na mi van, szoftverének, dagad az erecske azon a hombár fejeden?
te írtad, hogy szoftverének, nem én. ha neked lehet, nekem is.
vérdíj target nr. 1
Remélem, így tiszta mindenkinek, akinek eddig nem lett volna az.
biztos lehetsz benne, hogy holnapra is lesz még vagy 25 komment, hogy szandika ostoba kurva és magának csinálja, megérdemli.
kicsit szétvan a fórum mostanában, igaza volt sanyibácsinak.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Merci a "nem született nő" nő, Sodi pedig a diploma nélküli mérnök.
Nincs itt shemmi látnivaló.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
pont ilyenkor szokott jönni a PONG
kissendrevagyok
Shimán benne van, hogy a tulaj nagy lapulása egy visszatáncolás, szóval a tolvajtranyónak nem lesz hova bevonszolnia a szaros seggét.
Ne becsüljük alá az intervencionistákat, kibaszatni is sikerült már a melócsából, mielőtt elkezdett volna dolgozni :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Púpos mintha a szandikás bejelentkezéskor azt mondta volna, hogy hívta a tulaj és költözhet nemsokára
kissendrevagyok
Az intervencionalisták kurvanagy királyok, tény.
A sok tippel viszont csak muníciót adunk neki kavarni, amivel csak a tisztázandó feladat lesz több.
Lehet, h érdemes lenne kicsit hagyni organikusan fejlődni a dolgokat ilyen téren, de közben persze figyelni/kutatni. El fog mindent pofázni. MINDENT. Nem bírja ki. És nekünk már csak a send gombra kell rányomni.
Francba.
És NSZKSZ. Védem az idegeimet, azt a lájvot meg nem nézem.
Ezt a típusú aknamunkát is segíti Púpszi adatbázisa.
What? HOLNAP költözik be :D Nem állunk jól?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
sok dologban igazad van, de igaza van annak is aki azt mondta hogy ilyenkor szokott lenni a PONG, amikor ennyire folenyes
azert ket dolog alap:
Tibi egy atombomba, mindegy hogy ki mit mond, lepusztitja pemzugyileg, uti, veri, alazza es kozben liveozik, szivarogtat mert neki abbol (sajat) penze van
ezen kivul jon a tel, es Tibi nem akar az utcan fagyoskodni, tehat amig fifinek van par euroja egy hostel agyra is akar, addig mindig visszatalal
a lakas confirmed lesz Tibi ket-harom feher falas es tunderkonyhas liveja utan, onnan meg par nap a kovetes, melocsa, stb. ennyire egyszeru :)
anschluss
Holnap költözhet a hosszútávúba. De érdemes a szandis live utolsó 0.5 percét figyelmesen meghalgatni. Már közel se olyan biztos mint pár napja, hogy a tibit belehet majd jelenteni a címre. Tehát az is lehet hogy megint valamit trüközni akar a gyagyás majd.
trashvod.com/w/rqDri14hnucerZLhGdadUq?start=21m45s
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Púpos bazmeg. Én egy végtelen türelmes ember vagyok de már nálam is rázod egyre jobban a pofonfát.
Nem unod hogy minden nap ugyan úgy telik? Minden délelőtt megjelensz elmagyarázod, hogy biológiailag férfi Tibort, hogy milyen módon probáltad megbaszni, aztán költözöl valahova este bebaszol nyomsz egy szar lájfot amit kilősz amikor Tibi indítja az ellen lájfot.
Utoljára pazarolom rád az eszérveim de nekem legalább így megvan a nyugalmam
1. Merci férfi. Biológiailag is az, férfi kromoszómája van, nemzésképtelen, nincs méhe, petefészke, petesejtje, menstruációja. Attól hogy volt egy műtétje és kinézetre megpróbaltak eltalálni egy 2 század beli germán asszony kinézetét meg mindig férfi lesz.Ezzel nincs is baj. Ha valakit szeretsz akkor az nem meghatározó hogy ő férfi vagy nő e. Nem azzal van a baj hogy bi vagy meleg lennél,szerintem ezt a többség magasról leszarja, de akkor ne játszd az álszentet. Ha nőnek tekinted a tranyót akkor úgy is kéne beszéli róla nem gondolod? Ha én a felésegmről így nyilatkoznék mint te a tranyóról akkor már elsüllyedtem volna szégyenemben.
2. Értelmiséginek vallod magad, de az, hogy kibuktál minden egyetemről és elvégeztél pár okj-t nem tesz azzá. De ha még el is vonatkoztatunk ettől az értelmiségi jelzőhöz nem árt egy kis kultúra és mentalitás. Neked egyik sincs meg. Olvasni nem tudsz folyékonyan, egy külföldi nyelvet nem vagy képes folyékonyan beszélni, és attól hogy megnézel pár netflix dokut nem leszel kúltúrált ember.
3 amit te most képviselsz az nem elét. Menekülsz, rettegsz, nincs otthonod, barátod, családod, szerető párod. Nem érdemled meg az ember jelzőt. Szakmai teljesítményed semmit nem ér, hetente keresel lassan új munkát ami nem normális.
4. Mindig is kihasználtad az embereket, most is azt teszed. Figyelemre vágysz, bárki által. Egy részeges csöves lenne a legjobb barátod bármikor ha meghallgatná a hülyeséged.
5. Amiben élsz az nem szerelem, tranyó csak élősködik, de ahhoz is olyan hihetlen balfasz hogy, valamit is elérjen.
Endre/SoDi ezt az utolsó sort azért írom ilyen szépen hogy megértsd. Nem mi tehetünk arról hogy itt vagy hanem te, és az életviteled.
Elnézést a trollégaktól, hogy ezt idehánytam, de ez már kikivánkozott.
Csendesmegfigyelő 2 diplomás értelmiségi, latinul olvasó, folyékonyan oroszul beszelő, családos troll akinek ma született meg a fia hajnalban.
Remélem elgondolkozol amikor majd megkapom erre az egyszavas választ hogy a tranyó nő.
Hetyetye ne ezt ne.
Én nem látom személy szerint ennyire sötéten a helyzetet.
A Tanszék az utóbbi hónapokban kiváló munkát végzett, és feltűnően nagy eredményeket ért el hamar.
Hajlamosak lehetünk hozzászokni a jóhoz tehát, és már a legtöbben holnap a Blahán tudni a recskást, hogy mehessünk a Ducatoval. De ha azzal nem is, legalább rugdalni.
A magam részéről hagynék időt kibontakozni az eseményeknek.
Senki ne bizonytalanodjon el: a sárkányfűárus nem fog győzedelmeskedni.
Ha mi nem is járnánk sikerrel -ami hosszabb, de szerintem mondhatni, hogy akár rövidebb távon is lehetetlen- akkor taknyosra szopatja saját magát.
Gecire le van épülve ez az állati jószág. Pont ezért nem indulnék ki az EsprestoAG-s időszakból, amikor elszálldigált a radar alatt.
Nem csak mi és az idő, hanem önmaga is saját maga ellen dolgozik.
És akkor a tranyóról még nem is beszéltem...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Csendesmegfigyelő 2 diplomás értelmiségi, latinul olvasó, folyékonyan oroszul beszelő, családos troll akinek ma született meg a fia hajnalban.
Mazel tov a legifjabb trollégához, jó egészséget mindenkinek! :)
Látod, púpos, van, aki hergel vele, van, aki csinálja.
Gratulalok, jo egeszseget az egesz csaladnak.
Na tejhabosítás, csá.
Engem már ennének a férgek a komposzt alatt :D
Grat a fiadhoz, úgy hangzik, mintha első lenne, az nagyon idilli amíg csak egy van és még kicsi :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tudtommal mérnököknek van egyetemi végzettsége.
Kiválóan haladtunk, tény, respekt az élmunkás trollegáknak!
Sok troll már nagyon várja, hogy végre végleg kiszaladjon a talaj a kobold lába alól.
Ehhez képest sajna csalódást keltő, amikor sikeresen kitér, eltűnik, fedezékbe vonul és felépíti az auti pajzsot pikpakk.
