Tisztelt illetékes hivatal!
Kérném Shakshuka szavazati jogának megvonását. Nyilvánvalóan tök hülye ahhoz, hogy felelősségteljes döntéseket hozzon.
hoty... hotyhotyhoty...
Miattad összetört a telóm tetyó!! Utalj 200 eurót, jóból!!
arra igyal vizet
vérdíj target nr. 1
Ne már, azt én is akartam, mondom, ha ez a szerencsecsomag egyszer kiszórja a szetáppot akkor 2-300 ajrot megérne, úgyis Bécs felé mennék haza. De ezek szerint nagyon felé lőttem.
Púpom, 3 tálca sör a licitem.
Szerintem ha valaki ennyire retard először a kozmához vagy gammerhoz fordult volna
Höhö höhö jajj mikbe faty! Az 50 több mint a 3.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Most vagy valaki trollkodik a fórummal, vagy találtunk egy Sodinál is nagyobb hülyét. Ki lehet akkora hülye magától, hogy pénzt küldjön annak a büdös, hányingerkeltő parazitának? Ember, most folyt le a vita a gondnokság alá helyezésről, szerintem olvasd el, és kezdeményezd saját magad gondnokság alá helyezését.
Én azért megvárnám, amíg tönkreteszi Endrét, utána ráérünk foglalkozni a férfikurvával. Nekem is tikkelni szokott a bal szemem tőle, de mindent a maga idejében.
Ha Jenei alatt a Jenest érted, azt kurvára nem húzta le. Az még egy mosókapszulát is sajnált tőle, mert egy csóró kis faszkalap volt. A többi stimmel.
Erosen csodalkoznek. Endrenek semmilyen vagyona sincs, a maradek hitelkeretet a Szisza mar kezbol elviszi tole. Ugy meg mire menne egy idult alkoholistaval, akinek csak sok tizmillios adossagai vannak? Mert ugye a hazassag trukkos dolog, nem tudja egy nap alatt felbontani, ha esetleg jobb balekot talal.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Hát nem tudom meglesz e az utolsó live. Abba beszél arról, hogy hogyan történt a vekni dagasztás, villámmal is abba beszél és abba hallatszanak olyan hangok mintha pitonszt bűvölne kamerán kívül az ágyba.
Én valamikor 23 óra körül hagytam abba a nézést. Akkor még ment a live, de úgy mintha elfeledkeztek volna róla. Majd valamikor éjjel lelőtte, és nem rakta ki a videót nyilvánosba, ami a fentiek után érthető.
Ugyanezt csinálta SoDI: Folyt Köv Cicával Reggel című live-al is mikor azt kilőtte, miközben ment le hozzá az utcára.Abba volt mikor a kékek belefutnak a csövezö gyagyásba, tibi meg a lakásba röhög rajta. Csak ahhoz lett itt a fórumon link igy sikerült feltenni Trashvodra azt. Később aztán kikerült az is a gyagyás csatornájára. Ha valami csoda folytán kikerülne nyilvánosba tibihez akkor biztos át lesz töltve ez az utolsó live.
Az a szerencse hogy valaki vagy valakik már live alatt kivágták a villámmal tárgyalásost részt belőle.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Lehet, hogy ez most csak viccezés a részéről, de amúgy járkálnak ilyenek köztünk. Tibinek sokszor küldtek pénzt. Fellendül a gondnokság-ipar Magyarország, Európa környékén.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
De. Nem pattannak le a levelei a bankoktól (a bankok hisztisek az ilyenekre :) ), attól az még nem lesz lakcím. Csak "lakcím", ahogy írod
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
De annyit, amennyit ez a hülye állít? Egy dolog küldeni ezer-kétezer forintot vagányságból, más dolog követni a tranyót, látni, hogy milyen alacsony féreg, és elküldeni ezek után neki százhúsz ezret. Ekkora erővel küldhette volna a ghánai modellnek, aki hozzá akar jönni feleségül, csak éppen repülőjegyre kell.
Izé.. ennek a modellnek tudod a számlaszámát? Haverom kérdi.
hoty... hotyhotyhoty...
Elszaladt bevenni a jódtablettát.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Én nagyon remélem, nekem úgy rémlik volt mirror is, ott néztem-hallgattam, ahogy tudtam. Nyilván ezeken a szutykokon kívül senki nem tud ennyi időt eltölteni egyhuzamban a szennyedék életükkel, pszichológiai okok miatt sem. Nekem nem tesz jót. :(
Mondjuk bénára verhetné, merga börtönbe kerülne, gyagya meg valami ellátóba élete végéig sörike és szetáp nélkül. Néha a kommenthaverok meglátogatnák.
Te tényleg utaltál 120.000 forintot??? :O
ekkora isten barmát :D
Mondjuk leginkább maga a jelenség ami a legnyugtalanítóbb. Van egy herélt, szilikoncsöcsű csöves, aki azzal szórakozik, hogy emberek bizalmába férkőzik és megkárosítja őket, azok mégis ragaszkodnak hozzá. Hogyan? Miért? Hozzám jönne közel, otthagynám a francba. Ha követne, akkor számolhat a következményekkel. Ennyire egyszerű. Elég szomorú, hogy nem kevés ember bedől neki és nem értem menetét a dolognak. Mert ha teszemazt ez jódumájú MLM ügynök vagy egy szép nő (egyszer) átver, az ok. De EZ????? Felfoghatatlan.
Ingatkanügyek
ha mobilról vagy ez a site direkt imgur url-t dob és csak be kell másolnod vagy a [img src= tagbe raknod
MIFAAAAAAAN???????????
Ingatkanügyek
A pszichologus ur nyilvan tudja, csak elfelejtette, hogy az alkoholizmus nem igy mukodik.
Es hogy amikor almabol felebresztve epp tiszta volt es nem ivott par oraig a demon, az nem egyenlo azzal, hogy jozan tud maradni.
Endre azt mondta, hogy Tibi egy megfáradt 40 éves, akinek elege van a fizikai munkából, ezért van fent a jutun, amivel rengeteget keres. Ezt még a rendőrjárőrök és nyomozók is megirigyelték tőle, ezért rászálltak. :)
Mindegyik faszolni fog, amint ráveszi a Sziszát, hogy vegyen egy 100 forintos illetékbélyeget.
A ratyóvirág Sodi mércéjével mérve is büdös, maga Endre mondta el. Műveltsége semmi, főzés közben szarásról magyaráz, és állandóan pisil fosik. Agresszív, rendszeresen veri a nála gyengébbet. Tolvaj, csaló, képest volt tegnap a gazdatestét felajánlani egy bűnözőnek, akihez semmi köze. Mégis gyagyás hozzá ragaszkodik.
