Elképzelem, ahogyan idegesen elkezdte rángatni a bőrt a púp. Egész életében ilyenre vágyott....fapfapfapfapfapfapfap...de csak a gecis, fingszagú fotel maradt, lassan semmi más.
Lekötés?
MUHAAAHHHAHAHHHAHHAAA. :))))
A netes pályafutásodnak az első mondattal kellett volna végetérnie.
Ha korábban vették föl a kölcsönt és te ezután átvetted akkor felesz érte. Legalábbis én így tudom, lehet tévedek.
Igen. A 170 ezer forintos üzletrészem erejéig.
TE POFÁTLAN SZARHÁZI! OLVASD MÁR EL MIKET ÍRTÁL/MONDTÁL ANYÁDRÓL!!!
Átlag. Havi átlag.
Te vagy a zsidó, zsidó.
Ne léptem. Semmi értelme, hogy itt beszélgessek veletek.
lassan.. lassan :DDD
menj töröld meg a faszodat te nyálas korcs,, eredj gányold össze a weblapot, nehogy kikössék a vizet nyomorult senkiházi...
A Velvet cikke alapján? Naná.
Na léptem, zsidók. Csá.
Tudom, hogy nehéz elviselni azt amikor életedben először valaki a szemedbe mondja az igazságot de hidd el egy idő után megszokod és jobban fogod érezni magad.
Sodi, te nem érzed ezekből a mondataidból, hogy magadat próbálod győzködni?
Kurva lusta ember vagy, aki mellesleg materialista, meggyalázza a család szentségét azzal, hogy párokhoz akar beférkőzni szexpartnernek, és annyira vagy te spirituális lény, mint egy darab kő. Ne haragudj, ha belegázoltam ezzel a lelkedbe.
De hiszen a velvet csak a te blogposztodbol idezett!
Ja. És a Velvet a te magyarázgatásod alapján állította össze a cikket. Vagyis a te cikked alapján állítják, hogy libsi vagy. Erről marhára ennyit.
nem. te ateista vagy, de keresztényt játszol. ezzel a keresztényeket, és általában a vallásosakat gyalázod.
azzal, hogy magadat valóban dolgozó emberekkel veszed egy kalap alá, a dolgozó embereket sértegeted. mellesleg egy értékvesztett materialista szar vagy, akinek mindegy, honnan van a pénz, csak legyen. ha nem lennél még saját magad szerint is túl buta, még bűnözőnek is beállnál. ezt te magad mondtad.
a családod annyira szent, hogy apádat hagynád az utcán elpusztulni, anyádat meg szarrá perelnéd. a szexnagyis történet meg mindenről szól, csak gyerekvállalásról, meg házasságról nem.
a vallásosságod kimerül egy logikai úton bizonyított istenben. tudod, a hit feltételez transzcendens élményt, tapasztalatot, illetve a hagyományok ismeretét és tiszteletét. ez is hiányzik nálad.
Zsidó vagy.
Na, meló.
ebből látszik, hogy sodi libsi
az érv-rendszer csúcsa:DDD
Mikor kellemetlen kérdések vannak akkor "könnyítesz" egyet magadon, ugye?
zsidó vagy!!!!
Szeretnéd, mi, kis zsidó? El kell hogy keserítselek, még ma este kész lesz a webshop. A végén mindig én győzök :D
Na, most már tényleg meló. Csá zsidók.
dehát hogy ne lennél az? nézd már meg a kampós orrod meg a hajlott hátad! keresztleveled sincs, úgy nézel ki mint egy prototípus zsidó.
gratuálálok a jubileumi századik "többet nem írok ide csá" jellegű bejegyzésedhez. te fogyatékos majom
már előre látom milyen mesét fogsz beadni szegény rokonnak, akit sikerüt átbasznod
gratuálálok a jubileumi századik "többet nem írok ide csá" jellegű bejegyzésedhez. te fogyatékos majom
Fószabályként. Ahelyett hogy leírnám, zsidó, javaslom elolvasásra a captcha-t :D
már előre látom milyen mesét fogsz beadni szegény rokonnak, akit sikerüt átbasznod
Erre majd térjünk vissza hétfőn, taknyos zsidó :D
Na, most már tényleg meló. Csá.
Megmutatnod majd nekünk a webshopot?
Pentek este otthon "dolgozol" egyedul a futetlen szobaban, Patyon a ciganysoron.
Ez siker!
ez már a második azóta, hogy ismét "végleg" elköszöntél. annyit ér a szavad mint egy gombóc szar!
Nahát, ideges valaki? :D
Csak az elmebetegek idegeskednek, vagy azok, akiket a zavarja, ha kiderül az igazság. Az igazság pedig az, hogy megint megoldom a helyzetet, mint mindig is, bármennyire is nem szeretnéd tekintélyes orrméretű barátom :)
Na csá.
Csak az elmebetegek idegeskednek, vagy azok, akiket a zavarja, ha kiderül az igazság. Az igazság pedig az, hogy megint megoldom a helyzetet, mint mindig is, bármennyire is nem szeretnéd tekintélyes orrméretű barátomMókás, hogy ezt épp te írod, zsidó…
Na, csak a te kedvedért kiterítem néhány kártyámat, hogy legközelebb jobban meggondold mi a faszt is beszélsz.
A nagyszüleim nyomására reformátusnak kereszteltek, de néhány jelentéktelen eseményt leszámítva nem jártam soha templomba, nem vagyok hívő. Ugyanakkor "igazi" ateista sem vagyok, hiszen Isten nemlétére ugyanannyi bizonyíték van, mint a létezésére. Semennyi.
Ennek ellenére lehet, hogy többet foglalkoztam a Bibliával és más vallások megismerésével, mint te.