Külön szömorú ,hogy ennek egyik jelenlegi eszköze a púpos száméra Szandika, akit pedig úgy tűnt, már sikerült végleg leválasztani, de láthatóan ezen még kell dolgozni.
Megértem, hogy alulnépesedés van, de mindenféle felelőtlen munkanélküli csöves ne akarjon gyereket.
irodalmi szófordulatokkal beszél
pontosabban hím kurvákkal :D
kissendrevagyok
ezen jot nevettem, egyreszt mert minden igaz belole, masreszt a pupos "felfele baratkozos" loopjai miatt
ugyanis a betegseg felfedezoje es nevadoja, Harvey Cushing nem elsosorban emiatt ismert, hanem mert o a Cushing sisters apja
a lanyok felfele baratkoztak es hazasodtak, a Whitney, Paley, Mortimer, Roosevelt es Astor csaladok tagjaival :)
az Upper East Side-on a Cushing nem Fifi betegseget jelenti hanem az elokelo szarmazast :)
szoval Endre, nem akarod magad Cushing-osnak vallani? nehol ez olyan elokelo, te pedig mint tudjuk, egy ideje mar csak felfele baratkozol :)
anschluss
Bölénypúp :DD
Hallod ezt Endre? Nem fatászpika vagy, hanem egy bölény.
Ja és még a bölénypúpod is lehugyozta egy csöves faszi.
Mazel Tov, trolléga!
+1 az “ehhez is retardáltsodi a sodi” listára!
pitonsz
A matematikailag túlélést remélem nem úgy gondolod, hogy magasabb adókategóriába rakod magad a gyerek miatt.
Egy mérnök ismérve az, hogy csövesekkel vegyül, nőket bántalmaz és gyaláz, nyilvánosan undorító mocskos perverz állatként viselkedik, nem ismeri a jelenkori technológiák zömét és szerinte ezek technológiák fejlesztői a hibásak, munkahelyen lapítania kell mert semmihez nem ért, valamint egy igénytelen ütnivaló alkoholista drogos féreg. Ja várj, ez egy utolsó senkiházi proli gecire hajazó tulajdonságok. Szerintem ez érthető.
Menóra, maceszgombóc, dreidel
Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot!
Minden O és K
majd bekérezdkedik pisilni
le vagy tiltva, kurva anyád
Ha munkakörként tekintünk rá akkor meg alkalmatlan vagy betöltésére.
Ezzel megkárosítod a munkáltatót és a felhasználókat.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Gyagyás sör fél? Kilencig kimety!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Korán keltett fel az alkoholizmus, púpos gyagya. A Tibid megy ma?
Esetleg szoftverfejlesztő vagy programtervező. Remélem ma kibasznak mindenhonnan téged és csövezhetsz tiborral
Gecis hányós lavór
Az megvan, hogy szoftvermérnök végzettség a magyar felsőoktatásban nem létezik?
Ez nem végzettség, hanem munkakör.
Az megvan, hogy ha egy férfinek befordítják a pöcsét, az nem lesz nő?
Ez nem nemváltás, hanem degeneráció.
(és te buzi vagy)
hoty... hotyhotyhoty...
"A szoftvermérnök (Software Engineer) minden esetben mérnöki végzettségű, tehát egyetemi képzésben részesült, legalább BsC szintű diplomával rendelkezik informatikai területen (mérnökinformatikus, programtervező informatikus, stb). "
Google a barátod, vagyis neked még ő sem, te férfierőszakoló.
És ez hogy jön ide? Attól még egy balfasz vagy és az is maradsz. Szellemivel visszamaradott, egyetemről kibukott, alkoholista pedofil vagy. A buziságot meg sem említem, végül is az nem lenne probléma, mindenki ahhoz a nemhez vonzódik, amelyikhez akar.
Ott van a Szandika, aki NŐ és ezerszer jobban néz ki mint a Tibi, de te még mindig a Tibi után epekedsz. Értem én, hogy Szandi NŐ és azért nem kelt benned vonzalmat, de legalább megpróbálhatnál színészkedni, ha már ennyire tagadod, hogy buzi vagy.
sok szeretettel gratulálok! ❤️
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hogy kell szivcsit iderajzolni?
Igen, tudjuk Endre.
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with ...
.innerHTML = ...
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Akkor te is mérnökúr vagy mint a perui sertés? Doktori címet mikor képzelsz majd magadnak? Bocsi Gyagya, a mérnöki címhez nem kvázi-diploma szükséges, hanem igazi. Az pedig neked nincs, pláne nem mérnöki. Ezt a vonalat felejtsd el.
Ingatkanügyek
Egy plágium ellenőrzést végre kell hajtani :D
Gecis hányós lavór
Sarokban kuksoló, zugivó pedofil, buzi szobanövény munkakörről sem hallottam még, te idióta tibibaszó impotens köcsög.
Más:
Gratulálok az ifjabb Csendesenmegfigyelőhöz. Jó egészséget a született nő anyukának, apukának és a kis lurkónak is!
A keresztlevél, a diplomák és a pedofil akták mellé van lementve!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Nyilvan. Meg a Sherlock Porksnek is ott volt a Revenge sorozat, mutatva, hogy eleteben programozott valamit. De Snecinek a Szelkerek webshopon kivul sohasem kerult ki munkaja a kozosseg ele. Pedig hogy megmutatna a szemet trolloknak, ha irna egy appot, amit milliok hasznalnanak es rogton euromilliomossa tenek a Sodit. Na, az foshna.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A kurva anyádat!!! XD
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Naa, trolléga, azt az avatárt én találtam meg először... :D
Ingatkanügyek
Beteszed 900 watton a mikróba a telefonod, ezzel tudod telepíteni a szívecskés karakterkészletet.
❤️ így ni. Ilyen nagyon egyszerű ez!
De olyan létezik buzikám, hogy informatikus mérnök, nemdebár?
Drágád meg a Tibikéd...
Tudom, hogy lopott... Nem tudtam ellenállni, elnézést.
Egy kicsit azért alakítottam rajta hetyetye
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Pimaszul egyszerű, ugyanakkor zseniálisan népszerű megoldás, Hahó!
nagyon nagy gratula. jó egészséget mindenkinek ❤️
látod te retardált jávorszarvas, ez bFÉRFI munka
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
ascites
(
x57)
Oct 10, 2022 23:15:26
x57)
Trollégák, aki eddig nem fanyalodott intervencióra, most itt az idő!
melocsa.pupszasz.com - itt lehet küldözgetni az állást kínáló cégeknek a felvilágosítást, aztán megírni Púpszinak, hogy kiknek ment ki a levél, így iktathatja, hogy ne dolgozzunk feleslegesen. Egyszer valamelyik levél betalál és kirúgják a korcsot.
Ha karácsonykor Golda csecsét szopkodja a 40 éves roncs, nincs több szandis hergelés.
melocsa.pupszasz.com - itt lehet küldözgetni az állást kínáló cégeknek a felvilágosítást, aztán megírni Púpszinak, hogy kiknek ment ki a levél, így iktathatja, hogy ne dolgozzunk feleslegesen. Egyszer valamelyik levél betalál és kirúgják a korcsot.
Ha karácsonykor Golda csecsét szopkodja a 40 éves roncs, nincs több szandis hergelés.
Kötőjel
(
x12)
Oct 10, 2022 23:15:45
x12)
Mondom, hogy nem ének, hanem mérnök, te geci. ;D
Na csáá.
Na csáá.
na mi van, szoftverének, dagad az erecske azon a hombár fejeden?
te írtad, hogy szoftverének, nem én. ha neked lehet, nekem is.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 23:16:29
x11)
Remélem, így tiszta mindenkinek, akinek eddig nem lett volna az.
biztos lehetsz benne, hogy holnapra is lesz még vagy 25 komment, hogy szandika ostoba kurva és magának csinálja, megérdemli.
kicsit szétvan a fórum mostanában, igaza volt sanyibácsinak.
Puha Slag
(
x7)
Oct 10, 2022 23:17:16
x7)
Annyira vagy mérnök, mint amennyire a Merci nő.
Szerintem ez érthető. Na menjél aludni, te döglelkű geci, nemsokára úgy is ébredni kell a hajnali sörhöz.