Figyelj, ha adhatok egy tanácsot. Pörögj fel, mert Endre ma Villámmal, vasárnap pedig Gayzával fog lebonyolítani egy komolyabb üzletet amik után lehet hogy likviditási gondok jelennek meg a Kaffka- Kiss családban. Ne nyomd fullba, terítsd a lapokat!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ugyanígy vagyok én is. Tegnap is bepörögtem majdnem mikor 350 euroról loopolt, főleg mikor a villámos megbeszélés után tette. De talán megvan a következő célpont, ha már úgyis felszoktuk tenni a kérdés néha, hogy mi lesz a gyagyás halála után. Sümegi gilisztást szokták talán tanácsolni leginkább, de inkább a Tibinek kéne lennie. A Giliszta úgyis elintézi magát pár éven belül.
Nekem sem tesz jót. Régebben még vagy edzettebb voltam, vagy nem volt ennyire durva. Végtelen hálás vagyok a Tanszéknek a hogyvoltokért, a kommentekért, mert nagyjából így vagyok képben. Végignézni már képtelen vagyok. Esetleg párperces kivonatokat még megnézek, de 3-4 óra már nem megy.
Szombaton még befér!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ránézek egy Herby thumbnailre, és már rögtön halálra is unom magam, akkor inkább Tibi legyen a következő!
Mifaaaaaaaaaaaan
Na de ezzel a sebességgel? Nem tudom hogy palira akarja venni a fórumot, vagy "mibe van"?
Vagy csak Messenger és ezen keresztül FB profilt szeretne. Cvi próbálkozott ezzel régebben.
Alakul a krém mára is! :D
Álmodjatok Rémeket!
Endre te mókamester, hogy neked milyen barátaid vannak! Hogy én nem lehettem budai úri fiú, de irigy vagyok. Na most megfogtál Endre. Ez igen.
Újabb bánópénzek kerülnek ma kifizetésre Bécs, Ausztria környékén. Szerintem ez érthető.
Na tejhabosítás, csá.
Igen én is mirroron néztem, nézem ezeket. Csak ugye a mirror is a a youtube közvetítés mutatja annak a linkjét használja. Ezért nehéz ilyenkor. Max azt lehetne ilyenek kikerülésére csinálni hogy venni a monitor képet live közbe egy progival (bandicam, stb) és ha az van mint most, akkor azt kilehet tenni később.
Azt nem tudom, hogy vajon Trashvodnál nem megoldható e, hogy ahogy megy a mirror úgy egyből töltse is át a hátérbe az anyagot hozzájuk. És ha vége a live-nak,mirrornak akkor feldolgozza és kiteszi automatikusan.
Hiába mondja, azért én nemn érzem magam biztonságban az interneten :D
az Kozma fenyitve
Miskolci alvósejt
Hiába futnak, majd a "bidbullgutya" utoléri őket.
Komolyan képes voltál 120 ezret átutalni ennek a senkiházi ingyenélő tróger műtőszökevénynek? Te se vagy normális. Máskor a tanszéknek vagy a trashvodnak tessék utalni!
Lépjél be a sárga nickeddel te balek!
+1
A korcs pont hogy viszonylag nagyvonalú szokott lenni a kire mennyit költött elszámolásban, maga előtt is menteget egy csomó tételt. Így volt ez Márkkal is, és a trashkarácsonyos összeget sem számolta bele Merci tartozásába (nyilván, hiszen azt a haverjaira szórta el).
Merci annyira következetesen azt üvöltötte a púposnak, hogy "majd engem teszel felelőssé a 350 euróért", hogy annak csak két oka lehetett:
- vagy az is pszichotikussá vált a rengeteg alkoholtól és paranoid tévképzetei lettek (=a gyagyás majd őt teszi felelőssé),
- vagy piszony tényleg ő a felelős az eltűnt pénz legalább egy részéért és így akarta a púpos autista fejébe verni, hogy ezt az esetet soha többet nem szabad szóba hoznia. Én is erre tippelek.
A nagy kemény alfahím az anyósülésen :DDD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Gyagyás bazdmeg, irány az ATM,azt ha ez az istenbarma megjelenik a levélbedobón tunkold neki kifelé a pénzt.
Egy részét meg a Mercinek, vagy ma is megcsinálja az előjátékot a vekni fejeden.
Nekem is ez volt az érzésem.
Úgy csinált a Tranyó, mintha a Gyagyásnak bármilyen érdekérvényesítő képessége lenne, hogy visszaszerezze a pénzét. Vagy mint ha lenne neki bármilyen "jó hírneve" amit nem érhet csorba a Gyagyás "loppolása" miatt.
Valószínű ő is benyelt egy nagyobbacska összeget, a Kozmás lehúzást kihasználva. Aztán bevetette a "Ki fingott be?! Én kérdeztem először én nem lehettem" ősi trükköt.
Ő egy úr, aki nem vezet.
Tegnap hajnalba meg több mint fél órát ordibált Oroszlányba az utcan :DD
Szerencsére a hogyvolt ősi snecológus műfaj. Emlékszem, amikor az anyagos elképedve mondta, hogy milyen lusták vagyunk, hogy nem akarjuk megnézni a korcs agymenéseit, ezért hogyvoltozunk, pedighát a műsor a lényeg :D
Akkor értettem meg, hogy mi az igazi különbség a mainstream trashcsoport és a snecológia között. Előbbiek (és itt nem a scecológia - trash szakpárosokról beszélek) tényleg a műsor miatt nézik a korcsot és másodsorban utálják, míg a snecológusok utálják a korcsot és azért nézik az agymenéseit, hogy infókat szerezzenek belőle, csak másodsorban szórakoznak a "műsoron". Azt is inkább csak akkor, mikor lekonyul a picsaszáj, Depi Dezső vendégeskedik, örülhettek van, vagy elnáspángolják.
vagy rábasztok!
Amúgy semmi, de semmi értelmét nem látom a tegnapi verésnek, hacsak nem, ez egy megelőző és terelő akció volt.
Szerintem csak simán egy agresszív elmebeteg a tranyó. Nagy indok akkor sem kellett neki amikor Judkát verte.
Ráadásul a Gyagyás egésznap rágta az agyát a hülyeségeivel. Aztán mikor már elég ketyerűt töltött az arcba akkor elővette ezt a nyomorult fogyatékost.
Anyway, remélem miután a tranyó kivéreztette a Gyagyást, a trollok "gondoskodó tekintete" Tibi felé fordul.
Kurvára felbasz néha ez a herélt szarházi a keménykedésével. Aztán amint nem egy leépült öregasszony, vagy egy gyengeelméjű retardált az ellenfele egyből becsicskul.
