ezt sem erted ,mert ennyire ostoba vagy :D
rad minek hiovjuk a rendort idiota ?:D menne a hetyetye es latnak,hogy igen ez bizony felkegyelmu hagyjuk,viszont ha a tibire hivjuk amiko "egyedul" van ?:D az a legnagyobb, hisz balta arccal nezi a keket es nem erti mirol van szo,felbassza magat ezen es megver teged :D ez ennyire egyszeru te butha szhar :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
már csak olcsó borra + kólára futja?
hehe
Nem néz elég Istit. (mondjuk én sem, egyszer néztem meg egy hűtőbemutatót)
Boomer vagy tetyaóu. VBK = Vodka Bomba Kataflám
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Attól Várőr Úr miatt van PTSD-je, azért vett fehéret *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Fantasztikus :D. Épp a klájdungstükköt kéne valami izompolóra cserélni, ha már sportos, erős, fiatal a főhős
szíjjel lesztek bombázva
gayza kolcson kerte goldamamitol,mert tuti nem magara koltotte az oreg kokler
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Az évad alcíme: "Falu bolondja" :)
mér nem ittta el???????????????
Fogatlan Kozma lesz aSodiból he.
Álmodjatok Rémeket!
Trashvideós starter kit a kancsalság, kopaszodás és foghiány :)
Nincs ebben semmi meglepő.
Érkezik a Trash Tanya évad? Gyagyás ti rutinból lenyomjátok vele, még a VV11-et is. Pedig azon még a korábbi vv Osváth Zsolti (ZSHOW Time) is kiakadt és szerződést bontott a RTL-el!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Elképzelem, ahogy most egy felhőkarcoló 68. emeletén lévő designolt irodában üldögél a lezabált, pitonon fennakadó, lötyögő egynadrágban és a Golda által turkált ősgagyi vörösesbarna csíkos ingben ezzel az őszi fáról levert madárfészekkel a fején. Két elvonási tünetektől remegő pókujjal gépel, a befosott pézsmapatkánypofát néma ideggörcsök váltják, mert a fejlesztői környezetet sem sikerült még beállítania. Ha bárki megközelíti, alázatosan vigyorogva bólogat, és miután elmúlt a veszély, elmajszolja, amit az orrában talál, hogy ne visszhangozzon az iroda a hordóhasában pattogó korgás miatt. A táskája bűzlik a soknapos alienpöris szendvicstől.
Körülötte márkás pólós, farmeros fejlesztők, smart casual marketingesek, öltönyös vezetők diskurálnak egy kávé mellett, gyönyörködnek a kilátásban és tervezik az ebédet a 32. emeleten lévő kajáldában.
Filmbe illő jelenet.
Ezt a forgatókönyvet még Tarr Béla is megirigyelné.
Az ilyen gusztustalan férgeknek, akik túrjak az orrukat, és zabálják a taknyukat, nekik ez már annyira természetes, hogy észre se veszik.Igy azt se hogy mások elött csinálják.
Találkoztam már ilyen undormánnyal párszor, és amikor rászóltam, akkor nem értette a dolgot.
Mikor kifejtettem nekik, hogy a takony zabálás az egy ritka gusztustalan dolog, csinálja otthon ahol senki sem látja,de ne emberek között,akkor meg megsértődtek:-(
azon röhögtem, hogy amikor a bringán ment a vita, akkor a tranyesz kérdezte snecit, hogy te mennyi vagy? 180? a jávorszarvas meg csak hallgatott, nem merte megerősíteni, de bemondani sem akarta, hogy 170, amivel egyébként semmi baj nem lenne, ha nem lenne ilyen kibaszott nagy az arca
hehe
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Vagy a híres rendező, Oscar Wilde!
Hihetetlen, hogy ez a cro-magnoni torzszülött az élet minden területén megmutatta már mennyire ostoba és primitív.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Itt még micsoda luxusok voltak.
De régen volt... Ja, nem. :))
Tiszta kurva anyja
3 napja nem ettem ratyeee
Én nem szeretem a kövér embereket.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Siker titkáról és a gyávaságról prédikál asodi XD
Dobozos DLC
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nem jutna ki a garázsból...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem mondod, neked már nincsenek még ennyire összetett mondataid sem LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
nagyon részeg vagy, csóró koporsó...:)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hazudjál még :DDDDD
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Az a masztipartys Sodi.
Ingatkanügyek
Jozsii Busák
Ez kurva jó lett! :D
Borz Endre
:D Irimiás és Petrina helyett Sodi meg Tibi érkezik a faluba :D
[img srchttps://img.sodika.dk/imgur.com/Q2816xh.gif]
Akkor miért volt nyitva az ign a gépeden mi? Akkor írtad be ezeket a kommenteket!
Ha egy régi kommentedet meg egy újat valaki megnéz úgy, hogy közben nem követi az szar liveokat, az is érzékeli a leépülést pusztán a kommentekből te lealjasodott alkoholista csaló geci.
ezeket a szarokat minek kell ide lapátolni?
Nincs neked dolgod, életed, hogy állandóan itt vagy?
Tolvaj Tranyón kívül van valakivel szociális kapcsolatod Ausztriában?
