Ezek képtelenek/életképtelenek az ilyesfajta életre. Már műsort sem tudnak csinálni ,annyira le vannak épülve. Csak a felèlès ,kápszi meg a pia megy. Nem hiszem ,hogy a púpos ki tudna dolgozni folyamatosan egy normál munkaidőt. A Tibiről nem is beszélve,ez az élete,hogy semmit nem csinál,csak van. Igazából ha jól megnézzük már Tibi is hasonló cipőben jár mint a púpos,neki is akkor a hasa ,mint egy terhes nőè. Egyikük sem húzza már sokáig,és ahogy fentebb írták. Szerintem is a végjátékot látjuk már. Ez tényleg minden téren megmutatkozó jelenség.
Plusz golden showerből is kortyol párat ahogy ismerem ezt a perverz buzit. Az mennyi kalória?
Abba csak akkor van kalória, ha baszódik el a tranyó veséje, vagy hasnyálmirigye
Hallod sodi, korlátlanul fogyasztható limonádé.
Hitelcsaló és hamisító. Ez olyasmi, mint a szobafestő, mázoló.
Mindig együtt járnak.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
"Kiváló lehetőség akár önfenntartó gazdálkodásra is."
na hát attól nem kell tartani hogy ilyesmiben gondolkodnak :D
ott volt amúgy a púpszászi faroslemez garázs pl hasonló áron, azt se bérelte ki fifike, pedig ad1 ismerős környezet ad2 Golda mama átmehetett volna néha takarítani
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Úgyérted szétverni a gyagyást, és lebaszni a villanyórát
Békéscsaba?
Megy is a trollexcelbe!
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
Dianetika
akkor éppen a szcientológia hatása alatt volt az idiótája.
a tojásdobálás tökéletesen belefér.
---------------
Na ezért is kapsz záptojást és viszketőport.
a szájbaszarás iskolapéldája a régi írása ennek a háborodottnak.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endre!
Nem figyelsz.
Ez neked angyalszárny.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Egy viharsarki Böcsületfarm?
Piszony.
Fog még a Blahán ez után sírni.
Piszony.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
nyelftanilag -30 millió a vagyoni viszony ami sok, tehát akkor minusz szor plusz kifizetendő az auti logika szerint egyenlő a beféltellel!!
SNECI PÉNZ ÁLL A HÁZHOZ! FIZET AZ OSZTRÁK ÁLLAM!
Mejszinek itt még pöcse volt?
Mert gumi csöcse még nem.
Endre!
Ha tibor mercédesznek fasza van, de a személyiben már mercédesz, akkor minek számít?
Segítek!
Lényegtelen.
Akkor is buzi vagy, mert egy faszpinás férfivel fajtalankodsz.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egy az egyben úgy néz ki (kort leszámítva) mint a félcsöves vérgeci fagyállós macskagyilkos szomszédom aki úgy 65 évesen vékony végtagokkal ugyanilyen hassal rendelkezett aztán miután 5 napja nem láttam kijönni a házból és stabil kánikula volt, kihívtam a rendőröket aztán megtalálták meztelenül a padlón fekve felpüffedve. Hasnyálmirigyrákos volt.
blabla
Segélyt is? :D Az finom lenne!
Abszolút értéken az egy vagyon, hahó!
Ahogy nézzük.
Egy bebaszás 1 000 000 forint online játékvásárlás volt.
ÉS 30 körül vannak a napok általánosan egy hónapban.
Mondjuk a tranyóbaszás se olcsó
Ráadásul ha Endre nem lenne egy ennyire kicsinyes zsidóskód fasz, akkor már rég lenne autója a Mercinek.
Gayza szerint van :D
Mercinek mercit. Nincs máshogy, vagy nem gáláns SoDI a sodi, csak egy kicsinyes köcsög.
Ráadásul azt nem érti a korcs, hogy Géza trükkjeit már ismeri, tehát átlát rajta. Tőle kell Mercinek mercit szerezni.
Már egyet intézett.
A Mazda japánul Mercedest jelent
Hát itt írják
¯\_(ツ)_/¯
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/3/30/Felules.gif]
Nszksz, nekem kétszer is sikerült elrontani.
Előző éjszaka azt álmodtam, hogy alsogatyában mászkálok a Széll Kálmán téren, utána pedig szándékosan felgyújtottam a balatoni nyaralót - ettől fel is ébredtem.
A snecológia embert próbáló műfaj! :D
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
[img src=https://sodipedia.sodika.org/wiki/F%C3%A1jl:Sodi_kes.gif]

Ez mi a fasz? A kuvikarcú tranyó félig megemészti az "ételt", mint a madarak, mielõtt visszaöklendezi a gyernõtt, felnõni képtelen fiókának?
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Megáll az eszem basszameg! A bank mélyebbre ássa a gödröt, amiben évek óta vergõdik, és ez az elõember ezt jó hírnek értékeli.
Fifi, mikor fog kopogtatni Közüzem Kobold vagy Csőd Csabi? Kártyenek hogyan fogják ezt bírni Endre?
Ez jó volt :D
Sneci, azért yt közösségi fülbe még kirakhatod a képet!!
irodalmi szófordulatokkal beszél
Boldog Vekni
Ő is a 30 napját üli.
Vagy neki már letelt?
irodalmi szófordulatokkal beszél

Vajon meddig kell még várni a következõ alkalomra amikor az urad újra olyat tesz, amit soha nem tenne?
a közös szoba is angyalszárny kategória....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Vajon meddig kell még várni a következõ alkalomra amikor az urad újra olyat tesz, amit soha nem tenne?
Felkészül: Soha nem leszek drogfüggő, soha nem lesz live szex, soha nem lesz onlyfans oldalunk.
Önmagát szajbaszaro, avagy onbeteljesito szodomita.
Mézeshetek
Majd megkapja az elvonót a macskaólban. Ott aztán nyüszíthet amennyit akar, majd kap a partvisnyéllel.
Púp borhorizontja a Glédáig terjed.
Occsó legyen oszt üssön. Ennyike.
