Szerző: gyagyás Blaha edition Jan 01, 2023 01:49:07
Válasz
(6)
Jan 01, 2023 01:49:07

Szerző: luxuskondi Jan 01, 2023 01:54:17
Válasz
(3)
Remélem még ma megrohadsz gyagyás! Amúgy mindenki másnak BUÉK!
Sodi megbasznak szárazon.
Jan 01, 2023 01:54:17

Szerző: Csendesmegfigyelő (Snecológus-pontszám: 12309x6) Jan 01, 2023 01:58:52
Válasz
(2)
El Grande rewind videója alatt a sodi résznél egy csodás dal szól a púposról. Szívet melengető!

Gratulálok sneci trashnek hozzá:DDD

Mestermű
Hetyetye ne ezt ne.
Jan 01, 2023 01:58:52

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Jan 01, 2023 02:01:12
Válasz
(2)
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Endi, neked meg a kurva anyádnak NEM!!!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Jan 01, 2023 02:01:12

Szerző: Csendesmegfigyelő (Snecológus-pontszám: 12309x6) Jan 01, 2023 02:02:06
Válasz
(5)
Egy kis újévi muzsika, Endre ez neked szól! trashvod.com/w/nbzKSt8RKs2qKbXbRFHqQS
Hetyetye ne ezt ne.
Jan 01, 2023 02:02:06

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Jan 01, 2023 02:13:10
Válasz
(6)
Megkésve is boldog új évet kívánok mindenkinek, kivéve Endrének és a többi retard epizódszereplőjének.
Az én újévi kívánságaim:
- ne legyen több járvány
- legyen vége a háborúnak
- a távhő kerüljön megint annyiba amennyibe régen, mert ez a 110% emelés nem fasza
- legyen folytatása a Squid Game-nek, Wednesdaynek meg a Cognito Incnek, ne kaszálja el a Netflix ezeket a sorozatokat
- Endre ne abuzálja az osztrák adófizetőket többé, főleg azután, ahogy és amilyen minősíthetetlen osztrákokról, hivatalokról beszél. Labancok mi, te gyökér? Remélem idén mélytorkoztat már végre az AMS meg a bankok.
- Endre töltse fel a pedofil aktákat, halállistát, autiexcelt, és számoljon be részletesen a büntetőügyeiről is a fórumon. Legyen végre férfi (tudom hogy kb lehetetlent kérek), és vállalja fel a szarságait, álljon bele, és legvégül kérjen bocsánatot MINDENKITŐL akiket megbántott. A halál lista helyett írjon karma listát mint a csávó a nevem Earlben, és teljesítse is ezeket. Úgy is a pokolra kerül, de legalább nem a legszarabb bugyorba.
- Vigyen mécsest a Vera néni sírjára, mert ő segített neki, kiállt érte, és védte a védhetetlent.
- Fizesse vissza a hiteleit. Ez lehetetlen kérés, de legalább a diákhitelt, és q magánszemélyek 50-100 eurós tartozásait kifizethetné.
- Fejezze be a valósághajlítást. Ha erre nem képes, akkor egyertelműen gyáva/elmebeteg.
- Végezetül lövesse ki magát a Marsra vagy takarodjon el az Antarktiszra.
- Számolja fel az internetes lábnyomát, tegyen szivesseget az emberiségnek azzal, hogy nem fiteózik, nincs több flokk, törli a púpfalat és STNÍI.
- Kívántam még Kisborosnak sampont, Baxinak jó ugrást, Jutkának meg kaját, mert 3 napja nem evett.
- Neked és a Cicádnak azt kívánom, hogy egy Amazon jellegű cégnél gályázzatok értelmetlen életetek végéig.
- A halálát egyikőtöknek sem kívánom, mert megváltás volna nektek.
Jan 01, 2023 02:13:10

Szerző: nahát Jan 01, 2023 02:20:50
Válasz
(6)
te fogyatékos, eddig read onlyban voltam sok évig, de most nem bírom ki, dögölj meg 2023-ban, ez az én kívánsáhom
Jan 01, 2023 02:20:50

Szerző: Csendesmegfigyelő (Snecológus-pontszám: 12309x6) Jan 01, 2023 02:24:14
Válasz
(4)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Megkésve is boldog új évet kívánok mindenkinek, kivéve Endrének és a többi retard epizódszereplőjének.
Az én újévi kívánságaim:
- ne legyen több járvány
- a távhő kerüljön megint annyiba amennyibe régen, mert ez a 110% emelés nem fasza
- legyen folytatása a Squid Game-nek, Wednesdaynek meg a Cognito Incnek, ne kaszálja el a Netflix ezeket a sorozatokat
- Endre ne abuzálja az osztrák adófizetőket többé, főleg azután, ahogy és amilyen minősíthetetlen osztrákokról, hivatalokról beszél. Labancok mi, te gyökér? Remélem idén mélytorkoztat már végre az AMS meg a bankok.
- Endre töltse fel a pedofil aktákat, halállistát, autiexcelt, és számoljon be részletesen a büntetőügyeiről is a fórumon. Legyen végre férfi (tudom hogy kb lehetetlent kérek), és vállalja fel a szarságait, álljon bele, és legvégül kérjen bocsánatot MINDENKITŐL akiket megbántott. A halál lista helyett írjon karma listát mint a csávó a nevem Earlben, és teljesítse is ezeket. Úgy is a pokolra kerül, de legalább nem a legszarabb bugyorba.
- Vigyen mécsest a Vera néni sírjára, mert ő segített neki, kiállt érte, és védte a védhetetlent.
- Fizesse vissza a hiteleit. Ez lehetetlen kérés, de legalább a diákhitelt, és q magánszemélyek 50-100 eurós tartozásait kifizethetné.
- Fejezze be a valósághajlítást. Ha erre nem képes, akkor egyertelműen gyáva/elmebeteg.
- Számolja fel az internetes lábnyomát, tegyen szivesseget az emberiségnek azzal, hogy nem fiteózik, nincs több flokk, törli a púpfalat és STNÍI.
- Kívántam még Kisborosnak sampont, Baxinak jó ugrást, Jutkának meg kaját, mert 3 napja nem evett.
- Neked és a Cicádnak azt kívánom, hogy egy Amazon jellegű cégnél gályázzatok értelmetlen életetek végéig.

Szemeim előtt látom a kilométer hosszú listát.

