Mert egyelőre nem lett elé tárva a csúnya igazság. Szerintem sem kellene az emberünket baszogatni (leszámítva a tényfeltárást sodrákról), mert eleve új a cégnél, és egy egész szimpatikus laza rocker csóka. Nem simogatja a pedofilt.
Ez szházszázalék!!!
Melyik lehetett az a nevezetes étterem, ami a közelben van és ahol a fikaevőt kényszertáplálta a gonosz főnökúr?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ezt ne ne ne Várőr úr! Tudom hogy valójában ön volt a magánnyomozó. Na feljelentés, csá!
Szusit keress! Februárban amikor éheztek akkor volt a hűtőben a kaviár és a szusi - semmi más- írta is hogy nem bírt enni. Hazavitte a kutyájának. :)
A mastodon itt van
Amundsenstraße 9, 1170 Wien, Ausztria
www.fediverse.to/mastodon-researchinstitute-at/
A figurák is stimmelnek
kissendrevagyok
IMPRESSZUM
[email protected]
kissendrevagyok
Eddig lehetett volna az egyszemélyes hadműveleteket a szőnyegbombázás alatt elvégezni, most jó lenne ha mindenki a profi intervenciós erőkre bízná ezt!
Meg a hitelességhez sokat segít ha nem 1000 különböző infót kap a cégen belül több dolgozó.
Asodi nem tenne ilyet.
irodalmi szófordulatokkal beszél
A sodinak mindig igaza van, nézzétek meg a Titok című filmet.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
megnéztem én is, valóban nem volt benne ez a gányolda...a német vonalat részben úgy lehetne elvágni, ha megszűnne a kamu lakcíme....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hát, én inkább hiszek Hahónak, mint a Gyagyásnak. :)
Szép munka volt, nemrég értem haza és nyitottam meg a fórumot, már be vannak készítve a zsidótáncos gif-ek. NSZKSZ mindenkinek, aki megszervezte, összedobta rá a pénzt!
Gyagyás, te meg nyilatkozz, tudom, hogy, most is itt lurkolsz és idegesen döntöd a sörtöt a picsaszájba. Golda tudja már, hogy ki fognak rúgni? Maradhatsz a macskaólban vagy irány a Blaha? 10-es skálán mekkora a lájfdéndzsör meg az anyukaveszély? :)
Szerintem próbálkozik itthon is, legalábbis hallottam vissza az egyik hosting cégtől, hogy egy alkoholtól bűzlő, remegő kezű, csöves, buta szar volt próbanapon náluk.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
A szélső liberális pedofil Kiss Endre Farkas mindent megtesz, hogy a saját p betűjét is rásüthesse a szivárvány szín betűkre!
Endre, téged a buzik, leszbikusok, bi- és transzszexuálisok is gyűlölnek!
Te nem LMBTQP vagy, hanem szimplán pedofil! Dögölj meg!
kissendrevagyok
Fikás hogy is van ez? Gyere loopolni! Gyere arcoskodni!:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Megnézném most mi történik Púpszászon !
Süsüzés, hiszti, bőgés. Miközben Golda rikácsol vele , hogy minden az ő hibája,megmondta : takarodjon végre el az internetről.
KURVArangy
Tedd be a cégkivonatot is. Egy cég a tulaj, de annak a cégnek is kellene a cégkivonata.
Gyagyás, komolyan képes voltál pár nappal ezelőtt az auticunami közben itt a fórumon azt hazudni, hogy Ausztria Borsodjában van a cég központja, mikor Voralbergben, ami kb az egyik leggazdagabb tartomány?
Jól kivitelezett, átgondolt, mesteri terelés volt.
Ja, nem.
Hát meg én párszor feltettem a kérdést, hogy
ment-e ki levél egyáltalán, vagy csak be lett copyzva egy csomó cég úgy, hogy pupszi weboldalán ezek amúgy is fent vannak?
Na mindegy, Andi.
Ravasz róka ez a Sodi. Leszart Róka.
Hetyetye ne ezt ne.
Na na na na
Azt hiszitek, hogy csak viccből irogatunk?:D
Helyes. Dógozzon csak tésasszony, dógozzon!
Egy volt munkáltatója ajánlhatta a cégnek biztos, pl.az ATOS.
Mifaaaaaaaaaaaan
Volt regebben kapcsolata fejvadaszokkal is. Lehet azoknak is utalgat, ha pont ilyen ganyoldat talalnak neki.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A Hetznerre gondolsz ?
kissendrevagyok
Tudod jól, hogy mindegy melyikkel ír be, mert a páratlan auticunamit snecológiai fényévekről fel lehet ismerni.
