szerintem nem. A komnlói terminátor becsicskult a langymeleg lakásért és az italellátmányért, rizsért-tésztáért. Persze ettől verhetné, nem is értem, miért nem teszi.
Packers sapkában leszek!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én Oszinak leszek öltözve!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Én meg tajginak!
Na ugrás, csááááá
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ez lenne az trolléga:
trashvod.com/w/iPzrH4v66hcAjb9jNHkwAP
A videó címébe beírtuk a dátumot, hogy könnyebben azonosítható legyen kutatási okokra hivatkozva.
Boldog Új Évet kívánok én is mindenkinek! :)
Endre, neked pedig további költekezést és pénztelenséget! :)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Ezeket mind megtalálod a Kronológiában.
Ha kerestek valamit, érdemes végigpörgetni, mert direkt úgy vannak kiválasztva a képek és gifek, hogy minél könnyebben meg lehessen taláni a fontosabb live-okat, kulcsjeleneteket, eseményeket.
Ez pl. január 24-én volt, a videó is linkelve van: trashvod.com/w/iPzrH4v66hcAjb9jNHkwAP
Köszönöm köszönöm!
Hetyetye ne ezt ne.
Köszönöm az infót, egyből trashvodon kerestem, de ott nem jártam sikerrel, a kronológiára nem is gondoltam. Köszönöm az infót és az eddigi munkád! BUÉK.
Hetyetye ne ezt ne.
Nahát, micsoda véletlen,
Endre is kártyát vetett egész évben!
Most látom, hogy a Trolléga már postolta, mea culpa, no mindegy, egy a lényeg: dögölj meg, Endre!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez még csak az Endsieg, hahó
Majd Steiner seregei támadnak, és minden fasza lesz.
:D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hú köszönöm, ez szuper összefoglaló!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
A patkány férfi kurváját kifelejtetted aki leült a mozgólépcső aljára és egy járóbotos csajszi alíg fért el mellette.
Szerintem éppen vakarja össze a kőműves arcú kurváját valamelyik szórakozó hely bejárata elől ahova kirepitették. A mozgólépcső tővébe leülés és a pezsgős üveg szétbaszásának megprobálása az nem jó jel.
Elnézést, de szerintem az az ingatlan többet ér a kádárkocka nélkül, mint vele. BUÉK!
Na tejhabosítás, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
FEHÉR FASZ JÓ NAGY KUPAKOS KIVERTEM OOAAARGHHHHH UTÁNAM JÖN A BASZÓÓÓÓ
Basznék, de nincs mivel,
mire meglesz a recept, nincs kivel.
повторение мать учения!
BÚÉK Mindnyájatoknak (kivéve, de ezt úgyis tudod)
Minden O és K
Baszó trolléga a koviluxx.com oldalról rendelt termékek miatt kemény mindig.
Endre, a te puhapöcsödön csak egy éles kés segít!
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2022 20:38:44
Válasz
(29)
x37)
Válasz
(29)
Kurva anyádat basszájba Endre! A többieknekk buék.
auti_pancél
Dec 31, 2022 20:39:56
Boldok uj evet a trolloknak elore is!
Szerintetek sodi meg kap iden verest a tranyotol? Vajon mikor durran el az agya a loopolastol?
Remelem utos (hehe) finaleval zarul a mai este
Szerintetek sodi meg kap iden verest a tranyotol? Vajon mikor durran el az agya a loopolastol?
Dec 31, 2022 20:39:56
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 20:42:51
x47)
Buék kedveskéim, mindenkinek jó egészséget kívánok és sok örömöt!
Gecizzemtele a telibebaszott faszszopó tetves kurva anyádat te impotens buzi! Haljál meg kiscipőben.
Gecizzemtele a telibebaszott faszszopó tetves kurva anyádat te impotens buzi! Haljál meg kiscipőben.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 31, 2022 20:43:02
x13)
Boldog Új Évet a Trolloknak!
Endre, natyon várjuk, hogy az új évben milyen változatos módszerekkel fogod taknyosra szopatni, illetve a teljes anyagi összeomlást is, álló fasszal. Na, whisky-kóla, cottage pie csá.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre, natyon várjuk, hogy az új évben milyen változatos módszerekkel fogod taknyosra szopatni, illetve a teljes anyagi összeomlást is, álló fasszal. Na, whisky-kóla, cottage pie csá.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 31, 2022 20:44:23
x2)
Én elaltatom a gyereket és nosztalgia diablo 3 lesz. Jó szórakozást mindenkinek.
Endre rád ez nem vonatkozik, te nyald ki a cica szaros seggét!
Endre rád ez nem vonatkozik, te nyald ki a cica szaros seggét!
Snecimanó
Dec 31, 2022 20:44:51
Na, indulok kamejázni a Kolosy téri sörözőbe. Zsidók vagytok!
Dec 31, 2022 20:44:51
bolyhoskaja
(
x1)
Dec 31, 2022 20:45:59
x1)
Boldok uj evet a trolloknak elore is!
szerintem nem. A komnlói terminátor becsicskult a langymeleg lakásért és az italellátmányért, rizsért-tésztáért. Persze ettől verhetné, nem is értem, miért nem teszi.
Hahó
(
x136)
Dec 31, 2022 20:50:45
x136)
Na, indulok kamejázni a Kolosy téri sörözőbe. Zsidók vagytok!
Packers sapkában leszek!
auti_pancél
Dec 31, 2022 20:51:33
Evertekelo az auti kodon tul:
Volt kocsi, nincs kocsi,
Szamtalan 1 napos munkaviszony,
Nehany elvesztegetett alberlet,
rendorsegi ugyek hada,
6x osara emelkedett tartozas,
2x esere megnott majacska,
alkoholizmus melle a drogozas is bekerult a repertoarba,
az a keves "haver" is a lehuzason kivul massal nem jarult hozza sodi eletehez,
veresek, fenyegetesek, konstans retteges.