Zegernye
(
x2)
Sep 09, 2022 13:05:21
x2)
Pénzt kért tőlem, új életet kezdeni Jucival. Albérletre azt mondta kapott állást!
Pár napig nem néztem őket tegnap esett le,hogy újra Sodinál van.
Tisztelt illetékes hivatal!
Kérném Shakshuka szavazati jogának megvonását. Nyilvánvalóan tök hülye ahhoz, hogy felelősségteljes döntéseket hozzon.
Pszichológus úr
Sep 09, 2022 13:05:35
Azért azt megkell hagyni,hogy a Tibor ért az értelmileg és érzelmileg sérült emberek lehúzásához és mégjobban leépítéséhez, ott volt pl Jutka akit szándékosan itatott,bár nem nagyon kellett erőltetni,de azért láttuk hogy a TIbor nélkül józan tudott lenni a Józsi mellett. Aztán ott volt a Jenei akit szintén itatott főzőcskézett nála majd jól lehúzta, a következő alany a Terdik azt is itatta lehúzta mindenre, ha a Terdik gondnoka nem zavarja el már a Tibié lenne az a putri, és most itt az amúgy is gyagyás Sodi akinél szintén megy a Tibor sablon itattja az áldozatát lehúzza mindennel amivel csak lehet cigi pija stb. Annyira tönkreteszi az amúgy is bizonytalan embereket,hogy egyenes a tönkremenés számukra. Most miután a Sodit is tönkretette/teszi- (mondjuk ez az egy jó dolog számunkra) - jön majd a következő balek akin élősködhet.
Sep 09, 2022 13:05:35
tyodika
Sep 09, 2022 13:06:29
Műtyor az ekész. Jövő évben szeretnénk legalább egy Golfen Globe díjat bezsebelni.
Sep 09, 2022 13:06:29
vahúr
Sep 09, 2022 13:07:58
Pénzt kért tőlem, új életet kezdeni Jucival. Albérletre azt mondta kapott állást!
Miattad összetört a telóm tetyó!! Utalj 200 eurót, jóból!!
Sep 09, 2022 13:07:58
féregnyulvány
(
x7)
Sep 09, 2022 13:08:00
x7)
arra igyal vizet
Maffiózó
(
x1)
Sep 09, 2022 13:09:03
x1)
Endre aggódunk, adj valami életjelet vagy azt kell feltételeznünk, hogy beismerted a vereséget és menekülsz púpszászra!
Kötőjel
(
x12)
Sep 09, 2022 13:10:25
x12)
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 09, 2022 13:10:52
x16)
Kuruc info hír:
Agresszív transzvesztita félcigány vert véresre egy buzi zsidó pedofilt - mi csak egy kávét kérünk!
Agresszív transzvesztita félcigány vert véresre egy buzi zsidó pedofilt - mi csak egy kávét kérünk!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 09, 2022 13:11:29
x2)
PS5-öt átveszem egy 20-asért, Endre! Az legalább 50 doboz sör!
Ne már, azt én is akartam, mondom, ha ez a szerencsecsomag egyszer kiszórja a szetáppot akkor 2-300 ajrot megérne, úgyis Bécs felé mennék haza. De ezek szerint nagyon felé lőttem.
verebvagy
Sep 09, 2022 13:14:39
Szerintem ha valaki ennyire retard először a kozmához vagy gammerhoz fordult volna
Sep 09, 2022 13:14:39
tyodika
Sep 09, 2022 13:16:18
Höhö höhö jajj mikbe faty! Az 50 több mint a 3.
Sep 09, 2022 13:16:18
MacY2
(
x1)
Sep 09, 2022 13:17:36
x1)
Sep 09, 2022 13:17:36
Sziasztok! Vajon Kaffka Merci mikor fogja vissza utalni nekem a 120.000Ft-ot amit küldtem neki hetekkel ezelőtt?! Felejtsem el? Benyelt pénz ? Mit mondok majd a gyerekeimnek ha elfogy a pénzem? Kérdezem én tőled Merci! Vigyek el neked 2 gyereket? Mond meg te nekik, hogy az apjukat hülyének nézted és nem adod vissza a pénzt.
Az utódok jobban megérdemlik,hogy rájuk költsd az összeget. Egy hajléktalan hazug semmirekellő söpredék parazita mint a Tibi,ő nem. Sep 09, 2022 13:17:36
trolléga
(
x30)
Sep 09, 2022 13:18:53
x30)
Endre! Hol a kurva anyádba van a mai örömködős lájfsz arról hogy megvert a cica ezért szeret? Foglalkozik a pénzügyeiddel, rendbetesz anyagilag? *pr* csak nem Villám elől bujkáltok csatornapatkányként?
Amúgy kurva jók a kommentek tranyó youtube posztja alatt. Itt írják Tiborsz hogy nem vagy a felesége, ezért nincs jogod felkérdezni a 350 euró miatt az urad.. Izé asszonyod. Szerintem ez jó irány, trash esküvő még úgy sem volt :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amúgy kurva jók a kommentek tranyó youtube posztja alatt. Itt írják Tiborsz hogy nem vagy a felesége, ezért nincs jogod felkérdezni a 350 euró miatt az urad.. Izé asszonyod. Szerintem ez jó irány, trash esküvő még úgy sem volt :DD
Tibi_bácsi_feltámadt
Sep 09, 2022 13:19:36
Most vagy valaki trollkodik a fórummal, vagy találtunk egy Sodinál is nagyobb hülyét. Ki lehet akkora hülye magától, hogy pénzt küldjön annak a büdös, hányingerkeltő parazitának? Ember, most folyt le a vita a gondnokság alá helyezésről, szerintem olvasd el, és kezdeményezd saját magad gondnokság alá helyezését.
Sep 09, 2022 13:19:36
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 13:20:29
x11)
Azért azt megkell hagyni,hogy a Tibor ért az értelmileg és érzelmileg sérült emberek lehúzásához és mégjobban leépítéséhez, ott volt pl Jutka akit szándékosan itatott,bár nem nagyon kellett erőltetni,de azért láttuk hogy a TIbor nélkül józan tudott lenni a Józsi mellett. Aztán ott volt a Jenei akit szintén itatott főzőcskézett nála majd jól lehúzta, a következő alany a Terdik azt is itatta lehúzta mindenre, ha a Terdik gondnoka nem zavarja el már a Tibié lenne az a putri, és most itt az amúgy is gyagyás Sodi akinél szintén megy a Tibor sablon itattja az áldozatát lehúzza mindennel amivel csak lehet cigi pija stb. Annyira tönkreteszi az amúgy is bizonytalan embereket,hogy egyenes a tönkremenés számukra. Most miután a Sodit is tönkretette/teszi- (mondjuk ez az egy jó dolog számunkra) - jön majd a következő balek akin élősködhet.
