php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nem is kételkedek benne, de akkor is nagyon nehéz ám teljesen sterillé inni magad.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ez már megint az, púpos? Amikor az akaratodhoz akarod hajlítani a valóságot? Olvastad a Nők Lapja cafén vagy a mindenegybenblogon, hogy ha leírod a vágyaidat, majd teljesülnek, mert bevonzod?
Hátha ez most az a ritka eset lesz, amikor nem győzedelmeskedsz majd :)

Akármi van, akárhogy, mindenképp
Azért megpróbálja, mert ilyen alkoholista nyomorult sodi asodi
böri
Magához akarja költöztetni, az új lakásába, miután a cica megőrült és lelépett. Ez a terv elég sok helyen mehet félre :)
a hód kurva anyja is megmondta neki mikor elverte a légycsapóval....de ilyen opció az autipajzs szerint nem létezik
böri
Merci kap holnaptól egy utolsó utáni esélyt.
Lesz még abból egy pár. Utolsó utáni utáni utáni utáni utáni utáni eshély is lesz. Amíg nem vallod be nekünk és magadnak, hogy totálisan bele vagy zúgva a faszpinásba és hogy buzi vagy, illetve amíg az osztrákok pénzelik az életedet, vagy amíg valamelyik szerved be nem adja az unalmast addig ez a vonal fog menni. Szandikától meg irtózol mint Sodi a született pinás nőktől, ezért remélhetőleg sosem lesz úgy része az életednek mint Tibi. Ami talán jobb is, mert ha összehoztok egy gyereket az katasztrófa lesz.
Ingatkanügyek

"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
kurva ugyes zsido vagy!
már megint drogozol, púpos? :D
meg hetero.
tudjuk! :'DD
a mérnök vagy akkor hol a diplomád?? Jaah hogy nincs?? Akkor nem vagy mérnök csak egy gányoló aki egy programot sem képes megirni
Gecis hányós lavór
Ez az évi egy elírásnak minősül púpos?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
mármint hogy szoftvermérnöknek hazudod magad, te szoftverének? :D a nulla diplomáddal.
Úgy ének, ahogy mérnök.
Nem vagy te semmi más, csak egy ingyenélő teleszart veknifejű púpos hányászagú vegetatív egysejtű szubhumán pedofil buzi köcsög fasszopó bűnöző.
Ez vagy te.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
A kibaszott sirkovedre sodi -ha lesz olyanod- ezt kinyomtatva bekeretezve fogom odarakni, hogy a pokolban is loopolhasd majd az autimondatokat.
Na tejhabosítás, csá.
HOGY MICSODA??????? :DDDDDDDDD Takarodj már púpos, kiköptem a sörömet! :D
Apropó sör, gondolom ma sem lépted át a napi 3-at :D
böri
Ha te mérnök vagy, akkor én Big Data scientist vagyok. Veled ellentétben én legalább ezt egyetemen tanultam (olyan szinten, aminek te még a bemenetét sem ugrottad meg).
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Gyagyás beszélgessünk ezekről inkább.
Merci elmondja ki a hetero! (Ajjaj gyagyás)
trashvod.com/w/dYprbkhJ8VPFuYQvXMy8AW
Merci szerint ö egy FIÚ (Buzi Sodi asodi)
trashvod.com/w/258VKmzLX5G3Jxy8Q69z1g
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre!
Csak keci részeg a vekni vagy szívott is valamit?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
BUZI SODI ASODI! Enyi!
Holnaptól?
Tőlem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Confimed, hogy szívtál is.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kibaszott nyomorult, magányos és csóró vagy, mi? Azért jössz ide valóságot hajlítgatni :)
Szandika tudja, hogy steril vagy ?
kissendrevagyok
kinek hazudsz te szerencsétlen, magadnak ????
KURVArangy
Eleve senki se hívott ide pedofil.
Javitva
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
lehettem volna driver, lehettem volna CMS,
lehettem volna malware, lehettem volna OS.
de egy púpos buzira bíztak, így lett a végzetem,
olyan szoftver lettem, mi soha nem létezett.
A német bankoktól you mean. Mert te SOHA nem adtál és nem adsz neki pénzt, ugye? Mert nem a pénzért van veled, ugye? :)
Akkor egy hello world speedrun lájfsz mehet?
böri
Majd babával a pocakkal átgondolja, hogy tudta-e.
Na alvás, csá.
Hallod? Jövő hónaptól akkor Blaha aluljárón is lehet veled találkozni? :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
még provokálni sem tudsz normálisan.
Endre!
Hiába hergelsz.
Tisztafejjel juttatunk a Blahára ahol már majd lesz aki méregből összerudalja a veknit. :)
Hogy mondtad múltkor. Azt kell visszamondani a másiknak amit ö mond mert az idegeli? Na lássuk ez nálad menyire működik!
Holnaptól?
Tőlem.
Komoly arcoskodás van ma, akkor holnap megint PONG lesz műsoron faszfej? :)
böri
Na mindegy, fürdök oszt alszom.