De nem baj, mert sikerult megszereznie egy szartol, alkoholtol es drogtol buzlo, baltaval faragott arcu, inkontinens, bipolaris csoves tranyot es veluk egyutt tobb masik csoves kompaniat.
Igazad van Sodi, a merleg nyelve tenyleg pozitivan all. En csak azt sajnalom hogy jovore ezt mar nem fogod tudni fokozni, innen mar nem lesz meg egy eved ekkora sebesseggel zuhanni, ennek par honapon belul a blaha frissen felujitott padloja vagy pupszaszi exodus lesz a vege, ahol ha szerencsed van meg annyira fussa, hogy kinyithasd a gazt magatokra!
Volt kocsi, nincs kocsi,
Szamtalan 1 napos munkaviszony,
Nehany elvesztegetett alberlet,
rendorsegi ugyek hada,
6x osara emelkedett tartozas,
2x esere megnott majacska,
alkoholizmus melle a drogozas is bekerult a repertoarba,
az a keves "haver" is a lehuzason kivul massal nem jarult hozza sodi eletehez,
veresek, fenyegetesek, konstans retteges.
De nem baj, mert sikerult megszereznie egy szartol, alkoholtol es drogtol buzlo, baltaval faragott arcu, inkontinens, bipolaris csoves tranyot es veluk egyutt tobb masik csoves kompaniat.
Igazad van Sodi, a merleg nyelve tenyleg pozitivan all. En csak azt sajnalom hogy jovore ezt mar nem fogod tudni fokozni, innen mar nem lesz meg egy eved ekkora sebesseggel zuhanni, ennek par honapon belul a blaha frissen felujitott padloja vagy pupszaszi exodus lesz a vege, ahol ha szerencsed van meg annyira fussa, hogy kinyithasd a gazt magatokra!
Dec 31, 2022 20:51:33
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 31, 2022 20:51:37
x13)
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Endre... Neked nem, neked szenvedős, és depressziós napokat kívánok, miközben az autipajzs ripityára törik!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Endre... Neked nem, neked szenvedős, és depressziós napokat kívánok, miközben az autipajzs ripityára törik!
Dörpepúp
(
x7)
Dec 31, 2022 20:53:40
x7)
Packers sapkában leszek!
55 ezer eurós mondat
Dec 31, 2022 20:57:11
Szerelmes lettem a kibaszott Mercibe.
Dec 31, 2022 20:57:11
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 20:59:51
x47)
Én meg tajginak!
Na ugrás, csááááá
Kozma fogorvosa
Dec 31, 2022 21:04:03
Ez gyenge év volt, remélem a következő jobb lesz.
Dec 31, 2022 21:04:03
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 31, 2022 21:05:31
x6)
Trollégák tudom már sokszor be lett linkelve de valaki berakná az öltönyös videót amiben haseora reagál?
Hetyetye ne ezt ne.
A figyelő.
Dec 31, 2022 21:06:27
TRASH24EN PONT A GYAGYÁS KARÁCSONY MEGY, MOST SZÁMOLTA LE AZ 50KT KOZMÁNAK :D
Dec 31, 2022 21:06:27
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 31, 2022 21:09:15
x5)
Endre, te szerencsetlen szar! Szakitok rad harminc masodpercet amig megirom ezt a kommentet. A tatarbeefsteak bekeverve es letesztelve, a lencse megfott, keszen van a tormas sonkatekercs is. Szuk csaladi korben varjuk az ujevet, vidaman nevetgelve. Nem tagadom fogyott egy kis alkohol is, habar nem vagyunk annyira reszegek mint te egy atlagos munkanapodon. Most epp tarsasjatekozunk. Kepzeld, a legkisebb feher negyzetem nyerte az elso jatszmat.

Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog ujevet kivanok! Kiveve neked endre. neked a legrosszabb jar es a legrosszabb fog jutni, mert ezt erdemled. Egy rosszindulatu, gonosz ember vagy.
Na tejhabosítás, csá.

Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog ujevet kivanok! Kiveve neked endre. neked a legrosszabb jar es a legrosszabb fog jutni, mert ezt erdemled. Egy rosszindulatu, gonosz ember vagy.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 21:12:27
x39)
Endre!
Mit gondolsz?
Ki építette ki ügyesebben a függőségi viszonyt?
A faszpinás, vagy te? :DDDDDDDD
Fikazabáló balek :DDDDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mit gondolsz?
Ki építette ki ügyesebben a függőségi viszonyt?
A faszpinás, vagy te? :DDDDDDDD
Fikazabáló balek :DDDDD
SnecológusHallgató
(
x4)
Dec 31, 2022 21:13:48
x4)
Trollégák tudom már sokszor be lett linkelve de valaki berakná az öltönyös videót amiben haseora reagál?
Ez lenne az trolléga:
A videó címébe beírtuk a dátumot, hogy könnyebben azonosítható legyen kutatási okokra hivatkozva.
Hazatérés
Dec 31, 2022 21:15:51
Asszonyom,kérem kapcsolja be az övét!Hamarosan leszállunk.A mosolygós stewardess futólag megérintette a hijabot viselő asszonyság karját, de mire az felnézett a telefonjából,
már két sorral arrébb járt.
Az én kis kuckóm.
- Mosolygott elégedetten amikor a lilafalú lakására gondolt. Igaz, volt némi balsejtelme, hogy az élelmes öccse pàr éjszakát arbnb-zik vele, vagy esetleg hosszabb időre diákoknak is kiadja, de úgy volt vele, amiről nem tud, az nincs is.
Szerette Oszamát és bízott benne, éppen ezért szállt ki magabiztosan a taxiból is.
már két sorral arrébb járt.
Az én kis kuckóm.
