Kezelem, nyugi!
Azt találtam ki, hogy mivel a nekem átadott dokumentációban a programozóra hímneműként hivatkoznak, jól felháborodtam, mert én nembináris vagyok, és kértem egy új dokumentációt.
Most nyertem egy hetet, míg azt is átolvasom.
Ha csak egy helyen is elbasszák, beperelem őket!
hoty... hotyhotyhoty...
Aha, akkor ezért volt a live elején egy pici kimaradás, és transzportálás, ugye ott hívtad a policájt? Már az élőbe is furcsa volt és nem értetem hogy mi történt itt. De ez megmagyaráz mindent akkor.
Nagyon geci, szörnyeteg vagy gyagyás.
trashvod.com/w/4C8Qix3DTSpffAoS2fxmUp?start=4m18s
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
ott valszeg csak a piton csattog félárbócon, a cica meg reggel vakarhatja le magáról spaknival a megszáradt gnómgecit
hehe
A néma csendben meghallottam a faszpinából kicseppenő prosztataváladék hangját, jóhogy lekapcsoltam, nyem fizettek azért, hogy lássátok, hogyan szejelmeskedünk a sziszával.
hoty... hotyhotyhoty...
Jozsii Busák
Őszinte leszek. Én nem küldtem el tegnap a levelet. Rám szóltak,hogy teljesen felesleges. Mert biztos információbol tudni ,hogy nincs még ott a Jutka.
Az hogy mások kiküldték e ,na az már más kérdés. És egyeltalán nem csodálkoznék rajta ,ha így tettek volna.
Úgyanis kurva nagy terelés volt tegnap,meg kavarás.
És abban is biztos vagyok,ha ma nem lesz live. Akkor az, azt fogja jelenteni a varangy ott van . Ügye senki sem gondolja, hogy a szisza ünnepnapon nem fog streamelni.
Engem is ez győzött meg, mikor elgondolkodtam az infón. De abban biztos vagyok, hogy ment volna a Jutka. Csak ugye a fórum keresztülhúzta a számításokat. A mai ,és a következő napok lesznek perdöntők. Ugyanis el tudták tolni,egy nappal az étkezést.
Megcsinálták a műbalhèt(indok arra miért nincs live) gondolván arra , hogy majd ezzel leáll a fórum .
Az biztos, hogy nagyon nagy keverések mennek most Gyagyáséktól. Például ha nincs kint Judka akkor mértnem merte körbe mutogatni a lakást, ahogy ígérte?
Amúgy amit az este írtam hogy tibi kijött a szobából majd 1 perccel később kiment, mert hallani hogy nyikorog az ajtó és 2.5 perccel később mikor visszajön és ugyanúgy nyikorog az ugyanaz a nyikorgás mint ami a gyagyás live végén, haza érkezésénél is hallatszik. Szóval szerintem a tibi 2.5 percre valahova kiment a lakásból, csak az ajtót nem csukta be, talán hogy ne halatszodjon az hogy kint volt.
Azért van balhé, mert gyagyás vagy! Loopoltok folyamat a férjeddel!
Álmodjatok Rémeket!
Azért lett a balhé, mert létezel.
Ez ennyire egyszerű.
hoty... hotyhotyhoty...
Eddig nem duplacsavar volt meg baromi nagy troll szopatás? Már megy a felelősség terelgetès meg balhènak titulálás?
Ajaj endre, gond volt este? Mesélj:)
holnapután meg a maiból lesz, így megy ez
hehe
Még azért, mert tibi nem jött még rá arra. Nem érdemes a fórumban beleállni.
Lehet terelni,jobbra balra. De nincsenek ők annyira okosak, hogy ne deruljenek ki a dolgok, bejelentés előtt.
Endre,te meg pánik szerűen mented az irhád mióta a férfi kurvád " viccelődni" kezdett. És ez tény!
Nyilvan nem abbol lesz balhe, hogy seggreszegen narkoztok is es magatokrol sem tudva obegattok hajnali kettokor.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Abból lesz balhé, hogy nem tudod kifizetni oszama bácsinak az 500 eurót.
Tessék szépen elmenni koldulni!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem hiszünk neked te szar, hazug, pedofil. Azóta nem hiszünk neked, hogy 7x megígérted a jegyzőkönyvet, amit még mindig nem töltél fel. Az hogy te mit hetyetyéztél a rendőrnőnek az még nem a teljes jegyzőkönyv. Szóval takarodj máshova hazudozni.
Ha nem hagyom aludni, az lett volna a baj. Ha elmegyek sétálni, hadd aludjon, az, mert nem vagyok itt, hogy beszéljek a rendőrökkel.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Minden nap aktuális az "irigykedsz troll?" :D
Tegnap pl. azért voltam rohadt irigy mert a bérelt lakásodban nem maradhatsz ott kedvedre, meg minden csöngetéstől be kell fosnod.
Nekem hihetetlen hogy az dagadt testeden lévő fogyatékos pedofil elmebeteg fejed nem képes felfogni hogy tök nyugis életed lenne ha nem állandóan a magamutogatáson pörögnél.
Persze 100% nyugis nem lenne mert ugye programozónak is hikomat vagy nem csak "férfinek", de sokkal nyugisabb.
De nem, neked szerepelni kell... úgyhogy BRÉK ENDI!
és mire következtetsz ebből? általában, amikor semmi sem jó, az azt jelenti, hogy kurvára tele van a töke veled, csinálhatsz bármit, csak keresi az indokokat, hogy elhúzhasson végre
hehe
Ami nekem nem is lenne gond, de megbeszéltem vele, hogy a stream következményeit ne hánytorgassa már fel, mert nem én vagyok az, aki ezt képteken abbahagyni. 3 hete ez a rövid séta volt az első, nem mellőle játszós videóm. Én meg tudom állni.
Ne hazudj. Mondd el szépen az igazat.
hoty... hotyhotyhoty...
Csak úgy, semmi mást nem akartál leplezni :))
Amúgy sem alszotok normálisan hahó! Egész napos live? Egész estés, reggelig tartó live?