Amúgy is mindig egy trampli gnóm volt, de ezzel a megnövekedett pohos belével még rátett egy lapáttal. Undorító.
Kettejüknek egy havi pia.
Én is bezabáltam minden szart, majdnem bele is döglöttem tavaly nyáron. Mélyvénás trombózis, kétoldali tüdőembólia stb. így egyszerre. Én akkor fogtam fel, hogy ez így nem mehet tovább. Alkohol nélkül is megvagyok több mint 1 éve, köszönöm szépen. Endrét ismerve még akkor sem önmagát fogja hibáztatni, hanem a mcdonaldsot és társait...
ROOOOOOOOOOOOOOOSZ RATYIIIK
Max 1 hét.
Ingatkanügyek
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nálunk a szegények (pl egy kétgyerekes család ahol az éves bevétel 52 millió forint alatt van) mind kapnak támogatást a rezsiszámlákhoz.
A régi viccet parafrazálva a Nyugat ugye a szakadék szélén, de Magyarország mindig egy lépéssel előrébb jár :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez mi a fasz? A kuvikarcú tranyó félig megemészti az "ételt", mint a madarak, mielõtt visszaöklendezi a gyernõtt, felnõni képtelen fiókának?
Kicsit olyan mint az Aljas nyolcasból a ragu.
Gourmet tibi tévéből főz...
Dögöljek meg ha ez a gnóm felteszi. Már csak azért sem mert túl hülye hozzá. Mivel a Facebookon kívül semmit nem tud kezelni ahova képet tölthet fel így hiába várunk rá.
Ezt nyjem értyem
Inkább:
Sodi élete
...
Sodi
Egy fenét! Eltaposnak rajta tíz cigit és kiköltözéskor majd fizetik a kakukkciót. Dolgozzon a gémeskútföldi proli, ő egy komoly etyetemet végzett piktatat szájentiszt meg az ő modell szerelme. Tyerintyem ety értyhetyő.
Ingatkanügyek
Ez a fogyatékos meg mit csinál ????? LOL! Hogy kapaszkodik a mellező gépbe... ezért maradtak tyúk mellei
merga tegnap kieslőadást tartott a tudatosságról...tudatosan vásárol száraz tésztát, rizsáz, meg pontosan 38deka marhalábszárt, amiből levest meg pörkűttet főz...tegnap szóba került valami nokedli is, gondolom ez annak függvénye, hogy a púp megtalálja-e a toááááást a spárban, vagy sem...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
kokainról/speedről nem is beszélve.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
sodikado avocado
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Dörpepúp
(
x7)
Sep 17, 2022 21:37:08
x7)
Szerintem szamarakat kéne tartaniuk, szamárfasz már van, a tranyó meg tud iá-zni. Egy héten belül helyet cserélnének a szamarakkal.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Közöd
(
x2)
Sep 17, 2022 21:39:05
x2)
Megírtam pár hete, hogy a maradék kártyent fel kell markolni és venni egy tanyát és onnan jutúberezni mind a kettőnek. Favágás, pálinkafőzés, veteményezés, állatok tartása (ez utóbbi hanyagolható) elég nagy nézettséget hozna nekik.
Ezek képtelenek/életképtelenek az ilyesfajta életre. Már műsort sem tudnak csinálni ,annyira le vannak épülve. Csak a felèlès ,kápszi meg a pia megy. Nem hiszem ,hogy a púpos ki tudna dolgozni folyamatosan egy normál munkaidőt. A Tibiről nem is beszélve,ez az élete,hogy semmit nem csinál,csak van. Igazából ha jól megnézzük már Tibi is hasonló cipőben jár mint a púpos,neki is akkor a hasa ,mint egy terhes nőè. Egyikük sem húzza már sokáig,és ahogy fentebb írták. Szerintem is a végjátékot látjuk már. Ez tényleg minden téren megmutatkozó jelenség.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 17, 2022 21:43:12
x19)
Endre!
Tudtad?
Egy doboz sör: 207 Kcal (7-10x)
Egy döner pita: 358 Kcal (1-2x)
Egy 0,04 ketyerű: 135 Kcal (2-3x)
Három számot kérnék, melyikből mennyit viszel be? (Zárójelben az én tippem)
+ Az alien pörkültek napi adagban 600Kcal
A te mozgás szegény életmódodhoz, szerintem olyan 1500-1800 Kcal, változatos étel bőven elegendő lenne.
Endre!
A kurva anyádba nézel már ki? Olyan vagy mint önmagad karikatúrája.
Tudtad?
A te mozgás szegény életmódodhoz, szerintem olyan 1500-1800 Kcal, változatos étel bőven elegendő lenne.
Endre!
Plusz golden showerből is kortyol párat ahogy ismerem ezt a perverz buzit. Az mennyi kalória?
SyntaxError
(
x24)
Sep 17, 2022 21:45:12
x24)
Jól hallom, hogy már hamisító Sodi is lett a Sodi?!
Mi ez ha nem shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mi ez ha nem shiker?!
Jonciii
(
x8)
Sep 17, 2022 21:46:23
x8)
Abba csak akkor van kalória, ha baszódik el a tranyó veséje, vagy hasnyálmirigye
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 17, 2022 21:49:36
x19)
Hallod sodi, korlátlanul fogyasztható limonádé.
TLDR
Sep 17, 2022 21:50:52
Egy szodomita múltjából...