- Mosolygott elégedetten amikor a lilafalú lakására gondolt. Igaz, volt némi balsejtelme, hogy az élelmes öccse pàr éjszakát arbnb-zik vele, vagy esetleg hosszabb időre diákoknak is kiadja, de úgy volt vele, amiről nem tud, az nincs is.
Szerette Oszamát és bízott benne, éppen ezért szállt ki magabiztosan a taxiból is.
Dec 31, 2022 21:15:51
Tanszéki Levéltáros
Dec 31, 2022 21:17:51
Ha kerestek valamit, érdemes végigpörgetni, mert direkt úgy vannak kiválasztva a képek és gifek, hogy minél könnyebben meg lehessen taláni a fontosabb live-okat, kulcsjeleneteket, eseményeket.
Ez pl. január 24-én volt, a videó is linkelve van: trashvod.com/w/iPzrH4v66hcAjb9jNHkwAP
Dec 31, 2022 21:17:51
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 21:18:04
x39)
Még egy utolsó és elhúzok!
Tibikux feje mindent elmond rólad gyagyás!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Tibikux feje mindent elmond rólad gyagyás!
Ásó27
(
x68)
Dec 31, 2022 21:22:34
x68)
Remélem, hogy 2023-ban véget fog érni Endre élete, és tranyógeci lesz az elkövető! Addig is BÚÉK!
Mifaaaaaaaaaaaan
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 31, 2022 21:23:43
x3)
Az előbb TAOT-kártyákat vetettem, és megláttam Endre jövőjét. A következő évad tartalmából:
Be fog rágni az AMS, és 60 napig nem folyósítják a segélyt. Mivel Endrének nincs egy cent megtakarítása sem, és Golda sem tud csak úgy 1-2 ezer eurót kölcsönadni neki, meg ha tudna, sem akarna, mert egy tékozló hülyegyerek, ez fogja Endrét beletaszítani a teljes csődbe. Hiába írogat boldozott leveleket, meg fenyeget jogi következményekkel, kb csak röhögnek rajta a hivatalban.
Mivel nincs megtakarítása, ezért nem fogja tudni az Airbnbt sem fizetni, és ténylegesen utcára kerülnek a Cicával. Néhány napig a raktárban húzzák meg magukat, de hamar kiderül, mivel a Cica ott is cigizik, hogy szerződést szegtek, és lakóhelynek használták, ami tilos, ezért raktárcsá is lesz. A Cica le akar lépni már nagyon a Gyagyás szarjaival, hogy apró pénzzé tegye őket jófogáson, és vehessen magának ketyerűt, de Endre végül meggyőzi, hogy maradjon, mert Bécsben minőségi csövesszállók és ingyenkonyha van (amit amúgy már jól ismernek), Végül nagy nehezen elintéznek maguknak egy munkásszállós kisszobát, de ott is hamar meggyűlik a bajuk a vezetőségével, meg a többi lakóval. Közben sötét fellegek módjára gyülekeznek a különféle rendőrségi ügyek is, talán még idegenrendészeti eljárás is indulhat ellenük. Meghalni sajnos egyikük sem fog a következő évadban.
Amúgy aki ügyesen bánik a Photoshoppal, csinálhatna TAOT-kártyákat. Gyagyás mint Bolond. Szeretők is adja magát. Mágus is, ahogy a Gyagyás varázsol. NSZKSZ!
Be fog rágni az AMS, és 60 napig nem folyósítják a segélyt. Mivel Endrének nincs egy cent megtakarítása sem, és Golda sem tud csak úgy 1-2 ezer eurót kölcsönadni neki, meg ha tudna, sem akarna, mert egy tékozló hülyegyerek, ez fogja Endrét beletaszítani a teljes csődbe. Hiába írogat boldozott leveleket, meg fenyeget jogi következményekkel, kb csak röhögnek rajta a hivatalban.
Mivel nincs megtakarítása, ezért nem fogja tudni az Airbnbt sem fizetni, és ténylegesen utcára kerülnek a Cicával. Néhány napig a raktárban húzzák meg magukat, de hamar kiderül, mivel a Cica ott is cigizik, hogy szerződést szegtek, és lakóhelynek használták, ami tilos, ezért raktárcsá is lesz. A Cica le akar lépni már nagyon a Gyagyás szarjaival, hogy apró pénzzé tegye őket jófogáson, és vehessen magának ketyerűt, de Endre végül meggyőzi, hogy maradjon, mert Bécsben minőségi csövesszállók és ingyenkonyha van (amit amúgy már jól ismernek), Végül nagy nehezen elintéznek maguknak egy munkásszállós kisszobát, de ott is hamar meggyűlik a bajuk a vezetőségével, meg a többi lakóval. Közben sötét fellegek módjára gyülekeznek a különféle rendőrségi ügyek is, talán még idegenrendészeti eljárás is indulhat ellenük. Meghalni sajnos egyikük sem fog a következő évadban.
Amúgy aki ügyesen bánik a Photoshoppal, csinálhatna TAOT-kártyákat. Gyagyás mint Bolond. Szeretők is adja magát. Mágus is, ahogy a Gyagyás varázsol. NSZKSZ!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 31, 2022 21:27:59
x6)
Ez lenne az trolléga:
Köszönöm köszönöm!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 31, 2022 21:29:19
x6)
Köszönöm az infót, egyből trashvodon kerestem, de ott nem jártam sikerrel, a kronológiára nem is gondoltam. Köszönöm az infót és az eddigi munkád! BUÉK.
Kárte Bitte
Dec 31, 2022 21:32:12
Az előbb TAOT-kártyákat vetettem, és megláttam Endre jövőjét.
Nahát, micsoda véletlen,
Endre is kártyát vetett egész évben!
Dec 31, 2022 21:32:12
szotyika
Dec 31, 2022 21:34:34
Minden trolleginának és trollégának sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!
