Nem megy az sehová.
Megy valamit bámulni a monitoron meg iszik
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ha van elég pia otthon, akkor lehet
Pont ezen röhögök én is karmom :DD
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Az, hogy meréli, még hagyján, de milyen mondatszerkezet ez, milyen nyelven? XXDD
nyilvånvalo, hogy hazudik, de ha a nezök köžul 3-an elhiszik amit odahånyt, az neki shiker.
Tegyétek már be Golda fejét az ing alá légyszives :D
O és K együtt OK és minden OK!!
igen, ez a műsor pl annak az ostoba nemtommilyen alexandrának szól pl, aki pénzt szokott utalni neki és azon kesergett, hogy jajaj, milyen csúnyaságok mennek a lájvban. most a pénzért idehányta ezt a negédes hazug ömlengést.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Egy börtönben… 5-6 leült év után, valaki jól elintézi, aztán rajzolják körbe.
A börtönbéli szenvedés jobban kijárna neki, mint egy gyorshalál.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
szíjjel lesztek bombázva
honnan vesszük, hogy bécsben van?
Hahónak igaza lehet, valami nagyon betalált.
Endre had idézzek a mai hetyetyédből:
"Én azt mondom hogy szerintem ezek után még élő ember, akinek a szívében van egy cseppnyi jó érzés mostantól még nem is látogatja azt a démonokkal teli kegyeletsértő fórumot..."
czaffka tibi, probål a csajod betanitani, mit kell mondani az elözönapi rendör ellenes vidodra? te 55 iq-val megåldott alkesz, inkåbb kussolj, mert teged is kilönek.
Hidd el, a gyagyás férgen kívül itt mindenki empatikus és a legkevésbé sem kegyeletsértő. Az ilyenek engem is rendkívül fel tudnak zaklatni, főleg úgy, hogy számtalan rendőr ismerősöm és barátom van. Viszont fontos azt is megjegyezni, hogy ez a lelketlen pszichopata sem gondolja komolyan ezeket a vádakat. Bár bizonyos szinten valaóban elborult az agya, a fikás ettől függetlenül egy gonosz geci gnóm. Nagyon is imád álszenteskedni és még több fájdalmat okozni. Pont szarik rá, hiszen mindenkit NPC-nek tekint, főleg a rendőröket.
Mert egy szubhumán selejt a sodi, azért.
Bronival beleszarunk a koporsóba.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Köszi az infót, elismerésem!
És hű polgárként mindannyian továbbra is segítjük a bűnmegelőzést, és a kétes elemek kivég...kivezetését!
Képmutató(Hányos emoji)
Nincsen
Na a másik szentfazek. Napokban még ő játszotta a nagy gengszter, most még ez is szájba szarja magát. Jól van Tibike. Te is rabaszol
Ők csak akkor nézik, hogy ha tranyó van, szóval jelenleg a fórumot max1enutálják.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
az eddigiek alapján nem is akarom elképzelni, milyen Darwin-díjas halála lesz, de tuti, hogy sokkal faszább, mint amilyet bármelyikünk is el tudna képzelni.
Szerencsétlen, ostoba, fajankója, csak tibit szeretné, féltékennyé tenni... :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A jó kurva anyád neked is tibikém! Nem tudom ki akart szabad eltávot adni tranyónak a fifi lehúzási érdemei miatt, de remélem ezután egyetért abban hogy ő is mind e faszerdőt megérdemel.
"kellemesen csalódtál". Hát persze tranyedli. Azért ideges a Kaffkáné.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Natyon fárom a "Meghaló endre" Tematikus fideót
Merszisza kezd belejönni a Sodika szerepbe. Először csinál valami vállalhatatlan förtelmet, aztán amikor látja a felháborodást, akkor hosszas hetyetyézésbe kezd, hogy ő azt nem úgy gondolta, SŐT éppen az ellenkezőjét, tehát ő egy "hős". Zsák a foltját.
Ingatkanügyek

Nem tetszik valami a szép hölgynek
szíjjel lesztek bombázva
Tibi időutazó? Tegnap azért volt dühös, mert ma a rendőrségen kezdett?
a legutolsó ravatal flokk lesz a legszebb (L)
Merci-Merci, jó Sodi-tanonc vagy, már tanulod a hetyetyézést, a baj csak az, hogy téged Golda utál, ha igazán beüt a balhé nem lesz aki kimentsen. Ja, és zsidó se vagy, hiába vágták le az egész faszodat.
Ingatkanügyek
Tibi!
Szerinted ez biztos jó ötlet, hogy az emberek olvassanak fórumot? Abból nem mi fogunk rosszul kijönni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ok-okozat.
Szerintyem esz éjtyhetyő.
azért izomból a Jucit megnyomorítottad geciláda
szíjjel lesztek bombázva
Jajj tibikém úgy látom nagyon kívánod a faszerdőt! Ez a nem gondoltam komolyan már a rakétás fenyegetőzésnél sem jött be. De persze irányítsd csak ide az embereket, hátha még több "rajongót" szerzel.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mindenféle frappáns snecológiai terminus használata nélkül.
Endre a rövidebbet fogja húzni, ha esik, ha szakad.
Ez egy elkerülhetetlen tény.
És lehet, hogy nem old meg mindent amit eddig elkövetett ez a korcs. DE EZ A HELYES cselekedet.
Menjen már ez is a kurva anyjaba. Most megy a magyarázás, meg a félre beszélés, mert darazsfeszekbe nyúlt a két rohadék.
Tibor is ott baszta el, hogy ezzel a fel őrült barommal összeállt. Olyan kis szar trash vagy Tibikém, hogy eddig a trollok le se szártak, de most szépen célpontra tetted magad. Most már te is felejtsd el a nyugis életet. Utca lesz és jobb lesz, ha sűrűn hátra nézel
Tranyógeci, szerinted csak az emberölés számít bűncselekmények, vagy mi a faszom? A halálos fenyegetések biztosan rendben vannak. Meg a laptopsztöltős súlyos testi sértés. Vagy az utcára szarás. Vagy a drogozás. Vagy garázdaság. Vagy igazából bármi, már lassan csak akkor nem követsz el valami deviánsat, ha alszol.
