akinek nincs magyar lakcime es kulfoldon el es tartozkodik, azt melyik teruletileg illetekes gyamhivatalban jelentik be?
hogyan keszul kornyezettanulmany es vizsgalatok, ha nincs az orszagban, nem fizet TB-t, stb?
anschluss
Tibor azt mondja, van az a pénz!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nem veszek meg semmit. Nem,nem,nem, soha a büdös életbe nem, nem veszek meg semmit, pláne nem Soditól. Nem fatyok hülye, hogy a 500 euros szetapot 3 év után megvegyem 250 euroért. NEM VESZEK MEG SEMMIT! Akkor inkább nyissuk ki a gázt!
van belföldi lakóhely, ahol lehet környezettanulmányt elkészíteni, a belföldi lakóhely megalapozza a bíróság illetékességét. semmi köze semmihez a tb fizetés helyének.
megint hülyeséget írsz. sokadjára.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Lehetseges lenne? Evek ota varjuk.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
majd megállapodunk a végrehajtóval.
még nem drága tesvérem de ha odaérek vége lesz a gyereknek haljak meg. levágom a pupját azt rászerelem tibi fejére esküszöm drága tesvérem
TV meg sok minden más a Villámé, akár én is, hogy ne úsztasson majd meg a vérben.
Hátha egyszer már tényleg beviszik a rendőrök (nem, 40 gramm fűért senkit nem baszogatnak Nyugat-Európában :) ) és akkor majd Tibivel el lehet boltolni
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy nincs magyar lakcíme???
még mindig a nándorfejérvár köz a bejelentett állandó lakcíme. tartózkodási helye a púpszászi cím, ami nincs rajta a lakcímkártyán, de tud róla a rendőrség, a nav. ki van téve a neve a postaládára.
te nagyon nem vagy képben.
úgy készül környezettanulmány, hogy kimennek a bejelentésben megadott lakcímre vagy tartózkodási helyre, ahol megtalálják goldát, és elkészítik a tanulmányt. és képzeld nem ez a keresetlevél egyetlen kötelező melléklete. van elmeállapotra vonatkozó szakvélemény is, és ha nem jelenik meg a vizsgálaton, akkor ennek a tényét rögzítik benne.
szerintem nem hukyeseg, nyilvan Ujszaszra gondolsz, ha ott elkeszul a kornyezettanulmany, akkor nyilvan kiderul, hogy egy evben hany napot tartozkodik ott, es eleve megbukik az illetekesseg
emelett van egy jo regi, 1979-es salata torveny, amit azota modositottak, ott is szo van az illetekessegrol, ebben van egy olyan tetel, hogy magyar birosag eljarhat magyar allampolgar szemelyi korulmenyeit illeto ugyekben kiveve ha
es itt van olyan eset, ha mashol van az allando lakcime, tartozkodasi helye vagy mas okokbol mas allam illetekes (pl adougyek, tb is ide tartozik szerintem)
anschluss
Több haja van a félszerzetnek, mint a koboldnak, ez Shiker!
🕎Endigame🕎
Szerintem erre van process. Mivel be van jelentkezve Ausztriába, így nyílván nem magyar illetékességű, nem? Gondolom kiszabnak rá valami bírságot és hivatalból törlik. Nem hiszem, hogy egy hivatalos eljárásban megállna az, hogy "de hát nem jelentkezett ki 15 éve mikor eladták a lakást"
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kezelem. Csak negyvennyolc oran belul fel kell hogy vegyenek egy legalabb havi nyolcezer eurot fizeto allasba, ahol mar az elso honapot is elore kifizetik. Matematikai eselye meg boven van a talpra allasomnak.
Mondjuk jobban jarna.
eleve a Nandorfejervari kozrol kiderulne hogy fiktiv lakcim, jegyzonel meginditjak az eljarast, kijelentkeztetik es megbuntetik
Goldanal lehet tartozkodasi helye de ezt o maga is barmikor meg tudja cafolni, es kerni az illetekesseg hianyanak a megallapitasat
eleg bemutatni hogy van allando lakcime Ausztriaban, meg tartozkodasi helye is. itt van egy joghezag, en ezt tobbszor lezongoraztam mar
ha unios orszagban bejelented a lakcimedet, nem varhato el toled hogy kijelentkezz a regirol, mert ezeknek a rendszereknek mar osszehangoltnak es automatikusnak kellene lenni. es a magyar hatosagok le is tudjak kerni hogy valakinek van e masik EUs lakcime, ha akarjak.
eleg arra hivatkozni, hogy te bejelentkeztel kulfoldon, igazolod, es utolag fiktiv lesz a magyar cimed. Sokan jatszottak ezt ado meg TB fizetes miatt, sose lehetett ezzel senkit megfogni. Hianyos a magyar szabalyozas es a rendszerek nincsenek osszehangolva, de az egyen, aki bejelentkezik egy masik EU tagallamban, eleget tesz minden torvenyi kotelezettsegenek
ezt pontosan tudja Fifi is, neki addig van magyar lakcime meg tartozkodasi helye amig ugy jo neki, ha mar nem lesz jo, majd kijatsza a szokasos kartyat amit elotte mar tobb ezer kulfoldon elo magyar
anschluss
Levesember inda Sodiforum!
Endre egy pedofil!
integet.
megint egyik hülyeséget írod a másik után. semmilyen szerepet nem játszik a bírósági illetékességben egy magyar lakóhellyel rendelkező magyar állampolgár esetén, hogy hány napot tartózkodik az országban. az 1979. évi 13. tvr. nem salátatörvény, hanem törvényerejű rendelet, amit nem módosítottak, hanem hatályon kívül helyeztek, helyette lett az nmjt., az pedig azt mondja ki, hogy a cselekvőképességet a személyes jog alapján kell elbírálni, a személyes jogot pedig az állampolgárság határozza meg. de még ennek sincs szerepe egy külföldön dolgozó magyar állampolgár gondnokság alá helyezésében, mivel ez nem magánjogi kérdés, hanem közjogi eljárás, amiben legfeljebb hatósági megkeresésnek lehet szerepe, és ennek rögzítve vannak a szabályai.
Egyebkent meg ha a pupszaszi cim nincs rajta a lakcimkartyan, az hivatalosan maximum levelezesi cimnek szamithat. Mar ha egyaltalan annak szamit es aszerint jelentette be. Es az semmifele joghatosagot nem alapoz meg.
anschluss

Ide csak most jutottam el. Tibi is állásinterjún volt, sikerrel felvételizett a Ducato crew-ba.
Vagy csak a trollok outsource-olták a melót?
Nsgyon nevetek :DDD
egyik hülyeséget írod a másik után. de itt be is fejeztem.
en ugy tudtam hogy vmikor 2000ben modositottak es azota maradt nagyresze ervenyben, de akkor lehet rosszul tudtam
a lenyeg pedig nem az, hogy mi a process, hanem mi alapjan tud Fifi kibujni alola.