Nektek pedig gyagyás azt, hogy mihamarabb kerüljetek a Blahára, legyetek sok trollnak "kéz alatt", lehessen veletek végre testközelből is szórakozni. :)
Egyébként púpos: a ki tud hamarabb nőt szerezni (*pr) versenyzésnél megint előjött az unfair hozzáállásod. Ha nőnek tekinted a tibit, akkor neki nem a férfiak körében kellene skalpot vadásznia? Vagy félsz netán a vereségtől? Hogy a kiöltözött, sportos, fiatal, erős vadászbika kudarcot vall?
Ha viszont azért gondoltál arra, hogy ő is nőt vadásszon, mert legbelül még mindig férfiként azonosítod, akkor egy nagyon pici lépést tettél az önbeismerés felé, hogy buzi vagy. :)
Nektek pedig gyagyás azt, hogy mihamarabb kerüljetek a Blahára, legyetek sok trollnak "kéz alatt", lehessen veletek végre testközelből is szórakozni. :)
Egyébként púpos: a ki tud hamarabb nőt szerezni (*pr) versenyzésnél megint előjött az unfair hozzáállásod. Ha nőnek tekinted a tibit, akkor neki nem a férfiak körében kellene skalpot vadásznia? Vagy félsz netán a vereségtől? Hogy a kiöltözött, sportos, fiatal, erős vadászbika kudarcot vall?
Ha viszont azért gondoltál arra, hogy ő is nőt vadásszon, mert legbelül még mindig férfiként azonosítod, akkor egy nagyon pici lépést tettél az önbeismerés felé, hogy buzi vagy. :)
Dec 31, 2022 21:34:34
Kémkamera
Dec 31, 2022 21:34:41
Sodika épp a döglött pitont élesztgeti és szurkol, hogy még azelőtt hasson, mielőtt megébred a tranyó. Ezért nincs lájv.
Tibi pedig egy ismerős, undorító ízzel a szájában fog felébredni az éjféli durrogtatáskor.
Tibi pedig egy ismerős, undorító ízzel a szájában fog felébredni az éjféli durrogtatáskor.
Dec 31, 2022 21:34:41
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 31, 2022 21:35:44
x13)
Nézd csak Endre: index.hu/kulfold/2022/12/31/ausztria-obertauern-magyarok-munkavallalok-tizennegyedik-havi-fizetes-turizmus/
Csupa boldog és elégedett Magyar honfitárs beszámolója Ausztriából. Mindenhol jó fizetések, lassan saját cégek és ingatlanok, sehol egy ötvenezer eurós tartozás, érdekes.
Te ezekhez képest akkor milyen szintet képviselsz, vén buzi?
Nagyon nevetek!
Csupa boldog és elégedett Magyar honfitárs beszámolója Ausztriából. Mindenhol jó fizetések, lassan saját cégek és ingatlanok, sehol egy ötvenezer eurós tartozás, érdekes.
Te ezekhez képest akkor milyen szintet képviselsz, vén buzi?
Nagyon nevetek!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 31, 2022 21:36:45
x13)
Ejj Sodrony, itt olyan magyarokról lehet olvasni, akik Ausztriában dolgoznak. Ők ott vannak, amit írtak, te meg eljutottál egy hínárhajú, loncs, primitív, gennyedző, éjjelenként behugyozó, befordított faszig. Shiker!!!
Most látom, hogy a Trolléga már postolta, mea culpa, no mindegy, egy a lényeg: dögölj meg, Endre!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2022 21:36:50
x21)
Endre, megnéztétek már a Young Royalst a cicával a Netflixen?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 21:37:03
x47)
endre, eddig hány nőt szólítottàl meg?
Negermann
Dec 31, 2022 21:37:08
Milyen érzés endre hogy órákon belül ráfordulsz életed előreláthatóan utolsó évére? Egészség összeomlóban, hitelspirál összeomlóban, rendőrségi ügyek összeomlóban. Innen már nem lehet visszajönni.
Dec 31, 2022 21:37:08
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 31, 2022 21:38:16
x21)
Milyen érzés endre hogy órákon belül ráfordulsz életed előreláthatóan utolsó évére? Innen már nem lehet visszajönni.
Ez még csak az Endsieg, hahó
Majd Steiner seregei támadnak, és minden fasza lesz.
:D
sneciaagycella
Dec 31, 2022 21:38:39
Először is Hallgatótársak, Professzorok, Trollégák boldog Újévet kívánok nektek!
És akkor most Endi, ha már te értékelted az évedet, megteszem én is, annyi kiegészítéssel, hogy bármelyik évben végrehajtott vegetálásodra értelmezhető.
Gyagyás, egy újabb évben csesztél ki saját magaddal, legyen szó akár arról, hogy még mindig egy skizofrén, alkoholista kőművessel élsz együtt és próbálod azt hazudni magadnak, hogy legalább a társad szimbióta - miközben csak egy utolsó parazita. Össze is illetek, mert te, a nagy programozó, nemzeti érzelmű és - ahogy az a Vera néni nevezett téged, akinek kvázi azt köszönheted hogy életben vagy mégse tudtál szakítani időt arra, hogy meglátogasd a temetőben - jobb sorsra érdemes fiatalember külföldön vagy, hajléktalanokra utalva. Nélkülözöl mindent, amiért megéri élni.
De hozhatnám példának azokat az embereket, akik legalább annyira megvetnek mint ahogyan te megvetetted a diplomásokat, külföldi magyarokat, itthoni magyarokat miközben legyen szó akár egy periférián élő közmunkásról akár egy nagymenő bankárról, ebben az intervallumban (és még szélesebb spektrumban is) ezerszer többet érnek nálad ezek az emberek.
