Húha, ha ilyen elszánt, lehet holnap délutánig is kitart.
és törölte az előzőt is. hehe, sajnos rá kellett döbbennie, hogy nem a videóból tudunk a tanár úrról.
na de akkor honnan, idióta?
Az baj, mert így most már nem lesz kifogása, hogy miért internetezik naponta 12 órát.
sneci, ezt te tudod a legjobban! Nem kellene olyan álnéven írogatni, melyről már hetekkel ezelőtt kiderült, hogy te vagy!
:brofist:
Bakker, ezt linkelhetted volna korábban is! Mekkora bajban vagyunk! Amikor beírta, hogy boxerrel fog jönni, már akkor is nagyon megijedtem, de az tartotta bennem a lelket, hogy legalább viperája nincsen...
dehát nem bírja a cipekedést a háta. hogy szállítja?
a kuzinja seggében...
Itt valami olyasmi volt, hogy valakik csináltak egy meleg polgári kört, amit sodika provokációnak vélt, és erre csinált egy pedofil polgári kört.
Nemcsak nem nevezte meg, hanem látványosan semmilyen lépést sem tett, hogy visszaszerezze a pénzét a végrehajtással.
A jelek szerint inkább az utcára ( vagy egy békási panelbe) megy, mint hogy elindítsa a végrehajtást.
Gyanús.
Milyen titok lappang ott,hogy inkább hajléktalan lesz,mint hogy elárulja? Micsoda izgalmas részletekre fog fény derülni, mert hogy ki fog derülni minden,az a napnál is világosabb sodrák számára is. Szerintem a cionista tanár uras szál a snecológia eddigi legmélyebb bugyraiba vezet le. Nem véletlenül próbálkozott elterelő műveletekkel a maga esetlen módján.
Lehet,hogy szexpapi a tanár úr és szexnagyi természetben törleszt? A moszad snecológiai osztálya élő műholdképet kér azonnal a Kis Gömb utcai cionfészekről.
A CÉL kizárólag a tényfeltárás. Semmi személyes,csak meló. A nemzet krónikásának is vannak önkéntes krónikásai. Ennyi meg ugye a vonzás törvénye.
Viccet felreteve, szerintem siman arrol van szo, hogy Sodi attol tart, hogyha visszaszerezne a aenzt, akkor azt anyja "elpazarolna" olyan holt felesleges dolgokra, mint hiteltorlesztes vagy villanyszamla.
Hogy anyja hogyan nem tudta rabirni eddig, hogy elinditsa a torlesztest, azt vegkepp nem tudom.
Jajj, már megint ez a hitelmentesség-fetisizmus!
A napi majdnem 1000 most is megvan (havi 25.000). Ez siker.
www.facebook.com/profile.php?id=100001271439843&ref=ts
tanárúr?
...ráadásul az ostoba Sodi a kamucégbôl kért fedezetet, ahelyett, hogy a tanárúr lakására jegyzett volna be jelzálogot. Látod Sodi, a zsidó trolloktól kellett vona tanácsot kérned, itt csupa válogatott rutinos uzsorás van, akik arcra végeznek bonitásvizsgálatot 2 másodperc alatt.
+1
www.amazon.com/Powerbag-Messenger-Charging-Smartphones-RFAP-0080F/dp/B005J4O864
Szerintme ez volt az, csak hatizsak formaban...
Tényleg érdekes, hogy már évek óta húzodik ez vh. dolog.Szerintem Sodi is érzi valahol, hogy az a pénz valójában már elúszott.
Valószínűleg igazad van.
Volt valami Sodi es kozte. Igaz? Ezert nem mer lepni ellne.
...ez jó ötlet. Mit képzel magáról? Senki nem húzhatja le a kvázi komment haverunkat!
Látod Szvimmer, mondtam hogy csupa rutinos uzsorás jár ide.
Egyet se aggódj, visszaszerezzük a pénzed!
az ilyen durcizós elvonulásoknak mindig egy nagyobb trollkodás szokott véget vetni, amikor sneci újra kiborul, és aztán idejön fenyegetőzni, aminek persze kiröhögés a vége.
tehát a válaszom: addig bírja, amíg célba ér a legújabb tanár uras trollkodásunk.
Most egy-két csendes nap jön, de az ilyeneket szinte törvényszerűen valami komoly agymenés követi Soditól. Múlt héten is ez volt, és a hétvégén megtudtuk, hogy december óta havi 26 ezer bruttót keresett, és láttuk a minden eddiginél katasztrofálisabb exceltáblát is.
Nem kell izgulni. Rövidesen lesz megint műsor. Sodi csak erőt gyűjt.
úgy is lesz olyan, aki dob pár forintot a markába, ha majd az aluljáróban csövezik..
Miéééééééért? :(
Most NEEEEEEEE!
Mindjárt hajléktalan lesz, nem erről lehet szó?
dehát azt mondta, hogy nem foglalkozik a szülei rossz döntéseivel. ha árverezik az anyja házát, akkor nyilván bevillantja az anyjának a 13 millás papírt, és minden el van intézve. az anyja befosik ettől, és szobát bérel neki a grashamben amíg méltó lakhelyet talál a kis élősködőnek.
sneci az ügyeleti fogászatra menni, ahhoz nem kell tb. de evidenciákat ne kelljen már...
Magadnak okoztad! Sodi előrelátóan nem jár focizni, a maszturbálás nagyságrendekkel biztonságosabb sport.
+1
pár hete találkoztam egy régi ismerősömmel. éppen válik, három gyerek után, nagyon maga alatt volt. próbáltam vigasztalni, de nem nagyon ment. na mondom, ha úgy érzed, elbasztad, akkor nézd meg ezt a csávót...
kb. öt perc múlva visítva röhögött, mikor meglátta a szupergonoszok ligáját, meg sneci tanulmányait.
Nocsak, az Sherlock Porks feje kezd visszacsusszanni a Jobbik seggébe? Szép idők ezek.
sodi adósságainak visszafizetéséhez a fidesz frakció is kevés lenne!
Ne feledjük van az embernek büszkesége is.Csak nem képzelitek, hogy hazafiaktól fog tarhálni rezsire :)))
Feneket. Sodi adossaga nem abszolut ertekben magas. Mindent osszeadva nem hiszem, hogy saccperkabe otmillio felett lenne. Ez akarhogyan is nezzuk nem egy vilagrengeto osszeg.
A baj az, hogy a jovedelemtermelo kepessege katasztrofalisan alacsony.
Ha keresne mondjuk 200.000 nettot, meg meg a vegrehajtasbol is befolyna havi par tizezres osszeg, akkor siman kezelheto lenne az adossaga. Szepen lassan vissza tudna fizetni.
De Sodi havi 66 ezer bruttora van hitelesitve, azzal meg nem sok mindent lehet elerni.
Zulu
Mar 11, 2012 23:53:37
Kiss Endre Farkas
15 másodperce, Budapest
De inkább juszt sem hagyom provokálni magam. E-mailen sem. Nulla figyelmet érdemeltek tőlem, energiavámpírok. Többé se email választ, se Facebook-bejegyzést nem érdemeltek.
15 másodperce, Budapest
De inkább juszt sem hagyom provokálni magam. E-mailen sem. Nulla figyelmet érdemeltek tőlem, energiavámpírok. Többé se email választ, se Facebook-bejegyzést nem érdemeltek.
Húha, ha ilyen elszánt, lehet holnap délutánig is kitart.