De nem baj Tibszi, csak mutasd be az ÁDÉHÁDés papírt meg mondjad hogy vicc vóót' és akkor minden rendben lesz.
Tibike! Kurva gyorsan nézz tükörbe! Remélem a sitten észbe kapsz. Undorító ember vagy.
Ja, tényleg, Sneci, mégvalami: több embert most már ne hozzál a Snecológiába, mert egyszerűen LEHETETLEN lépést tartani azzal, hogy ez a sok agyalágyult idióta mit csinál. Ok, megtaláltad a saját körödet "örülünk" neki, de azért ne vidd túlzásba, jó?
Ingatkanügyek
Szerintem ezt a gyagyás fogalmazta, és írta meg. Túl helyesen van írva ahhoz képest, ahogy a Tibi ír. Szóval innen üzenem neked te pedo geci, hogy az "irkál" az rövid i.
vattatyúk
Na ez is aidses már.
Gayza is egyre szebb :DDDDDDDD
Mindegy AIDS-es! Szőrnyen fognak kinézni nem sokára! Kéne egy HIV+ teszt live!
Mifaaaaaaaaaaaan
ez egy jó ötlet!!!! mondjuk 1 hétig NE lássa mi van itt!
Oooops....Megvagy!
Nincs annal megalazobb Endre szamara, mint amikor az a kor ahova o mindig probalta sorolni magat kiveti nyilvanosan es meg is alazza.
Endre sosem tartozott oda, mindig kirohogtek. Anno a Gaudiek is csak mint valami hasznos ostobakent kezeltek mert kapotajott, hogy volt valaki aki az o szajuk ize szerint ferditi el a valosagot.
Endre legnagyobb csataja 2006 utan az volt amikor a tripodjaval kellett vedekeznie, nehogy biciklit hajtogassanak a szemuvegebol.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ezen én is felnevettem :O
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 13, 2023 22:14:10
x39)
Szerintem a diszkóig nem jut el, max az éjjlnappaliig sörért
Nem megy az sehová.
Örebro
(
x17)
Jan 13, 2023 22:14:45
x17)
szånalmas volt a hazugsåggal teli flockod drogos tolvaj!
Jonciii
(
x8)
Jan 13, 2023 22:14:56
x8)
Nem megy az sehová.
Ha van elég pia otthon, akkor lehet
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 13, 2023 22:15:03
x11)
Most nézem vissza ezt a mai lájvszot, már jól kezdődik, második mondat:
"Ez megint egy érdekes live lesz, és azt pusztán MERÉLNI próbálom, hogy nem fog ismét címlap lenni belőle..."
Mi a kurva anyád van?
Törni tetszik a magyart?
Én is merélem, hogy holnapra nem fog ismét szóra nyílni a picsa szád, hogy hazudozz.
"Ez megint egy érdekes live lesz, és azt pusztán MERÉLNI próbálom, hogy nem fog ismét címlap lenni belőle..."
Mi a kurva anyád van?
Törni tetszik a magyart?
Én is merélem, hogy holnapra nem fog ismét szóra nyílni a picsa szád, hogy hazudozz.
Ásó27
(
x68)
Jan 13, 2023 22:16:21
x68)
beszéljünk az irodalmi műfajokról
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Jan 13, 2023 22:16:22
x12)
trashvod.com/w/7nBgfy41hc1d48nTe6watq?start=5m22s
"én azt a fórumot, nem vagyok hajlandó sodika fórumnak nevezni én mostantól kezdve azt a fórumot, kegyeletsértő fórumnak fogom hetyetye"
márpedig ez volt és ez marad a sodika fórum, akármennyire is nem tetszik ez a féreg lelkecskének.
a sodi, nagyon betalálhatott valami. ahogy hahó leírta, akkor szoktad a bűneidet kivetíteni ránk, amikor shikerül egy olyan ütést bevinnünk, amitől taknyos lesz a nagy zsidó orrod és görbül lefelé a picsaszáj.
melyik fájt? a kurucos tényfeltárás? a rendőrök közé beépült Sodigyűlölő? merci összehasonlítása egy késes gyilkossal? mi talált be, lelkecske, mesélj!!
egyébként nem tudsz olyan kommentet idézni, ami kegyeletsértő lenne a meggyilkolt rendőrrel kapcsolatban. ellenben arról bizonyíték van, hogy te gyaláztad Bándy Kata emlékét. a sodi. a fórizssal táncoló. bizony!
vérdíj target nr. 1
"én azt a fórumot, nem vagyok hajlandó sodika fórumnak nevezni én mostantól kezdve azt a fórumot, kegyeletsértő fórumnak fogom hetyetye"
márpedig ez volt és ez marad a sodika fórum, akármennyire is nem tetszik ez a féreg lelkecskének.
a sodi, nagyon betalálhatott valami. ahogy hahó leírta, akkor szoktad a bűneidet kivetíteni ránk, amikor shikerül egy olyan ütést bevinnünk, amitől taknyos lesz a nagy zsidó orrod és görbül lefelé a picsaszáj.
melyik fájt? a kurucos tényfeltárás? a rendőrök közé beépült Sodigyűlölő? merci összehasonlítása egy késes gyilkossal? mi talált be, lelkecske, mesélj!!
egyébként nem tudsz olyan kommentet idézni, ami kegyeletsértő lenne a meggyilkolt rendőrrel kapcsolatban. ellenben arról bizonyíték van, hogy te gyaláztad Bándy Kata emlékét. a sodi. a fórizssal táncoló. bizony!
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:19:31
x11)
most nézem vissza ezt az idiótát..
Hol mocskolódtak a trollok a rendőrrel kapcsolatban?
ha nem tudod megmutatni, hazudsz. mint mindig.
Dörpepúp
(
x7)
Jan 13, 2023 22:19:37
x7)
Most nézem vissza ezt a mai lájvszot, már jól kezdődik, második mondat:
Mi a kurva anyád van?