Kíváncsi vagyok mikor fogsz rádöbbenni, hogy téged vagy nem ismernek vagy legyintenek a létezésedre vagy undorodnak tőled. Olyan dolgokat kérdeztek fel tőled ezen a fórumon, amik vagy társadalmi evidenciák vagy pedig egyszerűen azzal, hogy morállal rendelkezel meg sem történt volna.
Ezeknek a fényében tudom csupán remélni azt, hogy az utolsó pillanataidban, amikor végigfuttatod magadban az életed rádöbbensz mennyire sok fájdalmat okoztál és ezekből semmit sem próbáltál meg jóvá tenni.
Egyedül vagyunk Tibor.
És akkor most Endi, ha már te értékelted az évedet, megteszem én is, annyi kiegészítéssel, hogy bármelyik évben végrehajtott vegetálásodra értelmezhető.
Gyagyás, egy újabb évben csesztél ki saját magaddal, legyen szó akár arról, hogy még mindig egy skizofrén, alkoholista kőművessel élsz együtt és próbálod azt hazudni magadnak, hogy legalább a társad szimbióta - miközben csak egy utolsó parazita. Össze is illetek, mert te, a nagy programozó, nemzeti érzelmű és - ahogy az a Vera néni nevezett téged, akinek kvázi azt köszönheted hogy életben vagy mégse tudtál szakítani időt arra, hogy meglátogasd a temetőben - jobb sorsra érdemes fiatalember külföldön vagy, hajléktalanokra utalva. Nélkülözöl mindent, amiért megéri élni.
De hozhatnám példának azokat az embereket, akik legalább annyira megvetnek mint ahogyan te megvetetted a diplomásokat, külföldi magyarokat, itthoni magyarokat miközben legyen szó akár egy periférián élő közmunkásról akár egy nagymenő bankárról, ebben az intervallumban (és még szélesebb spektrumban is) ezerszer többet érnek nálad ezek az emberek.
Kíváncsi vagyok mikor fogsz rádöbbenni, hogy téged vagy nem ismernek vagy legyintenek a létezésedre vagy undorodnak tőled. Olyan dolgokat kérdeztek fel tőled ezen a fórumon, amik vagy társadalmi evidenciák vagy pedig egyszerűen azzal, hogy morállal rendelkezel meg sem történt volna.
Ezeknek a fényében tudom csupán remélni azt, hogy az utolsó pillanataidban, amikor végigfuttatod magadban az életed rádöbbensz mennyire sok fájdalmat okoztál és ezekből semmit sem próbáltál meg jóvá tenni.
Dec 31, 2022 21:38:39
Walt Whitman
Dec 31, 2022 21:40:47
Meghalsz jövőre,
Meghalsz örökre.
Meghalsz örökre.
Dec 31, 2022 21:40:47
a maradék 50% shiker
Dec 31, 2022 21:46:35
Endre, milyen érzés lesz, mikor elhagy majd a Szisza?
A nyomorult életed 2022-es évének egyetlen pozitívuma?
Te is tudod, hogy ez elkerülhetetlen, ez evidencia.
Na szevasz te pedofil, szevaaasz!
A nyomorult életed 2022-es évének egyetlen pozitívuma?
Te is tudod, hogy ez elkerülhetetlen, ez evidencia.
Na szevasz te pedofil, szevaaasz!
Dec 31, 2022 21:46:35
Endre Legjobb Baratja
Dec 31, 2022 21:58:49
Sikerekben gazdag uj evet kivanok a konmenthaveroknak! Nekem nem, Endre.
Ha hazaertel akkor a ceges mailedbe probalj majd meg bejelentkezni. Hatha meg sikerulni fog, utoljara.
A veronai csaj uzeni, hogy meg mindig nem ment at a penz te geci.
Csavar mar a falko sor meg a fel Hoffman?
Ha hazaertel akkor a ceges mailedbe probalj majd meg bejelentkezni. Hatha meg sikerulni fog, utoljara.
A veronai csaj uzeni, hogy meg mindig nem ment at a penz te geci.
Csavar mar a falko sor meg a fel Hoffman?
Dec 31, 2022 21:58:49
bolyhoskaja
(
x1)
Dec 31, 2022 21:59:02
x1)
Elnézésetek kérem, már alkoholizáltam, de megnézném, hogy a higanymozgású pedofil, vagy a börtöntetkós fosszagú párja hogy kalimpálna erre - Scooter, aki nem akarja, ne katt www.youtube.com/watch?v=r32LcBqiv7I
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 31, 2022 22:10:10
x2)
Boldog uj evet mindenkinek, kiveve neked Gyagyas, neked boldog blahat jovore :D
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 31, 2022 22:14:04
x7)
Endre hogy telik a karveszter? Kiraboltak már vagy még csak most itatnak? Leszakadt már rólad a cica vagy majd éjfél után jön a keresős, részeg live?