( és ami nyomokban néha megtévesztően, de Viktorszt is tartalmazhat)
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
OSW 12 AT Ookam Beteiligungs GmbH
A vízimentők mindenféle kommunikációja tartalmazhat egészségügyi adatokat. Az egyes tűzoltók szeméyes adatai is lehetnek eü jellegűek.
kissendrevagyok
Ez már megint valami fostos cégháló, mint amilyen az EFS-Green2home és az Adliance-Screencode volt.
Lehet, hogy valamelyik béna kis- vagy éppen valamelyik nagyobb cég nevén volt meghirdetve az állás és úgy benne van az adatbázisban.
Ookam Software GmbH, Berlin, Germany
kissendrevagyok

Ekkora a baj Endi?
babavaro hitel lesz tiborsszal
Ekkora a baj Endi?
Ez inkább broni :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nszksz.
Akkor ha a cég nem rúgja ki a fikást, a két végső tulajdonos Reinhard és von Bünnau urak lesznek megkeresve , és az utóbbinak meg is van a mailje.
Még a tagadás fázisában van. Még bízik.
Szerintem 100%-os tényként kezelhető, hogy Endre Ausztriában már többször coming outolt buziként. Egyről biztosan tudunk, ahol úgy védekezett a trollok ellen, hogy ő LMBTQUHD+ tranyóval él együtt, és ezért támadják. Ekkor töltötte fel a legendás videót, amiben a céget LMBTQ ellenességgel vádolta. A Beko volt az talán? Ekkora tömegben már nehéz.
Lesz harmadik dolog, fikás?
tizes skalan 0.5 a veszely
Jó hát az dobja az első követ Endire, aki még nem hazudta magát LMBTQ+ tagnak (úgy, hogy egyébként mindenhol kampányol ellenük), csak hogy hátha ne rúgják ki a munkahelyéről.
Fhaszooom, hát itt írták! Megyek, leszopok inkább valami random csövest, na bejj!
Labancoknál buzi, gémeskútban nem buzi.
Megmondta számtalan élőlájvban, flokkban, hogy nem feltétlenül nem használja ki (szopkodja le) az ellátórendszert, ahogy neki éppen jó. :)
Itt azt írja, hogy van iroda Bécsben, Berlinben és Götzisben.
Götzis lenne labancia segglyuka ahol a PM csúcstalálkozó volt?
Csak egy kis info arrol, hogy mukodik az adatbazis:
- Napi 3x megy vegig az ismert, publikusan elerheto AT oldalakon (karriere.at, devjobs.at, etc )
- Az itt elerheto infokat szedi le, tehat ha ceg nelkul van hirdetve az allas, akkor sajnos en sem tudok cegnevet mellerakni
- Van, hogy az allast fejvadasz ceg hirdeti, ebben az esetben sem tudom kinyomozni, hogy ki a valos munkaado mogotte
- Ha van egy adott ceghalo ( mint az elozo ceg, vagy a mostani ), es X ceg adja fel a hirdetest, de a valosagban Y ceg alatt fog dolgozni, szinten nem tudom kiszurni
- Email cimet, helyszint, telephely adatokat szinten csak a publikusan megadott infok kozul tudok leszedni, nincs se idom, se lehetosegem atnezni minden egyes ceg oldalat kezzel
A Solarys informatik GMBH egyebkent szerepel az adatbazisban. 2db allast hirdetnek/hirdettek, viszont marciusi talalat nincs. ( lehet nem a sajat nevuk alatt futott ).
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5744-solarys-informatik-gmbh
Ha valaki kivancsi a konkret hirdetesre/cegre, azt minden esetben megtalalja a specifikus lapon, pl:
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5744-solarys-informatik-gmbh/49439-software-entwicklung-php-mysql (ez egy indeed.at hirdetesbol lett leszedve )
ps. Ha valakinek van konkret fejlesztesi otlete, illetve ismer olyan allaskereso oldalakat, amik relevansak es jelenleg nem szedem rola az infokat, akkor a szokasos email cimen elerheto vagyok
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
fasza, megerezte a dogszagot
En elkepzelni sem tudom, hogyan letezhet valaki tenylegesen szegyenerzet nelkul. Gerinctelen, csuszomaszo, undorito vegleny.
Ahogy a masik pedofil, tojas mondana: Dögölj meeeeg!
Mi a neve most?
Jó, hogy még itt vagy pupszi.
Szerintem ez így is valszeg az egyik legfontosabb tool Endi ellen (a fórum és a pédia mellett).
Akkor comfirmed a melócsá.
A 70IQ-s komlói cigány is rájött hogy nem lesz albérlet és felesleges a rádiócsend.
tikktokksztár?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ismét csak, megtették?
Ne foglalkozz a károgókkal, nagyon hasznos dolgot végzel. :)
Endre, gyorsan bosszúból rakd ki Tibor melócsáját, ha téged kibaszhatnak akkor őt is!!