Nincsenek osztrák barátaid, kollégáid, akikkel eltöltenéd a szabadidőd, gyakorolnád a nyelvet, eljárnátok ide-oda?
Ja, várj... :)
Neked soha, sehol nem voltak ilyenek, országtól-várostól függetlenül.
Aberrált!
Simán lehetne John Goodman imitátora.
kissendrevagyok
A bácsi buzinak tetszik lenni?
Nem kívántál rá Gyagyás?
"Ez egy nő, hát csöcsei vannak, ez egy nő" :)
Megint hazudsz mint az elmúlt hónapokba a 7x megigért jegyzökönyvröl vagy tegnap este a rendőrökről?
Látod korcs ez történik akkor mikor nem csak egyszerűen hetyetyézel mint pár éve még, hanem folyamatosan hazudsz is mellé mint mostanában. Lásd például meghalgattak és bevédtek a raffinál vagy a bezárt lakásba voltak a rendörök ezért kellet lelönöm a live-ot. Soha, senki egy szavadat se fogja elhinni innentől neked. Azért mert egy szar,HAZUG,pedofil vagy!
ne hazudj te drogos geci!
Már a "Sodihoz megjöttek a rendörök" megy. De kibaszott jó ahogy a két csöves üvölt a hátérbe, a hülye meg 1 szó nélkül vágja a pofákat a kamerába. Tisztára mintha azon gondolkodna, hogy a kurva életbe, hogyan keveredtem én ebbe bele. :D
Hogy próbálta előadni a csekonicsot, hogy ő majd fizeti mindenkinek a burger kinget, csak ne küldjék el a jó édes kurva anyjába haza miután odapofátlankodott :D.
Plusz játszotta az eszét mint valami középiskolai kiránduláson, hátha fel tud vágni a jócsajnak (lol)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nézd, érintett voltam abban. Semmiféle házkutatás nem volt, egy beszélgetésre be kellett menni, ahol megkérdezték,hogy ismerem e Hekker Henriket ( nem) vagy bárki mást ( nem). Aztán megkérdezték,hogy mi ez az egész fórum, mondtam ,hogy keresztény konzervatív vitakör. De olvasson bele a nyomozó úr, majd meglátja. Ennyi. Soha többet egy levelet vagy egy telefont sem kaptam. Végül is szarul jártam, mert elment kb 40 percem egy ilyen baromságra. Utána meg Peruig kellett szaladni és azóta is egy nincstelen menekült vagyok,aki csatornapatkányként bújkál. Ja, nem.
Ez az anyja!
Horvát Magdolna téhával!!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Bocsásson meg!
Emlékeim szerint, amikor az okos órát vette, az S22-höz, azon próbált valamit heytetytézni...
173cm volt a magasság, amivel a kamu tömegét és életkorát kombinálta, a csodás eredmény eléréséhez.
Élőben volt szerencsém a csöves tibihez, 160 cm a földtől.
Néha a púpos úgy behúzza a nyakát és kitolja a púpját, hogy még ez alá is sikerül össze mennie.
Én 178 vagyok.
Büdös tranyó a vállamig ért.
Én 173 cm gyagyga magaságra tennék, vagy kicsit alacsonyabbra.
175, szerintem túlzó.
Púpos kis törpe, dagadt sodi a sodi.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Minek neki megvenni? Mercike azt mondta, a Sodi ingyen is ki tud hozni telefont a boltbol.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
már ott is megpaszta a rendőröket....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
XXXXDDDDDDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Confirmed, amikor elsétáltam mellette a nyugatiban alacsonyabb volt nálam, pedig én is apró csepp asszony vagyok.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Én is már nagyon várom.
Ezt úgy hívják, hogy öregségi távollátás. Általában 40 fölött jelentkezik.
sátántangó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjjj 666!!!!!!!!!!!!!!!!igazi sátánista film!!!!!!!!!!!!!!!
Púpom, a Szisza finom, nőies, csimpánzszájú úrhölgy, aki olyan érzékien nyeli a spagettit, hogy a világ összes Abdullahja megkívánja a disznótorost... :)
Néha a púpos úgy behúzza a nyakát és kitolja a púpját, hogy még ez alá is sikerül össze mennie.
Én 178 vagyok.
Én 173 cm gyagyga magaságra tennék...
Ha már a méretek...
A fogatlan Vahúr milyen magas lehet? A pofozós videón mintha egy fejjel alacsonyabb lenne a pedónál.
Gyagya! Az megvan, h az egyetlen dolog, amire flexelsz magadon...a szamárfaszod?
Az is megvan, hogy az nem (sem) a te érdemed, nem rajtad múlt?
Az viszont már igen, hogy csak akkor nem mutat fél6-ot, ha hozzászigszalag-ozod egy hurkapálcához?
Alacsony. Nem merek becslésekbe belemenni de tuti hogy 168-170 alatt van.
Nem érdekli őt a Tibi lelke, csak hogy hozzádörgölhesse a petyhüdt szamárfaszt
256Gb?!
Mikbe vagy?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Maradjunk a realitásoknál, endre egy csöves szar, mást nem tudna megvenni.
Nagyon jól mondja Sanyibacsi. Endre, a kandúrod el fog mellőled szegődni, ha nem lesz iphone 14. Még meg is ígérted neki. Ugye nem vagy egy ígérgető hazug ruppótlan geciláda?