le vagy tiltva, kurva anyád
KicsiNéző
(
x13)
Dec 31, 2022 22:14:21
x13)
Nézzük meg a folyamatos fejlődést Sodi évértékelőin:
2020 évértékelő és 2021 elhatározások:
Összeszedetlenül, de mikrofonnal, greenscreen előtt, pocakosan, borostásan
trashvod.com/w/dZCqEK4iMzio7XtrYSJAvo
trashvod.com/w/twma6emMAbbHY5XhD1qCBK
Aztán jön a 2021 évértékelő, 2022es elhatározások
Itt már Púpszászon van, mielőtt elindul beporoztatni magát. Már csak mobillal rögzített szar, megvoltak a linzi poloskák első megérkezése, kezdődik a szétesés:
trashvod.com/w/fMvGB3FKqSTd2ayyZeqkxD
És akkor a 2022-es értékelés
Részegen, bemindenezve egy levágott faszú férfival, amiben Endre bevallja, hogy teljes kudarc a pénzügyi része a dolognak, gyakorlatilag már lehetetlen kimászni a gödörből
trashvod.com/w/1J4Lz7JpCxc3AWsgU6rYgB
Gratula Gyagya, megint győztél :)
2020 évértékelő és 2021 elhatározások:
Összeszedetlenül, de mikrofonnal, greenscreen előtt, pocakosan, borostásan
trashvod.com/w/dZCqEK4iMzio7XtrYSJAvo
trashvod.com/w/twma6emMAbbHY5XhD1qCBK
Aztán jön a 2021 évértékelő, 2022es elhatározások
Itt már Púpszászon van, mielőtt elindul beporoztatni magát. Már csak mobillal rögzített szar, megvoltak a linzi poloskák első megérkezése, kezdődik a szétesés:
trashvod.com/w/fMvGB3FKqSTd2ayyZeqkxD
És akkor a 2022-es értékelés
Részegen, bemindenezve egy levágott faszú férfival, amiben Endre bevallja, hogy teljes kudarc a pénzügyi része a dolognak, gyakorlatilag már lehetetlen kimászni a gödörből
trashvod.com/w/1J4Lz7JpCxc3AWsgU6rYgB
egynadrág
(
x2)
Dec 31, 2022 22:21:36
x2)
Nézzük meg a folyamatos fejlődést Sodi évértékelőin:
Hú köszönöm, ez szuper összefoglaló!
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Dec 31, 2022 22:25:09
x1)
Kurva anyádat basszájba Endre! A többieknekk buék.
A patkány férfi kurváját kifelejtetted aki leült a mozgólépcső aljára és egy járóbotos csajszi alíg fért el mellette.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 31, 2022 22:29:18
x8)
Az évértékelőhöz mentettem ezt a képet. Majd térjünk vissza erre az 50%-os sikerességhez amikor már nem lesz meleg kint vagy elfogy a maradék pénz 1-2 hónapon belül :D
puszi-puszi!

puszi-puszi!

Nonbinary Gayfish
(
x1)
Dec 31, 2022 22:29:50
x1)
Endre hogy telik a karveszter? Kiraboltak már vagy még csak most itatnak? Leszakadt már rólad a cica vagy majd éjfél után jön a keresős, részeg live?
Szerintem éppen vakarja össze a kőműves arcú kurváját valamelyik szórakozó hely bejárata elől ahova kirepitették. A mozgólépcső tővébe leülés és a pezsgős üveg szétbaszásának megprobálása az nem jó jel.
MacY2
(
x1)
Dec 31, 2022 22:38:18
x1)
Mielőtt megyek egy jót szórakozni,és ünnepelni a BARÁTAIMMAL,ugye Endre mert neked egy darab sincs.
Addig a többieknek küldöm,és érezzétek jól magatokat este.

Kivéve neked Gyagyás,reménykedek hogy elbasz téged valami,vagy a szived bemondja a szolgálatot és végre megdöglesz.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Addig a többieknek küldöm,és érezzétek jól magatokat este.

Kivéve neked Gyagyás,reménykedek hogy elbasz téged valami,vagy a szived bemondja a szolgálatot és végre megdöglesz.
SyntaxError
(
x24)
Dec 31, 2022 22:40:42
x24)
Endre! Én azt kívánom neked, hogy 2023-ban találd meg a helyed a világban és végre megérkezz oda, ahova való vagy: Blaha.
Mindenki másnak pedig BUÉK! Üsd a púpot ahol éred! Legyen 2023 is minimum olyan, fordulatokban, tényfeltárásokban, és háromszögelésekben gazdag, mint 2022 volt.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mindenki másnak pedig BUÉK! Üsd a púpot ahol éred! Legyen 2023 is minimum olyan, fordulatokban, tényfeltárásokban, és háromszögelésekben gazdag, mint 2022 volt.
SodiFanGirl
Dec 31, 2022 22:48:49
Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok minden kedves Trollnak!
Két rétest közt felnéztem.
Gyagyás dögölj meg!
Két rétest közt felnéztem.
Gyagyás dögölj meg!
Dec 31, 2022 22:48:49
4dd4m
Dec 31, 2022 22:57:29
Aki esetleg újévet kíván Goldának, az említse már meg, hogy mielőtt meghal, legalább a házat gyújtsa már magára, hogy kevesebbet örököljön a púp. Köszönöm.
Dec 31, 2022 22:57:29
Kötőjel
(
x12)
Dec 31, 2022 23:04:25
x12)
trolloknak búék, teljesüljön minden álmotok!
a sodi, neked új év alkalmából azt kívánom, hogy kínok között dögölj meg!!
vérdíj target nr. 1
a sodi, neked új év alkalmából azt kívánom, hogy kínok között dögölj meg!!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 31, 2022 23:05:20
x5)
Aki esetleg újévet kíván Goldának, az említse már meg, hogy mielőtt meghal, legalább a házat gyújtsa már magára, hogy kevesebbet örököljön a púp. Köszönöm.
Elnézést, de szerintem az az ingatlan többet ér a kádárkocka nélkül, mint vele. BUÉK!
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 23:09:41
x21)
Dec 31, 2022 23:09:41
gyagyás bármennyit örököl, egy hónap alatt a seggére ver, szóval no para. Dec 31, 2022 23:09:41
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 23:11:12
x21)
Dec 31, 2022 23:11:12
gyagyás bármennyit örököl, egy hónap alatt a seggére ver, szóval no para.
vagy befektet egy judaika múzeumba. abba már gyakorlata. xd Dec 31, 2022 23:11:12
Hahó
(
x136)
Dec 31, 2022 23:11:43
x136)
Baszó! Basztál? Búék! Basszál!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
dilomalo
(
x1)
Dec 31, 2022 23:11:44
x1)
BÚÉK mindenkinek!