Mar 11, 2012 23:53:37
törzsgyökeres
Mar 11, 2012 23:54:23
Kiss Endre Farkas
15 másodperce, Budapest
15 másodperce, Budapest
és törölte az előzőt is. hehe, sajnos rá kellett döbbennie, hogy nem a videóból tudunk a tanár úrról.
na de akkor honnan, idióta?
Mar 11, 2012 23:54:23
sneciakiraly
Mar 11, 2012 23:55:26
Többé se email választ, se Facebook-bejegyzést nem érdemeltek.
ez hányadik igéret? számolja valaki?
Mar 11, 2012 23:55:26
törzsgyökeres
Mar 11, 2012 23:56:00
és még rá is kontrázott:
"Kiss Endre Farkas És még az idiótaságaitokat sem fogom olvasni.
29 másodperce"
jaj, de kemény vagy, sneci.:))))
29 másodperce"
Mar 11, 2012 23:56:00
szeszesember
Mar 11, 2012 23:59:12
Mi lesz most velünk?
Mar 11, 2012 23:59:12
törzsgyökeres
Mar 11, 2012 23:59:39
sneci, a tanár úr nekünk köszönhetően jobban fog kijönni az ügyből, mint te. ennyit már most elárulhatok.
Mar 11, 2012 23:59:39
forever a loan
Mar 12, 2012 00:00:17
és még rá is kontrázott:
29 másodperce"
29 másodperce"
Az baj, mert így most már nem lesz kifogása, hogy miért internetezik naponta 12 órát.
Mar 12, 2012 00:00:17
Józan Becsület
Mar 12, 2012 00:00:58
Többé se email választ, se Facebook-bejegyzést nem érdemeltek.
sneci, ezt te tudod a legjobban! Nem kellene olyan álnéven írogatni, melyről már hetekkel ezelőtt kiderült, hogy te vagy!
Mar 12, 2012 00:00:58
Mordecháj Rosenzweig
Mar 12, 2012 00:01:06
Mind itt halunk!
Mar 12, 2012 00:01:06
szeszesember
Mar 12, 2012 00:10:00
Mind itt halunk!
Sneci viszont az utcán. :D Mar 12, 2012 00:10:00
Mordecháj Rosenzweig
Mar 12, 2012 00:13:32
Sneci viszont az utcán. :D
:brofist:
Mar 12, 2012 00:13:32
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 00:16:54
A vicc az, hogy már hónapok óta újra és újra mondtuk itt többen is Sodinak, hogy az alapoktól kell újraépítenie az életét, és ehhez elengedhetetlen, hogy eltakarodjon az internetről.
Erre meg itt azzal vádaskodik, hogy mi akarjuk itt tartani. Sodi, ne keress olcsó kifogásokat. Te vagy gyenge, te neked nincs akaraterőd. Ne keress kifogásokat, hogy miért nem tudsz elszakadni a trolloktól.
Erre meg itt azzal vádaskodik, hogy mi akarjuk itt tartani. Sodi, ne keress olcsó kifogásokat. Te vagy gyenge, te neked nincs akaraterőd. Ne keress kifogásokat, hogy miért nem tudsz elszakadni a trolloktól.
Mar 12, 2012 00:16:54
törzsgyökeres
Mar 12, 2012 00:17:12
sneci, az eddigiek alapján mit tippelsz, mikor jutunk el a szexnagyihoz?
elárulom: hamarosan.:))
elárulom: hamarosan.:))
Mar 12, 2012 00:17:12
Józan Becsület
Mar 12, 2012 00:19:26
© SoDI---
2005. ápr. 17. 03:24 | galéria | válasz | #182
Viperát viszont még e hónapban veszek asszem.
Az kircsi :-))
Utángyártott gagyi nem érdekel.
Ha már egyszer a közterületen való birtoklásáért 100 ezer forintos büntetést kockáztatok, akkor már adjunk a minőségre :-)
Ha már egyszer a közterületen való birtoklásáért 100 ezer forintos büntetést kockáztatok, akkor már adjunk a minőségre :-)
Mar 12, 2012 00:19:26
Zulu
Mar 12, 2012 00:21:08
© SoDI---
Bakker, ezt linkelhetted volna korábban is! Mekkora bajban vagyunk! Amikor beírta, hogy boxerrel fog jönni, már akkor is nagyon megijedtem, de az tartotta bennem a lelket, hogy legalább viperája nincsen...
Mar 12, 2012 00:21:08
törzsgyökeres
Mar 12, 2012 00:22:35
© SoDI---
Mar 12, 2012 00:22:35
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 12, 2012 00:28:38
a kuzinja seggében...
Mar 12, 2012 00:28:38
Józan Becsület
Mar 12, 2012 00:39:36
Gondolatok az alapjövedelemről korábbról, Gyurcsány és Bokros nyomán:
SoDI--- 2005. ápr. 07. 21:55 | válasz | #35
Bokros Lajos pont szerint pont ez a túleröltetett törődés az, aki bukásra ítéli az országot. Márpedig ő mindkettőnknél szakibb közgazdász prof.
Gondolom, megint elkezdesz csúfolódni a köpönyegforgatással, de akkor is Gyurcsánnyal példálózok.
Ő mondja, hogy mindenkinek saját magán kell segíteni.
A szegényeknek sem osztogatni kell, hanem motiválni őket.
SoDI--- 2005. ápr. 07. 21:55 | válasz | #35
Bokros Lajos pont szerint pont ez a túleröltetett törődés az, aki bukásra ítéli az országot. Márpedig ő mindkettőnknél szakibb közgazdász prof.
Gondolom, megint elkezdesz csúfolódni a köpönyegforgatással, de akkor is Gyurcsánnyal példálózok.
Ő mondja, hogy mindenkinek saját magán kell segíteni.
A szegényeknek sem osztogatni kell, hanem motiválni őket.
Mar 12, 2012 00:39:36
medvezsidaj
Mar 12, 2012 00:56:50
Sneciről hamar kiderült hogy biszex:
nanemá
2003. aug. 03. 21:23 | válasz | #29
SoDi, barátom! A segítségedre siettem. Én is írtam egy levelet a szerkesztőségnek:
T. polgári-kör.hu szerkesztőség!
Egy igen súlyos félreértést szeretnénk tisztázni. Mi, a Supergamez politikai és gazdasági fórumának közössége, sajnálattal értesültünk arról, hogy barátunk, SoDi (alias Kiss Bandi) milyen kalamajkát okozott az Önök, nagyrabecsült polgári „köreiben”. Bandi mentségére legyen mondva, hogy meglehetősen zavaros ötleteivel már minket is jó ideje szerencséltet, igaz, mi már megtanultuk értékén kezelni a megnyilvánulásait. Azt is hozzá merem tenni, hogy - kiismerhetetlen politkai elkötelezettsége és nemi identitása ellenére – egész megszerettük a fiút. Érezhető, hogy SoDi (a névnek semmi köze a szodómiához) még nagy tettekre elhivatott, ezért kérjük juttassanak neki valamilyen funkciót, mondjuk, az újonnan alakult meleg polgári körükben (amelyhez szívből gratulálunk!).