Elhiszem, hogy ugy van ahogy leirod, es igy kell elinditani, stb. De abban is biztos vagyok, hogy azok alapjan, amit leirtam, o maga tudja elkaszalni az egesz eljarast
anschluss
ha hulyeseg, akkor nyugodtan cafolj meg tetelesen :)
a lakcimes dolgot legalabb 20 emberrel lejatszottuk, mig EU tagok voltunk, gondnoksag nem volt benne, de kb minden mas igen.
elindulni elindulhat egy eljaras, de sajat maga fogja kizaratni a magyar birosag illetekesseget, Ausztriaban meg nem fogjak gondnoksag ala helyezni mert kereso tevekenyseget vegzett, stb (max a rendorsegi ugyei alapjan lehetne)
anschluss

Valami fényképbolt mágus nem akarja kicserélni az arcokat Tibuszra és Pupira?
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ezt többen pedzegették már a Merci lájvja alatt is, sőt volt akik konkrétan beírták,hogy elérte a 30millió forintot a tartozása, aztán a Merci se szólt ehhez semmit,de bólintott és végül valakik beírták,hogy ez Valid adat. Ezért is adhatta fel a gyagyás ennyire látványosan,már csak nem is próbálkozik. Ez még a szeptember 7.-ei Mercis lájvban voltak ezek a beírások, és utána lett gyanúsan feszült a Merga, és a 8.-ai reggeli lájvban mondta is Endrének amikor az a padon majd a földön aludt,hogy az a saját vagyis Endre ötlete volt,hogy kikarja próbálni,hogy milyen lesz majd csövezni. és utána amikor lement érte és elmentek bevásárolni megint jöttek a chatre a 30milliós kommentek és ekkor kezdett el mégjobban agresszív lenni a Merci az pedig végképp felbaszta,hogy a kiapadó aranytojást tojó Sodija pénzt osztogat a Kozmának és ez hozta ki a Merciből is az ösztönlényt és a többit láttuk tegnap délután….
Endre beindul a csőd vonat és még a sziszád is elhagy mi ez ha nem shiker. Mondjuk a Golda egy pár hétre majd befogadja a púpszászi macskaolba,de ő se fogja bírni,hogy az ingyenélő alkesz homokos fiát neki kell eltartani és aztán jöhet a Blaha évád.
HAHAHA

De. Ahogy elfogy Endre penze, rogton erdektelenne valik majd Gejzanak.
Szerintem evidencia volt, hogy az oreglany mindent megtesz majd annak erdekeben, hogy ne kelljen a retardalt fiacskajaval foglalkoznia. Az lenne a melto buntetese, ha tenyleg a nyakara kerulne a korcs, es a hatralevo eletuket kettesben kinlodnak vegig pupszaszon.
Na tejhabosítás, csá.
Be kéne indulnia hozzá a széttaposott, szétfingott, összehányt 700ezer kilométeres Audinak
meg a tar sanyit
le vagy tiltva, kurva anyád
A sárga nickeddel kommentelj, Púp!
🕎Endigame🕎
Hát ha te a gyerekeid elől elutaltad a pénzt egy tranyo alkoholistara az azért nem semmi tőled …
Ezzel az urlappal lehet meginditani az eljarast:
birosag.hu/sites/default/files/2021-01/keresetlevel_gondnoksagi_perben.pdf
Itt a hetyetye az illetekessegrol:
A per törvény erejénél fogva a járásbíróság hatáskörébe tartozik. Az illetékességnél előadható, hogy a bíróság illetékessége pl. az alperes
lakóhelye határozza meg. A perre az a bíróság is illetékes, amelynek területén az a bentlakásos szociális intézmény vagy fekvőbeteg-gyógyintézet
van, ahol az alperes huzamos időn át tartózkodik. Az intézmény nevét és címét meg kell adni. A bíróság illetékességét az is megalapozza, ha az
alperes az adott bíróság területén huzamos időn át életvitelszerűen tartózkodik (pl. rokonai ott gondozzák). Itt kell leírnia, hogy pl. annak a
szociális intézménynek a helye határozta meg a bíróság illetékességét, ahol az alperest hosszabb ideje gondozzák. Itt térhet ki arra, hogy van-e
az ügynek valamilyen külföldi vonatkozása. Külföldi elemnek minősül, pl. ha a gondnokság alá helyezendő vagy gondnokság alá helyezett
személy lakóhelye, szokásos tartózkodási helye nem Magyarország területén található, vagy más állam állampolgára.
Magyarazatnal ez all (keresetlevel kellekei):
a bíróság hatáskörét és illetékességét - ha az ügyben külföldi elem van, a joghatóságát is -
megalapozó tényeket és jogszabályhelyet
Tehat meg Goldanak kellene bizonyitani (kulfoldi elem meglete miatt) az eljaro birosag hataskoret.
eselytelen. elbol elutasitjak, ha egyaltalan barhova el is kerul az ugy
anschluss
Ne hari én nyomtam
Vett már új kocsit elvileg, szerintem az éves szerviz miatt megy!
géza a ravatalon?? nyugodjék békében.
a 3 napos feltámadás hétfőre esedékes, a vasárnapi púpvizit emiatt elsodikázódik.
vérdíj target nr. 1
mutasd meg screenshotot az utalásról/küldésről, és segítünk. ma éppen meglátogatja merciéket egy villám nevű behajtó emberünk, és ha jogos a követelésed, akkor behajtja a 120.000 forintodat, csekély jutalék ellenében.
van magyar lakcimkartyaja magyar cimmel
ne bonyolitsd.
Engedd el.
Te most viccelsz?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
az lehet, de nem mindegy mikor jelentkezett be oda
a lakcimkartya nem olyan, mint a szemelyi, az nem jar le, tehat lehet neki ervenyes lakcimkartyaja 15 evvel ezelotti bejelntkezessel is
ha azota bejelntkezett mas EU tagallamban )marpedig bejelntkezett), akkor hamar, utolag ervenyteleniti a magyar lakcimet ha ugy kivanja erdeke
anschluss
Remélem, mert amennyiben egy kétgyerekes családapa 120.000 HUF utal egy tolvaj, ratyi tranyónak, ott nagy a baj.
jaj, hagyjuk
nezze meg valamelyik FBI troll a penztarcajaba meddig érvényes a pedofil lakcimkartyaja
de nem mervado ezen vitazni mert lofasz habbal
miért nem takarodsz már el a kurva anyádba te idekesítő grafomán gyökér???? írjál naplót vagy amit akarsz, de ne itt írkálj, senki sem kiváncsi a faszságaidra.
miffan???
tibi is jó jogász majd ő megmonnnnya
MIFAAAAAN???
a lakcimkartyanak nincs ervenyessegi ideje, visszavonasig ervenyes :)
anschluss
A kis “:)” bizonyitja, hogy nem vagy ideges, ugye?:)
na, nemtudtam, mert nemis erdekel
nszksz az infot :'D
de inkabb engedd el a temat, van 100 fajta tamadhato felület jeleeg a gyagyason
epp annyi es eleg amennyi az utcara vagy a lelkileg osszeomlashoz vezet es hatha ongyilkos lesz
Nem derült ki, de tippre a zuhanyzóban.
ennyxire volt idom sry

Nem akartam beleszólni, de kérlek engedd el.
Ezt már tényleg szőrszálhasogatásnak hívják, egyelőre értelme sincs, legalábbis szerintem.
ebben igazad van, es en ugy is iteltem meg az elhangzottak alapjan hogy Golda mar el is engedte :)
igy legalabb Tibi szabadon huzhatja a leheto legmelyebbre, mindenfele kontroll nelkul :)
anschluss
pusztulj már innen te retek, senki nem kiváncsi a fospocsoja gondolataidra, menj innen. unalmas vagy.
miffan???