Csá
Na alvás, csá.
Hiába próbálod eltéríteni a fórumot, te szarszagű fasszopó, vedd tudomásul: ki fogunk baszatni mindenhonnan :)
De áradozz csak tovább milyen szép vagy (ikszdé duplaplusz), nem zavarlak, te impotens visszataszító biohulladék :)
Gyagyás sosem lehet gyereked mert impotens vagy és buzi is. Ha még a levél viagrától megindul a puhaslag akkor is a spermaszámod konvergál a 0-hoz.
Meg nem vagy képes a gyereknevelésre. Nem az van, hogy csak meg kell csinálnod fel is kell nevelni. Pénzed nincs csak hiteled. Fedél sincs a fejed felett és igy akarsz gyermeket vállalni? Kifizetem az abortuszt csak ne szenvedjen szegény ártatlan ember
Gecis hányós lavór
Sodika, te tényleg jobbat érdemelsz a Mercinél.
De a szerelem ilyen: akinek egy befordítottpöcsű alvázán van gusztusa malackodni az odavarrt makkdarabbal, azt józan érvek nem tudják meghatni.
Pláne, ha túl sok sörtöt szisszentett.
Szép álmokat!
eltekintek attól, hogy már megint provokálsz, szoftverének, és megkérdezem: minek neked gyerek? ha fehérnégyzetes perverzkedés a terved, akkor erre ráfaragsz mert már a terhes szandit eltiltanák tőled véglegesen mert veszélyt jelentenél rá.
de persze ez angyalszárny, mert egy mocskos buzi vagy, hozzád képest a búbos kemence egy jégverem, bizony!
vérdíj target nr. 1
Szerintem 40 évesen már késő, de meg lehetne próbálni a Blahás évad után
böri
Funkcionális analfabéta vagy!
Fodrász nem segít, egy szörnyeteg vagy!
Impotens, buzeráns vagy!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Amennyire tudni lehet, szandikát gyakorlatilag rabságban tartotta és erőszakolgatta az arab férje, majd valahogy bécsbe keveredett és úgy volt kurva, hogy tudjuk róla, hogy
- Mentálisan sérült, befolyásolható, gyámság alatt van
- A futtatóitól elmenekült, azóta is félti az életét tőlük
- Ez annyira komoly ügy volt, hogy az osztrák állam is támogatja, mint emberkereskedelem áldozatát
Szóval most takarodjon vissza a gyerekszobájába az összes kibaszott tininidzsa, aki nem érti, hogy mi a különbség elkövető és áldozat között.
A többiek meg ne legyenek restek és szórják az ilyen retardokra a mínuszokat, abból talán érteni fognak.
Karácsonykor az egyikükkel együtt leszel az új lakásban.
Ezt már eldöntöttem.
Csúcs!
El tudod mondani 3 mondatban mit jelent neked a Karácsony?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na, mára elég volt belőled, takarodjál szoftvereket énekelni inkább
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
A mérnöktrollok nevében: te egy kókler vagy :)
Mérnök, pasztmek
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mercica lábát színes fények mellett gecizem össze, amíg ő alszik
Ez nem rajtad fog mulni ipmotens fasz.
Szet lesz baszva a vekni.
contains language which some may find offensive
mondjuk csaladi programnak nem a legidealisabb egy retardalt, impotens, alkoholista pedofil buzi es egy retardalt, felig transznemu, alkoholista romancat kovetni
Tényleg nem lehetne megcsinálni, hogy még ha nem is -13 hanem -30 vagy -50 lepontozodásnál ha nem is 24 de legalább 12 órára ellegyen kussoltatva? Mert azért ez mégis csak az ö fórumja. :)
Azért az nem normális valahol, hogy például idejön hajnali 3-kor, idehány reggel 9 óráig 8-10 értelmetlen hsz-t, aztán itt van emiatt majdnem 500 hsz reggelre. Alighanem erre mondhatjuk, hogy etetjük a trollt! :)
Na mindegy, ha visszakapja a kandúrját, akkor majd talán megint eltakarodik innen picit.
mérnök főleg nem, te geci. ének a nagyon max.
De már hogy lennél mérnök?
Inkább ének.
A pedofil-aktákat rakd ki te geci!
Erre a gyerekgyártásra írta valaki feljebb, hogy "hát ez nem normális".
Nem, nem az. Azért van gondnokság alatt.
A világát nem tudja, most valamiért éppen gyereket akarna, mindegy, hogy kitől, holnap már valami mást.
A gondnokot itt kivételesen nem azért kell bombázni, hogy a gyagásfasszal kibasszunk, mert netto leszarja, nem érdekli, ha nem látja többet, csak egy eszköz provokálni.
A gondnokat pontosan azért kell szórni, hogy ne kerüljön egy hivatalosan is sérült a műsorba. Önmaga nem tudja eldönteni, fogyatékos.