Mind közül közül a buddhizmus hozzáállását látom a legracionálisabbnak, hiszen nem követel meg hitet, amiről ugye tudjuk, hogy nem más, mint tudás nélküli bizonyosság. Ugyanakkor buddhista sem vagyok.
Ha zsidó családba születtem volna, akkor sem lenne más a világnézetem, legfeljebb az arcberendezkedésem.
A véleményem is ugyanilyen lenne rólad. Szerintem a többi trollal kapcsolatban legalább ennyire mellélősz a zsidózásoddal, te hatalmas keresztény :))
élet császára kérlek mutass utat merre menjek este bulizni..
+11111111111111111
imageshack.us/photo/my-images/594/sneci.jpg/
ez hazugság! a pedofil-pederaszta, büszke meleg sodi, az összes büszkén vállalt szexuális devianciájával a tökéletes liberális megtestesítője!
Mire írásszakértővel bíróságon átfuttatod az ügyet, addigra mindeneteket elárverezik. Ugyanis az, hogy te kifogást emelsz valami ellen, nem lesz megszüntető hatályú a végrehajtást illetően, amíg ítéletet nem hoz a bíróság. Utána pedig, még ha igazad is van, pereskedhetsz kártérítésért egy vagyontalan stróman hajláktalannal.
Azaz önmagaddal.
#1 Te is ideges voltál, amikor kiderült, hogy buzi vagy.
#2 Tekintélyes orrméret? Nézz már magadra, zsidó!
nincs nagy orra, csak nyele van a fejének
itt egyedül snecinek van oka idegeskedni :D
Pátyon masztiparty! 50 év felett ingyenes! Borostea! Zsepi! nincs face-kontroll! Buszjegyet térítik!
Púpos, nagyon nyeregben érzed magad, mert azt hiszed, akkor van kész egy webshop, ha le lett kódolva. Nem hülyegyerek, akkor van kész, amikor ki van tesztelve rendesen - 24 órán belül jönni fognak a telefonok, hogy mi minden nem megy/hibás, a fizetés meg csak tolódik, csak tolódik...
...a Rezsirém pedig eközben elkéri a Kötmobil kulcsait, és megindul Páty felé, a Kilakoltatás Küklopsszal a jobb 1-en.
Is...
MIFAAANNN...??? NEEEEE...!!!
tényleg matolcsy az apja?
számodra minden idegen nyelv, sőt, némiképp a magyar is félelmetesnek tűnhet. ugyanis csak az ismeretlentől fél az ember.
dolgozzál, balfasz. nem lesz pénzed rezsire, kikapcsolják a villanyt. és fizesd be az adót, járulékokat a hazádnak, te potyázó köcsög.
Hát az utolsó kb. 10 sodi biztosan nem az eredeti volt.
Ki a faszomat érdekli Sutler szerinted?
Arról beszélj inkább, hogyhogy van még neted?
Hány havi hátralékban vagy?
Miért akartál msn-en kamaszfiúkkal a recskázásról beszélgetni?
sneci, dolgozzál, ne lazsálj!
hogy képzeled, hogy ilyenkor, amikor melóidő van, ilyen hülyeségekkel foglalkozol?
Aha, na meg a anyukádat.
Oké, igazad van. Húzok inkább innen.
csá
Ne is gyere vissza.
ma már másodszor!
húzzál dolgozni, proli!
neked ilyenkor melóznod kell, te rózsaszín egér!
Ez az igazi. Volt 1-2 kamu is, de ez a spanyol-olasz buzi az igaz - vagy ha nem, akkor az egész nap kamu volt.
Sodi, nem kaptál snecigecitől egy linket régebben? Ha igen, azt hívd meg megint, és megint lesz jó nicked.
Sodi olyan sértődős furabuzi...
Rotwein
Mar 02, 2012 17:44:01
Szerintem amúgy Sodinak az énvédő mechanizmusából adódik, hogy olyan negatív dolgokat akar másokra kivetíteni, amelyek leginkább őt jellemzik. Itt van például a szürke egeres duma, de a materialista jelző is ilyen. Hogy elkerülje az öngyilkosságot vagy az őrületet, a saját rossz tulajdonságait tudat alatt másokra vetíti ki, mivel képtelen lenne józan ésszel elviselni a valóságot: azt, hogy egy magányos, ronda, csóró, elvtelen, materialista, céltalan, szürke kis ember, aki utálja a szüleit, nincsenek barátai, nagy valószínűséggel egyedül fog meghalni, utódok nélkül, elfelejtve. Kár.
Mar 02, 2012 17:44:01
Béla
Mar 02, 2012 17:44:36
Igen, én minden reggel úgy megyek be dolgozni, hogy mosolyognak rám a kollégák, és nem szaladnak kínos arccal kezet mosni, ha kezet fogunk találkozáskor. Épp most lettem vállalkozó is, mert képzeld: indul a saját magoldásom. :))))) Nem vicc, tényleg. A saját megoldásom egy egészen egyszerű invenció. Nem tartozom senkinek, még a diákhitelt se vettem fel, úgy nyomtam végig az egyetemet. Nyaranta kerestem annyi pénzt, hogy vidám éveim voltak... Nagyon jó volt egyetemistának lenni! A családi örökségem köszöni, rendben van, és betartok minden szabályt, minden törvényt. Kétféle módon is takarítok meg pénzt, ebből az egyik közepes kockázatú befektetés, a másik egyszerű lekötés. Rengeteg erőt és inspirációt ad a munkám, csodálatos érzés délután négykor kilépni a napsütésbe egy gyönyörű vűrosban, és annak élni, amit szeretek. :)
Elképzelem, ahogyan idegesen elkezdte rángatni a bőrt a púp. Egész életében ilyenre vágyott....fapfapfapfapfapfapfap...de csak a gecis, fingszagú fotel maradt, lassan semmi más.