Ha úgy érti Prof. hogy a nézőnek kínokat okoz akkor igaza van!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 14:54:18
x10)
Endi! Elmondjam, hogy mi a VBK? VÖRÖSboros kóla. Érted?
VÖRÖS BAZDMEG!!
Álmodjatok Rémeket!
VÖRÖS BAZDMEG!!
koszos
(
x11)
Dec 08, 2022 14:54:25
x11)
De mondjuk a nép fantáziája kifogyhatatlan, ezt el kell ismerni. Ez, hogy nem is arra hívják a rendőrt, aki éppen streamel, hanem a másikra, aki eközben otthon alszik, eddig még sem fordult a fejemben. :D
Hihetetlen ez a találékonyság, azt meg kell hagyni.
Hihetetlen ez a találékonyság, azt meg kell hagyni.
ezt sem erted ,mert ennyire ostoba vagy :D
rad minek hiovjuk a rendort idiota ?:D menne a hetyetye es latnak,hogy igen ez bizony felkegyelmu hagyjuk,viszont ha a tibire hivjuk amiko "egyedul" van ?:D az a legnagyobb, hisz balta arccal nezi a keket es nem erti mirol van szo,felbassza magat ezen es megver teged :D ez ennyire egyszeru te butha szhar :D
bolgár jeti
(
x30)
Dec 08, 2022 14:55:05
x30)
444.hu/2022/12/08/kethavi-melypont-kozeleben-a-forint-arfolyama
Kéthavi mélyponton a Forint. Így könnyen meg lesz a havi millió fütyis fizetés (HUF-ban). Márcsak azt kell elérned, hogy ne basszanak ki egy nap után.
Amúgy meg, hogy egy klasszikust idézzek:
"Endre! Minden a te hibád! Minden!"
Kéthavi mélyponton a Forint. Így könnyen meg lesz a havi millió fütyis fizetés (HUF-ban). Márcsak azt kell elérned, hogy ne basszanak ki egy nap után.
Amúgy meg, hogy egy klasszikust idézzek:
"Endre! Minden a te hibád! Minden!"
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 14:55:31
x7)
Basszátok meg én azt hittem vicceltek ezzel a fehérbor - kóla kombóval, de nem...
Gyagyás, te nem vagy ember!
Gyagyás, te nem vagy ember!
már csak olcsó borra + kólára futja?
broni
(
x45)
Dec 08, 2022 14:56:17
x45)
hol vannak a kestorosok milliárdjai, sodi???????????????!!!!!!!!!!!!
bolyhoskaja
(
x1)
Dec 08, 2022 14:56:54
x1)
Nem vicc volt, pepsire rá is csodálkozott, hogy még létezik, mert nem tudta...
Nem néz elég Istit. (mondjuk én sem, egyszer néztem meg egy hűtőbemutatót)
Hahó
(
x136)
Dec 08, 2022 14:57:07
x136)
VÖRÖS BAZDMEG!!
VÖRÖS BAZDMEG!!
Boomer vagy tetyaóu. VBK = Vodka Bomba Kataflám
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 14:57:37
x23)
Szerintetk arra mi a magyarázat, azon kívül hogy tiszta mocsok a szemüveg, hogy olvasáshoz mindig lekapja és közelről, hunyorogva olvas? Tegnap este a bornál is megfigyelhető volt + itt is mikor a chatet olvasta.
trashvod.com/w/4C8Qix3DTSpffAoS2fxmUp?start=16m17s
trolléga
(
x30)
Dec 08, 2022 14:58:26
x30)
VÖRÖS BAZDMEG!!
VÖRÖS BAZDMEG!!
Attól Várőr Úr miatt van PTSD-je, azért vett fehéret *pr*
D_Dezső
(
x29)
Dec 08, 2022 15:00:50
x29)
Egy kis teaser-el szeretnék kedveskedni a következő évi évadból! :)
fantomgolyók
Dec 08, 2022 15:03:09
Fantasztikus :D. Épp a klájdungstükköt kéne valami izompolóra cserélni, ha már sportos, erős, fiatal a főhős
Dec 08, 2022 15:03:09
koszos
(
x11)
Dec 08, 2022 15:04:27
x11)
hol vannak a kestorosok milliárdjai, sodi???????????????!!!!!!!!!!!!
D_Dezső
(
x29)
Dec 08, 2022 15:04:49
x29)
Az évad alcíme: "Falu bolondja" :)
broni
(
x45)
Dec 08, 2022 15:06:29
x45)
mér nem ittta el???????????????
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 15:07:23
x10)
D_Dezső
(
x29)
Dec 08, 2022 15:09:26
x29)
Trashvideós starter kit a kancsalság, kopaszodás és foghiány :)
Nincs ebben semmi meglepő.
nacionalista hetero troll
Dec 08, 2022 15:09:55
Dec 08, 2022 15:09:55
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 15:10:11
x23)
Érkezik a Trash Tanya évad? Gyagyás ti rutinból lenyomjátok vele, még a VV11-et is. Pedig azon még a korábbi vv Osváth Zsolti (ZSHOW Time) is kiakadt és szerződést bontott a RTL-el!