Remélem, így tiszta mindenkinek, akinek eddig nem lett volna az.
Mondom, hogy nem ének, hanem mérnök, te geci. ;D
Na csáá.
KÉRDÉS JÖN!
Van még melócsá, kibaszáscsá volt ma?
Hogy lesz ebből korán kelés Endre??
Elő van már készítve a csomag a holnapi exodushoz?
kissendrevagyok
Ahhoz diploma kene pedofil, az meg neked nem all rendelkezesre meg az osszehazudott masni cv-ben sem, jobol mondom.
Na cisszenjen a sorike, te szoftverenek.
Na tejhabosítás, csá.
balek
(
x10)
Oct 10, 2022 22:00:09
x10)
Oct 10, 2022 22:00:09
Oszi és Zsery 50 euróját elutaltad már? Miért nem?
Dehogy utalja. Tolvajbuzeráns sodi a sodi. Oct 10, 2022 22:00:09
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 22:02:24
x15)
Endre!
Kiderítetted hol nyugszik Vera néni, hogy meglátogasd a sírját?
Kiderítetted hol nyugszik Vera néni, hogy meglátogasd a sírját?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Oct 10, 2022 22:03:33
x5)
ne baszd el a gyagyás karácsony 2.0-t sodi. ha most hívod a oda tranyot akkor az Mikulásig megkopaszt téged, és nem marad pénzed karácsonyra. most gyűjts egy kis pénzt és karácsony előtt pár nappal hívd a luxusputridba az ádámcsutkás, prosztatás, kitágított seggu, beszűkült pinaju tranyot.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Nemfatyle
(
x7)
Oct 10, 2022 22:03:39
x7)
Ez a "becsületesen dolgozó szoftverének" szerintem benne lesz az év sodizmusa jelöltek között
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 10, 2022 22:04:28
x7)
Egy egészségügyi csőd a faszszopó buzija..Hidd el amennyire zsákutca az elő sperma termelés a legutolsó dolog amit tudna a teste termelni.Esélytelen.
Nem is kételkedek benne, de akkor is nagyon nehéz ám teljesen sterillé inni magad.
SyntaxError
(
x24)
Oct 10, 2022 22:05:06
x24)
Endre, taka van, mert már kiakadt tőled a műszer!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:05:13
x11)
Az van most, amit elmondtunk.
Lesz bejelentett bécsi lakcíme, és keresünk neki melót, és legyünk egy pár.
De ha 2-3 hét múlva megbolondul megint, akkor vége. Örökre.
És jön a Szandi.
Ez a terv.
Ezt már eldöntöttem.
És jön a Szandi.
Ez a terv.
Ezt már eldöntöttem.
Ez már megint az, púpos? Amikor az akaratodhoz akarod hajlítani a valóságot? Olvastad a Nők Lapja cafén vagy a mindenegybenblogon, hogy ha leírod a vágyaidat, majd teljesülnek, mert bevonzod?
Hátha ez most az a ritka eset lesz, amikor nem győzedelmeskedsz majd :)

Kötőjel
(
x12)
Oct 10, 2022 22:05:59
x12)
egyébként most konkrétan mire készülsz, szoftverének? szandikával akarsz csövezni? esetleg odaköltöznél hozzá? egyiket sem fogja hagyni a gondnokcsá, ezt ugye tudod? ebből ideggörcsöcske lesz, szoftverének.
vérdíj target nr. 1
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 10, 2022 22:06:02
x48)
Endre mesélj már valamit!
Szisza reagált már az ultimátumodra?
Miért nem élőzött ma a Szisza?
Biztos, hogy ki fog menni holnap a Szisza?
Megvetted már a Sziszának azt a kurva iPhone-t?
kissendrevagyok
Szisza reagált már az ultimátumodra?
Miért nem élőzött ma a Szisza?
Biztos, hogy ki fog menni holnap a Szisza?
Megvetted már a Sziszának azt a kurva iPhone-t?
Örülhettek
(
x1)
Oct 10, 2022 22:06:11
x1)
Azért megpróbálja, mert ilyen alkoholista nyomorult sodi asodi
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:07:31
x11)
egyébként most konkrétan mire készülsz, szoftverének? szandikával akarsz csövezni? esetleg odaköltöznél hozzá? egyiket sem fogja hagyni a gondnokcsá, ezt ugye tudod? ebből ideggörcsöcske lesz, szoftverének.
Magához akarja költöztetni, az új lakásába, miután a cica megőrült és lelépett. Ez a terv elég sok helyen mehet félre :)
-
Oct 10, 2022 22:08:53
Endre, elmondom mi lesz:
Majd emlékezz rá, hogy TE BASZTAD EL.
