50 ezer euróval gazdagabb :D
kissendrevagyok
Mutassam meg merre van a maci berregő fasza vagy már trashcsopiba megmutatták? Ennyire seggfáj neked a dolog nyugodtan fogadd be őket és gyártsd nekik a csatornákat ahonnan tudnak liveolni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nem vedve a tranyokocsogot, mert az on- es kozveszelyes... De a selfstore raktar oldalaban hadonaszott a konyhakessel - ahol a madar se jart... (Anno volt trashcsopis felderito, talan pont a vezsodka, aki lefotozta - videozta kivulrol)
Pont akkor nincs show amikor láthatnánk bömbölni a szörnyecskéket mert ha alapjáraton tiltatjuk a csatikat azzal semmi gond nincs. Azért kellene most mennie sodinak, hogy lássuk milyen a hangulat bécsben
Gecis hányós lavór
te az az ich gehe nevű faszgyökérbalfasztrashfelszopó retard vagy? megtaláltad a regisztrációt? ezzel már lekörözted endrét. most pedig gurulhatsz is lefele a dombról!
vérdíj target nr. 1
Hova költöznének? Újabb albérletre nincs pénzük, airbnb -ben még egy hetet lehetnek aztán annak is vége. Púpszászra gondolom nem ezer vonatfordulóval hordják át a cuccokat. A sneci szarjai maradnak a raktárban, ahol elárverezik őket, ha nem fizeti a bérleti díjat. Mindenki őszinte meglepetésére arra sem marad majd pénze, úgyhogy az november elseje plusz a türelmi idő, amit a cég vállal.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
akkor elmondom, hogy hogy van ez az egész, és innentől már tudni fogod.
vannak a trollkodással elérhető előnyök, és hátrányok. ezek nem minden esetben objektívek, tehát valaki szerint jobb teljesen eltakarítani a netről ezeket a véglényeket, van aki meg szereti nézni ahogy a tranyó mutogatja a szaros bugyit. van aki szerint az többet ér, hogy a tranyónak ne legyen jutu bevétele, mint az, hogy nyomja a szar műsorát, és ezzel legyen bevétele, amiből piát vesz, és amitől okádik a lájvban.
tehát ezeket egy troll, a szubjektum, mérlegre rakja, és eldönti, hogy neki mi az előnyösebb és mi a hátrányosabb. majd miután ezt eldöntötte, trollkodik vagy nem trollkodik a csatornatörlés érdekében.
és van az a tényező még, hogy aki a csatornáját törölteti, az utána nincs elkeseredve, hogy miért nincs műsor, hanem az van elkeseredve, aki nem akarta eltöröltetni. érted: ide 300-500 ember ír, nem egy troll, aki egyszer azt írja, utána meg ellentmond saját magának.
legközelebb próbálj meg gondolkodni, és ha tartósan műveled ezt a tevékenységet, akkor fel fogsz fedezni ilyen árnyalatokat bizonyos snecológiai jelenségekben.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kedves frozenpúp.
Lehet ellentmondást eszlelsz ebben, ez látható, de ne felejtsünk el pár dolgot.
Oké jó nézni ezt a két eletképtélent, ahogy szarrá készen verik egymást, de sajnos ezt nem csak mi látjuk. Fiatalabb koromban én is találkoztam már Fifivel, anno elborzadtam attól amit művelt,és rendesen nyomot hagyott. (Kb 5-6 éve volt ez). Erős gyomrom valahogy kibírta, de gondoljunk abba is bele , hogy ezt olyan fiatalok látják szintúgy akiknek most fejlődik a jellemük. Volt már komment itt a fórumon, hogy kisiskolás gyerekek már ismerik. Elég egy gyerek aki azt látja hogy ebből a gyagyásnak van pénze meg fütyi stb. Nem szeretnék személy szerint még egy púpost.
Inkább ne legyen láfsz és tünjenek el örökre, max nem röhögök naponta, de végső cél ugye hogy ez két retard eltünjön örökre. Az már csak plussz ráadás hogy meg is bűnhődnek mindenért.
Ismerve ezt a kettő jellemet, figyelemkurva mind. Így is úgy is megtalálják a módját hogy mutogassak magukat.
Hetyetye ne ezt ne.
Nem érted az egésznek a lényegét. Mindegy. Andi.
Na tejhabosítás, csá.
A trollok maguk sem immunisak a trollkodásra.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nyilván, de kifejtem bővebben.
Az a baj szerintem, hogy itt van ez a pontszám minden profilhoz, ami nyilván pont annyit ér, mint mondjuk redditen (semmit).
Viszont sok embernek ez számít, ezért jönnek ugyanazok a "vicces" beszólások tizedjére is (hello sodidigest).
Ez nem annyira káros, csak kicsit nehezebb tőle olvasni a fórumot.
Azonban a melócsánál elég nagy gond, mert tegyük fel, hogy élt az e-mail cím akármiért is (lehet csak egy catch-all volt - bár az, hogy a többi Endre related e-mail cím nem élt, nem ezt bizonyítja), erre egy valaki bemondja a blöfföt, hogy a haverom testvérének a lánya látja a Raiffesiennél van ADben, az már eléggé megnöveli a fórum biztosságát a melócsában.
Erre egy második troll látja, hogy jó hát már kurva biztos a dolog, én is keríthetek egy sztorit az egész köré, mert úgyis ott van ADben.
Na ezt még megcsinálják 5-en egymás után, és akkor ott tartunk, hogy mindenki 100%ig biztos, mert 5 független forrás megerősítette ( + e-mail ), miközben lehet, hogy az egész elmélet instabil lábakon áll (és instabil kötelekkel vannak összekötve a különböző "tények" is).
És persze simán lehet, hogy egy pesszimista, cinikus faszfej vagy - és volt Raiffeisen (vagy csak az volt), és rosszat gondolok az emberekről.
Csak ha valóban NIC volt, akkor számomra az eléggé kérdőjel, hogy átestünk-e egy kirúgáson, felvételen azóta.
Trolléga!
Én voltam az egyik aki beírta ide a fórumra a megerősítő választ a banktól.
Egyrészt a magyar rafi megerősítette nekem, hogy csak azoknak van email címe akik jelenleg is ott dolgoznak szerződéssel. Ezt később kettő magyar ügyfélszolgálatos megerősítette.