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 08, 2022 15:20:11
x13)
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 15:25:42
x23)
Nagyon nagy a csend gyagyás korcs. Rettegve bujkáltok hármasba az ágynemű tartóba vagy tibi próbálja kipiheni magát a Hétfői munkakezdésre?
ascites
(
x57)
Dec 08, 2022 15:27:58
x57)
Endre, most nézem csak a fejedet, hát bassza meg hogy a picsába nézel ki a lenőtt hajfestéseddel?
Mint egy kibaszott igénytelen proli.
Undorító a fejed.
Mint egy kibaszott igénytelen proli.
Undorító a fejed.
Elképzelem, ahogy most egy felhőkarcoló 68. emeletén lévő designolt irodában üldögél a lezabált, pitonon fennakadó, lötyögő egynadrágban és a Golda által turkált ősgagyi vörösesbarna csíkos ingben ezzel az őszi fáról levert madárfészekkel a fején. Két elvonási tünetektől remegő pókujjal gépel, a befosott pézsmapatkánypofát néma ideggörcsök váltják, mert a fejlesztői környezetet sem sikerült még beállítania. Ha bárki megközelíti, alázatosan vigyorogva bólogat, és miután elmúlt a veszély, elmajszolja, amit az orrában talál, hogy ne visszhangozzon az iroda a hordóhasában pattogó korgás miatt. A táskája bűzlik a soknapos alienpöris szendvicstől.
Körülötte márkás pólós, farmeros fejlesztők, smart casual marketingesek, öltönyös vezetők diskurálnak egy kávé mellett, gyönyörködnek a kilátásban és tervezik az ebédet a 32. emeleten lévő kajáldában.
Filmbe illő jelenet.
bolyhoskaja
(
x1)
Dec 08, 2022 15:35:04
x1)
Filmbe illő jelenet.
Filmbe illő jelenet.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 08, 2022 15:40:06
x8)
és miután elmúlt a veszély, elmajszolja, amit az orrában talál
Az ilyen gusztustalan férgeknek, akik túrjak az orrukat, és zabálják a taknyukat, nekik ez már annyira természetes, hogy észre se veszik.Igy azt se hogy mások elött csinálják.
Találkoztam már ilyen undormánnyal párszor, és amikor rászóltam, akkor nem értette a dolgot.
Mikor kifejtettem nekik, hogy a takony zabálás az egy ritka gusztustalan dolog, csinálja otthon ahol senki sem látja,de ne emberek között,akkor meg megsértődtek:-(
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 15:43:10
x7)
Valahol akörül lehet, de nagyon elbaszott testarányai vannak, ezért nehéz belőni.
Én 180 vagyok amikor élőben láttam kb 5-10 cm különbség volt.
Élőben még groteszkebb látvány, ilyen kurta lábakon, az az idomtalan bojler test a belőle kinövő orángután méretű cérna karokkal, és a "csúcsdísz" egy ormótlan, póniló méretű vekni fej.
Én 180 vagyok amikor élőben láttam kb 5-10 cm különbség volt.
Élőben még groteszkebb látvány, ilyen kurta lábakon, az az idomtalan bojler test a belőle kinövő orángután méretű cérna karokkal, és a "csúcsdísz" egy ormótlan, póniló méretű vekni fej.
azon röhögtem, hogy amikor a bringán ment a vita, akkor a tranyesz kérdezte snecit, hogy te mennyi vagy? 180? a jávorszarvas meg csak hallgatott, nem merte megerősíteni, de bemondani sem akarta, hogy 170, amivel egyébként semmi baj nem lenne, ha nem lenne ilyen kibaszott nagy az arca
balek
(
x10)
Dec 08, 2022 15:46:03
x10)
Dec 08, 2022 15:46:03
Nagyon nevetek, ilyen képet én is csináltam régen, de ott meg photoshoppal kellett kopaszra nyirni a veknit. Mostmár jóformán kopasz teljesen a szuper génjeinek hála, mire a Blahára jut, remélem kiesik az egyik orbit rágó, hogy még könnyebb legyen a mém generáló trollok munkája. Dec 08, 2022 15:46:03
balek
(
x10)
Dec 08, 2022 15:48:37
x10)
Dec 08, 2022 15:48:37
Nagyon nevetek, ilyen képet én is csináltam régen, de ott meg photoshoppal kellett kopaszra nyirni a veknit. Mostmár jóformán kopasz teljesen a szuper génjeinek hála, mire a Blahára jut, remélem kiesik az egyik orbit rágó, hogy még könnyebb legyen a mém generáló trollok munkája.
Alig várom a "jóffan", "maraggymá", "haggyámá" loopokat, amikor a hiányzó metszőfogáról kérdezik a chaten vagy hívásban. Dec 08, 2022 15:48:37
MacY2
(
x1)
Dec 08, 2022 15:49:26
x1)
remélem még az idén láthatom!
Tibi:Tehettem volna bele még egy kis sót
Gyagyás:Jó ez így cica
Jutka:HÖÖHÖHH BUZI TRANTY NEKEM NEM ADTOK? KÉT RATYHEEE.

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany

max5enutálnak
(
x47)
Dec 08, 2022 16:04:43
x47)
Vagy a híres rendező, Oscar Wilde!