Hetyetye ne ezt ne.
Jan 01, 2023 02:24:14

Szerző: Bódi Ábel Jan 01, 2023 03:08:39
Válasz
(4)
linzi fapóleon

(igaz nekem még egy óra éjfél)

Mindegy, hogy melyik időzónában vagy, egy brutálisan igazi magyar mindig magyar idő szerint ünnepel és persze nyalatja a segglyukát.
Jan 01, 2023 03:08:39

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jan 01, 2023 03:12:24
Válasz
(3)
buék mindenkinek!
bár az idei gyagyás karácsony elmaradt, a szilveszter is csak minimális fiteószással zárult, hiányérzetünk nem lehet. elképsztő évet zártunk, endre csúcsra járatta a retardkodást és züllést, a trollok pedig az intervencionizmust. kirúgások, rendőrségi ügyek, nyugi nélküli stressz, buzulás, drogozás, egyre elfajuló alkoholizmus és impotencia. a digitális enyészetté lett pár csatorna, már minimális koncepció sincs, csak a kőkemény, alpári trash kontent. ráadásul a hitelspirál is egyre mélyebbre húzza endrét, miközben az adósok továbbra sem törlesztenek. alighanem érdekes lesz 2023 is
Jan 01, 2023 03:12:24

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Jan 01, 2023 03:24:53
Válasz
(49)
Nem semmi év volt a 2022 a snecológiában. Talán egy statisztikával tudom a legjobban személtetni. Ennyi komment született a fórumon az elmúlt években:

Boldog új évet mindenkinek, kivéve persze sodit!
Jan 01, 2023 03:24:53

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Jan 01, 2023 03:32:50
Válasz
(3)
Zulu
Nem semmi év volt a 2022 a snecológiában. Talán egy statisztikával tudom a legjobban személtetni. Ennyi komment született a fórumon az elmúlt években:

Lassan már akkreditálni kéne a Snecológia Tanszéket, Snecológia BA, MA, PhD, Mellékretardológia minor, válaszható tárgyak.
Jan 01, 2023 03:32:50

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5925x2) Jan 01, 2023 03:36:27
Válasz
(3)
Van Lajura nude party mirror esetleg? Nem bízom a kínai TikTok appban.

Üdvözlettel,
A Xiaomi telefonomról
blabla
Jan 01, 2023 03:36:27

Szerző: CigányLaura Jan 01, 2023 03:45:17
Válasz
(1)
Gunnar
Van Lajura nude party mirror esetleg? Nem bízom a kínai TikTok appban.

Üdvözlettel,
A Xiaomi telefonomról

Volt bármi ilyen!? Csak a gammercigánnyal nyaliztak egymásnak össz vissz! (Meg az anyjának könyörgöt hogy oldja fel)
Jan 01, 2023 03:45:17

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15990x7) Jan 01, 2023 03:47:21
Válasz
(0)
Bassza meg, kezdek olyan lenni, mint a gyagyás! Hajnali 3 múlt és még sört vedelek!
Ok, én egy buliban a barátaimall, de akkor is!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jan 01, 2023 03:47:21

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Jan 01, 2023 03:56:55
Válasz
(7)
Amúgy Endre, a Jutkáék látogatása kapcsán válaszolj már légyszi, Nem tudom, hogy a te ötleted, vagy a tranyód ötlete volt meghívni hozzátok ezt a két problémás alakot. Érdekes kérdéseket vet fel az is, hogy bár a Jutkával elvileg fasírtban vagytok, saját elmondásod szerint is egy DÉMON DÉMON DÉMON, importáltátok magatokhoz őket mégis. Azt a kevés embert, akik meg anno segítettek neked, hogy ne dögölj éhen, adtak neked még egy esélyt (amit rendesen, többször is elsodikáztál), még csak meg sem említed hálásan, pedig a helyedben napi szinten kéne a nevüket imába foglalni.
De... Te voltál a házigazda. Ha már kajára nincs pénz, csak piára, ami beteg dolog, de nyilván ti is azok vagytok, súlyos alkoholbetegek, még érthető is az ingyenkonyhás spórolási módszeretek. Gusztustalan, etikátlan, de ugye beteg emberek vagytok, nem lehet tőletek mást várni. Kibaszott kenyeret meg valami vajat meg centes zacskós levest sem voltál képes nekik venni. Vagy magatokkal vinni őket az ingyenkonyhára. Miért hívtátok egyáltalán ki a Józsit meg a Jutkát? Mégis mit vártatok tőlük? Nézettséget? Azt nehezen, mert nem is lájvoztatok (Teszem hozzá, hála az égnek).
Tudod Gyagyás, normális embereknél úgy működik ez a vendégség dolog, hogy csak eleve azt hívod meg, akit bírsz, aki nem szarja és bassza szét a lakást (Mondjuk normális embernél ez alap). A napi/heti költéseit nyilván nem kötelességed állni házi gazdaként, de otthon illik megvendégelni jó kajával, stb. Nem tranyó-féle alien pörkűttel, hanem beleteszed szíved-lelked (neked mondjuk ilyen nincs), és főzöl, sütsz valami tisztességeset, Gondoskodsz valami nasiról is, meg piáról, jókat beszélgettek, szerveztek közös programokat. Te csak annyit csináltál, hogy leléptél, aztán vittél egy karton Schwechater sört, ami valószínűleg nektek négyeteknek még fél napra sem volt elég.. Normális ember vendéglátáskor büszke, ha megoszthatja a jól sikerült főztjét barátokkal, van, amikor még receptcsere is van, aztán jól eső, kellemes beszélgetések. Te hogy értékeled a saját vendéglátói szerepedet? Pocsék házigazda vagy. De milyen ígéretekkel csaltad őket ki, tartottad ott őket? Mi volt a szándékod velük? Szerintem csak a fórumot akartad öncélúan provokálni ezzel is, mint sok más dolokkal. Annak ellenére is, ha neked totál rábaszás az egész. Mindegy, milyen szintű butaság, csak a trolloknak dafke ne legyen igazuk. Szerintem te így gondolkodsz.
Jan 01, 2023 03:56:55