Mi a kurva anyád van?
40_éves_junior
(
x6)
Jan 13, 2023 22:19:42
x6)
mi vagyunk kegyeletsértők gyagyás? szemezgessünk a blogodról?
Cactus
Jan 13, 2023 22:21:37
[quote=sodika halálvágya]most nézem vissza ezt az idiótát..
Sehol. Ebből csinál nézettségét, meg a sok agymosott gecinek adja elő a nagy szentet. Mert van még így is hülye, aki ezt a gané, szar embert megsajnalja. Néha csak akarom YT-n, ahogy védik ezt a férget.
Sehol. Ebből csinál nézettségét, meg a sok agymosott gecinek adja elő a nagy szentet. Mert van még így is hülye, aki ezt a gané, szar embert megsajnalja. Néha csak akarom YT-n, ahogy védik ezt a férget.
Jan 13, 2023 22:21:37
Gunnar
(
x2)
Jan 13, 2023 22:22:15
x2)
Elnézést, de csak most értem haza a családdal, Trashvodon nem találom az első Trash Talkot, vissza lehet majd nézni valahol? A Sodrák süsüzése nem érdekel, örülök, hogy ennyi nézőt elvitt tőle.
Köszi előre is.
blabla
Köszi előre is.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 13, 2023 22:22:57
x11)
Az, hogy meréli, még hagyján, de milyen mondatszerkezet ez, milyen nyelven? XXDD
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2023 22:23:00
x13)
Gyagyás, a kegyeletsértő kommentek eleve mínuszolást kaptak volna…
Tudsz ilyen kommentet mutatni?
Ha nem tünt volna fel, ez a közösség összetartó 1-2 nézeteltérést tekintve.
De ilyenek meg minden közösségben vannak.
Tudsz ilyen kommentet mutatni?
Ha nem tünt volna fel, ez a közösség összetartó 1-2 nézeteltérést tekintve.
De ilyenek meg minden közösségben vannak.
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 13, 2023 22:23:41
x1)
Hogyan merészelted még egy rendőr emlékét bemocskolni és összesodizni, akit a barátnődhöz (Tibihez) hasonló drogos legalja agresszív semmirekellő gennypóc szar késelt meg? Te nőverő SZÖRNYETEG!
PEDOFIL kis endre farkas!
PEDOFIL kis endre farkas!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 13, 2023 22:25:55
x19)
Ma visszanèztem és ez volt a legutóbbi fütyivel hencegő komment... 1.5 éve XD
Azért kerestem, mert rég volt fizetéssel és fütyivel hencegès.
Nah vajon miért? :)
Impotens postás.

Azért kerestem, mert rég volt fizetéssel és fütyivel hencegès.
Nah vajon miért? :)
Impotens postás.

Örebro
(
x17)
Jan 13, 2023 22:27:32
x17)
most nézem vissza ezt az idiótát..
nyilvånvalo, hogy hazudik, de ha a nezök köžul 3-an elhiszik amit odahånyt, az neki shiker.
Cactus
Jan 13, 2023 22:28:40
Úgy felhúzott ez a rohadék, hogy nem látok az idegtől, tudom, hogy ezt akarja a gecije, de egy jó érzésű ember, nem tud ilyenkor engedni. Megfeszulok, ha belegondolok ez a rohadék most ott örül magának. Várjál geci... Fogsz te meg sörrel kínálni... De dobozos túl nyomom le a torkodon
Jan 13, 2023 22:28:40
SoDI firizura
Jan 13, 2023 22:28:43
Sodi,te rossz buzi
Baszhatod a "nagy" fütyidet...normális NŐI pinát soha nem látott,ellenben férfisegget annál inkább, MÍG FELÁLLT...MERT MAR VIAGRÁVAL SEM ÁLL FEL....RETKES BUZI
Ugráló Robot
Baszhatod a "nagy" fütyidet...normális NŐI pinát soha nem látott,ellenben férfisegget annál inkább, MÍG FELÁLLT...MERT MAR VIAGRÁVAL SEM ÁLL FEL....RETKES BUZI
Jan 13, 2023 22:28:43
MaxPayne
(
x24)
Jan 13, 2023 22:29:08
x24)
Bar egy helyszinelo rajzolna teged korbe kretaval Endre! De ami kesik, nem mulik.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:29:38
x11)
"Kegyeletsértő mocskolódás.. mégiscsak egy emberről van szó"
Ugyanaznap délelőtt, ugyanez az "ember" azzal kapcsolatban hogy kiknek kell levágni a fejét:

Mégiscsak egy ember! - hát persze, fikás. te mindig is egy nagyon figyelmes és érzékeny valaki voltál.
Ugyanaznap délelőtt, ugyanez az "ember" azzal kapcsolatban hogy kiknek kell levágni a fejét:

Mégiscsak egy ember! - hát persze, fikás. te mindig is egy nagyon figyelmes és érzékeny valaki voltál.
Golda csiklója
(
x8)
Jan 13, 2023 22:30:36
x8)
Hogy nézel ki, te igénytelen nyomorék?
A sérves köldököd kacsintgat az emberre. Szauron szeme néz ki a beledből. Már az inget sem tudod begombolni az asciteses pókhasadon?
A sérves köldököd kacsintgat az emberre. Szauron szeme néz ki a beledből. Már az inget sem tudod begombolni az asciteses pókhasadon?
Tegyétek már be Golda fejét az ing alá légyszives :D
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:31:01
x11)
igen, ez a műsor pl annak az ostoba nemtommilyen alexandrának szól pl, aki pénzt szokott utalni neki és azon kesergett, hogy jajaj, milyen csúnyaságok mennek a lájvban. most a pénzért idehányta ezt a negédes hazug ömlengést.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2023 22:31:09
x13)
Bar egy helyszinelo rajzolna teged korbe kretaval Endre! De ami kesik, nem mulik.
Egy börtönben… 5-6 leült év után, valaki jól elintézi, aztán rajzolják körbe.
A börtönbéli szenvedés jobban kijárna neki, mint egy gyorshalál.
