Ne okoskodj, mert a tibi baszik rá erre is majd. Inkább azt áruld el, hogy menyi a fizetésed.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre!
Születésnapodra jó ajándék lenne neked egy 24 órás bann a fórumról? Legalább nem irkálnál kényszeresen ide, és tudnál foglalkozni a barátaiddal, akik majd meglátogatnak, és felköszöntenek!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mi a gecit keresel itt? Már megint szájba szarod magad. Ennyire vagy hiteles te csicska. Nem baj, most kapja rendesen az autipajzs, ha az átszakad, vége lesz mindennek. Milyen negyven évesen úgy élni egyiknapról a másikra, hogy jóformán semmid sincsen. Se lakásod, se semmid? Mert hogy valaki elbassza egyszer és ráfázik, az egy dolog, de te... Értelmiséginek vallód magad, valójában egy zsírmájú, teleszart zokni vagy. Se a munkádhoz nem értesz, se az emberekhez, főleg nem az érzelmekhez. Bele mászol mindenbe, amihez semmi közöd nincsen, hogy valaki foglalkozzon veled (jelen esetben a trollok és a felszopoid) De valójában senki vagy. Egy életképtelen, alkoholista, semmire kellő, szociópata, aki IT ismeretekkel még egy szaros DISCORDOT sem tudd kezelni. Sőt semmit. Hogy lehetsz olyan informatikus, aki minden egyszerű apphoz is, ami a szájába rágja mit kelle tenni, nem tudd hasaználni? biztosra veszem, hogy az én gémeskútországbeli minimálbéremből jobban élek, mint ahogy te a hitelből hitelbe mászva próbálsz TÚLÉLNI, MERT EZ NEM ÉLET. Hála az égnek, van olyan hogy karma és ebben az évben kapni fogod rendesen.
Közel másfél éve, amióta ismerem EGYETLEN EGYSZER mondtam neki, amikor lemenünk a boltba, hogy nem rakhat be bármit a kosárba, mert csak holnap jön pénz.
Egyetlen egyszer december első felében. Hazudsz. Kétszer annyit keresek nettóban, mint egy napi 8 órában dolgozó levélkuhordó.
Nem az a gond.
Az a gond, hogy ez kétkeresős életmód egy keresőre, és ez fenntarthatatlan.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Laumo likes this.
Ennyi!
Tibinek ügyvéd sem kell. Majd a SoDI lelevelezi ezt a hatóságokkal! Ez már egy lejátszott meccs!
Előbb írtad, hogy jogos, hogy normális ember nem ír ide a démonokhoz. mit keresel még itt?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hazudsz. 2200 eur körül keresel. 3000 eurós fizetéssel röhögve kifizeted a 800 eurós albérletet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Te valamit nagyon szarul csinálsz, ha meg kell tagadj akár 1 dolgot is a sziszádtól.
Szerintem keveset keresel, mert kutyaütő vagy.
Istenem... ha a 96os BH akkora istenkártya, miért van benne a jogszabályban hogy tilos?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Már megint ez az Ádám és Éva. Felderíthetlen, mi? Csak nem nyomozást rendeltek el a laptoptöltős esettel kapcsolatban is, te fikazabáló nyomorék? Nagyon nevetek :)))
Egyetlen egyszer december első felében. Hazudsz. Kétszer annyit keresek nettóban, mint egy napi 8 órában dolgozó levélkuhordó.
Csak kétszer annyit? :DD
Ennyi.
Faszért kéne?
Pont ezért, te jogilag is segghülye génhulladék.
Ha fájnak a tények, szíveskedjék Szedunka Úrhölgyhöz fordulni. Köszönöm szépen.
Mesélj gyagyás.
Menyi a fizetésed?
Ádám-Éva ügy?
Hajrá Endre!
Én erre csak bíztatni tudlak!
Adósságok, kezelési költség, shörrr, keserke, drog, rezsi?
Normális ember ide nem ír be szerinted, mit keresel itt? Nem vagy normális?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hanem kicsivel több mint havi rendszeres nettó 1400-at. Az egyik vlogban bemutattam a helyi posta álláshirdetését.
Laura* élvezheti a cigányfaszt rendesen, ha megint összejött a dögevővel. Te nem kellettél neki. Ez fáj, ugye? Inkább egy minipélós dögevő pedofil cigány, mint egy 23 centis pedofil korcs.
Mifaaaaaaaaaaaan
Te nem keresel 2800-2900 eurót. Autimatekkal sem.
Miért vagy annyira oda a postásokért? Molesztált téged egy gyerekkorodban? Amúgy normális ember nem ír ide + mennyi a fizetésed?
Mifaaaaaaaaaaaan
lyutkamama is jól megszívatott téged úgy, mint a czenkimama :)
jogidémon
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Es aki mar 15 eve postai alkalmazott, az mennyit keres? Es mennyit kellene keresnie egy 15 eve folyamatos! alkalmazasban allo fejlesztonek?
Ehhez kepest te junior berert ganyolsz, es max par honapra tudsz megtartani egy melot, ket AMSes kuncsorgas kozott.