Tuti jót tesz a bioritmusnak :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
És mekkora véletlen hogy pont akkor kopogtatnak a kékek amikor a pedofil sétálni megy?!
Jó hogy a tranyód is pont olyan hülye mint te és neki nem tűnik fel a véletlen egybeesés!
Ritka nagy rohadék vagy Endre!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
mondjuk az megint tényleg gyanús, hogy te pont akkor léptél le, amikor jöttek a rendőrök, csináltál már ilyet
hehe
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Ott van a Lyutka? Nincs ott a Jutka? Igen-nem igen-nem igen-nem igen-nem igen-nem?
Az esti rendőrhívásért kaptál a veknidre? Oszama kirakott már titeket? Boldog karácsonyt a kurva anyád!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Te csak azért tudod megállni, mert bevagy csicskitva és a cica nem engedi, hogy vityeózz
mullet king
a cicának pénz kell, hogy leléphessen, ami a lájvokból jön, mi nem világos?
hehe
Két kérdésre válaszolj.
1 Ha ott voltak a rendörök mikor hazaértél, akkor mért volt kulcsra zárva az ajtó?
2 Ha nem voltak ott, akkor mért mentek el anélkül hogy beszéltek olyannal (veled) aki tud németül beszélni és mértnem mutattad körbe a lakást ahogy elötte ígérted?
Nyem ity vojtak ity a jendőjök! Hehe! Szimpja csavaj Tyoditól!
Endre, inkabb a hazudozas helyett meselj arrol, hogy mekkora baleknek kell lenni ahhoz, hogy te fizeted a kajat, a szallast, a piat, a drogot, megsem tudod megakadalyozni, hogy a szerelmed bekoltoztesse melled a volt elettarsat?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
és most leengedte a herélt köcsög egyedül, 2 napja meg rá volt ragadva hogy fingania sem lehet nélküle
le vagy tiltva, kurva anyád
hazudsz te szar geci, minden szavad hazugsåg!
Szmájlizol tehát hazudsz.
Evidencia.
kurva anyådat buzi!
Akkor, a rohadt kurva anyád lógatta a faszát, vagy 4x az elmúlt 3 hét alatt a videókba?..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jozsii Busák
jól van, Endre, lehet menni fütyizni vagy próbafeladatot csinálni, ne a kommenthaverokat használd munkakerülésre
hehe
hogy te sose számítasz semmire, hát ez hitetetlen. csak nem azért van mert retardált vagy?
jajj bazdmeg ma munkaszüneti nap van kint, egész nap itt fog loopolni the szharr? kéne már az a fórumzár
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Remélem, karácsonyra egyedül marad ez a féreg és akkor mehet a fóromzár. Addig is majd szenved magában, fosrészegen.
Álmodjatok Rémeket!
Azt ugye tudod, hogy amint beersz a keletibe, es leszallsz a vonatrol ugy megfognak a trollok verni, hogy majd a jo kurva anyad 3 hetig apolhat? :D Gondoltam felkeszitelek, buzikam.. en is varni foglak ;)
Nincs valami gányolni valód? Vagy valamit intézni, esetleg fütyizni egyet? Nem vagyok kíváncsiak a szánalmas álértelmiségi buzikra. Siccc innej pedofil
- Tibi erkölcsijében nem feltétlenül mutatna rosszul egy kábítószerrel történő visszaélés, ami pedig szükséges az új melócsához
A tranyónak papírja van arról, hogy drogozhat. Ő mondta! :D
Álmodjatok Rémeket!
Jozsii Busák
Endre!
Ezt nem nekünk mondod, hanem azt az autifalat építed fel magadnak, hogy Tibinek szüksége van rád és ezért (is) muszáj, hogy állandóan mellette legyél...
Úgyis tudod, hogy ebben eddig lehetett eljutni. El fog hagyni.
Egyetértek, hogy kéne, de ha Judka miatt küldik rájuk és ö meg nincs ott, főleg ha többen is küldik, akkor lehet mikor ott lesz már, akkor meg nem veszik komolyan. Szóval szerintem kell egy hiteles megerősítés, hogy ott az öreglány. Gyagyásékra, találgatásokra ne alapozunk, mert tudjuk hogy folyamatosan hazudnak, próbálnak trükközni.
Jozsii Busák
Hehe höhö ki az a Kurvarangy? Én nem ismerek semmiféle Kurvarangyot, nincs itt semmiféle Kurvarangy. Na utcán sétálgatás csak úgy, csá.
....
Hihetetlen ez a találékonyság, azt meg kell hagyni.
Valódi találékonysággal a Ducato rakterében fogsz találkozni. Ott fogsz majd csodálkozni igazán, hogy mennyire kreatívak fagyunk.
Jóból mondom, hogy minél inkább hülyére akarod venni a trolljaidat annál inkább fájni fog az évadzáró.
tudod a faszomat, folyamat a férjed lájvjában loopolsz....a rendőrségnek meg mit mondtál volna, more? hogy megbaszod őket? meg nix táska?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Pupszi, ugye van magyar nyelvű, őszinte cv is valahol? :D
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 08, 2022 07:33:01
x6)
Szia Endre, indulhatunk a lakásbemutatóval? Azt ígérted. Mielőtt leskelődve nyitottál be a lakásba.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Zegernye
(
x2)
Dec 08, 2022 07:33:18
x2)
Endre a próbamunkát a Bolgár Jeti csinálja meg helyetted vagy mi a kurva anyád van? Csattognak a pók újjak?
Kezelem, nyugi!
Azt találtam ki, hogy mivel a nekem átadott dokumentációban a programozóra hímneműként hivatkoznak, jól felháborodtam, mert én nembináris vagyok, és kértem egy új dokumentációt.
Most nyertem egy hetet, míg azt is átolvasom.
Ha csak egy helyen is elbasszák, beperelem őket!