Üdvözlettel:
a SoDi barárti kör tagjai
nanemá
2003. aug. 03. 21:23 | válasz | #29
SoDi, barátom! A segítségedre siettem. Én is írtam egy levelet a szerkesztőségnek:
T. polgári-kör.hu szerkesztőség!
Egy igen súlyos félreértést szeretnénk tisztázni. Mi, a Supergamez politikai és gazdasági fórumának közössége, sajnálattal értesültünk arról, hogy barátunk, SoDi (alias Kiss Bandi) milyen kalamajkát okozott az Önök, nagyrabecsült polgári „köreiben”. Bandi mentségére legyen mondva, hogy meglehetősen zavaros ötleteivel már minket is jó ideje szerencséltet, igaz, mi már megtanultuk értékén kezelni a megnyilvánulásait. Azt is hozzá merem tenni, hogy - kiismerhetetlen politkai elkötelezettsége és nemi identitása ellenére – egész megszerettük a fiút. Érezhető, hogy SoDi (a névnek semmi köze a szodómiához) még nagy tettekre elhivatott, ezért kérjük juttassanak neki valamilyen funkciót, mondjuk, az újonnan alakult meleg polgári körükben (amelyhez szívből gratulálunk!).
Üdvözlettel:
a SoDi barárti kör tagjai
Mar 12, 2012 00:56:50
medvezsidaj
Mar 12, 2012 01:01:14
Hoppá mit találtam:
Undórító támadás a polgári körök ellen!-Pedofil rajzfilm az Index-Tar szerverén!
A magát GYSZP –Gyermekszeretõ Polgári Körnek hirdetõ lap, egy profin elkészített flash rajzfilmben kiáltja világgá undormányait.
A rajzfilm pedig egyértelmûen egy kiskorú személye elleni bûncselekmény megvalósítását mutatja be (pedofilia). Mindezt úgy mintha egy polgári kör tag követné azt el!
2003-07-30 02:37:33
Undórító támadás a polgári körök ellen!-Pedofil rajzfilm az Index ,Tar szerverén!
Az Index fórumán lettem figyelmes egy szinte hirdetés számba menõ linkre (amelyet egy topicoló helyezett el a lapon) amely egy új polgári kör weblapjára hívja fel a figyelmet.
Gondoltam megnézem.. Bár ne tettem volna..
Ilyen undorító, alávaló provokációval még életemben nem találkoztam!
A magát GYSZP –Gyermekszeretõ Polgári Körnek hirdetõ lap, egy profin elkészített flash rajzfilmben kiáltja világgá undormányait. A hanganyagban a jobboldaliságról beszélõ narráció hangzik el, a végén : Mert a tolerancia a fasizmus nélküli állapot szinonímája! jelmondattal. A rajzfilm pedig egyértelmûen egy kiskorú személye elleni bûncselekmény megvalósítását mutatja be (pedofilia). Mindezt úgy mintha egy polgári kör tag követné azt el!Szerintem ez nem csak aljas, egyértelmûen baloldali , liberális mûhelyben készült provokáció ,hanem egyben bûncselekmény is!
Sajnos én a joghoz nem értek, kérek minden a jogban jártas jóérzésû polgárt ,hogy ha úgy látja ,hogy ezen gyalázat ellen jogi lépéseket is lehet tenni akkor azt tegye meg!
Ui: Hát nem érdekes, hogy pont mostanában jelent meg néhány flash játék Orbán Viktort gúnyolva, az MSZP honlapján is- mint arról több helyen olvastam?
B. N.
A link ahol megtalálható ez a förmedvény:
www.tar.hu/sodi21/bagdad/zz.swf
Akinek a honlapján ez található az talán tudd majd a megfelelõ helyen némi információval szolgálni a keletkezésrõl ,eredetrõl..
forrás: web.archive.org/web/20030816143433/http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079
Undórító támadás a polgári körök ellen!-Pedofil rajzfilm az Index-Tar szerverén!
A magát GYSZP –Gyermekszeretõ Polgári Körnek hirdetõ lap, egy profin elkészített flash rajzfilmben kiáltja világgá undormányait.
A rajzfilm pedig egyértelmûen egy kiskorú személye elleni bûncselekmény megvalósítását mutatja be (pedofilia). Mindezt úgy mintha egy polgári kör tag követné azt el!
Undórító támadás a polgári körök ellen!-Pedofil rajzfilm az Index ,Tar szerverén!
Az Index fórumán lettem figyelmes egy szinte hirdetés számba menõ linkre (amelyet egy topicoló helyezett el a lapon) amely egy új polgári kör weblapjára hívja fel a figyelmet.
A magát GYSZP –Gyermekszeretõ Polgári Körnek hirdetõ lap, egy profin elkészített flash rajzfilmben kiáltja világgá undormányait. A hanganyagban a jobboldaliságról beszélõ narráció hangzik el, a végén : Mert a tolerancia a fasizmus nélküli állapot szinonímája! jelmondattal. A rajzfilm pedig egyértelmûen egy kiskorú személye elleni bûncselekmény megvalósítását mutatja be (pedofilia). Mindezt úgy mintha egy polgári kör tag követné azt el!Szerintem ez nem csak aljas, egyértelmûen baloldali , liberális mûhelyben készült provokáció ,hanem egyben bûncselekmény is!
Sajnos én a joghoz nem értek, kérek minden a jogban jártas jóérzésû polgárt ,hogy ha úgy látja ,hogy ezen gyalázat ellen jogi lépéseket is lehet tenni akkor azt tegye meg!
Ui: Hát nem érdekes, hogy pont mostanában jelent meg néhány flash játék Orbán Viktort gúnyolva, az MSZP honlapján is- mint arról több helyen olvastam?
B. N.
Akinek a honlapján ez található az talán tudd majd a megfelelõ helyen némi információval szolgálni a keletkezésrõl ,eredetrõl..
forrás: web.archive.org/web/20030816143433/http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079
Mar 12, 2012 01:01:14
medvezsidaj
Mar 12, 2012 01:14:47
Ál-medvezsidaj zsidó vagy!
Mar 12, 2012 01:14:47
Zulu
Mar 12, 2012 01:15:06
Hoppá mit találtam:
B. N.
B. N.
Itt valami olyasmi volt, hogy valakik csináltak egy meleg polgári kört, amit sodika provokációnak vélt, és erre csinált egy pedofil polgári kört.
Mar 12, 2012 01:15:06
Haim
Mar 12, 2012 08:04:05
Szerintetek a cionista tanár úr Kis Gömb utcai zsidó fészkében történt valami olyan,ami miatt Endre soha nem támadta névvel? Mit mesélhetnek azok a falak?
Mar 12, 2012 08:04:05
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 08:18:55
Szerintetek a cionista tanár úr Kis Gömb utcai zsidó fészkében történt valami olyan,ami miatt Endre soha nem támadta névvel? Mit mesélhetnek azok a falak?
Nemcsak nem nevezte meg, hanem látványosan semmilyen lépést sem tett, hogy visszaszerezze a pénzét a végrehajtással.
A jelek szerint inkább az utcára ( vagy egy békási panelbe) megy, mint hogy elindítsa a végrehajtást.
Gyanús.
Mar 12, 2012 08:18:55
Molnár F. Árpád
Mar 12, 2012 09:03:43
A Hírháttér Multimédia azonnali nemzetközi lejáratókampányt indít ismeretlen tettesek ellen, abból a célból, hogy a lakásmaffiás tanár úr inkognitója továbbra is megmaradjon. Egykori kiugrott, most fedett ex-Echelon-ügynökként joga van a védelemre, mellesleg személyesen esküdtem fel neki 2001-ben, hogy az orbáni fasiszta csőcselék ellen is garantálom a biztonságát. Kiss Endre Farkas jogerősen elítélendő kényszerbloggernek ezúton hívjuk fel a figyelmét, hogy az egykori kiugrott Echelon-ügynökök és terroristák inkognitójának megsértését az (ELTE) BTK 23. fejezetének 23. paragrafusának 23. pontja is tiltja, számos nemzetközi és természetfeletti egyezménnyel egyetemben. EZ A TÖRVÉNY!!!!!!!!
