Könnyen lehet, hogy ott várják a talált tárgyak osztályán a mai napig is, csak nincs annyi esze, hogy bemenjen megkérdezni.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A gyagász vajon a buzigőzbe' meg a swingerbe' is így keringve keresi a faszokat?
pitonsz
Engem is már csak 1 hónap tranyózásra vett fel.
amikor a bőröndöt húzta tibivel a paparazzi fotón, az állomáson, már akkor is ez volt rajta, pedig ha jól emlékszem a bőrönd a villamoson tűnt el, napokkal később
le vagy tiltva, kurva anyád
Oké.
Ó hello. Esz itt most ety tyeknyikai pjóba.
Címe: A balfasz

Akármi van, akárhogy, mindenképp
Mifaan? Haty mindenyki meg akarja kurnyi ahoty meglatyak! Mikbe faty? Legjobb nyő a vilagon a Merszisza! Irity kutya fagy.
Nagyon jó!
Taot!
Nagyon nevetek :DD
Hogy hívják a HIV-es negyedfontos faszpinát Párizsban?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A gifbe bele kéne rakni a meztelenül a szobába bóklászó sodit. Vagy Travolta mellé.
Taot!
La faszpina royale
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Angolul Befordított Negyedfontos.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
villám bazmeg :D
Amúgy erről van szó gygyásgeci,
"Életed" legnyugodtabb napjai lehetnének ezek:
MÉG nem basztak ki az ólból, MÉG van egy pár hitelcentecske, MÉG láthatsz faszpinát, MÉG van centessör, etc...
De viszont hamarosan semmi sem lesz.
És ez ellen már ha akarnál, és képes is lennél mondjuk többre is, mint a legalapvetőbb dolgokra (amikre ugye nem vagy) sem tudnál semmit tenni. Mostmár minden mindegy. Élvezd ki amíg lehet; legyél részeg egész nap, herbálózz, parasztkokainozz, manórudazz, ki se józanodj, szarasd/hugyoztasd le a púpod a tranyóval, vegyél neki minden lófaszt, amit csak akar, már kurvára nem számít.
Hamarosan egy kartontábla lesz az összes forrás amihez hozzáférsz.
Égni fogsz te aberrált szarravaló csöves pedofil buzi!
És nemsokára.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ne, ne, ne, ezt neeee.
Biztos túl jó lett a vörösboros marhapörkölt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mar bocs, de ez erthetetlen. Hol a tortenetbol a nepper, aki lehuz meg par szaz eurora? Hol a nyolc-tiz adasveteli szerzodes, mind mas nevere kiallitva? Hol a haver, aki elfurikazik vele otszaz euroert a celallomasra? Kinek a nevere vetted meg vegul? Miert nem ittad magad sakalreszegre az alairaskor? Teged atverhettek, egy kocsi vasarlas ennel sokkal bonyolultabb.
Ez elég precíz... Goldának látnia kéne!
endre és merga beköltözne a macskaólba, de a konyha és a fürdő közös lenne Goldával.
Felújítanák a maradék kártyenekből és felkameráznák, mehetne a túlélős livesz.
Kipróbáljuk endrus?
Az mondjuk méltó zárása lenne a púpszászi évadnak, ahogy a hókuszpók megfojtja goldahódot HDMI kábelekkel.
Bár win-win helyzet; mert golda is megdöglik, a korcs is mehetne a sok sittessanyi közé, de akkor a Blahás évad kimarad.
Lehet megérné.
Lehet megérné.
Meg.
A társadalom élő lelkiismerete vagyunk, még pár hónapnyi szórakozás nem ellensúlyozza a köznek okozott gazdasági, vizuális és egyéb károkat.
Legyen egy hetes lefolyású, fájdalmas haldoklása, ahol minden percben megbánja a múltat, aztán dögöljön meg.
Persze, valami rém ciki módon.
hoty... hotyhotyhoty...
A Rottenhouse flokk után lesz
Endre egy pedofil!
kozvetlenul a Kennedy akta, a vatikani titkos dokumentumok es Orban valos vagyonnyilatkozata mellett. jo keresgelest :)
anschluss
a pitont... höhöhö.. höhö
hoty... hotyhotyhoty...
ezen kar gondolkodni, o sem gondolkodik rajta.
szerelmes. eleteben eloszor nincs egyedul es vegre kielheti az elfajzott vagyai egy reszet (ferfi testet kurni, lehugyozva lenni, swingerben faszokat nezni)
szoval most ez van, tranyozas ezerrel, mert igy 40x evesen megkapta egyszerre egy reszet annak, amit mindig is akart
ez olyan, mint mikor egy tini eloszor szexel, es sokszor az lesz az orok szerelem, hazassag, stb. na, Fifinel most ez van
semmi nem erdekli, se melo, se tartozas, se egeszseg. az epp aktualis lifedangert kezeli ahogy tudja, amugy meg sor meg Tibi legyen a kozelben
a Blahara is ugy fog kerulni hogy Golda kibassza mert nem megy be elvonora es tovabbra is Tibit kergeti majd pupszaszrol vagy odakoltozteti.
anschluss
angyalszárny. úgy akarja megnyerni a lottót, hogy nem is lottózik. ez egész egyszerűen mindenhez hülye. :)
vérdíj target nr. 1
Srácok, tényleg ne írjunk már a gyagyás nevében.