Zegernye
(
x2)
Dec 08, 2022 07:44:38
x2)
Baszki, Peter Tägtgrent első pillantásra Tibinek néztem, és nem is értettem, mit keres az fb-men, amikor gondosan ügyelek rá, nehogy összetrashezzemmm
www.facebook.com/photo/?fbid=685489742930949&set=a.266858554794072
hoty... hotyhotyhoty...
www.facebook.com/photo/?fbid=685489742930949&set=a.266858554794072
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 07:46:46
x23)
Hívtak volna rám.
Rá meg kijöttek németül karattyolva.
Egyedül.
Beszarok.
Rá meg kijöttek németül karattyolva.
Egyedül.
Beszarok.
Aha, akkor ezért volt a live elején egy pici kimaradás, és transzportálás, ugye ott hívtad a policájt? Már az élőbe is furcsa volt és nem értetem hogy mi történt itt. De ez megmagyaráz mindent akkor.
Nagyon geci, szörnyeteg vagy gyagyás.
trashvod.com/w/4C8Qix3DTSpffAoS2fxmUp?start=4m18s
trolléga
(
x30)
Dec 08, 2022 07:48:19
x30)
Jajj fifike most geci okosnak hiszed magad? Na takarodj az urad szoknyája alá pityeregni.

Az esti mászkálósban miért hazudoztad hogy félsz attól lelép a szisza? Hát hónapokkal ezelőtt szerelemről beszéltél. Azóta sem sikerült a függőségi viszonyt kialakítani?
Ne aggódj, hétfőig még biztosan marad, majd a munkakezdés előestéjén kezdi a műsorozást. Már megint elhitted, hogy dolgozni fog :DD
Meg kedvességre, alázatosságra törekszel? Te nem is ismered ezeket a fogalmakat a kurva anyád!

Az esti mászkálósban miért hazudoztad hogy félsz attól lelép a szisza? Hát hónapokkal ezelőtt szerelemről beszéltél. Azóta sem sikerült a függőségi viszonyt kialakítani?
Ne aggódj, hétfőig még biztosan marad, majd a munkakezdés előestéjén kezdi a műsorozást. Már megint elhitted, hogy dolgozni fog :DD
Meg kedvességre, alázatosságra törekszel? Te nem is ismered ezeket a fogalmakat a kurva anyád!
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 07:48:28
x5)
Mizu púpos? Meghitt, nyugodt estétek volt? Vagy végig ment a para, a vekni szidás meg az idegeskedés? Mekkora pofával indultál közben minden a szokásosan folytatódott gondolom! Nagyon nevetek Endre!
Jozsii Busák
Hahó
(
x136)
Dec 08, 2022 07:49:01
x136)
Fikás te tényleg ráhívtad a rendőröket tibire? Hát ezzel jól átverted a trollokat.
Szép volt fikás!
Szép volt fikás!
113trollmodi
Dec 08, 2022 07:57:45
Gyagyás karácsony 2 elő készítve :D
Dec 08, 2022 07:57:45
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 07:59:48
x23)
Gyagyás, mikor indítja Tibi a megigért live-ot? Érdekes hogy a rendörök távozássa után se lötte fel a dühöngös "ezt már nem lehet elviselni veled" live-ot. Ugye nincs nagy baj gyagyás, ugye nincs? Jó hosszú 4 napos hétvégének néztek elébe. Imádkozz, hogy nehogy valakik felrakják Lyudkát a vonatra, mint múltkor is.
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 08:10:50
x7)
Endre a próbamunkát a Bolgár Jeti csinálja meg helyetted vagy mi a kurva anyád van? Csattognak a pók újjak?
ott valszeg csak a piton csattog félárbócon, a cica meg reggel vakarhatja le magáról spaknival a megszáradt gnómgecit
fantomgolyók
Dec 08, 2022 08:16:04
Megérkeztek éjjel a Jutka rajongó rendőrök? Egyre komolyabb plot twistek mennek arrafelé
szíjjel lesztek bombázva
Dec 08, 2022 08:16:04
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 08, 2022 08:26:20
x8)
No hát az bizonyítja hogy Jutka volt a vendég hogy a recskás amikor olvasta a fórumon hogy szólunk a rendőröknek, inkább el takarodott nehogy abból legyen baj hogy egy lakásban van azzal akit vert.
Micsoda csavarok vannak itt!
Micsoda csavarok vannak itt!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 08:28:53
x23)
Gyagyás, ugye nem hazudsz a rendőrökről?
12 mp közvetít a lakásból a live végén. Az ajtó kulcsra volt zárva mikor hazaér. Semmilyen beszéd nem hallatszik bentről ez idő alatt. Tudjuk hogy tibi milyen perfekt németből. Szóval azt kéne elhinnünk, hogy a kékek kimentek, ott találták tibit egyedül, aki németül még makogni se képes, majd fogták magukat és elmentek, tibi magára zárta az ajtót és visszament lefeküdni? Az nem lehet, hogy tibit bevitték és üres lakásra ért haza a korcs, mert ugye ö azt állítja hogy azért lőtte ki a live-ot mert ott voltak a kékek. De akkor mért volt bezárva az ajtó és mértnem volt semmilyen hang abba a 12 másodpercbe? Gyagyás ez tisztázósért kiállt.
12 mp közvetít a lakásból a live végén. Az ajtó kulcsra volt zárva mikor hazaér. Semmilyen beszéd nem hallatszik bentről ez idő alatt. Tudjuk hogy tibi milyen perfekt németből. Szóval azt kéne elhinnünk, hogy a kékek kimentek, ott találták tibit egyedül, aki németül még makogni se képes, majd fogták magukat és elmentek, tibi magára zárta az ajtót és visszament lefeküdni? Az nem lehet, hogy tibit bevitték és üres lakásra ért haza a korcs, mert ugye ö azt állítja hogy azért lőtte ki a live-ot mert ott voltak a kékek. De akkor mért volt bezárva az ajtó és mértnem volt semmilyen hang abba a 12 másodpercbe? Gyagyás ez tisztázósért kiállt.
Zegernye
(
x2)
Dec 08, 2022 08:33:04
x2)
és mértnem volt semmilyen hang abba a 12 másodpercbe? Gyagyás ez tisztázósért kiállt.