Én azért megvárnám, amíg tönkreteszi Endrét, utána ráérünk foglalkozni a férfikurvával. Nekem is tikkelni szokott a bal szemem tőle, de mindent a maga idejében.
verebvagy
Sep 09, 2022 13:21:01
Lehet Kozmáék ma reggel is tettek egy kört :D
Villám hívott de nem beszéltem vele, valaki esetleg?
Villám hívott de nem beszéltem vele, valaki esetleg?
Sep 09, 2022 13:21:01
Sörike
(
x3)
Sep 09, 2022 13:22:59
x3)
A lakcimre visszatérve nem azért fizeti az ogrénak azt a kis pénzt amit párszor elkotyogott plusz a netflixet meg még valamit mert a zsidó bankok miatt ott van "lakcime"?
Gecis hányós lavór
Baxi
(
x2)
Sep 09, 2022 13:24:02
x2)
Endre, amugy őszhajszálad van csak nem látszik, hogy nyelftanilak pontosak legyünk.
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 09, 2022 13:24:49
x1)
Ha Jenei alatt a Jenest érted, azt kurvára nem húzta le. Az még egy mosókapszulát is sajnált tőle, mert egy csóró kis faszkalap volt. A többi stimmel.
Penzmento
(
x6)
Sep 09, 2022 13:27:53
x6)
Sziasztok, Simon Gézának a nevére irattam a lakásom, de szóbeli szerződésben foglaltak szerint csak szeptember végéig (addig külföldön tartózkodom). Azt mondta, hogy állagmegóvás fonatkozásában beköltözik és rendben tartja. Mióta közjegyzőnél jártunk, nem tudom elérni telefonon, nem tudtok hozzá elérhetőséget? Nagyon szépen köszönöm szépen!
🕎Endigame🕎
Mitokondrium
(
x7)
Sep 09, 2022 13:29:48
x7)
Endre! Hol a kurva anyádba van a mai örömködős lájfsz arról hogy megvert a cica ezért szeret? Foglalkozik a pénzügyeiddel, rendbetesz anyagilag? *pr* csak nem Villám elől bujkáltok csatornapatkányként?
Erosen csodalkoznek. Endrenek semmilyen vagyona sincs, a maradek hitelkeretet a Szisza mar kezbol elviszi tole. Ugy meg mire menne egy idult alkoholistaval, akinek csak sok tizmillios adossagai vannak? Mert ugye a hazassag trukkos dolog, nem tudja egy nap alatt felbontani, ha esetleg jobb balekot talal.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 09, 2022 13:30:28
x23)
Ugye a tegnap esti Tibi lájv megvan valakinek, és felkerül a tressvúdra? Az egy gyöngyszem, csak annyira összejöttek megint az események, hogy újra kell nézni.
Sajnos ezek a mocskok nincsenek tekintettel a trolljaikra, vagy 14 órás lájvot nyomnak, vagy egy hétig semmit.
Régen ez is jobb volt. :(
Sajnos ezek a mocskok nincsenek tekintettel a trolljaikra, vagy 14 órás lájvot nyomnak, vagy egy hétig semmit.
Régen ez is jobb volt. :(
Hát nem tudom meglesz e az utolsó live. Abba beszél arról, hogy hogyan történt a vekni dagasztás, villámmal is abba beszél és abba hallatszanak olyan hangok mintha pitonszt bűvölne kamerán kívül az ágyba.
Én valamikor 23 óra körül hagytam abba a nézést. Akkor még ment a live, de úgy mintha elfeledkeztek volna róla. Majd valamikor éjjel lelőtte, és nem rakta ki a videót nyilvánosba, ami a fentiek után érthető.
Ugyanezt csinálta SoDI: Folyt Köv Cicával Reggel című live-al is mikor azt kilőtte, miközben ment le hozzá az utcára.Abba volt mikor a kékek belefutnak a csövezö gyagyásba, tibi meg a lakásba röhög rajta. Csak ahhoz lett itt a fórumon link igy sikerült feltenni Trashvodra azt. Később aztán kikerült az is a gyagyás csatornájára. Ha valami csoda folytán kikerülne nyilvánosba tibihez akkor biztos át lesz töltve ez az utolsó live.
Az a szerencse hogy valaki vagy valakik már live alatt kivágták a villámmal tárgyalásost részt belőle.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 09, 2022 13:31:49
x47)
Lehet, hogy ez most csak viccezés a részéről, de amúgy járkálnak ilyenek köztünk. Tibinek sokszor küldtek pénzt. Fellendül a gondnokság-ipar Magyarország, Európa környékén.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 09, 2022 13:35:35
x30)
A lakcimre visszatérve nem azért fizeti az ogrénak azt a kis pénzt amit párszor elkotyogott plusz a netflixet meg még valamit mert a zsidó bankok miatt ott van "lakcime"?
De. Nem pattannak le a levelei a bankoktól (a bankok hisztisek az ilyenekre :) ), attól az még nem lesz lakcím. Csak "lakcím", ahogy írod
Tibi_bácsi_feltámadt
Sep 09, 2022 13:36:33
De annyit, amennyit ez a hülye állít? Egy dolog küldeni ezer-kétezer forintot vagányságból, más dolog követni a tranyót, látni, hogy milyen alacsony féreg, és elküldeni ezek után neki százhúsz ezret. Ekkora erővel küldhette volna a ghánai modellnek, aki hozzá akar jönni feleségül, csak éppen repülőjegyre kell.
Sep 09, 2022 13:36:33
Okjs Snecologus
(
x1)
Sep 09, 2022 13:37:25
x1)
jöhet a duplacsavar, "villám és kafka sétálós live bécsi"
foshná gyagyás!! csak nem neked! :D :D
szutyok
foshná gyagyás!! csak nem neked! :D :D
Zegernye
(
x2)
Sep 09, 2022 13:38:26
x2)
Ekkora erővel küldhette volna a ghánai modellnek, aki hozzá akar jönni feleségül, csak éppen repülőjegyre kell.
Izé.. ennek a modellnek tudod a számlaszámát? Haverom kérdi.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 13:38:39
x3)
Az hogy Endre pénzügyi összeomlásban van az mindenki számára nyilvánvaló (Endrén kívül). Az hogy amit látunk az olyan mint ha egy felhőkarcoló tetejéről csapódna a járdára, vagy egy kurva magas lépcsőről gurul le éppen, fokonként bebaszva a fejét és már az utolsó fokoknál van? Nem tudom, de Endre szerint mindenről a Trollok tehetnek.
hejneken
(
x3)
Sep 09, 2022 13:38:43
x3)
Trollégák egy kérdés. Pont lemaradtam tegnap mikor a bundespolizei átkutatta a recskaodút.