Szerintem ez érthető. Na menjél aludni, te döglelkű geci, nemsokára úgy is ébredni kell a hajnali sörhöz.
Merci a "nem született nő" nő, Sodi pedig a diploma nélküli mérnök.
Nincs itt shemmi látnivaló.
C64korszak
(
x2)
Oct 10, 2022 23:17:18
x2)
Trollz, összegezném a helyzetet!
A meló trollkodások megakadtak, legalábbis látszólag, (azért remélem a háttérben még mozognak a szálak) a korcs viszont nagyon nyeregben érzi magát.
Külön csúnya, hogy az egyik "nagyokat nyilatkozó", elég komolynak tűnő "mestretrollega" mindenféle szuper belsős kohnspirációt meg tuti konfirmációt jelzett, majd eltűnt, mint...
A lakás fronton sem állunk jól, amilyen parádés volt a legutolsó kibaszatás(ka), stukkeres sztrímelt(!) policájjal és a "semmiből felbukkanó" majd azonnal drasztikusan beavatkozó főbérlővel, olyan nagy azóta is a tanácstalanság, hogyan és honnan hova jár a kobold dolgozni, miből fizeti a normál havi bérletidíj jelentős hányadát kitevő 1-1 napi bérletet közel egy hete, stb.
Pedig bácsben van, pár óra autóútra, nem európa túlfelén.
Szandikáról az a véleményem, erkölcsi kötelesságünk megpróbálni megmenteni, még önmagától is.
Ha tudjuk.
Mert a trollt alapvetően az elkölcsei helyezik a retardok fölé.
Szanit meg kell menteni, mielőtt a "gyagyás Judkája" válik belőle.
Sajnos az van, miközben az élete kríziseken ment keresztül, SoDI-t követve, őt áldozatnak látta, és mivel a lány agya és lelke kb 10-12 éves -szinten- lehet, nem képes megérteni azt, amit az egészséges felnőtt tapasztalt emberek látnak, hogy a SoDi egy féreg.
Rosszabb mint Szandi kihasználói, rosszabb mint a férfiak, akiknek csak a teste kellett, szartak rá, azok csak szaros faszik, de a gyagya az más, elmebeteg, pszichopata, már most tárgyiasítva beszél róla.
Már előre verbálisan tapossa, hogy ráálva, magát fölé helyezve ellensúlyozza a belső sötétséget, ami a férges lelkében tombol.
Tegyünk róla, hogy minden trollkodás jókor és hatalmasat üssön be, harácsonykor legfeljebb is púpszászon legyen, vagy valami putriban lealjasulva szétmindenezve a tranyóval, ahova való.
Semmiképpen sem egy normális lakásban egy butácska lánnyal, akin sajnos képes úgy uralkodni, ahogyan mindig is szeretne mindenkin.
Pechje, hogy Szandinak csak a lelke, és a kis esze gyerek(es), a teste egy meglehetősen széthajtott, erősen átlagos késő 30as, kora 40es női test, a gyagyának semmi nem jön be ebből, ő lányból is csak a fiús, sőt kisfiús alkatot díjazza, mint az köztudott.
Azt továbbra is tartom, hogy egészséges gyereke ennek a genetikai csődnek nem lehet, de nagyon rossz és káros lenne az egész snecológia szellemiségére, ha képes lenne egy másik emberi lényen basáskodni azzal az igérettel, hogy majd ő gyereket csinál neki.
Miközben 100x leírta, hogy nem is akar gyereket, mert az csak probléma,....
Az pedig a snecológia hatalmas jóvátehetetlen szégyene lenne, ha ezek ketten valami nyomorult, teljesen fogyatékos, IQ2 nyomorult majomembert ellenének a világra, majd legjobb esetben azt is az államnak kellene rövid élete végéig gondozni és pelenkázni az adófizetők pénzén.
A meló trollkodások megakadtak, legalábbis látszólag, (azért remélem a háttérben még mozognak a szálak) a korcs viszont nagyon nyeregben érzi magát.
Külön csúnya, hogy az egyik "nagyokat nyilatkozó", elég komolynak tűnő "mestretrollega" mindenféle szuper belsős kohnspirációt meg tuti konfirmációt jelzett, majd eltűnt, mint...
A lakás fronton sem állunk jól, amilyen parádés volt a legutolsó kibaszatás(ka), stukkeres sztrímelt(!) policájjal és a "semmiből felbukkanó" majd azonnal drasztikusan beavatkozó főbérlővel, olyan nagy azóta is a tanácstalanság, hogyan és honnan hova jár a kobold dolgozni, miből fizeti a normál havi bérletidíj jelentős hányadát kitevő 1-1 napi bérletet közel egy hete, stb.
Szandikáról az a véleményem, erkölcsi kötelesságünk megpróbálni megmenteni, még önmagától is.
Ha tudjuk.
Sajnos az van, miközben az élete kríziseken ment keresztül, SoDI-t követve, őt áldozatnak látta, és mivel a lány agya és lelke kb 10-12 éves -szinten- lehet, nem képes megérteni azt, amit az egészséges felnőtt tapasztalt emberek látnak, hogy a SoDi egy féreg.
Rosszabb mint Szandi kihasználói, rosszabb mint a férfiak, akiknek csak a teste kellett, szartak rá, azok csak szaros faszik, de a gyagya az más, elmebeteg, pszichopata, már most tárgyiasítva beszél róla.
Már előre verbálisan tapossa, hogy ráálva, magát fölé helyezve ellensúlyozza a belső sötétséget, ami a férges lelkében tombol.
Tegyünk róla, hogy minden trollkodás jókor és hatalmasat üssön be, harácsonykor legfeljebb is púpszászon legyen, vagy valami putriban lealjasulva szétmindenezve a tranyóval, ahova való.
Semmiképpen sem egy normális lakásban egy butácska lánnyal, akin sajnos képes úgy uralkodni, ahogyan mindig is szeretne mindenkin.
Pechje, hogy Szandinak csak a lelke, és a kis esze gyerek(es), a teste egy meglehetősen széthajtott, erősen átlagos késő 30as, kora 40es női test, a gyagyának semmi nem jön be ebből, ő lányból is csak a fiús, sőt kisfiús alkatot díjazza, mint az köztudott.
Azt továbbra is tartom, hogy egészséges gyereke ennek a genetikai csődnek nem lehet, de nagyon rossz és káros lenne az egész snecológia szellemiségére, ha képes lenne egy másik emberi lényen basáskodni azzal az igérettel, hogy majd ő gyereket csinál neki.
Az pedig a snecológia hatalmas jóvátehetetlen szégyene lenne, ha ezek ketten valami nyomorult, teljesen fogyatékos, IQ2 nyomorult majomembert ellenének a világra, majd legjobb esetben azt is az államnak kellene rövid élete végéig gondozni és pelenkázni az adófizetők pénzén.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 10, 2022 23:18:27
x48)
a korcs viszont nagyon nyeregben érzi magát.
pont ilyenkor szokott jönni a PONG
Ásó27
(
x68)
Oct 10, 2022 23:18:35
x68)
Azért nem könnyű megtalálni a lakást úgy, hogy még be sem költözött
Mifaaaaaaaaaaaan
KicsiNéző
(
x13)
Oct 10, 2022 23:21:24
x13)
Endre, a barátnő, aki májusban átadta a kulcsot a linzi lakáshoz Mercinek, az mit fog szólni ahhoz, hogy eldöntötted, hogy karácsonykor Mercivel vagy Szandival leszel?
ascites
(
x57)
Oct 10, 2022 23:21:35
x57)
Shimán benne van, hogy a tulaj nagy lapulása egy visszatáncolás, szóval a tolvajtranyónak nem lesz hova bevonszolnia a szaros seggét.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 10, 2022 23:23:12
x15)
Endre
Elárulok egy műhelytitkot.
Én személy szerint azért várom már nagyon a Blahás évadot, mert az első évados haverokat már szarrá hergeltem a pedofil-aktákkal.
Többek ígérték meg, hogy szétrúgják a faszba a veknit. Ez olyan becsületbeli kérdés mert árulónak tekintenek.
