milyen szemétség? egy végrehajtás alatt álló ingatlant szemétség megvenni árverésen? nem kellett volna eladósodni.:))
Mondjuk azt,hogy egy hajléktalan bement egy ügyvédi irodába és egy kanna borért lekérte a lapot, kifizette a díjat, kivitte a lapot, megkapta a kanna bor mellé az ezrest és csá. Legyél kreatív. Te meg keresd meg őt.
Ó, én csak örülök az újabb adatmorzsáknak. Ennyi.
Szüleim marhaságait eddig is leszartam.
Ő dolguk és felelősségük.
kicsit összefonódik a sorsod a szüleiddel, mivel a szüleidnél, pontosabban anyádnál laksz. az a te dolgod is lesz ha ki kell költözni a pátyi házamból. mert most már így beszélek az ingatlanról, ami hamarosan az enyém lesz.:)))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát igen, lakást béreltek neked, pénzeltek egy endynek nevezett parazitát, szívességet kértek a barátaiktól az érdekedben, amit azzal háláltál meg, hogy odaverted a faszod a kanapéra
Az adatok pedig azt mutatják,hogy lassan de biztosan megjelennek a végrehajtók és viszik a cuccaidat.
Ha viszont már semmilyen bútorod nem lesz a kolosy téri szétrejszolt kanapét megvehetjük neked ajándékba. Szerintem amióta tudják mit műveltél ott még a lomtalanításról is visszavitték morcos tekintetű cigányok,hogy ezt azért mégsem kéne kirakni emberek közé.
Mekkora jellemtelen balfasz senki vagy te.
Anyád mindent megtett érted, elherdáltad a családi vagyont aztán flegmázol.
Endre remélem tényleg agyonbasz téged a sors meg azélet. Vagy már folyamatban van?
nagyon hasznos kezdeményezés!
köki: mióta lebontották a régi terminált, már nem az igazi. korábban egy igazi csöves paradicsom volt, lehetett lopni mindenfélét, aludni is, bújkálni is, de ez már a múlt.
népliget: ez való neked igazából púp. a melegek kedvelt találkozóhelye, sok üzlet köttetik meg, viszont meccsnapokon vigyáznod kell, a torz zsidó pofádat könnyen beverhetik.
nagyvárad tér: a különleges kialakítása miatt úgy érezheted, hogy lehet esélyed, de tévedsz. ide nagyon sok cigány jár valamiért, percek alatt kivégeznének.
A Nyugatinál a román cigány buzikurva gyerekekkel nem árt összehaverkodni, mert ha konkurenciának néznek, nagy baj lesz! Pláne,ha megtudják,hogy mekkora a bré, biztos,hogy nem fogják elhinni,hogy Te csak lakni és koldulni jársz oda.
Nem, nincs.
Ne reménykedj. :)
tehát még nincs kész.:))
ugyanúgy lesz átadva, mint ahogy "márciusra minden nehézség csak egy rossz emlék lesz".
balfasz vagy, sneci.
itt vagy ratyi? ugye érzed mekkora bajban van sneci? ebből az alkalomból üzenj nekünk valamit sneci fb-ján.:))
De igen. Az AR.Drone 2.0 reális, de a London nagyobb falatnak tűnik. Nem baj az, szeretem az ilyen szép kihívásokat. :)
A lakásod megtartása nem elég nagy kihívás?
Ezzel a szöveggel csak hergelni meg terelni akarsz. A legszebb az egészben, hogy már te se hiszed el azt amit írsz. :D
Odaáig jutottál, hogy olyan ígéretekkel akarod oltogatni a trollokat amiről te is tudod, hogy lófasz nem lesz belőle! :D
Mi lenne, ha egy olyan kihívást tűznél ki magad elé mint havi 200K nettó a közterhek lerovása után?
ekkora idiótát...:))
azok után, hogy a ardrone+kamera+okostelefon hármas helyett egy szaros, 50 ezres fényképező lett, és jelenleg is a rezsi előteremtése a legnagyobb kihívás, a bt-d adósságainak kifizetése csak egy álom, ilyeneken töröd a fejed?
hahó, ki fogják kapcsolni a vizet a héten! ébresztő idióta!
:)))
Valaki írta a minap, mint az AR.Drone 2.0 elvileg május 1-én jelenik meg. Az ára minden szarral és szállítási költséggel együtt lesz legfeljebb 100-120 ezer forint.
Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D
át lesz adva! ki lesz fizetve!
De te ápr. 1 -ig pályakezdő leszel.
Elfelejtetted, vazze?
A JUVENTUS, MINT AZ ECHELON-RENDSZEREK ÁLTAL LEGINKÁBB TÁMOGATOTT CSAPAT ELŐRE ELTERVEZETTEN EL FOG BUKNI!!!!!! ISTENI ELRENDELÉS ÁLTAL!!!!!!! ZLATAN IBRAHIMOVIC, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ÁLTAL NOBEL BÉKE-DÍJRA JELÖLT KERESZTES LOVAG TEGNAP GONDOSKODOTT RÓLA!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA???!!! HÁT MIÉRT A FRADIT NÉZED, TE TRÓGER???!!!! KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!
Sodi csak rendes lakcímre szállítanak ki termékeket. Nem adhatod meg címnek azt, hogy Blaha aluljáró Fornetti árus melletti zöld kuka.
neked az a hobbid, hogy mindenféle hsználhatatlan szarokat veszel sok pénzért. minden fost rád tudnak sózni. ostoba vagy. ezért nem viszed semmire az életben.
De te nem vagy informatikus. Te egy gyengébb ködbérrabszolga vagy.
Hogyan akarsz te két hónap alatt 100 ezer forintot összegyűjteni a rezsin, a kajádon, a folyó kiadásaidon felül? és akkor az adósságaid törlesztéséről nem is beszéltünk.
Bakker, ha két hónap alatt bruttó bevételed eléri a 100 ezret, az már siker!
* ásít *
2010. április óta havi átlagban efölött vagyok.
na csá
2012 VAN HELÓ, AZ ANGOL FOCI MÁR RÉG NEM MENŐ!!!!!!!
A MANCHESTER UNITED MÜNCHENI TRAGÉDIÁJA KÁDÁR JÁNOS ÉS MÜNNICH FERENC ÖSSZEESKÜVÉSÉNEK EGYENES KÖVETKEZMÉNYE!!!!!!!!!!!!!! ROY KEANE AZ EGYIK LEGNAGYOBB TAHÓ VOLT, AKI AZ UTÓBBI 20 ÉVBEN PÁLYÁRA TETTE A LÁBÁT!!!!!!!