Lekötés?
MUHAAAHHHAHAHHHAHHAAA. :))))
Mar 02, 2012 17:44:36
sodika
Mar 02, 2012 17:47:18
Béla: Hogy lehetne ott az aláírásom olyan papíron, amit soha nem írtam alá? Ugyan már, az írásszakértők sem teljesen hülyék.
Mindenesetre valamikor a jövő héten tényleg megnézem, miféle végrehajtásról lehet szó. De így látatlanban is teljesen kizártnak tartom, hogy azután született volna, hogy átvettük a céget.
Egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy létezik olyan bank, amelyik egy ilyen cégnek kölcsön ad. :)
Mindenesetre valamikor a jövő héten tényleg megnézem, miféle végrehajtásról lehet szó. De így látatlanban is teljesen kizártnak tartom, hogy azután született volna, hogy átvettük a céget.
Egyszerűen nem tudok elképzelni, hogy létezik olyan bank, amelyik egy ilyen cégnek kölcsön ad. :)
Mar 02, 2012 17:47:18
>implying
Mar 02, 2012 17:47:22
Hülyeségeket beszélek.
Nem pont a fele.
Sokkal kevesebb, mint a fele. :D
Pont a fele annak, amit 24 hónapja minden hónapban odaadok anyámnak rezsire.
A BKV pénztáros nettóját odaadom anyámnak havi átlagban.
24 hónapja.
Erről marhára ennyit. :)
Nem pont a fele.
Sokkal kevesebb, mint a fele. :D
Pont a fele annak, amit 24 hónapja minden hónapban odaadok anyámnak rezsire.
A BKV pénztáros nettóját odaadom anyámnak havi átlagban.
24 hónapja.
Erről marhára ennyit. :)
A netes pályafutásodnak az első mondattal kellett volna végetérnie.
Mar 02, 2012 17:47:22
Lelki Verető
Mar 02, 2012 17:47:43
Holnap reggel én, a kis szürkeegér olyasmit fogok csinálni, ami még csak pénzbe se kerül. Irigykedve olvasom Bélát, aki a hajót tankoltatja meg, én valóban csóringer vagyok hozzá képest. De amit csinálni fogok, amiatt éri meg élni és szabad embernek lenni. A kutyafaáját, itt is hagyom a gépet a picsába, még a vacsorám is százszor különb, mint ezé. :D
Mar 02, 2012 17:47:43
>implying
Mar 02, 2012 17:48:48
Béla: Hogy lehetne ott az aláírásom olyan papíron, amit soha nem írtam alá? Ugyan már, az írásszakértők sem teljesen hülyék.
Ha korábban vették föl a kölcsönt és te ezután átvetted akkor felesz érte. Legalábbis én így tudom, lehet tévedek.
Mar 02, 2012 17:48:48
sodika
Mar 02, 2012 17:49:44
Igen. A 170 ezer forintos üzletrészem erejéig.
Mar 02, 2012 17:49:44
SoDomIa
Mar 02, 2012 17:50:08
sneci egy anarchista provokátor. gyalázza a becsületesen dolgozó adófizetőket. sértegeti a vallásosakat. gyalázza a család szentségét. kiröhögi a társadalmi szolidaritást.
Mar 02, 2012 17:50:08
törzsgyökeres
Mar 02, 2012 17:50:36
sneci, mióta nem fizeted a közterheidet, és mennyinél jár a bt-d közteher tartozása?
még a közterheket és a rezsit sem vagy képes kitermelni, te balfasz!! itt tartasz 30 évesen.:)))
még a közterheket és a rezsit sem vagy képes kitermelni, te balfasz!! itt tartasz 30 évesen.:)))
Mar 02, 2012 17:50:36
sodika
Mar 02, 2012 17:51:31
A ateistákat sértegetem. A dolgozó embereket tisztelem - mivel én is azt vagyok. A vallásosság nálam emberi minimum. A család szent.
Mar 02, 2012 17:51:31
sodika
Mar 02, 2012 17:52:19
törzsgyökeres: Lehet, hogy vannak elmaradásaim, de majd lassan behozom őket.
Mar 02, 2012 17:52:19
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2012 17:52:36
Na hazudozz Sodi. Hogyan adnad oda egy BKV-penztaros nettojat minden honapban anyadnak rezsire, amikor tavaly sajat exceltablad szerint is voltak 0 Ft-os es 18 ezer forintos honapjaid is?
Mar 02, 2012 17:52:36
>implying
Mar 02, 2012 17:52:55
A ateistákat sértegetem. A dolgozó embereket tisztelem - mivel én is azt vagyok. A vallásosság nálam emberi minimum. A család szent.
TE POFÁTLAN SZARHÁZI! OLVASD MÁR EL MIKET ÍRTÁL/MONDTÁL ANYÁDRÓL!!!
Mar 02, 2012 17:52:55
szeszesember
Mar 02, 2012 17:53:24
Miért hazudsz folyamatosan, zsidó? Mar 02, 2012 17:53:24
sodika
Mar 02, 2012 17:53:30
Hogyan adnad oda egy BKV-penztaros nettojat minden honapban anyadnak rezsire, amikor tavaly sajat exceltablad szerint is voltak 0 Ft-os es 18 ezer forintos honapjaid is?
Átlag. Havi átlag.
Mar 02, 2012 17:53:30
sodika
Mar 02, 2012 17:54:10
Miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Te vagy a zsidó, zsidó.
Mar 02, 2012 17:54:10
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 02, 2012 17:54:25
törzsgyökeres: Lehet, hogy vannak elmaradásaim, de majd lassan behozom őket.
lassan.. lassan :DDD
Mar 02, 2012 17:54:25
Mar 02, 2012 17:55:45
Te vagy a zsidó, zsidó.
menj töröld meg a faszodat te nyálas korcs,, eredj gányold össze a weblapot, nehogy kikössék a vizet nyomorult senkiházi...