Ágyneműtartóban kuksolt
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Jól esett mindenkinek
Mifaaaaaaaaaaaan
kihajtották a rendőrök látványától megszelídült herélt köcsögöt és a szétvert veknifaszt az ajtó elé, mint a férgeket.
utána bement a rendőr pásztázni, hisz az ilyen migiri crackdenekből általában az npc férgek másznak elő, a final boss bent rejtőzködik, hátha nem megy be a rendőr.
vérdíj target nr. 1
mire gondnokság alá helyeznék, addigra már régen csődbe fog menni, ez már jó esetben csak néhány hónap kérdése.
tehát a gondnokság arra lenne jó, hogy a jövőben ne költekezhessen a konzumidióta kütyümániás. elzárnánk a kedélyjavító vásárlásoktól, mert a gondnoka nem engedné.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
köszi, imádlak!
Elnézést, ön hülye?!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
mutasd meg a fotót, hogy utaltál neki, az adataidat takard ki. ma ott lesz egy behajtó emberünk, megoldjuk. de látnunk kell, hogy jogos a követelésed. képet!
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 11:25:34
x4)
Anschlussezzel az a baj, hogy mivel Ausztriaban el es dolgozik, barmelyik hivatal elbol elutasitja, mert nem illetekes az ugyeben. max Ausztriaban lehetne gondnoksag ala helyeztetni, Magyarorszagon nem, amig nem ott lakik eletvitelszeruen
hülyeséget írsz. megint. sokadjára.
hülyeséget írsz. megint. sokadjára.
akinek nincs magyar lakcime es kulfoldon el es tartozkodik, azt melyik teruletileg illetekes gyamhivatalban jelentik be?
hogyan keszul kornyezettanulmany es vizsgalatok, ha nincs az orszagban, nem fizet TB-t, stb?
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 11:25:48
x3)
Pedofil, a faptopért sokat fizetne a tanszék :)
Tibor azt mondja, van az a pénz!
Akárki
Sep 09, 2022 11:26:15
Nem adok el semmit. Nem,nem,nem, soha a büdös életbe nem, nem adok el semmit. Nem fatyok hülye, hogy a 500 euros szetapot 3 év után eladjam 250 euroért. NEM ADOK EL SEMMIT! Akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Nem veszek meg semmit. Nem,nem,nem, soha a büdös életbe nem, nem veszek meg semmit, pláne nem Soditól. Nem fatyok hülye, hogy a 500 euros szetapot 3 év után megvegyem 250 euroért. NEM VESZEK MEG SEMMIT! Akkor inkább nyissuk ki a gázt!
Sep 09, 2022 11:26:15
álbroni
Sep 09, 2022 11:26:31
meghalt sodi
Sep 09, 2022 11:26:31
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 11:28:41
x135)
ilyenkor elso korben keszul egy kornyezettanulmany. mar ezen megbukik a dolog, mert nem fognak kimenni emiatt Ausztriaba
aztan berendelik vizsgalatokra, kiderul, hogy nem magyar TB fizeto, nincs illetekessege az orszagban, stb
inkabb emiatt halott ugy a gondnoksag amig vissza nem koltozik pupszaszra
aztan berendelik vizsgalatokra, kiderul, hogy nem magyar TB fizeto, nincs illetekessege az orszagban, stb
van belföldi lakóhely, ahol lehet környezettanulmányt elkészíteni, a belföldi lakóhely megalapozza a bíróság illetékességét. semmi köze semmihez a tb fizetés helyének.
Mitokondrium
(
x7)
Sep 09, 2022 11:29:28
x7)
Összeomlott a hitelkártyavár.
Indul a behajtás!
Indul a behajtás!
Lehetseges lenne? Evek ota varjuk.
Szombati órarend
Sep 09, 2022 11:29:33
Ideális szombat
06:00-06:20 Álomból felriadás, a buzi tranyó óbégat
06:20-06:30 Cisszentés, hörpintés, alkoholizmus
06:30-11:30 A két buzi alszik
11:30-12:00 Sodi magához tér, vágyakozás a levágott faszú férfi után aki már reggel a konyhában őrjöng
12:00-13:00 Masszív italozás a buziólban, a két LMBTQ tag(Sodi és Tibi) beszélgetnek
13:00 - Betoppan Villám aki Tranyó javaslatára megbassza a Sodi száját és elvesz tőle 1000 Eurót
13:30 Villám ad Tibornak 100 Eurót a segítségért cserébe
14:40 Géza meghal, nem ér oda a buziólba
15:00-másnap reggelig - A levágott faszú tranyó Tibi live-ban őrjöng, Sodit megint megverik, az alkoholista meleg páros iszik, alvás
06:00-06:20 Álomból felriadás, a buzi tranyó óbégat
06:20-06:30 Cisszentés, hörpintés, alkoholizmus
06:30-11:30 A két buzi alszik
11:30-12:00 Sodi magához tér, vágyakozás a levágott faszú férfi után aki már reggel a konyhában őrjöng
12:00-13:00 Masszív italozás a buziólban, a két LMBTQ tag(Sodi és Tibi) beszélgetnek
13:00 - Betoppan Villám aki Tranyó javaslatára megbassza a Sodi száját és elvesz tőle 1000 Eurót
13:30 Villám ad Tibornak 100 Eurót a segítségért cserébe
14:40 Géza meghal, nem ér oda a buziólba
15:00-másnap reggelig - A levágott faszú tranyó Tibi live-ban őrjöng, Sodit megint megverik, az alkoholista meleg páros iszik, alvás
Sep 09, 2022 11:29:33
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 11:29:37
x135)
Pedofil, a faptopért sokat fizetne a tanszék :)
villám
Sep 09, 2022 11:29:49
meghalt sodi
még nem drága tesvérem de ha odaérek vége lesz a gyereknek haljak meg. levágom a pupját azt rászerelem tibi fejére esküszöm drága tesvérem
Sep 09, 2022 11:29:49
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 11:29:54
x68)
Az okosórádat rakd fel live adatokkal valahogy a netre Endre, csak hogy tudjunk róla, ha megállna a szíved liveon kívül!
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 09, 2022 11:31:21
x48)
A titkosszolgálati módszerekkel felvett majd kiszivárgott Golda telefonhívásból nekem az jött le, hogy Golda már nagyon rég elengedte az Endre kezét. Van egy érzésem, hogy már kiskorában is jól lehetett látni, hogy defektes a többi gyerekhez képest (ezért is lett lepasszolva). Ráadásul miután megtudta, hogy egy hájas kövér izzadt mocskos büdös csöves tranyó a legújabb szerelme akkor zárta le végleg.
Elkönyvelte magában, hogy ebből már nem lesz unoka és az Ő biboldó vérvonala Endrével meg is fog szűnni. Innentől kezdve minden kapcsolatot meg fog szakítani Endrével, mivel kezelhetetlen és csak bajt hozna magára (lásd fél, hogy őt fogják megtalálni Sneci faszságai miatt ami igaz is, mert Vahúr már azzal fenyegetett, hogy Goldán veri le a dühét). Végrendeletben pedig daffke egy másik családtagra fogja hagyni a púpszászi kádárkockát.
kissendrevagyok
Elkönyvelte magában, hogy ebből már nem lesz unoka és az Ő biboldó vérvonala Endrével meg is fog szűnni. Innentől kezdve minden kapcsolatot meg fog szakítani Endrével, mivel kezelhetetlen és csak bajt hozna magára (lásd fél, hogy őt fogják megtalálni Sneci faszságai miatt ami igaz is, mert Vahúr már azzal fenyegetett, hogy Goldán veri le a dühét). Végrendeletben pedig daffke egy másik családtagra fogja hagyni a púpszászi kádárkockát.