A német rafival is megtörtént ez a beszélgetés ahol egyrészt a HR és a karrier osztályt is elértem. Tőlük is ugyan ezt a választ kaptam.
Nem tudom hova tenni ezek után ezt a dolgot, de szeretném magam tisztába rakni ez ügyben. Én is csak azt tudom mondani amit nekem mondtak és kommentem is visszakeresheted ez ügyben. Távol álljon tőlem troll társaim trollkodása.
A másik teamses kollégáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem ő is ebbe dologba esett bele mint én.
Hetyetye ne ezt ne.
Elnézést a hosszú beidézésért, de ez annyira szívmelengető írás lett, hogy nem is baj...
Hogy mi jöhet még? Macskaól vagy Blaha, ez elég egyértelmű, de a korcs szerintem csak akkor fog eltűnni a netről, ha már egyszerűen nem lesz lehetősége ott rontani a levegőt. Például területharcot folytat majd más csövesekkel, és ellopják / szétverik az összes kütyüjét.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Na akkor elmagyarázom. Senki sem sír itt,hogy legyen live. Ha te annak veszed kurva nagyot tévedsz.
Tudod mi az a pszichikai terror?
Na azt olvad itt, és nem a sírást. A kutyát nem érdekli ha nem lajvol az a két mocskos csöves.
Úgyhogy húzzál innen a büdös picsába,és szopd le őket ,jó bő nyállal!

PÚPOSVÁSZNÚ VÁLTOZAT
annak pajor atya nem őrűlne.
Közeb na te fejedben is megy a MÁV trillázás? :D
Van egy szegény család akik névtelenek akarnak maradni, ezért utaljatok az én számlámra.
Pöcögtetések?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mit tudsz zsido?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Gratulálok a nyerteseknek, további tippekért kövess a péniszolvasó csatornán.
Hat biztos tobbet, mint Endre! :D
Csak nem most pakol merga és megy haza?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ok, nem feltétlenül írsz hülyeséget, de az a profilkép, azt...azt nee...most...nee..jó? Éppen ettem. Pedig elővigyázatos szoktam lenni. Gyagyás, neked meg a kurva anyád, hogy egy férfi gumicsöcsét szopkodod élőben, aberrált buzi nyomorék!
Ingatkanügyek
Anuta vette
Távelvunétoszárecignesávrengibugyogá?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Udvarias asodi! Ezt tanulta a sziszájától.
Álmodjatok Rémeket!
kurva kedves :DDD en ott rugnam le a szekrol ilyet szolna
Drága pénzen vett almaléé, hát mi vagyok én milliomos_
napi 15-20 sört is tagadja a pedofil évek óta.
Ez a mellékhatása annak, ha az ember egy ember átoperált férfiakkal "jár" nem pedig igazi nőkkel.
Ingatkanügyek
Megérné egy She cikket. A szexfüggő nőverő Endre egy értelmi fogyatékos lányt használ ki hogy pénzhez jusson.
Hetyetye ne ezt ne.
Ha tenyleg annyi esze sincs, hogy a sok figyelmeztetes ellenere sem keruli el messzire a pedofilt, akkor vagy komolyabb apolasra lenne szuksege, vagy hat… menni fog neki is a faszerdo.
Szerző:
xray
(
x21)
Oct 18, 2022 17:39:57
Válasz
(1)
x21)
Válasz
(1)
egy hajléktalan csövestől akar pénzt? a hónap vicce.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 18, 2022 17:40:42
x48)
egy hajléktalan csövestől akar pénzt? a hónap vicce.
50 ezer euróval gazdagabb :D
Frozenpúp
Oct 18, 2022 17:42:29
nem védeni akarom sem ezt az átoperált hibridet.. sem pedig a recska gnómot.. viszont lehet tudni amúgy hogy mivel jobb az az ember aki szénné reporolja a csatornákat, meg biztatja a többi bohócot hogy jelentse, aztán meg ha 2 hétig vagy 3 hétig nincs lájvsz , akkor mindenki elvan keseredve hogy HOLVAN MÁR A MÜSOOOR A KRVA ANYÁTOKAT ENDRE, MEG TRANYÓ , meg stb.. értem én hogy jó trollkodni, meg szopatni őket, minél taknyosabbra.. de sokszor saját magatoknak beszéltek ellent azzal hogy egyik szavatokkal lehuzzátok a másikat :D tisztelet a kivételnek persze, meg minden tudósnak ...
ja és nem vagyok se lencsi lencsi, se a többi nyomorék followere a caffkának.
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Hetyetye
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Oct 18, 2022 17:42:29
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 18, 2022 17:43:49
x13)
nem védeni akarom sem ezt az átoperált hibridet.. sem pedig a recska gnómot.. viszont lehet tudni amúgy hogy mivel jobb az az ember aki szénné reporolja a csatornákat, meg biztatja a többi bohócot hogy jelentse, aztán meg ha 2 hétig vagy 3 hétig nincs lájvsz , akkor mindenki elvan keseredve hogy HOLVAN MÁR A MÜSOOOR A KRVA ANYÁTOKAT ENDRE, MEG TRANYÓ , meg stb.. értem én hogy jó trollkodni, meg szopatni őket, minél taknyosabbra.. de sokszor saját magatoknak beszéltek ellent azzal hogy egyik szavatokkal lehuzzátok a másikat :D tisztelet a kivételnek persze, meg minden tudósnak ...
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Mutassam meg merre van a maci berregő fasza vagy már trashcsopiba megmutatták? Ennyire seggfáj neked a dolog nyugodtan fogadd be őket és gyártsd nekik a csatornákat ahonnan tudnak liveolni
Nonono
Oct 18, 2022 17:44:00
Ne feledjük el hogy ez a köcsög buzi késsel hadonászott egy bevásárló központ körül..Nem való társadalomba,de még a csövesek közé sem.Ez a büdös féreg a legalja.Ha egy mód van rá hogy eltakarodjon az internetről akkor bizony jelenteni kell folyamatosan.Gyerekek is nézhetik amiket csinál ez a rossz buzi faszszopó köcsög
Nem vedve a tranyokocsogot, mert az on- es kozveszelyes... De a selfstore raktar oldalaban hadonaszott a konyhakessel - ahol a madar se jart... (Anno volt trashcsopis felderito, talan pont a vezsodka, aki lefotozta - videozta kivulrol)
Oct 18, 2022 17:44:00
Sörike
(
x3)
Oct 18, 2022 17:48:39
x3)
Seggfájás
Pont akkor nincs show amikor láthatnánk bömbölni a szörnyecskéket mert ha alapjáraton tiltatjuk a csatikat azzal semmi gond nincs. Azért kellene most mennie sodinak, hogy lássuk milyen a hangulat bécsben
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2022 17:49:56
x68)
Bárcsak soha többé ne lenne se tranyógeci, se púposgeci live. Hátha akkor lekopnátok a fórumról ti nagyokos tizenévesek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Oct 18, 2022 17:50:50
x12)
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
te az az ich gehe nevű faszgyökérbalfasztrashfelszopó retard vagy? megtaláltad a regisztrációt? ezzel már lekörözted endrét. most pedig gurulhatsz is lefele a dombról!