De azalatt Tibi merre volt?
De azalatt Tibi merre volt?
Elszaladt bevenni a jódtablettát.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 13:39:16
x11)
Én nagyon remélem, nekem úgy rémlik volt mirror is, ott néztem-hallgattam, ahogy tudtam. Nyilván ezeken a szutykokon kívül senki nem tud ennyi időt eltölteni egyhuzamban a szennyedék életükkel, pszichológiai okok miatt sem. Nekem nem tesz jót. :(
Shakshuka
Sep 09, 2022 13:43:16
Valakinek eltudom küldeni a banki bizonylatot messengeren?
Sep 09, 2022 13:43:16
Biztatási kár
(
x10)
Sep 09, 2022 13:43:55
x10)
Mondjuk bénára verhetné, merga börtönbe kerülne, gyagya meg valami ellátóba élete végéig sörike és szetáp nélkül. Néha a kommenthaverok meglátogatnák.
hejneken
(
x3)
Sep 09, 2022 13:44:29
x3)
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 13:44:32
x11)
koszos
(
x11)
Sep 09, 2022 13:44:34
x11)
azert maradjunk annyiba,hogy barki aki csak egy fillert is kuld a kaffkanak az elmeroggyant !!! vegig nezhettuk mennyit keres ebbol a yt-bol es ennek ellenere egy csoves szar aki mindig arra panaszkodik,hogy nincs penze,de allandoan total reszeg !!!
van amikor egy jo erzesu ember megszan valakit,mert az a valaki valoban raszorul,de ez az okadek korcs maximum egy jo szajba verest erdemel
szal zserboca meg az osszes felszopo elmegy a kurva anyjaba!
sodi te meg ne aggodj,hisz "az ember mindig azt bantja akit szeret". bizunk benne,hogy a merci nagyion "szeret" es folyamat lilulni es verezni fog az az okadek vekni !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
van amikor egy jo erzesu ember megszan valakit,mert az a valaki valoban raszorul,de ez az okadek korcs maximum egy jo szajba verest erdemel
sodi te meg ne aggodj,hisz "az ember mindig azt bantja akit szeret". bizunk benne,hogy a merci nagyion "szeret" es folyamat lilulni es verezni fog az az okadek vekni !
gobesug
(
x30)
Sep 09, 2022 13:46:49
x30)
ekkora isten barmát :D
seymour schwartz
(
x6)
Sep 09, 2022 13:47:14
x6)
jön majd a következő balek akin élősködhet.
Mondjuk leginkább maga a jelenség ami a legnyugtalanítóbb. Van egy herélt, szilikoncsöcsű csöves, aki azzal szórakozik, hogy emberek bizalmába férkőzik és megkárosítja őket, azok mégis ragaszkodnak hozzá. Hogyan? Miért? Hozzám jönne közel, otthagynám a francba. Ha követne, akkor számolhat a következményekkel. Ennyire egyszerű. Elég szomorú, hogy nem kevés ember bedől neki és nem értem menetét a dolognak. Mert ha teszemazt ez jódumájú MLM ügynök vagy egy szép nő (egyszer) átver, az ok. De EZ????? Felfoghatatlan.
gobesug
(
x30)
Sep 09, 2022 13:47:54
x30)
rakd fel ide - imgur.com/upload
ha mobilról vagy ez a site direkt imgur url-t dob és csak be kell másolnod vagy a [img src= tagbe raknod
Tibor befordított fasza
Sep 09, 2022 13:47:55
Sziasztok!
Ma reggel Sodi megnyaldosta a heréimből kialakított szemérem ajkaimat amin még a hereszőr is nő. Tele vagyok nemibeteg hajléktalanok ondójával. Sodi ma kinyalta. Hasznos egy buzi a háznál.
Hetyetyetye MRI Hetyetyetye Női agy...
Ma reggel Sodi megnyaldosta a heréimből kialakított szemérem ajkaimat amin még a hereszőr is nő. Tele vagyok nemibeteg hajléktalanok ondójával. Sodi ma kinyalta. Hasznos egy buzi a háznál.
Hetyetyetye MRI Hetyetyetye Női agy...
Sep 09, 2022 13:47:55
seymour schwartz
(
x6)
Sep 09, 2022 13:48:07
x6)
MIFAAAAAAAN???????????
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 09, 2022 13:49:04
x7)
ha ez a debil felrakja a banki bizonylatot én upvoteolom, hogy mindenkinek megakadjon rajta a szeme
le vagy tiltva, kurva anyád
halászlé
(
x24)
Sep 09, 2022 13:49:42
x24)
most hallottam a rádióban, és tényleg, sosem volt még ennyire aktuális...
küldöm a t. Tanszéknek; Szántó még hasonlít is kicsit snecire (bocs, Gábor)
www.youtube.com/watch?v=oxjFlOEaiRg&ab_channel=UniversalHungaryVEVO
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
küldöm a t. Tanszéknek; Szántó még hasonlít is kicsit snecire (bocs, Gábor)
www.youtube.com/watch?v=oxjFlOEaiRg&ab_channel=UniversalHungaryVEVO
Pszichologus hölgy
Sep 09, 2022 13:50:46
Azért azt megkell hagyni,hogy a Tibor ért az értelmileg és érzelmileg sérült emberek lehúzásához és mégjobban leépítéséhez, ott volt pl Jutka akit szándékosan itatott,bár nem nagyon kellett erőltetni,de azért láttuk hogy a TIbor nélkül józan tudott lenni a Józsi mellett. .
A pszichologus ur nyilvan tudja, csak elfelejtette, hogy az alkoholizmus nem igy mukodik.
Es hogy amikor almabol felebresztve epp tiszta volt es nem ivott par oraig a demon, az nem egyenlo azzal, hogy jozan tud maradni.
Sep 09, 2022 13:50:46
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2022 13:51:08
x11)
azert maradjunk annyiba,hogy barki aki csak egy fillert is kuld a kaffkanak az elmeroggyant !!! vegig nezhettuk mennyit keres ebbol a yt-bol es ennek ellenere egy csoves szar aki mindig arra panaszkodik,hogy nincs penze,de allandoan total reszeg !!!
Endre azt mondta, hogy Tibi egy megfáradt 40 éves, akinek elege van a fizikai munkából, ezért van fent a jutun, amivel rengeteget keres. Ezt még a rendőrjárőrök és nyomozók is megirigyelték tőle, ezért rászálltak. :)
Mindegyik faszolni fog, amint ráveszi a Sziszát, hogy vegyen egy 100 forintos illetékbélyeget.