Faszom
a Blahara is ugy fog kerulni hogy Golda kibassza mert nem megy be elvonora es tovabbra is Tibit kergeti majd pupszaszrol vagy odakoltozteti.
egyetértek mindennel, de erre az uccsóra külön kivi leszek :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"Ha lepedofiloznak vissza kell pedofilozni oszt jóidő."
Ezzel a púpos a világon teljesen egyedülálló módon meg is vélte oldani a pedofilbotrányt.
Te vagy a hasvízkóros!
jajjj nemár. most nyugodt élet várja: józanság, szerelem és sport, lemegy secc perc alatt!
Fizetnek is érte h lássam ahogy a tranyo izomból belerugjon a belebe és kilyukadjon.
Hetyetye
Tűpontos
Ezt nyjem értyem
Akkor venne egy sörfőzdét és belefulladna az egyik tartályba.
Ingatkanügyek
Ez egészen elképesztő. Alig több, mint 1 percnél járok és a pedofil egész életét vázolja. Brutális. Ez nem hasonlóság, ez ő.
Nézd meg pedofil, aztán pörgesd meg az autigenerátort, hogy ez nem így van!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ja a régi csapat.
Nevetni fogsz, de vajda attila keresztyén jogvédő azóta sittre került. Persze előtte is volt már, tehát csak visszament.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az együtt veszett el a drónnal, ami viszont nincs meg.
Épp keresi a pedofilaktákat.* ásít *
Én is épp dögrováson vagyok, de hajat azért bármilyen beteg az ember lehet mosni. Ennek mindig így néz ki a hínárhaja.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Már az aluljárós gsmben van.
Szerző:
Mitokondrium
(
x7)
Sep 18, 2022 20:49:34
Válasz
(23)
x7)
Válasz
(23)
Egyébként igazán nem értem, miért idegeskedsz Endre! A világ legkevésbé stresszes helyzetében ülsz jelenleg: a hitelpiramis már mindenképpen összeomlik, matematikai esélye sincs, hogy valaha visszafizetsz bármit. A melócsának vége, nyilván te is érted, hogy nem kapsz már a labancoknál munkát, ordít rólad, hogy leépült alkoholista vagy. Már be sem engedne egy céghez a biztonsági őr. Ebben a helyzetben nincs már semmi, de tényleg semmi amit tehetnél. Az egészséged annyira leromlott, hogy valószínűleg csak az a kérdés, melyik szerved áll le előbb, már nem kell leszoknod a piáról sem. Igazából, ha rászoknál a heroinra, az sem csökkentené az életkilátásaidat. Ez már a stresszmentes nyugi, maga! Szépen elisszátok a maradék pár ezer eurócskát, addig az egy-két hétig még jól érzitek magatokat, aztán utánad az özönvíz. De akkor miért idegeskedsz? Inkább élvezd ki a végjátékot!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
-
Sep 18, 2022 20:49:46
kiss endre farkas hivatalosan is pedofil lett.
Sep 18, 2022 20:49:46
Mitokondrium
(
x7)
Sep 18, 2022 20:50:22
x7)
Tényleg csak az vigasztal, hogy aki megtalálja az elhagyott cuccokat az vagy leadja őket a zaciba vagy eladja valami orgazdának, így végül is a drón meg az összes többi kütyü előbb-utóbb megfelelő felhasználásra kerül, ha már a Gyagya ennyire rendetlen.
Könnyen lehet, hogy ott várják a talált tárgyak osztályán a mai napig is, csak nincs annyi esze, hogy bemenjen megkérdezni.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 18, 2022 20:52:04
x30)
zsidovagyokdetenyleg
Sep 18, 2022 20:52:36
Nevezd át gif-re
A gyagász vajon a buzigőzbe' meg a swingerbe' is így keringve keresi a faszokat?
Sep 18, 2022 20:52:36
1000 euró
Sep 18, 2022 20:52:38
Egyébként igazán nem értem, miért idegeskedsz Endre!
Engem is már csak 1 hónap tranyózásra vett fel.
Sep 18, 2022 20:52:38
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 18, 2022 20:55:26
x7)
Az utóbbi 2 hónapban csak ezt az XXL-es fürdögatyát hordja folyamatosan.
amikor a bőröndöt húzta tibivel a paparazzi fotón, az állomáson, már akkor is ez volt rajta, pedig ha jól emlékszem a bőrönd a villamoson tűnt el, napokkal később
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 18, 2022 20:57:59
x11)
Nevezd át gif-re
Oké.

Alienpörkölt
Sep 18, 2022 21:00:08
A pillanat amikor a trollok győztek és endre sorsa megpecsételődött :
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/6/63/Sodilove.png]
a shiker napja november 20 után, október 7 is bekerülhet a kalendáriumba mint a diadal napja
és nem kellet hozzá furfangos komplex szopatás, endre magától égetett fel maga körül mindent, ezért kérdeztem tegnap hogy mennyit dolgozott a sziszázás kezdete óta.