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 17:52:33
x7)
Az tuti, hogy az újabb költözésnél nem fog ott serpázni Tibi, haza kell majd jönnie ÜGYEKET INTÉZNI.
Hova költöznének? Újabb albérletre nincs pénzük, airbnb -ben még egy hetet lehetnek aztán annak is vége. Púpszászra gondolom nem ezer vonatfordulóval hordják át a cuccokat. A sneci szarjai maradnak a raktárban, ahol elárverezik őket, ha nem fizeti a bérleti díjat. Mindenki őszinte meglepetésére arra sem marad majd pénze, úgyhogy az november elseje plusz a türelmi idő, amit a cég vállal.
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 17:53:26
x135)
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
akkor elmondom, hogy hogy van ez az egész, és innentől már tudni fogod.
vannak a trollkodással elérhető előnyök, és hátrányok. ezek nem minden esetben objektívek, tehát valaki szerint jobb teljesen eltakarítani a netről ezeket a véglényeket, van aki meg szereti nézni ahogy a tranyó mutogatja a szaros bugyit. van aki szerint az többet ér, hogy a tranyónak ne legyen jutu bevétele, mint az, hogy nyomja a szar műsorát, és ezzel legyen bevétele, amiből piát vesz, és amitől okádik a lájvban.
tehát ezeket egy troll, a szubjektum, mérlegre rakja, és eldönti, hogy neki mi az előnyösebb és mi a hátrányosabb. majd miután ezt eldöntötte, trollkodik vagy nem trollkodik a csatornatörlés érdekében.
és van az a tényező még, hogy aki a csatornáját törölteti, az utána nincs elkeseredve, hogy miért nincs műsor, hanem az van elkeseredve, aki nem akarta eltöröltetni. érted: ide 300-500 ember ír, nem egy troll, aki egyszer azt írja, utána meg ellentmond saját magának.
legközelebb próbálj meg gondolkodni, és ha tartósan műveled ezt a tevékenységet, akkor fel fogsz fedezni ilyen árnyalatokat bizonyos snecológiai jelenségekben.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 18, 2022 17:54:04
x6)
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Kedves frozenpúp.
Lehet ellentmondást eszlelsz ebben, ez látható, de ne felejtsünk el pár dolgot.
Oké jó nézni ezt a két eletképtélent, ahogy szarrá készen verik egymást, de sajnos ezt nem csak mi látjuk. Fiatalabb koromban én is találkoztam már Fifivel, anno elborzadtam attól amit művelt,és rendesen nyomot hagyott. (Kb 5-6 éve volt ez). Erős gyomrom valahogy kibírta, de gondoljunk abba is bele , hogy ezt olyan fiatalok látják szintúgy akiknek most fejlődik a jellemük. Volt már komment itt a fórumon, hogy kisiskolás gyerekek már ismerik. Elég egy gyerek aki azt látja hogy ebből a gyagyásnak van pénze meg fütyi stb. Nem szeretnék személy szerint még egy púpost.
Inkább ne legyen láfsz és tünjenek el örökre, max nem röhögök naponta, de végső cél ugye hogy ez két retard eltünjön örökre. Az már csak plussz ráadás hogy meg is bűnhődnek mindenért.
Ismerve ezt a kettő jellemet, figyelemkurva mind. Így is úgy is megtalálják a módját hogy mutogassak magukat.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 18, 2022 17:55:35
x5)
nem védeni akarom sem ezt az átoperált hibridet..
Nem érted az egésznek a lényegét. Mindegy. Andi.
Hafré
(
x9)
Oct 18, 2022 17:59:09
x9)
A gyagyasban az a jo, hogy ha szanalmat ereznel fele egy ropke pillanatban legkesobb a kovetkezo videoja utan mar nem fogsz.
lépek ki mert hülyék vagytok
Mitokondrium
(
x7)
Oct 18, 2022 18:02:55
x7)
Én nem akarok feszültséget szítani, és ujjal mutogatni se (és visszakeresni se fogom a konkrét neveket), de amikor biztosak voltunk a Raiffaisenben, akkor több trolléga farmolt itt upvote-okat azzal, hogy igen, az ő ismerőse is megerősíti, hogy a Raiffaisennél dolgozik a korcs, ott van Teamsen/ADben.
Akkor ezzel mi van, ha NIC volt végig?
Ez is hasonló volt, mint az ilyen olyan megerősítések a német bankoktól?
Akkor ezzel mi van, ha NIC volt végig?
Ez is hasonló volt, mint az ilyen olyan megerősítések a német bankoktól?
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2022 18:04:58
x7)
Frozenpúp seggfájásával megint tol egy downvote speedrunt.
Rumci
(
x2)
Oct 18, 2022 18:11:26
x2)
Tibinek vérzik már a lyuka? Vagy nem enged oda a szaros seggéhez gyagyás?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 18, 2022 18:13:41
x13)
Az a baj szerintem, hogy itt van ez a pontszám minden profilhoz, ami nyilván pont annyit ér, mint mondjuk redditen (semmit).
Viszont sok embernek ez számít, ezért jönnek ugyanazok a "vicces" beszólások tizedjére is (hello sodidigest).
Azonban a melócsánál elég nagy gond, mert tegyük fel, hogy élt az e-mail cím akármiért is (lehet csak egy catch-all volt - bár az, hogy a többi Endre related e-mail cím nem élt, nem ezt bizonyítja), erre egy valaki bemondja a blöfföt, hogy a haverom testvérének a lánya látja a Raiffesiennél van ADben, az már eléggé megnöveli a fórum biztosságát a melócsában.