Szoval mennyit is keresel! Amig nem mutatod meg a munkaszerzodesedet, addig biztos, hogy hazudsz. Csoro, nincstelen szarrago Sodi.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Józanodjàl ki és ràjössz
contains language which some may find offensive
Nem tudom, szerintem annyira nem felderíthetetlen, hogy ki is okozta azt a bizonyos sérülést és mivel (https://trashvod.com/w/akWMh4GXMGAEcoSG7FyMyr). Ok okozat, te retardált gnóm. Szerinted örülni fog a szisza, hogy megint az ügyeiről loopolsz a te általad üzemeltetett fórumon?
Mennyit keresel?
Egy '96-os BH kimondja, hogy ha az elszállított kocsi tulajdonosa azt mondja a rendőrségnek első haragban, hogy "majd az egész kóceráj felrobban", az nem közveszéllyel fenyegetés, mert alkalmatlan arra, hogy bárki komolyan vegye.
Ádám meg Éva meg az első pillanat előtt volt, mint hogy hallottam volna, hogy Merci egyáltalán létezik.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Látod?
Pont az nincs.
Szóval akkor menyi is a fizetésed?
Tibi mit fog szólni hogy kipofáztad nekünk hogy nem is 2 hanem 3 eljárás van már ellene? Lásd rakétázás,drog,Ádám-Éva!
ok: normális ember nem jön a fórumra
okozat: Endre folyamatosan itt van
Mifaaaaaaaaaaaan
1400 ojró :)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Latom nem erted.
Minek a roviditese a BH?! Te fasz!
Adam meg Eva joval elotted volt, mi a fasz? Biblia mond valamit? Vagy ez is valami autiutalas?
Köszönöm, hogy megerősíted, hogy nem tudsz szorozni kettővel. 2x1400 az 2800, nem 2200, te ruppótlan balfasz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Igen.
Normális ember nem jön ide szerinted, mit keresel itt?
Mifaaaaaaaaaaaan
pontosan ! :D
41 ev alatt egy havert sem szereztel korcs ?:D tul kevesek hozzad a foldi emberek gondolom,mert a nem evilagi tibit nagyon is istenited aki sajat bevallasa szerint masik bolygorol szarmazik... hetyetye
amugy ez a fizestes dolgog is felabsz,mivel tok mind1 mennyit keresel.. 41 evesen nincs semmid csak adossagod,kit erdekel milyen iskolakba jartal,teszem hozza diplomat nem tudsz mutatni
ha mesz meloba milyen idokozonkent nezel a hatad moge,hogy kovetnek e ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Csak nincs precedensjog és azóta másik BTK van.
Ezek a gyakorlatban jogegységiek. Azért publikálják őket.
hagyd.engem meggyozott,a sodiverzumban masik valosagban gorbul a terido.
es az urdiplomata megvedi kaffka urholgyet.
pont
A lényeg, hogy nem ment dehova a TEK, mert levágták, hogy faszság.
Szoval elismered, hogy kettovel sem tdusz szorozni, de el kellene hinni, hogy senyor (sic!) szofverfejleszto vagy, 3000€ koruli fizetessel?
:DDDDDD
2860-ból nem.
Sajnos kurvára nem.
Mert ez itt kétkeresős életmód.
Egy keresőre.
dehova? mi az a dehova?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem keresel annyit, úgy nehéz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Idióta vagy. A jogegységi az jogegységi. Nem gyakorlatilag jogegységi.
El foglak verni egy Csemegi kódexszel.
De a kékek mentek.
Miért nincs jogi diplomád?
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehat nem tudod minek a roviditese a BH. XDDDD
Hova?
Mercihez minek TEK, amikor 1 db sima rendőrtől is összerezzen:))
Postás nem lehet, tornából fel volt mentve !
Nem 2860. Te havonta csak 2400-at kapsz.
Hiszen kirúgnak és nem kapsz 13-14. havit.
Nem, ez alkoholista, drogos életmód.
Ha nem drogoznátok meg tartanátok a napi 3 sört és lemondanád a felesleges előfizetéseket, kijönnétek.
Tibiért.
Arra utalsz, hogy bírósági határozat, mert a következő mondatod lenne, hogy nincs precedensjog.
Vágom, csak ez már uncsi. Erre írtam, hogy ugorjuk át a faszságokat, ezek jogegységi határozatok.
Érettségid van
Mifaaaaaaaaaaaan

Ezen a képen Jutka elmondja, hogy betörték a fejét. Sodipedian van több kép is ezekről a beszélgetésekről, valamint Jutka lenyírt hajáról és az öltésekről a fején. Majd Tibinek a beismerő vallomása, hogy megütötte a laptoptöltővel. Te mi a kurva anyádról beszélsz már megint? Miért kellett összevarrni a fejét? Miért ismerte el a tranyó, hogy azért van kórházban mert "KICSIT" fejbeverte a laptoptöltővel?
Trollégák, nyugodtan lehet készpénznek venni, hogy a tranyó szerelme emiatt kurva ideges, mert elővették a laptoptöltős esetettel is.
Illetve lehet a férjének megírni, hogy megint kipofázta a gyagyás. :))) Nem lesz itt férfiseggbaszás, te buzi.
Nagyon nevetek
Mifaaaaaaaaaaaan
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 14, 2023 11:34:16
x23)
De a faszomra?