Oct 10, 2022 22:08:53
Örülhettek
(
x1)
Oct 10, 2022 22:10:24
x1)
Endre, elmondom mi lesz:
a hód kurva anyja is megmondta neki mikor elverte a légycsapóval....de ilyen opció az autipajzs szerint nem létezik
seymour schwartz
(
x6)
Oct 10, 2022 22:11:56
x6)
Lesz még abból egy pár. Utolsó utáni utáni utáni utáni utáni utáni eshély is lesz. Amíg nem vallod be nekünk és magadnak, hogy totálisan bele vagy zúgva a faszpinásba és hogy buzi vagy, illetve amíg az osztrákok pénzelik az életedet, vagy amíg valamelyik szerved be nem adja az unalmast addig ez a vonal fog menni. Szandikától meg irtózol mint Sodi a született pinás nőktől, ezért remélhetőleg sosem lesz úgy része az életednek mint Tibi. Ami talán jobb is, mert ha összehoztok egy gyereket az katasztrófa lesz.
horgász
(
x10)
x10)
Feszült a légkör, elhoztam Galla Miklóst a zsebemben:
Az aktuális barátnőm délután panaszkodott, hogy valami nincs rendben a szemével; fekete köralakú foltokat lát pislogás után.
Erre én azt feleltem:
.Még jó, hogy nem fehér négyzeteket!
hahaha értik ugye?
Az aktuális barátnőm délután panaszkodott, hogy valami nincs rendben a szemével; fekete köralakú foltokat lát pislogás után.
Erre én azt feleltem:
.Még jó, hogy nem fehér négyzeteket!
hahaha értik ugye?
rezsidémon
(
x8)
Oct 10, 2022 22:12:16
x8)
Az van most, amit elmondtunk.
De ha 2-3 hét múlva megbolondul megint, akkor vége.
Örökre.
* ásít *Merci kap holnaptól egy utolsó utáni esélyt.
De ha 2-3 hét múlva megbolondul megint, akkor vége.
Örökre.

Merga
(
x1)
Oct 10, 2022 22:15:17
x1)
Endre,
Nagyjából egy éve követlek téged. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy már a hangodtól is kinyíljon a bicska a zsebemben. Hányok a lényedtől, te degenerált, alattomos, vízfejű buzeráns. A halálod legyen lassú és fájdalmas.
Kellemes száguldást a lejtőn lefelé, reméljük a Blaha évadot még láthatjuk.
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Nagyjából egy éve követlek téged. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy már a hangodtól is kinyíljon a bicska a zsebemben. Hányok a lényedtől, te degenerált, alattomos, vízfejű buzeráns. A halálod legyen lassú és fájdalmas.
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 10, 2022 22:16:01
x4)
Endre, én ma már csak annyit szeretnék hozzád szólni, hogy örömmel fogjuk végignézni, ahogy belerokkansz a saját hülységeidbe.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
hegesztőnő
(
x3)
Oct 10, 2022 22:16:11
x3)
hogy lehet ilyen töketlenül átlátszóan taktikázni the értelmishégi zsheni... a beforditott faszú szerelmed akkor megy vissza amikor akar, nem lesz soha féltékeny mert ismeri a béna játékodat és azt is hogy nem nagyon van sikhered a nőknél (az eredeti pinás nőknél ) ráadásul nem szerelmes beléd csak a nemlétező pénzedre (hitel lovéra)megy. ő amikor csettint te ugrasz, és amikor üt akkor te borulsz. ja és ha fhinghik akkor a fejedre, persze miután a kártyenekkel megvette amit szeretne. Béna sodi sodi...
gobesug
(
x30)
Oct 10, 2022 22:21:56
x30)
Endre,
kurva ugyes zsido vagy!
sodika
Oct 10, 2022 22:22:56
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Oct 10, 2022 22:22:56
sörtötbontok
(
x8)
Oct 10, 2022 22:23:18
x8)
Endre, téged megütött már a Tibor. Alkoholista. Csöves. Erőszakos. Buta. Befordítottpöcsű.
Többet érdemelsz.
Többet érdemelsz.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:23:37
x11)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
már megint drogozol, púpos? :D
Utolsó tanács
Oct 10, 2022 22:24:41
Endre bazdmeg, csak jót akarok. Most, hogy van gányolda… Takarodj a jó kurva anyádba az internetröl!! Talán még megúszhatod..
Oct 10, 2022 22:24:41
gobesug
(
x30)
Oct 10, 2022 22:25:05
x30)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
meg hetero.
tudjuk! :'DD
Sörike
(
x3)
Oct 10, 2022 22:25:09
x3)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
a mérnök vagy akkor hol a diplomád?? Jaah hogy nincs?? Akkor nem vagy mérnök csak egy gányoló aki egy programot sem képes megirni
rBali
(
x24)
Oct 10, 2022 22:25:12
x24)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Ez az évi egy elírásnak minősül púpos?
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:25:18
x11)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
mármint hogy szoftvermérnöknek hazudod magad, te szoftverének? :D a nulla diplomáddal.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 10, 2022 22:25:19
x48)
Még lefekvés előtt kéne egy betelefonálós lájv
kissendrevagyok
horgász
(
x10)
Oct 10, 2022 22:25:31
x10)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Úgy ének, ahogy mérnök.