WAYNE ROONEY-T SEM AZ ESZÉÉRT SZERETJÜK!!!!!!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA??????!!!!! HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!4
Ahhoz, hogy május elsejére legyen 100-120 ezer felesleges pénzed, és fizetési kötelezettségeidnek is eleget tudj tenni, sacc per kábé 300-400 ezres bevételt kellene produkálnod havonta, ami teljességgel esélytelen. És akkor az adósságaidból még egy fillért sem törlesztettél.
Árpád! Utálom, hogy engem soha nem engedsz üvöltözni!!!
árpád szerintem csak azt üvöltözte, hogy hajrá vidi, aranylabdát orbán gáspárnak!!!!
Én már üvöltöztem kuvaiti ENSZ-csúcstalálkozón, Munkáspárt megemlékezésen, a 6-os villamoson és a saját fürdőszobámban a budin ülve!!!!!! Nálam nagyobb üvöltöző nincs, nem volt és nem is lesz!!!!!!!
BRONI, HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ TE TRÓGER!!!!!!!!
nekwem ne magyarázz, lesz még varsó orosz falu polák!!!
Amit a cigányok fognak Sodival forgatni áprilisban a Blahán.
Valahol kurva vicces, hogy Sodi arra büszke, hogy 25 félév egyetemmel a háta mögött, vérprofi informatikus vállalkozóként megkeresi a minimálbért.
Persze azt is csak úgy, hogy közben elsodikázza a diákhitelt meg közterheit.
Még csak itt tartok a kommentek olvasásában, de ezt a kis púpos szart egyszerűen csak le fogom köpni, ha meglátom a piros lámpánál a fedél nélküllel a kezében.
Hajrá Sodi, ne légy hangember!
Szard le szüleidet, költözz ki, kezdj önálló életet! Hagyd őket a francba.
30 éves felnőtt, sikeres informatikus vállalkozó vagy. Nem okozhat gondot saját lakásba költöznöd és saját magad gondoskodni a megélhetésedről, és akkor soha többet egy percet sem kell anyáddal hadakoznod.
Ez valami modern cigányzene? :)
Atletico Madrid! De semmi buzulás!!!! Buzulás nuku...
Nem tudom, de a kedvenc játékosa biztosan Vagner Love...
www.totallynsfw.com/videos/videos_vagner_love_sextape/
Az megvan mikor az angol válogatott pár éve egy meccs előtti éjszaka, egy hotelszobában halomra kúr pár prostit? Az epic.
he-he, 5-0, mi az a barcelona????? ))igyunk még egy sert!!!!!
nekem ez a szőke csaj, neked meg bagó margit!!))de be kell nyalni ám jó mélyen!!!!
Ettől függetlenül a katalán cigányok mindig elküldik fagyiért a nagyarc reálmadridot.
Ez nekem kiesett. :D
Link?
Szegény édesanyád ilyenkor otthon van? Nem lennék a helyében.
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 19:38:33
törzsgyökeres:
Magasról leszarom a tulajdoni lapot.
A többi szemétséged a lényeges. :)
Magasról leszarom a tulajdoni lapot.
A többi szemétséged a lényeges. :)
milyen szemétség? egy végrehajtás alatt álló ingatlant szemétség megvenni árverésen? nem kellett volna eladósodni.:))
Mar 04, 2012 19:38:33
Felköhögött turha
Mar 04, 2012 19:39:38
Son of!
Remélem nem lövök le nagy poént, de ismered a TAKAR rendszet? Ez ismét egy faszerdő.
Remélem nem lövök le nagy poént, de ismered a TAKAR rendszet? Ez ismét egy faszerdő.
Mar 04, 2012 19:39:38
sodika
Mar 04, 2012 19:40:43
A takarnet is naplóz, idióta. :)
Mar 04, 2012 19:40:43
Soós József
Mar 04, 2012 19:41:33
Sodi! Amúgy is megtudod a nevét majd az árveréskor. Nem tudom mit feszítesz, megint az fog történni, hogy felhúzol még több embert akik más fronton kezdenek el szopatni.
Mar 04, 2012 19:41:33
Felköhögött turha
Mar 04, 2012 19:41:58
És kit naplóz, te barom? Nem személyt, hanem szervezetet.
Mar 04, 2012 19:41:58
sodika
Mar 04, 2012 19:43:34
Jó, ez már "meglátjuk" kategória.
A találgatást elmebetegségnek tartom.
Az adatokban hiszek. :)
Mar 04, 2012 19:43:34
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 19:43:46
na legalább látszik, hogy milyen érzékeny pontokea tapintottunk mostanában. itt nyüszít folyamatosan a kicsi taknyos sneci.
de hogy fog majd nyüszíteni, amikor elkezdek csemegézni az árverési hirdetményből.:))
de hogy fog majd nyüszíteni, amikor elkezdek csemegézni az árverési hirdetményből.:))
Mar 04, 2012 19:43:46
Haim
Mar 04, 2012 19:44:21
A takarnet is naplóz, idióta. :)
Mondjuk azt,hogy egy hajléktalan bement egy ügyvédi irodába és egy kanna borért lekérte a lapot, kifizette a díjat, kivitte a lapot, megkapta a kanna bor mellé az ezrest és csá. Legyél kreatív. Te meg keresd meg őt.
Mar 04, 2012 19:44:21
sodika
Mar 04, 2012 19:46:39
itt nyüszít folyamatosan a kicsi taknyos sneci.
Mar 04, 2012 19:46:39
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 19:48:28
sneci, anyádnak már szóltál, hogy kisebb problémák adódtak, és lehet, hogy nemsokára árverezni fogják a pecót ha csak nem kerít egy csomó pénzt, és nem fizet ki mindent?:))
"de miért szopatnak téged ezek a trollok, fiam?"
"hát azért anyu, mert pimaszkodtam velük?"
"de miért szopatnak téged ezek a trollok, fiam?"
"hát azért anyu, mert pimaszkodtam velük?"
Mar 04, 2012 19:48:28
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 19:50:26
kicsit összefonódik a sorsod a szüleiddel, mivel a szüleidnél, pontosabban anyádnál laksz. az a te dolgod is lesz ha ki kell költözni a pátyi házamból. mert most már így beszélek az ingatlanról, ami hamarosan az enyém lesz.:)))
Mar 04, 2012 19:50:26
pimpa
Mar 04, 2012 19:50:37
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát igen, lakást béreltek neked, pénzeltek egy endynek nevezett parazitát, szívességet kértek a barátaiktól az érdekedben, amit azzal háláltál meg, hogy odaverted a faszod a kanapéra
Mar 04, 2012 19:50:37
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 19:50:48
Endre, ismét meg kell ismételnem, amit már sokszor mondtam. A friss hajléktalanok több mint egyharmada nem éli túl az első hetet az utcán. Megfagynak, éhen halnak, megölik őket, vagy egyszerűen csak eltűnnek és még csak nem is keresik őket, aztán vagy előkerülnek valami szeméttelepen vagy nem.