Csöveskényi István
Sep 27, 2023 16:41:20
Ha ezekben a nehez idokban ez megnyugtat, akkor a Tibor nevu pasidnak a prosztatajat ma vagy Gejza vagy valami cigo kezeli.
Sep 27, 2023 16:41:20
Biztatási kár
(
x10)
Sep 27, 2023 16:43:11
x10)
Felix Hlatky ügyvezető megvan már?

Sheldon
(
x2)
Sep 27, 2023 16:47:17
x2)
Pedofil nővérőt simogat és támogat, alkalmazásban tart.
Mert egyelőre nem lett elé tárva a csúnya igazság. Szerintem sem kellene az emberünket baszogatni (leszámítva a tényfeltárást sodrákról), mert eleve új a cégnél, és egy egész szimpatikus laza rocker csóka. Nem simogatja a pedofilt.
MaxPayne
(
x24)
Sep 27, 2023 16:47:23
x24)
Hany profillal vagy itt pup?
A narancssarga nickeddel irkalj be, haho!
Alexander van der Bellen
Sep 27, 2023 16:47:25
Azt sem tartom kizàrtnak,hogy éppen Endre miatt keményítettek. Látod pedofil, a netszemeten, a macskaól koszán meg az adósságokon kívül mégiscsak hagysz valami nyomot magad után.
Ez szházszázalék!!!
Sep 27, 2023 16:47:25
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 27, 2023 16:49:01
x39)
Mastadon CFO-ja!!!!!!!!!
mastodon.social/@mellifluousbox
mastodon.social/@mellifluousbox
Melyik lehetett az a nevezetes étterem, ami a közelben van és ahol a fikaevőt kényszertáplálta a gonosz főnökúr?
Ásó27
(
x68)
Sep 27, 2023 16:53:06
x68)
Biztos jó lesz az a karácsonyi vacsora
Mifaaaaaaaaaaaan
Tyodika
Sep 27, 2023 16:53:32
Üdvözlöm önöket! Pedofil gányolót fogtak az ausztriai interneten!
Ezt ne ne ne Várőr úr! Tudom hogy valójában ön volt a magánnyomozó. Na feljelentés, csá!
Sep 27, 2023 16:53:32
Biztatási kár
(
x10)
Sep 27, 2023 16:53:39
x10)
Szusit keress! Februárban amikor éheztek akkor volt a hűtőben a kaviár és a szusi - semmi más- írta is hogy nem bírt enni. Hazavitte a kutyájának. :)
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 16:53:58
x48)
A mastodon itt van
www.fediverse.to/mastodon-researchinstitute-at/
A figurák is stimmelnek
démondémon
(
x2)
Sep 27, 2023 16:54:04
x2)
Fikás, mi a szitu? Ma még nem jöttél semmiről okoskodva fosni a szót.
O és Ká a helyzet a macskaólban, azaz OK? :)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
O és Ká a helyzet a macskaólban, azaz OK? :)
tyodika
Sep 27, 2023 16:54:06
Kurva anyád, ezt honnan tudod? Ezt még Mercinek se mondtam.
Na melócsá, csá
Soha többet nem dolgozhatok külföldön
Na melócsá, csá
Soha többet nem dolgozhatok külföldön
Sep 27, 2023 16:54:06
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 16:54:56
x48)
A mastodon itt van
fediverse.to/mastodon-researchinstitute-at/
A figurák is stimmelnek
fediverse.to/mastodon-researchinstitute-at/
A figurák is stimmelnek
IMPRESSZUM
[email protected]
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 27, 2023 16:55:28
x4)
Endre!
Kell neked mindig pimaszkodni látod.
Ránézve a melócsád weboldalára... nos, az alapján értem, miért tudtad bemasnizni magad...
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Kell neked mindig pimaszkodni látod.
Ránézve a melócsád weboldalára... nos, az alapján értem, miért tudtad bemasnizni magad...
balek
(
x10)
Sep 27, 2023 16:56:19
x10)
Endi, örülhetünk? Fége fan a könyfnek?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
szarszagú_takaró
Sep 27, 2023 16:59:34
Akár a PM-nek és a feleségének személyesen is mehet feltárás hogy pedofilt foglalkoztat ő, illetve a férje.
Szerintem ha ennyi gyerekük van, akkor azért erre érzékenyek.
Úgy látom szabad a kommentelés a posztjaik alatt is.
Szerintem ha ennyi gyerekük van, akkor azért erre érzékenyek.
Úgy látom szabad a kommentelés a posztjaik alatt is.
Eddig lehetett volna az egyszemélyes hadműveleteket a szőnyegbombázás alatt elvégezni, most jó lenne ha mindenki a profi intervenciós erőkre bízná ezt!
Meg a hitelességhez sokat segít ha nem 1000 különböző infót kap a cégen belül több dolgozó.