A rakétára ott a '96-os BH, a fűre az elterelés, Ádámra-Évára meg az objektív felderíthetetlenség.
Hacsak önként nem vallja magát bármiben is bűnösnek - ami hatalmas hülyeség lenne - egyik ügyéről sem lesz még bírósági tárgyalás is.
Szemben pl. az én gyomai szemüveglopásos szabálysértéses trollügyemben, ahol kifejezetten jegyzőkönyvbe diktáltam, hogy de bizony, ragaszkodom egy bíróhoz.
A rakétára ott a '96-os BH, a fűre az elterelés, Ádámra-Évára meg az objektív felderíthetetlenség.
Hacsak önként nem vallja magát bármiben is bűnösnek - ami hatalmas hülyeség lenne - egyik ügyéről sem lesz még bírósági tárgyalás is.
Szemben pl. az én gyomai szemüveglopásos szabálysértéses trollügyemben, ahol kifejezetten jegyzőkönyvbe diktáltam, hogy de bizony, ragaszkodom egy bíróhoz.
Ne okoskodj, mert a tibi baszik rá erre is majd. Inkább azt áruld el, hogy menyi a fizetésed.
Darth Tibor
(
x7)
Jan 14, 2023 11:35:37
x7)
Jogos.
Endre!
Születésnapodra jó ajándék lenne neked egy 24 órás bann a fórumról? Legalább nem irkálnál kényszeresen ide, és tudnál foglalkozni a barátaiddal, akik majd meglátogatnak, és felköszöntenek!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 11:36:07
x47)
Milyen kár, hogy Tibi videóban vallja be, hogy ő verte szét Jutka fejét a laptoptöltővel. Nézted azt a videót? Tanulságos, még az ilyen kegyeletsértő autista pedofil jogi analfabétáknak is, mint te.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 14, 2023 11:36:26
x5)
Nincs precedensjog magyarban emlekeim szerint.
Tibi meg bevallott mindent nezd meg az utolso videojat
Mi baj lehetne
Tibi meg bevallott mindent nezd meg az utolso videojat
Mi baj lehetne
Cactus
Jan 14, 2023 11:36:30
Ausztriában.
Itt nem is lett semmi gondja semmiből.
Itt nem is lett semmi gondja semmiből.
Mi a gecit keresel itt? Már megint szájba szarod magad. Ennyire vagy hiteles te csicska. Nem baj, most kapja rendesen az autipajzs, ha az átszakad, vége lesz mindennek. Milyen negyven évesen úgy élni egyiknapról a másikra, hogy jóformán semmid sincsen. Se lakásod, se semmid? Mert hogy valaki elbassza egyszer és ráfázik, az egy dolog, de te... Értelmiséginek vallód magad, valójában egy zsírmájú, teleszart zokni vagy. Se a munkádhoz nem értesz, se az emberekhez, főleg nem az érzelmekhez. Bele mászol mindenbe, amihez semmi közöd nincsen, hogy valaki foglalkozzon veled (jelen esetben a trollok és a felszopoid) De valójában senki vagy. Egy életképtelen, alkoholista, semmire kellő, szociópata, aki IT ismeretekkel még egy szaros DISCORDOT sem tudd kezelni. Sőt semmit. Hogy lehetsz olyan informatikus, aki minden egyszerű apphoz is, ami a szájába rágja mit kelle tenni, nem tudd hasaználni? biztosra veszem, hogy az én gémeskútországbeli minimálbéremből jobban élek, mint ahogy te a hitelből hitelbe mászva próbálsz TÚLÉLNI, MERT EZ NEM ÉLET. Hála az égnek, van olyan hogy karma és ebben az évben kapni fogod rendesen.
Jan 14, 2023 11:36:30
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:37:40
x68)
Szerinted Gammer sok ananászt eszik?
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 11:37:45
x24)
púpom, a fórum nem kegyeletsértő...itt mindenki tisztelettel beszélt az elhunyt rendőrről, meg általában a rendőrökről, csak TE csicskáztad őket:
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
sodika
Jan 14, 2023 11:37:52
Szegény tranyó hogy álmodozott Bécsről, hogy milyen jó lesz, erre meg ezt kapta. Folyamatos loopolások
Közel másfél éve, amióta ismerem EGYETLEN EGYSZER mondtam neki, amikor lemenünk a boltba, hogy nem rakhat be bármit a kosárba, mert csak holnap jön pénz.
Nem az a gond.
Jan 14, 2023 11:37:52
sodika
Jan 14, 2023 11:38:28
Szerinted Gammer sok ananászt eszik?
Laumo likes this.
Jan 14, 2023 11:38:28
Darth Tibor
(
x7)
Jan 14, 2023 11:38:48
x7)
De a faszomra?
Ennyi!
Tibinek ügyvéd sem kell. Majd a SoDI lelevelezi ezt a hatóságokkal! Ez már egy lejátszott meccs!
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:39:01
x68)
Laumo likes this.
Előbb írtad, hogy jogos, hogy normális ember nem ír ide a démonokhoz. mit keresel még itt?
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 11:39:12
x24)
[quote=sodika]Közel másfél éve, amióta ismerem EGYETLEN EGYSZER mondtam neki, amikor lemenünk a boltba, hogy nem rakhat be bármit a kosárba, mert csak holnap jön pénz.