Az elmúlt egy év után, amilyen életmódot folytatott, Endre már nem lesz képes még a maga korábbi szélhámos szintjén se vissza menni "dolgozni", trolloktól függetlenül vége van a nyugaton gányolós érának: ebben eddig lehetett eljutni.
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/6/63/Sodilove.png]
a shiker napja november 20 után, október 7 is bekerülhet a kalendáriumba mint a diadal napja
és nem kellet hozzá furfangos komplex szopatás, endre magától égetett fel maga körül mindent, ezért kérdeztem tegnap hogy mennyit dolgozott a sziszázás kezdete óta.
Az elmúlt egy év után, amilyen életmódot folytatott, Endre már nem lesz képes még a maga korábbi szélhámos szintjén se vissza menni "dolgozni", trolloktól függetlenül vége van a nyugaton gányolós érának: ebben eddig lehetett eljutni.
Sep 18, 2022 21:00:08
Endre
Sep 18, 2022 21:00:49
Nem igaz, hogy buzi vagyok! Kikérem magamnak!
Merci nemi szerve elvesztette pénisz jellegét így tehát nem lehetek meleg, hahó! Egyszerű ez, zsidó trollszok!
Merci nemi szerve elvesztette pénisz jellegét így tehát nem lehetek meleg, hahó! Egyszerű ez, zsidó trollszok!
Sep 18, 2022 21:00:49
Nemfatyle
(
x7)
Sep 18, 2022 21:01:55
x7)
Azt a kurva, mekkora beled van Gyagyás:D A kondibérletet ugye most már 3 városban is fizeted?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
tyodika
Sep 18, 2022 21:06:05
Az utóbbi 2 hónapban csak ezt az XXL-es fürdögatyát hordja folyamatosan.
Azt mondta az elveszett böröndben voltak a “legjobb” ruhái. Szóval eltüntek az Újszászi turkálós cuccok :)
Nem csoda, hogy a hugyos Tibin kívül másnak nem kellesz! Ez a szaros “pinájú” ócska lepusztult csöves a maximum amit kaphatsz, jól beárazott téged a “hús piac” ENDRE! :)
Azt mondta az elveszett böröndben voltak a “legjobb” ruhái. Szóval eltüntek az Újszászi turkálós cuccok :)
Nem csoda, hogy a hugyos Tibin kívül másnak nem kellesz! Ez a szaros “pinájú” ócska lepusztult csöves a maximum amit kaphatsz, jól beárazott téged a “hús piac” ENDRE! :)
Mifaan? Haty mindenyki meg akarja kurnyi ahoty meglatyak! Mikbe faty? Legjobb nyő a vilagon a Merszisza! Irity kutya fagy.
Sep 18, 2022 21:06:05
broni
(
x45)
Sep 18, 2022 21:09:38
x45)
AAAAAAAAAASSSSSSSHALOM ISRAELL
még éltet a remény
(
x1)
Sep 18, 2022 21:13:55
x1)
Nagyon jó!
trolléga
(
x30)
Sep 18, 2022 21:14:04
x30)
még éltet a remény
(
x1)
Sep 18, 2022 21:15:04
x1)
Oké.
A gifbe bele kéne rakni a meztelenül a szobába bóklászó sodit. Vagy Travolta mellé.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 18, 2022 21:19:58
x30)
La faszpina royale
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 18, 2022 21:21:32
x11)
Angolul Befordított Negyedfontos.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 18, 2022 21:25:23
x7)
pulp fiction gif
villám bazmeg :D
MaxPayne
(
x24)
Sep 18, 2022 21:49:18
x24)
Endre hivatalosan is pedofil. Sajat maga erositette meg. Altala felallitott szabaly szerint, itt kellett volna megvedenie magat, ahogy azt Geyzatol is elvarta (az emlekezetesen vekniliajfszban) a jatekfuggosegenek tisztazasa kapcsan. Mivel ezt nem tette meg, ezert hivatalosan is beismerte, hogy pedofil allat. Kerem tisztelettel az Endre nevu pedofil allat mielobbi nyilvanos egeteset, Broni prof ajanlasaval.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
pedofilsodiasodi
(
x2)
Sep 18, 2022 21:54:29
x2)
Faszolvasóval mi van?
A csúfos vereség után, mikoris kikapott a púpos pedofiltól elbújt az ágyneműtartóba?
pedofilsodiasodi
A csúfos vereség után, mikoris kikapott a púpos pedofiltól elbújt az ágyneműtartóba?
trolléga
(
x30)
Sep 18, 2022 21:57:29
x30)
Még egy kis énblog, tudom nem érdemes endréhez mérnie magát az embernek, de: múlt hét szerdán megnéztem egy autót, lefoglalóztam, csütörtökön elhoztam. Ezen a héten szerdán átirattam, azóta az enyém. Picit megkésve, de 30 évesen saját tulajdon. Fel tudod fogni, púpom?