A néma csendben meghallottam a faszpinából kicseppenő prosztataváladék hangját, jóhogy lekapcsoltam, nyem fizettek azért, hogy lássátok, hogyan szejelmeskedünk a sziszával.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 08:39:15
x23)
Hoppá, mi van korcs, beletrafáltam ezért minuszolsz?

Gyere mesélj, mért is nem mertél a lakásból lájvolni ahogy ígérted és a tibi mértnem indított új live-ot?

Gyere mesélj, mért is nem mertél a lakásból lájvolni ahogy ígérted és a tibi mértnem indított új live-ot?
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 08:40:55
x5)
Szerintem csak azért mondta hogy mindenki abba legyen hogy volt már kint rendőr… És ne legyen hívva…. 12 mp közvetít a lakásból a live végén. Az ajtó kulcsra volt zárva mikor hazaér. Semmilyen beszéd nem hallatszik bentről ez idő alatt. Tudjuk hogy tibi milyen perfekt németből. Szóval azt kéne elhinnünk, hogy a kékek kimentek, ott találták tibit egyedül, aki németül még makogni se képes, majd fogták magukat és elmentek, tibi magára zárta az ajtót és visszament lefeküdni? Az nem lehet, hogy tibit bevitték és üres lakásra ért haza a korcs, mert ugye ö azt állítja hogy azért lőtte ki a live-ot mert ott voltak a kékek. De akkor mért volt bezárva az ajtó és mértnem volt semmilyen hang abba a 12 másodpercbe? Gyagyás ez tisztázósért kiállt.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 08:43:11
x5)
Ez ma rendőrét kiált! Endre a duplacsavarból mára is jut neked bőven!!!
Jozsii Busák
Közöd
(
x2)
Dec 08, 2022 08:45:37
x2)
Őszinte leszek. Én nem küldtem el tegnap a levelet. Rám szóltak,hogy teljesen felesleges. Mert biztos információbol tudni ,hogy nincs még ott a Jutka.
Az hogy mások kiküldték e ,na az már más kérdés. És egyeltalán nem csodálkoznék rajta ,ha így tettek volna.
És abban is biztos vagyok,ha ma nem lesz live. Akkor az, azt fogja jelenteni a varangy ott van . Ügye senki sem gondolja, hogy a szisza ünnepnapon nem fog streamelni.
Mercis Hambi
(
x3)
Dec 08, 2022 08:52:05
x3)
Nem merték volna bekapcsolni a liveot ha ott van a Jutka. Előzőleg sem volt live pár napig Az hogy mások kiküldték e ,na az már más kérdés. És egyeltalán nem csodálkoznék rajta ,ha így tettek volna.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 08, 2022 08:53:26
x3)
Endre, három dolog biztos az életben: az adók, a halál és hogy te buzi vagy.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
kripli figyelő
(
x12)
Dec 08, 2022 08:57:53
x12)
A raktárat mikor intézi tranyó Pesten?Nem lennék meglepve ha a varangyos terelés azért is van mert gyagyás nem akarja hogy pár sörért és kemény dákóért cserébe elmaradjon a faszpinás.
Közöd
(
x2)
Dec 08, 2022 08:58:32
x2)
Nem merték volna bekapcsolni a liveot ha ott van a Jutka. Előzőleg sem volt live pár napig
Engem is ez győzött meg, mikor elgondolkodtam az infón. De abban biztos vagyok, hogy ment volna a Jutka. Csak ugye a fórum keresztülhúzta a számításokat. A mai ,és a következő napok lesznek perdöntők. Ugyanis el tudták tolni,egy nappal az étkezést.
Megcsinálták a műbalhèt(indok arra miért nincs live) gondolván arra , hogy majd ezzel leáll a fórum .
technikai_proba
(
x1)
Dec 08, 2022 08:59:18
x1)
endre, lehet, hogy azért ürültek le a kártyenek, mert nem csináltál mostanában 'miért nem vagyok balek' fiteót
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 08, 2022 09:02:37
x19)
Akkor jól hallom, hogy most hétfő lett a nagy nap mikor tibor dolgozni kezd?
De ilyenkor már minek? Jönnek az ünnepek stb. Pihenni kell tibi.
Hagyd a faszba, majd endre eladja a setupot és lesz pénz sörikère.
De ilyenkor már minek? Jönnek az ünnepek stb. Pihenni kell tibi.
Hagyd a faszba, majd endre eladja a setupot és lesz pénz sörikère.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 09:04:36
x23)
Az biztos, hogy nagyon nagy keverések mennek most Gyagyáséktól. Például ha nincs kint Judka akkor mértnem merte körbe mutogatni a lakást, ahogy ígérte?
Amúgy amit az este írtam hogy tibi kijött a szobából majd 1 perccel később kiment, mert hallani hogy nyikorog az ajtó és 2.5 perccel később mikor visszajön és ugyanúgy nyikorog az ugyanaz a nyikorgás mint ami a gyagyás live végén, haza érkezésénél is hallatszik. Szóval szerintem a tibi 2.5 percre valahova kiment a lakásból, csak az ajtót nem csukta be, talán hogy ne halatszodjon az hogy kint volt.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 09:05:01
x5)
Endre meddig fogod még ezt csinálni Mercivel? Minden napja egy pokol melletted! Nincs egy nyugodt perce! Ez szörnyeteg vagy! Milyen férfi vagy Endre??!!! Minden nap megy az idegeskedés a balhé meg loop… Ha férfi vagy össze szeded az összes pénzed az utolsó centig, utánna oda adod Mercinek! Bocsánatot kérsz mindenért és elköszönsz! Egyszer legyél Férfi te szubmisszív homokos!
Jozsii Busák
egynadrág
(
x2)
Dec 08, 2022 09:07:53
x2)
Endre gyere haza, mint tök retardált informatikus simán lehetsz most államtitkár!
streamable.com/i5mhii?fbclid=IwAR3QJCC14SqH9GbcRwaJvQrtQY87IfD0VBy7nYp6uJoKy4xo6iEVOYg1bAo
Állítólag most az is előny hogy rossz buzi vagy!
streamable.com/i5mhii?fbclid=IwAR3QJCC14SqH9GbcRwaJvQrtQY87IfD0VBy7nYp6uJoKy4xo6iEVOYg1bAo
Állítólag most az is előny hogy rossz buzi vagy!
sodika
Dec 08, 2022 09:08:39
Tegnap is a tegnapelőtti live-ból lett a balhé.