Joe777
Jan 13, 2023 22:33:25
tranyó már bécsben... kérdés kérték e hogy ne hagyja el az országot....
Oooops....Megvagy!
Jan 13, 2023 22:33:25
fantomgolyók
Jan 13, 2023 22:33:36
Jan 13, 2023 22:33:36
Dörpepúp
(
x7)
Jan 13, 2023 22:34:15
x7)
Te gyagyás fasz!
Mutass egy kommentet, ahol kegyeletsértően nyilatkozott valamelyikünk az elhunyt rendőrről. Csak egyet mutass. Egyet.
Engem egyébként is érzékenyen érint amikor ilyen tragikus körülmények közt hal meg egy fiatal (igen, a született pinások ilyenkor könnyebben elérzékenyülnek).
Tudod miért érintett érzékenyen? Ez a fiatal rendőr történetesen majdnem egyidős a férjemmel. A gyermekeim apjával. Az életem szerelmével. Átfut az agyamon, hogy mi lenne, ha ez velem történne. Ha most nekem kéne elmagyaráznom a fiaimnak, hogy apátok már nem jön haza. Ha nekem kéne feldolgoznom, hogy az, akivel a hátralévő életemet le AKAROM élni, azt valaki olyan veszi el tőlem, aki még az ember jelzőre sem méltó.
Ez a féreg, aki ezt a fiatalembert megölte valószínűleg már került a hatóság látókörébe. Biztosra veszem, hogy volt már a rovásán minimum garázdaság.
Pont mint a te hapsikurvádnak. Őszintén sodika: meg kéne várnunk, ameddig egy bebiózott pillanatában egy ártatlan rendőrbe/járókelőbe mártja a kést? Csodálkozol, hogy minden kétes megmozdulását jelentjük a rendőrségen?
Csodálkozol ezen. Mert egy utolsó pszichopata aljadék féreg vagy.
Bocsánat az offért. A sírógörcs elfogna legszívesebben, hogy ez a buzi ezt lovagolja meg.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Mutass egy kommentet, ahol kegyeletsértően nyilatkozott valamelyikünk az elhunyt rendőrről. Csak egyet mutass. Egyet.
Engem egyébként is érzékenyen érint amikor ilyen tragikus körülmények közt hal meg egy fiatal (igen, a született pinások ilyenkor könnyebben elérzékenyülnek).
Tudod miért érintett érzékenyen? Ez a fiatal rendőr történetesen majdnem egyidős a férjemmel. A gyermekeim apjával. Az életem szerelmével. Átfut az agyamon, hogy mi lenne, ha ez velem történne. Ha most nekem kéne elmagyaráznom a fiaimnak, hogy apátok már nem jön haza. Ha nekem kéne feldolgoznom, hogy az, akivel a hátralévő életemet le AKAROM élni, azt valaki olyan veszi el tőlem, aki még az ember jelzőre sem méltó.
Ez a féreg, aki ezt a fiatalembert megölte valószínűleg már került a hatóság látókörébe. Biztosra veszem, hogy volt már a rovásán minimum garázdaság.
Pont mint a te hapsikurvádnak. Őszintén sodika: meg kéne várnunk, ameddig egy bebiózott pillanatában egy ártatlan rendőrbe/járókelőbe mártja a kést? Csodálkozol, hogy minden kétes megmozdulását jelentjük a rendőrségen?
Bocsánat az offért. A sírógörcs elfogna legszívesebben, hogy ez a buzi ezt lovagolja meg.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:35:51
x11)
a félperces néma csendig bírta a gyomrom.
hogy merészelsz egy munkáját végző ember halálán nyerészkedni, ezen parádézni, ezt felhasználni a saját magatok mosdatására?
hogy beszéltél te mindig is a rendőrökről? te, gerinctelen, gyáva, aljadék féreg, te.
nehogy azt hidd, hogy nem emlékszik rá mindenki.. csak a hozzád hasonló, kő-ostoba, minimális számú felszopódat tudod ezzel átbaszni, aztán ennyi.
hogy merészelsz egy munkáját végző ember halálán nyerészkedni, ezen parádézni, ezt felhasználni a saját magatok mosdatására?
hogy beszéltél te mindig is a rendőrökről? te, gerinctelen, gyáva, aljadék féreg, te.
nehogy azt hidd, hogy nem emlékszik rá mindenki.. csak a hozzád hasonló, kő-ostoba, minimális számú felszopódat tudod ezzel átbaszni, aztán ennyi.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:36:13
x11)
tranyó már bécsben... kérdés kérték e hogy ne hagyja el az országot....
honnan vesszük, hogy bécsben van?
hegesztőnő
(
x3)
Jan 13, 2023 22:36:40
x3)
Majd holnap
Hahónak igaza lehet, valami nagyon betalált.
Endre had idézzek a mai hetyetyédből:
"Én azt mondom hogy szerintem ezek után még élő ember, akinek a szívében van egy cseppnyi jó érzés mostantól még nem is látogatja azt a démonokkal teli kegyeletsértő fórumot..."
Örebro
(
x17)
Jan 13, 2023 22:37:06
x17)
czaffka tibi, probål a csajod betanitani, mit kell mondani az elözönapi rendör ellenes vidodra? te 55 iq-val megåldott alkesz, inkåbb kussolj, mert teged is kilönek.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 13, 2023 22:37:17
x23)
Trollégák, először is, ne baszuk fel magunkat a korcs hazug hergelésein mert épen erre játszik ö, ettől mondjuk még én is tudom támogatni azt hogy ha nem is örökre de pár napra ne adj Isten 1 hétre legyen kitiltva innen a narancs sárga nick a mai produkciója után. :)
Ehelyett próbáljuk meg inkább megfejteni olyan kérdéseket mint hogy, menyi a gyagyás fizetése vagy, hogy mért van az a vacak filéres monitor tv, már legalább 1 hete oda állítva a 2 székre? Ugye valószínűleg a Judkáék miatt vitték fel magukhoz a szobába, tavaly év végén, de utána vajon mért vitték ki a szobából és állították fel a két széken az előszobába? Ugye nem baszták tönkre Oszama tv-jét és ezért van most ott kint az a filléres vacak neki? Az is lehet hogy azért mondta hogy Márciusba jön az összeomlás (mikor is hangzott ez el először, nem pont december végén?) mert addig maradhat, viszont mivel szétbaszták Oszama tv-jét igy a kaució ugrott máris. Anélkül pedig 1000% hogy nem tud majd új albit intézni maguknak!