Tibor
Sep 09, 2022 11:32:14
Endre, ps5 eladó?
Tibor, tv mennyiért vihető?
Tibor, tv mennyiért vihető?
TV meg sok minden más a Villámé, akár én is, hogy ne úsztasson majd meg a vérben.
Sep 09, 2022 11:32:14
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 11:34:19
x68)
Azért 1-2 hete kiment kivakarni a szart a kisfia alól
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Sep 09, 2022 11:34:45
x30)
Hátha egyszer már tényleg beviszik a rendőrök (nem, 40 gramm fűért senkit nem baszogatnak Nyugat-Európában :) ) és akkor majd Tibivel el lehet boltolni
Okjs Snecologus
(
x1)
Sep 09, 2022 11:35:16
x1)
mekkora duplacsavar lenne, ha az univerzum az egyik trollégát tenné meg sneci gondnokának XDDDD
szutyok
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 11:35:31
x135)
még mindig a nándorfejérvár köz a bejelentett állandó lakcíme. tartózkodási helye a púpszászi cím, ami nincs rajta a lakcímkártyán, de tud róla a rendőrség, a nav. ki van téve a neve a postaládára.
úgy készül környezettanulmány, hogy kimennek a bejelentésben megadott lakcímre vagy tartózkodási helyre, ahol megtalálják goldát, és elkészítik a tanulmányt. és képzeld nem ez a keresetlevél egyetlen kötelező melléklete. van elmeállapotra vonatkozó szakvélemény is, és ha nem jelenik meg a vizsgálaton, akkor ennek a tényét rögzítik benne.
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 11:36:22
x4)
Anschlussilyenkor elso korben keszul egy kornyezettanulmany. mar ezen megbukik a dolog, mert nem fognak kimenni emiatt Ausztriaba
szerintem nem hukyeseg, nyilvan Ujszaszra gondolsz, ha ott elkeszul a kornyezettanulmany, akkor nyilvan kiderul, hogy egy evben hany napot tartozkodik ott, es eleve megbukik az illetekesseg
emelett van egy jo regi, 1979-es salata torveny, amit azota modositottak, ott is szo van az illetekessegrol, ebben van egy olyan tetel, hogy magyar birosag eljarhat magyar allampolgar szemelyi korulmenyeit illeto ugyekben kiveve ha
es itt van olyan eset, ha mashol van az allando lakcime, tartozkodasi helye vagy mas okokbol mas allam illetekes (pl adougyek, tb is ide tartozik szerintem)
nonsense
(
x1)
Sep 09, 2022 11:36:41
x1)
PS5-öt átveszem egy 20-asért, Endre! Az legalább 50 doboz sör!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 09, 2022 11:38:17
x5)
Hui middag
Mivel meseltem a javorszarvasfeju emberrol a kek feher boltos macskait is megszeretgettem ma reggel kaptam rendes invoice-t endre kiss nevre.
Pupom rendesen ideges lennek a helyedben.
contains language which some may find offensive
Mivel meseltem a javorszarvasfeju emberrol a kek feher boltos macskait is megszeretgettem ma reggel kaptam rendes invoice-t endre kiss nevre.
Pupom rendesen ideges lennek a helyedben.
Penzmento
(
x6)
Sep 09, 2022 11:38:23
x6)
hát ja
Több haja van a félszerzetnek, mint a koboldnak, ez Shiker!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 09, 2022 11:39:15
x30)
Szerintem erre van process. Mivel be van jelentkezve Ausztriába, így nyílván nem magyar illetékességű, nem? Gondolom kiszabnak rá valami bírságot és hivatalból törlik. Nem hiszem, hogy egy hivatalos eljárásban megállna az, hogy "de hát nem jelentkezett ki 15 éve mikor eladták a lakást"
Sodi valosaga
Sep 09, 2022 11:39:18
Indul a behajtás!
Indul a behajtás!
Kezelem. Csak negyvennyolc oran belul fel kell hogy vegyenek egy legalabb havi nyolcezer eurot fizeto allasba, ahol mar az elso honapot is elore kifizetik. Matematikai eselye meg boven van a talpra allasomnak.
Sep 09, 2022 11:39:18
Mitokondrium
(
x7)
Sep 09, 2022 11:42:21
x7)
mekkora duplacsavar lenne, ha az univerzum az egyik trollégát tenné meg sneci gondnokának XDDDD
Mondjuk jobban jarna.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 11:43:16
x3)
Endre akkor egy pár mondatban a tegnapi napodról:
- reggel a rendőrök keltettek a ház előtti padon
- a kutya barátod megvágott 350 euróra
- Tibi szétcsapta a fejedet
- véresen, a földön fekve live
- rendőrök érkeztek a bérleménybe
- Tibi eladott Villámnak 1000 euróért
- este a könnyeiddel küszködve értekeztél a szerelemről
- a háttérbe fajtalankodásra utaló hangokkal ért véget a live
- reggel a rendőrök keltettek a ház előtti padon
- a kutya barátod megvágott 350 euróra
- Tibi szétcsapta a fejedet
- véresen, a földön fekve live
- rendőrök érkeztek a bérleménybe
- Tibi eladott Villámnak 1000 euróért
- este a könnyeiddel küszködve értekeztél a szerelemről
- a háttérbe fajtalankodásra utaló hangokkal ért véget a live
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 11:44:12
x4)
Anschlussakinek nincs magyar lakcime es kulfoldon el es tartozkodik, azt melyik teruletileg illetekes gyamhivatalban jelentik be?
eleve a Nandorfejervari kozrol kiderulne hogy fiktiv lakcim, jegyzonel meginditjak az eljarast, kijelentkeztetik es megbuntetik
Goldanal lehet tartozkodasi helye de ezt o maga is barmikor meg tudja cafolni, es kerni az illetekesseg hianyanak a megallapitasat
eleg bemutatni hogy van allando lakcime Ausztriaban, meg tartozkodasi helye is. itt van egy joghezag, en ezt tobbszor lezongoraztam mar
ha unios orszagban bejelented a lakcimedet, nem varhato el toled hogy kijelentkezz a regirol, mert ezeknek a rendszereknek mar osszehangoltnak es automatikusnak kellene lenni. es a magyar hatosagok le is tudjak kerni hogy valakinek van e masik EUs lakcime, ha akarjak.
eleg arra hivatkozni, hogy te bejelentkeztel kulfoldon, igazolod, es utolag fiktiv lesz a magyar cimed. Sokan jatszottak ezt ado meg TB fizetes miatt, sose lehetett ezzel senkit megfogni. Hianyos a magyar szabalyozas es a rendszerek nincsenek osszehangolva, de az egyen, aki bejelentkezik egy masik EU tagallamban, eleget tesz minden torvenyi kotelezettsegenek
ezt pontosan tudja Fifi is, neki addig van magyar lakcime meg tartozkodasi helye amig ugy jo neki, ha mar nem lesz jo, majd kijatsza a szokasos kartyat amit elotte mar tobb ezer kulfoldon elo magyar
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 09, 2022 11:45:14
x19)
Bmeg, 1.5 évet lakott linzben és alsóhangon 2000 eurós kárt tett a lakásban? XD
Endre, te egy kibaszott gusztustalan állat vagy.