Ha valakinek még mindig kétségei lennének a buzikkal kapcsolatban, dacára annak a rengeteg érvnek és ténynek, melyekre sorra hivatkoztam az elmúlt hetekben, annak álljon itt a legvégső érv, mely minden ingadozót jobb belátásra kell, hogy térítsem. ;P
"A szexuálisan perverz személy (és a Dianetikában ez alá a kifejezés alá soroljuk - hogy rövidek legyünk - a Kettes Dinamika mindenféle devianciáját, mint például a homoszexualitást, a leszbikusságot, a szexuális szadizmust stb., végig Ellis és Krafft-Ebing teljes katalógusán) valójában testileg eléggé beteg. A perverzió mint betegség oly sok formában jelenhet meg, hogy a fenti, 1-től 5-ig besorolt csoportok teljes skáláját átfogja. Túlfejlett vagy éppen gyengén fejlett nemi szervek, elégtelen vagy túlzott spermaképződés stb. - az egyik perverznél az egyikkel, a másik perverznél a másikkal találkozunk. A végeredmény pedig az, hogy a perverz személy így vagy úgy mindig nagyon beteg, függetlenül attól, hogy ennek tudatában van-e, vagy sem. Távolról sem hibáztatható ezért az állapotáért, viszont olyan messze van a normálistól, és a társadalom számára olyan súlyos veszélyeket jelent, hogy a perverziókkal kapcsolatos tolerancia éppolyan rossz a társadalom számára, mint a büntetésük. Mivel a társadalom mind ez ideig nem rendelkezett megfelelő eszközökkel, a tolerancia és a büntetés között ingadozott, de persze nem oldotta meg a perverzió problémáját.
L. Ron Hubbard
Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya"
Bizony. Sem a büntetés, sem pedig a tolerancia nem jó megoldás. Beteg - avagy ízlés szerint: erkölcsileg bűnös - embereknek kell tekintenünk a buzikat. Ennek megfelelően pedig biztosítani kell a számukra ugyanazokat az alapvető emberi jogokat, melyek minden állampolgárt megilletnek, ám a leghatározottabban tiltakoznunk kell, amikor ezek az emberek a betegségüket próbálják népszerűsíteni, hogy a szellemi fertőzés útján másokat is magukkal rántsanak. (A fent leírt testi tünetek Hubbard szerint sem okok, hanem csupán okozatok. ;))
A ellentüntetés pedig igenis a kulturált tiltakozásról, vagyis a véleménynyilvánítás szabadságáról szól, melybe - mint ahogyan azt nem egy bírósági és rendőrségi határozat is megerősíti - a tojásdobálás tökéletesen belefér.
Még akkor is, ha záptojás, esetleg festékkel, vagy viszketőporral van töltve. :D
Úgyhogy gyerünk az utcára, legyen a deviáns, szodomita életmódot reklámozó embereknek egy nagyon rossz napjuk!
By SoDI
Ha valakinek még mindig kétségei lennének a buzikkal kapcsolatban, dacára annak a rengeteg érvnek és ténynek, melyekre sorra hivatkoztam az elmúlt hetekben, annak álljon itt a legvégső érv, mely minden ingadozót jobb belátásra kell, hogy térítsem. ;P
"A szexuálisan perverz személy (és a Dianetikában ez alá a kifejezés alá soroljuk - hogy rövidek legyünk - a Kettes Dinamika mindenféle devianciáját, mint például a homoszexualitást, a leszbikusságot, a szexuális szadizmust stb., végig Ellis és Krafft-Ebing teljes katalógusán) valójában testileg eléggé beteg. A perverzió mint betegség oly sok formában jelenhet meg, hogy a fenti, 1-től 5-ig besorolt csoportok teljes skáláját átfogja. Túlfejlett vagy éppen gyengén fejlett nemi szervek, elégtelen vagy túlzott spermaképződés stb. - az egyik perverznél az egyikkel, a másik perverznél a másikkal találkozunk. A végeredmény pedig az, hogy a perverz személy így vagy úgy mindig nagyon beteg, függetlenül attól, hogy ennek tudatában van-e, vagy sem. Távolról sem hibáztatható ezért az állapotáért, viszont olyan messze van a normálistól, és a társadalom számára olyan súlyos veszélyeket jelent, hogy a perverziókkal kapcsolatos tolerancia éppolyan rossz a társadalom számára, mint a büntetésük. Mivel a társadalom mind ez ideig nem rendelkezett megfelelő eszközökkel, a tolerancia és a büntetés között ingadozott, de persze nem oldotta meg a perverzió problémáját.
L. Ron Hubbard
Bizony. Sem a büntetés, sem pedig a tolerancia nem jó megoldás. Beteg - avagy ízlés szerint: erkölcsileg bűnös - embereknek kell tekintenünk a buzikat. Ennek megfelelően pedig biztosítani kell a számukra ugyanazokat az alapvető emberi jogokat, melyek minden állampolgárt megilletnek, ám a leghatározottabban tiltakoznunk kell, amikor ezek az emberek a betegségüket próbálják népszerűsíteni, hogy a szellemi fertőzés útján másokat is magukkal rántsanak. (A fent leírt testi tünetek Hubbard szerint sem okok, hanem csupán okozatok. ;))
A ellentüntetés pedig igenis a kulturált tiltakozásról, vagyis a véleménynyilvánítás szabadságáról szól, melybe - mint ahogyan azt nem egy bírósági és rendőrségi határozat is megerősíti - a tojásdobálás tökéletesen belefér.
Még akkor is, ha záptojás, esetleg festékkel, vagy viszketőporral van töltve. :D
Úgyhogy gyerünk az utcára, legyen a deviáns, szodomita életmódot reklámozó embereknek egy nagyon rossz napjuk!
By SoDI
Sep 17, 2022 21:50:52
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 17, 2022 21:51:37
x39)
Jól hallom, hogy már hamisító Sodi is lett a Sodi?!
Mi ez ha nem shiker?!
Mi ez ha nem shiker?!
Hitelcsaló és hamisító. Ez olyasmi, mint a szobafestő, mázoló.
Mindig együtt járnak.