Sep 27, 2023 16:59:34
Miskolci Buzimárk
Sep 27, 2023 16:59:51
Ez csak pénz kérdése. Még nem érkezett ajánlat a bánóra, de ugye most már figyelembe kell venni az infószerzésre fordított pénzt, szóval 15 millió alatt ne is gondolkodjon a fikás.
Majd én törlesztem testvérem. Küldenék is már a héten egy milliót, de kerekitsük fel húszra, és akkor elég 4 milliót küldenek. Van ott a közelben WU, rúgjalak combon? Sep 27, 2023 16:59:51
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:00:31
x48)
kissendrevagyok
sörtötbontok
(
x8)
Sep 27, 2023 17:01:27
x8)
A bedobott cégnél nem látom az eü-témát.
Endre hazudott volna? Annyira jól megy a bolt, hogy nem is árulják el magukról? Egy külön termék, aminek itt nyoma sincs?
Endre hazudott volna? Annyira jól megy a bolt, hogy nem is árulják el magukról? Egy külön termék, aminek itt nyoma sincs?
nabejj
(
x3)
Sep 27, 2023 17:02:54
x3)
Endre hazudott volna?
Asodi nem tenne ilyet.
Gunnar
(
x2)
Sep 27, 2023 17:03:01
x2)
Amennyiben ez tényleg betalált, le a kalappal!
Ami viszont tanulságos, hogy valaki kommentje szerint ez nem volt benne a melócsá adatbázisban.
Nagy kérdés, ha a trollszok vérnek verejtékével minden forrásból folyamatosan összelapátolják az álláshirdetéseket és ez nem volt közve, akkor honnan szerválta ezt a gányoldát a púpos geci. Csak mert a következő próbálkozás nyilván Németország lesz, ugyanilyen módon.
Lehet esetleg valami kuglis keresés kidobja, hogy hol hirdettek ezek és akkor lesz újabb forrás az adatbázishoz.
blabla
Ami viszont tanulságos, hogy valaki kommentje szerint ez nem volt benne a melócsá adatbázisban.
Nagy kérdés, ha a trollszok vérnek verejtékével minden forrásból folyamatosan összelapátolják az álláshirdetéseket és ez nem volt közve, akkor honnan szerválta ezt a gányoldát a púpos geci. Csak mert a következő próbálkozás nyilván Németország lesz, ugyanilyen módon.
Lehet esetleg valami kuglis keresés kidobja, hogy hol hirdettek ezek és akkor lesz újabb forrás az adatbázishoz.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 27, 2023 17:03:11
x3)
Endre, most már mindegy. Töltsd fel az EXCELT!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
tyodika
Sep 27, 2023 17:03:22
Fikás, milyen kár, hogy én nem vettem be a felmondási időmet töltöm című hazugságodat, mi?
Pedig alaposan kidolgoztad.:)))
Az nevet, aki utoljára nevet. Most hívtak a cégtől hogy a mai naptól a felmondásomat töltöm, geci.Pedig alaposan kidolgoztad.:)))
A sodinak mindig igaza van, nézzétek meg a Titok című filmet.
Sep 27, 2023 17:03:22
linzicsibe
(
x2)
Sep 27, 2023 17:03:57
x2)
Jahj recskás, nagyon nevetek rajtad! A napokban azon méláztunk a kollegákkal, hogy lassan 2 éve a mostani helyemen dolgozom és bulit kéne csapni, téged meg 2 hónapig nem tart meg senki. Nagyon jó a mhűsor, kár hogy ritkán tudom csak követni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
balek
(
x10)
Sep 27, 2023 17:05:20
x10)
Sep 27, 2023 17:05:20
Tanszéki trollkodás volt. A gazdag trollok dobták össze a pénzt, és a levelező tagozat tette a dolgát.
Nagyon nevetek, bár a szőnyegbombázás abban a formában haszontalan volt, de akárhová jelentkezik a pedofil, már ismerni fogják. Sep 27, 2023 17:05:20
halászlé
(
x24)
Sep 27, 2023 17:06:41
x24)
megnéztem én is, valóban nem volt benne ez a gányolda...a német vonalat részben úgy lehetne elvágni, ha megszűnne a kamu lakcíme....
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 27, 2023 17:07:13
x3)
Hát, én inkább hiszek Hahónak, mint a Gyagyásnak. :)
Szép munka volt, nemrég értem haza és nyitottam meg a fórumot, már be vannak készítve a zsidótáncos gif-ek. NSZKSZ mindenkinek, aki megszervezte, összedobta rá a pénzt!
Gyagyás, te meg nyilatkozz, tudom, hogy, most is itt lurkolsz és idegesen döntöd a sörtöt a picsaszájba. Golda tudja már, hogy ki fognak rúgni? Maradhatsz a macskaólban vagy irány a Blaha? 10-es skálán mekkora a lájfdéndzsör meg az anyukaveszély? :)
linzicsibe
(
x2)
Sep 27, 2023 17:08:04
x2)
Nagyon nevetek, bár a szőnyegbombázás abban a formában haszontalan volt, de akárhová jelentkezik a pedofil, már ismerni fogják.