Ez most csak erről jutott eszembe
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ehelyett próbáljuk meg inkább megfejteni olyan kérdéseket mint hogy, menyi a gyagyás fizetése vagy, hogy mért van az a vacak filéres monitor tv, már legalább 1 hete oda állítva a 2 székre? Ugye valószínűleg a Judkáék miatt vitték fel magukhoz a szobába, tavaly év végén, de utána vajon mért vitték ki a szobából és állították fel a két széken az előszobába? Ugye nem baszták tönkre Oszama tv-jét és ezért van most ott kint az a filléres vacak neki? Az is lehet hogy azért mondta hogy Márciusba jön az összeomlás (mikor is hangzott ez el először, nem pont december végén?) mert addig maradhat, viszont mivel szétbaszták Oszama tv-jét igy a kaució ugrott máris. Anélkül pedig 1000% hogy nem tud majd új albit intézni maguknak!
Ez most csak erről jutott eszembe
Nem megy az sehová.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 13, 2023 22:39:00
x7)
Endre! Igerjuk mindannyian, hogy amikor te halsz meg, melto modon emlekezunk meg rolad! Sztriptizbarban tokreszegen uvoltve bulizva.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Pinata Troll
Jan 13, 2023 22:39:02
megint a pofádba fogok verni egy párat, csak most nem demoralizáló hatással! Csak anyit értél el, hogy tudja esetleg valaki, hogy van e biztonsági kamera a sneci lépcsőházában?
Jan 13, 2023 22:39:02
szotyika
Jan 13, 2023 22:39:12
Endre!
Csak nem azon szorgoskodtok a tranyóval, hogy "átkeretezzétek" a trollok szerepét? Hogy így akarjátok hitelteleníteni a nagyon hasznos tényfeltáró munkájukat? Próbálkozásnak megteszi, csak az a gond, hogy ti nem tudtok semmilyen bizonyítékot felmutatni a kegyeletsértésre, a trollok viszont arra igen, hogy te nőverő, pedofil vagy, a tranyó pedig életveszélyesen fenyegetőzik. És tudod miért? Mert ti magatok szolgáltattatok videós bizonyítékokat ezekre. ;)
Csak nem azon szorgoskodtok a tranyóval, hogy "átkeretezzétek" a trollok szerepét? Hogy így akarjátok hitelteleníteni a nagyon hasznos tényfeltáró munkájukat? Próbálkozásnak megteszi, csak az a gond, hogy ti nem tudtok semmilyen bizonyítékot felmutatni a kegyeletsértésre, a trollok viszont arra igen, hogy te nőverő, pedofil vagy, a tranyó pedig életveszélyesen fenyegetőzik. És tudod miért? Mert ti magatok szolgáltattatok videós bizonyítékokat ezekre. ;)
Jan 13, 2023 22:39:12
Fikagép
Jan 13, 2023 22:39:44
Te gyagyás fasz!
Mutass egy kommentet, ahol kegyeletsértően nyilatkozott valamelyikünk az elhunyt rendőrről. Csak egyet mutass. Egyet....
Mutass egy kommentet, ahol kegyeletsértően nyilatkozott valamelyikünk az elhunyt rendőrről. Csak egyet mutass. Egyet....
Hidd el, a gyagyás férgen kívül itt mindenki empatikus és a legkevésbé sem kegyeletsértő. Az ilyenek engem is rendkívül fel tudnak zaklatni, főleg úgy, hogy számtalan rendőr ismerősöm és barátom van. Viszont fontos azt is megjegyezni, hogy ez a lelketlen pszichopata sem gondolja komolyan ezeket a vádakat. Bár bizonyos szinten valaóban elborult az agya, a fikás ettől függetlenül egy gonosz geci gnóm. Nagyon is imád álszenteskedni és még több fájdalmat okozni. Pont szarik rá, hiszen mindenkit NPC-nek tekint, főleg a rendőröket.
Mert egy szubhumán selejt a sodi, azért.
Jan 13, 2023 22:39:44
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 13, 2023 22:40:26
x13)
Endre! Igerjuk mindannyian, hogy amikor te halsz meg, melto modon emlekezunk meg rolad! Sztriptizbarban tokreszegen uvoltve bulizva.
Bronival beleszarunk a koporsóba.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 13, 2023 22:41:06
x47)
endre több, mint egy éve nem meri leírni Bayer nevét, mert CONFIRMED buzi
endre 1,5 éve nem meri leírni, hogy fütyi, mert CONFIRMED impotens
endre december óta nem meri szóba se hozni a fizetést, mert CONFIRMED postás
micsoda felfelé bukások!
endre 1,5 éve nem meri leírni, hogy fütyi, mert CONFIRMED impotens
endre december óta nem meri szóba se hozni a fizetést, mert CONFIRMED postás
micsoda felfelé bukások!
KynczA
Jan 13, 2023 22:41:16
Témára reflektálva: belső levelezésben ma a főnök úr direkt felhívta rá a figyelmet, hogy inkább az esetleges fegyverhasználat jogosultságát vizsgálják, mintsem hogy koporsóban végezd.
Köszi az infót, elismerésem!
És hű polgárként mindannyian továbbra is segítjük a bűnmegelőzést, és a kétes elemek kivég...kivezetését!