Tibi_bácsi_feltámadt
Sep 09, 2022 13:51:41
A ratyóvirág Sodi mércéjével mérve is büdös, maga Endre mondta el. Műveltsége semmi, főzés közben szarásról magyaráz, és állandóan pisil fosik. Agresszív, rendszeresen veri a nála gyengébbet. Tolvaj, csaló, képest volt tegnap a gazdatestét felajánlani egy bűnözőnek, akihez semmi köze. Mégis gyagyás hozzá ragaszkodik.
Sep 09, 2022 13:51:41
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 13:52:10
x3)
Figyelj, ha adhatok egy tanácsot. Pörögj fel, mert Endre ma Villámmal, vasárnap pedig Gayzával fog lebonyolítani egy komolyabb üzletet amik után lehet hogy likviditási gondok jelennek meg a Kaffka- Kiss családban. Ne nyomd fullba, terítsd a lapokat!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 09, 2022 13:53:08
x23)
Ugyanígy vagyok én is. Tegnap is bepörögtem majdnem mikor 350 euroról loopolt, főleg mikor a villámos megbeszélés után tette. De talán megvan a következő célpont, ha már úgyis felszoktuk tenni a kérdés néha, hogy mi lesz a gyagyás halála után. Sümegi gilisztást szokták talán tanácsolni leginkább, de inkább a Tibinek kéne lennie. A Giliszta úgyis elintézi magát pár éven belül.
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 09, 2022 13:53:18
x1)
Nekem sem tesz jót. Régebben még vagy edzettebb voltam, vagy nem volt ennyire durva. Végtelen hálás vagyok a Tanszéknek a hogyvoltokért, a kommentekért, mert nagyjából így vagyok képben. Végignézni már képtelen vagyok. Esetleg párperces kivonatokat még megnézek, de 3-4 óra már nem megy.
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 13:55:04
x68)
Szombaton még befér!
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 13:56:19
x68)
Sümegi gilisztást szokták talán tanácsolni leginkább, de inkább a Tibinek kéne lennie. A Giliszta úgyis elintézi magát pár éven belül.
Ránézek egy Herby thumbnailre, és már rögtön halálra is unom magam, akkor inkább Tibi legyen a következő!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 09, 2022 13:56:59
x19)
Ha 1 óra alatt nem jött meg a banki bizonylatról a kép akkor gondolom nem is fog már...
Bár aki ennyire hülye utalni a tranyónak az lehet tényleg nem tud feltölteni egy képet :)
Bár aki ennyire hülye utalni a tranyónak az lehet tényleg nem tud feltölteni egy képet :)
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 13:57:38
x3)
Szombaton még befér!
Na de ezzel a sebességgel? Nem tudom hogy palira akarja venni a fórumot, vagy "mibe van"?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 09, 2022 13:59:51
x3)
Volt már? www.youtube.com/watch?v=DVY8nUH1kGE
Minden O és K
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 09, 2022 14:00:36
x9)
Ha 1 óra alatt nem jött meg a banki bizonylatról a kép akkor gondolom nem is fog már...
Vagy csak Messenger és ezen keresztül FB profilt szeretne. Cvi próbálkozott ezzel régebben.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 09, 2022 14:01:36
x10)
Volt már? youtube.com/watch?v=DVY8nUH1kGE
Alakul a krém mára is! :D
kubernetes dokumentáció
Sep 09, 2022 14:02:03
Sep 09, 2022 14:02:03
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 14:04:14
x3)
Endre te mókamester, hogy neked milyen barátaid vannak! Hogy én nem lehettem budai úri fiú, de irigy vagyok. Na most megfogtál Endre. Ez igen.
koszos
(
x11)
Sep 09, 2022 14:04:28
x11)
tuti ma bujkalni fognak :D a nagy kemeny tibi ,akinek a szavara 100 ember ugrik :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 09, 2022 14:05:14
x5)
Újabb bánópénzek kerülnek ma kifizetésre Bécs, Ausztria környékén. Szerintem ez érthető.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 09, 2022 14:05:38
x23)
Igen én is mirroron néztem, nézem ezeket. Csak ugye a mirror is a a youtube közvetítés mutatja annak a linkjét használja. Ezért nehéz ilyenkor. Max azt lehetne ilyenek kikerülésére csinálni hogy venni a monitor képet live közbe egy progival (bandicam, stb) és ha az van mint most, akkor azt kilehet tenni később.
Azt nem tudom, hogy vajon Trashvodnál nem megoldható e, hogy ahogy megy a mirror úgy egyből töltse is át a hátérbe az anyagot hozzájuk. És ha vége a live-nak,mirrornak akkor feldolgozza és kiteszi automatikusan.
gobesug
(
x30)
Sep 09, 2022 14:07:12
x30)
SMS:
1792 VILLÁM
1792 VILLÁM
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 09, 2022 14:07:38
x1)
Hiába mondja, azért én nemn érzem magam biztonságban az interneten :D
Emlékeztető
Sep 09, 2022 14:12:11
Elvileg felvezető box lesz a kárpát utcába 17:00-kor
Ha valaki arra járna :)
Ha valaki arra járna :)
Sep 09, 2022 14:12:11
Kötőjel
(
x12)
Sep 09, 2022 14:12:14
x12)
omerta tetkós villám nem fog bántani senkit. megbízható úriember ez, endre, mindenképpen találkozz vele és a barátaival.
vérdíj target nr. 1
verebvagy
Sep 09, 2022 14:13:44
2 Boykás tetkója van Endre szerintem fussatok
Sep 09, 2022 14:13:44
broni
(
x45)
Sep 09, 2022 14:14:08
x45)
sodi beforrt már??????????????????
Baxi
(
x2)
Sep 09, 2022 14:14:12
x2)
Vajon azt az aranyos kutyust viszi? XD ajaj Endre
Trollok harca
(
x5)
Sep 09, 2022 14:16:43
x5)
Vajon azt az aranyos kutyust viszi? XD ajaj Endre
az Kozma fenyitve
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 09, 2022 14:17:19
x1)
2 Boykás tetkója van Endre szerintem fussatok
Hiába futnak, majd a "bidbullgutya" utoléri őket.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 09, 2022 14:18:07
x2)
Sziasztok! Vajon Kaffka Merci mikor fogja vissza utalni nekem a 120.000Ft-ot amit küldtem neki hetekkel ezelőtt?! Felejtsem el? Benyelt pénz ? Mit mondok majd a gyerekeimnek ha elfogy a pénzem? Kérdezem én tőled Merci! Vigyek el neked 2 gyereket? Mond meg te nekik, hogy az apjukat hülyének nézted és nem adod vissza a pénzt.