TLDR
Sep 17, 2022 21:54:18
Sep 17, 2022 21:54:18
TLDR
Sep 17, 2022 21:55:22
Sep 17, 2022 21:55:22
Ásó27
(
x68)
Sep 17, 2022 21:56:19
x68)
Tessék Endre, hogy ezt is nekem kell megkeresni!
ingatlan.jofogas.hu/bekes/Kiado_tanya_Bekescsaban__131355635.htm
Mifaaaaaaaaaaaan
Púp Pinata
Sep 17, 2022 21:59:35
/féloff/ Néztem egy dokumentumfilmet ahogy egy 15 éves szociopata
gyilkos hazugságait a detektívek megcáfolják a kihallgatáson, és váratlanul full Sodi hangján elkezdett hetyetyézős hangokat kiadni. Azt hittem ott szarok be a röhögéstől :D
gyilkos hazugságait a detektívek megcáfolják a kihallgatáson, és váratlanul full Sodi hangján elkezdett hetyetyézős hangokat kiadni. Azt hittem ott szarok be a röhögéstől :D
Sep 17, 2022 21:59:35
trolléga
(
x30)
Sep 17, 2022 22:04:39
x30)
ott volt amúgy a púpszászi faroslemez garázs pl hasonló áron, azt se bérelte ki fifike, pedig ad1 ismerős környezet ad2 Golda mama átmehetett volna néha takarítani
Jonciii
(
x8)
Sep 17, 2022 22:12:55
x8)
Úgyérted szétverni a gyagyást, és lebaszni a villanyórát
Ásó27
(
x68)
Sep 17, 2022 22:19:05
x68)
Itt elférnének a raktárban lévő cuccaitok is, azt sem kéne fizetni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodika angolnázása
Sep 17, 2022 22:32:42
Békéscsaba?
Megy is a trollexcelbe!
Sep 17, 2022 22:32:42
xray
(
x21)
Sep 17, 2022 22:36:54
x21)
Egy szodomita múltjából...
L. Ron Hubbard
By SoDI
L. Ron HubbardHa valakinek még mindig kétségei lennének a buzikkal kapcsolatban, dacára annak a rengeteg érvnek és ténynek, melyekre sorra hivatkoztam az elmúlt hetekben, annak álljon itt a legvégső érv, mely minden ingadozót jobb belátásra kell, hogy térítsem. ;P
L. Ron Hubbard
By SoDI
Dianetika
akkor éppen a szcientológia hatása alatt volt az idiótája.
a tojásdobálás tökéletesen belefér.
---------------
Na ezért is kapsz záptojást és viszketőport.
a szájbaszarás iskolapéldája a régi írása ennek a háborodottnak.
Linzi ágyi poloska
Sep 17, 2022 22:37:03
www.mafab.hu/movies/a-gladbecki-tuszdrama-608713.html
Gyagyás, tessék, ezt a sztorit ültessétek át Tibivel a 21. századba, bankrablós-adósságrendezős live
Gyagyás, tessék, ezt a sztorit ültessétek át Tibivel a 21. századba, bankrablós-adósságrendezős live
Sep 17, 2022 22:37:03
Trollul Madár
(
x15)
Sep 17, 2022 22:42:29
x15)
Endre!
Nem figyelsz.
Ez neked angyalszárny.
Jonciii
(
x8)
Sep 17, 2022 22:51:00
x8)
Endre!
Nem figyelsz.
Ez neked angyalszárny.
Nem figyelsz.
Ez neked angyalszárny.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 17, 2022 22:57:54
x7)
A linzi padlofelujitas kapcsan jutott eszembe hogy aznapra nem csak az asztal szamolhato el anyagi karkent. Ezek a balfaszok meg elkezdtek szonyegekkel takargatni :)
le vagy tiltva, kurva anyád
Trollul Madár
(
x15)
Sep 17, 2022 22:58:44
x15)
Piszony.
Fog még a Blahán ez után sírni.
Piszony.
xray
(
x21)
Sep 17, 2022 23:04:58
x21)
Sep 17, 2022 23:04:58
ott lehetne a legújabb kiadást forgalmazni. :) Sep 17, 2022 23:04:58
Trollul Madár
(
x15)
Sep 17, 2022 23:07:27
x15)
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 17, 2022 23:11:57
x8)
nem nagy dolog, az osztrák btk. szerint 1 év vagy 720 napi tétel. vagyoni-jövedelmi viszonyok alapján 4 és 5000 euró között kell megállapítani egy napi tételt.
nyelftanilag -30 millió a vagyoni viszony ami sok, tehát akkor minusz szor plusz kifizetendő az auti logika szerint egyenlő a beféltellel!!
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 17, 2022 23:12:30
x39)
Mejszinek itt még pöcse volt?
Mert gumi csöcse még nem.
Endre!
Ha tibor mercédesznek fasza van, de a személyiben már mercédesz, akkor minek számít?
Segítek!
Lényegtelen.
Akkor is buzi vagy, mert egy faszpinás férfivel fajtalankodsz.
Gunnar
(
x2)
Sep 17, 2022 23:12:49
x2)
Endre!
Tudtad?
Endre!
Tudtad?
Endre!
Egy az egyben úgy néz ki (kort leszámítva) mint a félcsöves vérgeci fagyállós macskagyilkos szomszédom aki úgy 65 évesen vékony végtagokkal ugyanilyen hassal rendelkezett aztán miután 5 napja nem láttam kijönni a házból és stabil kánikula volt, kihívtam a rendőröket aztán megtalálták meztelenül a padlón fekve felpüffedve. Hasnyálmirigyrákos volt.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 17, 2022 23:20:04
x15)
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 17, 2022 23:24:44
x8)
Tudom durván hangzik, ... vagy bármilyen szoc juttatásod 50%-át viszik zaciba...
Segélyt is? :D Az finom lenne!
Jonciii
(
x8)
Sep 17, 2022 23:28:01
x8)
Trollul Madár
(
x15)
Sep 17, 2022 23:30:05
x15)
Ahogy nézzük.
Jonciii
(
x8)
Sep 17, 2022 23:39:07
x8)
Ahogy nézzük.
Fifike
Sep 17, 2022 23:43:58
Puncica nem is háton húgyozott, hanem mivel igazi orvosi műremek csak squirtinget nyomott a kádban!!
Itt a biszonyíték rá! Tudom, ittam már a húgyából!
telex.hu/tudomany/2022/09/17/nok-orgazmus-ejakulacio-folyadek-kiserlet-kutatas
Nem fatyok buszi!