Ha mondjuk holnap szó szerint kiraknának a házból, hova mennél? Gondolod, hogy van olyan hely, ahol 100% hogy tartósan befogadnak? Vagy irány valamelyik aluljáró?
Tényleg, ha már aluljárók, felsorolok néhány helyet, amelyet a Hírháttér Multimédia a tényfeltáró riportjai során szemügyre vett
Blaha: a legjobb és a legrosszabb hely lehet több szempontból. Itt nagy a forgalom, így akár több ezer forintot is lejmolhatsz egy nap, ha szerencséd van. Másrészt ez a hely már "fel van osztva", itt téged, mint kívülállót nagyon hamar kicsinálnának. Ráadásul átkozottul huzatos.
Nyugati: itt se biztos, hogy sokáig elviselnek, annyiban jobb, hogy több a hely és még nagyobb a forgalom. De itt mindennaposak a rendőri ellenőrzések, így ha be akarod vitetni magad, hogy legalább pár óráig fűtött helyen legyél, ezt ajánlom.
Keleti: az utóbbi időben kevesen használják, akik viszont igen, azok igazi drogos nehézfiúk, akik szép vagy nem szép dolog, de megbasznak és nem úgy, ahogy azt lüszi kuzinod elképzeli. Viszont van ott egy hegedűs, aki néha a Hatikvát játssza, így legalább otthonos a környezet.
Astoria: itt nincsenek rendőrök se olyan sok cigány, ráadásul közel vagy az egyetemekhez is, így nagyon nosztalgikus élmény lehet. Hasonló célból javaslom a Fővám teret is.
Széll Kálmán: itt ugye nincs is aluljáró, tehát csak március-szeptember között ajánlom. Itt vannak talán a legdurvább alakok, de viszonylag nagy a hely és szabad a tér.
A többi helyről majd később írok.
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
Ha mondjuk holnap szó szerint kiraknának a házból, hova mennél? Gondolod, hogy van olyan hely, ahol 100% hogy tartósan befogadnak? Vagy irány valamelyik aluljáró?
Tényleg, ha már aluljárók, felsorolok néhány helyet, amelyet a Hírháttér Multimédia a tényfeltáró riportjai során szemügyre vett
Blaha: a legjobb és a legrosszabb hely lehet több szempontból. Itt nagy a forgalom, így akár több ezer forintot is lejmolhatsz egy nap, ha szerencséd van. Másrészt ez a hely már "fel van osztva", itt téged, mint kívülállót nagyon hamar kicsinálnának. Ráadásul átkozottul huzatos.
Nyugati: itt se biztos, hogy sokáig elviselnek, annyiban jobb, hogy több a hely és még nagyobb a forgalom. De itt mindennaposak a rendőri ellenőrzések, így ha be akarod vitetni magad, hogy legalább pár óráig fűtött helyen legyél, ezt ajánlom.
Keleti: az utóbbi időben kevesen használják, akik viszont igen, azok igazi drogos nehézfiúk, akik szép vagy nem szép dolog, de megbasznak és nem úgy, ahogy azt lüszi kuzinod elképzeli. Viszont van ott egy hegedűs, aki néha a Hatikvát játssza, így legalább otthonos a környezet.
Astoria: itt nincsenek rendőrök se olyan sok cigány, ráadásul közel vagy az egyetemekhez is, így nagyon nosztalgikus élmény lehet. Hasonló célból javaslom a Fővám teret is.
Széll Kálmán: itt ugye nincs is aluljáró, tehát csak március-szeptember között ajánlom. Itt vannak talán a legdurvább alakok, de viszonylag nagy a hely és szabad a tér.
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 19:50:48
Haim
Mar 04, 2012 19:52:32
Jó, ez már "meglátjuk" kategória.
Az adatok pedig azt mutatják,hogy lassan de biztosan megjelennek a végrehajtók és viszik a cuccaidat.
Ha viszont már semmilyen bútorod nem lesz a kolosy téri szétrejszolt kanapét megvehetjük neked ajándékba. Szerintem amióta tudják mit műveltél ott még a lomtalanításról is visszavitték morcos tekintetű cigányok,hogy ezt azért mégsem kéne kirakni emberek közé.
Mar 04, 2012 19:52:32
Soós József
Mar 04, 2012 19:53:03
Mekkora jellemtelen balfasz senki vagy te.
Anyád mindent megtett érted, elherdáltad a családi vagyont aztán flegmázol.
Endre remélem tényleg agyonbasz téged a sors meg azélet. Vagy már folyamatban van?
Mar 04, 2012 19:53:03
pimpa
Mar 04, 2012 19:56:04
Endre, ismét meg kell ismételnem, amit már sokszor mondtam. A friss hajléktalanok több mint egyharmada nem éli túl az első hetet az utcán. Megfagynak, éhen halnak, megölik őket, vagy egyszerűen csak eltűnnek és még csak nem is keresik őket, aztán vagy előkerülnek valami szeméttelepen vagy nem.
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
nagyon hasznos kezdeményezés!
köki: mióta lebontották a régi terminált, már nem az igazi. korábban egy igazi csöves paradicsom volt, lehetett lopni mindenfélét, aludni is, bújkálni is, de ez már a múlt.
népliget: ez való neked igazából púp. a melegek kedvelt találkozóhelye, sok üzlet köttetik meg, viszont meccsnapokon vigyáznod kell, a torz zsidó pofádat könnyen beverhetik.
nagyvárad tér: a különleges kialakítása miatt úgy érezheted, hogy lehet esélyed, de tévedsz. ide nagyon sok cigány jár valamiért, percek alatt kivégeznének.
Mar 04, 2012 19:56:04
Haim
Mar 04, 2012 19:56:14
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
A Nyugatinál a román cigány buzikurva gyerekekkel nem árt összehaverkodni, mert ha konkurenciának néznek, nagy baj lesz! Pláne,ha megtudják,hogy mekkora a bré, biztos,hogy nem fogják elhinni,hogy Te csak lakni és koldulni jársz oda.
Mar 04, 2012 19:56:14
sodika
Mar 04, 2012 19:56:47
Nem, nincs.
Ne reménykedj. :)
Mar 04, 2012 19:56:47
szeszesember
Mar 04, 2012 19:56:55
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
EPIC! Ha mondjuk holnap szó szerint kiraknának a házból, hova mennél? Gondolod, hogy van olyan hely, ahol 100% hogy tartósan befogadnak? Vagy irány valamelyik aluljáró?