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Jan 01, 2023 04:20:32
Válasz
(7)
Endre, te azért fogsz nagyot bukni, "Mert a trollok így, a trollok úgy", Mindannyian utálunk itt, 100-ból 99 ember szerintem élve elásna, a maradék meg bepanírozna. Senki sem azért utál, mert kikaptál a genetikai lottón, és egy púpos korcs vagy, Ha szerethető lennél, leszarná a környezeted nagy része is, hogy egy torzszülött vagy, egy genetikai zsákutca. Hozzád képest még egy Sárkány Évát is lehet szeretni, és tudod miért? Mert te egy opportunista, magát mindenkinél felsőbbrendűnek képzelő geci vagy. Neked akkor is igazad van, mikor nincs igazad, és megmondom neked frankón, hogy kb sosincs igazad. A fasiszta retardkodást is csak azért választottad anno, mert az az ideológia tálcan kínálta neked mások lenézését, a vélt felsőbb rendűsködést. A kemény vonalas nácik téged sosem fogadtak be, talán már akkor átláttak az angolázós jellemeden. De te nem is voltál soha szélsőjobbos, neked csak az kellett, hogy valamire hivatkozva lenézhess, bánthass embereket, Most éppen az LMBTQ-ba csúsztál bele, erre hivatkozol újabban te nagy buzigyógyító opportunista érdekember. Neked mindegy az ideológia Gagyás, te egy identitás nélküli ember vagy. Az egyetlen fix dolog az életedben, hogy a trolloknak ne legyen igazuk. Bármit elkövetsz ezért, még saját magaddal is kibaszol. Ez a te kis egotriped, élvezd kobold.
Jan 01, 2023 04:20:32

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jan 01, 2023 04:26:09
Válasz
(3)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Endre, te azért fogsz nagyot bukni, "Mert a trollok így, a trollok úgy", Mindannyian utálunk itt, 100-ból 99 ember szerintem élve elásna, a maradék meg bepanírozna. Senki sem azért utál, mert kikaptál a genetikai lottón, és egy púpos korcs vagy, Ha szerethető lennél, leszarná a környezeted nagy része is, hogy egy torzszülött vagy, egy genetikai zsákutca. Hozzád képest még egy Sárkány Évát is lehet szeretni, és tudod miért? Mert te egy opportunista, magát mindenkinél felsőbbrendűnek képzelő geci vagy. Neked akkor is igazad van, mikor nincs igazad, és megmondom neked frankón, hogy kb sosincs igazad. A fasiszta retardkodást is csak azért választottad anno, mert az az ideológia tálcan kínálta neked mások lenézését, a vélt felsőbb rendűsködést. A kemény vonalas nácik téged sosem fogadtak be, talán már akkor átláttak az angolázós jellemeden. De te nem is voltál soha szélsőjobbos, neked csak az kellett, hogy valamire hivatkozva lenézhess, bánthass embereket, Most éppen az LMBTQ-ba csúsztál bele, erre hivatkozol újabban te nagy buzigyógyító opportunista érdekember. Neked mindegy az ideológia Gagyás, te egy identitás nélküli ember vagy. Az egyetlen fix dolog az életedben, hogy a trolloknak ne legyen igazuk. Bármit elkövetsz ezért, még saját magaddal is kibaszol. Ez a te kis egotriped, élvezd kobold.

jaj ne ezt most ne jó? most ne most ne most ne kezdjük ezt ezt nee jó jó tiltalak a gecibe szevasz!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jan 01, 2023 04:26:09

Szerző: Tanszéki Levéltáros Jan 01, 2023 04:29:02
Válasz
(30)
Zulu
Nem semmi év volt a 2022 a snecológiában.

Ehhez kapcsolódva köszönöm mindenkinek, aki a brutálisan unalmas loopolós live-okat nézve hogyvoltot készített és/vagy folyamatosan kivonatolta a történteket (vagyis nem csak reagált az elhangzottakra, hanem tényszerűen is leírta, hogy mi történt éppen), így nagyban segítette a 2022-es kronológia elkészítését! Mivel néha nagyon nehéz a snecológiai komment- és live-hullámok felszínén maradni, időnként csak ezekere a bejegyzésekre tudtam támaszkodni a napi összefoglalók írása során, úgyhogy mindenkit arra bíztatok, hogy tartsa meg ezt a szokását, illetve ha még nem tette, kezdje el maga is ily módon is narrálni az eseményeket.

Ugyancsak köszönetet szeretnék mondani a többi dokumentaristának: Trashvodnak, a videók feltöltőinek, Tematikus Endrének, Mergának. Remélem mindannyian folytatják a munkát 2023-ban is, hogy grafikákkal, mozgóképekkel és szövegesen is megörökíthessük a nemzet krónikásának végnapjait.
Jan 01, 2023 04:29:02

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Jan 01, 2023 04:29:41
Válasz
(3)
Ja, és kérlek, soha ne hivatkozz nehéz gyerekkorra. Tudom, hogy az anyád leadott Grossmutterhez zaciba, de aztán a segged elé lett rakva egy budai lakás. Tudok intézetis cigánygyerekeket, akik ezerszer különbek és tisztességesebbek lettek, mint te valaha is leszel. Értelmiségi diplomás nemzsidó ősök meg beakizett grillcsirke módon forognak a sírjukban. Azzal is de nagyra voltál. Szégyen vagy.
Jan 01, 2023 04:29:41

Szerző: Snecológia Tanszék Jan 01, 2023 04:34:51
Válasz
(26)
Köszönjük azoknak is, akik a korcsok hulladék kontentje helyett olyan minőségi kontentekkel szolgálnak, ami a Sodipediára, Irodalmi percek rovatba és hasonlókhoz is érett.
Ti miattatok ilyen szórakoztató a fórum és a snecológia, miattatok bővülnek a szócikkek is.
Tartsátok meg a jó szokásotokat!

BÚÉK!
Jan 01, 2023 04:34:51

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Jan 01, 2023 05:06:33
Válasz
(5)
Snecológia Tanszék
Köszönjük azoknak is, akik a korcsok hulladék kontentje helyett olyan minőségi kontentekkel szolgálnak, ami a Sodipediára, Irodalmi percek rovatba és hasonlókhoz is érett.
Ti miattatok ilyen szórakoztató a fórum és a snecológia, miattatok bővülnek a szócikkek is.
Tartsátok meg a jó szokásotokat!

BÚÉK!

Endrének vannak amúgy a legkreatívabb, legintelligensebb trolljai. De amilyen buta, még ezt sem tudja értékelni.
Jan 01, 2023 05:06:33

Szerző: Hackwork Jan 01, 2023 07:28:39
Válasz
(3)
Tisztelt Tanszék, kollégák és kolleginák!

Én is csatlakozom az újévi jó kívánságokhoz. Kívánom, hogy mindannyiunk álma teljesüljön, és érjük el a céljainkalt.
Én rengeteg boldog percet kaptam a Fórmunk olvasásától, és a TrashVod munkájától. Mindenkinek hálás köszönetem, aki bármilyen formában hozzá járult ezekhez a vidám percekhez.
Itt ragadnám meg újra az alkalmat, hogy az idei évben se felejtkezzünk meg a TrashVod folyamatos és áldozatos munkájáról. Szükségünk van rájuk, mindannyian támogassuk tovább a lehetőségeinkhez képest.