Mar 02, 2012 17:55:45
grafikus007
Mar 02, 2012 17:56:15
www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__2578976-ki-ismeri-sodit-a-nemi-szervet-mutogato-kozeleti-blogger
Az egyik komment odabasz:
"Mivel a kérdésed a politika rovatba tetted (pedig normál esetben a Szerelem, szex-be "illene"), ezért erős a gyanúm (t.i. azzal is kezdted a kérdésed kommentjét), hogy a liberálisokon akarsz ütni egyet. Miért? Ennek mi értelme?
Keressek Neked bármely oldalról gyökereket és írjak ki én is kérdést?"
sneci, nem tűnik fel, hogy téged mindenki libsinek néz?
Az egyik komment odabasz:
"Mivel a kérdésed a politika rovatba tetted (pedig normál esetben a Szerelem, szex-be "illene"), ezért erős a gyanúm (t.i. azzal is kezdted a kérdésed kommentjét), hogy a liberálisokon akarsz ütni egyet. Miért? Ennek mi értelme?
Keressek Neked bármely oldalról gyökereket és írjak ki én is kérdést?"
Mar 02, 2012 17:56:15
sodika
Mar 02, 2012 17:58:29
Na léptem, zsidók. Csá.
Mar 02, 2012 17:58:29
>implying
Mar 02, 2012 17:59:18
Te vagy a zsidó, zsidó.
Tudom, hogy nehéz elviselni azt amikor életedben először valaki a szemedbe mondja az igazságot de hidd el egy idő után megszokod és jobban fogod érezni magad.
Mar 02, 2012 17:59:18
Rotwein
Mar 02, 2012 17:59:46
Kurva lusta ember vagy, aki mellesleg materialista, meggyalázza a család szentségét azzal, hogy párokhoz akar beférkőzni szexpartnernek, és annyira vagy te spirituális lény, mint egy darab kő. Ne haragudj, ha belegázoltam ezzel a lelkedbe.
Mar 02, 2012 17:59:46
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2012 18:00:49
A Velvet cikke alapján? Naná.Na léptem, zsidók. Csá.
Mar 02, 2012 18:00:49
grafikus007
Mar 02, 2012 18:01:01
Na léptem, zsidók. Csá.
Na léptem, zsidók. Csá.
Ja. És a Velvet a te magyarázgatásod alapján állította össze a cikket. Vagyis a te cikked alapján állítják, hogy libsi vagy. Erről marhára ennyit.
Mar 02, 2012 18:01:01
SoDomIa
Mar 02, 2012 18:01:26
nem. te ateista vagy, de keresztényt játszol. ezzel a keresztényeket, és általában a vallásosakat gyalázod.
azzal, hogy magadat valóban dolgozó emberekkel veszed egy kalap alá, a dolgozó embereket sértegeted. mellesleg egy értékvesztett materialista szar vagy, akinek mindegy, honnan van a pénz, csak legyen. ha nem lennél még saját magad szerint is túl buta, még bűnözőnek is beállnál. ezt te magad mondtad.
a családod annyira szent, hogy apádat hagynád az utcán elpusztulni, anyádat meg szarrá perelnéd. a szexnagyis történet meg mindenről szól, csak gyerekvállalásról, meg házasságról nem.
a vallásosságod kimerül egy logikai úton bizonyított istenben. tudod, a hit feltételez transzcendens élményt, tapasztalatot, illetve a hagyományok ismeretét és tiszteletét. ez is hiányzik nálad.
Mar 02, 2012 18:01:26
grafikus007
Mar 02, 2012 18:01:46
sodi, mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy zsidó származású vagy?
Mar 02, 2012 18:01:46
sodika
Mar 02, 2012 18:02:21
Zsidó vagy.
Na, meló.
Mar 02, 2012 18:02:21
pimpa
Mar 02, 2012 18:03:02
ebből látszik, hogy sodi libsi
Mar 02, 2012 18:03:02
sodika
Mar 02, 2012 18:03:25
Nem vagyok zsidó, és ez most már tényleg az utolsó hozzászólásom volt itt. Na csá.
Mar 02, 2012 18:03:25
szodáj
Mar 02, 2012 18:03:38
Az ilyen "na léptem, csá" kommentek után, abban a kb. 10 másodpercben, amíg tálcára teszed a böngészőt és elindítod a következő Naruto epizódot vagy valami olyasmit, amibe bele sem akarok gondolni, remélem átvillan az agyadon, hogy csak a trollok elől van menekvés, a többi bajod elkísér akárhová :)
Mar 02, 2012 18:03:38
Mar 02, 2012 18:04:00
Zsidó vagy.
Na, meló.
Na, meló.
az érv-rendszer csúcsa:DDD
Mar 02, 2012 18:04:00
>implying
Mar 02, 2012 18:04:51
Nem vagyok zsidó, és ez most már tényleg az utolsó hozzászólásom volt itt. Na csá.
Mikor kellemetlen kérdések vannak akkor "könnyítesz" egyet magadon, ugye?
Mar 02, 2012 18:04:51
SoDomIa
Mar 02, 2012 18:05:11
zsidó vagy!!!!
Mar 02, 2012 18:05:11
sodika
Mar 02, 2012 18:06:22
Az ilyen "na léptem, csá" kommentek után, abban a kb. 10 másodpercben, amíg tálcára teszed a böngészőt és elindítod a következő Naruto epizódot vagy valami olyasmit, amibe bele sem akarok gondolni, remélem átvillan az agyadon, hogy csak a trollok elől van menekvés, a többi bajod elkísér akárhová :)
Szeretnéd, mi, kis zsidó? El kell hogy keserítselek, még ma este kész lesz a webshop. A végén mindig én győzök :D
Mar 02, 2012 18:06:22
pimpa
Mar 02, 2012 18:06:23
dehát hogy ne lennél az? nézd már meg a kampós orrod meg a hajlott hátad! keresztleveled sincs, úgy nézel ki mint egy prototípus zsidó.