Amúgy minél inkább húzod a dolgot annál inkább hergeled őket.
Na szaladj recskázni te geci!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Elárulok egy műhelytitkot.
Én személy szerint azért várom már nagyon a Blahás évadot, mert az első évados haverokat már szarrá hergeltem a pedofil-aktákkal.
Többek ígérték meg, hogy szétrúgják a faszba a veknit. Ez olyan becsületbeli kérdés mert árulónak tekintenek.
Amúgy minél inkább húzod a dolgot annál inkább hergeled őket.
Na szaladj recskázni te geci!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 10, 2022 23:23:52
x7)
Ne becsüljük alá az intervencionistákat, kibaszatni is sikerült már a melócsából, mielőtt elkezdett volna dolgozni :D
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 10, 2022 23:23:59
x48)
Púpos mintha a szandikás bejelentkezéskor azt mondta volna, hogy hívta a tulaj és költözhet nemsokára
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 23:26:37
x11)
Az intervencionalisták kurvanagy királyok, tény.
A sok tippel viszont csak muníciót adunk neki kavarni, amivel csak a tisztázandó feladat lesz több.
Lehet, h érdemes lenne kicsit hagyni organikusan fejlődni a dolgokat ilyen téren, de közben persze figyelni/kutatni. El fog mindent pofázni. MINDENT. Nem bírja ki. És nekünk már csak a send gombra kell rányomni.
ascites
(
x57)
Oct 10, 2022 23:26:46
x57)
Francba.
És NSZKSZ. Védem az idegeimet, azt a lájvot meg nem nézem.
ascites
(
x57)
Oct 10, 2022 23:28:09
x57)
Ezt a típusú aknamunkát is segíti Púpszi adatbázisa.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 10, 2022 23:33:44
x30)
A lakás fronton sem állunk jól, amilyen parádés volt a legutolsó kibaszatás(ka), stukkeres sztrímelt(!) policájjal és a "semmiből felbukkanó" majd azonnal drasztikusan beavatkozó főbérlővel, olyan nagy azóta is a tanácstalanság
What? HOLNAP költözik be :D Nem állunk jól?
Anschluss
(
x4)
Oct 10, 2022 23:33:58
x4)
Ha tudjuk.
Ha tudjuk.
sok dologban igazad van, de igaza van annak is aki azt mondta hogy ilyenkor szokott lenni a PONG, amikor ennyire folenyes
azert ket dolog alap:
Tibi egy atombomba, mindegy hogy ki mit mond, lepusztitja pemzugyileg, uti, veri, alazza es kozben liveozik, szivarogtat mert neki abbol (sajat) penze van
ezen kivul jon a tel, es Tibi nem akar az utcan fagyoskodni, tehat amig fifinek van par euroja egy hostel agyra is akar, addig mindig visszatalal
a lakas confirmed lesz Tibi ket-harom feher falas es tunderkonyhas liveja utan, onnan meg par nap a kovetes, melocsa, stb. ennyire egyszeru :)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 10, 2022 23:34:57
x23)
Holnap költözhet a hosszútávúba. De érdemes a szandis live utolsó 0.5 percét figyelmesen meghalgatni. Már közel se olyan biztos mint pár napja, hogy a tibit belehet majd jelenteni a címre. Tehát az is lehet hogy megint valamit trüközni akar a gyagyás majd.
trashvod.com/w/rqDri14hnucerZLhGdadUq?start=21m45s
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 10, 2022 23:36:06
x6)
Na csáá.
Na csáá.
Púpos bazmeg. Én egy végtelen türelmes ember vagyok de már nálam is rázod egyre jobban a pofonfát.
Nem unod hogy minden nap ugyan úgy telik? Minden délelőtt megjelensz elmagyarázod, hogy biológiailag férfi Tibort, hogy milyen módon probáltad megbaszni, aztán költözöl valahova este bebaszol nyomsz egy szar lájfot amit kilősz amikor Tibi indítja az ellen lájfot.
Utoljára pazarolom rád az eszérveim de nekem legalább így megvan a nyugalmam
1. Merci férfi. Biológiailag is az, férfi kromoszómája van, nemzésképtelen, nincs méhe, petefészke, petesejtje, menstruációja. Attól hogy volt egy műtétje és kinézetre megpróbaltak eltalálni egy 2 század beli germán asszony kinézetét meg mindig férfi lesz.Ezzel nincs is baj. Ha valakit szeretsz akkor az nem meghatározó hogy ő férfi vagy nő e. Nem azzal van a baj hogy bi vagy meleg lennél,szerintem ezt a többség magasról leszarja, de akkor ne játszd az álszentet. Ha nőnek tekinted a tranyót akkor úgy is kéne beszéli róla nem gondolod? Ha én a felésegmről így nyilatkoznék mint te a tranyóról akkor már elsüllyedtem volna szégyenemben.
2. Értelmiséginek vallod magad, de az, hogy kibuktál minden egyetemről és elvégeztél pár okj-t nem tesz azzá. De ha még el is vonatkoztatunk ettől az értelmiségi jelzőhöz nem árt egy kis kultúra és mentalitás. Neked egyik sincs meg. Olvasni nem tudsz folyékonyan, egy külföldi nyelvet nem vagy képes folyékonyan beszélni, és attól hogy megnézel pár netflix dokut nem leszel kúltúrált ember.
3 amit te most képviselsz az nem elét. Menekülsz, rettegsz, nincs otthonod, barátod, családod, szerető párod. Nem érdemled meg az ember jelzőt. Szakmai teljesítményed semmit nem ér, hetente keresel lassan új munkát ami nem normális.
4. Mindig is kihasználtad az embereket, most is azt teszed. Figyelemre vágysz, bárki által. Egy részeges csöves lenne a legjobb barátod bármikor ha meghallgatná a hülyeséged.
5. Amiben élsz az nem szerelem, tranyó csak élősködik, de ahhoz is olyan hihetlen balfasz hogy, valamit is elérjen.
Endre/SoDi ezt az utolsó sort azért írom ilyen szépen hogy megértsd. Nem mi tehetünk arról hogy itt vagy hanem te, és az életviteled.
Elnézést a trollégaktól, hogy ezt idehánytam, de ez már kikivánkozott.
Remélem elgondolkozol amikor majd megkapom erre az egyszavas választ hogy a tranyó nő.
horgász
(
x10)
Oct 10, 2022 23:36:39
x10)
A meló trollkodások megakadtak...
A lakás fronton sem állunk jól...
A meló trollkodások megakadtak...
A lakás fronton sem állunk jól...
A Tanszék az utóbbi hónapokban kiváló munkát végzett, és feltűnően nagy eredményeket ért el hamar.
Hajlamosak lehetünk hozzászokni a jóhoz tehát, és már a legtöbben holnap a Blahán tudni a recskást, hogy mehessünk a Ducatoval. De ha azzal nem is, legalább rugdalni.
A magam részéről hagynék időt kibontakozni az eseményeknek.
Senki ne bizonytalanodjon el: a sárkányfűárus nem fog győzedelmeskedni.
Ha mi nem is járnánk sikerrel -ami hosszabb, de szerintem mondhatni, hogy akár rövidebb távon is lehetetlen- akkor taknyosra szopatja saját magát.
Gecire le van épülve ez az állati jószág. Pont ezért nem indulnék ki az EsprestoAG-s időszakból, amikor elszálldigált a radar alatt.
Nem csak mi és az idő, hanem önmaga is saját maga ellen dolgozik.
És akkor a tranyóról még nem is beszéltem...
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 10, 2022 23:39:57
x11)
Mazel tov a legifjabb trollégához, jó egészséget mindenkinek! :)
Látod, púpos, van, aki hergel vele, van, aki csinálja.
kérdések
Oct 10, 2022 23:43:26
INDULJON MÁR A BLAHA ÉVAD!!!
Szivósan állsz ellen a sorsodnak aSodi mondjuk az tény.
De ez már elrendeltetett.
A végzeted a blaha. Engedd át magad neki.
Szivósan állsz ellen a sorsodnak aSodi mondjuk az tény.
De ez már elrendeltetett.
A végzeted a blaha. Engedd át magad neki.