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 19:56:55
szeszesember
Mar 04, 2012 19:59:20
Sneci, ha elit, budai hajléktalan akarsz lenni, ajánlom a Batthyány teret…
Mar 04, 2012 19:59:20
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 19:59:37
sneci, tegyük fel, hogy újabb adatmorzsákhoz jutsz a trollokról.
és akkor hogyan tovább? ettől be lesz fizetve a rezsi? vissza lesz fizetve a diákhitel? ki lesz egyenlítve a bt-d adóssága? meg fogod tudni akadályozni, hogy elárverezzék a pátyi házat, és ki kelljen onnan költöznöd?
látod, taknyos orrú idióta sneci, a te életedben semmi nem fog változni.
és akkor hogyan tovább? ettől be lesz fizetve a rezsi? vissza lesz fizetve a diákhitel? ki lesz egyenlítve a bt-d adóssága? meg fogod tudni akadályozni, hogy elárverezzék a pátyi házat, és ki kelljen onnan költöznöd?
látod, taknyos orrú idióta sneci, a te életedben semmi nem fog változni.
Mar 04, 2012 19:59:37
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 20:01:19
sneci, gondolom a webshop nem készült el, és most egyetlen éjszaka akarod behozni a lemaradást.
egész hétvégén a taknyos orrodat törölgetted, ugye?:))
Mar 04, 2012 20:01:19
szeszesember
Mar 04, 2012 20:02:13
sneci, gondolom a webshop nem készült el, és most egyetlen éjszaka akarod behozni a lemaradást.
Ne feledd, hogy kívül szaros neki! egész hétvégén a taknyos orrodat törölgetted, ugye?:))
Mar 04, 2012 20:02:13
Soós József
Mar 04, 2012 20:04:04
Sneci szerintem neked nosztalgikusabb és praktikusabb lenne a Petőfi híd, budai hídfőnél lévő aluljáró. A sok etyetemista biztos megszánna, páran még fel is ismernének lehet. Talán sikerül valamelyik kolesz wifi jelét fogni, és tudsz majd az utcáról dolgozni. ott a placcon csak egy zakkant nénivel kell osztoznod, akivel gyorsan kialakíthatsz egy szexnagyi kapcsolatot. Mit szólsz?
Mar 04, 2012 20:04:04
Sodilegnagyobbrajongója
Mar 04, 2012 20:06:26
Sodi, már megint buta vagy.
Ahelyett, hogy dolgoztál volna, hogy ne kapcsolják ki a vizet meg az áramot, órákon keresztül bújtad a jogtárakat, hogy kitaláld, hogyan tudsz egyes trollok nyomára bukkanni.
Nem érted, hogy milyen óriási bajban vagy? Nem érted, hogy hajszálnyira vagy az utcától? Nem érted, hogy éjt napallá téve kell dolgoznod, hogy elkerüld az utcát? Nem érted, hogy tök mindegy, kik a trolljaid? Nem érted, hogy sokkal nagyobb gondjaid vannak ennél?
Sodi, eddig sose sikerült túljárni trolljaid eszén. Mi van akkor, ha megtudod törzsgyökeres nevét? Értem én, hogy lihegsz a bosszúvágytól, de teljesen félreérted a helyzetedet. Neked semmivel se lenne jobb, ha tudnád ki törzsgyökeres, mert ugyanúgy utcán végeznéd. Sőt, nagy eséllyel sokkal gyorsabban, mert kiprovokálod az ellenlépést, és abban nem lesz sok örömöd.
Gondolkozzál már egy kicsit. Saját magadat és egész családodat lerántottad a mélybe, a nyomor szélére, sőt lássuk be, nyomorra juttattad, és te londoni nyaralásról, játékhelikopterről és kicsinyes bosszúról álmodozol. Nem látod, hogy ez mennyire nevetséges?
Szerinted ha bepereled törzsgyökerest, akkor nyersz? Majd a Moszkván csövezve jó lesz arra gondolni, hogy ugyan bebuktam mindent, de jól megmutattad egy trollnak?
Egy dologgal tudnál jól visszavágni a trolloknak, ha rendbe tennéd az életed. De erre ugye képtelen vagy. 30 évesen nem tudod eltartani magad. 30 évesen egy nap alatt az utcán lennél, ha anyád kidob. És nem azért vagy szegény csóró, mert megszívattak, vagy mert átvertek, vagy mert volt egzisztenciád, csak leégett a házad, bezárt a munkahelyed stb. Te azért vagy a hajléktalanság küszöbén mert buta vagy. A legrosszabb fajta buta, aki nemhogy nincs tisztában saját butaságával, hanem egyenesen meg van győződve arról, hogy egy született zseni.
Szedd már össze magad, döbbenj rá, hogy milyen nagy bajban vagy, és tedd rendbe a prioritásaidat.
Ahelyett, hogy dolgoztál volna, hogy ne kapcsolják ki a vizet meg az áramot, órákon keresztül bújtad a jogtárakat, hogy kitaláld, hogyan tudsz egyes trollok nyomára bukkanni.
Nem érted, hogy milyen óriási bajban vagy? Nem érted, hogy hajszálnyira vagy az utcától? Nem érted, hogy éjt napallá téve kell dolgoznod, hogy elkerüld az utcát? Nem érted, hogy tök mindegy, kik a trolljaid? Nem érted, hogy sokkal nagyobb gondjaid vannak ennél?
Sodi, eddig sose sikerült túljárni trolljaid eszén. Mi van akkor, ha megtudod törzsgyökeres nevét? Értem én, hogy lihegsz a bosszúvágytól, de teljesen félreérted a helyzetedet. Neked semmivel se lenne jobb, ha tudnád ki törzsgyökeres, mert ugyanúgy utcán végeznéd. Sőt, nagy eséllyel sokkal gyorsabban, mert kiprovokálod az ellenlépést, és abban nem lesz sok örömöd.
Gondolkozzál már egy kicsit. Saját magadat és egész családodat lerántottad a mélybe, a nyomor szélére, sőt lássuk be, nyomorra juttattad, és te londoni nyaralásról, játékhelikopterről és kicsinyes bosszúról álmodozol. Nem látod, hogy ez mennyire nevetséges?
Szerinted ha bepereled törzsgyökerest, akkor nyersz? Majd a Moszkván csövezve jó lesz arra gondolni, hogy ugyan bebuktam mindent, de jól megmutattad egy trollnak?