Nekem is inkább hetekig, hónapokig balfaszkodnom kellett volna vele, igaz gyagyásom? Na eriggy a kurva anyádba hülyegyerek.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nekem is inkább hetekig, hónapokig balfaszkodnom kellett volna vele, igaz gyagyásom? Na eriggy a kurva anyádba hülyegyerek.
horgász
(
x10)
Sep 18, 2022 22:19:20
x10)
Egyébként igazán nem értem, miért idegeskedsz Endre!
MÉG nem basztak ki az ólból, MÉG van egy pár hitelcentecske, MÉG láthatsz faszpinát, MÉG van centessör, etc...
És ez ellen már ha akarnál, és képes is lennél mondjuk többre is, mint a legalapvetőbb dolgokra (amikre ugye nem vagy) sem tudnál semmit tenni. Mostmár minden mindegy. Élvezd ki amíg lehet; legyél részeg egész nap, herbálózz, parasztkokainozz, manórudazz, ki se józanodj, szarasd/hugyoztasd le a púpod a tranyóval, vegyél neki minden lófaszt, amit csak akar, már kurvára nem számít.
És nemsokára.
Kartontábla
Sep 18, 2022 22:25:25
És nemsokára.
És nemsokára.
Ne, ne, ne, ezt neeee.
Sep 18, 2022 22:25:25
Negermann
Sep 18, 2022 22:31:44
Ráakaszkodik az osztrák szociális ellátórendszerre még simán visszakapaszkodhat, teszem azt be akarják vinni a sittre vagy kórházba és elbőgi hogy ő egy drogos és függő és segítségért könyörög a leszokáshoz akkor még dob neki majd egy utolsó labdát a jóisten,lesz szobácska, melócsá mint ahogy berlinnel is tette, csak hogy ő is jóízűen röhögve figyelje ahogy az utolsó utáni-utáni-utáni esélyt is eljátszva még rosszabb helyzetbe kerüljön, pl gépmeskutas szarmagyarország Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézete. Na ott lesz még geci vidám életed sneci, a leépült, agresszív szó szerint őrült cigányok, holdra vonyító skizofrének meg unott, kétajtós szekrény ápolók között akik púponbasznak ha nagyon okoskodsz meg ágyhozkötéssel "szedálnak" le(kár a drága gyógyszerért a bolondokba) Onnan még a blahára meg anyád kunyhóhára is vágyakozva fogsz tekintgetni
Egyelőre viszont várom a nagy-nagy mániás felpörgést ami le fogja zárni ezt az évadot
Egyelőre viszont várom a nagy-nagy mániás felpörgést ami le fogja zárni ezt az évadot
Sep 18, 2022 22:31:44
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 18, 2022 23:04:41
x7)
Recskás, a kurva anyád a hétvégi vérszegény műsorért. Jövő héten húzz bele. Folyjon a vér, a szar, az ondó, meg a bankhitel, ahogy kell.
xray
(
x21)
Sep 18, 2022 23:15:48
x21)
mi újság a szerelmi fészekből? nagy a csend. gyagyás él még?
KicsiNéző
(
x13)
Sep 18, 2022 23:19:11
x13)
mi újság a szerelmi fészekből? nagy a csend. gyagyás él még?
xray
(
x21)
Sep 18, 2022 23:35:01
x21)
Sep 18, 2022 23:35:01
fintorgott, ezért a faszpinás elverte seprőnyéllel. Sep 18, 2022 23:35:01
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 18, 2022 23:52:01
x16)
Hajnal fél 3 van, kellemesen be vagyok baszva, és mégis Endre és MC Pistike faszságai járnak a fejemben. Messze nem vagyok tökéletes, le kéne szarnom, hasznosabb dolgokkal foglalkoznom, elfelejteni az összes balfaszt, de Endre, a kurva anyád, és alkalmi haverod, MC Inci ordenáré, égbekiáltó idióta baromságai belekarcolódtak az agyamba, és egyszerűen nem tudok felülkerekedi azon, hogy a magatok fajta életképtelen féreg szar félállatok miért vannak még mindig életben, amikor nálatok sokkal értelmesebb, okosabb, életképesebb, embernek mondható lények már ilyen korban halottak... Úgyhogy röviden:
Die Sodi, die!
Die Sodi, die!
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2022 00:19:33
x39)
Endreee!!
Sok itt az össze függés!
A neked csinált youtube acc-omon dobta fel az algoritmus.
Szerintem Jó helyed lesz a blahán pedofil!
www.youtube.com/watch?v=DKZElpQk7ns
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sok itt az össze függés!
www.youtube.com/watch?v=DKZElpQk7ns
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 19, 2022 02:23:28
x6)
Ajánlom mindenkinek a trash pictures introjat. Igényésebb mint Fifi egész karrierje.
youtu.be/RdDNvXD9Ths
Hetyetye ne ezt ne.
youtu.be/RdDNvXD9Ths
buniBanki
(
x2)
Sep 19, 2022 07:08:51
x2)
Endre! Nem találom a tegnap estére ígért pedofil-aktát? Csak nem egy utolsó, megbízhatatlan pedofil korcs vagy? Esetleg a na, meló csá!- t le lehetne cserélni na, pedofil-akta feltöltés, csá!-ra ?
Endre egy pedofil!