Erre egy második troll látja, hogy jó hát már kurva biztos a dolog, én is keríthetek egy sztorit az egész köré, mert úgyis ott van ADben.
Na ezt még megcsinálják 5-en egymás után, és akkor ott tartunk, hogy mindenki 100%ig biztos, mert 5 független forrás megerősítette ( + e-mail ), miközben lehet, hogy az egész elmélet instabil lábakon áll (és instabil kötelekkel vannak összekötve a különböző "tények" is).
És persze simán lehet, hogy egy pesszimista, cinikus faszfej vagy - és volt Raiffeisen (vagy csak az volt), és rosszat gondolok az emberekről.
Csak ha valóban NIC volt, akkor számomra az eléggé kérdőjel, hogy átestünk-e egy kirúgáson, felvételen azóta.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 18, 2022 18:20:51
x6)
Trolléga!
Én voltam az egyik aki beírta ide a fórumra a megerősítő választ a banktól.
Egyrészt a magyar rafi megerősítette nekem, hogy csak azoknak van email címe akik jelenleg is ott dolgoznak szerződéssel. Ezt később kettő magyar ügyfélszolgálatos megerősítette.
A német rafival is megtörtént ez a beszélgetés ahol egyrészt a HR és a karrier osztályt is elértem. Tőlük is ugyan ezt a választ kaptam.
Nem tudom hova tenni ezek után ezt a dolgot, de szeretném magam tisztába rakni ez ügyben. Én is csak azt tudom mondani amit nekem mondtak és kommentem is visszakeresheted ez ügyben. Távol álljon tőlem troll társaim trollkodása.
A másik teamses kollégáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem ő is ebbe dologba esett bele mint én.
Karib
(
x10)
Oct 18, 2022 18:23:42
x10)
Tegnap a kellemes esti fejlemények után lefeküdtem és végiggondoltam, hogy a korcs „pályafutása” során hány csapást kapott a trolljaitól. Fél órán keresztül röhögtem, a felidézhető események sorának pedig csak nem akart vége szakadni:
Az etyetemista srác összes létező weboldal-gányolmányát feltörték és faszokat, vonatozó pucér homokosokat, a koboldpézsmán röhögő zenéket raktak ki rá. A nagybátyjának és gyerekkori ismerőseinek írogattak a nevében feszültséget szítva, majd leleplezték a faszverő buzivideóit és bejuttatták a hírt Velvetre. Mindenki ellene fogadott volna, de a korcs nem tűnt el az internetről.
A Kolosy téren csövező, jobb sorsra érdemes fiatalember vackát behirdették, mint kamupénzt (szent koronát) is elfogadó pizzériát, a vendéglátóját (Vera nénit) felhívták telefonon, a fiának a púpos nevében küldtek leveleket feszültséget szítva. Egyszer a hazaffyt és nincstelen pajtásait azzal csábították egy pizzázóba, hogy egy kedves néző fizeti a cehet. A dőrpét rávették, hogy gyújtsa fel Sneci 3g stickjét. Bár rettegett bevallani, hogy részt vesz-e a másnapi tüntetéseken, nehogy kövessék, a korcs nem tűnt el az internetről.
A Berlinben lötyögő gyagyás nevében rasszista leveleket küldtek a nyelviskolájának (csakis olyan gondolatokkal, amiket a korcs a fórumon is hangoztatott), így kirúgták. A nagy válság, a péküjjünkki fideó idején Andi emailcíméről odahívták az ajtajához a korcsot, aki zuhogó esőben a kibékülés (és a várva várt csomagja) reményében odatoppant Chris elé, aki elhajtotta, mint egy poloskát. Végül karácsonykor lekapcsolták a fórumot - az utolsó kapcsolatát a valósággal és az emberekkel. És a korcs nem takarodott el az internetről, csak fenyegette Andit a távolból.
A Vera néni haldoklása elől Németországba menekülő púpos hamburgi szállodájának wi-fijét feltörték és a nevében szexuális ajánlatokat tettek a szálloda összes lakójának, és mivel a rendőrökkel trécselt, elkésett az állásinterjújáról. Ezután (de nem emiatt) végre elkotródott az internetről egy fél évre.
A magától visszatérő, Berlinben buziszaunázó flokker már éppen kevesebbet kapott, úgyhogy gyorsan bevallotta, hogy pedofil. És innentől tényleg eldurvultak a dolgok. Megszállták a trollok a Seggpresztót, az Ogre kapott pár pizzát és egy képeslapot (ami miatt az egész ház úgy értesült, hogy szexfelvételeket csinál az öreg fürdőkádjában), bravúros módon lekapcsoltatták az életművének tekintett főcsatornáját egy időre, és nézőlopás céljából beindították a mirrort. Természetesen esze ágában sem volt eltűnni az internetről, csak elhagyta Berlint.
Házkutatást intéztek neki Púpszászon, Linzben követték, hogy kiderítsék a recskafészek címét, kirúgatták a Screencode-tól, amitől teljesen megroppant, sőt majdnem sikerült a nevében lemondani az AMS-segélyt is. A hanneses esetet 5-6 további kirúgatás követte, plusz számos rendőri intézkedés kezdeményezése, valamint egy megalázó drogparty Szegeden. Bécsben kifüstölték a szerelmi fészekből és az ideiglenes szállásáról, ráuszították Villámot, amivel még többet is elértek, mintha az simán leverte volna: egy állandó dealerhez juttatták. Ma már nem tud Gémeskútország területére lépni úgy, hogy valaki ne üvöltözzön vele, vagy nyomjon el rajta egy tojást.
És a korcs nem szándékozik eltűnni az internetről. A snecológia örök kérdése motoszkál az agyamban: mégis mi jöhet még?
Az etyetemista srác összes létező weboldal-gányolmányát feltörték és faszokat, vonatozó pucér homokosokat, a koboldpézsmán röhögő zenéket raktak ki rá. A nagybátyjának és gyerekkori ismerőseinek írogattak a nevében feszültséget szítva, majd leleplezték a faszverő buzivideóit és bejuttatták a hírt Velvetre. Mindenki ellene fogadott volna, de a korcs nem tűnt el az internetről.