Endre, te egy kibaszott gusztustalan állat vagy.
buniBanki
(
x2)
Sep 09, 2022 11:47:04
x2)
Hú, megy a mínuszolás.
Ehelyett érdemes lenne PIACKÉPES tudást szerezni és a VALÓDI világban, az egészséges piacon megélni.
Önbecsülés.
Maslow hierarchy.
Ehelyett érdemes lenne PIACKÉPES tudást szerezni és a VALÓDI világban, az egészséges piacon megélni.
Önbecsülés.
Maslow hierarchy.
Levesember inda Sodiforum!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 09, 2022 11:47:52
x19)
Amúgy tiszteletem azoknak akiknek van gyomra felhívni goldát.
Nekem már a félperces rikácsolásai is bőven elegek belőle egy életre, nemhogy embernek tekintsem egy beszélgetés erejèig.
Nekem már a félperces rikácsolásai is bőven elegek belőle egy életre, nemhogy embernek tekintsem egy beszélgetés erejèig.
Anyagos
Sep 09, 2022 11:48:01
integet.
Sep 09, 2022 11:48:01
Endre
Sep 09, 2022 11:49:18
Én sengeni állampolgár vagyok, kéretik tiszteletben tartani. Mindig úgy igazítom a lakcímeimet, hogy az a sengeni szabályok szempontjából a legkedvezőbb legyen. Na berlini jogászkodás, csá.
Sep 09, 2022 11:49:18
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 09, 2022 11:50:06
x5)
Alapvetoen ez egy befogado nemzet endrus de a pedofilokat itt se dijjazzak.
kis gemba is megy a zod melle pupszaszi pakettba menjunk biztosra alapon,ez most egy tok friss snecologus ajandeka.
Zeneajanlo
Wrench and Numbers extended
www.youtube.com/watch?v=bGWqosZLwGQ
contains language which some may find offensive
kis gemba is megy a zod melle pupszaszi pakettba menjunk biztosra alapon,ez most egy tok friss snecologus ajandeka.
Zeneajanlo
Wrench and Numbers extended
www.youtube.com/watch?v=bGWqosZLwGQ
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 11:54:48
x135)
megint egyik hülyeséget írod a másik után. semmilyen szerepet nem játszik a bírósági illetékességben egy magyar lakóhellyel rendelkező magyar állampolgár esetén, hogy hány napot tartózkodik az országban. az 1979. évi 13. tvr. nem salátatörvény, hanem törvényerejű rendelet, amit nem módosítottak, hanem hatályon kívül helyeztek, helyette lett az nmjt., az pedig azt mondja ki, hogy a cselekvőképességet a személyes jog alapján kell elbírálni, a személyes jogot pedig az állampolgárság határozza meg. de még ennek sincs szerepe egy külföldön dolgozó magyar állampolgár gondnokság alá helyezésében, mivel ez nem magánjogi kérdés, hanem közjogi eljárás, amiben legfeljebb hatósági megkeresésnek lehet szerepe, és ennek rögzítve vannak a szabályai.
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 11:55:25
x4)
Anschlussakinek nincs magyar lakcime es kulfoldon el es tartozkodik, azt melyik teruletileg illetekes gyamhivatalban jelentik be?
Egyebkent meg ha a pupszaszi cim nincs rajta a lakcimkartyan, az hivatalosan maximum levelezesi cimnek szamithat. Mar ha egyaltalan annak szamit es aszerint jelentette be. Es az semmifele joghatosagot nem alapoz meg.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 09, 2022 11:56:37
x16)
kicsit nyúzott vagy Endre!

Ide csak most jutottam el. Tibi is állásinterjún volt, sikerrel felvételizett a Ducato crew-ba.
Vagy csak a trollok outsource-olták a melót?
Nsgyon nevetek :DDD
MegintKezded
(
x6)
Sep 09, 2022 11:56:52
x6)
èn amondó vagyok, hogy rBali tökéletes gyámja lenne a pedofil köcsögnek, mindig szépen helyre lenne rakva.
Hahó meg lehetne a pénzügyi tanácsadója! :D
Na bumm.
Hahó meg lehetne a pénzügyi tanácsadója! :D
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 11:58:05
x135)
egyik hülyeség a másik után
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 11:58:14
x4)
Anschlussszerintem nem hukyeseg, nyilvan Ujszaszra gondolsz, ha ott elkeszul a kornyezettanulmany, akkor nyilvan kiderul, hogy egy evben hany napot tartozkodik ott, es eleve megbukik az illetekesseg
en ugy tudtam hogy vmikor 2000ben modositottak es azota maradt nagyresze ervenyben, de akkor lehet rosszul tudtam
a lenyeg pedig nem az, hogy mi a process, hanem mi alapjan tud Fifi kibujni alola.
Elhiszem, hogy ugy van ahogy leirod, es igy kell elinditani, stb. De abban is biztos vagyok, hogy azok alapjan, amit leirtam, o maga tudja elkaszalni az egesz eljarast
dilomalo
(
x1)
Sep 09, 2022 11:58:51
x1)
nagyon nevetek, nem bírom, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok ma gyagyáson és a korábbi napjain nevetni :DDD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 12:01:45
x4)
Anschlussegyik hülyeség a másik után
ha hulyeseg, akkor nyugodtan cafolj meg tetelesen :)
a lakcimes dolgot legalabb 20 emberrel lejatszottuk, mig EU tagok voltunk, gondnoksag nem volt benne, de kb minden mas igen.
elindulni elindulhat egy eljaras, de sajat maga fogja kizaratni a magyar birosag illetekesseget, Ausztriaban meg nem fogjak gondnoksag ala helyezni mert kereso tevekenyseget vegzett, stb (max a rendorsegi ugyei alapjan lehetne)
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 09, 2022 12:04:06
x2)
Füllzsír, ugye a tegnapi események nem befolyásolják azt az ígéretedet, hogy vasárnap meglátogatod sodit és a kafferbivalyt és mindkettőt megvered? Ugye nem? :)
pedofilsodiasodi
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 09, 2022 12:05:11
x3)

Andi
(
x13)
Sep 09, 2022 12:05:14
x13)
Endre, ha lesz interjúd és nem elég a napszemüveg a moncsi eltakarásához, Géza visz neked hegesztő maszkot.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 09, 2022 12:07:19
x5)
Indul a behajtás!
Indul a behajtás!
Ezt többen pedzegették már a Merci lájvja alatt is, sőt volt akik konkrétan beírták,hogy elérte a 30millió forintot a tartozása, aztán a Merci se szólt ehhez semmit,de bólintott és végül valakik beírták,hogy ez Valid adat. Ezért is adhatta fel a gyagyás ennyire látványosan,már csak nem is próbálkozik. Ez még a szeptember 7.-ei Mercis lájvban voltak ezek a beírások, és utána lett gyanúsan feszült a Merga, és a 8.-ai reggeli lájvban mondta is Endrének amikor az a padon majd a földön aludt,hogy az a saját vagyis Endre ötlete volt,hogy kikarja próbálni,hogy milyen lesz majd csövezni. és utána amikor lement érte és elmentek bevásárolni megint jöttek a chatre a 30milliós kommentek és ekkor kezdett el mégjobban agresszív lenni a Merci az pedig végképp felbaszta,hogy a kiapadó aranytojást tojó Sodija pénzt osztogat a Kozmának és ez hozta ki a Merciből is az ösztönlényt és a többit láttuk tegnap délután….