Sodi valosaga
Sep 19, 2022 07:35:41
Még egy kis énblog, tudom nem érdemes endréhez mérnie magát az embernek, de: múlt hét szerdán megnéztem egy autót, lefoglalóztam, csütörtökön elhoztam. Ezen a héten szerdán átirattam, azóta az enyém. Picit megkésve, de 30 évesen saját tulajdon. Fel tudod fogni, púpom?
Mar bocs, de ez erthetetlen. Hol a tortenetbol a nepper, aki lehuz meg par szaz eurora? Hol a nyolc-tiz adasveteli szerzodes, mind mas nevere kiallitva? Hol a haver, aki elfurikazik vele otszaz euroert a celallomasra? Kinek a nevere vetted meg vegul? Miert nem ittad magad sakalreszegre az alairaskor? Teged atverhettek, egy kocsi vasarlas ennel sokkal bonyolultabb.
Sep 19, 2022 07:35:41
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 19, 2022 07:45:57
x8)
Endreee!!
Sok itt az össze függés!
youtube.com/watch?v=DKZElpQk7ns
Sok itt az össze függés!
-
Sep 19, 2022 07:51:53
Golda már beleállította a villát. Megérdemelnék egymást hosszabb távon együtt élve, és tesztelgetve egymás határait.endre és merga beköltözne a macskaólba, de a konyha és a fürdő közös lenne Goldával.
Felújítanák a maradék kártyenekből és felkameráznák, mehetne a túlélős livesz.
Kipróbáljuk endrus?
Sep 19, 2022 07:51:53
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 19, 2022 07:52:34
Nem szabad pislogni amikor Kiss Endre Farkas megígéri a pedofil aktáinainak megosztását, mert könnyen lemaradhat az ember róla.
Sep 19, 2022 07:52:34
xray
(
x21)
Sep 19, 2022 08:40:48
x21)
Sep 19, 2022 08:40:48
Nem szabad pislogni amikor Kiss Endre Farkas megígéri a pedofil aktáinainak megosztását, mert könnyen lemaradhat az ember róla.
pislogj nyugodtan, soha nem fogod látni a megosztást. Sep 19, 2022 08:40:48
Carpenter
(
x2)
Sep 19, 2022 08:47:43
x2)
Sneci hihetetlen vagy, 2 napig nem voltam gép közelben és csak kapkodom a fejem a fejleményekre. Endre, gondolj arra, hogy jön a tél, hideg, nyirkos reggelek, és te ott lehetsz a blahán a börtöntöltelék csövikkel, akik a koldult pénzedet is lehúzzák majd rólad :D Gyere te is örülj velem.
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 19, 2022 08:53:08
x8)
Nézzétek meg a sziszával mit mond az iphone 14-ről videós szemszögből... szóval váltanotok kéne mindkettőtöknek ha már a videózás marad az egyetlen esélyetek. Mi az a két plusz előfizetés?
www.youtube.com/watch?v=3vpAGIJ1ooo
Mostmár TÉNYLEG CSAK AZ ONLYFANS menthet meg! Gondold el, még élveznétek is!

www.youtube.com/watch?v=3vpAGIJ1ooo
Mostmár TÉNYLEG CSAK AZ ONLYFANS menthet meg! Gondold el, még élveznétek is!

Trollul Madár
(
x15)
Sep 19, 2022 08:54:57
x15)
Endre!
Melócsában vagy már?
Vagy indul már a VPN? XD
Vagy csak simán kúrva másnapos vagy és lassan indul a ravatal flokk?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Melócsában vagy már?
Vagy indul már a VPN? XD
Vagy csak simán kúrva másnapos vagy és lassan indul a ravatal flokk?
hejneken
(
x3)
Sep 19, 2022 09:10:24
x3)
Stresszmentes jó reggelt Endi!
Ez az első nap amikor hivatalosan is pedofilként kelsz. Milyen érzés?
Soha többet nem írok ide
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Ez az első nap amikor hivatalosan is pedofilként kelsz. Milyen érzés?
Soha többet nem írok ide
JohnCramer
(
x1)
Sep 19, 2022 09:10:31
x1)
Fifike, ami a pénzt illeti, én azt kell hogy mondjam, hogy elkúrtad (rejszoltad). Rád szó szerint illik az, hogy Európában még senki ilyen böszmeséget nem csinált, mint amit csináltál. És ha el kell majd számolni a zsidóbankoknak, akkor mégis majd mit mondasz?
30 millát elrecskázni, nem csinálni semmit évekig, ehhez komolyan mondom, tudom közhelyes, de jó adag tehetség kell
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
30 millát elrecskázni, nem csinálni semmit évekig, ehhez komolyan mondom, tudom közhelyes, de jó adag tehetség kell
horgász
(
x10)
Sep 19, 2022 09:15:19
x10)
Endreee!!
Sok itt az össze függés!
Sok itt az össze függés!
Az mondjuk méltó zárása lenne a púpszászi évadnak, ahogy a hókuszpók megfojtja goldahódot HDMI kábelekkel.
Bár win-win helyzet; mert golda is megdöglik, a korcs is mehetne a sok sittessanyi közé, de akkor a Blahás évad kimarad.
Lehet megérné.