Szerintem próbálkozik itthon is, legalábbis hallottam vissza az egyik hosting cégtől, hogy egy alkoholtól bűzlő, remegő kezű, csöves, buta szar volt próbanapon náluk.
Nemek forradalma
Sep 27, 2023 17:10:46
A PM nagy buzibarát, nem tetszett neki az UEFA döntése se a szivárványos kivilágításról.
Nem a melegekkel van baj, hanem a pedofilokkal. A szélső liberális pedofil Kiss Endre Farkas mindent megtesz, hogy a saját p betűjét is rásüthesse a szivárvány szín betűkre!
Endre, téged a buzik, leszbikusok, bi- és transzszexuálisok is gyűlölnek!
Te nem LMBTQP vagy, hanem szimplán pedofil! Dögölj meg!
Sep 27, 2023 17:10:46
linziasztal01
(
x77)
Sep 27, 2023 17:11:21
x77)
Este megint fogja mondani anyád:
"Fogd be a pofádat, tedd le és aludj." ?
"Fogd be a pofádat, tedd le és aludj." ?
tyodika
Sep 27, 2023 17:14:56
Így van, engem is átverhettek.
Viszont ip látó iréntől érdekes infókat kaptam. Szóval nekem comfirmed.
Ugyan. Bármelyik másik pedofil Solarys programozó IP címét megkaphattad :) Viszont ip látó iréntől érdekes infókat kaptam. Szóval nekem comfirmed.
Sep 27, 2023 17:14:56
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:15:18
x48)
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:15:57
x136)
én
a
megoldás
része
vagyok
mert
ilyen
SoDI
a
SoDI
a
megoldás
része
vagyok
mert
ilyen
SoDI
a
SoDI
Szotyika
Sep 27, 2023 17:16:27
Hónapmá nem fütyül nekkem a rigó, he
Sep 27, 2023 17:16:27
linziasztal01
(
x77)
Sep 27, 2023 17:17:18
x77)
Hány filmnél tartunk eddig, Endre?
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:17:41
x48)
van külön álláskeresős email is, instant a HR-re megy :D
[email protected]
kissendrevagyok
[email protected]
mikedp
(
x9)
Sep 27, 2023 17:18:55
x9)
Megnézném most mi történik Púpszászon !
Süsüzés, hiszti, bőgés. Miközben Golda rikácsol vele , hogy minden az ő hibája,megmondta : takarodjon végre el az internetről.
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:19:16
x136)
Tedd be a cégkivonatot is. Egy cég a tulaj, de annak a cégnek is kellene a cégkivonata.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 27, 2023 17:19:33
x3)
Gyagyás, komolyan képes voltál pár nappal ezelőtt az auticunami közben itt a fórumon azt hazudni, hogy Ausztria Borsodjában van a cég központja, mikor Voralbergben, ami kb az egyik leggazdagabb tartomány?
linziasztal01
(
x77)
Sep 27, 2023 17:21:16
x77)
Ja, nem.
KicsiNéző
(
x13)
Sep 27, 2023 17:22:29
x13)
Nagyon nevetek, bár a szőnyegbombázás abban a formában haszontalan volt, de akárhová jelentkezik a pedofil, már ismerni fogják.
Hát meg én párszor feltettem a kérdést, hogy
ment-e ki levél egyáltalán, vagy csak be lett copyzva egy csomó cég úgy, hogy pupszi weboldalán ezek amúgy is fent vannak?
Na mindegy, Andi.
linziasztal01
(
x77)
Sep 27, 2023 17:22:32
x77)
Most esik le...
Endre, most mennyi nyomozó is van rád állítva, köcsög?
Nagyon nevetek, te balfasz.
Eddig kettőről tudunk, de ki tudja :DDDD
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 27, 2023 17:23:46
x6)
Ja, nem.
Ja, nem.
Ravasz róka ez a Sodi. Leszart Róka.
NAV
Sep 27, 2023 17:24:40
Most esik le...
Na na na na
Sep 27, 2023 17:24:40
linziasztal01
(
x77)
Sep 27, 2023 17:25:10
x77)
Na na na na
Helyes. Dógozzon csak tésasszony, dógozzon!
Ásó27
(
x68)
Sep 27, 2023 17:29:57
x68)
Nagy kérdés, ha a trollszok vérnek verejtékével minden forrásból folyamatosan összelapátolják az álláshirdetéseket és ez nem volt közve, akkor honnan szerválta ezt a gányoldát a púpos geci.