Endre beindul a csőd vonat és még a sziszád is elhagy mi ez ha nem shiker. Mondjuk a Golda egy pár hétre majd befogadja a púpszászi macskaolba,de ő se fogja bírni,hogy az ingyenélő alkesz homokos fiát neki kell eltartani és aztán jöhet a Blaha évád.
Jogilag erős SoDI
Sep 09, 2022 12:08:47
Ausztriaban meg nem fogjak gondnoksag ala helyezni mert kereso tevekenyseget vegzett, stb (max a rendorsegi ugyei alapjan lehetne)
HAHAHA
Sep 09, 2022 12:08:47
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 09, 2022 12:09:14
x3)

Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 12:11:32
x135)
szóval annyi a lényeg, hogy golda kamuzik és hárítja a felelősséget, mert ha akarná, simán indíthatná a pert a korlátozó gondnokság alá helyezés érdekében, vagy pedig bejelenthetné a gyámhivatalnak, hogy mi a helyzet, és az pedig hivatalból köteles lenne eljárni, iratokat, adatokat beszerezni az eladósodottságra, a munkanélküliségre, a kirúgásokra, nemzetközi megkeresés útján, és akkor kiderülne, hogy mekkora adósságspirálban van sneci, mennyi havi zsidókamatot fizet, és hogy hiányzik a belátási képessége.
ugyanazt csinálja, mint amikor kicsi volt sneci. lepasszolta az anyóshoz, hogy hárítsa a felelősséget, és ne neki kelljen foglalkozni a problémás gyerekkel.
ugyanazt csinálja, mint amikor kicsi volt sneci. lepasszolta az anyóshoz, hogy hárítsa a felelősséget, és ne neki kelljen foglalkozni a problémás gyerekkel.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 09, 2022 12:13:03
x2)
Az ég kék, a fű zöld, Géjza ismét veréssel meg megindulással fenyeget. * ásít *
Mitokondrium
(
x7)
Sep 09, 2022 12:13:16
x7)
Füllzsír, ugye a tegnapi események nem befolyásolják azt az ígéretedet, hogy vasárnap meglátogatod sodit és a kafferbivalyt és mindkettőt megvered? Ugye nem? :)
De. Ahogy elfogy Endre penze, rogton erdektelenne valik majd Gejzanak.
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 12:18:25
x68)
Géjza másolja sodit, csak sajnos vér nélkül
Mifaaaaaaaaaaaan
banshee
(
x24)
Sep 09, 2022 12:19:26
x24)
Nem marad sebhely a veknin...
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 09, 2022 12:20:16
x5)
szóval annyi a lényeg, hogy golda kamuzik és hárítja a felelősséget, mert ha akarná, simán indíthatná a pert a korlátozó gondnokság alá helyezés érdekében, vagy pedig bejelenthetné a gyámhivatalnak, hogy mi a helyzet, és az pedig hivatalból köteles lenne eljárni, iratokat, adatokat beszerezni az eladósodottságra, a munkanélküliségre, a kirúgásokra, nemzetközi megkeresés útján, és akkor kiderülne, hogy mekkora adósságspirálban van sneci, mennyi havi zsidókamatot fizet, és hogy hiányzik a belátási képessége.
Szerintem evidencia volt, hogy az oreglany mindent megtesz majd annak erdekeben, hogy ne kelljen a retardalt fiacskajaval foglalkoznia. Az lenne a melto buntetese, ha tenyleg a nyakara kerulne a korcs, es a hatralevo eletuket kettesben kinlodnak vegig pupszaszon.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 09, 2022 12:21:33
x3)
Az ég kék, a fű zöld, Géjza ismét veréssel meg megindulással fenyeget. * ásít *
Be kéne indulnia hozzá a széttaposott, szétfingott, összehányt 700ezer kilométeres Audinak
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 09, 2022 12:21:35
x7)
meg a tar sanyit
Shakshuka
Sep 09, 2022 12:22:05
Sziasztok! Vajon Kaffka Merci mikor fogja vissza utalni nekem a 120.000Ft-ot amit küldtem neki hetekkel ezelőtt?! Felejtsem el? Benyelt pénz ? Mit mondok majd a gyerekeimnek ha elfogy a pénzem? Kérdezem én tőled Merci! Vigyek el neked 2 gyereket? Mond meg te nekik, hogy az apjukat hülyének nézted és nem adod vissza a pénzt.
Sep 09, 2022 12:22:05
Penzmento
(
x6)
Sep 09, 2022 12:22:51
x6)
A sárga nickeddel kommentelj, Púp!
Herrsteller
Sep 09, 2022 12:24:13
Sziasztok! Vajon Kaffka Merci mikor fogja vissza utalni nekem a 120.000Ft-ot amit küldtem neki hetekkel ezelőtt?! Felejtsem el? Benyelt pénz ? Mit mondok majd a gyerekeimnek ha elfogy a pénzem? Kérdezem én tőled Merci! Vigyek el neked 2 gyereket? Mond meg te nekik, hogy az apjukat hülyének nézted és nem adod vissza a pénzt.
Hát ha te a gyerekeid elől elutaltad a pénzt egy tranyo alkoholistara az azért nem semmi tőled …
Sep 09, 2022 12:24:13
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 12:24:54
x4)
Ezzel az urlappal lehet meginditani az eljarast:
birosag.hu/sites/default/files/2021-01/keresetlevel_gondnoksagi_perben.pdf
Itt a hetyetye az illetekessegrol:
A per törvény erejénél fogva a járásbíróság hatáskörébe tartozik. Az illetékességnél előadható, hogy a bíróság illetékessége pl. az alperes
lakóhelye határozza meg. A perre az a bíróság is illetékes, amelynek területén az a bentlakásos szociális intézmény vagy fekvőbeteg-gyógyintézet
van, ahol az alperes huzamos időn át tartózkodik. Az intézmény nevét és címét meg kell adni. A bíróság illetékességét az is megalapozza, ha az
alperes az adott bíróság területén huzamos időn át életvitelszerűen tartózkodik (pl. rokonai ott gondozzák). Itt kell leírnia, hogy pl. annak a
szociális intézménynek a helye határozta meg a bíróság illetékességét, ahol az alperest hosszabb ideje gondozzák. Itt térhet ki arra, hogy van-e
az ügynek valamilyen külföldi vonatkozása. Külföldi elemnek minősül, pl. ha a gondnokság alá helyezendő vagy gondnokság alá helyezett
személy lakóhelye, szokásos tartózkodási helye nem Magyarország területén található, vagy más állam állampolgára.
Magyarazatnal ez all (keresetlevel kellekei):
a bíróság hatáskörét és illetékességét - ha az ügyben külföldi elem van, a joghatóságát is -
megalapozó tényeket és jogszabályhelyet
Tehat meg Goldanak kellene bizonyitani (kulfoldi elem meglete miatt) az eljaro birosag hataskoret.
eselytelen. elbol elutasitjak, ha egyaltalan barhova el is kerul az ugy
Formato
Sep 09, 2022 12:25:27
Vahúrnak mekkora kakukkos óra van már a kezén??? Csak nem a 350 ajróból vette?