Zegernye
(
x2)
Sep 19, 2022 09:26:27
x2)
Lehet megérné.
Meg.
A társadalom élő lelkiismerete vagyunk, még pár hónapnyi szórakozás nem ellensúlyozza a köznek okozott gazdasági, vizuális és egyéb károkat.
Legyen egy hetes lefolyású, fájdalmas haldoklása, ahol minden percben megbánja a múltat, aztán dögöljön meg.
Persze, valami rém ciki módon.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 19, 2022 09:29:37
x47)
endre, mikor lesz tagmódos live?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
buniBanki
(
x2)
Sep 19, 2022 09:37:55
x2)
endre, mikor lesz tagmódos live?
A Rottenhouse flokk után lesz
Baxi
(
x2)
Sep 19, 2022 09:50:20
x2)
Jóreggel mindenkinek, kivéve Endrét! Érdeklődnék, a pedofil aktákat a könyvtár melyik szekciójában találom?
Anschluss
(
x4)
Sep 19, 2022 09:53:37
x4)
Jóreggel mindenkinek, kivéve Endrét! Érdeklődnék, a pedofil aktákat a könyvtár melyik szekciójában találom?
kozvetlenul a Kennedy akta, a vatikani titkos dokumentumok es Orban valos vagyonnyilatkozata mellett. jo keresgelest :)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 19, 2022 10:28:33
x8)
Gyagyás buzeráns, mostanában nagyon divatosak ezek a csellenddzsek. Te tarthatnal mindjuk, egy no homo novembert.
Menne?
Nem, ugye? :-D
Menne?
Nem, ugye? :-D
Zegernye
(
x2)
Sep 19, 2022 10:29:19
x2)
nem fatyok petofil!
tagos lájvban megmutatom!!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 19, 2022 10:32:36
x21)
Amúgy én tényleg nem látom át az újszászi Richelieu bíboros hosszútávú túlélési stratégiáját, bár lehet ez valami unorthodox módszer a lájfdéndzsör ellen. :D Tekintve, hogy van egy minimum 20 millió forintos tartozása, elhatalmasodott alkoholbetegsége, különféle eü. problémák, ide valami Isteni csoda (lottónyeremény) kellene, hogy a Gyagyás ne kerüljön szar helyzetbe.
Vagy az is csak a műsor része, a vízkórságot egy ügyes színházi kellékessel megoldották, a stúdióban pedig álló fasszal nézi Fórizs, Törppapa és Kaufmann a műsort, hogy mennyire sikerült beszopatni a trollokat.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Vagy az is csak a műsor része, a vízkórságot egy ügyes színházi kellékessel megoldották, a stúdióban pedig álló fasszal nézi Fórizs, Törppapa és Kaufmann a műsort, hogy mennyire sikerült beszopatni a trollokat.
Anschluss
(
x4)
Sep 19, 2022 10:39:38
x4)
Amúgy én tényleg nem látom át az újszászi Richelieu bíboros hosszútávú túlélési stratégiáját, bár lehet ez valami unorthodox módszer a lájfdéndzsör ellen. :D Tekintve, hogy van egy minimum 20 millió forintos tartozása, elhatalmasodott alkoholbetegsége, különféle eü. problémák, ide valami Isteni csoda (lottónyeremény) kellene, hogy a Gyagyás ne kerüljön szar helyzetbe.
ezen kar gondolkodni, o sem gondolkodik rajta.
szerelmes. eleteben eloszor nincs egyedul es vegre kielheti az elfajzott vagyai egy reszet (ferfi testet kurni, lehugyozva lenni, swingerben faszokat nezni)
szoval most ez van, tranyozas ezerrel, mert igy 40x evesen megkapta egyszerre egy reszet annak, amit mindig is akart
ez olyan, mint mikor egy tini eloszor szexel, es sokszor az lesz az orok szerelem, hazassag, stb. na, Fifinel most ez van
semmi nem erdekli, se melo, se tartozas, se egeszseg. az epp aktualis lifedangert kezeli ahogy tudja, amugy meg sor meg Tibi legyen a kozelben
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 19, 2022 10:39:53
x3)
Shodikám, én piszony egyetlen kiutat látok ebből a lájfdéndzsörből amiben vagy.
Menj el a Donbászba és amikor tűzharc van, vesd be a Gyagyás Karácsonykor gyakorolt békéltető módszered: ENGEM LŐJETEK NE ŐKET! ENGEM LŐJETEK NE ŐKET!
Ha szerencséd van fejlövést kapsz és a nemzetközi közösség egy bátor Gyagyás golyófogóként fog rád emlékezni, aki megmentett egy-két tisztességes ukrán katonát.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Menj el a Donbászba és amikor tűzharc van, vesd be a Gyagyás Karácsonykor gyakorolt békéltető módszered: ENGEM LŐJETEK NE ŐKET! ENGEM LŐJETEK NE ŐKET!
Ha szerencséd van fejlövést kapsz és a nemzetközi közösség egy bátor Gyagyás golyófogóként fog rád emlékezni, aki megmentett egy-két tisztességes ukrán katonát.