Komolyan képes voltál 120 ezret átutalni ennek a senkiházi ingyenélő tróger műtőszökevénynek? Te se vagy normális. Máskor a tanszéknek vagy a trashvodnak tessék utalni!
verebvagy
Sep 09, 2022 14:20:07
"Ugy csinaljatok hogy jo legyen, mondom ugy csinaljatok hogy jo legyen! Nem mondok semmit"
Szerinted itt mire gondolt a költő Endre?
Szerinted itt mire gondolt a költő Endre?
Sep 09, 2022 14:20:07
Baxi
(
x2)
Sep 09, 2022 14:20:37
x2)
Endre kitől félsz jobban, villámtól aki kiveri belőled a bánópénzt, vagy a tranyótól, aki azután ver meg, hogy odaadtad a pénzt villámnak? Ez aztán a párbajhelyzet XD
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 09, 2022 14:20:57
x2)
Villám akkor meg a thaliára vagy elsodikázódik? Golda ezek szerint nem megy bécsbe, Géjza se valószínű.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 09, 2022 14:21:56
x5)
Endre pont most volt nemrég nálunk tetőfelújítás és új cserepeket tettünk fel, képzeld megtaláltuk a régi villámhárítót is,szerintem neked most nagyobb szükséged lenne rá mint nekünk…
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2022 14:22:03
x29)
Sziasztok! Vajon Kaffka Merci mikor fogja vissza utalni nekem a 120.000Ft-ot amit küldtem neki hetekkel ezelőtt?!
Lépjél be a sárga nickeddel te balek!
ascites
(
x57)
Sep 09, 2022 14:24:01
x57)
Szerintem tegnap valójában ezek történhettek: [...] Amúgy semmi, de semmi értelmét nem látom a tegnapi verésnek, hacsak nem, ez egy megelőző és terelő akció volt.
+1
A korcs pont hogy viszonylag nagyvonalú szokott lenni a kire mennyit költött elszámolásban, maga előtt is menteget egy csomó tételt. Így volt ez Márkkal is, és a trashkarácsonyos összeget sem számolta bele Merci tartozásába (nyilván, hiszen azt a haverjaira szórta el).
Merci annyira következetesen azt üvöltötte a púposnak, hogy "majd engem teszel felelőssé a 350 euróért", hogy annak csak két oka lehetett:
- vagy az is pszichotikussá vált a rengeteg alkoholtól és paranoid tévképzetei lettek (=a gyagyás majd őt teszi felelőssé),
- vagy piszony tényleg ő a felelős az eltűnt pénz legalább egy részéért és így akarta a púpos autista fejébe verni, hogy ezt az esetet soha többet nem szabad szóba hoznia. Én is erre tippelek.
Bejlin
(
x8)
Sep 09, 2022 14:25:24
x8)
Kozma is úton van.
www.youtube.com/shorts/oTSOWnz5K_A
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
www.youtube.com/shorts/oTSOWnz5K_A
Janó papó
Sep 09, 2022 14:25:38
Újra van gyertyaláng, lehet jönni gyújtani!
www.gyertyalang.hu/szemely/152954
www.gyertyalang.hu/szemely/152954
Sep 09, 2022 14:25:38
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 09, 2022 14:27:02
x23)
Gyagyás még én is megijedtem ettől a Villám üzenetöl. Én biztos felbérelném a trollok ellen, mert ez biztos nem cicozik úgy mint a seggbekurt Rolinda.
Amúgy emlékez, Villám csak egy jobb sorsra érdemes, rokonszenves bűnöző, Omerta (Az vajon mi?) tetkóval.
Amúgy emlékez, Villám csak egy jobb sorsra érdemes, rokonszenves bűnöző, Omerta (Az vajon mi?) tetkóval.
Janó papó
Sep 09, 2022 14:28:11
A ravatal képet nem merem kitenni, mert legutóbb is szerintem egy olyan miatt törölték. Ez már túl gore oda.
Sep 09, 2022 14:28:11
Saul Goodman
Sep 09, 2022 14:29:46
Villám urat hatalmas kár érte, kártérítés összegét 1000 euróban határozom meg!
Sep 09, 2022 14:29:46
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 09, 2022 14:30:28
x13)
Kozma is úton van.
youtube.com/shorts/oTSOWnz5K_A
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 09, 2022 14:30:38
x7)
Ha lesz live, ha nem, akkor is jó látni, hogy az univerzum dolgozik.
Azt is el tudom képzelni hogy a herélt köcsög már nincs is bécsben mert gyűlnek a fogatlan kutyák, akik a vérére szomjaznak és neki úgy is jó, hogy endre egyedül viszi el a balhét.
le vagy tiltva, kurva anyád
Azt is el tudom képzelni hogy a herélt köcsög már nincs is bécsben mert gyűlnek a fogatlan kutyák, akik a vérére szomjaznak és neki úgy is jó, hogy endre egyedül viszi el a balhét.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 09, 2022 14:32:04
x2)
Gyagyás bazdmeg, irány az ATM,azt ha ez az istenbarma megjelenik a levélbedobón tunkold neki kifelé a pénzt.
Egy részét meg a Mercinek, vagy ma is megcsinálja az előjátékot a vekni fejeden.
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2022 14:32:24
x29)
vagy piszony tényleg ő a felelős az eltűnt pénz legalább egy részéért és így akarta a púpos autista fejébe verni, hogy ezt az esetet soha többet nem szabad szóba hoznia. Én is erre tippelek.
Nekem is ez volt az érzésem.
Úgy csinált a Tranyó, mintha a Gyagyásnak bármilyen érdekérvényesítő képessége lenne, hogy visszaszerezze a pénzét. Vagy mint ha lenne neki bármilyen "jó hírneve" amit nem érhet csorba a Gyagyás "loppolása" miatt.
Valószínű ő is benyelt egy nagyobbacska összeget, a Kozmás lehúzást kihasználva. Aztán bevetette a "Ki fingott be?! Én kérdeztem először én nem lehettem" ősi trükköt.
grosi
Sep 09, 2022 14:32:28
Ő egy úr, aki nem vezet.
Sep 09, 2022 14:32:28
Dos
Sep 09, 2022 14:33:10
Kozma is úton van.