Itt a biszonyíték rá! Tudom, ittam már a húgyából!
telex.hu/tudomany/2022/09/17/nok-orgazmus-ejakulacio-folyadek-kiserlet-kutatas
Nem fatyok buszi!
Sep 17, 2022 23:43:58
Trollul Madár
(
x15)
Sep 17, 2022 23:45:06
x15)
Ráadásul ha Endre nem lenne egy ennyire kicsinyes zsidóskód fasz, akkor már rég lenne autója a Mercinek.
1000euró fel-lélegzés
Sep 17, 2022 23:58:12
Endre az kezel mindent.
Nagyon kíváncsi vagyok, miben lehet. Mert az újszászi visszavonulás óta, atom suicide üzemmódban van. Mint egy japán pilóta Pearl Harbour-kornyeken. Érthetetlen ,hogy mi van. Legalább is számomra.
Alvás Csá.
Nagyon kíváncsi vagyok, miben lehet. Mert az újszászi visszavonulás óta, atom suicide üzemmódban van. Mint egy japán pilóta Pearl Harbour-kornyeken. Érthetetlen ,hogy mi van. Legalább is számomra.
Alvás Csá.
Sep 17, 2022 23:58:12
Jonciii
(
x8)
Sep 17, 2022 23:59:07
x8)
Trollul Madár
(
x15)
Sep 18, 2022 00:06:24
x15)
Mercinek mercit. Nincs máshogy, vagy nem gáláns SoDI a sodi, csak egy kicsinyes köcsög.
Ráadásul azt nem érti a korcs, hogy Géza trükkjeit már ismeri, tehát átlát rajta. Tőle kell Mercinek mercit szerezni.
Jonciii
(
x8)
Sep 18, 2022 00:57:16
x8)
Már egyet intézett.
Hát itt írják
Trollul Madár
(
x15)
Sep 18, 2022 01:01:03
x15)
Már egyet intézett.
Hát itt írják
Hát itt írják
¯\_(ツ)_/¯
Trollul Madár
(
x15)
Sep 18, 2022 01:04:29
x15)
Endre!
Emlékszel arra amikorMerciTibi azon veszekedett a Varangyossal, hogy tele van élősködőkkel?
Varangyos azt mondta erre. Te vagy tele élősködőkkel.
Erre te ezt mondtad: "Ezt a modern korban influenszernek hívják."
Akkor most mi aMerciTibi? Influencer?
Emlékszel arra amikor
Varangyos azt mondta erre. Te vagy tele élősködőkkel.
Erre te ezt mondtad: "Ezt a modern korban influenszernek hívják."
Akkor most mi a
Kanos Aggastyán
Sep 18, 2022 01:05:58
Sodibodi, ugye ezt a hasvízkórt nem kondizással akarod rendezni?!
Ez pontosan olyan lenne, mintha extrém módon telezabálva kezdenél hasizom gyakorlatokat végezni: a belülről megterhelt hasfalat tovább terhelnéd a gyakorlatokkal. Jó eséllyel kiszakadna tőle!
Normális állapotú embernek is ki kell fújnia levegőt a hasizom terhelése ELŐTT, úgyhogy a te állapotodban, ezzel "nyolchónapos" hassal meredek lenne.
Nincs mese, első lépésként meg kell nézetned magad és kezeltetni ezt a püffedtséget! Miután ez lement, utána lehet hasizmot építeni úgy, ahogy azt egy komolyan vehető gyógytornász megtanítja!
De mivel Sodi a Sodi, ezért nyilván az önpusztítást fogod csinálni, ahogy eddig is! A Sodi.
[img arc=https://sodipedia.sodika.org/wiki/F%C3%A1jl:Felules.gif]
Ez pontosan olyan lenne, mintha extrém módon telezabálva kezdenél hasizom gyakorlatokat végezni: a belülről megterhelt hasfalat tovább terhelnéd a gyakorlatokkal. Jó eséllyel kiszakadna tőle!
Normális állapotú embernek is ki kell fújnia levegőt a hasizom terhelése ELŐTT, úgyhogy a te állapotodban, ezzel "nyolchónapos" hassal meredek lenne.
Nincs mese, első lépésként meg kell nézetned magad és kezeltetni ezt a püffedtséget! Miután ez lement, utána lehet hasizmot építeni úgy, ahogy azt egy komolyan vehető gyógytornász megtanítja!
De mivel Sodi a Sodi, ezért nyilván az önpusztítást fogod csinálni, ahogy eddig is! A Sodi.
Sep 18, 2022 01:05:58
Kanos Aggastyán
Sep 18, 2022 01:06:39
Sep 18, 2022 01:06:39
-
Sep 18, 2022 01:07:33
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/3/30/Felules.gif]
Sep 18, 2022 01:07:33
Ásó27
(
x68)
Sep 18, 2022 01:08:24
x68)
Ne hallgass senkire, nyomjad tetyo!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kanos Aggastyán
Sep 18, 2022 01:11:11
Nszksz, nekem kétszer is sikerült elrontani.
Előző éjszaka azt álmodtam, hogy alsogatyában mászkálok a Széll Kálmán téren, utána pedig szándékosan felgyújtottam a balatoni nyaralót - ettől fel is ébredtem.
A snecológia embert próbáló műfaj! :D
Sep 18, 2022 01:11:11
Kanos Aggastyán
Sep 18, 2022 01:19:13
[img src=https://sodipedia.sodika.org/wiki/F%C3%A1jl:Sodi_kes.gif]
Sep 18, 2022 01:19:13
Kanos Aggastyán
Sep 18, 2022 01:21:19
Sneci bazmekh, nemcsak magadat, de minket is kicsinálsz. :D
Sep 18, 2022 01:21:19
-
Sep 18, 2022 01:28:24
Sneci bazmekh, nemcsak magadat, de minket is kicsinálsz. :D

Sep 18, 2022 01:28:24
Trollul Madár
(
x15)
Sep 18, 2022 01:52:06
x15)
Endre!
Ha már mercit nem kaphat a spúrkodásod miatt a Merci akkor cicakarmokat mikor kap?