A Kolosy téren csövező, jobb sorsra érdemes fiatalember vackát behirdették, mint kamupénzt (szent koronát) is elfogadó pizzériát, a vendéglátóját (Vera nénit) felhívták telefonon, a fiának a púpos nevében küldtek leveleket feszültséget szítva. Egyszer a hazaffyt és nincstelen pajtásait azzal csábították egy pizzázóba, hogy egy kedves néző fizeti a cehet. A dőrpét rávették, hogy gyújtsa fel Sneci 3g stickjét. Bár rettegett bevallani, hogy részt vesz-e a másnapi tüntetéseken, nehogy kövessék, a korcs nem tűnt el az internetről.
A Berlinben lötyögő gyagyás nevében rasszista leveleket küldtek a nyelviskolájának (csakis olyan gondolatokkal, amiket a korcs a fórumon is hangoztatott), így kirúgták. A nagy válság, a péküjjünkki fideó idején Andi emailcíméről odahívták az ajtajához a korcsot, aki zuhogó esőben a kibékülés (és a várva várt csomagja) reményében odatoppant Chris elé, aki elhajtotta, mint egy poloskát. Végül karácsonykor lekapcsolták a fórumot - az utolsó kapcsolatát a valósággal és az emberekkel. És a korcs nem takarodott el az internetről, csak fenyegette Andit a távolból.
A Vera néni haldoklása elől Németországba menekülő púpos hamburgi szállodájának wi-fijét feltörték és a nevében szexuális ajánlatokat tettek a szálloda összes lakójának, és mivel a rendőrökkel trécselt, elkésett az állásinterjújáról. Ezután (de nem emiatt) végre elkotródott az internetről egy fél évre.
A magától visszatérő, Berlinben buziszaunázó flokker már éppen kevesebbet kapott, úgyhogy gyorsan bevallotta, hogy pedofil. És innentől tényleg eldurvultak a dolgok. Megszállták a trollok a Seggpresztót, az Ogre kapott pár pizzát és egy képeslapot (ami miatt az egész ház úgy értesült, hogy szexfelvételeket csinál az öreg fürdőkádjában), bravúros módon lekapcsoltatták az életművének tekintett főcsatornáját egy időre, és nézőlopás céljából beindították a mirrort. Természetesen esze ágában sem volt eltűnni az internetről, csak elhagyta Berlint.
Házkutatást intéztek neki Púpszászon, Linzben követték, hogy kiderítsék a recskafészek címét, kirúgatták a Screencode-tól, amitől teljesen megroppant, sőt majdnem sikerült a nevében lemondani az AMS-segélyt is. A hanneses esetet 5-6 további kirúgatás követte, plusz számos rendőri intézkedés kezdeményezése, valamint egy megalázó drogparty Szegeden. Bécsben kifüstölték a szerelmi fészekből és az ideiglenes szállásáról, ráuszították Villámot, amivel még többet is elértek, mintha az simán leverte volna: egy állandó dealerhez juttatták. Ma már nem tud Gémeskútország területére lépni úgy, hogy valaki ne üvöltözzön vele, vagy nyomjon el rajta egy tojást.
És a korcs nem szándékozik eltűnni az internetről. A snecológia örök kérdése motoszkál az agyamban: mégis mi jöhet még?
Elnézést a hosszú beidézésért, de ez annyira szívmelengető írás lett, hogy nem is baj...
Hogy mi jöhet még? Macskaól vagy Blaha, ez elég egyértelmű, de a korcs szerintem csak akkor fog eltűnni a netről, ha már egyszerűen nem lesz lehetősége ott rontani a levegőt. Például területharcot folytat majd más csövesekkel, és ellopják / szétverik az összes kütyüjét.
Közöd
(
x2)
Oct 18, 2022 18:27:55
x2)
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Písz béke meg töltőgáz.
Soha többet nem írok ide
Na akkor elmagyarázom. Senki sem sír itt,hogy legyen live. Ha te annak veszed kurva nagyot tévedsz.
Tudod mi az a pszichikai terror?
Na azt olvad itt, és nem a sírást. A kutyát nem érdekli ha nem lajvol az a két mocskos csöves.
Úgyhogy húzzál innen a büdös picsába,és szopd le őket ,jó bő nyállal!
Baxi
(
x2)
Oct 18, 2022 18:28:04
x2)
Ha valóban Endréé volt a rafis email, akkor az nem véletlen került oda. De idővel úgyis össze fog állni a kép. Szerintem a tranyó nem hazudott a kirúgásról, lehet, hogy tényleg két melócsá volt? Biztosan ki fog derülni :)
hejneken
(
x3)
Oct 18, 2022 18:28:14
x3)
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2022 18:28:23
x7)
Live a korcs
MacY2
(
x1)
Oct 18, 2022 18:28:25
x1)
púp live
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:28:32
x30)
Korcs live
Poop in the loop
(
x2)
Oct 18, 2022 18:28:49
x2)

PÚPOSVÁSZNÚ VÁLTOZAT
csicskovics
Oct 18, 2022 18:28:57
Szerintem a Rafinál simán az történt, hogy több ajánlatot is kapott, aláírt szerződése is volt, de a végén visszamondta, mikor már megcsinálták neki a Teams fiókot meg az emailt. Csavar lenne a dologban, ha valaha valamelyik kolléga online is látta volna, de általában a Teams státusz üzenetben meg szokott jelenni, hogy "nem elérhető x napja", vagy valami hasonló. Ezzel kapcs nem tudom, hogy kaptunk-e updatet.
Mindenestre szerintem ez már a múlt, és igenis hasznos volt a Rafis találat is, hiszen kiderült, hogy működik és használható az email scanner, amit az egyik trolléga írt. Sajnos amilyen puhatestű csúszómászó a korcs, több vasat is tartani kell a tűzben, mivel nála semmi sem biztos.
Végezetül, ha nem IT-ben dolgoznék, akkor azt kérdezném, hogy egy Nic vagy Rafi szintű cég hogyan vehet fel egy ilyen kóklert, de digitális segédmunkásra aki css-t színez pl. mindig is szükség van aprópénzért.
Mindenestre szerintem ez már a múlt, és igenis hasznos volt a Rafis találat is, hiszen kiderült, hogy működik és használható az email scanner, amit az egyik trolléga írt. Sajnos amilyen puhatestű csúszómászó a korcs, több vasat is tartani kell a tűzben, mivel nála semmi sem biztos.