MaxPayne
(
x24)
Sep 27, 2023 17:30:27
x24)
Konyorogsz mar a pm-nek meg a nagyfonoknek, hogy legalabb addig tartsanak meg, amig megkapod a hitelkivalto hitelt kivalto hitelt?
Le is tyopnad oket elvezettel mi, te kis buzi?
Le is tyopnad oket elvezettel mi, te kis buzi?
Ásó27
(
x68)
Sep 27, 2023 17:31:17
x68)
EoD:
Trollen trollen trollen
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollen trollen trollen
MaxPayne
(
x24)
Sep 27, 2023 17:31:29
x24)
Volt regebben kapcsolata fejvadaszokkal is. Lehet azoknak is utalgat, ha pont ilyen ganyoldat talalnak neki.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 27, 2023 17:31:35
x17)
Hogy vagyunk Korcsgeci? Íróasztalhoz odaférsz?
Punszisza a lekjopp!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:31:46
x48)
A Hetznerre gondolsz ?
kovács márk cigányceo
Sep 27, 2023 17:34:09
Nem bajj sódi majdd jöhetc hozám bürro lejternek
Sep 27, 2023 17:34:09
Csicsó_VOD
(
x4)
Sep 27, 2023 17:34:34
x4)
Hany profillal vagy itt pup?
Tudod jól, hogy mindegy melyikkel ír be, mert a páratlan auticunamit snecológiai fényévekről fel lehet ismerni.
( és ami nyomokban néha megtévesztően, de Viktorszt is tartalmazhat)
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:34:37
x136)
A Hetznerre gondolsz ?
ascites
(
x57)
Sep 27, 2023 17:35:05
x57)
A vízimentők mindenféle kommunikációja tartalmazhat egészségügyi adatokat. Az egyes tűzoltók szeméyes adatai is lehetnek eü jellegűek.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:38:15
x48)
ascites
(
x57)
Sep 27, 2023 17:38:55
x57)
Ez már megint valami fostos cégháló, mint amilyen az EFS-Green2home és az Adliance-Screencode volt.
Lehet, hogy valamelyik béna kis- vagy éppen valamelyik nagyobb cég nevén volt meghirdetve az állás és úgy benne van az adatbázisban.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:41:00
x48)
Ookam Software GmbH, Berlin, Germany
linziasztal01
(
x77)
Sep 27, 2023 17:41:57
x77)
Faszulni fogsz, Endre!
Érzed már a jeges lehelletet?:))
Érzed már a jeges lehelletet?:))
nabejj
(
x3)
Sep 27, 2023 17:42:15
x3)
Lesz hitelkiváltó hitel? Többen kérdezik.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Sep 27, 2023 17:43:11
x2)

Ekkora a baj Endi?
Csöveskényi István
Sep 27, 2023 17:43:57
Lesz hitelkiváltó hitel? Többen kérdezik.
babavaro hitel lesz tiborsszal
Sep 27, 2023 17:43:57
bolgár jeti
(
x30)
Sep 27, 2023 17:44:01
x30)
Ekkora a baj Endi?
Ez inkább broni :D
KicsiNéző
(
x13)
Sep 27, 2023 17:44:33
x13)
Endre, ilyenkor azért illik idejönni egy örülhettek beírással.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 27, 2023 17:44:40
x12)
Én is inkább arra tippelek hogy egy HR van aztán ha valakiben nem biztosak azt berakják a kukázható mellékcéghez.Vagy munkaközvetítő cég volt,már máskor is beszélt erről a korcs. Lehet, hogy valamelyik béna kis- vagy éppen valamelyik nagyobb cég nevén volt meghirdetve az állás és úgy benne van az adatbázisban.
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:45:41
x136)
Nszksz.
Akkor ha a cég nem rúgja ki a fikást, a két végső tulajdonos Reinhard és von Bünnau urak lesznek megkeresve , és az utóbbinak meg is van a mailje.
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:46:45
x136)
Endre, ilyenkor azért illik idejönni egy örülhettek beírással.
Még a tagadás fázisában van. Még bízik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 27, 2023 17:48:25
x37)
Gondolom már úgy jelentkezik cégekhez mint egy üldözött lmbtq károsult.
Szerintem 100%-os tényként kezelhető, hogy Endre Ausztriában már többször coming outolt buziként. Egyről biztosan tudunk, ahol úgy védekezett a trollok ellen, hogy ő LMBTQUHD+ tranyóval él együtt, és ezért támadják. Ekkor töltötte fel a legendás videót, amiben a céget LMBTQ ellenességgel vádolta. A Beko volt az talán? Ekkora tömegben már nehéz.
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:48:27
x136)
Idén két dologban tudtatok ártani.
1) somi Balázska kártya-leak
2) egy hónapra megakasztott vezetés
Semmi másban.
1) somi Balázska kártya-leak
2) egy hónapra megakasztott vezetés
Semmi másban.