Dec 08, 2022 09:08:39
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 09:09:36
x10)
Azért van balhé, mert gyagyás vagy! Loopoltok folyamat a férjeddel!
Zegernye
(
x2)
Dec 08, 2022 09:09:54
x2)
Ez ennyire egyszerű.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 08, 2022 09:13:18
x7)
Az lesz a gigacsavar, hogy beköltöztették villámot meg a pályaudvaros haverját és rászoktatták őket a methre, jutka meg természetesen egy pesti elvonón van.
Biztos forrásból tudom, hiszen van ismerősöm ott, ahova a tranyó már bejelentkezett túlórára hétfőtől!
le vagy tiltva, kurva anyád
Biztos forrásból tudom, hiszen van ismerősöm ott, ahova a tranyó már bejelentkezett túlórára hétfőtől!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 08, 2022 09:13:54
x19)
Eddig nem duplacsavar volt meg baromi nagy troll szopatás? Már megy a felelősség terelgetès meg balhènak titulálás?
Ajaj endre, gond volt este? Mesélj:)
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 09:14:21
x7)
Közöd
(
x2)
Dec 08, 2022 09:14:37
x2)
Ez ennyire egyszerű.
Ez ennyire egyszerű.
Még azért, mert tibi nem jött még rá arra. Nem érdemes a fórumban beleállni.
Lehet terelni,jobbra balra. De nincsenek ők annyira okosak, hogy ne deruljenek ki a dolgok, bejelentés előtt.
Endre,te meg pánik szerűen mented az irhád mióta a férfi kurvád " viccelődni" kezdett. És ez tény!
Mitokondrium
(
x7)
x7)
Nyilvan nem abbol lesz balhe, hogy seggreszegen narkoztok is es magatokrol sem tudva obegattok hajnali kettokor.
Hahó
(
x136)
Dec 08, 2022 09:14:46
x136)
Abból lesz balhé, hogy nem tudod kifizetni oszama bácsinak az 500 eurót.
Tessék szépen elmenni koldulni!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 09:14:55
x23)
Nem hiszünk neked te szar, hazug, pedofil. Azóta nem hiszünk neked, hogy 7x megígérted a jegyzőkönyvet, amit még mindig nem töltél fel. Az hogy te mit hetyetyéztél a rendőrnőnek az még nem a teljes jegyzőkönyv. Szóval takarodj máshova hazudozni.
sodika
Dec 08, 2022 09:15:04
Ez ennyire egyszerű.
Ez ennyire egyszerű.
Ha nem hagyom aludni, az lett volna a baj. Ha elmegyek sétálni, hadd aludjon, az, mert nem vagyok itt, hogy beszéljek a rendőrökkel.
Dec 08, 2022 09:15:04
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 08, 2022 09:15:33
x8)
Minden nap aktuális az "irigykedsz troll?" :D
Tegnap pl. azért voltam rohadt irigy mert a bérelt lakásodban nem maradhatsz ott kedvedre, meg minden csöngetéstől be kell fosnod.
Nekem hihetetlen hogy az dagadt testeden lévő fogyatékos pedofil elmebeteg fejed nem képes felfogni hogy tök nyugis életed lenne ha nem állandóan a magamutogatáson pörögnél.
Persze 100% nyugis nem lenne mert ugye programozónak is hikomat vagy nem csak "férfinek", de sokkal nyugisabb.
De nem, neked szerepelni kell... úgyhogy BRÉK ENDI!
trolléga
(
x30)
Dec 08, 2022 09:16:35
x30)
Azért foglaljuk össze mi volt a napokban, mert pédia sem említi:
- tehát tegnap elmentek ketten jogsit intézni (tranyó nem tud németül, így már érthető fifi miért ért rá egész nap fórumozni)
- Kaffka Tibi leadta a magyar jogsit, nem tudom kinn mennyi idő az ügyintézés, itthon azért pár hét mire kiküldik, addig marad a tranyedli, confirmed?
- este miután többen írtuk hogy ott a varangy jött terelni, hogy duplacsavar, [s]nincs is ott[s] ott van
- lement az utcára fifike 20 percet lájfozni, a kis hikomat testével nem hinném hogy messzire jutott, ráadásul a végén végig az ablak alatt körözött, nem látta volna hogy mennek a járőrök? ez valahogy hihetelen számomra
- tényfeltárók megerősítették hogy rájuk hívták a yardot
- tehát tegnap elmentek ketten jogsit intézni (tranyó nem tud németül, így már érthető fifi miért ért rá egész nap fórumozni)
- Kaffka Tibi leadta a magyar jogsit, nem tudom kinn mennyi idő az ügyintézés, itthon azért pár hét mire kiküldik, addig marad a tranyedli, confirmed?
- este miután többen írtuk hogy ott a varangy jött terelni, hogy duplacsavar, [s]nincs is ott[s] ott van
- lement az utcára fifike 20 percet lájfozni, a kis hikomat testével nem hinném hogy messzire jutott, ráadásul a végén végig az ablak alatt körözött, nem látta volna hogy mennek a járőrök? ez valahogy hihetelen számomra
- tényfeltárók megerősítették hogy rájuk hívták a yardot
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 09:16:51
x7)
és mire következtetsz ebből? általában, amikor semmi sem jó, az azt jelenti, hogy kurvára tele van a töke veled, csinálhatsz bármit, csak keresi az indokokat, hogy elhúzhasson végre
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 08, 2022 09:16:55
x19)
Nem ebből lett a balhé. Véletlen sem. Nem sodi az oka :)
Nagyon röhögök endre. Ezt megint te basztad el :)
Nagyon röhögök endre. Ezt megint te basztad el :)
sodika
Dec 08, 2022 09:19:45
Ami nekem nem is lenne gond, de megbeszéltem vele, hogy a stream következményeit ne hánytorgassa már fel, mert nem én vagyok az, aki ezt képteken abbahagyni. 3 hete ez a rövid séta volt az első, nem mellőle játszós videóm. Én meg tudom állni.