További jó trash vadászatot minden érintett Trollegának! Ezzel is boldoggá téve mindannyiunk Új évét.
BUÉK!
gyagyás! A fenti sorokból egyetlen szó sem vonatkozik rád. Neked minden rosszat kívánok, amit csak el tudsz képzelni! -mondjuk a Blahán már szívesen leköpnélek...és hasonlók. Ezt az én kívánságom számodra.
Jan 01, 2023 07:28:39

Szerző: Hírmondó Jan 01, 2023 07:41:28
Válasz
(2)
Az új év első napján, a kora hajnali órákban, szárazon megbaszták az Endrét.
Jan 01, 2023 07:41:28

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2023 08:12:25
Válasz
(2)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
...

...

KECSKÉRE KÁPOSZTÁT ??? Szerinted hány kábel és gorilla pod érkezne meg a megrendelőjéhez?
Jan 01, 2023 08:12:25

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jan 01, 2023 08:38:09
Válasz
(10)
Jó reggelt trollégák!
Kicsi off:
Gammer lánya a Csenge hány éves?

Nehogy kimenjen a gyámügy a dögevő cigányhoz, mert a kislány alkoholos italokat kever az apja utasítására. Kár lenne, ugye?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jan 01, 2023 08:38:09

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Jan 01, 2023 08:40:51
Válasz
(3)
bizony itt a Piton éve
Miskolci alvósejt
Jan 01, 2023 08:40:51

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5939x2) Jan 01, 2023 08:50:17
Válasz
(1)
Endre, igy a goggle form eredmenyeit elemezve tobben kerdezzuk, hogy valoban max 5-en utalnak-e teged?
En latok par nagysagrendi kulonseget az autipajzs altal valosaghajlitott es a valos szamok kozt?

Ja es kinok kozt pusztulj el a blahan.
Jan 01, 2023 08:50:17

Szerző: Rumci (Snecológus-pontszám: 4833x2) Jan 01, 2023 09:09:18
Válasz
(20)

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet fórumosok!!

"Engem akarsz gyalázni a neten?"

Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Jan 01, 2023 09:09:18

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Jan 01, 2023 09:10:37
Válasz
(1)
Hírmondó
Az új év első napján, a kora hajnali órákban, szárazon megbaszták az Endrét.

Nagyon rohogok pup! :D
Szoval megbasztak, szarazon?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jan 01, 2023 09:10:37

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7759x3) Jan 01, 2023 09:36:18
Válasz
(2)
Mindenkinek két választása van.

www.youtube.com/watch?v=9wlpkdzr0nk
Minden O és K
Jan 01, 2023 09:36:18

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Jan 01, 2023 09:43:20
Válasz
(0)
Dörpepúp
Jó reggelt trollégák!
Kicsi off:

Nehogy kimenjen a gyámügy a dögevő cigányhoz, mert a kislány alkoholos italokat kever az apja utasítására. Kár lenne, ugye?

9 eves
Jan 01, 2023 09:43:20

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47494x23) Jan 01, 2023 09:49:44
Válasz
(6)
Sikerekben, egészségben gazdag, boldog új évet kívánok minden trollégának,trolleginának.
Gyagyás, neked meg további jó leépülést, lefelé száguldást a lejtőn.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jan 01, 2023 09:49:44

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155864x77) Jan 01, 2023 09:50:05
Válasz
(9)
Endre!
Volt bulizódás vagy Tibi benarkózva kidőlt az ágyra?
Jan 01, 2023 09:50:05

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48200x24) Jan 01, 2023 09:55:23
Válasz
(5)
Jó reggelt, BÚÉK Mindenkibe!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jan 01, 2023 09:55:23

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48200x24) Jan 01, 2023 09:55:52
Válasz
(2)
linziasztal01
Endre!
Volt bulizódás vagy Tibi benarkózva kidőlt az ágyra?

Pont ez történt, csak a mozgólépcsőn (remélem, el is taposta valaki...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jan 01, 2023 09:55:52

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48200x24) Jan 01, 2023 10:00:40
Válasz
(2)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Lassan már akkreditálni kéne a Snecológia Tanszéket, Snecológia BA, MA, PhD, Mellékretardológia minor, válaszható tárgyak.

Trafológia :o)
Jan 01, 2023 10:00:40

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48200x24) Jan 01, 2023 10:03:57
Válasz
(1)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Amúgy Endre, a Jutkáék látogatása kapcsán válaszolj már légyszi, Nem tudom, hogy a te ötleted, vagy a tranyód ötlete volt meghívni hozzátok ezt a két problémás alakot.

a púpnak semmi nem számít, csak hogy a sziszája vele maradjon, ezért hívta meg őket; a többit már leszarja;
inni iszik ő is, tehát pia lesz; mivel nem zabál, a kaja neki mindegy, ha van, akkor van; ha nincs, akkor nincs
Jan 01, 2023 10:03:57

Szerző: szabigal Jan 01, 2023 10:08:40
Válasz
(-33)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Az én újévi kívánságaim:
- ne legyen több járvány

nem túlzás egy kicsit ennyire az endivel együtt élni? újév hajnalában is ide írogatsz regényeket?
Jan 01, 2023 10:08:40

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jan 01, 2023 10:10:49
Válasz
(5)
szabigal
nem túlzás egy kicsit ennyire az endivel együtt élni? újév hajnalában is ide írogatsz regényeket?

Látom küzdesz a kipontozódásért. Jó esélyed van rá.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jan 01, 2023 10:10:49

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jan 01, 2023 10:13:40
Válasz
(2)
Endre!

Itt az új év!

Engedd meg, hogy a Trollokhoz szóljak elsőnek:

Trolleginák, Trollégák: BUÉK! Idén kicsináljuk a recskagnómot!

Endre! Neked csak Merci szavai jutnak: “kurva anyád!”!