Amennyiben a zaklatásokkal nem hagynak fel, megismerik AZ ISTEN BOSSZÚJÁT, MELYET ÁLTALUNK SZENVEDNEK EL!!!!!!!4
Visszatértünk a moldovai kiküldetésünkről, ahol hetek megfeszített munkája után, több száz ember élete árán, román-transznisztriai-ukrán-orosz egységfront segítségével tegnap este kilenckor sikerült kiűzni a Soós József Titán kisinyovi lakását 21 éve megszállás alatt tartó lakásfoglalókat.
A BOSSZÚ KÖZELEG!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA????!!!!
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád, a Dr. Sas Péter Életvédelmi Szövetség elnöke (is)
Amennyiben a zaklatásokkal nem hagynak fel, megismerik AZ ISTEN BOSSZÚJÁT, MELYET ÁLTALUNK SZENVEDNEK EL!!!!!!!4
Visszatértünk a moldovai kiküldetésünkről, ahol hetek megfeszített munkája után, több száz ember élete árán, román-transznisztriai-ukrán-orosz egységfront segítségével tegnap este kilenckor sikerült kiűzni a Soós József Titán kisinyovi lakását 21 éve megszállás alatt tartó lakásfoglalókat.
A BOSSZÚ KÖZELEG!!!!!!
BRONI NEM TUDTÁL RÓLA????!!!!
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!!
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád, a Dr. Sas Péter Életvédelmi Szövetség elnöke (is)
Mar 12, 2012 09:03:43
forever a loan
Mar 12, 2012 09:16:21
Árpád, én mindenben engedelmeskedem, csak könyörgöm, ne küldd Titánt a házam elé ordítozni!
Mar 12, 2012 09:16:21
Haim
Mar 12, 2012 09:24:35
Gyanús.
Gyanús.
Milyen titok lappang ott,hogy inkább hajléktalan lesz,mint hogy elárulja? Micsoda izgalmas részletekre fog fény derülni, mert hogy ki fog derülni minden,az a napnál is világosabb sodrák számára is. Szerintem a cionista tanár uras szál a snecológia eddigi legmélyebb bugyraiba vezet le. Nem véletlenül próbálkozott elterelő műveletekkel a maga esetlen módján.
Lehet,hogy szexpapi a tanár úr és szexnagyi természetben törleszt? A moszad snecológiai osztálya élő műholdképet kér azonnal a Kis Gömb utcai cionfészekről.
Mar 12, 2012 09:24:35
Haim
Mar 12, 2012 09:30:06
akcióba lendült a ratyi is:
"Egyáltalábanvéve mi a CÉL? Öngyilkosságba kergetés? Ez erkölcsös netán?"
az ellenséggel szemben minden eszköz megengedett. ki is mondta ezt, te zuhanycsöves buzi? és amúgy is csak kvázi-erkölcs létezik. ikszdé.
"Egyáltalábanvéve mi a CÉL? Öngyilkosságba kergetés? Ez erkölcsös netán?"
az ellenséggel szemben minden eszköz megengedett. ki is mondta ezt, te zuhanycsöves buzi? és amúgy is csak kvázi-erkölcs létezik. ikszdé.
A CÉL kizárólag a tényfeltárás. Semmi személyes,csak meló. A nemzet krónikásának is vannak önkéntes krónikásai. Ennyi meg ugye a vonzás törvénye.
Mar 12, 2012 09:30:06
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 09:36:55
Milyen titok lappang ott,hogy inkább hajléktalan lesz,mint hogy elárulja?
Viccet felreteve, szerintem siman arrol van szo, hogy Sodi attol tart, hogyha visszaszerezne a aenzt, akkor azt anyja "elpazarolna" olyan holt felesleges dolgokra, mint hiteltorlesztes vagy villanyszamla.
Hogy anyja hogyan nem tudta rabirni eddig, hogy elinditsa a torlesztest, azt vegkepp nem tudom.
Mar 12, 2012 09:36:55
forever a loan
Mar 12, 2012 09:40:00
Jajj, már megint ez a hitelmentesség-fetisizmus!
Mar 12, 2012 09:40:00
?
Mar 12, 2012 10:19:56
<fieldset><legend>grafikus007</legend>remélem ezek a klasszikus sodi idézetek felkerülnek valahova összegyűjtve
a havi ezres eddig mindent visz</fieldset>
Napi ezres, nem havi.
De ha már egy Metro címlapért 1000 forint megvonás járt 2003-ban, akkor vajon milyen következményei lehettek a velvet címlapnak?
a havi ezres eddig mindent visz</fieldset>
Napi ezres, nem havi.
De ha már egy Metro címlapért 1000 forint megvonás járt 2003-ban, akkor vajon milyen következményei lehettek a velvet címlapnak?
A napi majdnem 1000 most is megvan (havi 25.000). Ez siker.
Mar 12, 2012 10:19:56
grafikus007
Mar 12, 2012 10:25:51
sodi, ha tudtad, hogy anyád 1989-ben megújította a párttagságiját, akkor később miért hazudtad azt a blogodon az anyád párttagságával kapcsolatban, hogy nem tudod, hogy párttag volt-e, lehet hogy az volt. Miért hazudsz folyamatosan, zsidó? :)
Mar 12, 2012 10:25:51
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 10:45:23
Par honapja Sodi lelkendezett itt egy hatizsakrol, amiben beepitett akkumulatortolto is volt. Nem emlekszik valaki a nevere?
Mar 12, 2012 10:45:23
pimpa
Mar 12, 2012 11:44:28
Bandi mindig is egy furcsa gyerek volt, de nem mondanám baleknak.
www.facebook.com/profile.php?id=100001271439843&ref=ts
tanárúr?
Mar 12, 2012 11:44:28
medvezsidaj
Mar 12, 2012 11:46:39
Ő az!
Sneci te nagyon balek voltál, csak ránézek az emberre és azt mondom, hogy 20 Ft-ot nem bíznék rá! :) Gondolom a kis púpos Endi ilyen fejet vágott: images3.wikia.nocookie.net/__cb20100917072246/fairlyoddparents/en/images/7/73/TimmyWithDollarEyes.jpg
Sneci te nagyon balek voltál, csak ránézek az emberre és azt mondom, hogy 20 Ft-ot nem bíznék rá! :) Gondolom a kis púpos Endi ilyen fejet vágott: images3.wikia.nocookie.net/__cb20100917072246/fairlyoddparents/en/images/7/73/TimmyWithDollarEyes.jpg
Mar 12, 2012 11:46:39
SoDomIa
Mar 12, 2012 11:51:05
www.youtube.com/watch?v=IaWWYUt0YEo
nah, köszi sneci, most már tudom, mi vár a trollokra, és azt is, hogy honnan veszed azt a dumát, hogy "leereszted a védelmedet...
ja, és tényleg nem ciki a naruto, főleg nem egy 30 éves pályakezdő krónikás számára... :DDDDDDDDDDDDDD
nah, köszi sneci, most már tudom, mi vár a trollokra, és azt is, hogy honnan veszed azt a dumát, hogy "leereszted a védelmedet...
ja, és tényleg nem ciki a naruto, főleg nem egy 30 éves pályakezdő krónikás számára... :DDDDDDDDDDDDDD
Mar 12, 2012 11:51:05
pimpa
Mar 12, 2012 11:58:12
dehát hogy a kurva életbe bízhatott valaki két forintot erre a rosszarcú emberre?
bazmeg te hülyébb vagy mint a tacskófasz!