Jan 13, 2023 22:41:16
Ásó27
(
x68)
Jan 13, 2023 22:41:19
x68)
És most hogy ezt hazudták, kik fogják utálni a fórumot? Lencsilencsi meg Katalinca?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2023 22:41:20
x13)
Képmutató(Hányos emoji)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 13, 2023 22:42:21
x47)
endre, ha meghalsz idén, én nagyon sokat fogok gúnyolódni a nyilván balfasz halálodon.
rezsidémon
(
x8)
Jan 13, 2023 22:42:27
x8)
Szerintem egy Bándy Kata emlékét gyalázó korcs és egy rendőröket machetével fenyegető tranyó ne oktasson ki senkit.
Legalább világos hogy a két hülyének egy perc nyugalma nincsen :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Legalább világos hogy a két hülyének egy perc nyugalma nincsen :)
-
Jan 13, 2023 22:43:04
megint a pofádba fogok verni egy párat, csak most nem demoralizáló hatással! Csak anyit értél el, hogy tudja esetleg valaki, hogy van e biztonsági kamera a sneci lépcsőházában?
Nincsen
Jan 13, 2023 22:43:04
Cactus
Jan 13, 2023 22:43:07
Na a másik szentfazek. Napokban még ő játszotta a nagy gengszter, most még ez is szájba szarja magát. Jól van Tibike. Te is rabaszol
Jan 13, 2023 22:43:07
max5enutálnak
(
x47)
Jan 13, 2023 22:43:13
x47)
És most hogy ezt hazudták, kik fogják utálni a fórumot? Lencsilencsi meg Katalinca?
Ők csak akkor nézik, hogy ha tranyó van, szóval jelenleg a fórumot max1enutálják.
Örebro
(
x17)
Jan 13, 2023 22:43:37
x17)
egyedul a discoban, jobbat nem tudtål hazudni gyagyås? :-))))
cucksodi
(
x3)
Jan 13, 2023 22:45:05
x3)
Endre mennyi a fizetésed?
puskapoj
Kakaspina
(
x24)
Jan 13, 2023 22:45:14
x24)
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:46:00
x11)
endre, ha meghalsz idén, én nagyon sokat fogok gúnyolódni a nyilván balfasz halálodon.
az eddigiek alapján nem is akarom elképzelni, milyen Darwin-díjas halála lesz, de tuti, hogy sokkal faszább, mint amilyet bármelyikünk is el tudna képzelni.
Klohek
(
x12)
Jan 13, 2023 22:47:09
x12)
egyedul a discoban, jobbat nem tudtål hazudni gyagyås? :-))))
Szerencsétlen, ostoba, fajankója, csak tibit szeretné, féltékennyé tenni... :)
trolléga
(
x30)
x30)
A jó kurva anyád neked is tibikém! Nem tudom ki akart szabad eltávot adni tranyónak a fifi lehúzási érdemei miatt, de remélem ezután egyetért abban hogy ő is mind e faszerdőt megérdemel.
"kellemesen csalódtál". Hát persze tranyedli. Azért ideges a Kaffkáné.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 13, 2023 22:50:19
x47)
Trollul Madár
(
x15)
Jan 13, 2023 22:52:12
x15)
Endre!
A BÜDÖS KURVA ANYÁDAT!

Ki is a kegyetsétső te alávaló szhar darab????????????
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A BÜDÖS KURVA ANYÁDAT!

Ki is a kegyetsétső te alávaló szhar darab????????????
seymour schwartz
(
x6)
Jan 13, 2023 22:52:17
x6)
Merszisza kezd belejönni a Sodika szerepbe. Először csinál valami vállalhatatlan förtelmet, aztán amikor látja a felháborodást, akkor hosszas hetyetyézésbe kezd, hogy ő azt nem úgy gondolta, SŐT éppen az ellenkezőjét, tehát ő egy "hős". Zsák a foltját.
Darth Tibor
(
x7)
Jan 13, 2023 22:53:27
x7)
Endre!
Kinek játszottad az agyadat? A tanszék jobban ismer, mint te saját magadat, a trash csoport is tudja, hogy egy gennyláda vagy, az egyéb trash nézőket sem vered át, saját nézőid, akik magad miatt néznének pedig nincsenek.
A gólyáknak akartál méltó képen bemutatkozni?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Kinek játszottad az agyadat? A tanszék jobban ismer, mint te saját magadat, a trash csoport is tudja, hogy egy gennyláda vagy, az egyéb trash nézőket sem vered át, saját nézőid, akik magad miatt néznének pedig nincsenek.
A gólyáknak akartál méltó képen bemutatkozni?
fantomgolyók
Jan 13, 2023 22:54:26

Jan 13, 2023 22:54:26
Értetlen
(
x1)
Jan 13, 2023 22:54:28
x1)
Gyagya, te álszenteskedő geci:
- mindenki sajnálja a rendőrt, senki sem örömködött, hogy egy bedrogozott állat leszúrta
- Tibi késsel hadonászik live-okban, rendszeresen őrjöng, be van mindenezve gyakran
- te azért emlegetted a rendőv nevét, hogy a hazug narratívád nagyobbat üssön. Ki használta fel a tragikusan elhunyt rendőr nevét? Csak nem te, a tényleg lelketlen geci?
- mindenki sajnálja a rendőrt, senki sem örömködött, hogy egy bedrogozott állat leszúrta
- Tibi késsel hadonászik live-okban, rendszeresen őrjöng, be van mindenezve gyakran
- te azért emlegetted a rendőv nevét, hogy a hazug narratívád nagyobbat üssön. Ki használta fel a tragikusan elhunyt rendőr nevét? Csak nem te, a tényleg lelketlen geci?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 13, 2023 22:54:45
x13)
Érdemes lesz a tranyó bejegyzésénél a kommenteket olvasni
Örebro
(
x17)
Jan 13, 2023 22:55:11
x17)
ket primko elöleny, megis mi a faszt gondoltatok ti ket alkoholista drogos bunözö? azt hiszitek, ha hasonlo dolgot mantråztok az lecsuszik a trollok torkån? buta fajankok :=))
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 13, 2023 22:55:30
x7)
Nem megy jól ez a felháborodás dolog se neked, se a férfikurvádnak te büdös korcs.
le vagy tiltva, kurva anyád
Értetlen
(
x1)
Jan 13, 2023 22:55:47
x1)
Tibi időutazó? Tegnap azért volt dühös, mert ma a rendőrségen kezdett?