Egy dologgal tudnál jól visszavágni a trolloknak, ha rendbe tennéd az életed. De erre ugye képtelen vagy. 30 évesen nem tudod eltartani magad. 30 évesen egy nap alatt az utcán lennél, ha anyád kidob. És nem azért vagy szegény csóró, mert megszívattak, vagy mert átvertek, vagy mert volt egzisztenciád, csak leégett a házad, bezárt a munkahelyed stb. Te azért vagy a hajléktalanság küszöbén mert buta vagy. A legrosszabb fajta buta, aki nemhogy nincs tisztában saját butaságával, hanem egyenesen meg van győződve arról, hogy egy született zseni.
Szedd már össze magad, döbbenj rá, hogy milyen nagy bajban vagy, és tedd rendbe a prioritásaidat.
Mar 04, 2012 20:06:26
banshee
Mar 04, 2012 20:06:33
Titán, a laptopot az első éjszaka elvenné tőle a néni és elcserélné 20 liter borér...
Mar 04, 2012 20:06:33
sodika
Mar 04, 2012 20:12:42
Sodilegnagyobbrajongója:
Webshop át lesz adva.
Másrészt pedig próba cseresznye.
Webshop át lesz adva.
Mar 04, 2012 20:12:42
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 20:14:07
Lüszi, már megint lepontozol minket, te buzeráns?
Endre, ha te csinálod, akkor inkább dolgozzál, különben tényleg mehetsz valamelyik aluljáróba. Bár van egy olyan érzésem, hogy neked már lőttek.
Endre, ha te csinálod, akkor inkább dolgozzál, különben tényleg mehetsz valamelyik aluljáróba. Bár van egy olyan érzésem, hogy neked már lőttek.
Mar 04, 2012 20:14:07
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 20:15:16
Webshop át lesz adva.
tehát még nincs kész.:))
ugyanúgy lesz átadva, mint ahogy "márciusra minden nehézség csak egy rossz emlék lesz".
balfasz vagy, sneci.
Mar 04, 2012 20:15:16
Soós József
Mar 04, 2012 20:16:41
Endre megvan a biznisz!
Homeless porno karriert kell csinálnod. Nem tudom kik azok a betegek akik erre gerjednek, de kurvaisten, hogy rohadt gazdagok lehetnek, és pörög az ipar.
Totálisan megvannak az adottságaid. Már most úgy nézel ki mint egy rokkant csöves, hamarosan hivatalosan is az leszel, nem is kell olyan sokat dolgozni ezen. Fürdeni nem szeretsz úgysem, a kéjrudad meg kielégítő méretű.
Hülye vagy ha ebben nem látod meg a fantáziát. Neked úgyse derogál öreg emberek faszát szopkodni.
Hajrá!
Homeless porno karriert kell csinálnod. Nem tudom kik azok a betegek akik erre gerjednek, de kurvaisten, hogy rohadt gazdagok lehetnek, és pörög az ipar.
Totálisan megvannak az adottságaid. Már most úgy nézel ki mint egy rokkant csöves, hamarosan hivatalosan is az leszel, nem is kell olyan sokat dolgozni ezen. Fürdeni nem szeretsz úgysem, a kéjrudad meg kielégítő méretű.
Hülye vagy ha ebben nem látod meg a fantáziát. Neked úgyse derogál öreg emberek faszát szopkodni.
Hajrá!
Mar 04, 2012 20:16:41
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 20:16:54
Lüszi, már megint lepontozol minket, te buzeráns?
itt vagy ratyi? ugye érzed mekkora bajban van sneci? ebből az alkalomból üzenj nekünk valamit sneci fb-ján.:))
Mar 04, 2012 20:16:54
Mordecháj Rosenzweig
Mar 04, 2012 20:18:13
Sodi, ha úgy döntesz, hogy vidéken húzódsz meg, akkor tudok mutatni egy jó helyet. Félig a földben van(lépcső vezet le, a teteje mohás), régen budinak használták (még mindig ott vannak a csészék), és egy kicsi parkocska közepén van. Büdös, de majd megszokod. Szerintem zavartalanul lehet recskázni, senki nem zavar.
Mar 04, 2012 20:18:13
szeszesember
Mar 04, 2012 20:22:29
Sodilegnagyobbrajongója:
Webshop át lesz adva.
Baszki, te ugye semmit sem fogtál fel az egészből? Webshop át lesz adva.
Mar 04, 2012 20:22:29
Soós József
Mar 04, 2012 20:25:27
Ja és Árpád, mikor irányítod már rá az echelon ágyút a kibaszott Juventusra? A következő meccset mindenképp bukniuk kell, különben a babiloni szajha berluszkóni ánuszát fogja csiklandozni.
AZONNAL INTÉZKEDJ!!!!
( ...az emcettből kikönyökölt a hajtókar Ljubljana és Milánó között. Remélem ennek semmi köze a Tito féle abortusz maradékokhoz!!!!!44 )
AZONNAL INTÉZKEDJ!!!!
( ...az emcettből kikönyökölt a hajtókar Ljubljana és Milánó között. Remélem ennek semmi köze a Tito féle abortusz maradékokhoz!!!!!44 )
Mar 04, 2012 20:25:27
sodika
Mar 04, 2012 20:26:27
te ugye semmit sem fogtál fel az egészből?
De igen. Az AR.Drone 2.0 reális, de a London nagyobb falatnak tűnik. Nem baj az, szeretem az ilyen szép kihívásokat. :)
Mar 04, 2012 20:26:27
broni
Mar 04, 2012 20:27:01
zőld zászlók, zöld sasok magasan szárnyaljatok!!lipcsi peti!!!kubatov gabi!!!!
zőld zászlók, zöld sasok magasan szárnyaljatok!!lipcsi peti!!!kubatov gabi!!!!
Mar 04, 2012 20:27:01
banshee
Mar 04, 2012 20:29:05
Sneci úgy tűnik stílusosan akar veszteni.
Mielőtt az utcára kerül, elindítja a trolljai adatait tartalmazó lenyomozhatatlan pellengér-weblapot.
Ha netántán mégis lenyomozható, akkor se lesz baj. Hisz nem lesz vagyona, a rongyait meg nem lehet elperelni tőle...
Mielőtt az utcára kerül, elindítja a trolljai adatait tartalmazó lenyomozhatatlan pellengér-weblapot.
Ha netántán mégis lenyomozható, akkor se lesz baj. Hisz nem lesz vagyona, a rongyait meg nem lehet elperelni tőle...
Mar 04, 2012 20:29:05
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 20:29:09
A lakásod megtartása nem elég nagy kihívás?