Mar 12, 2012 11:58:12
Callahan
Mar 12, 2012 12:46:23
Kár, hogy nem maradt fent olyan, a snecológia számára rendkívül értékes megnyilvánulás Sneci részéről, ami akkor íródott, mikor Sneci még azt hitte, hogy óriási üzletet csinált. Tuti nagy volt a pofája akkor is, és zseninek hitte magát.
Mar 12, 2012 12:46:23
forever a loan
Mar 12, 2012 14:06:32
dehát hogy a kurva életbe bízhatott valaki két forintot erre a rosszarcú emberre?
...ráadásul az ostoba Sodi a kamucégbôl kért fedezetet, ahelyett, hogy a tanárúr lakására jegyzett volna be jelzálogot. Látod Sodi, a zsidó trolloktól kellett vona tanácsot kérned, itt csupa válogatott rutinos uzsorás van, akik arcra végeznek bonitásvizsgálatot 2 másodperc alatt.
Mar 12, 2012 14:06:32
Андрюша Ющинский
Mar 12, 2012 15:18:25
Mi van trollok, a sodipedia-t is teleszemetelik a robotok?
Nem lesz egy hosszú életű mű...
Nem lesz egy hosszú életű mű...
+1
Mar 12, 2012 15:18:25
Andy Dufresne
Mar 12, 2012 15:56:04
Par honapja Sodi lelkendezett itt egy hatizsakrol, amiben beepitett akkumulatortolto is volt. Nem emlekszik valaki a nevere?
www.amazon.com/Powerbag-Messenger-Charging-Smartphones-RFAP-0080F/dp/B005J4O864
Szerintme ez volt az, csak hatizsak formaban...
Mar 12, 2012 15:56:04
Géntolvaj református
Mar 12, 2012 16:55:56
Nekem az a sejtésem, hogy Sodi másodfokon elbukta a tanár úr elleni pert. Ezt titkolja előttünk, mivel ha elismerné, az Excel nagyon rosszul érezné magát, és nem tudna többé azzal érvelni, hogy nincs eladósodva, hiszen a kintlevőségei nagyobbak, mint a tartozásai. Anyuci természetesen tud a dologról, elvégre ő szerezte az ügyvédet, ezért nem cseszegeti Sodit, hogy miért nem indítja el a végrehajtást. Mi a véleményetek?
Mar 12, 2012 16:55:56
?
Mar 12, 2012 17:02:58
Nekem az a sejtésem, hogy Sodi másodfokon elbukta a tanár úr elleni pert. Ezt titkolja előttünk, mivel ha elismerné, az Excel nagyon rosszul érezné magát, és nem tudna többé azzal érvelni, hogy nincs eladósodva, hiszen a kintlevőségei nagyobbak, mint a tartozásai. Anyuci természetesen tud a dologról, elvégre ő szerezte az ügyvédet, ezért nem cseszegeti Sodit, hogy miért nem indítja el a végrehajtást. Mi a véleményetek?
Tényleg érdekes, hogy már évek óta húzodik ez vh. dolog.Szerintem Sodi is érzi valahol, hogy az a pénz valójában már elúszott.
Mar 12, 2012 17:02:58
szeszesember
Mar 12, 2012 17:13:05
Sneci, inkább írd ki fácséra a szexnagyi nevét, címét, telefonszámát, mielőtt a trollhad kideríti. Azon a pár napon már nem múlik semmi…
Mar 12, 2012 17:13:05
broni
Mar 12, 2012 17:19:59
BÁSZTI
- A vastagbél alsó régióinak tisztítása.
az ember már a szanszkrit szótár se nézheti, hogy ne sf-be ütközzön..))))))
- A vastagbél alsó régióinak tisztítása.
az ember már a szanszkrit szótár se nézheti, hogy ne sf-be ütközzön..))))))
Mar 12, 2012 17:19:59
Haim
Mar 12, 2012 17:33:23
Valószínűleg igazad van.
Mar 12, 2012 17:33:23
banshee
Mar 12, 2012 17:35:20
Mar 12, 2012 17:35:20
Andy Dufresne
Mar 12, 2012 17:43:21
http://magantanar.def.hu/index.php?m=tanar&amp;id=2756
Szexnagyi vagy valaki a csendes többségből?
Szexnagyi vagy valaki a csendes többségből?
Mar 12, 2012 17:43:21
banshee
Mar 12, 2012 17:43:52
Mar 12, 2012 17:43:52
Andy Dufresne
Mar 12, 2012 17:44:51
Volt valami Sodi es kozte. Igaz? Ezert nem mer lepni ellne.
Mar 12, 2012 17:44:51
banshee
Mar 12, 2012 17:47:31
Ez nem a tanárúr, hanem egy középkorú nő, aki kommentelget sneci facséján.
Mar 12, 2012 17:47:31
szeszesember
Mar 12, 2012 18:12:25
Ez nem a tanárúr, hanem egy középkorú nő, aki kommentelget sneci facséján.
Ez egy NJA-s ügyvédnő. Személyesen ismerem. Világraszóló fapina. Mar 12, 2012 18:12:25
banshee
Mar 12, 2012 18:13:58
Akkor valszeg nem ő az, hisz akkor nem lenne szexpapi.
Mar 12, 2012 18:13:58
szeszesember
Mar 12, 2012 18:20:42
Akkor valszeg nem ő az, hisz akkor nem lenne szexpapi.
Biztos, hogy nem ő az, mert sneci azt mondta, a szexnagyi 39 éves, a Judit meg csak 36. És gyereke sincs, pláne főiskolás korú. Mar 12, 2012 18:20:42
szeszesember
Mar 12, 2012 18:26:56
Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy a szexnagyi csülkeit is Bognár Tibi bácsi vagy Korokkó fotózta, csak a hikomat villogott vele.
Mar 12, 2012 18:26:56
pimpa
Mar 12, 2012 18:41:16
púpák, írtam levelet a tanár úrnak, mint sodi egy barájta, hogy követeljük vissza a pénzt, vagy nagyon meg fogja járni...
Mar 12, 2012 18:41:16
Soós József
Mar 12, 2012 18:45:24
púpák, írtam levelet a tanár úrnak, mint sodi egy barájta, hogy követeljük vissza a pénzt, vagy nagyon meg fogja járni...
...ez jó ötlet. Mit képzel magáról? Senki nem húzhatja le a kvázi komment haverunkat!
Mar 12, 2012 18:45:24
szeszesember
Mar 12, 2012 18:47:09
Főleg nem egy cionista zsidó. Ja, várjunk, a púpos is az. Mar 12, 2012 18:47:09
Dr. Sas Péter
Mar 12, 2012 18:51:19
Azt nem tudják a kedves trollok, hogy Bandival kötöttünk egy egyezséget, amely szerint egészen addig nem indítja meg a végrehajtást, amíg megengedek neki bizonyos orális dolgokat. Legutóbb még azt is megengedtem neki, hogy kutyajelmezben csinálja. Néha adok neki egy buszjegyet, hogy ne kelljen hazáig gyalogolnia.
Mar 12, 2012 18:51:19
?