Dec 08, 2022 09:19:45
Zegernye
(
x2)
Dec 08, 2022 09:19:48
x2)
Ne hazudj. Mondd el szépen az igazat.
rezsidémon
(
x8)
Dec 08, 2022 09:19:51
x8)
"véletlenül" pont sétálnod kellett, ugye?Csak úgy, semmi mást nem akartál leplezni :))
Amúgy sem alszotok normálisan hahó! Egész napos live? Egész estés, reggelig tartó live?
Tuti jót tesz a bioritmusnak :D
nemet mondtak
(
x4)
Dec 08, 2022 09:20:00
x4)
Dehát a sodi nem fiteós, nem akar többet szerepelni, csinált róla egy flokkot is, emlékszem.
Nem értem miért kell bántani.
Nem értem miért kell bántani.
egynadrág
(
x2)
Dec 08, 2022 09:21:03
x2)
És mekkora véletlen hogy pont akkor kopogtatnak a kékek amikor a pedofil sétálni megy?!
Jó hogy a tranyód is pont olyan hülye mint te és neki nem tűnik fel a véletlen egybeesés!
Ritka nagy rohadék vagy Endre!
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 09:21:04
x7)
mondjuk az megint tényleg gyanús, hogy te pont akkor léptél le, amikor jöttek a rendőrök, csináltál már ilyet
rezsidémon
(
x8)
Dec 08, 2022 09:21:51
x8)
Dec 08, 2022 09:21:51
Ami nekem nem is lenne gond, de megbeszéltem vele, hogy a stream következményeit ne hánytorgassa már fel, mert nem én vagyok az, aki ezt képteken abbahagyni.
Írja az aki "véletlenül" belengeti a döglött pitont és leveszi a törülközőt és csupaszon ül le ps5-öt állítani :D Dec 08, 2022 09:21:51
trolléga
(
x30)
Dec 08, 2022 09:22:10
x30)
Ott van a Lyutka? Nincs ott a Jutka? Igen-nem igen-nem igen-nem igen-nem igen-nem?
Az esti rendőrhívásért kaptál a veknidre? Oszama kirakott már titeket? Boldog karácsonyt a kurva anyád!
Sodi haja
Dec 08, 2022 09:22:57
Te csak azért tudod megállni, mert bevagy csicskitva és a cica nem engedi, hogy vityeózz
Dec 08, 2022 09:22:57
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 09:23:27
x7)
a cicának pénz kell, hogy leléphessen, ami a lájvokból jön, mi nem világos?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 09:24:11
x23)
Két kérdésre válaszolj.
1 Ha ott voltak a rendörök mikor hazaértél, akkor mért volt kulcsra zárva az ajtó?
2 Ha nem voltak ott, akkor mért mentek el anélkül hogy beszéltek olyannal (veled) aki tud németül beszélni és mértnem mutattad körbe a lakást ahogy elötte ígérted?
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 08, 2022 09:24:33
x19)
Dehogy tudod megállni. 16 éve ezt bizonyítod te férfisegg erőszakoló.
MaxPayne
(
x24)
Dec 08, 2022 09:25:26
x24)
Endre!
Kinek jatszod a nem letezi eszedet?
Mindenki tudja, nyilvan a tranyo is, hogy te hivtad ra a rendorseget, azert kellett tok hirtelen setalni menned. Nagyon atlatszo vagy es aljas.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kinek jatszod a nem letezi eszedet?
Mindenki tudja, nyilvan a tranyo is, hogy te hivtad ra a rendorseget, azert kellett tok hirtelen setalni menned. Nagyon atlatszo vagy es aljas.
tyodika
Dec 08, 2022 09:25:35
Két kérdésre válaszolj.
Nyem ity vojtak ity a jendőjök! Hehe! Szimpja csavaj Tyoditól!
Dec 08, 2022 09:25:35
Mitokondrium
(
x7)
Dec 08, 2022 09:25:49
x7)
Endre, inkabb a hazudozas helyett meselj arrol, hogy mekkora baleknek kell lenni ahhoz, hogy te fizeted a kajat, a szallast, a piat, a drogot, megsem tudod megakadalyozni, hogy a szerelmed bekoltoztesse melled a volt elettarsat?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 09:26:26
x10)
Azt se tudod megállni, hogy ne írjál ide! Függő szhaar vagy!
Álmodjatok Rémeket!
sodika
Dec 08, 2022 09:26:41
De mondjuk a nép fantáziája kifogyhatatlan, ezt el kell ismerni. Ez, hogy nem is arra hívják a rendőrt, aki éppen streamel, hanem a másikra, aki eközben otthon alszik, eddig még sem fordult a fejemben. :D
Dec 08, 2022 09:26:41
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 08, 2022 09:26:56
x7)
Azért foglaljuk össze mi volt a napokban, mert pédia sem említi:
- lement az utcára fifike 20 percet lájfozni
- lement az utcára fifike 20 percet lájfozni
és most leengedte a herélt köcsög egyedül, 2 napja meg rá volt ragadva hogy fingania sem lehet nélküle
Hahó
(
x136)
Dec 08, 2022 09:28:04
x136)
Szimplacsavar: fikás hazudik, nem voltak rendőrök.
Örebro
(
x17)
Dec 08, 2022 09:28:19
x17)
De mondjuk a nép fantáziája kifogyhatatlan, ezt el kell ismerni. Ez, hogy nem is arra hívják a rendőrt, aki éppen streamel, hanem a másikra, aki eközben otthon alszik, eddig még sem fordult a fejemben. :D
hazudsz te szar geci, minden szavad hazugsåg!
egynadrág
(
x2)
Dec 08, 2022 09:28:38
x2)
Szmájlizol tehát hazudsz.
Evidencia.