Nem az a gond.
Az a gond, hogy ez kétkeresős életmód egy keresőre, és ez fenntarthatatlan.[/quote
tehát a szisza nem dolgozik és nem fog :o)))
Nem az a gond.
Az a gond, hogy ez kétkeresős életmód egy keresőre, és ez fenntarthatatlan.[/quote
tehát a szisza nem dolgozik és nem fog :o)))
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 14, 2023 11:39:27
x23)
Mi lehet ez a Ádám-Éva ügy? "A rakétára ott a '96-os BH, a fűre az elterelés, Ádámra-Évára meg az objektív felderíthetetlenség."
Na mesélj korcs menyi a fizetésed és miről nem tudunk mi még itt? Ezért hivaták be Péntek reggelre vagy azért, hogy közöljék vele hogy megtörténi a vádemelés?
Na mesélj korcs menyi a fizetésed és miről nem tudunk mi még itt? Ezért hivaták be Péntek reggelre vagy azért, hogy közöljék vele hogy megtörténi a vádemelés?
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:39:51
x135)
Nem az a gond.
Nem az a gond.
Hazudsz. 2200 eur körül keresel. 3000 eurós fizetéssel röhögve kifizeted a 800 eurós albérletet.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:40:12
x68)
tény: iPhonet ígértél, kapott egy 10 ezer forintos szart.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 14, 2023 11:40:16
x6)
Nem az a gond.
Nem az a gond.
Te valamit nagyon szarul csinálsz, ha meg kell tagadj akár 1 dolgot is a sziszádtól.
Szerintem keveset keresel, mert kutyaütő vagy.
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 14, 2023 11:40:18
x6)
De a faszomra?
Istenem... ha a 96os BH akkora istenkártya, miért van benne a jogszabályban hogy tilos?
Fikagép
Jan 14, 2023 11:40:38
Ádám és Éva hetyetye.
Már megint ez az Ádám és Éva. Felderíthetlen, mi? Csak nem nyomozást rendeltek el a laptoptöltős esettel kapcsolatban is, te fikazabáló nyomorék? Nagyon nevetek :)))
Jan 14, 2023 11:40:38
Offline Troll
(
x1)
Jan 14, 2023 11:40:43
x1)
Csak kétszer annyit? :DD
sodika
Jan 14, 2023 11:40:51
Ennyi!
Ennyi.
Faszért kéne?
Jan 14, 2023 11:40:51
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:40:55
x68)
mi az a levélkuhordó? ideges vagy lelkecske?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:40:59
x135)
Ingyenkonyhára járni =/= bármit betehetsz a kosárba.
Hazug idióta.
Hazug idióta.
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 14, 2023 11:41:35
x6)
Ennyi.
Faszért kéne?
Faszért kéne?
Pont ezért, te jogilag is segghülye génhulladék.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:41:38
x68)
NEM AZT MONDTAD TEGNAP HOGY NORMÁLIS EMBER, AKIBEN VAN MÉG EGY KIS JÓ ÉRZÉS AZ NEM IS LÁTOGATJA EZT A DÉMONOKKAL TELI FORUMOT?
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 11:42:20
x47)
endre, a paylab szerint a postai kézbesítők nem 1100 eurót keresnek, te matekzseni. Kettővel sem tudsz szorozni, te junior postás.
Azzal, hogy minden hétvégén dolgozol, mennyi az órabéred nettóban? 8 euró?
Azzal, hogy minden hétvégén dolgozol, mennyi az órabéred nettóban? 8 euró?
sodika
Jan 14, 2023 11:42:24
Felderíthetlen, mi?
Jan 14, 2023 11:42:24
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 14, 2023 11:42:28
x23)
Ennyi.
Faszért kéne?
Faszért kéne?
Mesélj gyagyás.
Menyi a fizetésed?
Ádám-Éva ügy?
MaxPayne
(
x24)
Jan 14, 2023 11:43:01
x24)
De mi a faszom az a 96os BH, meg mit akar az Adam-Evaval? Dekodolja mar nekem valaki, legyen olyan kedves, a debil kommenjet! Nszksz
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:43:05
x68)
tény 1: gammer sokkal többet keres nálad, Laura az övé
tény 2: nagyon keveset keresel, nem tudsz megengedni magadnak 300 eurós szar mikrofonokat sem, nem hogy még a cicát LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
tény 2: nagyon keveset keresel, nem tudsz megengedni magadnak 300 eurós szar mikrofonokat sem, nem hogy még a cicát LOL
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:43:07
x135)
Kevesebbet keresel mint a pincér ismerősöm aki 1800 eurót plusz lakás + teljes ellátást keres.
Ennyit rólad.
Ennyit rólad.
Darth Tibor
(
x7)
x7)
Ennyi.
Faszért kéne?
Faszért kéne?
Hajrá Endre!
Én erre csak bíztatni tudlak!
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:43:29
x24)
Adósságok, kezelési költség, shörrr, keserke, drog, rezsi?
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Jaj értem már, 2x annyit keresel, mint egy levélkihordó Magyarországon. Így mondjuk kijöhet a 2200 euró
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:43:30
x68)
Normális ember ide nem ír be szerinted, mit keresel itt? Nem vagy normális?
sodika
Jan 14, 2023 11:43:52
endre, a paylab szerint a postai kézbesítők nem 1100 eurót keresnek, te matekzseni.