Végezetül, ha nem IT-ben dolgoznék, akkor azt kérdezném, hogy egy Nic vagy Rafi szintű cég hogyan vehet fel egy ilyen kóklert, de digitális segédmunkásra aki css-t színez pl. mindig is szükség van aprópénzért.
Oct 18, 2022 18:28:57
broni
(
x45)
Oct 18, 2022 18:29:33
x45)
Bárcsak soha többé ne lenne se tranyógeci, se púposgeci live. Hátha akkor lekopnátok a fórumról ti nagyokos tizenévesek.
annak pajor atya nem őrűlne.
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 18, 2022 18:29:48
x13)
remélem fájdalmas halálod lesz te pedofil geci
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Oct 18, 2022 18:31:03
x7)
Szandikának anyagi segítség kell a púposon keresztül. Nincs jó előérzetem.
le vagy tiltva, kurva anyád
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:31:20
x77)
Koldulós lájv.
Szandikának utalt pénzeket lenyúlnád mi, púpom?
Szandikának utalt pénzeket lenyúlnád mi, púpom?
max5enutálnak
(
x47)
Oct 18, 2022 18:31:59
x47)
Te faszszopó nyomorult, ha te nem látsz különbséget a pedofil és csöves alkoholista párosa, valamint a csatornájukat reportoló embereket között, akkor nyugodtan öld meg magad. Az egyedfejlődés korai szakaszában buktál el, teljesen felesleges megmagyarázni mi is lehet a két csoport közötti különbség. Inkább azon gondolkodj el, hogy hogyan lehetsz annyira degenerált, hogy a tranyó kiírása után rohamot kapsz a félelemtől, hogy ezentúl nem lesz meg az esti nyomorpornó adagod és telesírsz mindent ezzel. Az is a súlyos fogyatékosságodat támasztja alá, hogy endre után te vagy a második balfasz, aki elhisz bármit is a tranyónak. Lásd, nem sokkal később bejelenti, hogy lesz másik csatorna. Gondolom azt is elhitted, amikor öngyilkos lett Tibi 2020ban és a Dunába ugrott és telesírtad a párnát, mert nem lesz több live. Húzzál innen a gecikurva anyádba.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:32:02
x77)
Egy hajléktalan alkoholista tranyógeci éppen nem ér rá.
Miért is? Sok volt a tegnap, Púpom?
Miért is? Sok volt a tegnap, Púpom?
Éjfél
Oct 18, 2022 18:32:21
Az iggen: "Merci most munkát keres, nem ért rá eljönni... Merci most pihen"
Micsoda retard :D
Micsoda retard :D
Oct 18, 2022 18:32:21
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Oct 18, 2022 18:32:31
x7)
Merci is a "közelben van". Így még gyanúsabb, hogy elmondásuk szerint Szandinak kell pénz.
le vagy tiltva, kurva anyád
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:32:36
x30)
Kuhar feeling
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:33:17
x77)
Kuhar feeling
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:33:27
x77)
Közben. na.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 18, 2022 18:33:30
x13)
Csendes, nyilván minden gyanú felett állsz, meg nem is mutogatni akarok.
A hosszú hsznek mindössze annyi a lényege, hogy néha nem baj, ha vannak szkeptikus kollégák, akik csak konkrét tényekre fogadnak majd el mindent is.
Amit csicskovics ír az valid lehet.
A hosszú hsznek mindössze annyi a lényege, hogy néha nem baj, ha vannak szkeptikus kollégák, akik csak konkrét tényekre fogadnak majd el mindent is.
Amit csicskovics ír az valid lehet.
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:33:34
x30)
Ha tudnatok, amit en :,D
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:34:17
x30)
Van egy szegény család akik névtelenek akarnak maradni, ezért utaljatok az én számlámra.
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2022 18:34:34
x68)
Pöcögtetések?
Jonciii
(
x8)
Oct 18, 2022 18:34:58
x8)
Gyagyásgeci, amit reclaimeltél a jótékonykodásból, azt nyugodtan add oda a Szandinak!
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:35:21
x77)
"Nem jön ki a matek."
Mikor "kött ki"?
Most akkor a bank partner?
Mikor "kött ki"?
Most akkor a bank partner?
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2022 18:35:50
x135)
lelkecske szomorú, és az utolsó filléreket próbálja összekaparni.
egyem meg.:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
egyem meg.:))
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:35:58
x24)
Mit tudsz zsido?
géjza
Oct 18, 2022 18:36:14
Na bej!
Gyagyás tart lájvszot a napokban?
3.5 nap alatt (4.0 x Tyoproni)
3.5 nap felett (1.2 x Tyoproni)
Gyagyás tart lájvszot a napokban?
3.5 nap alatt (4.0 x Tyoproni)
3.5 nap felett (1.2 x Tyoproni)
Ha Tibor ma koccol, akkor jöhet a 3,5 alatt
4x oddsért megér egy fekete ájfont.
4x oddsért megér egy fekete ájfont.
Gratulálok a nyerteseknek, további tippekért kövess a péniszolvasó csatornán.
Oct 18, 2022 18:36:14
KicsiNéző
(
x13)
Oct 18, 2022 18:36:53
x13)
Nahát, tényleg a Sodi officialből lesz Merga 1 :D
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 18, 2022 18:37:00
x13)
A fogyatékos szandika már jobban beszél németül mint a lassan 10 éve kint élő it szakember
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:37:02
x30)
Mit tudsz zsido?
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 18, 2022 18:37:15
x48)
átváltott angolra a pincérnő XD
kissendrevagyok
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:37:18
x77)
Endre!
Húzzál oda DJ-hez és adj neki egy pénzt, hogy valami érzelmesebb zenét tegyen be.
Kellemes a hangja Helga nevelőnek. Tetszik, Sneci. Szerintem lenne a gondnokod.
Húzzál oda DJ-hez és adj neki egy pénzt, hogy valami érzelmesebb zenét tegyen be.
Kellemes a hangja Helga nevelőnek. Tetszik, Sneci. Szerintem lenne a gondnokod.
hejneken
(
x3)
Oct 18, 2022 18:37:25
x3)
Ajjaj Gyagyás drága az Almdudler! Spórolni kell!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2022 18:37:57
x7)
Csak nem most pakol merga és megy haza?
féregnyulvány
(
x7)
Oct 18, 2022 18:38:32
x7)
szanalmas hogy szandika jobban tud nemetul mint sneci :D
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:38:40
x24)
Baszd meg ezek ketten se tudnak annyit nemetbol, mint egy maszuketett csecsemo!