Gyagyás, hasonlóan sikeres új évet kívánok mint az idei, uzsora, buzidémon, rebgeteg melócsá stb, szokás szerint igazi pina egy darab se!!!
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Gyagyás, hasonlóan sikeres új évet kívánok mint az idei, uzsora, buzidémon, rebgeteg melócsá stb, szokás szerint igazi pina egy darab se!!!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 31, 2022 23:12:55
x3)
Trashvod amúgy nem akar 2023-as trashnaptárt csinálni donésekért? Szerintem foshná.
HOKIZÓÓ
Dec 31, 2022 23:13:17
FEHÉR FASZ JÓ NAGY KUPAKOS KIVERTEM OOAAARGHHHHH UTÁNAM JÖN A BASZÓÓÓÓ
Dec 31, 2022 23:13:17
Száraz tények
Dec 31, 2022 23:13:44
Basznék, de nincs mivel,
mire meglesz a recept, nincs kivel.
Dec 31, 2022 23:13:44
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 31, 2022 23:24:33
x3)
повторение мать учения!
BÚÉK Mindnyájatoknak (kivéve, de ezt úgyis tudod)
tyodika
Dec 31, 2022 23:25:44
Nye igyegesítyétek étyesanyámat:
Dec 31, 2022 23:25:44
gyagyás irigye
Dec 31, 2022 23:26:33
Elnézést, elnézést, bocsi, mondhatok valamit? STOP!
Endi, remélem, jutkának vettél kenyeret és vajat!
Irigyellek. Az újévben is foglak!
kissendrefarkas életét irigyellem
Endi, remélem, jutkának vettél kenyeret és vajat!
Irigyellek. Az újévben is foglak!
Dec 31, 2022 23:26:33
gyakorlott gyagyás
Dec 31, 2022 23:38:27
Vannak újévi fogadalmak sodi kutya?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Dec 31, 2022 23:38:27
Kovi
(
x2)
Dec 31, 2022 23:40:50
x2)
Baszó trolléga a koviluxx.com oldalról rendelt termékek miatt kemény mindig.
Endre, a te puhapöcsödön csak egy éles kés segít!
Tejbegríz gecivel
Dec 31, 2022 23:49:16
Az előbb Fórizs úrhölgy utazott mellettem a kettes metrón, és egy kopaszodó úriember ordítozott vele ordenáré módon.
BÚÉK mindenkinek, kivéve endre!
Dec 31, 2022 23:49:16
Kakaspina
(
x24)
Jan 01, 2023 00:00:49
x24)
Dögölj meg Sodrák
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
balazs3
Jan 01, 2023 00:00:50
Dogolj meg Sodi!
Jan 01, 2023 00:00:50
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 01, 2023 00:01:53
x6)
És hivatalosan kezdődik az új évad!
Hetyetye ne ezt ne.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 01, 2023 00:02:35
x8)
BUÉK nektek ezzel a nagyszerű giffel amit valamelyikőtök csinált de nekem ez a kedvencem!
(igaz nekem még egy óra éjfél)

(igaz nekem még egy óra éjfél)

mondomkusskuss
(
x21)
Jan 01, 2023 00:04:10
x21)
Boldog új évet kívánok mindenkinek (Gyagyás neked nem)!
HerrSchrekk
Jan 01, 2023 00:04:35
B.U.É.K
Sodi!! Idén is veszel fel hitelt?
Sodi!! Idén is veszel fel hitelt?
Jan 01, 2023 00:04:35
xray
(
x21)
Jan 01, 2023 00:05:15
x21)
Az előbb Fórizs úrhölgy utazott mellettem a kettes metrón, és egy kopaszodó úriember ordítozott vele ordenáré módon.
visszament már hozzá a cigány faszija? BÚÉK mindenkinek, kivéve endre!
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 01, 2023 00:10:58
x6)
Boldog Új Évet mindenkinek, kivéve Endrét!
Recskás, remélem ma túltolod és elpukkan a májacska!
Recskás, remélem ma túltolod és elpukkan a májacska!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 01, 2023 00:12:03
x5)
endre! ez a vég kezdete!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na tejhabosítás, csá.
Offline Troll
(
x1)
Jan 01, 2023 00:12:47
x1)
Boldog Új Évet minden kedves Trollégának!
Endre, neked meg remélem ez volt az utolsó új év!!
Na Martini szürcsölgetéscsáá!!
Endre, neked meg remélem ez volt az utolsó új év!!
Na Martini szürcsölgetéscsáá!!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 01, 2023 00:18:41
x8)
B.U.É.K minden kedves trollnak!
Gyagyásbuzi,nektek meg tudod mit.-D
Remélem februárban már a Blahán leszel, és mehetek a -20 fokban,locsolni téged.-D
Gyagyásbuzi,nektek meg tudod mit.-D
Remélem februárban már a Blahán leszel, és mehetek a -20 fokban,locsolni téged.-D
féregnyulvány
(
x7)
Jan 01, 2023 00:19:22
x7)
Uzsorahitelekben gazdag es szenvedésben teli Uj evet kivanok neked gyagyas geci
Trollegak/Trolleginak, A legboldogabb ujevet mindenkinek!!! remelem ezeven megdoglik sodi, minimum a blahara kerul es mi nevethetunk rajta
Trollegak/Trolleginak, A legboldogabb ujevet mindenkinek!!! remelem ezeven megdoglik sodi, minimum a blahara kerul es mi nevethetunk rajta
Endre riasztó
Jan 01, 2023 00:24:18
Jan 01, 2023 00:24:18
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jan 01, 2023 00:26:06
x2)
A 23 nagyon jó év lesz a snecológiai számmisztika szerint!
Remélem jövő ilyenkor már Endre nekrológját olvashatom itt valamelyik jó tollú troll interpretálásában!
Boldog új évet kívánok!