Ha már mercit nem kaphat a spúrkodásod miatt a Merci akkor cicakarmokat mikor kap?
döglöttpiton
Sep 18, 2022 02:10:03
...szóval, ez lesz a vége kedves trollok? Örülhetünk?
www.onlymyhealth.com/do-you-have-abdominal-swelling-here-are-the-symptoms-causes-diagnosis-and-treatment-of-ascites-1615899104
www.youtube.com/watch?v=MAxas_P2KFc
youtu.be/-h6SUIof6Z4?t=93
Ha ezt nem kezeli (már pedig nem fogja) akkor nemsokára jön az évad vége!
Endre, ebből nem tudod kihetyetyézni magad. MEG FOGSZ HALNI!
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
www.onlymyhealth.com/do-you-have-abdominal-swelling-here-are-the-symptoms-causes-diagnosis-and-treatment-of-ascites-1615899104
www.youtube.com/watch?v=MAxas_P2KFc
youtu.be/-h6SUIof6Z4?t=93
Ha ezt nem kezeli (már pedig nem fogja) akkor nemsokára jön az évad vége!
Endre, ebből nem tudod kihetyetyézni magad. MEG FOGSZ HALNI!
Sep 18, 2022 02:10:03
Trollul Madár
(
x15)
Sep 18, 2022 02:34:02
x15)
Endre!
Nekem csak egy kérdésem van: te milyen munkára vagy alkalmas?
Tudod Varga Irénezés...
Nekem csak egy kérdésem van: te milyen munkára vagy alkalmas?
Tudod Varga Irénezés...
Ténfép
(
x5)
Sep 18, 2022 02:43:23
x5)
Hajnal fél 3 van, kellemesen be vagyok baszva, és mégis Endre és MC Pistike faszságai járnak a fejemben. Messze nem vagyok tökéletes, le kéne szarnom, hasznosabb dolgokkal foglalkoznom, elfelejteni az összes balfaszt, de Endre, a kurva anyád, és alkalmi haverod, MC Inci ordenáré, égbekiáltó idióta baromságai belekarcolódtak az agyamba, és egyszerűen nem tudok felülkerekedi azon, hogy a magatok fajta életképtelen féreg szar félállatok miért vannak még mindig életben, amikor nálatok sokkal értelmesebb, okosabb, életképesebb, embernek mondható lények már ilyen korban halottak... Úgyhogy röviden:
Die Sodi, die!

Igyunk egy sörtöt, he
Die Sodi, die!

Lankadt_Pitonsz
Sep 18, 2022 03:35:53

Sep 18, 2022 03:35:53
Lankadt_Pitonsz
Sep 18, 2022 03:48:43
megemelték a kártyen-limitet 1000 euroval
"azért jó dolgok is történnek velem" :DDD
"azért jó dolgok is történnek velem" :DDD
Megáll az eszem basszameg! A bank mélyebbre ássa a gödröt, amiben évek óta vergõdik, és ez az elõember ezt jó hírnek értékeli.
Sep 18, 2022 03:48:43
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 18, 2022 05:08:26
x2)
nevetni fogsz, de most már azt is bérli. az a hír jutott el hozzám, hogy a rendőrös balhét megtudta az albérlő csaj, akitől sneci kibérelte a szobát, és hát megtudta azt is, hogy a tranyó beköltözött a szobájába.
sneci úgy tudta elkerülni a kirúgást az albérletből, hogy a kaució bérleti díjjá változott, azt tehát már nem fogja visszakapni, és az eddigi megállapodás szerint fél rezsi helyett a lakás teljes rezsijét fizetnie kell, hiszen ott lakik a tranyó a másik szobában.
tehát a bérleti díj most már valójában 600 (vagy 660) helyett 900 euró (vagy 960), és a lakás teljes rezsije lesz vagy 200-250 euró, de lehet, hogy több. szerintem csak a közös költség havi 100-120 euró. plusz gáz, villany, víz, csatorna.
sneci úgy tudta elkerülni a kirúgást az albérletből, hogy a kaució bérleti díjjá változott, azt tehát már nem fogja visszakapni, és az eddigi megállapodás szerint fél rezsi helyett a lakás teljes rezsijét fizetnie kell, hiszen ott lakik a tranyó a másik szobában.
tehát a bérleti díj most már valójában 600 (vagy 660) helyett 900 euró (vagy 960), és a lakás teljes rezsije lesz vagy 200-250 euró, de lehet, hogy több. szerintem csak a közös költség havi 100-120 euró. plusz gáz, villany, víz, csatorna.
Fifi, mikor fog kopogtatni Közüzem Kobold vagy Csőd Csabi? Kártyenek hogyan fogják ezt bírni Endre?
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 18, 2022 05:23:17
x1)
Endre ha már ilyen nagy a szerelem miért nem raktok ki közös képet facebookra?
Boldog Vekni
nabejj
(
x3)
Sep 18, 2022 05:56:41
x3)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 18, 2022 06:18:53
x5)
jó a live együtt nézzük Brúnó-val és az Austria Gay TV-vel.
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 18, 2022 06:29:45
x1)
Tibi is kirakhatja ő is biztos nagyon cejelmes. Sneci, azért yt közösségi fülbe még kirakhatod a képet!!
nabejj
(
x3)
Sep 18, 2022 06:36:15
x3)
Tibi is kirakhatja ő is biztos nagyon cejelmes.
Ő is a 30 napját üli.
Vagy neki már letelt?
Lankadt_Pitonsz
Sep 18, 2022 06:49:16

Sep 18, 2022 06:49:16
halászlé
(
x24)
Sep 18, 2022 07:46:46
x24)
a közös szoba is angyalszárny kategória....
Nemaztnemnemsoha
Sep 18, 2022 07:52:24
Felkészül: Soha nem leszek drogfüggő, soha nem lesz live szex, soha nem lesz onlyfans oldalunk.
Önmagát szajbaszaro, avagy onbeteljesito szodomita.
Sep 18, 2022 07:52:24
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 18, 2022 08:00:03
x5)
sodi te vagy a kedvenc szumó harcosom.