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 22:57:33
x11)
a legutolsó ravatal flokk lesz a legszebb (L)
seymour schwartz
(
x6)
Jan 13, 2023 22:57:46
x6)
Merci-Merci, jó Sodi-tanonc vagy, már tanulod a hetyetyézést, a baj csak az, hogy téged Golda utál, ha igazán beüt a balhé nem lesz aki kimentsen. Ja, és zsidó se vagy, hiába vágták le az egész faszodat.
Darth Tibor
(
x7)
Jan 13, 2023 22:57:50
x7)
Tibi!
Szerinted ez biztos jó ötlet, hogy az emberek olvassanak fórumot? Abból nem mi fogunk rosszul kijönni!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 13, 2023 22:57:58
x39)
Ok-okozat.
Szerintyem esz éjtyhetyő.
SyntaxError
(
x24)
Jan 13, 2023 22:59:23
x24)
Kuruc 24 órás toplista. Ez shiker!
Endre milyen érzés ilyen "díszes" társaságban szerepelni?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre milyen érzés ilyen "díszes" társaságban szerepelni?
Örebro
(
x17)
Jan 13, 2023 23:00:24
x17)
beforsitott faszu elöleny! ha nem szabadulsz meg a gyagyås fasztol, garantåltan evekre a börtönben vegzed, ennyike!
fantomgolyók
Jan 13, 2023 23:00:55
azért izomból a Jucit megnyomorítottad geciláda Jan 13, 2023 23:00:55
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2023 23:01:14
x30)
Jajj tibikém úgy látom nagyon kívánod a faszerdőt! Ez a nem gondoltam komolyan már a rakétás fenyegetőzésnél sem jött be. De persze irányítsd csak ide az embereket, hátha még több "rajongót" szerzel.
Offline Troll
(
x1)
Jan 13, 2023 23:02:16
x1)
Te gyagyás fasz!
Mindenféle frappáns snecológiai terminus használata nélkül.
Endre a rövidebbet fogja húzni, ha esik, ha szakad.
Ez egy elkerülhetetlen tény.
És lehet, hogy nem old meg mindent amit eddig elkövetett ez a korcs. DE EZ A HELYES cselekedet.
Cactus
Jan 13, 2023 23:03:08
Menjen már ez is a kurva anyjaba. Most megy a magyarázás, meg a félre beszélés, mert darazsfeszekbe nyúlt a két rohadék.
Tibor is ott baszta el, hogy ezzel a fel őrült barommal összeállt. Olyan kis szar trash vagy Tibikém, hogy eddig a trollok le se szártak, de most szépen célpontra tetted magad. Most már te is felejtsd el a nyugis életet. Utca lesz és jobb lesz, ha sűrűn hátra nézel
Jan 13, 2023 23:03:08
szotyika
Jan 13, 2023 23:03:18
A kurucinfós megszégyenülés, hogy buziként azonosították ott is, a púposnak annyira beütött, hogy most egy kitalált történettel próbálja visszahízelegni magát. :)) Az autipajzs súlyos ütést szenvedett, ez már tény. Recskás, a hülyeséged nem lesz a legolvasottabb sztori ott. ;)
Jan 13, 2023 23:03:18
fekete nick
Jan 13, 2023 23:04:40
Halló, parancsnokság? Eligazítást kérek, a vajsav bevethető Tiborz ellen is? Viva la snecology!
Jan 13, 2023 23:04:40
Fikagép
Jan 13, 2023 23:05:58
azért izomból a Jucit megnyomorítottad geciláda
Tranyógeci, szerinted csak az emberölés számít bűncselekmények, vagy mi a faszom? A halálos fenyegetések biztosan rendben vannak. Meg a laptopsztöltős súlyos testi sértés. Vagy az utcára szarás. Vagy a drogozás. Vagy garázdaság. Vagy igazából bármi, már lassan csak akkor nem követsz el valami deviánsat, ha alszol.
De nem baj Tibszi, csak mutasd be az ÁDÉHÁDés papírt meg mondjad hogy vicc vóót' és akkor minden rendben lesz.
Jan 13, 2023 23:05:58
Offline Troll
(
x1)
Jan 13, 2023 23:05:59
x1)
Endre!
Te meg se szólalhatsz!
Mit mocskoltad össze Bándy Kata ügyét?
Szerinted az ő családja mit érezhetett, ahogy miattad minden szörnyű részlet nyilvánosságra került?
Te utolsó féreg!
Ezért faszulni fogsz.
Te meg se szólalhatsz!
Mit mocskoltad össze Bándy Kata ügyét?
Szerinted az ő családja mit érezhetett, ahogy miattad minden szörnyű részlet nyilvánosságra került?
Te utolsó féreg!
Ezért faszulni fogsz.
Kovi
(
x2)
Jan 13, 2023 23:06:37
x2)
GAYza live, ha valaki mellékretardológiára vágyna.
MirrorTrollZ
Jan 13, 2023 23:06:47
FullFingMirror: ON
trashvod.com/fullfingmirror
Sneci a téma és felgyógyult a legutolsó autóbalesetéből.
Jan 13, 2023 23:06:47
Mercis Hambi
(
x3)
Jan 13, 2023 23:08:16
x3)
Géza se tud leállni :D
nabejj
(
x3)
Jan 13, 2023 23:08:25
x3)
Kurucinfon már tudják, hogy hol szokott aludni Tibi?
Hátha van ott egy névtelen hős, aki álmában leszúrja.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Hátha van ott egy névtelen hős, aki álmában leszúrja.
sarokülőgarnitúra
Jan 13, 2023 23:09:28
Tibike! Kurva gyorsan nézz tükörbe! Remélem a sitten észbe kapsz. Undorító ember vagy.