Remélem jövő ilyenkor már Endre nekrológját olvashatom itt valamelyik jó tollú troll interpretálásában!
Boldog új évet kívánok!
Golda csiklója
(
x8)
Jan 01, 2023 00:33:59
x8)
23at írunk 23cm a szamárfasz...Ennyi volt Endre. Idén megdöglesz. Shanah tovah zsidók!
O és K együtt OK és minden OK!!
KicsiNéző
(
x13)
Jan 01, 2023 00:38:03
x13)
Sodi, légyszi még a mai nap folyamán pótold a 2023-as elhatározásaidat.
Várjuk a szokásos szereplőket, például:
- napi 3 sör
- folyamatos törlesztés az adósoktól
- minden második nap kondiba járás
- mostantól eljársz orvoshoz
stb.
Várjuk a szokásos szereplőket, például:
- napi 3 sör
- folyamatos törlesztés az adósoktól
- minden második nap kondiba járás
- mostantól eljársz orvoshoz
stb.
Badoer
(
x1)
Jan 01, 2023 00:39:25
x1)
Boldog Új Évet
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2023 00:42:18
x21)
Mivel a Recskás beismerte, hogy a Jutka verős videók miatt anyagilag igen szar helyzetben van, van egy olyan érzésem, hogy ilyen tempóba, váratlan bevétel nélkül kb. április végére teljes lehet a kapituláció Ausztria és környékén, főleg ha a Tranyó tavasszal majd otthagyja a gecibe. Mert ott fog hagyni Endre. A kérdés az, hogy T- mikor. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pitonverő
(
x2)
Jan 01, 2023 00:43:54
x2)
Saját bevallása szerint 50%-os shikert ért el Ratyító 2022-ben:
-4 helyről kirúgták, 6 évnyi adósságot szedett össze 1 év alatt és fillérezgetnie kellett.
-Viszont összeb@szott a Tyityával a buzerátor!!!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
-4 helyről kirúgták, 6 évnyi adósságot szedett össze 1 év alatt és fillérezgetnie kellett.
-Viszont összeb@szott a Tyityával a buzerátor!!!
Sodragon legendája
(
x2)
Jan 01, 2023 00:44:08
x2)
Sodrák! Erős a verseny, hogy a te nyökögésed/dadogásod, a Tranyó önismétlő papagájkodása vagy Tóth-Nagy családos tehén rémes raccsolása között, hogy melyik idegesítőbb. Ahányszor csak ezeket meghallom addig ütnélek titeket baseball ütővel, amíg el nem fáradok.
A trollégáknak, trollegináknak természetesen BUÉK, neked meg Recskás (ide értve a tranyedli oldalbordádat) kívánom, hogy fájdalmas kínok között dögölj meg a Blaha aluljáróban.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
A trollégáknak, trollegináknak természetesen BUÉK, neked meg Recskás (ide értve a tranyedli oldalbordádat) kívánom, hogy fájdalmas kínok között dögölj meg a Blaha aluljáróban.
Pitonverő
(
x2)
Jan 01, 2023 00:48:55
x2)
BÚÉK = Buzi Újszászi Élősködő Kripli
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Kakaspina
(
x24)
Jan 01, 2023 00:50:11
x24)
Sodi meghal az év első felében. Y/N
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
40_éves_junior
(
x6)
Jan 01, 2023 00:52:05
x6)
Blahán rohadós újévet neked Gyagyás!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jan 01, 2023 00:55:53
x2)
Endre, most jövök a Blaháról, jó lesz ott neked!
Kommenthaveroknak boldog új évet!
kikmakukk!?
Kommenthaveroknak boldog új évet!
Gunnar
(
x2)
Jan 01, 2023 01:01:52
x2)
Véletlen belefutottam novák katalin 5 másodpercnyi éjféli beszédrészletébe, magyarra fordítva "aki kemény az a legnagyobb szarban is adózik a pártnak, aki gyáva szar az megszalad külföldre". Inkább átkapcsoltam a Sodika Fórumra, és kívánok mindenkinek 2022-nél nem szarabb évet (már az is csoda lesz ha összejön)
BUÉK a malac Endrus Seggibe!
blabla
BUÉK a malac Endrus Seggibe!
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 01:08:12
x15)
TrollZ!
BUÉK!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
BUÉK!
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 01:09:01
x15)
Endre!
Neked véged!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Neked véged!
Trollok harca
(
x5)
Jan 01, 2023 01:10:10
x5)
a shikeres magánélet és az anyagi csőd nyilfán csak véletlen egybeesés
Miskolci alvósejt
Galla Miklós
Jan 01, 2023 01:12:26
Endrének nem lesz BUÉK
Nála BUKÉ van
Nála BUKÉ van
Jan 01, 2023 01:12:26
BASZÓÓÓ
Jan 01, 2023 01:16:58
VÉGRE BASZTAM OAAARGHHHH
BASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBASZTAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Jan 01, 2023 01:16:58
Lenin atomjégtörő
Jan 01, 2023 01:24:02
Jó újévet kívánok, Endre.
És a jó kurva anyádat is egyben!
És a jó kurva anyádat is egyben!
Jan 01, 2023 01:24:02
Cactus
Jan 01, 2023 01:33:49
Buék!
Remélem, 23-ban, véged lesz és az életed teljesen tönkre megy, te pedofil buzi!
Remélem, 23-ban, véged lesz és az életed teljesen tönkre megy, te pedofil buzi!
Jan 01, 2023 01:33:49
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 01, 2023 01:38:44
x13)
Gyagyás, biztos vagy benne?
Még nem késő Tajgi után ugrani..
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Még nem késő Tajgi után ugrani..
dilomalo
(
x1)
Jan 01, 2023 01:46:49
x1)
Blahán döglesz meg 2023-ban gyagyás!!!
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
108 látogató online.