Hahó
(
x136)
Dec 08, 2022 09:29:30
x136)
Duplacsavar: nem 30 millió adóssága, hanem 30 millió megtakarítása van a fikásnak.
Örebro
(
x17)
Dec 08, 2022 09:29:51
x17)
Imadom a ferfisegget.
kurva anyådat buzi!
Klohek
(
x12)
Dec 08, 2022 09:30:24
x12)
Akkor, a rohadt kurva anyád lógatta a faszát, vagy 4x az elmúlt 3 hét alatt a videókba?..
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 09:30:39
x5)
Púpos! Mindenki tudja hogy nem volt rendőr! Ezt engedd el! Hiába terelsz ma tényleg lesz rendőr! Látom igazán. Félsz ettől! Most legyen nagy pofád te homokos! Ma jön az amitől tegnap igazán féltetek és amiért a balhé ment te eszement! Hihetetlen ez a találékonyság, azt meg kell hagyni.
Sodi haja
Dec 08, 2022 09:30:53
Inkább csináld a tisztázós flokkot, felőlem lehet ravatal is, csak tűnj el innen a fórumról te pedofil állat
mullet king
Dec 08, 2022 09:30:53
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 08, 2022 09:31:18
x7)
jól van, Endre, lehet menni fütyizni vagy próbafeladatot csinálni, ne a kommenthaverokat használd munkakerülésre
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 08, 2022 09:31:53
x19)
Endre én azt javaslom, hogy ha van problémád, akkor írd le egy papírra. Tekerd fel. Dugd az orrodba addig amíg jó fikás nem lesz, majd edd meg.
trolléga
(
x30)
Dec 08, 2022 09:32:24
x30)
hogy te sose számítasz semmire, hát ez hitetetlen. csak nem azért van mert retardált vagy?
jajj bazdmeg ma munkaszüneti nap van kint, egész nap itt fog loopolni the szharr? kéne már az a fórumzár
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 09:33:46
x10)
Remélem, karácsonyra egyedül marad ez a féreg és akkor mehet a fóromzár. Addig is majd szenved magában, fosrészegen.
Sodronyka
(
x4)
Dec 08, 2022 09:35:11
x4)
Már megint mit okoskodsz Gyagyas??
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
EgyDiplomásTrashVideos
Dec 08, 2022 09:36:21
Azt ugye tudod, hogy amint beersz a keletibe, es leszallsz a vonatrol ugy megfognak a trollok verni, hogy majd a jo kurva anyad 3 hetig apolhat? :D Gondoltam felkeszitelek, buzikam.. en is varni foglak ;)
Dec 08, 2022 09:36:21
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 09:40:31
x5)
Igazán retteg attól hogy kimennek a rendőrök! Gondolom azért mert Merci ezért agyon verné már! Talán haza is menne jutkával egyből! Igaz gyagyás?! Ettől félsz igazán!! És ezek után ne hívjuk ma rád kétszer??! Duplacsavar!!!
Jozsii Busák
Makker
Dec 08, 2022 09:40:59
Szerintem már csak a hírekbe hallunk róluk meghozzá az osztrák hírekbe
Mar latom előre gyilkosság egy Bécsi lakásban.
Makker
Mar latom előre gyilkosság egy Bécsi lakásban.
Dec 08, 2022 09:40:59
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 09:41:54
x23)
Gyagyás, ugye azzal tisztába vagy hogy hosszú hétvégén nem csak ti de akár egy Bécsi troll is könnyedén ráér majd arra, hogy minden nap / este elsétáljon az ajtótok elé, picit halgatozni? És ha meghalja Judka hangját, akkor azonnal küldje a policájt majd rátok! Jó rettegést a hosszú hétvégéhez ha Judka kint van / lesz!
mifaaan
(
x1)
Dec 08, 2022 09:44:26
x1)
Nincs valami gányolni valód? Vagy valamit intézni, esetleg fütyizni egyet? Nem vagyok kíváncsiak a szánalmas álértelmiségi buzikra. Siccc innej pedofil
trolléga
(
x30)
Dec 08, 2022 09:44:56
x30)
Több okból is kéne az a rendőri látogatás
- tranyedli amúgy is fosik a yardtól (korábbi élményei, német nyelftudás hiánya)
- Tibi erkölcsijében nem feltétlenül mutatna rosszul egy kábítószerrel történő visszaélés, ami pedig szükséges az új melócsához
- Ousama is pisztos örülne egy újabb kivonulásnak, egy héten belül a harmadik-negyedik lenne?
- tranyedli amúgy is fosik a yardtól (korábbi élményei, német nyelftudás hiánya)
- Ousama is pisztos örülne egy újabb kivonulásnak, egy héten belül a harmadik-negyedik lenne?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 09:47:56
x10)
A tranyónak papírja van arról, hogy drogozhat. Ő mondta! :D
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 09:48:35
x5)
Biztos vagyok benne ha ma kimennek akkor dobbant Pestre jutkával! Főleg ha kétszer mennek ki! Ettől fél igazán a korcs! - tranyedli amúgy is fosik a yardtól (korábbi élményei, német nyelftudás hiánya)
linziasztal01
(
x77)
Dec 08, 2022 09:55:00
x77)
Endre!
Ezt nem nekünk mondod, hanem azt az autifalat építed fel magadnak, hogy Tibinek szüksége van rád és ezért (is) muszáj, hogy állandóan mellette legyél...
Úgyis tudod, hogy ebben eddig lehetett eljutni. El fog hagyni.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 09:58:22
x23)
Egyetértek, hogy kéne, de ha Judka miatt küldik rájuk és ö meg nincs ott, főleg ha többen is küldik, akkor lehet mikor ott lesz már, akkor meg nem veszik komolyan. Szóval szerintem kell egy hiteles megerősítés, hogy ott az öreglány. Gyagyásékra, találgatásokra ne alapozunk, mert tudjuk hogy folyamatosan hazudnak, próbálnak trükközni.
Carpenter
(
x2)
Dec 08, 2022 09:59:44
x2)
Endre! Ez nálatok olyan mint egy adventi kalendárium! Minden nap kinyitódik egy kisablak és új balhé ömlik a nyakatokba.