Hihetetlen, hogy ez a cro-magnoni torzszülött az élet minden területén megmutatta már mennyire ostoba és primitív.
Soderák
(
x1)
Dec 08, 2022 16:07:58
x1)
Ijj Sodi, kicsit ráncos lettél, alszol te rendesen?
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
linziasztal01
(
x77)
Dec 08, 2022 16:10:31
x77)
Itt még micsoda luxusok voltak.
De régen volt... Ja, nem. :))
max5enutálnak
(
x47)
Dec 08, 2022 16:10:44
x47)
Tiszta kurva anyja
EgyDiplomásTrashVideos
Dec 08, 2022 16:10:56
3 napja nem ettem ratyeee
Dec 08, 2022 16:10:56
rBali
(
x24)
Dec 08, 2022 16:16:34
x24)
Én nem szeretem a kövér embereket.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 16:17:48
x23)
Gyagyás, beszarás hogy mindenhol veled találkozunk.
Amúgy vajon a gyagyás személyiségén alapuló karakter, RP-be mekkorát menne? Szerintem foshná ha valaki megcsinálná és elkezdené erpézni. :)
hu.ign.com/grand-theft-auto-online/75410/feature/kilenc-eve-a-csucson-miben-rejlik-a-gta-online-toretlen-sikere
Amúgy vajon a gyagyás személyiségén alapuló karakter, RP-be mekkorát menne? Szerintem foshná ha valaki megcsinálná és elkezdené erpézni. :)
hu.ign.com/grand-theft-auto-online/75410/feature/kilenc-eve-a-csucson-miben-rejlik-a-gta-online-toretlen-sikere
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 08, 2022 16:20:23
x19)
Siker titkáról és a gyávaságról prédikál asodi XD
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 08, 2022 16:21:42
x3)
Endre közeleg a karácsony. Arra gondoltam hogy esetleg vehetnél magadnak valamilyen legot aztán kitehetnéd live-ban. Tudod mint anno amikor 2 órán át csak a darabokat válogattad a London bushoz. Mellette mehetne párhuzamosan Tibitől az Iphone 14 pro Max uboxing majd beüzemelés és szenvedés lágy alásfestő hangként a varangy néha beordíthatná hogy "Te rossz ratyheee!".
sörtötbontok
(
x8)
Dec 08, 2022 16:23:42
x8)
Endre!
Ha a Cica mostantól csak egy kötelező tartozékával, a Varanggyal együtt érhető el számodra, akkor kell vagy nem?
Ha a Cica mostantól csak egy kötelező tartozékával, a Varanggyal együtt érhető el számodra, akkor kell vagy nem?
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 08, 2022 16:38:29
x13)
Endre!
Dobozos DLC
bolgár jeti
(
x30)
Dec 08, 2022 16:40:19
x30)
Nem jutna ki a garázsból...
sodika
Dec 08, 2022 16:45:31
Az ott az IGN-en nem én vagyok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 08, 2022 16:45:31
Ásó27
(
x68)
Dec 08, 2022 16:45:56
x68)
Nem mondod, neked már nincsenek még ennyire összetett mondataid sem LOL
Klohek
(
x12)
Dec 08, 2022 16:47:12
x12)
nagyon részeg vagy, csóró koporsó...:)
rezsidémon
(
x8)
Dec 08, 2022 16:48:09
x8)
Akkor a snecimanó sem te voltál? Nahát.....Hazudjál még :DDDDD
Sodibob kockanadrág
Dec 08, 2022 16:48:30
Na ma mit pofázol ki te patkányivadék?
Tiltalak a gecibe….
Dec 08, 2022 16:48:30
rezsidémon
(
x8)
Dec 08, 2022 16:49:55
x8)
Na de egy fontos kérdés: mit tervezel következő "duplacsavarnak"?
Beismered hogy fizetésképtelen vagy?
Esetleg azt hogy végig a trolloknak volt igaza?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Beismered hogy fizetésképtelen vagy?
Esetleg azt hogy végig a trolloknak volt igaza?
seymour schwartz
(
x6)
Dec 08, 2022 16:53:58
x6)
Az a masztipartys Sodi.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 16:57:20
x5)
Dec 08, 2022 16:57:20
Készülj te SZUBMISSZÍV HOMOKOS ma jön a krém! Mi úgy hívjuk dupla csavar! De csak mert nagy volt a pofád megint!!! Jó szórakozást estére! Majd jelentkezz Hogy ízlik a krém! De sok mosolygós fejjel!! Dec 08, 2022 16:57:20
Elnökúr
Dec 08, 2022 16:57:56
Ez kurva jó lett! :D
Dec 08, 2022 16:57:56
bolgár jeti
(
x30)
Dec 08, 2022 17:02:36
x30)
[img srchttps://img.sodika.dk/imgur.com/Q2816xh.gif]
-
Dec 08, 2022 17:02:42
Akkor miért volt nyitva az ign a gépeden mi? Akkor írtad be ezeket a kommenteket!
Dec 08, 2022 17:02:42
444 olvasó
Dec 08, 2022 17:03:08
Kicsit off:
Államtitkár úr is sodit nézi?