Csöveskényi István
Sep 27, 2023 17:50:49
tizes skalan 0.5 a veszely
Sep 27, 2023 17:50:49
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 27, 2023 17:51:14
x45)
Endre, régi csatlósod Molnár F Árpád Echelon károsult, kronikást és jogsival + autoval rendelkező szállítót keres.
Tessék szépen, krónikázni és vezetni:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tessék szépen, krónikázni és vezetni:

töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 27, 2023 17:52:04
x37)
A superstraight vadászbika bazmeg, hát én fuldoklom a röhögéstől. A superstraight superheteró nemzethy hazaffy, aki megbassza egy átműtött csöves seggét, jól le is szopatja, aztán pedig coming outol a munkáltatójánál, hátha azzal meg tudja akadályozni a kirúgást :D :D :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 27, 2023 17:53:30
x4)
AEndi!
Attól, hogy buzinak vallod magad, még egy nőverő kókler vagy. Azt a buzikártya nem üti, mert nem az a piros ász a pakliban, barom!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Attól, hogy buzinak vallod magad, még egy nőverő kókler vagy. Azt a buzikártya nem üti, mert nem az a piros ász a pakliban, barom!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 27, 2023 17:53:47
x37)
NEM BASZNÁM MEG, TEHÁT NEM VAGYOK BUZI :D :D :D :D :D
főnökúj csuldigung, asodi bhuszhi teccikérteni genau? Együtt él egy átműtött transsexuel frauleinnel csuldigunk, netessék kirúgni darüber asodit, mert asodi LMBTQ, piszony.
főnökúj csuldigung, asodi bhuszhi teccikérteni genau? Együtt él egy átműtött transsexuel frauleinnel csuldigunk, netessék kirúgni darüber asodit, mert asodi LMBTQ, piszony.
KicsiNéző
(
x13)
Sep 27, 2023 17:54:42
x13)
A superstraight vadászbika bazmeg, hát én fuldoklom a röhögéstől. A superstraight superheteró nemzethy hazaffy, aki megbassza egy átműtött csöves seggét, jól le is szopatja, aztán pedig coming outol a munkáltatójánál, hátha azzal meg tudja akadályozni a kirúgást :D :D :D
Jó hát az dobja az első követ Endire, aki még nem hazudta magát LMBTQ+ tagnak (úgy, hogy egyébként mindenhol kampányol ellenük), csak hogy hátha ne rúgják ki a munkahelyéről.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 17:55:09
x48)
Tranyó már tudja a jó hírt, hogy repült a szolnoki albi és a bevételi forrása ? 😂
kissendrevagyok
Hahó
(
x136)
Sep 27, 2023 17:56:25
x136)
Fikás mondd meg felix főnök bácsinak, hogy jobban jár ha kibasz, mert aztán a tulajdonosnak lesz kénytelen magyarázkodni. Aztán nehogy még őt is kirúgják miattad. Jóból.
Kaffka Tibor Mercedes
Sep 27, 2023 17:56:42
Tranyó már tudja a jó hírt, hogy repült a szolnoki albi és a bevételi forrása ? 😂
Fhaszooom, hát itt írták! Megyek, leszopok inkább valami random csövest, na bejj!
Sep 27, 2023 17:56:42
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 27, 2023 17:58:31
x10)
Meg van mèg a Nagy ütyfèl?
Álmodjatok Rémeket!
Gunnar
(
x2)
Sep 27, 2023 17:58:46
x2)
A púpost ismerve:
1. ha betalált a shotgun, akkor most sokáig kuss lesz mert egyrészt őrjöng, másrészt próbálja kimagyarázni magát emailekben, nem ér rá trollenekkel foglalkozni
2. akkor fog előkerülni egy flokk, amikor már kirúgták, mert közölni kell a világgal, hogy megint mindenki más a hibás, csak az autista geci nem.
Azt, hogy közben esetleg a Tranyó esetleg mond valamit, le se szarjátok, az se igaz ha kérdez, nem hogyha állít valamit.
blabla
1. ha betalált a shotgun, akkor most sokáig kuss lesz mert egyrészt őrjöng, másrészt próbálja kimagyarázni magát emailekben, nem ér rá trollenekkel foglalkozni
2. akkor fog előkerülni egy flokk, amikor már kirúgták, mert közölni kell a világgal, hogy megint mindenki más a hibás, csak az autista geci nem.
Azt, hogy közben esetleg a Tranyó esetleg mond valamit, le se szarjátok, az se igaz ha kérdez, nem hogyha állít valamit.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 27, 2023 17:59:22
x11)
NEM BASZNÁM MEG, TEHÁT NEM VAGYOK BUZI :D :D :D :D :D
Megmondta számtalan élőlájvban, flokkban, hogy nem feltétlenül nem használja ki (szopkodja le) az ellátórendszert, ahogy neki éppen jó. :)
sörtötbontok
(
x8)
Sep 27, 2023 18:01:31
x8)
www.sybos.net/jobs/software-entwickler-php/
noikabatgomb
(
x10)
Sep 27, 2023 18:02:49
x10)
Endre, EOD report an hanyszor van benne, hogy eindschuldigung aber trollen!