Mar 04, 2012 20:29:09
szeszesember
Mar 04, 2012 20:29:44
Jól gondoltam. Sűrű sötétség. Mar 04, 2012 20:29:44
Soós József
Mar 04, 2012 20:29:57
Ezzel a szöveggel csak hergelni meg terelni akarsz. A legszebb az egészben, hogy már te se hiszed el azt amit írsz. :D
Odaáig jutottál, hogy olyan ígéretekkel akarod oltogatni a trollokat amiről te is tudod, hogy lófasz nem lesz belőle! :D
Mar 04, 2012 20:29:57
banshee
Mar 04, 2012 20:31:07
Mi lenne, ha egy olyan kihívást tűznél ki magad elé mint havi 200K nettó a közterhek lerovása után?
Mar 04, 2012 20:31:07
törzsgyökeres
Mar 04, 2012 20:31:20
azok után, hogy a ardrone+kamera+okostelefon hármas helyett egy szaros, 50 ezres fényképező lett, és jelenleg is a rezsi előteremtése a legnagyobb kihívás, a bt-d adósságainak kifizetése csak egy álom, ilyeneken töröd a fejed?
Mar 04, 2012 20:31:20
sodika
Mar 04, 2012 20:33:45
Valaki írta a minap, mint az AR.Drone 2.0 elvileg május 1-én jelenik meg. Az ára minden szarral és szállítási költséggel együtt lesz legfeljebb 100-120 ezer forint.
Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D
Mar 04, 2012 20:33:45
pimpa
Mar 04, 2012 20:33:56
át lesz adva! ki lesz fizetve!
Mar 04, 2012 20:33:56
broni
Mar 04, 2012 20:34:46
Mar 04, 2012 20:34:46
banshee
Mar 04, 2012 20:35:53
De te ápr. 1 -ig pályakezdő leszel.
Elfelejtetted, vazze?
Mar 04, 2012 20:35:53
szeszesember
Mar 04, 2012 20:35:57
Hahó, senci, te akkor már lehet, hogy nem is leszel életben. Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D
Mar 04, 2012 20:35:57
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 20:37:20
Ja és Árpád, mikor irányítod már rá az echelon ágyút a kibaszott Juventusra? A következő meccset mindenképp bukniuk kell, különben a babiloni szajha berluszkóni ánuszát fogja csiklandozni.
AZONNAL INTÉZKEDJ!!!!
AZONNAL INTÉZKEDJ!!!!
A JUVENTUS, MINT AZ ECHELON-RENDSZEREK ÁLTAL LEGINKÁBB TÁMOGATOTT CSAPAT ELŐRE ELTERVEZETTEN EL FOG BUKNI!!!!!! ISTENI ELRENDELÉS ÁLTAL!!!!!!! ZLATAN IBRAHIMOVIC, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ÁLTAL NOBEL BÉKE-DÍJRA JELÖLT KERESZTES LOVAG TEGNAP GONDOSKODOTT RÓLA!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA???!!! HÁT MIÉRT A FRADIT NÉZED, TE TRÓGER???!!!! KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!
Mar 04, 2012 20:37:20
Soós József
Mar 04, 2012 20:38:22
Sodi csak rendes lakcímre szállítanak ki termékeket. Nem adhatod meg címnek azt, hogy Blaha aluljáró Fornetti árus melletti zöld kuka.
Mar 04, 2012 20:38:22
pimpa
Mar 04, 2012 20:38:34
<fieldset><legend>sodika</legend>Valaki írta a minap, mint az AR.Drone 2.0 elvileg május 1-én jelenik meg. Az ára minden szarral és szállítási költséggel együtt lesz legfeljebb 100-120 ezer forint.
Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D</fieldset>Hahó, senci, te akkor már lehet, hogy nem is leszel életben.
Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D</fieldset>Hahó, senci, te akkor már lehet, hogy nem is leszel életben.
neked az a hobbid, hogy mindenféle hsználhatatlan szarokat veszel sok pénzért. minden fost rád tudnak sózni. ostoba vagy. ezért nem viszed semmire az életben.
Mar 04, 2012 20:38:34
Mordecháj Rosenzweig
Mar 04, 2012 20:40:10
A snecigeci.atw.hu-re ki lehetne rakni az AR.Drone 2-t, meg az olimpiát.
Mar 04, 2012 20:40:10
Sodilegnagyobbrajongója
Mar 04, 2012 20:43:28
De te nem vagy informatikus. Te egy gyengébb ködbérrabszolga vagy.
Hogyan akarsz te két hónap alatt 100 ezer forintot összegyűjteni a rezsin, a kajádon, a folyó kiadásaidon felül? és akkor az adósságaid törlesztéséről nem is beszéltünk.
Mar 04, 2012 20:43:28
Mordecháj Rosenzweig
Mar 04, 2012 20:44:29
A Manchester Unitedhez hogyan állnak a keresztyén (tehát keresztény) anti-echelonista, orbáni önkény által többszörösen betiltott tényfeltárók?
Mar 04, 2012 20:44:29
sodika
Mar 04, 2012 20:44:53
* ásít *
na csá
Mar 04, 2012 20:44:53
banshee
Mar 04, 2012 20:46:37
...a kártérítést is beleszámolva.
Mar 04, 2012 20:46:37
szeszesember
Mar 04, 2012 20:47:04
* ásít *
na csá
Kártérétssel… 2010. április óta havi átlagban efölött vagyok.
na csá
Mar 04, 2012 20:47:04
szeszesember
Mar 04, 2012 20:48:07
Kártérétssel…
Pedig most nem is vagyok részeg. Mar 04, 2012 20:48:07
broni
Mar 04, 2012 20:48:26
árpi:nézi már a faszom a faszom a fradit, csak emlékszem, merre van az ftc pája!!!!!
hajrá reac!!!!!!
hajrá reac!!!!!!
Mar 04, 2012 20:48:26
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 20:48:47
A Manchester Unitedhez hogyan állnak a keresztyén (tehát keresztény) anti-echelonista, orbáni önkény által többszörösen betiltott tényfeltárók?
2012 VAN HELÓ, AZ ANGOL FOCI MÁR RÉG NEM MENŐ!!!!!!!
A MANCHESTER UNITED MÜNCHENI TRAGÉDIÁJA KÁDÁR JÁNOS ÉS MÜNNICH FERENC ÖSSZEESKÜVÉSÉNEK EGYENES KÖVETKEZMÉNYE!!!!!!!!!!!!!! ROY KEANE AZ EGYIK LEGNAGYOBB TAHÓ VOLT, AKI AZ UTÓBBI 20 ÉVBEN PÁLYÁRA TETTE A LÁBÁT!!!!!!!