Oct 10, 2022 23:43:26
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 10, 2022 23:43:34
x5)
akinek ma született meg a fia hajnalban.
Gratulalok, jo egeszseget az egesz csaladnak.
C64korszak
(
x2)
Oct 10, 2022 23:47:37
x2)
Én is a fejem fogom, hogy az apply gombok és kisikolás szintű feladatok terén eredetileg is kihívásokkal küzdő, évek óta csont alkoholista, emellé már teljesen leépült gyagya IS "mérnöknek" képzeli magát.
Ettől még akkor is kurva messze lenne, ha elvégzi a szaros infótanárit és lenne valami hót gagyi szánalmas felsőfokú papírja.
Igazából ez sokkal meredekebb, minthogy minek tartja magát, heterónak vagy álheterónak, vagy kivel buzul közben, mert itt van az, amiből sikeresen fenntartja mindezt...
Az élősködés netovábbja, ahogy megkárosítja a cégeket, felveszi a fizetést, miközben ideoda angolnázik, mindenfélére hivatkozva próbálja kihúzni a próbaidőt, majd egymás után a heteket és hónapokat, érdemi értéket teremtő munkavégzés nélkül.
Sőt sok esetben a cégnek nettó kárt is okozva.
Ettől még akkor is kurva messze lenne, ha elvégzi a szaros infótanárit és lenne valami hót gagyi szánalmas felsőfokú papírja.
Igazából ez sokkal meredekebb, minthogy minek tartja magát, heterónak vagy álheterónak, vagy kivel buzul közben, mert itt van az, amiből sikeresen fenntartja mindezt...
Az élősködés netovábbja, ahogy megkárosítja a cégeket, felveszi a fizetést, miközben ideoda angolnázik, mindenfélére hivatkozva próbálja kihúzni a próbaidőt, majd egymás után a heteket és hónapokat, érdemi értéket teremtő munkavégzés nélkül.
Sőt sok esetben a cégnek nettó kárt is okozva.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 10, 2022 23:53:58
x30)
PHa én a felésegmről így nyilatkoznék mint te a tranyóról akkor már elsüllyedtem volna szégyenemben.
Engem már ennének a férgek a komposzt alatt :D
Grat a fiadhoz, úgy hangzik, mintha első lenne, az nagyon idilli amíg csak egy van és még kicsi :)
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 10, 2022 23:55:29
x2)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Tudtommal mérnököknek van egyetemi végzettsége.
C64korszak
(
x2)
Oct 10, 2022 23:56:17
x2)
Hajlamosak lehetünk hozzászokni a jóhoz tehát, .
Hajlamosak lehetünk hozzászokni a jóhoz tehát, .
Kiválóan haladtunk, tény, respekt az élmunkás trollegáknak!
Sok troll már nagyon várja, hogy végre végleg kiszaladjon a talaj a kobold lába alól.
Ehhez képest sajna csalódást keltő, amikor sikeresen kitér, eltűnik, fedezékbe vonul és felépíti az auti pajzsot pikpakk.
Külön szömorú ,hogy ennek egyik jelenlegi eszköze a púpos száméra Szandika, akit pedig úgy tűnt, már sikerült végleg leválasztani, de láthatóan ezen még kell dolgozni.
nabejj
(
x3)
Oct 11, 2022 00:05:17
x3)
Majd babával a pocakkal átgondolja, hogy tudta-e.
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
Megértem, hogy alulnépesedés van, de mindenféle felelőtlen munkanélküli csöves ne akarjon gyereket.
Tyodika fasszal a szájába
Oct 11, 2022 00:19:46
Ének.
Oct 11, 2022 00:19:46
max5enutálnak
(
x47)
Oct 11, 2022 00:30:05
x47)
Karácsonykor? Karácsonykor egy forgalmas aluljáróban fogod szolgálatkészen csókolgatni a cipőm latyakos talpát, hogy adjak már pár forintot sörre. Előre szólok, hogy a megszokottnál jóval elutasítóbb leszek.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Oct 11, 2022 00:31:37
x5)
lefagyasztottad a spermádat sodi? hogy akarod megtermékenyíteni? vagy RGL lesz a bérapa?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
sittessanyi
(
x7)
Oct 11, 2022 00:42:23
x7)
ebben az a legszebb, hogy a gyagyás az elmúlt 10-15 évben csak szvingeres kurvákkal és egy elmebeteg csövessel létesített szexuális kapcsolatot. az előbbieknek az a dolga h széttegyék a fizető vendégnek, míg tibinek elég ha kap egy sört és mehet az alkoholmámoros fajtalankodás.
szóval fifi konkrétan csak ezeket a mintázatokat ismeri a hálóban. egy szandikával egyszerűen nem tudna mit kezdeni.
de ez a terület már erősen elméleti snecológia.
mindannyian tudjuk, hogy tranyó és/vagy a tanszék sokkal hamarabb kicsinálja púpost, mintsem az bármi érdemlegeset kezdjen a bolond csajszival.
szóval fifi konkrétan csak ezeket a mintázatokat ismeri a hálóban. egy szandikával egyszerűen nem tudna mit kezdeni.
de ez a terület már erősen elméleti snecológia.
mindannyian tudjuk, hogy tranyó és/vagy a tanszék sokkal hamarabb kicsinálja púpost, mintsem az bármi érdemlegeset kezdjen a bolond csajszival.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 11, 2022 00:44:55
x48)
ebben az a legszebb, hogy a gyagyás az elmúlt 10-15 évben csak szvingeres kurvákkal és egy elmebeteg csövessel létesített szexuális kapcsolatot.
pontosabban hím kurvákkal :D
sittessanyi
(
x7)
Oct 11, 2022 00:47:18
x7)
btw. amikor szandra porig alázza a gyagyást, hogy RGL vele szemben igazi férfi, az valami fenomenális jelent volt.
mehetne kivágva a trashvod-ra.
kurva jó példa, hogy kell átlőnni az autipajzson h süsüzés legyen.
mehetne kivágva a trashvod-ra.
kurva jó példa, hogy kell átlőnni az autipajzson h süsüzés legyen.
linziasztal01
(
x77)
Oct 11, 2022 00:56:01
x77)
Nagyot mentél ma Endre:
1) Szandika kurvára idegesít téged, ez szemmel látható, de még ezt is "elviseled", csak ne legyél egyedül. Imádjuk. Olyan szinten üti az autpajzsod néha, hogy az fenomenális.
2) Kiderült, hogy egy hajléktalan, munkakerülő cigány hozzád képest igazi férfi!
3) Szandika szemében sem nő Tibi, láthatóan nem tudja hova tenni a beteg hajlamaidat.
1) Szandika kurvára idegesít téged, ez szemmel látható, de még ezt is "elviseled", csak ne legyél egyedül. Imádjuk. Olyan szinten üti az autpajzsod néha, hogy az fenomenális.
2) Kiderült, hogy egy hajléktalan, munkakerülő cigány hozzád képest igazi férfi!
3) Szandika szemében sem nő Tibi, láthatóan nem tudja hova tenni a beteg hajlamaidat.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 11, 2022 01:06:06
x47)
Kizárt dolognak tartom, hogy a fogyatékos torzszülött valaha is szexuális kapcsolatot létesített volna swingeres kurvákkal. Évekig hallgattuk volna a részleteket, mint Tibinél.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Savage_tibor
Oct 11, 2022 01:17:37
hetyetye
Hát itt írják
Oct 11, 2022 01:17:37
Józan Becsület
(
x2)
Oct 11, 2022 01:35:50
x2)
Ahahaha, még egy mérnök!
"Te egy mérnökkel beszélsz!" - legendás one liner a régmúltból, egy híres tolvajkergető tette így helyre az akadékoskodó őrmestert a seregben, aki ezután természetesen megszégyenülten elkullogott. A mérnök később többek között a beltéri és kültéri szélerőmű patrónusaként tűnt fel, számos egyéb mestermunka mellett, de a diplomája neki is a keresztlevelével együtt veszett el.