Aztakurva
Aztakurva
RECSKABUNKER
(
x3)
Oct 18, 2022 18:39:25
x3)
Hol a tranyó?
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:39:29
x30)
Ne kombinaljatok, faszasag van. Kezeli!!
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:39:34
x77)
Endre!
Ha a macskaólban leszel akkor viszek neked egy "Aldudlert", rohadjak meg.
Ha a macskaólban leszel akkor viszek neked egy "Aldudlert", rohadjak meg.
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:39:37
x24)
Bonyolult italt ker a Szandika! XD
Nem gyagyas, csak sik hulye vagy nemetbol is.
Nem gyagyas, csak sik hulye vagy nemetbol is.
Ásó27
(
x68)
Oct 18, 2022 18:40:18
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:40:27
x77)
Akkor ma nem lesz fodrász?
Éjfél
Oct 18, 2022 18:40:39
"merci otthon pihen" Budapesten?
Oct 18, 2022 18:40:39
xray
(
x21)
Oct 18, 2022 18:41:27
x21)
csak szandika körül ólálkodik ez a nyomorult?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:41:59
x24)
Amugy ez a Szandika is hogy lehet olyan szerencsetlen, hogy a tragikus multja ellenere ossze akar Sodikazodni? Nem ertem.
Hany eve elsz nemet nyelvteruleten te barom?!
Es nem tudod mi az Almudler?
Hany eve elsz nemet nyelvteruleten te barom?!
Es nem tudod mi az Almudler?
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:42:31
x77)
Hallottátok, ugye?
ElbaszTUK!
Véletlenül sem Endre a hibás a begombázott gányolásával. :(
ElbaszTUK!
Véletlenül sem Endre a hibás a begombázott gányolásával. :(
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2022 18:44:22
x77)
Heti 40 euró VS 50 ezer euró hitelecske.
Szerintem tőle kellene kérni pénzügyi tanácsot.
Szerintem tőle kellene kérni pénzügyi tanácsot.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 18, 2022 18:44:25
x6)
Nem ér rá keregetni nem ér rá dolgozni. Beszarok geci. Én egyetem mellett minden nap 19-04ig dolgoztam két éven át, fizikai munkát. Befosok.
Nem kereget de kulggye pénzt
Hetyetye ne ezt ne.
Nem kereget de kulggye pénzt
féregnyulvány
(
x7)
Oct 18, 2022 18:44:46
x7)
szandika keregetett egesz heten, heti 40 eurobol el
erre sneci aztmondja meglehet abbol elni
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
erre sneci aztmondja meglehet abbol elni
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
KicsiNéző
(
x13)
Oct 18, 2022 18:44:50
x13)
A kurva anyád Endre, hogy tolod ezt a görbülő picsaszájas liveot.
"Jaj hát elbasztuk :("
"Megint munkát keresek"
"Nem jön ki a matek :("
"Szandikának lehet segíteni"
Undorító ez az egész színészkedés. Endre láttuk a valódi mivoltodat, legutóbb tegnap.
"Jaj hát elbasztuk :("
"Megint munkát keresek"
"Nem jön ki a matek :("
"Szandikának lehet segíteni"
Undorító ez az egész színészkedés. Endre láttuk a valódi mivoltodat, legutóbb tegnap.
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:45:04
x30)
Jajjmáá, hisz:
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 18:45:07
x6)
Hetyetye
Ok, nem feltétlenül írsz hülyeséget, de az a profilkép, azt...azt nee...most...nee..jó? Éppen ettem. Pedig elővigyázatos szoktam lenni. Gyagyás, neked meg a kurva anyád, hogy egy férfi gumicsöcsét szopkodod élőben, aberrált buzi nyomorék!
-
Oct 18, 2022 18:45:15
"Merci otthon pihen" - Sodi.
Vajon hazudik a korcs? Ha nem, az elég karakteridegen lenne soditól is, hogy önként eljön a tranyó mellől, de a tranyótól is, hogy elengedi sodit.
Vajon hazudik a korcs? Ha nem, az elég karakteridegen lenne soditól is, hogy önként eljön a tranyó mellől, de a tranyótól is, hogy elengedi sodit.
Oct 18, 2022 18:45:15
szörnyeteg
(
x3)
Oct 18, 2022 18:46:25
x3)
Endre, miért viselsz megint női kabátot? Végleg elengedted a hetero vonalat?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2022 18:47:07
x30)
Endre, miért viselsz megint női kabátot? Végleg elengedted a hetero vonalat?
Anuta vette
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:47:12
x24)
Nagyon kellemetlenul erzi magat a korcs buzi egy szuletett no mellett :D
“Ugyad az almalevedett” XD
“Ugyad az almalevedett” XD
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Oct 18, 2022 18:47:16
x5)
Milyen érdekes “véletlen” pont most,hogy a Sodi elvesztette a melóját a Merga meg a bevételi forrását a csatiját,jön egy videó,hogy küldjünk pénz a Szandikának…
Véletlenül se hozzátok kerül majd az a pénz igaz púpom ?
Átlátszó szemét trükk ez,mert tudod,hogy neked nem küldenének egy vasat sem,hátha a Szandin megesik a szívünk,de azt elfelejted,hogy amikor volt a “randis”állatkertes videótok ott mondta a Szandi,hogy a gondnoka mindenben segít és a menedék házban vagy hol ahol most él,ott legalább napi háromszor kap ellátást…
Véletlenül se hozzátok kerül majd az a pénz igaz púpom ?
Átlátszó szemét trükk ez,mert tudod,hogy neked nem küldenének egy vasat sem,hátha a Szandin megesik a szívünk,de azt elfelejted,hogy amikor volt a “randis”állatkertes videótok ott mondta a Szandi,hogy a gondnoka mindenben segít és a menedék házban vagy hol ahol most él,ott legalább napi háromszor kap ellátást…
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 18, 2022 18:47:23
x10)
Öröm látni a fancsali képed Fifi!
Álmodjatok Rémeket!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 18, 2022 18:47:24
x6)
Mint a Pista című youtube videó.