Mar 02, 2012 18:06:23
sodika
Mar 02, 2012 18:06:55
Gojok vagytok
Na csá
Na csá
Mar 02, 2012 18:06:55
pimpa
Mar 02, 2012 18:07:39
csak nehogy megjelenjenek a vonatozó öregek. te barom, annak a webshopnak már gy hónapja kész kéne lennie, az utolsó heteknek a tesztelésről meg a bugok kereséséről kéne szónia. Na, most már tényleg meló. Csá zsidók.
Mar 02, 2012 18:07:39
sodika
Mar 02, 2012 18:08:16
Fószabályként. Ahelyett hogy leírnám, zsidó, javaslom elolvasásra a captcha-t :D
Mar 02, 2012 18:08:16
sodika
Mar 02, 2012 18:09:37
Erre majd térjünk vissza hétfőn, taknyos zsidó :D
Na, most már tényleg meló. Csá.
Mar 02, 2012 18:09:37
>implying
Mar 02, 2012 18:09:46
<fieldset><legend>pimpa</legend>
gratuálálok a jubileumi századik "többet nem írok ide csá" jellegű bejegyzésedhez. te fogyatékos majom</fieldset>
gratuálálok a jubileumi századik "többet nem írok ide csá" jellegű bejegyzésedhez. te fogyatékos majom</fieldset>
Megmutatnod majd nekünk a webshopot?
Mar 02, 2012 18:09:46
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2012 18:09:48
Szeretnéd, mi, kis zsidó? El kell hogy keserítselek, még ma este kész lesz a webshop. A végén mindig én győzök :DNa, most már tényleg meló. Csá zsidók.
Pentek este otthon "dolgozol" egyedul a futetlen szobaban, Patyon a ciganysoron.
Ez siker!
Mar 02, 2012 18:09:48
pimpa
Mar 02, 2012 18:12:32
<fieldset><legend>pimpa</legend>
ez már a második azóta, hogy ismét "végleg" elköszöntél. annyit ér a szavad mint egy gombóc szar!
Mar 02, 2012 18:12:32
sodika
Mar 02, 2012 18:16:27
<fieldset><legend>sodika</legend>&lt;fieldset&gt;&lt;legend&gt;pimpa&lt;/legend&gt;
gratuálálok a jubileumi századik "többet nem írok ide csá" jellegű bejegyzésedhez. te fogyatékos majom&lt;/fieldset&gt;
Fószabályként. Ahelyett hogy leírnám, zsidó, javaslom elolvasásra a captcha-t :D</fieldset>
gratuálálok a jubileumi századik "többet nem írok ide csá" jellegű bejegyzésedhez. te fogyatékos majom&lt;/fieldset&gt;
Fószabályként. Ahelyett hogy leírnám, zsidó, javaslom elolvasásra a captcha-t :D</fieldset>
Csak az elmebetegek idegeskednek, vagy azok, akiket a zavarja, ha kiderül az igazság. Az igazság pedig az, hogy megint megoldom a helyzetet, mint mindig is, bármennyire is nem szeretnéd tekintélyes orrméretű barátom :)
Na csá.
Mar 02, 2012 18:16:27
sodika
Mar 02, 2012 18:17:21
zsidó vagyok!!!
na meló
na meló
Mar 02, 2012 18:17:21
medvezsidaj
Mar 02, 2012 18:17:44
SoDI írhatunk vagy felhívhatjuk a rokont?
Mar 02, 2012 18:17:44
szeszesember
Mar 02, 2012 18:17:46
Csak az elmebetegek idegeskednek, vagy azok, akiket a zavarja, ha kiderül az igazság. Az igazság pedig az, hogy megint megoldom a helyzetet, mint mindig is, bármennyire is nem szeretnéd tekintélyes orrméretű barátom
Mar 02, 2012 18:17:46
szodáj
Mar 02, 2012 18:18:39
Na, csak a te kedvedért kiterítem néhány kártyámat, hogy legközelebb jobban meggondold mi a faszt is beszélsz.
A nagyszüleim nyomására reformátusnak kereszteltek, de néhány jelentéktelen eseményt leszámítva nem jártam soha templomba, nem vagyok hívő. Ugyanakkor "igazi" ateista sem vagyok, hiszen Isten nemlétére ugyanannyi bizonyíték van, mint a létezésére. Semennyi.
Ennek ellenére lehet, hogy többet foglalkoztam a Bibliával és más vallások megismerésével, mint te.
Mind közül közül a buddhizmus hozzáállását látom a legracionálisabbnak, hiszen nem követel meg hitet, amiről ugye tudjuk, hogy nem más, mint tudás nélküli bizonyosság. Ugyanakkor buddhista sem vagyok.
Ha zsidó családba születtem volna, akkor sem lenne más a világnézetem, legfeljebb az arcberendezkedésem.
A véleményem is ugyanilyen lenne rólad. Szerintem a többi trollal kapcsolatban legalább ennyire mellélősz a zsidózásoddal, te hatalmas keresztény :))
Mar 02, 2012 18:18:39
medvezsidaj
Mar 02, 2012 18:19:22
sneci szerintem itt neked van a legnagyobb orrod! :))
Mar 02, 2012 18:19:22
Mar 02, 2012 18:19:37
zsidó vagyok!!!
na meló
na meló
Mar 02, 2012 18:19:37
>implying
Mar 02, 2012 18:22:33
Sodi te tényleg azt hiszed, hogy téged a világnézeted miatt támadnak? Amit csinálasz akkor is kibaszott gáz lenne ha kommunista zsidó lennél.