Hanem kicsivel több mint havi rendszeres nettó 1400-at. Az egyik vlogban bemutattam a helyi posta álláshirdetését.
Jan 14, 2023 11:43:52
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:44:43
x68)
Laumo likes this.
Laura* élvezheti a cigányfaszt rendesen, ha megint összejött a dögevővel. Te nem kellettél neki. Ez fáj, ugye? Inkább egy minipélós dögevő pedofil cigány, mint egy 23 centis pedofil korcs.
rezsidémon
(
x8)
Jan 14, 2023 11:45:01
x8)
Egy jogban teljesen járatlan funkcionális analfabétadémon miért ír ide, és főleg miért matyaráz valami BH-ról meg elterelésről meg objektív felderíthetetlenségről.
Azt sem tudja hogy mit jelent. :)
Azt sem tudja hogy mit jelent. :)
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:45:17
x135)
Te nem keresel 2800-2900 eurót. Autimatekkal sem.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:45:22
x68)
Miért vagy annyira oda a postásokért? Molesztált téged egy gyerekkorodban? Amúgy normális ember nem ír ide + mennyi a fizetésed?
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:45:57
x68)
Miért próbál valaki jogászkodni egy szaros érettségivel a háta mögött? :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Kakaspina
(
x24)
x24)
Ignoráljuk már. A napnál is világosabb, hogy senkije sincs és ide jár beszélgetni csak.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
rezsidémon
(
x8)
Jan 14, 2023 11:46:36
x8)
Most már úrhölgy, nem démon? Vajon mitől lehet ez?lyutkamama is jól megszívatott téged úgy, mint a czenkimama :)
jogidémon
MaxPayne
(
x24)
Jan 14, 2023 11:46:44
x24)
Es aki mar 15 eve postai alkalmazott, az mennyit keres? Es mennyit kellene keresnie egy 15 eve folyamatos! alkalmazasban allo fejlesztonek?
Ehhez kepest te junior berert ganyolsz, es max par honapra tudsz megtartani egy melot, ket AMSes kuncsorgas kozott.
Szoval mennyit is keresel! Amig nem mutatod meg a munkaszerzodesedet, addig biztos, hogy hazudsz. Csoro, nincstelen szarrago Sodi.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 14, 2023 11:46:53
x5)
Ennyi.
Faszért kéne?
Faszért kéne?
Józanodjàl ki és ràjössz
Fikagép
Jan 14, 2023 11:47:11
Nem tudom, szerintem annyira nem felderíthetetlen, hogy ki is okozta azt a bizonyos sérülést és mivel (https://trashvod.com/w/akWMh4GXMGAEcoSG7FyMyr). Ok okozat, te retardált gnóm. Szerinted örülni fog a szisza, hogy megint az ügyeiről loopolsz a te általad üzemeltetett fórumon?
Mennyit keresel?
Jan 14, 2023 11:47:11
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:47:23
x68)
Én nagyon sokat keresek cica, gyere ki hozzám Bécsbe, lesz ingyenkonyha és a alsópolcos sörike, aztán közösen álmodozhatunk 300 eurós mikrofonokról!
Nagyon nevetek :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon nevetek :DDDD
sodika
Jan 14, 2023 11:47:40
De mi a faszom az a 96os BH, meg mit akar az Adam-Evaval? Dekodolja mar nekem valaki, legyen olyan kedves, a debil kommenjet! Nszksz
Egy '96-os BH kimondja, hogy ha az elszállított kocsi tulajdonosa azt mondja a rendőrségnek első haragban, hogy "majd az egész kóceráj felrobban", az nem közveszéllyel fenyegetés, mert alkalmatlan arra, hogy bárki komolyan vegye.
Ádám meg Éva meg az első pillanat előtt volt, mint hogy hallottam volna, hogy Merci egyáltalán létezik.
Jan 14, 2023 11:47:40
SoDI firizura
Jan 14, 2023 11:47:48
Persze hogy nem csinál semmit kint Bécsben, mivel a nagy pofátok miatt ki se mertek mozdulni....
Ugráló Robot
Jan 14, 2023 11:47:48
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 11:48:26
x24)
meghallgattam a Géza flokkot, teljes mértékben igaza van..a púp tönkretette merga életét; teljesen kiszolgáltatta magának
szerintem most nem lájvozhat, így endre elvette a nézőit is
itthon is elkapálta magát...
jóbó mondom púpom, a sziszád egy időzített bomba lett miattad...ennek nem lesz jó vége....
szerintem most nem lájvozhat, így endre elvette a nézőit is
itthon is elkapálta magát...
jóbó mondom púpom, a sziszád egy időzített bomba lett miattad...ennek nem lesz jó vége....
rezsidémon
(
x8)
Jan 14, 2023 11:48:30
x8)
Az egyik vlogban bemutattam a helyi posta álláshirdetését.
És hol van az a vlog amiben bemutattad, mert én nem találom. Hol lehet vajon?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:48:33
x68)
Endre, szombat van, miért nem ülsz be a haverokkal egy kocsmába dumálni?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 14, 2023 11:48:39
Ok okozat, te retardált gnóm.