Kicsit sodis a fogalmazása :)
Dec 08, 2022 17:03:08
bolgár jeti
(
x30)
Dec 08, 2022 17:03:15
x30)
VibrációsPéniszgyűrű
Dec 08, 2022 17:03:31
Ha egy régi kommentedet meg egy újat valaki megnéz úgy, hogy közben nem követi az szar liveokat, az is érzékeli a leépülést pusztán a kommentekből te lealjasodott alkoholista csaló geci.
Dec 08, 2022 17:03:31
szabigal
Dec 08, 2022 17:06:12
Kicsit off:
ezeket a szarokat minek kell ide lapátolni?
Dec 08, 2022 17:06:12
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 08, 2022 17:07:28
x11)
Nincs neked dolgod, életed, hogy állandóan itt vagy?
Tolvaj Tranyón kívül van valakivel szociális kapcsolatod Ausztriában?
Nincsenek osztrák barátaid, kollégáid, akikkel eltöltenéd a szabadidőd, gyakorolnád a nyelvet, eljárnátok ide-oda?
Ja, várj... :)
Neked soha, sehol nem voltak ilyenek, országtól-várostól függetlenül.
Aberrált!
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 08, 2022 17:09:45
x48)
Simán lehetne John Goodman imitátora.
Érdeklődő
Dec 08, 2022 17:13:31
A bácsi buzinak tetszik lenni?
Dec 08, 2022 17:13:31
D_Dezső
(
x29)
Dec 08, 2022 17:15:27
x29)
Ez a vén alkesz nem a Tibinek az apja? Sok mindent megmagyarázna :)
D_Dezső
(
x29)
Dec 08, 2022 17:16:12
x29)
Nem kívántál rá Gyagyás?
"Ez egy nő, hát csöcsei vannak, ez egy nő" :)
szörnyeteg
(
x3)
Dec 08, 2022 17:16:52
x3)
Szia Endre, ma nem értem rá olvasni a fórumodat. Végül megvetted Tibornak az iphone-t?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
EasybankosPedo
(
x23)
x23)
Megint hazudsz mint az elmúlt hónapokba a 7x megigért jegyzökönyvröl vagy tegnap este a rendőrökről?
Látod korcs ez történik akkor mikor nem csak egyszerűen hetyetyézel mint pár éve még, hanem folyamatosan hazudsz is mellé mint mostanában. Lásd például meghalgattak és bevédtek a raffinál vagy a bezárt lakásba voltak a rendörök ezért kellet lelönöm a live-ot. Soha, senki egy szavadat se fogja elhinni innentől neked. Azért mert egy szar,HAZUG,pedofil vagy!
Örebro
(
x17)
Dec 08, 2022 17:18:14
x17)
ne hazudj te drogos geci!
D_Dezső
(
x29)
Dec 08, 2022 17:26:15
x29)
Mega kínos trash karácsonyi archív megy a trashvodon.
Mindenki ordít, a Gyagyás "Tyhe hívtá ide, gyhe te hívtá ide!"
Szégyenteljes minden pillanata trashvod.com/w/rhgTTRAhak9PT3poTQAPU9
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 17:36:08
x23)
Már a "Sodihoz megjöttek a rendörök" megy. De kibaszott jó ahogy a két csöves üvölt a hátérbe, a hülye meg 1 szó nélkül vágja a pofákat a kamerába. Tisztára mintha azon gondolkodna, hogy a kurva életbe, hogyan keveredtem én ebbe bele. :D
Soderák
(
x1)
Dec 08, 2022 17:36:29
x1)
Endre, jól mondja a cica, bevételt kell szerezni...
rBali
(
x24)
Dec 08, 2022 17:37:18
x24)
Hogy próbálta előadni a csekonicsot, hogy ő majd fizeti mindenkinek a burger kinget, csak ne küldjék el a jó édes kurva anyjába haza miután odapofátlankodott :D.
Plusz játszotta az eszét mint valami középiskolai kiránduláson, hátha fel tud vágni a jócsajnak (lol)
Karvaj Tőke
Dec 08, 2022 17:40:02
Nézem is! Köszi rBali , Elképesztő tartalom! : )
Hehehe!
Dec 08, 2022 17:40:02
Nagyerejű nyhomozás
Dec 08, 2022 17:41:27
:D
A Sherlock Porks házkutatós IP csapdája óta senki nem szívatta meg úgy a troll-közönséget, mint ezzel a kamu Jutkás sztorival a Merci. :D
Ezek a tények, geci :D
A Sherlock Porks házkutatós IP csapdája óta senki nem szívatta meg úgy a troll-közönséget, mint ezzel a kamu Jutkás sztorival a Merci. :D
Ezek a tények, geci :D
Nézd, érintett voltam abban. Semmiféle házkutatás nem volt, egy beszélgetésre be kellett menni, ahol megkérdezték,hogy ismerem e Hekker Henriket ( nem) vagy bárki mást ( nem). Aztán megkérdezték,hogy mi ez az egész fórum, mondtam ,hogy keresztény konzervatív vitakör. De olvasson bele a nyomozó úr, majd meglátja. Ennyi. Soha többet egy levelet vagy egy telefont sem kaptam. Végül is szarul jártam, mert elment kb 40 percem egy ilyen baromságra. Utána meg Peruig kellett szaladni és azóta is egy nincstelen menekült vagyok,aki csatornapatkányként bújkál. Ja, nem.