Egyébként ha már itt tartunk neked nincs is valódi világnézeted vagy értékrended tekintve, hogy semmiféle erkölcsi normával nem rendelkezel.
Egyébként ha már itt tartunk neked nincs is valódi világnézeted vagy értékrended tekintve, hogy semmiféle erkölcsi normával nem rendelkezel.
Mar 02, 2012 18:22:33
grafikus007
Mar 02, 2012 18:24:01
Amikor már a házibarát se elég... sneci, nálatok is volt ilyen?
velvet.hu/sztori/2012/03/02/letartoztattak_a_triot_akik_kutyat_kerestek_szexpartnernek/
velvet.hu/sztori/2012/03/02/letartoztattak_a_triot_akik_kutyat_kerestek_szexpartnernek/
Mar 02, 2012 18:24:01
pimpa
Mar 02, 2012 18:24:42
igazad van endre, irigy vagyok rád. ott ülsz, mint egy új zuckerberg a pátyi ranchon....
Mar 02, 2012 18:24:42
Mar 02, 2012 18:24:47
sneci szerintem itt neked van a legnagyobb orrod! :))
+11111111111111111
imageshack.us/photo/my-images/594/sneci.jpg/
Mar 02, 2012 18:24:47
pimpa
Mar 02, 2012 18:25:47
Sodi te tényleg azt hiszed, hogy téged a világnézeted miatt támadnak? Amit csinálasz akkor is kibaszott gáz lenne ha kommunista zsidó lennél.
ez hazugság! a pedofil-pederaszta, büszke meleg sodi, az összes büszkén vállalt szexuális devianciájával a tökéletes liberális megtestesítője!
Mar 02, 2012 18:25:47
medvezsidaj
Mar 02, 2012 18:26:45
Tényleg sneci mikor lesz kész az online kaszino? Annyira kiváncsi lennék egy SoDIzájnos rulett asztalra:)))
Továbbra is fenntartod azt az állításod hogy keresztényi dolog kaszinót csinálni?
Továbbra is fenntartod azt az állításod hogy keresztényi dolog kaszinót csinálni?
Mar 02, 2012 18:26:45
>implying
Mar 02, 2012 18:27:15
Mar 02, 2012 18:27:15
>implying
Mar 02, 2012 18:28:22
pimpa: De a liberális buzi legalább nem állítja azt, hogy keresztény vagy nemzeti lenne.
Mar 02, 2012 18:28:22
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2012 18:30:38
Azert vicces, hogy Sodi mennyire odavan a nagy keresztenysegeert, amikor
- nincs megkeresztelekdve
- templomban nem nagyon volt soha
- hittanra nem jart
- Bibliat nem olvasott
- kifejezetten erkolcstelen eletet folytat
Osszkapcsolata a keresztenyseggel egy fizetos marketingtanfolyam egy lehuzos szelhalmosnal es par kipakolt kereszt egy zugblogon.
- nincs megkeresztelekdve
- templomban nem nagyon volt soha
- hittanra nem jart
- Bibliat nem olvasott
- kifejezetten erkolcstelen eletet folytat
Osszkapcsolata a keresztenyseggel egy fizetos marketingtanfolyam egy lehuzos szelhalmosnal es par kipakolt kereszt egy zugblogon.
Mar 02, 2012 18:30:38
Béla
Mar 02, 2012 18:31:07
Mire írásszakértővel bíróságon átfuttatod az ügyet, addigra mindeneteket elárverezik. Ugyanis az, hogy te kifogást emelsz valami ellen, nem lesz megszüntető hatályú a végrehajtást illetően, amíg ítéletet nem hoz a bíróság. Utána pedig, még ha igazad is van, pereskedhetsz kártérítésért egy vagyontalan stróman hajláktalannal.
Azaz önmagaddal.
Mar 02, 2012 18:31:07
Mordecháj Rosenzweig
Mar 02, 2012 18:35:51
Na csá.
Na csá.
Mar 02, 2012 18:35:51
pimpa
Mar 02, 2012 18:37:52
<fieldset><legend>sodika</legend>Nahát, ideges valaki? :D
Na csá.</fieldset>
Na csá.</fieldset>
nincs nagy orra, csak nyele van a fejének
Mar 02, 2012 18:37:52
Béla
Mar 02, 2012 18:38:51
Ma is érdemes volt feljönni ide. Megtudtam, hogy a sneci egy liberális materialista zsidó.
Hát igen, ha egy zsidó hülye, akkor az nagyon hülye. :)))
Hát igen, ha egy zsidó hülye, akkor az nagyon hülye. :)))
Mar 02, 2012 18:38:51
Mar 02, 2012 18:39:08
<fieldset><legend>sodika</legend>Nahát, ideges valaki? :D
Na csá.</fieldset>
Na csá.</fieldset>
itt egyedül snecinek van oka idegeskedni :D
Mar 02, 2012 18:39:08
?
Mar 02, 2012 18:39:17
Sodi te kis faszfej, ha nem lennél ideges akkor röfögnél állandóan mindenféle perekről és a trollok levadászásáról.
Mar 02, 2012 18:39:17
jana
Mar 02, 2012 18:47:06
ha nem vagy ideges, miért nem szarod le a zsidókat?
Mar 02, 2012 18:47:06
SoDomIa
Mar 02, 2012 18:47:53
<fieldset><legend>sodika</legend>zsidó vagyok!!!
na meló</fieldset>
na meló</fieldset>
Pátyon masztiparty! 50 év felett ingyenes! Borostea! Zsepi! nincs face-kontroll! Buszjegyet térítik!