???
Ebben eddig lehetett eljutni.
???
nabejj
(
x3)
Sep 27, 2023 18:03:08
x3)
Götzis lenne labancia segglyuka ahol a PM csúcstalálkozó volt?
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 27, 2023 18:03:44
x21)
Tibor live TikTokon.
pupszi
(
x1)
Sep 27, 2023 18:04:34
x1)
- Napi 3x megy vegig az ismert, publikusan elerheto AT oldalakon (karriere.at, devjobs.at, etc )
- Az itt elerheto infokat szedi le, tehat ha ceg nelkul van hirdetve az allas, akkor sajnos en sem tudok cegnevet mellerakni
- Van, hogy az allast fejvadasz ceg hirdeti, ebben az esetben sem tudom kinyomozni, hogy ki a valos munkaado mogotte
- Ha van egy adott ceghalo ( mint az elozo ceg, vagy a mostani ), es X ceg adja fel a hirdetest, de a valosagban Y ceg alatt fog dolgozni, szinten nem tudom kiszurni
- Email cimet, helyszint, telephely adatokat szinten csak a publikusan megadott infok kozul tudok leszedni, nincs se idom, se lehetosegem atnezni minden egyes ceg oldalat kezzel
A Solarys informatik GMBH egyebkent szerepel az adatbazisban. 2db allast hirdetnek/hirdettek, viszont marciusi talalat nincs. ( lehet nem a sajat nevuk alatt futott ).
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5744-solarys-informatik-gmbh
Ha valaki kivancsi a konkret hirdetesre/cegre, azt minden esetben megtalalja a specifikus lapon, pl:
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/5744-solarys-informatik-gmbh/49439-software-entwicklung-php-mysql (ez egy indeed.at hirdetesbol lett leszedve )
ps. Ha valakinek van konkret fejlesztesi otlete, illetve ismer olyan allaskereso oldalakat, amik relevansak es jelenleg nem szedem rola az infokat, akkor a szokasos email cimen elerheto vagyok
Csöveskényi István
Sep 27, 2023 18:04:35
Tibor live TikTokon.
fasza, megerezte a dogszagot
Sep 27, 2023 18:04:35
MaxPayne
(
x24)
Sep 27, 2023 18:04:56
x24)
En elkepzelni sem tudom, hogyan letezhet valaki tenylegesen szegyenerzet nelkul. Gerinctelen, csuszomaszo, undorito vegleny.
Ahogy a masik pedofil, tojas mondana: Dögölj meeeeg!
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Sep 27, 2023 18:05:43
x2)
Tibor live TikTokon.
Mi a neve most?
KicsiNéző
(
x13)
Sep 27, 2023 18:05:50
x13)
...
Jó, hogy még itt vagy pupszi.
Szerintem ez így is valszeg az egyik legfontosabb tool Endi ellen (a fórum és a pédia mellett).
nabejj
(
x3)
Sep 27, 2023 18:05:52
x3)
Tibor live TikTokon.
Akkor comfirmed a melócsá.
A 70IQ-s komlói cigány is rájött hogy nem lesz albérlet és felesleges a rádiócsend.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 27, 2023 18:08:10
x2)
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 18:08:24
x48)
Tranyó szerint olyan melója van amiből nem tudjuk kirugatni 🤣
kissendrevagyok
Darth Tibor
(
x7)
Sep 27, 2023 18:08:42
x7)
Endre!
Ha munkát keresel, nézd meg kisendrevagyok fórumAI szőnyegbombázás listáit! Azokhoz a cégekhez már nem kell jelentkezned. A kommenthaverok megtették helyetted!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ha munkát keresel, nézd meg kisendrevagyok fórumAI szőnyegbombázás listáit! Azokhoz a cégekhez már nem kell jelentkezned. A kommenthaverok megtették helyetted!
halászlé
(
x24)
Sep 27, 2023 18:09:08
x24)
tikktokksztár?
KicsiNéző
(
x13)
Sep 27, 2023 18:09:30
x13)
Endre!
Ismét csak, megtették?
Biztatási kár
(
x10)
Sep 27, 2023 18:09:34
x10)
Ne foglalkozz a károgókkal, nagyon hasznos dolgot végzel. :)
nabejj
(
x3)
Sep 27, 2023 18:09:57
x3)
Endre, gyorsan bosszúból rakd ki Tibor melócsáját, ha téged kibaszhatnak akkor őt is!!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 27, 2023 18:10:02
x48)
Tibi azt mondta Újbuda felé megy
kissendrevagyok
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.