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jan 01, 2023 10:13:40

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jan 01, 2023 10:18:04
Válasz
(2)
Endre teste feladta végre?
Jan 01, 2023 10:18:04

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jan 01, 2023 10:31:04
Válasz
(1)
szabigal

Neked csak a Merci szavai jutnak eszembe!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jan 01, 2023 10:31:04

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jan 01, 2023 10:34:09
Válasz
(14)
Dörpepúp
Jó reggelt trollégák!
Kicsi off:

nem latom ertelmet
vplt mar 1-2x szolva a gxamugynek anno valami mas miatt, csak kiscreenelt emailt lattam
miert lenne jobb Csengenek egy nevelootthonban mint a szulei nellett ha pl kiemelnék onnan?
lehet nem a legelesebb kes a fiókban a ganmer,sem a venasszony de nem tenném azt a kislanyt olyan helyre,otthon szeretik es torodve van vele.
egyáltalán nem egy boldog kornyezet az, nemtudom jartal e mar gyermekotthonban
gammert kell kinozni es szenvedtetbi, nen a kislányt.
Jan 01, 2023 10:34:09

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 01, 2023 10:38:49
Válasz
(4)
békés jó reggelt és mindenkinek buék!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jan 01, 2023 10:38:49

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jan 01, 2023 10:46:08
Válasz
(0)
Endre!

Idén rászokunk a “dizájnerre”?
Jan 01, 2023 10:46:08

Szerző: BÚSK Jan 01, 2023 10:56:11
Válasz
(3)
Endre, Boldog Új Sérvet!
Jan 01, 2023 10:56:11

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 01, 2023 10:56:50
Válasz
(3)
Boldog új évet mindenkinek.
Szerintem végre eljön az időszak, amikor a Főszabály szerint földön fekvő emberbe nem rúgunk, kivéve a Sodit.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 01, 2023 10:56:50

Szerző: Fütykösmanó Jan 01, 2023 11:08:11
Válasz
(0)
trashvod.com/w/r2gP13iZaPsV4oSRNhZquL

Buek gyagyas, sok ilyen onsajnaltatos autirage epizodot kivanok neked 2023ra
Jan 01, 2023 11:08:11

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 01, 2023 11:12:36
Válasz
(12)
Sneci sikeres évnek tekinti a tavalyit, mert bár anyagilag csődbe ment, de egy férfi segglukat tud erőszakolni havonta 2-3 alkalommal.
Ebből is látszik mennyire proli, sőt, az állatok szintjén van, mert neki ennyi elég.
Legyen elég inni meg néha bedugni a fütyit valahova. Mindegy hova.
És ez adja elő 20 éve a nagy értelmiségi figurát, aki heteró :)
Jan 01, 2023 11:12:36

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jan 01, 2023 11:12:43
Válasz
(22)
Tanszéki Levéltáros!

Ez útom szeretném kifejezni megbecsülésemet a Fórum nevében(engedjétek meg nekem) az egész éves felülmúlhatatlan munkádért!

Ha valakinek jár a púplovagrend az Te vagy!

NSZKSZ a kiválló, nehéz, kitartó munkádat!
Jan 01, 2023 11:12:43

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2023 11:13:36
Válasz
(4)
féregnyulvány
nem latom ertelmet
vplt mar 1-2x szolva a gxamugynek anno valami mas miatt, csak kiscreenelt emailt lattam
miert lenne jobb Csengenek egy nevelootthonban mint a szulei nellett ha pl kiemelnék onnan?
lehet nem a legelesebb kes a fiókban a ganmer,sem a venasszony de nem tenném azt a kislanyt olyan helyre,otthon szeretik es torodve van vele.
egyáltalán nem egy boldog kornyezet az, nemtudom jartal e mar gyermekotthonban
gammert kell kinozni es szenvedtetbi, nen a kislányt.

Egyetértek, én se látom veszélyeztetve, vidám jó arc a kislány. Éva lehet hogy sokat sipákol Kammerrel de azt jó okkal tette, ahogy korábban írtam párszor kifejezetten szimpatikus hozzáállást mutatott dolgokhoz. Ott Kammer a gázos fazon de csak azért hogy azzal kibasszon valaki a kislány életét nem kéne tönkre vágni. Szerintem ha olyan probléma lenne az anyja kezelné és kibaszná Kammert véglegesen.
Jan 01, 2023 11:13:36

Szerző: Sztrapacska (Snecológus-pontszám: 12657x6) Jan 01, 2023 11:19:04
Válasz
(2)
Trash csoportos haver
Sneci sikeres évnek tekinti a tavalyit, mert bár anyagilag csődbe ment, de egy férfi segglukat tud erőszakolni havonta 2-3 alkalommal.
Ebből is látszik mennyire proli, sőt, az állatok szintjén van, mert neki ennyi elég.

Ehhez képest a 2021-es évértékelő videóban nagy pofával arról beszél, hogy soha, de soha nem süllyedne a Maslow piramis legalsó szintjére, miközben mélyen a piramis alatt kóborol egy katakombában, napvilágot már sosem látó holt lélek módjára.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jan 01, 2023 11:19:04

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2023 11:23:32
Válasz
(19)
De szíp jány! Ja nem.. :D

Jan 01, 2023 11:23:32

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Jan 01, 2023 11:24:31
Válasz
(2)
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
endre, költs többet, mint amennyit keresel!...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jan 01, 2023 11:24:31

Szerző: Nemvoltdurex (Snecológus-pontszám: 26182x13) Jan 01, 2023 11:25:05
Válasz
(12)
Volt, nincs..

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Jan 01, 2023 11:25:05

Szerző: tyodika Jan 01, 2023 11:29:42
Válasz
(2)
Klohek
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
endre, költs többet, mint amennyit keresel!...

Gye hiszen mindig is ezt csinájtam...
Jan 01, 2023 11:29:42

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jan 01, 2023 11:35:06
Válasz
(6)
linzi fapóleon
Egyetértek, én se látom veszélyeztetve, vidám jó arc a kislány. Éva lehet hogy sokat sipákol Kammerrel de azt jó okkal tette, ahogy korábban írtam párszor kifejezetten szimpatikus hozzáállást mutatott dolgokhoz. Ott Kammer a gázos fazon de csak azért hogy azzal kibasszon valaki a kislány életét nem kéne tönkre vágni. Szerintem ha olyan probléma lenne az anyja kezelné és kibaszná Kammert véglegesen.