Nem vagy te semmi más, csak egy ingyenélő teleszart veknifejű púpos hányászagú vegetatív egysejtű szubhumán pedofil buzi köcsög fasszopó bűnöző.
Ez vagy te.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 10, 2022 22:25:39
x5)
Endre,
A kibaszott sirkovedre sodi -ha lesz olyanod- ezt kinyomtatva bekeretezve fogom odarakni, hogy a pokolban is loopolhasd majd az autimondatokat.
Örülhettek
(
x1)
Oct 10, 2022 22:26:31
x1)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
HOGY MICSODA??????? :DDDDDDDDD Takarodj már púpos, kiköptem a sörömet! :D
Apropó sör, gondolom ma sem lépted át a napi 3-at :D
SyntaxError
(
x24)
Oct 10, 2022 22:27:25
x24)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Ha te mérnök vagy, akkor én Big Data scientist vagyok. Veled ellentétben én legalább ezt egyetemen tanultam (olyan szinten, aminek te még a bemenetét sem ugrottad meg).
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 22:27:41
x23)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Gyagyás beszélgessünk ezekről inkább.
Merci elmondja ki a hetero! (Ajjaj gyagyás)
trashvod.com/w/dYprbkhJ8VPFuYQvXMy8AW
Merci szerint ö egy FIÚ (Buzi Sodi asodi)
trashvod.com/w/258VKmzLX5G3Jxy8Q69z1g
Sörike
(
x3)
Oct 10, 2022 22:28:19
x3)
Most megint fel kell emlegetni a code reviewt endre?
Gecis hányós lavór
linziasztal01
(
x77)
Oct 10, 2022 22:28:31
x77)
szop ver mérnök
MaxPayne
(
x24)
Oct 10, 2022 22:29:21
x24)
Mernok? Te? LoooooL xD
Amugy a kurva zsido anyad, hogy egy lapon mered magad emliteni a mernokokkel!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Amugy a kurva zsido anyad, hogy egy lapon mered magad emliteni a mernokokkel!
balek
(
x10)
Oct 10, 2022 22:29:23
x10)
Endre, hivatalosan is buzeráns vagy. Tudományos megalapozottsággal.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 22:29:30
x15)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Endre!
Csak keci részeg a vekni vagy szívott is valamit?
linziasztal01
(
x77)
Oct 10, 2022 22:29:38
x77)
Hagyjátok, biztos csak izgul, hogy holnap fel ül e vonatra a szisza, vagy több jegyet kell majd venni.
sodika
Oct 10, 2022 22:30:45
Mérnök, nem ének.
És szép. Csak kell fodrász.
És áll. Csak kell előjáték.
Ennyi.
Ennyi.
Oct 10, 2022 22:30:45
sörtötbontok
(
x8)
Oct 10, 2022 22:31:27
x8)
A tranyó kimúlt?
Egyszer se lájvolt be, hogyan lesz így pénz ketyerűre?
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 22:31:53
x23)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
BUZI SODI ASODI! Enyi!
sodika
Oct 10, 2022 22:31:56
A tranyó kimúlt?
Holnaptól?
Tőlem.
Oct 10, 2022 22:31:56
sodika
Oct 10, 2022 22:32:22
Csá
Csá
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
Confimed, hogy szívtál is.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:32:24
x11)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
Kibaszott nyomorult, magányos és csóró vagy, mi? Azért jössz ide valóságot hajlítgatni :)
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 10, 2022 22:32:26
x48)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
Sanyibacsi
(
x6)
x6)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ne hazudj már nekünk púp, mi itt ismerünk. És szép. Csak kell fodrász.
Ennyi.
mikedp
(
x9)
Oct 10, 2022 22:32:33
x9)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
kinek hazudsz te szerencsétlen, magadnak ????
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 22:32:43
x15)
Csá
Csá
Eleve senki se hívott ide pedofil.
MaxPayne
(
x24)
Oct 10, 2022 22:32:54
x24)
kokler geci, nem ének.
És ocsmany. A fodrász se segithet.
És áll. Faszom! Akkora allam van, hogy jeghegyet lehetne vele sullyeszteni!.
Ennyi.
És ocsmany. A fodrász se segithet.
És áll. Faszom! Akkora allam van, hogy jeghegyet lehetne vele sullyeszteni!.
Ennyi.
Javitva
szoftverének
Oct 10, 2022 22:33:08
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
lehettem volna driver, lehettem volna CMS,
lehettem volna malware, lehettem volna OS.
de egy púpos buzira bíztak, így lett a végzetem,
olyan szoftver lettem, mi soha nem létezett.
Oct 10, 2022 22:33:08
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:33:15
x11)
Holnaptól?
Tőlem.
Tőlem.