Kötőjel
(
x12)
Sep 19, 2022 10:40:04
x12)
(lottónyeremény) kellene, hogy a Gyagyás ne kerüljön szar helyzetbe.
angyalszárny. úgy akarja megnyerni a lottót, hogy nem is lottózik. ez egész egyszerűen mindenhez hülye. :)
kramalon
(
x8)
Sep 19, 2022 10:40:27
x8)
nem fatyok petofil!
Srácok, tényleg ne írjunk már a gyagyás nevében.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 19, 2022 10:46:13
x21)
Pedig pár éve, amikor még nem volt ennyire masszív alkoholista, repültek a tisztázós liveok annak kapcsán, hogy Ő bizony nem pedofil. Endre, szerinted melyik tisztességes ember tűrné el, hogy több száz ember pedofilozza le egy nyilvános fórumon?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2022 10:48:15
x24)
egyetértek mindennel, de erre az uccsóra külön kivi leszek :o)))
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 19, 2022 11:02:50
x2)
Pedofil endre! Ha szerinted nincs hasvizkorod, akkor mitől nőtt meg a poco? Tudtommal a ferfikurvad egészségügyi szakember, live ban kielemezhetnetek.
Hetyetye
horgász
(
x10)
Sep 19, 2022 11:06:20
x10)
Endre, szerinted melyik tisztességes ember tűrné el, hogy több száz ember pedofilozza le egy nyilvános fórumon?
"Ha lepedofiloznak vissza kell pedofilozni oszt jóidő."
Ezzel a púpos a világon teljesen egyedülálló módon meg is vélte oldani a pedofilbotrányt.
tyodika
Sep 19, 2022 11:10:01
Pedofil endre! Ha szerinted nincs hasvizkorod, akkor mitől nőtt meg a poco? Tudtommal a ferfikurvad egészségügyi szakember, live ban kielemezhetnetek.
Te vagy a hasvízkóros!
Sep 19, 2022 11:10:01
gobesug
(
x30)
Sep 19, 2022 11:13:58
x30)
jajjj nemár. most nyugodt élet várja: józanság, szerelem és sport, lemegy secc perc alatt!
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 19, 2022 11:16:45
x2)
Fizetnek is érte h lássam ahogy a tranyo izomból belerugjon a belebe és kilyukadjon.
Dörpepúp
(
x7)
Sep 19, 2022 11:17:15
x7)
Lassan tibi már oda se fr a faszpinával a szamárfaszhoz, akkora pókhasa van a korcsnak.
Gyagyás fasz, mi lesz így veled? Nem lesz így fajtalankodás, ajjaj!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Gyagyás fasz, mi lesz így veled? Nem lesz így fajtalankodás, ajjaj!
habos babafos
(
x3)
Sep 19, 2022 11:18:00
x3)
Endreee!!
Sok itt az össze függés!
Sok itt az össze függés!
Tűpontos
seymour schwartz
(
x6)
Sep 19, 2022 11:19:50
x6)
Isteni csoda (lottónyeremény)
Akkor venne egy sörfőzdét és belefulladna az egyik tartályba.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 19, 2022 11:23:27
x47)
Endreee!!
Sok itt az össze függés!
Sok itt az össze függés!
Ez egészen elképesztő. Alig több, mint 1 percnél járok és a pedofil egész életét vázolja. Brutális. Ez nem hasonlóság, ez ő.
Nézd meg pedofil, aztán pörgesd meg az autigenerátort, hogy ez nem így van!
linziasztal01
(
x77)
Sep 19, 2022 11:31:24
x77)
Endre!
Ne felejtsd, még 29 percig nem tehetsz fajtalankodási ajánlatot a férjednek!!
Ne felejtsd, még 29 percig nem tehetsz fajtalankodási ajánlatot a férjednek!!
Hahó
(
x136)
Sep 19, 2022 11:33:50
x136)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
xray
(
x21)
Sep 19, 2022 11:42:35
x21)
Broni!
Itt a csiklón vágott nő!!!
youtu.be/IYASjeroMqc
Recska!!!
illusztris társaság. :) Itt a csiklón vágott nő!!!
youtu.be/IYASjeroMqc
Recska!!!
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2022 11:43:41
x39)
Info
Sep 19, 2022 11:43:57
Tranyó lájv, menetrend szerint hétfő délben!
Sep 19, 2022 11:43:57
hejneken
(
x3)
Sep 19, 2022 11:44:21
x3)
Tranyó mirrort a népnek!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Hahó
(
x136)
Sep 19, 2022 11:44:31
x136)
illusztris társaság. :)
Ja a régi csapat.
Nevetni fogsz, de vajda attila keresztyén jogvédő azóta sittre került. Persze előtte is volt már, tehát csak visszament.
linziasztal01
(
x77)
Sep 19, 2022 11:48:35
x77)
Ajjaj, Endre!
Kistaférulgoltad Tibit?
Laptopsz meg minden!
Tekerd fel a fűtést, te fillérbaszó, megfagy a férjed!
Kistaférulgoltad Tibit?
Laptopsz meg minden!
Tekerd fel a fűtést, te fillérbaszó, megfagy a férjed!
danieldobai
Sep 19, 2022 11:48:59
Tranyo szerintem az elhagyott atosos laptopot villantotta be, mint sajatot.