Miért álmodja magát minden bunkó mérnöknek? Azt hiszik talán, hogy az olyan értelmiségi-féleség, csak nem kell hozzá könyveket olvasni?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
"Te egy mérnökkel beszélsz!" - legendás one liner a régmúltból, egy híres tolvajkergető tette így helyre az akadékoskodó őrmestert a seregben, aki ezután természetesen megszégyenülten elkullogott. A mérnök később többek között a beltéri és kültéri szélerőmű patrónusaként tűnt fel, számos egyéb mestermunka mellett, de a diplomája neki is a keresztlevelével együtt veszett el.
Miért álmodja magát minden bunkó mérnöknek? Azt hiszik talán, hogy az olyan értelmiségi-féleség, csak nem kell hozzá könyveket olvasni?
ascites
(
x57)
Oct 11, 2022 02:53:28
x57)
A vekni körül terebélyesedő toka miatt rákerestem. A Cushing kór is bejátszhat a gyagyásnál. Impotencia miatt is szoktak orvoshoz fordulni a cushingosok, néha úgy derül ki.
döglöttpiton
Oct 11, 2022 03:01:13
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Oct 11, 2022 03:01:13
Anschluss
(
x4)
Oct 11, 2022 03:07:24
x4)
A vekni körül terebélyesedő toka miatt rákerestem. A Cushing kór is bejátszhat a gyagyásnál. Impotencia miatt is szoktak orvoshoz fordulni a cushingosok, néha úgy derül ki.
ezen jot nevettem, egyreszt mert minden igaz belole, masreszt a pupos "felfele baratkozos" loopjai miatt
ugyanis a betegseg felfedezoje es nevadoja, Harvey Cushing nem elsosorban emiatt ismert, hanem mert o a Cushing sisters apja
a lanyok felfele baratkoztak es hazasodtak, a Whitney, Paley, Mortimer, Roosevelt es Astor csaladok tagjaival :)
az Upper East Side-on a Cushing nem Fifi betegseget jelenti hanem az elokelo szarmazast :)
szoval Endre, nem akarod magad Cushing-osnak vallani? nehol ez olyan elokelo, te pedig mint tudjuk, egy ideje mar csak felfele baratkozol :)
nabejj
(
x3)
Oct 11, 2022 03:24:32
x3)
nabejj
(
x3)
Oct 11, 2022 03:26:00
x3)
Ja és még a bölénypúpod is lehugyozta egy csöves faszi.
zsidovagyokdetenyleg
Oct 11, 2022 04:06:25
Mazel Tov, trolléga!
+1 az “ehhez is retardáltsodi a sodi” listára!
Oct 11, 2022 04:06:25
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Oct 11, 2022 04:16:29
x5)
pina a faházhoz
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 11, 2022 04:35:20
x2)
Majd babával a pocakkal átgondolja, hogy tudta-e.
Na alvás, csá.
Na alvás, csá.
A matematikailag túlélést remélem nem úgy gondolod, hogy magasabb adókategóriába rakod magad a gyerek miatt.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 11, 2022 05:26:33
x3)
Endre! Az a baj, hogy beteg vagy . Autista. Nehéz veled értelmesen kommunikálni. Neked legalább annyira kijárna egy gondnoki felügyelet, mint Szandikának vagy Helikopter Petinek. Képtelen vagy olyan életet élni, amivel a felszínen maradsz. Menthetetlenűl sűlyedsz egyre lejjebb. Még egy kis agónia és irány Púpszász vagy a Blaha.
Mi itt leszünk, segítünk ahogy tudunk... a magunk módján.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Mi itt leszünk, segítünk ahogy tudunk... a magunk módján.
VibrációsPéniszgyűrű
Oct 11, 2022 05:47:07
Na csáá.
Na csáá.
Egy mérnök ismérve az, hogy csövesekkel vegyül, nőket bántalmaz és gyaláz, nyilvánosan undorító mocskos perverz állatként viselkedik, nem ismeri a jelenkori technológiák zömét és szerinte ezek technológiák fejlesztői a hibásak, munkahelyen lapítania kell mert semmihez nem ért, valamint egy igénytelen ütnivaló alkoholista drogos féreg. Ja várj, ez egy utolsó senkiházi proli gecire hajazó tulajdonságok. Szerintem ez érthető.
Oct 11, 2022 05:47:07
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 11, 2022 06:03:55
x2)
Aztán lehet, hogy ez egyfajta ultimátum a trollok felé, hogy ha szabotálják Merci kijutását és nála maradását, akkor Szandikával lesz jó a fütyinek.
Aljas egy dolog, plusz végre élvezheti, hogy hergel.
Aljas egy dolog, plusz végre élvezheti, hogy hergel.
Éjfél
Oct 11, 2022 06:05:49
endre! Te, mint mérnök? Hát röhögök :D Mondjuk ki: a bukott egyetemista -> nem diplomás, a bukott szoftverfejlesztő -> nem informatikus. Attól hogy tibiből merci lett -> nem nő. Jah tudod mit, nő az akinek el tudják távolítani a méhét ha olyan betegsége van. Tibinek el tudják távolítani a méhét? Vagy már el van távolítva a méhe? Ha ez a kettő egyik sem igaz rá akkor a cica =/= nő. Ezáltal a endre = BUZI. De valami véresen mocskosan buzi.
Oct 11, 2022 06:05:49
tyodika
Oct 11, 2022 06:10:25
Csúcs!
El tudod mondani 3 mondatban mit jelent neked a Karácsony?
El tudod mondani 3 mondatban mit jelent neked a Karácsony?
Menóra, maceszgombóc, dreidel
Oct 11, 2022 06:10:25
banshee
(
x24)
Oct 11, 2022 06:11:25
x24)
Tudsz erről, púp?
[f]Jogosulatlan címhasználat
183/A. § * (1) * Aki mások előtt
a) - a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott cím kivételével - őt meg nem illető címet használ,
b) kitüntetést vagy egyenruhát jogosulatlanul visel,
c) a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott szakképzettséget, tudományos fokozatot, címet vagy rövidítést szándékosan, megtévesztésre alkalmas módon jogosulatlanul használ,
d) a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott szakképzettséggel, tudományos fokozattal, címmel vagy rövidítéssel összetéveszthető szakképzettséget, tudományos fokozatot, címet vagy rövidítést szándékosan, megtévesztésre alkalmas módon használ,
szabálysértést követ el.
(2) Aki közterületen, mások előtt
a) a rendvédelmi szervek, illetve a Magyar Honvédség rendszeresített egyenruháját, azonosításra szolgáló jelvényét, ezek megtévesztésre alkalmas utánzatát jogosulatlanul viseli, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy járművén jogosulatlanul feltüntet,
b) a vöröskereszt-mozgalomhoz tartozó vagy más humanitárius, illetve egészségügyi szervezetek jelvényeit jogosulatlanul használja, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy járművén jogosulatlanul feltüntet,
szabálysértést követ el.
(2a) * Aki a honvédelemről és a Magyar Honvédségről, valamint a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szóló 2011. évi CXIII. törvény 80. § 17a. pontja szerinti, a Honvédséghez köthető megjelölést jogosulatlanul használ, szabálysértést követ el.[/f]
[f]Jogosulatlan címhasználat
183/A. § * (1) * Aki mások előtt
a) - a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott cím kivételével - őt meg nem illető címet használ,
b) kitüntetést vagy egyenruhát jogosulatlanul visel,
c) a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott szakképzettséget, tudományos fokozatot, címet vagy rövidítést szándékosan, megtévesztésre alkalmas módon jogosulatlanul használ,
d) a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott szakképzettséggel, tudományos fokozattal, címmel vagy rövidítéssel összetéveszthető szakképzettséget, tudományos fokozatot, címet vagy rövidítést szándékosan, megtévesztésre alkalmas módon használ,
szabálysértést követ el.
(2) Aki közterületen, mások előtt
a) a rendvédelmi szervek, illetve a Magyar Honvédség rendszeresített egyenruháját, azonosításra szolgáló jelvényét, ezek megtévesztésre alkalmas utánzatát jogosulatlanul viseli, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy járművén jogosulatlanul feltüntet,
b) a vöröskereszt-mozgalomhoz tartozó vagy más humanitárius, illetve egészségügyi szervezetek jelvényeit jogosulatlanul használja, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy járművén jogosulatlanul feltüntet,
szabálysértést követ el.