Mar 02, 2012 18:47:53
don't worry, be sneci
Mar 02, 2012 18:50:28
Púpos, nagyon nyeregben érzed magad, mert azt hiszed, akkor van kész egy webshop, ha le lett kódolva. Nem hülyegyerek, akkor van kész, amikor ki van tesztelve rendesen - 24 órán belül jönni fognak a telefonok, hogy mi minden nem megy/hibás, a fizetés meg csak tolódik, csak tolódik...
...a Rezsirém pedig eközben elkéri a Kötmobil kulcsait, és megindul Páty felé, a Kilakoltatás Küklopsszal a jobb 1-en.
Mar 02, 2012 18:50:28
don't worry, be sneci
Mar 02, 2012 18:56:59
Sneci, ha megjelenik napokon belül a Vízdíj Varangy Pátyon, fizetség gyanánt majd mutasd be neki a zsidótanáros papírt az érvényes követeléseddel! Papírt papírral fizetsz ki - tudod, hülyegyerek, ahogy eltervezted!
Mar 02, 2012 18:56:59
Mordecháj Rosenzweig
Mar 02, 2012 19:00:29
Páty legnagyobb zsidaját kérjük, fáradjon a szövegdobozhoz!
Mar 02, 2012 19:00:29
SoDomIa
Mar 02, 2012 19:00:49
sneci, te anyai ágon vagy zsidó, ugye?
Mar 02, 2012 19:00:49
Mordecháj Rosenzweig
Mar 02, 2012 19:03:07
Is...
Mar 02, 2012 19:03:07
Béla
Mar 02, 2012 19:05:44
MIFAAANNN...??? NEEEEE...!!!
Mar 02, 2012 19:05:44
SoDomIa
Mar 02, 2012 19:10:01
Is...
tényleg matolcsy az apja?
Mar 02, 2012 19:10:01
SoDomIa
Mar 02, 2012 19:11:21
sneci, vannak/voltak maglódi rokonaitok?
Mar 02, 2012 19:11:21
SoDomIa
Mar 02, 2012 19:24:02
nagy a csend...
Mar 02, 2012 19:24:02
Zsodrák fitymafékje
Mar 02, 2012 19:26:43
FAP-FAP-FAP-FAP-FAP-FAP-FAP
Mar 02, 2012 19:26:43
SoDomIa
Mar 02, 2012 19:34:33
sneci, itt az én egyházam:
www.youtube.com/watch?v=2ESWRtaHNU8&feature=results_main&playnext=1&list=PLDF769D3C53520159
www.youtube.com/watch?v=2ESWRtaHNU8&feature=results_main&playnext=1&list=PLDF769D3C53520159
Mar 02, 2012 19:34:33
sodileaks
Mar 02, 2012 19:57:12
sodi, ugye nem akarod a szexhirdetéseiddel teleszórni ezt az oldalt?: www.facebook.com/pages/Morvai-Krisztina/282077899700
ugye nem vagy olyan elvetemült???
ugye nem vagy olyan elvetemült???
Mar 02, 2012 19:57:12
KEFE
Mar 02, 2012 20:28:52
Sodi!
Ha tudod, hogy a Barikád úgyis jó minőségben rögzíti az egyébként is totál érdektelen Tárcatükört, minek mész el (ráadásul a pénztartalékod feléért), te mocskos barom?
Bezzeg ezekről a valóban fontos eseményekről megint hiányoztál te meg az a telibevert kamerád!
index.hu/video/2012/03/02/vv_laci_bejutunk_a_parlamentbe/
index.hu/belfold/2012/03/01/schmitt_palt_levaltottak_lazar_es_tarsai_haditorvenyszek_elott/
Ha tudod, hogy a Barikád úgyis jó minőségben rögzíti az egyébként is totál érdektelen Tárcatükört, minek mész el (ráadásul a pénztartalékod feléért), te mocskos barom?
Bezzeg ezekről a valóban fontos eseményekről megint hiányoztál te meg az a telibevert kamerád!
index.hu/video/2012/03/02/vv_laci_bejutunk_a_parlamentbe/
index.hu/belfold/2012/03/01/schmitt_palt_levaltottak_lazar_es_tarsai_haditorvenyszek_elott/
Mar 02, 2012 20:28:52
sodika
Mar 02, 2012 20:29:02
Én vallásellenes kontextusban egyedül Adam Sutlert tartom elfogadható karakternek.
revoltoftheplebs.files.wordpress.com/2011/01/sutler-2.jpg
I want everybody to remember WHY THEY NEED US! xD
www.youtube.com/watch?v=PhsvmY3Q9cY
Ebben az a vicces, hogy spanyol szinkronnal félelmetesebben hangzik, mint az eredeti.
www.youtube.com/watch?v=VXICCLSdud8
revoltoftheplebs.files.wordpress.com/2011/01/sutler-2.jpg
I want everybody to remember WHY THEY NEED US! xD
Ebben az a vicces, hogy spanyol szinkronnal félelmetesebben hangzik, mint az eredeti.
Mar 02, 2012 20:29:02
sodika
Mar 02, 2012 20:30:11
Vagy hülye vagyok. A második nem spanyol, hanem olasz.
Azon a nyelven minden félelmetesen hangzik :D
Mar 02, 2012 20:30:11
pimpa
Mar 02, 2012 20:31:11
ugye most csak valaki szórakozik?Azon a nyelven minden félelmetesen hangzik :D
Mar 02, 2012 20:31:11
SoDomIa
Mar 02, 2012 20:32:16
számodra minden idegen nyelv, sőt, némiképp a magyar is félelmetesnek tűnhet. ugyanis csak az ismeretlentől fél az ember.