Mar 12, 2012 19:05:07
SoDI--- "Rest in Peace SoDI---"
2004. feb. 24. 14:07 | galéria | válasz | #710
talán mert még nincsenek annyian
Dehogynem. Egy valamire jó az Internet. Rá lehet jönni, hogy sokkal több az aberrált, beteg ember, mint gondolnád. Mint ahogy az egyetem meg arra jó, hogy lásd, mennyi félkegyelmá idióta kerül be oda :-)))))
Mennyire igaz :)
Dehogynem. Egy valamire jó az Internet. Rá lehet jönni, hogy sokkal több az aberrált, beteg ember, mint gondolnád. Mint ahogy az egyetem meg arra jó, hogy lásd, mennyi félkegyelmá idióta kerül be oda :-)))))
Mar 12, 2012 19:05:07
szeszesember
Mar 12, 2012 19:06:31
SoDI--- "Rest in Peace SoDI---"
Sodipédiára vele! 2004. feb. 24. 14:07 | galéria | válasz | #710
Mar 12, 2012 19:06:31
Soós József
Mar 12, 2012 19:11:20
...mennyi aberrált faszverő van a neten... Hihetetlen.
Mar 12, 2012 19:11:20
forever a loan
Mar 12, 2012 19:30:15
Látod Szvimmer, mondtam hogy csupa rutinos uzsorás jár ide.
Egyet se aggódj, visszaszerezzük a pénzed!
Mar 12, 2012 19:30:15
Haim
Mar 12, 2012 20:07:58
Bizony, szerintem megér 2000 Ft-ot egy óra matek korrep a tanár úrnál és ez alatt el lehet vele beszélgetni személyesen az ingatlanos dolgairól. Biztos érdekes lehet az ő álláspontja is.
Sneci, ne aggódj, mi nem félünk a Kis gömb utcai zsidó fészek közelébe menni!
Money back for Senci!
Sneci, ne aggódj, mi nem félünk a Kis gömb utcai zsidó fészek közelébe menni!
Money back for Senci!
Mar 12, 2012 20:07:58
törzsgyökeres
Mar 12, 2012 21:10:09
mocskos buzi kleinek, ez vár rátok ha végre normális rendszer lesz itt is:
"Azokat az iraki fiatalokat, akik "melegnek látszanak", akár az öltözetük, akár az általuk hallgatott zene alapján, szélsőséges milíciák megkínozzák és megölik."
ha el jön az idő, el lesztek kapva, ti aberrált génkorcs zsidók!
"Azokat az iraki fiatalokat, akik "melegnek látszanak", akár az öltözetük, akár az általuk hallgatott zene alapján, szélsőséges milíciák megkínozzák és megölik."
ha el jön az idő, el lesztek kapva, ti aberrált génkorcs zsidók!
Mar 12, 2012 21:10:09
?
Mar 12, 2012 22:32:20
Szerintetek Sodi meddig bírja még nélkülünk?Aki a legpontosabban tippel az kap ajándékba egy pátyi városnézést :)
Mar 12, 2012 22:32:20
törzsgyökeres
Mar 12, 2012 22:40:38
Szerintetek Sodi meddig bírja még nélkülünk?Aki a legpontosabban tippel az kap ajándékba egy pátyi városnézést :)
az ilyen durcizós elvonulásoknak mindig egy nagyobb trollkodás szokott véget vetni, amikor sneci újra kiborul, és aztán idejön fenyegetőzni, aminek persze kiröhögés a vége.
tehát a válaszom: addig bírja, amíg célba ér a legújabb tanár uras trollkodásunk.
Mar 12, 2012 22:40:38
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 22:48:21
Most egy-két csendes nap jön, de az ilyeneket szinte törvényszerűen valami komoly agymenés követi Soditól. Múlt héten is ez volt, és a hétvégén megtudtuk, hogy december óta havi 26 ezer bruttót keresett, és láttuk a minden eddiginél katasztrofálisabb exceltáblát is.
Nem kell izgulni. Rövidesen lesz megint műsor. Sodi csak erőt gyűjt.
Mar 12, 2012 22:48:21
törzsgyökeres
Mar 12, 2012 22:50:34
sneci, gondolom nem sikerült megvenned a gázmaszkot.
gondolom nem sikerült megvenned a domaint a saját megoldáshoz.
gondolom megint nincs egy vasad sem.
gondolom a buszjegyre is anyádtól kellene pénzt kérned, hogy valahogy bejuss a városba.
látod, balfasz, ide vezet a naplopó életmód amit már évek óta űzöl.
gondolom nem sikerült megvenned a domaint a saját megoldáshoz.
gondolom megint nincs egy vasad sem.
gondolom a buszjegyre is anyádtól kellene pénzt kérned, hogy valahogy bejuss a városba.
látod, balfasz, ide vezet a naplopó életmód amit már évek óta űzöl.
Mar 12, 2012 22:50:34
törzsgyökeres
Mar 12, 2012 23:13:49
igazmondó robint "kiszabadították" a jobbikosok. Sherlock Porks írja:
"A képviselők egyébként nagyvonalúan még Robin elmaradt villanyszámláját is befizették."
még egy gazdaságilag életképtelen, élősködő retard, akit majd az én adómból kell eltartani.
"A képviselők egyébként nagyvonalúan még Robin elmaradt villanyszámláját is befizették."
még egy gazdaságilag életképtelen, élősködő retard, akit majd az én adómból kell eltartani.
Mar 12, 2012 23:13:49
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 23:20:36
Ez is kurva nagy már megint.
Szegény Sodi évek óta sündörög a Jobbik körül, próbál benyalni ezerrel, egy telefonhívásra szalad filmezni. Utolsó pénzén még mobilnetet is vesz. De egy ingyen ebédnél több nem esett le neki.
Sherlock Porks csicskásának, Leleplező Péternek meg összedobják a büntetést és még a villanyszámlát is.
Sodi, Sodi, valamit valahol nagyon elronthattál. :)
Szegény Sodi évek óta sündörög a Jobbik körül, próbál benyalni ezerrel, egy telefonhívásra szalad filmezni. Utolsó pénzén még mobilnetet is vesz. De egy ingyen ebédnél több nem esett le neki.
Sherlock Porks csicskásának, Leleplező Péternek meg összedobják a büntetést és még a villanyszámlát is.
Mar 12, 2012 23:20:36
Energiavámpír
Mar 12, 2012 23:23:22
*Falatozik sodiból*
Mar 12, 2012 23:23:22
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 12, 2012 23:25:43
úgy is lesz olyan, aki dob pár forintot a markába, ha majd az aluljáróban csövezik..
Mar 12, 2012 23:25:43
Mordecháj Rosenzweig
Mar 12, 2012 23:29:21
Mar 12, 2012 23:29:21
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2012 23:44:56
Most NEEEEEEEE!
Mar 12, 2012 23:44:56
sneci az aluljáróban
Mar 12, 2012 23:49:51
aggyálmár párforintot?!? most éépen nem? mifann??