Csenge okos kislány, nemkell félteni
nem verik, nem terrorizaljak, eszik iszik alszik rendesen, megkap amit megkell kapnia egy gyereknek
csak azert mert kitolti a piat az apjanak nemkell egybol kihivni a gyamugyet, vagy azert mert kiabalnak egymással a gyerek elott :D kinek a szülei nem veszekedtek még a maguk módján gyerek előtt? :D évike ilyen szépszájú na, de szeretik a kislányt :)
Jan 01, 2023 11:35:06

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Jan 01, 2023 11:46:29
Válasz
(5)
féregnyulvány
Csenge okos kislány, nemkell félteni
nem verik, nem terrorizaljak, eszik iszik alszik rendesen, megkap amit megkell kapnia egy gyereknek
csak azert mert kitolti a piat az apjanak nemkell egybol kihivni a gyamugyet, vagy azert mert kiabalnak egymással a gyerek elott :D kinek a szülei nem veszekedtek még a maguk módján gyerek előtt? :D évike ilyen szépszájú na, de szeretik a kislányt :)

Pont tegnap emlegettük fel azt, amikor az én fiam 10 évesen már meg volt feszülve hogy ő alkoholt akar inni. Mindezt úgy hogy igazából én egy évben kb 6 fél literes doboznyi cidert iszom maximum meg. Adtam egy NAGYON kicsit neki, ami persze egyből a fejébe is szállt és másnaptól már nem is akarta az egészet mert nem tetszett neki hogy furcsán érezte magát. Ezzel űztem ki a "romantikáját" annak hogy az alkohol ivást a társadalom felől valami fasza dolognak tartotta. Most 14 és szilveszter kapcsán kapott kb 3 centinyi pezsgőt a poharában koccintani de ez se tetszett neki igazán.

A többség itt úgy nőtt fel hogy a családban bele nyalt az ilyen poharakba mert kiváncsi volt vagy rosszaságnak tűnt és túléltük. Ehhez képest az hogy kitölti az apjának az kb a semmi, akkor hozzám is kell hívni a gyámügyet. Vagyis ... lehet hogy pont ezzel ütöttük el azt hogy a gyerek az osztály társaival elmászkáljon suli után vicces cigit szívni meg piálni amit amúgy elég sokan csinálnak.. ?
Jan 01, 2023 11:46:29

Szerző: Hazatérés 2. Jan 01, 2023 11:47:51
Válasz
(5)
Hazatérés
Asszonyom,kérem kapcsolja be az övét!Hamarosan leszállunk.A mosolygós stewardess futólag megérintette a hijabot viselő asszonyság karját, de mire az felnézett a telefonjából,
már két sorral arrébb járt.

Az én kis kuckóm.
- Mosolygott elégedetten amikor a lilafalú lakására gondolt. Igaz, volt némi balsejtelme, hogy az élelmes öccse pàr éjszakát arbnb-zik vele, vagy esetleg hosszabb időre diákoknak is kiadja, de úgy volt vele, amiről nem tud, az nincs is.

Szerette Oszamát és bízott benne, éppen ezért szállt ki magabiztosan a taxiból is.

Egy pillanatra azt hitte mégis másik lakásba nyitott be, holott a saját emeletén a saját kulcsával nyitott be.

Visszahőkölt a penetráns szagtól, amibe dohányfüst, égett olaj és ürülék vegyült.

Döbbenete csak tovább fokozódott, miközben próbált átgázolni az előszobában felhalmozott ócskaságok,törött bútorok, szatyrok és meghatározhatatlan szemétkupacok között.

-Csuldigung?

Kiáltani szeretett volna de a torkára fagyott a szó.
A marokkói bazár tiltott övezetében a legeldugottabb sátrak mélyén léteznek teremtmények, akiket pénzért mutogatnak.

A lény, akinek groteszk felsőtestén egy atléta feszült, gazdaggá tenné tulajdonosát Marakeshben.

Hirtelen valaki felkapcsolta a villanyt és egy másik torszülött furakodott elő, sörösdobozzal a kezében. Bárgyú mosolya nem sok jót ígért azzal együtt hogy ártalmatlan elmebeteg lehet, amit németnek tűnő makogása is alátámasztott.

Lábából kiszaladt az erő, de utolsó lélekjekenlétével még ki tudott jutni a lépcsőházba, ahol kettesével szedte a lépcsőfokokat az utcáig, minden csomagját hátrahagyva.

OSZAMA!!! -tört ki belőle az artikulálatlan üvöltés a ház előtt.
Jan 01, 2023 11:47:51

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47494x23) Jan 01, 2023 12:00:38
Válasz
(9)
Zsidó hód kurva anyád gyagyás, hát hogy lehet ilyen gusztustalanúl, undorítóan kinézni az év utolsó napján? Középső fogaddal mi van te korcs? Nem kell sok neki és az is kifog rohadni a helyéröl az alapján ahogy most áll. Ez vajon már a cigányherbál hatása nálad?

Kiváncsi leszek mikor fognak belájvolni. Nem mintha hiányoznának, a tegnapi 32 perces videók megnézéséhez is gyomor kellet most már nekem, mert tényleg annyira minősíthetetlen "tartalmat" gyártanak ma már. Csak olyan szempontból érdekes hogy kitudja tényleg elutaztak e Jutkáék nem e csak megjátszották azt és ezért lájvoztak be az állomásról. Szóval a kérdés az, hogy mikor és honnan lesz a következő live.

Amúgy ugye azt állította hogy a 23 (Péntek) hazautazást le kellett dolgoznia. Na de azt mért pont 31-én Szombaton kellet ledolgoznia és ha nem HO-ba dolgozik akkor hogyan, hol dolgozta azt le? Korcs már megint szarul hazudsz!

Oszama mama érkezéséröl nincs valami új info, hogy azzal akkor most mi a helyzet? Mert ugye 30 vagy 31 volt ígérve, hogy érkezik!
Jan 01, 2023 12:00:38

Szerző: Hetyetyetye Jan 01, 2023 12:05:19
Válasz
(1)
Kurva anyád Endre, hogy nem volt gyagyás szilveszter, pedig néztük volna Diával és Kimberlyvel
Jan 01, 2023 12:05:19

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Jan 01, 2023 12:10:01
Válasz
(2)
Trash csoportos haver

Egyebkent kicsit megertem. Negyven even at maganyosan, kitaszitottkent elt. Nem voltak baratai, tarsasagi elete, az interneten a direkt a szopatasara szervezodott trollok voltak az egyetlen tarsasaga.

Most viszont van noje, van szex, vannak baratai, emberek kozott el, mar szinte a tarsadalom resze. Nem veletlenul hagyta abba az osszes regi hobbijat. Eleteben eloszor nem abbol all a napja, hogy egy sotet szobaban futyizik es idegenekkel obegat az interneten.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Jan 01, 2023 12:10:01

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jan 01, 2023 12:13:37
Válasz
(3)
tulajdonkeppen miert is ment ki yudka meg a kanja, nyem ejtem.
Jan 01, 2023 12:13:37

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48200x24) Jan 01, 2023 12:14:15
Válasz
(1)
EasybankosPedo

Kiváncsi leszek mikor fognak belájvolni. Nem mintha hiányoznának, a tegnapi 32 perces videók megnézéséhez is gyomor kellet most már nekem, mert tényleg annyira minősíthetetlen "tartalmat" gyártanak ma már.

majd, ha a szisza kipihenti a szilfeszteri fáradalmakat (mondjuk minden este buli van, szal nem is éjtem...)

