval a Keletinél csöveztek!
S20+ :DDD
Juci bosszúból kikapcsolta és kibaszta az első kukába, amíg a tranyó bebaszva döglött a padon, délelőtt 9 órakor.
Szép volt Juci! Legközelebb meghívlak egy fagyira, ha tranyóval a Keletinél csöveztek!
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:18:40
x24)
Azt hittem ez a telefon "lopás" dolog már tisztázódott.
a nemzet "színésznője" épp nyomást gyakorol a poopra....olcsó telefont kapott a szisza...
Bejlin
(
x8)
Aug 15, 2022 18:19:48
x8)
Na jó a hangulat. A tranyó már a kést vagdossa az asztalba, hamarosan meg remélhetőleg Snecibe!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
foteltroll
Aug 15, 2022 18:19:53
Újabb késes loop?
Aug 15, 2022 18:19:53
balazs3
Aug 15, 2022 18:20:07
szép esténk lesz
Aug 15, 2022 18:20:07
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:20:21
x3)
Endre!
Ha már itt olvasgatsz. Szépen felveszel a gyíktestedre egy atlétát... Életedben egyszer férfi leszel és berúgod a konyha ajtót, megállsz Tibi előtt és felpofozod, mint téged a kisegítőben amikor nem viselkedtél, megvan már?!
Na, ilyenkor visszacsöppenne a gyerekkorba, amikor a kis Tibikével így bánt az apja és utána viselkedett.
Ez még ingyen volt, te balek.
Ha már itt olvasgatsz. Szépen felveszel a gyíktestedre egy atlétát... Életedben egyszer férfi leszel és berúgod a konyha ajtót, megállsz Tibi előtt és felpofozod, mint téged a kisegítőben amikor nem viselkedtél, megvan már?!
Ez még ingyen volt, te balek.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 15, 2022 18:20:31
x11)
Jól értettem? Hagyta megromlani a nyers krumplipürét? :))
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:20:46
x39)
Ez is csak egy olyan hazugság, amibe már teljesen bele élte magát.
Mint a katona story-k.
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:20:48
x13)
Most jól járna a púpos, ha erre az állapotra ráinna a cica.
sodika
Aug 15, 2022 18:21:32
A mostohája.
Aug 15, 2022 18:21:32
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:22:23
x3)
A mostohája.
:DDDDDDDDDDD
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:22:29
x13)
Mercinél amúgy soha nem lehet tudni, könnyen lehet hogy megint Jutkahiánya van.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 15, 2022 18:22:37
x39)
A mostohája.
Dögölj meg !
Kurva anyád!
Akaszd fel magad!
Takarodj innen!
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:22:41
x3)
A mostohája.
Tehát elgondolkoztál rajta.... remeg a lelkecske?
halászlé
(
x24)
Aug 15, 2022 18:22:55
x24)
A mostohája.
Sodika, vásárold vissza Mergának a telefont, jóbó' mondom...nem lesz több fajtalankodás....
Sodronyka
(
x4)
Aug 15, 2022 18:23:12
x4)
A mostohája.
Háttekifaty???
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:23:20
x13)
A mostohája.
Takarodj a Billába, hozzál jégert a cicusnak.
Klohek
(
x12)
Aug 15, 2022 18:23:49
x12)
A mostohája.
Pusztulj innen!
gobesug
(
x30)
Aug 15, 2022 18:23:59
x30)
Endre szeretsz szopni?
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:24:15
x13)
Ha jól hallom, ellenlájvozni készül a korcs.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 15, 2022 18:24:22
x23)
Végre nem főzős hanem dühöngős lájv!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Andi
(
x13)
Aug 15, 2022 18:24:38
x13)
Már megy is a figyelemkurvulás.
linziasztal
(
x3)
Aug 15, 2022 18:24:52
x3)
Na, mivan Sneci?! Megidéztelek a gondolattal, amin gondolkodsz egy ideje, hogy visszaütsz?! Natyszerű shaját mekoldás.
sittessanyi
(
x7)
Aug 15, 2022 18:24:58
x7)
az lenne a tökéletes finálé, ha tibi leszúrná a gyagyást és utána börtönbe zárnák örökre.
a snecológia és a tranylógia ezzel érne a csúcsra.
a snecológia és a tranylógia ezzel érne a csúcsra.
broni
(
x45)
Aug 15, 2022 18:24:59
x45)
mocskjos szodomita sodi
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha a bal lábam büdösebb, mint a jobb, akkor a női énem a büdösebb? :)
Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni, nem tudom.. :)