A német bankoktól you mean. Mert te SOHA nem adtál és nem adsz neki pénzt, ugye? Mert nem a pénzért van veled, ugye? :)
Örülhettek
(
x1)
Oct 10, 2022 22:33:20
x1)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
Akkor egy hello world speedrun lájfsz mehet?
sodika
Oct 10, 2022 22:33:38
Na alvás, csá.
Oct 10, 2022 22:33:38
-
Oct 10, 2022 22:34:18
Na alvás, csá.
Majd ha a hulládat kihalásszák a dunai holtágból, csakis utána. Na alvás, csá.
Oct 10, 2022 22:34:18
rezsidémon
(
x8)
Oct 10, 2022 22:34:23
x8)
Holnaptól?
Tőlem.
Mennyi pénzed van még te teleszart búvárruhás buzeráns?Tőlem.
Hallod? Jövő hónaptól akkor Blaha aluljárón is lehet veled találkozni? :)
linziasztal01
(
x77)
Oct 10, 2022 22:34:27
x77)
A holnapi "nagy nap" előtt kipróbáltad magadon amivel be akarod drogozni Tibit?!
Okos...
Holnap munka van, nem?
Okos...
Holnap munka van, nem?
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 22:34:32
x11)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
még provokálni sem tudsz normálisan.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 22:35:14
x15)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Endre!
Hiába hergelsz.
Tisztafejjel juttatunk a Blahára ahol már majd lesz aki méregből összerudalja a veknit. :)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 22:35:23
x23)
Holnaptól?
Tőlem.
Tőlem.
Hogy mondtad múltkor. Azt kell visszamondani a másiknak amit ö mond mert az idegeli? Na lássuk ez nálad menyire működik!
Holnaptól?
Tőlem.
Örülhettek
(
x1)
Oct 10, 2022 22:35:26
x1)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Komoly arcoskodás van ma, akkor holnap megint PONG lesz műsoron faszfej? :)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 22:35:59
x23)
Csá
Csá
Csá
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 22:36:35
x23)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
horgász
(
x10)
Oct 10, 2022 22:37:06
x10)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
Hiába próbálod eltéríteni a fórumot, te szarszagű fasszopó, vedd tudomásul: ki fogunk baszatni mindenhonnan :)
De áradozz csak tovább milyen szép vagy (ikszdé duplaplusz), nem zavarlak, te impotens visszataszító biohulladék :)
Sörike
(
x3)
Oct 10, 2022 22:38:06
x3)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Gyagyás sosem lehet gyereked mert impotens vagy és buzi is. Ha még a levél viagrától megindul a puhaslag akkor is a spermaszámod konvergál a 0-hoz.
Meg nem vagy képes a gyereknevelésre. Nem az van, hogy csak meg kell csinálnod fel is kell nevelni. Pénzed nincs csak hiteled. Fedél sincs a fejed felett és igy akarsz gyermeket vállalni? Kifizetem az abortuszt csak ne szenvedjen szegény ártatlan ember
sörtötbontok
(
x8)
Oct 10, 2022 22:38:41
x8)
Holnaptól?
Tőlem.
Tőlem.
Sodika, te tényleg jobbat érdemelsz a Mercinél.
De a szerelem ilyen: akinek egy befordítottpöcsű alvázán van gusztusa malackodni az odavarrt makkdarabbal, azt józan érvek nem tudják meghatni.
Pláne, ha túl sok sörtöt szisszentett.
Szép álmokat!
Kötőjel
(
x12)
Oct 10, 2022 22:38:42
x12)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
eltekintek attól, hogy már megint provokálsz, szoftverének, és megkérdezem: minek neked gyerek? ha fehérnégyzetes perverzkedés a terved, akkor erre ráfaragsz mert már a terhes szandit eltiltanák tőled véglegesen mert veszélyt jelentenél rá.
de persze ez angyalszárny, mert egy mocskos buzi vagy, hozzád képest a búbos kemence egy jégverem, bizony!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 22:39:22
x15)
Nem lesz gyereke.
Szerintem ez ilyen egyszerű.
Szerintem ez ilyen egyszerű.
Örülhettek
(
x1)
Oct 10, 2022 22:40:09
x1)
Kifizetem az abortuszt csak ne szenvedjen
Szerintem 40 évesen már késő, de meg lehetne próbálni a Blahás évad után
Klohek
(
x12)
Oct 10, 2022 22:41:33
x12)
Mérnök, nem ének.
Ennyi.
Ennyi.
Funkcionális analfabéta vagy!
Fodrász nem segít, egy szörnyeteg vagy!
Impotens, buzeráns vagy!
seymour schwartz
(
x6)
Oct 10, 2022 22:41:58
x6)
Ha ezek tényleg összehoznak egy gyereket (ne adja Isten), én abbahagyom a Snecológiát. Idióta harmincas-negyvenes felnőtt embereken röhögni nem csak jó szórakozás, hanem kötelesség is. Viszont ha nekiállnak szaporodni, az már egyáltalán nem vicces.