Látod?
Pont az nincs.
Jan 14, 2023 11:48:39
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 14, 2023 11:49:03
x23)
Tibi mit fog szólni hogy kipofáztad nekünk hogy nem is 2 hanem 3 eljárás van már ellene? Lásd rakétázás,drog,Ádám-Éva!
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:49:22
x24)
index.hu/gazdasag/2022/09/14/osztrak-posta-magyarorszag-csomagszallitas/
Nos, akkor púp állítása szerint olyan 3200 eurót keres és ingyenkonyhára járnak.
3200-800-1200-1200, marad 200 euró kajára?
A 800 az albi, az 1200 a rendszeres havi költség, előfizetés, törlesztő plusz kamatok, másik 1200 a sör meg a drogok.
Így kijön az ingyenkonyha.
Nos, akkor púp állítása szerint olyan 3200 eurót keres és ingyenkonyhára járnak.
3200-800-1200-1200, marad 200 euró kajára?
A 800 az albi, az 1200 a rendszeres havi költség, előfizetés, törlesztő plusz kamatok, másik 1200 a sör meg a drogok.
Így kijön az ingyenkonyha.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:49:24
x68)
Látod?
Pont az nincs.
Pont az nincs.
ok: normális ember nem jön a fórumra
okozat: Endre folyamatosan itt van
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 11:49:32
x24)
1400 ojró :)
MaxPayne
(
x24)
Jan 14, 2023 11:49:43
x24)
Latom nem erted.
Adam meg Eva joval elotted volt, mi a fasz? Biblia mond valamit? Vagy ez is valami autiutalas?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 11:50:20
x47)
Köszönöm, hogy megerősíted, hogy nem tudsz szorozni kettővel. 2x1400 az 2800, nem 2200, te ruppótlan balfasz.
sodika
Jan 14, 2023 11:50:27
Merci beszélt erről Molnár F. Árpádnak is. Azért uncsi a téma, mert ott már ki lett tárgyalva
Jan 14, 2023 11:50:27
Darth Tibor
(
x7)
Jan 14, 2023 11:50:39
x7)
Endre!
Ugye adsz Tibinek most jogi tanácsokat? Nehogy valami hülyeséget csináljon, és rosszul járjon!
Ugye adsz Tibinek most jogi tanácsokat? Nehogy valami hülyeséget csináljon, és rosszul járjon!
sodika
Jan 14, 2023 11:50:43
Igen.
Jan 14, 2023 11:50:43
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:50:44
x68)
Merci beszélt erről Molnár F. Árpádnak is. Azért uncsi a téma, mert ott már ki lett tárgyalva
Normális ember nem jön ide szerinted, mit keresel itt?
koszos
(
x11)
Jan 14, 2023 11:50:52
x11)
Ignoráljuk már. A napnál is világosabb, hogy senkije sincs és ide jár beszélgetni csak.
pontosan ! :D
41 ev alatt egy havert sem szereztel korcs ?:D tul kevesek hozzad a foldi emberek gondolom,mert a nem evilagi tibit nagyon is istenited aki sajat bevallasa szerint masik bolygorol szarmazik... hetyetye
amugy ez a fizestes dolgog is felabsz,mivel tok mind1 mennyit keresel.. 41 evesen nincs semmid csak adossagod,kit erdekel milyen iskolakba jartal,teszem hozza diplomat nem tudsz mutatni
ha mesz meloba milyen idokozonkent nezel a hatad moge,hogy kovetnek e ?
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:50:55
x24)
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:50:59
x135)
Fikás rájöttem az autimatekkal számolva keresel kétszer annyit mint egy postás, azaz 2×1400 eur = 2800 eur havonta. Felszoroztad 14 hónappal.
Vagyis 2800×12=33.600/14= 2.400
Ennyi a fizetésed? Szaros 2400 euró???
Ez a legszarabb junior fizetés.:))))
Vagyis 2800×12=33.600/14= 2.400
Ennyi a fizetésed? Szaros 2400 euró???
Ez a legszarabb junior fizetés.:))))
rezsidémon
(
x8)
Jan 14, 2023 11:51:23
x8)
De a Merci nem egy elszállított kocsi tulaja volt, hanem élő adásban mondta közvetlenül a lerakétázást:)))
a púpos analfabétadémon miért ír olyat, amihez nem ért hozzá? :)
sodika
Jan 14, 2023 11:51:37
Latom nem erted.
Jan 14, 2023 11:51:37
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 14, 2023 11:52:18
x5)
hagyd.engem meggyozott,a sodiverzumban masik valosagban gorbul a terido.
es az urdiplomata megvedi kaffka urholgyet.
pont
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 11:52:21
x24)
2400 ojróból nem jössz ki? szted kinek a hibája?
sodika
Jan 14, 2023 11:52:22
De a Merci nem egy elszállított kocsi tulaja volt, hanem élő adásban mondta közvetlenül a lerakétázást:)))
Jan 14, 2023 11:52:22
MaxPayne
(
x24)
Jan 14, 2023 11:52:38
x24)
Igen.
Szoval elismered, hogy kettovel sem tdusz szorozni, de el kellene hinni, hogy senyor (sic!) szofverfejleszto vagy, 3000€ koruli fizetessel?