(2a) * Aki a honvédelemről és a Magyar Honvédségről, valamint a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szóló 2011. évi CXIII. törvény 80. § 17a. pontja szerinti, a Honvédséghez köthető megjelölést jogosulatlanul használ, szabálysértést követ el.[/f]
Nem vagyok őrült
(
x3)
Oct 11, 2022 06:35:50
x3)
… ma született meg a fia.
Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot!
sörtötbontok
(
x8)
Oct 11, 2022 06:43:35
x8)
Tegnap azt mondta a tranyótöcskölő Sodi (aki nem buzi dehogynem), hogy nem látja szívesen a Judgát.
Ki fogja így megverni szegényt?
Rumci
(
x2)
Oct 11, 2022 06:58:43
x2)
Idézet keződik: "Nem féltenek a sodira, mert nem fog engem megerőszakolni! Tehát nem olyan mint mondjuk egy gábor, na az férfi. Érted mit mondok?
.
.
.
-"mifaaaaaaan?"
Szandika nem is kell félned, sodi a kőműves testű, lapátkezű férfiakat szereti XDD
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
.
.
.
-"mifaaaaaaan?"
Szandika nem is kell félned, sodi a kőműves testű, lapátkezű férfiakat szereti XDD
sodika
Oct 11, 2022 07:09:52
Bánsíp, drágám...
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 11, 2022 07:09:52
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Oct 11, 2022 07:10:25
x7)
Tegnap azt mondta a tranyótöcskölő Sodi (aki nem buzi dehogynem), hogy nem látja szívesen a Judgát.
majd bekérezdkedik pisilni
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:11:49
x15)
Bánsíp, drágám...
Ha munkakörként tekintünk rá akkor meg alkalmatlan vagy betöltésére.
Ezzel megkárosítod a munkáltatót és a felhasználókat.
Rumci
(
x2)
Oct 11, 2022 07:12:08
x2)
Bánsíp, drágám...
Gyagyás sör fél? Kilencig kimety!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:14:11
x15)
Endre!
Milyen minőségű munkát lehet elvárni attól a munkavállalótól aki hajnali 3-tól reggel nyolcig piál, majd napközben titkon iszik és folytatja azt délután amíg össze nem esik?
Milyen minőségű munkát lehet elvárni attól a munkavállalótól aki hajnali 3-tól reggel nyolcig piál, majd napközben titkon iszik és folytatja azt délután amíg össze nem esik?
Kovi
(
x2)
Oct 11, 2022 07:14:17
x2)
Bánsíp, drágám...
Korán keltett fel az alkoholizmus, púpos gyagya. A Tibid megy ma?
Sörike
(
x3)
Oct 11, 2022 07:14:29
x3)
Bánsíp, drágám...
Esetleg szoftverfejlesztő vagy programtervező. Remélem ma kibasznak mindenhonnan téged és csövezhetsz tiborral
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:15:39
x15)
Endre!
A spagetti-kódod nem produktum, hanem a HTML meggyalázása.
A spagetti-kódod nem produktum, hanem a HTML meggyalázása.
Zegernye
(
x2)
Oct 11, 2022 07:16:49
x2)
Az megvan, hogy ha egy férfinek befordítják a pöcsét, az nem lesz nő?
Ez nem nemváltás, hanem degeneráció.
(és te buzi vagy)
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:18:32
x15)
Endre!
Amikor azt mondtak, hogy git nem az ablak keretet kellett volna kapargatnod.
Amikor azt mondtak, hogy git nem az ablak keretet kellett volna kapargatnod.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 11, 2022 07:19:01
x7)
Egyebkent ritkan mondok ilyet, de Tibcedesznek volt igaza: "Ezeket a geneket nem kene tovabborokiteni."
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2022 07:19:03
x19)
Bánsíp, drágám...
"A szoftvermérnök (Software Engineer) minden esetben mérnöki végzettségű, tehát egyetemi képzésben részesült, legalább BsC szintű diplomával rendelkezik informatikai területen (mérnökinformatikus, programtervező informatikus, stb). "
Google a barátod, vagyis neked még ő sem, te férfierőszakoló.
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 11, 2022 07:19:04
x2)
Bánsíp, drágám...
És ez hogy jön ide? Attól még egy balfasz vagy és az is maradsz. Szellemivel visszamaradott, egyetemről kibukott, alkoholista pedofil vagy. A buziságot meg sem említem, végül is az nem lenne probléma, mindenki ahhoz a nemhez vonzódik, amelyikhez akar.
Ott van a Szandika, aki NŐ és ezerszer jobban néz ki mint a Tibi, de te még mindig a Tibi után epekedsz. Értem én, hogy Szandi NŐ és azért nem kelt benned vonzalmat, de legalább megpróbálhatnál színészkedni, ha már ennyire tagadod, hogy buzi vagy.
Dörpepúp
(
x7)
Oct 11, 2022 07:20:08
x7)
Jézus, mit fostál ide az éjszaka te bolond korcs? Gyerek? Neked? Még a gyerektartást se tudnád fizetni. :D
A te gyermeked az alkoholizmusod. Téged az ébresztget éjszaka többször is. Költened is kell rá egy csomót folyamatosan, nem hanyagolhatod el. Nem szégyelled a munkahelyeden sem.
Lassan ideje elkeresztelni az alkoholizmusodat Kiss Ivónak vagy valaminek.
Csendesmegfigyelő trolléga, szívből gratulálok, jó egészséget a családnak!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A te gyermeked az alkoholizmusod. Téged az ébresztget éjszaka többször is. Költened is kell rá egy csomót folyamatosan, nem hanyagolhatod el. Nem szégyelled a munkahelyeden sem.
Lassan ideje elkeresztelni az alkoholizmusodat Kiss Ivónak vagy valaminek.
Csendesmegfigyelő trolléga, szívből gratulálok, jó egészséget a családnak!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:20:23
x15)
Endre!
[]Mér nők[/] nincsenek a radarodon csak palik?
[]Mér nők[/] nincsenek a radarodon csak palik?
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:23:58
x15)
Csendesmegfigyelő!
Én is gratulálok és nem kételkedek benne, hogy az ifjú Trollégából nem egy ilyen takonygerincű senkiházi szardarab válik majd mint Endréből.
Sok boldogságot és a háromszögelés ne menjen ezen idők rovására!
Én is gratulálok és nem kételkedek benne, hogy az ifjú Trollégából nem egy ilyen takonygerincű senkiházi szardarab válik majd mint Endréből.
Sok boldogságot és a háromszögelés ne menjen ezen idők rovására!
halászlé
(
x24)
Oct 11, 2022 07:24:12
x24)
halászlé
(
x24)
Oct 11, 2022 07:25:15
x24)
púpos, attól, hogy valakinek befordítják, még nem lesz nő...abből se lesz coftvermérnők, akit 2 napig ebben a munkakörben alkalmaznak...ebben eddig lehetett eljutni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Zserbóca
Oct 11, 2022 07:25:32
Oct 11, 2022 07:25:32
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 11, 2022 07:26:01
x13)
Bánsíp, drágám...
Igen, tudjuk Endre.
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with ...
.innerHTML = ...
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Penzmento
(
x6)
Oct 11, 2022 07:28:18
x6)
Remélem főnökúr ma BÖLÉNYPÚPON basz téged, Endre!
🕎Endigame🕎
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2022 07:28:32
x19)
Bekos feljelentéshez lehetne csatolni, hogy most szoftvermèrnöknek hazudja magát a fullstack szobanövèny?
Amúgy gondolom most azért ez a duma, mert ilyen pozícióba kamuzta be magát a masni cv-vel.
Ilyen pozíció volt a helvetianál vagy máshol ahol kimondottan szoftvermèrnököt kerestek?
Amúgy gondolom most azért ez a duma, mert ilyen pozícióba kamuzta be magát a masni cv-vel.
Ilyen pozíció volt a helvetianál vagy máshol ahol kimondottan szoftvermèrnököt kerestek?
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2022 07:32:56
x6)
Nem ének.
Mérnök.
Geci.
Mérnök.