WAYNE ROONEY-T SEM AZ ESZÉÉRT SZERETJÜK!!!!!!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA??????!!!!! HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!4
Mar 04, 2012 20:48:47
Sodilegnagyobbrajongója
Mar 04, 2012 20:53:00
* ásít *
na csá
na csá
Ahhoz, hogy május elsejére legyen 100-120 ezer felesleges pénzed, és fizetési kötelezettségeidnek is eleget tudj tenni, sacc per kábé 300-400 ezres bevételt kellene produkálnod havonta, ami teljességgel esélytelen. És akkor az adósságaidból még egy fillért sem törlesztettél.
Mar 04, 2012 20:53:00
szeszesember
Mar 04, 2012 20:53:47
Sneci innen leshette el a csonttöréssel fenyegetést: youtu.be/6fsAN1aqRjE
Mar 04, 2012 20:53:47
Sodilegnagyobbrajongója
Mar 04, 2012 20:55:38
Webshop kész van, vagy nem idegeskedsz, mert holnap munkakezdésig van még 10 óra?
Mar 04, 2012 20:55:38
SF
Mar 04, 2012 20:56:49
Na hiányoztam? :3
1ébként ne bánCSátok Sodit mert ő senem gonosz amúgyám! :3 Asztrálilag minden p*nci jó szagú deviszont a f*szom nem oan büdi fürdés előtt SE! De komoaaan! Mikor megváltozott tudatállapotcsiban az asztrális geometria szabályai szerint mértem Sodi hatalmas f*rkát kiderült amit 1ébként is sejtettem, hogy a makkja hegyén :3 egy nagy tömegű fekete lyuk kering! :3
1ébként ne bánCSátok Sodit mert ő senem gonosz amúgyám! :3 Asztrálilag minden p*nci jó szagú deviszont a f*szom nem oan büdi fürdés előtt SE! De komoaaan! Mikor megváltozott tudatállapotcsiban az asztrális geometria szabályai szerint mértem Sodi hatalmas f*rkát kiderült amit 1ébként is sejtettem, hogy a makkja hegyén :3 egy nagy tömegű fekete lyuk kering! :3
Mar 04, 2012 20:56:49
Rotwein
Mar 04, 2012 20:58:42
Sodi, decemberben is már okostelefont meg kamerát képzeltél magadnak, januárra meg a repcsit. Ezekből nem lett semmi, pedig akkor is bekamuztál már ide 200 ezres nettókat, úgy emlékszem decemberben valami olyasmit sugalltál, hogy 80%-os projektjeid vannak, amelyekért összesen félmillió felett fogsz kapni. 2012-ben eddig 3 hónapot elkúrtál, amennyi időt itt elbasztál, abból nem nehéz kikövetkeztetni, hogy inkább rosszabb, mint jobb hónapjaid voltak az átlaghoz viszonyítva. Nettó 60-nál többet nem viszel haza, mivel anyád munkanélküli, ezért ezt el is zabáljátok, ez abból látszik, hogy már mindenről lemondtatok, már olyan kis tételeket se tudtok befizetni, mint a víz. AR.Drone 2.0 csak egy a már sok álom közül, amiből nem lett semmi, a londoni utat meg már nem is kommentálnám nagyon, mivel az szerintem trollkodás, ennyire te sem lehetsz elrugaszkodva a valóságtól. Habár kívánom, hogy ez mind összejöjjön, mert akkor nem fog itt senki se unatkozni.
Mar 04, 2012 20:58:42
ál-sodika
Mar 04, 2012 20:59:19
Lüszi, neked kuss, különben elmesélem a 2005-ös, almásfüzitői kalandod történetét...
Mar 04, 2012 20:59:19
broni
Mar 04, 2012 21:02:15
igyunk még valamit, nyugodjon meg mindenki, aztán beszéljünk a dologról!!!
Mar 04, 2012 21:02:15
broni
Mar 04, 2012 21:04:55
előbb beszéltem egyik kapcsolatommal, izrael ma éjjel bombázni fog!!!!éljen netanjahu!!
Mar 04, 2012 21:04:55
Soós József
Mar 04, 2012 21:05:19
Sneci innen leshette el a csonttöréssel fenyegetést: youtu.be/6fsAN1aqRjE
Mar 04, 2012 21:05:19
Soós József
Mar 04, 2012 21:07:47
Sodi!
Egy be nem tartott ígéret, egy csont!!!! Megértetttted???,,,??!!!?!?!!!!4
Egy be nem tartott ígéret, egy csont!!!! Megértetttted???,,,??!!!?!?!!!!4
Mar 04, 2012 21:07:47
szeszesember
Mar 04, 2012 21:07:48
Ez az, mi a kurva anyját képzel? Te az Orbán ranch előtt bebizonyítottad, hogy üvöltözésben te vagy a király. Mar 04, 2012 21:07:48
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 21:14:07
Titán, ne kritizáljál az isten áldjon meg, ha elkezdünk kisgazdásodni, az agymosott Echelon-férgek döntő győzelmet aratnak.
Mar 04, 2012 21:14:07
broni
Mar 04, 2012 21:17:04
Ez az, mi a kurva anyját képzel? Te az Orbán ranch előtt bebizonyítottad, hogy üvöltözésben te vagy a király.
árpád szerintem csak azt üvöltözte, hogy hajrá vidi, aranylabdát orbán gáspárnak!!!!
Mar 04, 2012 21:17:04
Molnár F. Árpád
Mar 04, 2012 21:17:28
Ez az, mi a kurva anyját képzel? Te az Orbán ranch előtt bebizonyítottad, hogy üvöltözésben te vagy a király.
Én már üvöltöztem kuvaiti ENSZ-csúcstalálkozón, Munkáspárt megemlékezésen, a 6-os villamoson és a saját fürdőszobámban a budin ülve!!!!!! Nálam nagyobb üvöltöző nincs, nem volt és nem is lesz!!!!!!!
Mar 04, 2012 21:17:28
Hitvány Patkány
Mar 04, 2012 21:26:20
Endre, ha utcára kerülsz, eladod a sok kütyüdet, vagy hagyod, hogy ingyen elvegyék tőled az erősebbek.
Anyádat rohadtul sajnálom. Egyetlen bűne, hogy nem nevelte meg a hülyegyerekét, viszont elhalmozta mindennel. Én már elköltözni sem hagytalak volna a helyében. Azért remélem, hogy valaki befogadja szerencsétlent.
Az viszont egyáltalán nem baj, hogy te az utcára kerülsz, mert 10 deka párizsiért hajlandó leszel bármire. Talán még arra is, hogy elkezdd helyrehozni az életedet...
Anyádat rohadtul sajnálom. Egyetlen bűne, hogy nem nevelte meg a hülyegyerekét, viszont elhalmozta mindennel. Én már elköltözni sem hagytalak volna a helyében. Azért remélem, hogy valaki befogadja szerencsétlent.