Akasszák ki a kukára kérem.
Hetyetye ne ezt ne.
Akasszák ki a kukára kérem.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 18, 2022 18:47:29
x48)
Azt mondja:
"Igyad ott az almaleved, geci"
kissendrevagyok
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 18, 2022 18:48:21
x19)
Szerintem ha asodi járna 9-5ig iskolába Szandi meg programozni akkor legalább lenne pénz, de endre sajnos megbukna.
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:48:28
x24)
Senki nem drogos hazudja a gnom, miutan tegnap is szetcsapta magat xD
RECSKABUNKER
(
x3)
Oct 18, 2022 18:48:29
x3)
ez megint nagyon jo volt :D
szörnyeteg
(
x3)
Oct 18, 2022 18:48:37
x3)
Anuta vette
Távelvunétoszárecignesávrengibugyogá?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 18, 2022 18:48:47
x10)
Azt mondja:
Udvarias asodi! Ezt tanulta a sziszájától.
féregnyulvány
(
x7)
Oct 18, 2022 18:48:54
x7)
Azt mondja:
kurva kedves :DDD en ott rugnam le a szekrol ilyet szolna
tyodika
Oct 18, 2022 18:49:09
Azt mondja:
Drága pénzen vett almaléé, hát mi vagyok én milliomos_
Oct 18, 2022 18:49:09
-
Oct 18, 2022 18:49:22
Jól értem, hogy sodikán keresztül lehet pénzt küldeni Szandinak?
Azt se fogja megkapni szegény csaj...
Azt se fogja megkapni szegény csaj...
Oct 18, 2022 18:49:22
pedofilsodiasodi
(
x2)
Oct 18, 2022 18:49:27
x2)
te nyomorult féreg. szerencsétlen szandikával próbálsz pénztszerezni magadnak, hogy aztán elidd és eldrogozd? nagyon remélem egy forintot nem kapsz
pedofilsodiasodi
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 18, 2022 18:49:40
x19)
Senki nem drogos hazudja a gnom, miutan tegnap is szetcsapta magat xD
napi 15-20 sört is tagadja a pedofil évek óta.
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:50:04
x24)
Kinek lehetne jelenteni, hogy a becsi pedofil szatir koldulasra hasznalja a Szandikat?
Közöd
(
x2)
Oct 18, 2022 18:50:44
x2)
Endre ez szánalmasan átlátszó live volt. Mivan már a komment haveroknak a pénze kell sorikère, ketyerűre?!
Szandikat bevonod ebbe ,az ő életét is tönkre akarod tenni ,te korcs szarhazi faggyú?!
Takarodj a postára,és dolgoz. Vagy a billaba árut feltölteni!
Szandikat bevonod ebbe ,az ő életét is tönkre akarod tenni ,te korcs szarhazi faggyú?!
Takarodj a postára,és dolgoz. Vagy a billaba árut feltölteni!
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2022 18:50:49
x7)
Szandikával szembeni sajnálatom eddig tartott. Heti 40 ajró nem elég? Le kell tenni a cigit. Én két kisgyerek mellett dolgozom napi 4-5 órában.
Nem minősítem mellékretardnak, de fenntartásokkal kezelem.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2022 18:50:51
x6)
Azt mondja:
Ez a mellékhatása annak, ha az ember egy ember átoperált férfiakkal "jár" nem pedig igazi nőkkel.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 18, 2022 18:51:23
x13)
Endre, ha tényleg ellopnád a Szandikának szánt pénzt, az valószínűleg a legalja lenne, pedig nem kevés undorító dolgot csináltál.
Szóval ezt szeretném nem feltételezni rólad.
Szóval ezt szeretném nem feltételezni rólad.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 18, 2022 18:51:51
x6)
Kinek lehetne jelenteni, hogy a becsi pedofil szatir koldulasra hasznalja a Szandikat?
Megérné egy She cikket. A szexfüggő nőverő Endre egy értelmi fogyatékos lányt használ ki hogy pénzhez jusson.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 18, 2022 18:52:18
x23)
Ingrid Farber-krüger lehet hogy ö Szandi gondnoka. Valaki nem beszélt vele a napokba? Nagyon nem tetszik ez hogy Szandi a korcsal együtt kunyerál lovét most.
www.facebook.com/ingrid.farberkruger
www.linkedin.com/in/ingrid-farber-kr%C3%BCger-a94357139/?originalSubdomain=at
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
www.facebook.com/ingrid.farberkruger
www.linkedin.com/in/ingrid-farber-kr%C3%BCger-a94357139/?originalSubdomain=at
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2022 18:52:22
x24)
Szandikával szembeni sajnálatom eddig tartott. Heti 40 ajró nem elég? Le kell tenni a cigit. Én két kisgyerek mellett dolgozom napi 4-5 órában.
Ha tenyleg annyi esze sincs, hogy a sok figyelmeztetes ellenere sem keruli el messzire a pedofilt, akkor vagy komolyabb apolasra lenne szuksege, vagy hat… menni fog neki is a faszerdo.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Oct 18, 2022 18:52:40
x4)
Amúgy én komolyan nem értem a picsogókat :D
Azon aggódtok hogy nem lesz live a púposnál vagy a tranyónál?
Eddig hol éltetek? Ezek kiírthatatlan csótányok, ez az életük, magamutogató beteg ember mind a kettő. Hányszor megfogadta a gyagyás meg a tranyedli is hogy nem lesz live?
Tökmindegy hányszor lesz törölve a csatorna, ezek visszatérnek úgyis.
Feszültségnövelésnek pedig kiváló a csatorna törlés. ENNYI
A hangulat jóindulatú és tréfás
Azon aggódtok hogy nem lesz live a púposnál vagy a tranyónál?
Eddig hol éltetek? Ezek kiírthatatlan csótányok, ez az életük, magamutogató beteg ember mind a kettő. Hányszor megfogadta a gyagyás meg a tranyedli is hogy nem lesz live?
Tökmindegy hányszor lesz törölve a csatorna, ezek visszatérnek úgyis.
Feszültségnövelésnek pedig kiváló a csatorna törlés. ENNYI
Baxi
(
x2)
Oct 18, 2022 18:52:49
x2)
Endre, pofádról nem sül le a bőr, hogy Szandival takarózva szerzel pénzt?
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™