:DDDDDD
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Ez teljesen hülye, kétszer is nyugtázza, hogy nem tud szorozni :DD
sodika
Jan 14, 2023 11:53:14
2400 ojróból nem jössz ki? szted kinek a hibája?
2860-ból nem.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Jan 14, 2023 11:53:14
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:53:16
x68)
dehova? mi az a dehova?
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:53:32
x68)
2860-ból nem.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Nem keresel annyit, úgy nehéz!
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:53:48
x135)
Idióta vagy. A jogegységi az jogegységi. Nem gyakorlatilag jogegységi.
El foglak verni egy Csemegi kódexszel.
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:53:59
x24)
De a kékek mentek.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:54:03
x68)
Miért nincs jogi diplomád?
MaxPayne
(
x24)
Jan 14, 2023 11:54:08
x24)
sodika
Jan 14, 2023 11:54:24
De a kékek mentek.
Hova?
Jan 14, 2023 11:54:24
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 11:54:59
x47)
endre, azt amúgy nézted, hogy ez a KEZDŐ postai levélkihordó fizu? Nézd meg, hogy a mennyi a középérték és mennyi a felső 10%. Kilóra megvesz egy postás baszdmeg :DDDD
Hány postást és szoftverénekkel találkoztál az ingyenkonyhán? Na, ugye.
Hány postást és szoftverénekkel találkoztál az ingyenkonyhán? Na, ugye.
buniBanki
(
x2)
Jan 14, 2023 11:55:00
x2)
Endre! Érdemben nem reagálsz se az LGBTQ tagságodat, se a fizetésedet firtató kérdésekre. Akkor esetleg egy kicsit korábbi kérdés jöhet? Azt állítod, hogy "református" nagyapád a szintén református Horthy rendszerében, az ő szintén református István fia által vezetett Magyar Királyi Államvasutaknál nem tudott előre jutni, csak a kommunista időkben tudott diplomát szerezni. Nem látsz itt ellentmondást? A nagy nózidat, édesanyád családnevét is magyarázná, ha a reformáció egy ősi, izraelita ágát követte volna a rokonságod.
Endre egy pedofil!
rezsidémon
(
x8)
Jan 14, 2023 11:55:02
x8)
A lényeg az, hogy teljesen járatlan vagy a jogban.Mercihez minek TEK, amikor 1 db sima rendőrtől is összerezzen:))
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 14, 2023 11:55:13
x8)
endre több, mint egy éve nem meri leírni Bayer nevét, mert CONFIRMED buzi
endre 1,5 éve nem meri leírni, hogy fütyi, mert CONFIRMED impotens
endre december óta nem meri szóba se hozni a fizetést, mert CONFIRMED postás
micsoda felfelé bukások!
endre 1,5 éve nem meri leírni, hogy fütyi, mert CONFIRMED impotens
endre december óta nem meri szóba se hozni a fizetést, mert CONFIRMED postás
micsoda felfelé bukások!
Postás nem lehet, tornából fel volt mentve !
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:55:23
x135)
2860-ból nem.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Nem 2860. Te havonta csak 2400-at kapsz.
Hiszen kirúgnak és nem kapsz 13-14. havit.
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:55:28
x24)
2860-ból nem.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Sajnos kurvára nem.
Egy keresőre.
Nem, ez alkoholista, drogos életmód.
Ha nem drogoznátok meg tartanátok a napi 3 sört és lemondanád a felesleges előfizetéseket, kijönnétek.
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:55:43
x24)
Hova?
Tibiért.
Cactus
Jan 14, 2023 11:55:48
Jaj, eleget keresel? Hagyjad már, ki hiszi ezt el? Ingyen konyhán tömitek a fejeteket, a hímkurvád csak olcsó, semmire kellő alien pörköltött csinált, mert csak arra telt. Húzod a pofád, ha valamit venni kell és kibaszol egy csomó pénzt előfizetésekre. Hiteled van és egy szar albérletben laksz. Ennyit sikerült összeganéznod. Édes istenem.
Fáj az az érzés, hogy más több melóval, a saját házában lakik, senkire nincs rá szorulva és azt eszik amit akar. Sőt. Minden nap mást. Én szerencsés vagyok Naponta legalább két féle főtételt eszek és ha nincs kedvem egyikhez sem, akkor benyúlok a hűtőbe, mert mihez hozzá nyúlnom. Kertes házban élek, amin egy darab hitel sincsen és elvagyok a fizumból, úgy, hogy félre is tudok tenni. Igaz a szüleimmel kell laknom, de engem legalább nem utál az anyám és az apámat sem kellet kiforgatnom a lakhelyéről. Ez a különbség. Inkább állok 8 órát a melóban, de meleg, rendes, laktató étel vár. Van hol aludnom. Nem kell félnem, hogy kibasznak egyik napról a másikra az utcára, vagy a munkahelyemről. sosem keveredtem bajba, sőt még rendőri intézkedésbe sem.
Ez fáj neked, hogy az általad lenézett kétkezi munkás jobban él mint te. ÉS EZÉRT CSAK MAGADAT OKOLHATOD. AZ ISTEN PÉNZE SE VOLT NEKED ELÉG. NAGY LÁBON AKARTÁL ÉLNI, DE EHHEZ IS HÜLYE VAGY. NA TAKARODJ INNI!