Jan 13, 2023 23:09:28
seymour schwartz
(
x6)
Jan 13, 2023 23:09:49
x6)
Ja, tényleg, Sneci, mégvalami: több embert most már ne hozzál a Snecológiába, mert egyszerűen LEHETETLEN lépést tartani azzal, hogy ez a sok agyalágyult idióta mit csinál. Ok, megtaláltad a saját körödet "örülünk" neki, de azért ne vidd túlzásba, jó?
vattatyúk
Jan 13, 2023 23:10:44
Szerintem ezt a gyagyás fogalmazta, és írta meg. Túl helyesen van írva ahhoz képest, ahogy a Tibi ír. Szóval innen üzenem neked te pedo geci, hogy az "irkál" az rövid i.
Jan 13, 2023 23:10:44
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 23:12:13
x11)
Na ez is aidses már.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 13, 2023 23:12:29
x39)
Gayza is egyre szebb :DDDDDDDD
Ál Kakaspina
Jan 13, 2023 23:15:57
Na ez is aidses már.
Mindegy AIDS-es! Szőrnyen fognak kinézni nem sokára! Kéne egy HIV+ teszt live!
Jan 13, 2023 23:15:57
trolléga
(
x30)
Jan 13, 2023 23:16:54
x30)
Ez volt a nagy mesterterv gyagyás? Ezt mind gondoltad ki egész délután? Hogy Spoiler: nekiálltok ismét hazudozni? * ásít *
Itt csak nektek van veszteni valótok
Itt csak nektek van veszteni valótok
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 13, 2023 23:19:35
x11)
Lájvsz vége felé 22-23 percnél rendesen behallatszik a sziréna, az ablak nyitva van. Meleged van vén hülye? Vagy valaki cigizik a szomszédban?
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 23:20:16
x11)
gyagyás, te komolyan abban reménykedsz, hogy a kammer-laura-lilla trio lesz nálad majd az új józsi-tibi-jutka? :D
nagyon nevetek.
nagyon nevetek.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 13, 2023 23:21:40
x21)
Nagyon remélem, hogy a gonoszságod miatt egyedül fogsz megdögleni a szobakonyhás putridban, a saját hányásodva belefulladva, te alkoholista pedofil féreg.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 23:22:22
x11)
ásó, te életképtelen csóró geci! nem húzod fel a gayzát, te kis kópé!
Ásó27
(
x68)
Jan 13, 2023 23:23:14
x68)
ásó, te életképtelen csóró geci! nem húzod fel a gayzát, te kis kópé!
Avrahammer
Jan 13, 2023 23:23:18
Nem lehet arról egy szavazást csinálni hogy Sodikát határozatlan időre kibasszák a fórumról? A trollokat(meg minden jó érzésű embert) hergeli a faszságaival, infókat nem oszt meg csak loopol, emellett élvezi hogy van aki még beszél hozzá. Ennek semmi értelme szerintem.
Hammer time!
Jan 13, 2023 23:23:18
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 13, 2023 23:28:18
x4)
Ennek is kirohadtak a fogai.
Ez valami beugró a sodiverzum mellékretardjainál?
De ez is akkor fogja a protkót megcsináltatni, amikor elér A-ból B-be...
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Ez valami beugró a sodiverzum mellékretardjainál?
De ez is akkor fogja a protkót megcsináltatni, amikor elér A-ból B-be...
Joe777
Jan 13, 2023 23:29:00
Nem lehet arról egy szavazást csinálni hogy Sodikát határozatlan időre kibasszák a fórumról? A trollokat(meg minden jó érzésű embert) hergeli a faszságaival, infókat nem oszt meg csak loopol, emellett élvezi hogy van aki még beszél hozzá. Ennek semmi értelme szerintem.
ez egy jó ötlet!!!! mondjuk 1 hétig NE lássa mi van itt!
Jan 13, 2023 23:29:00
kripli figyelő
(
x12)
Jan 13, 2023 23:31:47
x12)
Látszik tranyónak könnyen sikerült átvenni gyagyás szokását.Jó egy éve még mielőtt ismerte volna a korcsot teljesen másképp nyilatkozott volna a faszpinás.Leszarta volna a rendőrt ugyanúgy mint mindent ami nem alkohol de nem nagyképűsködött volna a sztorin.Teljesen elidegeníti a felszopóit és lassan már ő is paranoiás lesz mindenkivel aki megszólítja.Eddig vékony jégen táncolt de most már azt hiszi képes vízen járni.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 13, 2023 23:32:11
x10)
A kurucinfós megszégyenülés, hogy buziként azonosították ott is, a púposnak annyira beütött, hogy most egy kitalált történettel próbálja visszahízelegni magát. :)) Az autipajzs súlyos ütést szenvedett, ez már tény. Recskás, a hülyeséged nem lesz a legolvasottabb sztori ott. ;)
Nincs annal megalazobb Endre szamara, mint amikor az a kor ahova o mindig probalta sorolni magat kiveti nyilvanosan es meg is alazza.
Endre sosem tartozott oda, mindig kirohogtek. Anno a Gaudiek is csak mint valami hasznos ostobakent kezeltek mert kapotajott, hogy volt valaki aki az o szajuk ize szerint ferditi el a valosagot.
Endre legnagyobb csataja 2006 utan az volt amikor a tripodjaval kellett vedekeznie, nehogy biciklit hajtogassanak a szemuvegebol.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 13, 2023 23:33:21
x11)
"Kafkát is elvitték.. meg ott van az a meleg ura, a sodi.. azt láttad már?" - ez mondjuk jó volt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 13, 2023 23:34:03
x39)
"Kafkát is elvitték.. meg ott van az a meleg ura, a sodi.. azt láttad már?" - ez mondjuk jó volt.
Ezen én is felnevettem :O
Trollul Madár
(
x15)
Jan 13, 2023 23:34:24
x15)
Endre!
Ha 100000 évig élnél és minden nap egy kicsivel jobb ember lennél akkor sem jutnál el egy csótány szintjére!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha 100000 évig élnél és minden nap egy kicsivel jobb ember lennél akkor sem jutnál el egy csótány szintjére!
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bármi is a terved, úgyis megakadályozzuk!
listverse.com/2020/02/09/top-10-fattest-world-leaders-in-history/