Ingatkanügyek
Sörike
(
x3)
Oct 10, 2022 22:42:45
x3)
Érdekes endre hogy eddig egy hetero megnyilvánulásod sem volt. Twinkboyok, gyerek nudista képek főleg kisfiúkkal, tibor, maszti party
Gecis hányós lavór
linziasztal01
(
x77)
Oct 10, 2022 22:44:53
x77)
Jaj, a kis trónörökös...
Mit fogsz neki mondani?
Nesze sánta itt egy púp?
Mit fogsz neki mondani?
Nesze sánta itt egy púp?
Régi troll
Oct 10, 2022 22:45:35
Én nem értem, a fórumon miért tesznek sokan kulonbséget elmebeteg és elmebeteg közt .
Szandika egy kurva volt ( nem naív,és nem is ártatlan)
Dr Sodi jogászprofesszort kérte fel, amikor az arab férje kurelte seggbe.
Rácz Gábor törpe cigány hajléktalan, elmebeteg excsaja.
Azért valljuk be, Szandika is abban a ligában játszik amiben Endre. Szerintem
Szandika egy kurva volt ( nem naív,és nem is ártatlan)
Dr Sodi jogászprofesszort kérte fel, amikor az arab férje kurelte seggbe.
Rácz Gábor törpe cigány hajléktalan, elmebeteg excsaja.
Azért valljuk be, Szandika is abban a ligában játszik amiben Endre. Szerintem
Amennyire tudni lehet, szandikát gyakorlatilag rabságban tartotta és erőszakolgatta az arab férje, majd valahogy bécsbe keveredett és úgy volt kurva, hogy tudjuk róla, hogy
- Mentálisan sérült, befolyásolható, gyámság alatt van
- A futtatóitól elmenekült, azóta is félti az életét tőlük
- Ez annyira komoly ügy volt, hogy az osztrák állam is támogatja, mint emberkereskedelem áldozatát
Szóval most takarodjon vissza a gyerekszobájába az összes kibaszott tininidzsa, aki nem érti, hogy mi a különbség elkövető és áldozat között.
A többiek meg ne legyenek restek és szórják az ilyen retardokra a mínuszokat, abból talán érteni fognak.
Oct 10, 2022 22:45:35
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 22:46:03
x23)
Gyagyás ugye te nem azért akarsz gyereket, mert egy buzi, pedofil vagy? Dehogynem azért!
bolgár jeti
(
x30)
x30)
Ezt már eldöntöttem.
Csúcs!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 10, 2022 22:47:55
x7)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Sörike
(
x3)
Oct 10, 2022 22:48:18
x3)
Gagyás a trollok el fogják intézni, hogy egyedül legyél karácsonykor
Gecis hányós lavór
bolgár jeti
(
x30)
Oct 10, 2022 22:49:09
x30)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
A mérnöktrollok nevében: te egy kókler vagy :)
Mérnök, pasztmek
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 10, 2022 22:49:15
x5)
Nagy a pofad te retardalt balfasz, de majd meglatjuk ki nevet a vegen. Elore szolok, hogy nem te leszel az. Ezek az utolso rugkapalos, eroltetett hergelesi kiserletek mosolyt csalnak az arcomra. Orom nezni, ahogy kinlodsz az utolso hitelfillerekkel, a lemerult hitelkartyakkal, a billego melocsaval es a nemletezo lakhatasoddal. Itt a vege gyagyas, igyal meg par sort, amig teheted. Hamarosan ez is angyalszarny kategoria lesz, amikor a delirium tremens utoler, es kinok kinjaval fogsz megdogleni egy koszos sikatorban. Mert ezt erdemled te, vegtelenul gonosz szornyeteg.
Na tejhabosítás, csá.
Krokó tanárúr
Oct 10, 2022 22:49:54
[quote=sodika]Az van most, amit elmondtunk.
És jön a Szandi.
Ez a terv.
Ezt már eldöntöttem.[/quote
Karácsonyra már nem lesz pénzed, minden szart megérdemelsz amit a nyakadba kapsz.
És jön a Szandi.
Ez a terv.
Ezt már eldöntöttem.[/quote
Karácsonyra már nem lesz pénzed, minden szart megérdemelsz amit a nyakadba kapsz.
Oct 10, 2022 22:49:54
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 22:50:47
x15)
Nem lesz asodi egyedül karácsonykor.
Depi Dezső vele lesz!
Depi Dezső vele lesz!
tyodika
Oct 10, 2022 22:51:03
Csúcs!
Mercica lábát színes fények mellett gecizem össze, amíg ő alszik
Oct 10, 2022 22:51:03
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 10, 2022 22:52:11
x5)
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Ez nem rajtad fog mulni ipmotens fasz.
Szet lesz baszva a vekni.
Recskagnóm
Oct 10, 2022 22:57:53
Egészen hihetetlen, hogy Szandikában már akkora a kapuzárási pánik, hogy az általa is teljesen ratyinak tartott púpost látja egyetlen opciónak, akit nem is tekint férfinak.