Sep 19, 2022 11:48:59
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 19, 2022 11:51:07
x19)
Nagyokat túrházik a tranyó, mint egy igazi bombanő.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2022 11:51:43
x30)
Tranyo szerintem az elhagyott atosos laptopot villantotta be, mint sajatot.
Az együtt veszett el a drónnal, ami viszont nincs meg.
Penzmento
(
x6)
Sep 19, 2022 11:55:07
x6)
Jó csuhamos Szméagol
🕎Endigame🕎
nabejj
(
x3)
Sep 19, 2022 11:55:47
x3)
Ahogy látom Kartoffel Pure Chiken lesz a menü.
Jó étvágyat Endre!
irodalmi szófordulatokkal beszél
Jó étvágyat Endre!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 19, 2022 11:55:50
x7)
Ez a laptop a bevásárlós liveban ott lógott a vállán, valószínűnek tartom, hogy amikor a tárgyalásra hazajött, akkor első útja a raktárba vezetett, ahonnan elhozta a laptopot/fellőtte a nosztaligapremiert, hogy legyen passzív jövedelem, amig trollozik.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 19, 2022 11:56:17
x10)
Endi! Készítsd a gyomrod, a moslék készülőben!
Álmodjatok Rémeket!
Carpenter
(
x2)
Sep 19, 2022 11:56:28
x2)
vki help, milyen moslékot kotyfaszt a tibor?
-
Sep 19, 2022 11:58:42
Te büdös Tranyó! Mit csináltál a vendéglátóddal, a nemes pedfofil púppal?
Agyonverted és most az ágynemütartóban retteg? Vagy elengedted dolgozni? Ki vele, te hínárhajű mesterséges nőstény!
Agyonverted és most az ágynemütartóban retteg? Vagy elengedted dolgozni? Ki vele, te hínárhajű mesterséges nőstény!
Sep 19, 2022 11:58:42
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 19, 2022 12:00:23
x5)
jó a live, együtt hánytuk össze magunkat diával és kimberly-vel
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
kubernetes dokumentáció
Sep 19, 2022 12:01:46
Te büdös Tranyó! Mit csináltál a vendéglátóddal, a nemes pedfofil púppal?
Épp keresi a pedofilaktákat.* ásít *
Sep 19, 2022 12:01:46
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2022 12:03:54
x39)
Nah! Előkerült a lopott laptop? Nem a kocsi hátuljában volt?
Hetye Etye
Sep 19, 2022 12:05:02
Azt a kurva milyen zsíros a haja.
Sep 19, 2022 12:05:02
Dörpepúp
(
x7)
Sep 19, 2022 12:10:31
x7)
Azt a kurva milyen zsíros a haja.
Én is épp dögrováson vagyok, de hajat azért bármilyen beteg az ember lehet mosni. Ennek mindig így néz ki a hínárhaja.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2022 12:10:33
x39)
Gyagyás?
Merre van?
Buzi gőz vagy gányolda?
Merre van?
Buzi gőz vagy gányolda?
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 19, 2022 12:11:32
x19)
Készül az ebéd mejcinèl. Nyami
horgász
(
x10)
Sep 19, 2022 12:12:37
x10)
Csöves buzi tranyója egyetlen összetett mondatot nem bír elmondani úgy, hogy ne legyen benne "baszdmeg".
Mondjuk az összetett mondatok is ritkák tőle önmagukban.
De legalább most "vírust írt" xD
Mondjuk az összetett mondatok is ritkák tőle önmagukban.
De legalább most "vírust írt" xD
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2022 12:13:59
x39)
Merre van vajon az új telefon, amit a gyagyás 3 hete vett ennek a szerencsétlennek?
Valami Samsung faszom tudja mennyi...
Ellopták azt is?
Ellopták azt is?
Omar
Sep 19, 2022 12:14:49
Merre van vajon az új telefon, amit a gyagyás 3 hete vett ennek a szerencsétlennek?
Ellopták azt is?
Ellopták azt is?
Már az aluljárós gsmben van.
Sep 19, 2022 12:14:49
Baxi
(
x2)
Sep 19, 2022 12:14:57
x2)
Endre, felkell futeni a kotorékot 30 fokra, mer a cica elpusztul a tudőgyusziba.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2022 12:15:18
x39)
Tranyó elég immun gyenge...
Endre!
Én azért csináltatnék rajta, egy széles spektrumú kivizsgálást...
De tudod. Ehhez is értrsz.
Te mindig mindent jól csinálsz.
Endre!
Én azért csináltatnék rajta, egy széles spektrumú kivizsgálást...
De tudod. Ehhez is értrsz.
Te mindig mindent jól csinálsz.
Baxi
(
x2)
Sep 19, 2022 12:17:04
x2)
Ezek a hangok, amiket a tranyó kiad magából.. már nem csak krákog, nyerít, nyüszít, hanem prüszköl, öklendezik is.. belem kifordul
Andi
(
x13)
Sep 19, 2022 12:17:46
x13)
"Tisztító" ketyerűt írt fel Mercinek a doki.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™