Fáj az az érzés, hogy más több melóval, a saját házában lakik, senkire nincs rá szorulva és azt eszik amit akar. Sőt. Minden nap mást. Én szerencsés vagyok Naponta legalább két féle főtételt eszek és ha nincs kedvem egyikhez sem, akkor benyúlok a hűtőbe, mert mihez hozzá nyúlnom. Kertes házban élek, amin egy darab hitel sincsen és elvagyok a fizumból, úgy, hogy félre is tudok tenni. Igaz a szüleimmel kell laknom, de engem legalább nem utál az anyám és az apámat sem kellet kiforgatnom a lakhelyéről. Ez a különbség. Inkább állok 8 órát a melóban, de meleg, rendes, laktató étel vár. Van hol aludnom. Nem kell félnem, hogy kibasznak egyik napról a másikra az utcára, vagy a munkahelyemről. sosem keveredtem bajba, sőt még rendőri intézkedésbe sem.
Ez fáj neked, hogy az általad lenézett kétkezi munkás jobban él mint te. ÉS EZÉRT CSAK MAGADAT OKOLHATOD. AZ ISTEN PÉNZE SE VOLT NEKED ELÉG. NAGY LÁBON AKARTÁL ÉLNI, DE EHHEZ IS HÜLYE VAGY. NA TAKARODJ INNI!
Jan 14, 2023 11:55:48
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:55:52
x68)
Tényleg, mit csináltál tesi órán, amikor felmentve ültél a padon mint egy balfasz? Zabáltad a fikádat?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 14, 2023 11:56:08
Arra utalsz, hogy bírósági határozat, mert a következő mondatod lenne, hogy nincs precedensjog.
Vágom, csak ez már uncsi. Erre írtam, hogy ugorjuk át a faszságokat, ezek jogegységi határozatok.
Jan 14, 2023 11:56:08
MaxPayne
(
x24)
Jan 14, 2023 11:56:13
x24)
Konyorgom bannoljatok mar innen ezt a kocsog pszichopatat! Legalabb hefoig! Nszksz
linziasztal01
(
x77)
Jan 14, 2023 11:56:17
x77)
Kétkeresős?
Ki vett fel 55 euró hitelt? Kinek a neve szerepel ott?
A tiéd.
Proli szar.
Ki vett fel 55 euró hitelt? Kinek a neve szerepel ott?
A tiéd.
Proli szar.
Baromarc
(
x1)
x1)
Recskás ha szégyenled a minimálbéred itt az ideje beszélj a sikereidről! Géza rendben fizet? Kovács Márk (Miskolc Mező utca 18.) fizet? Becsületes Zoli fizet? Géza fizet? Devizás havertől jön a pénz? Törpapa még videókkal törleszt vagy inkább elengedted?
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:56:35
x68)
Érettségid van
Fikagép
Jan 14, 2023 11:56:45
Látod?
Pont az nincs.
Pont az nincs.

Ezen a képen Jutka elmondja, hogy betörték a fejét. Sodipedian van több kép is ezekről a beszélgetésekről, valamint Jutka lenyírt hajáról és az öltésekről a fején. Majd Tibinek a beismerő vallomása, hogy megütötte a laptoptöltővel. Te mi a kurva anyádról beszélsz már megint? Miért kellett összevarrni a fejét? Miért ismerte el a tranyó, hogy azért van kórházban mert "KICSIT" fejbeverte a laptoptöltővel?
Trollégák, nyugodtan lehet készpénznek venni, hogy a tranyó szerelme emiatt kurva ideges, mert elővették a laptoptöltős esetettel is.
Illetve lehet a férjének megírni, hogy megint kipofázta a gyagyás. :))) Nem lesz itt férfiseggbaszás, te buzi.
Jan 14, 2023 11:56:45
Hahó
(
x135)
Jan 14, 2023 11:56:57
x135)
2451 a havi nettója. Ezt szorozta fel 14-gyel.
wannabe snecológus
Jan 14, 2023 11:57:18
A mai összefoglaló a Sodipédán ezt irja:
> Sneci mit művelt a rendőrségi pszichológus, B. Kata tárgyalása során
Az éjszaka készült videót amikor az áldozat emlékét mocskolják Fórizzsal láttam, erre hivatkozik a szöveg? Volt még ezen kivül a pedofilnak megnyilvánulása az üggyel kapcsolatban? Jóból kérdezem, csak hogy legyen még több okom a haláláért imádkozni.
> Sneci mit művelt a rendőrségi pszichológus, B. Kata tárgyalása során
Az éjszaka készült videót amikor az áldozat emlékét mocskolják Fórizzsal láttam, erre hivatkozik a szöveg? Volt még ezen kivül a pedofilnak megnyilvánulása az üggyel kapcsolatban? Jóból kérdezem, csak hogy legyen még több okom a haláláért imádkozni.
Jan 14, 2023 11:57:18
banshee
(
x24)
Jan 14, 2023 11:57:41
x24)
Aha, mert a röcsögei bíróság ítélete jogegységi határozat.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 11:57:52
x68)
2451 a havi nettója. Ezt szorozta fel 14-gyel.
Nagyon nevetek
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

kuruc.info/r/6/253802/