Az viszont egyáltalán nem baj, hogy te az utcára kerülsz, mert 10 deka párizsiért hajlandó leszel bármire. Talán még arra is, hogy elkezdd helyrehozni az életedet...
Mar 04, 2012 21:26:20
broni
Mar 04, 2012 21:28:20
nekwem ne magyarázz, lesz még varsó orosz falu polák!!!
Mar 04, 2012 21:28:20
broni
Mar 04, 2012 21:36:20
szerintetek melyik a legjobb bukkake film????
Mar 04, 2012 21:36:20
Géntolvaj református
Mar 04, 2012 21:38:49
szerintetek melyik a legjobb bukkake film????
Mar 04, 2012 21:38:49
szeszesember
Mar 04, 2012 21:43:32
:D Mar 04, 2012 21:43:32
Sodilegnagyobbrajongója
Mar 04, 2012 21:45:00
* ásít *
na csá
na csá
Valahol kurva vicces, hogy Sodi arra büszke, hogy 25 félév egyetemmel a háta mögött, vérprofi informatikus vállalkozóként megkeresi a minimálbért.
Mar 04, 2012 21:45:00
SoDomIa
Mar 04, 2012 21:45:07
Még csak itt tartok a kommentek olvasásában, de ezt a kis púpos szart egyszerűen csak le fogom köpni, ha meglátom a piros lámpánál a fedél nélküllel a kezében.
Mar 04, 2012 21:45:07
szeszesember
Mar 04, 2012 21:52:41
<fieldset><legend>sodika</legend>* ásít *
na csá</fieldset>
Ja, és ennek tetejébe a kártérítést is – pofátlanul – munkabérként tünteti fel. 2010. április óta havi átlagban efölött vagyok.
na csá</fieldset>
Mar 04, 2012 21:52:41
SoDomIa
Mar 04, 2012 21:53:41
[quote=sodika]Sodilegnagyobbrajongója:
Webshop át lesz adva.
Másrészt pedig próba cseresznye.[/quote
Le-esz? hát már péntek estére kész volt, nem? hiszen mindig te győzöl, nem? na mi van kicsi zsidó, teli az a fajtajelleges konkáv profilú nózid sűrű takonnyal?
Webshop át lesz adva.
Másrészt pedig próba cseresznye.[/quote
Le-esz? hát már péntek estére kész volt, nem? hiszen mindig te győzöl, nem? na mi van kicsi zsidó, teli az a fajtajelleges konkáv profilú nózid sűrű takonnyal?
Mar 04, 2012 21:53:41
Sodilegnagyobbrajongója
Mar 04, 2012 22:00:26
Hajrá Sodi, ne légy hangember!
Szard le szüleidet, költözz ki, kezdj önálló életet! Hagyd őket a francba.
30 éves felnőtt, sikeres informatikus vállalkozó vagy. Nem okozhat gondot saját lakásba költöznöd és saját magad gondoskodni a megélhetésedről, és akkor soha többet egy percet sem kell anyáddal hadakoznod.
Mar 04, 2012 22:00:26
broni
Mar 04, 2012 22:15:26
youtu.be/35Hg8bIFu-A
ez kibaszott nagy film, tuti nem látta senki!!!)))down kóros kurva, ilyenek..))
ez kibaszott nagy film, tuti nem látta senki!!!)))down kóros kurva, ilyenek..))
Mar 04, 2012 22:15:26
broni
Mar 04, 2012 22:20:00
heil mourinho!!megabbszuk az az espanolt, miénk a bajnokság!!!piccaso, de , katalán cigány!!)))1 ft-ot nem adnák a képeidért!!!
Mar 04, 2012 22:20:00
broni
Mar 04, 2012 23:00:12
Mar 04, 2012 23:00:12
Soós József
Mar 04, 2012 23:11:45
http://youtu.be/yNG0UUmxE6M
megint sikerült bebasznom, ezt már félmeztelenül üvöltöm))))
Mar 04, 2012 23:11:45
Soós József
Mar 04, 2012 23:12:41
...amúgy meg murinnyó szarjon téglát meg az egész reálmadrid. :)
Mar 04, 2012 23:12:41
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 04, 2012 23:16:12
Sodi, neked mi a kedvenc csapatod?
Mar 04, 2012 23:16:12
Soós József
Mar 04, 2012 23:19:56
Atletico Madrid! De semmi buzulás!!!! Buzulás nuku...
Mar 04, 2012 23:19:56
Mordecháj Rosenzweig
Mar 04, 2012 23:22:05
Mar 04, 2012 23:22:05
Soós József
Mar 04, 2012 23:25:26
Az megvan mikor az angol válogatott pár éve egy meccs előtti éjszaka, egy hotelszobában halomra kúr pár prostit? Az epic.
Mar 04, 2012 23:25:26
broni
Mar 04, 2012 23:26:20
...amúgy meg murinnyó szarjon téglát meg az egész reálmadrid. :)
Mar 04, 2012 23:26:20
broni
Mar 04, 2012 23:29:29
<fieldset><legend>broni</legend>http://youtu.be/yNG0UUmxE6M
megint sikerült bebasznom, ezt már félmeztelenül üvöltöm))))</fieldset>
megint sikerült bebasznom, ezt már félmeztelenül üvöltöm))))</fieldset>
nekem ez a szőke csaj, neked meg bagó margit!!))de be kell nyalni ám jó mélyen!!!!
Mar 04, 2012 23:29:29
Soós József
Mar 04, 2012 23:30:28
Ettől függetlenül a katalán cigányok mindig elküldik fagyiért a nagyarc reálmadridot.
Mar 04, 2012 23:30:28
Mordecháj Rosenzweig
Mar 04, 2012 23:30:47
Ez nekem kiesett. :D
Link?
Mar 04, 2012 23:30:47
Zulu
Mar 04, 2012 23:31:38
BRONI MUST DIE!!!
Mar 04, 2012 23:31:38
Energiaszétfröccsentő
Mar 04, 2012 23:32:57
Na mi van Sodi, tesztelhetjük a webshopot? Tudod, ingyen van!
Vagy Éééppen most nem alszol éjjel hahaha?
Vagy Éééppen most nem alszol éjjel hahaha?
Mar 04, 2012 23:32:57
Géntolvaj református
Mar 04, 2012 23:33:39
http://youtu.be/yNG0UUmxE6M
Szegény édesanyád ilyenkor otthon van? Nem lennék a helyében.
Mar 04, 2012 23:33:39
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

broni a héten visz neked 5 liter esővizet. vagy olvadt hólét, ha addig nem esik.:)))