Tegnap hajnalba meg több mint fél órát ordibált Oroszlányba az utcan :DD
Sep 09, 2022 14:33:10
ascites
(
x57)
Sep 09, 2022 14:33:16
x57)
Szerencsére a hogyvolt ősi snecológus műfaj. Emlékszem, amikor az anyagos elképedve mondta, hogy milyen lusták vagyunk, hogy nem akarjuk megnézni a korcs agymenéseit, ezért hogyvoltozunk, pedighát a műsor a lényeg :D
Akkor értettem meg, hogy mi az igazi különbség a mainstream trashcsoport és a snecológia között. Előbbiek (és itt nem a scecológia - trash szakpárosokról beszélek) tényleg a műsor miatt nézik a korcsot és másodsorban utálják, míg a snecológusok utálják a korcsot és azért nézik az agymenéseit, hogy infókat szerezzenek belőle, csak másodsorban szórakoznak a "műsoron". Azt is inkább csak akkor, mikor lekonyul a picsaszáj, Depi Dezső vendégeskedik, örülhettek van, vagy elnáspángolják.
S22 hangrögzítője
Sep 09, 2022 14:34:07
Sodi telefonjának hangrögzítője:
-Merci mond fel a hangrögzítőre,hogy nem bántottakak és nem is történt semmi csak színészkedtél tegnap rendben.
-Sodi: oké akkor índítom vagy már ment nem is tudom,szóval az a lényeg,hogy a szisza nagyon szeret engem és sose bántana,tegnap is csak viccelődtük és valójában úgy sérültem meg több helyen is,hogy először a metró hírtelen fékezett és én arccal előre estem ettől megszédültem és amikor leszálltunk és elindultunk a mozgólépcső felé ott újra elestem a mozgólépcsőn és ekkor szakadt fel a szám az arcom és a fejem is, de a Merci sietett segíteni de megbotlott ő is a nagy sietségben és véletlenül a térdével ráesett a szememre ezért a monoklim.
-Sodi: ez akkor jó lesz szejelmem ?
-Merci: jó lesz,de remélem lekapcsoltad már a rögzítőt
-Sodi: hát persze,hisz tudod hogy műszaki zseni vagyok.
-Merci: na ezt már szeretem most pedig húzzák le tyoproniért és ketyerűért meg cigit is hozzál te rossz buzi vagy kapsz ma is a pofádra
-Sodi: rendben életem már megyek is nagyon szeretlek sziszám
-Merci: én is szeretlek Dáriusz….. ő izé Endrém puszi puszi
-Merci mond fel a hangrögzítőre,hogy nem bántottakak és nem is történt semmi csak színészkedtél tegnap rendben.
-Sodi: oké akkor índítom vagy már ment nem is tudom,szóval az a lényeg,hogy a szisza nagyon szeret engem és sose bántana,tegnap is csak viccelődtük és valójában úgy sérültem meg több helyen is,hogy először a metró hírtelen fékezett és én arccal előre estem ettől megszédültem és amikor leszálltunk és elindultunk a mozgólépcső felé ott újra elestem a mozgólépcsőn és ekkor szakadt fel a szám az arcom és a fejem is, de a Merci sietett segíteni de megbotlott ő is a nagy sietségben és véletlenül a térdével ráesett a szememre ezért a monoklim.
-Sodi: ez akkor jó lesz szejelmem ?
-Merci: jó lesz,de remélem lekapcsoltad már a rögzítőt
-Sodi: hát persze,hisz tudod hogy műszaki zseni vagyok.
-Merci: na ezt már szeretem most pedig húzzák le tyoproniért és ketyerűért meg cigit is hozzál te rossz buzi vagy kapsz ma is a pofádra
-Sodi: rendben életem már megyek is nagyon szeretlek sziszám
-Merci: én is szeretlek Dáriusz….. ő izé Endrém puszi puszi
Sep 09, 2022 14:34:07
csicskovics
Sep 09, 2022 14:36:47
Vahúr vérszemet kapott az ingyen pénz miatt?
Sep 09, 2022 14:36:47
broni
(
x45)
Sep 09, 2022 14:36:51
x45)
basszatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gobesug
(
x30)
Sep 09, 2022 14:37:30
x30)
basszatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy rábasztok!
szörnyeteg
(
x3)
Sep 09, 2022 14:37:53
x3)
A sok hiéna szalad a humánATM- hez, kifosztani amíg van benne pénz. Tibike mondhatni egy kicsit megszívtad. Nem hallgattál a Trollokra, így nem lett iphone, új dacia, meg semmi. Na mindegy, majd legközelebb erre is figyelsz. Szaladj bevásárolni Falco sörböl, mert holnap már az sem lesz.
Sodipatkány
(
x1)
Sep 09, 2022 14:38:12
x1)
Villámot könnyű kezelni, csak akkor támad meg és foszt ki, ha ellenségként viselkedik az ember.
Ha szét akarja baszni az ember fejét, akkor útbaigazítást kell kérni tőle valami hülye nevű utcához.
A lényeg, hogy olyan helyzetet kell teremteni, hogy ő akarjon szabadulni tőlünk.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ha szét akarja baszni az ember fejét, akkor útbaigazítást kell kérni tőle valami hülye nevű utcához.
A lényeg, hogy olyan helyzetet kell teremteni, hogy ő akarjon szabadulni tőlünk.
Trollok harca
(
x5)
Sep 09, 2022 14:38:50
x5)
hire ment hogy ürül az ATM, vajon kié lesz az utolsó millijó?
Miskolci alvósejt
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2022 14:41:04
x29)
Amúgy semmi, de semmi értelmét nem látom a tegnapi verésnek, hacsak nem, ez egy megelőző és terelő akció volt.
Szerintem csak simán egy agresszív elmebeteg a tranyó. Nagy indok akkor sem kellett neki amikor Judkát verte.
Ráadásul a Gyagyás egésznap rágta az agyát a hülyeségeivel. Aztán mikor már elég ketyerűt töltött az arcba akkor elővette ezt a nyomorult fogyatékost.
Anyway, remélem miután a tranyó kivéreztette a Gyagyást, a trollok "gondoskodó tekintete" Tibi felé fordul.
Kurvára felbasz néha ez a herélt szarházi a keménykedésével. Aztán amint nem egy leépült öregasszony, vagy egy gyengeelméjű retardált az ellenfele egyből becsicskul.
Ásó27
(
x68)
Sep 09, 2022 14:42:06
x68)
Géjza kapcsolj sebességbe, mert kiürül vasárnapra a pénztárca hej!
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 09, 2022 14:43:36
x10)
Endre! Belakatoltad már magad az ágyneműtartóba?
Álmodjatok Rémeket!
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez a véres pofa hosszas mutogatása valami trashszindróma. Ugyanezt csinálta télen fostos tranyó, mikor szájbabaszta magát a viszkis üveggel. Nem, nem a Varangy volt, akire rá akarta kenni. Varangy kezében volt, rángatták ide oda, végül Varangy elengedte és tranyó szájbaverte saját magát. Egész este a véres pofáját mutogatta, időnként ki is harapta, hogy jobban vérezzen. Szerintem ezeknél még művér is van otthon a műsor kedvéért.