Formato
Sep 09, 2022 12:25:27
verebvagy
Sep 09, 2022 12:26:14
Ne hari én nyomtam
Vett már új kocsit elvileg, szerintem az éves szerviz miatt megy!
Sep 09, 2022 12:26:14
Kötőjel
(
x12)
Sep 09, 2022 12:26:36
x12)
géza a ravatalon?? nyugodjék békében.
a 3 napos feltámadás hétfőre esedékes, a vasárnapi púpvizit emiatt elsodikázódik.
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 12:28:25
x135)
mutasd meg screenshotot az utalásról/küldésről, és segítünk. ma éppen meglátogatja merciéket egy villám nevű behajtó emberünk, és ha jogos a követelésed, akkor behajtja a 120.000 forintodat, csekély jutalék ellenében.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 09, 2022 12:28:26
x2)
Trollégák egy kérdés. Pont lemaradtam tegnap mikor a bundespolizei átkutatta a recskaodút.
De azalatt Tibi merre volt?
verebvagy
Sep 09, 2022 12:28:51
Géza ha jót akarnál az Endrének még gyorsan felkeresnéd Villámot pár tanácsot adni neki
Sep 09, 2022 12:28:51
féregnyulvány
(
x7)
Sep 09, 2022 12:29:34
x7)
ne bonyolitsd.
Engedd el!
Sep 09, 2022 12:30:41
Ezzel az urlappal lehet meginditani az eljarast
Engedd el.
Sep 09, 2022 12:30:41
max5enutálnak
(
x47)
Sep 09, 2022 12:31:30
x47)
A jogvita tisztázása érdekében javaslom felvenni a kapcsolatot a szombathelyi Auna és Auna ügyvédi irodával, Kálmánt kell keresni!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 09, 2022 12:32:33
x11)
Te most viccelsz?
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 12:33:02
x4)
AnschlussEgyebkent meg ha a pupszaszi cim nincs rajta a lakcimkartyan, az hivatalosan maximum levelezesi cimnek szamithat. Mar ha egyaltalan annak szamit es aszerint jelentette be. Es az semmifele joghatosagot nem alapoz meg.
ne bonyolitsd.
ne bonyolitsd.
a lakcimkartya nem olyan, mint a szemelyi, az nem jar le, tehat lehet neki ervenyes lakcimkartyaja 15 evvel ezelotti bejelntkezessel is
ha azota bejelntkezett mas EU tagallamban )marpedig bejelntkezett), akkor hamar, utolag ervenyteleniti a magyar lakcimet ha ugy kivanja erdeke
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 12:37:17
x11)
Te most viccelsz?
Remélem, mert amennyiben egy kétgyerekes családapa 120.000 HUF utal egy tolvaj, ratyi tranyónak, ott nagy a baj.
Baxi
(
x2)
Sep 09, 2022 12:37:53
x2)
Endre, mekkorára nőtt a mokka ma reggelre? Egy lájfsz most pont mehetne.
féregnyulvány
(
x7)
Sep 09, 2022 12:38:05
x7)
jaj, hagyjuk
nezze meg valamelyik FBI troll a penztarcajaba meddig érvényes a pedofil lakcimkartyaja
faléjf
Sep 09, 2022 12:38:14
miért nem takarodsz már el a kurva anyádba te idekesítő grafomán gyökér???? írjál naplót vagy amit akarsz, de ne itt írkálj, senki sem kiváncsi a faszságaidra.
Sep 09, 2022 12:38:14
bolgár jeti
(
x30)
Sep 09, 2022 12:38:26
x30)
Nem lehetne a jogászkodás az egyetlen alkalmasra, sodira hagyni?
NSZKSZ :)
féregnyulvány
(
x7)
Sep 09, 2022 12:39:26
x7)
Nem lehetne a jogászkodás az egyetlen alkalmasra, sodira hagyni?
tibi is jó jogász majd ő megmonnnnya
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 12:40:20
x3)
Sziasztok! pénzt.
MIFAAAAAN???
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 12:41:01
x4)
Anschlussaz lehet, de nem mindegy mikor jelentkezett be oda
jaj, hagyjuk
jaj, hagyjuk
balek
(
x10)
Sep 09, 2022 12:41:40
x10)
Emlékeztek, amikor alig volt még tartozása, és fogadkozott hogy napi pár eurós költésekkel, sörlimittel simán visszafizeti pár év alatt a hiteleket?
Nem olyan rég még a hitelkezelésről loopolt, de mára már annyi maradt neki, hogy a lakhatást próbálja kisakkozni, hogy ne kelljen elmenekülnie Újszászra.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nem olyan rég még a hitelkezelésről loopolt, de mára már annyi maradt neki, hogy a lakhatást próbálja kisakkozni, hogy ne kelljen elmenekülnie Újszászra.
:)
Sep 09, 2022 12:42:50
A kis “:)” bizonyitja, hogy nem vagy ideges, ugye?:)
Sep 09, 2022 12:42:50
féregnyulvány
(
x7)
Sep 09, 2022 12:42:52
x7)
epp annyi es eleg amennyi az utcara vagy a lelkileg osszeomlashoz vezet es hatha ongyilkos lesz
szörnyeteg
(
x3)
x3)
Trollégák egy kérdés. Pont lemaradtam tegnap mikor a bundespolizei átkutatta a recskaodút.
Nem derült ki, de tippre a zuhanyzóban.
balek
(
x10)
Sep 09, 2022 12:43:38
x10)
A tegnapi napban nekem a legviccesebb monentum az volt, amikor sodi visszafenyegette Mercit, hogy odaadja a kulcsot és elmenekül Újszászra.
Nem hittem el, amit hallok, hogy ezt komolyan mondja és fegyverténynek tartja.
Teljes valóságtagadásban él, már totálisan elitta az agyát, mint az apja.
Nem hittem el, amit hallok, hogy ezt komolyan mondja és fegyverténynek tartja.
Teljes valóságtagadásban él, már totálisan elitta az agyát, mint az apja.
gobesug
(
x30)
Sep 09, 2022 12:44:24
x30)
ennyxire volt idom sry

Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 12:44:25
x11)
Nem akartam beleszólni, de kérlek engedd el.
Ezt már tényleg szőrszálhasogatásnak hívják, egyelőre értelme sincs, legalábbis szerintem.
Anschluss
(
x4)
Sep 09, 2022 12:44:56
x4)
Anschlussa lakcimkartyanak nincs ervenyessegi ideje, visszavonasig ervenyes :)
ebben igazad van, es en ugy is iteltem meg az elhangzottak alapjan hogy Golda mar el is engedte :)
igy legalabb Tibi szabadon huzhatja a leheto legmelyebbre, mindenfele kontroll nelkul :)
trolléga
(
x30)
Sep 09, 2022 12:45:28
x30)
Nem is értem az egészet
Miért akarnánk segíteni púpon a gyámsággal? Tessék szépen csődbe menni és a Blahán bujkálni a Behajtó Brumik elől, ahogy kell! Szerintem ez érthető.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miért akarnánk segíteni púpon a gyámsággal? Tessék szépen csődbe menni és a Blahán bujkálni a Behajtó Brumik elől, ahogy kell! Szerintem ez érthető.
faléjf
Sep 09, 2022 12:46:56
pusztulj már innen te retek, senki nem kiváncsi a fospocsoja gondolataidra, menj innen. unalmas vagy.