Geci.
Akkor te is mérnökúr vagy mint a perui sertés? Doktori címet mikor képzelsz majd magadnak? Bocsi Gyagya, a mérnöki címhez nem kvázi-diploma szükséges, hanem igazi. Az pedig neked nincs, pláne nem mérnöki. Ezt a vonalat felejtsd el.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 11, 2022 07:33:59
x7)
Endre, ezt egyszeru eldonteni: mutass egy programot, amit te irtal es mukodik, hasznalja valaki valamire. Mert ugye attol lesz valaki szoftvermernok, hogy szoftvereket ir.
Sörike
(
x3)
Oct 11, 2022 07:35:16
x3)
Endre, ezt egyszeru eldonteni: mutass egy programot, amit te irtal es mukodik, hasznalja valaki valamire. Mert ugye attol lesz valaki szoftvermernok, hogy szoftvereket ir.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Oct 11, 2022 07:35:47
x1)
Jó egészséget ifjabb csendes megfigyelő trollégának, és ahogy halászlé trollegina is mondta ne menjen a háromszögelés a csemete rovására. ❤️ Sok boldogságot a trollégának!
Neked meg bölény remélem az élet nem adja meg ezt az örömet!! Meg nekünk ezt a csapást hogy ezt átéld és dögölj meg a blahán megfagyva össze hugyozva, boldog karácsonyt hozzá korcs pedofil buzi agyhalott!!!!
Én vagyok Űr diplomata úr
Neked meg bölény remélem az élet nem adja meg ezt az örömet!! Meg nekünk ezt a csapást hogy ezt átéld és dögölj meg a blahán megfagyva össze hugyozva, boldog karácsonyt hozzá korcs pedofil buzi agyhalott!!!!
Kovi
(
x2)
Oct 11, 2022 07:39:42
x2)
Bánsíp, drágám...
Sarokban kuksoló, zugivó pedofil, buzi szobanövény munkakörről sem hallottam még, te idióta tibibaszó impotens köcsög.
Más:
Gratulálok az ifjabb Csendesenmegfigyelőhöz. Jó egészséget a született nő anyukának, apukának és a kis lurkónak is!
egynadrág
(
x2)
Oct 11, 2022 07:40:09
x2)
A keresztlevél, a diplomák és a pedofil akták mellé van lementve!
Mitokondrium
(
x7)
Oct 11, 2022 07:41:22
x7)
Nyilvan. Meg a Sherlock Porksnek is ott volt a Revenge sorozat, mutatva, hogy eleteben programozott valamit. De Snecinek a Szelkerek webshopon kivul sohasem kerult ki munkaja a kozosseg ele. Pedig hogy megmutatna a szemet trolloknak, ha irna egy appot, amit milliok hasznalnanak es rogton euromilliomossa tenek a Sodit. Na, az foshna.
Sörike
(
x3)
Oct 11, 2022 07:42:16
x3)
Gyagyás ha tényleg picit is értenél a programozáshoz és nem gányolnál akkor egy github repod lenne mint referencia. Nem vagyok programozó de még nekem is van github repom
Gecis hányós lavór
Sörike
(
x3)
Oct 11, 2022 07:42:50
x3)
Emlkékezzünk vissza a MyDate hibára :D
Gecis hányós lavór
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Oct 11, 2022 07:45:05
x1)
Lenne egy kérdésem hogy ez a Rittenhouse dolog amiről így sokat olvasok a fórumon az a Kyle Rittenhouse os ügy? Mert ha igen akkor kár hogy nem a gyagyás volt az akit le lőtt Kyle mert a bicepsz boy helyet lehetett volna ő. (és igen ez lett a bece neve XD)
Én vagyok Űr diplomata úr
Lankadt_Pitonsz
Oct 11, 2022 07:45:25
A kurva anyádat!!! XD
Oct 11, 2022 07:45:25
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2022 07:46:50
x6)
Egyébként sok országban a "mérnök" védett szó, bár egyes cégek tényleg szeretnek a kifejezéssel dobálózni, mindenféle gányoló melókra ráaggatják a "mérnök" szót, mint a takarítóra a "tisztasági technikust", de azért amikor elkezdenek a "mérnök" kifejezéssel csak úgy dobálózni, arra azért csúnyán tudnak nézni egyes hatóságok is.
Ingatkanügyek
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2022 07:47:35
x6)
A kurva anyádat!!! XD
Mitokondrium
(
x7)
Oct 11, 2022 07:48:24
x7)
Peldaul Sodi nem tudom ismered -e a Concernedape nevu fejlesztot? O egymaga programozta le a Stardew valley nevu jatekot, ami olyan atuto sikerre valt, hogy kisiskolas gyerekek szuleinek kotelezo megvenni, amennyire tudni lehet, a jateka eladasaibol olyan szazmillio dollar koruli osszeget keresett eddig. Na, kepzeld el, ha neked is lenne egy ilyen, nem kene szamolgatni, hogy ket vagy haromezer ejro a fizetesed, csak dolne be a havi szazezres bevetel ugy, hogy te nyugodtan iszol es a Tibcedesszel fajtalankodsz kozben.
Lencsilencsi
Oct 11, 2022 07:48:26
Beteszed 900 watton a mikróba a telefonod, ezzel tudod telepíteni a szívecskés karakterkészletet.
❤️ így ni. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Oct 11, 2022 07:48:26
banshee
(
x24)
Oct 11, 2022 07:50:59
x24)
Bánsíp, drágám...
De olyan létezik buzikám, hogy informatikus mérnök, nemdebár?
Drágád meg a Tibikéd...
trolléga
(
x30)
Oct 11, 2022 07:51:02
x30)
A kurva anyád, te púprém! A mérnöki szakmát azt nenene, így a szádra ne vedd!
"csak" műszaki diplomám van (neked még az se), de próbálkoztam mérnöki területtel is, neked az angyalszárny kategória te debil!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
"csak" műszaki diplomám van (neked még az se), de próbálkoztam mérnöki területtel is, neked az angyalszárny kategória te debil!
Lankadt_Pitonsz
Oct 11, 2022 07:51:31
Tudom, hogy lopott... Nem tudtam ellenállni, elnézést.
Egy kicsit azért alakítottam rajta hetyetye
Oct 11, 2022 07:51:31
Trollul Madár
(
x15)
Oct 11, 2022 07:55:19
x15)
“Mérnök”
Egyszer letöltött egy cms-t ami a
soha el nem készülő webshop volt.
Akkor nézze, hogy milyen furcsa “HTML” a PHP mega README.TXT-t javítgatta mert az meg zsidóul volt.
Erre beírta az életrajzába, Hogy Kiss Endre Farkas PHP , mert összekeverte a Ph.D-vel.
Egyszer letöltött egy cms-t ami a
soha el nem készülő webshop volt.
Akkor nézze, hogy milyen furcsa “HTML” a PHP mega README.TXT-t javítgatta mert az meg zsidóul volt.
Erre beírta az életrajzába, Hogy Kiss Endre Farkas PHP , mert összekeverte a Ph.D-vel.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 11, 2022 07:55:39
x12)
Bánsíp, drágám...
Neked teljesen mindegy mert egyik felsőoktatási képzést sem tudtad elvégezni és minden munkakörödből kibasztak. Az megvan, hogy szoftvermérnök végzettség a magyar felsőoktatásban nem létezik?
banshee
(
x24)
Oct 11, 2022 07:57:39
x24)
De Snecinek a Szelkerek webshopon kivul sohasem kerult ki munkaja a kozosseg ele. Pedig hogy megmutatna a szemet trolloknak, ha irna egy appot, amit milliok hasznalnanak es rogton euromilliomossa tenek a Sodit. Na, az foshna.
Pimaszul egyszerű, ugyanakkor zseniálisan népszerű megoldás, Hahó!
Törcsi
Oct 11, 2022 07:59:12
akinek ma született meg a fia hajnalban.
nagyon nagy gratula. jó egészséget mindenkinek ❤️
látod te retardált jávorszarvas, ez bFÉRFI munka
Oct 11, 2022 07:59:12
108 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na csáá.
Annyira vagy mérnök, mint amennyire a Merci nő.