EasybankosPedo

Oszama mama érkezéséröl nincs valami új info, hogy azzal akkor most mi a helyzet? Mert ugye 30 vagy 31 volt ígérve, hogy érkezik!

szejitem a púpom adott neki lóvét, mert a sziszát nem lehet kirakni a saját lakásából...addig húzza, ameddig lehet...
Jan 01, 2023 12:14:15

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48200x24) Jan 01, 2023 12:15:49
Válasz
(2)
Mitokondrium

Most viszont van noje, van szex, vannak baratai, emberek kozott el, mar szinte a tarsadalom resze. .

bocs, ettől még nem lesz senki a társadalom része, max néhány elvárásnak megfelel...

ezzel a viselkedéssel nem tartom társadalom részének, hasznos tagjának meg pláne nem....
Jan 01, 2023 12:15:49

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47494x23) Jan 01, 2023 12:19:55
Válasz
(2)
Tényleg, elmaradt a Gyagyás Karácsony 2 és Gyagyás Szilveszter is. Mondjuk mivel pénz nélkül, leépülve, már annyira minősíthetetlen a műsor, hogy lassan a Trashvodról is ki lesznek tiltva a műsoraitok, igy sokat nem vesztettünk. De azért utoljára igazán megpróbálhatnál egy jófajta Gyagyás Születésnapot összehozni a régi idők emlékére.
Jan 01, 2023 12:19:55

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33222x16) Jan 01, 2023 12:25:06
Válasz
(19)
Trollul Madár
Tanszéki Levéltáros!

Ez útom szeretném kifejezni megbecsülésemet a Fórum nevében(engedjétek meg nekem) az egész éves felülmúlhatatlan munkádért!

Ha valakinek jár a púplovagrend az Te vagy!

NSZKSZ a kiválló, nehéz, kitartó munkádat!

Csak hogy pontosak legyünk: a Púplovagrend szakadt fitymafékekkel ékesített, ében fogcsonkokkal kivert, aranyfokozatú jávorszarvas Nagykeresztjéről van szó.

De maximálisan egyetértünk, köszi a Sodipedia szerkesztőinek munkáját!
Jan 01, 2023 12:25:06

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jan 01, 2023 12:25:13
Válasz
(6)
újévi égetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjj benedek!!!!!!!!!!!!!!!hitlerjugendes volt a szentatya!!!!!!!!!!!44
Jan 01, 2023 12:25:13

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25755x12) Jan 01, 2023 12:31:52
Válasz
(6)
broni
újévi égetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejjj benedek!!!!!!!!!!!!!!!hitlerjugendes volt a szentatya!!!!!!!!!!!44

rakjuk már a máglyát újszászon!! a bűnös a sodi nem kerülheti el a tisztítótüzet!!
vérdíj target nr. 1
Jan 01, 2023 12:31:52

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 44832x22) Jan 01, 2023 12:52:28
Válasz
(26)
Mitokondrium

...Most viszont van noje, ...

Ööö hogy mije van neki?
Most így a vizsgaidőszakban különösen vigyázzunk az ilyen kijelentésekkel, mert vannak keményvonalas professzorok a tanszéken, akik Tibor lenőzéséért azonnal buktatnak!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Jan 01, 2023 12:52:28

Szerző: Sodi első csótánya (Snecológus-pontszám: 3563x1) Jan 01, 2023 13:04:28
Válasz
(3)
Zulu

19ben csatlakoztam be (trashcsopi hullámmal) akkor éjthető a felpörgés, de 16-17ben mi történt ? STNI volt ?

18ban pedig indult a világmeváltó flokk, amitől mogyorós csabi is összeszarta magát :D

Jan 01, 2023 13:04:28

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Jan 01, 2023 13:04:57
Válasz
(14)
Endre bazze! Fogd már fel, hogy egy 41 éves férfival fekszel össze! Te kibaszott retardált!
Álmodjatok Rémeket!
Jan 01, 2023 13:04:57

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2023 13:13:33
Válasz
(4)
Ez az úgynevezett "évértékelő" talán a legszánalmasabb szilveszteri videó volt, amit életemben láttam. Majdnem megsajnáltam Endrét, de csak majdnem.
Jan 01, 2023 13:13:33

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Jan 01, 2023 13:19:10
Válasz
(1)
Amúgy a gyámügy volt már kint, mert állítólag Tar Sanyi rájuk hívta:)
De nem lett belőle semmi igazából.
Jan 01, 2023 13:19:10

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Jan 01, 2023 13:19:44
Válasz
(1)
Mármint Gammereknel.
Jan 01, 2023 13:19:44

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271974x135) Jan 01, 2023 13:20:24
Válasz
(13)
töppedt buzigolyók
Ez az úgynevezett "évértékelő" talán a legszánalmasabb szilveszteri videó volt, amit életemben láttam. Majdnem megsajnáltam Endrét, de csak majdnem.

Szerintem vicces volt, a trollok szempontjából.

Beismerte a totális anyagi összeomlást, és azt, hogy az egyetlen vigasza egy herélt férfi faszpinája és segglyuka, vagyis azt, hogy buzi.

Egy elszegényedett alkoholista buzi lett a millió fütyis fatászpikából.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 01, 2023 13:20:24

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 01, 2023 13:20:39
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Endrét Golda fogja a zárt osztályra juttatni, hamarosan.
Jan 01, 2023 13:20:39

Szerző: Fakenguru (Snecológus-pontszám: 10106x5) Jan 01, 2023 13:21:55
Válasz
(3)
Sodi első csótánya
19ben csatlakoztam be (trashcsopi hullámmal) akkor éjthető a felpörgés, de 16-17ben mi történt ? STNI volt ?