Sep 09, 2022 12:46:56
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 09, 2022 12:48:42
x6)
Ágyneműtartóban kuksolt
Biztatási kár
(
x10)
Sep 09, 2022 12:50:01
x10)
Szerintem tegnap valójában ezek történhettek:
a) vahúr nem akart visszaosztani pénzt mergának
b) sokáig 500 ojróról loopolt a verés után, vagyis magáévá tett 150 ojrót és megelőzte gyagya loopját, rákente vahúrékra
c) vahúr csak a botrány miatt lépett le, nem kapta meg a teljes összeget amire számított és a különbözetett benyelte merga
d) valójában nem tudni mennyi pénz került felvételre, de mergának sikerült egy részére rávetnie magát
Amúgy semmi, de semmi értelmét nem látom a tegnapi verésnek, hacsak nem, ez egy megelőző és terelő akció volt.
a) vahúr nem akart visszaosztani pénzt mergának
b) sokáig 500 ojróról loopolt a verés után, vagyis magáévá tett 150 ojrót és megelőzte gyagya loopját, rákente vahúrékra
c) vahúr csak a botrány miatt lépett le, nem kapta meg a teljes összeget amire számított és a különbözetett benyelte merga
d) valójában nem tudni mennyi pénz került felvételre, de mergának sikerült egy részére rávetnie magát
Amúgy semmi, de semmi értelmét nem látom a tegnapi verésnek, hacsak nem, ez egy megelőző és terelő akció volt.
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 12:51:24
x68)
Jól esett mindenkinek
Kötőjel
(
x12)
Sep 09, 2022 12:51:38
x12)
kihajtották a rendőrök látványától megszelídült herélt köcsögöt és a szétvert veknifaszt az ajtó elé, mint a férgeket.
utána bement a rendőr pásztázni, hisz az ilyen migiri crackdenekből általában az npc férgek másznak elő, a final boss bent rejtőzködik, hátha nem megy be a rendőr.
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 12:53:00
x135)
Nem is értem az egészet
mire gondnokság alá helyeznék, addigra már régen csődbe fog menni, ez már jó esetben csak néhány hónap kérdése.
tehát a gondnokság arra lenne jó, hogy a jövőben ne költekezhessen a konzumidióta kütyümániás. elzárnánk a kedélyjavító vásárlásoktól, mert a gondnoka nem engedné.
balek
(
x10)
Sep 09, 2022 12:54:58
x10)
Nem is értem az egészet
A bécsi cégeken kell segíteni Endre gondnokságával. A tartozása és a jólelkű bankok gondoskodnak majd a többiről... Miért akarnánk segíteni púpon a gyámsággal? Tessék szépen csődbe menni és a Blahán bujkálni a Behajtó Brumik elől, ahogy kell! Szerintem ez érthető.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 09, 2022 12:57:32
x3)
ennyxire volt idom sry
köszi, imádlak!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 12:58:21
x11)
Ugye a tegnap esti Tibi lájv megvan valakinek, és felkerül a tressvúdra? Az egy gyöngyszem, csak annyira összejöttek megint az események, hogy újra kell nézni.
Sajnos ezek a mocskok nincsenek tekintettel a trolljaikra, vagy 14 órás lájvot nyomnak, vagy egy hétig semmit.
Régen ez is jobb volt. :(
Sajnos ezek a mocskok nincsenek tekintettel a trolljaikra, vagy 14 órás lájvot nyomnak, vagy egy hétig semmit.
Régen ez is jobb volt. :(
Shakshuka
Sep 09, 2022 12:59:43
Pénzt kért tőlem, új életet kezdeni Jucival. Albérletre azt mondta kapott állást!
Pár napig nem néztem őket tegnap esett le,hogy újra Sodinál van.
Sep 09, 2022 12:59:43
egynadrág
(
x2)
Sep 09, 2022 13:01:09
x2)
Pénzt kért tőlem, új életet kezdeni Jucival. Albérletre azt mondta kapott állást!
Elnézést, ön hülye?!
Hahó
(
x135)
Sep 09, 2022 13:02:25
x135)
mutasd meg a fotót, hogy utaltál neki, az adataidat takard ki. ma ott lesz egy behajtó emberünk, megoldjuk. de látnunk kell, hogy jogos a követelésed. képet!
horgász
(
x10)
Sep 09, 2022 13:05:06
x10)
Reagálva tranyógeci hajnali kirohanására, miszerint:
"...Nem kell rólunk a videókban pofázni senkinek semmi közötök a mi életünkhöz..."
Akkor mi a jó büdös kurva anyátokért teregetitek ki a komplett életnek csúfolt kutyaszaros vegetációtokat élő adásban állandóan tetvek? Tessék szépen megenni, amit szartatok, büdös élősködő szubhumán legalja férgek.
"...Lehúzkodjátok pénzel és igen lehet írni hogy én is. Ami mi nem állja meg a helyét mert én a párja vagyok"
Ez meg azt hiszem, nem szorul magyarázatra, ha valakinek esetleg kedve lenne a "deatranyóazértjobbember" témához...
Mert hogy már ilyen is van: egynéhány agyalágyult álságos játsza itt a terézanyát, hogy "bjühühü, azéjt mégse éjőbe vejjék szanaszéjjel a szegényt pici (nagy) veknit bjühühü, hát micsoda erkölcsi értékek ezek, hetyetye, hetyetye". Sajnálkoznak szegény szerencsétlen jobbsorsaérdemes fiatalember púpon.
Az ilyeneknek báááááyerzsolti szavaival válaszolnék:
"Van egy jó ötletem: miért mennek maguk (el innen) a picsába?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
"...Nem kell rólunk a videókban pofázni senkinek semmi közötök a mi életünkhöz..."
Akkor mi a jó büdös kurva anyátokért teregetitek ki a komplett életnek csúfolt kutyaszaros vegetációtokat élő adásban állandóan tetvek? Tessék szépen megenni, amit szartatok, büdös élősködő szubhumán legalja férgek.
"...Lehúzkodjátok pénzel és igen lehet írni hogy én is. Ami mi nem állja meg a helyét mert én a párja vagyok"
Ez meg azt hiszem, nem szorul magyarázatra, ha valakinek esetleg kedve lenne a "deatranyóazértjobbember" témához...
Mert hogy már ilyen is van: egynéhány agyalágyult álságos játsza itt a terézanyát, hogy "bjühühü, azéjt mégse éjőbe vejjék szanaszéjjel a szegényt pici (nagy) veknit bjühühü, hát micsoda erkölcsi értékek ezek, hetyetye, hetyetye". Sajnálkoznak szegény szerencsétlen jobbsorsaérdemes fiatalember púpon.
Az ilyeneknek báááááyerzsolti szavaival válaszolnék:
"Van egy jó ötletem: miért mennek maguk (el innen) a picsába?
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tibi mindenben gondoskodik róla és a tegnapi nap alapján az atyai pofonokat is elkezdte kiosztani nevelő célzattal.
Mindenről részletesen beszámol a rokonoknak, barátoknak, komment haveroknak.
Ennél jobb gondnoka nem is lehetne.
Köszönjük álmodozó teknős.