Mar 02, 2012 20:32:16
törzsgyökeres
Mar 02, 2012 20:33:15
dolgozzál, balfasz. nem lesz pénzed rezsire, kikapcsolják a villanyt. és fizesd be az adót, járulékokat a hazádnak, te potyázó köcsög.
Mar 02, 2012 20:33:15
Evidens
Mar 02, 2012 20:33:18
ugye most csak valaki szórakozik?
Hát az utolsó kb. 10 sodi biztosan nem az eredeti volt.
Mar 02, 2012 20:33:18
XIV. Lajos, a fapkirály
Mar 02, 2012 20:43:28
Sodika, hogyhogy az ADSL még nem lett kikötve?
Mar 02, 2012 20:43:28
sodika
Mar 02, 2012 20:47:35
Egyébként a magyar szinkronban elkúrták Sutler szinkronját. Azt, hogy "MINDEN interlink oldalról", üvöltenie kellene.
youtube.com/watch?v=bRHdd08rZXE
Az angol és az olasz verzióban rendesen üvölti, és így már a mondat közepén megvan a nyomasztó feszültség. Magyarban nincs.
Az angol és az olasz verzióban rendesen üvölti, és így már a mondat közepén megvan a nyomasztó feszültség. Magyarban nincs.
Mar 02, 2012 20:47:35
XIV. Lajos, a fapkirály
Mar 02, 2012 20:50:14
Egyébként a magyar szinkronban elkúrták Sutler szinkronját. Azt, hogy "MINDEN interlink oldalról", üvöltenie kellene.
Ki a faszomat érdekli Sutler szerinted?
Arról beszélj inkább, hogyhogy van még neted?
Hány havi hátralékban vagy?
Mar 02, 2012 20:50:14
sodileaks
Mar 02, 2012 20:50:15
Egyébként a magyar szinkronban elkúrták
Mar 02, 2012 20:50:15
törzsgyökeres
Mar 02, 2012 20:50:37
sneci, dolgozzál, ne lazsálj!
hogy képzeled, hogy ilyenkor, amikor melóidő van, ilyen hülyeségekkel foglalkozol?
Mar 02, 2012 20:50:37
sodika
Mar 02, 2012 20:52:14
Aha, na meg a anyukádat.
csá
Mar 02, 2012 20:52:14
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2012 20:54:42
Aha, na meg a anyukádat.
csá
csá
Ne is gyere vissza.
Mar 02, 2012 20:54:42
pimpa
Mar 02, 2012 20:54:58
Aha, na meg a anyukádat.
csá
csá
ma már másodszor!
Mar 02, 2012 20:54:58
törzsgyökeres
Mar 02, 2012 20:55:22
Aha, na meg a anyukádat.
csá
csá
húzzál dolgozni, proli!
neked ilyenkor melóznod kell, te rózsaszín egér!
Mar 02, 2012 20:55:22
SoDomIa
Mar 02, 2012 20:55:46
sneci, mindenki tud a ferde hajlamaidról, ne játszd el ezt a műsértődést megint! mi a kvázi-kommenthaverjaid vagyunk!
Mar 02, 2012 20:55:46
törzsgyökeres
Mar 02, 2012 20:58:48
hihetetlen, baszki!
tele van tartozásokkal, elzárják nála a vizet nemfizetés miatt, és itt lazul, ahelyett, hogy dolgozna.
sneci, a lazítás az a magamfajta szürke egereknek jár, akik napközben már megkeresték a te fizetésed többszörösét. neked, a prolinak, a rezsirabszolgának dolgoznod kell ilyenkor is, annak ellenére, hogy rózsaszín egér vagy.
megint evidenciákat kell magyaráznom, és kibaszott idegesítő.
tele van tartozásokkal, elzárják nála a vizet nemfizetés miatt, és itt lazul, ahelyett, hogy dolgozna.
sneci, a lazítás az a magamfajta szürke egereknek jár, akik napközben már megkeresték a te fizetésed többszörösét. neked, a prolinak, a rezsirabszolgának dolgoznod kell ilyenkor is, annak ellenére, hogy rózsaszín egér vagy.
megint evidenciákat kell magyaráznom, és kibaszott idegesítő.
Mar 02, 2012 20:58:48
Zulu
Mar 02, 2012 21:04:23
<fieldset><legend>sodika</legend>Vagy hülye vagyok. A második nem spanyol, hanem olasz.
Azon a nyelven minden félelmetesen hangzik :D</fieldset> ugye most csak valaki szórakozik?
Azon a nyelven minden félelmetesen hangzik :D</fieldset> ugye most csak valaki szórakozik?
Ez az igazi. Volt 1-2 kamu is, de ez a spanyol-olasz buzi az igaz - vagy ha nem, akkor az egész nap kamu volt.
Sodi, nem kaptál snecigecitől egy linket régebben? Ha igen, azt hívd meg megint, és megint lesz jó nicked.
Mar 02, 2012 21:04:23
SoDomIa
Mar 02, 2012 21:05:02
de komolyan sneci, a te életviteleddel miért sértődsz meg ilyen kérdéseken? a tények makacs dolgok, tudod...
Mar 02, 2012 21:05:02
Mordecháj Rosenzweig
Mar 02, 2012 21:22:45
de komolyan sneci, a te életviteleddel miért sértődsz meg ilyen kérdéseken? a tények makacs dolgok, tudod...
Sodi olyan sértődős furabuzi...
Mar 02, 2012 21:22:45
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Majd pedig évi 20 százalék körüli folyamatos növekedést.
Ez a cél. "
hehehe, sneci, nézd csak ezt!!
ez is egy ilyen "térjünk vissza erre ekkor meg akkor" - típusú álmod. tessék, itt van 2012. vesd össze a valóságot a terveiddel.
érzékeled, hogy milyen messze vagy a 360 ezer nettótól?
szerinted te ezek alapján lúzer vagy, vagy sem?:))))