Bár nem nehéz megvezetni egy sérült embert, a teknős fejében létező egzisztenciával.
Közben meg még RGL is egy tehetős dolgos ember, nem utolsó sorban még férfi is, a púpossal ellentétben.
Recskagnóm
Bár nem nehéz megvezetni egy sérült embert, a teknős fejében létező egzisztenciával.
Közben meg még RGL is egy tehetős dolgos ember, nem utolsó sorban még férfi is, a púpossal ellentétben.
Oct 10, 2022 22:57:53
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 10, 2022 23:01:40
x8)
Elmeséltem a feleségemnek a ma esti live-ot hogy Szandika gyereket akar gyártani vagy RGL-el vagy a recskással. Annyit mondott csak hogy ezt a nőt el kéne köttetni ha ennyi esze van. A fiam meg annyit kommentelt arra hogy megy vissza Merci hogy biztos azért kell ő, mert Sodi elhagyta az ELGATO faszverő gépét
Newton-Leibniz
(
x1)
Oct 10, 2022 23:08:02
x1)
Elmeséltem a feleségemnek a ma esti live-ot hogy Szandika gyereket akar gyártani vagy RGL-el vagy a recskással. Annyit mondott csak hogy ezt a nőt el kéne köttetni ha ennyi esze van. A fiam meg annyit kommentelt arra hogy megy vissza Merci hogy biztos azért kell ő, mert Sodi elhagyta az ELGATO faszverő gépét
mondjuk csaladi programnak nem a legidealisabb egy retardalt, impotens, alkoholista pedofil buzi es egy retardalt, felig transznemu, alkoholista romancat kovetni
sodika
Oct 10, 2022 23:09:36
Na csáá.
Na csáá.
Oct 10, 2022 23:09:36
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 23:10:00
x23)
Tényleg nem lehetne megcsinálni, hogy még ha nem is -13 hanem -30 vagy -50 lepontozodásnál ha nem is 24 de legalább 12 órára ellegyen kussoltatva? Mert azért ez mégis csak az ö fórumja. :)
Azért az nem normális valahol, hogy például idejön hajnali 3-kor, idehány reggel 9 óráig 8-10 értelmetlen hsz-t, aztán itt van emiatt majdnem 500 hsz reggelre. Alighanem erre mondhatjuk, hogy etetjük a trollt! :)
Na mindegy, ha visszakapja a kandúrját, akkor majd talán megint eltakarodik innen picit.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 23:10:15
x11)
Na csáá.
Na csáá.
mérnök főleg nem, te geci. ének a nagyon max.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 10, 2022 23:10:20
x30)
Na csáá.
Na csáá.
De már hogy lennél mérnök?
linziasztal01
(
x77)
Oct 10, 2022 23:10:29
x77)
Na csáá.
Na csáá.
Inkább ének.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 23:11:33
x15)
Na csáá.
Na csáá.
A pedofil-aktákat rakd ki te geci!
horgász
(
x10)
Oct 10, 2022 23:11:39
x10)
Erre a gyerekgyártásra írta valaki feljebb, hogy "hát ez nem normális".
Nem, nem az. Azért van gondnokság alatt.
A világát nem tudja, most valamiért éppen gyereket akarna, mindegy, hogy kitől, holnap már valami mást.
A gondnokot itt kivételesen nem azért kell bombázni, hogy a gyagásfasszal kibasszunk, mert netto leszarja, nem érdekli, ha nem látja többet, csak egy eszköz provokálni.
A gondnokat pontosan azért kell szórni, hogy ne kerüljön egy hivatalosan is sérült a műsorba. Önmaga nem tudja eldönteni, fogyatékos.
Remélem, így tiszta mindenkinek, akinek eddig nem lett volna az.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 23:11:47
x23)
Na csáá.
Na csáá.
Na csáá.
KÉRDÉS JÖN!
Van még melócsá, kibaszáscsá volt ma?
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 10, 2022 23:12:53
x48)
Na csáá.
Na csáá.
Hogy lesz ebből korán kelés Endre??
Elő van már készítve a csomag a holnapi exodushoz?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 10, 2022 23:13:07
x5)
Na csáá.
Na csáá.
Ahhoz diploma kene pedofil, az meg neked nem all rendelkezesre meg az osszehazudott masni cv-ben sem, jobol mondom.
Na cisszenjen a sorike, te szoftverenek.
113 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyire.
Tegyük fel, hogy "egy becsületesen dolgozó szoftverének vagy", bármit is jelentsen ez. Most mit akarsz? Háremet tartani? Hány "lakásod" van? Hány "csajod" van? Hány "melód" van? Mennyi "pénzed" van? Nálad minden csak kvázi, mert van is meg nincs is, és ezzel még talán nem is lenne baj, de teljességgel szervezetlenül bukkan fel hol az egyik, hol a másik. Semmi sem biztos, semmi sem fix az életedben. Tényleg az osztrák rendszer csodája, hogy eddig nem temetett maga alá.