Dec 08, 2022 17:41:27
max5enutálnak
(
x47)
Dec 08, 2022 17:44:44
x47)
Ez az anyja!
Dörpepúp
(
x7)
Dec 08, 2022 17:45:23
x7)
Ez az anyja!
Horvát Magdolna téhával!!
rBali
(
x24)
Dec 08, 2022 17:46:19
x24)
max5enutálnak
(
x47)
Dec 08, 2022 17:49:14
x47)
gygyásgeci, te micsoda egy gyáva kis buzi vagy. Pofánbasz ököllel (tehát nem nyitott tenyérrel) egy gonosz sapkástroll és te cserébe lepacsizol vele?? Hát ezt nem lehet megunni :DDD
Karvaj Tőke
Dec 08, 2022 17:49:17
rBali a vonatállomásos (Keletiben) Videót keresem , ami úgy indul " Búúúú , szevasz Endre!" : )
Hehehe!
Dec 08, 2022 17:49:17
LAcus
Dec 08, 2022 17:50:56
(img src=8mcc0e8.png
SoDI egy pedofil antiszemita elmebeteg
Dec 08, 2022 17:50:56
SyntaxError
(
x24)
Dec 08, 2022 17:52:19
x24)
Kurvára kezd elegem lenni abból, hogy a púpos ide irogat. Mikor basszák már ki a lakáscsából? Akkor lenne legalább pár nap nyugi, míg pakolászik, és süsüzik Tibivel az utcán.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
tibi2435645
(
x2)
Dec 08, 2022 17:53:06
x2)
Na úton van már Juci?
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 08, 2022 17:53:54
x39)
175 volt a konszenzus anno, amit még a nyomorékhátú is megerősített. Amikor élőben láttam, annyinak tűnt, de csak rövid ideig, mert ahogy meglátta a rendőröket azonnal térdre vetette magát és nem is akart felállni. Azonnal faszmagasságba tette a hombár fejét, amint egyenruhát látott. Tegnap is csak ezért sajnálta, hogy nem volt otthon, amikor jöttek a kékek.
Bocsásson meg!
Emlékeim szerint, amikor az okos órát vette, az S22-höz, azon próbált valamit heytetytézni...
173cm volt a magasság, amivel a kamu tömegét és életkorát kombinálta, a csodás eredmény eléréséhez.
Én 178 vagyok.
Én 173 cm gyagyga magaságra tennék, vagy kicsit alacsonyabbra.
175, szerintem túlzó.
Púpos kis törpe, dagadt sodi a sodi.
Soderák
(
x1)
Dec 08, 2022 17:55:47
x1)
Mitokondrium
(
x7)
Dec 08, 2022 17:56:30
x7)
Szia Endre, ma nem értem rá olvasni a fórumodat. Végül megvetted Tibornak az iphone-t?
Minek neki megvenni? Mercike azt mondta, a Sodi ingyen is ki tud hozni telefont a boltbol.
halászlé
(
x24)
Dec 08, 2022 17:56:46
x24)
már ott is megpaszta a rendőröket....
halászlé
(
x24)
Dec 08, 2022 17:57:34
x24)
Aztán megkérdezték,hogy mi ez az egész fórum, mondtam ,hogy keresztény konzervatív vitakör.
XXXXDDDDDDDD
Dörpepúp
(
x7)
Dec 08, 2022 17:59:46
x7)
Confirmed, amikor elsétáltam mellette a nyugatiban alacsonyabb volt nálam, pedig én is apró csepp asszony vagyok.
nyóckeres orgazda
Dec 08, 2022 18:00:10
Én is már nagyon várom.
Dec 08, 2022 18:00:10
Sheldon
(
x2)
Dec 08, 2022 18:00:26
x2)
Szerintetk arra mi a magyarázat, azon kívül hogy tiszta mocsok a szemüveg, hogy olvasáshoz mindig lekapja és közelről, hunyorogva olvas? Tegnap este a bornál is megfigyelhető volt + itt is mikor a chatet olvasta.
Ezt úgy hívják, hogy öregségi távollátás. Általában 40 fölött jelentkezik.
broni
(
x45)
Dec 08, 2022 18:08:56
x45)
sátántangó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjjj 666!!!!!!!!!!!!!!!!igazi sátánista film!!!!!!!!!!!!!!!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 08, 2022 18:16:20
x11)
Púpom, a Szisza finom, nőies, csimpánzszájú úrhölgy, aki olyan érzékien nyeli a spagettit, hogy a világ összes Abdullahja megkívánja a disznótorost... :)
KynczA
Dec 08, 2022 18:18:01
Én 178 vagyok.
Én 173 cm gyagyga magaságra tennék...
Ha már a méretek...
A fogatlan Vahúr milyen magas lehet? A pofozós videón mintha egy fejjel alacsonyabb lenne a pedónál.
Gyagya! Az megvan, h az egyetlen dolog, amire flexelsz magadon...a szamárfaszod?
Az viszont már igen, hogy csak akkor nem mutat fél6-ot, ha hozzászigszalag-ozod egy hurkapálcához?