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 18, 2022 08:14:40
x1)
Endre nem alkoholosta hiszen csak az lehet alkoholista aki nem bírja alkohol nélkül de Endi egyáltalán nem akar egy napot sem alkohol nélkül tölteni mindennap bebaszik mint a szemét de akkor sem alkoholista. Mért lenne bárki is alkoholista aki mindennap reggeltől estig iszik.
Boldog Vekni
seymour schwartz
(
x6)
Sep 18, 2022 08:18:35
x6)
Sodi, holnap mész munkába? Mióta nincs melód? Hogy fogod "befedni ezt a lyukat"? Projektmunka? Tranyóprojekt?
Ingatkanügyek
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 18, 2022 08:21:25
x6)
Kiváncsi vagyok az 1k eur további eladósodási lehetőség meddig lesz elég a mostani válság közepette, tél előtt, munka nélkül a masszív idült alkoholizmusával.
1 hónap szerintem túl optimista becslés lenne.
1 hónap szerintem túl optimista becslés lenne.
Brian
(
x2)
Sep 18, 2022 08:21:45
x2)
Sodi, holnap mész munkába? Mióta nincs melód? Hogy fogod "befedni ezt a lyukat"? Projektmunka? Tranyóprojekt?
Mézeshetek
Golda mama
Sep 18, 2022 08:22:06
Mért lenne bárki is alkoholista aki mindennap reggeltől estig iszik.
Majd megkapja az elvonót a macskaólban. Ott aztán nyüszíthet amennyit akar, majd kap a partvisnyéllel.
Sep 18, 2022 08:22:06
banshee
(
x24)
Sep 18, 2022 08:22:22
x24)
Tudsz bort választani?
Nem.
Tibi, ne kérdezz már hülyeségeket te kibaszott idióta. Tegnap neked kellett bekötni a cipőfűzőjét, emlékszel?
Nem.
Tibi, ne kérdezz már hülyeségeket te kibaszott idióta. Tegnap neked kellett bekötni a cipőfűzőjét, emlékszel?
Púp borhorizontja a Glédáig terjed.
Occsó legyen oszt üssön. Ennyike.
Linzi ágyi poloska
Sep 18, 2022 08:24:19
telex.hu/belfold/2022/09/17/palkovics-laszlo-miniszter-futes-omsz-energetika
Sneci, itt a lehetőség, egy napra napi eggyel emelheted a söradagodat!
Sneci, itt a lehetőség, egy napra napi eggyel emelheted a söradagodat!
Sep 18, 2022 08:24:19
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 18, 2022 08:29:47
x1)
Endre!
Tudtad?
Endre!
Tudtad?
Endre!
Amúgy is mindig egy trampli gnóm volt, de ezzel a megnövekedett pohos belével még rátett egy lapáttal. Undorító.
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 18, 2022 08:33:03
x5)
Jajajjjjaaajaaaaajjjjj Endre fogy a pénz...Nem sokáig marad veled a fél férfi... Készülsz fejben az igazi férfiakra???Károly, Lajos, Imre...... Ott nem cica hanem kandúr bújás lesz te torzszülött... Alig várom hogy Tibor mikor megérzi a pénz végét egy jó nagy kamubalhéval lelépjen... Persze az agyat kiüti mert tudja az nézetséget hoz ha takonyra ver.... Imádom hogy játszod az okost de a legnagyobb csicska vagy... Bár a buziskodásban jó vagy te féreg...
Jozsii Busák
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 18, 2022 08:34:15
x5)
Fifi mi a véleményed a P vs NP problémáról? Szerinted minden olyan probléma, amelynek megoldása gyorsan ellenőrizhető, az gyorsan megoldható-e?
banshee
(
x24)
Sep 18, 2022 08:34:33
x24)
kártyen egy ezressel felemelve. megy majd a linzi lakás elszámolására.
Kettejüknek egy havi pia.
Linzi ágyi poloska
Sep 18, 2022 08:34:52
Endre!
Tudtad?
Endre!
Tudtad?
Endre!
Én is bezabáltam minden szart, majdnem bele is döglöttem tavaly nyáron. Mélyvénás trombózis, kétoldali tüdőembólia stb. így egyszerre. Én akkor fogtam fel, hogy ez így nem mehet tovább. Alkohol nélkül is megvagyok több mint 1 éve, köszönöm szépen. Endrét ismerve még akkor sem önmagát fogja hibáztatni, hanem a mcdonaldsot és társait...
Sep 18, 2022 08:34:52
seymour schwartz
(
x6)
Sep 18, 2022 08:44:33
x6)
Kiváncsi vagyok az 1k eur további eladósodási lehetőség meddig lesz elég a mostani válság közepette,
Max 1 hét.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 18, 2022 08:47:50
x6)
Ja, tényleg, egyébként nemzetközi politikai viszonylatban: szóval így fognak "halálra fagyni" a németek meg a nyugat úgy cakkom-púder, hogy amikor mindenki a télre készül meg tűzifát hasogat keleten, ezeknek ott Liberálföldjén az a legnagyobb bajuk, hogy 1000 plusz eurót adjanak egy púpos gnómnak. Éljen Orbánisztán!
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Sep 18, 2022 08:52:27
x68)
Kvázi mínuszba kapja ezt az 1000 eurót, csak nem tanították neki az etyetemen
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Sep 18, 2022 08:53:22
x30)
Ásó27
(
x68)
Sep 18, 2022 08:53:27
x68)
A legviccesebb az egészben, hogy amin a legtöbbet tudnának spórolni (pia, cigi, egyéb drogok), azzal kapcsolatban szóba sem jöhet a mérték.
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Sep 18, 2022 08:55:56
x30)
Ja, tényleg, egyébként nemzetközi politikai viszonylatban: szóval így fognak "halálra fagyni" a németek meg a nyugat úgy cakkom-púder, hogy amikor mindenki a télre készül meg tűzifát hasogat keleten, ezeknek ott Liberálföldjén az a legnagyobb bajuk, hogy 1000 plusz eurót adjanak egy púpos gnómnak. Éljen Orbánisztán!