Mar 12, 2012 23:49:51
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 00:19:59
egyébként tegnap egész éjjel álmatlanul forgolódtam, mert nem tudtam rájönni, hogy mik lehetnek azok a hatalmas problémák, amelyek a trollok problémáihoz képest jelentéktelenek, de amelyeket sneci viszonylag kedélyes lelkiállapottal vészel át, ahogy írta a fb-n.
mi a picsa lehet ez?
hogy honnan lesz pénze vízdíjra vagy a többi rezsire, hogy ne zárják el a szolgáltatást a jövő héten?
hogy az utolsó 1200 ft elköltése után hogyan jut be a városba, mert nincs pénze buszjegyre?
vagy hogyan tudja feltornászni a napi átlagos munkaidejét 3-ról 4 órára?
vagy hogyan jön ki a faszverés után maradt gecifolt a mackónadrágból, hogy anyu rá ne kérdezzen mi az?
valaki írjon ki egy szavazást ezzel kapcsolatban, hogy legalább valami támpontunk legyen, és ne haljunk meg hülyén emiatt.
mi a picsa lehet ez?
hogy honnan lesz pénze vízdíjra vagy a többi rezsire, hogy ne zárják el a szolgáltatást a jövő héten?
hogy az utolsó 1200 ft elköltése után hogyan jut be a városba, mert nincs pénze buszjegyre?
vagy hogyan jön ki a faszverés után maradt gecifolt a mackónadrágból, hogy anyu rá ne kérdezzen mi az?
valaki írjon ki egy szavazást ezzel kapcsolatban, hogy legalább valami támpontunk legyen, és ne haljunk meg hülyén emiatt.
Mar 13, 2012 00:19:59
Molnár F. Árpád
Mar 13, 2012 00:20:41
A Hírháttér Multimédia örömmel jelenti, hogy dr. Sas Péter, a Magyarországi Cionista Érdekszervezet (MACESZ) prominense ismét biztonságban van, miután nemzetközi lejáratókampányunk és a 300 nagykövetségre, valamint titkosszolgálatokhoz illetve titkos szolgákhoz elküldött feljelentések is megtették hatásukat. HOZZÁNK, ILLETVE VÉDENCEINKHEZ NYÚLNI CSAK CSONTOKAT ROPPANTÓ MÓDON LEHET!!!!!!
Maradjon hát ez örök precedens minden kiugrott ex-Echelon-ügynököt fenyegető, névtelenségbe bújó trollnak és kényszerbloggernek.
ORBÁN GÁSPÁR, LÁTOD MÁR, HOGY MILYEN IDIÓTA AZ APÁD??!!!!!! HÁT SZÓ SZERINT ELMEBETEG AZ EGÉSZ PEREPUTTYOTOK!!!!! CATHY O'BRIEN MÁR MEGÍRTA A PSZICHOLÓGIAI SZAKVÉLEMÉNYT!!!!!!!!!! DE TI NEM MERITEK PUBLIKÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád (orbánilag üldözött oknyomozó, tényfeltáró, újságíró, dokumentumfilmes, zeneszerző, költő, általános vélekedések szerint a Föld bolygó legjelentősebb Echelon-tanúja, közfelkiáltással a legnépszerűbb roma jogvédő, szexuálpszichológus, alkalmi kommunista, a Bács-Kiskun megyei Anti-Lakásmaffia álszervezet áltagja, a Károly Miklós Emlékbizottság kinevezett igazgatója, a Szovjetunió és Csehszlovákia megszüntetője, a Dortmundi Török Fogyatékosok Megsegítésére Létrejött Kiemelten Közhasznú Alapítványának fiktív könyvelője, a Föld bolygó egyetlen embere, aki tud Szexnagyi hollétéről (de nem fogja elárulni), magyar-olasz-svájci-kuvaiti-iraki-horvát állampolgár, snecológiai szakértő, a Snecológiai Tanszék Családkutató Intézetének vezetője, a lüszisztika, mint tudományág megalapítója, a Bombagyári Szánalmas Szarok 2010-es lábatlani konferenciájának meghívott levezető elnöke)
Maradjon hát ez örök precedens minden kiugrott ex-Echelon-ügynököt fenyegető, névtelenségbe bújó trollnak és kényszerbloggernek.
ORBÁN GÁSPÁR, LÁTOD MÁR, HOGY MILYEN IDIÓTA AZ APÁD??!!!!!! HÁT SZÓ SZERINT ELMEBETEG AZ EGÉSZ PEREPUTTYOTOK!!!!! CATHY O'BRIEN MÁR MEGÍRTA A PSZICHOLÓGIAI SZAKVÉLEMÉNYT!!!!!!!!!! DE TI NEM MERITEK PUBLIKÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözlettel
Molnár F. Árpád (orbánilag üldözött oknyomozó, tényfeltáró, újságíró, dokumentumfilmes, zeneszerző, költő, általános vélekedések szerint a Föld bolygó legjelentősebb Echelon-tanúja, közfelkiáltással a legnépszerűbb roma jogvédő, szexuálpszichológus, alkalmi kommunista, a Bács-Kiskun megyei Anti-Lakásmaffia álszervezet áltagja, a Károly Miklós Emlékbizottság kinevezett igazgatója, a Szovjetunió és Csehszlovákia megszüntetője, a Dortmundi Török Fogyatékosok Megsegítésére Létrejött Kiemelten Közhasznú Alapítványának fiktív könyvelője, a Föld bolygó egyetlen embere, aki tud Szexnagyi hollétéről (de nem fogja elárulni), magyar-olasz-svájci-kuvaiti-iraki-horvát állampolgár, snecológiai szakértő, a Snecológiai Tanszék Családkutató Intézetének vezetője, a lüszisztika, mint tudományág megalapítója, a Bombagyári Szánalmas Szarok 2010-es lábatlani konferenciájának meghívott levezető elnöke)
Mar 13, 2012 00:20:41
Zulu
Mar 13, 2012 00:21:39
egyébként tegnap egész éjjel álmatlanul forgolódtam, mert nem tudtam rájönni, hogy mik lehetnek azok a hatalmas problémák, amelyek a trollok problémáihoz képest jelentéktelenek, de amelyeket sneci viszonylag kedélyes lelkiállapottal vészel át, ahogy írta a fb-n.
mi a picsa lehet ez?
mi a picsa lehet ez?
Mar 13, 2012 00:21:39
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 00:23:48
akartam mondani: amely problémákhoz képest a trollok problémái jelentéktelenek.
Mar 13, 2012 00:23:48
Károly Miklós értelmiségi
Mar 13, 2012 00:24:15
Kissé kellemetlen illatod van, sneci.
Mar 13, 2012 00:24:15
Soós József
Mar 13, 2012 00:27:04
Nekem pár hónapja egy foci közben, egy rossz véletlen folytán letörött az első metszőfogam. 200k -ért rakta rendbe a fogorvos (persze nem az ügyeleti).
Miközben bosszankodva ültem a rendelőbe, Sodi jutott az eszembe, hogy ha ő kerülne ilyen szituba, hogy skálázná ki. Lehet gyarló vagyok, de kicsit segített az akkori elkeseredettségembe. Úgy éreztem lehetne szarabb is a szitu.
Köszi Snecó :)
Miközben bosszankodva ültem a rendelőbe, Sodi jutott az eszembe, hogy ha ő kerülne ilyen szituba, hogy skálázná ki. Lehet gyarló vagyok, de kicsit segített az akkori elkeseredettségembe. Úgy éreztem lehetne szarabb is a szitu.
törzsgyökeres
<fieldset><legend>törzsgyökeres</legend>egyébként tegnap egész éjjel álmatlanul forgolódtam, mert nem tudtam rájönni, hogy mik lehetnek azok a hatalmas problémák, amelyek a trollok problémáihoz képest jelentéktelenek, de amelyeket sneci viszonylag kedélyes lelkiállapottal vészel át, ahogy írta a fb-n.
mi a picsa lehet ez?
valaki írjon ki egy szavazást ezzel kapcsolatban, hogy legalább valami támpontunk legyen, és ne haljunk meg hülyén emiatt.</fieldset>
mi a picsa lehet ez?
valaki írjon ki egy szavazást ezzel kapcsolatban, hogy legalább valami támpontunk legyen, és ne haljunk meg hülyén emiatt.</fieldset>
dehát azt mondta, hogy nem foglalkozik a szülei rossz döntéseivel. ha árverezik az anyja házát, akkor nyilván bevillantja az anyjának a 13 millás papírt, és minden el van intézve. az anyja befosik ettől, és szobát bérel neki a grashamben amíg méltó lakhelyet talál a kis élősködőnek.