Örömmel várom a 24-ei ablakot.
Örömmel várom a 24-ei ablakot.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 08, 2022 10:00:16
x5)
Dec 08, 2022 10:00:16
1napja terel egyfolytában! Ott van!! Dec 08, 2022 10:00:16
linziasztal01
(
x77)
Dec 08, 2022 10:01:33
x77)
Nagyon vicces, hogy már mindent kitalálsz és behaluzol magadnak.
Nem, nincs szüksége Tibinek egy ilyen világi balekra. Ha mázli lesz, akkor enyhe tél vár ránk és Tibi önfeledten játszhat majd a csövikkel Pesten, NÉLKÜLED! :)
Többször kihangsúlyozta, hogy nélküled képzeli el a továbbiakat, amit nem is csodálok.
Nem, nincs szüksége Tibinek egy ilyen világi balekra. Ha mázli lesz, akkor enyhe tél vár ránk és Tibi önfeledten játszhat majd a csövikkel Pesten, NÉLKÜLED! :)
Többször kihangsúlyozta, hogy nélküled képzeli el a továbbiakat, amit nem is csodálok.
mikedp
(
x9)
Dec 08, 2022 10:02:57
x9)
Bocs lemaradtam pár dologról, végül a Kurvarangy kiment Bécsbe ?
KURVArangy
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 08, 2022 10:05:53
x3)
Javaslom hogy Fifi csak captcha utan tudjom beirni ide
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
tyodika
Dec 08, 2022 10:07:47
Bocs lemaradtam pár dologról, végül a Kurvarangy kiment Bécsbe ?
Hehe höhö ki az a Kurvarangy? Én nem ismerek semmiféle Kurvarangyot, nincs itt semmiféle Kurvarangy. Na utcán sétálgatás csak úgy, csá.
Dec 08, 2022 10:07:47
Sportoló Művészúr
(
x2)
Dec 08, 2022 10:11:51
x2)
....
Valódi találékonysággal a Ducato rakterében fogsz találkozni. Ott fogsz majd csodálkozni igazán, hogy mennyire kreatívak fagyunk.
Jóból mondom, hogy minél inkább hülyére akarod venni a trolljaidat annál inkább fájni fog az évadzáró.
Maradjmár
Dec 08, 2022 10:12:18
Endre.. többen érdeklődünk hogy akkor maesz e szakitos , varangyos lajv a trafoval , vagy ismét átbasztatok minket trollokat
Köszi köszi
EZ MÁS !
Köszi köszi
Dec 08, 2022 10:12:18
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Dec 08, 2022 10:19:52
x2)
halászlé
(
x24)
Dec 08, 2022 10:23:51
x24)
tudod a faszomat, folyamat a férjed lájvjában loopolsz....a rendőrségnek meg mit mondtál volna, more? hogy megbaszod őket? meg nix táska?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 08, 2022 10:26:09
x23)
Hajrá, Endre!
Pupszi, ugye van magyar nyelvű, őszinte cv is valahol? :D
bolyhoskaja
(
x1)
Dec 08, 2022 10:29:53
x1)
Remélem mihamarabb lerohad a pofájáról a fikagyárosnak ez a műmosoly, túl sokat vannak kint a kapafogai. Nagyon él. Az ilyenek után a legjobb látni, mikor vinnyogva fetreng :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 08, 2022 10:30:04
x10)
Amúgy Endre, mit hazudozol, hogy nem csináltál olyat, hogy berúgtál és nem mentél dolgozni?
Te konkrétan a melóba is iszol.
Álmodjatok Rémeket!
Te konkrétan a melóba is iszol.
Örebro
(
x17)
Dec 08, 2022 10:30:14
x17)
gyagyås, most, hogy lassan itt az evvege eljött a szåmvetes ideje. többen kerdezik, hogy ållnak azok a peres ugyek amivel fenyegetöztel, pl…….. angol holland nyomozås, aztån a troll aki linzben lett beperelve es te mint tanu szerepeltel, aztån……. anyåd perelt be egy trollt…….szoval mi van ezekkel, vagy ez is mind hazugsåg te drogos buzi?
Kötőjel
(
x12)
Dec 08, 2022 10:45:41
x12)
na mi van, te duplacsavaros lelkecske, csak nem megint bevonzottad a faszt a szádba?
látod púp, ahányszor pimaszkodsz, smileyzgatva kárörvendezel, mindig ez a következménye.
- behazudtad, hogy megy lyudga
- trollok rátok hívják a rendőrséget, mielőtt agyonveritek a varangyot
- kijelented, hogy nem a te hibád, megint a jó öreg sodiloopot tolva, miszerint ha ezt csinálod, ez a baj, ha azt csinálod, az a baj.
te soha nem tanulsz a hibáidból. bár úgy nehéz is tanulni belőlük, ha folyton hárítod a felelősséget.
szóval felteszek egy egyszerű kérdést: ki a hibás amiért a varangy testi épségét féltő emberek rátok hívták a rendőröket?
vérdíj target nr. 1
látod púp, ahányszor pimaszkodsz, smileyzgatva kárörvendezel, mindig ez a következménye.
- behazudtad, hogy megy lyudga
- trollok rátok hívják a rendőrséget, mielőtt agyonveritek a varangyot
- kijelented, hogy nem a te hibád, megint a jó öreg sodiloopot tolva, miszerint ha ezt csinálod, ez a baj, ha azt csinálod, az a baj.
te soha nem tanulsz a hibáidból. bár úgy nehéz is tanulni belőlük, ha folyton hárítod a felelősséget.
szóval felteszek egy egyszerű kérdést: ki a hibás amiért a varangy testi épségét féltő emberek rátok hívták a rendőröket?
SodiFanGirl
Dec 08, 2022 10:46:25
Azon gondolkoztam mikor ettek ezek utoljára gyümit, zöldséget? Vagy egészségesebb dolgot?
Dec 08, 2022 10:46:25
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Még arra is hülye, hogy a sztekkóverflón keressen...