Nálunk a szegények (pl egy kétgyerekes család ahol az éves bevétel 52 millió forint alatt van) mind kapnak támogatást a rezsiszámlákhoz.
A régi viccet parafrazálva a Nyugat ugye a szakadék szélén, de Magyarország mindig egy lépéssel előrébb jár :)
Ásó27
(
x68)
Sep 18, 2022 08:59:11
x68)
Ma este 8-ig jegyzőkönyv
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Sep 18, 2022 09:11:56
x15)
Nem olvassa a Fórumot most Endre.
Misén vesz részt 10 perce.
xray
(
x21)
Sep 18, 2022 09:14:17
x21)
Nem olvassa a Fórumot most Endre.
ördögmisén Misén vesz részt 10 perce.
Optimusz
Sep 18, 2022 09:29:36
Kicsit olyan mint az Aljas nyolcasból a ragu.
Gourmet tibi tévéből főz...
Sep 18, 2022 09:29:36
habos babafos
(
x3)
Sep 18, 2022 09:30:56
x3)
Ma este 8-ig jegyzőkönyv
Dögöljek meg ha ez a gnóm felteszi. Már csak azért sem mert túl hülye hozzá. Mivel a Facebookon kívül semmit nem tud kezelni ahova képet tölthet fel így hiába várunk rá.
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 18, 2022 09:30:59
Inkább:
Sodi élete
...
Sodi
Sep 18, 2022 09:30:59
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 18, 2022 09:32:54
x7)
Endre, remelem a mai feszes menetrendbe (két fáradság és kipihenés között) belefer, hogy felmosd a ragacsos padlót mert az urad biztos nem fogja.
le vagy tiltva, kurva anyád
seymour schwartz
(
x6)
Sep 18, 2022 09:39:24
x6)
Endre, remelem a mai feszes menetrendbe (két fáradság és kipihenés között) belefer, hogy felmosd a ragacsos padlót mert az urad biztos nem fogja.
Egy fenét! Eltaposnak rajta tíz cigit és kiköltözéskor majd fizetik a kakukkciót. Dolgozzon a gémeskútföldi proli, ő egy komoly etyetemet végzett piktatat szájentiszt meg az ő modell szerelme. Tyerintyem ety értyhetyő.
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 18, 2022 09:39:37
x8)
Ne hallgass senkire, nyomjad tetyo!

Ez a fogyatékos meg mit csinál ????? LOL! Hogy kapaszkodik a mellező gépbe... ezért maradtak tyúk mellei
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 18, 2022 09:53:41
x23)
Gyagyás valld be, hogy hétvégén azért nincs műsor tőletek, maximum 1-2 órás dögunalmas lájfsz, mert ilyenkor tanuljátok be a jövő heti forgatókönyvet. Ez mellet pluszba misére is kell azért néha néha menni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
halászlé
(
x24)
Sep 18, 2022 09:57:46
x24)
A legviccesebb az egészben, hogy amin a legtöbbet tudnának spórolni (pia, cigi, egyéb drogok), azzal kapcsolatban szóba sem jöhet a mérték.
merga tegnap kieslőadást tartott a tudatosságról...tudatosan vásárol száraz tésztát, rizsáz, meg pontosan 38deka marhalábszárt, amiből levest meg pörkűttet főz...tegnap szóba került valami nokedli is, gondolom ez annak függvénye, hogy a púp megtalálja-e a toááááást a spárban, vagy sem...
pisztráng étterem
Sep 18, 2022 10:01:42
Endre valamelyik liveodban elmagyarázod hogy azért mélyült a Cicád hangja, mert már nem "hordozza" fent, már erre is legyintettem...
Bevizel is, Jutka szerint Anno 15 éve... És még büdös is a lába a Nike cipőben? Nem a cipő tehet Róla! Hanem a koszos igénytelenség, ki lehet azt kezelni, meg tiszta zokni is létezik, apránként lehet mindig venni, ahogyan Te a guriga WC - papírokat. Meg a lábhigiénia, egyszerű, mint egy kézmosás. Aztán azok az ordas fingások, még ha vicces is.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha bemegyek egy elfekvőbe, ahol a nyolcvan éves demens nénik ilyenek, a Te Cicád ettől miben különbözik? Igaz ez most őt minősíti, de te vagy erre rákattanva!
Bevizel is, Jutka szerint Anno 15 éve... És még büdös is a lába a Nike cipőben? Nem a cipő tehet Róla! Hanem a koszos igénytelenség, ki lehet azt kezelni, meg tiszta zokni is létezik, apránként lehet mindig venni, ahogyan Te a guriga WC - papírokat. Meg a lábhigiénia, egyszerű, mint egy kézmosás. Aztán azok az ordas fingások, még ha vicces is.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha bemegyek egy elfekvőbe, ahol a nyolcvan éves demens nénik ilyenek, a Te Cicád ettől miben különbözik? Igaz ez most őt minősíti, de te vagy erre rákattanva!
Sep 18, 2022 10:01:42
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 18, 2022 10:02:08
x8)
Szépen fejlődik a szetáp na!
Hahó
(
x135)
Sep 18, 2022 10:04:39
x135)
Vajon mennyit költhetnek drogra? Egy eki 10 eur körül van bécsben, múltkor 3 darabot vett be a tranyó egy este.
Legalább 100 eurt elköltöttek rá az elmúlt héten.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 18, 2022 10:06:54
x6)
Vajon mennyit költhetnek drogra? Egy eki 10 eur körül van bécsben, múltkor 3 darabot vett be a tranyó egy este.
kokainról/speedről nem is beszélve.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 18, 2022 10:11:19
x5)
Szépen fejlődik a szetáp na!
sodikado avocado
Hahó
(
x135)
Sep 18, 2022 10:14:38
x135)
Összességében azt mondanám, hogy a tranyóval kapcsolatos költés ezen a héten, drog, sör, ketyerű, cigi, kaja, vonatjegy, legalább 350 euró volt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tudtad?
Endre!