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 00:28:45
Nekem pár hónapja egy foci közben, egy rossz véletlen folytán letörött az első metszőfogam. 200k -ért rakta rendbe a fogorvos (persze nem az ügyeleti).
sneci az ügyeleti fogászatra menni, ahhoz nem kell tb. de evidenciákat ne kelljen már...
Mar 13, 2012 00:28:45
Zulu
Mar 13, 2012 00:36:15
Magadnak okoztad! Sodi előrelátóan nem jár focizni, a maszturbálás nagyságrendekkel biztonságosabb sport.
Mar 13, 2012 00:36:15
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 00:36:39
sneci, nézted ma bután az excelt, hogy hogy lehet az, hogy már nem hadakozol az energiavámpír trollokkal, de mégsem sikerült 3 óránál többet dolgoznod?
és ezt a bután bambulást azért beírtad az adminisztrációhoz? (2 perc munkával, ami az 5 perc bután bambulással együtt 7 perc saját adminisztráció)
és ezt a bután bambulást azért beírtad az adminisztrációhoz? (2 perc munkával, ami az 5 perc bután bambulással együtt 7 perc saját adminisztráció)
Mar 13, 2012 00:36:39
Soós József
Mar 13, 2012 02:36:36
Sneci!
Ilyet kell bevetned a rohamládák ellen. A Pál Marcsi haverod biztos csinál neked.
www.liveleak.com/view?i=ae6_1331338985
...a negyedik videó különösen tetszeni fog. Teljesülne egy álmod, hogy vérző ávósokat kamerázz és rakj fel a netre.
Ilyet kell bevetned a rohamládák ellen. A Pál Marcsi haverod biztos csinál neked.
www.liveleak.com/view?i=ae6_1331338985
...a negyedik videó különösen tetszeni fog. Teljesülne egy álmod, hogy vérző ávósokat kamerázz és rakj fel a netre.
Mar 13, 2012 02:36:36
sodileaks
Mar 13, 2012 07:30:48
Most, hogy sneci juszt sem olvassa a fórumot (5 másodperc helyett csak 2 percenként frissíti) egész nap kuruc, napiszar, noob.hu meg hasonló szintű oldalakra recskázik.
RIP excel tábla, az elmúlt hónapokban olyan szarul érezte magát, hogy belepusztult....
RIP excel tábla, az elmúlt hónapokban olyan szarul érezte magát, hogy belepusztult....
Mar 13, 2012 07:30:48
excel tábla
Mar 13, 2012 08:41:11
*naa, mifaan! még nem fatyok halott! még nem fatyok halott! hű de jól érzhem magam! hű de jól érzhem magam!*
Mar 13, 2012 08:41:11
SoDomIa
Mar 13, 2012 09:06:58
+1
pár hete találkoztam egy régi ismerősömmel. éppen válik, három gyerek után, nagyon maga alatt volt. próbáltam vigasztalni, de nem nagyon ment. na mondom, ha úgy érzed, elbasztad, akkor nézd meg ezt a csávót...
kb. öt perc múlva visítva röhögött, mikor meglátta a szupergonoszok ligáját, meg sneci tanulmányait.
Mar 13, 2012 09:06:58
Béla
Mar 13, 2012 09:39:01
igazmondó robint "kiszabadították" a jobbikosok. Sherlock Porks írja:
Nocsak, az Sherlock Porks feje kezd visszacsusszanni a Jobbik seggébe? Szép idők ezek.
Mar 13, 2012 09:39:01
grafikus007
Mar 13, 2012 09:47:47
Mar 13, 2012 09:47:47
?
Mar 13, 2012 09:52:29
<fieldset><legend>sodilegnagyobbrajongoja</legend>Ez is kurva nagy már megint.
Sodi, Sodi, valamit valahol nagyon elronthattál. :)</fieldset>
Sodi, Sodi, valamit valahol nagyon elronthattál. :)</fieldset>
Ne feledjük van az embernek büszkesége is.Csak nem képzelitek, hogy hazafiaktól fog tarhálni rezsire :)))
Mar 13, 2012 09:52:29
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 13, 2012 10:31:37
Feneket. Sodi adossaga nem abszolut ertekben magas. Mindent osszeadva nem hiszem, hogy saccperkabe otmillio felett lenne. Ez akarhogyan is nezzuk nem egy vilagrengeto osszeg.
A baj az, hogy a jovedelemtermelo kepessege katasztrofalisan alacsony.
Ha keresne mondjuk 200.000 nettot, meg meg a vegrehajtasbol is befolyna havi par tizezres osszeg, akkor siman kezelheto lenne az adossaga. Szepen lassan vissza tudna fizetni.
De Sodi havi 66 ezer bruttora van hitelesitve, azzal meg nem sok mindent lehet elerni.
Mar 13, 2012 10:31:37
pimpa
Mar 13, 2012 12:58:29
belenéztem ebbe a narutóba, és ezzel sodi sötét lelkének egy újabb bűzös bugyra tárult fel. általános iskolás kisifúk, ahogy csépelik egymást? te ezen mit élvezel szarvaspofájú?
Mar 13, 2012 12:58:29
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 12:59:29
sneci, látod megmondtam neked korábban, hogy saját megoldásként csinálj 66 mp-es faszverős videókat, amelyekben - miközben vered a farkad - elmondod a véleményedet egy témával kapcsolatban.
nézd meg, ez a kanadai csaj is ezt csinálja, csak ő a mellét rakja ki. 100 és 1000 dollár között keres egy videóval, és naponta akár 10-t is összehoz.
velvet.hu/sztori/2012/03/13/halalos_fenyegeteseket_kapott_a_youtube-on_dekoltazsat_mutogato_lany/
nézd meg, ez a kanadai csaj is ezt csinálja, csak ő a mellét rakja ki. 100 és 1000 dollár között keres egy videóval, és naponta akár 10-t is összehoz.
velvet.hu/sztori/2012/03/13/halalos_fenyegeteseket_kapott_a_youtube-on_dekoltazsat_mutogato_lany/
Mar 13, 2012 12:59:29
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 13:17:07
sneci, biztos lehetsz benne, hogy a velvet az indulásnál ingyen reklámot csinálna neked egy újabb cikkel.
Mar 13, 2012 13:17:07
törzsgyökeres
Mar 13, 2012 13:19:16
sneci, a gázmaszkot megvetted már?
a domaint megvetted, lefoglaltad?
vagy megint, ill. még mindig nincs pénzed?
a domaint megvetted, lefoglaltad?
vagy megint, ill. még mindig nincs pénzed?
Mar 13, 2012 13:19:16
törzsgyökeres patronja
Mar 13, 2012 13:39:48
* végleg elsodikázva *
Mar 13, 2012 13:39:48
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

15 másodperce, Budapest