Dec 08, 2022 18:18:01
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 08, 2022 18:23:17
x3)
Ha már a méretek...
Alacsony. Nem merek becslésekbe belemenni de tuti hogy 168-170 alatt van.
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 08, 2022 18:23:41
x11)
Sidenote: nemtom mi van a forummal, de kikurt vicces ma mindenki. Egyszer meg elnezest is kellett ma kernem public rohogesert.
Ezt te nem ertheted fikagep, mert egy funkcionalis analfabeta idiota vagy.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Ezt te nem ertheted fikagep, mert egy funkcionalis analfabeta idiota vagy.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 08, 2022 18:30:01
x11)
Most hallgatom, hétfőn kezd dolgozni a Szisza? A születésnapján?? :O
Mikor lesz akkor a szülinapi party?
Endre, te rohadék!
Szégyen, amit csinálsz ezzel a szerencsétlen, lelences Kőműves Tibivel, nem szorult beléd semennyi emberség??
Szégyelld magad!
Endre, te rohadék!
Szégyen, amit csinálsz ezzel a szerencsétlen, lelences Kőműves Tibivel, nem szorult beléd semennyi emberség??
Szégyelld magad!
Jonciii
(
x8)
Dec 08, 2022 18:37:19
x8)
Most hallgatom, hétfőn kezd dolgozni a Szisza? A születésnapján?? :O
Endre, te rohadék!
Szégyelld magad!
Endre, te rohadék!
Szégyelld magad!
Nem érdekli őt a Tibi lelke, csak hogy hozzádörgölhesse a petyhüdt szamárfaszt
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Dec 08, 2022 18:38:39
x1)
Megnéztem újra a gyagyás karácsonyt, én csak egy második részt kérek a jézuskától, ez egyszerűen peak mhűűsor.
Átlagos alienpörkölt élvező
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 08, 2022 18:49:23
x6)
Endre, ugye megkapja a szisza az iPhone 14 PRO MAX 256Gb-ot a szülinapjára?
Ugye nem leszel kicsinyes ruppótlan balek és baszod el az utolsó lehetőséged?
Ugye nem?
Ugye nem?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 08, 2022 18:54:38
x11)
Egyébként, ha tényleg szálloda takarító (szobalány) lesz Tibi, akkor felkötheti a csipkés tangáját, meg a gumicsöcsöket is.
Ausztriai viszonyokat nem ismerem, de gémeskútban egyszer rászorultam egy ilyen megoldásra, kemény három hétig.
Négy csillagos hotel, 8.20-as munkaidőből 8 óra végigtolva kemény fizikai munkával, ott pucolni kell a szennyet, nem lehet elsodikázni, leülni közben cigizni, enni, inni...
20 perc egy szoba-fürdőszobára két embernek. Semmire nem elég, csak ha pörögsz, mint a gép.
Külön öröm, ha van welness részleg is, mert azt a szobák előtt kell puccba vágni, de kompletten ám!
Kurva kemény meló, nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez álommunka lenne. :(
Kisebb panzióban lehet nincs sok szoba, de ott meg nem alkalmaznak csak néhány embert.
Tehát sehogysem úgy működik, mint a filmeken.
Ausztriai viszonyokat nem ismerem, de gémeskútban egyszer rászorultam egy ilyen megoldásra, kemény három hétig.
Négy csillagos hotel, 8.20-as munkaidőből 8 óra végigtolva kemény fizikai munkával, ott pucolni kell a szennyet, nem lehet elsodikázni, leülni közben cigizni, enni, inni...
20 perc egy szoba-fürdőszobára két embernek. Semmire nem elég, csak ha pörögsz, mint a gép.
Külön öröm, ha van welness részleg is, mert azt a szobák előtt kell puccba vágni, de kompletten ám!
Kurva kemény meló, nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez álommunka lenne. :(
Kisebb panzióban lehet nincs sok szoba, de ott meg nem alkalmaznak csak néhány embert.
Tehát sehogysem úgy működik, mint a filmeken.
egynadrág
(
x2)
Dec 08, 2022 18:54:56
x2)
Ugye nem?
Ugye nem?
256Gb?!
Mikbe vagy?
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 08, 2022 18:56:05
x6)
256Gb?!
Mikbe vagy?
Mikbe vagy?
Maradjunk a realitásoknál, endre egy csöves szar, mást nem tudna megvenni.
VibrációsPéniszgyűrű
Dec 08, 2022 18:57:11
Ugye nem?
Ugye nem?
Nagyon jól mondja Sanyibacsi. Endre, a kandúrod el fog mellőled szegődni, ha nem lesz iphone 14. Még meg is ígérted neki. Ugye nem vagy egy ígérgető hazug ruppótlan geciláda?
Dec 08, 2022 18:57:11
broni
(
x45)
Dec 08, 2022 18:57:17
x45)
sodinak bemocskolták a becsületét.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Dec 08, 2022 18:59:10
x2)
Ha úgy érti Prof. hogy a nézőnek kínokat okoz akkor igaza van!
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mint a Dark Knightban Joker tolleltüntetős trükkje
"How about a magic trick?"
*dirr egy segges a borosüvegre