18ban pedig indult a világmeváltó flokk, amitől mogyorós csabi is összeszarta magát :D

Német évek, kutyumania, stnii, low effort videók, háromszögelő trollok a mennybe mennek (a híres temető melletti padlasszoba, istenem). Nagyjából.
Hát azért hetyetye.
Jan 01, 2023 13:21:55

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 01, 2023 13:22:55
Válasz
(1)
Endre, hány pinát szereztél az éjjel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 01, 2023 13:22:55

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 01, 2023 13:24:15
Válasz
(7)
Szerintem ez volt az eddigi legjobb évértékelő. Hahó által felsoroltak mellett nekem a helyszínválasztás tetszett még nagyon. Hol van már a tviccs stúdió?
Ennél jobb háttér már csak a Blaha lesz!
“Összefeküdtem egy középkorú férfival”
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jan 01, 2023 13:24:15

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 01, 2023 13:25:32
Válasz
(4)
Ásó27
fél és undorodik az igazitól.
Jan 01, 2023 13:25:32

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271974x135) Jan 01, 2023 13:27:19
Válasz
(7)
Most akkor az van, hogy mèg egy hónapot kifizetnek oszamának, és csak febr.1-től költöznek?

Oszamama is becsicskult?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 01, 2023 13:27:19

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 01, 2023 13:31:02
Válasz
(4)
Ásó27

Azért megnéztem volna milyen nőre hajt rá asodi. Persze csak akkor ha komolyan veszik a versenyt.
Sokat elmondott volna magáról azzal, hogy mi alapján választott volna bebaszva prèdát a fadászpika.
De inkább nem is elmèlkedem ezen, mert annyi dolog van ami miatt úgyse lett volna ebből bármi...
Jan 01, 2023 13:31:02

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 01, 2023 13:31:26
Válasz
(9)
Hahó
Szerintem vicces volt, a trollok szempontjából.

Beismerte a totális anyagi összeomlást, és azt, hogy az egyetlen vigasza egy herélt férfi faszpinája és segglyuka, vagyis azt, hogy buzi.

Egy elszegényedett alkoholista buzi lett a millió fütyis fatászpikából.

Ezt én is üdvözlöm. Inkább úgy értettem a megsajnálást, hogy mikor látták a metróra várva, hogy valami srác fűz egy csajt, akkor Tibor egészen elérzékenyült, hogy ő is ezt szeretné. Endre meg csak annyit tudott rá reagálni, hogy szájbaélvezés-seggbeélvezés. Gyakorlatilag egy autista robot.
Jan 01, 2023 13:31:26

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 01, 2023 13:33:50
Válasz
(2)
Hahó
Most akkor az van, hogy mèg egy hónapot kifizetnek oszamának, és csak febr.1-től költöznek?

Oszamama is becsicskult?

Én úgy emlékszem nem mondtak soha konkrét időpontot a kilakoltatásra csak, hogy januárban kaka van.
Itt kezdték el páran terjeszteni a január elejét.
Jan 01, 2023 13:33:50

Szerző: tyodika Jan 01, 2023 13:36:03
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Ezt én is üdvözlöm. Inkább úgy értettem a megsajnálást, hogy mikor látták a metróra várva, hogy valami srác fűz egy csajt, akkor Tibor egészen elérzékenyült, hogy ő is ezt szeretné. Endre meg csak annyit tudott rá reagálni, hogy szájbaélvezés-seggbeélvezés. Gyakorlatilag egy autista robot.

Tavaly vettem neki 2 szál virágot, szóval csak kussoljon és mutassa a seggét höhöhö
Jan 01, 2023 13:36:03

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jan 01, 2023 13:38:54
Válasz
(3)
egyből a pokolra jut a kutya!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 01, 2023 13:38:54

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Jan 01, 2023 13:46:15
Válasz
(18)
Biztos a nagy munkára készülődéstől :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Jan 01, 2023 13:46:15

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26181x13) Jan 01, 2023 13:50:15
Válasz
(6)
rezsidémon
Biztos a nagy munkára készülődéstől :)

Na nem is a piton előtt térdeléstől, az biztos.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jan 01, 2023 13:50:15

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 01, 2023 13:54:37
Válasz
(5)
endre, elfelejtetted kitenni Tibor bérszámfejtését. Tudod, ettől majd anyád is megnyugszik!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jan 01, 2023 13:54:37

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25755x12) Jan 01, 2023 14:00:17
Válasz
(7)
nocsak, pont 1 nappal a januári munkakezdés előtt tibivel történik egy sajnálatos botlásocska, amiért kénytelen lesz átpihenni a januárt?? (és az egész évet valszeg)

gondoltad volna, a sodi, hogy szegény tibi meg fog sérülni? micsoda véletlenek ezek, hát tibi úgy várta már a holnapi munkakezdést. most biztos nagyon elszomorodott a herélt köcsög...
vérdíj target nr. 1
Jan 01, 2023 14:00:17

Szerző: gyagyás irigye Jan 01, 2023 14:00:19
Válasz
(1)
Endi, nem kellett volna az akkumulátorsav gecidet mindig a cica térdére verni! Most akkor tudna menni dolgozni.
Minden a te hibád!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Jan 01, 2023 14:00:19

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 01, 2023 14:00:45
Válasz
(3)
Endre, megverted a cicát?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 01, 2023 14:00:45

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15990x7) Jan 01, 2023 14:01:06
Válasz
(5)
Endre!
Lesz videó, vagy púpfal poszt, vagy valami arról, hogy miket tervezel 2023 ban?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jan 01, 2023 14:01:06

Szerző: Púpegyengetőkisiparos Jan 01, 2023 14:02:27
Válasz
(3)
Miután felgyógyul a térde addigra terhes lesz a szisza, úgy meg 3 évig nem kell dolgoznia, piszony!
Jan 01, 2023 14:02:27

Szerző: Cactus Jan 01, 2023 14:09:14
Válasz
(2)
Ki gondolta volna, hogy a kőműves kezű, hordó testű Marci lerobban munkakezdésre.

Ezt a "szegény embert" még az ág is húzza.
Remélem, valaki kirúgta alá a világot és abba rokkant bele.
Jan 01, 2023 14:09:14

Szerző: Autiexcel Jan 01, 2023 14:14:54
Válasz
(4)
Endre,izzok rendesen.

Most akkor a "Cica fizetése"
sort csak üresen hagyjam,
vagy inkább töröljem?
Jan 01, 2023 14:14:54

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jan 01, 2023 14:16:52
Válasz
(2)
Gyagyás keci!

Józanodunk, vagy már rámindeneztük?
Jan 01, 2023 14:16:52

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8697x4) Jan 01, 2023 14:21:06
Válasz
(3)
Nagyon remélem hogy a gyagyás fején ment szét a cica térde
A hangulat jóindulatú és tréfás
Jan 01, 2023 14:21:06

138 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™